Page 1

Hรถsten 2010


Svenskdesignade märket Simsalabim gör mössor för uttrycksfulla barn. Mössorna är var och en utsmyckade med en återvunnen knapp. Det innebär att ingen mössa är den andra riktigt lik. Unisex-modeller är en utgångspunkt eftersom Simsalabim vill bidra till att pojkar och flickor får samma möjligheter och förutsättningar i livet.


Simsalabim Company startades av en mamma som hade svårt att hitta mössor som hon själv önskade se sin son i. Idag är Simsalabim ett växande och stilsäkert mössföretag. Med våra mössor i olika modeller och färger erbjuder vi ett alternativ och en stil för alla. Mössorna finns i många olika färger, så varje barn kan hitta sin egen favorit.


Precis som trolleri och magi kännetecknas Simsalabim av nyheter och förvandling. Det vi gör ska hela tiden kännas nytt och spännande och därför arbetar vi med små upplagor. Ständigt dyker nya modeller och tyger upp. Du kommer alltid att upptäcka nya sidor hos Simsalabim.


Att samla på knappar har människor gjort i århundraden. Simsalabim har i sin senaste kollektion av mössor tagit fasta på mystiken kring knappar och deras historia och sammanför dåtid och nutid i en unik design. Varje mössa är utsmyckad med en återvunnen knapp.

Tanken är att mössorna ska passa både pojkar och flickor och att knapparna ska stimulera barnens fantasi i och med att var och en har en egen historia. Mössorna dekoreras för hand i Sverige.


Kollektion


simsalabim

simsalabim

simsalabim

simsalabim

simsalabim

simsalabim

simsalabim

simsalabim


Simsalabim 073-694 84 88 | info@simsalabimcompany.com | www.simsalabimcompany.com

Simsalabim Children's Clothes, Autumn 2010  

Simsalabim Children's Clothes