Page 36

36 |

| 23 de novembre de 2011

GENT FIRA DE NADAL CONTRA EL CÀNCER

E

l Centre Cívic de Salou ha acollit aquest passat cap de setmana la Fira de Nadal que organitza des de fa ja deu anys el grup de lluita contra el càncer, Freesia. Segons l’organització, aquest any hi ha hagut un important increment de visitants a la fira que ha duplicat el nombre d’estands, arribant a la seixantena. Entre aquests, els ja tradicionals mercats de productes d’artesania relacionats amb el Nadal, els d’alimentació amb els típics ‘cakes’ o la roba de segona mà, entre un llarg etcètera. No podia faltar tampoc la cova del Pare Noël on els nens es feien la foto amb el personatge i s’emportaven el record.

QUATRE PODIS PER AL CLUB PATÍ CALAFELL

E

l Club Patí Calafell ha tancat la temporada de patinatge artístic amb quatre podis al segon trofeu de categories celebrat aquest passat cap de setmana a Amposta. La secció de patinatge artístic de l’entitat va participar-hi amb vuit patinadores, que van assolir unes classificacions molt positives. Aquestes noies són un bon exemple que l’esport és salut i diversió.

TALLERS DE MÀGIA ALS CENTRES D’EDUCACIÓ ESPECIAL

A

mb motiu del dia Internacional de la Infància, l’Ajuntament de Tarragona porta grups d’animació als Centres d’Educació Especial. Enguany, l’Ajuntament ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Mapfre i Abracadabra per fer tallers de Màgia al Club Vaixell i a la Muntanyeta, on dijous passat es va fer l’espectacle per als joves d’aquest centre de Sant Pere i Sant Pau. El projecte es portarà a la resta d’escoles d’educació especial de Tarragona, ja que aquests tallers ajuden a desenvolupar les habilitats de persones amb discapacitat psíquica.

CAMINADA AL PONT DEL DIABLE

E

l Consell Comarcal del Tarragonès ha realitzat una caminada per a la gent gran, en què hi han participat més de 65 persones. La sortida, des de la seu de l’ens –l’antic hospital de Santa Tecla- incloia una visita guiada a les muralles de Tarragona. Posteriorment s’han adreçat al Pont del Diable, on també han fet una visita guiada. El president del Consell els ha rebut i els ha adreçat unes paraules de salutació.

PRESENTACIÓ DEL CLUB DE BÀSQUET CALAFELL

E

l passat diumenge, 13 de novembre, el Club de Bàsquet Calafell va fer la presentació oficial davant la seva afició, al pavelló Jaume Vilamajó. Hi van assistir l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, el regidor d’Esports, Juanjo Iglesias, i d’altres regidors del consistori. Enguany el Club de Bàsquet Calafell compta amb un total d’11 equips, que sumen un total de 120 jugadors, a més de 12 entrenadors, i 2 tècnics.

noticiesTGN num. 103  

noticiesTGN