Page 1

Wat zijn de stappen om Avast Password Manager te activeren?


Als u een bestaande gebruiker van de Avast-toepassing bent en Avastwachtwoordbeheer wilt activeren, maar niet weet hoe u dit moet doen. U hoeft zich geen zorgen te maken door de gegeven stappen te volgen en u krijgt een volledige beschrijving van de stappen om dit proces te voltooien en u hoeft geen contact op te nemen met het ondersteuningsteam van Avast. Lees dit blog, je zult deze informatie nuttig en ondersteunend vinden om dit proces te voltooien.


Aanwijzingen om te volgen: •

Als u klaar bent met het installatieproces van deze antivirusprogramma op uw systeem, opent u de bijbehorende interface en klikt u daar op Privacy en vervolgens gaat u naar wachtwoorden.

•

Ga daarna naar de knop "Nu starten" om het configuratieproces te starten.


•

Ga nu naar het scherm "Overzicht van wachtwoorden", daar kunt u een wachtwoord aanmaken dat op uw scherm verschijnt en opnieuw typen. Vervolgens vinkt u het selectievakje aan om te bevestigen dat we uw hoofdwachtwoord niet kunnen herstellen of opnieuw instellen voor het geval u het vergeet. U hoeft er alleen maar een notitie van te maken, als u het vergeet, kunt u in de problemen raken. U kunt klikken op Wachtwoord instellen en vervolgens doorgaan.


Daarna moet u klikken op "Activeren in Google Chrome" en vervolgens moet u de stappen in uw browser volgen en klikken op de koppeling "installatieextensie" die u hier in Chrome-browser ziet.

Klik vervolgens op "Installeren" in uw browser en klik vervolgens op "Add Extension" zodra het dialoogvenster verschijnt.

Op deze manier krijgt u een bevestigingsbericht dat toont dat de extensie succesvol is toegevoegd.


Opmerking: u kunt wachtwoorden.

de

wachtwoordmanger

activeren

op

de

pagina

Zodra u een bericht krijgt "Uitstekend! Het wachtwoord voor Avast-wachtwoorden is klaar voor gebruik verschijnt op uw scherm en vervolgens is het gereed om uw wachtwoord te verwijderen van browsers en de Avast-wachtwoordbeheerder te gebruiken. U vindt Avast ook een sleutelpictogram in de sectie gebruikersnaam en wachtwoord op de inlogpagina van het account en het sleutelpictogram op de Chrome-navigatiebalk.


Als u hulp nodig hebt van een expert bij het voltooien van dit proces, kunt u bellen met Avast Klantenservice Telefoonnummer Nederland: +31-202253723. Bron

Avast Helpdesk Nummer Nederland: +31-202253723  

Avast beschermt onze computer en persoonlijke gegevens tegen verschillende soorten aanvallen en virussen. Als u hulp nodig heeft, neem dan c...

Avast Helpdesk Nummer Nederland: +31-202253723  

Avast beschermt onze computer en persoonlijke gegevens tegen verschillende soorten aanvallen en virussen. Als u hulp nodig heeft, neem dan c...

Advertisement