Page 1

Simone Welle Hovgaard Schmidt 6.B

-1-


Simone Welle Hovgaard Schmidt 6.B

Køreturen. Vi skulle mødes med alle tingene klokken otte i skolen. Da vi alle var her, skulle vi køre til Bork vikingehavn. Jeg kørte med Elsebeth, Henriette og Frederikke. Det var en hyggelig køretur. Ankomst og rundvisning. Da vi så endelig kom frem gik vi ind i et rum, hvor vi kunne stille vores ting indtil vi måtte finde der hvor vi skulle sove. Da vi havde gjort det skulle vi på rundvisning med Gunlød. Vi var nede på nogle vikingeskibe og kiggede også på nogle. Gunlød viste os vikingetoilettet og statuerne af Frej, Freja, Thor og Odin, og vi var inde i nogle langhuse. Hun viste os også kirken, som der faktisk var en rigtig kirke. Der inde var blevet døbt en og nogle gift. Frokost. Da vi så var færdige med at se vikingehavnen måtte vi spise frokost. Krigerskole og museum. Da vi så var færdige med at spise blev vi delt i to hold. Mit hold skulle starte ved museet, og det andet hold skulle starte på krigerskolen. Da vi var på vej over til museet kunne vi høre krigerlæreren Mickla råbe: HOLD SÅ KÆFT! Da blev alle på mit hold bange. Så gik vi over til museet, hvor vi skulle se en vikingeudstilling. Da vi havde været ovre at se vikingeudstillingen skulle vi over til krigsskolen. Vi var alle sammen bange for manden. Men det var faktisk meget sjovt at slås.

-2-


Simone Welle Hovgaard Schmidt 6.B

Aftensmad. Det andet hold blev færdige med at være på vikingeudstilling hurtigt, så de skulle gå i gang med at lave aftensmad. Vi skulle have kyllingesuppe, fladbrød og smør. Det hele skulle vi selv lave. Da vi var færdige med krigsskole, skulle vi også i gang med at lave aftensmad. Vi skulle starte med at bage fladbrød, imens de andre lavede grøntsager til suppen. Suppen så ikke så lækker ud, men vi måtte vente og se hvordan den smagte.

Soveplads. Imens suppen kogte færdigt fandt vi sovepladser. Jeg skulle sove mellem Amanda og Henriette. Det var jeg glad for, for jeg sover ikke så tit med Henriette. Jeg havde allerede regnet ud at det ville blive en dejlig nat! Spiste. Da maden endelig var færdig ved 6-halv syv tiden skulle vi spise! Vi glædede os alle sammen til at få noget at spise, fordi vi var meget sultne. Men da vi havde fået suppen i vores tallerken var vi ikke så sultne alligevel. Suppen så ikke så lækker ud, men det kunne jo godt være den smagte godt. Vi smagte på den, og den smagte ikke så godt som vi troede. Fladbrødene smagte heller ikke så godt. Men smørret var godt nok. Aften. Da vi havde spist og vasket op måtte vi bare gå rundt. Det var sjovt da Sille var på taget langhuset og da hun hoppede ned i vandet. Vi var blevet enige om at spille rundbold, det var også sjovt. Da vi havde spillet rundbold i noget tid skulle vi endelig have kage og muffins. Det havde vi alle sammen glædet os til, fordi vi havde ikke rigtigt fået noget aftensmad.

-3-


Simone Welle Hovgaard Schmidt 6.B

Skumfiduser. Vi havde fået at vide vi ikke måtte tage slik med. Men da der blev sagt godnat til os, og lærerne var gået ind i deres seng, tog vi vores skumfiduser og mariekiks frem og lavede det over bål. Nat. Efter vi havde ristet skumfiduser over bål lagde vi os i vores seng, og snakkede om alt muligt. Det var hyggeligt at snakke med pigerne om alt muligt. Jeg sov ikke så godt den nat. Morgen. Da vi vågnede tog vi tøj på, og pakkede vores ting sammen. Bagefter gik vi op for at få noget morgenmad. Vi skulle have ymer med müsli og honningsmør. Jeg er ikke så vild med ymer, det er alt for surt. Men müslien og honningsmørret smagte godt nok. Jeg ville dog hellere have noget andet morgenmad.

-4-

Bork  
Bork  

Bork med pigerne.

Advertisement