Page 1

cuore

Edici贸 especial del 13 de maig de 2013

Ex

clu

siv

a!!

!

La Doctora Nadeu arriba a la trentena!

Actualitat, moda, Aargs i m茅s!


2  BLA BLA BLA  Exero 01, 5555

La redacció Les redactores d’aquest número especial de la Cuore et desitgen FELIÇOS 30!


Exero 01, 5555  BLA BLA BLA 3

ACTUALITAT

Tothom té un passat I afortunadament alguna bona ànima ens ha fet arribar grans tresors del passat de la nostra estrella.


4  BLA BLA BLA  Exero 01, 5555

ACTUALITAT

Enxampada in fraganti Malgrat fer-se la dura en públic moltes vegades la nostra glamurosa no ha pogut escapar-se de l’habilitat de les nostres paparazzis per enganxar-la en els moments més indecents.

Mirades lascives, orgies, cares desencaixades , alcohol, rock and roll i... adoració divina en moments d’èxtasi. Les més divines també tenen moments baixos durant les llargues nits de disbauxa...


Exero 01, 5555  BLA BLA BLA 5

ACTUALITAT

Siguem serioses La nostra celebrity ha demostrat en moltes ocasions les múltiples facetes que té. La redacció ha pogut recopilar una bona colla de testimonis gràfics de les seves gestes.


6  BLA BLA BLA  Exero 01, 5555

MODA La més glamurosa 1

3

2

4

5

Vota per la foto més glamurosa: Per votar només heu d’enviar un sms amb el text MariannaSetsy + el número de la foto al 1305. Entre totes les participants se sortejarà un sopar romàntic al Gat Blau per a una persona.


Exero 01, 5555  BLA BLA BLA 7

Les nostres lectores saben que totes tenim moments Aaarg. Els moments Aarg són aquells en els quals seria millor que les càmeres no hi fossin presents.

Un Aaarg enorme! Impossible que quedin bé a ningú!

AAAARG!!! Faldilles que serveixen per sostens!!! Repetim; AAAAARG!

No es pot beure una clara i fer aquesta mala cara! Aaaarg!

El moment disfresses es mereix un AAAARG en majúscules! En quin moment vàrem pensar que estaríem guapes vestides de talls de síndria? El de súper heroïna encara passa, però la barba i el barret d’apòstol no es poden tolerar!

Un Aarg totalment gratuït, però en alguna pàgina havíem de posar aquesta foto, no? La de les lagartes de pesca té més delicte, però l’AAAARG de la foto se l’emporta, sense cap mena de dubte, el bar, Can Coma.


8  BLA BLA BLA  Exero 01, 5555

L’horòscop TAU R E

A

M

O

R

La situació de Venus afavorint el teu signe et durà a una sensualitat d’allò més profunda, a flor de pell, fins al punt que només sortir l’aire t’eriçarà els pèls de tot el teu cos (he dit tot), i això farà que et molesti molt la roba i te la trauràs allà mateix i et quedaràs en pilotes i llavors, és clar, vindran el mossos i au, cap a la garjola. S

A

L

U

T

Fins el dia 20, el planeta Mart estarà voltant pel teu signe, per la qual cosa estaràs amb empenta i bons ànims. Mart marxarà i llavors et vindran

les al•lèrgies, que et deixaran fet una piltrafa, i de pas també agafaràs al•lèrgia a la gent. Més val que li diguis a Mart que torni, sinó malament. F

E

I

N

A

Per fi durant aquest mes tindràs una mica de temps lliure, i això et donarà ganes de gaudir de la vida. Planejaràs una viatget amb la teva parella a la quinta forca, però res, es quedarà en projecte, ja que no et recordaves que si tens temps lliure és perquè t’ha acomiadat, i sense indemnització. Ai, la memòria… Menja cues de pansa.

Patrocinis La Caixeta de Fiemfu

FELIÇOS 30, MARIANNA!  

Una publicació ben especial per celebrar un aniversari ben especial.