Page 1


Index  

Styleguide   pag. 3  Nieuwe merken in de   winkel  pag. 32  Accessoires pag. 33  Nieuws 

Eigentijds en eigenwijs  De leukste mode voor de moderne, hippe en eigen‐ tijds vrouw is bij ROAN te vinden. Een gevarieerde  inspirerende collectie van merken waar je je vrouw  bij voelt. Van stoer en casual tot zeer trendy, van vrolijk kleur‐ rijk tot stijlvol gekleed. 


HERFST/WINTER 2013 

TYLEGUIDE  


Rok La Fee Maraboutee 99.95   Drykorn top 89.95 


n e k r e m     e w u e i N

G-star RAW jeans, vanaf half mei in de winkel

rich & royal De exclusieve mode van Rich & Royal is gebaseerd op de nieuwste trends. De combinatie van coole en casual street wear is trendy, chique, modern en soms een beetje gek met een rockende touch. Rich & Royal is uniek, onverslaanbaar, zelfverzekerd, authentiek en rijk aan fantasie.

Nieuw bij ROAN fashion: deze prachtige houten horloges van WeWood! De horloges zijn stoer en stijlvol en bestaan nagenoeg volledig uit hout, met kwaliteitsuurwerken van Citizen. En voor elk horloge dat wij verkopen, laat WeWood een boom planten.


s e r i o s s Acce


OOSA. Een NOOSA riem/armband verzamel je. Je kiest. Je wisselt. Hoe? Je begint met de leren riem - een smalle of bredere jeansriem 贸f een NOOSA armband. Op de riem/ armband zitten namelijk drukkers, en daarop kun je de NOOSA chunks klikken. Een NOOSA chunk is meer dan een mooi versiersel. Want het staat voor een verhaal. Over de makers ervan, over de symboliek of over de herkomst. Zoals de Tibetaanse dzi-kraal, die symbool staat voor spiritualiteit en bescherming.


De NOOSA slipper is volledig handgemaakt en van  natuurlijk gelooid leer en is verkrijgbaar in de kleu‐ ren Grey en Darkbrown. Ze zijn net als de armban‐ den, riemen en shawls voorzien van drukkers waar‐ op de NOOSA chunks bevestigd kan worden.Een  NOOSA riem/armband verzamel je. Je kiest. Je wis‐ selt. Hoe? Je begint met de leren riem ‐ een smalle  of bredere jeansriem óf een NOOSA armband. Op de  riem/armband zitten namelijk drukkers, en daarop  kun je de NOOSA chunks klik‐ ken.                                                                                        Kom langs en laat je verrassen. 


Roan Fashion Magazine  
Roan Fashion Magazine  

Herfst/Winter Collectie 2013

Advertisement