Page 1

Kuntouttava valmennus

Kuntoutus-Silta Tavoitteena tavallinen elämä - tekemällä turvallisesti tavoitteeseen

Yhteystiedot Päivystys 045 636 6609 Vastaava ohjaaja Reijo Kypärä 040 843 1241 Ohjaaja Olli Nikoskelainen 044 062 4000 Ohjaaja Katri Niemi 044 062 4001 Ohjaaja, kokemusasiantuntija Keijo Häkkinen 044 064 2523 Sähköpostit: etunimi.sukunimi@siltavalmennus.fi Osoite: Silta-Valmennusyhdistys ry Kuntoutus-Silta Vehnämyllynkatu 4 33560 Tampere

Kuntoutuksen perustehtävä on tukea ja auttaa päihdeongelmaisen ihmisen sitoutumista päihteettömään, rikoksettomaan ja vastuulliseen elämään.

Kenelle Olet tervetullut yhteisöömme mikäli tunnet tarvitsevasi apua elämäntilanteesi selvittämiseen, tukea omien tavoitteittesi mukaiseen muutokseen.

Hakeutuminen Kuntoutus-Sillan palveluihin ohjaudutaan kuntien ja vankiloiden sosiaali- ja päihdetyön kautta ja sopimalla tutustumiskäynti kanssamme.

Toiminta ja tavoitteet Kuntoutus-Sillan yhteisössä saat henkilökunnan ja vertaisryhmän tuen. Yhteisöhoitomme tukee vahvuuksiasi ja tarpeitasi, sen kautta saat mahdollisuuden itsenäiseen elämään jatkossa, luot uusia sinua tukevia ihmissuhteita ja löydät keinoja mielekkääseen vapaa-aikaan. Kuntoutuksen ensimmäisessä vaiheessa rakennamme päihteetöntä arkea, toisessa vaiheessa suuntaamme työvalmennuksen kautta löytämään oma paikka yhteiskunnassa. ”Huolimatta siitä, mitä menneisyydessä on tapahtunut, omilla valinnoilla voi vaikuttaa elämänsä suuntaan.” Rakennamme kuntoutujillemme polun kohti työtä ja koulutusta. Tarjoamme mahdollisuuden tukiasumiseen kuntoutusjakson jälkeen.

Silta-Valmennusyhdistys ry Vehnämyllynkatu 4 33560 Tampere www.siltavalmennus.fi

20-13-08

Kuntoutus-Silta  

Kuntoutuksen perustehtävä on tukea ja auttaa päihdeongelmaisen ihmisen sitoutumista päihteettömään, rikoksettomaan ja vastuulliseen elämään....

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you