Page 1

”Op og stå Ud og gå”


Projekt ”Op og stå – Ud og gå” Har du lyst til at lære noget om: • Hvordan du undgår at falde • Hvad du gør, hvis du alligevel falder Projekt ”Op og stå – Ud og gå” er et projekt i Træningssektionen i Silkeborg Kommune. Økonomien til projektet er bevilliget af Socialministeriet. I projektet indgår borgere over 65 år, bosat i Silkeborg Kommune, som indenfor de sidste 2 år har fået en rollator, en stok eller et nødkaldsapparat.

Indhold Projekt ”Op og stå – Ud og gå” vil tilbyde dig et forløb på ca. 6 måneder som indeholder: • Fysisk træning på hold med ca. 14 deltagere • Selvtræning efter instruktion • En samtale om dit helbred i forhold til kost og medicin • En samtale om din dagligdag i og omkring dit hjem, for at mindske faldrisici.


Sådan foregår det

Praktiske informationer:

Samtalerne om dit helbred, din hverdag og dit hjem med eventuelle hjælpemidler vil foregå ved besøg hos dig.

Transporten til og fra træning sørger du som udgangspunkt selv for. Efter gældende regler kan der bevilliges transport med Midttrafik med en egenbetaling på 15 kr. pr. tur.

Træningen foregår på hold, og er af en times varighed. De første 2 måneder trænes 2 gange om ugen. De næste 2 måneder trænes 1 gang om ugen. De sidste 2 måneder trænes hver anden uge. Mød op i løstsiddende tøj samt snøresko eller lignende.

Tilbuddet er gratis!

Vil du vide mere om dine muligheder for at deltage i projektet, er du velkommen til at kontakte os. Med venlig hilsen Projekt ”Op og stå – ud og gå”: Projektleder/Sygeplejerske: Jette Thestrup: 21 69 43 10 Ergoterapeut: Linette Holm: 21 69 47 04 Fysioterapeut: Aisling Fitzmaurice Fysioterapeut: Charlotte Bonner Fysioterapeut: Sidsel Nilou


Layout og tryk:

路 S&O.2894 路 06.2011

op og staa ud og gaa  

folder for handicap

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you