Page 1

Portfolio

SIlje Jørgensen 2mkb


Silje Jørgensen Hei, jeg går i andre klasse på medier og kommunikasjon på Vennesla VGS. Her har jeg laget en liten portfolio med de fleste prosjektene jeg har laget dette siste skoleåret.


Portrettfotografi Oppgaven gikk ut pü at vi skulle finne og kopiere et portrettbilde. Bildet skulle ha helt lik lyssetting og positur, og det var om ü gjøre at bildet skulle ligne mest mulig. Her har du mitt resultat.

Originalen

Min versjon


Bildekomposisjon Her gikk oppgaven ut p책 at vi skulle velge en eller flere komposisjonsprinsipper vi ville bruke i et valgfritt bilde. Da valgte jeg 책 bruke fargekontrast som hovedkomposisjon i dette bildet.


Timelapse Oppgaven vi fikk her var helt üpen, eneste kriterie var at vi skulle lage en timelapse. Jeg valgte ü lage av en person som tegnet, noe jeg ble ganske fornøyd med.


Journalistikk - video Vi fikk i oppgave å lage en nyhetsreportasje med valgfritt tema. Jeg laget en reportasje om spilleavhengighet hvor jeg intervjuet to mødre, om hva de ville gjøre for å unngå spilleavhengighet hjemme.


Journalistikk - lyd Vi ble delt opp i grupper som skulle lage ei radiosending med nyhetssendinger og reportasjer. Jeg laget en nyhetssak og en reportasje som programlederene presenterte i studio.


Grafisk design Vi fikk i oppgave å lage et julehefte for tidligere Søstrene Grene, som nå hadde byttet navn til Søstrene Larsen. Heftet skulle inneholde ting som julesnger, oppskrifter og barnevennlige familieaktiviteter. Vi måtte også lage en helt ny logo til magasinet.


Webdesign I web-perioden lagde jeg en informativ side om typografi.


PTF - Video I prosjekt til fordypnyng valgte jeg 책 fordype meg innenfor video. Jeg gikk p책 gruppe med en person til og vi lagde en video ut av inspirasjon vi fikk fra andre videoer/musikkvideoer.


PTF - radio Her ble vi også delt inn i grupper, jeg kom på gruppe med 4 jenter, noe som var helt perfekt. Vi lagde en radiosending som skulle sendes live på Radio Loland. Vi gjennomførte sendingen så godt vi kunne, og var veldig fornøyde med resultatet.


Medieeksamen På medieeksamen valgte jeg å lage en nyhetsreportasje som skulle sendes i en nyhetssending på nrk1. Vi var to og to på gruppe på denne oppgaven, fordi det ville være umulig å lage en reportasje alene på så kort tid.


2012

portfolio - 2012  

portfolio skoleåret 2012