Page 1

NYHET PROGRAMA PLUS

FLISFRI MONTERING AV VINDUER OG DØRER 60 % sterkere enn originalen

FORBEDRET DESIGN


PÅ 70-TALLET LANSERTE VI VÅR FØRSTE KARMSKRUE, PROGRAMA Nå kommer oppfølgeren Programa Plus. I samarbeid med håndverkere og vindusprodusenter har vi utviklet og forbedret designet for at du skal få en enklere og sikrere montering.


REDUSERT RISIKO FOR OVERTREKKING AV HYLSEN Overtrekking av hylsen kan ofte skje dersom man spenner karmen for mye på den ene siden, uten å gi etter på den andre siden. At hylsen er helt rund med gjenger gjør den sterkere og reduserer risikoen for overtrekking.


FLISFRI MONTERING Det nye designet på Programa Plus har fire skjærespor i spissen. Disse sporene kutter effektivt fibrene i treet, og gjør at hylsen er lett å skru inn i karmen uten at det oppstår fliser eller sprekker.


MER EFFEKTIV, SIKR OG PENERE MONTER Tykkere materiale:

redusert risiko for

at hylsen sprekker

Fire skjĂŚrespor: pene

re hull, redusert risiko

for sprekker

Forsterket med gj enger som g hele hylsen: halve rer sprekker eller over risikoen trekkes ved

SkjĂŚrespor reduse

rer risikoen for at

karmen sprekker


RERE RING

gĂĽr rundt n for at hylsen d montering


PROGRAMA PLUS

TRADISJONELL KARMSKRUE

INGEN SPREKKER Skjærespor i spissen reduserer risikoen for sprekker i stenderen når skruen kommer nære kanten, eksempelvis ved bruk av 2-lags gips. Dersom det dannes sprekker kan skadene etter hvert føre til at det blir vanskelig å lukke døren. Den nye og forbedrede karmskruen har skjærespor i spissen som effektivt kutter fibrene i treet, og dermed reduseres risikoen for sprekker. TIPS! Når du bruker Programa Karmfix sammen med karmskruen blir det enda enklere å montere og etterjustere.


+61%

sterkere maks-dreining før overtrekking

+40%

sterkere uttrekkskraft (nĂĽr man drar hylsen ut av karmen)

+42% sterkere hylse

Alle verdier er basert pĂĽ en sammenligningstest mellom tradisjonell karmskrue og Programa Plus. Testet i henhold til svensk standard, SS 817332.


– egnet for renovering og tilbygg

• Rask montering som enkelt kan etterjusteres.

• Tre ulike lenger på skruen gir en smidig montering i de tilfeller der bredden på spalten er ulik rundt døren/vinduet. Brukes ved montering av: Innerdører, ytterdører, vinduer og glasspartier.

Brukes i følgende veggmaterialer:

NATURSTEIN

TRE

BETONG

TEGL

LETTBETONG

LECA

SE MONTERINGSFILMEN: youtube.com/essvenorge

Alle opplysninger angis i overensstemmelse med fakta og informasjon som er kjent på det tidspunkt dokumentet ble opprettet. Angitte opplysninger kan komme til å bli endret uten ytterligere forvarsel. All rådgivning som gis av ESSVE skal bare anses å være veiledende, og innebærer ikke at ESSVE kan holdes ansvarlig for levert rådgivning. Det er alltid kundens ansvar, på egen risiko, å ta beslutning om valg av produkt, bruk, applikasjoner osv. Leverandørens rådgivning utgjør bare en del av kundens beslutningsunderlag.

• Perfekt for montering av dører og vinduer i hus som har ”satt seg” i løpet av årene.

Art. nr XXXX. Okt 2016.

MONTERING MED KARMSKRUE

ESSVE programa plus april 2017  
ESSVE programa plus april 2017  

Programa plus - flisfri montering av vinduer og dører

Advertisement