Page 1

SikaGard® alváz és- kôfelverôdésgátló bevonat

SikaGard® üregvédô bevonat

SikaGard® alváz és- kôfelverôdésgátló bevonat

Levegôs pisztoly kôfelverôdésgátló és alvázvédô bevonat felhordásához. Speciális pisztoly, amely alkalmas a SikaGard® alvázvédô bevonat felszórósához az alvázra és a kerékjáratokba, valamint a sérülésnek kitett elemek és fényezett karosszériaelemek kôfelverôdésgátló bevonattal való felszórásához.

SikaGard® üregvédô bevonat felhordásához alkalmas speciális pneumatikus pisztoly. Létezik újratölthetô változatban is. 1 literes SikaGard®-dal használható, a pisztoly hajlékony szórócsôvel rendelkezik, hogy a SikaGard® üregvédô a mélyebben levô, nem elérhetô, kicsapódott és összegyûlt víz által támadható részekhez is el tudjon jutni.

Speciális pneumatikus pisztoly, amely alkalmas a SikaGard® üregvédô bevonat felszórósához. SikaGard® kôfelverôdésgátló bevonattal való használatával a látható karosszériaelemeken egyenletes, sima felület hozható létre.

Industry

SikaGard®-hoz ajánlott felhordó készülékek

Sika Világszerte A Sika termékeit és szolgáltatásait tekintve is magas minôséget képvisel. Minden termelési eljárásban, minden munkahely és minden alkalmazott érdekében a Sika vezérlô elve a legmagasabb szintû minôség fenntartása. A Sika a nemzetközi ISO 9001, ISO 14001 és QS 9000 szabványok szerinti tanúsításokkal rendelkezik.

A vezetô technológia csúcson tart

Egyszerûen használható

A Sika az autógyárak és a részegséggyártók beszállítója és fejlesztô partnere. Bevált anyagainkkal, technológiánkkal látjuk el a világ autóiparát. Partnereinkkel együtt a gépjármûvek jövôjén dolgozunk. Az a tapasztalat és tudás, amit vezetô gépjármûipari beszállítóként szereztünk, a jármû-javítóipari termékeink minôségét is meghatározza.

A SikaGard® a maximális hatékonyság elérése érdekében lett kifejlesztve és tesztelve. A SikaGard® segíti a professzionális mûhelyek gyorsabb munkavégzését, a nagyobb hatékonyság és az OEM szabványoknak megfelelô magas színtû javítási minôség elérését.

Sika Hungária Kft. Industry üzletág 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 6. Telefon: (+36 1) 371 2020 Fax: (+36 1) 371 2022 E-mail: info@hu.sika.com www.sika.hu

Jelen ismertetô anyagban közölt adatok (legjobb tudomásunk szerint) megfelelnek a nyomdába adás idôpontjában rendelkezésre állóknak. Az anyagok folyamatos fejlesztése miatt a változtatás jogát a Sika Hungária Kft. fenntartja. Az ismertetô anyagát szakembereink nagy gondossággal állították össze, az elôforduló sajtóhibákért felelôsséget nem vállalunk. Kiadványunk tájékoztató jellegû, kérdéses esetben kérjük forduljon szaktanácsadóinkhoz.

®

SikaGard 6000 Jármûipari védôbevonatok Kiadás dátuma: 2006. 11. Sika Hungária Kft.

Az Ön Sika képviselôje:


®

SikaGard védôbevonatok a jármûjavítás számára SikaGard® szórható üregvédô viasz

SikaGard® Kôfelverôdésgátló Bevonat

A SikaGard®-6210 és a SikaGard®-6215 üregvédô viaszok védôbevonatot képeznek a korrózióval szemben a nem hozzáférhetô helyeken, amilyenek például az ajtók belsô lemezelései, a hátsó sárvédô elemek, küszöbök, oszlopok.

A SikaGard®-6450 és a SikaGard®-6455 kôfelverôdésgátló bevonatok használhatóak sérülékeny, festett karosszériaelemekhez, amilyenek a küszöbök, kerékívek és köténylemezek. A legtöbb karosszériakorrózió a kôfelverôdésnek kitett sérülékeny fényezett elemeken jelentkezik. A SikaGard®-6450, -6455, és -6650 típusszámú bevonatok átfesthetôek, rugalmasak, kôfelverôdés és korrózióállóak.

SikaGard®-6210

SikaGard®-6215

SikaGard®-6450

SikaGard®-6455

SikaGard®-6650

A SikaGard®-6210 fehér/áttetszô színû, kitûnô üregvédô tulajdonságokkal rendelkezô viasz. Védôbevonatot nyújt az egész jármûkarosszéria számára.

A SikaGard®-6215 belsô üregvédelmet nyújt egy gombnyomásra. Speciálisan aeroszolos felhasználásra lett kifejlesztve. A SikaGard®-6215 üregvédô viasz ebben a kiszerelésben ideális kisebb javításokhoz vagy nehezen hozzáférhetô helyekhez, amelyeket mégis szükséges védelemmel ellátni.

A SikaGard®-6450 átfesthetô, gumi alapú bevonat a jármû kôfelverôdés elleni védelmet igénylô részei számára. A termék alkalmazásával karosszériás mûhelyben reprodukálható a legtöbb gyári kôfelverôdésgátló bevonat. Szórópisztollyal alkalmazás-technikától függôen különbözô szórásképek állíthatóak be.

A SikaGard®-6455 gyorsan száradó aeroszol kiszerelésû kôfelverôdésgátló bevonat. Alkalmas a jármû kôfelverôdés elleni védelmet igénylô részei számára.

A SikaGard®-6650 vízbázisú, alacsony illó szerves alkotó (VOC) tartalmú, környezetbarát kôfelverôdésgátló bevonat. A termék alkalmazásával karosszériás mûhelyben reprodukálható a legtöbb gyári kôfelverôdésgátló bevonat. Szórópisztollyal alkalmazástechnikától függôen különbözô szórásképek állíthatóak be.

A SikaGard®-6210 üregvédô viasz a hajszálcsövesség által bekúszik a résekbe, a hegesztés menti hézagokba, ezáltal hosszú távú védelmet biztosít a korrózióval szemben. Víztaszító, enyhén nedves felületen alkalmazható, száradás után rugalmas filmet képez. Üregvédô-szórópisztollyal felhordható. Kitûnô kapilláris kúszóképesség Kiszorítja a nedvességet Kiváló állékonyság függôleges felületen Száradás után rugalmas marad Magas hôállóság Ködmentes felszórás Szagszegény Nem tartalmaz aromás oldószert Felmelegedéskor nincs jellegzetes szaga Termék

Szín Kiszerelés Mennyiség

SikaGard®-6210 Fehér Flakon

Rugalmasan felhasználható Alkalmazás közben nem csepeg Kitûnô kapilláris hatású Termék

Szín Kiszerelés Mennyiség

SikaGard®-6215 Fehér Aeroszol

500 ml

®

SikaGard®-6050

SikaGard®-6055

SikaGard®-6010

SikaGard Alvázvédô Bevonatok A SikaGard®-6050, SikaGard®-6055 és a SikaGard®-6010 típusszámú bevonatokat a gépjármûalváz, ajtólemezelés, sárvédô, csomagtér, padlólemez védelméhez fejlesztették ki. Védi a jármûszerkezet azon fôleg nem látható részeit, amelyek nem igényelnek átfestést.

A SikaGard®-6050 bitumen alapú, kitûnô korróziógátló és rezgéscsillapító hatású bevonat. Alvázvédelmi munkákra általánosan alkalmazható. A SikaGard®-6050 magas szárazanyag tartalmának köszönhetôen egy rétegben felhordva kitûnô fedést biztosít. Nem folyik meg, teljes megkötés után is rugalmas marad. Száradás után tömör, szívós, jól tapadó film képzôdik, amely ellenáll a különbözô környezeti hatásoknak és kôfelverôdésnek. Szórópisztollyal alkalmazástechnikától függôen különbözô szórásképek állíthatóak be. Nem festhetô át.

1 liter

A SikaGard®-6055 gyorsan száradó aeroszol kiszerelésû védôbevonat, melynek száradása után strukturált megjelenésû bevonatot kapunk. Alkalmas gyors javításokhoz, kerékjáratokhoz és alváz elemekhez. A SikaGard®-6055 megvédi a fémfelületeket a korróziótól és a koptató hatásoktól. Nem festhetô át. Koptató hatásnak ellenáll Egyszerû használat Száradás után rugalmas marad Termék

Koptató hatásnak ellenáll Kitûnô rezgéscsillapító, hanggátló hatású Egyszerû használat Száradás után rugalmas marad Alkalmazás közben nem csepeg Termék

Szín Kiszerelés Mennyiség

SikaGard®-6050 Fekete Flakon

1 liter

Szín Kiszerelés Mennyiség

SikaGard®-6055 Fekete Aeroszol

500 ml

A SikaGard®-6010 ecsetelhetô, kitûnô korróziógátló és rezgéscsillapító hatású bitumen alapú bevonat. Autókarosszéria mûhelyek számára ideális, minden alvázon történô alkalmazáshoz használható: gyors javításokhoz, kerékjáratokhoz, alváz elemekhez. A SikaGard®-6010 gyorsan szárad, megvédi a fémfelületeket a korróziótól és a koptató hatásoktól. Nem festhetô át. Koptató hatásnak ellenáll Vastag rétegben alkalmazható Egyszerû használat Száradás után rugalmas marad Termék

Szín Kiszerelés Mennyiség

SikaGard®-6010 Fekete Flakon

1 kg

Száradás után rugalmas marad Nincs mellészórás Gyorsjavításokhoz, a jármû kôfelverôdés elleni védelmet igénylô részeihez használható Alkalmazás-technikától függôen különbözô szórásképek állíthatóak be Átfesthetô Termék

Szín Kiszerelés Mennyiség

SikaGard®-6450 Fekete Flakon SikaGard®-6450 Szürke Flakon

1 liter 1 liter

Kôfelverôdésnek ellenáll Egyszerû használat Átfesthetô Termék

Szín Kiszerelés Mennyiség

SikaGard®-6455 Fekete Aeroszol SikaGard®-6455 Szürke Aeroszol

500 ml 500 ml

Vízbázisú Alacsony illó szerves alkotó (VOC) tartalmú Gyorsjavításokhoz, a jármû kôfelverôdés elleni védelmet igénylô részeihez használható Alkalmazás-technikától függôen különbözô szórásképek állíthatóak be Átfesthetô Termék

Szín Kiszerelés Mennyiség

SikaGard®-6650 Fekete Flakon SikaGard®-6650 Szürke Flakon

1 liter 1 liter

Sikagard-6000 Jarmuipari vedobevonatok  

SikaGard ® alváz és- kôfelverôdésgátló bevonat SikaGard ® alváz és- kôfelverôdésgátló bevonat Sika Hungária Kft. Industry üzletág 1117 Budap...