Page 1

Nr. 6

The Great German Re-Research Rajoitus Anti- Cimex WARNING: This is a part of a vast right wing conspiracy


Sika Äpärä #6 Inledning Jaha, då var ytterligare ett nummer av Sika Äpärä klart. Som vanligt var det kul de första fem minuterna, men sen försvann motivationen. Tidningen blev betydligt tunnare än tänkt och är troligtvis det absolut sista numret av Sika Äpärä (men, man vet aldrig). Jag orkar inte tjata om politik, men om man gillar frihet (åt sig själv och åt andra), så är man höger. Om istället hatar frihet, så är man vänster (en del haschare utan logik har ju försökt kombinera frihet och socialism under parollen frihetlig socialism, men man behöver inte använda många hjärnceller för att inse att dessa två begrepp ej går att kombinera). All partipolitik är skit, då nästan alla är vänster (socialliberalt skit). Till omslagsbild valde jag Mannerheim. Mannerheim är en finsk nationalhjälte och förebild (som givetvis kallas han för mördare av den efterblivna tokvänstern i Sverige som säljer ”proletären” och andra diktaturkramande tidningar eller alster av en viss fejk-historiker). Ditt liv, ditt ansvar. Gör vad du vill, men var beredd att ta konsekvenserna av ditt handlande/dina beslut. Mamma kan inte fixa ostmackor och O´boy hela livet. Om du inget kan, så får du inget jobb och då har du inga pengar. Skyll inte ifrån dig. Det är inte samhället det är fel på. Det är dig det är fel på. Se dig själv i spegeln. Sluta skyll ifrån dig, det är ditt eget fel. Skärp dig. Ryck upp dig. Gå in på Youtube och lyssna på ’Zyklon Boom’ och ’Zum Beispiel’. ________________________________________________________________ KOTI, USKONTO JA ISÄNMAA – Hem, Kristendomen och Fosterlandet.

Jean Sibelius Finlandia https://youtu.be/F5zg_af9b8c

________________________________________________________________


The Great German Re-Research är Sveriges enda punkband 2013. Resten av alla s.k. punkband spelar kommunistisk progg med hippie-texter där allt är någon annans fel och de själva är så duktiga, då de har lyckats koka ihop en gemensam vidrig grönskassoppa som fördelas broderligt mellan vägglössen och självhatande smutsiga kommunisthippies, gärna med diverse rökelser och annat flum. Jävla kollektivistisk skit där tredje rikets hippie-lagar råder och friheten föraktas. Alla skall in i samma misär fålla. Tankar likriktas genom att kopiera Crass-texter och fördöma fritänkarna. De fascistiska punkstormtruppen är klar.

Svarade gjorde Ticking Torzo (aka Ture, aka Omega) & Well Done (aka Inge Ansvar)

1) Jaha, Ni har ett nytt band igen... Vad heter ni och vilka är med denna gång? - Alla är med. För att förtydliga detta utan att för den skull låta trivial. Med alla menas då alla som behöver vara med. Tiden läker ju alla sår sägs det. Faktum är att tiden är ett jävla sår, ju längre tiden går, desto värre blir det där jävla såret. Ett elände rentav. Sa jag alla? Det är förövrigt inte ett nytt band utan ett mediokert coverband. -Nu skulle jag vilja rita en karta över en glasskiosk men jag orkar faktiskt inte. Du får förlåta mig, eller inte? Tydligen har vi även satt ihop en Cabaret med inslag av dockteater, klassiska covers på Kvänska spelas tyst i bakgrunden. Det låter som det låter, om man har lite mord i blick. *(Den bystige och strama klädseln visade konturerna av fittan, klart och nästan störande tydligt.) 2) Varför hoppade Cimex-Charlie av? -Har han? Han hoppade väl aldrig av?


Ingen har hoppat av. Vårt skivbolag lurade oss och gav oss en gåva helt enkelt. -Till saken hörde då att vi inte riktigt var beredda och då spreds dessa illavarslande rykten om avhopp och påhopp. Hela frågeställningen är för övrigt ett djävla påhopp! Han är med på distans. Detta kan vara ett av de få banden i världen där man just kan vara med på distans. Ungefär som komvux (Komvux-studier skulle nog många punks behöva/red) - Jag vill minnas att han fick astma? Jävligt otäck sjukdom, den där astman. Tydligen härstammar den från det tredje liket. Men det går att bota folk som produktplacerar sekunden Han trodde visst att vi skulle ta alla tänder från ett folk och ge till ett annat folk? -Eller bygga en gigantisk tandprotes, som ett uppätet människokadaver som borde likna ingenting eller snarare Kommunens ovilja. -Sist jag hörde av honom så gick han på nån skum diet, helt baconfri! (Låter helt sjukt…/red). Tydligen har det florerat massa hakkors som ingen såg förens det var försent. Han och Richard tog ett gemensamt beslut och skickade ett mejl om att de minsann hade upptäckt det, som om det skulle vara en anledning? Själv har jag blivit kickad minst 2 gånger och hoppat av ett flertal gånger. Sånt där går i vågor, eller i trans. Att

vara med i det här bandet betyder också att man inte är med. Så fort man är med så är man automatisk utesluten så att man återigen kan gå med. På det sättet vidhålls bandets fräschör så att säga. -Många har ju problem med satans kors, dessa Svastikas, de inbillar sig omedelbart att man ställer sig bakom de problem som denna symbol medfört. I vårat fall var det inget problem då vi snarare såg oss själva som ett större problem än det vanliga problemet. Personligen ser jag helst att vi lämnar denna diskussion då vissa har en tendens att bli förvirrade när detta diskuteras. Det är då det blir då ett problem helt enkelt. *(Den nu så rödmålade munnen pulserade runt den enorma åderpålen, doften av röv, kuk och smutsig fitta dominerade)

3) Crass är för efterblivna bögar.... Hur var det med anti-crass-league ? -Kan inte annat än hålla med dig där, hur det var? Det var väl skitbra? Själva crassloggan lyser ju som en cirkel av opålitlighet (precis, vilket även hippies borde inse/red). -Vi valde att avslöja myten och tog fram det dolda i loggan. Det krävdes flera mörka nätter och smarta metoder för att lyckas tyda det hela, ja även osmarta metoder var inblandade. Men det jag kan avslöja är att det från första till sista Crass-skivan finns en viss logik som är svår att upptäcka om man inte fokuserar på det oväsentliga, resultat var som vi befarade, helt jävla otroligt!


(Denna s.k. logik bygger på sjuk logik/red) -Går rykten om att det skulle vara en läderbög från Bradford vid namn Mike som ligger bakom detta, min hemmagjorda Anti-Crass League patch räddade mig från att bli dunkad och rakad av Hess-bulorna Kuken & Mongo en gång på 80-talet. Men i övrigt, grymma idéer om Anarkism men värdelös musik framförd av hippes med för mycket fritid. *(Kuken, kuken, kalaskuken skrek hon som om detta var den sista kukdoft hon någonsin skulle få uppleva!). (Anarkism är trams för övfre medelklass-rebeller med tillgång till mammas syltmackor och o’ boy… givetvis nån äcklig soya variant/red)

med Discharge på något konstruktivt sätt sedan Kolingsborg 1983. Soft Cell däremot, fy fan, sköna snubbar som faktiskt borstade tänderna på Stig Vig efter deras gemensamma gig i London, när han fick sina stövlar fyllda med piss mitt under gigget. Löktröja, vill jag minnas att Stig sa i logen efteråt, varpå han fick State Violence i nacken…..

West Village Boys - Stoke on Trent – Discharge

6) Danne Wall.... är det inte bara vårtan i ansiktet som fattas? - Detta regelverk uppfyller inte några särskilda krav East Village Boys/ After Dark – Disco Discharge

4) just fyllda 47 + 46 år och lagom feta? vad hände? - Time flies, aeroplanes crash, im a punk and I like hash 5) 80-talet : Discharge på ryggen, 90-talet: Discharge på ryggen, 00-talet: discharge på ryggen....Hur blir det med 10-talet? Är det Discharge som gäller, eller kommer "Soft Cell" ta över tronen? - Du menar byggen? Har väl inte jobbat

7) Varför försvann pink-floyd cover-lp:n från Spotify?


- För att Spotify i ett enda drag beslöt sig för att liera sig med sionismen. Vilket vi uppskattar då de skyltade med underverk som de ändå inte mäktade med. De drog sig ur och det är därför du inte hittar Pink Floyd på Spotify. *(Spinn på mitt garn, väste hon när hon greppade kukens attribut)

8) Hur var det där med Prins-Bertil och knivdesperadon? - Det var en gång en Prins, som hette Prins-Bertil, som bodde i en liten koja i skogen med en gammal tant. Ty så va de, kungligheterna, de bodde så gärna med gamla tanter. Kojan var liten och nätt och låg i det Kungliga Djurgården i landet Svärje, bland stora ekar och ollonträd. På andra sidan Kaknästornet fanns en liten slavfabrik, där jobbade deras slavar som tog hand om prinsens och prinsessans kiss & bajs. De bodde där i säkert många hundra år, men så en dag när de 3 slavarna begav sig till De Fattiga & Fulas Gycklarfest på det närliggande Gärdet som var fullt av glada små & stora tattarbarn utan varken hår eller hjärna så hände det magiska. Tattarbarnen hade samlats just denna dag för att hylla sin nya favoritgycklare, en

riktigt knepig bastard som liknade Hitler, han den där trollkarlen från den gamla goda tiden, en kungakompis. Nåväl, slavarna på fabriken, de hade ledigt och drack slavdricka hela dagen, Oj, vad de skojade och hade lattjo, så kul som slavar kunde ha på denna tid. På väg till tattarna snubblade de omkring på både kottar och bär. -Nu fick jag kletigt i håret sa den ena slaven. -Men det kan gycklarna fixa bort, sa den andra. Den tredje han bara kramade sin smörkniv, blundade, log och tänkte på Prinsen. (*Bölden hon trodde var en klitoris sprack och började lukta gubbkuk) (Gärdesfesterna var hippieskit och lämna kungligheterna ifred/red) 9) vilka substanser är det som ni föredrar idag? och hur har det ändrats över årtionden, sedan Siddan sprang runt med hakkors-tröja? Gästinlägg från Kenta (ex Nödvärn): Varför pissade min mamma dig i ansiktet, tror du? (Har aldrig träffat fett-Kentas mamma, men du och din bror skulle nog behöva några komvux-kurser/red) Ska du ha Ghettokorv i grillen eller ska du snacka Eskilstuna mål och låtsas vara en finsk utskällning, internet e fejk, håll inte på och lyssna på Jinx, det där värdelösa nazitjack bandet från Helikopterpatten med hål i gången. Hell Mika Manninen! En sann kamrat och punk. Gå på toa nu bondepack.Du ska akta dig för bredäng! mvh internet gangster moderat pack Murdering Kenta (lägg ner rökat ett tag. Röka är en socialistisk hippie-drog som


fördummar intellektet och får dig att sitta i en kollektivistisk ring, där pipan går runt och runt… /red)

på 80-talet.... har du kvar dem och har det blivit mycket sniffande...... - Det var Sven (Crude SS), men varför inte?

10) skotta snö din fitta svänger ju... är det hits som gäller i framöver?

13) Om rock´n´roll är droger, så är då punk thinner? -Det är som att läsa ett juridiskt ärende med ett leende

-Vi hade hoppats på Tits, det blev manboobs. Förresten, No Security splitten med Cruel Maniax, hur fan tänkte ni där? (fråga Jallu och N.S (nationalsocialisterna?) Alla skrattade ju åt raden ”platta coca-cola breve” redan då. Hela texten är egentligen skit, men Jallu var en fjortis när den skrevs och han försökte väl skriva en ”hit” som gick hem i hippie-stugorna. Han har dock växt upp sedan dess, men har du? Och låten svänger ju än idag, eller? Kommer inte ihåg vad de andra låtarna hette…/red)

14) Bring back Maggie Thatcher..... -Har du sprängkapslar på kryddburk? (Fjant, Thatcher var stor, Churchill var störst/Red) 15) Bästa Skrewdriver låten/låtarna? -Alla gillar väl första plattan och det som kom fram till Back with a bang. Sen blev det ju Kalle Anka för hela grind-slanten (PK-trams svar. Skrewdriver /Ian Stuart hade ju även flera hits efter första skivan, Red flags are burning, (Oh no) Here comes a commie, snow fell, lions roar. Visst, nazi/W.P-smörjan är trams, men det är även socialist-skiten hos många andra punkband/red). 16) Hippies och kottmossen? - Minns endast tjuverier, knivar, kanyler och raggarsvin som hotade med pistoler men fick sina förkrympta kukskallar söndersparkade (resultatet av vänsterpunkarnas drömsamhälle/red).

11) Mycket raggare..... nån trauma från barndomens ep-traktor-gäng? Hannu låter som en raggare från landsbyggden i Pohjanmaa. vass kniv? har du sett filmen Pohjanmaa (En dag i österbotten) http://www.imdb.com/title/tt0095880/?ref_= fn_al_tt_1 ? Värdelös fråga

12) Du snodde ju banan-Helenas trosor

17) Suomi eller Ruotsi? - Fantasiblöjor är en svensk produkt, men vi tjänar pengarna


när du bor på fel sida av Mälaren.... att ta sig för långt hemifrån är jobbigt..... men, det går ju att distans-supa... typ, via nätet.... sen är det bara att stänga av datorn/TV:n när man inte pallar längre.... - Dricker helst inte öl, men skicka gärna en bild när du dricker (Vem fan dricker öl när det finns Champagne?/red)

Stor-Finland

21) St Pauli är bäst.... fan, Manchester United fans är ju ett gäng kommunister....... - Annars vore ju myteri en obragd? (Här har bandet fått för sig att vända på frågan, givetvis är det Manchester United som är bäst och St Pauli som är kommunist-råttor/red)

Suomi-Viina 18) dra hela storyn från klostersvett och framåt.............. - Det var då, nu är jag blott en simpel pajas 19) Att byta medborgarskap.... HockeyTomas Sandström? vad tyckte hans far? - Minns att han grät, så som fäder gör när de förlorar sina barn i krig eller i en plötslig sjukdom. 20) Vi får ta en öl nån dag... men, jobbigt

22) kanske nått om det nya bandet..... - Kanske, kanske inte 23) Hur är det med Korven nuförtiden? - Du menar The Makkara? Clownklubbens slickepinne, magikernas sömnlösa problem och Tattarkungarnas handelsvara. Jag säger som Korven själv skulle säga: ”Vad ska man säga? Jag har ju


inte ens ett personnummer!” Nu för tiden är han en förvånansvärt vacker men ändå en förhoppningsgivande kopia av sitt tidigare leverne, en bastarderas krigarkonung i exil som hugger till där det känns som mest eller som han skulle uttrycka det själv ”Jag är en vandrande machete” Med stolthet tog han på sig det där vansinnesdådet som han var helt oskyldig till, men han brukar skicka julkort från kåken, såna där simpelt vackra som man kan få från barn, som de tillverkar av hudavlämningar, nagelband och skolkritor. Oftast med en luktgnuggis med dolda budskap, fy fan vad det brukar lukta, men jag gissar att det är för att vi andra ska bli varnade för att hålla på med direkt kriminalitet. Vanlig kriminalitet funkar ju, bara man inte klär ut sig till en raggare, cowboy eller biker.

Vi har påbörjat en egen tillverkning av den superautomatiska dödsmaskinen som sänder mikroskopiskt osynliga splitterbomber via avloppsnätet och internätet rakt upp i grovtarmen på värdelösa människor, all dislikes are blown away! - Tydligen heter ett nytt värdelöst band ”Diarrhea Of A Madman” och skivan skall visst heta ”Stryk På Arbetstid” men om detta vet vi ingenting. Precis som vi inte vet om Ronny på värdelösa Svindel Records nånsin skall släppa ”Based on A Glue Story” All Skins are Nazis – The Great German Re-Research * är taget från den kommande dockteatern som går under namnet Manlig Knulldocka

24) PK-bög? Dope! Not Vote! Anarchy is a bigger applepie 25) Feminister är egentligen feta håriga lesbianer? - Som ett sår och ett plåster som hör ihop, Antifascistiska glädjerop 26) nått att tillägga............

Info från ovan: Det Norska Oljebolaget Svindel Records krävde en obetydlig förlösensumma för att släppa skivan. Därför ger vi nu ut den till postpundare & bakpatologer för vidare


desinformation. Allt sker via den odolda täckmanteln som bärs av Lagaronnefabrikörens son. Hämta hem de tyska panflöjternas krok på dråp och förädla det hela på en falsk bootleg eller ett överkast. http://krojjan.dk/GGRR/GGRRBased_On_A_Glue_Story.zip

CAPITALISM IS FREEDOM


RAJOITUS Mannerheimin pojat

1. No niin Jani, mitä kuuluu? Pitkästä aikaa…. Tja Finnen, long time no see. Här är det same shit, different day.

5. Suomi HC 81-83? jaföfan. Kansan uutiset, kaaos, terveet kädet, rattus, varaus, nato, riistetyt, mellakka, bastards, hela faderullan 4ever. (Cadgers/Red)

2. Onks Niska vielä elossa? Mitä mies tekee? Familjefar, jobbar,du vet, det vanliga. Lyssnar på norsk black metal.

3. Bändi taas kasassa? Jomenvisst. Vi hade en period där vi låg nere helt och hållet under några år. Krävdes väl för att få igång intresset igen. Så, ja vi är tillbaka (Rattus on rautaa… eikö... Rajoitus on rautaa…/red)

4. Svenska bög-kommunist-punkare på grönsaksdiet? Rajoitus. Nja, dom är väl lika lurade som alla oss andra. Kommunism, fascism, demokrati blablabla ALLT det där är bullshit. Det är färdiga paketlösningar för hur man på bästa sätt förslavar medborgarna. När du röstar på ett parti, så är det i princip att du väljer vilka som ska få lov att lura röven av dig under kommande mandatperiod. Det är nåt riktigt äckligt med folk som blint går in i någon ”ism” för att dom väljer att inte kan tänka själva (socialism/kommunism/Nazism/feminism=samma Marxistiska sinnessjukdom som förslavar den fria individen. Klasskamp/raskamp/könskamp=jäkla trams/Red)

6. Skumt, du är ännu inte 40 bast…. Men, snart så är även du en medelåders man? Ja, jävlar. Ju längre från ungdummen man kommer, desto bättre. Skumt. Haha Jari, du vet la hur gamla vi är? (nojoo../red)


7. Hur är det med konditionen? Orkar du springa 10 meter utan att flåsa i två timmar efteråt? 10 meter kanske, men 15 meter är värre. Trappor går, men bara med en matkasse i taget. Smuggelbärsen levereras till dörrn.

8. Hur är det i Borås? Vad är det för jätte-

Pinocchio ni har i södra ändan av Allégatan?

Borås är ok. Lugnt. men inte mycket att göra. tror inte ens att det existerar nåt gigställe just nu. (mina stulna reg-skyltar hittades i nån j-a eu-ziggis-läger i Hulta eller ad f-n det nu var…/Red) Statyn är till största delen privatfinansierad. Vetefan hur dom kom på att det skulle vara en bra idé, men det tyckte dom. Det är väl nån frimurarskit.

Helsingfors fick vi en skivdeal med Jakke (rip) ”nyt on kuoleman täällä” 7. Sedan släppte även ugly pop (Kanada) systeemin naulittu 7”. Sedan kom bolaget hardcore holocaust USA in i bilden och släppte först diskografi-cd, sedan även ”Hat, mörker....” LP/CD. Efter ett längre uppehåll så spelade vi in en lp för putrid filth conspiracy som heter ”maailman hautajainen”. Vi släppte nyligen en split 12” med våra vänner i Utanförskapet (T.B för faaan… Ännu en överlevare…/Red). Och sedan ett gäng split-ep's m abnorm, kylmä sota, ratstab. Även en andra diskografi-skiva ska släppas av nåt ryskt bolag, minns tyvärr inte namnet och sedan är det även två kassetter på gång, indonesien och malaysia, gamla grejer där på. (Hur många skivor har ni hunnit med egentligen? jag minns bara debuten…. Passed and out. No way back. Braindamage for life/red) Kommande grejer är splits m honnör ss, och en med tus. Sedan är det fan färdigsplittat! Planer finns för egen ep och lp... om vi inte hinner tröttna på varandra igen. ha.ha.ha. =) ...många medlemsbyten under åren men nu har vår gamla polare JP Master tagit över trummorna. Kunde inte vara bättre (Kunde ha varit en iskall long-drink/red).

9. Hur är det med Rajoitus? Ni har börjat veva igen? Dra storyn och diskografin och annat intressant. Vi startade 1992 (ten years too late) repade, spelade in en tattig demo som bodenmalm (hit med cashen för f-n/red) släppte på 12” som Hardcore Attack 1995, samtidigt fick vi en deal på en 7” med sludge records, frankrike. Efter ett pissgig i

Finsk mjölk-reklam (PK=Inget för finnar)


Rattus - Feministi

Feministi, uhoava nainen Tahtoo miestä ylemmäksi Ilman edellytyksiä Hulluja ajatuksia Turhaa meluamista Ei suhteellisuuden tajua Feministikanoilla Mies ja nainen Tasavertaisina Mutta toinen Vaatii enemmän

11. Vad har hänt sen sist, typ de senaste 20 åren? Var de Lollipop 1995 senast? Backpackat runt jorden, skaffat familj, sett en helvetes massa band, jobbat, jobbat, jobbat, skitit, ätit, surat, repat, grillat lite, prata lite, umgåts lite. Flyttat runt. En o annan bärs har la hunnit slinka ner. Själv då? (typ, nyktrat till/Red)

12. Alla punkare som köper hela paketet med veggo-käk, smuts, tandlöshet och tokig socialism? Det är så jävla coolt. Man ska gärna även ha 3-4 psyk-diagnoser, minst, som man kan lipa över. Offermentaliteten inom punksvängen är lika löjlig nu som då. Jag har all respekt för att unga mår dåligt och medicineras men det blir lätt till en identitet. Hjärnan är färdigutvecklad först kring 25årsåldern, Undrar vad långtidsverkan är av alla mediciner dom trycker i sig. Tror inte man blir smartare av det i alla fall. Tandlöshet kanske? Revolutionen får väl bli av när dom gråtit färdigt.

10. Raitis perheelämä tai putkassa taas? Eller är det framåt och tillbaks, the finnish way? Vi är lugna grabbar jari, det vet la du. Utslängd från pubbar då å då kan väl inte räknas. Och det var ju ditt fel förra gången hahah (Utslängda och portade innan kl. 14.00 från ett dunder-loser-hak…. Bra jobbat….. banned from the pubs/red)

Tror inte på kommunism, socialism, liberalism, anarkism, kapitalism bla bla bla och Partipolitik är skit (Totalitär/Red). Allt det där är bara hittepå för att lättare kunna kontrollera folk. Precis som religion. Du får möjligheten att välja mellan pest eller kolera. Ingen vill tänka själv utan köper hellre ett färdigt paket att anpassa sig efter. Ja härrejävlar. Dom har åtminstone viljan att förändra. Jag önskar väl kanske att den energin hade riktats åt "rätt" håll istället. ”Unthinking respect for authority is the greatest enemy of truth." ~ Albert Einstein


Riistetyt - Älkää luottako ryssiin

"There is no difference between communism and socialism, except in the means of achieving the same ultimate end: communism proposes to enslave men by force, socialism -- by vote. It is merely the difference between murder and suicide." ~ Ayn Rand

Tankit vyöryy yli rajan ja vapaus unohdetaan Suomileijona vaihtuu sirppiin ja vasaraan Helvetillinen tulevaisuus, äärikommunismin diktatuuri Punalipun orjuus tai menolippu Siperiaan Älkää luottako ryssiin, ettei tarvi katua Provosoivat sotaa kuten 1939 Keksivät tekosyyn hyökätä ja murhata Idästä länteen maan orjaksi alistaa Veivät jo osan maastamme ja haluavat loputkin ----------------------------------------------------

13. Ryssät tulee taas rajan yli? Rajalle tai antautua ? Marskin (=Mannerheim) tai Marxin miehiä? Troligen blir det väl guerillakrigföring i dom svenska urskogarna mot ryska bärplockare. Det är la bara en fråga om tid innan ryssen är här. Varför inte bara klämma en bärs och ta det jävligt lugnt innan liemannen knackar på? Riistetyt - DON'T TRUST... Tanks trundle beyond the border and freedom is forgotten The Finnish lion is changed to the hammer and sickle An infernal future, the dictatorship of extreme Communism Slavery of the red flag or a one-way ticket to Siberia Don't trust the Russians, so you won't need to regret it They provocate war like in 1939 Come up with an excuse to attack and murder Oppress the land to their slavery, from east to west They've already taken a part of our land and they want the rest too

14. Mikä on nykysin Suomessa vika. Maassa on nykysin joku rikollisryhmä täynä anarkistitöllöjä ketkä ovat vastaan suomen itsenäisyyspäivää… Haluaako töllöt Suur-venäjää tai onks he vaan niitä hippietoopeja ketkä huutavat ”maa ilmaan rajoja? tai onks ne jotain muita apinoita? Vi bor i Sverige. Vi har ingen koll på skiten. (Vittuun kommarit ja muut maan pilajat/red) 15. Feminismi on sairaus. Mielisairaalaan kaikki feministit Det finns redan en avhandling på ämnet. Rattus - ”feministi” finns bland annat med på ”Ihmiset on sairaita” 7”


16. PK polisit on 2000-luvun KGB/STASI/NKVD/ SS/SA etc.? Om polisen hade kommit fram till dig och sagt att du inte får tänka eller tycka vad du vill, då hade det blivit ett jävla liv. Istället har pk-punkarna löst det genom att vara poliser åt varandra, om man skulle råka tycka, tänka eller känna fel. Jävla smidigt. ”Fuck the police” som dom brukar säga. Jävla sekt. RUPTURE FÖR HELVETE! 17. Diggaago Niska vielä GISM:iä? Tai onko hän miehistynyt? Vi diggar alla gism fortfarande, för helvete. Detestation-tolvan skämtar man inte bort, Jari.

Piller och... ja, piller. Tror vi har betat av det mesta. Årsviner förresten, räknas en bortglömd kir från 90talet in i bilden? Hittade i källarförrådet en halv flaska som jag glömt av någon gång man smögsöpit för kärringen. Vi har separerat. 20. Nått att tillägga?

Rösta inte. Det är bara jävla båg, vilket alla i princip redan vet. Politiker tjänar storföretagen, inte medborgarna. ”regeringen” kan dra åt helvete. Ryck upp skiten med rötterna och gör nåt vettigare. Käka piller. Dyrka Bolt Thrower: Gör fan ni vill. We don`t care! Tack Jari för frågor. Syns snart!

JAG ÄR FÖR FET FÖR ÅSIKTSKORRIDOREN 18. Vad gäller idag: Oxfile eller helstekt spädgris? Oxfilé. Medium. med Risotto och Iktorivil. Ljummen arboga 10,2 till det. Och en ljummen arboga 10,2 till efterrätt. Och lite gism på det. Men mest rupture. 19. Vad gäller idag: Piller/mäsk/thinner/misär eller cocktailglas/champagne/årsviner?

PK=NAZI


Recensioner THE GREAT GERMAN RE-RESEARCH: Raggar- fitta Då allt som har spelats in under 2000 talet är skit, så är det skönt att äntligen få höra en riktig punklåt igen. The Great German re-search vevar på med en riktig pang-låt med ”En raggare skottar aldrig snö”. Det här är en låt som har spelats högt i de statliga byråkraternas korridorer. Trots att låten är bäst under lätt berusning, så fungerar den även under nyktert tillstånd. Det enda som saknas är lite ”be-bopa-lula” på slutet, men annars är låten en fullträff. 100 % Elvis-punk.

-Jag odlar mina egna morötter -Skiter väl jag i, jag äter bara kött......

_____________________________________


KSMB: Rika Barn Leka Bäst LP Det sniffandes en hel del till denna LP på ”Byggleken” bakom Skiftingeskolan i Eskilstuna i början av 80-talet. Skiftinges kvarterspolis, Arne Sörliden jagade småungar med kontaktlim och moppe-bensin över hela ansiktet och ölburkar som flög. ”Allting verkar så självklart, det finns ju bara lycka. Jag går in i den ändlösa glädjen ikväll”.

DOM LJUGER Jag hatar alla politiker Dom säger aldrig sanningen Löften hit och löften dit Men vad händer -inte ett skit Dom ljuger Dom fittorna ljuger


Det är mycket bullshit som PK-fjantarna på vänstersidan försöker lura på en. En vanlig lögn är att vänstern är motpolen till nazism/fascism. Vilket j-a skitsnack. Mussolini var en revolutionär socialist som blev ledare för de italienska fascisterna. Hitler var ledare för national-SOCIALISTERNA. Hitler och Stalin delade upp Europa mellan sig (Molotov-Ribbentrop-avtalet). All socialism var totalitär, där staten kontrollerade allt som de rättfärdiga med ”kampen”. Kommunisterna med sin klasskamp, Nationalsocialisterna med sin raskamp och idag feministerna med sin könskamp. Då Hitler ansåg att slaver var mindre värda, så anföll han till slut sin socialistiska broder, Stalin. Efter kriget, när judeutrotningen blev allmänt känt (samtidigt som de socialistiska massmorden har förtigits), så har vänstern försökt distansera sig från Nationalsocialisterna. Det var även efter kriget som Nationalsocialisterna började kallas för nazister (vänsterns sätt att dölja Nationalsocialisternas politiska tillhörighet). Genom att försöka beskriva 2:a världskriget som ett krig mellan socialister och nazister så har vänstern försökt göra sig till nazisternas motpol. Nynazism har kallats ”extremhögern”, när det egentligen är vänsterpolitik. Många har därmed fått en förljugen bild av den politiska skalan där socialismen skulle vara nazismens motpol, vilket definitivt inte är fallet. Bilden ovan visar istället en mer korrekt politisk skala, där den svenska Moderaterna tillhör högerfalangen inom socialismen och V och Mp är väldigt nära de totalitära extremkrafterna (Fi saknas i skalan, men de har en totalitär ideologi och kan ställas i samma block som nazism, fascism, marxism, kommunism).


ANTI-CIMEX: Re-Releases:

SVART RECORDS http://www.svartrecords.com Also on Svart Records:


3) Charlie, snart 50 bast !!!! Är det du som är nya Charlie Harper? Lever Charlie Harper fortfarande? Han måste väl vara 100 bast eller nått? Vadå 50?? 2 gånger 25 menar du? Dubbelt så bra, dubbelt så tjock. Ge mig ett par år till så är jag ikapp Charlie Harper. Han är la 70 nåt!? Men han lever ju loppan fortfarande, trots att han går och lägger sig lite tidigare. Typ 21:00. Själv är jag uppe till 24:00 ibland! Och folk säger att punken är död!! (sa du att runken är död?/red) 1) Hur är det med Jocke Lindbom? Han blev ju skjuten i ryggen för typ 10 år sedan trots att ha enligt egen utsago inte har några direkt fiender? Det kan väl hända vem som helst?! Och inte fan har Jocke några direkta fiender! Utom sig själv. Mig veterligt springer han fortfarande omkring med en kasse sprit och mässar "Varukers" på Mariestads gator. 2) Lindbom var väl inblandad i nått misshandelsfall, där rätten ansåg att han skulle sinnesundersökas. Hittade de någon hjärna? Nej, de hittade ingen hjärna, men väl en ölöppnare, som han stoppade in i örat runt 1984. Jocke blev jätteglad men fick ändå sitta en vända. Är inte det en rättsskandal så vet inte jag!

4) Skövde, vad är det för håla? Hur var det att växa upp där? Med tre regementen och Sveriges tätaste raggarpopulation så var det minst sagt spännande att växa upp där. Mina sprintegenskaper växte till oanade höjder! Tur man hade replokaler man kunde gömma sig i, där man hämnades genom att skriva texter om hur dumma raggarna var. Hårt mot hårt och inga hämningar alls! Sen flyttade jag ju därifrån, samma dag jag fick körkort, och har knappt vart där sen dess. Nä, den kan ligga där den ligger, jag sörjer då inte!


finns det folk som vet bättre än mig! (Thinnertrasan raderade allt?/red) AA var ju första inspelningen vi gjorde, förutom nån kloaken-inspelning. De andra svenska inspelningarna är från innan Raped Ass. Alltså ca 1,5 år. Inte mycket att orda om.

5) Alla dessa band innan Anti-cimex. Kan du dra lite info om dem, trots att du inte var med. Typ Kloak, Bombhot, Bohman Brinner, Avfall Inte fan vet jag nåt om dom? Det var la typ samma folk i alla banden? Avfall kan dock ha varit det första punkband jag sett live. Har dock inget minne om de var bra eller inte. Bohman Brinner anlitade ju mig som trummis, och av upphovsrättsliga skäl bytte vi namn och blev Cimex. Om det var ett bra beslut? Inte fan vet jag, men jag dras ju med konsekvenserna än idag!

6) Anti-Cimex på svenska, Anarkist Attack ep, Really fast 1, En produkt från dagens skitsamhälle, Vägra för helvete comp LP + diverse ”lösnummer” (en död soldat, jordens undergång, F.B.U, Eibon etc). Vad var det ni egentligen spelade in på svenska (full discografi + story) Ge dig! Ser jag ut som en databas? Det där

7) Studio 66? Hönshuset? 66:Vi var totalt gröngöliga. Studiosnubbarna visste inte va punk var. Kan ju inte bli annat än vad det blev. Låtarna fick lite dansbandskänsla över sig, för det var så det skulle låta på den tiden. Lite som första gången man ligger, taffligt, pinsamt, blev inte som man tänkt men man fick det gjort iaf. Hönshuset: mindre studio, men vi var mer på det klara på vad vi sysslade med. Blev inte som vi tänkte ändå, men närmre grundidén. Studion låg ute i skogen och var på riktigt ett gammalt hönshus!


8) Influenser? Hur har de ändrats över tiden? Egentligen inte alls. Jag har fortfarande samma tanke och känsla när man gör nya låtar. Man är bara lite långsammare och latare nuförtiden. (så det är fortfarande Lennart Hoa-Hoa Disco, imorgon kan det vara krig, som gäller?/red)

10) Depressed Brain, In the Shadow of a War, Silence Is the Only Thing Left Mellanlägeslåtar. Gjorda för att vara med på våran LP vi planerade att ge ut. Gick åt helvete. 11) Wave of Fear, Straight to Hell?

9) Birkagården Gärdet -> Alarm? Biskopsgården, vad är det? Alarm? Har ingen jävla aning om vad den låten egentligen heter, men nån jävla bootlegsnubbe löste det genom att döpa den åt oss. Den kanske hette "Fitt-Bengt på prov"? Eller "Världsproblem är schlärdsproblem" eller "Ge mig en lusing så har du två"? Men några jävla stimpengar kan han se sig om efter! Bastarder!

Inspelade i hönshuset och även dom ämnade för våra stora planer. Och du vet ju nu hur det gick med dom. Just det, åt helvete. Däremot så är wave of fear fortfarande en av de bästa låtar vi nånsin gjorde. Och det är ju alltid nåt! 12) Raped Ass EP? Där vi hittade rätt. Även om vi alltid var fel. Hönshuset! Denna inspelning är faktiskt tidigare än dom du listade ovan. För det ska väl va kronologiskt? Va?! (varför då?/red)


16) Absolut Anti cimex LP? 13) Victims Of A Bombraid EP? Våran dansbands-EP. Väljer man en dansbandsstudio så får man dansbandsljud. Men bra låtar! 14) Painkiller/Criminal Trap 12”? Vår topp, enligt mig! Äsch, vi var ju alltid på topp. För första gången i en ordentlig studio, med folk som faktiskt visste vad dom sysslade med. Kula att spela in också, Freddie Wadling och Blue for two på dagarna och vi på nätterna! 15) Vilka Discharge covers har ni spelat? Andra covers? Live har vi väl kört Decontrol och No TVsketch. Tidigt. I repan körde vi dock mycket covers. Bytte instrument och var allmänt busiga. Ibland sniffade vi lim också.

Ringrostiga killar som äntligen fick spela in den där LPn. Studio Lane, samma där Skitslickers spelade in sin EP. Långa låtar på (Fitt-)Bengt.


lika bra att det inte blev något, så att man slapp påhälsningar från soc./red) 18) Made in Sweden CD? Bodenmalm och Chickenbrain i en ohelig allians. Vår återföreningsspelning. Kaos, oljud och mer kaos. Hatar live-skivor. 19) Scandinavian Jawbreaker LP? En av våra bästa tycker jag. Musikaliskt sett den kanske bästa. Vi var lite trötta på situationen och Jonsson var inte med när vi spelade in. Han la sången under tre dagar. Sen for han igen medans vi mixade. Vi förstod nog att det var det sista vi gjorde. 20) Har vi missat någon “officiell” utgåva? Inte en aning. Fråga Masken, han är vårt officiella minne.

17) Fucked in finland ep & CD (CD med extralåtar)? Kickade Conrad en vecka innan vi for till Finland. Lefty fick sex dagar på sig att lära sig låtarna. Så vi passade på att spela in en live-EP. Här hoppar inga halta löss. Allt ingick i en deal med Arda records som aldrig gick i lås. (Ni borde hållit er till Finn-Records som fylle-planerat istället för CBR. CBR:s krav på att släppa Absolut var ju att ingen singel släpps på Finn-Rec innan Absolut och på den tiden hade Finn-rec bara råd att släppa en singel till att börja med, typ någon preCliff Live-inspelning var på tapeten innan återföreningen. Idén hann inte komma längre än att Jonsson hade förslag på ett omslag. Minns ej vad, men jag har för mig att det var något helt sinnessjukt, men som lät okey då i dimman och röran. Kanske

21) Medlemmar över tiden? Vilka har varit med I Cimex och när? Full-story. Original var det Nillen på sång, Jocke på gitarr, Jonsson på bas och Charlie på trummor. Vi tog in Bonta på gitarr och extrasång, med planen att han skulle ta över efter Nillen. Nu försvann de bägge två och satte oss i klistret. Vi löste det genom att Jonsson tog micken och en liten parvel från Gbg fick ta basen. Konrad hette han. Spelar på Raped ass. Cutting från Malmö


hade den dock en stund innan. Avstånden var dock jobbiga. Konrad försvann och Sixten tog basen på victims. Sen kom Konrad tillbaka. Fråga inte varför han gick som en jojo i bandet. Har ingen jävla aning. Efter Englandsturnen försvann även Jocke. Då la vi ner. Men fan den som ger sig. Vi tog in Cliff på gitarr och körde igång igen. Men på grund av Konrads problem med röka så fick han återigen lämna. Cliffs kompis Lefty tog vi in på stående fot, 5 minuter efter Konrad fick kicken. Det blev den sista sättningen. (Huhta/red)

23) Finlandsturnen? Vi var fyra gånger i Finland och jag kan inte skilja dom åt. Så det känns som en turné. Fylla, kaos och kalabalik! Men å andra sidan var ju våran vardag det också.

24) Bullshit rec, A-Rec, Malign Massacre Records, Distraught, CBR, Distortion/Hardcore Horror, Arda, Discipline? Jajamen! Folk som släppt våra skivor. Vi var inte nöjda med nån av dom. Såklart. Förutom kanske Bullshit rec, eftersom det var vårt eget bolag. Nä, inte dom heller. (Finn-Rec hade varit lösningsmedlet/red)

22) Englands turnen? Som vilken Englandsturne som helst. Kallt, fattigt, blött och kul som faen. Tog nog knäcken på Jocke, tyvärr. Han kanske väntade sig nåt helt annat?


25) Alla dessa bootlegs och semibootlegs? Den frågan får du ta med Bodenmalm och folk i Peru och Tyskland. Vi gör dock vårt bästa för att "ta tillbaka" våra skivor. Tror faktiskt att det funkar också. Kommer det en bootleg så släpper vi helt enkelt en officiell utgåva! Enkelt och effektivt! 26) Singel-boxen (Brasilien) och LPboxen (Svart records) + lost mixes? Bra skit! Kul att få återutge skiten i kvalitetsutgåvor! Så jävla nöjd!

27) Hur kom det sig att Skaraborgarna lämnade Skövde/Mariestad och flyttade till Göteborg? Har du aldrig vart i Skövde/Mariestad? Isf hade du inte ställt en sån dum fråga! (Jag är född i Mariestad/red) I Skövde var raggarna kungar(trodde dom), vi hade fyra regementen och folk ville bara göra som stockholmarna. Tack gode Gud för Gbg! (Jag är Stockholmare idag… GBG däremot är ett j-a rövhål…/Red)

28) Jonssons bravader I Shitlickers? Product Assar och annat? Sidoprojekt. Det var alltid Cimex i hjärtat för honom.

29) Mika Manninen? Mika & The kärringjävlers? Tja du. När jag slutade umgås med honom var han på väg att bli nazist för att turkarna sket i hans trappuppgång när han var liten. Märklig man som jag aldrig fick riktigt grepp om. 30) Sprängkullen? Underbart spelställe! Där har man vart packad otaliga gånger! Massa jävla trappor och hippies! (Hipit juoskaa/red) Perfekt ställe att växa upp på!


31) Gig-ställen I GBG under 80-talet? Höll inte Marko Orava på med ockupation och sånt? Husnallarna eller vad f-n det nu var? Marko har gjort mycket mysko i sina dar. Jag vill inte ta något ansvar alls för vad den knickedicken gör! Det var väl Sprängknullen som var nr 1. Men sen fanns det ju Ny Scen, Mud club, Draupner och andra svartklubbar. Det var ett annat uteliv då. Var man hemma innan sju på morgonen var man en mes! Nu är man hemma till midnatt!

34) Sedan Troublemakers? Var det skönt att för en gång skull inte behöva betala för att spela? Det var ett lyft, ekonomiskt. Helt klart. Men rik blev man ju inte. Drack ju fortfarande för mer än vad man fick in. Men helt klart nyttigt med lite struktur. Hade ju inte vart så mycket av det innan! 35) Driller Killer? Fyra år. Live. Många roliga resor. Kaos såklart. Men mer min bag, om man säger så. Imploderade i Rom. 36) The Great german re-searchers? Ja du. Vad ska man säga? Dunderband med en bra ide! Ballade dock ur på slutet. Tyvärr. 37) Vilka andra band har du varit med i?

32) Färjenäs? Ett kul och annorlunda ockupation som faktiskt funkade ett tag. Knepigt att ta sig dit och därifrån så oftast blev man kvar. Lite Cristianiavibbar! (Skitställe. Var där en gång, då när Cimex spelade. Förutom Cimex spelningen så var allt enbart ångest och elände. Total-misär och GBG/Red) 33) Efter Cimex vevade väl du I Not Enough Hate? Jo, var ju tvungen att hålla igång lite. Mest replokalslirande. Men kul.

Har ett band som vevar d-takt, Wolfhour, med medlemmar från Slaktattack och Blisterhead. Kommer skiva i december. Knife for an eye, gbh-punk. Med Alriksson från Genocide SS, accidents och Nasum och Johan från Ticking Bombs. Finns men ligger på nåt slags is. Blindfisted, ett projekt med norska svartmetallare. Skiva släppt! Gjorde ett gig med Psychotic Youth. Poppigt och kul som faen. Death Dealers, ett projekt med Extreme Noise Terror. Släppte LP 2011. Spelade i ett band som hette The Nunnery ett tag också. Har säkert glömt nåt, senil som jag är.


38) Vad hände med Absolut anti-cimex konsert videoinspelningen från Göteborg? Ingen som har pallat mixa ihop allt? Vem är det som håller på inspelningarna? Bodenmalm sitter på grejerna. Det är på gång, har han sagt i 15 år. Fan trot. 39) Godsägare? Är det punk? Vad hände med att sniffa lim i en källare, helt passed out, no future? Vad är punk? Vad är du? What is love! Nu har jag iaf en egen källare att sniffa lim i! Snacka om att klättra på karriärstegen!

41) Kött är för män, grönsaker för kvinnor och barn? I stort. Men ändå inte. Men det är gött!

42) Det här med jobb? Hur har det varit för din del? Jonsson har väl inte jobbat många dagar I sitt liv? Och Cliff är väl inte heller någon arbetsnarkoman? 40) Discharge? Hur var det att giga ihop med dem? Som att gigga med vilket band som helst. Gott att folk faktiskt är äldre än en själv. Händer inte så ofta.

De där jävla samhällsparasiterna lyckades smussla till sig förtidspension. Det gjorde inte jag, så jag får vackert traska till jobbet, dag efter dag. Finns både för och nackdelar med det. Det kostar ju att ligga på topp! 43) Hur är det med Cliff och Jonsson idag? Tja, de är fortfarande förtidspensionerade. Och de blir ju inte yngre de heller. Fast mycket dagsform!


44) Kloakens Alternativa Anti-studio?

48) Äntligen med I Sika Äpärä?

Nu pratar du arkeologi! Har ju inte vart där sen jag var 15! Men en knutpunkt för skaraborgspunksen när det begav sig! Första studioerfarenheten för hela gänget. Har säkert vart nyttigt på nåt vis.

På tiden! Har väntat otåligt i 30 år. Och sen får jag såna här frågor? Va fan? (Gammal, nykter och trött… Borde inte hålla på med sånt här… Frågorna, liksom svaren, skulle nog ta mer ”skruv” efter några öl… Hojta till när du är i Sthlm, så får vi ta en ”gubbträff” med andra feta, trötta och likgiltiga runt 50 sträcket…. Hannu-Inge Ansvar, Domar och Poffen är nog på…/Red) 49) Hur är det att åldras? Några åldersdeffekter, typ prostatan, diabetes, flintskallighet, hjärtat eller nått annat? Eller håller punken dig Forever young? Det är gott men samtidigt för jävligt. Synen blir sämre, lungkapaciteten är minimal, trycket i paketet avtar och orken är noll. Tur att man är lika dum i huvudet som man alltid vart!

45) Vad är det ingen känner till om Cimex? Att vi lagt av, uppenbarligen. Får fortfarande spelningsförfrågningar. 46) Lefty dog ju i en arbetsplatsolycka. Vad hände? Hur dog Cutting? Är inte säker på hur det gick till men tydligen fick Lefty nåt slags rör i huvudet och hamnade i koma. Vad gäller Cutting så är jag ännu mer osäker. Men fylla, stege och högt hus var inblandat på nåt sätt. 47) Varför måste cimex skivor “jäsa” i typ 10 år innan de kultförklaras? För att vi var före vår tid? Eller för att vi har värdelös distribution? (eller en publik som alltid tycker att det var bättre förr? Gäller typ hela punkscenen/Red)

50) Finns det någon möjlighet till återförening eller har alkoholen/drogerna satt sina spår så att det I praktiken är omöjligt?


Nej. Kommer inte att ske. Det som har vart har vart. Och skicket vi är i är inte lämpat för punkturneer! Låt oss va!

53) Vad sa Anti-Cimex om namnet AntiCimex? Vi har aldrig sagt ett ont ord om Anticimex. Dom kan få leva! 54) Dages punks har det lätt? Alla låtar finns på nätet och man kan köpa färdignitade Cimex-skinn-jackor? Ja fy fan. Själva fick vi anordna happenings där vi satt i ring och nynnade de senaste punkshitsen för varann! 55) TOUCH – Rocking the club? https://youtu.be/e4Y07ypHXSY Fin bit! Fina killar. De får säkert ligga, men sniffa lim har de fan aldrig gjort!

51) Vadå “stoppsignal”? Hur är ett liv som en stoppsignal? Grön, Gul och röd? Rasta-skit? Ja? Ibland grönt, ibland rött liksom? Blinkblink! Typ. Eller? (Techno, Techno, RaveHippie-skit/Red) 52) Sluta dansa disco, för imorgon kan det vara ett krig? Discon dog ju på åttiotalet och kolla hur världen ser ut idag! Vad var det vi sa!!

56) Moment Maniacs? Ett Jonsson-projekt. Hade svårt för den när den kom, alltför metal, tyckte jag. Har ändrat mig på senare dar.


57) Mats Bodenmalm? Oj. Ja, det är ju Bodenmalm. Han är lite speciell. Det kommer nog en bok om han en vacker dag.

58) Folk tjatar om 30-35 år gamla grejer? Hur kommer du ihåg allt? Eller har du fått repetera allt de senaste 20 åren för alla och på sätt håller allt i minnet? Jag läser gamla Sika Äpärä och upprepar bara vad som står där. Enklast så, för jag kommer ju inte ihåg ett skit. Och sen har vi ju Masken! Vårt officiella minne. 59) Värsta Cimex minnet? Finns inga. De ligger på samma nivå, alla minnen. Vi hade kul, mest hela tiden! Vad var det för mening annars?

60) Fagersta gånger två: Bergslagsrocken och GBH? Kan ha varit våra två bästa/roligaste spelningar! Synd att de la ner Fagersta annars hade vi fan spelat där igen! 61) Tillägg? Nått vi har missat? Nej. Skicka aldrig en sån här lång intervju igen!! Har annat att göra än att sitta här och svara på dumma frågor! (jasså?/red) Sitta i hammocken och dricka en öl och stirra tomt framför sig, till exempel!


Sika äpärä 6  

Right-wing punkrock fanzine in swedish. Free

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you