Page 1

ER DU GROTLI HØYFJELLSHOTELL SIN BEGEISTRA

KJØKKENSJEF V I S Ø K E R L A G L E D E R M E D

E R F A R I N G

E N G A S J E M E N T

O G F O R

V I D E R E U T V I K L I N G O G

R E S T A U R A N T

A V P Å

H Ø Y F J E L L S H O T E L L E T

K J Ø K K E N

G R O T L I T E T T

P Å

F J O R D - N O R G E !


DET VAR EN GANG... "Sjuogtredve mil nordover, litt øst og oppover, ligger Grotli, en unik fjelldestinasjon under himmelhvelvingen. Sjølberga med både alpinanlegg og hyttefelt, fjellkro og lokalmat servert for gjester fra hele verden. Fritt beliggende i solrenninga, akkurat der Fjord-Norge møter Fjell-Norge, finner du høyfjellshotellet ulikt alle andre - med fire fantastiske årstider, begeistra gjester, historisk sjarme i tømmerveggeneog et unikt potensial for videre utvikling"

ER DU KLAR FOR EVENTYRET?


GROTLI 900 meter over havet Øverst i Fjell-Norge Innerst i Fjord-Norge Fire fantastiske årstider 115 års historie Modernisert høyfjellshotell Historisk sjel og atmosfære Alpinanlegg Fjellkro Fjellvandring og skiløyper Hytteområde Langrennsløyper Lokalmat Spennende utviklingsplaner

www.grotli.no


KORTREIST KVALITET På Grotli møtes de beste råvarene, gjestene og personalet fra øst og vest. Med frodige vestlandsfjorder, matmekkaet Lom og lokalmatfatet Skjåk i nabolaget kan du som kjøkkensjef på Grotli velge råvarer fra øverste fjellhylle og fjordarm.

Vi søker deg som har både erfaring og entusiasme, stå-på-vilje og utpreget sult etter å utvikle ditt eget kjøkken - og dermed Grotli Høyfjellshotell.

På Grotli vet vi hva engasjement kan utrette. Derfor søker vi deg som trigges av muligheten til å løfte matopplevelsense og tilbudet til et enda høyere nivå. Du kommer til "dekket bord" i form av et høyfjellshotell med historisk sjarm, fornøyde gjester, gode fasiliteteter, engasjerte og kunnskapsrike medarbeiere og solid drift.


KJØKKENET - GROTLI SITT HJERTE Kjøkkenet på Grotli leverer mat til det historiske høyfjellshotellet og den moderniserte fjellkroa - med markeder og beliggenhet som gir stort potensial for videreutvikling. Sesongene på Grotli svinger like mye som årstidene. Sommeren er preget av stor trafikk fra både vestlandsfjorder og østnorsk høyfjell, med stor pågang av både individuelt reisende og grupper. Høsten er intens i helgene, og roligere i ukedagene, mens vintersesongen begynner først i februar og tar seg skikkelig opp inn mot påsken. Våren er fantastiske flott - og en av årstidene med langt større potensial for utvikling av aktiviteter og mattilbud. Beliggenheten tett på Vestlandet gjør at vi også ser stort potensial i bedriftsmarkedet.


Fjelldestinasjonen på toppen av Fjord-Norge

MIDT I SMØRØYET Grotli er en familieeid reiselivsbedrift som er i ferd med å utvikle seg til en helårlig reiselivsdestinasjon. Gode måltider er en av bærebjelkene, krydret med fjellopplevelser til fots og på sykkel sommerstid, og alpinsenter og langrennsløyper i vintersesongen. Grotlifolket har mange spennende utviklingsplaner i nær framtid.

www.grotli.no


BOSTED OG DAGLIGLIV Kjøkkensjefen på Grotli bor på høyfjellshotellet. I sesongene er arbeidsdagene hektiske, i roligere perioder har du stor fleksibilitet. Driften på høyfjellshotellet forutsetter at kjøkkensjefen bor på Grotli. I nabolaget bor også daglig leder Inger Einvik og familien Bergheim - eiere av hotellet og aktive i driften av alpinanlegget, hytteutbygging og andre utviklingsprosjekter.

.

De fleste kommunale tjenester er lokalisert i kommunesenteret Bismo. For et større, service-, handels- og kulturtilbud er helårsveien også kort til fjordbyen Stryn.


Daglig leder og entusiastisk samarbeidspartner:

INGER EINVIK

Hurra! Med mange års erfaring fra reiseliv i inn- og utland og bankende hjerte for Grotli, flytter Inger Einvik nå til fjells. Som daglig leder for høyfjellshotellet sitter hun i førersetet for Grotli sin reise videre. Med en engasjert leder på kjøkkenet blir laget komplett. Vi du bli med på reisen?


Velkommen til Grotli! Hvem bør du vÌre?


GROTLI

Dream Team

Grotli høyfjellshotell kan driftes på mange måter, men én ting er vi sikre på: Ingen makter å gjøre det alene.  I den daglige driften av Grotli Høyfjellshotell vil daglig leder Inger Einvik og kjøkkensjefen være et team som utfyller hverandre og spiller personalet gode.

Sammen og hver for dere har Grotli Dream Tem stor frihet og ansvar, med mulighet til å teste ut ideer og konsepter i tett samspill med dedikerte og dyktige kollegaer.

Daglig leder Inger Einvik


NESE for mat og drikke  HJERTE for lederskap og personalutvikling

KOKKEN

Personlige kvaliteter Godt humør Omgjengelig og faglig sterk Selvstendig og stabil Lagkaptein som spiller andre gode Nyskapende

Som kjøkkensjef på Grotli er du både miljøskaper, veiviser og faglig fyrtårn. Du leder et team som skal løfte hverandre og gjesteopplevelsen. På Grotli bor og jobber vi

DRØM om å utvikle ditt eget mattilbud med kvalitet og karakter

- Grotlifolket - sammen i intense og roligere perioder. Det gir både store muligheter og variasjoner gjennom året - og en sjanse til virkelig å skape noe særpreget og spesielt.


Grotli før og nå 140 års levende fjellhistorie Dagens hotell sto ferdig i 1905. Den eldste, originale tømmerdelen av hotellet kan fortsatt oppleves med tre svært stemningsfulle og historisk autentiske peisestuer, samt bar og spisesaler.

Grotli Høyfjellshotell har i dag 50 rom, fjellkro, restaurant og bar - og en helt spesiell atmosfære skapt av lang historie og moderne komfort. Alpinanlegg og trivelige hyttefelt i nabolaget.


SESONGENE PÃ… GROTLI

Personalet sommeren 2019


Høysesong

SOMMER

Juni, juli, august

Sommermånedene er høytid på Grotli, med enorm trafikk fra fjorder og fjell. Fjellkroa har masse besøk fra grupper og individuelt reisende, og hotellet er jevnt over fullbooket. Både når det gjelder servering og aktivitetstilbud har Grotli likevel et stort uforløst potensial. 


Skuldersesong

Er høsten den fineste tiden i høyfjellet? Vi klarer ikke å bestemme oss, men ser enorme utviklingsmuligheter for Grotli i denne vakre og aktive årstida. Riksveien går rett forbi døra, og to nasjonalparker og nasjonale turistveger er våre nærmeste naboer - i tillegg til verdensarvfjorden Geiranger.

HØST

September og oktober


Høysesong

Vi er skråsikre på én ting: Grotli kommer til å være den siste flekken i Fjell-Norge som sliter med for lite snø. I helgene er alpinsenteret populært, på hverdagene fortjener både storslåtte fjell og oppkjørte langrennsløyper mange flere besøk.

VINTER

Februar og mars


Skuldersesong

VÅR

Episke vårskiturer på dagtid og strandhugg i grønne vestlandsfjorder på ettermiddagen. I løpet av tre kvarter kan du oppleve tre årstider - og i tillegg både høyfjell og fjorder. Finner du noe annet sted som kan matche dette?

April og mai


ATTRAKSJONER I VERDENSKLASSE Fjord-Norge // Verdenssarven // Høyfjell // Nasjonalparker Geiranger // Dalsnibba // Strynefjellet // Lom // Fjellvandring Sommerskisenter // Nasjonale turistveger //Lokalmat Galdhøpiggen // Jotunheimen // Breheimen // Reinheimen  Via Ferrata Loen // Juving og rafting //Randonnée // Turløyper Jakt & fiske // Trollstigen Jostedalsbreen // Briksdalsbreen Loen Skylift // Skålatårnet // Billingen  


Blir Grotli ditt

Soria Moria?

Usikker, nysgjerrig eller skrüsikker? Ta gjerne en prat med oss. Vi kjenner Grotli, drifta og dagliglivet 900 meter over havet - og er veldig innstilt pü at du skal bli en del av Grotlifolket!

Fjell- og fjordhilsen Inger Einvik og familien Bergheim


Søknadsfrist: 1.november 2019

Kontakt: inger@grotli.no // 9168 8633 are@grotli.no // 9289 5060 

Profile for Sigurd Rønningen

Er du Grotli Høyfjellshotell sin nye kjøkkensjef?  

Ivrer du etter å lede og utvikle ditt eget fjell- og fjordkjøkken? Grotli er et historisk og modernisert høyfjellshotell med svært spennende...

Er du Grotli Høyfjellshotell sin nye kjøkkensjef?  

Ivrer du etter å lede og utvikle ditt eget fjell- og fjordkjøkken? Grotli er et historisk og modernisert høyfjellshotell med svært spennende...

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded