Page 1

                                                                                                                                                                                                         

Bli med på videreutviklingen av en norsk bedrift i India

India opplever en sterk vekst og vil bli en stadig større aktør i verdensøkonomien. Nå har du muligheten til å høste unik erfaring og bli med på utviklingen av en nyetablert norsk bedrift i Bangalore, India.

Arbeidsoppgaver: -

Motta opplæring i norsk regnskap og regnskapssystemer. Koordinering av egen kundeportefølje og eget team i India. Videreutvikling av opplæringsmoduler og opplæringsmateriell. Opplæring av det Indiske teamet. Prosjektarbeid med fokus på å utvikle, implementere og forbedre interne prosesser.

Antall stillinger: 4 Søknadsfrist: 28.oktober. Tiltredelse: 10.januar 2012. Varighet: 6-12 måneder.

Læringsmål: -

Praktisk erfaring i norsk regnskap, prinsipper og økonomisystem. Både basis og mer kompliserte oppgaver. Faglig og personlig utvikling og vekst. Lære seg å takle flere utfordrende og stressende situasjoner. Få erfaring med lederskap og hvordan å lede. Internasjonal erfaring

Sted: Bangalore, India Søk her: AIESEC.no Kontakt: cecilia.lillthors@aiesec.net

Kvalifikasjoner: -

Fullførte bedriftsøkonomiske/regnskapsfag på NHH. Faglige dyktig og løsningsorientert, i tillegg utadvendt med entreprenøregenskaper. Et ønske om å bo og jobbe i Bangalore, India i minimum 6 måneder.

Vi kan tilby: -

Du blir en del av en sosial arbeidsplass med et ungt internasjonalt miljø. Bo i Outsmart’s fullservice leilighet med norsk standard. Dekket flybillett og 800 NOK i måneden (holder til mat, transport og uteliv to ganger i uken). Godt utgangspunkt for reising i India og resten av Asia.

Mer info: www.outsmart.no/regnskapsintern,     Søk her: AIESEC.no  

Stillingsannonse  

stillingsannonse fra Aisec

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you