Page 4

Voorwoord Sigrid: ‘Geluk zit in kleine dingen die de natuur je groots geeft.’ Gelukkig zijn, dat willen we het liefst toch allemaal? Rijk hoef je niet te zijn, want geld speelt daarin geen rol. Bewustwording wel. Mijn passie is dat over te brengen op jou via Live Green Magazine. Want geluk zit in kleine dingen die de natuur je groots geeft. Ik ben blij dat ik samen met Dymphina dit mooie kookboekje mocht ontwikkelen. Want je maakt mij niet gelukkiger dan samen aan een mooi gedekte tafel, liefst biologisch te genieten van pure gerechten. En als dat dan ook nog eten is waar je gelukkig van wordt, is dat voor mij een win-winsituatie! Wil je vaker tips en informatie over een groene wereld? Check dan regelmatig livegreenmagazine.nl of beter nog; meld je aan voor onze nieuwsbrief. Ik hoop ook jou te inspireren, want:

‘When you change the way you see the world, you can change the world you see into a better place, for you and me!’ Hartelijke groet, Sigrid Sandra is hobbykok en gastblogger op Live Green Magazine. Samen met Dymphina bedacht ze de Eet Puur Geluk recepten in dit boekje, die ze vervolgens zelf fotografeerde. Sandra: ‘Met dit boekje heb je 11 Eet Puur Geluk recepten. Sommige zijn gluten- en/of lactosevrij. Ik hoop dat je ervan geniet. Eet smakelijk!’

4 live green

Li v A e G

M

G

Alle recepten in dit kookboekje zijn voor 4 personen, tenzij anders vermeld. De ingrediënten zijn voor zover mogelijk van biologische herkomst.

E kookboekje puur geluk  
E kookboekje puur geluk  
Advertisement