Page 1

www.herockworkwear.com

NL


We are the ones who build your houses and cities. We construct the roads and bridges that connect the entire world. We keep you safe and dry when the skies fall down. When something is broken, we are the ones who fix it. We stand our ground in the face of stormy weather, dizzying heights and all the other dangers that stand in our way. We are the ones who make sure that the world keeps on going round and round. We are heroes. We are Herock. www.herockworkwear.com


mission statement Wie in een veeleisende omgeving werkt, heeft het juiste materiaal nodig om een optimale prestatie te leveren. Herock® zorgt ervoor dat je voor elke denkbare job de perfecte uitrusting ter beschikking hebt, zelfs in de meest barre werk- of weersomstandigheden. Onze collectie is een garantie voor een complete bescherming én een maximale bewegingsvrijheid, en koppelt die twee criteria dan ook nog eens aan een stijlvol en eigentijds design. Zo ben je niet alleen op en top voorzien voor het werk dat je doet, maar zie je er ook nog eens goed uit terwijl je aan de slag bent. Onze producten zijn het resultaat van een jarenlange ervaring in het veld én een constante zoektocht naar verbetering. Dit wil zeggen dat al onze producten aan uitvoerige praktijktests zijn onderworpen vooraleer ze een plaats in onze catalogus krijgen. Deze tests worden niet alleen uitgevoerd door de wetenschappers en onderzoekers in onze laboratoria, maar ook door een hele divisie van professionele experts die elk artikel afzonderlijk testen in de meest veeleisende praktijksituaties. Op die manier garanderen we niet alleen de uitstekende technische kwaliteit van onze kleding, maar ook een optimale werking in de praktijk. Voor een professional is functionaliteit immers één van de belangrijkste aspecten van een werkuitrusting. Het doel van Herock® is om experts in elk veld te voorzien van het best mogelijke materiaal, en dat doen we met passie én professionaliteit. Naast het ontwikkelen van nieuwe stoffen houden we dus ook nauwgezet alle technische en wetenschappelijke innovaties in de gaten, omdat elke vernieuwing relevant kan zijn indien die goed wordt toegepast. Zo kun je er altijd op rekenen dat Herock® voor jou de optimale uitrusting voor elke denkbare klus heeft. Herock® - een onkreukbare outfit voor een heldenklus.


whatever i need i’ll find it here


inhoud GEPERSONALISEERDE KLEDIng 3 Collecties, elk op maat sherock 3-lagensystem ergonomiE milieu & ethiek

6 7 9 11 13 14

workwear broeken vesten bodywarmers overallS regenkleding FLEECEs pulloverS SWEATERS hemden POLO’S T-SHIRTS

15 17 21 24 27 30 32 35 36 38 40 41

workGear Kousen accessoires

43 44 45

FOOTwear TIPS OM DE IDEALE SCHOEN TE VINDEN EN STANDAarden & CE voorschriften

49 51 53

pasvorm & maten wasinstructies stoffen en behandeling verklaring iconen beroepen OVERZICHT

62 65 66 68 70 72

DISCLAIMER Herock® doet aan voortdurende productontwikkeling en behoudt zich het recht om kledingstukken in deze catalogus te verbeteren of het assortiment te wijzigen. In geval van fundamentele wijzigingen van de USD of transport- en olieprijzen zijn prijswijzigingen in de loop van 2010 mogelijk. Herock® reserveert zich voor eventuele drukfouten. Herock® Workwear is een geregistreerde merknaam van het Belgische bedrijf VLI-Premium Production Partners, één van de belangrijkste spelers in de sector van werkkleding, bedrijfskleding, promotionele kleding, sport- en vrijetijdskleding. Concept, realisatie, fotografie op locatie en ontwerp: www.wearethefuture.be


a real hero has his own mark on his chest

uw eigen logo De artikelen in onze collectie kunnen aangepast worden aan de individuele wensen van de eindklant, of het nu gaat om een groot bedrijf met veel werknemers of een eenmanszaak met slechts enkele experts in dienst. Zo kun je een gepersonaliseerde outfit samenstellen waar het logo van je zaak duidelijk opstaat of een unieke collectie van je eigen bedrijfskleding laten ontwerpen. Een echte vakman kan immers trots zijn op zijn werk en mag dat werk dus ook ondertekenen met zijn naam (of de naam van zijn bedrijf). Daarom heeft Herock® er bij het ontwerpen van zijn kledinglijnen voor gezorgd dat er op elk artikel voldoende ruimte is voor het plaatsen van een extra ontwerp. Neem contact op met je Herock® dealer voor meer details omtrent het personaliseren van onze artikelen en de technieken die hiervoor beschikbaar zijn (bedrukken, borduren, …).


3 Collecties, elk op maat De Herock-collectie is onder te verdelen in drie verschillende lijnen, die elk op hun eigen manier tegemoet komen aan de unieke behoeftes van de doelgroep waarvoor ze ontworpen zijn.

ESSENTIALS Deze lijn omvat dé basisvereisten voor iedereen die zijn handen uit de mouwen wil steken: of je nu een professionele dakwerker bent die dagelijks aan het werk is, of gewoon een gemotiveerde doe-het-zelver met een passie voor het betere kluswerk, elke zoektocht naar de juiste uitrusting begint hier. De artikelen in deze basiscollectie dragen het Herock®-logo enkel aan de binnenkant en zijn dus uitermate geschikt voor extra bedrukkingen en borduringen. Perfect als je het imago van je bedrijf nog extra in de verf wil zetten!

ADDITIONALS Op zoek naar een artikel dat gericht is op een specifieke job, of een item dat moet beantwoorden aan een unieke vereiste? Je vindt het ongetwijfeld hier in de Additionals-lijn. Deze collectie is in eerste instantie ontworpen voor de professionals, maar ook de iets meer ervaren klusser zal tussen de Additionals zijn gading vinden. Ook de artikelen in deze lijn laten meer dan genoeg ruimte over voor het plaatsen van een bedrijfslogo of een ander ontwerp.

EXPERTS In deze collectie vind je de absolute top van het Herock® assortiment: deze lijn is uitsluitend ontworpen voor de experts die nood hebben aan het beste van het beste. Deze collectie bevat de meest exclusieve artikelen én de meest duurzame stofkwaliteiten, en wordt alleen verkocht door onze officiële distributiepartners.

UW GARANTIE VAN 2 JAAR Om garantie op de artikelen te waarborgen, dient u uw persoonsgegevens in te vullen op onze website www.herockworkwear.com • Indien dit product binnen een periode van 2 jaar na aankoopdatum wordt teruggestuurd naar aanleiding van een fabricage- of materiaalfout, zullen wij zonder voorwaarde en volledig gratis dit product vervangen. • Bovenstaande geldt niet voor schade die is ontstaan als resultaat van ongewone slijtage, scheuren, ongelukken, bewerkingen en verkeerd gebruik. • Deze waarborg is van toepassing op de oorspronkelijke aanschaffer en schaadt uw statutaire rechten niet. • Gelieve dit product, samen met uw aankoopbewijs, terug te brengen naar de winkel waar u het heeft gekocht, in het onwaarschijnlijke geval dat er zich een probleem voordoet. • De garantie is beperkt tot reparatie of vervanging van het product.

7

www.herockworkwear.com


De tijd waarin bouwvakkers, hoogwerkers en metsers uitsluitend mannen waren, is al een poosje voorbij. In de 21e eeuw is er niets dat een vrouw nog tegenhoudt om haar mannetje te staan in beroepen die van oudsher als typisch mannelijk werden omschreven. Zo goed als niets toch, want uiteraard heeft ook een vrouw de juiste uitrusting nodig om haar vakmanschap het best tot zijn recht te laten komen. De meeste merken houden echter geen rekening met de vrouwelijke pasvorm en andere maten, wat al snel kan leiden tot oncomfortabele kledij die sneller slijt en zelfs voor kwetsuren kan zorgen. Daarom presenteert Herock速 nu ook de Sherock-lijn, een collectie die speciaal is ontworpen voor de vrouwelijke professionals in het veld. Deze collectie is uiteraard gebaseerd op de hoge kwaliteitsstandaard die gehanteerd wordt in onze andere lijnen, alleen zijn alle kledingstukken optimaal aangepast naar een vrouwelijke pasvorm. Zo kunnen onze vrouwelijke professionals ook rekenen op een zo groot mogelijk comfort en een werkoutfit op maat.

9

www.herockworkwear.com


3-lagensysteem Een optimale bescherming tegen variërende weersomstandigheden creëer je door het combineren van verschillende stoffen en kledingstukken. Die moeten dan uiteraard wel op de juiste manier met elkaar gecombineerd worden, en niet zomaar willekeurig over elkaar heen gegooid worden. Het heeft immers geen zin om je extra warm te kleden als je na twee uur kletsnat bent van het zweten. De juiste combinatie van stoffen zorgt ervoor dat je kunt blijven werken zonder last te krijgen van het weer of je eigen lichaamswarmte en transpiratie.

Toplaag De belangrijkste functie van de toplaag is het beschermen van zijn drager tegen de omstandigheden buiten. Sneeuw, regen of hagel, je toplaag moet het allemaal buiten houden én tegelijkertijd je eigen lichaamswarmte en transpiratievocht doorgeven naar buiten. De ideale stof voor een buitenlaag maakt je kleding wateren winddicht en is tegelijkertijd dampdoorlatend. Middenlaag Deze laag houdt je tegelijkertijd droog en warm door je transpiratievocht uit de basislaag door te geven naar de buitenlaag, én door de koude van buiten ook effectief buiten te houden. De beste stof hiervoor is bijvoorbeeld fleece, een erg sterke stof die vocht doorlaat en tegelijkertijd je lichaam isoleert tegen koude buitentemperaturen.

Een goede toepassing van dit 3-lagensysteem is een garantie voor een optimale prestatie en laat je als professional toe om zo vrij en comfortabel mogelijk te werken.

Basislaag De onderste laag van je kleding moet ervoor zorgen dat je lichaamswarmte en transpiratievocht zo snel mogelijk hun weg naar buiten vinden. Zorg er dus voor dat je op je lichaam een vochtregulerende stof draagt die je huid droog houdt. Een natte onderlaag zorgt immers voor een aanzienlijke afkoeling, iets dat gemakkelijk vermeden kan worden door het dragen van bijvoorbeeld polyester of een dunne soort wol. Dit zorgt ervoor dat je eigen transpiratievocht en lichaamswarmte wordt afgevoerd zonder dat je hier zelf nat van wordt. Het dragen van de juiste basislaag vermijd dat je te snel afkoelt wanneer je even het werk neerlegt.

11

www.herockworkwear.com


a hero needs an outfit that fits without seams


ergonomie De collecties van Herock速 zijn niet enkel gemaakt om er goed uit te zien als je aan het werk bent, ze moeten je in eerste instantie beschermen tegen externe factoren en lichamelijke kwetsuren. Een goede bescherming tegen de buitenwereld hebben we eerder al uitgelegd in het 3-lagensysteem, maar uiteraard is het ook belangrijk dat je kleding je lichaam optimaal beschermt tegen de fysieke druk die je op je spieren en gewrichten legt. Het ronddragen van gereedschapskisten, bouwmaterialen en ander werkgerei kan immers flink gaan doorwegen op je lichamelijk gestel. Daarom zorgen onze designers er bij het ontwerpen van onze kleding voor dat de cruciale punten in een broek of vest extra verstevigd zijn om zoveel mogelijk druk van je gewrichten en spieren te halen. Dit doen we onder meer door het gewicht van gereedschappen en andere werkinstrumenten zoveel mogelijk te verspreiden, zodat geen enkel lichaamsdeel overbelast wordt. Ook zorgen deze designs ervoor dat je geen onnatuurlijke bewegingen hoeft te maken om gebruik te maken van je uitrusting.

Onze kledingstukken worden stuk voor stuk gemaakt uit de sterkste materialen die weerstand kunnen bieden aan de zwaarste omstandigheden. Maar daarbovenop worden ze ook getest op hun draagbaarheid, comfort en de bescherming die ze hun drager bieden. De drukpunten die we hierboven beschreven, worden dus aan uitvoerige tests onderworpen door de onderzoekers in onze laboratoria, tot een kledingstuk optimaal beantwoordt aan alle vereisten.

13

www.herockworkwear.com


real heroes have a heart for nature

milieu & ETHiek Een hart voor het milieu en andere mensen is voor Herock® geen toegevoegde waarde, maar een norm en een standaardvereiste waaraan elk van onze producten moet beantwoorden. Daarom zorgen wij er steeds voor dat onze productieprocessen zo schoon en ethisch mogelijk gebeuren. Dit doen we door een bewuste keuze te maken als het aankomt op zaken als leveranciers, grondstoffen en de ateliers waar onze kleding gemaakt wordt. Wie kiest voor een product uit één van onze collecties kan dus met een gerust hart de handen uit de mouwen steken. Herock® verbindt zich ertoe een kwaliteitsproduct te leveren aan een goede prijs zonder zich daarbij in te laten met zaken als kinderarbeid of mensonwaardige omstandigheden. Herock® kijkt daarom bijzonder streng toe op de productieprocessen, en onze quality control teams bezoeken elk van onze fabrieken individueel om de voortgang van deze processen te controleren. Al onze producten worden volgens de Europese richtlijnen gefabriceerd.

www.herockworkwear.com


workwear

15

www.herockworkwear.com


Hercules broek met water- en vuilafstotende coating ! 23MTR0901

Hamerlus

Reflecterende piping (achteraan)

Taillelus met sleutelring (achteraan)

Handige meterzak

Extra zijzakken met penhouder Afritsbare spijkerzakken Dubbel positioneringssysteem voor de Herock® kniestukken

Verstelbare taille

Universeel GSM-zakje

Versterkte dijbeenzakken met zakken voor extra gereedschap

Cordura® kniezakken Uitneembare zoom 5 cm


workwear - broeken Tyrus Bermuda 21MBM0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bermuda 2 zijzakken 2 dijbeenzakken 1 meterzak 2 achterzakken Verstelbare taille Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56 58 - 60 - 62 - 64

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

FREE O LIBERTé

WIT

C

Achilles Capri 23MCP0901 EXPERTS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende Capri broek met afritsbare spijkerzakken Verstelbare taille 1 taillelus met sleutelring 2 zijzakken, 1 GSM-zakje 2 dijbeenzakken met 4 beenzakken 1 meterzak, 1 penhouder, kniezakken 2 lussen 1 hamerlus 2 achterzakken met reflecterende piping Samenstelling:

Maten:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas 320g/m² waterafstotende coating Verstevigingsmateriaal: 100% polyamide Cordura®

EXTENDIBLE HEM

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56 KNEE PROTECTION

ZWART

BRUIN/ZWART

GROEN/ ZWART

GRIJS/ZWART

MARINE/ ZWART

WIT/ZWART MOBILE POCKET

17

www.herockworkwear.com

ADJUSTA BLE CUFFS

COOLPASS


workwear - broeken Thor broek 21MTR0901 ESSENTIALS

Athena broek dames 21FTR0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek Verstelbare taille 2 zijzakken 2 dijbeenzakken 1 meterzak 2 achterzakken Uitneembare zoom

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende damesbroek Verstelbare taille 2 zijzakken 2 dijbeenzakken 1 meterzak 2 achterzakken Uitneembare zoom

Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating

Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56 - 58 - 60 - 62 - 64

Maten:

34 - 36 - 38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek Verstelbare taille 2 zijzakken 2 dijbeenzakken 1 meterzak 2 achterzakken Uitneembare zoom Samenstelling:

100% voorgekrompen katoen met keperbinding 300g/m² waterafstotende coating

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 56 - 58 - 60 - 62 - 64

ZWART

18

www.herockworkwear.com

ZWART

GRIJS/ZWART

MARINE

Odin broek 21MTR0902 ESSENTIALS


workwear - broeken Mars broek 22MTR0901 ADDITIONALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek 2 zijzakken 2 dijbeenzakken 1 meterzak 1 GSM-zakje 2 pennenzakjes 2 achterzakken Kniezakken Uitneembare zoom Samenstelling:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56

ZWART

GRIJS/ZWART

Pluto jeans broek 22MTR0902 ADDITIONALS

Eigenschappen: 5-multi-pocket jeansbroek 2 zijzakken 1 ticketzakje 1 meterzak 2 achterzakken Uitneembare zoom Samenstelling:

100% jeans katoen 500g/m²

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56

JEANS BLAUW FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

Hercules broek 23MTR0901 CREASE PROOF EXPERTS

TENDIBLE HEM

COOLPASS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende broek met afritsbare spijkerzakken Verstelbare taille 1 taillelus met sleutelring 2 zijzakken, 1 GSM-zakje 2 dijbeenzakken met 4 beenzakken 1 meterzak, 1 penhouder, kniezakken 2 lussen 1 hamerlus 2 achterzakken met reflecterende piping Uitneembare zoom Samenstelling:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas 320g/m² waterafstotende coating Verstevigingsmateriaal: 100% polyamide Cordura®

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56

ZWART

JUSTA BLE CUFFS

19

www.herockworkwear.com

BRUIN/ZWART

GROEN/ ZWART

GRIJS/ZWART

MARINE/ ZWART

WIT/ZWART


workwear - broeken Kronos jeansbroek 23MTR0902 EXPERTS

Eigenschappen: Multi-pocket jeansbroek 2 zijzakken 1 ticketzakje 1 meterzak 1 GSM-zakje 2 achterzakken Kniezakken Verstelbare taille Uitneembare zoom Samenstelling:

100% jeans katoen 450g/m² Verstevigingsmateriaal: 100% polyamide CorduraŽ

Maten:

38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48 - 50 - 52 - 54 - 56

DONKERBLAUW JEANS

20

www.herockworkwear.com


workwear - vesten Aton jas 21MJC0901 ESSENTIALS

Typhon jas 21MJC0902 ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende vest 2 borstzakken met klein zakje en 3 pennenzakjes 1 GSM-zakje 2 zijzakken 1 mouwzak met 3 pennenzakjes 1 binnenzak Verstelbare manchetten en taille Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende vest met fleece kraag 1 Napoleonzak 2 borstzakken met klein zakje en 3 pennenzakjes 1 GSM-zakje 2 steekzakken met zijopeningen 1 mouwzak met 3 pennenzakjes 1 sleutelring 1 binnenpennenzakje 2 binnenzakken Elastische manchetten en onderkant Printer rits, verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT CREASE PROOF

Saturnus parka 21MPK0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket ademende, water- en winddichte parka Ademend 2000 mvp, Waterdicht 2000 mm Getapete naden, verbergbare kap Reflecterend getapet detail op kraagkap Verwijderbare kaarthouder 1 borstzak met klein zakje, 1 Napoleonzak 2 steekzakken met zijopeningen, 1 mouwzak Verstelbare manchetten met reflecterende tape Elastische binnenmanchetten, elastisch trekkoord onderaan 1 binnenzakje voor GSM, 1 binnenzak voor documenten Printer rits, verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

Buitenkant: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating Voering: 100% polyestervulling Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

21

EXTENDIBLE HEM

KNEE PROTECTION

MOBILE POCKET

MARINE

www.herockworkwear.com

ADJUSTA BLE CUFFS

COOLPASS


perseus ademende en waterdichte vest met water- en vuilafstotende coating ! 23MJC0901

Reflecterende piping

Extra binnenzakken

Borstzakken met extra opbergruimte

Uitneembare, ademende en winddichte bodywarmer

Cordura versteviging op schouders en armen voor extra duurzaamheid ÂŽ

Elastisch trekkoord

Getapete naden

Verstelbare manchetten

Extra grote zijzakken voor comfortabel gebruik

Taillelus met sleutelring


workwear - vesten

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

Poseidon softshell vest 23MJC0902 EXPERTS

Perseus jas 23MJC0901 EXPERTS

EXTENDIBLE HEM

Eigenschappen: Multi-pocket ademende, waterafstotende en winddichte softshell vest Ademend 2000 mvp Waterdicht 5000 mm Uitneembare kap 1 borstzak 2 zijzakken 1 mouwzak Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan Samenstelling:

Gebonden materiaal 290g/m² Buitenkant: 96% polyester - 4% Spandex Binnenkant: 100% polyester micro-fleece

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

COOLPASS

KNEE PROTECTION

Eigenschappen: Multi-pocket ademende en waterdichte vest met uitneembare ademende en winddichte bodywarmer Buitenkant vest: Ademend 3000 mvp, 8000 mm ADJUSTA Waterdicht BLE MOBILE CUFFS POCKET Getapete naden Versterkingen op schouders en armen met reflecterende piping 4 borstzakken, 2 zijzakken 1 taillelus met sleutelring, 2 binnenzakken Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan Uitneembare winddichte bodywarmer: Ademend 2000 mvp 1 borstzak, 2 zijzakken Samenstelling: Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen canvas 320g/m² waterafstotende coating Verstevigingsmateriaal: 100% polyamide Cordura® Uitneembaar voering: 100% Acti-fleece polyester Binnenkant: 100% polyester Maten:

ZWART

23

GRIJS

MARINE

ORANJE

www.herockworkwear.com

ZWART

S - M - L - XL - XXL - XXXL

BRUIN/ ZWART

GROEN/ ZWART

GRIJS/ZWART

MARINE/ ZWART

WIT/ZWART

CREASE PROOF


workwear - bodywarmers Neptune bodywarmer 21MBW0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer Elastiek rond armgat 1 GSM-zakje 1 pennenzakje 2 steekzakken met zijopeningen 1 binnenzak Extra lange ruglengte Printer rits Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

Buitenkant: 100% polyester pongĂŠzijde met coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN

GROEN

MARINE

ROOD

Kratos bodywarmer 21MBW0903 ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer 2 borstzakken 2 steekzakken met zijopeningen 1 binnenzak Verstelbare taille Extra lange ruglengte Printer rits Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen met waterafstotende coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% katoen

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

GROEN

24

www.herockworkwear.com

MARINE


workwear - bodywarmers Donar bodywarmer 21MBW0902 ESSENTIALS

Diana bodywarmer dames 21FBW0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer met fleece kraag 2 borstzakken met klein zakje 3 pennenzakjes 1 Napoleonzak 1 GSM-zakje 2 steekzakken met zijopeningen 1 sleutelring 1 binnenpennenzakje 2 binnenzakken Extra lange ruglengte Printer rits, verwijderbaar ritslipje

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende damesbodywarmer met fleece kraag 2 borstzakken met klein zakje 2 pennenzakjes 1 Napoleonzak 1 GSM-zakje 2 steekzakken met zijopeningen 1 sleutelring 1 binnenpennenzakje 2 binnenzakken Extra lange ruglengte Printer rits, verwijderbaar ritslipje

Samenstelling:

Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Samenstelling:

Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer 4 borstzakken 2 steekzakken met zijopeningen 1 binnenzak Extra lange ruglengte Samenstelling:

Buitenkant: 65% polyester - 35% katoen 185g/m² waterafstotende coating Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

25

MARINE

www.herockworkwear.com

ZWART

GRIJS/ZWART

MARINE

Mithas bodywarmer 22MBW0901 ADDITIONALS


workwear - bodywarmers

FREE OF MOVEMEN LIBERTé DE MOUVEM

Theseus bodywarmer 23MBW0902 EXPERTS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende bodywarmer Versterkingen op de schouders met reflecterende piping 2 borstzakken met 1 klein zakje 1 pennenzakje 1 kaarthouder 3 lussen 2 steekzakken met zijopeningen 1 binnenzak Extra lange ruglengte Printer rits Samenstelling:

Maten:

Buitenkant: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating Binnenkant: 100% polyester Boa fleece

EXTENDIBLE HEM

S - M - L - XL - XXL - XXXL

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

KNEE PROTECTION

GRIJS/ZWART

MARINE/ ZWART

CREASE PROOF WIT/ZWART

MOBILE POCKET

Pollux toolvest 23MBW0901 EXPERTS

COOLPASS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende toolvest 2 borstzakken met 4 kleine zakjes Verstelbare sluiting Grote binnenlussen om extra zakken en accessoires aan vast te maken 1 penhouder 5 pennenzakjes 3 lussen 1 hamerlus 1 sleutelring 2 spijkerzakken Reflecterende piping Samenstelling:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas 320g/m² waterafstotende coating 100% polyester mesh Verstevigingsmateriaal: 100% polyamide Cordura®

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

26

MARINE/ ZWART

www.herockworkwear.com

ADJUSTA BLE CUFFS

COOLPASS

CREASE PROOF


workwear - overalls Belus wegwerp overall 21MCO0903 ESSENTIALS

Eigenschappen: Overall met kap Ritssluiting vooraan Elastische manchetten en onderkant Samenstelling:

100% polipropyleen 30g/m²

Maten:

M - L - XL - XXL

WIT

Uranus overall 21MCO0902 ESSENTIALS

Eigenschappen: Overall 1 borstzak 1 penlus 2 steekzakopeningen 1 lus achteraan Verstelbare manchetten en onderkant

Fregus overall 21MCO0905 ESSENTIALS

Samenstelling:

100% voorgekrompen katoen met keperbinding 190g/m²

Eigenschappen: Overall met 2-weg ritssluiting 2 borstzakken 2 zijzakken 2 steekzakopeningen 2 pennenzakjes op de mouwen 2 achterzakken Verstelbare manchetten en zoom Verwijderbaar ritslipje

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Samenstelling:

100% voorgekrompen katoen 270g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

27

KONINGSBLAUW

www.herockworkwear.com


workwear - overalls Faunus bretelbroek 21MCO0901 ESSENTIALS

Demetra overall dames 21FCO0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende overall Verstelbare elastische ophouders 2 borstzakken 1 penhouder 1 GSM-zakje 2 zijzakken 1 dijbeenzak 1 meterzak 2 achterzakken 1 hamerlus Verstevigde knieën Uitneembare zoom Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende overall met 2 ritsen vooraan 1 borstzak met 1 klein zakje 1 Velcro® klep 1 GSM-zakje 1 mouwzak met 3 pennenzakjes 2 steekzakopeningen 1 dijbeenzak, 1 meterzak Elastische manchetten Verstelbare elastische onderkant Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

28

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT

www.herockworkwear.com

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende damesoverall 1 borstzak 1 GSM-zakje 1 mouwzak met 2 pennenzakjes 2 steekzakopeningen 1 meterzak 1 hamerlus Verstelbare manchetten en onderkant 2 achterzakken Verwijderbaar ritslipje Samenstelling:

65% polyester - 35% katoen met keperbinding 230g/m² waterafstotende coating

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

GRIJS/ZWART

MARINE

Eros overall 21MCO0904 ESSENTIALS


workwear - overalls FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

Castor overall 23MCO0901 EXPERTS

EXTENDIBLE HEM

CREASE PROOF

Eigenschappen: Multi-pocket waterafstotende Amerikaanse overall met afritsbare spijkerzakken Verstelbare schouderriemen met reflecterende piping Verstelbare taillelus met sleutelring 2 voorzakken met 1 klein zakje, 2 borstzakken 1 penhouder, 1 GSM-zakje, 2 zijzakken 2 dijbeenzakken met 4 beenzakken 1 meterzak, kniezakken 2 lussen, 1 hamerlus Stretch op achterkant 2 achterzakken, uitneembare zoom Samenstelling:

Materiaal: 65% polyester - 35% katoen canvas 320g/m² waterafstotende coating Verstevigingsmateriaal: 100% polyamide Cordura®

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

COOLPASS

ZWART ADJUSTA BLE CUFFS

29

www.herockworkwear.com

BRUIN/ZWART

GROEN/ ZWART

GRIJS/ZWART

MARINE/ ZWART

WIT/ZWART


workwear - regenkleding Triton regenvest 22MRW0901 ADDITIONALS

Eigenschappen: Flex 2000 water- en winddichte regenvest Getapete naden Kraag met ingewerkte kap 2 zijzakken Verluchting armgat en rug Elastische binnenmanchetten Trekkoord onderkant Samenstelling:

Gebonden materiaal 345g/m² Buitenkant: PU/PVC coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

OLIJFGROEN

GEEL

Oceanus regenparka 22MRW0903 ADDITIONALS

Eigenschappen: Flex 2000 water- en winddichte regenparka Getapete naden Uitneembare kap 2 borstzakken 2 zijzakken 1 binnenzak Elastische binnenmanchetten Trekkoord onderaan Samenstelling:

Gebonden materiaal 345g/m² Buitenkant: PU/PVC coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester - 100% Acti-fleece Anti-pilling polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

Eigenschappen: Flex 2000 water- en winddichte regenbroek Getapete naden 2 zijzakken Elastische taille Verstelbare onderkant met zipper Samenstelling:

Gebonden materiaal 345g/m² Buitenkant: PU/PVC coating op oppervlakte Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

MARINE

30

OLIJFGROEN

GEEL

www.herockworkwear.com

OLIJFGROEN

Pontus regenbroek 22MRW0902 ADDITIONALS


workwear - regenkleding Ceto regenpak set 21MRW0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Water- en winddichte regenset Getapete naden Vest: 2 steekzakken Verstelbare manchetten Broek: Elastische taille Verstelbare onderkant Samenstelling:

100% PVC 90g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

OLIJFGROEN

31

www.herockworkwear.com

GEEL


workwear - fleece Atlas fleece sweater 21MSW0902 ESSENTIALS

Aurora fleece sweater dames 21FSW0902 ESSENTIALS

Eigenschappen: Fleece sweater met korte rits Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Eigenschappen: Fleece damessweater met korte rits Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 250g/m²

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 250g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

ZWART

BRUIN

GROEN

Darius fleece jas 21MJC0903 ESSENTIALS

GRIJS

MARINE

ROOD

Deva fleece jas dames 21FJC0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Fleece vest met lange rits 2 zijzakken Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Eigenschappen: Fleece damesvest met lange rits 2 zijzakken Elastische manchetten Verwijderbaar ritslipje

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 250g/m²

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 250g/m²

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

Maten:

ZWART

32

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

www.herockworkwear.com

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD


workwear - fleece

Mercury fleece jas 22MJC0901 ADDITIONALS

Hera fleece jas dames 22FJC0901 ADDITIONALS

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte fleece vest Ademend 2000 mvp Waterdicht 5000 mm Versterkingen op schouders en armen 1 borstzak 2 zijzakken Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte fleece damesvest Ademend 2000 mvp Waterdicht 5000 mm Versterkingen op schouders en armen 1 borstzak 2 zijzakken Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 330g/m² Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 330g/m² Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

33

MARINE

TAUPE

www.herockworkwear.com

ZWART

MARINE

TAUPE


workwear - fleece ZEUS fleece jaS 23MJC0903 EXPERTS

Eigenschappen: Ademende, waterafstotende en winddichte fleece vest Ademend 2000 mvp Waterdicht 5000 mm Versterkingen op de schouders 2 borstzakken 2 zijzakken 1 mouwzak 1 sleutelring Verstelbare manchetten Elastisch trekkoord onderaan Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 330g/m² Verstevigingsmateriaal: 65% polyester - 35% katoen canvas 320g/m² waterafstotende oppervlakte

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

34

www.herockworkwear.com

BRUIN

GRIJS/ZWART

MARINE


workwear - pullovers Eigenschappen: Ribbeltrui met ronde hals Versterkingen op schouders en armen 1 borstzak met 3 pennenzakjes Samenstelling:

100% acryl Verstevigingsmateriaal: 100% katoen met keperbinding

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS/ZWART

MARINE

WIT/ZWART

Njord pullover 22MPU0901 ADDITIONALS

Eigenschappen: Ribpullover met korte rits Samenstelling:

30% wol - 70% acryl

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

zwart

35

BRUiN

groen

GRIjS

MARINE

wit

www.herockworkwear.com

Wodan pullover 21MPU0901 ESSENTIALS


workwear - sweaters Vigo sweater 21MSW0901 ESSENTIALS

Hemera sweater dames 21FSW0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Trui met ronde hals Ribkraag, -manchetten en -onderkant 1 lus achteraan

Eigenschappen: Damestrui met ronde hals Ribkraag, -manchetten en -onderkant 1 lus achteraan

Samenstelling:

80% katoen - 20% voorgekrompen Jersey polyester 300g/m²

Samenstelling:

80% katoen - 20% voorgekrompen Jersey polyester 300g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

Eigenschappen: Sweater met versterking op schouders en ellebogen Ribkraag en -manchetten Extra lange ruglengte Samenstelling:

80% katoen - 20% voorgekrompen Jersey polyester 300g/m² Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

36

HEATHER GRIJS

MARINE

www.herockworkwear.com

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

Aries trui 22MSW0901 ADDITIONALS


workwear - sweaters Jupiter sweater met kap 22MSW0902 ADDITIONALS

Eigenschappen: Trui met kap en lange rits Versterkingen op de schouders en ellebogen 2 zijzakken Ribmanchetten Extra lange ruglengte Samenstelling:

80% katoen - 20% voorgekrompen Jersey polyester 300g/m² Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

HEATHER GRIJS

MARINE

Odysseus sweater met kap 23MSW0901 EXPERTS

Eigenschappen: Trui met Herock® print, kap en lange rits 2 steekzakken 1 verdekte mouwzak Ribkraag, -manchetten en -onderkant Samenstelling:

Gebonden materiaal 600g/m² Buitenkant: 65% katoen - 35% polyester Binnenkant: 100% Teddy Sherpa polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

37

www.herockworkwear.com

BRUIN

GRIJS

MARINE


workwear - hemden Seth hemd lange mouwen 21MSH0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Geruit overhemd met lange mouwen 2 borstzakken 2 zijzakken Verstelbare manchetten Zijsplitten Samenstelling:

Maten:

Buitenkant: 100% acryl 190g/m² Binnenkant: 100% polyester micro-fleece 160g/m²

Hermes overvest 22MSH0901 ADDITIONALS

Eigenschappen: Geruite overjas met lange mouwen en ritssluiting 2 borstzakken 2 zijzakken Verstelbare manchetten Zijsplitten Samenstelling:

Buitenkant: 100% Acti-fleece polyester 185g/m² Voering: 100% polyester Binnenkant: 100% polyester

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Marine/ECRU GERUIT

ZWART/GRIJS GERUIT

Eigenschappen: Geruite overjas met lange mouwen en ritssluiting Versterkingen op schouders en armen 2 borstzakken 2 zijzakken Verstelbare manchetten Zijsplitten Samenstelling:

Buitenkant: 100% acryl 190g/m² Binnenkant body: 100% polyester Teddy Sherpa 400g/m² Binnenkant mouw: 100% polyester Verstevigingsmateriaal: 100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART/GRIJS/ Marine/ECRU ORANJE GERUIT GERUIT

38

www.herockworkwear.com

BRUIN/ORANJE GERUIT

Helios overvest 23MSH0902 EXPERTS


workwear - hemden Hades hemd lange mouwen 23MSH0901 EXPERTS

Eigenschappen: Geruit hemd met lange mouwen Oprolbare mouwen Button-down 2 borstzakken 3 pennenzakjes Verstelbare manchetten 1 lus achteraan Samenstelling:

100% voorgekrompen katoen 120g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

GRIJS/BLAUW GERUIT

39

www.herockworkwear.com

ORANJE/BRUIN GERUIT


workwear - polo’s

Leo polo korte mouwen 21MPO0901 ESSENTIALS

Freya polo korte mouwen dames 21FPO0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Polo met korte mouwen Ribkraag en -manchetten 1 borstzak 1 lus achteraan

Eigenschappen: Damespolo met korte mouwen Ribkraag en -manchetten 1 borstzak 1 lus achteraan

Samenstelling:

65% polyester - 35% piquékatoen 210g/m²

Samenstelling:

65% polyester - 35% piquékatoen 210g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

40

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

www.herockworkwear.com

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD


workwear - t-shirts Argo T-shirt korte mouwen 21MTS0901 ESSENTIALS

Epona T-shirt korte mouwen dames 21FTS0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: T-shirt met korte mouwen Ribkraag 1 lus achteraan

Eigenschappen: Dames T-shirt met korte mouwen Ribkraag 1 lus achteraan

Samenstelling:

100% voorgekrompen Jersey katoen 190g/m²

Samenstelling:

100% voorgekrompen Jersey katoen 190g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Maten:

XS - S - M - L - XL - XXL

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

ROOD

WIT

ZWART

Samenstelling:

100% voorgekrompen Jersey katoen 190g/m²

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

Prijs:

€ 8.22

GRIJS

ROOD

GRIJS

MARINE

ROOD

WIT

DionysUs T-shirt korte mouwen 23MTS0901 EXPERTS

Eigenschappen: Koele, sneldrogende, kreukvrije T-shirt met korte mouwen Samenstelling:

100% polyester C-dry draad 120g/m² Cool Pass materiaal

Maten:

S - M - L - XL - XXL - XXXL

ZWART

41

GROEN

www.herockworkwear.com

WIT

Pegasus T-shirt korte mouwen 22MTS0901 ADDITIONALS

Eigenschappen: T-shirt met korte mouwen met Herock® print Ribkraag 1 lus achteraan

ZWART

BRUIN

GRIJS


workGear

43

www.herockworkwear.com


workgear - kousen Donna kousen set 3 paar 21USK0902 ESSENTIALS Eigenschappen: Sokken met Herock® logo Verpakt per 10 sets Samenstelling:

65% polyester - 7% polyurethaan 1% elasthaan - 27% Jersey katoen

Maten:

35/38 - 39/42 - 43/46

ZWART

HEATHER GRIJS

Marine

ZWART/HEATER GRIJS/MARINE

Apis kousen 21USK0901 ESSENTIALS Eigenschappen: Stevige en warme wintersokken Verpakt per 10 paar Samenstelling:

70% wol - 30% polyamide

Maten:

37/38 - 39/40 - 41/42 - 43/44 - 45/46 - 47/48

ZWART

GRIJS

MARINE

OLIJFGROEN

Barbados thermo kousen 22USK0901 ADDITIONALS Eigenschappen: Stevige en warme wintersokken met extra comfort en een zacht gevoel Verpakt per 10 paar Samenstelling:

40% wol - 60% acryl

Maten:

35/38 - 39/42 - 43/46

MARINE

OLIJFGROEN

Carpo kousen 23USK0901 EXPERTS Eigenschappen: Sneldrogende, ademende, antibacteriële en antistatische sokken met Herock® logo Voorgevormde linker- en rechtervoet, transpiratiekanalen Verpakt per 10 paar Samenstelling:

35% katoen - 30% Coolmax® - 20% polyamide 13% Amicor™ - 2% elasthaan

Maten:

35/38 - 39/42 - 43/46

ZWART

44

www.herockworkwear.com


workgear - accessoires kniebescherming - set van 2 21MI0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Comfortabele, voorgevormde kniebescherming Verpakt per 10 paar Samenstelling:

100% ethyleenvinylacetaat

Maten:

ONE

ANTRACIET

Nagelzak 22MI0901 ADDITIONALS

Eigenschappen: Spijkerzak met 2 hanglussen om aan riem vast te maken 5 zakken 3 lussen Verpakt per 10 stuks Samenstelling:

100% Oxford polyester 600D met waterafstotende Pro-Reforce coating

Maten:

ONE

ZWART

45

www.herockworkwear.com


workgear - accessoires Notus riem 21BE0901 ESSENTIALS Eigenschappen: Verstelbare riem Gesp met flesopener Verpakt per 10 stuks Samenstelling:

90% polyester - 10% katoen canvas

Maten:

ONE

GRIJS

MARINE

WIT

Zelus RIEM 22BE0901 ADDITIONALS Eigenschappen: Verstelbare riem met Herock速 print Gesp met flesopener Verpakt per 10 stuks Samenstelling:

90% polyester - 10% katoen canvas

Maten:

ONE

ZWART

Boreas riem 23BE0901 EXPERTS Eigenschappen: Verstelbare lederen riem met Herock速 gravure Samenstelling:

100% volnerf buffelleder

Maten:

ONE

BRUIN

Hapes mitts 21UGL0901 ESSENTIALS Eigenschappen: Gebreide mitaines Verpakt per 10 paar Samenstelling:

100% acryl

Maten:

ONE

ZWART

46

www.herockworkwear.com

GRIJS


workgear - accessoires Baka sjaal fleece 21USC0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Fleece sjaal Opening om sjaal te knopen Verpakt per 10 stuks Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 250g/m²

Maten:

ONE

ZWART

GRIJS

MARINE

Bragus muts fleece 21UCA0901 ESSENTIALS

Eigenschappen: Fleece muts Verpakt per 10 stuks Samenstelling:

100% Acti-fleece Anti-pilling polyester 250g/m²

Maten:

ONE

ZWART

Eigenschappen: Gebreide muts met Herock® badge Samenstelling:

100% acryl

Maten:

ONE

GRIJS GEMENGD

47

www.herockworkwear.com

GRIJS

MARINE

Cherpa muts 23UCA0902 EXPERTS


workgear - accessoires Horus pet 21UCA0902 ESSENTIALS

Eigenschappen: Pet met 5 panelen en gespsluiting Verpakt per 10 stuks Samenstelling:

100% gekamd, zwaar katoen met keperbinding

Maten:

ONE

ZWART

BRUIN

GROEN

GRIJS

MARINE

WIT

Larus pet 23UCA0901 EXPERTS

Eigenschappen: Originele Flexfit速 pet met Herock速 print Samenstelling:

80% polyester - 10% polyamide - 10% polyurethean Flexfit速

Maten:

S/M - L/XL

ZWART

48

www.herockworkwear.com


footwear

49

www.herockworkwear.com


Constructor high compo C06SK S3

Composiet veiligheidsneus (200J)

Gevoerde tong voor extra comfort

Extra beschermingsrubber

Schacht voor extra ventilatieruimte

3D voering met extra vochtregulerende en antibacteriĂŤle eigenschappen

Antiperforatiezool L-protectionÂŽ

Loopzool PU met dubbele densiteit

Extra hielbescherming

Antistatische, bacteriedodende en uitneembare inlegzool


TIPS OM DE IDEALE SCHOEN TE VINDEN Neem de tijd om je schoenen te passen. Zorg er bij het passen voor dat je tenen vrij kunnen bewegen zonder dat je voet los in de schoen zit. Hou er ook rekening mee dat je voeten in de loop van de dag wat uitzetten, pas dus best je schoenen in de loop van de namiddag als ze op hun grootst zijn. Hou goed in gedachten in welke omstandigheden je de schoenen het meeste zal dragen en wat voor werk je vooral zal doen. Niet elke job vereist dezelfde voetbescherming. Welke soorten veiligheidsschoenen zijn er?

Veiligheidsschoenen laag model (leer)

Geschikt voor mensen die veel moeten knielen

De voet is goed te bewegen in de schoen

De achillespees is minder goed beschermd

Veiligheidsschoenen hoog model (leer)

Geschikt voor het grove werk

Geven voldoende steun en beschermen de achillespees

Voet is minder makkelijk te bewegen

Veiligheidslaarzen (leer)

Geschikt in natte of vochtige omgeving

Voering is mogelijk = geschikt in koude omgeving

Onderhoudsgevoelig

Veiligheidslaarzen (kunststof)

Geschikt in natte omgeving en bij het werken met chemicaliën*

Goedkoop en onderhoudsarm

Slechtere isolatie tegen koude Gevoelig voor hitte

*chemicaliën kunnen door leer heen dringen

wanneer

voordeel

nadeel

Aandachtspunten bij aanschaf van de schoenen In onderstaande tabel ziet u welke keuze van voetbescherming het beste is voor bepaalde werkzaamheden. werkzaamheden

type Veiligheidsschoenen laag model (leer) Veiligheidsschoenen hoog model (leer) Veiligheidslaarzen (leer) Veiligheidslaarzen (kunststof) geknield werken

klimwerk

Natte omgeving

Laswerk

werken met chemicalien

TIPS BIJ HET TESTEN VAN JE SCHOEISEL • Kies je schoen in functie van de toepassing waarvoor je hem nodig hebt. • Wees niet te zuinig bij het aanschaffen van degelijk schoeisel, je moet er immers hele dagen op rondlopen. Het is beter om iets meer uit te geven aan een goed paar schoenen die je goed beschermen én comfortabel aanvoelen. • Bij het passen van een nieuw paar schoenen moeten je tenen zich vrij kunnen bewegen en de schoen moet goed aansluiten bij de vorm van je voet. Let erop dat je nog een vinger achter je hiel krijgt als je uw voet naar voor schuift. • Neem je tijd voor het kiezen van je schoenen. Je past best in de namiddag want voeten zwellen overdag.

51

www.herockworkwear.com


L-protection® Antiperforatie tussenzool L-Protection® by LENZI® is een ondoordringbare, METAALVRIJE tussenzool ter bescherming van veiligheidsschoenen. Dit verstevigende materiaal wordt gemaakt uit meerdere lagen stof die bestaat uit High Tenacity vezels (met grote trekkracht) en werd voorbehandeld met een speciale keramische coating. L-Protection® is in overeenstemming met de EN12568, ISO EN20344, CSA en ASTM F2413-05 (ASTM 1330) regels. De perforatieweerstand van deze stof neemt af naarmate de diamater van penetrerende objecten kleiner wordt. Ter compensatie biedt de stof enorme voordelen door zijn beschermend oppervlak, ergonomie, comfort, flexibiliteit, isolatie, vochtopname en schokdemping. Een schoen die gemaakt werd met L-Protection® is:

• Zeer flexibel en comfortabel • Ultra licht in gewicht ten opzichte van een standaard stalen antiperforatiezool • Zooloppervlakte wordt zeer goed beschermd • Niet detecteerbaar door metaaldetectoren • Thermisch isolerend • Temperatuurregulerend (koeler in de zomer, warmer in de winter)

Kunststof composiet veiligheidsneus Onze lichtgewicht Herock® veiligheidsschoenen zijn uitgerust met een composiet kunststof neus die bestand is tegen een kracht van 200 joule, net als een traditionele stalen neus. 

• Ultra lichtgewicht in vergelijking met een standaard stalen veiligheidsneus • Roestvrij • Temperatuurregulerend  (koeler in de zomer, warmer in de winter) • Antimagnetisch & antistatisch  • Niet detecteerbaar door metaaldetectoren

52

STYLECODE

OMSCHRIJVING EN

SYMBOLEN

D1

Comfort-San clogs

NON-SAFETY FOOTWEAR

D1 PERFO

Comfort-San Perfo clogs

NON-SAFETY FOOTWEAR

CK06S

Constructor High compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

CK04S

Constructor Low compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

CK34BS

Cross High compo S1P shoes

A + FO + E + P

CK33BS

Cross Low compo S1P shoes

A + FO + E + P

CK99

Firenze High compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

CK98

Firenze Low compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

A2 PERFO

Laclog perfo women

NON-SAFETY FOOTWEAR

A2

Laclog women

NON-SAFETY FOOTWEAR

CK19S

Mesh Grey Low compo S1P shoes

A + FO + E + P

CK28S

Perfo Grey Low compo S1P shoes

A + FO + E + P

CK18S

Perfo sandal compo S1P shoes

A + FO + E + P

CK01S

Primus High compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

CK16S

Primus Low compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

CK17S

Safe sandal compo S1P shoes

A + FO + E + P

HK03BK

San Remo High compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

HK03BR

San Remo High compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

HK01BK

San Remo Low compo S3 shoes

A + FO + E + WRU + P

W10BK

Slip on compo S2 shoes

A + FO + E + WRU

W10WH

Slip on compo S2 shoes

A + FO + E + WRU

CK29S

Volcanus compo S1P shoes

A + FO + E + P

www.herockworkwear.com


EN STANDAarden & CE voorschriften EN ISO 20345:2004 - Veiligheidsnorm voor veiligheidsschoenen De bepalingen waaraan veiligheidsschoenen dienen te voldoen werden vastgelegd in Europese veiligheidsnormen. In de veiligheidsnorm ISO 20345 werd vastgelegd waaraan de huidige veiligheidsschoenen dienen te voldoen. Alle veiligheidsschoenen die onder deze norm worden gekeurd, dienen minstens voorzien te zijn van welbepaalde basisvereisten. Bij de markering wordt de letter ‘S’ gebruikt. Waarbij ‘S’ staat voor het Engelse ‘Safety’, wat ‘veiligheid’ betekent.

Veiligheidsklasse S1 (A+FO+E) Schoenen van het type S1 beantwoorden aan de basisvereisten voor veiligheidsschoenen: • De hoogte van het bovenmateriaal • Beschermende neus (met een minimum lengte/breedte) • Bovenmateriaal dient minstens van leder of gelijkwaardig synthetisch materiaal zijn • Er dient binnenvoering aanwezig te zijn • Zool mag van om het even welk materiaal zijn, en mag glad zijn • Bovenmateriaal mag open zijn bij lage schoenen en beschikken daarbovenop over de volgende bijkomende eigenschappen: • Gesloten zone aan de hiel • Antistatische eigenschappen • Absorptie van energie in de hiel • Weerstand van de zool tegen koolwaterstoffen

Veiligheidsklasse S2 (A+FO+E+WRU) Veiligheidsschoenen van het type S2 beschikken over dezelfde eigenschappen als in veiligheidsklasse S1 met de toevoeging van een extra eigenschap: weerstand van het bovenmateriaal tegen penetratie en absorptie van water. S2 veiligheidsschoenen beschikken dus over de volgende eigenschappen: • De basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen • De extra eigenschappen van veiligheidsklasse S1 (A+FO+E) • De extra eigenschap WRU

Veiligheidsklasse S3 (A+FO+E+WRU+P) Veiligheidsschoenen van het type S3 beschikken over dezelfde eigenschappen als in veiligheidsklasse S2 met de toevoeging van nog een bijkomende eigenschap: • Anti-perforatie zool S3 veiligheidsschoenen beschikken dus over de volgende eigenschappen: • De basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen • De extra eigenschappen van veiligheidsklasse S2 (A+FO+E+WRU) • De extra eigenschap P

53

www.herockworkwear.com

Veiligheidsklasse S1P (A+FO+E+P) Veiligheidsschoenen van het type S1P vallen niet onder een eigen veiligheidsklasse, maar omdat dit een veel voorkomend type schoenen betreft krijgen ze toch een aparte vermelding. Deze veiligheidsschoenen zijn gebaseerd op de veiligheidsklasse S1 met als extra eigenschap een anti-perforatie zool. S1P veiligheidsschoenen beschikken dus in totaal over de volgende eigenschappen: • De basiseigenschappen voor veiligheidsschoenen • De extra eigenschappen van veiligheidsklasse • S1 (A+FO+E) • De extra eigenschap P

Symbool & Omschrijving P: E: C: A: I: AN: FO: HI: CI: WRU: HRO: ORO: SRO: WR: M: CR:

Anti-perforatie zool Energie absorptie ter hoogte van de hiel Geleidend schoeisel Antistatische eigenschappen Elektrisch isolerend Bescherming van de enkel Weerstand van de zool tegen koolwaterstoffen Warmte-isolerende zool Koude-isolerende zool Bovenmateriaal is bestendig gemaakt tegen penetratie en opname van water Zool bestand tegen hitte bij contact Zool bestand tegen koolwaterstoffen Weerstand van de zool tegen slippen Waterdichte bevestiging van de zool aan de schoen Bescherming van de middelvoet Bovenmateriaal bestendig tegen snijden


footwear Constructor High compo S3 schoenen CK06S

Eigenschappen: Enkellaars met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, volnerf anilineleder met grijze stiksels Voering: 3D grijze ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

Eigenschappen: Lage schoen met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Constructor Low compo S3 schoenen CK04S

Bovenstuk: Zwart, glad, volnerf anilineleder met grijze stiksels Voering: 3D grijze ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 CREASE PROOF

ZWART

Safe sandal compo S1P schoenen CK17S COOLPASS

Eigenschappen: Sandaal met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel 3M™ reflex op de twee sluitstroken Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, volnerf anilineleder met grijze stiksels Voering: 3D grijze ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

54

www.herockworkwear.com


footwear Eigenschappen: Laars Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection速 PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Glad volnerfleder Voering: Zwart duurzaam geweven materiaal

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

San Remo High compo S3 schoenen HK03

BRUIN

San Remo Low compo S3 schoenen HK01

Eigenschappen: Lage schoen Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection速 PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad volnerfleder Voering: Zwart duurzaam geweven materiaal

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

Eigenschappen: Geperforeerde schoen met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection速 PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Grijs su竪de en grijze stiksels Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de hiel

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

GRIJS PERFO

55

www.herockworkwear.com

Perfo Grey Low compo S1P schoenen CK28S


footwear Perfo sandal compo S1P schoenen CK18S

Eigenschappen: Sandaal met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection® Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Grijs suède en grijze stiksels Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de hiel

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

GRIJS

Eigenschappen: Lage schoen van mesh met PU bescherming Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Grijze ademende mesh met zwart L-protection® materiaal bovenaan en op de hiel Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de hiel

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

Mesh Grey Low compo S1P schoenen CK19S

GRIJS

Firenze High compo S3 schoenen CK99

Eigenschappen: Enkellaars Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, volnerfleder met beige stiksels Voering: 3D beige ademende voering

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

56

www.herockworkwear.com


footwear Eigenschappen: Lage schoen Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection速 PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, volnerfleder met beige stiksels Voering: 3D beige ademende voering

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

Firenze Low compo S3 schoenen CK98

ZWART

Primus High compo S3 schoenen CK01S

Eigenschappen: Enkellaars met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection速 PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, waterafstotend volnerfleder met oranje stiksels Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de hiel

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

Eigenschappen: Lage schoen met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection速 PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart, glad, waterafstotend volnerfleder met oranje stiksels Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de hiel

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

57

www.herockworkwear.com

Primus Low compo S3 schoenen CK16S


footwear Volcanus compo S1P schoenen CK29S

Eigenschappen: Laslaars met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection® Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Samenstelling:

Bovenstuk: Zwart leder met Velcro® sluiting opzij en gele L-protection® stiksels op de wreef Voering: 3D oranje ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

Eigenschappen: Trekkingschoen met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Zwart schuurbestendig materiaal vooraan en achteraan Samenstelling:

Bovenstuk: Beige suède en beige Cordura® dwarsmateriaal Voering: 3D beige ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

Cross High compo S1P schoenen CK34BS

BEIGE/ CORDURA®

Cross Low compo S1P schoenen CK33BS

Eigenschappen: Trekkingschoen met PU beschermkap Neus: Composiet 200J Tussenzool: Niet-metalen antiperforatie L-protection® PU-gewatteerde lip en kraag Binnenzool: Antistatisch, bacteriedodend en verwijderbaar textielmateriaal met latex onderkant Zool: PU met dubbele densiteit Leest: Mondopoint 11 - breed en comfortabel Zwart schuurbestendig materiaal vooraan en achteraan Samenstelling:

Bovenstuk: Beige suède en beige Cordura® dwarsmateriaal Voering: 3D beige ademende voering met roestwerend materiaal op de binnenhiel

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

BEIGE/ CORDURA®

58

www.herockworkwear.com


footwear Laclog dames A2

Eigenschappen: Damesclog met hielriempje Geen veiligheidsschoen Binnenzool: Splitleder Buitenzool: PU met enkelvoudige dichtheid Samenstelling:

Bovenstuk: Bycast leder met PU afwerking Voering: Duurzaam geweven materiaal

Maten:

36 - 37 - 38 - 39

WIT

Laclog perfo dames A2 PERFO

Eigenschappen: Damesclog met hielriempje Geen veiligheidsschoen Binnenzool: Splitleder Buitenzool: PU met enkelvoudige dichtheid Samenstelling:

Bovenstuk: Bycast leder met PU afwerking Voering: Duurzaam geweven materiaal

Maten:

36 - 37 - 38 - 39

WIT

Eigenschappen: Herenclog met hielriempje Geen veiligheidsschoen Binnenzool: Splitleder Buitenzool: PU met enkelvoudige dichtheid Samenstelling:

Bovenleer: Bycast leder met PU afwerking Voering: Duurzaam geweven materiaal

Maten:

40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46

WIT

59

www.herockworkwear.com

Comfort-San clogs D1


footwear Comfort-San Perfo clogs D1 PERFO

Eigenschappen: Herenclog met hielriempje Geen veiligheidsschoen Binnenzool: Splitleder Buitenzool: PU met enkelvoudige dichtheid Samenstelling:

Bovenleer: Bycast leder met PU afwerking Voering: Duurzaam geweven materiaal

Maten:

40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46

WIT

Eigenschappen: Slip on schoen Binnenzool: EVA: Anatomisch, antistatisch en uitneembaar Zool: PU met enkelvoudige dichtheid Leest: Mondopoint 10,5 Samenstelling:

Bovenstuk: Waterafstotende microvezel Voering: Lichtgrijze ademende voering

Maten:

37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

ZWART

60

WIT

www.herockworkwear.com

Slip on compo S2 schoenen W10


pasvorm & maten Het dragen van de juiste maat is niet alleen belangrijk op de catwalk: ook een professional heeft de juiste maat en pasvorm nodig om zich zo goed mogelijk van zijn taak te kunnen kwijten. Een kledingstuk dat niet past, kan al snel in de weg gaan zitten en hinderlijk zijn bij het maken van bepaalde bewegingen. Bovendien zal een artikel dat niet goed aansluit ook sneller verslijten en aan vervanging toe zijn. Daarom zorgt Herock速 er altijd voor dat zijn collecties optimaal ontworpen zijn, zodat de diverse zakken en andere functies van onze kleding gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk zijn. Dit lijkt misschien een klein detail, maar op de werkvloer kan het een wereld van verschil uitmaken. Een slecht geplaatste broek- of zijzak zorgt er immers ook voor dat je als drager jezelf in allerlei vreemde bochten en hoeken moet wringen om een stuk gereedschap te pakken te krijgen. Voor het garanderen van een perfecte bewegingsvrijheid is het kiezen van de juiste maat een absolute basisvereiste. Herock速 biedt daarom elk artikel uit onze collectie aan in elke maat. Hiernaast vind je onze maattabel en zie je welke maat best past voor jouw lichaamsbouw.


matentabel MATENTABEL MANNEN

M

MATEN BOVENSTUKKEN & OVERALLS

M

MAAT KRAAG (in cm)

S

M

L

XL

XXL

XXXL

37-38

39-40

41-42

43-44

45-46

47-48

BORST

TUSSEN TAILLE & HEUP

LENGTE (in cm)

172-179

172-179

180-187

180-187

188-195

188-195

BORST (in cm)

-91

92-99

100-107

108-115

116-123

124-

TUSSEN TAILLE & HEUP (in cm)

-76

77-84

85-92

93-100

101-108

109-

LENGTE

MATEN ONDERSTUKKEN

M

MAAT

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

TUSSEN TAILLE & HEUP (in cm)

76

80

84

88

92

96

100

104

108

112

116

120

124

128

INCH

28

29/30

31/32

33/34

35/36

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

49/50

51/52

53/54

EUR

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

66

68

70

TAILLES HOMME MATENTABEL VROUWEN

T

T

TAILLE DES HAUTS & COMBINAISONS

MATEN BOVENSTUKKEN & OVERALLS

TAILLE MAAT COL (en cm) LENGTE (in cm) LONGUEUR (en cm)

S

M

L

XL

XXL

XXXL

XS

S

M

L

XL

XXL

37-38

39-40

41-42

43-44

45-46

47-48

164-167

164-167

168-171

168-171

172-175

172-175

172-179

172-179

180-187

180-187

188-195

188-195

BORST (in cm)

-86

87-90

91-94

95-98

99-103

104-

POITRINE (en cm)

-91

92-99

100-107

108-115

116-123

124-

TAILLE (in cm)

-66

67-70

71-74

75-78

78-82

82-

-76

77-84

85-92

93-100

101-108

109-

-90

91-94

95-98

99-102

103-106

107

ENTRE LA TAILLE & LES HANCHES HEUP (in cm)

POITRINE

ENTRE LA TAILLE & BORST LES HANCHES

LONGUEUR

TAILLE TUSSEN TAILLE & HEUP HEUP

LENGTE

TAILLES BAS

T

MATEN ONDERSTUKKEN

64

TAILLE

38

40

MAAT

34

36

ENTRE LA TAILLE & LES HANCHES TUSSEN TAILLE & HEUP (in cm)

128

53/54 70

63

76

80

68

72

POUCE

28

INCH

26

42 38 84

44

46

40 88

92

76

80

84

29/30

31/32

33/34

35/36

27

28

EUR

44

46

EUR

34

36

48 38

29/30

31/32

50

52

40

www.herockworkwear.com

TAILLES FEMME

48

42

42

50 44

96

52 46

100 88

37/38 33/34 54

104 95

39/40 35/36 56

44

56

58

60

62

64

108

112

116

120

124

128

43/44

45/46

47/48

49/50

51/52

53/54

60

62

64

66

68

70

96 41/42 37/38 58

46

54 48

48


EVEN A DIRTY JOB CAN BE DONE CLEANLY


wasinstructies Onze kledij is ontworpen om optimaal weerstand te bieden aan natuurlijke elementen en zware werkomstandigheden. Maar zelfs de meest duurzame kledij moet goed behandeld worden als je er een lange tijd in wil werken. Zorg er daarom voor dat je de wasvoorschriften op onze verpakking en in onze artikelen zo goed mogelijk opvolgt. Hieronder vind je de belangrijke wasvoorschriften die van toepassing zijn. Het etiket geeft een aanduiding over de maximale behandeling die het product mag ondergaan. De getallen geven de hoogst toegelaten wastemperaturen in °C aan. Voor de wasprogramma’s met beperkt programma, de machine maar half beladen en zorgen voor een hoge vlotverhouding met verminderde was- en zwierbewegingen.

WASSEN

BLEKEN

Normaal programma

Alle bleekproducten toegelaten

Beperkt programma Normaal programma

Enkel chloorvrij bleken Niet bleken

Beperkt programma Normaal programma Beperkt programma Normaal programma Beperkt programma Zeer beperkte machinale was

Droogreinigen met perchloretheen of minerale benzines Droogreinigen met perchloretheen of minerale benzines Mild proces Droogreinigen in koolwaterstof

STRIJKEN Maximum 200°C Maximum 150°C Maximum 110°C Niet strijken

Droogreinigen in koolwaterstof Mild proces Niet droogreiningen Professionele natreiniging Professionele natreiniging Mild proces Professionele natreiniging Zeer mild proces

Handwas Niet wassen DROGEN Droogtrommel normale cyclus Drogen op lage temperatuur Niet trommeldrogen

65

PROFESSIONELE REINIGING

www.herockworkwear.com

Geen natreiniging


stoffen en behandelingen Herock® maakt in zijn kleding gebruik van de beste technologieën die beschikbaar zijn. Zo kunnen we instaan voor een optimale bescherming en een ongeëvenaard comfort tijdens het uitoefenen van je job. Hieronder geven we een woordje uitleg over de meest gebruikte stoffen en technieken zodat je perfect weet waar je voor kiest.

Sommige kledingstukken zijn volledig vervaardigd uit deze stof, andere zijn op cruciale plaatsen verstevigd met Pro-Reforce. COOLMAX ® Ook met deze stof zorg je ervoor dat je lichaam droog en koel blijft: de speciaal ontworpen vezel voert je transpiratievocht af naar de buitenlaag waar het snel kan verdampen. Deze stof wordt zelfs door topsporters gedragen omwille van zijn unieke ventilerende eigenschappen.

CORDURA® Cordura® is een stof die werd ontworpen door textielfabrikant Dupont. Deze polyamidevezel is extreem duurzaam en sterk, maar tegelijkertijd ook erg soepel. Herock® maakt gebruik van deze uitzonderlijke stof om cruciale plaatsen in zijn kleding te verstevigen, zoals bijvoorbeeld op de knieën, schouders en ellebogen.

AMICOR™

COOLPASS

FLEX 2000

Coolpass is een hoogtechnologisch materiaal dat ontwikkeld werd om het lichaam te allen tijde koel en droog te houden. Deze nieuwe polyestersoort is een 100% ademende microvezel en zorgt voor een betere vochtregulering. Kleding die gebruik maakt van de COOLPASS-technologie droogt veel sneller dan andere werkkleding en is uiterst geschikt om te dragen als onderste laag in het 3-lagensysteem. De kleding wordt op het lichaam gedragen en voert direct je transpiratievocht af naar de bovenliggende laag. Zo blijf je lekker warm in de winter en tegelijkertijd ook koel in de zomer!

Dit is een extra sterke polyester stof die verstevigd is met polyurethaan, een PVC-coating en afgeplakte zomen. Deze combinatie zorgt voor 100% waterdichtheid aan de buitenkant, terwijl de binnenkant van je kledij transpiratievocht en condensatie absorbeert en doorgeeft. Met andere woorden: dé stof bij uitstek voor een lange werkdag onder de blote hemel of in de regen.

PRO-REFORCE Pro-Reforce is een innovatief materiaal dat we ontwikkeld hebben om te dienen als een beschermend schild. De stof bestaat uit een 100% Oxford polyamide stof met een extra coating die je kleding niet alleen vuilafstotend maakt, maar ook zorgt voor extra mechanische weerstand. Deze extreem robuuste en duurzame stof beschermt je tegen alle mogelijke externe factoren en laat je toe om in alle situaties aan de slag te gaan; of het nu gaat om weersfactoren of extreme werkomstandigheden.

66

www.herockworkwear.com

Deze ‘slimme’ stof is uitgerust met speciale antibacteriële stoffen die geleidelijk aan op een gecontroleerde manier worden losgelaten door de vezels. Bovendien is de stof zacht voor de huid en behoudt ze haar beschermende eigenschappen zelfs bij wasbeurten van 90°.

KATOEN Dit materiaal is één van de hoekstenen van onze collectie: door zijn natuurlijke eigenschappen werkt deze stof tegelijkertijd isolerend en ventilerend. Bovendien is katoen een sterke en duurzame vezel die toch zacht en comfortabel aanvoelt. 100% Voor­gekrompen katoen met keperbinding 300G/M2 Waterafstotende coating Deze vormvaste variant op het traditionele katoen werkt tegelijkertijd isolerend en ventilerend en is daarom vooral geschikt voor gebruik bij hogere temperaturen. Bovendien smelt deze stof niet bij blootstelling aan hoge temperaturen, wat hem zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld lassers en techniciens.


100% katoen jersey 190G/M2 voorgekrompen Deze stof is gemaakt van voorgekrompen katoen dat zacht, duurzaam én comfortabel is. Door zijn textuur is de stof bovendien perfect geschikt voor het toevoegen van een opdruk of een borduurontwerp. 100% JEANS Deze zware en sterke variant op katoen is een klassieker omwille van zijn uitzonderlijke duurzaamheid en multifunctionaliteit. Denim is één van de oudste stoffen in het assortiment en heeft zijn plaats tussen de anderen ruimschoots verdiend. POLYESTER/katoen Deze twee vezels vormen samen een lichtgewicht stof die toch stevig is: de mix tussen polyester en katoen zorgt voor een optimale combinatie van comfort en duurzaamheid. Daarnaast is deze stof door zijn samenstelling een garantie voor vorm- en kleurvastheid, en dus ook uitermate geschikt voor werk in veeleisende omstandigheden. 65% POLYESTER 35% katoen met keperbinding 230G/M2 Waterafstotende coating De combinatie van polyester en katoen zorgt ervoor dat deze stof licht van gewicht is, maar tegelijkertijd ook isolerend én erg duurzaam. Door de plooibaarheid en het minimale gewicht kun je als drager genieten van een hoge bewegingsvrijheid en comfort. Deze stof is door zijn lichtere samenstelling ook uiterst geschikt om het hele jaar door te dragen en bovendien kleur- en slijtvast. 65% POLYESTER 35% katoen CANVAS 320G/M2 Waterafstotende coating Ruige, all-round polyester/katoenen stof. Zacht, duurzaam en flexibel. Extra goede vormvastheid en uitstekend comfort. Het merendeel van Herock® EXPERTS functionele vakmanschapskleding is beschikbaar in deze stof. 65% POLYESTER 35% katoen PIQUé 210G/M2 De combinatie van polyester en katoen is sterk en duurzaam, maar toch comfortabel om te dragen. De stof heeft uitstekende ventilerende eigenschappen en is daardoor zeer geschikt om als onder- of middenlaag te dragen. Onder meer de Herock® polo’s zijn vervaardigd uit deze stof. Bovendien is deze stof uiterst kleur- en slijtvast. 80% katoen 20% POLYESTER JERSEY voorgekrompen 300G/M 2 Deze voorgekrompen polyester/katoen combo maakt van elk kledingstuk een plezier om te dragen. Dankzij

67

www.herockworkwear.com

het katoen blijft de stof zacht, terwijl het polyester zorgt voor een verhoogde duurzaamheid en kleurvastheid. Dankzij het minimale gewicht is deze stof perfect voor een lange werkdag. 100% POLYESTER ACTI-FLEECE Deze lichtgewicht fleece uit microvezel garandeert zijn drager een maximum aan comfort en een minimum aan warmteverlies. Daarom is deze stof ideaal om als middenlaag te dragen voor een optimale isolatie. 100% POLYESTER 330G/M2 - winddichte & ademende ACTI-FLEECE Deze lichtgewicht fleece stof garandeert zijn drager een maximale isolatie. Dankzij de hoge duurzaamheid kan de stof gedragen worden als buitenlaag, maar door zijn doorlatende eigenschappen is hij ook geschikt om te dragen op de middenlaag als extra bescherming tegen wind en regen. Deze stof is dan ook perfect geschikt voor ‘heavy duty’ werk in zware omstandigheden. SOFTSHELL Deze mix van polyester en Spandex zorgt voor een uitstekende isolatie en garandeert tegelijkertijd een goede afvoer van transpiratievocht. Softshell-kleding is licht, waterafstotend én windbestendig. Bovendien is de stof erg flexibel, een eigenschap die enorm bijdraagt aan het comfort van de drager.


FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

verklaring iconen CREASE PROOF

CREASE PROOF

MANNEN Dit artikel is onderdeel van de collectie voor mannen. FREE OF MOVEMENT VROUWEN LIBERTé DE MOUVEMENT Dit artikel is onderdeel van de collectie voor vrouwen. FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

UNISEX Dit artikel is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

COOLPASS

WATERDICHTCREASE PROOF Dit symbool geeft aan dat een kledingstuk waterdicht is, of bedekt met een stof die water niet doorlaat. Dit soort kledij is dus uitermate geschikt voor werk in een natte of vochtige omgeving. De ‘mm’-aanduiding is een wetenschappelijke aanduiding die laat zien hoeveel millimeter water de stof CREASE FREE OF MOVEMENT kan verdragen tijdens een hydrostatische test met een waterkolom, zonder ook maarDE een druppeltje PROOF LIBERTé MOUVEMENT door te laten.

COOLPASS FREE OF MOVEMENT WATERDICHTE NADEN LIBERTé DE MOUVEMENT De zomen van dit artikel zijn afgeplakt om extra bescherming te bieden tegen wind en water. FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

WATERAFSTOTEND FREE OF MOVEMENT CREASE LIBERTé DECoating MOUVEMENT Dit artikel is gemaakt van een materiaal of bewerkt met een coating die water afstoot. is een PROOF proces waarbij een kledingstuk waterafstotend of waterdicht wordt gemaakt door het toevoegen van een stof zoals polyurethaan of PVC. Deze techniek zorgt er ook voor dat het artikel olie en ander vuil CREASE afstoot. PROOF

WINDDICHT CREASE Dit artikel is winddicht en schermt uw lichaam volledig af PROOF van de weersomstandigheden zoals een beschermend schild. COOLPASS

FREE OF MOVEMENT

ADEMEND LIBERTé DE MOUVEMENT Dit wil zeggen dat het artikel behandeld is met een microporeus membraan dat vocht van binnenuit doorgeeft naar de bovenliggende laag, maar tegelijkertijd water tegenhoudt dat van buitenaf komt. Deze techniek zorgt ervoor dat transpiratievocht en condensatie vlot wordt afgevoerd terwijl EXTENDIBLE COOLPASS regendruppels of andere HEM vloeistoffen buiten gehouden worden. Daardoor blijf je als drager droog, maar tegelijkertijd ook warm en geïsoleerd tegen de meest barre weersomstandigheden. ‘Mpv’ is de meeteenheid die de ‘ademendheid’ van een kledingstuk aanduidt, berekend door de hoeveelheid waterdamp die de stof doorlaat. CREASE PROOF

KNEE PROTECTION

EXTENDIBLE HEM

HUIDBESCHERMING Dit artikel werkt als een 2e huid door middel van een speciale stof die vocht afvoert naar de buitenste lagen en tegelijkertijd de warmte vasthoudt. EXTENDIBLE HEM

COOLPASS

EXTRA BEWEGINGSVRIJHEID Dit artikel is speciaal ontworpen met het oog op maximale bewegingsvrijheid. COOLPASS

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT EXTENDIBLE HEM MOBILE 68

POCKET KNEE PROTECTION

CREASE PROOF

COOLPASS ADJUSTA BLE

CUFFS www.herockworkwear.com EXTENDIBLE HEM

COOLPASS


LIBERTé DE MOUVEMENT

COOLPASS

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT EXTENDIBLE HEM

COOLPASS

KREUKVRIJ Dit artikel is kreukvrij en moet dus niet gestreken worden. CREASE PROOF

FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT

CREASE PROOF

CREASE PROOF CREASE PROOF

PRINTERRITS Dit kledingstuk is voorzien van een printerrits FREE OF MOVEMENT LIBERTé DE MOUVEMENT die personalisering (vb. borduren, opdrukken, …) EXTENDIBLE COOLPASS gemakkelijker maakt. HEM VERSTELBARE MANCHETTEN De manchetten van dit artikel zijn aanpasbaar CREASE in omtrek. PROOF

ADJUSTA BLE CUFFS KNEE PROTECTION

EXTENDIBLE HEM

MOBILE POCKET EXTENDIBLE HEM

EXTRA LANGE RUGLENGTE CREASE PROOF Dit artikel heeft een extra verlenging aan de onderrug om te voorkomen dat het lichaam blootgesteld wordt aan de weersomstandigheden. GSM-ZAKJE COOLPASS Dit artikel is voorzien van een speciaal opbergvak voor een GSM. ADJUSTA BLE

CUFFS MULTIPOCKETEXTENDIBLE HEM Dit artikel is voorzien van 5 zakken of meer COOLPASS voor het opbergen van materialen en accessoires.

KNIEBESCHERMING Dit artikel is voorzien van de mogelijkheid om extra padding en kniecomfort toe te voegen. Compatibel met de Herock® kniebeschermers. KNEE PROTECTION COOLPASS

ADJUSTA BLE CUFFS EXTENDIBLE HEM

MOBILE POCKET ADJUSTA BLE CUFFS

UITNEEMBARE ZOOM Deze broek heeft een uitneembare zoom van 5 cm die je toelaat om de ideale lengte en pasvorm te krijgen. COOLPASS

reflecterend detail ADJUSTA BLE Deze kleding is afgewerkt CUFFS met een reflecterend detail. duo concept Voor deze kleding bestaat zowel een mannenals vrouwenversie. Dit kledingstuk is dus uitermate geschikt voor het aankleden van een team dat bestaat uit zowel werkmannen als -vrouwen.

ADJUSTA BLE CUFFS

69

www.herockworkwear.com

COOLPASS


beroepen

SCHILDER/STUKADOOR Herock® heeft in zijn assortiment een brede collectie voor schilders en stukadoors en dit doorheen de verschillende productgroepen en stoffen. Waar de meeste merken doorgaans slechts een beperkte lijn aanbieden in het wit, vind je bij Herock® gegarandeerd je keuze!

70

TUINBOUW Buitenwerk in de natuur vereist warme en comfortabele kleding waar toch flexibel in gewerkt kan worden. Herock® heeft daarom speciaal een lijn ontwikkeld die het werk in de tuin of serre nog aangenamer maakt. Daarin vind je zowel voor de zomer- als wintermaanden je volledige uitrusting die voorzien is van opbergmogelijkheden voor je snoeischaar, schep, vouwmeter of ander materiaal. Ideaal voor hoveniers, kwekerijen of medewerkers van tuincentra!

www.herockworkwear.com

LANDBOUW/SCHRIJNWERK Landbouwers en schrijnwerkers hebben elk hun eigen specifieke vereisten en vinden niet gemakkelijk de gepaste oplossing voor hun uitrusting. Herock® heeft nu voor elke opdracht een toepasselijke outfit die je bovendien ook gewoon door kan dragen na het werk.


beroepen

BOUW De Herock Bouw-uitrusting is speciaal ontwikkeld om de zwaarste werkomstandigheden te verdragen. Onze kleding is voorzien van een waaier aan opbergmogelijkheden voor al je gereedschappen en er wordt steeds rekening gehouden met veilig en efficiënt werken. Zo ben je steeds op je gemak, zelfs wanneer je aan het zwaarste werk begint.

71

CORPORATE/LOGISTIEK/SERVICE Herock® heeft speciaal voor bedrijven die hun corporate imago in de verf willen zetten een functionele basiscollectie ontwikkeld, rekening houdende met het feit dat elke werksituatie andere kledij vereist. Bij het ontwerpen van onze broeken, T-shirts, polo’s, sweaters en hemden hebben we rekening gehouden met extra flexibiliteit wat zorgt voor meer comfort tijdens het lossen, laden of rijden. Bovendien ziet u er ook nog eens goed uit!

www.herockworkwear.com

ELEKTRICIEN/LOODGIETER Ook voor elektriciens en loodgieters heeft Herock dé totaaloplossing. Tijdens de ontwikkeling van onze collecties hebben we rekening gehouden met zelfs de allermoeilijkste werkomstandigheden. Onze kleding is bovendien voorzien van extra zakken en gereedschaphouders en is zo comfortabel en ergonomisch ontworpen dat u zich zonder moeite in de moeilijkste hoeken kan draaien.


HEROCK - overzicht WORKWEAR - broeken p17-p20

Tyrus Bermuda 21MBM0901 ESSENTIALS

Achilles Capri 23MCP0901 EXPERTS

Thor broek 21MTR0901 ESSENTIALS

Athena broek dames 21FTR0901 ESSENTIALS

Odin broek 21MTR0902 ESSENTIALS

Mars broek 22MTR0901 ADDITIONALS

WORKWEAR - overalls p27-p29

Diana bodywarmer dames 21FBW0901 ESSENTIALS

Mithas bodywarmer 22MBW0901 ADDITIONALS

Theseus bodywarmer 23MBW0902 EXPERTS

Pollux toolvest 23MBW0901 EXPERTS

Belus wegwerp overall 21MCO0903 ESSENTIALS

Uranus overall 21MCO0902 ESSENTIALS

WORKWEAR - Pullovers p35

Darius fleece jas 21MJC0903 ESSENTIALS

Deva fleece jas dames 21FJC0901 ESSENTIALS

Mercury fleece jas 22MJC0901 ADDITIONALS

Hera fleece jas dames 22FJC0901 ADDITIONALS

ZEUS fleece jaS 23MJC0903 EXPERTS

WORKWEAR - t-shirts-p41

Freya polo korte mouwen dames 1FPO0901 ESSENTIALS

Argo T-shirt korte mouwen 21MTS0901 ESSENTIALS

Wodan pullover 21MPU0901 ESSENTIALS

WORKgEAR - Kousen

Epona T-shirt korte mouwen dames 21FTS0901 ESSENTIALS

Pegasus T-shirt korte mouwen 22MTS0901 ADDITIONALS

DionysUs T-shirt korte mouwen 23MTS0901 EXPERTS

p44

Donna kousen set 3 paar 21USK0902 ESSENTIALS

footWEAR p49-p60

WORKGEAR - accessoires p45-p48

Cherpa muts 23UCA0902 EXPERTS

Horus pet 21UCA0902 ESSENTIALS

Larus pet 23UCA0901 EXPERTS

Constructor High compo S3 shoenen CK06S

Constructor Low compo S3 shoenen CK04S

Safe sandal compo S1P schoenen CK17S

Cross Low compo S1P shoenen CK33BS

Laclog dames A2

Laclog perfo dames A2 PERFO

Comfort-San clogs D1

Comfort-San Perfo clogs D1 PERFO

Slip on compo S2 schoenen W10

72

www.herockworkwear.com


www.herockworkwear.com

workwear footwear workgear Contact & Informatie: VLI - Premium Production Partners Zwaarveld 48 / B-9220 Hamme / t: +32 (0)52 444 821 / f: +32 (0)52 446 043 info@vli-partners.com / www.vli-partners.comÂ

info@herockworkwear.com

Herock  

Herock 2010

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you