a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

MEMORIAL STONES Voor een waardevolle herinnering aan een uniek persoon met een eigen levensverhaal.


Heel even maar, een blik, een bloos, een gebaar, maakt het verschil tussen speciaal en zomaar Heel even maar, kruizen onze blikken elkaar en weten wij dit is niet zomaar - =jdloos -


Persoonlijke noot: Edelstenen zijn mijn passie. Het zijn bijzondere geschenken van de natuur met een ongekende schoonheid. De stenen dragen door hun oorsprong en aBomst ieder een eigen energieveld in zich en vormen zo een eigen karakter. Hierdoor kunnen zij lagere energieën of geblokkeerde energieën opheffen door ze met hun eigen veld mee te laten resoneren. Dit maakt dat een edelsteen een fijne harmonie afgeeG in een ruimte en op zachte wijze kan helpen een groot verlies te verwerken. Ook kan het kracht geven en wat extra energie om met een liefdevolle herinnering in het hart, de draad van het leven wat ons is gegeven weer op te pakken. Edelstenen zijn gevormd door de elementen van de natuur en dit schenkt een eigen boodschap in ieder stuk dat zich aan ons openbaart. Hier vindt de naam Signed by Nature haar oorsprong. Want gevormd door de natuur, dat zijn we allemaal. Ik heb mij ten doel gesteld dat de edelstenen die zich nu tonen hun verhaal mogen vertellen. Dat kan bij alle grote levensgebeurtenissen; bij een huwelijk, een geboorte en ook bij een afscheid bieden ze een moment van troost. Ik laat u graag kennis maken met onze collec=e en begeleid u persoonlijk om tot de juiste keuze voor uw gedenksteen te komen. Hartverwarmende groet, Ellen te Brake


Memorial Stones zijn met zorg uitgekozen edelstenen die een bijzondere herinnering levend houden na het overlijden van uw dierbare. Een edelsteen is puur, echt. Zijn serene uitstraling, ruw of gepolijst, vertelt een verhaal zonder woorden. Hiermee wordt de edelsteen samen met u uitgezocht aan de hand van de karakterisGeken en herinneringen die u aan de overleden dierbare heeH.

Een introverte persoon bijvoorbeeld, met een schat aan kennis, daar past deze Sneeuwkwarts geode bij. Dit sprankelende kristal is ook een metafoor voor een puur en zuiver sprankelend persoon. Een dromer, ver weg in gedachten, is in uw hart dichtbij met een zachtblauwe CelesGen. En zo vinden wij bij ieder bijzonder persoon een unieke steen met een eigen verhaal. Een kristal is ook een waardevol geschenk wat u als gast aan een weduwe/weduwenaar kunt geven. Daar waar woorden tekort schieten, brengen ze troost, steun of een opening tot het beginnen van een gesprek.


Wij hebben gedenkstenen waar een buisje met een kleine hoeveelheid as in geplaatst kan worden en gedenkstenen die op sokkels (8x8cm) geplaatst kunnen worden. Er zit dan een klein buisje in de sokkel. We kunnen elke gewenste edelsteensoort in bijna ieder formaat leveren. Als de natuur het toelaat, sommige stenen zijn maar tot een bepaald formaat gevormd en leverbaar.


Mini MemorialS Dit zijn kleine Sneeuwkwarts geodes die u kunt geven als een geschenkje uit de natuur met een persoonlijke boodschap voor de aanwezigen bij de uitvaart van uw dierbare. Een klein gebaar, voor een herinnering aan een mooi mens en een waardevol moment van samenzijn. De geodes zijn gesplitst en voorzien van een lederen koordje op de breuklijn. Ze worden geleverd in verpakkingen van 25, 50 of 100 stuks en zijn allen voorzien van een klein papiertje met een spreuk naar uw keuze. U kunt ze decoreren in een grote schaal of ze persoonlijk uitdelen na aoop van een gedenk ceremonie of condoleance. Mini MemorialS zullen uw gasten op een liefdevolle manier steunen door dit persoonlijke gebaar en de bijzondere wijze van herinnering. Het schenkt een glimlach en brengt ďŹ jne gesprekken op gang.


‘Voor altijd in ons Hart.’ ‘Een herinnering aan de sprankelende momenten samen.’ ‘De dierbare herinnering aan … schenkt ons kracht en energie om door te gaan.’ Mini MemorialS voor kinderen

Het overlijden van een kind is zo intens dat stilte alles is wat ik nu wens. Open dit sprankelende kristal, en weet dat jouw vriend in vrede rusten zal.

In lievelingskleuren en met een eigen spreukje leverbaar. Deze kunnen ook namens de vrienden of de klas aan de famlie gegeven worden met van elk kind een spreukje ter herinnering in het kristal. De kristalletjes kunnen voorzien worden van een hangertje waardoor ze aan een tak of mobile kunnen worden gehangen. Wij verzorgen dit op maat.

‘Jij hebt een steentje bijgedragen in het mooie leven van ….Dankjewel daarvoor. ’ ‘Fijn dat je er voor ons bent.’ ‘…eigen tekst…’


Tijdloze herinnering Een edelsteen is eeuwenlang gevormd door de krach=ge elementen van de natuur. Ieder werelddeel heeG zijn eigen karakteris=eke en uitzonderlijke soorten voortgebracht hetgeen de vorm, de kleur en de werking bepalen. Eenmaal uit de steengroeves of bergen blootgelegd, behouden de stenen hun oorspronkelijke energieĂŤn en vormen ze een uniek object dat zijn ďŹ jne vibra=e over zal brengen aan de omgeving. Een edelsteen is daarmee zowel een prach=ge gedenksteen alsook een kunstobject die een harmonieuze uitstraling geeG.


Seleniet Hart

Bergkristal Engel XL

Rozenkwarts Hart

Rozenkwarts Engel XL

Labradoriet Hart

Labradoriet Engel XL


Amethist op urn

Rozenkwarts op urn

CelesEen op urn

Zandroos op urn


Naturel Agaat op urn

Blauw-groene Agaat op urn

Blauw-bruine Agaat op urn

Magenta Agaat op urn


Om nooit te vergeten‌ Het leven mag je vieren. Jij hebt bewust gekozen om samen met ons te zijn. Vandaag steken we een kaarsje aan en vieren we alle bijzondere momenten die deel uit maakten van jouw levensreis op aarde. Vandaag staan we sEl bij jouw sterfdag en vieren we de dierbare herinneringen die in ons hart voortleven. Het leven mag je vieren. Het zal je Licht en Liefde geven.


Zandkasteel EÊn korrel zand, dat is niet veel Schep een emmer vol en bouw je eigen zandkasteel Toorn als een prinses naar de Wi[e Kamer en vind de Liefde van je leven Je zult het alles geven En Hij, zal het verdrievoudigd weer aan je schenken Groot Geluk zul je zijn Toen kwam de storm en het water van de zee, nam je zandkasteel met de golven van het leven mee De korrels zand, opnieuw verspreid over het hele strand Elk met de Eeuwige liefde in haar, glimlachten en bedachten‌. binnenkort ben ik weer een Zandkasteel!


Prijs indica:e De hier genoemde prijzen zijn richtprijzen omdat iedere steen uniek is en kan verschillen in afme=ng, vorm en schi[ering. Wij overleggen met u welke edelsteen en welk budget bij uw wensen past. Voor uitgebreide informa=e kunt u vrijblijvend contact opnemen. Memorial Stones Set maat M Set maat L Set maat XL

Mini MemorialS € 145 - 175 per set € 185 - 215 per set € 225 - 265 per set

25 stuks 50 stuks 100 stuks

€ 6,50 per stuk € 5,75 per stuk € 5,25 per stuk

Lever%jd 5-15 werkdagen.

Lever%jd 3-5 werkdagen.

Ruwe Edelstenen In diverse afme=ngen te verkrijgen. Vanaf ca 30 x 30 cm Amethist € 275 - 850 per stuk Rozenkwarts € 225 - 400 per stuk Celes=en € 185 - 300 per stuk Zandroos € 175 - 250 per stuk Lever%jd in overleg.

Seleniet kaarsenhouders

Engelen Edelstenen In diverse afme=ngen te verkrijgen. Prijs 20 cm. Bergkristal Engel € 225 per stuk Rozenkwarts € 225 per stuk Labradoriet € 225 per stuk Versteend hout € 225 per stuk Lever%jd in overleg. Ook als urn verkrijgbaar, 290,-.

Klein Middel Groot

€ 11,50 per stuk € 17,50 per stuk € 19,50 per stuk

Edelsteen op urn We hebben een breder assor=ment, vraag er naar. Amethist € 235 - 295 per stuk Rozenkwarts € 235 - 295 per stuk Celes=en € 235 - 295 per stuk Zandroos € 235 - 295 per stuk Agaat € 215 - 275 per stuk De bedragen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

Signed by Nature - Demer 42 - 5256 EJ Heusden - t: +31-0-6 211 175 00


Profile for Signed by Nature

Signed by Nature - Memorial Stones  

Gedenken van edelsteen. Gedenkstenen. Momenten van herinnering.

Signed by Nature - Memorial Stones  

Gedenken van edelsteen. Gedenkstenen. Momenten van herinnering.

Advertisement