a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

RELATIEGESCHENKEN Edelsteen geschenken voor een persoonlijke boodschap aan uw klant-rela8es.


‘Ik schenk je een glimlach.’ Dat is het waardevolle gevoel wat u terug krijgt als u een met zorg gekozen geschenk aan uw dierbare rela8e overhandigt. Een persoonlijk gebaar om een moment te bekrach8gen, een blijk van waardering uit te drukken of een verbinding te verdiepen. Edelstenen kunnen op vele manieren als geschenk ingezet worden. Denk aan een universeel symbool voor het uitdrukken van de kernwaarden van uw organisa8e, als eye-catcher in uw kantoor of ontvangstruimte, als symbool van duurzaamheidsbeleid of als een rela8e of jubileum geschenk. De oeroude betekenis is in vele culturen ongewijzigd gebleven. Hierdoor kunnen edelstenen communica8e tussen culturen verstevigen en op diepe wijze mensen verbinden. In deze catalogus vindt u een selec8e van edelsteen producten. Wij voorzien u graag in het overdragen van uw eigen persoonlijke boodschap. Glimlach & Geniet.


‘Edelstenen zijn mijn passie. Het zijn bijzondere geschenken van de natuur met een ongekende schoonheid. De stenen dragen door hun oorsprong en aFomst ieder een eigen energieveld in zich en vormen zo een eigen karakter. Hierdoor kunnen zij lagere energieën of geblokkeerde energieën opheffen door ze met hun eigen veld mee te laten resoneren. Dit maakt dat een edelsteen een fijne harmonie afgeeJ in een ruimte en een glimlach tovert op ieders gezicht. Edelstenen zijn gevormd door de elementen van de natuur en dit schenkt een eigen boodschap in ieder stuk dat zich aan ons openbaart. Hier vindt de naam Signed by Nature haar oorsprong. Want gevormd door de natuur, dat zijn we allemaal. Ik heb mij ten doel gesteld dat de edelstenen die zich nu tonen hun verhaal mogen vertellen. Dat kan bij alle grote levensgebeurtenissen, en ook gewoon zomaar. Ik laat u graag kennis maken met onze collec8e en begeleid u persoonlijk om tot de juiste keuze voor uw edelsteen geschenk te komen.’ Hartverwarmende groet, Ellen te Brake


‘Ik schenk je Geluk.’ Edelsteen water vitaliseert! Deze wijsheid dateert al vanuit het Oude Egypte waar Farao’s gebruik maakten van edelsteen elixers in het drinkwater om balans te s8muleren. De Japanse wetenschapper wijlen Emoto Masaru heeJ door middel van kristalfotografie ook aangetoond dat water een geheugen heeJ en kan worden beïnvloed door trillingen. Door edelstenen toe te voegen aan drinkwater krijgt het water een extra dimensie. De edelsteenmix geeJ een freguen8e af die resoneert met het water. De opgeslagen sub8ele trilling brengt de helende eigenschappen van de stenen combina8e over in uw lichaam dat voor 70% uit water bestaat. Dit s8muleert balans. Edelsteen waterelixers zijn onbeperkt te gebruiken en staan ook nog eens geweldig in een karaf of glas. Het geeJ een feestelijk 8ntje aan de dag. Er zijn 7 verschillende edelsteen mixen die toe te voegen zijn aan het water met elk hun eigen unieke eigenschap en frequen<e.


Tijdloze herinnering Een edelsteen is eeuwenlang gevormd door de krach8ge elementen van de natuur. Ieder werelddeel heeJ zijn eigen karakteris8eke en uitzonderlijke soorten voortgebracht hetgeen de vorm, de kleur en de werking bepalen. Eenmaal uit de steengroeves of bergen blootgelegd, behouden de stenen hun oorspronkelijke energieĂŤn en vormen ze een uniek object dat zijn ďŹ jne vibra8e over zal brengen aan de omgeving. Een edelsteen is daarmee zowel een prach8ge rela8egeschenk alsook een kunstobject die een harmonieuze uitstraling in een ruimte geeJ.

Bergkristal punt

ZUIVERHEID - TRANSPARANTIE - VERBINDING


Azeztuliet TRANSFORMATIE - VREUGDE - OPENHEID


CelesEen DENKVERMOGEN - INTUÏTIE - COMMUNICATIE


De Gouden Driehoek De metafoor voor synergie. De drie stenen Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal staan symbool voor de kernwaarden Liefde, Respect en Vertrouwen, de basis voor iedere rela8e. Het getal omvat de drie-eenheid die veel voorbeelden kent in de geschiedenis en draagt een symbolische betekenis als de vereďŹ&#x20AC;ening van tegenstellingen. Door deze drie stenen met elkaar te combineren, verbinden energieĂŤn zich en werken ze tezamen als een krach8g instrument in zowel de fysieke uitstraling als ook in de sfeerbeleving van uw woon- en werkomgeving.

Amethist schenkt met zijn dieppurperen kristallen een sub8ele energie die spanningen weghaalt uit een ruimte. Het geeJ rust in het hoofd en zet aan tot intui8ef denken en handelen.


Rozenkwarts is een steen van zachtheid en vertegenwoordigt liefde. Liefde voor uzelf, uw passies en talenten, en voor de omgeving. Zij draagt bij aan samen werken in een predge sfeer.

Bergkristal doet zijn transparante uiterlijk eer aan. Het zuivert en maakt ruimte voor heldere gedachten en nieuwe ideeĂŤn en ac8viteiten. Het is ook de steen van geleiding en verbinding.


‘Ik wens je Ontspanning.’


Droombuideltje Deze mooie katoenen buideltjes hebben een combina8e van drie soorten stenen en een mix van heerlijk geurende kruiden en bloemen in zich die heerlijk doet ontspannen. Dit komt door de juiste mix van lage frequen8es die uw dagritme langzaam doen afnemen naar een onstpannen avond- of nachtritme. Een buideltje naast uw hoofdkussen schenkt een zachte nachtrust. Ze worden ook gebruikt bij yoga en medita8e of een lekkere ontspannen avond lezen.


Eye-catcher Wij kunnen bijna alle edelstenen in verschillende maten leveren. Ze kunnen op een kleine, middelgrote of grote sokkel geleverd worden. Sommige edelstenen lenen zich goed ter decora8e in mooie houten schalen. Een eye-catcher bij uw entree breekt het ijs voor een goed gesprek. U kunt direct de verbinding maken met uw missie en bedrijfscultuur. Een kleine vorm van dezelfde soort op een sokkeltje geeJ een krach8ge herinnering en versterking van uw corporate iden8ty.

WoesEjnroos

AARDEND - BESCHERMING - DAADKRACHT


Woes8jnroos

Celes8en

Agaat naturel

Rozenkwarts

Agaat magenta

Agaat violet


Steen van avontuur! Labradoriet wordt gekoesterd om zijn prach8ge kleurenspel waar levendige 8nten groen, blauw, goud, oranje, rood en violet elkaar afwisselen. Het bevordert de crea8viteit en laat visionaire beelden zien. Labradoriet past in een crea8eve omgeving en s8muleert eigen waarde en zelf vertrouwen om te creĂŤren.


Schalen, kommen en baden in allerlei afme<ngen.


Seleniet Hart

Rozenkwarts Hart

â&#x20AC;&#x2DC;Laat het Licht in je stralen en je zult nooit in je schaduw lopen.â&#x20AC;&#x2122;

Labradoriet Hart


Bergkristal Engel XL

Vraag ook naar onze brochure met gedenkstenen.

Rozenkwarts Engel XL

Labradoriet Engel XL


Seleniet lichtjes Seleniet is een soort veldspaat met een hele ďŹ jne naaldstructuur. Het wordt wel Engelen steen genoemd om zijn zachte en serene uitstraling. Wij hebben Seleniet lichtjes in verschillende vormen en maten, voor zowel een modern interieur als ook voor de landelijke look of lekker je eigen s8jl. Een kaarsje branden geeJ al8jd een warm gevoel.


Champagne koelers ‘Dat mag gevierd worden!’, soms bereik je een mijlpaal en mogen de bubbels knallen om het leven bruisend te vieren. Onze luxe rozenkwarts en bergkristallen kommen staan zowel prach8g in ieder interieur als dat ze zich ook graag lenen om een flesje Moët in koel te houden. Deze exclusieve en unieke kommen zijn ook een zeer persoonlijk en 8jdloos geschenk voor gewaardeerde zakenrela8es. Vraag ons naar de mogelijkheden in afme8ng, steensoort en prijzen.


Polychroom Jaspis Jaspis is er in vele kleurschakeringen. Elk met een eigen verhaal over het ontstaan en de natuurlijke evolu8e van de aarde. Ze vertegenwoordigt het verhaal van diepe schoonheid en verbondenheid. Het heeJ zich eeuwenlang gevormd in ondergrondse kanalen of binnen scheuren van de aardkorst waarmee het metaforisch zijn helende werking voor heling en verbinding weergeeJ. Ook binnen uw team, bij groei, reorganisa8e of fusie. Het is een pure aarde steen af te lezen aan zijn warme, weelderige 8nten in vormen en patronen zoals onze aardkorst deze heeJ.


Corporate IdenEty Edelstenen vertalen met één blik uw corporate iden8ty. Wij werken al jaren met edelstenen om de metafoor te maken met uw bedrijfsmissie, visie en het verankeren van uw kernwaarden. Jaspis bijvoorbeeld, zorgt er bijna onopmerkelijk voor dat er coöpera8e in een team komt. Het maakt individuen toegankelijker en zorgt voor een goede sfeer 8jdens (klant)gesprekken en samenzijn. Polychroom Jaspis is gevormd in de spelonken van een gescheurde aardkorst bij natuurrampen. Het vormt een natuurlijke verbinding en is daarmee een prach8ge metafoor bij het verbinden en versterken van teams. Organisa8es en ondernemers die zich bewust met duurzaamheid in hun bedrijfsvoering bezig houden, zullen genieten van de schoonheid en werking van de prach8ge kleurrijke stenen die de aarde te bieden heeJ. Ze mogen nu hun verhaal vertellen. Door hun variëteit aan kleurschakeringen en herkomst is het een ware ijsbreker in een ontvangstruimte en lenen ze zich goed als kunstobject in een living of mee8ngroom.


Lucky Stones Dit zijn kleine Sneeuwkwarts geodes die u kunt geven als een geschenkje uit de natuur met een persoonlijke, liefdevolle boodschap voor de ontvanger. Een klein gebaar, zomaar, of voor een herinnering aan een waardevol moment met uw teamgenoten. De geodes zijn gesplitst en voorzien van een leder koordje op de breuklijn. Ze worden geleverd in verpakkingen van 25, 50 of 100 stuks en zijn allen voorzien van een variĂŤteit aan spreuken naar uw keuze. U kunt ze decoreren in een grote schaal of ze persoonlijk uitdelen na aďŹ&#x201A;oop van een teambuilding sessie of medewerkers event. Als blijk van een gewaardeerde samenwerking of klantrela8e. Een persoonlijk gebaar en bijzondere wijze van herinnering. Lucky Stones schenken een glimlach en brengen posi8eve gesprekken op gang.


Lucky Stones / Sneeuwkwarts geodes Zijn er in smalle, middel groot en grote formaten. Het zijn prach8ge geschenken bij speciale gelegenheden zoals een huwelijk, jubileum, geboorte of een bedankje. De zuiverwioe sprankeling van de talloze kleine kristalletjes laat ieder hart verwonderen. Een 8jdloos en puur gebaar.

RelaEegeschenken Bij alle edelsteen geschenken ontvangt u een uitleg over de herkomst en kernkwaliteiten van de steen. Deze kunnen wij ook verbinden met de persoonlijke boodschap die u wilt overdragen aan uw medewerkers of zakenrela8es. Signed by Nature; rela1egeschenken uit de natuur met een persoonlijke boodschap.


Duurzame relaEegeschenken Een duurzame en circulaire economie, we zijn ons bewust van de noodzaak hiervan en dragen inmiddels allemaal ons steentje bij aan een op8maler klimaat. U kunt ook leoerlijk een steentje bijdragen door Olivijn toe te passen. Olivijn, steen der Wijzen, is er in vele soorten en maten en in glazen pooen een prach8g rela8egeschenk waarmee u de missie en kernwaarden rondom duurzaamheid van uw bedrijf kunt uitdragen. Vraag naar de mogelijkheden.

CO2 compensaEe ‘Olivijn; steen der Wijzen’ Onze aarde heeJ al8jd CO2 uitgestoren, vooral door vulkaan uitbars8ngen. Als zij hier zelf geen oplossing voor had dan was er van enig leven al geen sprake geweest. De manier waarop de natuur haar CO2 uitstoot weer opneemt en op een veilige manier opbergt, is door de verwering van gesteenten zoals Olivijn. Olivijn is een veel voorkomend mineraal op aarde. Zodra het in contact komt met water en CO2 (zure regen) dan verweert het gesteente tot magnesium bicarbonaat en silica. Via het grondwater en de rivieren wordt het naar zee afgevoerd waar koralen, schelpdieren en plankton er uiteindelijk kalksteen van maken. Dit spoelt aan en zo zijn de Dolomieten, de kliffen van Dover en onze eigen Sint Pietersberg de natuurlijke opslagcontainers voor CO2. Laten we de natuur een handje helpen door Olivijn toe te passen in onze tuinen, bermen, graslanden, duinen, sportvelden, bestra8ng, siertuinen, voet- en fietspaden en nog veel meer. Wij informeren u graag over de brede toepassing van Olivijn ter compensa8e van uw CO2 uitstoot.


Prijs indicaEe Wij hebben edelstenen in alle soorten en maten en voor ieder budget. De hier genoemde prijzen zijn richtprijzen omdat iedere steen uniek is en kan verschillen in afme8ng, vorm en schioering. Wij overleggen met u welke edelsteen bij uw wensen past. Voor uitgebreide informa8e kunt u vrijblijvend contact opnemen. Edelsteen waterelixers Er zijn 7 verschillende soorten. In reageerbuisje € 19,95 per buisje. Losse kristal brokken Amethist, Rozenkwarts, Bergkristal € 5,00 per stuk. Bij grotere afnames maken wij een offerte op maat. Ruwe Edelstenen In diverse afme8ngen te verkrijgen. Vanaf ca 15 x 15 cm Amethist € 25 - 850 per stuk Rozenkwarts € 15 - 400 per stuk Celes8en € 35 - 300 per stuk Zandroos € 15 - 250 per stuk Lever<jd in overleg. Slaapbuideltje In diverse kleuren te verkrijgen. € 19,50 per stuk

Edelsteen op standaard We hebben een breder assor8ment, vraag er naar. Amethist € 75,00 per stuk Rozenkwarts € 65,00 per stuk Celes8en € 85,00 per stuk Zandroos € 65,00 per stuk Agaat € 75,00 per stuk Engelen schalen en kommen In diverse afme8ngen te verkrijgen. Prijs 20 cm. Bergkristal € 450,00 per stuk Rozenkwarts € 425,00 per stuk Labradoriet € 550,00 per stuk Edelsteen Harten Rozenkwarts hart Seleniet hart Labradoriet hart

€ 89,00 per stuk € 35,00 per stuk € 89,00 per stuk

Signed by Nature - Demer 42 - 5256 EJ Heusden - t: +31-0-6 211 175 00


Engelen Edelstenen In diverse afme8ngen te verkrijgen. Prijs 20 cm. Bergkristal Engel € 225 per stuk Rozenkwarts € 225 per stuk Labradoriet € 225 per stuk Versteend hout € 225 per stuk Gouden driehoek € 27,00 per set van drie mini Engelen Lever<jd in overleg.

Seleniet kaarsenhouders Klein € 11,50 per stuk Middel € 17,50 per stuk Groot € 19,50 per stuk Lever<jd 3 - 5 werkdagen.

Polychroom Jaspis In vele afme8ngen te verkrijgen. Ruw of gepolijst. Prijs ruwe brok vanaf € 20,00 per stuk Op standaard vanaf € 195,00 per stuk Lever<jd in overleg

Olivijn In glazen pooen met tekst en hangertje. 25 stuks € 22,50 per stuk 50 stuks € 21,00 per stuk 100 stuks € 19,50 per stuk Lever<jd in overleg.

Lucky Stones 25 stuks € 6,50 per stuk 50 stuks € 5,75 per stuk 100 stuks € 5,25 per stuk Lever<jd 3-5 werkdagen.

Kristal geodes Sneeuwkwarts Set maat M € 145 - 175 per set Set maat L € 185 - 215 per set Set maat XL € 225 - 265 per set Lever<jd 5-15 werkdagen.

Signed by Nature - Demer 42 - 5256 EJ Heusden - t: +31-0-6 211 175 00


Daar, waar de s8p staat op de horizon daar waar dromen ooit droomden Daar, waar een idee tot creëren ooit begon en gedachten overvloeiden in woorden en in daden Daar, waar jij gelijkgestemden vond, Daar…begint jouw verhaal.


Profile for Signed by Nature

Signed by Nature - Relatiegeschenken  

Signed by Nature - Relatiegeschenken  

Advertisement