Page 1

PROFILKLÆR REKLAMEPRODUKTER YRKESKLÆR GAVER ELEKTRONIKK DISPLAY

SESONGAKTUELLE FIRMAGAVER FRA VÅRE MERKEVARE-LEVERANDØRER

JULGAVER 2019 TIDEN FOR OMTANKE OM KUNDER OG PERSONALE STÅR FOR DØREN!


2


Hvorfor skal man gi når man kan få? Å gi, skape glede og bygge relasjoner er en viktig del av ditt varemerke. Pleie relasjonen som oppstår på det personlige møtet. Bruk de naturlige høytider til å bygge og styrke dine relasjoner. Derfor er julen en flott mulighet til å pleie forholdene dine og med en gjennomtenkt gave gir du en helt ny energi og vekstkraft til varemerket ditt istedenfor å få. Det du får tilbake i retur er motiverte medarbeidere og takknemlige kunder som er klare til å jobbe med bedriften din ytterligere ett år. I denne katalogen har vi plukket ut gjennomtenkte gaver i ulike prisklasser som vi tror litt ekstra på, for å gi deg en tidlig start. Pass på å sette logoen deres på innpakningen! Ta gjerne kontakt med oss med dine tanker om julegaver og profilering.

GENERELLE BETALINGSVILKÅR Moms, frakt og evt. logomerking tilkommer med mindre annet er angitt. Alle priser er veiledende og gyldige t.o.m.3 1. desember 2019 . Vi forbeholder oss imidlertid retten til prisjusteringer p.g.a. prisendringer utenfor vår kontroll, for eksempel stigende råvarepriser. Vi forbeholder oss retten om trykkfeil og eventuelle feilaktige farger på trykk mot endelig salg.

Gjennomtenkte gaver som styrker ditt varemerke!

FRAKT & LEVERING

Frakt tilkommer alle ordrer. Kjøperens trykkeri eller kjøperen er ansvarlig for å kontrollere varene før bearbeiding. Vi reserverer oss for nyanseforskjeller på fargede produkter, samt at fargegjengivelse i katalogen i visse tilfeller kan avvike fra de virkelige fargene. Prøver belastes og godskrives etter retur i original emballasje og i uskadet tilstand. Leveringstider etter avtale, men er vanligvis 3-5 dager på lagervarer. Enkelte varer kan ha lengre leveringstider.

3


4


ORREFORS JERNVERK KJELE I JUTJERN

ORREFORS JERNVERK JUTJERN STEKEPANNE

I vår nye designserie fra Jon Eliason kommer denne kjelen i stilfullt og moderne design. Den har ingen kjemikalske behandlinger, kun 100% støpejern. Lett å holde ren og fungerer på alle kokeplater. Art. nr: 410875 Farge: svart 99 Størrelse: 10x15cm Kvalitet: Jutjern

I vår nye designserie fra Jon Eliason kommer denne StekepanneN i 100% støpejern. Stilfullt design og har ingen kjemiske behandlinger. Lett å holde ren og fungerer på alle kokeplater. Art. nr: 410873 Farge: svart 99 Størrelse: Ø 27cm Kvalitet: Jutjern

599,Eks. mva. og trykk.

599,Eks. mva. og trykk.

399,Eks. mva. og trykk.

599,Eks. mva. og trykk.

ORREFORS JERNVERK SERVERINGSPLATE I STØPEJERN I det nye designet fra Jon Eliasson kommer denne serveringsplaten med tre “rom” i stilfullt og moderne design. Kombiner gjerne med andre produkter fra samme serie, f.eks 410879 & 410877 Art.nr: 410876 Farge: svart 99 Størrelse: 35x12cm Kvalitet: Keramik med støpejernfølelse og emaljert innside, med skjærebrett i tre. Tåler oppvaskmaskin.

ORREFORS JERNVERK GRATENGSETT 2PK I vår nye designserie fra Jon Eliason kommer disse gratengformene. De passer ved siden av hverandre i ovnen og kan stables i skapet. Kombiner med flere produkter fra samme serie, for eksempel mini-gryte 410872 Art.nr: 410881 Farge: hvit 00, svart 99 Størrelse: 21x28cm Kvalitet: Keramik med støpejernfølelse og emaljert innside. Tåler oppvaskmaskin.

FREMTIDIGE KLASSIKER SIGNERT JON ELIASON Støpejern er hett, holdbart og spennende. Orrefors Jernverk har en av Sveriges mest produktive designere, Jon Eliason, har produsert en ny serie med et tydelig moderne designspråk for produkter med lang historie og tradisjon. Til tross for at de er laget av solid emaljert støpejern eller steingods har de en letthet i formen og serien som kombinerer ren matlaging med tallerken og lysestaker som til sammen setter sitt preg på hele hjemmet.

5


ORREFORS JERNVERK STØPEJERN FAT

ORREFORS JERNVERK SERVERINGSSKÅL I STØPEJERN

I vår nye designserie fra Jon Eliason kommer dette fatet i et stramt stilrent design. Perfekt for det stilige oppsettet på spisebordet.

499,-

Art. nr: 410879 Farge: svart 99 Størrelse: 4,5*30cm Kvalitet: Støpejern

Et lekkert fat som gir bordsettingen karakter. Passer perfekt både på spisebordet, som frukt eller godteribolle. Art. nr: 410878 Farge: svart 99 Størrelse: 10*25cm Kvalitet: Støpejern

Eks. mva. og trykk.

ORREFORS JERNVERK LITEN SERVERINGSSKÅL I STØPEJERN Passer perfekt både på matbordet eller som snackskål. Kombiner gjerne med andre produkter fra samme serie.

499,-

Art. nr: 410877 Farge: svart 99 Størrelse: 6,4*15cm Kvalitet: Støpejern

Eks. mva. og trykk.

249,Eks. mva. og trykk.

Støpejernskåler & Steingods-lysestaker Design Jon Eliason

249,-

360,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

ORREFORS JERNVERK LYSLYKT 2-IN-1, 2-PK

ORREFORS JERNVERK BEDCHAMBER CANDLESTICK 2-PK

Reversibel lyslykt som kan brukes på to sider. Lekre detaljer til hjemmet fra den nye designserien av Jon Eliasson. Kombiner gjerne med andre produkter fra samme serie. f.eks. 410866

Lekre som dem er eller fyll dem med snacks eller pynt som følger årstiden/sesongen. Kombiner gjerne med andre produkter fra samme serie. Art. nr: 410866 Farge: hvit 00, svart 99 Størrelse: 5x12,5cm Kvalitet: keramikk, emaljert innside. Tåler oppvaskmaskin!

Art. nr: 410880 Farge: svart 99 Størrelse: 5x12,5cm Kvalitet: Støpejern med emaljert innside. Tåler oppvaskmaskin.

6


299,Eks. mva. og trykk.

LORD NELSON OSTSETT MARMOR Å kose seg med gode oster på fredagskvelden blir en enda bedre opplevelse med stilig tilbehør. Dette ostesettet er klassisk og passer fint til å servere andre småretter og tapas også. Art. nr: 411134 Farge: hvit 00, svart 99 Kvalitet: Plate av marmorfarget sten, bestikk med blader i rustfritt stål og håndtak i plast.

ORREFORS JERNVERK LYSESTAKE FLASKE Denne sjarmerende lysestaken i porselen er formet som tre flasker som sitter sammen. Gir et fint lys ettersom lysene er i forskjellige høyder.

HØST&VINTER

Art. nr: 411146 Farge: vit 00, grå 95 Størrelse: 17, 21 og 30 cm

599,Eks. mva. og trykk.

7


HØST&VINTER

299,Eks. mva. og trykk.

KNIVSETT STÅL Unikt, godt utformet knivsett med håndtak i en kul kombinasjon av rustfritt stål og svartfarge. Kokkekniv og en grønnsakskniv presenteres attraktivt sammen i en gaveeske. Art. nr: 5003480 Størrelse: 330 x 45 mm Kvalitet: Rustfritt stål. Emballasje: Happy Holidays Giftbox

360,Eks. mva. og trykk.

KRYDRE TILVÆRELSEN Funksjonellt kryddersett med en svart og en hvit krydderkværn for enkelt å siklle mellom feks. salt og pepper. Keramisk kvernverk for lang levetid. Art. nr: 5003450 Størrelse: H 200mm Kvalitet: Malt tre. Emballasje: Happy Holidays Giftbox

8


FIRKANTET ILDFASTFORM MED SKJE OG OPPSKRIFT Trendig matt svart, stor ovnsform i et sett med bambus serveringsskje, oppskriftsideer og inspirerende bilder. Alt sammen i en gaveeske. Den perfekte gave!

HØST&VINTER

Art. nr: 5003485 Størrelse:385 x 270 x 68 mm 2,5 L Kvalitet: Steintøy/bamboo Emballasje: Happy Holidays Giftbox

360,Eks. mva. og trykk.

HØST&VINTER

269,-

269,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

RUND ILDFASTFORM, SVART

PICCADILLY RUND FORM, HVIT

Trendig matt svart, rundt ovnsform i en vakker gaveeske med oppskriftsideer og inspirerende bilder. Den perfekte gave!

En fin og praktisk form for kalde og varme retter. Dekorativ å sette frem på bordet. En smakfull oppskrift følger med.

Art. nr: 5003486 Størrelse: 1,1 L 233 x 289 x 55 mm Kvalitet: Steintøy Emballasje: Happy Holidays Giftbox

Art. nr: 5017741 Størrelse: 1,1 L 230 x 285 x 55 mm Kvalitet: Steintøy Emballasje: Giftbox

9


TEMAPOSE TACO

GAVEPOSE

TEMAPOSE PIZZA

Art.nr: 2643

Art.nr: 2532

Art.nr: 2644

Gjør tacoen til en fargefest og smaksbombe. Cellofanposen inneholder Tacokrydder, Olivenolje chili, Guacamolekrydder og oppskrifter på spennende tacotilbehør

199,-

Bærekraftig og rettferdig kaffe fra Guatemala i et område som er kjent som et av de beste områdene for kaffedyrking. Lakristårn bestående av 3 smaksrike Lakriskuler i gull, sølv og kobber.

259,-

Eks. mva. Frakt tilkommer

Eks. mva. Frakt tilkommer

10

Hjemmelaget italiensk pizza med tynn sprø bunn. Cellofanposen inneholder Pizzakrydder, Tapenade, Balsamico cream, Olivenolje pizza&pasta og oppskrift på deilig pizza med tilbehør.

249,Eks. mva. Frakt tilkommer


JULEKALENDER

Den svært populære kalenderen fra Cemo inneholder sjokolade, lakris, trøfler og te. I hver luke finnes 2 overraskelser, en smaksrikt herlig fristelse, og en nydelig porsjon med kvalitets te. Art.nr: 4900

299,-

Minimumsbestilling 24 stk. Din logo og personlig hilsen er inkludert i prisen ved bestilling av minimum 48 stk. Alle prisene er eks. mva. og frakt kommer i tillegg.

Eks. mva. Frakt tilkommer

CELLOFANPOSE

DROPSTÅRN

Art.nr: 2523

Art.nr: 2560

Bærekraftig, rettferdig og mørkbrent kaffe fra Brasil, Guatemala og Kenya. Juletrøfler med smak av havsalt. Sjokoladetrøfler som smelter på tungen.

3 bokser drops – Peppermyntedrops, Polkadrops og Bringebærdrops. En lekker kombinasjon perfekt for å nytes!

TRIPPELTRØFFEL

Trippeltrøfler – 3 pk trøfler. Trøfler havsalt, Trøfler chili og Trøfler naturell. Nydelige sjokolader som smelter på tungen! Art.nr: 5529

129,-

169,-

169,-

Eks. mva. Frakt tilkommer

Eks. mva. Frakt tilkommer

Eks. mva. Frakt tilkommer

11


Svarte og skarpe. Lekre kokkekniver fra Orrefors Jernverk

599,-

HØST&VINTER

Eks. mva. og trykk.

ORREFORS JERNVERK KNIVSETT 3-PK Stiligere enn dette her blir det ikke! Orrefors Jernverks nye kniver har et unikt design med mattsvarte knivblader og mørke trehåndtak. Settet inneholder en tomatkniv, en japansk kokkekniv og en kokkekniv. Dette er kniver som med riktig pleie, vil vare i mange år framover! Art. nr: 410869 Farge: svart 99 Kvalitet: Stålblad, håndtak av asketre. Størrelse: Lengde på knivblad- tomatkniv 12cm, Japansk kokkekniv 18cm, kokkekniv 20cm

ORREFORS JERNVERK KNIVHOLDER Meget praktisk og stilig knivholder av akasietre. Den øvre halvdelen er magnetisk slik at knivene sitter godt. Passer i ethvert kjøkken!

499,-

Art. nr: 410947 Størrelse: 26,5x26x12 cm Emballasje: gaveforpakning

Eks. mva. og trykk.

12


HØST&VINTER

Utsøkt knivsett fra Sagaform SAGAFORM KNIVSETT Vakre kniver som fint kan ligge fremme. Marmorert mønster på bladet og unikt eikehåndtak. Rustfritt stål Art. nr: 5003453 Farge: svart 99 Kvalitet: Blad av rustfritt stål, håndtak av eik Størrelse: L240 mm

ORREFORS JERNVERK JUICEPRESSE Manuell juicepresse som kan vaskes i oppvaskmaskinen. Bli inspirert til en sunnere livsstil! Art. nr: 410895 Kvalitet: Støpejernbase Farge: svart 99 Størrelse: 39 (71)x22 cm

299,-

1199,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

57

LORD NELSON FROTTÉSET KUNGSHAMN 2+2 59

55

58

54

63

65

99

00

14

37

46

35

44

30

23

13

Fairtrade sertifisert gavesett med 2 stk. håndkler 50x70 cm og 2 stk. badehåndkler 70x130 cm. Art. nr: 416148 Farge: Se Lord Nelson Frotté 410004 Emballasje: Gaveforpakning

360,Eks. mva. og trykk.


HØST&VINTER

KOSTA LINNEWÄFVERI PLEDD MIA

KOSTA LINNEWÄFVERI PLEDD MÅRTEN

Mykt pledd som varmer. Det åpenbare valget i sofaen om høsten. Den har en lys grå kontrastfarge på den ene siden. 245g/m²

Et fantastisk ullteppe å pakke seg inn med en robust høstdag. Materialblandingen gjør den myk, lett og likevel varm. Leveres i det klassiske mønsteret “gåseøye”, et tidløst design 245g/m²

Art. nr: 410897 Farge: sand 03, marine 58, grå 95 Størrelse: 130x170 cm Kvalitet: 45% ull, 30% akryl, 20% polyester, 5% kashmir Emballasje: Gaveforpakning

Art. nr: 410942 Farge: beige 02, grå 95 Størrelse: 130x170 cm Kvalitet: 45% ull, 30% akryl, 20% polyester, 5% kashmir Emballasje: Gaveforpakning

599,Eks. mva. og trykk.

14


499,-

499,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

KOSTA LINNEWÄFVERI KUBA PLEDD

KOSTA LINNEWÄFVERI JAMAICA PLEDD

Klassisk og mykt pledd med frynser og utsøkt kvalitet. Passer perfekt til en kjølig høstkveld!

Klassisk og mykt pledd med frynser og utsøkt kvalitet. Passer perfekt til en kjølig høstkveld!

Art. nr: 410819 Størrelse: 130x170 cm Kvalitet: 45% ull, 30% akryl, 20% polyester og 5% kashmir. 260g/m2

499,-

Art. nr: 410864 Størrelse: 130x170 cm Kvalitet: 45% ull, 30% akryl, 20% polyester og 5% kashmir. 260g/m2

Eks. mva. og trykk.

95 02

KOSTA LINNEWÄFVERI PLEDD FRANS Et supertrendig pledd med små fiskebensmønstre og myke frynser. Passer perfekt til en kjølig høstkveld! Art. nr: 410871 Farge: natur 02, grå 95 Størrelse: 150*200cm Kvalitet: 100% acryl

299,Eks. mva. og trykk.

SAGAFORM PLEDD LEAF Praktfullt luksuriøst, stort pledd i en skinnende gråfarge som ser bra ut i alle hjem. Mønsteret, som minner om blader, skaper vakre fargeskift. Presentert med en sløyfe i en lekker gaveeske. Den perfekte gave!

HØST&VINTER

Art.nr: GRÅ5018108 Art.nr: HVIT 5018107 Størrelse: 130 x 170 mm Emballasje: Happy Holidays Giftbox Kvalitet: 100% polyester

15


En ny, herlig crossover som bare må få et lekkert trykk på rygg eller bryst! KOSTA LINNEWÄFVERI BADEKÅPE COLLEGE Fantastisk morgenkåpe/badekåpe i vanlig collegestoff. å ha på seg denne er som å vandre rundt i en stor kosegenser. To lommer og ribbestrikket mansjett. Hette med snor og knyting i livet. Velg mellom tre ulike farger.

499,-

Art. nr: 420642 Farge: grå 95, grafitgrå 97, hvit 00 Størrelse: S/M, L/XL, XXL Kvalitet: c:a 55% bomull, 45% polyester Emballasje: gavepakket

Eks. mva. og trykk.

16

The


HØST&VINTER

World’s Greatest! CollegeHoodie Badekåpe med innebygget mesterfølelse. 17


Leken & elegant.

Nå også i sølv!

SAGAFORM HOLD VASE STOR

SAGAFORM HOLD VASE

SAGAFORM HOLD VASE LITEN

SAGAFORM HOLD LYKT

SAGAFORM HOLD LYSLYKT LITEN

Hold er en unik glassvase designet av Pascal Charmolu. Vasens lengde kan justeres ved å flytte den gullfargede metallholderen opp eller ned. For å kunne støtte opp høye snittblomster med stil.

Hold er en unik glassvase designet av Pascal Charmolu. Vasens lengde kan justeres ved å flytte den gullfargede metallholderen opp eller ned. For å kunne støtte opp høye snittblomster med stil.

Hold er en unik glassvase designet av Pascal Charmolu. Vasens lengde kan justeres ved å flytte den gullfargede metallholderen opp eller ned. For å kunne støtte opp høye snittblomster med stil.

Hold lykt består av munnblåst glass og gullfarget metall. Det er utviklet for kronelys og er like fin med glassdelen som uten.

Hold tealight er en sjarmerende liten lysestake i munnblåst glass med en metallholder som glitrer i lyset fra flammen. Designet for telys.

Art. nr: 5017870 Størrelse: H 250 mm og Ø 100 mm

Art. nr: GULL 5018039 Art. nr: SØLV 5018040 Størrelse: H 280 mm Ø 150 mm

Art. nr: GULL 5017869 Art. nr: SØLV 5018036 Størrelse: H 200 mm Ø 115 mm

Art. nr: GULL 5018041 Art. nr: SØLV 5018037 Størrelse: H 150 mm Ø 80 mm

Art. nr: GULL 5018042 Art. nr: SØLV 5018043 Størrelse: H 125 mm Ø 70 mm

299,-

269,-

225,-

189,-

499,Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

299,Eks. mva. og trykk.

225,Eks. mva. og trykk.

SAGAFORM LOOP LYSESTAKE

SAGAFORM TOP GLASSVASE

Loop er en generøs og dekorativ lysestake i gullfarget metall. Holdernes størrelse er tilpasset kubbelys. Den gyldne fargen og de myke formene gir en luksuriøs og koselig følelse hjemme!

Top vase består av munnblåst glass og metall. En enkel men dekorativ interiørdetalj som fungerer like godt som vase til enkle snittblomster og som lysestake med ett kronelys. Metalldelen kan tas av.

Art. nr: 5017906 Størrelse: 270 x 200 mm

Art. nr: 5017905 Størrelse: H 180 mm

18


Landlig & Smakfullt. 360,Eks. mva. og trykk.

329,Eks. mva. og trykk.

SAGAFORM NATURE SKÅL STOR

SAGAFORM NATURE SERVERINGSFAT LYSEGRÅTT

Generøs grå serveringsskål av steingods med vakker, reaktiv glasur som gjør hvert produkt unikt. Skålen tåler maskinoppvask, mikrobølgeovn og stekeovn opp til 220 grader.

Serveringsfat i mindre modell, av steingods med vakker reaktiv glasur som gjør hvert produkt unikt. Fatet tåler maskinoppvask, mikrobølgeovn og stekeovn opp til 220 grader.

Art.nr: 5017888 Størrelse: Ø 230 mm

Art.nr: 5017891 Størrelse: Ø 330 mm

149,Eks. mva. og trykk.

299,Eks. mva. og trykk.

SAGAFORM NATURE SERVERINGSSKÅL MINI 2-PK

SAGAFORM NATURE SERVERINGS-/SKJÆREBRETT

Serveringsskål i liten modell i 2-pakning. Av steingods med vakker, reaktiv glasur som gjør hvert produkt unikt. Skålen tåler maskinoppvask, mikrobølgeovn og stekeovn opp til 220 grader.

Serveringsbrett eller skjærebrett, det passer like godt som begge deler. Serverings-/skjærebrettet er laget i massiv eik. Husk å olje produktet med jevne mellomrom.

Art.nr: 5017890 Størrelse: Ø 110 mm

Art. nr: 5017893 Størrelse: 450 x 150 mm

19


HØST&VINTER

KAN DU DEMPE FLASKEN LITT? STÅLFLASKE M/HØYTTALER En flaske til kald eller varm drikke nå med høyttaler i korken! 60 min. spilletid på max volum. 40 min. å lade batteriet fullt. Produktet er CE-merket og tåler vann. 30 cm micro USB ladekabel for 5V/380mA. Størrelse: 0,5cl

360,Eks. mva. og trykk.

Art. nr: 5018063 stål

Art. nr: 5018062 gull

Art. nr: 5018061 svart

149,STOR Eks. mva. og trykk.

STOR ELLER LITEN KAFFEKOPP? BILKRUS Smart bilkrus med låsbart lokk som gjør at den ikke lekker selv om den legges ned. Praktisk å bruke i bilen men også på kontoret. Holder godt på varmen i 6 timer og kjølig i 12 timer. Bilkruset gir deg ikke bare varm drikke hvor du enn måtte befinne deg – den tar seg også godt ut. Termoskruset er dobbeltvegget for å holde best mulig på varmen og rommer 40 cl av din favorittdrikke! Art. nr: 5017787 Art. nr: 5018098 Art. nr: 5017899 Art. nr: 5017899 Art. nr: 5017712 Art. nr: 5018096

HØST&VINTER

stål stål gull gull svart svart

129,LITEN Eks. mva. og trykk.

20

40 CL 24 CL 40 CL 24 CL 40 CL 24 CL


Liten gullkant på

360,Eks. mva. og trykk.

HVERDAGS

DESIGNET NATURE LANTERNE MED HÅNDTAK

Elegant lanterne i en blanding av “Nature” seriens detaljer av eik, kombinert med glass og rustfritt stål. Gjør seg like bra som lanterne, vase og vinkjøler! Helt enkelt en must-have! Art. nr: 5017329

429,Eks. mva. og trykk.

KARAFFELSETT MED 2 GLASS , HAPPY HOLLIDAY Karaffel med bambuslokk med silikonkant for tett passform. Sammen med 2 glass, pent pakket i en gaveeske. Perfekt gave! Art. nr: 5003483

ALLTID VANN FOR HÅNDEN I EN EGEN STILIG KARAFFEL + GLASS PÅ SKRIVEBORDET.

21


Fyll din gave med noe godt!

225,Eks. mva. og trykk.

EKORN SKÅL MED LOKK Oppbevaringskrukke med lokk og ekorn dekorert i gull. Art.nr: 5017703 Størrelse: Høyde 150 mm, 45cl

CONE SERVERINGSFAT En ny utgave av fjorårets favoritt med ekorn. Nytt relieff og en kongle i gull for dekorativ servering som passer ved alle anledninger.

SKÅL MED LOKK

269,Eks. mva. og trykk.

Fin krukke i hvit keramik med dekorert blad i gull på lokket.

Art.nr: 5017873 Størrelse: Ø 190 mm H 60 mm

Art.nr: 5017721 Størrelse: Høyde 195 mm, diameter 140 mm

189,Eks. mva. og trykk.

En runde spill med familien mens vi venter på nissen. 99,-

WINTER JULEGAVESETT Familiespill med terning, tidtagerur og regler.

Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 5017763

22


Fantastisk jul!

23


1599,Eks. mva. og trykk.

Eksklusiv klokkeserie fra Orrefors O-time By Lena Bergström

”En klokke fra Orrefors bør selvfølgelig ha et glass med slipte fasetter”, sier designeren Lena Bergström. Hun refererer åpenbart til Orrefors sin lange tradisjon med slipt krystall. ”Så jeg konsentrerte meg på glasset. Det vil være smykken på klokken.”

O:TIME NATURE, WHITE DIAL 6906061

O:TIME BRANDY, WHITE DIAL 6906161

24

CHESTNUT, GUNMETAL DIAL 6906261

O:TIME BRANDY, GUNMETAL DIAL 6906361

O:TIME BLACK, MIRROR DIAL 6906461

O:TIME BLACK, BLACK MIRROR DIAL 6906561


MORE

Uslåelig gave!

MORE KARAFFEL

More løfter frem drikkens beste egenskaper og fulle potensial. Elegant design møter funksjon. Tåler maskinvask. Design Erika Lagerbielke.

Champagne

Multitumbler

150 cl. H 245 mm Ø 157 mm Art. nr: 6310188 Pris: 559,-

Vin XL

Vin

Mature

Coupe

Spirits

Snaps

MORE CHAMPAGNE

MORE MULTITUMBLER MORE VIN XL

MORE VIN

MORE MATURE

MORE COUPE

MORE SPIRITS

MORE SNAPS

18 cl. H 215 mm Ø 56 mm Art. nr: 6310101 Pris: 479,- / 4pk

44 cl. H 117 mm Ø 84 mm Art. nr: 6310103 389,- / 4­pk

44 cl. H 215 mm Ø 84 mm Art. nr: 6310102 Pris: 479,-/ 4pk

48 cl. H 195 Ø 108 mm Art. nr: 6310123 479,- / 4­pk

21 cl. H 150 mm Ø 99 mm Art. nr: 6310125 Pris: 479,- /4pk

20 cl. H 155 mm Ø 68 mm Art. nr: 6310124 Pris: 479,- / 4pk

7 cl. H 155 mm Ø 68 mm Art. nr: 6310153 Pris: 239,– / 2­pk

61 cl. H 227 mm Ø 98 mm Art. nr: 6310112 Pris: 479,- / 4pk

BEER

383,Eks. mva. og trykk.

BEER COLLECTION 3-pk. Art. nr: 6312009

479,Eks. mva. og trykk. ALLE BEER GLASS

BEER PILS

45 cl. 4-pk Art. nr: 6312003 216 mm Ø 68 mm

BEER LAGER 60 cl. 4-pak Art.nr: 6312002 195 mm Ø 85 mm

25

BEER TASTER

47 cl. 4-pak Art.nr: 6312001 167 mm Ø 85 mm

BEER IPA

47 cl. 4-pak Art.nr: 6312007 150 mm Ø 85 mm


CLUB 2.0 Club 2.0 er en serie med begrenset opplag – en relansering av Sagaforms populære CLUB glass, nå i en moderne versjon med gullfargete detaljer, men i samme unike design.

CLUB VINGLASS GULL, 2-PAKNING Glasset er produsert av mundblåst glass med en gullfarget stett. Selges som 2-pk. Håndvask anbefales. Art.nr: 5009120 Størrelse: 22 cl, H 135 mm

CLUB ØLGLASS GULL, 2-PAKNING Ølglasset er produsert av mundblåst glass med en gullfarget stett. Selges som 2-pk. Håndvask anbefales. Art.nr: 5009119 Størrelse: 33 cl, H 147 mm

CLUB CHAMPAGNEGLASS GULL, 2-PAKNING Champagneglasset er produsert av mundblåst glass med en gullfarget stett. Selges som 2-pk. Håndvask anbefales. Art.nr: 5009118 Størrelse: 20 cl, H 165 mm

CLUB COCKTAIL-/DESSERTGLASS GULL, 2-PAKNING Cocktailglasset fungerer like godt som dessertskål. Håndvask anbefales. Art.nr: 5009117 Størrelse: 15 cl, H 80 mm

225,Eks. mva. og trykk. FOR ALLE CLUB GLASS

26


799,Eks. mva. og trykk.

PLUTO LYSESTAKE Grå H 122 mm Ø 166 mm Art. nr: 7061801

PLUTO LYSESTAKE Gull/Brun H 122 mm Ø 166 mm Art. nr: 7061802

PLUTO LYSESTAKE Klar H 122 mm Ø 166 mm Art. nr: 7061800

Klassiker i nytt format

DISCUS LITEN Stilig gull lyslykt i en mindre størrelse. 2-pk. Ø 111 mm Art. nr: 6483167

519,Eks. mva. og trykk.

27


1599,Eks. mva. og trykk.

BLOOM VASE Bloom vase til H 125 mm Ø 210 mm Art. nr: 6001707

DETTE BLIR EN KLASSIKER

BLOOM Design Lisa Hilland · 2019

I et samarbeid med den prisbelønte formgiveren Lisa Hilland har vi tatt frem Bloom, en vakker krystallvase med et vakkert mønstret nett i rustfritt stål. En vase for alle kreative hjemmeflorister som enkelt vil skape vakre blomsterarrangement. En

Lisa Hilland er designer med bred erfaring og med velkjente kunder som Gemla, Svensk Tenn og Orrefors. Lisa er utdannet ved St. Martins College of Art and Design i London, noe som har gitt internasjonal tilnærming til hennes skandinaviske opphav. Lisa arbeider

innredningsdetalj som er vakker både med og uten blomster eller grønt. Bare fantasien setter grenser for hvordan man kan lyse opp et hverdagsrom, pynte et bord til fest eller helt enkelt skape en vakrere hverdag.

28

brett innen design med erfaring fra så vel innredning som møbeldesign og interiør. Lisa har mottatt flere priser for sin design, blant annet Lauritz Icon Award 2017 for Gemla sin møbelserie «Bow».


WHY SETTLE FOR LESS WHEN YOU CAN HAVE MORE?

GIN & TONIC En trendy nyhet! GIN & TONIC 4-PK Art.nr: 6313001 64 cl. H 200 mm O 72 mm

479,Eks. mva. og trykk.

PEAK OLD FASHIONED 25 cl. H 87 mm Ø 78 mm Art. nr: 6311140 Pris: 559,- / 4-pk

ORGANIC VASE SYLINDER Som skygger står trærne samlet i ring rundt vasen. Historiens skog er gjenskapt i krystallet. Det speilblanke tjernet som skimtes mellom stammene er en optisk illusjon som lokkes fram av det tykke glasset i vasens bunn. Ren, minimalistisk design og en stilren dekor gjør den her vasen like vakker med blomster som uten. Design: Magnus Forthmeiier Art. nr: 6101203 Høyde: 30 cm Bredde: 10.6 cm

679,Eks. mva. og trykk.

29

559,ALLE PEAK GLASS Eks. mva. og trykk.

PEAK DOUBLE OLD FASHIONED 34 cl. H 91 mm Ø 86 mm Art. nr: 6311141 Pris: 559,- / 4-pk

PEAK HIGH BALL 37 cl. H 150 mm Ø 72 mm Art. nr: 6311136 Pris: 559,- / 4-p


Rund vase med sin stadig stilige form og med en moderne twist i form av et sandblåst mønster på kryss og tvers. Dekorativ både med og uten blomster. Kombiner gjerne de tre forskjellige størrelsene med hverandre.

CONFUSION CONFUSION VASE BOWL BIG

Art.nr: 6101210 Størrelse: H 205 mm Ø 240 mm Veil. pris: 759,-

CONFUSION VASE BOWL MEDIUM Art.nr: 6101209 Størrelse: H 172 mm Ø 200 mm Veil. pris: 559,-

CONFUSION VASE BOWL SMALL

30

Art.nr: 6101208 Størrelse: H 133 mm Ø 155 mm Veil. pris: 359,-


GRAPHIC GRAPHIC VASE BOWL BIG

Art.nr: 6101207 Størrelse: H 205 mm Ø 240 mm Veil. pris: 769,-

GRAPHIC VASE BOWL MEDIUM

GRAPHIC VASE BOWL SMALL

31

Art.nr: 6101208 Størrelse: H 133 mm Ø 155 mm Veil. pris: 359,-

Art.nr: 6101209 Størrelse: H 172 mm Ø 200 mm Veil. pris: 579,-


Y N T D GO

CHAMPAGNEKJØLER

Stor og lekker champagnekjøler med masse av plass til både is og flasker.Når du ikke kjøler flasker, er den like flott som en interiørdetalje. Art.nr: 411132 Kvalitet:Aluminium Størrelse: 40x27x21cm

999,Eks. mva. og trykk.

CHAMPAGNEKJØLER En lukseriøs champagnekjøler av aluminium som passer til all drikke. Godt med plass til både isbiter og drikke. Art.nr: 411075 Kvalitet:Aluminium Størrelse: 57x46x37 cm

1499,Eks. mva. og trykk.

32


GI DET SOM ET SETT!

! R Å YTT

SABRERINGSSABEL Ingenting er mer festlig enn å sable en champagneflaske når det skal feires noe skikkelig!Leveres i en fin treeske. Art.nr: 410852 Lengde: 43 cm.

BOTTLE COOLER Eksklusiv flaskekjøler i aluminium med to håndtak. Art.nr: 411092 Kvalitet:Aluminium Størrelse: 23,5x25,5 cm

33

399,Eks. mva. og trykk.

499,Eks. mva. og trykk.


681,8 deler. Eks. mva. og trykk. Før

1099,-

353,-

599,-

4 deler. Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

Før

659,-

Før

1329,-

GENSE OLD FARMER CLASSIC STEAKBESTIKK/GRILLBESTIKK

LION SABATIER PLUTON KNIVSETT 3 DELER

Art. 704897 Steakbestikk/Grillbestikk 4 deler. Kampanjepris 353,Art. 704893 Steakbestikk/Grillbestikk 8 deler. Kampanjepris 681,-

Art. 774386 knivsett 3 deler; urtekniv 10cm, kokkekniv 20cm, brødkniv 20cm, stål/sort. Kampanjepris 599,-

337,Eks. mva. og trykk. Før

609,-

224,Eks. mva. og trykk. Før

519,-

PILLIVUYT TEKSTILSETT

RÖSLE BAKESETT

Art. 72991 Tekstilsett 6 deler mørk grå og sort/hvit, forkle, grillhanske, 2 grytelapper og 2 kjøkkenhåndkle. Kampanjepris 224,-

KAMPANJEPERIODE FREM TIL 31.12.2019

Art. R13567 Bakesett 3 deler stål/hvit, slikkepot 26cm, ballongvisp 27cm og bakepensel 23cm. Kampanjepris 337,-

34


221,2 PK Eks. mva. og trykk.

248,-

Før

499,-

Eks. mva. og trykk. Før

429,-

368,4 PK Eks. mva. og trykk. Før

899,PILLIVUYT PAIFORM

PILLIVUYT PLISSÈ TERMOKRUS

Art. 280327 Paiform nr. 9 Ø27,5cm H3,8cm hvit. Kampanjepris 248,-

Art. 914225S2 Termokrus 2PK hvit 25cl. Kampanjepris 221,Art. 914225S4 Termokrus 4PK hvit 25cl. Kampanjepris 368,-

186,Eks. mva. og trykk. Før

329,-

449,Eks. mva. og trykk.

299,-

Før

799,-

Eks. mva. og trykk. Før

519,-

LION SABATIER CHAMPAGNESABEL OG LUIGI BORMIOLI SKÅL

LUIGI BORMIOLI MIXOLOGY SPANSK GIN & TONIC GLASS

Art. 046384 Champagnesabel Laguiole, stål/tre i gaveeske. Kampanjepris 449,Art. 11899-01 Vinea champagneskål 2PK. 30CL. Kampanjepris 186,-

Art. 12464-02 Spansk gin & tonic glass klar 80cl 4PK. Kampanjepris 299,-

35

KAMPANJEPERIODE FREM TIL 31.12.2019


Det finnes skjorter og så finnes det skjorter. J. Harvest & Frost tilhører den siste kategorien. Penskjorter til dame og herre, der ingenting er lagt til tilfeldighetene, kvalitet, søm og passform er av høyeste klasse. Det er en kolleksjon som kan ta deg fra kontoret til middagsavtalen samme dag og som gir en komplett stil. Detaljene gjør til og med de mest klassiske modellene til små underverker takket være kvalitet og finesse. Alle burde ha rett til å ha på seg en godt velsydd skjorte i et fantastisk materiale og dette er en luksus som man har råd til. Pick one. Try one. Love one.

Skjortekolleksjonens 6 designlinjer

PURPLE BOW

Vår trendkolleksjon. Her finner du våre seneste og mest trendige produkter. NON-IRON.

YELLOW BOW

Detta er vår “brett-opp-ermene og-sett-i-gang” kolleksjon i solide farger med unik Easy Care-behandling

36

RED BOW

Vår klassiske kolleksjon med en twist. Våre velarbeidede skjorter med kontrastdetaljer for å passe ulike situasjoner. NON-IRON.

INDIGO BOW

Med nøye utvalgte stoff og etterbehandling gir det skjorten en myk og slitt følelse. Det er en arbeidsskjorte som allerede er “jobbet i”..

BLACK BOW

Vår siste og mest ekslusive kolleksjon. Never Iron og Nano Tex (spill-resist) med suveren passform i følelsen av luksus NEVER-IRON & SPILL RESIST..

GREEN BOW

Vår klassiske kolleksjon. Her finner du våre ensfargede produkter. Tidløse klassiker som aldri kommer å gå ut av stil.. NON-IRON.


HØST&VINTER

HØST&VINTER

600

2299,Eks. mva. og trykk.

660

J.HARVEST & FROST CLASSIC BLAZER 20 Komfortabel jakke i vannavvisende teknisk materiale med 4-veis stretch. Myke avrundede skuldre og klassiske lommeomslag. Sømmer med AMF-strikking. Innvendig med viskosefôr i stilige fargekombinasjoner. Antibakterielt behandlet materiale i armhulen. Foret kan også blottlegges som et lommetørkle. Den perfekte jakken til jobb, reise og fest. Kvalitet: 86% ull, 8,5% polyester + 5% lycra, 0,5% antistatisk Farge: 600 navy, 650 navy melange, 900 black, 990 grey melange MEN 2 9 63 0 01 44-62 600

660

900

900

WOMAN 2 9 63 0 03 3 2- 4 8

990

1199,-

HØST&VINTER

Eks. mva. og trykk.

990

J.HARVEST & FROST CLASSIC TROUSERS

2299,Eks. mva. og trykk.

J.HARVEST & FROST CLUB BLAZER 30 Vår moderne og veldig komfortable Club Blazer er laget i stretch med supermyke skuldre,en skreddersydd midje og halvfôret sommerfugl interiør. Stoffkonstruksjonen har en grov struktur for en mer avslappet, men bevisst stil. Fôret i brystlommen kan eksponeres som et lommetørkle. Kvalitet: 70% ull, 20% polyester, 10% PTT-stretch Farge: 209 brown melange, 600 navy, 990 grey melange

MEN 2 9 6 20 01 44-62 600

990

WOMAN 2 9 6 20 03 3 2- 4 8

209

37

Disse stilige og komfortable buksene i vannavvisende teknisk materiale med 4-veis stretch gir deg beveglesesfrihet. Det er så behagelig som det blir, og med en innovativt finish som aktivt avviser vann fra buksens overflate kan du trygt dra rett fra jobb til fest selv med plutselig endringer i været. Pressen i buksen er nøye laget med den innovative og patenterte Supercrease-behandlingen, noe som holder den faste pressen i buksen på plass. Myk indre linning tilpasset hovedstoffet,gir ekstra stretch for mer komfortabel bevegelse. Kneforet med myk viskose. Kombiner buksene med vår klassiske blazer for en full dress, eller kjør solo med en av våre stilige skjorter for det smarte, avslappede kontor looken.

Kvalitet: 70% ull, 20% polyester, 10% PTT-stretch Farge: 600 Navy, 660 Navy Melange, 900 Black, 990 Grey melange

MEN 2 9 6 612 1 46-62


HØST&VINTER

HØST&VINTER

799,-

HØST&VINTER

799,-

Eks. mva. og trykk.

799,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

J.HARVEST & FROST INDIGO BOW 37

J.HARVEST & FROST PURPLE BOW 144

J.HARVEST & FROST PURPLE BOW 143

En elegant, dristig og moderne paisley-skjorte laget i superlett poplinstoff. Denne stilige skjorten har en myk, moderne Cut-away-krage med skjulte button-down knapper og har Easy-care behandling.

En smart og uformell dress skjorte i jacquard-mønster med børstet overflate, som gir en unik, luksuriøs og supermyk følelse. Skjorten inkluderer også vårt velkjente NON-IRON og mekaniske stretch ytelse. Denne stilige skjorten har en myk, moderne Cut-awaykrage med skjulte button-down knapper og har Easy-care behandling. Easy care / Easy wear.

En ny diskret, men dristig indigofarget paisley mønsterskjorte. Vær dristig og kle den med et slips, eller skap en avslappet look med et par bukser. Uansett forblir du komfortabel og stilig hele dagen og med vår velkjente NON-IRON og mekaniske stretch ytelse. Innovasjon og smartness går hånd i hånd!

Kvalitet: 100% kompakt bomull. Easy-care.

Kvalitet: 100% bomull. Kvalitet: 100% langfibret bomull.

REGUL AR 2 9 03 7 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 03 7 02 S –X X L

WOMAN 2 9 03 7 03 X S – 4X L

REGUL AR 2 9 14 4 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 14 4 02 S –X X L

38

WOMAN 2 9 14 4 03 X S – 4X L

REGUL AR 2 9 143 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 143 02 S –X X L

WOMAN 2 9 143 03 X S – 4X L


HØST&VINTER

599,Eks. mva. og trykk.

699,Eks. mva. og trykk.

J.HARVEST & FROST RED BOW 120 Den perfekte skjorten til enhver anledning. Med en karakteristisk indigofarge og vår velkjente NON-IRON ytelse, fint twill stoff, kan den minne deg om en smart “Jeans skjorte”. Det er designet med en ton-i-ton paisley kontrastmønster i krage og mansjett, og hvite detaljer på tråden i knappene. Den typiske Redbow skjorte. Klassisk, men likevel detaljert, noe som gir skjorten en moderne sofistikert utseende. Kvalitet: 100% bomull.

REGUL AR 2 9 120 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 120 02 S –X X L

WOMAN 2 9 120 03 X S – 4X L

56 0

900

600

10 0

50 0

9 11

J.HARVEST & FROST GREEN BOW 01 Ingenting slår følelsen og utseendet på en vellaget penskjorte, en klar farge med funksjoner som skiller seg ut fra mengden. Med denne modellen har vi valgt materialer av beste kvalitet , et moderne cutaway krage og en sofistikert 35mm knepping. Delt ryggbærestykke, teipede sømmer og non-iron behnadling gjør skjorten veldig lett å håndtere. En gitt skjorte for enhver anledning og for den motebevisste kvinne og mann. Vi har også lagt ved et matchende lommetørkle til deg som en liten gave. Kvalitet: 100% langfibret bomull. Farge: 100 White, 500 Sky Blue, 560 Mid Blue, 600 Navy, 900 Black, 911 Grey

REGUL AR 2 9 0 0101 S – 5X L

39

SLIM FIT 2 9 0 0102 X S –X X L

WOMAN 2 9 0 0103 X S – 4X L


HØST&VINTER

762

50 6 6

605 86 4

904

10 9

1066

699,-

n av y / s k y b l u e

Eks. mva. og trykk.

J.HARVEST & FROST RED BOW 20 Ensfarget i 100% bomull med patentert og miljøvennlig strykefri behandling. Langfibret, 2-ply Compact Cotton (Kompakt tvinnet bomull). Ryggbærestykket sikkerhetsstiller en slett kontur over skuldrene og bedre bevegelsesfrihet og 4 mm tykke knapper gir skjorten et moderne uttrykk. Matchende lommetørkle hjelper deg med å holde stilen (mansjettknuter til dame). Delt ryggbærestykke, teipede sømmer og non-iron behandling gjør skjorten veldig lett å håndtere. Kvalitet: 100% langfibret bomull. Farge: 1066 White/Navy, 109 White/Black, 5066 Sky Blue/Navy, 605 Navy/Sky Blue, 904 Black/Red

996

REGUL AR 2 9 020 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 020 02 X S –X X L

WOMAN 2 9 020 03 X S – 4X L

556

799,Eks. mva. og trykk.

799,Eks. mva. og trykk.

500

550

skye blue

blue stripe

J. HARVEST & FROST INDIGO BOW 34 Dette ser ut som en klassisk vevd finskjorte, men er faktisk en strikket skjorte. Det beste fra begge verdener gjør dette til verdens mest behagelige, stilige skjorte. Det er som å ha på seg en t-skjorte, utrolig komfort. Vi gjør dette ved å bruke high-end dobbel 60 kompakt garn og en myk behandling. Dette gir skjorten en luksuriøs glans og silkeaktig følelse. Når du bruker høykvalitets garn i et strikket stoff, får du også en naturlig lett å-bruke skjorte, slik at du bare vasker den, henger den og bærer den.

J. HARVEST & FROST PURPLE BOW 142 Skjorte av sofistikert oxford-stoff med utrolig 20% stretch, noe som gjør denne skjorten myk, behagelig og likevel NON-IRON. Kanskje den beste skjorten vår når det gjelder smart-casual så langt. Vår gjetning er at denne modellen raskt vil bli en av favorittene dine. Teipede sømmer og NON-IRON behandling gjør skjorten veldig lett å ta vare på.

Kvalitet: 100% bomull Farge: 100 White, 500 Sky blue, 550 Blue stripe

Kvalitet: Freefit stretch. Non iron, 96% bomull, 4% FFT- stretch Farge: 762 Green, 864 Purple, 996 Grey, 556 Blue

REGUL AR 2 9 14201 S – 5X L

SLIM FIT 2 9 14202 X S –X X L

WOMAN 2 9 14203 X S – 4X L

REGUL AR 2 9 03 4 01 S – 5X L

40

SLIM FIT 2 9 03 4 02 X S –X X L

WOMAN 2 9 03 4 03 X S – 4X L


J.HARVEST & FROST BLACK BOW 60 Er dette verdens mest avanserte, strykefrie skjorte? Nano Tech - som betyr at vann, vin og andre væsker renner av skjorten. Puster skjorten, lurer du på? Som en idrettsutøver, svarer vi. Kan den vaskes? Ja på 40 grader. Trenger den å strykes? Ikke i det hele tatt! Krage med moderne cut-away. Elastisk tråd i toppknappen for bedre komfort. Vevd med en teknikk som gir en mekanisk stretch - dette betyr at selve tråden ikke strekker seg, men vevteknikken gjør at materialet flexer seg helt riktig. Delt ryggbærestykke, teipede sømmer. Skjortenes skjorte. Laget av 100% bomull. Skjorten puster, har mekanisk stretch og ser rett og slett best ut. Takket være nanoteknologi er våre Black Bow-skjorter veldig enkle å vedlikeholde. Vi kaller det Never Iron. Vask og heng dem. Bær den med stolthet. Farge: 100 White, 500 Sky Blue

REGUL AR 2 9 0 6 0 01 S – 4X L

949,Eks. mva. og trykk.

41

SLIM FIT 2 9 0 6 0 02 S –X X L

WOMAN 2 9 0 6 0 03 X S – 4X L


YELLOW BOW EASY CARE

6 0 0 NAVY

419,-

10 0 W HIT E

369,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

50 0 SKY BLUE

90 0 BLACK

J.HARVEST & FROST YELLOW BOW 50 & YELLOW BOW 50 SHORT SLEEVE Nyt arbeidsdagen i en komfortabel skjorte til en god pris! Yellow Bow fra J. Harvest & Frost er laget av en blanding mellom bomull og polyester og er strykelette. Dette er skjorten som tar deg til jobb og hjem igjen med stil. Skjorten har teipede sømmer, splitt i skulderparti for økt komfort og lekre knapper. Etter vår mening er dette markedets beste lavprisskjorte! Kvalitet: Økotex 100 sertifisert 60% bomull / 40% polyester. Farge: 100 white, 500 sky blue, 600 navy, 900 black. REGUL AR 2 9 05 0 01 S – 5X L

SLIM FIT 2 9 05 0 02 X S –X X L

WOMAN 2 9 05 0 03 X S – 4X L

REGUL AR SS 2 9 05 01 1 S – 5X L

SLIM FIT SS 2 9 05 02 2 S –X X L

419,Eks. mva. og trykk.

5 5 5 ROYAL/ NAVY

J.HARVEST & FROST YELLOW BOW 51 Yellow Bow 51 er laget av en blanding mellom bomull og polyester og er strykelett.Dette er skjorten som tar deg til jobb og hjem igjen med stil. Skjorten har teipede sømmer, splitt i skulderparti for økt komfort og lekre knapper. Kvalitet: Økotex 100 sertifisert 60% bomull / 40% polyester. Farge: 105 white / sky blue, 505 sky blue / navy, 555 royal/navy, 955 grey/black, 905 black REGUL AR 2 9 05 101 S – 5X L

SLIM FIT 2 9 05 102 X S –X X L

WOMAN 2 9 05 103 X S – 4X L

10 5 WH ITE/SKY BLUE

42

50 5 SKY BLUE/NAVY

9 0 5 BLACK

9 55 G RE Y/ BLACK


AluminiumNature H3LT6455ALP2000 (Liggende) H3LT5564ALP2000 (Stående)

NATURLIG & PERSONLIG MERKET. Eksklusive graverte bagasjemerker i naturlig materiale / metall fra Quickbutton Liggende

HØST&VINTER

NATURE LUGGAGE TAG Eksklusiv semi-oval bagasjemerke med gravering som kan tilpasses med navn og varemerke. Stropp i kunstskinn med metallspenne. Du kan velge mellom stående og liggende formater.

Stående

168,Eks. mva. inkl. gravering

Brass Nature

Wood Nature

H3LT6455MNP3000 (Liggende) H3LT5564MNP3000 (Stående)

A3LT6455WOPNA (Liggende) A3LT5564WOPNA (Stående)

FULLSERVICEKONSEPT - WEBSHOP OG LAGER FOR DINE NAVNSKILTER, BAGGASJETAGS, PINS M.M. 43


KENNEWICK CREWNECK Kennewick er en tynnstrikket genser i moderne passform med et smalt nakkebånd. Strikket av eksklusiv merinoullgarn fra Zegna Baruffa i Italia. Garnet er kjent for å være “Shiny as silk, soft as Cashmere”. Kennewick er den perfekte businessgenseren å ha på seg vår som høst. Kombiner med gjerne vår Bridgeport Chinos.

1149,Eks. mva. og trykk.

Art. nr: Herre 355406 Dame 355407 Kvalitet:100% Cashwool® merinoull, vaskes på ulleprogram 30° Storlek: Herre S-4XL Dame XS-XXL

Anthracite melange 955

Nougat melange 834

Sea blue melange 597

Dark navy 580

Grey melange 95

Black 99

HØST&VINTER

CARNATION SWEATER

melange Forny garderoben med denne moderne Navy rundhalsede trøyen. Strikket i et mykt bomullsgarn og holdbar nylon. Trøyen kjennes554 myk og god å ha på seg og har en diskret men eksklusiv struktur i stoffet. Damemodellen er designet med høyere armavslutning i ribb.

Art. nr: Herre 355426 Dame 355427 Kvalitet:80% bomull, 20% nylon Storlek: Herre S-4XL Dame XS-XXL

679,Eks. mva. og trykk.

Anthracite melange 955

Navy melange 554

Grey melange 95

Black 99

44


580

99

04 02

BRIDGEPORT CHINOS Våre chinos er laget av slitesterk bomull blandet med elastan for ekstra stretch og komfort. Regular fit med rette ben. Buksen leveres i to ulikie lengder, 32” (82 cm) og 34” (86 cm). Vi anbefaler at du bruker Bridge Chinos sammen med vår Belfairoxford skjorte, Ellensburg denimskjorte eller Hansville shirt- en perfekt uformell og hip look! Art. nr: Herre 356406 Dame 356407 Kvalitet: 98% bomull, 2% elastan. Størrelse: Herre 30/32-40/34 Dame 34/XS-48/4XL

569,Eks. mva. og trykk.

NY FARGE

419,Eks. mva. og trykk.

834

580

580

99

OAKVILLE CREWNECK/V-NECK

OAKVILLE LADIES’ CARDIGAN

Oakville er en strikket genser som passer til alt. Den fremstår myk og ikke for tykk, noe som gjør at den fungerer perfekt over en skjorte. Kombinasjonen av bomull og nylon gjør genseren svært behagelig med god holdbarhet. Tilgjengelig i både v-hals og rund-halset utgave.

Cardigan med knapper i front, rib i nederkant og i armavslutning. Laget i samme myke bomull-og nylonblanding som de andre plaggene i “Oakvillefamilien”. Det perfekte basisplagget å ha over en skjorte eller bluse. Art. nr: 355425 Kvalitet: 80% bomull og 20% nylon Vekt: 200 g/m2 Størrelse: Dame XS-XXL

Art. nr: Crewneck Herre 355416 Dame 355417 Art. nr: V-neck Herre 355418 Dame 355419 Kvalitet: 80% bomull og 20% nylon Vekt: 200 g/m2 Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

419,Eks. mva. og trykk.

99

554

955

95

45


629,Eks. mva. og trykk.

183

142

600

625

WESTMORE V-NECK PULLOVER

PONCHO

Finstrikket genser med V-hals i Baruffa merino. Dobbelfoldet enkeltstrikk i nakken. 1 x 1 ribbe i nederkant og ermer

En poncho i en blanding av ull og akryl som er behagelig å ha rundt seg når det er kaldt. Fungerer like godt når du skal ut til postkassen, balkongen eller på jobb. Ponchoen er også en fin gave som holder lenge.

Art. nr: Herre 2112509 Dame 2122508 Kvalitet:100 % Baruffa Merino wool, 14 gg Størrelse: Herre S-3XL Dame S-XXL

Art. nr: 2127000 Kvalitet:50 % ull, 50% akryl(Dralon®) Størrelse: Onesize

46

900

999,Eks. mva. og trykk.


HØST&VINTER

FLATWILLOW Grovstrikket 1/2 - Zip genser. Metallglidelås med skinnimitert zip puller. Patch på erm og ribbestrikket avslutning i nedekant, erm og krage (Dobbel). Art. nr: Herre 2112505 Kvalitet:50% Bomull, 50% Akryl, 7gg, 3-ply Størrelse: XS-3XL

138

900

749,-

600

Eks. mva. og trykk.

699,-

BROCKWAY FULL ZIP Grovstrikket cardigan. Metallglidelås med skinnimitert zip puller. Patch på erm og ribbestrikket avslutning i nedekant, erm og krage (Dobbel).

Eks. mva. og trykk.

Art. nr: Herre 2112511 Kvalitet:50% Bomull, 50% Akryl, 7gg, 3-ply Størrelse: XS-3XL

47


0,25x

1x

0,25x 0,25x

0,25x

Så här beräknar du frizonerna runt din lokala logotyp.

För tryck på mörk bakgrund, använd denna negativa logotyp.

48

Logotyp för brodyr.

Namnet som brodyr.


BLAKELY ROLLERNECK Blakely Rollerneck er lagt av et mykt bomullsgarn i samme kabelstrikk som våre andre blakelymodeller. Fin genser med moderne passform med høy hals og rib nederst og i armavslutning. Art. nr: Herre 355422 Dame 355423 Kvalitet: 100% bomull Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

719,Eks. mva. og trykk.

Navy melange 554

Navy melange 554

Kabelstrikket!

Black 99

Grey melange 95

Sand melange 810

Navy melange 554

579,Eks. mva. og trykk.

Brown melange 836

Brown melange 836

BLAKELY ROUNDNECK Blakely er laget av mykt bomullsgarn, designet med inspirasjon fra amerikansk rugby og skandinavisk minimalisme. Kabel strikket. Blakely er en klassisk genser med moderne passform med avrundet hals og rib nederst og i armavslutning. Art. nr: Herre 355402 Dame 355403 Kvalitet: 100% bomull Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

Navy melange 554

Blood orange 18

Black 99

49

Red 35

Grey melange 95

Dark navy 580

Sand melange 810

Brown melange 836

Anthracite melange 955


HØST&VINTER

HERRE DAME

1999,Eks. mva. og trykk.

99

VELKLEDD

CUTTER & BUCK GLACIER PEAK Glacier Peak er oppkalt etter en av de fem vulkanene i fjellkjeden Cascades i den amerikanske delstaten Washington. Denne parkasjakken er utstyrt med Primaloft Black Eco® vattering som holder deg varm og transporterer fuktighet bort. Utstyrt med YKK-metaluxe® glidelås. Sidelommene er dekket av myk, varm fleece. Lommer med glidelås på innsiden av jakken for lommebok og telefon. Utstyrt med beskyttende knappestolpe foran og hette som kan fjernes ved behov.

fra småkjølig til iskaldt

Art. nr: Herre 351444 Dame 351445 Kvalitet: 90% polyester, 10% nylon, Primaloft Black Eco® vattering. Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

HERRE

DAME

HØST&VINTER

HERRE

DAME

1499,569

630

Eks. mva. og trykk.

1349,Eks. mva. og trykk.

580

580

99

CUTTER & BUCK PENDLETON JACKET

99

En moderne skreddersydd jakke med et sporty utseende. Diamantvattert mønster, fremhevede skuldersømmer og sydde sidepaneler. Sustans®-vattering fra DupontTM og Sorona® gjør jakken veldig varm i forhold til sin vekt, og den holder deg varm i løpet av høstens kjølige dager. YKK glidelås foran i sort oksidmetall. To lommer i fleece med glidelås og en lomme på innsiden for sikker lagring.

CUTTER & BUCK PACKWOOD JACKET Packwood er en supertynn jakke av Primaloft vattering som gir de egenskapene en utendørsjakke bør inneholde: varmende, lett å pakke sammen og ekstremt myk å ha på seg. Jakken har justerbare snorer og elastisk kantbånd som stenger kulden ute. Glidelåsen i front er YKK-metaluxe® noe som gir jakken et eksklusivt uttrykk.

Art. nr: Herre 351446 Dame 351447 Kvalitet:100% polyester, Vattering: Sustans® gjenvunnet Sorona and DupontTM fibrer Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

Art. nr: Herre 351426 Dame 351427 Kvalitet: 100% Polyester og PrimaLoft® Black Eco padding Størrelse: Herre S-4XL Dame XS- XXL

50


HØST&VINTER

HØST&VINTER

HERRE

999,-

DAME

Eks. mva. og trykk.

1349,Eks. mva. og trykk.

CLIQUE CRESTON PARKAS

CLIQUE COLORADO VINTERJAKKE Varm polstret vinterjakke. Vanntett SBS glidelås på bryst og frontlommer. Avtagbar/ justerbar hette. To store innerlommer i mesh. Snorer i bunn, og damemodellen er utstyrt med snor i midjen. 2x2 rib i mansjett. WP / MVP 5000/3000

Polstret parkas med mykt teddy-stoff fôr i hette. Brystlomme med glidelås, to lommer foran med magneter og innerlomme med glidelås. Quiltet innvendig og snor i bunn. Justerbare mansjetter og løsning for hodetelefoner. WP / MVP 5000/3000.

Art. nr: Herre 020931 Dame 020932 Kvalitet: 100% polyester; 50D rib-stop +TPU fi lm ; Kvalitet skuldre: 100% polyester +TPU coating 50D*50D Størrelse: Herre: XS-3XL , Dame: 34/XS-46/3XL

Art. nr: 020913 Kvalitet: 100% nylon; full dull taslon; 70D*320D + PU transperant coating. Størrelse: XS-3XL

BASISFARGER 99

580

BASISFARGER 99

HØST&VINTER

HØST&VINTER

549,Eks. mva. og trykk.

En ekte klassiker!

799,Eks. mva. og trykk.

CLIQUE CLASSIC RAIN JACKET

CLIQUE AROCK JACKE

En klassisk regnjakke med metalliske trykknapper. Justerbar hette med en kant. To lommer foran med klaff. Gropventiler i metall, tapede sømmer og WP 8000.

Høst/vårjakke med tynt fôr, robuste metallglidelåser og trykknapper for et moderne utseende. Hetten kan rulles opp, to lommer foran med klaff, to brystlommer med glidelås og en med glidelås på ermet. Innerlomme med borrelås. Snorer med snittdetalj i enden. Justerbare mansjetter og løsning for hodetelefoner. Art. nr: 020903 Kvalitet: 65% polyester og 35% bomullstwill. Størrelse: XS-3XL

Art. nr: 020939 Kvalitet: 100% polyester med polyuretan. W/P 8000. Størrelse: XS-3XL

BASISFARGER 99

55

66

580

BASISFARGER 99

51


HØST&VINTER

BRINKLEY PARKAS Vinterparkas med en deilig dunfølelse. Yttermateriale i 100% polyester med membran. 5000WP/ 5000Mvp. Vannavvisende Bionic-finish ECO. Vattert med gjenvunnet polyester (Bluesign), 160 gsm (2,6 - 2,8 Clo) i erm. Tapede sømmer og regulerbar snor i hette og midje. Glidelås i metall og magnetknapper i klaff og lommer. Ribbestrikket mansjett inne i erm og regulerbar ermavslutning med trykknapper. Art. nr: Herre 2111036, Dame: 2121039 Kvalitet:100 % Polyester Størrelse: Herre S-3XL, Dame

909

2399,Eks. mva. og trykk.

600

589,Eks. mva. og trykk.

100

400

600

632

728

900

935

EXPEDITION Vattert softshell med avtagbar hette, formsydde armer. Snorstramming i linning og Velcro justering i erme. Glidelås i front og innerlommer, samt en mesh innerlomme. Art. nr. Herre 2261057 dame 2261058 Kvalitet: Fabric 1) Softshell; 94% Polyester, 6% Spandex, bonded with 100% Polyester fleece. Fabric 2) 100% Polyester with “Bluesign” padding (100 gms in body, 80 gms in sleeves) Størrelse Herre: S-5XL Størrelse Dame: XS-XXL

52


279,Eks. mva. og trykk.

632

100

400

600

935

728

900

SPEEDWAY Fleecejakke med tofarget glidelås i front og i lommer. Dekorert med flatlocksømmer. Mulighet for å kjøpe separate hemper i ulike farger til glidelåsen for å matche eventuelle logoer. Kvalitet: 100% Polyester microfleece. Art. nr. Speedway: 2261500 Størrelse: S-5XL Art. nr. Speedway lady: 2261501 Størrelse: XS-XXL

HØST&VINTER

699,Eks. mva. og trykk.

KARTING JACKET Softshelljakke med avtagbar hette. Regulerbare snorer i nedekant og velcro-stropper i ermavslutning. Reflexpiping bak for bedre synlighet. 3000WP/ 3000Mvp. Art. nr. Herre 2261061 dame 2261062 Kvalitet: 96% Polyester, 4% Elastan,280 gsm. Størrelse Herre: S-5XL Størrelse Dame: XS-XXL

900

900

100

935

53

400

600

632

728


RAINIER JACKET Fantastisk lett, varmer året rundt med vattering i PRIMALOFT®

HERRE

DAME

1295,-

1359,-

Pris ved 10 eks exkl. moms & märkning.

Eks. mva. og trykk.

586

CUTTER & BUCK RAINIER JACKET Denne jakken er til tross for sin lave vekt, varm i all slags vær og nyttig hele året. Primaloft® padding for oppvarmings funksjonalitet, kompakthet og komfort. Jakken har flere lommer og en skjult hette Art. nr: Herre 351406 Dame 351407 Kvalitet: Ytterstoff og fôr 100% Nylon, padding 100% Polyester Primaloft® Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

00

54

18

99

586

55

580


HØST&VINTER

3960

6690

1679,-

1259,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

9990 4570

3600

9990

LIGHT DOWN JACKET

LIGHT DOWN VEST

En lett og varm dunjakke som gir behagelig varme under kalde dager. Tynn og lett polstring i kombinasjon med moderne design, formet hette, limte kanaler og to sidelommer med glidelås gir et allsidig plagg med mange bruksområder. Jakken kan enkelt pakkes i en bag eller ryggsekk og fungerer både som ytterplagg og som et mellomlag under skikkelig kalde forhold.

En lett og varm dunvest som gir behagelig varme under kalde dager. Tynn og lett polstring i kombinasjon med moderne design, formet hette, limte kanaler og to sidelommer med glidelås gir et allsidig plagg med mange bruksområder. Vesten kan enkelt pakkes i en bag eller ryggsekk og fungerer både som ytterplagg og som et mellomlag under skikkelig kalde forhold.

Art. nr: Herre 1908006. Art. nr: Dame 1908007 Kvalitet: Body: 100% Polyamid, Padding: 90% Dun 10% fjær, Fôr: 100% Polyamid Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

Art. nr: Herre 1908008. Art. nr: Dame 1908009 Kvalitet: Body: 100% Polyamid, Padding: 90% Dun 10% fjær, Fôr: 100% Polyamid Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

55


HØST&VINTER

2949,Eks. mva. og trykk.

999000

396000

DOWN JKT Varm dunjakke med høy polstret krage og med blank utside, avtagbar hette, innerlomme og to sidelommer. Ribb i mansjetter, justerbar midje og innerlomme med glidelås Art. nr: Herre 1908000. Art. nr: Dame 1908001 Body: 100% Polyamide, Lining: 100% polyester, Padding: 90% Down 10% Feather Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

3369,Eks. mva. og trykk.

396000

999000

SPORTY DOWN PARKA Varm parkas med høy polstret krage, justerbar hette og mange lommer. Innerlomme med glidelås Art. nr: Herre 1908643. Art. nr: Dame 1908641 Kvalitet: Body: 100% Polyamide, Padding: 80% down 20% feather Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

56


Sviggum | foto: iStock

SPORT // ARBEID // PROFIL

TRANSFERMERKER FRA AVERY DENNISON NTP

STYRKER PROFILEN Öko-tex godkjente logomerker til dine tekstiler

57

NTP


HØST&VINTER

2519,Eks. mva. og trykk.

999999

3-in-1 SKALLJAKKE +

669999

3-IN-1 JACKET

VATTERT INNERJAKKE

En moderne og stilig jakke som består av en skalljakke og en vattert jakke som kan brukes separat eller sammen for ekstra varme og komfort under skikkelig kalde forhold. Skalljakken er justerbar i nede og har to brystlommer, to sidelommer med glidelås og innerlomme med glidelås. Den lett polstrede innerjakken er utstyrt med en ribbestrikket krage, mansjetter i ermene og nederst, og to sidelommer med knappelukking Art. nr: Herre 1907992. Art. nr: Dame 1907993 Body: 100% Polyamid, Fôr: 100% polyester, Innerjakke: 100% polyester, Innerjakke fôr: 100% polyester, Padding 100% polyester Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

HØST&VINTER

1679,Eks. mva. og trykk.

395000

HYBRID PUFFY JACKET

999000

960999

675999

Hybrid Puffy Jacket er en varm dunjakke med moderne design, limte kanaler og høyfôret krage. Kontrast i siden og brystlomme og innerlomme med glidelås. Art. nr: Herre 1907998. Art. nr: Dame 1907999 150 g Padding Body: 100% polyester, Padding 80% Dun 20% fjær Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

58


HØST&VINTER

3369,Eks. mva. og trykk.

669999

995000

999000

POLAR SHELL JACKET En moderne og tøff 3-lags skalljakke smed tapede sømmer, armhuleventilasjon, justerbar hette og lomme på ermet. Magnet lukking på lommer i front, vannavvisende glidelåser og laserskårede detaljer. WP: 7000 MWP: 7000 Art. nr: Herre 1908053. Art. nr: Dame 1908054 Kvalitet: 100% polyester Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

HØST&VINTER

1679,Eks. mva. og trykk.

BLOCK SHELL PANTS Allsidig 3-lags skallbukser med tapede sømmer, forsterkede knær og benavslutning. Alle lommer utstyrt med vannavstøtende glidelåser. Midjejusteringer med borrelås. WP: 7000 MWP: 7000 Art. nr: Herre 1908625. Art. nr: Dame 1908626 Kvalitet: 100% polyester Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

HØST&VINTER

1939,Eks. mva. og trykk.

360999

395000

457395

669995

995999

999000

BLOCK SHELL JKT Allsidig 3-lags skalljakke med tapede sømmer, innerlomme med forseglet glidelås og frontlommer. Vannavstøtende glidelås foran og på sidelommer. • WP: 7000 MVP: 7000 Art. nr: Herre 1907994. Art. nr: Dame 1907995 Kvalitet: 100% polyester Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

59


GI DET SOM ET SETT! TRANSIT BACKPACK

TRANSIT 25L BAG

Praktisk hverdagssekk med to hovedrom. Det ene med ekstra polstring for laptop. Utvendig telefonlomme med WR- glidelås. Sidelommer i mesh til vannflaske eller annet tilbehør.

25 L

Praktisk bag til hverdagsbruk med flere lommer og hånd- og skulderstropper. Art.nr: 1905741 Kvalitet: 100% Polyester med PU coating,

Art.nr: 1905739 Kvalitet: 100% Polyester med PU coating,

419,-

25 L

339,Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

60


25 L

RAW ROLL BACKPACK

RAW DUFFEL MEDIUM

Vanntett ryggsekk med vanntette glidelåser. Sekken har “rulle” funksjon slik at du kan komprimere den etter behov. Moderne design.

Vanntett bag med vanntette glidelåser. Utvendig lomme med glidelås. Hånd og skulderstropper. Moderne design.

50 L

Art.nr: 1905752 Kvalitet: 100% Polyester

Art.nr: 1905750 Kvalitet: 100% Polyester

759,-

799,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

61


CANVAS LORD NELSON WEEKENDBAG Den perfekte reisevesken til korte reiser. Art. nr: 411077 Farge: grå 95, marine 58 Størrelse: 53x15x41 cm

LORD NELSON TOALETTMAPPE Fin og smidig toalettmappe Art. nr: 411079 Farge: grå 95, marine 58 Størrelse: 26x11x19 cm

599,Eks. mva. og trykk.

249,Eks. mva. og trykk.

LORD NELSON VESKE Praktisk veske med lang bærerem. Lomme til PC inni som gjør den til en praktisk arbeidsveske. Art. nr: 411082 Farge: grå 95, marine 58 Størrelse: 38x12x29 cm

599,Eks. mva. og trykk.

LORD NELSON RESEGARDEROBE

HØST&VINTER

Stilfull reisegarderobe. Art. nr: 411080 Farge: grå 95, marin 58 Størrelse: 51x91 cm

399,-

LORD NELSON DUFFELBAG Den er enkel å pakke og forskjellige bærestropper gir flere gode måter å bære bagen på.

Eks. mva. og trykk.

Art. nr: 411153 Farge: grå 95, marine 58 Størrelse: 55x35x25 cm. Volum: ca 40 liter

62

599,Eks. mva. og trykk.


LUKSURIØST KUNSTSKINN

SAGAFORM WEEKEND BAG Romslig weekendbag i lekkert svart skinn. Utstyrt med lommer både på utsiden og innsiden. Den øvre delen åpnes og lukkes med dobbel glidelås for enkel tilgang og enkel pakking. Perfekt for brettede skjorter. Skulderreim inkludert. Rommer 26 liter. REACH- godkjent materiale. Art. nr: 5018090 Størrelse: 480 x 330 x 200 mm

599,Eks. mva. og trykk.

SAGAFORM TOALETTVESKE Stilig, praktisk veskepose i svart kunstskinn som er den perfekte følgesvennen til vår weekendbag i samme serie. Båndet på den ene kortsiden gjør at du kan henge den opp på badet eller bære den med deg. Rommer 3 liter. REACH- godkjent materiale.

129,-

Art. nr: 5018092 Størrelse: 260 x 140 x 105 mm

149,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

SAGAFORM FLIGHT BAG Liten skulderveske i svart skinn med plass til alle dine viktigste eiendeler. Den lange, justerbare skulderreimen betyr at den også kan brukes som en crossbodyveske. Rommer 1,5 liter. REACH- godkjent materiale. Art. nr: 5018093 Størrelse: 220 x 50 x 150 mm

SAGAFORM DATAVESKE

SAGAFORM BÆRENETT Denne trendy tote-vesken i svart kunstskinn er perfekt som en bærbar veske til jobb, skoleveske, treningspose, handbagasje eller hva som helst. Gjør den enda mer attraktiv ved å trykke på din egen logo! Rommer 10 liter. REACHgodkjent materiale.

Stilig, attraktiv bærbar dataveske i svart kunstskinn med to indre og ytre lommer. Vesken gjør reisen enkel og praktisk takket være en reim på baksiden som festes over håndtaket på de fleste vognvesker. Skulderreim inkludert.Rommer 13 liter. REACH- godkjent materiale. Art. nr: 5018091 Størrelse: 430 x 300 x 125 mm

Art. nr: 5018094 Størrelse: 380 x 340 x 90 mm

360,-

129,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

63


915,-

URBAN LINE TROLLEY Lettvektstrolley med teleskophåndtak i aluminium. Passer som håndbagasje i henhold til IATA. En lomme innvendig og en mindre ytterlomme. Art.nr: Urban Line Trolley 20” 158830 Urban Line Trolley 16” 158836 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Vekt 1,9 kg

Trolley 20” Eks. mva. og trykk.

885,Trolley 16” Eks. mva. og trykk.

525,-

URBAN LINE BRIEFCASE Polstret dokumentbag i moderne kolleksjon med eksklusiv materialvalg. To ytterlommer, Håndtak og detaljer i PU lær. Avtagbar skulderrem med metallspenne.

Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 158831 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Størrelse: 40x8x30 cm. Volum: ca 10 liter

525,Eks. mva. og trykk.

URBAN LINE COMPUTER CASE

URBBAN LINE BACKPACK

Vattert PC-lomme med trykknapper og slipin håndtak.

Polstret ryggsekk i en moderne kolleksjon med eksklusiv materialvalg. Frontlomme med organizer samt sidelommer, innerlommer og formsydde skulderrem med brystbelte. Kraftig polstret motryggen.

Art.nr: 158838 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Mål:: 39x26x2,5 cm

Art.nr: 158833 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Størrelse: 28x13x48 cm. Volum: ca 17 liter

559,Eks. mva. og trykk.

179,-

URBAN LINE DUFFLE BAG

Eks. mva. og trykk.

Stilig dufflebag, perfekt for weekendturer. Forsterket bunn, ytterlommer på både kortside og stor lomme på dene ene langsiden. Detaljer i PU lær, avtagbarskulderreim med metallspenne.

URBAN LINE TOILET CASE

Art.nr: 158834 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Mål:: 55x25x29 cm. Volum: ca 45 liter

Vattert tolettmappe med flere oppbevaringslommer på innsiden av lokket. Bærehåndtak og krok til oppheng. Art.nr: 158835 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Mål:: 25x10x21 cm . Volum: ca 4 liter

245,Eks. mva. og trykk.

64


TROLLEY 18 TOMMER

Trolley i kabinstørrelse i god kvalitet. Stort hovedrom og fire hjul . Metallplate for logo. Art. nr: 95135 Størrelse: 33x20x53 cm

619,-

Pris ved 25 eks. Oppstartkostnad: 529,pr. side/pr. ordre Inklusiv lasergravering. Eks. mva.

LORD NELSON CABIN TROLLEY Smidig trillekoffert! Utstyr med fire hjul, kombinasjonslås og er laget av ABS plast. Passer fint som håndbagasje hos de fleste flyselskaper. Passer som håndbagasje hos de fleste flyselskap. rommer 33 liter.

699,-

LORD NELSON TROLLEY En moderne trolley i fire størrelser som passer en hver anledning. Utrustet med TSA-lås og fire hjul.

Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 411076 20’’ (52x36x23 cm) 2,8 kg,

Art.nr: 411135 Størrelse 17´(54x33x19,5cm) Emballasje: Gaveforpakning

65

999,Eks. mva. og trykk.


KOFFERTER

3011

3022

3027

3030

3040

3047

3048

3050

3062

3064

3065

3071

3073

3074

3075

3097

3099

3010

CAB KØBENAHVN TROLLEY Hard, men lett koffert i polykarbonat. Kan utvides med 25%. Kofferten har fire store doble hjul som gjør det enkelt å rulle på de fleste underlag. Har fast og godkjent kombinasjonslås med TSA-funksjon for sikker reise til og fra USA. Godt interiør med lommer, skiller og stropper som lar deg pakke og organisere tingene dine. Teleskopisk håndtak for å trekke kofferten, bærehåndtak øverst og på siden. 3 års garanti mot produksjonsfeil. Tilgjengelig i både enkel koffert og som et sett med 50 + 60 + 70 cm kofferter. Perfekt for profilering

850,-

950,- 1100,- 2598,-

Art.nr: 50 cm 504830, 60 cm 60830, 70 cm 70830

Trolley 50 cm Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

Trolley 60 cm Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

66

Trolley 70 cm Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

Sett 50+60+70 cm Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.


LUKSURIØS SKINN

1698,Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

FLORENS WEEKEND BAG

Weekend Bag i skinn, 2 utvendige lommer, skulderrem, 3 innvendige lommer hvorav en med glidelås. Art. nr: Cognac 7772920, Svart 7772910

FLORENS DATAVESKE DAME 15”

Dataveske 15” i skinn, utvendig lomme med glidelås, Holder for teleskophåndtak på kofferten, innvendig beskyttelse for datamskin og iPad. Skulderrem.

FLORENS DATAVESKE 13”

FLORENS DATAVESKE 15”

Florens Dataveske 13” i skinn, utvendig lomme med glidelås, Holder for teleskophåndtak på kofferten, innvendig beskyttelse for datamskin og iPad. Skulderrem.

Florens Dataveske 15” i skinn, utvendig lomme med glidelås, Holder for teleskophåndtak på kofferten, innvendig beskyttelse for datamskin og iPad. Skulderr em.

Størrelse: 40x29x13 cm Art. nr: Cognac 7776526, Svart 7776510

Størrelse: 36x27x6 cm Art. nr: Cognac 7776226, Svart 7776210

1198,-

Størrelse: 40x29x6 cm Art. nr: Cognac 7776326, Svart 7776310

1260,-

Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

1198,FLORENS WASH BAG

FLORENS PADELRACKET COVER

Wash Bag i skinn, Utvendig lomme med glidelås, delere i hovedrom.

Padel racket cover i skinn Art. nr: Cognac 7776626, Svart 7776610

Størrelse: 25x15x15 cm Art. nr: Cognac 7776726, Svart 7776710

940,-

660,-

Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

67


RING COLLECTION! RING-PRODUKTENE PÅ DENNE SIDEN INNGÅR I KOLLEKSJONEN. DVS. AT PÅ DE ULIKE PRODUKTENE KAN DU VELGE EN RING SOM DETALJFARGE FOR Å MATCHE LOGOFARGEN. PRIS PÅ RING ER INKLUDERT I PRODUKTPRISEN. FØLGENDE FARGER KAN VELGES:

ET KONSEPT PÅ UTVALGTE PRODUKTER MED HURTIG LEVERING. VARENE SENDES ETTER MAKS 3 VIRKEDAGER, FERDIG TRYKKET (ETTER GODKJENT KORREKTUR). UTEN TRYKK SENDES BESTILLINGEN SENEST DAGEN ETTER BESTILLING.NEW WAVE PRINT EXPRESS GJELDER FRA 1 - 100 STK. OPPSTARTKOSTNAD: 450,- PR. ORDRE/ PR. SKISSE. ALLE PRISER ER EKS. MVA. OG FRAKT.

293c

267c

021c

200c

Coolgrey 8c

2587c

012c

Praktisk powerbank med bærereim

135,-

Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.

RING POWERBANK 2600mAh Stilig powerbank med en kapasitet på 2600mAh, dvs. en lading av din telefon og output er 1.0A. Bærereim medfølger for praktisk kunne henge på baggen. Velg mellon hvit eller svart produkt og velg blant syv kontrastfarger på ringen.

199,-

Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.

Art.nr: 3163

RING MINI SPEAKER Liten og smidig høyttaler med bra lyd (3W). 3 timer spilletid, bærerem for å kunne henge på baggen. Volumkontroll og “bytte låt” funksjon. Leveres i svart eller hvit. Art.nr: 1536

God lyd i lite format!

255,-

RING SLIM POWERBANK 4000mAh Slim powerbank med 4000mAh ladekapasitet. Med display som viser prosentvis hvor mye strøm som er igjen på batteriet. 1.5A in- og output. Leveres i svart eller hvit. Art.nr: 3174

279,-

Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.

RING EARBUDS Sporty og trådløse ørepropper med opptil 4 timer spilletid. Leveres i svart eller hvit. Art.nr: 1526

68

Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.


125,-

Eks. mva. Doming inngår. Startkostnad tilkommer.

XOOPAR MACARON CHARGING CABLE Uttrekkbar ladekabel med USB-C, micro-USB og Lightning kontakt. 1 meter lengde og gode logomuligheter. Leveres i hvit eller svart farge. Art.nr: 0115

289,Eks. mva. Digitaltrykk inngår. Startkostnad tilkommer.

DENVER POWERBANK

Kraftig powerbank med 12000mAh ladekapasitet. Leveres i hvit farge med flotte logomuligheter. To USB ladepunkter, hver på 2A output. 4 LED nummer som viser hvor mye strøm som er igjen på batteriet. Art. nr: PBA 12000

465,-

Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.

SOUNDBLOCK Bærbar bluetooth høyttaler i fint design og god lydkvalitet. Inntil 5 timers spilletid. 2x5W. Leveres i svart/sølv. Art.nr: 1546

69


349,Eks. mva. Lasergravering inngår. Startkostnad tilkommer.

XOOPAR GEO WIRELESS CHARGER Powerbank med trådløs ladeteknologi. 5000mAh ladekapasitet. USB port for bruk av telefoner som ikke støtter trådløs lading. LED logo med hvitt lys graveres. 2.1A output, 5W trådløs output. Leveres i svart farge. Art.nr: 2260

289,Eks. mva. Lasergravering inngår. Startkostnad tilkommer.

XOOPAR GEO POWERBANK Stilig powerbank med 4000mAh ladekapasitet. Display som viser prosentvis hvor mye strøm som er igjen på batteriet. LED logo med hvitt lys graveres. 1.5A in og output. Leveres i koksgrå farge. Art.nr: 3171

319,-

Eks. mva. Lasergravering inngår. Startkostnad tilkommer.

GEO SPEAKER

Tøff bluetooth høyttaler med hvit LED logo og lysende effekt. 10 meter rekkevidde og 4 timers spilletid. 5W høyttaler. Leveres i koksgrå farge. Art. nr: 1552

70


1339,SMALL Eks. mva. og trykk.

1689,MEDIUM Eks. mva. og trykk.

2269,-

Finnes i tre Størrelser

LARGE Eks. mva. og trykk.

THE KOODUU BT SPEAKER Hva mer kan man ønske seg? Dette unike produktet skaper riktig stemning ved alle anledninger. Trådløse høytttaler, LED-lampe og champagnekjøler i ett! Spill din musikk via bluetooth, lys opp omgivelsene når mørket faller og hold dine drikker kalde. Finnes i 3 størrelser. En ønskelig luksusgave.

Kooduu skaper stemning.

Høytalere i bunn

Vinkjøler i toppen

TREHØYTALER 3W OG TRÅDLØS LADER 5W

Denne luksuriøse trehøyttaleren har et vakkert design og utmerket lydkvalitet. Den unike 2-i-1-høyttaleren fungerer også som en trådløs ladestasjon. Ved å plassere smarttelefonen din på toppen av høyttaleren, spiller den musikk mens telefonen lader trådløst. Produktet kommer i en stilig gaveeske inkludert kabel og manuell Art. nr: 95093

290,-

HØST&VINTER

Pris ved 10 eks. Eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer.

71

Art.nr: 1610 Small 1399,Art.nr: 1611 Medium 1799,Art.nr: 1612 Large 2499,


ILO CABLE

Multikabel med kontakter til alt du trenger, lightningkontakt for apple produkter samt micro-USB og USB-C for android-enheter og diverse bluetooth produkter. Lysende logo på glossy finish. Art. nr: 3180

79,-

Pris ved 500 stk. Eks. mva. inkl.lasergravering Startkostnad tilkommer

ALLTID PROFILERT ALLTID SYNLIG Joy in Technology

TWS Joy in Technology

389,-

Nyt en 10 watt lyd og fyldig bass med denne nye trådløse akrylhøyttaleren. Ved hjelp av en knapp på høyttaleren kan fargen på LED-lampen byttes slik at du kan fremheve din logo til det fulle. Mulighet for å parre med en annen høyttaler for 2 x 10 Watt True Wireless Stereo Audio og gi din logo en enda større boost!

Selges pr. stk. Priseksempel ved 100 stk. Eks. mva. inkludert lasergravering. Startkostnad tilkommer.

XOOPAR ILO WIRELESS SPEAKER Bluetooth 4.2 - 10 meter rekkevidde - 10W DC 5V - 800 mAh - Opp til 6 timer spilletid - USB til Micro-USB kabel - TWS mulighet Art.nr: 1853 Størrelse: 94 X 94 X 100 mm

10 WATT

72 LED

TWS


2249,Eks. mva. og trykk.

KLIKK MUTE PÅ VERDEN! • Bluetooth wireless • Active Noise Cancelling • 3 knapper og mikrofon • 3 timer ladetid • 260g • 30t spilletid med ANC (35t uten ANC)

CLAM ANC

The Clam er en over-ear hodetelefoner med ANC (Active Noice Cancelling) og dekker hele øret. Det gir en førsteklasses lydopplevelse og blokkerer forstyrrelser. Bare trykk på knappen og steng verden ute. Gi musikken du elsker, lydkvaliteten de fortjener med Qualcomm® aptX ™. Qualcomm® aptX lyd forbedrer den trådløse lydkvaliteten, slik at musikkelskere kan glede seg over hver sang, i hvert spor, når som helst. Kos deg med opptil 35 timer med musikk, 30 timer med ANC og om du går tom for strøm kan du bruke kabelen og fortsette å lytte. Du kan velge blant seks forskjellige farger som har hver sin unike stil. Clam ANC-hodetelefoner er sammenleggbare. Så når du ikke bruker Clam, kan du trygt lagre hodetelefonene i posen. Art. nr: 3HP400

• Bluetooth wireless • Smart noise reduction by CSR • taletid: 6t • spilletid 5t • 3 knapps fjernkontroll og mikrofon

• Rubber bumper • Splash waterproof (IPX4) • Shock proof • Speakerphone function (built-in microphone)

GIFT PACK ROCKBOX PEBBLE & VIBE WIRELESS IN-EAR HEADPHONES

Pakken inneholder en Rockbox Pebble og Vibe Wireless øretelefoner. Rockbox Pebble er en splash + støtsikker bærbar Bluetooth-høyttaler og Vibe er trådløse øretelefoner. De har begge trådløs spilletid i 5 timer. Art. nr: 8GIFT05

GIFTPACK VIBE WIRELESS IN-EAR HEADPHONES & POWERBANK 3000 MAH

Powerbank 3000 mAh er liten og kan lade telefonen en gang. Vibe Wireless er fargerike hodetelefoner og har 5 timers trådløs spilletid. Kombiner de to, så har du det ultimate reisesettet. Art. nr: 8GIFT03

557,-

711,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

ROCKBOX BOLD S

Rockbox Bold har den perfekte størrelsen. Liten men med fantastisk lyd, og om du vil lytte i stereo kan du koble to Rockbox sammen og maksimere lyden. Ikke bekymre deg for batteriet, den kan spille i hele 12 timer og bruker bare 1,5 timer å lade. Høyttaleren er dekket av slitesterkt stoff og er helt vanntett. Du trenger ikke å få panikk når du får litt sand, skitt, støv, snø på den og blir den skitten, er det bare å skylle det av. Åpne stroppen og fest den til buksa eller sekken. The Bold har en innebygd mikrofon og er tilgjengelig i seks farger. Art. nr: 1RB6000

LITEN I STØRRELSE. STOR PÅ LYD

788,Eks. mva. og trykk.

73


BT LED LIGHT SPEAKER Bluetooth høyttaler med touch knapper og god lydkvalitet. Led lys nede og rundt høyttaleren. Perfekt til bruk både inne og ute. 5W høyttaler Art.nr: BLP3830

509,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

HIGH QUALITY BRANDING... TACTILE BT SPEAKER Bluetooth høyttaler med touch panel. Stilig og design og god lydkvalitet. Med mikrofon for å kunne besvare mobilsamtaler. 10W høyttaler. Art.nr: BLP3700

815,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

BT SPEAKER 10W Bluetooth høyttaler med to små subwoofere. Tøft design og god lydkvalitet. 10W høyttaler. Art.nr: BLP3710

915,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

74


429,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

METAL BLUETOOTH HEADSET Koble deg av ved å koble deg på denne holdbare trådløse hodetelefonen. Med fantastisk lyd i 10 timer med trådløs musikkavspilling eller med kabel. De myke putene forsikrer deg maksimal komfort. Knapper på hodetelefonen og mic for handsfree tale. Art.nr: BLP4100 Størrelse: 190 X 145 X 75 MM

...ON HIGH QUALITY GADGETS! 965,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

WIRELESS EARPHONES Bluetooth ørepropper med førsteklasses lydkvalitet, mikrofon og med ladetaske og innebygd LED-indikator på innsiden av lokket. 8-10 timers brukstid. God lydkvalitet. Art.nr: BLP4740

475,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

BLUETOOTH HEADPHONE Trådløst bluetooth headset med inntil 10 timers brukstid. Med mikrofon for å besvare mobilsamtaler. Art.nr: BLP4510

75


Fruktblanding Blandede smaker Sjokoladefylt mint Pulverfylt lakris Bregmos Lakrisblanding Pulverfylt Bringebaer/lakris Pulverfylt jordbaer/lakris

220,Priseksempel/kg ved 50kg inkludert enfargetrykk. Eks. mva.

242,-

TVISTET DROPS Et klassisk reklameprodukt som kan spre både budskap og god stemning. Velg mellom ulike smaker og få cellofanpapiret med din logo og ditt budskap i opptil fire valgfrie PMS-farger eller CMYK. Vi trykker på hvitt eller sølvfarget papir. Minimumsordre 30kg

Fløtekaramell Bringebær karamell Lakris karamell Sjokolade karamell

Priseksempel/kg ved 60kg inkludert enfargetrykk. Eks. mva.

TVIST

TVISTET MYK KARAMELL Karameller er en rimelig og lekker måte å få ut budskapet på. Trykket er gjort med flexotrykk i opptil fire valgfrie PMS-farger eller CMYK. Vi trykker på hvitt cellofanpapir. Logoens trykkoverflate er 23 mm bred og 16 mm høy. Minste bestilling 30 kg pr. smak.

Velg innhold etter smak!

VERGANI JULEPRALINER Julepyntet eske i metall fylt med 210 gram luksuriøs sjokolade. Den vakkert utformede stålesken med retrostil inneholder milde sjokoladepraliner fylt med crispy nougatkrem. By på italienske praliner til jul. Velg alternativet Greeting hvis du vil ha med et kort med en personlig hilsen. Kortet legges sammen med eskene.

CUBE 9 MED BREGMOS SELECTED

142,-

Cube 9 er den noe større julekuben som er fylt med Bregmos Selected Mix, vår egen sjokoladeblanding med de gode smakene Dark (57,5 %), Milk (34 %) og Caramel (34,5 %). Sjokoladebitene tvistes i sølvcellofan for en eksklusiv følelse. Logoen din kan trykkes på sidene av kuben som en hilsen. Alternativt kan du få den med helt eget trykk på kuben.

Priseksempel/stk ved 1 - 90 stk. Eks. mva.

76

124,Priseksempel/stk ved 24-192 stk. Eks. mva.


Frukt, Lakris, Mint, Hard Mint, Fløtekarameller

7,Priseksempel/ stk ved 1000 stk inkludert firefargerstrykk. Eks. mva.

PASTILLESKER Våre pastillesker har en gunstig pris og kan varieres i det uendelige takket være mulighetene for trykk på alle sider. Firefargers trykk skaper store muligheter når det gjelder bildeløsninger. Esken er fyllt med ca 20 gram godteri. Minimumsordre 500 stk.

Vår klassiske bestselger – den perfekte plassen for ditt varemerke

OPPLEV DEN STORE FORSKJELLEN. KONTAKT DIN PROFILFORHANDLER FOR SMAKSPRØVER.

• I vår sjokoladefabrikk utvikler, produserer og • Godteriet er produsert lokalt, kontrollert og pakker vi vår egen sjokolade i forskjellige smaker. pakket i pakker som er godkjent i henhold til svensk matlov. • Vi er miljøsertifiserte i henhold til ISO 14001 og trykker på matgodkjent papir med vannbaserte farger.

• Vi har erfaring med både ideer og løsninger til alt, fra godteri til god emballasje med budskap.

Startkostnad tilkommer på alle produkter

280 Priseksempel/stk ved 4800stk inkludert firefargerstrykk. Eks. mva.

Velg innhold: Bregmos Selected Mix eller Vergani Assorted.

340,Priseksempel/ stk ved 1-48 stk Eks. mva.

Perfekt til kaffen

QUATRE SJOKOLADE

JULBURK POLAR EXPRESS 1 KG Polar Express – designet som fikk flest stemmer i avstemningen! Juleboksen med dette stemningsfulle motivet er tilgjengelig i en størrelse, og fylles med enten Bregmos Selected Mix eller Vergani Assorted. Velg alternativet Greeting hvis du vil ha med et minipostkort med en personlig hilsen.

Mørk sjokolade 57,5% Melkesjokolade 34%

77

Sjokolade i kvadratisk form. Sjokoladen er pakket i sølvpapir med et hvitt omslag med plass til reklametrykk. Velg mellom Dark og Milk. Trykkes i fullfarge CMYK. Minimumsordre 2400 biter.


2660,2-Pk pris ved kjøp av 1 stk. eks. mva.

Se ut som en proff

POP BELYSNINGSKIT 2-Pk Art.nr: 6500-30

Vi gjør det pent, enkelt og lettvint!

895,Pris/stk ved kjøp av 2 stk eks. mva.

9535,-

ROLLUP SOBER Vår standard rollup. En fin og slitesterk rollup i størrelse 85x200cm. Tåler å bli montert opp og ned mange ganger og leveres alltid i en polstret veske for enkel transport og lagring. Art.nr: 2500 Mål: 85x200 cm

Pris ved kjøp av 1 stk inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

POPUP VEGG

PRISEKSEMPEL PR. STK. ROLLUP - SOBER inkl. BAG BREDDE

ART.NR

BESKRIVELSE

85 cm

2500

Kassett rollup 1082,SOBER 85x200 cm

1 STK.

Ønsker du å skille deg ut blant andre på en event eller messe, bør du definitivt satse på en popup-vegg! Å bygge en hel utstillingsvegg kan ikke gå raskere. Popup ekspanderer som en paraply til en overraskende størrelse - fem kvadratmeter (2.25x2.25m). Popup vegg kommer i en nylonpose med en totalvekt på kun 13 kg og kan lett bæres av en person. Budskapet kan enkelt byttes til ulike anledninger. (Finnes også i størrelse 296x223 cm). Pris Popup Vegg: 9535,-/stk (LED-belysning som tilleggsutstyr) Art.nr: 6500

2 STK. 895,-

Ramme av aluminium. Klemmer for stabil systemlåsing. Standardmodulen er 3x3 ruter. Mål: 223x223 cm Vekt: 13 kg

1670,85x225 cm

pris/stk. ved kjøp av 2 stk. eks. mva.

ROLL-UP PENTA For de designbevisste. Penta er stilig, kompakt og diskret. I tillegg er den veldig lett. En komplett Penta veier mindre enn tre kilo. Penta har et teleskopsrør som lar deg sette riktig høyde avhengig av hvor den skal stå. Finnes i 5 størrelser og kommer i en stilig og praktisk bag. Art.nr: 3400-3800

3760,Pris ved kjøp av 1 stk inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

PRISEKSEMPEL PR. STK ROLLUP - PENTA BREDDE

ART.NR

BESKRIVELSE

1 STK.

2 STK.

60 cm

3400

Kassett rollup Penta inkl. bag 60x205 cm

1489,-

1327,-

85 cm

3500

Kassett rollup Penta inkl. bag 85x225 cm

1895,-

1670,-

100 cm

3600

Kassett rollup Penta inkl. bag 100x225 cm

2250,-

1985,-

125 cm

3700

Kassett rollup Penta inkl. bag 125x225 cm

2845,-

2495,-

150 cm

3800

Kassett rollup Penta inkl. bag 150x225 cm

3450,-

3035,-

POPUP BORD Popupbordet er et effektivt hjelpemiddel for å synes på eventet eller messen. Kommer i en praktisk bag og er veldig lett å ta opp og ned. Innsiden av bordet blir en passende lagringsplass og bildet på fremsiden er utskiftbart. Art.nr: 7500

Alle priser er pr. stk. og eks. mva.

78


En perfekt budskapsbærer! Velg mellon rektangel, dråpe eller haifinne.

1480,Pris/stk ved kjøp av 5-9 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

BEACHFLAGG

1327,Pris/stk ved kjøp av 5-9 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

1325,Pris/stk ved kjøp av 5-9 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

Beachflagget er den perfekte budbæreren for både utendørs og innendørs bruk. Kjøp flere varianter av foten og flagget kan enkelt gjenbrukes og tilpasses der det skal stå. Vi leverer beachflagget Sober som er et høy kvalitets flagg som tåler slitasje og er tilgjengelig i tre forskjellige formater - Haifinne, Dråpe og Rektangel. Alle flagg er også tilgjengelige i flere størrelser, slik at du kan justere høyden etter hvor flagget skal stå. Trykket med moderne trykkteknikk for best resultat og leveres alltid i en stilig og praktisk bag for transport og lagring.

PRISEKSEMPEL. PR. STK. BEACHFLAGG REKTANGEL INKL. MAST, FLAGG OG KRYSSFOT + 4-FARGERSTRYKK ART.NR.

Størrelse flagg

1 stk

2-4 stk

5-9 stk

10 stk

5001-10

Rektangel flagg small 78x170 cm

1702,-

1529,-

1205,-

1147,-

5001-20

Rektangel flagg medium 78x220 cm

2205,-

1958,-

1480,-

1385,-

5001-30

Rektangel flagg large 78x330 cm

2674,-

2330,-

2043,-

1910,-

PRISEKSEMPEL. PR. STK. BEACHFLAGG DRÅPE INKL. MAST, FLAGG OG KRYSSFOT + 4-FARGERSTRYKK ART.NR.

Størrelse flagg

1 stk

2-4 stk

5-9 stk

10 stk

4002-20

Dråpe flagg medium 95x200 cm

2052,-

1805,-

1327,-

1232,-

4002-30

Dråpe flagg large 135x280 cm

2475,-

2130,-

1840,-

1710,-

PRISEKSEMPEL. PR. STK. BEACHFLAGG HAIFINNE INKL. MAST, FLAGG OG KRYSSFOT + 4-FARGERSTRYKK ART.NR.

Rektangel

Størrelse flagg

1 stk

2-4 stk

5-9 stk

10 stk

4001-10

Haifinne flagg small 50x200 cm

4001-20

Haifinne flagg medium 60x250 cm

1605,-

1432,-

1109,-

1050,-

2052,-

1805,-

1325,-

1230,-

4001-30

Haifinne flagg large 78x375 cm

2474,-

2130,-

1840,-

1710,-

4001-40

Haifinne flagg X-large 85x460 cm

3075,-

2655,-

2295,-

2125,-

Dråpe

Haifinne

79

Alle priser er pr. stk. samt inklusiv 4-fargerstrykk og kryssfot. Eks. mva. og frakt.


Priser for silke-, transfer-, tampotrykk og brodering

Vår/Sommer 2019 2018 HØST/VINTER Prisene som er oppført her er våre ca priser ekskl. mva. lokale avvikelser kan forekomme.

Silketrykk t-skjorter, pique, gensere, handlenett etc. Antall

25 – 49

50 – 99

100-299

300-499

1-farge

20,-

17,-

15,-

10,-

2-farger

32,-

23,-

17,-

13,-

3-farger

35,-

29,-

19,-

15,-

4-farger

38,-

34,-

23,-

17,-

5-farger

41,-

38,-

25,-

19,-

6-farger

46,-

41,-

27,-

21,-

Dekkhvit under kulørte plagg – prises som 2 farger. Tekniske t-skjorter – 2 dekkhvit

Transfertrykk – jakker, sekker, bager, paraplyer, dokumentmapper etc. Trykk-størrelse. innenfor 100 cm2 Antall

25

50

100

250

1-farge

47,-

40,-

33,-

29,-

2-farger

57,-

47,-

38,-

32,-

3-farger

66,-

54,-

42,-

35,-

4-farger

76,-

61,-

47,-

37,-

Brodering Mønsterkort inntil 5000 sting : kr. 1500,Endring broderingskort kr. 690,Oppstart broderingsjobber: kr. 690,-

Trykk-størrelse. innenfor 500 cm2 Antall

25

50

100

1-farge

55,-

45,-

38,-

32,-

2-farger

68,-

54,-

45,-

36,-

3-farger

81,-

63,-

52,-

40,-

4-farger

94,-

72,-

58,-

44,-

250

Påsetting er inkl. i priser – men vil variere noe mht produkt. I pris-eksempler over er inkl. påsett på jakker.

Tampotrykk – harde artikler – termokrus, flasker, lommelykter, radioer etc. Antall 1-farge

100 – 249 250 – 499 500-999 1000-2499 2500-4999 11,-

9,50,-

9,-

8,50,-

8,-

For farge nr. 2 tilkommer + 50 % i pris.

Brodering – tekstiler, jakker, fleece, skjorter, luer, pledd, sekker etc. Antall

10

25-59

59-99

1-farge

88,-

68,-

50,-

Tillegg Trykk oppstart pr. farge: kr. 690,Fargeskift kr. 690,Original arbeide kr. 1200,- pr. time Endring korrektur: kr. 300,Inn/utpakking – kr. 2 – 6 ,- pr. stk – avhengig av pakning

100 - 299 45,-

80


New Wave Profile

Full Service Concept Som Skandinavias største gruppering innen profilklær og profilreklame, har vi muligheten til å tilby et helhetskonsept i etableringen av dine profilprodukter. Vi hjelper deg med alt, fra første skisse og hele veien til leveranse og etterservice. Det spiller ingen rolle om du har en mindre bedrift eller et stort internasjonalt selskap. Vi tilpasser oss etter dine behov og dine ønsker, slik at du får en profil du trives med.

1. ANALYSE

Vi begynner alltid med å komme ut til dere for å presentere oss og vårt konsept. Vi viser eksempler på hvordan vi har hjulpet andre bedrifter for å gi dere inspirasjon og idéer til deres profilering. Vi tar inn all informasjon vi behøver for å kunne oppfylle deres ønsker og forventninger.

4. LOGISTIKK

Vårt konsept består også av en velutviklet logistikkstyring og den tilpasser vi selfølgelig etter deres ønsker. Du trenger bare si hva som skal leveres, hvor som helst, så passer vi på at alt kommer til rett plass til riktig tid. Forutenom transporten tilbyr vi også lagring og pakking. Vårt mål er at det skal være så lett som mulig for deg å bestille profilprodukter.

2. IDÉ & KONKRETISERING

Noen ganger kan det være vanskelig å vite hva man vil ha, hvordan man vil ha det og hvordan det faktisk kommer til å bli. For å gjøre det så tydelig som mulig, besøker vi dere og går gjennom vårt sortiment og viser produktprøver. Vi visualiserer en helhet med idéskisser, designforslag, trykkeløsninger og farge- og materialeprøver. Deretter gjennomfører vi størrelseprøving av klærne og gjør endringer før dere tar en endelig beslutning.

3. INNKJØP & PRODUKSJON

Å planlegge profilkjøp kan være vanskelig, spesielt om man aldri har kjøpt denne type produkter før. Etter å ha hjulpet tusentalls av bedrifter med sin profilmarkedsføring, har vi vanen inne. Sammen kan vi utføre en kostnadseektiv og praktisk strategi for kjøpene. Vi finner ut hvilke produkter som skal lagerholdes og hvilke som bør produseres på bestilling. At varene er på lager og kan leveres til rett tid. Vi utfører også kvalitetskontroller for å sikre at alt er i henhold til bestilling.

5. ETTERSERVICE

Fra start til slutt. Det er New Wave Profile - Full Service Concept. Vår service til dere fortsetter, selv når alt er levert. Dere kan alltids hendvende dere til oss om du behøver hjelp til for eksempel garantier, reklamasjoner eller kompletteringer.

GENERELLE BETALINGSVILKÅR Moms, frakt og evt. logomerking tilkommer med mindre annet er angitt. Alle priser er veiledende og gyldige t.o.m.3 1. desember 2019 . Vi forbeholder oss imidlertid retten til prisjusteringer p.g.a. prisendringer utenfor vår kontroll, for eksempel stigende råvarepriser. Vi forbeholder oss retten om trykkfeil og eventuelle feilaktige farger på trykk mot endelig salg.

FRAKT & LEVERING Frakt tilkommer alle ordrer. Kjøperens trykkeri eller kjøperen er ansvarlig for å kontrollere varene før bearbeiding. Vi reserverer oss for nyanseforskjeller på fargede

produkter, samt at fargegjengivelse i katalogen i visse tilfeller kan avvike fra de virkelige fargene. Prøver belastes og godskrives etter retur i original emballasje og i uskadet tilstand. Leveringstider etter avtale, men er vanligvis 3-5 dager på lagervarer. Enkelte varer kan ha lengre leveringstider.

Retur av varer Alle reklamasjoner må avtales på forhånd. Alle retursendinger skal være pakket i originalforpakning. Kopi av faktura eller følgeseddel må være vedlagt. Returer må skje innen 14 dager fra fakturadato.


Gaver som styrker relasjonen! Å gi, skape glede og bygge relasjoner er en viktig del av ditt varemerke. Pleie relasjonen som oppstår på det personlige møtet. Bruk de naturlige høytider til å bygge og styrke dine relasjoner. Derfor er julen en flott mulighet til å pleie forholdene dine og med en gjennomtenkt gave gir du en helt ny vekstkraft. Vi har plukket ut julegaver som vi tror litt ekstra på, for å gi deg en tidlig start. Pass på å sette logoen deres på innpakningen!

Profile for The Sign On Company

NWP -Julemagasin  

NWP -Julemagasin  

Profile for sign-on