Page 1

PROFILKLÆR REKLAMEPRODUKTER YRKESKLÆR GAVER ELEKTRONIKK DISPLAY

HØST & VINTER 2019

140 fullspekkede sider Masse nyheter og ideer om branding og varemerkebygging gjennom produktmedier

ONBOARDING KUNSTEN Å SKAPE FORRETNINGSKULTUR FRA DAG EN!


Ta frem ditt vintervaremerke. Det begynner å bli kaldt om morgenen og isskraperen begynner å dukke opp oftere i ordresystemet vårt. Bedriftene har begynt å tenke på vinteren og hvordan de kan endre merkevaren sin for den mørke årstiden. Vi har satt ekstra fokus på profilklær, profilprodukter og julegavetips i denne katalogen. Hvis du vil være tidlig ute, kan du kontakte oss, kontaktinformasjon finner du på baksiden av katalogen. Velkommen til høsten med New Wave Profile, Skandinavias største gruppering innen profil.


HØST & VINTER 2019

Profilklær

side 10

Velkledd profil

side 30

Sport & Fritid

side 48

Yrkesklær

side 70

Jakker, trøyer, t-shirts, piké, vesker og andre tekstilprodukter som fungerer like godt som arbeidsklær som gaver til personalet og ansatte, til å bruke i jobben, i hverdagen eller ved spesielle events og møter.

Klær for bedrifter som har pent antrekk som kleskode, for eksempel på kontoret, hoteller og konferanser. Elegant og stilig for både menn og kvinner.

Klær med vekt på sport og aktiv fritid. For den sportslige bedriften eller til formål som bl.a. helsefremmende tiltak, sponsing og aktive bedriftsarrangementer.

Solide arbeidsklær og varselklær for den kategorien yrkesmennesker som jobber innen industri, håndverk og lager.

Reklameprodukter side 80 Produkter tiltenkt for trykk og kan brukes som en “døråpner” og reminder i forbindelse med møter og messer.

Gaver

side 108

Display

side 130

Priser

side 138

Produkter som er tiltenkt å brukes som gave i allerede etablerte relasjoner som f. eks. sommer/julegaver til personalet og kunder eller for å takke for en fin ordre eller et godt samarbeid.

La logoen eller budskapet bli et blikkfang rundt møteplasser ved bruk av mobil eksponering og store pop-up bilder til rimelige kostnader. Her presenterer vi et utvalg av populære eksponeringer.

Priser for trykk, brodering og annen merking på produkter i denne katalogen.

3


STØTT en god sak

COTTOVER TOTE BAG

4

1F AR GE R 9F AR GE

CLIQUE BASIC ACTIVE T R

R

CLIQUE SACO LUE

CLIQUE CUSTER JAKKE

9F AR GE

R 28

FA RG E

R R FA RG E 10

R

CLIQUE NEW CLASSIC T 5F AR GE

18 9F AR GE

3B AG S

14 FA RG ER

CRAFT PRIME TEE

CRAFT PIKÉ CLASSIC

CLIQUE BASIC HOODY F/Z

CLIQUE 2-IN-1 BAG

LORD NELSON TERMOKRUS 28

FA RG E

R

SAGAFORM STÅLFLASKE

FA RG E

7F AR GE R

Det koster deg ikke ekstra, men det vil gjøre en stor forskjell. Når du velger å kjøpe et produkt, som støtter barnekreftforeningen, hjelper du forskningen og nye metoder i kampen mot kreft.

CLIQUE BASIC MICROFLEECE


NYHETER VINTER & HØST

2019 SAGAFORM

126

50

CRAFT JAKKER

FRESH’N REBEL

97

PLEDD

SPESIAL DESIGN

28

5

122


En god velkomst påvirker ansettelsens lengde! Onboarding. Nytt uttrykk for noe vi har argumentert for i lang tid: Å gjøre dine ansatte varemerkeambassadører fra dag en. Se for deg å komme hjem til familien eller vennene dine og fortelle dem at alt var forberedt på skrivebordet ditt da du ankom den første dagen. visittkort. Kredittkort. Bilnøklene. Bedriftspolicy og andre fordeler. Datamaskin med fungerende e-post med signatur. Og kronen på verket, en eske med profilerte klær i riktig størrelse, komplett for den kommende sesongen.

Det er lett å skubbe bort idéen, men faktum er at det handler om rutiner og struktur. Der kan vi hjelpe deg, og når vi først har laget et system basert på kriteriene dine, så går det av seg selv. Det blir ikke dyrere, bare mer synkronisert og effekten så mye større. Det har vært studier som viser at selskaper med denne tilnærmingen får ansatte til å bli mye lenger. Hva er det verdt for deg og ditt selskap?

KUNSTEN AV Å ØNSKE VELKOMMEN

”OMBORD” 6


Firmabilen tanket og profilert.

Hvem ønsker ikke en eksklusiv PC-bag og en splitter ny datamaskin?

Navnskilt; slik at alle vet navnet ditt.

Visittkort er fortsatt vanskelig å klare seg uten.

Telefon med interne og eksterne kontaktlister forhåndslagret.

Bra med matchende kort, men det viktigste er at det fungerer fra dag en.

Jobber dere i profilert tøy i deres bedrift? Sjekk størrelser og behov i forkant og presenter det i en stilig gavepakke eller en reisegarderobe.

All informasjon og alle handlinger samlet sammen med et personlig velkomstbrev fra sjefen. Kan du føle mer tillit til den nye arbeidsgiveren din?

En profilert koffert er en billig måte å vise din logo og en god samtaleåpner på flyet eller toget. Og praktisk når du tar med deg alle tingene dine hjem den første dagen! 7


Foto: Mandip Sunner

NWP ”ALL IN” PÅ BRANDING! BE YOUR BRAND ON EVERY STAND

VIKTIGHETEN AV SYNLIGHET

en stor kolleksjon av Basic produkter fra Clique eller om man ønsker en mer formell profil har vi selvsagt fine skjorter og dresser fra J. Harvest & Frost. Selvfølgelig finnes det også profilerte penner, kaffekrus og roll-up, de er selvskrevne hovedrolleinnehavere i det vi kaller profilmedia.

Det skal synes på utsiden og føles på innsiden når du er ditt varemerke. Det er vår «Profilosofi» I 2018 feiret New Wave Profile 20 år som Skandinavias største kjede innen profil. Vi er i dag nesten 160 medlemmer i Skandinavia og vokser stadig. Det som holder oss sammen er et fleksibelt og sterkt konsept med likt verdigrunnlag.

Vårt ønske er at alle bedrifter, store som små, anvender profilmedia som en av sine viktigste markedsføringsverktøy når det kommer til møter og relasjoner. Synlighet er altavgjørende for en bedrift som vil frem. Derfor bør din bedrifts synlighet være en naturlig del av din markedsføring. Hos oss i New Wave Profile kan vi hjelpe deg med dette. Vi kan trykke din logo på nesten alt og vi kan i tillegg veilede deg til å få den best mulige eksponering av din bedrift, ditt

Vi tilbyr tjenester innen bedriftsprofilering under kategoriene profilklær, arbeidsklær, profilprodukter, firmagaver og eksponering. Under disse kategoriene finner man alt fra fantastiske gaver fra Orrefors, Kosta Boda, Sagaform og DJ til fine sport og fritidsklær fra Craft og Cutter & Buck. Vi har også

Foto: Mandip Sunner

Foto: Mandip Sunner

8 Foto: Mandip Sunner


Foto: Mandip Sunner

Foto: Erik Rundgren

Foto: Erik Rundgren

Foto: Mandip Sunner

Foto: Mandip Sunner

Foto: Mandip Sunner

Foto: Erik Rundgren

Foto: Mandip Sunner

budskap, ditt brand eller ditt produkt. Det er nesten kun fantasien som setter grenser for din bedrifts profilering. BE YOUR BRAND NEW WAVE PROFILE SOM SPONSOR

startnummer, og selvfølgelig var alt sammen profilert. Vi ankom til arrangementet fredag 16. August, og brukte mesteparten av dagen å rigge til stor stand hvor vi på lørdagen 17. August kunne vise alle deltakere og publikum mangfoldigheten av alt vi kan levere av profileringsartikler.

Det finnes mange forskjellige arenaer man kan være synlig på. I August 2019 valgte New Wave Profile å inngå et sponsorat med Stomperud rittet som i år også var arrangør av NM i terreng sykkel, i regi av Norges Cykleforbund (NCF). Vi mente at det ville være et fint utstillingsvindu for New Wave Profile å vise seg frem i. New Wave Profile stilte med bekledning til alle funksjonærer, gympose med innhold til alle deltakende barn og var godt synlige i både målområde og i løypa. I tillegg fikk alle deltakere i NM penn og notatblokk utlevert sammen med

Lørdags morgen var ikke værgudene med oss og regnet stod ned. Med gjørme og ruskevær kom virkelig de profilerte regnjakkene til funksjonærene til sin rett. Våre medbragte profilerte telt kom virkelig i bruk, da de fort ble fullt av tilskuere, deltakere og funksjonærer som ville under tak, og vi fikk her en flott anledning å fortelle og vise frem utstilte profilartikler og forklare hva New Wave Profile er og står for. Værgudene bidro ikke bare til ruskevær, men også til god stemning i teltet og en hyggelig prat med de som kom innom. BE YOUR BRAND IN THE RAIN.

9 Foto: Mandip Sunner


PROFILKLÆR Fine og komfortable hverdagsplagg i mange farger som fungerer på jobb og fritid. De skal være deg men samtidig fortelle hva du gjør og jobber med. Det er essensen i hva profilklær handler om.

HOVEDLEVERANDØRER TIL NEW WAVE PROFILE

10


11


WEAR YOUR STATEMENT

12

Klær er effektive budbringere og sier noe om hvem vi er, derfor skal du velge dem med omsorg. Det du velger å ha nærmest kroppen har en avgjørende betydning både for miljø og din helse samtidig som det har betydning også for andres menneskers helse og arbeidsvilkår. Cottover® er Certifisert av Svanen, GOTS, Økotex, og all bomull som er markedsført under varemerket Cottover er 100 % økologisk og Fairtradesertifisert. Din beslutning om å kjøpe cottoVer® skaper forutsetninger for bomullsbonden i u-landene til å forbedre sine arbeids- og levevilkår.


100 white

106 natural

335,-

255

Eks. mva. og trykk

yellow

HOOD HERRE & DAME Hettegenser i to-lags materiale med børstet innside i moderne passform. hette med robust snor og en felles lomme i front med “inngang” på to sider. 2x2 rib i ermet og nederkant.

290 orange

Art. nr: Herre 141002 Dame 141001 Kvalitet: 80% Økologisk Fairtrade bomull, 20% resirkulert polyester Størrelse Herre S-4XL Dame XS - XXL Maskinvask: 40˚ Vekt: 280 g/m2

425 pink

435 cerise

SE 14-218 Swerea IVF

Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net

COLOURFUL RESPONSIBILITY

460 red

645 green

725 sky blue

767

209,-

royal

Eks. mva. og trykk

855 navy

PIKÉ HERRE & DAME Pique med kort arm i en klassisk piquestrikk. Modellen har en moderne passform med strikket ribb på krage og ermet. To knapper med forsterkede stopler og splitt i siden.

885 purple

Art.nr: Herre 141006 Dame 141005 Kvalitet: 100% økologisk Fairtrade-bomull Størrelse: Herre S-4XL Dame XS - XXL Vekt: 200 g/m2

980 charcoal

990 SE 14-218 Swerea IVF

Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net

black

13


100 white

106 natural

95,Eks. mva og trykk.

255 yellow

BEANIE Myk og sporty lue i jersey med dekorsømmer ton i ton. Glattstrikket for enklere merking.

290 orange

Art.nr: 141024 Kvalitet: 100% Økologisk fairtrade-bomull Størrelse Onesize Maskinvask: 40˚ Vekt: 200 g/m2

425 pink

435 cerise

460

SE 14-218 Swerea IVF

red Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net

645 green

725 sky blue

767

55,-

royal

Eks. mva og trykk.

855

HEADBAND

navy

Mykt og sporty pannebånd i jersey kvalitet. Dekorsømmer ton i ton. Glattstrikket for enklere merking. Art.nr: 141027 Kvalitet: 100% Økologisk fairtrade-bomull Størrelse Onesize Maskinvask: 40˚ Vekt: 200 g/m2

885 purple

980 charcoal

SE 14-218 Swerea IVF

990 black

Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net

14


TOTE BAG

TOTE BAG HEAVY L

Canvas bag med lange håndtak

Canvas bag med bellows og korte håndtak.

Art.nr: 141028 Kvalitet: 100% økologisk Fairtrade-bomull, GOTS-sertifisert. Mål: 38x40 cm

Art.nr: 141029 Kvalitet: 100% økologisk Fairtrade-bomull, GOTSsertifisert. Mål: 38x8x40 cm

59,-

79,-

Eks. mva og trykk.

Eks. mva og trykk.

SE 14-218 Swerea IVF

Made with Fairtrade Cotton. All bomull kommer fra Fairtrade certifieserte produsenter. Les mer på www.info.fairtrade.net

106

290

460

980

990

natural

orange

red

charcoal

black

GYM BAG

TOTE BAG HEAVY S Lite bomullsnett med korte håndtak og flat bunn.

Gymbag i myk canvas, naturfarget snor på toppen. Kan også brukes som ryggsekk.

Art.nr: 141030 Kvalitet: 100% økologisk Fairtrade-bomull, GOTSsertifisert. Mål: 24x15x20 cm

Art.nr: 141033 Kvalitet: 100% økologisk Fairtrade-bomull, GOTSsertifisert. Mål: 38x45 cm

69,-

99,-

Eks. mva og trykk.

Eks. mva og trykk.

15


ALL YOU NEED IS CLIQUE 16


Basic T

Basic Active T

Med en moderne, litt tettere passform for både gutter og jenter og fokus på grunnleggende farger slik at vi kan tilby en prispresset T-skjorte som ikke går på bekostning av kvalitet.

Ved Active mener vi funksjonelt materiale og her har vi en veldig fin T-skjorte med god passform for både menn, kvinner og junior.

HERR

HERR

DAM DAM

FRA

31,-

59,-

Eks. mva. og trykk.

FINNES OGSÅ I BARNEMODELL!

Eks. mva. og trykk.

BASIC -T

BASIC ACTIVE-T

Dame- og herremodell i en noe smalere passform.

T-skjorte laget med interlock-strikket stoff, sidesømmer, forsterket nakkebånd og label til å rive av for enkel relabeling. Spun dye kvalitet til basic pris!

Art. nr: herre 029030 dame 029031 Kvalitet: 100% bomull. (Gråmelert [95] 85% bomull og 15% viskose, ash [92] 99% bomull og 1% viskose, antracite melert [955] 60% bomull og 40% polyester.) Vekt: 145 g/m2 Størrelse: Herre XS–4XL dame XS-XXL Pris: HVIT 31,- | KULØRT 41,-

Art. nr: Herre 029038 Dame 029039 Kvalitet: 100% polyester Vekt: 135 g/m2 Størrelse Herre: XS-3XL Størrelse Dame: XS/34–XXL/44

FARGER HERRE 250

580

67

820

18

95

955

300

56

54

605

10

38

94

00

44

57

55

600

68

71

825

815

92

99

55

54

35

38

95

10

300

18

SPUN DYED ER EN PROSESS DER PIGMENTET LEGGES TIL SELVE FIBEREN. DETTE REDUSERER MENGDEN VANN OG KJEMISK BRUK I PRODUKSJONEN BETYDELIG. I TILLEGG SØRGER DENNE MILJØVENNLIGE TEKNIKKEN FOR BEDRE FARGEDYBDE OG FARGEFASTHET.

35

FARGER DAME

FARGER HERREE & DAME

580

00

99

600

605

71

00

SE 14-218 Swerea IVF

11

216

SE 14-218 Swerea IVF

UV50

17

35

55

580

599

96

99


TEE

Classic T

HERRE DAME

CLIQUE NEW CLASSIC -T Vår klassiske t-shirt i god kvalitet nå i en mer moderne passform. Forkrympet kjemmet bomull og ringspunnet garn, rundstrikket. Dobbel krage med elastan. Art. nr: Herre 029360 Dame 029361 Kvalitet: 100% Bomull. (Visibility yellow og visibility orange [11/170] 80% Polyester og 20% bomull med sidesøm, ash [92] 99% bomull og 1% viskose, gråmelert [95] 85% bomull og 15% viskose, antracite melange [955] 60% bomull og 40% polyester) Vekt: 160 g/m2

52,-

Moderne klassiker

Størrelse: herre XS–3XL (00, 35, 55, 580, 95, 99: XS-5XL) dame XS/34–XXL/44

BASISFARGER

Eks. mva. og trykk.

Forbedret passform Stort fargespekter!

SE 14-218 Swerea IVF

VARSEL

250

565

580

67

820

18

95

955

300

56

54

605

815

10

38

94

00

11

44

57

55

600

68

825

35

92

99

170

Slub T

HERRE DAME

CLIQUE SLUB T Moderne t-shirt i 100% ringspunnet slub-jersey bomull laget med sidesømmer. Dobbelt forsterket nakkebånd og label til å rive av for enkel relabeling. Plagget er forkrympet og enzymbehandlet. Art. nr: Herre 029352 Dame 029353 Kvalitet: 100% bomull Vekt: 140 g/m2 Størrelse Herre: XS-XXL Størrelse Dame: XS/34–XXL/44

109,Eks. mva. og trykk.

BASISFARGER 565

00

SE 14-218 Swerea IVF

90

99

Katy CLIQUE KATY Loose fit t-shirt til dame med sidesømmer og fold i armavslutningen. Art.nr: 029305 Kvalitet: 60% viskose, 35% polyester og 5% elastan. Vekt: 210 g/m2 Størrelse: Dame 34/XS-44/XXL

157,Eks. mva. og trykk.

BASISFARGER 00

18

580

95

99


POLO

Classic Polo HERRE

DAME

CLIQUE CLASSIC LINCOLN/MARION S/S Vår klassiske herre og dame piké i ny moderne passform. Knappestolpe med 3 knapper som går ton-i-ton og splitt i sidene. Art. nr: Herre 028244 Dame 028246 Kvalitet: 100% Bomull. (Ash [92] 99% bomull og 1% viskose, gråmelert [95] 85% bomull og 15% viskose, antracite melange [955] 60% bomull og 40% polyester) Vekt: 200 g/m2 Størrelse: Herre XS–3XL (XS-5XL: 580, 95, 99) Dame XS/34–XXL/44

BASISFARGER 00

10

600

18

250

300

35

38

54

55

56

57

580

605

67

68

815

820

825

92

94

95

955

99

125,-

44

Eks. mva. og trykk. SE 14-218 Swerea IVF

Pittsford Polo HERRE

CLIQUE PITTSFORD POLO Moderne flerfarget pique med kontrastdetaljer. Denne poloen er produsert i 100% ringspunnet bomull med 3 knapper og vevd stoff i nakkekragen. Poloen har også splitt i siden, halvmåne og forsterket nakkebånd. Leveres med label til å rive av for enkel relabeling. Plagget er forkrympet og enzymbehandlet.

DAME

Art. nr: Herre 028270 Dame 028271 Kvalitet: 100% bomull Vekt: 200 g/m2 Størrelse Herre: XS-XXL Størrelse Dame: XS/34-XXL/44

239,-

BASISFARGER

Eks. mva. og trykk.

00

580

SE 14-218 Swerea IVF

Stretch Premium Polo

HERRE DAME

CLIQUE PREMIUM POLO Herrepolo i en god stretch-kvalitet, 2 knapper. Herringbone nakketeip og bartac kryss i splitt. Forkrympet, og enzymbehandlet for en mykere følelse. Art.nr: Herer 028240 Dame 028241 Kvalitet: 95% bomull, 5% elastane (grå melange [95] 80% bomull, 15% viskose, 5% elastane).blåmelert og antrasittmelert [565/955] 55% bomull, 40% polyester, 5% elastan. Vekt: 215 g/m2 Størrelse: Herre XS-3XL (00, 99: S-4XL) Dame 36/S-44/XXL

188,Eks. mva. og trykk.

BASISFARGER

00

35

54

55

580

605

95

99

565

955

10

300

SE 14-218 Swerea IVF

19


Clique knyter sammen alle tenkbare varianter av sweatplagg, både herre, dame og junior. Dessuten i et bredt fargeutvalg og til en pris som er satt maks ned! Gode profilplagg som alle elsker å ha på seg.

SWEAT Odessa

Oakdale

HERRE

419,-

Ottawa

HERRE

DAME

DAME

Eks. mva. og trykk.

399,-

472,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

CLIQUE ODESSA

CLIQUE OAKDALE HERRE/DAME

CLIQUE OTTAWA HERRE/DAME

Unisex bukse i samme herlige kvalitet som Ottawa jakke og Oakdale genser. Moderne design og passform. Buksen har snøring i livet. Glidelås på frontlommer, baklommer og nederst på legg.

Funksjonell og sporty hettejakke. Leveres med en kengurulomme og en ekstra skjult lomme med glidelås. Hette har meshfôr og snøring. Elastisk strikk i ermekant. Mansjett i stoffet nederst.

Art.nr: 021066 Kvalitet: 100% polyester Vekt: 215 g/m2 Størrelse: XS-XXL

Art.nr: Herre 021062 Dame 021063 Kvalitet: 100% polyester Vekt: Solid 215 gm2, Melange 240 gm2 Størrelse Herre: XS-3XL Størrelse Dame: XS/34–3XL/46

Hettejakke i myk og fin polyester for en mer sportslig look. Kommer i dame- og herremodell samt en matchende bukse Odessa. Jakken er utrustet med to lommer i front med glidelås, innerlommer, en smart detalje for hodetelefoner, og at hetten har mesh på innsiden og snor.

BASISFARGER ODESSA

BASISFARGER OAKDALE

BASISFARGER OTTAWA

SE 14-218 Swerea IVF

95

99

Art.nr: Herre 021064 Dame 021065 Kvalitet: 100% polyester Vekt: Enfarget 215 g/m2, melert 240 g/m2 Størrelse: Herre XS-3XL. Dame 34/XS-46/3XL

SE 14-218 Swerea IVF

580

92

95

SE 14-218 Swerea IVF

580

99

20

92

95

99


Classic

HERRE

DAME

209,-

220,-

262,-

Eks. mva og trykk.

Eks. mva og trykk.

Eks. mva og trykk.

CLASSIC ROUNDNECK

CLASSIC HOODY

CLASSIC HOODY FULL ZIP

Sweatshirt genser i unisexmodell. Flatlcok sømmer ton i ton. 2x2 rib. Skjult sidelomme med glidelås.

Sweatshirt hood til herre og dame. Kenguru lomme med praktisk løsning for mobiltelefon. Kontrast mesh fôr i hetten. 2x2 stretch rib i nedekant og armavslutning. Flatlocksømmer ton i ton.

Sweatshirt hood jakke til herre. To lommer i front med glidelås og to innelommer. Mesh fôr i kontrast i hetten. 2x2 stretch rib i nedekant og armavslutning. Flatlock sømmer ton i ton. Tilpasset for hodetelefoner.

Art.nr: Herre 021041 Dame 021042 Kvalitet: 80% bomull, 20% polyester (blåmelert [565], grønnmelert [676] antrasitmelert [955] 60% bomull, 40% polyester. Gråmelert [95] 85% bomull 15% viskose) Vekt: 300g/m2 Størrelse: Herre XS–3XL (35, 55, 580, 95, 99: XS–5XL) Dame 34/XS–44/XXL

Art.nr: Herre 021044 Dame 021045 Kvalitet: 80% bomull, 20% polyester (blåmelert [565], grønnmelert [676] antrasitmelert [955] 60% bomull, 40% polyester. Gråmelert [95] 85% bomull 15% viskose) Vekt: 300g/m2 Størrelse: Herre XS–3XL (35, 55, 580, 95, 99: XS–5XL) Dame 34/XS–44/XXL

Art.nr: Unisex 021040 Kvalitet: 80% bomull og 20% polyester (blåmelert [565], grønnmelert [676] antracitmelange [955] 60% bomull og 40% polyester. Gråmelert [95] 85% bomull og 15% viskose). Vekt: 280 g/m2 Størrelse: XS–3XL (580, 95, 99: XS–5XL)

BASISFARGER I CLASSIC MODELLER 35

55

580

676

565

95

955

99

Basic

HERRE

DAME

136,-

178,-

209,-

Eks. mva og trykk.

Eks. mva og trykk.

Eks. mva og trykk.

FINNES TIL JUNIOR!

FINNES TIL JUNIOR!

BASIC ROUNDNECK

BASIC HOODY

BASIC HOODY FULL ZIP

Rundhalset sweatshirt i unisexmodell med rib i mansjett og i nederkant.

Sweatshirt med hette i unisexmodell med rib i mansjett og i nederkant. Snor i hette og stor lomme i front. Smart detalj for å kunne bære hodetelefoner inkludert.

Sweatshirt med hette til herre. Glidelås og lomme i front. Rib i mansjett og nederkant. Tilpasset for hodetelefoner.

Art.nr: 021030 Kvalitet: 65% polyester og 35% bomull (visibility yellow [11], visibility orange [170] 85% polyester og 15% bomull) Vekt: 280 g/m2 Størrelse: XS–3XL (580, 95, 99: XS-5XL) Pris: 125,- 139,- (3-5XL) 135,- (farge 11, 170)

Art.nr: 021031 Kvalitet: 65% polyester, 35% bomull (visibility yellow [11] visibility orange [170] 85% polyester og 15% bomull). Vekt: 280 g/m2 Størrelse: XS-3XL (580, 95, 99: XS-5XL) Pris: 159,- 179,- (farge: 11, 170)

BASISFARGER ROUNDNECK / HODDY

Art.nr: Herre 021034 Dame 021035 Kvalitet: 65% polyester och 35% bomull Vekt: 280 g/m2 Størrelse: Herre XS-3XL (580, 95, 99: XS-5XL) Dame 34/XS-42/XL Pris: 189,- 209,- (3-5XL)

BASISFARGER FULL ZIP HOODY

VARSEL

00

10

18

250

300

35

38

44

54

55

56

11

00

35

55

57

580

600

605

67

68

815

92

95

955

99

170

95

955

99

21

57

580

605


HØST&VINTER

BRINKLEY PARKAS Vinterparkas med en deilig dunfølelse. Yttermateriale i 100% polyester med membran. 5000WP/ 5000Mvp. Vannavvisende Bionic-finish ECO. Vattert med gjenvunnet polyester (Bluesign), 160 gsm (2,6 - 2,8 Clo) i erm. Tapede sømmer og regulerbar snor i hette og midje. Glidelås i metall og magnetknapper i klaff og lommer. Ribbestrikket mansjett inne i erm og regulerbar ermavslutning med trykknapper. Art. nr: Herre 2111036, Dame: 2121039 Kvalitet:100 % Polyester Størrelse: Herre S-3XL, Dame

909

2399,Eks. mva. og trykk.

600

589,Eks. mva. og trykk.

100

400

600

632

728

900

935

EXPEDITION Vattert softshell med avtagbar hette, formsydde armer. Snorstramming i linning og Velcro justering i erme. Glidelås i front og innerlommer, samt en mesh innerlomme. Art. nr. Herre 2261057 dame 2261058 Kvalitet: Fabric 1) Softshell; 94% Polyester, 6% Spandex, bonded with 100% Polyester fleece. Fabric 2) 100% Polyester with “Bluesign” padding (100 gms in body, 80 gms in sleeves) Størrelse Herre: S-5XL Størrelse Dame: XS-XXL

22


279,Eks. mva. og trykk.

632

100

400

600

935

728

900

SPEEDWAY Fleecejakke med tofarget glidelås i front og i lommer. Dekorert med flatlocksømmer. Mulighet for å kjøpe separate hemper i ulike farger til glidelåsen for å matche eventuelle logoer. Kvalitet: 100% Polyester microfleece. Art. nr. Speedway: 2261500 Størrelse: S-5XL Art. nr. Speedway lady: 2261501 Størrelse: XS-XXL

HØST&VINTER

699,Eks. mva. og trykk.

KARTING JACKET Softshelljakke med avtagbar hette. Regulerbare snorer i nedekant og velcro-stropper i ermavslutning. Reflexpiping bak for bedre synlighet. 3000WP/ 3000Mvp. Art. nr. Herre 2261061 dame 2261062 Kvalitet: 96% Polyester, 4% Elastan,280 gsm. Størrelse Herre: S-5XL Størrelse Dame: XS-XXL

900

900

100

935

23

400

600

632

728


HØST&VINTER

HERRE DAME

1999,Eks. mva. og trykk.

99

VELKLEDD

CUTTER & BUCK GLACIER PEAK Glacier Peak er oppkalt etter en av de fem vulkanene i fjellkjeden Cascades i den amerikanske delstaten Washington. Denne parkasjakken er utstyrt med Primaloft Black Eco® vattering som holder deg varm og transporterer fuktighet bort. Utstyrt med YKK-metaluxe® glidelås. Sidelommene er dekket av myk, varm fleece. Lommer med glidelås på innsiden av jakken for lommebok og telefon. Utstyrt med beskyttende knappestolpe foran og hette som kan fjernes ved behov.

fra småkjølig til iskaldt

Art. nr: Herre 351444 Dame 351445 Kvalitet: 90% polyester, 10% nylon, Primaloft Black Eco® vattering. Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

HERRE

DAME

HØST&VINTER

HERRE

DAME

1499,Eks. mva. og trykk.

569

630

1349,-

580

99

Eks. mva. og trykk.

580

CUTTER & BUCK PENDLETON JACKET

99

En moderne skreddersydd jakke med et sporty utseende. Diamantvattert mønster, fremhevede skuldersømmer og sydde sidepaneler. Sustans®-vattering fra DupontTM og Sorona® gjør jakken veldig varm i forhold til sin vekt, og den holder deg varm i løpet av høstens kjølige dager. YKK glidelås foran i sort oksidmetall. To lommer i fleece med glidelås og en lomme på innsiden for sikker lagring.

CUTTER & BUCK PACKWOOD JACKET Packwood er en supertynn jakke av Primaloft vattering som gir de egenskapene en utendørsjakke bør inneholde: varmende, lett å pakke sammen og ekstremt myk å ha på seg. Jakken har justerbare snorer og elastisk kantbånd som stenger kulden ute. Glidelåsen i front er YKK-metaluxe® noe som gir jakken et eksklusivt uttrykk.

Art. nr: Herre 351446 Dame 351447 Kvalitet:100% polyester, Vattering: Sustans® gjenvunnet Sorona and DupontTM fibrer Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

Art. nr: Herre 351426 Dame 351427 Kvalitet: 100% Polyester og PrimaLoft® Black Eco padding Størrelse: Herre S-4XL Dame XS- XXL

24


HØST&VINTER

HØST&VINTER

DAME

HERRE

1349,Eks. mva. og trykk.

999,Eks. mva. og trykk.

CLIQUE CRESTON PARKAS

CLIQUE COLORADO VINTERJAKKE Varm polstret vinterjakke. Vanntett SBS glidelås på bryst og frontlommer. Avtagbar/ justerbar hette. To store innerlommer i mesh. Snorer i bunn, og damemodellen er utstyrt med snor i midjen. 2x2 rib i mansjett. WP / MVP 5000/3000

Polstret parkas med mykt teddy-stoff fôr i hette. Brystlomme med glidelås, to lommer foran med magneter og innerlomme med glidelås. Quiltet innvendig og snor i bunn. Justerbare mansjetter og løsning for hodetelefoner. WP / MVP 5000/3000.

Art. nr: Herre 020931 Dame 020932 Kvalitet: 100% polyester; 50D rib-stop +TPU fi lm ; Kvalitet skuldre: 100% polyester +TPU coating 50D*50D Størrelse: Herre: XS-3XL , Dame: 34/XS-46/3XL

Art. nr: 020913 Kvalitet: 100% nylon; full dull taslon; 70D*320D + PU transperant coating. Størrelse: XS-3XL

BASISFARGER 99

580

BASISFARGER 99

HØST&VINTER

HØST&VINTER

799,Eks. mva. og trykk.

En ekte klassiker!

549,Eks. mva. og trykk.

CLIQUE CLASSIC RAIN JACKET

CLIQUE AROCK JACKE

En klassisk regnjakke med metalliske trykknapper. Justerbar hette med en kant. To lommer foran med klaff. Gropventiler i metall, tapede sømmer og WP 8000.

Høst/vårjakke med tynt fôr, robuste metallglidelåser og trykknapper for et moderne utseende. Hetten kan rulles opp, to lommer foran med klaff, to brystlommer med glidelås og en med glidelås på ermet. Innerlomme med borrelås. Snorer med snittdetalj i enden. Justerbare mansjetter og løsning for hodetelefoner. Art. nr: 020903 Kvalitet: 65% polyester og 35% bomullstwill. Størrelse: XS-3XL

Art. nr: 020939 Kvalitet: 100% polyester med polyuretan. W/P 8000. Størrelse: XS-3XL

BASISFARGER 99

55

66

580

BASISFARGER 99

25


REFLECTIVE Pass på at du alltid blir sett!

HØST&VINTER

CUSTER JACKET

99,-

En lett polstret fleecejakke med reflekterende trykk. 2 sidelommer med glidelåser. Skjult lomme i ermet med glidelås, 2 innerlommer og tommelhull. Leveres med løsninger for øretelefoner. Art. nr. Herre 020933 Dame 020934 Kvalitet: 100% polyester. Størrelse Herre: XS-3XL Størrelse Dame: 34/XS-46/3XL

799,-

Eks. mva. og trykk.

HUBERT W. PATCH REFLECTIVE Strikket lue med oppbrett. Strikket med reflekterende tråd. Patch i front for trykk. (size 9,5 x 4,5 cm) Art. nr. 024135 Kvalitet: 100% akryl.

Størrelse: Onesize

HØST&VINTER

Eks. mva. og trykk.

89,Eks. mva. og trykk.

HUBERT REFLECTIVE Strikket lue med oppbrett. Strikket med reflekterende tråd.

104,Eks. mva. og trykk.

SMART BACKPACK REFLECTIVE En smartsekk i refleksmateriale. Sekken kan bæres som en ryggsekk med snor i toppen, en lomme med glidelås og en gummikledd utgang for hodetelefonledningen. Art. nr: 040165 Kvalitet: 100% polyester i refleksmateriale Reflexindex 250.

159,-

Art. nr. 024134 Kvalitet: 100% akryl. Størrelse: Onesize

Eks. mva. og trykk.

104,-

BASIC BACKPACK REFLECTIVE Basic backpack i reflekterende materiale for god synlighet i mørket. En stor ubehandlet trykkflate til profilering. Art. nr: 040164 Reflexindex 250.

REFLECTIVE GLOVES

Lett vatterte hansker i reflekterende materiale. Perfekt for joggeturen eller ekstra hansker til bilen. Art. nr: 024165 Kvalitet: Shell: 60% polyamide, 40% polyester. Lining: 100% polyester. Padding: 100% polyester.

26

Eks. mva. og trykk.


Profilert fra topp til tå! I CA. PRISEN INNGÅR KLISJÉ. INGEN STARTKOSTNAD VED REPEATORDRE. Minste antall for luer 120 stk/farge. Minste antall for strømper 120 par/ farge og 40 par/størrelse.

DRESSTRØMPE

HALVFROTTÉ STRØMPE

Slett- og finstrikket dresstrømpe i meget høy kvalitet. Egner seg som ”give-away” og for detaljerte logoer.

Finstrikket, tynn og smidig sports- og fritidsstrømpe i halvfrotté. Ribbestrikket skaft med strikk. P.g.a. de fine maskene egner den seg godt for detaljerte logoer Populær ”give-away” og reklamestrømpe.

Art. nr: 01307P Kvalitet: Håndplukket, kammet og tvinnet bomull. 80% bomull, 18% polyamid, 2% Lycra®. Farger: Hvit, svart, marine, antracit og gråmelert. Denne modellen kan fås i andre fargekombinasjoner avhengig av lagerstatus. Størrelse: 36–39, 40–45, 46–48.

Art. nr: 01306P Kvalitet: Håndplukket, kammet og tvinnet bomull. 80% bomull, 18% polyamid, 2% Lycra ® . Farger: Hvit, svart, marine, antracit og gråmelert. Svanemerket/EU-blomst i fargene svart, hvit og marine. Størrelse: 36–39, 40–45, 46–48.

86,-

76,-

Pris vid 120 par inkl. kliché, exkl. moms.

Pris ved 120 par inkl. kliché, eks. mva.

149,-

HVIT

SVART

MARINE

ANTRACIT

GRÅMELERT

94,-

Pris ved 120stk. inkl. kliché, eks. mva.

Pris ved 120stk. inkl. kliché, eks. mva.

LUE XXFINE

LUE FUNKSJON

Ekstra finstrikket 6-søms lue i ull/akryl med polycolon lining/polypropylene for beste funksjon som transporterer ut svetten og gir en god komfort. Luen strikkes med rundstrikk for å få en klar og fin mønstergjengivelse. Denne luen egner seg for detaljert design med store fargeforskjeller. Passer brukeren som vil ha et ”top of the line” produkt. Hovedfarge og mønster i valgfrie farger. Hovedfarge og mønster i valgfrie farger.

En kvalitetslue i blandingen ull/akryl med polycolon lining. Denne kombinasjonen gir luen en funksjon som både holder hodet varmt og transporterer fukten ut via fóret. Denne luen er en finstrikket unisex modell med 4 sømmer i toppen. Egner seg for innstrikk med litt “finere”detaljer. Hovedfarge og mønster i valgfrie farger. Art. nr: 01723

Art. nr: 01733

94,-

94,-

Pris ved 120stk. Pris uten/med fleecefôr 94,-/109,inkl. kliché, eks. mva.

Pris ved 120stk. inkl. kliché, eks. mva.

GROVSTRIKKET LUE

FINSTRIKKET LUE

Grovstrikket akryllue med 4-sømstopp og med bomullsfór eller med fleecefór på innsiden. Denne luen egner seg best for enklere innstrikk av tekst eller logo, men også label med brodering. Hovedfarge og mønster i valgfrie farger.

Finstrikket akryllue med 6-sømstopp samt bomullslining på innsiden. Denne luen egner seg for litt mer detaljerte logoer og tekster, samt etikett og/eller brodering. Hovedfarge og mønster i valgfrie farger. Art. nr: 01711

Art. nr: 01709

27


Vårt

SPEEDKONSEPT

med spesialdesign!

Innenfor disse konseptene tilbyr vi blant annet kule caps, tynne luer, fine multiscarf, bagger og praktiske belter med rask leverings og lave volumer fra Asia. Vårt speedkonsept er UNIKT da vi har ekstremt stor fleksibilitet til å få en helt egen design/look ut i fra våre modeller. Eksisterende stoffarger kan mikses & matches fritt. I tillegg kan du få dine egne pms på for eksempel sømmer uten ekstra kostnad. Vi har ingen ferdige produkter, men store muligheter med design ut i fra deres ønskemål og med deres egen logo. Det kallar vi spesialdesign.

HØST&VINTER

102,Pris ved 200 stk inkl. tryck & preget PU-detalj eks. mva.

MODERNE WAISTBAG 04189278 Produktet som ligger i tiden og som gjør at ditt varemerke kan spres i helt nye målgrupper! Her digitaltrykker vi logoene som allovermønster i valgfrie farger og preging på PU detaljen. Kvalitet : 100% polyester 230D Svarte håndtak, fòr, glidelås og PU detalj. Leveranstid: Fotoprøve fås innen 14 arbeidsdager etter godkjent skisse. Leveringstid ca 4 uker etter godkjent fotoprøve/fysisk prøve Totalt ca 6 uker. Ønskes fysisk prøve tilkommer det 1500,-/stk.

Antall 200stk 300stk 500stk Pris 102,- 99,- 96,-

• Minimumsantall: 200 stk. • Prisene er inkludert flyfrakt. • 100% polyester 230D. • Svarte håndtak, fòr, glidelås og PU detalj.

• Ønskes fysisk prøve tilkommer det 1500,-/stk. • Pakkeinstruksjoner: Pakket enkeltvis i pose.

Multiscarf - skjerf, lue, pannebånd - du bestemmer! MULTISCARF 04011722 Flyfrakt inngår i prisen. Hvit regnes ikke som trykkfarge. Størrelse: 50 x 25 cm, 100% Polyester 130 gsm. • Pristillegg pr trykkfarge: 1 300,-/ekstra farge. (fra 4. farge) • Korrektur mottas innen 1-2 arbeidsdager etter sendt ordre. • Leveringstid: ca 3-4 uker etter godkjent korrektur. • Ønskes fysisk prøve tilkommer det 1 100,- /stk. • Pakkeinstruksjoner: Enkeltpakket i pose.

ANTALL

300 stk

500 stk

1 000 stk

2 000 stk

3 000 stk

5 000 stk

1 farge

27,-

20,-

17,-

16,-

14,-

13,-

2 farger

32,-

23,-

19,-

17,-

15,-

13,50,-

Pris ved 300 stk inkl. 1-fargetrykk. eks. mva.

3 farger

37,-

26,-

21,-

18,-

16,-

13,50,-

39,-

4 farger

42,-

29,-

23,-

19,-

16,-

14,-

Pris ved 300 stk med refleks

5 farger

57,-

32,-

25,-

20,-

16,-

14,-

27,-

28


BASISFARGER

ORANGE

99 SVART

35 RØD

58 MARINE

300 CERISE

55 ROYAL

Pris ved 100 stk Inkl . en brodering/ screentrykk. Eks. mva.

Pris ved 150 stk Inkl . en brodering/ screentrykk. Eks. mva. BASISFARGER

MANNE 04011717 Klassisk singlejerseylue i bomull/elastan med 6 sømmer i toppen. Kan fås med kontrastfarge på flatlocksømmene samt med eller uten svart fleecefòr til samme pris. Svart lue finnes i økologisk bomull. Pris inkl. en brodering (max 8 000 sting) alt. ett screen/allover-trykk* (opptill 2 farger) eller en vevd etikett (opptill ca 4x4 cm). Art. nr: KH0011. Mål: B26xH23cm

Antall 100 Stk 150 stk 300 stk 500 stk 1 000 stk Pris 74,- 67,- 63,- 61,- 58,- Økologiskbomull (kun i svart) pristillegg 6,-

OSKAR 04011727

55 ROYAL

00 HVIT

35 RØD

99 SVART

96 PISTOL

58 MARINE

Sporty og moderne lue i elastisk fleece, polyester/elastan med 6 sømmer i toppen. Kan fås med kontrastfarge på flatlocksømmene. Pris inkl. en brodering (max 8000 sting). Alternativt 1 stk. tofarget screentrykk eller en vevd etikett opp til 4x4cm Art. nr: KH006 Mål B24,5xH22,5cm

Antall 150 stk 300 stk 500 stk 1 000 stk Pris 72,- 69,- 67,- 63,-

Minsteantall: 100 stk Bilde mottas 7 arbeidsdager etter godkjent skisse. Leveringstid ca 4 uker etter godkjent bilde/fysisk prøve. Ønskes fysisk prøve (mottas innen 12 arbeidsdager) tilkommer 600,- for frakt.

• • • • •

TIL

• • • •

Leg ges på

L EG

HV ORANGE

95 GRÅMELERT

72,-

18

IS

HV GUL

955 ANTRASITT MELERT

74,-

GSP R

00 HVIT

pris er i t abe llen

TURKIS

Pakkeinstruksjoner: Pakket enkeltvis i pose. Pris for ekstra vevd etikett: 8,-* Pris for tilleggstrykk (to farger): 6,Pristillegg per trykkfarge: 3,Pris for tilleggsbrodering pr. 1 000 sting: 1,-

REFLEKS

(12 k r og 6 for reflek sø kr for reflek mmer stryk k

Modellene Oskar & Manne går å få med reflekssømmer og reflekstrykk.

* Ved bestilling av vevd etikett kan leveringstiden bli litt lenger. Vi reserverer oss for valutaendringer

68,91,-

CLASSIC 04014413 / DAVIS 04014035

MED eller UTEN sandwich. Caps i børstet bomullstwill med justerbar snapback. Finnes i 15 ulike farger og kan kombineres på valgfri måte på de ulike panelene, skjerm samt sandwich og det er i tillegg mulig å velge valgfri trådfarge på sømmer og luftehull uten ekstra kostnad. Inkl. brodering i front (maks 8 000 sting) og en mindre brodering bak (maks 2 000 sting). Alternativt et tofarget trykk i front og en mindre brodering bak (maks 2 000 sting). Ved brodering i 3D tilkommer kr 7,-

Pris ved 100 stk inkl. brodering / etikett. eks. mva. Pristillegg PU -tag inkl. preging (brun alt. svart)

BASISFARGER CLASSIC

GARNFARGER 94 SILVER

99 SVART

HARRY Ribbestrikket lue i 100% bomull med oppbrett og 6 sømmer i toppen. Finnes i lysgrå og svart. Pris inkl. en brodering (max 8000 sting) alt. en vevd etikett (opptil ca 4x4 cm).

KHAKI

GUL

ORANGE

RØD

HV GUL

GRÅ MELERT

00 HVIT

99 SVART

MØRK GRÅ

MARINE

ROYAL

ROSA

CAMO

LYSEBLÅ

LYS GRØNN

GRØNN

VEVD MELERT STOFF GRÅ

Antall 100stk 150stk 300stk 500stk 1000stk Pris 89,- 82,- 78,- 76,- 72,-

Detaljeinformasjon

SILVER

Antall 100stk 150stk 300stk 500stk 1000stk Pris 72,- 65,- 62,- 60,- 56,-

Art. nr: 04011743 Mål: B21xH19 cm (oppbrett 6 cm).

CAPS DAVIS

Pris vid 100 st inkl. två brodyrer. exkl. moms.

BLÅ

MØRKEGRÅ

SVART

Antall 150stk 300stk 500stk 1000stk Pris 76,- 72,- 70,- 67,-

• • • •

Minsteantall: 150 stk Bilde mottas innen 7 arbeidsdager etter godkjent skisse. Leveringstid ca 4 uker etter godkjent bilde/fysisk prøve. Ønskes fysisk prøve (fås innen 12 arbeidsdager) tilkommer 600,- for frakt. • Pakkeinstruksjoner: 25 stk/pose og 150 stk/kartong.

29

• • • •

Pris for tilleggsbrodering pr 1 000 sting: 1,Pris for tilleggsbrodering i 3D pr 1 000 sting: 1,50,Pristillegg pr refleksdetalje: 4,Pris for ekstra vevd etikett: 8,-*

* Ved bestilling av vevd etikett kan leveringstiden bli litt lenger. Vi reserverer oss for valutaendringer

KR


VELKLEDD PROFIL Høy kvalitet og fine snitt gjør plagget brukende også til arbeidsklær for den velkledde profilen. Arbeidsklær som matcher og forsterker merkevaren din. Her ligger profileringen i detaljene. Det er det lille ekstra og det unike som forsterker. Bær ditt varemerke med personlige knapper, diskret brodering eller som en logo ton-i-ton.

HOVEDLEVERANDØRER TIL NEW WAVE PROFILE

30


31


Det finnes skjorter og så finnes det skjorter. J. Harvest & Frost tilhører den siste kategorien. Penskjorter til dame og herre, der ingenting er lagt til tilfeldighetene, kvalitet, søm og passform er av høyeste klasse. Det er en kolleksjon som kan ta deg fra kontoret til middagsavtalen samme dag og som gir en komplett stil. Detaljene gjør til og med de mest klassiske modellene til små underverker takket være kvalitet og finesse. Alle burde ha rett til å ha på seg en godt velsydd skjorte i et fantastisk materiale og dette er en luksus som man har råd til. Pick one. Try one. Love one.

Skjortekolleksjonens 6 designlinjer

PURPLE BOW

Vår trendkolleksjon. Her finner du våre seneste og mest trendige produkter. NON-IRON.

YELLOW BOW

Detta er vår “brett-opp-ermene og-sett-i-gang” kolleksjon i solide farger med unik Easy Care-behandling

32

RED BOW

Vår klassiske kolleksjon med en twist. Våre velarbeidede skjorter med kontrastdetaljer for å passe ulike situasjoner. NON-IRON.

INDIGO BOW

Med nøye utvalgte stoff og etterbehandling gir det skjorten en myk og slitt følelse. Det er en arbeidsskjorte som allerede er “jobbet i”..

BLACK BOW

Vår siste og mest ekslusive kolleksjon. Never Iron og Nano Tex (spill-resist) med suveren passform i følelsen av luksus NEVER-IRON & SPILL RESIST..

GREEN BOW

Vår klassiske kolleksjon. Her finner du våre ensfargede produkter. Tidløse klassiker som aldri kommer å gå ut av stil.. NON-IRON.


HØST&VINTER

HØST&VINTER

1199,-

600

Eks. mva. og trykk.

2299,Eks. mva. og trykk.

660

J.HARVEST & FROST CLASSIC BLAZER 20 Komfortabel jakke i vannavvisende teknisk materiale med 4-veis stretch. Myke avrundede skuldre og klassiske lommeomslag. Sømmer med AMF-strikking. Innvendig med viskosefôr i stilige fargekombinasjoner. Antibakterielt behandlet materiale i armhulen. Foret kan også blottlegges som et lommetørkle. Den perfekte jakken til jobb, reise og fest. Kvalitet: 86% ull, 8,5% polyester + 5% lycra, 0,5% antistatisk Farge: 600 navy, 650 navy melange, 900 black, 990 grey melange MEN 2 9 63 0 01 44-62 600

660

900

900

WOMAN 2 9 63 0 03 3 2- 4 8

990

HØST&VINTER

990

J.HARVEST & FROST CLASSIC TROUSERS Disse stilige og komfortable buksene i vannavvisende teknisk materiale med 4-veis stretch gir deg beveglesesfrihet. Det er så behagelig som det blir, og med en innovativt finish som aktivt avviser vann fra buksens overflate kan du trygt dra rett fra jobb til fest selv med plutselig endringer i været. Pressen i buksen er nøye laget med den innovative og patenterte Supercrease-behandlingen, noe som holder den faste pressen i buksen på plass. Myk indre linning tilpasset hovedstoffet,gir ekstra stretch for mer komfortabel bevegelse. Kneforet med myk viskose. Kombiner buksene med vår klassiske blazer for en full dress, eller kjør solo med en av våre stilige skjorter for det smarte, avslappede kontor looken.

Kvalitet: 70% ull, 20% polyester, 10% PTT-stretch Farge: 600 Navy, 660 Navy Melange, 900 Black, 990 Grey melange

2299,Eks. mva. og trykk.

J.HARVEST & FROST CLUB BLAZER 30 Vår moderne og veldig komfortable Club Blazer er laget i stretch med supermyke skuldre,en skreddersydd midje og halvfôret sommerfugl interiør. Stoffkonstruksjonen har en grov struktur for en mer avslappet, men bevisst stil. Fôret i brystlommen kan eksponeres som et lommetørkle. Kvalitet: 70% ull, 20% polyester, 10% PTT-stretch Farge: 209 brown melange, 600 navy, 990 grey melange

MEN 2 9 6 20 01 44-62 600

990

WOMAN 2 9 6 20 03 3 2- 4 8

209

33

MEN 2 9 6 612 1 46-62


HØST&VINTER

HØST&VINTER

HØST&VINTER

799,-

799,-

799,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

J.HARVEST & FROST INDIGO BOW 37

J.HARVEST & FROST PURPLE BOW 144

J.HARVEST & FROST PURPLE BOW 143

En elegant, dristig og moderne paisley-skjorte laget i superlett poplinstoff. Denne stilige skjorten har en myk, moderne Cut-away-krage med skjulte button-down knapper og har Easy-care behandling.

En smart og uformell dress skjorte i jacquard-mønster med børstet overflate, som gir en unik, luksuriøs og supermyk følelse. Skjorten inkluderer også vårt velkjente NON-IRON og mekaniske stretch ytelse. Denne stilige skjorten har en myk, moderne Cut-awaykrage med skjulte button-down knapper og har Easy-care behandling. Easy care / Easy wear.

En ny diskret, men dristig indigofarget paisley mønsterskjorte. Vær dristig og kle den med et slips, eller skap en avslappet look med et par bukser. Uansett forblir du komfortabel og stilig hele dagen og med vår velkjente NON-IRON og mekaniske stretch ytelse. Innovasjon og smartness går hånd i hånd!

Kvalitet: 100% kompakt bomull. Easy-care.

Kvalitet: 100% bomull. Kvalitet: 100% langfibret bomull. REGUL AR 2 9 03 7 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 03 7 02 S –X X L

WOMAN 2 9 03 7 03 X S – 4X L

REGUL AR 2 9 14 4 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 14 4 02 S –X X L

34

WOMAN 2 9 14 4 03 X S – 4X L

REGUL AR 2 9 143 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 143 02 S –X X L

WOMAN 2 9 143 03 X S – 4X L


HØST&VINTER

699,-

599,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

J.HARVEST & FROST RED BOW 120 Den perfekte skjorten til enhver anledning. Med en karakteristisk indigofarge og vår velkjente NON-IRON ytelse, fint twill stoff, kan den minne deg om en smart “Jeans skjorte”. Det er designet med en ton-i-ton paisley kontrastmønster i krage og mansjett, og hvite detaljer på tråden i knappene. Den typiske Redbow skjorte. Klassisk, men likevel detaljert, noe som gir skjorten en moderne sofistikert utseende. Kvalitet: 100% bomull.

REGUL AR 2 9 120 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 120 02 S –X X L

WOMAN 2 9 120 03 X S – 4X L

56 0

900

600

10 0

50 0

9 11

J.HARVEST & FROST GREEN BOW 01 Ingenting slår følelsen og utseendet på en vellaget penskjorte, en klar farge med funksjoner som skiller seg ut fra mengden. Med denne modellen har vi valgt materialer av beste kvalitet , et moderne cutaway krage og en sofistikert 35mm knepping. Delt ryggbærestykke, teipede sømmer og non-iron behnadling gjør skjorten veldig lett å håndtere. En gitt skjorte for enhver anledning og for den motebevisste kvinne og mann. Vi har også lagt ved et matchende lommetørkle til deg som en liten gave. Kvalitet: 100% langfibret bomull. Farge: 100 White, 500 Sky Blue, 560 Mid Blue, 600 Navy, 900 Black, 911 Grey

REGUL AR 2 9 0 0101 S – 5X L

35

SLIM FIT 2 9 0 0102 X S –X X L

WOMAN 2 9 0 0103 X S – 4X L


HØST&VINTER

762

50 6 6

904

10 9

1066

699,Eks. mva. og trykk. 605 86 4

n av y / s k y b l u e

J.HARVEST & FROST RED BOW 20 Ensfarget i 100% bomull med patentert og miljøvennlig strykefri behandling. Langfibret, 2-ply Compact Cotton (Kompakt tvinnet bomull). Ryggbærestykket sikkerhetsstiller en slett kontur over skuldrene og bedre bevegelsesfrihet og 4 mm tykke knapper gir skjorten et moderne uttrykk. Matchende lommetørkle hjelper deg med å holde stilen (mansjettknuter til dame). Delt ryggbærestykke, teipede sømmer og non-iron behandling gjør skjorten veldig lett å håndtere. Kvalitet: 100% langfibret bomull. Farge: 1066 White/Navy, 109 White/Black, 5066 Sky Blue/Navy, 605 Navy/Sky Blue, 904 Black/Red

996

REGUL AR 2 9 020 01 S – 4X L

SLIM FIT 2 9 020 02 X S –X X L

WOMAN 2 9 020 03 X S – 4X L

556

799,Eks. mva. og trykk.

799,-

500

Dette ser ut som en klassisk vevd finskjorte, men er faktisk en strikket skjorte. Det beste fra begge verdener gjør dette til verdens mest behagelige, stilige skjorte. Det er som å ha på seg en t-skjorte, utrolig komfort. Vi gjør dette ved å bruke high-end dobbel 60 kompakt garn og en myk behandling. Dette gir skjorten en luksuriøs glans og silkeaktig følelse. Når du bruker høykvalitets garn i et strikket stoff, får du også en naturlig lett å-bruke skjorte, slik at du bare vasker den, henger den og bærer den.

J. HARVEST & FROST PURPLE BOW 142 Skjorte av sofistikert oxford-stoff med utrolig 20% stretch, noe som gjør denne skjorten myk, behagelig og likevel NON-IRON. Kanskje den beste skjorten vår når det gjelder smart-casual så langt. Vår gjetning er at denne modellen raskt vil bli en av favorittene dine. Teipede sømmer og NON-IRON behandling gjør skjorten veldig lett å ta vare på.

Kvalitet: 100% bomull Farge: 100 White, 500 Sky blue, 550 Blue stripe

Kvalitet: Freefit stretch. Non iron, 96% bomull, 4% FFT- stretch Farge: 762 Green, 864 Purple, 996 Grey, 556 Blue

SLIM FIT 2 9 14202 X S –X X L

blue stripe

J. HARVEST & FROST INDIGO BOW 34

Eks. mva. og trykk.

REGUL AR 2 9 14201 S – 5X L

550

skye blue

WOMAN 2 9 14203 X S – 4X L

REGUL AR 2 9 03 4 01 S – 5X L

36

SLIM FIT 2 9 03 4 02 X S –X X L

WOMAN 2 9 03 4 03 X S – 4X L


J.HARVEST & FROST BLACK BOW 60 Er dette verdens mest avanserte, strykefrie skjorte? Nano Tech - som betyr at vann, vin og andre væsker renner av skjorten. Puster skjorten, lurer du på? Som en idrettsutøver, svarer vi. Kan den vaskes? Ja på 40 grader. Trenger den å strykes? Ikke i det hele tatt! Krage med moderne cut-away. Elastisk tråd i toppknappen for bedre komfort. Vevd med en teknikk som gir en mekanisk stretch - dette betyr at selve tråden ikke strekker seg, men vevteknikken gjør at materialet flexer seg helt riktig. Delt ryggbærestykke, teipede sømmer. Skjortenes skjorte. Laget av 100% bomull. Skjorten puster, har mekanisk stretch og ser rett og slett best ut. Takket være nanoteknologi er våre Black Bow-skjorter veldig enkle å vedlikeholde. Vi kaller det Never Iron. Vask og heng dem. Bær den med stolthet. Farge: 100 White, 500 Sky Blue

REGUL AR 2 9 0 6 0 01 S – 4X L

949,Eks. mva. og trykk.

37

SLIM FIT 2 9 0 6 0 02 S –X X L

WOMAN 2 9 0 6 0 03 X S – 4X L


YELLOW BOW EASY CARE

6 0 0 NAVY

419,-

369,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk. 50 0 SKY BLUE

10 0 W HIT E

90 0 BLACK

J.HARVEST & FROST YELLOW BOW 50 & YELLOW BOW 50 SHORT SLEEVE Nyt arbeidsdagen i en komfortabel skjorte til en god pris! Yellow Bow fra J. Harvest & Frost er laget av en blanding mellom bomull og polyester og er strykelette. Dette er skjorten som tar deg til jobb og hjem igjen med stil. Skjorten har teipede sømmer, splitt i skulderparti for økt komfort og lekre knapper. Etter vår mening er dette markedets beste lavprisskjorte! Kvalitet: Økotex 100 sertifisert 60% bomull / 40% polyester. Farge: 100 white, 500 sky blue, 600 navy, 900 black. REGUL AR 2 9 05 0 01 S – 5X L

SLIM FIT 2 9 05 0 02 X S –X X L

WOMAN 2 9 05 0 03 X S – 4X L

REGUL AR SS 2 9 05 01 1 S – 5X L

SLIM FIT SS 2 9 05 02 2 S –X X L

419,Eks. mva. og trykk.

5 5 5 ROYAL/ NAVY

J.HARVEST & FROST YELLOW BOW 51 Yellow Bow 51 er laget av en blanding mellom bomull og polyester og er strykelett.Dette er skjorten som tar deg til jobb og hjem igjen med stil. Skjorten har teipede sømmer, splitt i skulderparti for økt komfort og lekre knapper. Kvalitet: Økotex 100 sertifisert 60% bomull / 40% polyester. Farge: 105 white / sky blue, 505 sky blue / navy, 555 royal/navy, 955 grey/black, 905 black REGUL AR 2 9 05 101 S – 5X L

SLIM FIT 2 9 05 102 X S –X X L

WOMAN 2 9 05 103 X S – 4X L

10 5 WH ITE/SKY BLUE

38

50 5 SKY BLUE/NAVY

9 0 5 BLACK

9 55 G REY/ BLACK


AluminiumNature H3LT6455ALP2000 (Liggende) H3LT5564ALP2000 (Stående)

NATURLIG & PERSONLIG MERKET. Eksklusive graverte bagasjemerker i naturlig materiale / metall fra Quickbutton Liggende

HØST&VINTER

NATURE LUGGAGE TAG Eksklusiv semi-oval bagasjemerke med gravering som kan tilpasses med navn og varemerke. Stropp i kunstskinn med metallspenne. Du kan velge mellom stående og liggende formater.

Stående

168,Eks. mva. Inkludert gravering.

Brass Nature

Wood Nature

H3LT6455MNP3000 (Liggende) H3LT5564MNP3000 (Stående)

A3LT6455WOPNA (Liggende) A3LT5564WOPNA (Stående)

FULLSERVICEKONSEPT - WEBSHOP OG LAGER FOR DINE NAVNSKILTER, BAGGASJETAGS, PINS M.M. 39


HVERDAGS-PENT

Kunsten å være casual og relaxed uten å være ned kledd kommer fra USA. Det samme gjør Cutter & Buck som er eksperter på området.

40


99

530

00

HANSVILLE SHIRT E ny tolkning av den klassiske oxfordskjorten, men nå med ekstra stretch for en strømlinjeformet passform. Stoffet er vaskebehandlet for å oppnå en luksuriøs og myk følelse. Skjorten er utstyrt med “button-down krage”, brystlomme og avrundet snitt på bunnen. Denne skjorten blir din absolutte favoritt i garderoben. Art. nr: Herre 352406 Dame 352407 Kvalitet:97% bomull, 3% Elastan Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

41

739,Eks. mva. og trykk.


1149,Eks. mva. og trykk.

KENNEWICK CREWNECK Kennewick er en tynnstrikket genser i moderne passform med et smalt nakkebånd. Strikket av eksklusiv merinoullgarn fra Zegna Baruffa i Italia. Garnet er kjent for å være “Shiny as silk, soft as Cashmere”. Kennewick er den perfekte businessgenseren å ha på seg vår som høst. Kombiner med gjerne vår Bridgeport Chinos. Art. nr: Herre 355406 Dame 355407 Kvalitet:100% Cashwool® merinoull, vaskes på ulleprogram 30° Storlek: Herre S-4XL Dame XS-XXL

Anthracite melange 955

Nougat melange 834

Sea blue melange 597

Dark navy 580

Grey melange 95

Black 99

HØST&VINTER

CARNATION SWEATER

melange Forny garderoben med denne moderne Navy rundhalsede trøyen. Strikket i et mykt bomullsgarn og holdbar nylon. Trøyen kjennes554 myk og god å ha på seg og har en diskret men eksklusiv struktur i stoffet. Damemodellen er designet med høyere armavslutning i ribb.

679,-

Art. nr: Herre 355426 Dame 355427 Kvalitet:80% bomull, 20% nylon Storlek: Herre S-4XL Dame XS-XXL

Eks. mva. og trykk.

Anthracite melange 955

Navy melange 554

Grey melange 95

Black 99

42


99

580

04 02

569,Eks. mva. og trykk.

BRIDGEPORT CHINOS Våre chinos er laget av slitesterk bomull blandet med elastan for ekstra stretch og komfort. Regular fit med rette ben. Buksen leveres i to ulikie lengder, 32” (82 cm) og 34” (86 cm). Vi anbefaler at du bruker Bridge Chinos sammen med vår Belfairoxford skjorte, Ellensburg denimskjorte eller Hansville shirt- en perfekt uformell og hip look! Art. nr: Herre 356406 Dame 356407 Kvalitet: 98% bomull, 2% elastan. Størrelse: Herre 30/32-40/34 Dame 34/XS-48/4XL

NY FARGE

834

580

580

99

OAKVILLE CREWNECK/V-NECK

OAKVILLE LADIES’ CARDIGAN

Oakville er en strikket genser som passer til alt. Den fremstår myk og ikke for tykk, noe som gjør at den fungerer perfekt over en skjorte. Kombinasjonen av bomull og nylon gjør genseren svært behagelig med god holdbarhet. Tilgjengelig i både v-hals og rund-halset utgave.

Cardigan med knapper i front, rib i nederkant og i armavslutning. Laget i samme myke bomull-og nylonblanding som de andre plaggene i “Oakvillefamilien”. Det perfekte basisplagget å ha over en skjorte eller bluse.

Art. nr: Crewneck Herre 355416 Dame 355417 Art. nr: V-neck Herre 355418 Dame 355419 Kvalitet: 80% bomull og 20% nylon Vekt: 200 g/m2 Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

99

554

Art. nr: 355425 Kvalitet: 80% bomull og 20% nylon Vekt: 200 g/m2 Størrelse: Dame XS-XXL

419,955

419,Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

95

43


479

629,Eks. mva. og trykk.

142

181

600

183

900

142

600

625

WESTMORE V-NECK PULLOVER

PONCHO

Finstrikket genser med V-hals i Baruffa merino. Dobbelfoldet enkeltstrikk i nakken. 1 x 1 ribbe i nederkant og ermer

En poncho i en blanding av ull og akryl som er behagelig å ha rundt seg når det er kaldt. Fungerer like godt når du skal ut til postkassen, balkongen eller på jobb. Ponchoen er også en fin gave som holder lenge.

Art. nr: Herre 2112509 Dame 2122508 Kvalitet:100 % Baruffa Merino wool, 14 gg Størrelse: Herre S-3XL Dame S-XXL

Art. nr: 2127000 Kvalitet:50 % ull, 50% akryl(Dralon®) Størrelse: Onesize

44

900

999,Eks. mva. og trykk.


HØST&VINTER

FLATWILLOW Grovstrikket 1/2 - Zip genser. Metallglidelås med skinnimitert zip puller. Patch på erm og ribbestrikket avslutning i nedekant, erm og krage (Dobbel). Art. nr: Herre 2112505 Kvalitet:50% Bomull, 50% Akryl, 7gg, 3-ply Størrelse: XS-3XL

138

900

749,-

600

Eks. mva. og trykk.

699,-

BROCKWAY FULL ZIP Grovstrikket cardigan. Metallglidelås med skinnimitert zip puller. Patch på erm og ribbestrikket avslutning i nedekant, erm og krage (Dobbel).

Eks. mva. og trykk.

Art. nr: Herre 2112511 Kvalitet:50% Bomull, 50% Akryl, 7gg, 3-ply Størrelse: XS-3XL

45


0,25x

1x

0,25x 0,25x

0,25x

Så här beräknar du frizonerna runt din lokala logotyp.

För tryck på mörk bakgrund, använd denna negativa logotyp.

46

Logotyp för brodyr.

Namnet som brodyr.


BLAKELY ROLLERNECK Blakely Rollerneck er lagt av et mykt bomullsgarn i samme kabelstrikk som våre andre blakelymodeller. Fin genser med moderne passform med høy hals og rib nederst og i armavslutning. Art. nr: Herre 355422 Dame 355423 Kvalitet: 100% bomull Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

719,Eks. mva. og trykk.

Navy melange 554

Navy melange 554

Kabelstrikket!

Black 99

Grey melange 95

Sand melange 810

Navy melange 554

579,Eks. mva. og trykk. Brown melange 836

Brown melange 836

BLAKELY ROUNDNECK Blakely er laget av mykt bomullsgarn, designet med inspirasjon fra amerikansk rugby og skandinavisk minimalisme. Kabel strikket. Blakely er en klassisk genser med moderne passform med avrundet hals og rib nederst og i armavslutning. Art. nr: Herre 355402 Dame 355403 Kvalitet: 100% bomull Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

Navy melange 554

Blood orange 18

Black 99

47

Red 35

Grey melange 95

Dark navy 580

Sand melange 810

Brown melange 836

Anthracite melange 955


SPORT & FRITID Vi lever av vår sport, hvert minutt av hver eneste dag. Kolleksjonen vår inneholder et bredt utvalgav kvalitetsprodukter og er ofte det foretrukne valget av profesjonelle utøvere og lag, så vel som av aktive mennesker over hele verden. Logomerking av produkter, fargevalg og egendesignet draktsett som er unik til din bedrift er noen av mulighetene du vil finne på de neste sidene. Det er en genuin mulighet til å benytte seg av kommersielle budskap. HOVEDLEVERANDØRER TIL NEW WAVE PROFILE

48


49


HØST&VINTER

2519,Eks. mva. og trykk.

999999

3-in-1 SKALLJAKKE +

669999

3-IN-1 JACKET

VATTERT INNERJAKKE

En moderne og stilig jakke som består av en skalljakke og en vattert jakke som kan brukes separat eller sammen for ekstra varme og komfort under skikkelig kalde forhold. Skalljakken er justerbar i nede og har to brystlommer, to sidelommer med glidelås og innerlomme med glidelås. Den lett polstrede innerjakken er utstyrt med en ribbestrikket krage, mansjetter i ermene og nederst, og to sidelommer med knappelukking Art. nr: Herre 1907992. Art. nr: Dame 1907993 Body: 100% Polyamid, Fôr: 100% polyester, Innerjakke: 100% polyester, Innerjakke fôr: 100% polyester, Padding 100% polyester Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

HØST&VINTER

1679,Eks. mva. og trykk.

395000

HYBRID PUFFY JACKET

999000

960999

675999

Hybrid Puffy Jacket er en varm dunjakke med moderne design, limte kanaler og høyfôret krage. Kontrast i siden og brystlomme og innerlomme med glidelås. Art. nr: Herre 1907998. Art. nr: Dame 1907999 150 g Padding Body: 100% polyester, Padding 80% Dun 20% fjær Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

50


HØST&VINTER

3369,Eks. mva. og trykk.

669999

995000

999000

POLAR SHELL JACKET En moderne og tøff 3-lags skalljakke smed tapede sømmer, armhuleventilasjon, justerbar hette og lomme på ermet. Magnet lukking på lommer i front, vannavvisende glidelåser og laserskårede detaljer. WP: 7000 MWP: 7000 Art. nr: Herre 1908053. Art. nr: Dame 1908054 Kvalitet: 100% polyester Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

HØST&VINTER

1679,Eks. mva. og trykk.

BLOCK SHELL PANTS Allsidig 3-lags skallbukser med tapede sømmer, forsterkede knær og benavslutning. Alle lommer utstyrt med vannavstøtende glidelåser. Midjejusteringer med borrelås. WP: 7000 MWP: 7000 Art. nr: Herre 1908625. Art. nr: Dame 1908626 Kvalitet: 100% polyester Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

HØST&VINTER

1939,Eks. mva. og trykk.

360999

395000

457395

669995

995999

999000

BLOCK SHELL JKT Allsidig 3-lags skalljakke med tapede sømmer, innerlomme med forseglet glidelås og frontlommer. Vannavstøtende glidelås foran og på sidelommer. • WP: 7000 MVP: 7000 Art. nr: Herre 1907994. Art. nr: Dame 1907995 Kvalitet: 100% polyester Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

51


HØST&VINTER

3960

1259,-

6690

1679,4570

3600

9990

Eks. mva. og trykk.

9990

Eks. mva. og trykk.

LIGHT DOWN JACKET

LIGHT DOWN VEST

En lett og varm dunjakke som gir behagelig varme under kalde dager. Tynn og lett polstring i kombinasjon med moderne design, formet hette, limte kanaler og to sidelommer med glidelås gir et allsidig plagg med mange bruksområder. Jakken kan enkelt pakkes i en bag eller ryggsekk og fungerer både som ytterplagg og som et mellomlag under skikkelig kalde forhold.

En lett og varm dunvest som gir behagelig varme under kalde dager. Tynn og lett polstring i kombinasjon med moderne design, formet hette, limte kanaler og to sidelommer med glidelås gir et allsidig plagg med mange bruksområder. Vesten kan enkelt pakkes i en bag eller ryggsekk og fungerer både som ytterplagg og som et mellomlag under skikkelig kalde forhold.

Art. nr: Herre 1908006. Art. nr: Dame 1908007 Kvalitet: Body: 100% Polyamid, Padding: 90% Dun 10% fjær, Fôr: 100% Polyamid Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

Art. nr: Herre 1908008. Art. nr: Dame 1908009 Kvalitet: Body: 100% Polyamid, Padding: 90% Dun 10% fjær, Fôr: 100% Polyamid Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

52


HØST&VINTER

2949,Eks. mva. og trykk.

999000

396000

DOWN JKT Varm dunjakke med høy polstret krage og med blank utside, avtagbar hette, innerlomme og to sidelommer. Ribb i mansjetter, justerbar midje og innerlomme med glidelås Art. nr: Herre 1908000. Art. nr: Dame 1908001 Body: 100% Polyamide, Lining: 100% polyester, Padding: 90% Down 10% Feather Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

3369,Eks. mva. og trykk.

396000

999000

SPORTY DOWN PARKA Varm parkas med høy polstret krage, justerbar hette og mange lommer. Innerlomme med glidelås Art. nr: Herre 1908643. Art. nr: Dame 1908641 Kvalitet: Body: 100% Polyamide, Padding: 80% down 20% feather Størrelse: dame: XS-XXL Herre: S-4XL

53


LEISURE LEISURE FULL ZIP HOOD

LEISURE CREWNECK

Komfortabel jakke i vårt myke og funksjonelle Flex materiale. Ergonomisk og elastisk passform. Hette med snor og to lommer.

Leisure Crewneck er en fin og behagelig genser designet for hverdagsbruk. Genseren er av myk, elastisk og funksjonell polyester.

Art. nr: Herre 1901692 Art. nr: Dame 1901693 Kvalitet: 100% Polyester 215g/m2 Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-2XL

Art. nr: Herre 1907564 Art. nr: Dame 1907565 Kvalitet: 100% Polyester 215g/m2 Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-2XL

559,-

639,2950

2975

Eks. mva. og trykk.

3812

2395

2336

2606

2430

9500

9990

9920

Eks. mva. og trykk.

9750

3950

LEISURE SWEATPANTS Leisure Sweatpants er myke uformelle bukser designet for hverdagsbruk som er laget av funksjonell polyester. Buksene er utstyrt med to sidelommer, elastisk linning med snor, broderi ved fotenden og logoplassering på venstre lomme.

LEISURE JACKET Komfortabel jakke i myk, elastisk og funksjonell polyester med to lommer.

2336

Art. nr: Herre 1901690 Art. nr: Dame 1901691 Kvalitet: 100% Polyester 215g/m2 Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-2XL

2395

Art. nr: Herre 1907566 Art. nr: Dame 1907567 Kvalitet: 100% Polyester 215g/m2 Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-2XL

589,-

509,-

Eks. mva. og trykk.

3812

2975 9500

2950

2336

2395

9750

Eks. mva. og trykk.

9990

9920

1094,-

845000

578000

430000

900000

345000

395000

651000

999900

999999

736000 (kun dame)

Eks. mva. og trykk.

98100

LØPESKO V150 ENGINEERED Lett løpesko med effektiv og responsiv støtdemping, bra fleksibilitet og støtte for et nøytralt løpesteg. Perfekt for både intervall- korte- og lange løpeturer. Art. nr: Herre 1908265 Art. nr: Dame 1908264 Kvalitet: Upper Mesh: 60% Polyester 40%Polyamid; Insole: EVA with single mesh; Lining: 100% Polyester; Outsole: 100% Rubber; Midsole:100%EVA; Insole: EVA with single mesh Størrelse: Herre UK 6-12 Dam UK 3-8

54


CRAFT TEAM WEAR

346430 552851

390346

360,-

360,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

651606 900926 900926

651900

430390

999900

430900

390900

346900

522999

900999

430900

651900

900000

999900

Art. nr: Herre 1906695 Art. nr: Dame 1906696 Kvalitet: 100% Polyester Størrelse: Herre XS-3XL Dame XS-2XL

390900

Art. nr: Herre 1906698 Dame 1906699 Kvalitet: 100% polyester Størrelse: Herre XS-3XL Dame XS-2XL

346900

Stilren retrotrøye med tre knapper, meshpaneler i siden for ekstra ventillasjon. Produsert i høyfunksjonellt materiale for optimal regulering av kroppstemperaturen. Ergonomisk design i en tight passform.

345900

PRO CONTROL BUTTON JERSEY

Forsterk lagånden med denne stripete raglantrøyen. Produsert i et mykt, høyfunksjonellt materiale med mesh i armhulen for optimal komfort og prestasjon. Ergonomisk design og god stretch gir god bevegelsesfrihet.

522999

PRO CONTROL STRIPE JERSEY

PRO CONTROL MESH SHORTS Lett matchshorts i tynt og mykt materiale med stretch. Funksjonell shorts som gir optimal bevegelsesfrihet og effektiv regulering av kroppstemperturen. Kontrastfargede meshpaneler i siden gir ekstra ventilasjon og snor i midjen gir en perfekt passform. Art. nr: Herre 1906994 Art. nr: Dame 1906995 Kvalitet: 100% Polyester Størrelse: Herre XS-3XL Dame XS-2XL

SQUAD SOCK SOLID

240,-

Eks. mva. og trykk.

Art. nr: 1905580 Kvalitet: 70% nylon, 20% polyester, 10% elastan Størrelse: 28/30, 31/33, 34/36, 37/39, 40/42, 43/45, 56/48

Eks. mva. og trykk.

999900

360,-

72,-

Match og treningstrømper med strategisk plasserte paneler som holder leggskinnene på plass. Funskjonelt materiale gir god passform og holder føttene tørre under instens aktivitet. Klassisk ensfarget design.

999900

390900

480,Eks. mva. og trykk.

PRO CONTROL WOVEN JACKET

Eks. mva. og trykk.

Vevet, vindavvisende oppvarmingsjakke med behagelig meshfôr for optimal komfort og funksjon. Gummiprint på armene.

PRO CONTROL WOVEN PANTS Vevet, vindbestandige oppvarmings bukser med myk meshfôr for optimal komfort og funksjon. Ergonomisk, smal og elastisk passform. Stripe i sidene. Gummi-trykt logo.

Art. nr: Herr 1906719 Art. nr: Dam 1906720 Kvalitet: 100% Polyster Størrelse: Herre XS-3XL Dame XS-2XL 651900

Art. nr: Herre 1906710 Art. nr: Dame 1906711 Kvalitet: 100% Polyster Størrelse: Herre XS-3XL Dame XS-2XL

390900

55

522999

430900

346900

345900


CROSS COUNTRY CLUB JACKET Funksjonell og klassisk treningsjakke for langrenn med vindtett front og elastisk ventilerende bakside. Art. nr: Herre 1906767 Art. nr: Dame 1906769 Art. nr: Junior 1906773 Kvalitet: Fabric 1: 100% Polyester Fabric 2: 87% Polyester 13% Elastane Størrelse Herre: S-XXL Størrelse Dame: XS-XXL Størrelse Junior: 110/116158/164

1179,999000

395000

336000

430000

Els. mva. og trykk.

999000

CLUB 3/4 ZIP PANTS Funksjonell og klassisk treningsbukse for langrenn med vindtett front og elastisk ventilerende bakside. 3/4 glidelås for enkel av og påtagning.

CRAFT CLUB VEST Funksjonell og klassisk treningsvest for langrenn med vindtett framside og elastisk ventilerende bakside.

Art. nr: Herre 1906771 Art. nr: Dame 1906772 Art. nr: Junior 1906775 Kvalitet: Fabric 1: 100% Polyester Fabric 2: 87% Polyester 13% Elastane Størrelse Herre: S-XL Størrelse Dame: XS-XL Størrelse Junior: 110/116-158/164

Art. nr: Herre 1906768 Art. nr: Dame 1906770 Art. nr: Junior 1906774 Kvalitet: Fabric 1: 100% Polyester Fabric 2: 87% Polyester 13% Elastane Størrelse Herre: XS-XXL Størrelse Dame: XS-XXL Størrelse Junior: 110/116158/164

999000

395000

336000

430000

395000

839,-

999,Els. mva. og trykk.

Els. mva. og trykk.

56


Sviggum | foto: iStock

SPORT // ARBEID // PROFIL

TRANSFERMERKER FRA AVERY DENNISON NTP

STYRKER PROFILEN Öko-tex godkjente logomerker til dine tekstiler

57

NTP


839,Eks. mva. og trykk.

99 580

STEALTH JACKET Denne jakken med glidelås representerer fremtiden der sweatshirt møter ytterplagg. En perfekt kombinasjon mellom sport og casual. Erm og bakstykke er laget av mykt og lett materiale med en vest i vevd materiale som beskytter mot lett regn. Passer fint over en skjorte eller piké for hverdag og helg. Art. nr: Herre 351442 Dame 351443 Kvalitet: 1: 89% Polyester / 11 % Elastan, 2: 100% Polyester. Vattering: 100% Polyester Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

CUTTER & BUCK TRAVERSE HALF ZIP Halfzip genser i CB DryTec 50+UPF. Fukttransporterende egenskaper og innebygget solbeskyttelse gjør denne genseren spesiell. Genseren er myk og gir en følelse av høy komfort. Reflekterende CB - merking som gjør at du synes i mørket. En minimalistisk men stilfull genser som gjør det til det perfekte plagget når du er aktiv eller hvorfor ikke bruke genseren med et par chinos for en avslappende look. Art. nr: Herre 358416 Dame 358417 Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL Kvalitet: 90% polyester, 10% spandex Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL.

799,Eks. mva. og trykk. Black 99

White 00

Dark navy 580

58


Stand up Collar Polo CUTTER & BUCK STANDUP COLLAR POLO

Polo i Cutter & Bucks berømte Drytec +35 tri-blend-materiale. Elastisk pique med utmerket fuktransportende evne, utstyrt med fasjonabel stand-up-krage i rib og 3 knapper. Raglan armhulesøm for bevegelsesevne. Like fin på byen som på golfbanen. Art. nr: 353406 Kvalitet: 52% bomull, 45% polyester og 3% elastan. 190 g/m2 (vit 220 g/m2) Størrelse: Herre S-4XL

419,Eks. mva. og trykk.

White 00

Black 99

White 00

ADVANTAGE

Dark navy 580

Advantage Polo

CUTTER & BUCK ADVANTAGE POLO En velsittende Pique i CB DryTec Bomull +35 SPF, et mykt stretch materiale som er fuktavvisende. Denne unike kvaliteten med bomull, polyester og elastan gjør dette plagget til et must i garderoben og for deg med en aktiv livsstil. Art. nr: Herre 354418, Dame 354419 Kvalitet: 52% bomull, 45% polyester og 3% elastan. Størrelse: Herre S-4XL, Dame XS-XXL.

419,-

Anthracite melange 955

Grey melange 95

Cobolt melange 535

Pistol 96

Blue 56

White 00

Dark navy 580

Light blue 509

Eks. mva. og trykk.

Apple green 605

Anthracite melange 955

Advantage Performance

Red 35

Black 99

Advantage Sleeveless Ladies

CUTTER & BUCK ADVANTAGE PERFORMANCE Polo i Cutter & Bucks berømte Drytec 35+ materiale. Elastisk pique med utmerket fuktransportende evne. Dette er vår sporty Advantage-versjon med trykkknapper i front, som gjør man man enkelt kan åpne og lukke de. Den har ogspp en moderne krage i samme materiale som resten av piqueen.

CUTTER & BUCK ADVANTAGE SLEEVELESS LADIES Laget i vårt berømte CB DryTec +35 UPF tri-fabric-stoff som er elastisk med fuktighetskrevende evne. Denne ermeløse dametoppen har en formet nakke foran med knepping for et flott feminint utseende Art. nr: 353407 Kvalitet: 52% bomull, 45% polyester och 3% elastan. 190 g/m2 (vit 220 g/m2) Størrelse: Dame XS-XXL

Art. nr: Herre 354422 Dame 354423 Kvalitet: 52% bomull, 45% polyester og 3% elastan. 190 g/m2 (hvit 220 g/m2) Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

449,-

419,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk. Black 99

White 00

Dark navy 580

Red 35

59

Black 99

White 00

Dark navy 580


HERRE DAME

NORTH SHORE JACKET & PANTS North Shore er en jakke og bukse med høyt teknisk nivå. Plaggene er designet for golferen som trosser all slags vær. Det trelags materialet gir maksimal beskyttelse mot regn og vind mens den fireveis stretchen gir deg fleksibilitet, bevegelighet og komfort. Tøyet har god pusteevne som holder varmen inne og slipper ut fuktighet. Innsiden av jakken er fôret med et tynt meshfôr. Vanntette YKKglidelåser og justerbar snor i nedekant. C&B signaturlogo på venstre arm, foran og bak i nakke. Buksen har lommer i front og bak. Vanntette glidelåser benavslutning samt glidelås i lommer. North Shore Jacket Art. nr: Herre 351438 Dame 351439 North Shore Pants Art. nr: Herre 356438 Dame 356439 Kvalitet: 100% Polyester, Fôr: 100% Polyester. VentAir. WP10000/MVP10 000 Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL 580

99

60

1839,Jacket Eks. mva. og trykk.

1679,Pants Eks. mva. og trykk.


RAINIER JACKET Fantastisk lett, varmer året rundt med vattering i PRIMALOFT®

HERRE

DAME

1295,-

1359,-

Pris ved 10 eks exkl. moms & märkning.

Eks. mva. og trykk.

586

CUTTER & BUCK RAINIER JACKET Denne jakken er til tross for sin lave vekt, varm i all slags vær og nyttig hele året. Primaloft® padding for oppvarmings funksjonalitet, kompakthet og komfort. Jakken har flere lommer og en skjult hette Art. nr: Herre 351406 Dame 351407 Kvalitet: Ytterstoff og fôr 100% Nylon, padding 100% Polyester Primaloft® Størrelse: Herre S-4XL Dame XS-XXL

00

61

18

99

586

55

580


Det sitter i

detaljene!

Velg standarddesign for omgående levering...

955

955

367,-

209,-

367,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

CITY BACKPACK

STREET BACKPACK

ROLL-UP BACKPACK

Ryggsekk med mange oppbevaringsmuligheter. Et stort hovedrom, et separat rom forPC opp til 15”. TPU glidelåser og reflekterende zip pullers. Art. nr: 040224 Kvalitet: 300D polyester. Linning: 210D polyester. Bunn: 1680D polyester. Mål: 34.5x47x15.5 cm. Volum: ≈ 25 l

955

Moderne ryggsekk med “roll up” funksjon for å øke volumet ved behov. Separat lomme til 15” pc. Sikkerhetslomme bak og skjult lomme i bunnen. To lommer på siden. TPU glidelås, reflekterende zip pullers og innvendig nøkkelkrok.

Lett og fin ryggsekk med et stort hovedrom. Vattert lomme til PC. Glidelåslomme i front og mesh lommer på begge sider til små ting man trenger rask tilgang til. En lomme bak for sikkerhetslagring. TPU glidelåser og reflekterende zip pullers. Art. nr: 040223 Kvalitet: 300D polyester. Linning: 210D polyester. Bunn: 1680D polyester. Mål: 29.5x45.5x12 cm. Volum: ≈ 16 l

955

Art. nr: 040220 Kvalitet: 300D polyester. Linning: 210D polyester. Bunn: 1680D polyester. Mål: 29x42x15 cm. Volum: ≈ 18 l

262,-

314,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

WEEKEND DUFFLE Weekend bag med et stort hovedrom. To mindre lommer på innsiden. Diagonal bærestropp med padding for behagelig bruk. TPU glidelåser og reflekterende zip pullers. Innvendig nøkkelkrok.

LAPTOP BAG

Art. nr: 040222 Kvalitet: 300D polyester. Linning: 210D polyester. Bunn: 1680D polyester. Mål: 57x43x21 cm. Volum: ≈ 51,5 l

En klassisk slim laptop veske med mange rom for oppbevaring og plass til 15” pc. En stor hovedlomme med plass til det du trenger i løpet av dagen. Innvendig nøkkelkrok. TPU glidelåser og reflekterende zip pullers. Art. nr: 040221 Kvalitet: 300D polyester. Linning: 210D polyester. Bunn: 1680D polyester. Mål: 42x33x9 cm. Volum: ≈ 12,5 l

955

... eller spesialdesigne for å tilpasse din logo! Black

Green PMS 355

Light Green PMS 375

Orange PMS 151

Purple PMS 2593

SPESIALDESIGN ER ENKELT! Vår nye bagserie har innebygde, eller kanskje innsydde, muligheter for å tilpasse ditt varemerke: Vi har valgt ut 10 farger du kan velge mellom på glidelåsene slik at du kan gi bagen ditt eget preg. Spesiallaget til din bedrift og logo. Både logomerkingen og fargevalget på glidelåsen gjøres direkte på fabrikken i valgfri pms farge. Alt du trenger å gjøre er å velge farge, sende oss din logo/ design, godkjenne bildet av ferdig produkt og vi sender varene tilbake til deg. Dine bager vil ankomme 14 - 15 ukeretter godkjent ordre*. Spør oss om detaljene og vilkår! Reflective

White

Yellow PMS 102

Red PMS 186

Royal Blue PMS 300

Produkter: 040221 Laptop bag, 040223 Street Backpack, 040224 City Backpack, 040220 Roll up Backpack & 040222 Weekend Duffle. Kvalitet: 300D polyester, Fôr: 210D polyester PU belegg, Bunn: 1680D polyester. Eksempel på merking: Screentrykk, brodering eller gummimerke. Du kan også velge å designe dine egne zippullere i gummi. Minsteantall: 300 stk pr modell. Leveringstid: Dine bager vil ankomme 14 - 15 uker etter godkjent ordre* * eks. kinesisk nyttår!

62


Active Line 245 ,-

ACTIVE LINE SPORTBAG SMALL Liten sportsbag med kontrastfargede glidelås, 2 sidelommer og en frontlomme. Justerbar og avtagbar bærereim.

Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 158829 Kvalitet: 600D ripstop polyester/ PU /600D Jacquard polyester/PU Fôr: 210D Polyester /PU Mål: 45 x 21 x 25. Volym: 23 liter

397

392

393

394

399

369,-

ACTIVE LINE SPORTBAG BIG Sportsbag med kontrastfarggede glidelås. Kjølelomme på den ene kortsiden. Padding i bunn, Justerbar og avtagbar bærereim.

Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 158828 Kvalitet: 600D ripstop polyester/ PU /600D Jacquard polyester/PU Fôr: 210D Polyester /PU Mål: 50 x 26 x 31. Volum: 40 liter

Innebygget kjølelomme!

392 393

ACTIVE LINE DAYPACK Ryggsekk med kontrastfarge på glidelås og innsiden av bærereimene og refleksdetaljer og i front og skulderreimene. Ventilert ryggparti med kraftig padding.

394

397

397

399

349,Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 158827 Kvalitet: 600D ripstop polyester/ PU /600D Jacquard polyester/PU Fôr: 210D Polyester /PU Mål:: 30 x 24 x 47. Volym 33 liter

392

394

399

393

63


URBBAN LINE BACKPACK Polstret ryggsekk i en moderne kolleksjon med eksklusiv materialvalg. Frontlomme med organizer samt sidelommer, innerlommer og formsydde skulderrem med brystbelte. Kraftig polstret motryggen.

525,-

Art.nr: 158833 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Størrelse: 28x13x48 cm. Volum: ca 17 liter

Eks. mva. og trykk.

URBAN LINE BRIEFCASE Polstret dokumentbag i moderne kolleksjon med eksklusiv materialvalg. To ytterlommer, Håndtak og detaljer i PU lær. Avtagbar skulderrem med metallspenne. Art.nr: 158831 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Størrelse: 40x8x30 cm. Volum: ca 10 liter

525,Eks. mva. og trykk.

URBAN LINE TROLLEY Lettvektstrolley med teleskophåndtak i aluminium. Passer som håndbagasje i henhold til IATA. En lomme innvendig og en mindre ytterlomme. Art.nr: Urban Line Trolley 20” 158830 Urban Line Trolley 16” 158836 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Vekt 1,9 kg

885,Trolly 16” Eks. mva. og trykk.

179,-

915,-

Eks. mva. og trykk.

Trolly 20” Eks. mva. og trykk.

URBAN LINE COMPUTER CASE Vattert PC-lomme med trykknapper og slipin håndtak.

559,Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 158838 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Mål: 39x26x2,5 cm

URBAN LINE DUFFLE BAG Stilig dufflebag, perfekt for weekendturer. Forsterket bunn, ytterlommer på både kortside og stor lomme på dene ene langsiden. Detaljer i PU lær, avtagbarskulderreim med metallspenne.

URBAN LINE TOILET CASE Vattert tolettmappe med flere oppbevaringslommer på innsiden av lokket. Bærehåndtak og krok til oppheng.

Art.nr: 158834 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Mål: 55x25x29 cm. Volum: ca 45 liter

Art.nr: 158835 Kvalitet: 600D polyester / PU coating Mål: 25x10x21 cm . Volum: ca 4 liter

245,Eks. mva. og trykk.

64


TROLLEY 18 TOMMER

Trolley i kabinstørrelse i god kvalitet. Stort hovedrom og fire hjul . Metallplate for logo. Art. nr: 95135 Størrelse: 33x20x53 cm

LORD NELSON CABIN TROLLEY Smidig trillekoffert! Utstyr med fire hjul, kombinasjonslås og er laget av ABS plast. Passer fint som håndbagasje hos de fleste flyselskaper. Passer som håndbagasje hos de fleste flyselskap. rommer 33 liter.

699,-

LORD NELSON TROLLEY En moderne trolley i fire størrelser som passer en hver anledning. Utrustet med TSA-lås og fire hjul.

Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 411076 20’’ (52x36x23 cm) 2,8 kg,

Art.nr: 411135 Størrelse 17´(54x33x19,5cm) Emballasje: Gaveforpakning

65

619,Pris ved 25 eks. Oppstartkostnad 529,- pr.side/pr. ordre Eks. mva. Inklusiv lasergravering

999,Eks. mva. og trykk.


CANVAS LORD NELSON WEEKENDBAG Den perfekte reisevesken til korte reiser. Art. nr: 411077 Farge: grå 95, marine 58 Størrelse: 53x15x41 cm

LORD NELSON TOALETTMAPPE Fin og smidig toalettmappe Art. nr: 411079 Farge: grå 95, marine 58 Størrelse: 26x11x19 cm

599,Eks. mva. og trykk.

249,Eks. mva. og trykk.

599,-

LORD NELSON VESKE Praktisk veske med lang bærerem. Lomme til PC inni som gjør den til en praktisk arbeidsveske.

Eks. mva. og trykk.

Art. nr: 411082 Farge: grå 95, marine 58 Størrelse: 38x12x29 cm

HØST&VINTER

LORD NELSON RESEGARDEROBE Stilfull reisegarderobe. Art. nr: 411080 Farge: grå 95, marin 58 Størrelse: 51x91 cm

LORD NELSON DUFFELBAG

399,-

Den er enkel å pakke og forskjellige bærestropper gir flere gode måter å bære bagen på. Art. nr: 411153 Farge: grå 95, marine 58 Størrelse: 55x35x25 cm. Volum: ca 40 liter

Eks. mva. og trykk.

66

599,Eks. mva. og trykk.


LUKSURIØST KUNSTSKINN

SAGAFORM WEEKEND BAG Romslig weekendbag i lekkert svart skinn. Utstyrt med lommer både på utsiden og innsiden. Den øvre delen åpnes og lukkes med dobbel glidelås for enkel tilgang og enkel pakking. Perfekt for brettede skjorter. Skulderreim inkludert. Rommer 26 liter. REACH- godkjent materiale. Art. nr: 5018090 Størrelse: 480 x 330 x 200 mm

599,Eks. mva. og trykk.

SAGAFORM TOALETTVESKE Stilig, praktisk veskepose i svart kunstskinn som er den perfekte følgesvennen til vår weekendbag i samme serie. Båndet på den ene kortsiden gjør at du kan henge den opp på badet eller bære den med deg. Rommer 3 liter. REACH- godkjent materiale.

129,-

Art. nr: 5018092 Størrelse: 260 x 140 x 105 mm

149,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

SAGAFORM FLIGHT BAG Liten skulderveske i svart skinn med plass til alle dine viktigste eiendeler. Den lange, justerbare skulderreimen betyr at den også kan brukes som en crossbodyveske. Rommer 1,5 liter. REACH- godkjent materiale. Art. nr: 5018093 Størrelse: 220 x 50 x 150 mm

SAGAFORM DATAVESKE

SAGAFORM BÆRENETT Denne trendy tote-vesken i svart kunstskinn er perfekt som en bærbar veske til jobb, skoleveske, treningspose, handbagasje eller hva som helst. Gjør den enda mer attraktiv ved å trykke på din egen logo! Rommer 10 liter. REACHgodkjent materiale.

Stilig, attraktiv bærbar dataveske i svart kunstskinn med to indre og ytre lommer. Vesken gjør reisen enkel og praktisk takket være en reim på baksiden som festes over håndtaket på de fleste vognvesker. Skulderreim inkludert.Rommer 13 liter. REACH- godkjent materiale. Art. nr: 5018091 Størrelse: 430 x 300 x 125 mm

Art. nr: 5018094 Størrelse: 380 x 340 x 90 mm

129,-

360,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

67


KOFFERTER

3011

3022

3027

3030

3040

3047

3048

3050

3062

3064

3065

3071

3073

3074

3075

3097

3099

3010

CAB KØBENAHVN TROLLEY Hard, men lett koffert i polykarbonat. Kan utvides med 25%. Kofferten har fire store doble hjul som gjør det enkelt å rulle på de fleste underlag. Har fast og godkjent kombinasjonslås med TSA-funksjon for sikker reise til og fra USA. Godt interiør med lommer, skiller og stropper som lar deg pakke og organisere tingene dine. Teleskopisk håndtak for å trekke kofferten, bærehåndtak øverst og på siden. 3 års garanti mot produksjonsfeil. Tilgjengelig i både enkel koffert og som et sett med 50 + 60 + 70 cm kofferter. Perfekt for profilering

850,-

950,- 1100,- 2598,-

Art.nr: 50 cm 504830, 60 cm 60830, 70 cm 70830

Trolley 50 cm Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

Trolley 60 cm Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

68

Trolley 70 cm Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

Sett 50+60+70 cm Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.


LUKSURIØS SKINN

1698,Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

FLORENS WEEKEND BAG

Weekend Bag i skinn, 2 utvendige lommer, skulderrem, 3 innvendige lommer hvorav en med glidelås. Art. nr: Cognac 7772920, Svart 7772910

FLORENS DATAVESKE DAME 15”

FLORENS DATAVESKE 13”

FLORENS DATAVESKE 15”

Florens Dataveske 13” i skinn, utvendig lomme med glidelås, Holder for teleskophåndtak på kofferten, innvendig beskyttelse for datamskin og iPad. Skulderrem.

Florens Dataveske 15” i skinn, utvendig lomme med glidelås, Holder for teleskophåndtak på kofferten, innvendig beskyttelse for datamskin og iPad. Skulderr em.

Størrelse: 40x29x13 cm Art. nr: Cognac 7776526, Svart 7776510

Størrelse: 36x27x6 cm Art. nr: Cognac 7776226, Svart 7776210

1198,-

Størrelse: 40x29x6 cm Art. nr: Cognac 7776326, Svart 7776310

1260,-

Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

Dataveske 15” i skinn, utvendig lomme med glidelås, Holder for teleskophåndtak på kofferten, innvendig beskyttelse for datamskin og iPad. Skulderrem.

1198,FLORENS WASH BAG

FLORENS PADELRACKET COVER

Wash Bag i skinn, Utvendig lomme med glidelås, delere i hovedrom.

Padel racket cover i skinn Art. nr: Cognac 7776626, Svart 7776610

Størrelse: 25x15x15 cm Art. nr: Cognac 7776726, Svart 7776710

940,-

660,-

Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

Pris ved 10 eks Eks. mva. og trykk.

69


70


YRKESKLÆR Jobman utvikler og produserer yrkesklær med funksjonell design og av god kvalitet til profesjonelle fagpersoner. Yrkesklær er en naturlig del av din bekledning, på lik linje med verktøyet du trenger for å utføre jobben din. Vi samarbeider med kunder og yrkespersoner slik at vi stadig forbedrer eksisterende produkter og kan utvikle nye funksjonelle produkter.

HOVEDLEVERANDØR TIL NEW WAVE PROFILE

71


PRACTICAL Practical er det første funksjonsnivået i Jobmans sortiment. Kvaliteten er høy, akkurat som på alle våre produkter. Det er litt færre finesser, og andre løsninger som gjør Practical til ett enkelt valg for den prisbevisste.

72


L

2277 VARSEL BOMULL HÅNDVERKBUKSE Slitesterk håndverksbukse i bomull. Buksen har hengelommer med forsterkninger, ekstra rom og en tilleggslomme med glidelås. Forsterkede innvendige lommer for knebeskyttere kan justeres i to høyder. Størrelser fra C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold i benavslutningen. Buksen er sertifisert i varselklasse 1 i henhold til EN20471. Forsterkede hengelommer. Tommestokklomme med knivholder. Baklommer med klaff og borrelås. Mobillomme med D-ring for ID-kortholder.

499,-

Art.nr: 65227710 Kvalitet: 100% Bomull Vekt: 340 g/m2 Eks. mva. og trykk. Varselklasse: 1 EN20471 Kategori: PRACTICAL Størrelse: C42-64 / D84-120

ORANGE / 65120255-3100

GUL / 65120255-2100

1202 SOFTSHELLJAKKE VARSEL Vannavvisende jakke med fleece på innside og tommelgrep. Romslige frontlommer med glidelås. Åpne lommer på innsiden.

GUL/SVART / 65227710-9921

ORANGE/SVART / 65237762-3199

ORANGE/SVART / 65227710-9931

GUL/MARINE / 65237762-2167

GUL/SVART / 65237762-2199

MARINE/GUL / 65227710-6721

Art.nr: 65120255 Kvalitet: 100% polyester Vekt: 280 g/m2 Varselklasse: 3 EN20471 Kategori: PRACTICAL Størrelse: XS-4XL

Eks. mva. og trykk.

2377 VARSEL HÅNDVERK Håndverkbukse i polyester/bomull sertifisert i varselklasse 2. Forsterkede innvendige lommer for knebeskyttere kan justeres i to høyder. Størrelser fra C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold i benavslutningen. Forsterkede hengelommer med tilleggslommer og glidelås. Mobilomme og D-ring for ID-kortholder. Tommestokklomme med knivholder. Baklommer og lårlomme med klaff og borrelås. Art.nr: 65237762 Kvalitet: 80% polyester, 20% bomull Vekt: 240 g/m2 Varselklasse: 2 ENISO 20471 KATEGORI: PRACTICAL

Størrelse: C42-64 / D84-120

499,Eks. mva. og trykk.

73

599,-


499,Eks. mva. og trykk.

BLÅ 65232120-6300

RØD 65232120-4100

BRUN 65232120-1700

2321 ARBEIDSBUKSE Lettstelt servicebukse i polyester/bomull som holder farge og fasong. Forsterkede innvendige lommer for knebeskyttere kan justeres i to høyder. Størrelser fra C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold i benavslutningen. Art.nr: 65232120 Kvalitet: 65% polyester, 35% bomull Vekt: 240 g/m2 Kategori: PRACTICAL Størrelse: C42-64 / D84-120

KHAKI / 65232120-1400

SVART 65232120-9900

MØRKEGRÅ 65232120-9800

SKOGSGRØNN 65232120-7500

MARINE 65232120-6700

2313 SERVICESBUKSE Bukse med romslige frontlommer i polyester/bomull som holder farge og fasong. Størrelser fra C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold i benavslutningen. Tommestokklomme. Baklommer med klaff og borrelås Art.nr: 65231320 Kvalitet: 65% polyester, 35% bomull Vekt: 240 g/m2 Kategori: PRACTICAL Størrelse: C42-64 / D84-120

BRUN KHAKI 65232220-1799 65232220-1499

299,Eks. mva. og trykk.

RØD MARINE 65232220-6799 65232220-4199

MØRKEGRÅ SKOGSGRØNN SVART 65232220-9999 65232220-9899 65232220-7599

SKOGSGRØNN / 65231320-7500

RØD 65231320-4100

BRUN 65231320-1700

SVART 65231320-9900

MØRKEGRÅ 65231320-9800

KHAKI 65231320-1400

MARINE 65231320-6700

2322 HÅNDVERKSBUKSE Lettstelt håndverksbukse i polyester/bomull som holder farge og fasong. Forsterkede inn-vendige lommer for knebeskyttere kan justeres i to høyder. Størrelser fra C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold i benavslutningen. Forsterkede hengelommer med tilleggslommer og glidelås. Mobilomme og D-ring for ID-kortholder. Tommestokklomme med knivholder. Baklommer og lårlomme med klaff og borrelås.

BLÅ 65231320-6300

74

Art.nr: 65232220 Kvalitet: 65% polyester, 35% bomull Vekt: 240 g/m2 Kategori: PRACTICAL Størrelse: C42-64 / D84-120

499,Eks. mva. og trykk.


279,Eks. mva. og trykk.

5501 FLEECE JAKKE Fleece med tommelgrep og glidelås i front og på lommer. Romslige frontlommer. Elastisk bånd i nerkant og armavslutning. Innerlommer. Art.nr: 65550175 Kvalitet: 100% polyester Vekt: 280 g/m2 Kategori: PRACTICAL Størrelse: XS-4XL MØRKEGRÅ / 65550175-9800

SVART 65550175-9900

SKOGSGRØNN 65550175-7500

MARINE 65550175-6700

BLÅ 65550175-6500

RØD 65550175-4100

ORANGE 65550175-3000

BRUN 65550175-1700

1201 SOFTSHELLJAKKE Vannavvisende softshelljakke med tommelgrep i 8 farger. Romslige frontlommer med glidelås. Brystlomme med ID-kortholder. Innerlommer. Art.nr: 65120171 Kvalitet: 96% polyester, 4% elastan Vekt: 280 g/m2 Kategori: PRACTICAL Størrelse: XS-4XL

449,Eks. mva. og trykk.

MARINE / 65120171-6700

SVART 65120171-9900

MØRKEGRÅ 65120171-9800

SKOGSGRØNN 65120171-7500

BLÅ 65120171-6500

75

RØD 65120171-4100

ORANGE 65120171-3000

BRUN 65120171-1700


HØST&VINTER

1190 JAKKE WINDBLOCKER VARSEL Den nye generasjonen jakke i et 3-lags materiale med bird-eye-trikot på utsiden, vind- og vannavvisende membran og fleece på innsiden. Materialet er lett og tøyelig og gir stor bevegelsesfrihet. Tåler både lett regn og vind (10 000 mm vannsøyle, ikke tapede sømmer) og har god pusteevne. Forsterkninger i svart stoff på utsatte steder. Svart ribbestrikket mansjett nederst på ermene. Romslige frontlommer med glidelås. Brystlomme med glidelås og D-ring for ID-kortholder. Glidelås med innvendig vindbeskyttelse som beskytter mot trekk og gnissing mot haken. Glidelåshempe med refleksdetaljer. Påvarmede reflekser uten sømmer i Jobmandesign. Reflekser for økt synlighet. Kvalitet: 100% polyester, 300 g/m². Art nr: 65119055 Varselklasse 3, EN ISO 20471 Størrelse: L-3XL Varselklasse 2, EN ISO 20471 Størrelse: XS-M

1299,Eks. mva. og trykk.

2240 HÅNDVERKSBUKSE STRETCH VARSEL Smidig håndverksbukse i holdbar varseltwill med paneler i form av skrittkile i stretch Cordura® som gir ekstra bevegelsesfrihet. Knebeskyttelseslommer med sider i stretch Cordura®. Forhåndsbøyde knær i slitesterk FA™ med to høydenivåer for knebeskyttelse. Romslige hengelommer med ekstra rom og forsterket innside; kan puttes i frontlommene. Ekstra beltehemper på de største størrelsene. Hammerhank. Tommestokklomme med knivholder. Skrå benlomme med glidelås, telefonrom, rom for ID-kort og ekstra rom. Mesh i knefolden for ventilasjon. Forsterket benkant bak i polyamid som ikke absorberer fukt, og snor nederst på bena.

2199

Kvalitet: 75% polyester /25% bomull, 260 g/m². Art nr: 65224062 Varselklasse 2, EN ISO 20471 Størrelse: C46, C146 och D92 Varselklasse 1, EN ISO 20471 Størrelse: C44, D84-D88 Sertifisert ifølge EN14404:2004+A1:2010 type 2, nivå 1 sammen med Jobmans knebeskytter 9943, 9944 og 9945.

999,Eks. mva. og trykk.

76


DURABILITY AT WORK SINCE 1975 6597

HØST&VINTER 9730

9941

5162 ALLROUNDJAKKE Lett jakke i polyester med god stretch som gir smidighet. Innstramming i kragen. Forsterkning på undersiden av ermene og på fronten. Frontlommer med glidelås.

9899

9999

649,Eks. mva og trykk.

Art nr: 65516250 Kvalitet: 100% polyester, 200 g/m². Størrelse: XS-3XL

899,Eks. mva og trykk.

2164 HANTVERKSBYXA STRETCH

4 4-veis stretch

Smidig håndverksbukse i holdbar kavalleritwill med paneler i form av skrittkile i stretch Cordura® som gir ekstra bevegelsesfrihet. Knebeskyttelseslommer med sider i stretch Cordura®. Forhåndsbøyde knær i slitesterk FA™ med to høydenivåer for knebeskyttelse. Romslige hengelommer med ekstra rom og forsterket innside; kan puttes i frontlommene. Ekstra beltehemper på de største størrelsene. Hammerhank. Tommestokklomme med knivholder. Skrå benlomme med glidelås, telefonrom, rom for ID-kort og ekstra rom. Mesh i knefolden for ventilasjon. Forsterket benkant i polyamid som ikke absorberer fukt, og snor nederst på bena. Sertifisert ifølge EN14404:2004+A1:2010 type 2, nivå 1 sammen med Jobmans knebeskytter 9943, 9944 og 9945. Art nr: 65216418 Kvalitet: 94% polyamid / 6% elastan, 210 g/m². Størrelser: C44-62, D84-124

9899

4 4-veis stretch 9999

1299,-

9899

Eks. mva og trykk.

9999

2191 HÅNDVERKSBUKSE STRETCH Bukse med 4-veis stretch. Romslige hengelommer med ekstralomme og forsterket innside som kan puttes ned i frontlommene. Baklommer med løs kant forbedrer sittekomforten. Ekstra hull til belte på de største størrelsene. Hammerhank. Tommestokklomme med knivholder. Benlomme med skjult glidelås, ID-kortlomme og telefonlomme. Forbøyde knær med knebeskyttelselommer i slitesterk stretch Cordura. To høydenivåer for knebeskytterne. Forsterket benavslutning i polyamid som ikke absorberer fukt. Reflakespasspoal og snor i benavslutning. Sertifisert i henhold til EN14404:2004+A1:2010 Typ 2 Nivå 1 sammen med Jobmans kneputer 9943, 9944 og 9945. Art nr: 65219118 Kvalitet: 91% polyamid / 9% elastan, 210g/m2. Kategori: ADVANCED Størrelse: C44-62, C146-156, D88-124

Eks. mva og trykk.

2194 SERVICEBUKSE STRETCH Smidig 4-veis stretch i slitesterkt ripstop-materiale. Forsterket stretch Cordura® i skrittet. Silikonbåndet i bukselinningen holder buksen på plass. Ekstra beltehemper på de største størrelsene. Romslige frontlommer og pene stolpelommer bak. Romslige benlommer med skjult glidelås og mobiltelefonlomme. Forbøyde knær med knebeskyttelseslommer med åpning fra innsiden i to posisjoner. Mesh i knefolden for ventilasjon. Forsterkninger i Cordura og polyamid. Art nr: 65219418 Kvalitet: 94% polyamid / 6% elastan, 210 g/m². Størrelse: C42-62, C146-156, D88-124

77

1099,-


9921

Glatt polyester med fleece innside som isolerer. Brystlomme med ID kort holder. Kroppsnær passform som gir bra bevegelse. Regulerbar i hette og nedkant. Refleks på skuldrene.

Utmerket støtdemping. Hardere utside for økt beskyttelse og levetid.

159,-

Art nr: 65994384 Kategori: Functional Kvalitet: 100% EVA, Ethylen Vinyl Acetat. Størrelse: One size

DAME

Art nr: 65515053 Kategori: Advanced Kvalitet: 100% polyester, 325 g/m². Størrelse: S-3XL

Eks. mva og trykk.

9999

9931

5150 HOODIE VISION

9943 KNEBESKYTTELSE FUNCTIONAL

HERRE

9999

899,-

999,-

9921

Eks. mva og trykk.

Eks. mva og trykk.

9931

2812 HÅNDVERKSBUKSE FAST DRY

5620 SPUN DYE VISION T-SHIRT

Fast Dry-polyamid. Mykt, behagelig, lett og hurtigtørkende materiale med høy slitestyrke. Romslige hengelommer. Forbøyde knær for optimal passform.

Hurtigtørkende og fukttransporterende. Sømmer i fluorescerende farge og reflekser på skuldrene for økt synlighet.

VÅR & SOMMER

Art nr: 65562053 Kategori: Technical Kvalitet: 100% polyester, 135 g/m² interlock, 160 g/m² bird-eye. Størrelse: XS-4XL

Art nr: 65281206 Kategori: FUNCTIONAL Kvalitet: 100% polyamid, 200 g/m². Størrelse: C44-62, C146-156, D88-124

249,-

2872 HÅNDVERKSBUKSE FAST DRY DAME Art nr: 65287206 Størrelse: Dame 34-50 6799

Eks. mva og trykk.

9999

HÅNDVERKSBEKLEDNING

129,Eks. mva og trykk.

9282 BELTE STRETCH ”NO SCRATCH” 9900

3000

Belte ”No scratch” i polyester med stretchfunksjon for økt komfort. 35 mm bredt. Spenne i plast reduserer faren for riper.

6700

Art nr: 65928284 Kategori: Technical Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: 90 cm, 120 cm

9800

SERVICEBEKLEDNING 6700

9900

4100

5901 MICROFLEECEJACKA Lett og smidig fleecejakke. Romslige frontlommer med glidelås. Innerlommer. Elastiske mansjetter. Elastisk underkant. Art nr: 65590154 Kategori: Practical Kvalitet: 100% polyester, 190 g/m². Størrelse: XS-4XL

9700

199,Eks. mva og trykk.

1400 1700 9900 7500 6700 6500 9700

2310 SERVICEBUKSE Servicebukse i lettstelt polyester/bomull. Forbøyde knær. Benlomme med glidelås. Art nr: 65231029 Kategori: FUNCTIONAL Kvalitet: 65% polyester / 35% bomull, 265 g/m². Størrelse: C42-62 (+5 cm utvik), D84-120 (+svart C124)

2311 SERVICEBUKSE DAME Art nr: 65231129 Størrelse: Dame 34-50 (+5 cm fold)

349,-

5264 T-SHIRT

Art nr: 65526410 Kategori: Practical Kvalitet: 100% bomull, 180 g/m². Størrelse: XS-3XL

5265 T-SHIRT DAME Art nr: 65526510 Størrelse: Dame XS-3XL

DAME

89,Eks. mva og trykk.

3000 1700 1400 9300 1000 9900 6700 7500

Eks. mva og trykk.

HERRE

6500

T-skjorte i single jersey i regular fit-modell. Forsterkede skuldersømmer og dobbel strikket halskant.

78

4100


DAME

HERRE

699,-

1049,-

Eks. mva og trykk.

Eks. mva og trykk.

2129 & 2179 MALERBUKSE MED HENGELOMMER, HERRE & DAME Malerbukse med svært god passform og design utviklet for profesjonelle malere. Jobmans bomullstwill har gode egenskaper, den er slitesterk, absorberer maling og minimerer gjennomblødning. Malerbuksen har romslige hengelommer. Den indre lommen har vannavstøtende FA-polyamidfôr på innsiden. Romslige front- og baklommer, benlomme med ekstra rom og glidelås, mobiltelefonlomme og ID-kortholder. Kniv- og tommestokklomme med praktiske rom for alle tenkelige maleverktøy. Buksen har en løkke for kluter. Tåler vask på 85 grader. Knelommer i slitesterkt FA-polyamid med 2 posisjoner for knebeskyttelse. Sertifisert ifølge EN 14404: 2004+A1:2010 type 2, nivå 1 sammen med Jobmans knebeskytter 9943, 9944 og 9945. Art nr:65212911 & 65217911 Kategori: TECHNICAL Kvalitet: 100% bomull, 300g/m2 Størrelse: C44-62, C146-156, D88-124, dam DA34-DA54

2130 MALERBUKSE Malerbukse med svært god passform og design utviklet for profesjonelle malere.

649,Eks. mva og trykk.

Art nr: 65213011 Kategori: TECHNICAL Kvalitet: 100% bomull, 300g/m2 Størrelse: C44-62, C146-156, D88-124

2171 MALERBUKSE CORE

5264/5 T-SHIRT

79,Eks. mva og trykk.

T-skjorte i single jersey i regular fit-modell. Forsterkede skuldersømmer og dobbel strikket halskant. Art nr: Herre 65526410, Dame 65526510 Størrelse: Herre XS-3XL, Dame XS-3XL

Ringspunnet bomull/polyester er en kvalitet med styrken til polyester og komforten til bomull, noe som gir høy slitestyrke og komfort. Romslige hengelommer med ekstrarom og forsterket vanntett innside, for eksempel for en våt svamp. Hengelommene kan puttes i frontlommene. Karabinkrok foran. Baklommer med forsterket innside. Ekstra beltehemper på de største størrelsene. Gummierte knapper som reduserer faren for riper. Hammerhank. Dobbel sparkellomme med knivholder. Benlomme med skjult glidelås, ID-kortholder og mobiltelefonlomme. Forbøyde knær med knebeskyttelseslommer i slitesterk Cordura® med to posisjoner for knebeskytterne. Forsterket benkant i polyamid som ikke absorberer fukt. Reflekspassepoil og innstrramming nede på benet. Sertifisert ifølge EN 14404:2004+A1:2010 type 2, nivå 1 sammen med Jobmans knebeskytter 9943, 9944 og 9945. Art nr: 65217119 Kategori: TECHNICAL Kvalitet: 55% bomull/45% polyester 305g/m2 Størrelse: C44-62, C146-156, D88-124

Slitesterk bomullstwill som minimerer gjennomtrenging av maling • Rask absorberende • Smarte og lett tilgjengelige lommer • Forsterkinger i FA polyamid • slitesterkt og vannavvisende • Tåler 85 grader vask 79


REKLAMEPRODUKTER Det er ingen grenser for hva som kan profileres og i hvilke sammenhenger profilprodukter kan brukes. På de kommende sidene viser vi mange forskjellige kategorier som vi selger mye av.

HOVEDLEVERANDØRER TIL NEW WAVE PROFILE

80


81


Pennen -fortsatt #1! Den bærer budskapet uansett hvor den havner eller hvem den møter. Pennene har muligheten til å få bein på seg og bevege seg langt alene, og ha lang levetid. En undersøkelse viste at når en penn ble sendt med et budskap, øker OBS-verdien med 57 %. Tilpass pennen etter hva varemerket ditt står for og la budskapet komme langt. Når vi lister opp profilprodukter, kommer pennen alltid først.

COSMO KOMBI Slim Toppoint kulepenn med buet clip og gummi grip. Skap dine egne fargekombinasjoner, kombiner hardfarget med transparente deler Størrelse: Ø 10X145mm Art. nr: 87628 KULEPENN COSMO KOMBI Antall 300 600 1200 3500 1 farge 6,50 6,10 5,90 5,60 + farge 1,50 1,30 1,10 1,10 Oppstartkostnad: 529,00 pr. farge/pr. side/pr. ordre

650 Pris ved 300 stk. Eks. mva. Enfargetrykk inngår.

880 Pris ved 300 eks. Eks. mva. Enfargetrykk inngår.

VEGETAL PEN Nedbrytbar og miljøvennlig kulepenn.

SOLID

Art. nr: Frostet 87541 Klar 87540 Antall 300 600 1200 3500 1 farge 8,80 8,20 7,60 7,20 + farge 1,80 1,60 1,20 1,20 Oppstartkostnad: 529,00 pr. farge/pr. side/pr. ordre

TRANSPARENT

960 Pris ved 300 eks. Eks. mva. Enfargetrykk inngår.

ECO LEAF Nedbrytbar bamboo penn med clip formet som et blad. Farget clip/tip fås i fargene mørke grønn, lyse grønn, sort og brun. Art. nr: 87518 Antall 300 600 1200 3500 1 farge 9,60 8,70 7,20 7,00 + farge 3,90 3,10 1,90 1,70 Oppstartkostnad: 529,00 pr. farge/pr. side/pr. ordre

82

Startkostnad tilkommer med 529,-


New York, New York!

1680

12,-

1090

Pris ved 300 eks. eks. mva. Fullfargetrykk inngår.

Pris ved 300 eks. Eks. mva. Lasergravering inngår.

Pris ved 300 eks. eks. mva. Fullfargetrykk inngår.

NEW YORK ROLLERBALLPENN

NEW YORK GUMMIERT STYLUS

Aluminium rollerball med elegant myk finish. Med solid metallklips og tilgjengelig i fine farger. Skrivefarge: blå.

Elegant metallpenn med softtouch-følelse. Lasergraveringen og logoen blir i samme glinsende metallfarge som touch-tipen. Blått blekk.

Art. nr: 81875 New York Rollerballpenn Antall 100 300 600 1200 Inkl. fullfarge 16,80 15,70 15,20 14,40 Oppstartkostnad: 529,00 pr. farge/pr. side/pr. ordre Eksakt PMS-farge kan ikke garanteres på dette materialet.

Art. nr: 87755 New York Black rubberised stylus Antall 100 300 600 1200 Inkl. gravering 13,10 12,00 11,50 11,10 Oppstartkostnad: 529,00 pr. farge/pr. side/pr. ordre Eksakt PMS-farge kan ikke garanteres på dette materialet.

15

90

NEW YORK Aluminium kulepenn med elegant soft-touch finish. Solid metall clip og tilgjengelig i flere flotte farger. Blå skriftfarge. Art. nr: 87767 New York Antall 100 300 600 1200 Inkl. fullfarge 12,00 10,90 10,50 9,80 Oppstartkostnad: 529,00 pr. farge/pr. side/pr. ordre. Eksakt PMS-farge kan ikke garanteres på dette materialet.

Myk, smidig og fargerik!

Pris ved 300 eks. Eks. mva. Lasergravering inngår.

1310

ALICANTE RUBBY Gummiert matt metall penn i fine farger med soft touch. Inkludert lasergravering, Størrelse: Ø10x138mm.

NOTISBLOCK

Art. nr: 80537 Alicante Rubby Antall 50 100 300 600 1 gravering 18,30 17,00 15,90 15,00

Pris ved 300 eks. Eks. mva. Enfargetrykk inngår.

Art. nr: 91939 Notisblock 50x72 mm med 50 blad. Antal 300 600 1200 3500 Inkl. fullfarge 13,10 7,80 4,90 3,40 Oppstartkostnad: 529,00 pr. farge/pr. side/pr. ordre

Inklusive lasergravyr. Oppstartkostnad: 529,00 pr. farge/pr. side/pr. ordre

Skriv ned dine idéer!

3530 Pris ved 300 eks. Eks. mva. Enfargetrykk inngår.

NOTATBOK A5 COOL

PU lær notatbok med elastisk strikk. Linjerte ark, 80 sider. Paper: 70 g/m². Størrelse: 210x141x15mm Art. nr: 91066 Notatbok A5 Antall 100 300 600 1200 1 farge 37,60 35,30 33,50 31,80 + farge 8,00 6,70 5,70 4,60 Oppstartkostnad: 529,00 pr. farge/pr. side/pr. ordre

1520 Pris ved 300 eks. Eks. mva. fullfargetrykk inngår.

1710

NOTATBLOKK

Art. nr: 91942 Notatblokk 72x72 mm med 50 blad. Antal 300 600 1200 3500 Inkl. fullfarge 15,20 9,30 6,10 4,60 Oppstartkostnad: 529,00 pr. farge/pr. side/pr. ordre

Pris ved 300 eks Eks. mva. fullfargetrykk inngår.

NOTATBLOKK Art. nr: 91945 Notatblokk 100x72 mm med 50 blad. Antal 300 600 1200 3500 Inkl. fullfarge 17,10 10,70 7,40 5,70 Oppstartkostnad: 529,00 pr. farge/pr. side/pr. ordre

83


Reklame som bærer hele veien En stilig pose kan gjøre hele forskjellen på hvordan varemerke ditt oppfattes. Den fungerer utmerket i butikk, på messer, som gaveforpakning av f. eks bedriftsgaver og som en ren miljøinnsats i stedet for engangsposer. Det er lett å skape en personlig og unik pose ut i fra vårt store utvalg.

NON WOVEN CARRIER BAG & SHOULDER BAG Bærenett i non-woven med korte og lange håndtak. Finnes i flere farger, også hvit. 75 g/m². Størrelse: 420x380mm. Art. nr: Lange håndtak 91378, 91376 (hvit) Art. nr: Korte håndtak 91379 , 91377 (hvit) 100 300 600 1200 1 farge 13,90 12,20 10,90 10,50 + 1 farge 5,70 4,30 3,10 3,10 Inkl. 1-farge.Tillegg pr. ekstra farge/posisjon Startkostnad 529,- pr. farge/posisjon/ordre

NON WOVEN

MATTLAMINERT NON WOVEN Non-woven bærenett i trendige farger. Mattlaminert. Hank er av non woven materialet. Passer bra som shoppingbag eller til å ha med seg på stranden. Vekt: 105g/m2 Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre

Art. nr: 91723 Mattlaminert Medium Størrelse: 120x300x400 mm

Art. nr: 95110 Mattlaminert Liten Størrelse: 110x240x300 mm

Art. nr: 95111 Mattlaminert Stor Størrelse: 160x400x350 mm

100 1 farge 19,10

100 1 farge 21,50

300 600 1200 17,60 16,10 14,80

100 1 farge 19,80

600 1200 18,50 17,20

MATTLAMINERT NONWOVEN

2150 Pris ved 100 eks eks. mva. 1 farge trykk inngår.

1980 Pris ved 100 eks eks. mva. 1 farge trykk inngår.

1910 Pris ved 100 eks eks. mva. 1 farge trykk inngår.

PAPER BAG

PAPIR

2440

2110

Art. nr: 91512 Papirposer Medium Størrelse: 240x100x300 mm

Papirpose med hank av flettet tau i hvit. Glossy laminert. Bare en-fargetrykk fra lager. Vekt: 200 g/m2 Startkostnad 529,- pr. farge/posisjon/ordre

100 300 600 1200 21,10 19,80 18,30 17,00 Inkl. 1-farge.

Art. nr: 91511 Papirposer Liten Størrelse: 180x80x240 mm

Art. nr: 91513 Papirposer Stor Størrelse: 300x120x400 mm

100 300 600 1200 18,70 17,40 16,10 14,80 Inkl. 1-farge

100 300 600 1200 24,40 22,90 21,50 20,20 Inkl. 1-farge.

1870

Pris ved 100 eks

Pris ved 100 eks

Pris ved 100 eks

eks. mva. 1 farge trykk inngår.

eks. mva. 1 farge trykk inngår.

eks. mva. 1 farge trykk inngår.

PAPIRPOSE “ECO-LOOK”

Pris ved 100 eks eks. mva. 1 farge trykk inngår.

300 600 1200 18,30 16,80 15,50

300 20,00

1390

PAPIR

Art. nr: 91718 ceo-look Papirposer Medium Størrelse: 240x100x300 mm

Matt papirpose med hank. Eco look. Fin pose til f.eks. gaver. Vekt: 200 g/m2 Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre

100 300 600 1200 18,70 17,40 16,10 14,80 Inkl. 1-farge.

Art. nr: 91716 eco-look Papirposer Liten Størrelse: 180x80x240 mm

Art. nr: 91716 eco-look Papirposer Stor Størrelse: 300x120x400 mm

100 300 600 1200 17,00 15,90 14,40 13,30 Inkl. 1-farge.

100 300 600 1200 21,10 19,80 18,30 17,00 Inkl. 1-farge.

2110 Pris ved 100 eks eks. mva. 1 farge trykk inngår.

18

70

Pris ved 100 eks

84

eks. mva. 1 farge trykk inngår.

1700 Pris ved 100 eks eks. mva. 1 farge trykk inngår.


Tygkassar

Recycled NIGHTINGALE BOMULLSPOSE RECYCLED Resirkulert bomullspose er et miljøvennlig alternativ. Det sparer på verdens ressurser, da det reduserer behovet for nyprodusert bomull, og vi kan bruke det vi allerede har. Denne bommulsposen er vevd fra resirkulerte bomullstråder og har noen ekstra polyestertråder lagt til slik at du får en slitesterk pose. Godkjent “gobal recycle standard”. Profiler posen med et bilde eller en logo - vi hjelper deg med prosessen! Art nr: 411140 Kvalitet: 80% resirkulert bomull 20% polyester Størrelse: 41x38cm

25,Eks. mva. og trykk.

2050

51

40

Pris ved 100 eks. eks. mva.

Pris ved 100 eks. eks. mva.

SHOPPING BAG 280G ØKOTEX Klassisk bomulls skulderveske med forsterkning i bunnen og en bomull av høy kvalitet. Ideell for promotering og daglig bruk. Økotex sertifiseringen gjør denne vesken til et bærekraftig valg. 280 g/m2. Art. nr: 95162 Shopping bag øko-Tex Størrelse: 450x100x330 mm. Farger: Hvit, svart, mørkblå, lyesblå og rød. Antall 100 300 600 1200 1 farge 52,50 49,60 47,20 46,10 + farge 6,60 5,00 3,60 3,40

ØKO-TEX

ØKO-TEX

SHOPPING BAG COTTON ØKOTEX Klassisk bomulls skuldertaske med gusset. Ideell for salgsfremmende aktiviteter. Med Økotex-sertifiserte vesken et bærekraftig valg.

19,-

Art. nr: 95159 Shopping bag bomull Øko-Tex Størrelse: 400x100x350 mm. Antall 100 300 600 1200 1 farge 20,50 18,50 17,20 16,70 + farge 5,70 4,30 3,10 3,10

Eks. mva. og trykk.

LORD NELSON LUNCHBAG

Art. nr: 95155 Shopping bag bomull Øko-Tex Størrelse: 380x420 mm. Antall 100 300 600 1200 1 farge 18,50 16,70 15,40 14,80 + farge 5,70 4,30 3,10 3,10

En praktiskt liten bag for dine måltider i en stilig matt finish. Den er laget av polyester, så om det blir søl, er den lett å vaske. Art nr: 410858 Farge: hvit 00, svart 99

LORD NELSON LUNCHBAG JUTE Lunsjbag i jute materiale som stammer fra jutplanten. Grov og forholdsvis stivt bærenett, som er myket opp med spinnolje som gir bagen sitt karakteristiske preg og lukt. Denne lunsjbaggen har en beskyttende PT-plast innvendig. Sett din logo på! Art nr: 411136

49,-

39,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

BÆRENETT 150 GRAM MED LANGE HÅNDTAK Bærenett i bomull som er laget av økologisk bomull, sertifisert med GOTS og Fair Trade.

BAG 450 G Skikkelig bærenett i bomull med bærestykke i sidene og bunn.

69,-

Art.nr: 411127 Farge: natur 02, svart 99 Størrelse: 41x38 cm Vekt: 150 g/m²

Eks. mva. og trykk. Art. nr: 411128 Farge: natur 02, svart 99 Størrelse: 38x41x12 cm Vekt: 450 g/m² Max trykkflate: 28x28cm

85

1850 Pris ved 100 eks. eks. mva.


Lokk i to ulike modeller

Sportsflasker

MIKS & MATCH Bland fargene på flaske og lokk!

20,-

i 100% resirkulert plast!

26

50

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

• Produsert i Europa • Laget av materiale som møter alle de seneste kravene og lovene fra EU • Godkjent for mat, f.eks. sportsdrikke • Fleksibelt og mykt materiale som gjør det enkelt å bruke • 360° trykk i opptil firefarger uten ekstra kostnad • Mulighet til å blande fargene på flasken og lokket • Egne pms farger fra 5000 stykk (startkostnad tilkommer) • Bra å kombinere med andre produkter fra vårt sortiment • Laget av 100% resirkulerbar plast

SPORTSFLASKE 500 ML SPORTSFLASKE 500 ML TOPPOINTDESIGN

SPORTFLASKE 750ML SPORTFLASKE 750 ML TOPPOINTDESIGN

Europaprodusert sportsflaske som rommer 500ml. Miks og match, farger kan kombineres. Flasken er 100% lekkasjefri og kan leveres med all-over trykk. BPA fri. Størrelse: Ø73x178 mm.

Europaprodusert sportsflaske som rommer 750ml. Miks fargene på lokk og flaske fra kun 100 stk! Størrelse: Ø73x171 mm. Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre

Art. nr: 98795 Sports Bottle 500 ml Art. nr: 98796 Sportsflaske 500 ml Antall 100 300 600 1200 1 farge 22,00 20,00 17,90 17,40   + farge 3,90 3,30 2,80 2,00  

Art. nr: 98797 Sports Bottle 750 ml Art. nr: 98798 Sportsflaske 750 ml Antall 100 300 600 1200 1 farge 26,50 24,40 22,20 21,50   + farge 3,90 3,30 2,80 2,00

Swing for varm eller kald drikke! SWING Lekkasjefri thermo drikkeflaske. Holder godt på kaldt og varmt innhold. Leveres i gaveeske. Størrelse: Ø70x245mm. Innhold: 50cl. Startkostnad 529,- pr farge/posisjon/ordre

110,-

102,-

104,-

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

Pris ved 100 eks Enfargetrykk inngår. Eks mva. Starkostnad tilkommer

86

Art. nr: 98840 Swing Wood 500ml. Koster noen kroner ekstra. Art. nr: 98841 Swing Metallic 500ml. Koster noen kroner ekstra. Art. nr: 98807 Swing 500ml Antall 50 100 300 600 1 farge 104 100 94 90 + farge 7,60 6,50 3,70 3,00 Inklusiv 1-fargetrykk (UV High Gloss)


NYHET 2019

58

00

50

99

LORD NELSON VANNFLASKE LANG Vannflaske fra Lord Nelson. Kommer i glade farger med et lekkert design som gjør det morsomt å drikke vann! Trykk din logo på flasken og gjør den unik. BPA fri.

23

37

60

58

59,-

00

50

99

VANNFLASKE “THE BOTTLE”

Lekker BPA-fri flaske i tritanplast med lokk i rustfritt stål. Snoren på toppen gjør det enkelt å bære med seg flasken rundt hånden eller henge den på andre steder. #TheBottle

Eks. mva. og trykk.

Art.nr: 41NO0857 Farge: Hvit 00, rosa 23, orange 37, blå 50, marineblå 58, grønn 40, svart 99. Størrelse: 0,7 l - Emballasje: Plastpose

Art.nr: 411152 Farge: Hvit 00, rosa 23, orange 37, blå 50, marineblå 58, grønn 40, svart 99. Størrelse: 0,8 l - Emballasje: Plastpose

87

23

37

60

49,Eks. mva. og trykk.


MULTI-TOOL IN PU CASE

BUDGET

11 I 1 multi-tool kort i rustfritt stål. Leveres i PU case og enkelt tas med i lommeboka. Flere hendige funksjoner med bl.a. skrutrekker, flaske åpner og boksåpner. Art. nr: 93403 Størrelse: 80x55mm.

giveaways

1700

CLICK PEPPERMYNTE BOKS Pepparmintask i aluminium med klick-funktion, 12 gram. Ej sockerfri. Art. nr: 91794

Pris ved 300 eks. eks. mva. Gravering inngår. Startkostnad tilkommer

14,-

MIKROFIBER KLUT NØKKELRING Nøkkelring med mikrofiber rengjøringsklut for rengjøring av elektroniske skjermer eller briller. Inkl. full-farge trykk. Tilgjengelig fra 600stk og leveringstid er ca. 3 uker. Størrelse: 150x150mm.Størrelse: 150x150 mm. Trykkstørrelse: 150x150 mm. Art. nr: 95028

Pris ved 300 eks. eks. mva. Fullfargetrykk inngår. Startkostn. tillkommer

LIPBALM STICK

2040

Leppepomade i stift med vrifunksjon. Finnes i flere farger. Art. nr: 90476

8,-

Pris ved 600 eks eks. mva. Fullfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

WEBCAM COVER

Pris ved 300 eks. Eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostn. tillkommer

Dette webkameradekselet er en praktisk og profesjonell løsning for å beskytte ditt privatliv på internett. Leveres med produktforklaringen på et fargerikt papir. Art. nr: 95033

MOBIL STAND/KORTHOLDER Kortholder til mobiltelefon i silikonmateriale. Festes på baksiden av telefonen. Fungerer også som mobil stand. Størrelse: 96x56x3mm. Art. nr: 90978

830,-

1280

PHONE STANDARD 3 IN 1

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

Denne praktiske telefonstanden kan enkelt festes på baksiden av smarttelefonen og har tre funksjoner: telefonstativ, magnetfunksjon og ringespenne for ekstra grep for å ta en selfie for eksempel Art. nr: 95035

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

17,-

SPRAY CLEANER Spray cleaner med microfiberklut. På baksiden er det gode logomuligheter. Art. nr: 91729

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

GJENBRUKBAR SUGERØR Hjelp til å eliminere millioner av sugerør som brukes hver dag med dette gjenbrukbare silikon sugerøret. BPA fri, oppfyller kravene for matkvalitet og vaskes i oppvaskmaskin.

18

30

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargestrykk inngår. Startkostnad tilkommer

Art. nr: 93094 Størrelse: Ø55x20mm.

1830

RFI BLOKKERINGSKORT RFID anti skim kort. Legg denne i lommeboken og beskytt ditt innhold.

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

Art. nr: 93204 Størrelse: 1x86x54mm

TOOL PEN BUILD-IT

16

30

Multifunksjons ballpen med berøringsskjermspiss, inkludert skrutrekker, vater og linjal. Påfyll med blått skriveblekk. Art. nr: 87797

1520

Pris ved 300 eks. exkl. moms. Fullfärgstryck ingår. Startkostn. tillkommer

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

88


SPECIAL

giveaways ADVENTURE MULTI-TOOL

MATBOKS MED KJØLING

Dette multi-verktøyet har en rekke nyttige redskaper for enhver anledning utendørs, den kan brukes som for eksempel lommekniv, flaskeåpner og roterende skrubiter. Verktøyet kan enkelt festes til baggen eller klærne. Denne varen vil bli levert i en matchende gaveeske, inkludert lite instruksjonskort. Art. nr: 93401

En praktisk lunsjboks med kjølelement for å bevare maten kald og frisk. Art. nr: 90483 Størrelse: 147x140x64mm.

3180

4850

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

ADVENTURE HODELYKT Hodelykt gir deg friheten til å være håndfri i mørke. Lampen er utstyrt med 10 LED-lamper og har derfor tilstrekkelig lysintensitet. Hodebåndet og lampen er justerbare og leveres i gaveeske inkludert batterier. Størrelse: 39x59x32mm. Art. nr: 93311

FITNESSHÅNDKLE MED FULLFARGETRYKK Bli kvitt svette på treningsstudioet. Denne hurtigtørkende håndkleet(150g / m2) holder deg tørr. Fullfargetrykk på begge sider mulig. Produksjonstid cirka 4-6 uker(avhengig av antall). Størrelse: 30x80cm. Art. nr: 95037

57,-

4980

Pris ved 300 eks. eks. mva. Fullfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

LIGHT-UP LOGO FLASHLIGHT

PARTY LIGHTER

Denne trendy og kompakte lysende logolommelykten er en perfekt gave til både store og små. Lykten kan enkelt festes til nøkkelringen. Dette produktet inneholder et LED-lys og leveres inkludert batterier i en matchende gaveeske. Art. nr: 93305 Størrelse: Ø17x66mm

Morsom party lighter. Ideel for å tenne på grill, bål eller lys. Meget sikker p.g.a. lang tenner i metall. Barnesikring med sikkerhetslås. Art. nr: 90669

35,-

3890

Pris ved 300 eks. eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

Pris ved 300 eks. eks. mva. Lasergravering inngår. Startkostnad tilkommer

EXCLUSIVE

giveaways

TRÅDLØS LADEPLATE 5W Lade din telefon på en enkel måte ved å bruke denne trådløse laderen. Den fargerike trådløse ladestasjonen med gummikant gjør seg superfin på din pult. Art. nr: 95076 Størrelse: 10x70x70mm.

6960 Pris ved 100 eks Eks. mva. 1 farge trykk inngår. Startkostnad 529,- tilkommer.

89


GO LOGO PÅ GREEN!

Ekstra dusin uten kostnad for hvert 15. dusin du kjøper! 12 dusin

30 dusin

45 dusin

DX2®SOFT

230,- 225,- 220,-

DX3®SOFT SPIN

290,- 285,- 280,-

DUOPRO®

330,- 325,- 320,-

FGTOUR®

415,- 410,- 405,-

For spillere med HCP 6-54. 2-delt. 29 compression. Ekstremt myk med lengde og følelse.

For spillere med HCP 2-24. 3-delt. 40 compression. Ekstremt myk med spinn- og kontrollfølelse.

For spillere med HCP 0-18. 4-delt. 60 compression. Ekstremt myk med tour- og spinnfølelse.

For spillere med HCP 0-12. 4-delt. 70 compression . Ekstremt myk med tour- og spinnfølelse.

PROFILERT GOLFHANSKE! WILSON STAFF GRIP PLUS (LEFT) TILGJENGELIG FOR BÅDE DAMER OG HERRER I STØRRELSER S, M OG L. MINSTEANTALL ER 48 STK OG DA INNGÅR TRYKK I OPP TIL 4 FARGER.

90

95,Pris ved 48 eks. eks. mva. Firefargerstrykk inngår. Startkostnad 695,-


1339,SMALL eks. mva. og trykk.

1689,2269,MEDIUM eks. mva. og trykk.

Finnes i tre Størrelser

LARGE eks. mva. og trykk.

THE KOODUU BT SPEAKER Hva mer kan man ønske seg? Dette unike produktet skaper riktig stemning ved alle anledninger. Trådløse høytttaler, LED-lampe og champagnekjøler i ett! Spill din musikk via bluetooth, lys opp omgivelsene når mørket faller og hold dine drikker kalde. Finnes i 3 størrelser. En ønskelig luksusgave.

Kooduu skaper stemning.

Høytalere i bunn

Vinkjøler i toppen

TREHØYTALER 3W OG TRÅDLØS LADER 5W

Denne luksuriøse trehøyttaleren har et vakkert design og utmerket lydkvalitet. Den unike 2-i-1-høyttaleren fungerer også som en trådløs ladestasjon. Ved å plassere smarttelefonen din på toppen av høyttaleren, spiller den musikk mens telefonen lader trådløst. Produktet kommer i en stilig gaveeske inkludert kabel og manuell Art. nr: 95093

290,-

HØST&VINTER

Pris ved 10 eks eks. mva. Enfargetrykk inngår. Startkostnad tilkommer

91

Art.nr: 1610 Small 1399,Art.nr: 1611 Medium 1799,Art.nr: 1612 Large 2499,


185,-

HØST&VINTER

Minsteantall 100 Eks. mva. Lasergravering inngår.

iLo hub kombinerer design og funksjon for å lage perfekt gave til alle som er på jobb, hjemme eller på reise. Kompatibel med både USB og USB-C kontakter og støtter opptil 4 enheter samtidig. En stilig LED flate til branding med opptil fem forskjellige opplyste farger.

XOOPAR MINI ILO HUB - 2 i 1 hub, datatilkobling og lading - 3x USB - 1x USB-C - USB ttil USB-C kabel Art.nr: 2598 Størrelse: 84 X 54 X 10 MM Trykkeflate: 48 X 20 MM (nedre del) 48 X 51 MM (øvre del)

Joy in Technology

TWS Joy in Technology

389,-

Nyt en 10 watt lyd og fyldig bass med denne nye trådløse akrylhøyttaleren. Ved hjelp av en knapp på høyttaleren kan fargen på LED-lampen byttes slik at du kan fremheve din logo til det fulle. Mulighet for å parre med en annen høyttaler for 2 x 10 Watt True Wireless Stereo Audio og gi din logo en enda større boost!

Selges pr. stk. Priseksempel ved 100 stk. Eks. mva. inkludert lasergravering. Startkostnad tilkommer.

XOOPAR ILO WIRELESS SPEAKER Bluetooth 4.2 - 10 meter rekkevidde - 10W DC 5V - 800 mAh - Opp til 6 timer spilletid - USB til Micro-USB kabel - TWS mulighet Art.nr: 1853 Størrelse: 94 X 94 X 100 mm

10 WATT

LED

TWS

92


HØST&VINTER

SMART GRIP WIRELESS CAR CHARGER Hold kontakten og få strøm på dette superraske og trådløse billader med automatisk smartgrep. Leveres med både en luftventilasjonsholder og sugekopp for enkelt og praktisk feste på hvilket som helst dashbord.

255,-

Art.nr: 0917 - Infrarød smart grip funksjon - Wireless fast charging (10W) Størrelse: 127 X 70 X 50 MM Trykkeflate: 50 X 28 MM

Minsteantall 30 stk. Eks. mva. Leveres uten trykk.

3 WATT

YOYO SPEAKER

TWS

Denne lille høyttaleren vil overaske deg med sin gode lydkapasitet. Innebygget selfie-remote som gir deg muligheten til å fange et hvert øyeblikk.

STEREOPARRING MED TWS

Art.nr: 2167

HØST&VINTER

355,Eks. mva. Lasergravering inngår. Minsteantall 100. Startkostnad tilkommer.

XOOPAR SQUID WIRELESS CHARGING - Trådeløs lading med 7,500 mAh kapasitet - Sugeputer for å enkelt feste på enheten din - Branding på eske eller på bakbelyst panel.

Art.nr: 2264 Størrelse: 100 X 65 X 26 MM Trykkeflate: 35 X 13 MM

93

129,Priseksempel ved 500 stk. Eks. mva. Logotrykk inngår. Startkostnad tilkommer.


RING COLLECTION! RING-PRODUKTENE PÅ DENNE SIDEN INNGÅR I KOLLEKSJONEN. DVS. AT PÅ DE ULIKE PRODUKTENE KAN DU VELGE EN RING SOM DETALJFARGE FOR Å MATCHE LOGOFARGEN. PRIS PÅ RING ER INKLUDERT I PRODUKTPRISEN. FØLGENDE FARGER KAN VELGES:

ET KONSEPT PÅ UTVALGTE PRODUKTER MED HURTIG LEVERING. VARENE SENDES ETTER MAKS 3 VIRKEDAGER, FERDIG TRYKKET (ETTER GODKJENT KORREKTUR). UTEN TRYKK SENDES BESTILLINGEN SENEST DAGEN ETTER BESTILLING.NEW WAVE PRINT EXPRESS GJELDER FRA 1 - 100 STK. OPPSTARTKOSTNAD: 450,- PR. ORDRE/ PR. SKISSE. ALLE PRISER ER EKS. MVA. OG FRAKT.

293c

267c

021c

200c

Coolgrey 8c

2587c

012c

Praktisk powerbank med bærereim

135,Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.

RING POWERBANK 2600mAh Stilig powerbank med en kapasitet på 2600mAh, dvs. en lading av din telefon og output er 1.0A. Bærereim medfølger for praktisk kunne henge på baggen. Velg mellon hvit eller svart produkt og velg blant syv kontrastfarger på ringen.

199,Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.

Art.nr: 3163

RING MINI SPEAKER Liten og smidig høyttaler med bra lyd (3W). 3 timer spilletid, bærerem for å kunne henge på baggen. Volumkontroll og “bytte låt” funksjon. Leveres i svart eller hvit. Art.nr: 1536

God lyd i lite format!

255,RING SLIM POWERBANK 4000mAh Slim powerbank med 4000mAh ladekapasitet. Med display som viser prosentvis hvor mye strøm som er igjen på batteriet. 1.5A in- og output. Leveres i svart eller hvit. Art.nr: 3174

279,Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.

RING EARBUDS Sporty og trådløse ørepropper med opptil 4 timer spilletid. Leveres i svart eller hvit. Art.nr: 1526

94

Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.


125,Eks. mva. Doming inngår. Startkostnad tilkommer.

XOOPAR MACARON CHARGING CABLE Uttrekkbar ladekabel med USB-C, micro-USB og Lightning kontakt. 1 meter lengde og gode logomuligheter. Leveres i hvit eller svart farge. Art.nr: 0115

289,Eks. mva. Digitaltrykk inngår. Startkostnad tilkommer.

DENVER POWERBANK

Kraftig powerbank med 12000mAh ladekapasitet. Leveres i hvit farge med flotte logomuligheter. To USB ladepunkter, hver på 2A output. 4 LED nummer som viser hvor mye strøm som er igjen på batteriet. Art. nr: PBA 12000

465,Eks. mva. Digitaltrykk/doming inngår. Startkostnad tilkommer.

SOUNDBLOCK Bærbar bluetooth høyttaler i fint design og god lydkvalitet. Inntil 5 timers spilletid. 2x5W. Leveres i svart/sølv. Art.nr: 1546

95


349,Eks. mva. Lasergravering inngår. Startkostnad tilkommer.

XOOPAR GEO WIRELESS CHARGER Powerbank med trådløs ladeteknologi. 5000mAh ladekapasitet. USB port for bruk av telefoner som ikke støtter trådløs lading. LED logo med hvitt lys graveres. 2.1A output, 5W trådløs output. Leveres i svart farge. Art.nr: 2260

289,Eks. mva. Lasergravering inngår. Startkostnad tilkommer.

XOOPAR GEO POWERBANK Stilig powerbank med 4000mAh ladekapasitet. Display som viser prosentvis hvor mye strøm som er igjen på batteriet. LED logo med hvitt lys graveres. 1.5A in og output. Leveres i koksgrå farge. Art.nr: 3171

319,Eks. mva. Lasergravering inngår. Startkostnad tilkommer.

GEO SPEAKER

Tøff bluetooth høyttaler med hvit LED logo og lysende effekt. 10 meter rekkevidde og 4 timers spilletid. 5W høyttaler. Leveres i koksgrå farge. Art. nr: 1552

96


2249,Eks. mva. og trykk.

KLIKK MUTE PÅ VERDEN! • Bluetooth wireless • Active Noise Cancelling • 3 knapper og mikrofon • 3 timer ladetid • 260g • 30t spilletid med ANC (35t uten ANC)

CLAM ANC

The Clam er en over-ear hodetelefoner med ANC (Active Noice Cancelling) og dekker hele øret. Det gir en førsteklasses lydopplevelse og blokkerer forstyrrelser. Bare trykk på knappen og steng verden ute. Gi musikken du elsker, lydkvaliteten de fortjener med Qualcomm® aptX ™. Qualcomm® aptX lyd forbedrer den trådløse lydkvaliteten, slik at musikkelskere kan glede seg over hver sang, i hvert spor, når som helst. Kos deg med opptil 35 timer med musikk, 30 timer med ANC og om du går tom for strøm kan du bruke kabelen og fortsette å lytte. Du kan velge blant seks forskjellige farger som har hver sin unike stil. Clam ANC-hodetelefoner er sammenleggbare. Så når du ikke bruker Clam, kan du trygt lagre hodetelefonene i posen. Art. nr: 3HP400

• Bluetooth wireless • Smart noise reduction by CSR • taletid: 6t • spilletid 5t • 3 knapps fjernkontroll og mikrofon

• Rubber bumper • Splash waterproof (IPX4) • Shock proof • Speakerphone function (built-in microphone)

GIFT PACK ROCKBOX PEBBLE & VIBE WIRELESS IN-EAR HEADPHONES

Pakken inneholder en Rockbox Pebble og Vibe Wireless øretelefoner. Rockbox Pebble er en splash + støtsikker bærbar Bluetooth-høyttaler og Vibe er trådløse øretelefoner. De har begge trådløs spilletid i 5 timer. Art. nr: 8GIFT05

GIFTPACK VIBE WIRELESS IN-EAR HEADPHONES & POWERBANK 3000 MAH

Powerbank 3000 mAh er liten og kan lade telefonen en gang. Vibe Wireless er fargerike hodetelefoner og har 5 timers trådløs spilletid. Kombiner de to, så har du det ultimate reisesettet. Art. nr: 8GIFT03

711,-

557,-

Eks. mva. og trykk.

Eks. mva. og trykk.

ROCKBOX BOLD S

Rockbox Bold har den perfekte størrelsen. Liten men med fantastisk lyd, og om du vil lytte i stereo kan du koble to Rockbox sammen og maksimere lyden. Ikke bekymre deg for batteriet, den kan spille i hele 12 timer og bruker bare 1,5 timer å lade. Høyttaleren er dekket av slitesterkt stoff og er helt vanntett. Du trenger ikke å få panikk når du får litt sand, skitt, støv, snø på den og blir den skitten, er det bare å skylle det av. Åpne stroppen og fest den til buksa eller sekken. The Bold har en innebygd mikrofon og er tilgjengelig i seks farger. Art. nr: 1RB6000

788,Eks. mva. og trykk.

97

LITEN I STØRRELSE. STOR PÅ LYD


BT LED LIGHT SPEAKER Bluetooth høyttaler med touch knapper og god lydkvalitet. Led lys nede og rundt høyttaleren. Perfekt til bruk både inne og ute. 5W høyttaler Art.nr: BLP3830

509,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

HIGH QUALITY BRANDING... TACTILE BT SPEAKER Bluetooth høyttaler med touch panel. Stilig og design og god lydkvalitet. Med mikrofon for å kunne besvare mobilsamtaler. 10W høyttaler. Art.nr: BLP3700

815,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

BT SPEAKER 10W Bluetooth høyttaler med to små subwoofere. Tøft design og god lydkvalitet. 10W høyttaler. Art.nr: BLP3710

915,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

98


429,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

METAL BLUETOOTH HEADSET Koble deg av ved å koble deg på denne holdbare trådløse hodetelefonen. Med fantastisk lyd i 10 timer med trådløs musikkavspilling eller med kabel. De myke putene forsikrer deg maksimal komfort. Knapper på hodetelefonen og mic for handsfree tale. Art.nr: BLP4100 Størrelse: 190 X 145 X 75 MM

...ON HIGH QUALITY GADGETS! 965,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

WIRELESS EARPHONES Bluetooth ørepropper med førsteklasses lydkvalitet, mikrofon og med ladetaske og innebygd LED-indikator på innsiden av lokket. 8-10 timers brukstid. God lydkvalitet. Art.nr: BLP4740

475,Minsteantall 6 stk. Eks. mva. og trykk.

BLUETOOTH HEADPHONE Trådløst bluetooth headset med inntil 10 timers brukstid. Med mikrofon for å besvare mobilsamtaler. Art.nr: BLP4510

99


VAREMERKET MØTE. KAMPANJE!

36 krus | 36 glass | 2 kaffekanner | 2 karafler | 2 brett

5549,-

MØTEKAMPANJEN 36 stk Brazil krus valgfri farge inklusiv 1-fargetrykk 36 stk Conic glass lite 23 cl inklusiv 1-fargetrykk 2 stk Accent termos hvit. 2 stk Flip karaffel grå inklusiv 1-fargetrykk 2stk Base brett svart inklusiv 1-fargetrykk

Pris inkl. enfargetrykk, eks. mva.

FLIP KARAFFEL

249,-

Flip karaffen er det første produktet som har tatt form av det nye samarbeidet mellom designbyrået i London Robin Levien og Sagaform. Innovasjonen er i lokket som kombinerer en sil som holder tilbake is og frukt og en helletut. Stilren og enkel i bruk.

Eks. mva. og trykk. 2stk inkl. enfargetrykk inngår i pakken

Art.nr: Blå 5017821, Grå 5017772, Rød 5017820 Mål: 1 l, H 345 mm

100


40,Eks. mva. og trykk.

Hvit

Pantone 324 C

Pantone 647 C

Pantone 583 C

Pantone 200 C

Pantone 7740 C

Pantone 107 C

Svart

Pantone 152 C

Grå

Pantone 265 C

Beige

Pantone 651 C

Rosa

20,-

CONIC GLASS LITET 23CL Drikkeglass i eksklusiv og moderne tapning. Lav, mindre modell som rommer 23 cl.

Eks. mva. og trykk.

BRAZIL KRUS Stengods. Blank ut- og innside. Stablebar på 2. Art.nr: Hvit 5016642, Svart 5016644, Gul 5017260, Rød 5017253, Orange 5017259,Lyseblå 5017254, Lilla 5017258, Mellomblå 5017255, Mørkblå 5016645, Limegrønn 5016643, Grønn 5017257, Lysegrønn 5017256, Grå 5017853, Beige 5017854, Rosa 5017855

Art.nr: 5017858 Størrelse: 23cl, H 57mm Ø 80 mm

Pantone 2757 C

Mål: 20 cl H 80 mm

BASE BRETT Matt svart serveringsfat med en overflate som gjør at kopper og krus ikke sklir rundt.

89,Eks. mva. og trykk.

Art. nr: 5017370

Accentkannen vinner av Formex Formidable!

299,Eks. mva. og trykk.

ACCENT TERMOS Polypropen. Glassinnsats. En fin gave til den som liker design og funksjon. Accent vant designprisen Formex Formidable 2014 og Red Dot Award 2016 for sin vakre design og ergonomiske utforming. Kannen er dryppefri og holder varmen i 6 timer. To kork i ulike farger følger med. Art.nr: Hvit 5016465, Rød 5017300 Mål: 1 l, H 310 mm Emballasje: Giftbox

101


SPECIAL DESIGN

Vi kan enkelt og til gode priser spesialprodusere unike hånd- og badehåndklær tilpasset din forretningsmodell. Hånd- og badehåndklær blir ofte brukt over en lengre periode og er derfor en perfekt reklamegave. Leveringstiden kan variere noe på vår produksjon, anslagsvis tar det fra 7 til 17 uker etter at bestillingen er sendt til oss. På bestillinger under 500 stk. skjer godkjenning via digital layout fra fabrikken eller ved bilder av broderingene. For bestilling over 500 stk. kan prøvene bli godkjent fysisk av kunde. Vi kan i tillegg tilby spesialproduksjon på mange andre artikler i denne katalogen. Vi kan bistå med layout-forslag. Ta kontakt for mer informasjon.

Specialdesignede håndklær er en bra reklamegave med lang levetid!

Embroidery

Jaquard

fra

100stk

fra

250stk

150,-

Priseksempel ved minste volum 100 stk (Størrelse 70x140 cm / 420g) eks. mva.

255,-

Priseksempel ved minste volum 300 stk (Størrelse 70x140 cm / 420g) eks. mva.

Frottéhåndkle i egen PMS-farge med brodering som vanligvis plasseres på borden samt egen etikett fra 100 stk.

Med Jacquard veving brukes et spesielt mønsterkort. Dette gir en behagelig følelse på håndkleet. Jaquard- metoden gir et profesjonelt trykk, med et omvendt farge og speilvendt mønster på baksiden.

Relief

Print Velour

fra

100stk

fra

500stk

199,-

Priseksempel ved minste volum 100 stk (Størrelse 70x140 cm / 420g) eks. mva.

169,-

Priseksempel ved minste volum 500 stk (Størrelse 70x140 cm / 360g) eks. mva.

Relief-skåret frotté er en teknikk der en del av frottén skjæres ned til bunnen. Det gir en fin relief-effekt som er diskré. Det gir altså en detaljert “finish” på håndkleet. Metoden krever en forholdsvis stor og ikke «for» detaljert logo. (MERK: Dette håndkleet har Jaquard-vevde detaljer).

Print velour er trykk på håndklær med kort frotté. Fargen setter seg i dybden på håndkleet. Baksiden av håndkleet er hvitt slik at trykket på fremsiden synes svakt igjennom. Ved bruk av denne metoden kan man trykke opptil fire forskjellige trykkfarger.

102


Alle elsker et fint håndkle, og derfor er det et perfekt profilprodukt. Med et stilig broderi eller påsydd vevet etikett kan du enkelt profilere disse fargerike høy grams håndklærene.

550 G/M

Nå er også våre Lord Nelson håndklær både ØKO-Tex® og Fairtrade®-sertifiserte!

2

FAIRTRADE FROTTÉ

® 30x50 cm 50x70 cm

Kvalitetsfrotté er den perfekte gaven: Alle bruker den, den kobles direkte til velferd og den blir verdsatt i mange år. Tenk på det. Det er er smart å gi frotté.

Eks. mva. og trykk.

59,Eks. mva. og trykk.

139,-

70x130 cm LORD NELSON FROTTÉ

Eksklusiv frottéserie i kjemmet frotté. Passer den som liker å skjemme seg bort og sette gullkant på tilværelsen.Perfekt som gave til den kresne. Art.nr: 410002 Vekt: 550 g/m² Farge: hvit 00, sand 03, okergul 14, rosa 23, cerise 30, rød 35, orange 37, burgunder 38, lyselilla 44, lilla 46, turkis 54, royal 55, blå 57, marine 58, denimblå 59, eplegrønn 63, mørkegrønn 65, grå 95, mørkegrå 97, svart 99

29,-

Eks. mva. og trykk.

199,-

90x150 cm

Eks. mva. og trykk.

00

03

14

37

23

30

44

46

35

38

54

57

59

55

58

63

65

95

97

99

103


TEMAPOSE TACO

GAVEPOSE

TEMAPOSE PIZZA

Art.nr: 2643

Art.nr: 2532

Art.nr: 2644

Gjør tacoen til en fargefest og smaksbombe. Cellofanposen inneholder Tacokrydder, Olivenolje chili, Guacamolekrydder og oppskrifter på spennende tacotilbehør

199,-

Bærekraftig og rettferdig kaffe fra Guatemala i et område som er kjent som et av de beste områdene for kaffedyrking. Lakristårn bestående av 3 smaksrike Lakriskuler i gull, sølv og kobber.

259,-

Eks. mva. Frakt tilkommer

Eks. mva. Frakt tilkommer

104

Hjemmelaget italiensk pizza med tynn sprø bunn. Cellofanposen inneholder Pizzakrydder, Tapenade, Balsamico cream, Olivenolje pizza&pasta og oppskrift på deilig pizza med tilbehør.

249,Eks. mva. Frakt tilkommer


JULEKALENDER

Den svært populære kalenderen fra Cemo inneholder sjokolade, lakris, trøfler og te. I hver luke finnes 2 overraskelser, en smaksrikt herlig fristelse, og en nydelig porsjon med kvalitets te. Art.nr: 4900

299,-

Minimumsbestilling 24 stk. Din logo og personlig hilsen er inkludert i prisen ved bestilling av minimum 48 stk. Alle prisene er eks. mva. og frakt kommer i tillegg.

Eks. mva. Frakt tilkommer

CELLOFANPOSE

DROPSTÅRN

Art.nr: 2523

Art.nr: 2560

Bærekraftig, rettferdig og mørkbrent kaffe fra Brasil, Guatemala og Kenya. Juletrøfler med smak av havsalt. Sjokoladetrøfler som smelter på tungen.

3 bokser drops – Peppermyntedrops, Polkadrops og Bringebærdrops. En lekker kombinasjon perfekt for å nytes!

TRIPPELTRØFFEL

Trippeltrøfler – 3 pk trøfler. Trøfler havsalt, Trøfler chili og Trøfler naturell. Nydelige sjokolader som smelter på tungen! Art.nr: 5529

129,-

169,-

169,-

Eks. mva. Frakt tilkommer

Eks. mva. Frakt tilkommer

Eks. mva. Frakt tilkommer

105


Fruktblanding Blandede smaker Sjokoladefylt mint Pulverfylt lakris Bregmos Lakrisblanding Pulverfylt Bringebaer/lakris Pulverfylt jordbaer/lakris

220,Priseksempel/kg ved 50kg inkludert enfargetrykk. Eks. mva.

242,-

TVISTET DROPS Et klassisk reklameprodukt som kan spre både budskap og god stemning. Velg mellom ulike smaker og få cellofanpapiret med din logo og ditt budskap i opptil fire valgfrie PMS-farger eller CMYK. Vi trykker på hvitt eller sølvfarget papir. Minimumsordre 30kg

Fløtekaramell Bringebær karamell Lakris karamell Sjokolade karamell

Priseksempel/kg ved 60kg inkludert enfargetrykk. Eks. mva.

TVIST

TVISTET MYK KARAMELL Karameller er en rimelig og lekker måte å få ut budskapet på. Trykket er gjort med flexotrykk i opptil fire valgfrie PMS-farger eller CMYK. Vi trykker på hvitt cellofanpapir. Logoens trykkoverflate er 23 mm bred og 16 mm høy. Minste bestilling 30 kg pr. smak.

Velg innhold etter smak!

VERGANI JULEPRALINER Julepyntet eske i metall fylt med 210 gram luksuriøs sjokolade. Den vakkert utformede stålesken med retrostil inneholder milde sjokoladepraliner fylt med crispy nougatkrem. By på italienske praliner til jul. Velg alternativet Greeting hvis du vil ha med et kort med en personlig hilsen. Kortet legges sammen med eskene.

CUBE 9 MED BREGMOS SELECTED

142,-

Cube 9 er den noe større julekuben som er fylt med Bregmos Selected Mix, vår egen sjokoladeblanding med de gode smakene Dark (57,5 %), Milk (34 %) og Caramel (34,5 %). Sjokoladebitene tvistes i sølvcellofan for en eksklusiv følelse. Logoen din kan trykkes på sidene av kuben som en hilsen. Alternativt kan du få den med helt eget trykk på kuben.

Priseksempel/stk ved 1 - 90 stk. Eks. mva.

106

124,Priseksempel/stk ved 24-192 stk. Eks. mva.


Frukt, Lakris, Mint, Hard Mint, Fløtekarameller

7,Priseksempel/ stk ved 1000 stk inkludert firefargerstrykk. Eks. mva.

PASTILLESKER Våre pastillesker har en gunstig pris og kan varieres i det uendelige takket være mulighetene for trykk på alle sider. Firefargers trykk skaper store muligheter når det gjelder bildeløsninger. Esken er fyllt med ca 20 gram godteri. Minimumsordre 500 stk.

Vår klassiske bestselger – den perfekte plassen for ditt varemerke

OPPLEV DEN STORE FORSKJELLEN. KONTAKT DIN PROFILFORHANDLER FOR SMAKSPRØVER.

• I vår sjokoladefabrikk utvikler, produserer og • Godteriet er produsert lokalt, kontrollert og pakker vi vår egen sjokolade i forskjellige smaker. pakket i pakker som er godkjent i henhold til svensk matlov. • Vi er miljøsertifiserte i henhold til ISO 14001 og trykker på matgodkjent papir med vannbaserte farger.

• Vi har erfaring med både ideer og løsninger til alt, fra godteri til god emballasje med budskap.

Startkostnad tilkommer på alle produkter

280 Priseksempel/stk ved 4800stk inkludert firefargerstrykk. Eks. mva.

Velg innhold: Bregmos Selected Mix eller Vergani Assorted.

340,Priseksempel/ stk ved 1-48 stk Eks. mva.

Perfekt til kaffen

QUATRE SJOKOLADE

JULBURK POLAR EXPRESS 1 KG Polar Express – designet som fikk flest stemmer i avstemningen! Juleboksen med dette stemningsfulle motivet er tilgjengelig i en størrelse, og fylles med enten Bregmos Selected Mix eller Vergani Assorted. Velg alternativet Greeting hvis du vil ha med et minipostkort med en personlig hilsen.

Mørk sjokolade 57,5% Melkesjokolade 34%

107

Sjokolade i kvadratisk form. Sjokoladen er pakket i sølvpapir med et hvitt omslag med plass til reklametrykk. Velg mellom Dark og Milk. Trykkes i fullfarge CMYK. Minimumsordre 2400 biter.


GAVER Ingen ønsker å komme tomhendt, enten det er fest eller forretningsmøte. Med god planlegging kan du alltid ha noe med deg som skaper takknemlighet og bygger merkevaren din enda sterkere.

HOVEDLEVERANDØRER TIL NEW WAVE PROFILE

108


109


Når ikke noe annet føles riktig. Glasshåndverk blir kunst av høy klasse. Glasskunst er verdifullt kunsthåndverk og det virker å bli enda mer verdifullt med tiden. Men fremfor alt er det herlig å kunne nyte av dets skjønnhet hver dag. Se nye variasjoner og reflekser. Robust, basert på evige indre ønsker. Og noe som mange har på sine ønskelister. Her presenterer vi fem ikoniske skulpturer formgitt av Bertil Vallien, en av de største og mest anerkjente kunstnere i det svenske Glasriket.

TOR FLORA

LOKE MERCURIUS

HEFAISTOS

COLOURFUL MUSIC

PASSPORT BLUE

Art. nr: 7520121 7520102 Størrelse: 80x60x40 mm Opplag 500 stk

Art. nr: 7520122 7520100 Størrelse: 80x60x40 mm Opplag 500 stk

Art. nr: 7520120 Størrelse: 80x60x40 mm Opplag 500 stk

Art. nr: 7460127 Størrelse: 390x150x100 mm Opplag 100 stk

Art. nr: 7520096 Størrelse: 70x370x80 cm Opplag 500 stk

2200,Prisexempel inkl. blästring 3072,exkl. moms . Pris/stk eks. mva.

Minnegaver & jubileum

2200,Prisexempel inkl. blästring 3072,exkl. moms . Pris/stk eks. mva.

2560,Prisexempel inkl. blästring 3072,exkl. moms . Pris/stk eks. mva.

7200,-

32000,-

Prisexempel inkl. blästring exkl. moms .

Prisexempel inkl. blästring exkl. moms .

Pris/stk eks. mva.

Pris/stk eks. mva.

7200,-

32000,-

Jubileumsgave er en gave til en ansatt når selskapet feirer 25-, 50-, 75-, eller 100-års jubileum. Verdien må ikke overstige kr 3000, ink mva.(kr 4500 hvert 50. års jubileum) Minnegave kan være en gave gitt til fast ansatte i forbindelse med når den ansatte gifter seg eller fyller 50, 60, 70, 75 eller 80 år. Mottaker går av med pensjon eller slutter av annen grunn etter minst 10 år i bedriften må verdien ikke overstige kr 4000, ink. Mva. Gave fra arbeidsgiver i anledning av mottakerens 20, 30, 40, 50 eller 60 års tjenestetid må bestå i annet enn pengebeløp, og ikke utgjøre mer enn kr 8 000. Minnegaver og jubileumsgaver er skattefrie dersom verdien ikke overstiger summene over.

110


Priser & Jubileumsgaver Eksklusiv standard eller 100% spesialdesign

1159,Eks. mva. og merking.

1079,Eks. mva. og merking.

999,Eks. mva. og merking.

NEW YORK AWARD SMALL H 205 mm B 65 mm L 65 mm Art. nr: 6590019

NEW YORK AWARD MEDIUM H 255 mm B 65 mm L 65 mm Art. nr: 6590014

111

NEW YORK AWARD LARGE H 305 mm B 65 mm L 65 mm Art. nr: 6590020


BLOOM VASE Bloom vase til H 125 mm Ø 210 mm Art. nr: 6001707

1599,Eks. mva. og merking.

DETTE BLIR EN KLASSIKER

BLOOM Design Lisa Hilland · 2019

I et samarbeid med den prisbelønte formgiveren Lisa Hilland har vi tatt frem Bloom, en vakker krystallvase med et vakkert mønstret nett i rustfritt stål. En vase for alle kreative hjemmeflorister som enkelt vil skape vakre blomsterarrangement. En

Lisa Hilland er designer med bred erfaring og med velkjente kunder som Gemla, Svensk Tenn og Orrefors. Lisa er utdannet ved St. Martins College of Art and Design i London, noe som har gitt internasjonal tilnærming til hennes skandinaviske opphav. Lisa arbeider

innredningsdetalj som er vakker både med og uten blomster eller grønt. Bare fantasien setter grenser for hvordan man kan lyse opp et hverdagsrom, pynte et bord til fest eller helt enkelt skape en vakrere hverdag.

112

brett innen design med erfaring fra så vel innredning som møbeldesign og interiør. Lisa har mottatt flere priser for sin design, blant annet Lauritz Icon Award 2017 for Gemla sin møbelserie «Bow».


WHY SETTLE FOR LESS WHEN YOU CAN HAVE MORE?

GIN & TONIC En trendy nyhet! GIN & TONIC 4-PK Art.nr: 6313001 64 cl. H 200 mm O 72 mm

479,Eks. mva. og merking.

PEAK OLD FASHIONED 25 cl. H 87 mm Ø 78 mm Art. nr: 6311140 Pris: 559,- / 4-pk

ORGANIC VASE SYLINDER Som skygger står trærne samlet i ring rundt vasen. Historiens skog er gjenskapt i krystallet. Det speilblanke tjernet som skimtes mellom stammene er en optisk illusjon som lokkes fram av det tykke glasset i vasens bunn. Ren, minimalistisk design og en stilren dekor gjør den her vasen like vakker med blomster som uten. Design: Magnus Forthmeiier Art. nr: 6101203 Høyde: 30 cm Bredde: 10.6 cm

679,Eks. mva. og merking.

113

559,ALLE PEAK GLASS Eks. mva. og merking.

PEAK DOUBLE OLD FASHIONED 34 cl. H 91 mm Ø 86 mm Art. nr: 6311141 Pris: 559,- / 4-pk

PEAK HIGH BALL 37 cl. H 150 mm Ø 72 mm Art. nr: 6311136 Pris: 559,- / 4-p


1599,Eks. mva. og merking.

Eksklusiv klokkeserie fra Orrefors O-time By Lena Bergström

”En klokke fra Orrefors bør selvfølgelig ha et glass med slipte fasetter”, sier designeren Lena Bergström. Hun refererer åpenbart til Orrefors sin lange tradisjon med slipt krystall. ”Så jeg konsentrerte meg på glasset. Det vil være smykken på klokken.”

O:TIME NATURE, WHITE DIAL 6906061

O:TIME BRANDY, WHITE DIAL 6906161

114

CHESTNUT, GUNMETAL DIAL 6906261

O:TIME BRANDY, GUNMETAL DIAL 6906361

O:TIME BLACK, MIRROR DIAL 6906461

O:TIME BLACK, BLACK MIRROR DIAL 6906561


MORE

Uslåelig gave!

MORE KARAFFEL

More løfter frem drikkens beste egenskaper og fulle potensial. Elegant design møter funksjon. Tåler maskinvask. Design Erika Lagerbielke.

Champagne

Multitumbler

150 cl. H 245 mm Ø 157 mm Art. nr: 6310188 Pris: 559,-

Vin XL

Vin

Mature

Coupe

Spirits

Snaps

MORE CHAMPAGNE

MORE MULTITUMBLER MORE VIN XL

MORE VIN

MORE MATURE

MORE COUPE

MORE SPIRITS

MORE SNAPS

18 cl. H 215 mm Ø 56 mm Art. nr: 6310101 Pris: 479,- / 4pk

44 cl. H 117 mm Ø 84 mm Art. nr: 6310103 389,- / 4­pk

44 cl. H 215 mm Ø 84 mm Art. nr: 6310102 Pris: 479,-/ 4pk

48 cl. H 195 Ø 108 mm Art. nr: 6310123 479,- / 4­pk

21 cl. H 150 mm Ø 99 mm Art. nr: 6310125 Pris: 479,- /4pk

20 cl. H 155 mm Ø 68 mm Art. nr: 6310124 Pris: 479,- / 4pk

7 cl. H 155 mm Ø 68 mm Art. nr: 6310153 Pris: 239,– / 2­pk

61 cl. H 227 mm Ø 98 mm Art. nr: 6310112 Pris: 479,- / 4pk

BEER

BEER COLLECTION 3-pk. Art. nr: 6312009

383,Eks. mva. og merking.

479,ALLE BEER GLASS Eks. mva. og merking.

BEER PILS

45 cl. 4-pk Art. nr: 6312003 216 mm Ø 68 mm

BEER LAGER 60 cl. 4-pak Art.nr: 6312002 195 mm Ø 85 mm

115

BEER TASTER

47 cl. 4-pak Art.nr: 6312001 167 mm Ø 85 mm

BEER IPA

47 cl. 4-pak Art.nr: 6312007 150 mm Ø 85 mm


599,Eks. mva. og merking. Førpris 1329,-

353,-

681,-

4 deler Eks. mva. og merking. Førpris 659,-

8 deler Eks. mva. og merking. Førpris 1099,-

GENSE OLD FARMER CLASSIC STEAKBESTIKK/GRILLBESTIKK

LION SABATIER PLUTON KNIVSETT 3 DELER

Art. 704897 Steakbestikk/Grillbestikk 4 deler. Kampanjepris 353,Art. 704893 Steakbestikk/Grillbestikk 8 deler. Kampanjepris 681,-

Art. 774386 knivsett 3 deler; urtekniv 10cm, kokkekniv 20cm, brødkniv 20cm, stål/sort. Kampanjepris 599,-

337,-

224,-

Eks. mva. og merking. Førpris 609,-

Eks. mva. og merking. Førpris 519,-

PILLIVUYT TEKSTILSETT

RÖSLE BAKESETT

Art. 72991 Tekstilsett 6 deler mørk grå og sort/hvit, forkle, grillhanske, 2 grytelapper og 2 kjøkkenhåndkle. Kampanjepris 224,-

KAMPANJEPERIODE FREM TIL 31.12.2019

Art. R13567 Bakesett 3 deler stål/hvit, slikkepot 26cm, ballongvisp 27cm og bakepensel 23cm. Kampanjepris 337,-

116


221,-

248,-

Eks. mva. og merking. Førpris 499,-

Eks. mva. og merking. Førpris 429,-

368,Eks. mva. og merking. Førpris 899,-

PILLIVUYT PAIFORM

PILLIVUYT PLISSÈ TERMOKRUS

Art. 280327 Paiform nr. 9 Ø27,5cm H3,8cm hvit. Kampanjepris 248,-

Art. 914225S2 Termokrus 2PK hvit 25cl. Kampanjepris 221,Art. 914225S4 Termokrus 4PK hvit 25cl. Kampanjepris 368,-

186,Eks. mva. og merking. Førpris 329,-

449,Eks. mva. og merking. Førpris 799,-

299,Eks. mva. og merking. Førpris 519,-

LION SABATIER CHAMPAGNESABEL OG LUIGI BORMIOLI SKÅL

LUIGI BORMIOLI MIXOLOGY SPANSK GIN & TONIC GLASS

Art. 046384 Champagnesabel Laguiole, stål/tre i gaveeske. Kampanjepris 449,Art. 11899-01 Vinea champagneskål 2PK. 30CL. Kampanjepris 186,-

Art. 12464-02 Spansk gin & tonic glass klar 80cl 4PK. Kampanjepris 299,-

117

KAMPANJEPERIODE FREM TIL 31.12.2019


HØST&VINTER

299,Eks. mva. og merking.

KNIVSETT STÅL Unikt, godt utformet knivsett med håndtak i en kul kombinasjon av rustfritt stål og svartfarge. Kokkekniv og en grønnsakskniv presenteres attraktivt sammen i en gaveeske. Art. nr: 5003480 Størrelse: 330 x 45 mm Kvalitet: Rustfritt stål. Emballasje: Happy Holidays Giftbox

360,Eks. mva. og merking.

KRYDRE TILVÆRELSEN Funksjonellt kryddersett med en svart og en hvit krydderkværn for enkelt å siklle mellom feks. salt og pepper. Keramisk kvernverk for lang levetid. Art. nr: 5003450 Størrelse: H 200mm Kvalitet: Malt tre. Emballasje: Happy Holidays Giftbox

118


FIRKANTET ILDFASTFORM MED SKJE OG OPPSKRIFT Trendig matt svart, stor ovnsform i et sett med bambus serveringsskje, oppskriftsideer og inspirerende bilder. Alt sammen i en gaveeske. Den perfekte gave!

HØST&VINTER

Art. nr: 5003485 Størrelse:385 x 270 x 68 mm 2,5 L Kvalitet: Steintøy/bamboo Emballasje: Happy Holidays Giftbox

360,Eks. mva. og merking.

HØST&VINTER

269,-

269,-

Eks. mva. og merking.

Eks. mva. og merking.

RUND ILDFASTFORM, SVART

PICCADILLY RUND FORM, HVIT

Trendig matt svart, rundt ovnsform i en vakker gaveeske med oppskriftsideer og inspirerende bilder. Den perfekte gave!

En fin og praktisk form for kalde og varme retter. Dekorativ å sette frem på bordet. En smakfull oppskrift følger med.

Art. nr: 5003486 Størrelse: 1,1 L 233 x 289 x 55 mm Kvalitet: Steintøy Emballasje: Happy Holidays Giftbox

Art. nr: 5017741 Størrelse: 1,1 L 230 x 285 x 55 mm Kvalitet: Steintøy Emballasje: Giftbox

119


Svarte og skarpe. Lekre kokkekniver fra Orrefors Jernverk

HØST&VINTER

599,Eks. mva. og merking.

ORREFORS JERNVERK KNIVSETT 3-PK Stiligere enn dette her blir det ikke! Orrefors Jernverks nye kniver har et unikt design med mattsvarte knivblader og mørke trehåndtak. Settet inneholder en tomatkniv, en japansk kokkekniv og en kokkekniv. Dette er kniver som med riktig pleie, vil vare i mange år framover! Art. nr: 410869 Farge: svart 99 Kvalitet: Stålblad, håndtak av asketre. Størrelse: Lengde på knivblad- tomatkniv 12cm, Japansk kokkekniv 18cm, kokkekniv 20cm

ORREFORS JERNVERK KNIVHOLDER

499,-

Meget praktisk og stilig knivholder av akasietre. Den øvre halvdelen er magnetisk slik at knivene sitter godt. Passer i ethvert kjøkken! Art. nr: 410947 Størrelse: 26,5x26x12 cm Emballasje: gaveforpakning

Eks. mva. og merking.

120


HØST&VINTER

Utsøkt knivsett fra Sagaform SAGAFORM KNIVSETT Vakre kniver som fint kan ligge fremme. Marmorert mønster på bladet og unikt eikehåndtak. Rustfritt stål

ORREFORS JERNVERK JUICEPRESSE Manuell juicepresse som kan vaskes i oppvaskmaskinen. Bli inspirert til en sunnere livsstil! Art. nr: 410895 Kvalitet: Støpejernbase Farge: svart 99 Størrelse: 39 (71)x22 cm

1199,-

299,-

Eks. mva. og merking.

Eks. mva. og merking.

Art. nr: 5003453 Farge: svart 99 Kvalitet: Blad av rustfritt stål, håndtak av eik Størrelse: L240 mm

57

LORD NELSON FROTTÉSET KUNGSHAMN 2+2 59

55

58

54

ORREFORS JERNVERK LYSESTAKE FLASKE

63

Denne sjarmerende lysestaken i porselen er formet som tre flasker som sitter sammen. Gir et fint lys ettersom lysene er i forskjellige høyder.

65

99

00

Art. nr: 411146 Farge: vit 00, grå 95 Størrelse: 17, 21 og 30 cm

14

599,-

37

46

Eks. mva. og merking. 35

44

30

23

121

Fairtrade sertifisert gavesett med 2 stk. håndkler 50x70 cm og 2 stk. badehåndkler 70x130 cm. Art. nr: 416148 Farge: Se Lord Nelson Frotté 410004 Emballasje: Gaveforpakning

360,Eks. mva. og merking.


HØST&VINTER

KOSTA LINNEWÄFVERI PLEDD MIA

KOSTA LINNEWÄFVERI PLEDD MORTEN

Mykt pledd som varmer. Det åpenbare valget i sofaen om høsten. Den har en lys grå kontrastfarge på den ene siden. 245g/m²

Et fantastisk ullteppe å pakke seg inn med en robust høstdag. Materialblandingen gjør den myk, lett og likevel varm. Leveres i det klassiske mønsteret “gåseøye”, et tidløst design 245g/m²

Art. nr: 410897 Farge: sand 03, marine 58, grå 95 Størrelse: 130x170 cm Kvalitet: 45% ull, 30% akryl, 20% polyester, 5% kashmir Emballasje: Gaveforpakning

Art. nr: 410942 Farge: beige 02, grå 95 Størrelse: 130x170 cm Kvalitet: 45% ull, 30% akryl, 20% polyester, 5% kashmir Emballasje: Gaveforpakning

599,Eks. mva. og merking.

122


499,-

499,-

Eks. mva. og merking.

Eks. mva. og merking.

KOSTA LINNEWÄFVERI KUBA PLEDD

KOSTA LINNEWÄFVERI JAMAICA PLEDD

Klassisk og mykt pledd med frynser og utsøkt kvalitet. Passer perfekt til en kjølig høstkveld!

Klassisk og mykt pledd med frynser og utsøkt kvalitet. Passer perfekt til en kjølig høstkveld!

Art. nr: 410819 Størrelse: 130x170 cm Kvalitet: 45% ull, 30% akryl, 20% polyester og 5% kashmir. 260g/m2

499,-

Art. nr: 410864 Størrelse: 130x170 cm Kvalitet: 45% ull, 30% akryl, 20% polyester og 5% kashmir. 260g/m2

Eks. mva. og merking.

95 02

KOSTA LINNEWÄFVERI PLEDD FRANS Et supertrendig pledd med små fiskebensmønstre og myke frynser. Passer perfekt til en kjølig høstkveld! Art. nr: 410871 Farge: natur 02, grå 95 Størrelse: 150*200cm Kvalitet: 100% acryl

299,Eks. mva. og merking.

SAGAFORM PLEDD LEAF Praktfullt luksuriøst, stort pledd i en skinnende gråfarge som ser bra ut i alle hjem. Mønsteret, som minner om blader, skaper vakre fargeskift. Presentert med en sløyfe i en lekker gaveeske. Den perfekte gave!

HØST&VINTER

Art.nr: GRÅ5018108 Art.nr: HVIT 5018107 Størrelse: 130 x 170 mm Emballasje: Happy Holidays Giftbox Kvalitet: 100% polyester

123


HØST&VINTER

KAN DU DEMPE FLASKEN LITT? STÅLFLASKE M/HØYTTALER En flaske til kald eller varm drikke nå med høyttaler i korken! 60 min. spilletid på max volum. 40 min. å lade batteriet fullt. Produktet er CE-merket og tåler vann. 30 cm micro USB ladekabel for 5V/380mA. Størrelse: 0,5cl

360,Eks. mva. og merking.

Art. nr: 5018063 stål

Art. nr: 5018062 gull

Art. nr: 5018061 svart

149,STOR Eks. mva. og merking.

STOR ELLER LITEN KAFFEKOPP? BILKRUS Smart bilkrus med låsbart lokk som gjør at den ikke lekker selv om den legges ned. Praktisk å bruke i bilen men også på kontoret. Holder godt på varmen i 6 timer og kjølig i 12 timer. Bilkruset gir deg ikke bare varm drikke hvor du enn måtte befinne deg – den tar seg også godt ut. Termoskruset er dobbeltvegget for å holde best mulig på varmen og rommer 40 cl av din favorittdrikke! Art. nr: 5017787 Art. nr: 5018098 Art. nr: 5017899 Art. nr: 5017899 Art. nr: 5017712 Art. nr: 5018096 Art. nr: 5017355

HØST&VINTER

stål stål gull gull svart svart perlemor

129,LITEN Eks. mva. og merking.

124

40 CL 24 CL 40 CL 24 CL 40 CL 24 CL 40 CL


Liten gullkant på

360,Eks. mva. og merking.

HVERDAGS

DESIGNET NATURE LANTERNE MED HÅNDTAK

Elegant lanterne i en blanding av “Nature” seriens detaljer av eik, kombinert med glass og rustfritt stål. Gjør seg like bra som lanterne, vase og vinkjøler! Helt enkelt en must-have! Art. nr: 5017329

429,Eks. mva. og merking.

KARAFFELSETT MED 2 GLASS , HAPPY HOLLIDAY Karaffel med bambuslokk med silikonkant for tett passform. Sammen med 2 glass, pent pakket i en gaveeske. Perfekt gave! Art. nr: 5003483

ALLTID VANN FOR HÅNDEN I EN EGEN STILIG KARAFFEL + GLASS PÅ SKRIVEBORDET.

125


Nå har du kommet til det beste

SOPPSTEDET Du har vel med deg alt? HØST&VINTER

STÅLKRUS Praktisk krus for utflukter og uteliv. Laget i rustfritt stål og med håndtak i plast. Art. nr: 5017644

55,-

STÅLFLASKE GUMMIFINISH Sagaforms utrolig populære stålflaske kommer nå med en trendig matt overflate. Flasken er utstyrt med dobbeltvegg noe som betyr at den vil holde drikken kald i 24 timer eller varm i 12 timer. Invester i en vannflaske av kvalitet for din og for miljøets skyld. Kapasitet 50 cl.

Eks. mva. og trykk.

Art. nr: 5018082

169,Eks. mva. og trykk.

STÅLFLASKE KAFFE/TE 1L På samme måte som våre populære stålflasker, holder denne krukken drikken kald i 24 timer og varm i 12 timer. Den dobbelveggede kaffekanne har et håndtak som gjør det enkelt å gripe og lett å bære med seg. Kapasitet 1 liter varm eller kald drikke. Art. nr: 5018083

HØST&VINTER

360,Eks. mva. og trykk.

126


HØST&VINTER

VILDMARKSKNIV

299,-

Smart, godt utformet villmarkskniv med håndtak i wengewood og svart kunstpelsdeksel. Alt kommer pakket i en flott gaveeske. Den perfekte gave! Art. nr: 5018095

Eks. mva. og trykk.

HØST&VINTER

VESKE MED SOPPKNIV Et fantastisk soppsett som inneholder soppkniv og veske. Vesken har tre flyttbare lommer i pustende materiale. En oppbevaringslomme på siden til soppkniven og et justerbar skuldrerem. Ssoppkniven har en børste i den ene enden og en linjal på treskaftet. Perfekt gave til sopplukkeren. Art. nr: 5017695

PLEDD/SITTEUNDERLAG

299,Eks. mva. og trykk.

HØST&VINTER

Herlig rektangulært pledd med myk sherpa på overflaten og praktisk vannavstøtende bakside. Lett å bære, takket være håndtaket. Art. nr: 55018109 grå, 55017638 svart

99,Eks. mva. og trykk.

127


En ny, herlig crossover som bare må få et lekkert trykk på rygg eller bryst! KOSTA LINNEWÄFVERI BADEKÅPE COLLEGE Fantastisk morgenkåpe/badekåpe i vanlig collegestoff. å ha på seg denne er som å vandre rundt i en stor kosegenser. To lommer og ribbestrikket mansjett. Hette med snor og knyting i livet. Velg mellom tre ulike farger.

499,Eks. mva. og trykk.

Art. nr: 420642 Farge: grå 95, grafitgrå 97, hvit 00 Størrelse: S/M, L/XL, XXL Kvalitet: c:a 55% bomull, 45% polyester Emballasje: gavepakket

128

The


HØST&VINTER

World’s Greatest! CollegeHoodie Badekåpe med innebygget mesterfølelse. 129


EKSPONERING & DISPLAY Det er forskjellige måter å alltid være sitt varemerke på. Ofte gjør vi det selvfølgelig og konsekvent med profilklær og profilprodukter, men noen ganger må vi ta plass. Med fokus på mobile displayløsninger presenterer vi på disse sidene eksponeringsløsninger av høy kvalitet slik at de varer lenger.

HOVEDLEVERANDØR TIL NEW WAVE PROFILE

130


131


2660,2-Pk pris ved kjøp av 1 stk. eks. mva.

Se ut som en proff

POP BELYSNINGSKIT 2-Pk Art.nr: 6500-30

Vi gjør det pent, enkelt og lettvint!

895,Pris/stk ved kjøp av 2 stk eks. mva.

9535,-

ROLLUP SOBER Vår standardrollup. En fin og slitesterk rollup i størrelse 85x200cm. Tåler å bli montert opp og ned mange ganger og leveres alltid i en polstret veske for enkel transport og lagring. Art.nr: 2500 Mål: 85x200 cm

Pris ved kjøp av 1 stk inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

POPUP VEGG

PRISEKSEMPEL PR. STK. ROLLUP - SOBER inkl. BAG BREDDE

ART.NR

BESKRIVELSE

85 cm

2500

Kassett rollup 1082,SOBER 85x200 cm

1 STK.

Ønsker du å skille deg ut blant andre på en event eller messe, bør du definitivt satse på en popup-vegg! Å bygge en hel utstillingsvegg kan ikke gå raskere. Popup ekspanderer som en paraply til en overraskende størrelse - fem kvadratmeter (2.25x2.25m). Popup vegg kommer i en nylonpose med en totalvekt på kun 13 kg og kan lett bæres av en person. Budskapet kan enkelt byttes til ulike anledninger. (Finnes også i størrelse 296x223 cm). Pris Popup Vegg: 9535,-/stk (LED-belysning som tilleggsutstyr) Art.nr: 6500 Ramme av aluminium. Klemmer for stabil systemlåsing. Standardmodulen er 3x3 ruter. Mål: 223x223 cm Vekt: 13 kg

2 STK. 895,-

1670,85x225 cm

pris/stk. ved kjøp av 2 stk. eks. mva.

ROLL-UP PENTA For de designbevisste. Penta er stilig, kompakt og diskret. I tillegg er den veldig lett. En komplett Penta veier mindre enn tre kilo. Penta har et teleskopsrør som lar deg sette riktig høyde avhengig av hvor den skal stå. Finnes i 5 størrelser og kommer i en stilig og praktisk bag. Art.nr: 3400-3800

3760,Pris ved kjøp av 1 stk inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

PRISEKSEMPEL PR. STK ROLLUP - PENTA BREDDE

ART.NR

BESKRIVELSE

1 STK.

2 STK.

60 cm

3400

Kassett rollup Penta inkl. bag 60x205 cm

1489,-

1327,-

85 cm

3500

Kassett rollup Penta inkl. bag 85x225 cm

1895,-

1670,-

100 cm

3600

Kassett rollup Penta inkl. bag 100x225 cm

2250,-

1985,-

125 cm

3700

Kassett rollup Penta inkl. bag 125x225 cm

2845,-

2495,-

150 cm

3800

Kassett rollup Penta inkl. bag 150x225 cm

3450,-

3035,-

POPUP BORD Popupbordet er et effektivt hjelpemiddel for å synes på eventet eller messen. Kommer i en praktisk bag og er veldig lett å ta opp og ned. Innsiden av bordet blir en passende lagringsplass og bildet på fremsiden er utskiftbart. Art.nr: 7500

Alle priser er pr. stk. og eks. mva.

132


Komplett pakke til neste event! 2475,Pris/stk. ved kjøp av 1 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

5895,Pris/stk. ved kjøp av 1 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

14650,-

Haifinne

Pris/stk. ved kjøp av 1 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

Popup vegg

Roll-up

Pop-up Bord

Triumfbuen! BANNERBOW En Bannerbow skaper et rom i rommet. Den kan ramme inn en messestand, to kan plasseres i et kryss over en sittegruppe og flere på rad skaper en tunell. Den passer både for midlertidige events og som en fleksibel del av et interiør, for eksempel å skape en avskilt del i et åpent kontorlandskap. Bannerbow er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser.

9455,- 8910,- 8360,Pris ved kjøp av 1 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

Pris ved kjøp av 1 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

Pris ved kjøp av 1 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

BANNERBOW OUTDOOR LARGE

BANNERBOW OUTDOOR MEDIUM

BANNERBOW OUTDOOR SMALL

Stativ inkl. duk Art. nr: 5500-30 Størrelse 990x99,5 cm Pris: 9455,-/stk Pris separat duk: 2910,-/stk.

Stativ inkl. duk Art. nr: 5500-20 Størrelse 810x99,5 cm Pris: 8910,-/stk. Pris separat duk: 2725,-/stk

Stativ inkl. duk Art. nr: 5500-10 Størrelse 620x99,5 cm Pris: 8360,-/stk. Pris separat duk: 2545,-/stk.

133

MESSEPAKKE SMALL 1 stk. Rollup Sober 1 stk. Beachflagg Haifinne Small, kryssfot

MESSEPAKKE MEDIUM 1 stk. Rollup Sober 1 stk. Beachflagg Haifinne Small, kryssfot 1 stk. Popup-bord

MESSEPAKKE LARGE 1 stk. Rollup Sober 1 stk. Beachflagg Haifinne Small, kryssfot 1 stk. Popup-bord 1 stk. Popup-vegg 223x223 cm


FLAGG!

BEACHFLAGG XXL Stabil og bærbar flaggstolpe utstyrt med flaggstang med teleskopfunksjon, noe som gjør det mulig å variere høyden opp til 5,5 meter. Den enkle konstruksjonen med svært få løse deler forenkler transporten og gjør at produktet raskt kan monteres og installeres. Beachflagg XXL er perfekt for varemerkebygging ved arrangementer, salgsaktiviteter og kampanjer i alle typer utemiljøer. Produktmaterialene er nøye valgt for langvarig utendørs bruk. Flagg kan brukes på nesten alle overflater, for eksempel sand, snø, asfalt og gress. Det leveres i en bag for enkel transport.

Vi kan tilby en rekke produkter og formater for å skape en posisjon for bedriften din og der forretningen din ligger, både rundt din egen eiendom og rundt de områdene som skapes underveis, for eksempel messer og sponsorarrangementer. Her vil vi sette ekstra vekt på flagg, som er god og klar eksponering for bruk året rundt. Pass alltid påat du har freshe flagg i toppen!

Varianten med vannsekker er veldig lett og enkel å transportere, da hele produktet kan passe i en enkel kolli. På monteringsplassen fylles de kraftige sekkene med vann, noe som gjør flaggstativet godt rustet til å motstå sterke vindforhold. Levereres komplett med stativ og vannsekker. Art. nr: 4300 Størrelse 120x460 cm Pris: 9995,-/stk (2-4 stk 9560,-)

9560,Pris/stk. ved kjøp av 2-4 stk inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

725,200x125 cm

pris/stk ved kjøp av 5-9 stk. eks. mva.

REKLAMEFLAGG Våre digitaltrykte reklameflagg lages av strikket polyester i tykkelsen 120 g/m2. Takket være at de er digitaltrykte kan vi tilby samme lave pris ved lave volumer. Reklameflaggene trykkes alltid med gjennomtrykk og i standardsortimentet kommer de med både kantbånd og båndclips. For å gjøre flaggene ekstra slitesterke syr vi dem med doble sømmer rundt hele flagget.

PRISEKSEMPEL PR. STK. REKLAMEFLAGG - STÅENDE DIGITALTRYKK ART.NR.

Størrelse

5200-10

150x300 cm

5200-20

150x400 cm

1 STK

2-4 STK

5-9 STK

10-14 STK

1680,-

1335,-

1069,-

955,-

2290,-

1830,-

1470,-

1318,-

Alle priser er pr. stk. og eks. mva.

PRISEKSEMPEL PR. STK. REKLAMEFLAGG - LIGGENDE DIGITALTRYKK ART.NR.

Størrelse

1 STK

2-4 STK

5-9 STK

10-14 STK

4200-10 4200-20

150x100 cm (-6 m stang)

822,-

649,-

516,-

458,-

200x125 cm (7-8 m stang)

1145,-

915,-

725,-

649,-

4200-30

240x150 cm (9-10 m stang)

1413,-

1127,-

898,-

799,-

4200-40

300x180 cm (11-12 m stang)

2099,-

1699,-

1357,-

1221,-

Alle priser er pr. stk. og eks. mva.

134


En perfekt budskapsbærer! Velg mellon rektangel, dråpe eller haifinne.

1480,Pris/stk ved kjøp av 5-9 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

BEACHFLAGG

1327,Pris/stk ved kjøp av 5-9 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

1325,Pris/stk ved kjøp av 5-9 stk. inkl. 4-Fargerstrykk. eks. mva.

Beachflagget er den perfekte budbæreren for både utendørs og innendørs bruk. Kjøp flere varianter av foten og flagget kan enkelt gjenbrukes og tilpasses der det skal stå. Vi leverer beachflagget Sober som er et høy kvalitets flagg som tåler slitasje og er tilgjengelig i tre forskjellige formater - Haifinne, Dråpe og Rektangel. Alle flagg er også tilgjengelige i flere størrelser, slik at du kan justere høyden etter hvor flagget skal stå. Trykket med moderne trykkteknikk for best resultat og leveres alltid i en stilig og praktisk bag for transport og lagring.

PRISEKSEMPEL. PR. STK. BEACHFLAGG REKTANGEL INKL. MAST, FLAGG OG KRYSSFOT + 4-FARGERSTRYKK ART.NR.

Størrelse flagg

1 stk

2-4 stk

5-9 stk

10 stk

5001-10

Rektangel flagg small 78x170 cm

1702,-

1529,-

1205,-

1147,-

5001-20

Rektangel flagg medium 78x220 cm

2205,-

1958,-

1480,-

1385,-

5001-30

Rektangel flagg large 78x330 cm

2674,-

2330,-

2043,-

1910,-

PRISEKSEMPEL. PR. STK. BEACHFLAGG DRÅPE INKL. MAST, FLAGG OG KRYSSFOT + 4-FARGERSTRYKK ART.NR.

Størrelse flagg

1 stk

2-4 stk

5-9 stk

10 stk

4002-20

Dråpe flagg medium 95x200 cm

2052,-

1805,-

1327,-

1232,-

4002-30

Dråpe flagg large 135x280 cm

2475,-

2130,-

1840,-

1710,-

PRISEKSEMPEL. PR. STK. BEACHFLAGG HAIFINNE INKL. MAST, FLAGG OG KRYSSFOT + 4-FARGERSTRYKK

Rektangel

ART.NR.

Størrelse flagg

1 stk

2-4 stk

5-9 stk

10 stk

4001-10

Haifinne flagg small 50x200 cm

1605,-

1432,-

1109,-

1050,-

4001-20

Haifinne flagg medium 60x250 cm

2052,-

1805,-

1325,-

1230,-

4001-30

Haifinne flagg large 78x375 cm

2474,-

2130,-

1840,-

1710,-

4001-40

Haifinne flagg X-large 85x460 cm

3075,-

2655,-

2295,-

2125,-

Dråpe

Haifinne

135

Alle priser er pr. stk. samt inklusiv 4-fargerstrykk og kryssfot. Eks. mva. og frakt.


New Wave Profile hjelper deg med helheten!

Maria

Säljare

Inviter inn til ditt event med noe som skaper oppmerksomhet og forventning.

Fra en knæsj profilert t-skjorte til en diskré jakke. Du velger selv hvilket nivå du vil holde i ditt kundemøte. Glem ikke å vise hva du heter og hva du gjør.

Vi elsker merkevarebygging, og vi bruker alle muligheter til å vise det med vår egen varemerke som et eksempel. Ikke for å prøve å imponere, men mest for å inspirere med produkter og eksempler som vi kan bruke helt uten begrensninger. Vi vil alltid vise stor respekt for kundenes integritet og ønske om å velge hvilken sammenheng deres varemerkede produkter vises.

Sørg for å ta med deg alt du trenger for å lage en bra presentasjon av varemerket ditt. Godt profilerte vesker er en start. 136


Patrick Selger S AR I NG YE D I A 20 RAN AV B DI N OF AN SC

Johanna Selger

Noe å legge igjen, Ikke dyrt, men nyttig.

Midlertidige navnbrikker på messer og andre arrangementer.

Det er mulig å lage flotte merker i forskjellige broderier og applikasjonsteknikker som lett kan varmes på f.eks. klær, vesker og bagger.

Stilige goodiebags kommer alltid godt med på eventet eller når du skal gi bort en gave.

Bildekor og skilting er også noe vi tilbyr, enten selv eller gjennom en god samarbeidspartner. 137


Priser for silke-, transfer-, tampotrykk og brodering

Vår/Sommer 2018 HØST/VINTER 2019 Prisene som er oppført her er våre ca priser ekskl. mva. lokale avvikelser kan forekomme.

Silketrykk t-skjorter, pique, gensere, handlenett etc. Antall

25 – 49

50 – 99

100-299

300-499

1-farge

20,-

17,-

15,-

10,-

2-farger

32,-

23,-

17,-

13,-

3-farger

35,-

29,-

19,-

15,-

4-farger

38,-

34,-

23,-

17,-

5-farger

41,-

38,-

25,-

19,-

6-farger

46,-

41,-

27,-

21,-

Dekkhvit under kulørte plagg – prises som 2 farger. Tekniske t-skjorter – 2 dekkhvit

Transfertrykk – jakker, sekker, bager, paraplyer, dokumentmapper etc. Trykk-størrelse. innenfor 100 cm2 Antall

25

50

100

250

1-farge

47,-

40,-

33,-

29,-

2-farger

57,-

47,-

38,-

32,-

3-farger

66,-

54,-

42,-

35,-

4-farger

76,-

61,-

47,-

37,-

Brodering Mønsterkort inntil 5000 sting : kr. 1500,Endring broderingskort kr. 690,Oppstart broderingsjobber: kr. 690,-

Trykk-størrelse. innenfor 500 cm2 Antall

25

50

100

1-farge

55,-

45,-

38,-

32,-

2-farger

68,-

54,-

45,-

36,-

3-farger

81,-

63,-

52,-

40,-

4-farger

94,-

72,-

58,-

44,-

250

Påsetting er inkl. i priser – men vil variere noe mht produkt. I pris-eksempler over er inkl. påsett på jakker.

Tampotrykk – harde artikler – termokrus, flasker, lommelykter, radioer etc. Antall 1-farge

100 – 249 250 – 499 500-999 1000-2499 2500-4999 11,-

9,50,-

9,-

8,50,-

8,-

For farge nr. 2 tilkommer + 50 % i pris.

Brodering – tekstiler, jakker, fleece, skjorter, luer, pledd, sekker etc. Antall

10

25-59

59-99

1-farge

88,-

68,-

50,-

Tillegg Trykk oppstart pr. farge: kr. 690,Fargeskift kr. 690,Original arbeide kr. 1200,- pr. time Endring korrektur: kr. 300,Inn/utpakking – kr. 2 – 6 ,- pr. stk – avhengig av pakning

100 - 299 45,-

138


FULL SERVICE CONCEPT Som Skandinavias største gruppering innen profilklær og profilreklame, har vi muligheten til å tilby et helhetskonsept i etableringen av dine profilprodukter. Vi hjelper deg med alt, fra første skisse og hele veien til leveranse og etterservice. Det spiller ingen rolle om du har en mindre bedrift eller et stort internasjonalt selskap. Vi tilpasser oss etter dine behov og dine ønsker, slik at du får en profil du trives med.

1. ANALYSE

Vi begynner alltid med å komme ut til dere for å presentere oss og vårt konsept. Vi viser eksempler på hvordan vi har hjulpet andre bedrifter for å gi dere inspirasjon og idéer til deres profilering. Vi tar inn all informasjon vi behøver for å kunne oppfylle deres ønsker og forventninger.

2. IDÉ & KONKRETISERING

4. LOGISTIKK

Noen ganger kan det være vanskelig å vite hva man vil ha, hvordan man vil ha det og hvordan det faktisk kommer til å bli. For å gjøre det så tydelig som mulig, besøker vi dere og går gjennom vårt sortiment og viser produktprøver. Vi visualiserer en helhet med idéskisser, designforslag, trykkeløsninger og farge- og materialeprøver. Deretter gjennomfører vi størrelseprøving av klærne og gjør endringer før dere tar en endelig beslutning.

Vårt konsept består også av en velutviklet logistikkstyring og den tilpasser vi selfølgelig etter deres ønsker. Du trenger bare si hva som skal leveres, hvor som helst, så passer vi på at alt kommer til rett plass til riktig tid. Forutenom transporten tilbyr vi også lagring og pakking. Vårt mål er at det skal være så lett som mulig for deg å bestille profilprodukter.

3. INNKJØP & PRODUKSJON

Å planlegge profilkjøp kan være vanskelig, spesielt om man aldri har kjøpt denne type produkter før. Etter å ha hjulpet tusentalls av bedrifter med sin profilmarkedsføring, har vi vanen inne. Sammen kan vi utføre en kostnadseektiv og praktisk strategi for kjøpene. Vi finner ut hvilke produkter som skal lagerholdes og hvilke som bør produseres på bestilling. At varene er på lager og kan leveres til rett tid. Vi utfører også kvalitetskontroller for å sikre at alt er i henhold til bestilling.

5. ETTERSERVICE

Fra start til slutt. Det er New Wave Profile - Full Service Concept. Vår service til dere fortsetter, selv når alt er levert. Dere kan alltids hendvende dere til oss om du behøver hjelp til for eksempel garantier, reklamasjoner eller kompletteringer.

GENERELLE BETALINGSVILKÅR Moms, frakt og evt. logomerking tilkommer med mindre annet er angitt. Alle priser er veiledende og gyldige t.o.m.3 1. desember 2019 . Vi forbeholder oss imidlertid retten til prisjusteringer p.g.a. prisendringer utenfor vår kontroll, for eksempel stigende råvarepriser. Vi forbeholder oss retten om trykkfeil og eventuelle feilaktige farger på trykk mot endelig salg.

FRAKT & LEVERING Frakt tilkommer alle ordrer. Kjøperens trykkeri eller kjøperen er ansvarlig for å kontrollere varene før bearbeiding. Vi reserverer oss for nyanseforskjeller på fargede

produkter, samt at fargegjengivelse i katalogen i visse tilfeller kan avvike fra de virkelige fargene. Prøver belastes og godskrives etter retur i original emballasje og i uskadet tilstand. Leveringstider etter avtale, men er vanligvis 3-5 dager på lagervarer. Enkelte varer kan ha lengre leveringstider.

Retur av varer Alle reklamasjoner må avtales på forhånd. Alle retursendinger skal være pakket i originalforpakning. Kopi av faktura eller følgeseddel må være vedlagt. Returer må skje innen 14 dager fra fakturadato.


ändare:

Wave Mode AB vägen 18 3 Dingle

Profile for The Sign On Company

NWP - Høst/vinter  

NWP - Høst/vinter  

Profile for sign-on