Page 1

EL BUFADOR Número 07, Octubre 2008 Nova època


EL BUFADOR Número 07, Octubre 2008 Nova època

ENTORN FPHSJ • • • • • • •

Dia Internacional de la Gent Gran Visita dels usuaris del SocioSanitari Programa Donació de Sang Formació Continuada en Pediatria Formació Continuada a Urgències Implantació programa informàtic Pediatria Coneix a...


Número 07, Octubre 2008 Nova època

ENTORN FPHSJ DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN

Una cinquantena de residents del SocioSanitari de l'hospital Sant Jaume d'Olot van celebrar el dia 1 d’octubre el dia internacional de la gent gran. Un dels actes més destacables de la jornada va ser la lectura d’un manifest que sortirà publicat a “La Comarca” aquesta mateixa setmana. Tot seguit, va tenir lloc un berenar a on van participar la majoria dels residents.

EL BUFADOR


Número 07, Octubre 2008 Nova època

ENTORN FPHSJ VISITA DELS USUARIS DEL SOCIOSANITARI El passat dia 15 de setembre, els usuaris del SocioSanitari van visitar l'autobús educatiu de la campanya “Planeta Sano, Alimentación Saludable” de l’Obra Social de Caja Madrid, al Firalet. Aquesta visita estava dirigida per un monitor especialitzat, amb la utilització de mitjans audiovisuals i multimèdia que garanteix un atractiu i interessant aprenentatge envers la problemàtica dels aliments de la granja al consumidor (producció, comercialització, consum i residus) demostrant que els nostres hàbits alimentaris poden millorar no només la nostra salut, sinó també la del planeta.

EL BUFADOR


Número 07, Octubre 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ PROGRAMA DONACIÓ DE SANG A LES CLÍNIQUES I HOSPITALS DE CATALUNYA El Banc de Sang i Teixits (BST) ha iniciat una campanya especial de tardor, on hi participen més de 40 clíniques i hospitals de tot Catalunya, públics i privats, durant els mesos de setembre i octubre. La campanya va dirigida al personal sanitari i administratiu. La recollida al nostre centre tindrà lloc el proper 27 d’octubre i, des d’aquí, us animem a col· laborar-hi!!!! T’anirem informant d’aquesta campanya.


Número 07, Octubre 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ FORMACIÓ CONTINUADA EN PEDIATRIA Com cada any, tothom queda convidat a assistir al Curs de Formació Continuada en Pediatria. El programa està a l'apartat de Formació de la Intranet. Aquest any el cicle monogàfic és d'oftalmologia pediàtrica i en l'apartat de miscel· lània hem intentat posar temes d'actualitat i d'interès per algun motiu concret. Serà a la quarta planta els dijous alterns de 13.30h. a 15.00h. La primera sessió tindrà lloc el proper dia 9 d’octubre. Esteu convidats!!!


Número 07, Octubre 2008 Nova època

ENTORN FPHSJ FORMACIÓ CONTINUADA A URGÈNCIES

Com cada any, tothom queda convidat a assistir a les sessions de Formació Continuada d’Urgències. Les sessions tindran lloc els tercers dimecres de cada mes a les 12:30h i es duran a terme a la Sala d’Actes de l’Hospital. La primera sessió tindrà lloc el proper dia 15 d’octubre. Esteu convidats!!!

EL BUFADOR


Número 07, Octubre 2008

EL BUFADOR

Nova època

ENTORN FPHSJ IMPLANTACIÓ PROGRAMA INFORMÀTIC PEDIATRIA Des de mitjans de setembre el Servei de Pediatria del nostre centre disposa d’un programa informàtic (NeoSoft) que li permet fer seguiment de la Història Clínica tant del nen sa com del nen no sa. A més, s’ha integrat amb SAVAC, de forma que es pot compartir informació entre ambdós sistemes. Actualment, està en fase de proves, però, en breu, serà implantat en real.


EL BUFADOR Número 07, Octubre 2008 Nova època

Bufador_Octubre 2009  

Revista Interna

Bufador_Octubre 2009  

Revista Interna