Page 1

Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége? Íme 7+1 szempont, amelyet ne hagyjon figyelmen kívül a választás előtt 1.

Kezelhetőség

Számlázó programját minden nap használni fogja, ezért különösen fontos, hogy könnyen kezelhető, egyszerűen megszokható és gyors legyen. Ugye Ön sem szeretne egy lassú és bonyolult programmal dolgozni? A rEVOL Express könnyen használható, egyszerű és gyors. Öröm vele a számlázás. 2.

Hasznos kimutatások és elemzések készítése

Elképzelhető, hogy most úgy gondolja, „csak” egy számlázó programot keres. A későbbiekben azonban jó lenne látni, milyen nyitott számlái vannak, mennyit számlázott az adott időszakban, hogy alakult a pénzügyi helyzet az elmúlt néhány


hónapban. Ilyenkor hasznos, ha a számlázó programmal el tudja készíteni ezeket a hasznos kimutatásokat és elemzéseket is. Ugye Ön sem szeretné a fontos döntéseit pontos adatok hiányában meghozni? A rEVOL Express számlázó programmal könnyedén készíthet hasznos kimutatásokat és elemzéseket, amelyek segítik a fontos döntések előkészítését. 3.

Bővíthetőség

Vállalkozása növekedésével egyre újabb és újabb feladatokat kell elvégeznie, amelyeket egy program jelentős mértékben könnyíthet. Ilyenkor jól jöhet, ha a számlázó programját vállalkozásával együtt tudja bővíteni. Ugye Ön sem szeretne később újabb és újabb programokat beszerezni, amikor olcsóbban is megoldható lenne? A rEVOL Express számlázó programot különböző modulok segítségével cége növekedésének megfelelően, igényei szerint bővítheti.


4.

Terméktámogatás

A rendszeres frissítések és fejlesztések megkönnyítik az Ön munkáját, és újabb funkciókkal erősítik programját. Válasszon évek óta a piacon lévő partnert, aki rendszeresen garantálni tudja a fejlesztéseket és frissítéseket. Ugye Ön sem szeretné, ha néhány év múlva le kellene cserélnie a programot, mert az elavult? A most vásárolt rEVOL Express számlázó program mellé 1 év ingyenes terméktámogatást adunk. 5.

100% -os NAV megfelelőség

A jogszabályok és a törvényi előírások folyamatosan változnak, nehéz mindet követni. Rengeteg időt, energiát és pénzt takaríthat meg, ha ez a feladat nem Önre hárul. Legyen biztos benne, hogy a programja 100%-ban megfelel a törvényi előírásoknak. Ugye Ön sem szeretne számlázó programja miatt NAV büntetést kapni? A rEVOL Express programokat folyamatosan fejlesztjük, azok mindig


megfelelnek az aktuális törvényi előírásoknak. 6.

Stabil ügyfélszolgálat

A program használata vagy telepítése közben előfordulhat, hogy nehézségei támadnak, vagy egyszerűen csak kérdezne valamit. Ilyenkor megkönnyíti az ember életét, ha van egy tapasztalt és szakmailag képzett ügyfélszolgálat, akikhez fordulhat. A legjobb persze ha telefonon és online is elérhetőek. Ugye Ön sem szeretne egyedül maradni a kérdéseivel és problémáival? A rEVOL Express tapasztalt és szakértő ügyfélszolgálata telefonon és online is a rendelkezésére áll. 7.

Alakíthatóság

Napjaink felgyorsult világában egyre több impulzusra van szükség, hogy megjegyezzék vállalkozásunkat. Használjon ki minden lehetőséget. Számláit biztosan elolvassák a partnerei, tüntesse fel itt is logóját, szlogenjét, marketing üzenetét.


Ugye Ön sem szeretné, ha vállalkozása csak egy lenne a sok beszállító között? A rEVOL Express számlázó programmal számláit saját arculatának megfelelően alakíthatja. +1. Higgyen a szemének Az internet korában az emberek szívesen osztják meg tapasztalataikat, legyen az jó vagy rossz. Olvassa el mások véleményeit, próbálja ki Ön is a programokat, és döntsön saját tapasztalata alapján. Higgyen a szemének, próbálja ki a rEVOL Express demóverziót ingyen, kötelezettség nélkül! Kezdje a tesztelést a rEVOL Express számlázó programmal! Összeállította: www.revolexpress.hu

Számlázó program kisvállalkozásoknak  

Számlázó program vásárlás előtt áll?Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége?Íme 7+1 szempont, amely...