Page 1

Er din autostol lovlig? Se herunder hvilke mærkning autostolen skal have

Hvad betyder godkendelsesmærkerne? Sikkerhedsudstyr til børn må kun sælges, hvis det har et godkendelsesmærke. Med virkning pr. 9 maj 2008 skal sikkerhedsudstyr til børn være Emærket. Ellers er det ulovligt både at sælge og anvende. Det er altså ikke længere tilstrækkeligt, at udstyret er DS- eller T-mærket.

ECE-mærket er en fælleseuropæisk godkendelse.

DS er en forkortelse for Dansk Standard.

ECE-mærke ECE-godkendelsen, ECE 4403 eller ECE 4404, er en fælleseuropæisk godkendelse, der nu skal være på alt sikkerhedsudstyr til børn. De to første cifre under/efter E-mærket skal være 03 eller 04 (på dette billede er mærket 4). Det er din garanti for at sikkerhedsudstyret er godkendt efter de seneste og strengeste krav til ECE-mærkningen.

DS-mærke DS-godkendelsen (Dansk Standard) stiller krav til beskyttelse af barnets hoved, og til at brugsvejledningen er skrevet på dansk.

T-mærke Den svenske T-godkendelse gives kun til bagudvendte barnestole.

T-mærket er en svensk godkendelse.

Følg brugsanvisningen nøje En hvilken som helst godkendelse har kun værdi, hvis du anvender udstyret som beskrevet i brugsanvisningen. Svenske og danske undersøgelser har vist, at alt for mange stole og seler ikke er monteret korrekt.

Sparrow - La Vie en Rose  

Of positioned politely content managment system explain moments promises fruitful i. Assurance advantage belongs to happiness Afrejs menswea...