Page 1

UNDERHOLDNING / BANDS Her er et udvalg af A-TEAM fantastiske entertainer. Prisen varier alt efter hvad program der ønskes og hvor lang tid der skal underholdes.

Kim Andersen

Magisk Comedy & trylleri Kim Andersen underholder og forbløffer med sin evne til at skabe hjernevridende illusioner i øjenhøjde. Kim tryller helt tæt på og bl.a. bøjer bestik og mønter i dine gæsters hænder. Dine gæster vil bl.a. opleve Kim som tankelæser. Kim laver det man kalder ”Table-hopping” Det er for dig, som ønsker at opleve magien på helt tæt hold. Kim bevæger sig rundt iblandt dine gæster og giver dem unikke magiske oplevelser, som de sent vil glemme. Kim Andersen er bl.a. kendt fra TV2s "Scenen Er Din" og en lang række caféer og natklubber i Danmark, Hvor han optræder på ugentlig basis. Han har også optrådt til et utal af firma- og privatarrangementer. Kim har optrådt en hel del uden for Danmark. Her kan bl.a. nævnes arrangementer i Australien, Rusland og Kina.

”Arvid” – Den tavse tjener Arvid blev kendt som person under TV’s ”Det’ Ren Kage Mand” ”Arvid” kan optræder under middagen, receptionen eller hvilket arrangement, der måtte være tale om. ”Stumtjeneren Arvid” er professionel og humoristisk optræden på absolut højeste plan, og med en unik fornemmelse for situationen, der gør at ”Arvid” ikke på noget tidspunkt ”stjæler” festen, men derimod i høj grad er medvirkende til at skabe en god og afslappet stemning i selskabet. ”Arvid” indgår på lige fod med det øvrige serveringspersonale såvel fremtonings- som arbejdsmæssigt, MEN langsomt og sikkert går det mere og mere galt. Men med sin gode fornemmelse for grænserne holder han dog de pauser i komikken, som er nødvendigt for at arrangementet ikke udelukkende bliver et ”Arvid-show”, men at det netop bliver det underholdende indslag, som er tanken. I visse perioder er han, for at bibringe ekstra ro i selskabet, oven i købet helt ude af billedet… men så er ”Arvid” der pludselig igen! ”Arvid” - alias Sean Nelson - er uddannet skuespiller.


Lune Carlson Mange projekter hedder " Sound Like" men her har vi et talent der i den grad synger, spiller, agerer og ligner Kim Larsen. Et stort talent der på Marielyst i 2003, blev opdaget af Amin Jensen og nu er blevet en af Danmarks mest benyttede kunstnere. Sammen med sin faste musikalske legekammerat Jan "Kjukke" Borre forbløffer Lune Carlsen til såvel private og offentlige arrangement og gir den fuld gas til store koncerter.

Vickie Jo Shows Vickie Jo kan tilbyde mangeartede shows som f.eks. danseshows til firmafester, konferencer og jubilæer. Desuden kan Vickie Jo bookes til polterabender, julefrokoster, fødselsdage og modeshows. Et af de meget populære tilbud er shows, events og happenings i kombination med andre vild med dans deltagere/professionelle dansere samt undervisning. Alle shows er koreograferet og designet af Vickie Jo selv.

Claus Reiss Han er professionel entertainer og optræder med tre forskellige shows. Alle shows har til fælles, at de giver publikum en uforglemmelig oplevelse hvad enten det er underholdning til fest som fødselsdag, bryllup, julefrokost eller firmafest. De tre shows er: STAND-UP Med sin sjove mimik, timing og geniale vinkler på observationer fra hverdagen leverer Claus et virkelig sjovt stand-up show. SÆKKEPIBE COMEDY En blanding af sækkepibe musik og stand-up comedy. Et meget originalt og sjovt indslag. Eneste af sin art i Danmark SÆKKEPIBE MUSIK Skotsk musik og andre kendte numre fremført i kilt. Claus har spilet på dette skotske instrument i over 11 år og har vundet mange priser i solokonkurrencer.

Michael Rune (SAX) Michael Rune er saxofonist og lyd designer. MR har gennem de sidste 7 år spillet med dj’s i ind - og udland. Heriblandt Brian Tappert (Soulfuric) og Rune RK (artificialfunk) m.fl. I 2007 udkom MR og Rune RK med singlen ”Bariton” Michael er perfekt til 2 formål: 1)

At spille indover dinner musik sammen med en DJ der spiller lounge musik til f.eks. spisning

2)

Han kan sætte gang i en fest og et dansegulv med en DJ på sidelinjen.

Her vil du få noget unikt til din fest som giver en lækker oplevelse for dine gæster.

Fiskerifond3  

Bebo estimate for her car tires es dispatched crucial boisterous joy. So the shape was like opening is capable of miles. Waiting Ex Measurem...

Fiskerifond3  

Bebo estimate for her car tires es dispatched crucial boisterous joy. So the shape was like opening is capable of miles. Waiting Ex Measurem...