Page 6

Een geweldige reeks “uitvoerders” voor het reinigen van vloeren De FLOORTEC-veegmachines zijn de meest effectieve oplossing voor besloten ruimtes. Robuust ontwerp, laag geluidsniveau en stofvrij vegen voor gebruik zowel binnen als buiten. Wij hebben veegmachines waar u achter loopt voor gebruik binnen en buiten en voor het reinigen van grote gebieden die zijn voorzien van vloerbedekking. Sommige van onze machines waar u achter loopt, gebruiken een overloopsysteem, wat inhoudt dat de hoofdborstel de trechter van de bovenkant vult, voor een optimale capaciteit. De walk-behind FLOORTEC-machines zijn ideaal voor kleine- en middelgrote schoonmaakklussen, zoals bij benzinestations, parkeerterreinen, schoolpleinen, fabrieken en kleine magazijnen. Accu-aangedreven voor gebruik binnen en aangedreven met benzine voor veeleisende taken buiten. Ze zijn allemaal ontworpen voor eenvoudige bediening, gemakkelijke service en onderhoud en zijn allemaal voorzien van “stofvrij vegen”.

Onze serie ride-on veegmachines zorgt er voor dat de taak snel, effectief en met maximaal comfort voor de bestuurder wordt uitgevoerd. Hun ontwerp is gecombineerd met krachtige motoren, een breed veegpad, uitmuntende wendbaarheid en het vermogen om hellingen van 16 - 20% te nemen om grote vloeroppervlakken of tapijten te reinigen en om in besloten ruimtes te komen, zoals liften of smalle gangen. Accuaangedreven voor gebruik binnen en aangedreven met benzine voor veeleisende taken buiten. Ze zijn allemaal ontworpen voor eenvoudige bediening, gemakkelijke service en onderhoud en zijn allemaal voorzien van “stofvrij vegen”. Sommige modellen hebben een hoog stortsysteem dat gemakkelijk leegmaken mogelijk maakt.

Een complete en probleemloze reeks van eenschijfsmachines SPINTEC 443 is een serie eenschijfsmachines voor uw professionele onderhoud en dagelijkse reinigingstaken. Deze serie biedt u de keuze uit modellen met een lage snelheid, hoge snelheid of modellen met twee snelheden, waarmee u gegarandeerd efficiënt boenen, strippen, polijsten en spuitreinigen van nagenoeg alle typen vloeren verkrijgt, terwijl u ook een langduriger, beter uitziende vloer krijgt. De SPINTEC 551 UH is een handige en gemakkelijk te gebruiken polijstmachine die zeer geschikt is voor dagelijks gebruik in ziekenhuizen, instellingen, hotels, winkels en voor professionele schoonmaakbedrijven. Met de inklapbare beugel is deze gemakkelijk te vervoeren en is binnen een paar seconden operationeel.

140

Catalogus 2014 florcare  
Catalogus 2014 florcare  

Nilfisk-Alto heeft een uitgebreid gamma aan schrobzuigmachines en veegmachines, kortom een volledig florcare programma

Advertisement