Page 3

Works for you

Wij zijn uw partner op het werk Wij willen u de juiste oplossing bieden en u helpen om uw productiviteit te verhogen. Dit alles is gebaseerd op onze diepgaande kennis van uw behoeften, uitdagingen en van uw dagelijkse werkomgeving. Daarom doen onze oplossingen voor u het werk!

Wereldwijde service en support

Verhoog uw productiviteit

Wij staan voor u klaar met onze toepassingsgerichte service en support ... wanneer en waar u dat maar nodig hebt! Onze wereldwijde servicecentra zijn klaar om uw problemen op te lossen en uw machine efficiënt en betrouwbaar te houden, zodat u maximaal kunt profiteren van de beschikbaarheid.

Wij zetten ons in om uw productiviteit te verbeteren. Dat doen wij door u locatiebeoordelingen aan te bieden, advies over toepassingen en kostenanalyses te geven, zodat u zich op uw werk kunt richten.

“Groene” oplossingen

Gebruiks- en onderhoudsgemak

Wij ontwikkelen reinigingsoplossingen, zodat u doeltreffend kunt schoonmaken, terwijl u minder energie, minder water en minder reinigingsmiddel gebruikt. Dat noemen wij “green meets clean”: op ecologisch verantwoorde wijze werken. Lees meer over onze inzet voor het milieu op pagina 9.

Wij zijn continu bezig om de bruikbaarheid en de onderhoudsvriendelijkheid van onze producten te verbeteren. D.w.z. dat onze EasyClean-functie uw onderhoudskosten kan verlagen. Een technicus verkrijgt immers binnen een paar minuten toegang tot uw apparaat.

100 jaar R&D

Red Dot Award 2013

Met ruim 100 jaar ervaring binnen de reinigingsbranche weet u zeker dat u kwaliteitsproducten krijgt met hogedrukreinigers, stofzuigers en vloeronderhoudsapparatuur die voortdurend worden vernieuwd en verbeterd.

Een Red Dot-jury bestaande uit 37 leden wees de POSEIDON 5-6-7 aan als één van de winnaars van de Product Design Award 2013. De Red Dot Award beloont onze innovatieve benadering ten aanzien van industrieel design, ergonomie en modulariteit in productdesign. De toekenning is een prachtige prijs om een boeiend en innovatief product op de markt te brengen - iets 3 dat wereldwijd een zeer positief effect heeft gehad.

Catalogus 2014 florcare  

Nilfisk-Alto heeft een uitgebreid gamma aan schrobzuigmachines en veegmachines, kortom een volledig florcare programma

Catalogus 2014 florcare  

Nilfisk-Alto heeft een uitgebreid gamma aan schrobzuigmachines en veegmachines, kortom een volledig florcare programma

Advertisement