Page 2

Car Wash systemen

Agri

Automotive In de landbouw worden er veel eisen gesteld aan personeel en apparatuur. Wij hebben de juiste oplossing in huis voor elke taak en elke beroepsgroep, van varkensboeren tot wijnproducenten.

We kunnen elke klant een unieke oplossing aanbieden. Of het nu een bestelbus is, een vrachtwagen, een auto of een bus, garagevloeren, showrooms of parkeerplaatsen, of u een vlootbeheerder bent, de verkoop van voertuigen regelt of een onderhoudsbedrijf leidt, wij zorgen voor de benodigde hygiëne.

We combineren op maat gemaakte stationaire systemen voor boerderijen en opslagfaciliteiten met mobiele units voor machines, buitenverblijven, binnenplaatsen, machine-installaties of productiefaciliteiten.

Ons zeer uiteenlopende scala aan oplossingen biedt u ook directe ondersteuning bij uw economische doelstellingen. Deze zorgen voor het behoud van waarde, verkorting van de schoonmaaktijden, verlaging van de onderhoudskosten en een consistente stijging van de winsten.

Wij hebben het juiste product in huis om aan al uw schoonmaakwensen te kunnen voldoen, van hogedrukreinigers tot schoonmaaksystemen en vloerreinigingsapparatuur, mobiel of stationair, en met meer dan genoeg kracht om al het werk te doen.

Commerciële autowas is een markt met enorm veel groeimogelijkheden Al meer dan 30 jaar is Nilfisk-ALTO een pionier en specialist in de markt van commerciële autowas. De grondslag voor het succes is de focus op Selfservice en autowasinstallaties met facility management. Voor alle activiteiten geldt dat het economisch succes altijd afhankelijk is van de focus en aandacht. Meer dan 1000 waslocaties in Europa bewijzen de tevredenheid van klanten en de betrouwbaarheid van onze installaties.

Bouw Elke dag in de bouw brengt veeleisende schoonmaakuitdagingen met zich mee. Voor nieuwe gebouwen of de renovatie van oude gebouwen zijn systemen nodig die zeer krachtige prestaties leveren. Professionele producten met extra kracht, die ook het hardnekkigste vuil en stof verwijderen. Wij bieden sterke en robuuste hogedrukreinigers aan en natte of droge stofzuigers met krachtige borstels, voor ruimten in alle soorten en maten.

Het potentieel en de vooruitzichten in deze markt zijn veelbelovend. Het aantal auto’s zal blijven groeien, evenals de vraag naar milieuvriendelijk autowassen. Of het nu gaat om individuele projecten of Turn Key projecten, de Nilfisk-ALTO CarWash division kan u de oplossing bieden voor iedere locatie, van een compacte installatie tot een volledig wascentrum. Modern, attractief en flexibel. De CarWash installaties zijn economisch en winstgevend voor de investeerder en perfect vormgegeven voor de veeleisende gebruiker.

Professionele ondersteuning – vanaf de start De kwaliteit van het concept en de projectengineering, tezamen met de locatie analyse en de marketingondersteuning staan garant voor succes in de toekomst.

Productie en opslag Wij zijn zelf producent en dus goed bekend met het brede aanbod aan schoonmaakapparatuur dat op dit gebied benodigd en beschikbaar is.

Dit geldt natuurlijk ook voor de vraag welke de juiste financiering betreft. Ook hier kunt u rekenen op onze ervaring van onze specialisten. Het technische aspect van het geheel, zoals service, kan op maat gemaakt worden middels diverse service opties.

In de branche worden zeer hoge eisen gesteld aan betrouwbaarheid, veiligheid en productiviteit, en wij kunnen aan deze eisen voldoen. Productievloeren, machines, opslag, klantzones, parkeerplaatsen en kantoren hebben constante aandacht nodig.

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website www.nilfisk-alto-carwash.com of neem contact op met onze klantenservice. 2

Catalogus 2014 florcare  

Nilfisk-Alto heeft een uitgebreid gamma aan schrobzuigmachines en veegmachines, kortom een volledig florcare programma

Catalogus 2014 florcare  

Nilfisk-Alto heeft een uitgebreid gamma aan schrobzuigmachines en veegmachines, kortom een volledig florcare programma

Advertisement