Page 141

CULTURA Activitats socials

Sopar d’aniversari a Terrassa

Foto de grup dels companys del Vallès Occidental en la seva festa d’anniversari

L

a Delegació del Vallès Occidental del Caateeb va celebrar el passat 7 d’octubre el 25è Sopar de col·legiats a Can Viver de Torrebonica, una antiga masia ampliada amb estil noucentista com a sanatori per al tractament de la tuberculosi, ubicada al municipi de Terrassa. La trobada d’enguany ha tingut una connotació especial ja que s’emmarcà dins dels actes de celebració del 25è aniversari de la delegació vallesana.

Trobada commemorativa Van presidir la trobada commemorativa Josep Rull, conseller de Terri-

tori i Sostenibilitat de la Generalitat; Marc Armengol, tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa; Jordi Gosalves, president del Caateeb i Bernat Navarro, delegat del Vallès Occidental del Caateeb. També hi van assistir a la trobada Eva Candela, directora d’Àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament i Antoni Palet, president del Gremi de Constructors d’Obres del Vallès Occidental. Hi van participar altres membres de la Junta de Govern del Caateeb i de les comissions territorials, a més de diversos representants dels col· lectius professionals de la comarca.

Les autoritats van inaugurar la Fira de Sostenibilitat i d’Eficiència Energètica que es va muntar a l’entrada amb la presència de diverses empreses especialitzades. En el transcurs de l’acte, al qual van assistir més de 120 persones entre col· legiats i amics, es va donar la benvinguda als nous companys Sergio Manuel Rivillas i Anna Biosca. Després de sopar, la festa va continuar amb l’actuació del grup The Soul Beams, uns músics i unes veus encarregats de posar el punt i final que no varen deixar ningú indiferent.

L’INFORMATIU DEL CAATEEB Desembre 2016

141

Inf350  
Inf350