Page 1

PENGARANG : Shriram Sharma Acharya ngedegaken saka International Gayatri Family ana gedhe Yogi seer lan incarnation Gusti Allah sing wrote volume saka jurnal sastra utamané ing kasukman subjek kanggo donya kawulo lan tentrem. Kanggo luwih ilmiah sastra e pls visit http://www.shriramsharma.com/books.htm www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org lan http://www.awgp . org / DESCRIPTION: gratis e- buku ing Chakra Meditation -ESP, Nirvikalpa Samadhi utawa pikiraken gratis setengah sadar, Attaining Ridhi- Sidhis utawa Gusti , Future èlmiah Agama, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga hubungan kanggo Neurosciences- ESP , Endocrinologi, Anatomi , Psychology & Sociology kanggo 1 ) materi & kasukman kamakmuran & 2) uniting donya peacefully minangka kulawarga. Kito punika situs web strictly non -komersial kang yakuwi ing sadhar ing umur lawas ngimpi saka gedhe lan thinkers pemimpin donya: A ayu borderless donya. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-buku Ultra Telepathy swara parapsychology Metafisika nirvikalpa Samadhi polusi Yoga tantra film internet hypnotism ekologi astrologi diwas kalki bioelectricity surgery laser ozon radar kaku kreatifitas Arkeologi Indus Valley Peradaban krisis bahan bakar pangan kekurangan kidul Kalimantan biografi Guru donya tentrem atine psyche Bethara syaraf subtle eling nyawa gaib bakawali kelenjar endokrin ESP Chakra plexus semedi wangsit konsentrasi kapinteran panginten mikir Cheiro Nostradamus Aurobindo Bliss otak vedas solar srengenge energi suci murni pangertèn organ Prana Avatar Sathya cahya sel hypothalamus pituitary transformasi futuris pangambah prediksi naga daya urip Etika manungsa integritas karakter vagus tantra Mooladhar atom neutron proton

Pengabdian

Pambuka

PASAL ONE - ING gaib naga POWER OF A NATION NIVERSAL

PASAL TWO - super gaib kakuwasan disebut GAYATRI, SAVITRI lan Kundalini

PASAL THREE - cahya UP geni saka penting sin liwat Kundalini sembahyang


PASAL FOUR - rahasia filsafat pamujan cara jiwa SCIENCE

PASAL Lima - wewadinĂŠ Yoga lan ING Bouquet SIDHIS

PASAL enem - limang pasuryan Kundalini IE limang lepen energi

PASAL SEVEN - badan penting sin POWER Iki HUMAN BODY balung

PASAL wolung - Samudra saka eling ENSNARED IN tas enem Chakra

PASAL sangang-THIS IS ING Body gudang ING Wikipedia OF 7 Jewellery

PASAL sepuluh - kagiyatan BRAHMIC eling miturut yurisdhiksi OF Kundalini Shakti

PASAL sewelas - Dewi Kundalini, INDWELLER IN THE MOOLADHAR Chakra

PASAL rolas - Kundalini --- AN Wujud intense penting sin ENERGI

PASAL telulas - IT IS gampang TAKE Nanging angel kanggo menehi

PASAL patbelas - gaib kakuwasan duwe werna ing Chakra kulawarga Kundalini Shakti


PASAL limalas - AWAKENING wadon SERPRENT ...... UPLIFTING gaib POWER

PASAL nembelas - KASUKMAN PRACTISES FOR A titah anyar

PASAL pitulas - mode OF transformasi ING Kundalini OF A NATION

PASAL wolulas - ING DEEP Impor Kundalini kalentu lan REQUIRED Penyuluhan

AN mréntahaké kanggo di ajeni nonton

Pengakuan WE arang banget matur nuwun TO MR. Pranav N. CURUMSEY FOR Panggolekan OUR E-BOOK ing internet. WE ALSO THANK Mrs. Asal Varsha P. TALPADE FOR mbantu US nggawe DISC KOMPUTER ING BOOK.

DEDI CA tion

Aku sujud Dewi Bhagwati lan Jagadguru Shriram Maneh lan maneh aku mudhun bow ing kaki Lotus.


Kaya ibu mburi kita lan kaya rama dika nudhuhakĂŠ path. Aku sujud kowe O preceptor, karo iman lan gaib kawicaksanan.

Kaya Gusti Allah punika ibu saka donya lan Shriram punika Preceptor ing donya. Aku sujud sikil hallowed kaloro amarga lagi kebak iman lan gaib kawicaksanan.

Aku sujud kowe O preceptor, sing wakil Gayatri. Kang nectarine tembung numpes racun saka donya matĂŠrial.

Loro mau bisa nggawe bisa mokal, padha duwe daya kanggo Ward mati kuat alangan. Aku sujud kowe sing Mahakal catetan lan sing siji sing bakal ndandani jaman iki.


OUR sedherhana OBESIANCES TO OUR Revered PRECEPTOR Wikifikasi RISHI Shriram Sharma Acharya WHO IS langgeng GAYATRI-catetan lan kang NECTARINE WORDS numpes venom OF THIS WORLD.

PRECEPTOR lan GAYATRI

Kabeh wong experienced martakaké bebener mung siji rabi. Gusti Allah iku siji lan sing nemu wong mung ana siji jalur kang melu pangertosan Wedjangan Gusti Allah lan imbibing mau ing siji saben dina urip. Durung ing reged, materi siji donya sumerep soko tanggung beda. Kita waca beda adoh minangka warna jeneng lan Wangun donya iki ngangap. Amarga prabédan iki visual beda panemu sing sijine kasebut pungkasanipun kagelar kang mimpin kanggo pait gelut lan apa. Temtunipun kita bakal kudu nampa sing sing sing perang iku sakabehe bodho alam bener Gusti Allah. Liya bisa uga ateges sing iki wong seneng padu wis ora ketemu preceptor bener (Guru) sing bakal bantuan siji ngatasi iki pandelengan diferensial lan reinstate kita ing dhasar Absolute saka bebener sing punika Gusti Allah endi ana mung ba lan ora beda. Bisa luwih tegese yen kita wis ora ketemu sing preceptor ing donya materi iki kita bisa nampa kita Bethara liwat Gayatri Mahamantra kang catetan Guru-Mantra. Iki mbantu karo seeker spiritual kanggo ngatasi beda adhedhasar jeneng, wangun, macem-macem cara ibadah supaya minangka kanggo nampa kawicaksanan gaib siji nyawa (Gusti Allah) pervading kosmos kabeh. Kita sing weruh saka iki. Miturut Mahamantra Gayatri: Endi punika Gusti Allah? Jawaban iki "Om Bhur Bhuva neang" tegesé Gusti Allah pervades bumi, langit lan kosmik papan. Apa sampeyan nelpon wong? Iku ngluwihi prabédan saka sexes IE iku sanadyan lanang utawa wadon. Iku ngluwihi kabeh jeneng lan formulir. Apa kang alam lan carane kowe nampa Gusti? (Sheng Savitur Varenyam, Bhargo Devasya Dhimahee). Iku gaib cahya lan gampang attainable. Apa kita sesambetan kaliyan Gusti? (Sheng Dheemahi) Imbibe wong minangka gaib radiance ing psyche. Apa iku sawijining nggunakake - pandonga? (Dheeyo Yona Prachodayat). Muga Allah panggawe kita nanggapi rawuh kanggo lumaku ing dalan ing agung.

Sembarang saged Guru bisa usaha tenanan kanggo mimpin kita nyedhaki ketuhanan (Gusti Allah) kanthi bantuan iki Pengarang lucid. Mangkono Mantra Gayatri banget menehi kita iki inspirasi gaib lan bebarengan karo iki sing saestu nggawe efforts ing arah diwenehi gaib kakuwasan kaya iku duweni dening preceptor. Minangka asil tengen wiwit kuna kaping dadi ngluwihi kabeh beda sectarian lan Empu mantep minangka GuruMantra.


Liyane titik Wigati

Gayatri digawe serep saka 2 bagéan rabi. Homo (penting pasukan) + Tri (pangreksan). Gayatri kang nglindhungi kita penting pasukan. Pitakonan mengkene minangka nalika Panjenengan siji ngupaya pangayoman? Iku cetha banget yen Pengabdi kalibat ing masalah utama dhewek nggoleki pangayoman liwat pandongaku. Apa sing iku masalah sing siji dipeksa kanggo ngupaya pangayoman? Nalika Panjenengan siji ngupaya pangayoman saka Gayatri kang energi primordial saka gaib eling? Nalika eling mili ing organ pangertèn digawe saka unsur 5 iku nemu daya saka mobilitas. Keraguan aliran eling energi kita raos organ ngindhuksi mobilitas ing mau durung siji shalat jumat sing organ pangertèn tinimbang obah ing arah vileness ngirim mili ing dalan ing sacredness. Amarga organ pangertèn sing Inert ing alam, wong kathah kanggo keblasuk ing kabeh pituduh. Nyawa ing awak kita lali sing bener kabungahanku iku saiki ing pasukan gesang dhewe. Iki bungah cenderung pracaya yen organ pangertèn sing sawijining abdi lan tinimbang Ngontrol apa wis disetel metu ngontrol, iku dhewe bakal kontrol dening iku. Iki sing masalah banget minangka asil kang kita penting pasukan bakal agitated nalika seeking Proteksi.

Gayatri èlmu nglindhungi kita saka iki palsu. Ratnakar, Dhruv, Prahlad, Angulimal radiated kuat penting pasukan. Ing preceptor marang arah suwene iki jiwo sing padha digunakake straying ing arah salah utawa uga bisa bilih saka awal dhewe sing delusion iki warded mati. Adi Shankaracharya tansah visualizes ing preceptor ing proses iki. Lan Empu dening nelpon kuwi preceptor "Tansah minangka Gayatri catetan", Shankaracharya humbly busur mudhun menyang preceptor.

OUR Good nasib

Yen kita Witness ing cahya saka bebener banjur kita bakal éling sing kita wong extraordinarily bathi sing wis ngrambah ing Guru (Preceptor) minangka Gayatri lan Gayatri minangka Mantra Guru.

Dhewe kasukman wong golek bisa duwe manfaat saka Mantra Gayatri kaya sembarang Mantra liyane. Nanging ing jaman iki mung kita revered Gurudeva IE Wikifikasi Rishi Shriram Sharma Acharya sing wis digawe iku gampang kanggo kita ana hubungané Allah liwat pepakon kabeh-encompassing. Makaten punika kita apik rejeki sing wis tak Mantra Guru ing bentuk Mantra Gayatri.


Ing cara sing padha Gayatri sing kita preceptor banget, gampang attainable dening siji lan kabeh. Anggota saka Parivar Gayatri ngerti kanthi uga sing Pengabdi gedhe Gayatri rabi. Mahatma Anand swami bakal tansah kaku sing kita revered preceptor punika kapisah saka Gayatri. Makna loro Gayatri lan kita preceptor iku siji loro ing lan tanpa. Swami Anand dados anggota saka Samaj Arya. Piyambakipun Highly revered ing Samaj Arya. Swami Anand ana senior kita Gurudeva dening 25 taun. Nanging bakal tansah sumungkem kita Gurudeva (Shriram Sharma Acharya) sing ora mung enom ing umur nanging uga householder lan ora Sanyasi (mendicant). Keraguan swami Karpatri tokoh revered saka Sanatana Dharma sarujuk saka Mantra Gayatri kang diwènèhaké kanggo siji lan kabeh, nanging wis marang salah siji saka anggota Gayatri Parivar sing Shriram Sharma Acharya iku bapané Gayatri ing jaman iki. Jebule kang kabeh urip dhewek makarya miturut presepsi saka Gayatri lan nalika piyambakipun maringi munggah marang kena Koil ing dina Gayatri Jayanti dhewek digabung menyang Gayatri. Mula iku memang kita gedhe rejeki kanggo digandhengake karo kuwi pecahan gedhe Gayatri.

Adi Shankaracharya sing nyawang Gayatri minangka preceptor langgeng tansah jengkeng Her. Langgeng tegese kang ora bisa diwatesi déning awak, Panggonan lan wektu. Malah kita revered Gurudeva ngandika bab awake mangkono. Panjenenganipun opined sing sing sing katon marang kula minangka gaib energi lan ora winates awak manungsa bakal nampa jarak saka bener alam. Mula uga ngandika ora nggawe patung awak Pendhaftaran. Nanging maneh-instate obor semangat kang nggantosi iman kuat ing Allah lan sumringah, gaib migunaaken akal. Panjenenganipun luwih nyatakake sing ora ana siji bakal njupuk munggah posisi saka Guru (Preceptor) ing Parivar Gayatri sawise aku nyerah Pendhaftaran kena Koil. Sing bakal miwiti liyane menyang Mantra Gayatri lan sing bakal nindakake iku rites mung bakal nglakoni kaya Pendhaftaran wakil. Kabeh iki mbuktikake bilih piyambakipun kapéngin maneh instate Gayatri minangka gaib energi lan ora minangka gambar winates saka jeneng lan wangun.

Kita revered Gurudeva Wikifikasi Rishi Shriram Acharya ana Gayatri incarnate. Basa Gayatri sing Savita Allah gaib energi pervaded saben nglewati kang dumados. Kabeh kang gesang mbiyantu ora kapetung devotees kanggo lumaku ing dalan ing agung. Piyambakipun master saka tantra Science. Nanging tau iman ing maerke nindakké mujijat-mujijat kanggo jeneng lan Fame. Jebule adoh minangka santo bener punika kuwatir iki kaelokan njupuk Panggonan liwat kang awak minangka saben pesenan Gusti Allah lan sapa ngalami dhewek saestu ngrasa berkah. Kita revered Gurudeva wis dijupuk akeh fisik formulir ing macem-macem panggonan karo bantuan kang gaib subtle awak dadi dadi saka bantuan marang seduluré devotees. Pengabdi ngrambah kang pangayoman minangka saben kang individu Ilahi. Yen salah siji kang nasibe banget ngajrihi, a Guru temtunipun mbantu kuwi wong lighten kang beban lan mengaruhi ing Pengabdi kanggo ngalami suntingan pain, panjenengané mbantu kanggo nampa kawilujengan. Kita wis


conto ora kapetung individu endi luwih saka 1 lakh wong wis tantangan sing ing dina nalika Guru durung ketemu sapa, padha ketemu ing Guru lan watawis 1-2 jam padha lungguh ing ngarsane kita revered Guru. Iki pengalaman saged bener nanging yen kita nyoba kanggo golek bukti saka ing donya reged kita badhe gagal miserably. Kanggo masyarakat lay piyambakipun kasedhiya durung kang unswerving pandherekipun éthok kasedhiya.

ING sakti Markaz OF Revered Wikifikasi RISHI Shriram Sharma Acharya

Ing guwa bisu saka pikiran kita mantul ing wicara gaib kita Gurudeva Shriram Sharma Acharya. Swara sakti ngandika - Aku tansah karo sampeyan. Sampeyan bisa menyang ngendi wae, nanging aku bakal katon ing tengahmu. Aku manggon mung kanggo sampeyan. Aku bakal menehi kowe woh-wohan saka pengalaman gaib. Sing kasugihan saka jantung. Sing lintang saka mripate. We are kabeh siji (Nggabung) ing Allah. Aku tansah nemu ba nyawa karo kowe kabeh. Aku tau wedi mekso sampeyan ketik geni murub kang atos perjuangan. Iki amarga aku kebak weruh saka utama kekuatan. Aku bantuan sampeyan nemu siji kahanan sawise liyane lan durung Pendhaftaran utama mata sing tansah nonton sampeyan. Apa wae wis rampung sing bisa mung ing hallowed ngarsane.

Katon dhuwitku kanggo Pendhaftaran wishes ing pikirane lan ing sastra Pendhaftaran. Imbibe iku Wedjangan suci ing gesang saben, amarga padha pisanan diwènèhaké kanggo kula dening Pendhaftaran preceptor kang Aku setya maringaken ing kowe kabeh. Nggambarake mung kang Salah. Mung banjur bakal sampeyan nemu sing ba ing luwih langkah kang bisa ngalami karo tanpa wates badan mine. Sampeyan mung bisa dadi bener murid, yen sampeyan ana tandha, teguh lan pengabdian kanggo Pendhaftaran cara saka pikiran. Antarane kita kabeh dumunung laut tanpa wates cinta. Ikatan antarane Guru lan murid luwih tenan tinimbang bledhèg. Iku luwih kuat saka pati banget. Tau dipercaya Panjenengan wayward pangertèn organ. Amarga padha tansah njaluk agitated nalika ngadhepi karo kabungahan lan kasusahan. Bukak ngluwihi kabeh iki dualities. Nalika ngalami iki anak bebener O, tansah elinga organ pangertèn tansah bisa nglawan arah nyawa. Mula tansah tetep tandha. Sing nyawa lan ora awak lan Empu bagéyan kapisah saka banget dumados. Awak bisa ngilang sembarang wayahe. Saestu, sing mangerténi iki wayahe? Mula tansah nggambarake Panjenengan gol. Isi kabeh psyche karo cara saka pikiran. Ora ing wektu pati nanging ing wektu sampeyan urip, mbebasake lan purify pikiran. Mula sanajan pati nyedhaki panjenengan dumadakan, sampeyan siyap kanggo karo katentremen. Mula urip minangka sanadyan iki banget wayahe pati kira kanggo engulf sampeyan. Mung banjur bisa urip sing sejati. Wektu cepet mlaku adoh. Yen kacemplungaken pikiran ing pikirane saka kalanggengan lan klanggengan, mung banjur bisa ngowahi mlaku wektu dadi sentoso.


Saben uwong nduweni kanggo ngadhepi akèh perjuangan nalika mlaku-mlaku ing dalan ing gegayuhanipun. Mula kowe banget ngirim kumawani pasuryan kabeh tes lan Nadyan katemtokaké sarembug. Manggon urip saka pangayoman saka Gusti Allah. Yen saestu gumantung Allah, kabeh ngedeni bakal ngilang. Kowe kabeh anak Pendhaftaran. Ngendi kowe, dadi dhewek urip utawa pati, kabungahan utawa kasusahan, apik utawa ala aku bakal tansah tetep dening sisih. Aku tansah nglindhungi kabeh. Aku kabeh amarga Aku kaiket kowe dening pengabdian. Pendhaftaran cinta Allah ndadekake kula siji karo sampeyan. Aku banget nyawa, anak! Atimu kita Pendhaftaran bener panggonan. Mula ngapa kowe wedi apa? Aja wani lan ora wedhi.

Pambuka Ngenalke Wikifikasi RISHI Shriram Sharma Acharya AS PRAJNAVATAR lan penulis THIS BOOK

---- PRAJNAVATAR IS ING Open wangun past sangang INCARNATIONS Allah.

Nganti saiki kabeh incarnations Allah sing wis dicethakaké wis kanggo panyiapan saka Jahwéh lan transformasi saka jaman iki adhedhasar ing macem-macem kahanan. Jaman iki ing kabeh kahanan iki wis dicethakaké ing siji lan bebarengan Empu liwat sinau


komparatif kita saged mangertos gampang carane Prajnavatar punika rupane ndadekake kabeh incarnations Allah.

1) MATSYAVATAR (Fish inkarnasi) - cerita pepindahan jaman iki.

Siji dina Gusti Manu sawise kang sembahyang tumindake iki aturan banyu ing Palms (disebut Arghya) kanggo srengenge-Allah. Ing wektu sing krungu swara subtle, Manu. Deleng ing Me, I need bantuan Panjenengan. Manu weruh iwak cilik ing Palms lan swara sing dicethakaké saka iwak. Manu ngandika, Sampeyan koyone dadi pribadine gaib. Mangsuli, aku bisa carane ngawula Panjenengan? Iwak ngandika, aku pengin nglakokne tugas gigantic lan Empu iki blumbang iku cilik iku. Mangkono aja njupuk kula menyang Ganges kali. Gusti Manu kang jantung overflowed karo cinta nalika krungu swara sing iwak iki gaib. Mula tumuli iwak gaib ing banyu-pot lan njupuk menyang kali gedhe. On liyane wusana auspicious Gusti Manu maneh dibukak Panggonan sing lan maneh weruh sing gaib iwak. Iwak gaib ngandika Kula ukuran mundak. Mula bantuan kula tekan samodra. Manu kapekso lan njupuk iwak menyang segara. Dumadakan ana Jala-Pralaya (karusakan ing donya dening deluge). Ing karusakan kabeh iki njupuk numpes lan Empu iwak takon Rishis pitung (Saptarshis) kanggo njagong sawijining maneh. Iwak mundhut Rishis pitu kanggo ing jurang Himalaya saka endi Rishis nyebar pesen saka vedas (rohani kawruh) kanggo donya kabeh. Miturut Puranas (mitologi India) iki crita saka Matsyavatar.

Misale jek aneh bilih Gusti Allah incarnates minangka iwak. Lan iku luwih apik tenan sing sing iki kabeh kuat extrasensory daya dumadakan kaya manungsa. Ing kaping kuna wis ana tradisi nulis lan ngomong bab mesthi kosmik hukum ing hymn wangun (Gurupreceptor). Iki asas èlmu banget. Téoréma binomial punika rumus siji baris nanging wis nggedhekake marang nemen. Téori Einstein punika namung E = mc 2 nanging durung wis komentar marang ing proses banget nggedhekake. India budaya banget wis presented mangkono. Asas banget wis dicethakaké ana ing kita teken lima incarnations supaya bisa dimangertèni wicaksana wong. Egoistic wong kebak mental Ngidam ngirim ora piyambak sijine kuwi facades minangka lagi katon iki. Miturut astrological petungan iki wektu kanggo Kalki inkarnasi kanggo catetan lan Empu tartamtu individu, wong mursid introduce piyambak minangka avatar Nishkalank (taintless inkarnasi) nanging ing kasunyatan lagi ora pas cukup dadi malah buntut iki Kalki (jaran) inkarnasi. Padha mung sijine entheng facades, sanalika minangka gawean werna ireng dibusak, kasunyatan stares ing kita lan iki kumudu ngguyu ridiculous kahanan iki. Mungkin minangka asil iki, gambaran iki digambarke simbolis ing kuna tambahan.


A iwak iku titah sing gerakane ing arah ngelawan saka aliran banyu. Bisa salah siji cilik utawa gedhe banget ing ukuran. Manu tegese kang ditempelake ing donya lan compassionately wishes kanggo mungkasi iku njupuk gone. Ing kegiatan lan gaya digunakake iki misi (Gayatri Parivar) lan sawijining pendiri saka jinis iki. Miturut warding mati muspra tradisional kapercayan marang donya kawicaksanan spiritual sanadyan jroning agama IE kasukman India budaya. Unsur ngawan nyoba sing tingkat paling apik kanggo ngalangi wong. Ing Gayatri belongs brāhmaṇa, iku paring ing kuping, iku ora temenan kanggo Ladies, Yadnya mung bisa dileksanakake dening brāhmaṇa, brāhmaṇa sing saka lair mung, spiritualitas tegese mung kembang, Tilak, garlands, piyambakipun gantos kabeh iki lan durung ing tangan liyane rejuvenated kabeh iki. Panjenenganipun nyerat ing gedhe Gayatri èlmu ing 3 bagean. Dina iki kabeh cilik / bocah amba, pinituwa, lanang, wadon etc nindakake Gayatri sembahyang. Lagi bebarengan ahead ing path saka timer jaminan. Saben uwong nrima sawijining prinsip. Ing precarious kahanan saka kamungkinan saka karusakan kasukman èlmu, piyambakipun kasil ngedegaké tuwane budaya India (Gayatri Yadnya) lan tradisi Rishi ing Himalaya (Shantikunj --- Haridwar). Saka kene, kaya kali Ganges emanating saka Shiva kang rambute kunci, iku lagi nyebar nang endi wae. Saben uwong partaking ing Bliss saka sawijining manifestation.

Pisanan panjenenganipun mlebet banyu-pot (ati) wong kasukman sensitif, banjur dheweke marang wong Gayatri semedi, banjur memulang wong, banjur Dèkné masrahké wektu, kang raka, piyambakipun mantep cabang liyane, marang umum program, piyambakipun mantep Shaktipeethas, piyambakipun marang pangerten kasukman saka tradisi Rishi sing saka supaya dhuwur, piyambakipun disimpen everyone liya bebarengan karo dina Tipe bisnis hermitages, sawijining kepala etc, kawicaksanan iki gaib bakal wis drowned lan ana ora bakal tetep malah tilak bener spiritualitas yen wis ora ngrambah kabeh iki. Kabeh iki dhewek wis tuntas dening isih cilik ing sumelang lan dina iku sawijining kosmik wong sing njaga. Iwak inkarnasi bisa katon kanggo pervade saben partikel saka Prajnavatar.

ING Turtle inkarnasi MEANING kombinasi paling apik materi Jayanagar lan KASUKMAN tembange:

Loro Demi-déwa lan dhemit sing lanang saka Brahmaji. Padha supaya onomatopia lan battling karo saben liyane. Loro katelu ngalami karusakan. Mula saking prihatin loro mau nyedhaki Brahmaji lan dijaluk terakhir kanggo nuduhake wong path katentreman. Brahmaji takon menyang churn samodra IE Samudra-Manthan. Gunung Mandarachal iki digawe ing rod churning. Gusti Shesha (ula) iki diowahi dadi tali. Siji ing mburi padha Demi-dewa ing liyane dhemit, supaya minangka churn samodra. Masalah ana sing amarga


wani dora samodra lumahing kabeh bumi bisa njaluk pecah. Mula sing bakal Pundhak beban? Kabeh padha Empu ndedonga marang Sang Yehuwah. Gusti netepi dening njupuk ing inkarnasi penyu utawa Avatar Kacchap lan ing buri shouldered bobot saka gunung Mandarachal. Sawisé segara iki churned, metu teka 14 perhiasan emas kang padha joyous kanggo loro Demi-déwa lan sétan-sétan. Iki crita inkarnasi penyu.

Crita inkarnasi saka penyu iku sawijining urutan incomparable saka gegayutan karo jasmani èlmu, sosial ilmu lan èlmu kasukman. Misale jek mokal yen penyu więcej bisa Pundhak beban gunung gigantic. Carane bisa samodra kuwat bakal churned lan sing banget karo elek naga Bethara (Gusti Shesha) minangka tali. Nanging olahraga gaib saka penyu inkarnasi wis mbuktekaken kedadean iki dadi bener. Diantara ing Srawantipura 14 ana nectar uga racun. Ing Prajnavatar mbukak wiwitan misteri saka inkarnasi penyu minangka carane loro nectar lan racun migunani ing gesang kita. Ing dhemit sing sing katon marang pangertèn merriments minangka gol pokok gesang. Iki lagi gelem malah ngganggu Jalma liyané. Cara ngerti gesang bisa nyawang minangka becik intellectual prinsip lan sing saka materi ilmu. Ing dina donya iki setan Tripurasura katon dicethakaké nang endi wae. Amarga iku kapercayan ngerti ana dadi luwih dhesekan, jawatan, angkara, unsur undesirable, prampogan, rudo pekso etc berlaku ing donya iki. Everyone lika kahanan saka karusakan kaya polusi lingkungan, ora ngandel etc A masyarakat dadi Inert, devoid saka sensitivitas yen ana lack iman lan dateng IE iki inertia katon nang endi wae lan ing kabeh mlaku gesang. Stream sensitivitas wis pepe nganti kuwi ombone sing dina iki bojo-bojoné ora dipercaya siji liyane, ana bab paite antarane rama lan putrane, loro sedulur dadi mungsuh lan siji maos kabeh iki ing koran. Iki pain dadi setan saka. Iki adhedhasar selfishness tujuan materialisme. Lan kabeh iki manifests amarga manungsa nyawang minangka awak więcej lan ora minangka jiwa.

Ing tangan liyane amarga siji lali manungsa nilai minangka asil looking marang spiritualitas mung minangka dadi kabeh lan mungkasi kabeh urip, dina iki agama wis dijupuk rupane elek saka wuta iman. Dina iki pasar panggonan ing bentuk wong sing jiyarah panggonan, hermitages, Mathas lan kuil kang maneh kaya bisnis omah wis dadi sinonim karo elek korupsi. Siji bisa ngapura dosané korupsi politik nanging asil langsung saka iki teras saka spiritualitas mung bisa dadi karusakan. Iki tegese ketuhanan punika siji sisi. Mula churning samodra tegese carane nggawa loro iki aspèk ing siji fokus titik. Makna urip kudu churned ing test kasukman laku. Minangka dawns asil kawicaksanan babagan pakaryan jagad lan bisa nulung kita nampa kita kasukman gol.

Makaten punika cetha yen preceptor revered kang utama tuju lan usaha tenanan ana kanggo ngowahi loro iki gegayuhanipun ing siji platform. Supaya nyawiji loro kelas intelektual lan pengikute Brahman dhewek ngedegaké Brahmavarchas Riset Lembaga ing Haridwar, India. Kene loro asil iman tujuan semedi Allah karo wangun lan Yoga laku


tujuan formless semedi digambarke ing proses ilmiah. Iki wangun Dicethakaké saka Kundalini Shakti sembahyang ngalami akèh dening kita revered preceptor. Piyambakipun sing gedhe temen maujud Saint lan master saka materi jagad prestasi banget. Loro-lorone ing ngelawan pituduh nanging carane loro bisa digawa ing salah platform bisa mangertos saka tulisan IE ing Gayatri Mahavigyan (Part 1) kaca nos. 240-248.

Kita preceptor nyerat sing Merudand (balung mburi ari) iku dhewe gunung Mandarachal. Ida tegesipun Chandranaadi (kiwa Svar) iku simbol saka serenity, ketuhanan lan Pingala utawa Suryanaadi (tengen Svar) iku simbol saka panas lan materi kepinginan. Miturut churning loro iki Naadis (subtle syaraf) liwat Pranayaam (napas pakaryan) lan liyane kasukman laku ing Mooladhar diaktifake. Iku saka kene sing Brahmanaadi IE path kawicaksanan saka kosmos commences. Ing Mooladhar utawa dasar Merudand ditetepake nalika embrio ing garba ibu ing bentuk ireng 6-sisi molekul njupuk ditempelake ing dasar Merudand. Supaya ing tenan gendheng, kuwat banget lencana tarub sing ndudhuk menyang lemah lan banjur disambungake dening tali. Ing Brahmanaadi banget wis disambungake munggah dening molekul 6-sisi (Shata-Kona). Mangkono pasukan penting iku conjoined kanggo awak. Simbolis iki banget ireng 6-sisi molekul diarani Kurma utawa penyu. Amarga wis wangun saka penyu. Makna simbolis bumi gumantung Gusti Kurma (penyu) iku omah gesang kita banget iku gumantung ing bulus. Iki kawicaksanan dawns mung ing psyche siji sing undergoes kuat kasukman laku. Kita revered preceptor iya persis iki lan marang kita manungsa iki perhiasan emas 14 utawa path saka spiritualitas endi senadyan anjog gesang ngerti siji bisa nampa siji kasukman gol. Dina iki loro intelektual kelas atheistic lan theistic kelas iman tujuan wong wis gabungan kita misi supaya minangka kanggo kasil nggambarake Gusti Kurma kang dhawuh Paduka. PENGARANG : Shriram Sharma Acharya ngedegaken saka International Gayatri Family ana gedhe Yogi seer lan incarnation Gusti Allah sing wrote volume saka jurnal sastra utamané ing kasukman subjek kanggo donya kawulo lan tentrem. Kanggo luwih ilmiah sastra e pls visit http://www.shriramsharma.com/books.htm www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org lan http://www.awgp . org / DESCRIPTION: gratis e- buku ing Chakra Meditation -ESP, Nirvikalpa Samadhi utawa pikiraken gratis setengah sadar, Attaining Ridhi- Sidhis utawa Gusti , Future èlmiah Agama, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga hubungan kanggo Neurosciences- ESP , Endocrinologi, Anatomi , Psychology & Sociology kanggo 1 ) materi & kasukman kamakmuran & 2) uniting donya peacefully minangka kulawarga. Kito punika situs web strictly non -komersial kang yakuwi ing sadhar ing umur lawas ngimpi saka gedhe lan thinkers pemimpin donya: A ayu borderless donya. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-buku Ultra Telepathy swara parapsychology Metafisika nirvikalpa Samadhi polusi Yoga tantra film internet hypnotism ekologi astrologi diwas kalki bioelectricity surgery laser ozon radar kaku kreatifitas Arkeologi Indus Valley Peradaban krisis bahan bakar pangan kekurangan kidul Kalimantan biografi Guru donya tentrem atine psyche Bethara syaraf subtle eling nyawa gaib bakawali kelenjar endokrin ESP Chakra plexus semedi wangsit


konsentrasi kapinteran panginten mikir Cheiro Nostradamus Aurobindo Bliss otak vedas solar srengenge energi suci murni pangertèn organ Prana Avatar Sathya cahya sel hypothalamus pituitary transformasi futuris pangambah prediksi naga daya urip Etika manungsa integritas karakter vagus tantra Mooladhar atom neutron proton

IN THIS proses Yehuwah VARAH sakabeheng mati ing ENVIRONMENTAL polusi ING LEMAH:

Ana setan disebut Hiranyaksha. Panjenenganipun craved dadi luwih kanggo bandha kang mlayu adoh karo kabeh planet bumi. Ana ngocapake lam ing donya nalika piyambakipun dijamin bumi karo rereget lan njupuk saka rute samodra. Bab iki kahanan sing bakal Ward mati kudung rereget ing planet bumi? Mula Gusti njupuk wangun Varah (Celeng) lan dĂŠning nyababaken Hiranyaksha dhewek disimpen bumi planet. Gusti dibusak ing panutup rereget lan marang bali bumi najisĂŠ menyang manungsa kanggo manggon ing maneh. Iki Inti Gusti Varah kang inkarnasi. Hiranyaksha tegese dhewek kang mata wis kebak saka idaman kanggo emas utawa materi kadonyan mung. Ing idaman ora bisa wareg kanthi tilling tanah utawa nggawe kerajinan. Mung bisa wareg liwat penggilingan, pabrik etc adhedhasar majeng teknologi. Kita Rishis padha super ilmuwan nanging tau bahan sing lunga marang alam kang hukum kang ing siji numpes alam. Everyone dina iki weruh saka carane Allopathy obat-obatan wis numpes supaya akeh jalmo ing bumi lan carane bumi lagi milked kanggo dryness. Kasunyatan bilih kita bumi perlu sakabeheng mati kabeh rereget bisa gauged dening rereget kita kutha, masalah saka atom sampah, anyar jinis penyakit etc

Daniel Wanken, penulis buku "Amal Allah" nyerat bebarengan marang wektu menungsa manggon ing Venus planet. Kaya ing bumi malah ing Venus ana lam, kumelun saka mobil, karbon dioksida, karbon monoksida etc Kanggo sinau kabeh 2 gawean satelit dikirim ana. Wanken mikiraken sing satelit 2 Venus disebut Phovos lan Lovos sing gawean satelit. Wong kiwa iki planet kanggo liyane luwih aman planèt nalika ana udan saka asam. Siji Panjenengan ora ngerti apa iki pengamatan sing bener saka palsu nanging Tambah ing polusi ing bumi bakal temtunipun mimpin kita kanggo kuwi kahanan ngajrihi. Iki iku cukup sing ana rereget lan Tambah ing automobile kumelun polusi siji bumi.

Kita preceptor dening dadi Gusti Varah upaya ngatasi polusi iki. Panjenenganipun inspirasi kita urip ing ubungan kang raket karo Basa Alam lan riset menyang gigantic


Yajnas. Dina iki iki kasunyatan wis mbuktekaken dening ilmu modern. Ing wektu Gorakhpur Ashwamedha Yagna ilmuwan runtut nyatakake iki kasunyatan. Ing Prajna Purusha (kita preceptor) wis ora malah iota lampiran kanggo donya matérial. Nanging piyambakipun ngunjuk iki racun supaya minangka kanggo nyimpen donya saka peril lan kanthi mangkono netepake sawijining uga kang. Miturut dadi Gusti Varah dhewek mantun kanggo nyimpen lingkungan bumi saka peril saka polusi. Nganti saiki dheweke ora mung diatur Yajnas nanging iki misi punika ngumbah mati polusi iki kanthi sowing kaetung wit lan reactivating wangun Ayurveda medicinal therapy. Ing dina teka iki usaha tenanan bakal njaluk donya acceptance. Mung banjur bakal bumi bakal disimpen.

Titisane Yehuwah NRISHINHA tegese rejuvenation Iman:

Seduluré liyane Hiryanksha ana Hiranyakashyap. Panjenenganipun banget craved kanggo emas kabeh jam 24 dina. Iki idaman digawe wong lunga marang banget nyawa. Miturut amassing menehi hasil gedhe saka bandha dhewek nyatakake sing manungsa piyambak punika Gusti Allah. Panjenenganipun disengiti kanggo krungu bab Gusti Allah sing nyata. Panjenenganipun nemokke supaya akeh iku kang ana ing delusion sanadyan wong utawa sembarang titah liyane bisa mateni wong. Panjenenganipun sanadyan bakal mati nang omahe utawa njaba. Iku minangka sanadyan wong wis protèktif urip insurance ing kabeh panggonan. Piyambakipun felt piyambakipun saged sanadyan mati amarga senjata serangan utawa amargi penyakit apa. Panjenenganipun sanadyan bakal mati ing awan utawa ing wayah wengi. Ing kahanan kaya (NRI = wong + Sinha = singa) dual spesies dening lungguh ing Patio lan tearing munggah Hiranyakasyap kang awak karo kang dawa singa kuku Pengabdi disimpen Prahlad lan kanthi mangkono mantep pracaya ing endiendi Gusti Nrisinha.

Dina iki wong saestu wis dadi Hiranyakashyap. Wis dadi akeh senjata iku ora wedi saka kang dipatèni. Wis dadi akeh obat-obatan ing kang pembuangan iku manawa bisa manggon ampe mateng umur lan Mungkin dadi langgeng uga. Mesthi, iki ora mangu iku wuta iman kang. Iku manawa kang keamanan ing kabeh wilayah gesang. Panjenenganipun ngersakaken mung siji bab sing jeneng Gusti Allah ngirim ora dijupuk lan kabeh iki broadcasted ing majalah kaya sarita etc bab kuwi kahanan Gusti digunakke kabeh Wangun tentrem dadi kanggo netepake iman ing jantung manungsa lan mangkono ajur kabeh kepinginan vile, kien etc Salah tegesipun Sandhya punika Gayatri sembahyang, iki salah siji Sandhi (tentrem). Liyane Sandhi punika jaman Sandhi (prapatan) kang bungah donya iku Yahoo tunggal gesang. Iki yakin lagi numpes lan rohani gegayuhanipun sing nyebar alon-alon nanging mesthi wae. Ing kilat saka wayahe Prajnavatar kita (Wikifikasi Rishi Shriram Sharma Acharya) gampang ngrambah kabeh iki ing kuwi cara kaya kaya Gusti Nrisinha teka metu saka tugu dening shattering iku mbukak. Panjenenganipun dilindhungi ing Prahlad kayektèn lan sawise ninggalake konco kang devotees sing padha


eulogizing wong, piyambakipun sirna. Piyambakipun saka banget welasan lan sensitif alam; kanggo duraka piyambakipun pati catetan. Panjenenganipun overflowed karo gaib katresnan lan wis nemen bebendu banget. Tau kompromi karo dhasar nilai gesang. 21 St abad punika mujudaken karo kacepetan kanggo sing banget potensial saka mangsa sing padhang kang anak kaya iman wus dilindhungi. A Trailer cilik iki ing wangun Wikifikasi Sandhi Mahapurashcharan lagi berlaku ing Revered Gurudeva kang birthplace, Anvalkheda ing 3,4,5,6,7 Nopember 1995 AD iki ora nggambarake maneh pemandangan siji saka karusakan saka Ngidam lan iman bakal ditetepake ing endi-endi . Wong bakal Witness kabeh iki pancen lan eulogise iku.

ING THREE sikil saka VAMAN IE Devotion, Kawicaksanan lan AKSI:

Raja Bali banget egoistic bab kang kasugihan lan pomp. Senajan piyambakipun loma ati nanging harbored Ngidam kanggo akèh iku ing psyche. Kanggo nampa Fame piyambakipun apa. Lawasé liwat bumi kabeh. Sedino anak cilik (Vaman) teka ing tengah lan takon kanggo tanah ngukur 3 kaki. Bali ngguyu lan sarujuk nglakoni. Ing wektu iku Gusti Vaman sing anak supaya adoh dicethakaké kang gigantic kosmik wangun. Panjenenganipun diukur donya kabeh karo 2 kaki kang. Ora ana Panggonan kanggo nyimpen kang katelu sikil. Ing titik Bali kumingsun sirna. Mangkono Bali nyerah marang kabeh kanggo Gusti Allah. Iki crita Gusti Vaman. Nanging nambahi jumlahe iku cukup gedhe.

Dina iki everyone craves kanggo jeneng lan Fame. Mula Parlemen ngilangi munggah lan pemerintah ngganti. Ana getih liwat beda ing panjênêngane. Big negara bos liwat cilik gedhe-gedhe. Padha tumindak miturut sing whims dhewe lan fancies. Wartawan wis dadi mental jaundiced, pelataran hukum ora becik gedhe kanggo manggon nganti, sing ngirim nglindhungi sing warga wis dadi looters lan kabeh iki arep ing kabuka kaya slyness saka Bali. Nang endi wae lagi ngandika saka durung tinimbang kang isin babagan wong njupuk bangga ing kabeh tugas UNETHICAL. Girls kang obaran amargi Sati, lagi kétoké kesel kanggo mas kawin. Wong kasurung kabeh iki sing ngandika dadi cerdas lan diwenehi kabeh kaurmatan. Ing ironi iki wong kuwi padha mikir banget wicaksana. Wong mikir wong dadi gedhe devotees lan kebak hard karya.

Kita Prajnavatar dening Writing 2700 buku diselehake kawruh ing sak panggonan ing donya lan kanthi mangkono marang kita kawicaksanan. Dina iki iki sastra ing gedhe dikarepake ing donya kabeh. Gayatri Parivar wis dadi sinonim karo Vivekanand Chicago.


Amarga iki sastra ora mangu kita revered preceptor spanned kawicaksanan ing donya kabeh lan saiki apa tetep kanggo nyebar ing kabeh sudhut donya. Ing cara sing padha marang wangun bener saka suci sembahyang ing satengahe agama teras. Ing dina teka mung pengabdian saka jantung sing murni bakal gain semangat ing donya lan ora sembarang teras. Ing cara sing padha piyambakipun nedahaken kita kabeh carane siji bisa dadi wong saka Yoga saka ajeg dening uniting Allah aktivitas kita siji bisa ing awak siji nindakake aktivitas akin kanggo iku saka 5 badan. Kabeh iki lepen 3 sijine bebarengan iku Gayatri sembahyang IE Triveni kawicaksanan, dwilingga lan tumindak. Ing kuna kaping iki sembahyang wis universal disetujoni lan ing mangsa iki persis apa wis arep kelakon. Ing cara sing padha dina Bali teras saka diplomasi ora break munggah lan persatuan, equanimity lan tresno bakal gain wigati. Jaman teka bakal lumaku ing dalan kang bakal pelabuhan hayu kabeh jalmo lan bestow uga kang ing wong. A masyarakat budhoyo bisa kanggo mbangun mung ing basis saka awak sehat lan langit pikiran.

ING chopping ING Kepala Yehuwah PARSHURAM mungsuh panginten resolusi OUR PRAJNAVATAR:

Punika bilih raja wis dadi banget kumingsun. Iku ing banget alam kanggo ngganggu sing subjek lan ing wektu sing lair Gusti Parshuram. Panjenenganipun gentur disigar mati ing kepala kabeh raja.

Wiwit Gusti Parshuram dadi Brahmana senadyan kaleksanan kaya tumindak iku Panjenengan koyone kemungkinan sing padha marang kuwi kuat pikiran kanggo Rajasic (aktif) wong sing padha kanggo ngganti sing banget mikir proses. Iki bisa katon cetha ing gesang kita revered preceptor. Ala pikirane kita psyche catetan externally minangka vile tumindak. Kita revered preceptor humbly dielingake wong kang kuat tulisan, piyambakipun scientifically diterangno reaksi kita tumindak lan kanthi mangkono akeh vile wong padha rubah kanggo luwih apik. A banget gigantic sopan gerakan njupuk Panggonan kang akin menyang chopping mateni kepala panguoso politik. Buku 2700 penned dening kita revered Gurudeva kaya kapak; sapa maos iku kesengsem lan kanthi mangkono bakal rubah kanggo luwih apik. Iku pengaruh gerakan sopan sing wis mimpin seminar 800 tentrem. pejabat.

Pidabdab karakter kamulyan BY Yehuwah RAM:


Gusti Ram diarani Maryada Purushottam --- paling diantara alim charactered wong. Kita revered preceptor ora mung mantep Wedjangan alim karakter ing kabeh wilayah gesang nanging awake imbibed ing gesangipun supaya minangka kanggo nggawa metu kanggo kita sawijining sarana ing dina kanggo dina transaksi gesang kita.

Gusti Ram tau njupuk pitulungan saka sembarang Kaisar liyane, Raja etc nanging kang aides padha bruwang, lutung, chimpanzees etc Kita revered preceptor padha biasa, wong sensitif lan njupuk siji jam saka saben karya saka wong bebarengan karo 10 paise saka kontribusi saka wong kang wungu misi saka lemah kanggo langit. RAM obaran ing Lanka emas lan kita revered preceptor ulig menyang pulp kabeh panjênêngane materi, kien etc Gusti Ram uplifted ing downtrodden, banget, miskin lan wanita kelas. Kita revered preceptor banget sen persen kaleksanan tugas iki. Piyambakipun nedahaken donya wangun kosmik. Kabeh sing ndelok wangun kosmik kita revered preceptor. Panjenenganipun dried Rishis. Miturut rejuvenating tradhisi Rishi marang arah anyar kanggo agama.

Shri krishna OF 16 KALAS lan PRAJNAVATAR OF 24 lepen energi:

Urip raja Krishna kang commences ing tangan siji karo perjuangan lan ing tangan liyane dhewek netepake rakyat seni. Iki uga punika crita kita Prajnavatar. Iku potensi sing padha nyemplungaken ing enjoyments raos raja iki diverted dening Gusti Krishna menyang pengabdian lan kesejahteraan kabeh. Kita revered preceptor marang sing arah uga kang dening nyemangati Jineman, art, tumindak etc Yen Shri Krishna marang kita pepakon saka Yoga saka tumindak banjur kita revered preceptor mulang kita carane nindakake Yoga saka tumindak ing dina nyoba kaping. Panjenenganipun diowahi kang ngarep menyang petapan kalentu lan uga diwanti-wanti liyane apa uga. Sing Mahabharat banget kang kaleksanan punika dina bab pungkasan lan kuat ing bentuk jaman nggawe. Ing, nom-noman kaya abhimanyu sing ngukum tugas gigantic. Ana kuwat warriors kaya Arjuna lan bheema. Kabeh wong illustrious nyoba kanggo nggawe kita bangsa irit super lan donya kabeh kebak tentrem.

Kaya Yehuwah Budha OUR PRAJNAVATAR'S Budhi SANGH lan pembentukan DHARMA Chakra:

Yen sampeyan wis sing sinau close banjur pandelengan program saka kanggo menehi raos suwene saka arah kanggo bisa gaya, perusahaan, panjênêngane lan jaman aliran aktivitas


saka Gusti Budha lan Wikifikasi Nirman Yojana iku padha. Iku katon minangka sanadyan tugas Gusti Budha kang dileksanakake dening kita Prajnavatar. Ing substratum saka kapinteran lan diskriminasi iku Gayatri sembahyang. Panjenenganipun banget mantep bebeneré Jahwéh. Sing bentuke diwenehi menyang asosiasi dening jaman nggawe banget wis diwenehi dening Parivar Gayatri. Budha gantos nyababaken kabeh jalmo lan Gayatri Parivar banget wonten ing HBS. Kang Yahoo iki tembange wanita lan iki salah siji gol utama saka Wikifikasi Nirman Yojana. Kang digawe Sanghas; Wikifikasi Nirman Yojana mantep Shaktipithas. Ing proses iki ing sepuluh Nishkalank Avatar punika Inti kabeh incarnations. Ana sangsi bab iki. Sing bakal mangu bakal numpes dening geni murub saka anggepan. We tau dikenali kuwi sing gedhe SAGE, nabi ing wangun kita revered Gurudeva minangka Prajnavatar. Sing gabungan marang padha tenan rahayu. Thos sing strayed adoh wis kebak saka agitation lan bakal tetep dadi ing mangsa.

WORLD misuwur PROPHESIZER lan kedaulatan PRAJNAVATAR:

Mung sawetara ngolehake daya kang nggawe lah dening Gusti. Liwat kene iku lah ing donya misuwur seers lagi ngandharaken kang dipengaruhi sing psyche umum kanggo dawa gedhe wektu. Kabeh iki seers setuju sing arah mangsa sing padhang ing donya bakal diwenehi dening India mung; mung bisa disebut mirunggan "Yoga" sing beda lah digawe arahake metu kegiatan beda kita revered preceptor.

PROPHESIZER Jean Dixon

Jean Dixon kagungan daya kanggo nggawe sange lah lan Empu dheweké gained Fame ora mung ing Amerika nanging ing saindhenging donya. Garis ngisor iki sing seksi kanggo dheweke bener lah:

Jean Dixon diundang kanggo partai ing Solgrave Club. Ing wektu iku Presiden Truman ana Amerika Presiden Wakil. Panjenenganipun laughingly dijaluk, sing Pengabdi Allah, Empu bisa prédhiksi Pendhaftaran mangsa? Banget rauh kowe bakal dadi Presiden Amerika, ngandika Jean Dixon karo eseman lan saestu ing sawetara dina Truman kapilih Presiden Amerika. On kang kapilih Presiden dhewek Ditampa, "We have ora opsi liyane nanging kanggo nampa sing kasukman kakuwasan luwih kuat saka materi kakuwasan." Kabeh Amerika kaget ing kakuwasan saka prophesizing Jean Dixon. Sapisan ing taun 1994 Presiden Roosevelt diundang Jean Dixon menyang House putih lan takon --- Suwene iku bakal njupuk kanggo nepaki tugas Pendhaftaran? Dixon akeh mangsuli --- Presiden, aku


banget nuwun kanggo ngomong sing duwe banget dina kanggo sawetara manggon saiki. Roosevelt ora bisa bantuan ngguyu lan durung seda ing sawetara dina. Minangka mbadek dening Jean Dixon kang pati amarga pecah saka prau getih ing otak.

Ing abovementioned kedadean iki maneh dipunbuktèkaken ing pelataran resmi. Sedino India Umum Agen Shri Giriraj Kanakku mbuwang partai nedha awan. Kolonel Nawabzada Sherali diundang bebarengan karo Jean Dixon. Kolonel Sherali takon dheweke pitakon, "Madam, bisa prédhiksi Pendhaftaran mangsa?" Temtu ya, ngandika Jean Dixon 'On 2 nd Juni 1947 India bakal partitioned. Sampeyan bakal pindhah menyang sing bagean (negara) kang bakal predominate karo Muslim. '

Ing esuk kapindho Juni 1947 Kolonel Sherali + Tambah Jean Dixon paribasan --- Madam, Panjenengan ramalan sing salah. Nanging Jean Dixon banget kuwat ngandika, "Sir, sembarang kedadean bisa njupuk Panggonan ing kilat dhetik. Dina kabeh wis ngiwa durung. Mangga ngenteni. "Bener 3 Rd Juni 1947 ing koran ing Amérika iki dicithak --India lan Pakistan wis partitioned. Bebarengan karo tentara iki uga dibagi lan saestu Kolonel Sherali kedah ninggalake kanggo Pakistan.

Siji sore ing 1947 nalika ing ngarep Jean Dixon kang ana Dhiskusi ing prakara politik, jeneng New Delhi banget iki kasebut. Dumadakan Jean Dixon ngandika, "Iku misale jek Gandhiji bakal matèni lan iki bakal kelakon ing 6 sasi. "Bener Gandhiji iki tanggal 30 th Januari 1948. Ing cara sing padha dheweke kuwatir bab mejahi saka Presiden Kennedy ing taun 1963. Sawise dheweke nyoba njelasaké kanggo Kennedy dadi kanca Hallow kanggo mungkasi Kennedy saka lelungan kanggo ing ngisor iki enem sasi. Jebule iku Kennedy iki kanggo tiyang dheweke wis mbadek ing taun 1963 kang bakal dadi Presiden Amerika. Nalika ngiro-iro kang pati Jean Dixon mratelakaken bilih jeneng assassinator bakal miwiti karo huruf "O" lan mungkasi karo "D". Mengko everyone ana seksi menyang mejahi saka Kennedy nalika piyambakipun touring Texas lan minangka mbadek dening Jean Dixon jeneng assassinator iku Oswald.

Jean Dixon wis mbadek akeh mangsa acara kaya Rusia pisanan unmanned roket ngetik bulan, Eisenhower menang kang kampanye Pemilu, ambruké saka Khruschev, China dadi negara Komunis, Shastriji dadi Perdhana Mentri sawise Nehru etc kang kabeh diaktifake metu dadi bener mengko.


Nabi VERY penting ngrujuk TO ING NEW ERA --- BIRTH OF AN MAN Angelic Angelic IN kulawarga Rural

Ing banget sedherhana, deso kulawarga nyawa gedhe wis dijupuk lair sing bakal langsung, ngatur lan kontrol sing gedhe revolusi kasukman. Panjenenganipun bakal dibantu dening aktif buruh sing bakal ndandani donya iki kleru kanggo luwih apik.

A desa cilik Anvalkheda, distrik Agra (UP, India). Kene ing, gaib powered kulawarga cilik nanging budhoyo adoh saka lam saka kutha lair kita revered preceptor minangka kasebut ing wangsit ndhuwur IE 50 taun maneh. Piyambakipun gudang daya. Amarga kang kasukman PROWESS malah ing punjul gesang wus ditampilake ing dalan bener kasukman tembange. Malah iki lair kang dimulai karo spiritualitas. Dening nggawe spiritualitas bagean banget kang moho dhewek wove ing para saben dina urip tumindake. Piyambakipun nedahaken kita wontenipun nyawa (Gusti Allah) lan ngunèkakÊ bugle saka donya kasukman revolusi. Lumantar revolusi pamikiran dhewek marang kita kuwi path minangka asil kang akeh jiwo wonten ing HBS. Minangka asil atmosfer saka spiritualitas wis entuk semangat ing donya kabeh. Kaya kang reged awak malah dina kang subtle awak aktif banget. Kahanan sing ganti, iku bakal ing mangsa ngganti banget lan kanthi mangkono ing mangsa saka 21 St abad bakal banget padhang. Iku misale jek minangka sanadyan wangsit Jean Dixon bakal kayektenan malah wektu iki.

Futuris pangambah JOHN MELARD

Editor saka "Healing Life", Yohanes Melard nalika sarujuk yen jaman iki bakal rubah nyerat:

Dina iki masalah saka donya iku supaya tortuous sing iku ora bisa ngalahake dheweke dening frail manungsa migunaaken akal. I have a isine weteng kroso sing Gusti Allah arep catetan ing bumi lan kang bakal ndandani jaman iki karo daya kang aides.

Istilah "pepindahan jaman iki" lan "Wikifikasi Nirman Yojana" kita revered preceptor punika bukti langsung wangsit ing ndhuwur. Iku kasunyatan sing dikenal bilih Gusti Allah


tansah incarnates karo aides saka gaib daya lan liyane saka daya kontrol donya. Sawetara iki daya Allah incarnated ing wong kita revered Gurudeva. Lumantar gaib ngarsane lan nyawa pasukan ketemu akeh divinely budhoyo individu lan kapriye wong kang mimpin ing path saka jaman transformasi. Jebule donya kabeh ing throes njupuk rubah.

Dina iki masalah jagad wis dadi dadi kuat sing padha ora bisa ditanggulangi dening kapinteran manungsa. Donya tentrem iku ngluwihi daya manungsa usaha tenanan. Durung ana perlu nglokro. Amarga sinyal kuwi ana ing offing bilih Gusti Allah wis incarnated kita tengah lan endeavoring kanggo netepake jaman anyar karo bantuan saka daya kang aides. Kang intelektual lan nyawa potensial bakal nuduhake iku gesang Allah. Kuwi uplifter ing donya ora bisa tetep rahasia kanggo dawa.

Nalika manungsa endevaour gagal, daya gaib njupuk ing reins lan succeeds nggae bisa kang mokal kanggo manungsa gaweyan. Realita saben ajeg saka inkarnasi dadi memento. Nonton kudu 2700 buku kita revered preceptor. 800 manuskrip durung tetep bisa diterbitake. Loro saka iki buku ing vedas, Puranas lan Smritis. Tau ing sajarah donya ana wong kaya kita preceptor sing siji-handedly wrote kuwi sastra migunani. Minangka adoh minangka pitakonan saka nyawa daya wis kuwatir ora bisa dietung kaya buku nanging bisa temtunipun bakal dimangertèni conto saka apa karo reged sarta awak subtle. A sampel kang pasukan nyawa iku kasunyatan sing bisa ndeleng karo Ana mata kabeh acara njupuk Panggonan ing reged lan subtle donya IE saka bumi kanggo interspace lan uga ngerti sawijining sabab efek.

Futuris pangambah ROMMAIN ROLLAND (FRANCE)

Rommain Rolland Prancis ana gedhe wuyung, filsuf lan penulis buku. Piyambakipun ora kurang gedhe sing prophesizer banget. Banget kuwat dhewek pracaya nalika ngomong saka anyar peradaban lan donya budaya --- "Aku duwe iman sing klompok amba saka putih budhoyo lomba karo sawijining apik / ala kuwalitas bakal numpes lan peradaban anyar bakal muncul. Ing mangsa India budaya lan filsafat bakal ditetepake ing donya kabeh minangka agama donya lan budaya. A masyarakat anyar bakal ditetepake. Aku ora wedi njupuk tarnished. Donya Kulon gagal nangkep klanggengan jiwa nanging aku duwe iman sing kuwat ing iku. Iku njupuk lair ing negara Kulon sing dipengaruhi dening Western budaya lan kanthi mangkono bakal padha ngadhepi kuat alangan ing gesang. "


Ing skala donya efforts kuat saka "Devasanskriti Digvijay" gerakan yakuwi ing siji donya bangsa, siji basa donya lan siji budaya donya. Lan iki persis apa wis arep kelakon. Iki apa dituduhake dening seer gaib Rommain Rolland.

Futuris pangambah Anderson

Saka banget bocah Anderson kagungan potensial kanggo prédhiksi ing mangsa. Akeh kang lah wis kayektenan ----

Siji Amérika Umum onomatopia ing perang donya kaloro bakal mengko dadi Presiden Amerika. Eisenhower sing ing Amérika Umum Tentara Allied mengko kapilih Presiden Amerika.

Ing taun 1947 Masehi lan bangsa penting Asia bakal metu saka clutches saka Inggris aturan teka. Ing taun 1947 India éntuk kamardikan politik.

8 th Agustus 1945 kuwi acara elek bakal kelakon minangka asil sing kang kahanan gegayutan perang Jepang bakal ngganti drastis. Lan ing 18 th Agustus perang bakal mungkasi. Iku 8 th Agustus sing Hiroshima iki bombed. Sushma saka wong mati. Minangka asil Jepang iki pecah. Miturut surrendering ing 18 th Agustus perang teka pungkasan.

Anderson nalika ngiro-iro sing sing donya bakal soko sakabehe beda sawise 1999 Masehi wis ditulis ----

Individu njupuk lair ing deso kulawarga cilik saka India ora mung pengaruhe nagarane karohanen nanging negara liyane ing donya banget. Iki wong bakal nabi paling ing kabeh Sajarah donya. Panjenenganipun piyambakan bakal dadi luwih pengaturan daya kang ora bakal dening sembarang tentrem. samubarang bangsa ing donya. Ing garis kabeh konstitusi ing donya bakal nggawe kuwi konstitusi manungsa endi ing donya kabeh bakal ana siji basa, siji tentrem., Ing donya sing paling dhuwur pengadilan lan siji flag donya. Amarga pangaruh iki wong usaha tenanan ora abound ing kontrol dhewe, prilaku apik, kaadilan, Etika, sih lan gethingé lan loman. Ing koran kaca ngarep warta kuwi bakal


dicithak minangka kepala berita kang bakal kasurung layanan manungsa, sih lan gethingé, wani lan loman. Reading kabeh iki sensitif alam wong bakal catetan. Rojo pati, dacoity, looting, angkara, ilegal aktivitas bakal menyang mandheg gunggung. Kantos 1999 pasuryan kabeh ing donya bakal ngganti banjur kanggo ewu taun wong bakal manggon gesang suci tentrem. "

Panjenenganipun luwih elaborated sing sing agama bakal nyebar adoh lan sudhut kang dina iki kita ora bisa malah envisage. Iki agama lan budaya bakal sing India lan nabi banget bakal India. Iku ing saiki laying mudhun pisanan dhasar watu saka revolusi dunya.

Ing wangsit ndhuwur sanget akeh padha sing Jean Dixon kang. Ing proses iki iki lah padha saka gedhe futurists ing donya nekanake donya transformasi punika kepinginan suci Allah lan sing miturut kahanan ora iku bakal mungkasi. Ana sangsi sing jaman iki bakal temtunipun ndandani.

Ing kasunyatan iki mirunggan pamikiran revolusi program kita revered preceptor wis nyebar ing saindhenging donya. Miturut renouncing dora, facades, kumingsun etc wong sing imbibing sih lan gethingé, layanan, koperasi lan manungsa nilai liyane ing cara amba. Alon ing dina donya transformasi relatif lagi dipirsani. Konco kasunyatan iki karya ing daya gaib sing nabi. Panjenenganipun, miturut iki ramalan, lair ing desa cilik India disebut Anvalkheda ing Uttar Pradesh. Panjenenganipun padha dadi luwih daya rohani sing ing sawijining basis dhewek diganti pikiran banget anjog kapribaden lan senior tentrem. pejabat. Ing wektu cendhak banget tembange politik lagi dipirsani. Kasunyatan mirunggan iku Wars akeh banget ing Kurangé populasi. Wong sing saiki looking marang katresnan minangka Gusti Allah. Kita revered preceptor kang wangsit saka 21 St abad kang banget padhang punika bukti ramalan abovementioned.

Futuris pangambah Rama vektor

Donya misuwur futuris pangambah, Saint lan revered Rama Pak Vector nyerat nalika panguraian Chapt. 6, Wahyu 24 Mathew ing Kitab Suci sing:

"Tegesipun wong karo pedhang di lungguhi jaran iku lair saka kuwi individu lan sing bakal sesarengan nyariyosaken donya kanthi menehi agama panjênêngane menyang kabeh


manungsa ing donya. Ing wektu iku Sifat bakal dosa, awak bakal kuwat lan Gusti pati bakal ngindhuksi Wars, merga saka paceklik banjir, epidemi etc Alam Nadyan katemtokaké sarembug bakal ing munggah. Ing obahe lintang lan planèt bakal banget ngrugekake kanggo manungsa lan ing wektu sing iki daya gaib bakal incarnate ing bumi. Panjenengane bakal ngindhuksi suci perdamaian lan mimpin kabeh ing path manungsa nilai. "

Kanggo Devasanskriti Digvijay Gerakan jaran saka Ashwamedha Yadnya ing roto ora pedhang nanging kanthi Gendéra budaya. Saka ciri iku cetha banget yen kaya pedhang ngethok munggah obyek dadi banget gendera budaya ngethok munggah kabeh dosa kita. Saiki analisis èlmiah spiritualitas wis ganti kabeh kapercayan kuna saka spiritualitas. Kita revered preceptor ora namung individu nanging wis saestu incarnated minangka gigantic gaib daya. Sampun dijupuk munggah tugas massive saka pepindahan ing donya kabeh karo kang kasukman PROWESS lan sijine kasebut kuwi presepsi katentreman kang dipeksa wong kanggo nindakake hasil gedhe saka re-pikiran.

Futuris pangambah YuKREJNIEN. HARAREY

Prof Hararey sekseni sunnat acara ing impen. A minggu sadurunge Gandhiji liwati adoh Prof Hararey wis mbadek kang pati.

Nalika lintang Soekarno kang padha ing puncak sing Prof Hararey ngandika: Dina wong sing ora ningali sembarang taints nanging ing wektu cendhak banget padha weruh ambruké Soekarno. Saestu sawise 1 taun Soekarno ngalami ambruké.

Mayoritas Prof Hararey kang ramalan wis teka Uptil saiki bener. Nalika salah siji nganalisa dina kahanan bakal paling nggumunake yen kang ramalan saka mangsa sing padhang kayektenan.

Weruh sing ---

Taun 2000 Masehi lan taun sadurunge iku.


A wong divinely anyumanggakakên wis dijupuk miyos, kang bakal isi pikiran saka kabeh nganggo Bliss, dheweke bakal ngalahake kabeh hardships ing donya. Panjenengane bakal straighten inethical lan ora adil wong.

Waktu pisanan wengi nalika aku ing jero turu aku ndeleng wong gaib ing ngimpi. Antarane eyebrows iki Ngenganin, di lungguhi cedhak perairan, aku ndeleng rembulan setengah. Rambute kang ana putih kaya pangagemane, kang kulit adil lan sikilé wis leatherless sandal. Around wong iku akeh saka saintly wong. Ing tengah Burns geni. Iki wong laulu soko banjur mbalang soko ing geni. Kumelun ngiseni munggah langit. Kabeh wong ing donya sing mlaku menyang panggonan iki. Diantara wong sing cacad, mlarat stricken wong. Wong gaib punika instructing wong lan kanthi mangkono Isi sing ati karo Bliss. Rakyat hardships kang warded mati, wong sing nyawiji karo saben devoid liyane senengane / Dislikes. Ana downpour saka swarga Bliss. Lampu alon augmenting lan ing gunung gaib iku shedding cahya kaya srengenge. Saka ana sinar cahya kaya banyu saka nilai taun mundhak munggah lan isine kaya ing atmosfer bumi kabeh.

Ing wangsit ndhuwur iku saka donya misuwur seer Prof Hararey kang wus ngandika saka ing "New Era bakal catetan" lan iki luwih elaborated marang ing majalah "West pangilon". Prof Hararey lair ing Yahudi kulawarga agama Israel. Amarga kang cocok lan bener ramalan piyambakipun dados misuwur minangka ing Eropah lan Afrika kaya Anderson lan Dixon ing Amerika, Prof Cheiro ing Inggris lan Varah Mihir ing India. Nalika wong ditakokake Prof Hararey babagan impen ing ndhuwur ngandika mengkéné iku impen sing aku njaluk ing jam awal esuk kayektenan ing cendhak banget span wektu; iku impen sing aku njaluk ing tengah wengi kayektenan sawise 1 taun lan iku katon ing kawitan waktu wengi kayektenan sawise sawetara taun. Babagan iki impen aku njaluk pikirane ing pikiran sing wong gaib wis dijupuk lair ing India sing nganti taun 1970 ora bisa ing tingkat subtle kanggo revolusi kasukman donya tanpa jeneng utawa njaba Fame nanging mengko kang Kepemimpinan bakal nyebar nang endi wae ing Asia lan banjur ing donya kabeh. Kang pikirane bakal dadi kebak manungsa nilai lan farsightedness sing donya bakal perforce Kaca ing HBS. Nalika èlmu bakal numpes agama lan budaya banjur iki Saint gaib bakal ngindhuksi sing revolusi kasukman lan wong, kaya sadurunge lair saka Kristus, bakal miwiti pangertosan ngimpor jero saka ibadah unsur alam kaya geni, banyu, angin, ruwang, srengenge etc

Siji bisa ndeleng akeh wong putih rambute, putih kulit, sandhangané putih lan leatherless sandal ing sikil nanging tenan langka kanggo ndeleng setengah rembulan ing bathuk. Ya, saestu ing bathuk kita revered preceptor cemlorot a circular putih cahya kang wis kejiret dening lensa kamera. Wangsit iki pitunjuk kanggo lan mbuktikake ing prediksi saka Prof


Hararey. Ing warsa 1958 kita revered preceptor digawe program saka 1008 Yajnas kang bab 4 lakh wong saka kabeh liwat India partisipasi. Ing wektu sing ana program fokus ing Yadnya lan wacana suci. Swara lan ndhuwur iki 5 program luwih saka 1008 Yajnas iki ing Tatanagar, Mahasamund, Porbunder, Baharaich, lan Jhalavad conducted. Uga 108 Yadnya program padha conducted kabeh liwat India. Kita revered preceptor tansah marang adoh woh-wohan kang kalentu kanggo pamecahan masalah lan warding mati hardships. Babagan iki ana incidences kono wis meh diwenehi munggah marang banget urip. Realita kang tansah diputer peran kuat saka wong sing loma gedhe kaya Gusti Shiva. Piyambakipun nindakaken kuat penances ing suci Himalaya gunung-gunung. Kabeh lampu gaib lan daya saka ana minangka dituduhake dening kita revered preceptor.

Kabeh usaha tenanan kasukman kita revered preceptor guliraken saindhenging "manifestation ketuhanan ing manungsa". Panjenenganipun wanted kanggo Pelayan ing donya kebak nilai kasukman lan saben nglewati kang kang nyatakake "donya minangka salah siji siji kulawarga." Panjenenganipun conjoined kabeh theists lan atheists kanggo manungsa nilai lan bilih iki bener agama. Akeh wong kuwi nyawang ing path glethakaken mudhun dening wong lan iki apa dituduhake dening futuris pangambah gedhe.

Ing kaping sakdina donya nuduhake sing bakal paling nggumunake yen Prof Hararey kang impen kayektenan sen persen.

Futuris pangambah NOSTRADAMUS

Nostradamus, a Frenchman, ana peramal banget wicaksana lan supersensory seer. Kabeh kang lah babagan Hitler lan Napoleon wis kayektenan. Kabeh kang ramalan wis ngandharaken ing kitab kang "Abad lan asli lah saka Michael D. Nostradamus."

A donya misuwur individu bakal lair ing negara banget agama. Panjenengane bakal sesarengan nyariyosaken donya kabeh karo sawetara kang kasukman aides. Iki sajarah gedhe SAGE bakal menehi munggah kanggo kuwi gedhe kerusuhan sing ing saben kulawarga, distrik etc bakal ana utama turmoil. Iki utama transformasi phase bakal ing mburi 20 th abad lan awal 21 St abad. Nanging mengko dhuwur manungsa nilai bakal ngereh donya kabeh. Wong bakal ngeculakĂŠ vile pikiran lan donya bakal dadi swarga.


A rembulan bakal ketemu ing sirah iki SAGE gedhe sajarah. Kang klambi bakal prasaja, bakal ningkah pindho, bakal duwe anak 2, dheweke bakal duwe wadon 2 lan kaping pindho iku bakal ngganti kang panggonan. Loro kaping bakal pindhah menyang ngalor.

Bukti saka wangsit iki ndhuwur iku Wikifikasi Rishi Shriram Sharma Acharya lair ing desa cilik Anvalkheda (Agra), India mlebu kuwi revolusi kasukman sing saestu lan krusuhan utama antarane dhemit lan Demi-déwa njupuk Panggonan ing pikiran kabeh. Wektu cilik sosial buruh saka Gayatri Parivar lan Wikifikasi Nirman Yojana organisasi dening arep adoh mati negara mlebu dadi luwih maksud apik wong Miwiti shedding sing vile aktivitas. Liwat medium Ashwamedha Yajnas atraksi kanggo alim aktivitas wis nyebar saka negara kita adoh mati bangsa. Kita revered preceptor diganti pendhudhuk mung kaping pindho lan loro kaping dhewek kesah menyang ngalor. PENGARANG : Shriram Sharma Acharya ngedegaken saka International Gayatri Family ana gedhe Yogi seer lan incarnation Gusti Allah sing wrote volume saka jurnal sastra utamané ing kasukman subjek kanggo donya kawulo lan tentrem. Kanggo luwih ilmiah sastra e pls visit http://www.shriramsharma.com/books.htm www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org lan http://www.awgp . org / DESCRIPTION: gratis e- buku ing Chakra Meditation -ESP, Nirvikalpa Samadhi utawa pikiraken gratis setengah sadar, Attaining Ridhi- Sidhis utawa Gusti , Future èlmiah Agama, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga hubungan kanggo Neurosciences- ESP , Endocrinologi, Anatomi , Psychology & Sociology kanggo 1 ) materi & kasukman kamakmuran & 2) uniting donya peacefully minangka kulawarga. Kito punika situs web strictly non -komersial kang yakuwi ing sadhar ing umur lawas ngimpi saka gedhe lan thinkers pemimpin donya: A ayu borderless donya. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-buku Ultra Telepathy swara parapsychology Metafisika nirvikalpa Samadhi polusi Yoga tantra film internet hypnotism ekologi astrologi diwas kalki bioelectricity surgery laser ozon radar kaku kreatifitas Arkeologi Indus Valley Peradaban krisis bahan bakar pangan kekurangan kidul Kalimantan biografi Guru donya tentrem atine psyche Bethara syaraf subtle eling nyawa gaib bakawali kelenjar endokrin ESP Chakra plexus semedi wangsit konsentrasi kapinteran panginten mikir Cheiro Nostradamus Aurobindo Bliss otak vedas solar srengenge energi suci murni pangertèn organ Prana Avatar Sathya cahya sel hypothalamus pituitary transformasi futuris pangambah prediksi naga daya urip Etika manungsa integritas karakter vagus tantra Mooladhar atom neutron proton


Misale jek sing futuris pangambah gedhe bener weruh kulawarga kita revered preceptor nalika nggawe wangsit iki. Lan pancen wangsit iki digawe ing 16 th abad. Iku worth kang lagi nyimak bukti ing wangsit iki ......

Santo gedhe Shriram Sharma Acharya nikah kaping pindho. Garwane pisanan Shrimati Saraswati Devi, putri Shri Roopram Sharma, Barsauli, Agra. Kapindho bojo ana Shrimati Bhagwati Devi Sharma, putri Shri Jaswantji Bihaur, Agra.

Putra ---- Shri omprakash Sharma. Shri Mrityunjay Sharma.

Wadon - Shrimati Dayawati upadhyay Shrimati Shailbala Pandya

Futuris pangambah Arthur CHARLES Clarke (AMERIKA)

Malah minangka ndeso Charles Clark kagungan daya kanggo prĂŠdhiksi ing mangsa amarga mboten umum extrasensory pemahaman. Katahan matur sing wong ora namung iki awak kasar, nanging iku gudang gaib daya. Iki daya wis lampu, radiance lan kabeh kakuwasan sing wong yearns kanggo nampa saka Gusti Allah. Nanging daya iki latent ing manungsa lan wis kanggo bakal wĂŞtaha.

Ing sawetara dina ing negara Asia (nuduhake India) sing gedhe kuat pamikiran revolusi bakal miwiti ing taun 1971. Sawise 10 taun iku bakal nyebar ing donya kabeh. Lan kanthi mangkono manungsa latent psyche bakal dipeksa kanggo awaken menyang ketuhanan. Iku tenogo sing wong iku sakabehe peduli saka dina iki bakal dadi subjek panaliten lan antuk kanggo kabeh ing donya. Science bakal njupuk siji anyar lan bakal sakabehe dipengaruhi dening nilai kasukman. Nilai iki kasukman lan tenogo bakal ari silken sing bakal dasi kabeh bangsa ing donya bebarengan.


Korélasi sange wangsit Arthur Clark kang iki sing kita revered preceptor wis churned kabeh India mental kantos taun 1971 kaya segara proverbial lan perhiasan emas sing metu minangka asil padha gedhe nyawa kakuwasan. Supaya intensify pamikiran iki churning, supaya awaken ketuhanan ing manungsa lan supaya catetan swarga ing bumi kita revered preceptor dileksanakake kuat penances ing gunung Himalaya. Iki energi gaib diklumpukake dening wong iki showered ing donya kabeh lan minangka saben ramalan iki seer gedhe gerakan ing pamikiran revolusi panyebaran ing kabeh negara ing taun 10. Iki marang arah positif anyar kanggo kabeh. Iku amarga saka iki sing donya ilmiah punika nggoleki menyang kasukman hukum kaya iku ora hukum materi. Realita iku mung kasukman daya sing bakal Wasana ing sawijining usaha tenanan supaya donya kabeh bakal disambungake unitedly. Iki prediksi ing wangsit iku.

Kabeh kang lah Kamardikan saka India, Persahabatan antarane China lan Pakistan, Perang antarane Rusia lan China wis kayektenan. Mesthi wektu uga ora wis pas durung siji ngirim ora mangu kang wangsit saka langka pamikiran revolusi lan jaman transformasi sadurunge 2000 Masehi Amarga dina kahanan wis condong ing arah.

Futuris pangambah Mrs. VORISKASILVIGAR (hungary)

Inggris perwira wis glethakaken totohan karo Hongaria iku gedhe futuris pangambah Mrs Voriskasilvigar sing India bakal nampa kamardikan politik saka Inggris aturan. Dheweke ing siji mangsuli --- Ora Ana daya ing donya bisa terus kanggo nggawe India abdi politik sawisé taun 1944. Sawijining nasib ora kawentar lan iku wong agama saka India sing bakal Pelayan ing tentrem ing donya kabeh.

Sawisé taun 1944 India dadi politik merdika minangka sekseni dening siji lan kabeh. Bebener liyane wangsit iki minangka nderek:

"India bakal gain kamulyan minangka daya ing donya gedhe nanging kudu perjuangan akèh sadurunge dadi daya super. Superficially kaping bakal hard durung nabi gedhe bakal lair ing negara iki sing dening ngumpul ewu rodok kurang powered individu bakal ngindhuksi dadi luwih fearlessness sing iki wong cilik bakal tantangan supaya disebut ngerti wong bakal mbuktekaken terakhir ideologi minangka illusory . Sawisé iku mursid lan straightforward wong bakal tumindak lan tentrem-rahayu bakal nyebar nang endi wae. Durung sawise dint hard perjuangan manungsa nilai bakal nggedhekake ing basis permanen. Sawijining ciri bakal cetha banget dening taun 2000 Masehi lan kanthi


mangkono mengko donya bakal kebanjiran karo cinta, karep, kejujuran, raos liyane 'wellkang lan universal paseduluran. "

Kahanan nggegirisi saka dina iki ana bukti saka wangsit iki. Dina iki crah ing sawijining sibuk. Kita revered preceptor ing taun 1958 dhewe wis nyebar ing paseduluran saka Gayatri Parivar kabeh ndonya lan mengko wis uga nyatakakÊ yèn 21 St abad bakal dadi siji sumringah. Kanggo correlating filsafat karo tumindak mangsa sing padhang kang dirajut liwat medium Japa (Mantra chanting) lan Yadnya (geni kurban). Wong ing donya sing ndelok ---- pernyataan ing mutusake masalah saka Sushma wong renouncing vile Sifat, addictions etc iki sawijining aspek pengaruh saka pratondo anyar padhang jaman lan rejuvenation saka masyarakat duwe tata krama. Iki pitunjuk kita revered preceptor menyang sing hindsight gaib lan kang elaborated ing wangsit iki. Temtunipun alim wong ana ing munggah lan Etika saka Gayatri Parivar lagi mbuktekaken bener. Wong martakakÊ kabeh sing ngarep-arep saiki ngaso ing pundak kuwat saka Gayatri Parivar. Iku iki kulawarga donya sing saestu nyebar paseduluran ing endi-endi.

Iki mesthi nabi sing tanpa beda saka Kelas, jinis, Varna, agama, basa, high-kurang etc wis mlebu akeh wong ing donya kanggo imbibe ing pepakon saka "Kita ora ngganti, jaman bakal ngganti." Ing bukti saka iki nilai saka Ashwamedha Yajnas kang digawa metu ing adoh mati bangsa lan Purnahuti pisanan Wikifikasi Sandhi Mahapurashcharan kita preceptor kang lair Panggonan Anvalkheda in Agra.

FUTURSIST GERARD CHRISEY (Holland)

Ing abad punika seer gedhe Gerard Chrisey saka Holland wis kabukti dadi futuris pangambah ora mung ing Holland nanging ing kabeh Eropah gedhe. Kang ora mung bener ngramalaken mangsa nanging uga ngandika bener babagan liwat urip siji. Meh kabeh kang lah wis kayektenan. Dina kahanan donya iku bukti sing kang wangsit digawe minangka nderek:

Aku weruh sing ing negara banget kuna Timur, India, kayata wong gedhe wis dijupuk lair sing bakal Pelayan ing kesejahteraan donya kabeh. Panjenenganipun bakal dibantu dening Sushma wong karo wanita predominating. Bakal padha tumindak geni ritual (Yajnas) lan kurban bahan arum menyang geni. Kumelun teka saking bakal purify atmosfer. Kabeh wong donya bakal ndeleng ing arah lan ngrungokake iki Saint gedhe. Kabeh pemimpin politik bakal dipeksa njagong siji Dias. Bukti saka wangsit iki ditemokake ing mburi 20 th


abad lan mengko donya kabeh bakal disambungake bebarengan ing ba. Nang endi wae bakal ana uga kang lan kamakmuran. Bakal ora ana panganiaya, angkara, kegiatan ilegal etc Wong sing vile, duraka lan nuduhake Disrespect menyang wanita bakal penalized nemen. Wong bakal ngombe susu liyane. Nomer kembang, wit etc bakal nggedhekake. Kaendahan alam bakal Bloom nang endi wae.

Realita kita revered preceptor aktif Gayatri Parivar kang ngomong wong iki wis tuntas pencekalan kie yo sopo. Iki bisa ngandika dadi revolusi sing paling dhuwur saka abad iki. Asil saéngga wanita kanggo laulu mantra Gayatri iki sing daya saka ibu mangertos dheweke potency lan teka maju kanggo nindakake semangat abang. Iki wis envisaged dening futuris pangambah ndhuwur.

Miturut takon wong imbibe ing pepakon saka "Aku bakal nindakake karo liyane ing cara sing aku nyana liyane kanggo males". Nalika kita revered preceptor liwat medium Yadnya mulang sih lan gethingé lan rohani gol kanggo ngrambah, ing wektu sing potency saka Gayatri Parivar ngeset mati kanggo nindakake Yajnas kanggo kesejahteraan kabeh jalmo lan iki sekseni dening futuris pangambah karo mripat ditutup. Realita Ashwamedha Yajnas wis mbuktekaken migunani ing penjernihan saka unsur alam kaya online, banyu etc bebarengan karo becik kesehatan minangka ditampilake dening riset conducted ing Yajnas.

Futuris pangambah Jules Berne (FRANCE).

Jules Berne ana wong sing nulis produktif lan futuris pangambah gedhe. Ing taun 1962 sawise tentara Rusia lan Amérika tantangan siji liyane. Ana elek bombing, atom bom berkas bebarengan karo pluru. Switch perang ana bab supaya dipencet lan ing wektu sing Perancis pemimpin politik takon Jules Bern, "Sapa kang bakal menang perang iki?" Jules Berne mangsuli, "Ora siji. Amarga ora ana perang. Rusia ora mbatalake. "Iki persis wonten punapa amarga Rusia mundur.

A dasawarsa sadurunge wong ndharat ing rembulan wus mbadek acara iki.

Kang wangsit saka Prancis kang dikalahaké déning Hitler uga teka bener.


Mangkono akeh lah saka Jules Berne wis kayektenan.

Minangka bukti saka kontemporer kaping wangsit ing ngisor Dr Jules Berne wis bukti dadi bener:

Sampek AD taun 2000 populasi donya bakal tutul 600 crores lan mayoritas wong bakal manggon ing Asia lan Amerika. Tanpa mangu bakal ora ana Wars nuklir durung kelas adhedhasar perjuangan ora nggedhekake. Ing tangan siji bakal ana kelas apa lan ing liyane banget anyar kasukman revolusi bakal njupuk Panggonan kang bakal mbukak misteri anyar Allah lan kita jiwa. Science bakal nandheske minangka asil kang ateisme lan dalan kiwa (Vaam Marg) bakal numpes. Ing sawijining Panggonan bakal nggedhekake iman, kaadilan, Etika, dateng, disiplin lan raos mursid tugas. Kabeh iki owah-owahan bakal watu dhasar saka revolusi dunya.

Cara Rusia lan AmĂŠrika sing njupuk pancasan politik iku misale jek Jules Berne kang ramalan sing bakal ora ana Warfare nuklir bakal bener lan durung dhewek wis mbadek crah njupuk Panggonan. Iku bgt kaya semangat flickers luwih radiantly sadurunge bakal extinguished. Kene amarga donya turmoils sing mesthi arep mungkasi iki apa ora bakal sengaja.

Bukti wangsit iki sing wis ilmuwan gedhe sarujuk marang kita revered preceptor kang agama awit iku banget èlmiah. Pendapat saka ilmuwan sing wong iku massa kimia mung wis mbuktekaken sakabehe salah. Ilmuwan saiki setuju sing daya gaib iku konco nggawe lan pangopènan kita kosmos. Iki ora ketok gaib daya iku ora ana liyane saka Gusti Allah. Gusti Allah wis disambung langsung kita jiwa asas. Lan mangertos iki rumiyin kathah riset wis di tangani kabeh ndonya. Kita revered preceptor dening Writing buku "ngendi Allah lan apa kang Nature" wis maringi kita path saka sadhar Allah lan nganakake panaliten kasukman.

Aku wani mahami sing iki revolusi kasukman bakal miwiti ing India. Babagan sawijining mode execution aku beda-beda karo Jean Dixon liwat kasunyatan sing wong iki wis dijupuk lair sadurunge Masehi taun 1962 Lan iki wayahe iku melu ing usaha tenanan utama ing India dhewe. Iki wong gaib bakal uga melu ing India kamardikan gerakan lan para sakabate ana akeh. Para pandherekipun bakal mbentuk organisasi kuat lan ing span


wektu cendhak bakal pengaruhe donya kabeh. Lan karo sing pasukan nyawa padha gampang lan kasil nggawa babagan iku transformasi dunya iki kang ing saiki koyone ora mokal.

Iku cocok sing Jules Bernes katon marang kita yearnings ngerti mangsa minangka bukti ing alam imperishable kita jiwa. Awak tau pracaya iku bakal tetep ing salawas-lawase amarga dening alam iku perishable. Nanging nyawa iku langgeng Empu malah luwih saka sawijining penasaran saka liwat iku nyedhaki transformasi mangsa. Yen wong nyempurnakake kang kapinteran, discriminating pangerten lan gaweyan kanggo transformasi iki banjur mangsa ora mung individu nanging kabeh manungsa lomba bisa diowahi dadi Radiance. Nalika iki tugas ora bisa kaleksanan kanthi manungsa banjur gedhe sages alongwith AWAKENED jiwo (aides) catetan ing bumi lan minangka saben pesenan Gusti sing jaman anyar digawe. Pak Jules Berne pracaya ing cedhak mangsa Sajarah bakal mbaleni dhewe lan ora ana sing bisa ngalangi iki transformasi.

Sampek taun 1962 kita revered preceptor wis rampung 50 taun. Saka awal banget tumuli bagĂŠyan ing kagiyatan sosial lan nasional pandjenengan. Nalika kisruh ana ing sawijining pucuk ing India piyambakipun ing umur tender saka 15 taun sakabeheng wounds kang prawan abdi senadyan abot oposisi saka keluarga lan desa Folks. Panjenenganipun badhe dasi munggah tatu, ngawula dheweke ing kabeh cara lan kanthi mangkono vociferously gantos kabeh laku undesirable. Panjenenganipun kaleksanan kathah program kanggo sosial pandjenengan. Panjenenganipun aktif partisipasi ing India perjuangan kamardikan politik. Panjenenganipun tindak kunjara kaping telu. Supaya tindakake ing HBS kita revered preceptor ana budak Kelas utawa agama. Panjenenganipun punika Rishi pisanan donya kang pandherekipun sing crores ing nomer lan nyebar metu ing 90 negara. Bukti wangsit Jules Berne iku karakter lan prilaku kita revered preceptor.

Futuris pangambah CHEIRO

Prof Cheiro Inggris mbadek acara mangsa adhedhasar astrological petungan. Wong padha Wonderstruck ing pangrungu kang lah. Panjenenganipun kaget wong dening ngiro-iro perang ing Afrika Kidul, pati Victoria, pati tanggal Edward Saham, ambrukĂŠ saka Czar Rusia, lan taun bener saka perang Jerman. Prof Cheiro iki disebut tukang sulap saka Astrologi.

Foll. punika nabi saka Prof Cheiro:


Planet Sun banget kuat kanggo India lan iku ing Aquarius. Ana daya ing donya bisa mungkasi India saka radiating karo kamulyan. A wong banget kuat kebak sakti kasukman Etika bakal lair ing India. Iki wong bakal karohanen awaken kabeh wong ing donya. Kang kasukman daya bakal luwih kuat saka kabeh tenogo materi saka donya sijine bebarengan. Amarga saka Jupiter dipundegaken ana kamungkinan saka Panggonan kawicaksanan revolusi njupuk lan efek sakti bakal katon kabeh ndonya. ------- Prof Cheiro (Inggris).

A wangsit banget padha wis digawe dening G. Vegilatin adhedhasar ukiran saka watu ing Mesir.

Taun 1930 kanggo taun 2000 Masehi bakal span wektu karya sing gedhe uplifter donya. Senadyan looking biasa durung externally kang gaib daya bakal dadi kuat sing ing dhewe urip wektu iku bakal ngowahi ž saka ing atheists donya dadi pracaya Allah. Wong paling sinau ing donya bakal dadi Wonderstruck ing ndelok kang revolusi pikiraken.

Kahanan sakdina donya menehi kita pratondo wektu wis teka kanggo re-panginstalan peradaban anyar lan masyarakat anyar. Filsafat kita revered preceptor punika churning pikiran kabeh. Punika mengaruhi iman ing spiritualitas. Ing kumingsun saka kapinteran punika katon sujud lan nyembah menyang emosi sakti ing atimu. Donya wis nyedhaki judhul sing kamungkinan ing endi donya kabeh bakal manggon ing tentrem lan raos uga kang siji liyane.

Perjanjèn indian SEERS babagan nabi Allah.

Kaya futurists manca iku lah digawe dening India seers karo referensi kanggo jaman anyar misale jek hubungan sakabehe karo kabeh tugas ing kaleksanan dening kita revered preceptor.

Mahayogi Shri Aurobindo ana gedhe seer-Saint. Panjenenganipun kagungan kapasitas mirunggan kanggo nyilem jero menyang mangsa acara. Kabeh sing weruh karo Ana mata,


apa wae kang ngalami ing jantung teka dadi bener. Kabeh kang tembung teka bener ing wektu cocok.

Kita saiki kang pengalaman kang dhewe words babagan sing sak klebatan saka Prajnavatar.

Seer-SAINT sêkar AUROBINDO

India kamulyane kaping banget cedhak. Bakal maneh njaluk kredit saka nyebar aliran bebeneré Jahwéh lan budaya ing donya kabeh.

Ing psyche manifests gaib inspirasi lan padha ngomong sing India kamulyan banget cedhak, sawetara wong bakal nyoba kanggo meksa kanggo seba Kulon tradhisi nanging aku manawa gerakan bakal miwiti ing India kang kanthi ngancuraké kita vile dokter bakal menehi kita psyche anyar kasukman arah. Lan iki bakal nggedhekake kamulyaning India. Gerakan iki bakal sepisan maneh nggawa ing joys saka Umur Golden ing donya kabeh.

Kabeh kang tembung menehi kita pangrasa kang bener "weruh" kabeh kang wrote IE kabeh jeneng, wangun, karakter, kegiatan sampurna pas kita revered preceptor.

Ing puisi gedhe Maharshi Aurobindo disebut "Savitri" iku kondhang ing donya. Ing pupuh 4 (kaca 335-336) dening pointing kanggo kuat leading utusan Allah dhewek pasukan kita delve rumiyin menyang sawijining jero ngimpor. Iku katon minangka sanadyan sampun ditulis kabeh iki tetep ing pikiran kita preceptor iku "manifestation Wikifikasi Shakti."

Futuris pangambah swami ANANDACHARYA


Anandacharya sing lair ing taun 1983 ing Bengal ana sing India. Salajengipun piyambakipun dados penduduk Norwegia. Piyambakipun SAGE kasukman, filsuf, wuyung lan expounder manungsa agama. Piyambakipun kebak extrasensory persepsi. Ing 1910 wus ngumumakĂŠ yen wong ngirim njaluk siap kanggo kawitan perang donya ing 4 taun.

On kang ditakokake dening Inggris News Profesional ngandika sing disiapake kanggo siji liyane perang donya mengko. Loro iki lah padha mbuktekaken dadi bener. Uga kang lah ing pati saka Kennedy, Martin Luther, Mussolini lan kapemimpinan Eisenhower lan Krushchev teka bener.

Ing foll. wangsit ana Indus bener bener kanyatan:

Bener agama bakal njupuk wangun organisasi pisanan ing dhewe negara. Bakal lair bebarengan karo gerakan kamardikan India nanging sawise 24 taun 1971 Masehi bakal madhangi kabeh India ing wangun organisasi kuat. Ing tangan siji bakal ana nyebar ing turmoil politik donya lan ing politik India bakal paling aktif. Yen organisasi kang bakal katon kanggo kasukman tembange bakal nggawe peta anyar donya pandjenengan. Pimpinan, direktur organisasi iki bakal dadi householder lan bakal gain Fame minangka wuyung paling ing Sejarah sajarah donya. Sing wong bakal grafik metu sing Etika Prilaku saka Responsibilities saben individu menyang masyarakat lan carane kabeh bangsa bakal cooperatively coexist ing lingkungan rukun. Yen kabeh pikirane kang wus sijine mudhun ing kertas diterbitake ing buku wujud banjur kitab bakal nimbang luwih saka 100 kilogram.

Ing seer gedhe wis bilih 24 taun sawisĂŠ IE India Kamardikan ing 1971 AD institusi agama bakal mbangun munggah menyang organisasi ageng. Bakal grafik metu peta katentreman donya. Bukti wangsit iki sing kalentu kuat kita revered preceptor kang dimulai ing taun 1971 guncang sing psyche siji lan kabeh minangka asil kang nilai wong nggabung Parivar Gayatri. Revered Basa dening gabung dheweke pasukan nyawa kanggo sing kita revered preceptor mbuktekaken ngandika 1 + 1 = 11. Iku ana mutusake masalah bener charted metu dening kita revered preceptor sing dadi Etika Prilaku kabeh lan dina kang imbibed ing kabeh sudhut donya. Mangkono ing goal saka donya-kang uga bakal temtunipun bakal temen maujud. Panjenenganipun nyawang prilaku apik lan kontrol dhewe minangka watu pondasi kasukman lan materi kemajuan lan Empu piyambakipun banget vociferous babagan nalika panggolekan iku mudhun ing kertas. Realita kita revered preceptor mataun nimbang luwih saka kang gegayutan karo jasmani bobot. Iki kang nuding metu dening futuris pangambah. Ing basis saka padhang mangsa donya bakal iki Etika banget Prilaku. Lan amarga saka iku ing donya bakal radiate karo perdamaian.


Wangsit Saint SURDAS

Sing gedhe penyair-Saint Surdas wuta wiwit lair. Tau weruh donya karo mbukak mata. Durung kang puisi punika conto urip depictions. Realita roso kang iki wêtaha. Mangkono karo kang subtle mata weruh sedaya makhluk, donya lan Brahman (Tuhan). Miturut marang wektu bebarengan ahead ing arah.

Ing salah siji ayat Surdasji nyerat karo kang intuisi mata:

Sawisé taun 1900 ing donya bakal ndandani. Sawisé iki transformasi gedhe, bener ora tumindak ing donya lan kanggo ewu taun bakal ana donya tentrem. Iki sing wektu banget.

Futuris pangambah SAINT VISHWARANJAN BRAHMACHARI

Nalika wong suci Vishwaranjan Brahmachari mbadek sing Shri Kaliyaganj Shastri bakal dadi Perdhana Mentri India piyambakipun ugi sorrowfully ngumumaké yen Shastriji bakal tetep minangka Perdhana Mentri kanggo cendhak banget span wektu mung amarga kang impeding pati njaba India. Mengko India duwe wadon Perdhana Mentri. Iki persis apa kedaden.

Panjenenganipun elaborated luwih dening matur sing ing dina teka India bakal padha ngadhepi persil ups lan ketinggalan. Nanging uga acara utama saka revolusi kasukman ing negara uga bakal njupuk Panggonan. Senajan revolusi iki bakal miwiti ing Tengah India, durung bakal nyebar ing negara kabeh. Ing kredit saka uniting Lor lan Kidul India ing siji ari bakal pindhah menyang propounder revolusi iki. Ing wektu cendhak India bakal maneh instate anyar gegayuhanipun kang bakal mèlu dening wong ing donya kabeh. Wong bakal tanpo pekso nyerah vile aktivitas lan imbibe alim prilaku. Ing mangsa wong tinimbang saingan karo siji liyane liwat dhuwit, status, materi Jayanagar etc bakal VIE karo siji liyane kanggo dadi liyane jujur, saka panggonan luwih amal, genah lan liyane pengusaha.


Ing saben Yadnya cilik lan gigantic siji bisa ndeleng wong sing tanpo pekso renouncing vile Sifat, lan addictions kaya gambling, alkohol, obatan etc karakter gaib kita revered preceptor punika churning pikiran kabeh. Wong sing judhul menyang goal tumindak alim. Kanthi ease wong saka lor kanggo kidul lan Wétan kanggo Kulon kang disambungake bebarengan dening ari saka sakti budaya. Mangkono nabi wis kabukti bener.

Futuris pangambah PARAMHANS RAJNARAYAN PATASHASTRI

Mathura iku kono gaib ing India ngendi Gusti Krishna lair. Panjenenganipun bebarengan karo cilik lanang cowherd gantos injustice, vile Etika etc Panjenenganipun gained kamenangan elek dhemit kaya Kansa lan Jarasandh banjur diangkat gunung Govardhan ing sethitik driji supaya minangka kanggo nglindhungi Vrajvasis. Iki tumindak banget lagi maneh berlaku dening kita revered preceptor Wikifikasi Rishi Shriram Sharma Acharya karo kang karakter lan maneka warna aktivitas. Miturut njupuk bebarengan karo wong biasa Folks dhewek gantos aktivitas sosial kang padha vile lan kleru. Kanggo Ward mati kabeh iki kita wrote kathah sastra suci durung kang mesthi ora matèni dhemit nanging temtunipun warded mati demonic aktivitas lan vile karakter. Kanggo donya hayu dhewek wungu gunung Govardhan budaya kamenangan dibantu dening cilik lanang cowherd bebarengan karo sing mirunggan kakuwasan. Iki bukti sing 21 St abad bakal temtunipun bakal sumringah. Ing wangsit temtunipun nilai metu menyang usaha tenanan kasukman lan kuwat kita revered preceptor.

Lady Florence imbued karo pangertèn gedhe EXTRASENSORY persepsi (Yen dheweke foresaw dadi luwih banjur ngapa durung dheweke ora njupuk jeneng kita revered preceptor?)

Saestu Lady New Jersey (Amerika) disebut Florence punika aneh. Nalika dheweke salah siji kena wong utawa artikel dipigunakaké déning wong dek'e bener nggambarake acara urip sing wong. Miturut panggolekan iman ing daya mirunggan saka Florence akeh tentrem. lan pribadi institusi ditanggulangi sing digunakake unsolvable masalah. Apa wae dheweke ngandika iki pancen bener. Babagan masalah wilayah lan panggonan Wangsulane mung yen dheweke iki ditakokake. Durung dheweke tanpo pekso ngandika bab mangsa ing donya. Kabeh dheweke ramalan babagan jaman anyar ing karo kita revered preceptor persetujuan. Kapan dheweke ngandika saka jaman transformasi sing bakal kaleksanan dening wong suci gedhe iku cetha banget dheweke kagungan gambar kita revered preceptor ing kanvas saka mripat kang dheweke atine. Sange bab mung sing


senadyan ningali mangsa dadi vividly kok durung dheweke ora jeneng kita revered preceptor. Mungkin jawaban wis diwenehi dening kita revered preceptor nalika piyambakipun says ----

"Kula pribadine bakal metu ing mbukak mung ing wektu sing cocok."

Lah sing wis kayektenan

Babagan iki bakal metu saka Panggonan kanggo pirembagan bab tartamtu lah ing wilayah utawa individu wiwit lagi akeh, durung kita bakal nyeleh sadurunge nonton masalah donya lan acara mbadek dening Florence kayektenan kang.

Ing taun 1964 Masehi dheweke wis bilih riset saka iku pracaya ing daya gaib bakal nggedhekake. Malah negara komunis sing atheists bakal dipengaruhi dening wong ing ndhuwur. Ana bakal tension diantara komunis negara. Ing Asia Tengah ing Arab ora gain kamenangan Israel. Dheweke dielingake saka ketegangan antarane maneka bangsa nanging wekasanipun iku ora kanggo mimpin perang donya.

Iki wangsit saka Florence wis kayektenan. Ilmuwan saiki nggoleki menyang daya super gaib. Riset saka sumelang saka Ashwamedha Yajnas wis dimulai. Tension antarane negara komunis kaya Rusia, China, Republik Ceko iku ing munggah. Ing Arab wis sakbenere mandegake nyerang Israel. Iki amarga lagi melu ing basa dhewe bangsa 'kamajuan. Saddam Hussein Presiden Irak banjur kanggo perang karo Amerika. Iku kapandeng minangka panginten perang donya bakal break metu. Durung bebaya iki warded mati.

Marga buku "Tiba saka Budaya sensational" dheweke wis ditulis sing sadurunge Masehi taun 2000 ana bakal ambrukĂŠ Kulon ngerti ideologi lan Basa Alam kang imbangan banget bakal njaluk kleru. Kanggo contone:


Wong bakal kebak bebendu. Vile prilaku bakal tekan sawijining sibuk. Iku ing negara sing mimpin a gesang pangertèn merriment bakal dadi kebak nglokro, prihatin lan kasusahan. Kepinginan bakal nggedhekake lan kanthi mangkono bakal ana gething diantara wong. Nang endi wae bakal ana panganiaya lan karusakan. Miskin ora laro sugih. Ana bakal atmosfer saka ngocapake crah ing endi-endi. Durung anyar sakti pikiran gelombang asli ing India ora sakabehe dispel gloom ing donya. PENGARANG : Shriram Sharma Acharya ngedegaken saka International Gayatri Family ana gedhe Yogi seer lan incarnation Gusti Allah sing wrote volume saka jurnal sastra utamané ing kasukman subjek kanggo donya kawulo lan tentrem. Kanggo luwih ilmiah sastra e pls visit http://www.shriramsharma.com/books.htm www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org lan http://www.awgp . org / DESCRIPTION: gratis e- buku ing Chakra Meditation -ESP, Nirvikalpa Samadhi utawa pikiraken gratis setengah sadar, Attaining Ridhi- Sidhis utawa Gusti , Future èlmiah Agama, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga hubungan kanggo Neurosciences- ESP , Endocrinologi, Anatomi , Psychology & Sociology kanggo 1 ) materi & kasukman kamakmuran & 2) uniting donya peacefully minangka kulawarga. Kito punika situs web strictly non -komersial kang yakuwi ing sadhar ing umur lawas ngimpi saka gedhe lan thinkers pemimpin donya: A ayu borderless donya. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-buku Ultra Telepathy swara parapsychology Metafisika nirvikalpa Samadhi polusi Yoga tantra film internet hypnotism ekologi astrologi diwas kalki bioelectricity surgery laser ozon radar kaku kreatifitas Arkeologi Indus Valley Peradaban krisis bahan bakar pangan kekurangan kidul Kalimantan biografi Guru donya tentrem atine psyche Bethara syaraf subtle eling nyawa gaib bakawali kelenjar endokrin ESP Chakra plexus semedi wangsit konsentrasi kapinteran panginten mikir Cheiro Nostradamus Aurobindo Bliss otak vedas solar srengenge energi suci murni pangertèn organ Prana Avatar Sathya cahya sel hypothalamus pituitary transformasi futuris pangambah prediksi naga daya urip Etika manungsa integritas karakter vagus tantra Mooladhar atom neutron proton

Ana perlu kanggo menehi maca seneng banget conto mbuktekaken wangsit Florence kang. Solusi kanggo masalah kabeh wong condong menyang pangertèn merriment bisa cetha katon ing kita revered preceptor kang gesang, kang pamikiran lan gerakan kang. Banget cetha piyambakipun ngumumaké yen "ibu kabeh prilaku vile punika sempit-minded selfishness lan solusi dumateng ing sensitivitas Awakening kanggo wong masalah liwat kasukman usaha tenanan. Kang presepsi iku supaya kuat iku ngindhuksi wong kuwat nampa sing mung ing sawijining basis bisa Future catetan padhang donya. "


Èlmiah Spiritualitas

Banget cetha piyambakipun nyerat iki aliran pamikiran bakal nerangake menyang kabeh banget scientifically pentinge SELFLESS layanan lan paseduluran. Panjenenganipun luwih nandheske sing ana pambedo adoh minangka agama lan ilmu modern punika têrang. Ing pinnaclesslika saka spiritualitas bakal illumine roso sepi saka materialisme. Kelas tengah bakal bakal nemen dipengaruhi dening jinis iki saka pikiran. Mangkono iki kelas bakal nggawe anyar sumringah masyarakat. Lan pungkasanipun kagelar donya kabeh bakal radiate karo kamulyan.

Kita revered preceptor re-instated ngerti ilmu sing ditambah materi Jayanagar, panginten èlmu sing augments nilai sopan lan rohani èlmu sing ditambah siji nyawa pasukan. Iku coexistence iki 3 èlmiah lepen sing mujudaken Ajaib Creative. Iki bakal luwih cetha ing dina teka.

BANG Gerakan

Liwat Pendhaftaran 6 th pangertèn aku intuit sing expounder iki gedhe pamikiran aliran bakal santo revered India sing wis dijupuk lair. Ing pengaruh sing Saint sumringah bakal nggawe kaelokan ing endi-endi. Dina kurang kasukman pengaruh bakal rejuvenated dening kang pikiran. Kabeh sak bakal ana atmosfer saka spiritualitas.

Wong dipengaruhi dening wong suci gedhe kang filsafat Kepala kanggo Kulon kanggo donya pandjenengan. Mengko padha nyebar metu ing kabeh Asia, Eropah lan Amerika. Wong ing donya dipengaruhi dening pikiran iki Saint gedhe bakal seba ing HBS. Kulon katon marang wong minangka Gusti Yesus, Muslim minangka Nabi lan Asia minangka inkarnasi Gusti Allah.

Ajaib gerakan kita revered preceptor iku sing sanajan lagi bosok ing agama durung iku wis wawasan sekuler. Wong kabeh sekte, komunitas etc ora ragu-ragu kanggo nggabungake pasukan karo Panjenengané. Liyane kang pesen lagi ngetik negara Kulon wong luwih "ngombe" iki pikirane karo thirst. Iki kasunyatan wis kabukti nalika nganakake Ashwamedha Yajnas ing Kulon.


Intelektual Revolusi

Ana bakal dadi revolusi intelektual minangka asil saka pikiran iki Saint gedhe. Ing panjĂŞnĂŞngane intellectual wong bakal ndandani. Padha bakal kebak iman lan reverence kanggo Gusti Allah.

Ketuhanan IN MAN, swarga ing bumi.

Psikologi lan mesmerism specialists IE donya misuwur Dr Morey Berstein ana kanca gedhe Florence kang sapisan marang:

Dr, sing wektu wis teka banget cedhak ing wong ing donya iki tinimbang daya luwe politikus ora lumaku ing footsteps saka alim buruh sosial dhewe. Ing 21 St abad sing sakti kasukman pamikiran gelombang bakal nyebar kabeh ndonya. Ing saben negara organisasi saka alim wong bakal ajur kabeh aktivitas vile lazim ing masyarakat. Iki gelombang pamikiran ora asli ing India. Saka ing kono bakal nyebar ing saindhenging donya. Ing negara sakti Aku weruh sing gedhe sumringah Saint. Kang kasukman cahya apa dina lan wengi kanggo awaken ketuhanan latent ing wong supaya minangka kanggo catetan swarga ing bumi.

AWAKENING gaib kakuwasan

Sawetara wartawan wis sapisan takon Florence minangka carane dheweke foresaw mangsa. Carane durung dheweke ngerti kabebasan kang ilang wong lan bahan. Florence mangsuli, "Malah aku ora ngerti carane iki wis bisa. Aku bakal pitutur marang kowe lan kasunyatan penting bab mangsa. Ing mburi 20 th abad lampu bakal cemlorot saka India. Iki cahya bakal ngandhani everybody babagan kabeh kakuwasan gaib ing donya kang wis dadi adoh wis didelikakĂŠ saka kita pangerten. Liwat Saint gaib India iki cahya gaib bakal nyebar ing donya kabeh. Panjenengane bakal maringi inspirasi kabeh kanggo lumaku ing dalan ing bebener. Ing donya kabeh bakal nyebar cahya saka pikiraken gelombang anyar. Kapan aku ing jero semedi kula seneng ndelok iki Saint gedhe.


Gegayutan Saint

Dheweke nyerat ing liyane kitab duweke disebut "Golden cahya saka Era Anyar" iku saben aku lagi semedi Aku kerep ndeleng wong suci gedhe. Ing bathuk iki padha supayaskinned Saint punika cahya lintang saka papan. Aku cetha ndeleng sing iki wong suci wis nyebar cahya saka gaib kawicaksanan ing donya kabeh karo kang alim pikiran kuwasane karakter sakti kang pandherekipun.

Iki wong suci punika terus-terusan augmenting kang gaib kakuwasan supaya sing transformasi materi banget ensues. Panjenengane bakal nglakokaké tugas kang ing proses ilmiah. Karo kang sih-rahmat lan usaha tenanan peradaban manungsa bakal wêtaha. Ing kabeh manungsa donya ana bakal anyar gaib energi. Sawijining wangun anyar awam daya ora ensue lan bakal mungkasi prilaku kumingsun kabeh daya luwe politikus. "

Florence kasebut maneh lan maneh iki Saint gedhe. Dheweké uga clarified iku saiki ing negara lor India.

PASAL ONE ING gaib naga POWER OF A NATION Nusantara

Iki dina ana kuwi sawijining udan saka donya ajurmumur bebaya kang bakal angel banget kanggo orane manungsa lan donya kabeh kanggo ngadhepi. Kanggo sing ombone lagi ngajrihi menyang jembar kita perlu sumber kuwat ngalahake dheweke. Sing gajah ora bisa mati karo pistul cilik. Kareben numpes bèntèng, menyang padusan saka panah bakal ora nindakake, siji wis nggunakake cannons. Vritrasura saged matèni mung dening bledhèg. Iku Trawangan kang kuat bebendu sing menang dhemite Mahisasura. Hanuman dadi vigor mbantu wong uproot gunung. Dynamite digunakake kanggo jeblugan gununggunung. Ningali kahanan iku perlu sing ana perlu ora mung Creative daya nanging senjata kaya Brahmastra banget are needed ngalahake ngajrihi kahanan.


Yen dhemit saka bebaya sing mbengkongaken ing ngancurake peradaban manungsa sing banjur wedi donya bakal numpes. Wis kanggo bakal ngalahake. Kanggo sing Tipe liya senjata sing perlu. Tangan bom are needed ngalahake elek dhemit sing nggawe crah lan getih ing endi-endi.

Urip Pendhaftaran wis tujuan sadawaning garis saka Gayatri. Pinten tau saka urip span tetep sing banget bakal pengabdian kanggo iku. Yen aku wis nemu Vivekanand, Shivaji utawa Chandragupta kanggo nglawan ngajrihi kahanan dina banjur aku bakal tau veer saka dalan. Nanging senadyan kuwat efforts kuwi kesempatan emas durung teka Pendhaftaran cara. Durung aku ora kentekan niat. Keraguan ana kasukman kakuwasan ing donya nanging ana ing subtle badan. A individu grossly anyumanggakakên dibutuhake kanggo materi efforts. Ing epik Mahabharat 5 demigods manifested minangka Pandawa. Sawetara njupuk wangun bruwang, kethek lan sawetara muncul minangka Hanuman, Angad etc Kanggo perceivable tugas materi badan sing dibutuhaké. A wektu dawa lapsed dening ing nyoba golek mau. Yen gudang kabeh saka daya ora ana paling manifestation bagean kudu ana. A noto bisa dienggo bisa digawe yen wis ketemu ing wong gaib. Aku wis ketemu Rishi pusat ing wangun Prajna kulawarga sing catetan energi ing sawijining wiji wangun. Nanging kang piyambakan squabble. Yen wis ora diwènèhi pangertèn suwene saka arah banjur sing energi bakal wis melu ajurmumur aktivitas. Mula mung siji pilihan tetep miturut arah diwenehi dening dalan giver bilih piyambakipun teka maju kanggo nguripake lan disebaraké daya iki lan yen perlu mengkene ngganti path banget.

Telung taun maneh pangowahan iki digawa Lone Savitri sembahyang dipanggoni iki ngalami akèh. Iku ora gampang kanggo manggon piyambak sawise anjog aktif sibuk gesang. Savitri sembahyang melu aktivasi sheaths 5 gaib naga daya awak (disebut Kundalini Shakti ing Yogic Kitab Suci). Iki uga disebut subtilization lan 5 melu break ing Vedanta. Sing preceptor sing dipandu kula nyedhaki Gayatri nyembah awake marang kula cara saka Savitri sembahyang supaya liwat kula daya liyane gaib wong kang bisa awakened supaya padha ngerti sing bener alam lan liwat sing nyawa daya karya kanggo kesejahteraan kabeh.

Punika katon sing beboyo ora cahya kang bisa ngalahake gampang. Iki ora muter sing facile Empu siji mau kanggo nggawe liyane kuat efforts. Mula arep salah langkah maju saka Savitri nyembah daya gaib kedah bakal urip kanggo ngatasi ngajrihi tambahan. Ing tembung liyane iki Nepal, Mahachandi utawa Mahadurga. Iku ketemu perlu sing daya iki kang supaya digunakke mlaku dening wong kang bakal diwenehi informasi perlu. Ing sasi sawetara dina akèh pangkajian, analisis lan riset saka Ilahi Serpent Power (Kundalini Shakti) wis dijupuk panggonan. Kanthi referensi kanggo iki gambaran aneh diwenehi ing


lawas buku anyar / lan maneh nyunting kabeh iki wis mimpin publikasi buku dening panulis akeh. Ing jinis Nyalin akèh sampah wis lumebet lapangan iki.

Mung siji kesimpulan bisa digawe sawise maca kabeh nang Bethara Serpent Power sing topik iki kang endah warnane lan kebak èlmu aneh, akeh wis makarya nanging ora ana wis nampa kanggo gain dhewe pengalaman. Apa wae padha ditulis iku mung prologue saka Hatha Yoga kang Panjenengan ora akehe malah 1% saka Ilahi Serpent Power aktifitas. Banget shrewdly kuwi experimenters martakaké sing sing gol wis ngrambah. Dina iki supaya piyambak gadhah buku utawa ajaran keaslian ana sastra sing menehi gambaran sing bener saka sawijining presepsi dhasar. Aku wis humbly nyoba kanggo nyelehake kasebut prinsip sing bener Miturut nyimpen dhewe saka kabeh illusions babagan iki.

Pendhaftaran subtle preceptorial pusat kang wis saiki kanggo abad wis merata ngalami ing lapangan Gayatri, Savitri lan Bethara Serpent of Daya. Padha dening looking marang kula minangka duwit receh sak tenane sinaoni wis digunakake kula kanggo past 3 taun kanggo Savitri pangibadah lan aktivasi Bethara Serpent Power of kamulyane India supaya sing meh lali nanging panyerang bertalenta hebat kuat èlmu Panjenengan ora wither adoh mati. Sawijining rentengan kudu untied kuwat supaya ing mengko padha ora break munggah.

Gayatri punika kasukman kawruh lan pertains kanggo nyawa. Savitri punika nyawa materi. Nerangake ing nyawa ilmu nanging siji bisa gain materi keuntungan lan Ward mati beboyo jagad. Liwat kang bisa gain manfaat kanggo awake dhewe lan wong banget. Nanging potensial saka Ilahi Serpent of daya kosmik lan bisa digunakake kanggo nggabungake munggah kang wis bejat munggah. Yen ana Trawangan kang bebendu bisa digunakke kanggo mbeneraké Sabate aktivitas. Mula iku diarani nelukake sétan-sétan. Kapan wis dipigunakaké kanggo ngatasi dhemit lan gawe salah muter iku digunakake kaya pedhang kanggo motong iku. Bisa digunakake kanggo forcefully mimpin anarchaic unsur ing dalan nengen. Iku èlmu mesmerism. Punika dimanfaatake kanggo tarik pikiran adoh. Nepal Asmaraningtyas Shumbha-Nishumbha, Madhukaitaba lan ngatasi mau ing perang. Dheweke malah matèni Bhasmasura, Sund-Upsund lan Mahisasura. Liwat RAM lan Seeta dheweké gained kamenangan Ravan lan liwat Krishna-Balram dheweke menang Putana, Kansa, Pramèswari lan demonic kakuwasan. Iki salah siji aspek saka Shakti (gaib daya).

Nalika iki daya banget digunakake kanggo Creative tujuan banjur dadi kosmik Creative daya. Ing tantra Jnanarnava lagi ngandika ----- lunga Kabeh aktivitas ing jagad ing kaya


Prakata gigantic liwat daya iki. Mahakal kang tugas saka transformasi banget dianggo liwat daya iki. Djalmo punika diputer sak kaya pot lendhut ing setir lan kaya Potter iku ndadekake akeh jeneng lan Wangun macem-macem djalmo. Ing kasunyatan gaib Serpent Power njedulake daya ing isinipon karo referensi kanggo donya lan individu karo referensi menyang dumados. Ing pangertèn tartamtu Bethara Serpent of daya kosmik listrik kang ngaktivasi geni saka Yoga lan ndadekake individu seksi kuat ngingu penting pasukan. Ing Kathopanishad endi siji ketemu ing dialog Yama-Nachiketa ana padha penting pasukan digunakan ing Panchagni Science kang njupuk siji ngluwihi penyakit, bete lan umur supaya minangka kanggo nampa mardika. Nalika pusat syaraf wis diaktifake daya emerges lan menehi ciri sing sadhela. Nanging Bethara Serpent of daya permanen lan irit eling kang sawise mujudaken energi ing individu ngowahi bentuk DèknÊ.

Ing ngendi ing tingkat kosmik, kabeh tingkat mrembet proses aktivasi Bethara Serpent Power mlampah ana siji ngirim ngerti sing bakal Ward mati kang bayangan lan catetan mangsa sing padhang. Nanging kuwi mbebayani excuse ana ngirim alim jiwa. Nalika gun punika murub bedhil gerakane kuwalik. Sing bisa karo daya gedhe kudu endowed karo supaya akeh Canons, Awet kawenan sing lagi saged awet terus ing mengkono regressing ing wektu nyerang. Liya nyobi conducted kanggo keuntungan bisa mbuktekaken dadi banget cilaka. Banjur iki dadi namung topic saka obrolan. Mula iku nyawang minangka kawruh rahasia lan tau broadcasted kabuka. Nalika ana garing logika lan perlu pitakonan sijine maju, egoistic wong wiwit nemokake bentet, ing kahanan kuwi ing basis sembahyang kang iman wiwit mulihaken lan Empu malah sembahyang paling kuat gagal. Mbok menawa tetep kabeh iki alasan ing atine Kitab Suci seers wis mandheg kita saka mung ngomong bab kuwi subtle Sciences. Iku perlu sing preceptor sawise ascertaining ing kemampuan saka aspirant kasukman menehi wong sing mode cocok ibadah. Ora mung aspirant kang karakter nanging malah marang kabutuhan lan kahanan kudu katahan ing atine. Mung sawise bener ujian bisa sabar lan entuk manfaat dhokter.

Amarga Savitri lan Bethara Serpent Power sembahyang angel kaya mlaku nang silet kang pinggiran wong nglirwakake iku. Ana bisa dadi insinyur apik, artis etc tanpa guru suwene. Mula nalika siji Panjenengan ora golek bener specialists saka Ilahi Serpent Power studi carane bisa nemokake siji siswa kasengsem iku?

Gaib Serpent Power aktifitas punika coba saka gegayutan karo jasmani penting geni lan tradhisi supaya adoh wis pribadi keuntungan. Energi seksual ing Mooladhar (kelamin) wis liwati liwat Merudand (utomo) kanggo converge ing Brahmarandhra (kulit) kang wis gaib energi. Mangkono nalika Shiva-Shakti dados setunggal siji nemu gaib kakuwasan (Sidhis). Nanging ing kaping kuwi siji wis dadi tandha minangka dipakani ula. Ula charmer keraguan feed kang kulawarga liwat ula nuduhake, nuduhake mati seni nanging durung


dhewek lagi diputer game mbebayani. Yen ula mawa racun nerangake cara kang banjur malah menehi hiss mandheg show, wong heartbeats mungkasi lan ana bebaya pati.

Ula nggubĂŞl necks saka Shiva-Shakti. Simbolis iki Bethara Serpent Power (Kundalini). Keraguan iki sebagĂŠyan Hatha Yoga; kabeh energi sing tak dening maringaken liwat Chakra ing 6 (Yogic Tirzada) iku ora mung dipigunakakĂŠ kanggo ngatasi hardships nanging gabung karo Savitri ibadah supaya dhuwur atmosfer anyar kui. Bebarengan karo transcendence saka 6 Yogic Chakra nalika sheaths 5 banget wis diaktifake banjur dadi migunani kanggo akeh Creative aktivitas. Kareben kanggo mbangun omah ana perlu bricks, plester, wesi, kayu lan Mason. Kanggo cook pangan siji perlu bahan bakar, geni, prau, mentahan pangan lan cook. Panchratna (5 perhiasan emas) iku misuwur. Awak digawe dening Panchratna lan energi karo pasukan penting 5. Iki sumber energi jeneng liyane kanggo urip pasukan. Yen aktivasi penting geni, Gaib Serpent Power aktifitas, 5 aktifitas klambi ketat lan Savitri bisa ing unison banjur menehi pengaruh iku nyebar. Kabeh kahanan ngajrihi ing donya wis tau wis katon sadurunge. Peteng mega senjata atom, Star wars, polusi utama / njaba donya, boten seimbang alam, epidemi, terrorism etc lagi looming gedhe lan Empu iku perlu sing iki jajalan conducted ing ukuran gedhe. Keraguan ana pain ing nyoba gain kamenangan masalah nanging sawijining asil megah iku ora bisa dibandhingake apa-apa.

Ing bagean iki kita njlentrehke mung rencana iku minangka asil gaib inspirasi kang migunani kanggo energi aktivasi masyarakat manungsa ing gedhe. Ana sing perlu kanggo nonton kanggo pindhah menyang rincian. Padha mung duwe kanggo ndeleng sawijining asil lan kanthi mangkono pangira-ira minangka apa peran padha bisa muter ing iku. Mengko banget bakal digawe luwih cetha minangka carane individu ora mung progresses ing awake nanging uga carane inspirasi liyane ing dalan iki banget. Uga carane kanggo ngganti jaman iki lan Pelayan ing padhang Golden umur. Wusananipun iki jajalan wis conducted liwat aktifitas saka Ilahi Serpent Power of India.

PASAL TWO Super gaib kakuwasan disebut GAYATRI, SAVITRI lan Kundalini

Diselidiki saka Kundalini (Gaib Serpent Power) commences karo pirembagan filsafat Gayatri Mahaprajna. Dhasar Gayatri sembahyang iku sawijining jajalan saka agama ideologi lan gaib sentiments. Ing timer riset diwenehi pangareping wigati lan ngasilaken


pengabdian liwat semedi / konsentrasi eling Brahmic wis nggawa nyedhaki lan siji psyche bakal interwoven ing iku. Apa sampeyan uncalan matchstick lighted ing tumpukan saka kayu utawa uncalan kobong kayu ing bensin, loro tumindak sing memper. Bentenipun mung sing liwat timer nyerah, dening nglakoni Advait (Union karo Gusti Allah) siji cepet sumerep miraculous asil. Tinimbang gunggung timer nyerah malah yen ana sawetara kepinginan melu banjur ora mangu mobil bakal mudhun alon durung bakal wekasanipun menehi kita keuntungan. Durung siji gagal dadi saged benefiting liyane ing donya. A swimmer mungkin awake nglangi durung iku ora sanggup ing ngewangi wong nyabrang kali kaya Boatman. Iki antarane kepinginan basis Gayatri pangibadah lan desireless Gayatri sembahyang prabédan. Liwat jinis gaweyan, rohani aspirants kasil ing cara dhewe.

Yen kita nyilem menyang jero filsafat Gayatri sembahyang banjur kita kelingan sing kita kabeh eling dipengaruhi dening "wiji kawruh saka otak". Sawijining peran kang siji utama karo referensi kanggo gegayutan karo jasmani rezeki lan sosial prilaku. Ing status banget munggah pangkat iki pusat punika fount saka extrasensory potensial lan iku liwat kene sing kegiatan blissful saka uniting titah karo Brahman (Gusti Allah) IE antuk saka bener manungsa goal wis ngrambah. Gayatri kang Brahmi-pariyar (gaib daya) uga disebut Brahmarandhra, Brahmasansthan utawa Brahmaloka. Wilayah iku Buta iku kawicaksanan eling. Ing proses simbolis Gayatri uga disebut Brahmani utawa Brahma garwane. Menehi daya bisa katon minangka Brahmadand (ukuman) sing overcomes duraka lan destroys pain mlarat ing donya matérial. Ing kolom kasukman sawijining wangun wis dijupuk ing wangun Brahmavarchas.

Swara lan ndhuwur Gayatri sembahyang ana ibadah Savitri. Savitri sembahyang sanget akeh aspek materi saka Gayatri. Daya évolusi kanthi bantuan saka energi. Unsur 5, pasukan 5 penting karya badan kita minangka bahan bakar lan menehi pitulungan geni utama diaktifake. Iki aktifitas geni punika Savitri sembahyang. Senadyan ana kang prabédan ing Savitri lan Kundalini (Gaib Serpent Power) sembahyang padha duwe witjaksono sumelang.

Miturut mitologi India Brahmaji wis 2 garwa. Pisanan ana Gayatri lan liya ana Savitri. Simbolis lagi kawicaksanan eling lan materi kadonyan. Siji Para Prakriti lan liyane Apara Prakriti. Para Prakriti ngliputi pikiran, kapinteran, psyche, EGO, Ritambhara Prajna etc lan kabeh wilayah saka kawruh. Kapindho bojo Savitri punika Apara Prakriti, materi eling lan Inert alam. Kabeh obahe prakara iku gumantung ing iku. Revolusi molekul, pengaruh saka kimia, listrik, panas, cahya, magnetisme, ether etc ana ing sawijining Indhiya. Materi ilmu kanthi nggunakake kabeh iki perkakas isa metu karo tanpa wates pepanggihan supaya minangka kanggo menehi materi kita Jayanagar. Iki Apara Prakriti punika Savitri. Ing Apara Prakriti saka Savitri tanggung jawab kanggo nduwe fungsi


awak kabeh jalmo lan kanthi mangkono donya évolusi. Iku daya iki sing mimpin Sattva, Rajas, Tamas, 5 unsur, Tanmatras etc Sidhis (gaib kakuwasan) lan boons sing ngrambah liwat iki daya saka Savitri. Health, urip dawa, mbok menawa, semangat, wani, kaendahan lan tanpa wates khusus kuwalitas sing gumantung ing iku. Ing tangan siji iku nyebar durung sawijining utama fokus titik ing cagak saka bumi lan Chakra Mooladhar kang utomo manungsa. Nalika Performing kasukman laku iki uga disebut Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power). Kabeh gol sing ngrambah kanthi nguripake daya iki. Mangkono kita bisa nguripake energi. On nganalisa Kitab Suci injunctions kita mangertos ing panggonan tartamtu Savitri lan Kundalini sing ngandika dadi sinonim lan ngendi lagi diduga beda sing kasukman laku lan gol uga diduga beda. Durung siji kasunyatan punika langgeng sing nggawe ing subtle awak lan mode saka Awakening bakal tansah tetep permanen. Bentenipun ensues mung nalika alasan saka berkas saka daya sing mawarniwarni.

Bener ing Kundalini Yoga, Kriya Yoga punika unggul. Kabeh kasukman laku kaya Naadi Shodhan (saraf penjernihan), Trinaadi Parimarjan (ngumbah saka syaraf 3), Shatkarma Chakravedhan (lelungan munggah Chakra 6 utawa plexuses), kuwi yen bebarengan karo semedi / konsentrasi gegayutan karo jasmani pakaryan uga diwenehi wigati. Siji wis kanggo imbibe siklus aneh saka penting pasukan pakaryan ing Pranayam. Nalika nguripake Kundalini daya Bandha, DDB, Aasan (dedeg piadeg) sing diwenehi amarga wigati. Nanging ing murni Savitri sembahyang siji diwatesi menyang Periphery wilayah sirah. Sahasrar Kamal (1000-petalled teratai), Brahmarandhra (tengah ing njero kulit region), bahan ing otak wis diaktifake. Ing Brahmarandhra katon sawisé utama otak wilayah lan wilayah liyané wis kapandeng sawise kanthi mripat katelu disebut Chakra Ajna. Nanging nalika kasukman laku kaloro Savitri lan Kundalini digabungake banjur cara kaloro dadi admixture lan asil banget ngganti sakcukupe. Laku spiritual kang kita babagan saiki punika iki macem-macem. Empu kita wis rembugan stepwise prinsip lan panggunaan Gayatri, Savitri lan Kundalini (Gaib Serpent Power).

Kapan ing Kitab Suci bojo Brahma kang diterangake minangka salah siji saka iki laku spiritual banjur ngerti manawa wis kanggo dijupuk simbolis. Carane bisa kulawarga saka daya eling kaya sing menungsa? Sapa dadi wishes bisa menehi 2 khusus ciri saka daun unsur geni. panas lan cahya minangka jeneng garwa iki. Yen iki unpalatable banjur padha bisa disebut wadon. Iki apa katon ing Kitab Suci. Ing panggonan tartamtu Saraswati diarani Brahma kang permaisuri lan ing panggonan liyane putriné. Mula tinimbang looking ing minangka kasunyatan jagad iku kudu ditampa ing proses simbolis. Nyawa daya Gayatri, materi daya Savitri. Woh-wohan saka Gayatri sembahyang melu kamajuan nyawa eling, évolusi saka karakter kita, digunakake kanggo tugas gedhe, dhuwur pikiran lan usaha tenanan kanggo Attaining mardika nalika durung manggen (Jeevanmukti). Déné Savitri sembahyang melu kesadaran saka Kundalini (Gaib Serpent Power) supaya minangka ngalahake laten, kleru negara penting pasukan ing awak liwat sawijining aktifitas. Ana rong lepen listrik IE positif lan negatif. Mung nalika loro Manunggil wonten


aliran energi. Mung nalika Gayatri lan Savitri conjoin bisa kabeh persyaratane kasukman laku bakal temen maujud. Kanthi Savitri sembahyang siji keuntungan ora mung materially nanging karo sawijining gabung karo Gayatri sembahyang siji nyawa daya évolusi. Iki wangun utami Kundalini sembahyang. Yen kablawur kita psyche banjur kabeh efforts ing arah sing squabble.

Ing lapangan spiritualitas path kawicaksanan disebut Marg Dakshin. Uga disebut Nigam Rajyog, Anang Marg etc path saka tumindak disebut Marg Vaam, Agam, tantra, Hatha dikir etc Kabeh alangan ing sawijining cara sing cilaka. Minangka asil ana lam lan karusakan. Ana sing seneng krungu utawa maca bab gelut antarane Demi-déwa lan sétansétan. Jebule maca tenan agitates kita. Nanging nalika loro katelu bebarengan churned samodra, kabeh bandha latent samodra direngkuh dening wong. Saben uwong sing mirsa minangka asil churning samodra padha tak 14 Srawantipura. Ing cara sing padha nalika Gayatri lan Savitri sembahyang sing digawa metu bebarengan iku jarene dadi saka tingkat kerjasama antarane Demi-déwa lan sétan-sétan.

Nalika Shiva nikah Parken, sing kasepen iki warded mati. Liwat sing Uni 2 putra padha lair. Ana Sidhivinayak Ganesh lan liyane ana Kartikeya, ing kapal sing kanggo nyirnakake mungsuh sétan-sétan. Siji netepake bebeneré Jahwéh lan liane karusakane piala. Ganesh ngamertanin kita kanthi kapinteran gaib lan Kartikeya karo daya. Kartikeya wis 6 pasuryan. Iki uga disebut 6 Chakra (Plexuses). Iki Skand manifestation kudu nyawang minangka pengaruh Chakra 6 related to Kundalini daya (Gaib Serpent Power).

Kundalini punika nanging geni daya Omahe kita kelamin apa-apa. Siva ing bentuk Sahasrar Chakra (1000-petalled Lotus ing ndhuwur kita sirah) nalika urip asil ing outpouring saka serbuk sari madu kang Shiva iku "Retas" (semen). Daya geni saka Kundalini imbibed iku. Enem Kritikas (Pleiades lintang) ripened iku. Iki 6 Kritikas sing Chakra ing 6. Kartikeya karo 6 pasuryan wedi dening Kritikas 6 kudu nyawang simbolis minangka asil pengaruh saka Chakra ing 6.

Apa persis iki Chakra 6? Ngendi lan apa aja padha ana? Kang negara aja padha ana? Apa iku sawijining sarana? Kita ora menyang gedhe rinci kabeh iki pitakonan. Umumé saka sawijining sarana lan ilmiah analisis bakal detailed mengko. Kene kita delving menyang sing Kundalini kang kanggo wong sing liwat medium materi usaha tenanan pengin nampa negara luwih saka nyawa eling. Kaya wong nyembah marang gaib energi lan mikir sing energi luwih penting. Ing perang antarane Demi-déwa lan dhemit sing energi ngrambah dening dhemit iki boroske dening mau ing lembah aktivitas lan banjur dening experimenting ing Gusti Wisnu utawa liyane luwih nyawa daya iku subjugated. Nalika


Shakti (energi) sembahyang nyempurnakake karo ketuhanan mung banjur Panjenengan dhewek kasil. Kuwi attainments sing langgeng lan saka titik long term tampilan iku mbuktikake ono gunane kanggo kabeh djalmo urip. Sukses dhisikan saka dhemit iki sekseni dening kabeh kaya proverbial illusory mustar wiji ing palem. Shukracharya ana pakar Kundalini èlmu. Iku kang mulang iki ilmu marang setan sakabat. Brihaspati wis preceptor saka Demi-déwa. Miturut takon Yogis, wong tapa lan knowers saka Brahman nyembah Gayatri kang digawe mau alim ing karakter kang akin kanggo sing Demi-déwa. Panjenenganipun banget mulang wong Kundalini èlmu durung kang mung niat ana kanggo nggedhekake piousness. Iku knowers jiwa sing wis ngerti masalah ngalahake padha takon kanggo seba Savitri sembahyang liwat lan ndhuwur pendidikan utami. Iku dening njupuk recourse menyang Savitri nyembah sing Dadhichi, Bhagirath, Lomharsh, Shringi, Vishwamitra etc bisa ngatasi masalah materi. Keraguan goal pokok ana spiritualitas durung path, rites etc saka laku spiritual iki diganti minangka saben kabutuhan. Malah seneng kang Arjuna, Hanoman etc kedah quieten wordly apa. Malah padha kedah seba Savitri-Kundalini sembahyang kang ana usaha tenanan ngerti ing aegis èlmu kasukman. Malah dhewe kasukman tapa ana iki alesan banget lan amarga aku mlaku ing dalan tengen aku ngrasakake sukses.

Nalika Savitri lan Kundalini sembahyang sing mèlu ing unison banjur asil sekti. Listrik tumindak kamulyan ing salah siji lampu kilat dhetik. Malah awak mati punika obaran cepet ing elektronik pyres déné beras, lentils etc njupuk wektu maneh kanggo cook ing kayu-kayuan geni. Iki dalan paling cocog kanggo sing Panjenengan ora pengin ambruké kasukman lan durung cepet attains kang gol amargi karakter alim. Murni Kundalini sembahyang rawuh ing kapal penggedhe saka tantra lan Vaam Marg. Nalika Gayatri, Savitri lan Kundalini digabungake banjur iki Yoga Marg punika akehe ing Marg Dakshin.

Akehe Gusti minangka Varah, Nrisinh, Parshuram etc wis kanggo ngadhepi masalah kahanan. Siva diarani Shiva Bholey Baba (resik Allah) utawa Aughaddani (gampang kanggo please) nanging uga digawe Veerbhadra saking ire marang Daksha Prajapati lan kanthi mangkono numpes Daksha kang kumingsun. Iki acara banget ngajrihi lan Empu aktivitas saka calming malah nyababaken sing digawa metu.

Ing kahanan tartamtu incarnations saka Goad lan Highly majeng jiwo propel liyane kanggo nindakake iki tugas supaya sing daya dhewe ora kurang. Vishwamitra ana saged nglindhungi dhewe Yadnya nanging supaya dhewe pasukan nyawa Panjenengan ora njaluk numpes nalika mujudaken nesu dhewek milih kanggo takon ing lanang tumumpang ing roda panggilingan Ram lan Sansun kanggo pertempuran dhemit kaya Tadka, Subahu, Mareech etc Vishwamitra mulang RAM lan Sansun kabeh skills prajurit bener lan kanthi mangkono dilindhungi kang Yadnya karo sing bantuan. Samarth Ramdas lan Chanakya takon Shivaji lan Chandragupt mungguh kanggo nindakake iku tugas kang bisa wis


kaleksanan dening piyambak. Pitakonan punika sing Brahman radiance luwih terkenal. Iki daya gaib kudu direksa kanggo luwih upoyo lan ora boroske ing warding mati apa. Mangkono karo sepindah saka Savitri kombinasi lan Kundalini sembahyang siji dhewe lan asing apa bisa ngalahake lan ing watesan saka aptness siji kasugihan daya banget bisa ditambah.

Kanthi pitulungan saka daya kui dening wong iki dalan saka kalentu siji bisa ngganti ora mung wong nanging uga churn atmosfer supaya minangka kanggo ndandani kanggo luwih apik. Iki kasunyatan. Kaya liyane 2 gaib kakuwasan bisa ditularaké wong banget. Siji bisa nyuwun gaib daya saka siji sing wis ngrambah saka kalentu lan kanthi mangkono nggunakake aplikasi iku kanggo tujuan sing luwih dhuwur. Iki kaya njupuk saka kapentingan bank-bank. Kaya wong sugih tansah donates bagean saka bandha kang menyang mlarat dadi banget sing Yogi menehi loro kang gaib daya kanggo cocok wong ing siji ngatasi nyoba kahanan jagad lan kanthi mangkono netepake tentrem donya. Ing kulawarga breadwinner iku siji. Anggota liyane nyimpen Performing tugas cilik ing omah nanging ora perlu sing padha kudu entuk dhewe kasugihan kanggo ngurus sing syarat.

Awaken Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) iku rumit banget. Iku kaya muter karo cahya. Minangka asil ana kemungkinan saka rusak urip siji banget. Nalika nguripake Kundalini yen ana lack suwene panuntun dhumateng utawa kapasitas banjur kita wis katon wong ngowahi gendheng banget. Akeh padha manawa lumpuh lan akeh mati banget. Yen wong nyoba sinau mobil driving namung dening maca buku banjur temtunipun bakal nampa ing jero alangan. Malah wong sing wis sinau mobil driving bakal banget ati-ati nalika nyopir mobil lan saéngga bantuan co-penumpang tekan sing suwene panggonan. Swara lan ndhuwur entuk kawruh Kundalini Awakening, antuk saka Ridhi-Sidhi etc siji ngirim ora dadi hasty lan mikir iki usaha tenanan dadi gampang banget tindakake. Siji ngirim tau awaken Kundalini tanpa pitulungan saka bener kasukman guide, Guru utawa preceptor. Siji uga mikir awake dadi banget industrious ing jumping saiki lan bebarengan ahead nanging ngerti manawa tumindak sing kebak saka bebaya.

Alesan ngapa dhiskusi ngati-ati banget digawe ing digabungake kasukman ibadah Gayatri, Savitri lan Kundalini iku dina wong sing akeh banget kesengsem iku. Amarga iku èlmu rahasia ana kudung panutup. Iku cocok lan banget perlu mangertos asas, alam lan sosial aspek saka Kundalini Science. Amarga nalika kuwi èlmu ilang wong pinter Attaining dering ing Pengarang-pituduh bakal mbangun a chain miturut marang winates pangerten. Nanging yen ora ana pitunjuk ing banjur rejuvenating kuwi èlmu rumit banget. Mula ana masalah ing imbibing aspèk penting iki ilmu. Masalah dumunung ing pacobèn. Yen panah tembung sing reverses lan ndadekake dhewe swara sampeyan sawijining target banjur asil wis arep dadi pati mung.


Miturut ora nrima Kundalini ibadah sanes hamung entheng rites siji ngirim ngerti sing siji kudu suwene Diverifikasi. Ana wis dadi dhasar rohani tapa kang wis bisa ngalami akèh lan minangka adoh minangka aplikasi menehi prihatin, ninggalake ing tangane saged specialists.

PASAL THREE Cahya UP geni saka penting sin liwat Kundalini sembahyang

Aktivasi lan gerakan Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) iku arang banget angel. Amarga aliran wis bisa obstructed. Siji sing ngrasa seneng lan joyous nalika ana disiplin. Ing tastebuds ing ecstasy nalika diijini mangan apa-apa lan kabeh. Minangka asil pakulinan kita ilat kepengin loro sedhep pangan lan keluwihan ing jumlahe. Padha ngemu bener kanggo kita genitals. Lusty wong supaya nrenyuhake mental dhuwur lan ngisor lan padha menyang extremes ing kabeh aktivitas. A wong nafsu tau nemu mental satiation, awak kang ban cepet, durung atine tansah kepéngin liyane lan liyane. Padha ngemu bener kanggo kabeh organ pangertèn. Ing pikiran punika sewelas pangertèn organ. Wis 3 tastebuds IE kien, lampiran lan EGO. Awak kabeh kebak lethargy. Biasa gesang mili ing arah. Aktivitas vile sing beastly lan ghostly ing alam nyelehake mudhun. Mula obstructing iki tiba kaya angel minangka bangunan waduk kuwat. Lan liyane angel punika vaporizing banyu asin samodra dadi nggawe potable. Banget kuat teknologi dibutuhake kanggo dig Wells utawa Wells lenga dadi kanggo njaluk banyu lan lenga mungguh. Crane are needed kanggo narik lan ngunggahake mau. Uga iku tugas gigantic kanggo njaga lan ndandani iki mesin. A insinyur banget qualified perlu kanggo suwene pangopènan mesin. Ora mung pendidikan nanging alertness lan pengabdian banget sing paling dibutuhake.

Kontrol, aktifitas lan sukarela saka Kundalini daya saya angel ing urutan. Ora mung Panjenengan duwe siji imbibe kontrol pikiran sehat, pikiran, pikirane, kasugihan, wektu, etc nanging siji wis dadi teguh ing kaya reins jaran, rentengan saka gajah alam bébas lan noose saka unta. Kabeh iki wis rampung kanggo mungkasi iku tumindak miturut sawijining whims dhewe lan fancies lan nggunakake forcefully lagi digawe saka kanggo nampa dikarepake gol. Yen salah siji kepinginan kanggo mungkasi grojogan mili mudhun


banjur tinimbang ngganti sawijining aliran ing arah munggah kumpa kuat perlu. Iki tugas ora bisa kawujud kanthi kemampuan biasa. Sampeyan perlu mirunggan daya.

Ing ngalami évolusi nyawa pasukan saka aspirant kasukman sing ngaktivasi kang penting pasukan geni karo kontrol dhewe bisa catetan gaib kakuwasan (Sidhis) lan manfaataken padha kanggo tugas dibutuhake. Kanthi referensi kanggo iki sawetara conto sing ngremenaken. Mahatma Jadbharat ana gesang Raja Bharat. Nalika plying Rahugan kang joli marang gaib kawicaksanan menyang Sindhu Raja Rahugan. Sawise marang prajurit Dasyu kejiret minangka kurban pangruwating pangurbanan. Jadbharat iki digawe kanggo ngadeg ing ngarep saka gambar Nepal kang dadi kanggo njaluk sirahé disigar mati. Imam sing kanggo chop sirah nyedhaki Jadbharat. Nanging Jadbharat jumeneng tenang. Amarga kang nyawa radiance gambar saka Bhadrakali iki diaktifake. Dheweke snatched piso saka tangan Imam lan matèni kabeh wong duraka. Siji nyawa pasukan wis kuat, Unlimited daya. Nalika listrik gegayutan karo jasmani punika awakened kerjane kaya senjata geni lan wis kapasitas ngalahake kabeh alangan.

Nalika garwanipun Shiva kang Sati iki moyoki ing bapakne Daksha kang Yadnya dheweke aktif dheweke geni Yoga lan obaran iku badan dhewe kanggo awu. Malah Sutikshnaji sing satiated dening gadhah Gusti Ram iku sesanti marang munggah marang awak ing geni saka Yoga. Nalika Damayanti Raja Lha kuwi Nala garwane kedah nyimpen dheweke bab dhewe dheweke matèni ing pamburu Ringgit karo geni saka iku mripatmu. Kabeh iki ana conto aktivasi latent nyawa daya.

Malah biasa iku angel tangi sing ing jero ngaso. Nalika bocah, grownup diwasa etc lagi forcefully woken munggah padha njaluk duka amarga padha aran lagi dipeksa nyerah kabungahan turu. Iku malah luwih mbebayani kanggo tangi ula turu. Daya nuklir ing atom punika latent. Yen nyerang lan bejat kuwi mbledhos elek njupuk Panggonan sing saksi siji karusakan mil mubeng. Sing peduli saka atom explosions sing ngilingake saka Hiroshima-Nagasaki jeblugan bom ing endi Sushma saka wong mati lan ageng gunung wis ilang amarga panas kuat. Bilai sing volcanos sing njeblug. Mung sawetara taun bali iki sekseni jeblugan Meksiko lan Columbia. Mbledose gunung saka Helena diowahi dina nèng wengi kanggo luwih saka minggu. Sawijining ireng bledug wis dijamin langit kanggo dangu. Iki persis kasus karo latent Kundalini Awakening. Akeh gajah mlaku ing Kumbhakarna turu kang dodo dadi tangi wong munggah. Padha ngemu bener kanggo Kundalini Awakening. Nalika iku latent (turu) saben dina tumindake dienggo ing lan gerakane kaya grobag karo rusak gembong. Nanging nalika engine diselehake ing Sepur sepur lan siji mekso ing akselerator iku mbantu kabeh carriages liyane gabungan menyang kanggo Maret ahead Saklebat. Mangkono lan aspirant saka Kundalini sembahyang banget wis kanggo ngadhepi ngajrihi situasi yen tanggal kasukman laku. Nanging mengko banget


Miraculously gerakan ora kaya hawa normal nanging kaya angin cyclonic. Sawijining kacepetan iku saka typhoons lan cyclones.

Ing Rishis ngomong ing "Mahayoga Vijnana" sing ----

"Pasukan nyawa Kundalini (Gaib Serpent Power) kaya ula wadon turu ing Chakra Mooladhar (plexus) karo sulur 3 lan setengah babak. Anggere Kundalini daya punika asleep titah tetep animalistic ing alam. Malah karo akèh usaha tenanan titah Panjenengan ora nampa gaib kawicaksanan. Yen siji substratum pasukan punika asleep banjur donya njaba banget punika asleep. Nanging nalika iku awakens sawijining nasib lan donya kabeh mbukak nganti. "

Ana akèh munggah lan tiba nalika geni penting pasukan ing kita punika cahya munggah. Nalika ana cyclonic angin operasi padha uproot, wit, omah-omahé etc Garing godhong lan keramik saka bledug munggah mil munggah ing langit. Eddy sapunika ing kali capsize pelindhung lan kuwi eddies ing segara dikenal ngglundhungake gigantic kapal banget. Obahe khusus nggawe katon ora cetha. Nalika generator daya bursts banjur wilayah lingkungan sing pecah. Nalika cahya demok samubarang bagean bumi iku Burns wilayah kanggo awu.

Nalika awakening ing Kundalini siji wis kanggo ngadhepi kuwi ngajrihi kahanan. Mula siji ora mung perlu wani nanging akèh alertness. Lethargy ora Panggonan liwat kene. Kaya tali walkers ing Circus njaga sing imbangan, supaya uga wong nguripake kang Kundalini daya wis dadi cautious banget lan kudu dhuwur kasukman kemampuan. Yen ana malah iota saka INDOLENCE beboyo supaya ngadhepi sing ngajrihi lan akeh. Mabur lan lemut lay kaetung endhog kabeh dina dawa. Malah iwak lay endhog ing gedhe nomer ing siji dijupuk nanging kabeh mau wis ora kuwatir looking sawise sing endhog. Nanging minangka adoh janin manungsa sing ngangap ibune ati-ati banget ora mung sak meteng nanging ing wektu lair saka bayi banget. Lan mengko ibu ndadekake arrangements kanggo bayi kang pangan, cleanliness lan nglindhungi saka cuaca owah-owahan. Jagad aktivitas bisa dibandhingake endhog glethakaken dening lemut, mabur etc nanging minangka adoh Kundalini Awakening punika prihatin mung bisa dibandhingake karo ibune manungsa kang meteng, lair saka dheweke bayi lan mengko upbringing saka anak dheweke. Iku ora gampang ing wiwit ana akèh masalah dheweke lika lan kanthi mangkono dheweke wis dadi banget tanggung jawab. Kabeh iki mbutuhake akèh mental alertness. Nalika ana kesalahan ana wedi saka ambruké.


Cara saka Scorpio wadon kang procreation banget aneh. Marga garba endhog akeh sing wedi lan wungu ing siji lan bebarengan. W pitik endhog tuwuh munggah dicokot padha pengin metu saka garba teka. Bukaan saka organ genital dadi cilik sing iku sakbenere mokal endhog cilik kanggo metu saka iku teka. Endhog ing pranakan nalika akeh munggah wis kebak saka keluwen. Mangkono padha miwiti mangan ibu weteng dhewe lan sawise akeh kabeh dheweke daging endhog metu. Ing sawetoro wektu ing Scorpio ibune mati amarga dheweke weteng wis nyuwek mbukak dening endhog.

Ing procreation saka Sidhis (gaib kakuwasan) conjoined kanggo Kundalini punika persis kaya iki. Kapan Kundalini awakens Kitab Suci sarjana ngomong dheweke ombenan getih saka aspirant kasukman lan mangan nganti daging kang. Dadi kaya balung. Iki salah siji jinis Kaya-Kalp (gegayutan karo jasmani transformasi) ing kang rereget lawas wis di buwang adoh lan anyar wiji Bloom kasebut. A gardener kadhawuhan nindakaké putusané nderek technique iki. Panjenenganipun trims tanduran kembang saka kabeh pinggiran. Mengko anyar shoots sprout kasebut lan kembang ing gedhe nomer tuwuh iku. Mangkono ing roundness lan splendor saka tanduran augments. Ing Kundalini Awakening sing aspirant rohani awake wis numpes kabeh kang vile ramalan imprints, ala Sifat lan mental rereget. Nalika trimming lan nglereni tanduran iku katon minangka sanadyan ukuran wis sudo lan sawijining awak kurang. Nanging negara iki ora awèt dawa. Amarga anyar shoots lan kembang wiwit sprouting iku. Gloom Autumn katon lan kembang ayu saka spring sing sekseni dening siji lan kabeh.

Kesadaran saka Kundalini (Gaib Serpent Power) iku kaya test fiery. Nalika emas wis digawe panas kabeh dross bakal obaran kanggo awu. Mengkono apa-apa kanggo emas murni lan jebule sing liyane iku wis digawe panas sing liyane iku cemlorot brilliantly. Sangsi saka inethics sirna lan saben customer ndadekake suwene regane emas murni. A aspirant kasukman sing wis awake awakened kang Kundalini daya dadi banget kuat. Keraguan wangun jaba kang awak tetep padha nanging ing wong kuwi listrik ingkang awakened iku tekan mental Awakening lan diganti lingkungan njaba.

Akeh tugas bisa kaleksanan nalika geni punika surem. Karo muck, rereget lan bosok kuwi bisa pepe munggah. Pangan bisa masak. Pyres bisa surem. Lendhut prau bisa digawe panas dening Potter nalika nggawe lendhut prau. Ores bisa smelted. Mangkono geni bisa nglakokaké akeh chores. Nalika ing siji awak, ing Kundalini punika awakened, masalah saka pangrasa kadhemen ilang tanpa karana. Kanthi bantuan saka geni, pangan wis masak kang wards mati kita keluwen. Udan lan tengik sandhangan sing pepe munggah. Iki individu keuntungan. Ing donya njaba banget akeh keuntungan tambah. Sing ironsmith, pelarik, baker etc cahya munggah sing furnaces lan nggawe migunani artikel. Kanthi Kundalini Awakening akeh masalah jagad sing ditanggulangi lan sarana artikel sing digawe. Geni digunakake kanggo nyembah Gusti Allah. Geniné digunakke ing madhu,


lampu, Yajnas etc Miturut associating karo gaib kakuwasan siji keuntungan kathah. Ora mung iki, karo bantuan saka geni sampeyan bisa nindakake welding. Kapan welding digawa metu ana bebaya saka prau bejat loro malah yen ngilangi panggenan liya. Ing gaib semedi ana ebb lan aliran emosi ombak. Kadhangkala renungan sentiments mimpin kanggo manifestation kuat banget panas ing psyche.

Kadhangkala ing wangun umpluk saka susu utawa umpluk banyu settles ing dasar. Nanging yen Kundalini daya conjoined kanggo iku banjur steadiness wis maintained.

Disimpen ala ramalan imprints banget kebanjiran. Dries ijo suket ing panas panas lan dadi ijo maneh ing monsoons. Ing cara sing padha ala ramalan imprints saka wong kang koyone wis pepe munggah ing kahanan tartamtu, Bloom kasebut mengko maneh. Vishwamitra ana Rishi saka gedhe tapa, nanging piyambakipun kepincut kanggo Menaka, Bocahé swarga. Piyambakipun nikah dheweke lan begetted anak. Nanging yen wong iku ramalan imprints sing obaran awu saka werna banget dhewe ana pitakonan njupuk entangled ing donya matérial. Negara Shukdev Paramhans ana babar blas beda saka kang rama Vedavyas. Vedavyas sarujuk kanggo proposal saka garwa kakangipun kanggo sire anak sing déné Shukdevji mlayu adoh menyang alas sanalika piyambakipun lair dadi Selo ing Gusti Allah. Everyone kalebu kang rama ana marang arep adoh saéngga lan everyone nyoba kanggo dissuade wong saka arep menyang alas. Nanging Shukdevji ana tenan lan gelem ngrungokake sapa. Kanggo nyoba marang Indra dikirim penari swarga Rambha nanging ing words sawetara dhewek dikirim dheweke maneh. Iki teges bener saka kobong nganti saka ala ramalan imprints. Yen Cut cabang saka wit wit anyar bisa muncul saka nanging yen mbusak werna sakabehe utawa diobong wong munggah wit anyar bisa tau muncul saka iku. Kundalini daya Burns munggah Sanchit (disimpen), Kriyamaan (mangsa), Prarabhdha (saiki) tumindak kanggo awu. Kene aspirant mateng sing sak tenane panas munggah dening pawon saka tapa dadi tenan minangka bata.

Ayurved Doctors nggawe Rasa (jus) utawa Bhasma (awu). Lagi digawe saka pangurbanan fires kaya Shataputi, Sahasraputi, Gajaputi. Punika dibandhingake Sanjeevani (medicine sing ndadekke mati jiwo bali menyang gesang). Iki Ritual geni. Kundalini Yoga diarani geni. Iki kaya cahya wiwitan geni saka penting pasukan Yadnya. Kene "panggang" aspirant akin kanggo situs ing jus, awu lan Sanjeevani. Mangkono lan aspirant digawe panas ing geni saka Kundalini dadi luar biasa lan kakuwasan wis langka lan limitless.

Yen uap bakal kasebar nang endi wae iku saka ora nggunakake nanging yen wis klempakan ing area sing winates banjur karo sawijining energi sing Sepur bisa mbukak Saklebat kanggo mil bebarengan. Ing sawetara menit sampeyan bisa meksa cook pangan


Panjenengan. Ing cara sing padha nalika laten, kasebar energi saka awak wis klempakan liwat Kundalini Awakening kita diwenehi materi Sidhis lan nyawa Ridhis lan iki akeh migunani tugas malah ing tingkat donya bisa kaleksanan.

Ana gudang kuwat listrik ing awak manungsa nanging dumunung kasebar. Mula siji ora bisa ndeleng sawijining Awet. Nanging liwat Kundalini Awakening nalika kabeh iki energi padha lan fokus ing Chakra Mooladhar (basa kang utomo) iku kaya konsentrasi materi energi ing area sing winates. Mangkono panggunaan energi iki kuwi sing mung bisa nggumunake siji lan kabeh.

Sing wadon lawas kebak kalentu urip ing alas. A mendicant teka ana. Lady lawas mbangun gubuk toko lan mundhut tanggung jawab saka dipakani DèknÊ. Sewengi sing woodcutter wadon Duwe ilang dheweke cara tekan Gubug ing mendicant lan dheweke nyuwun kanggo sih rahmat.

Ing mendicant panginten dheweke iki ngemis kanggo nuroni lan Empu dikirim lunga tanpa pangan utawa papan perlindungan. Lady lawas di lungguhi ing wit iki nonton dhuwitku. Dheweke krungu voices. Dheweke njupuk ing woodcutter lady karo dheweke lan marang dheweke pangan lan papan perlindungan. Ing esuke wong wadon lawas nuduhake dalan hak woodcutter. Lady lawas wis krungu tembung atos saka mendicant. Dheweke Empu nyuwil Gubug wis dibangun dheweke kanggo wong. Dheweke gelem menehi pangan marang lan ngandika: Nah urip kanggo 24 taun lan mung gained kamenangan napsunira. Wiwit sing wis ora sown wiji saka karep ing atimu puniko malu sing nelpon dhewe mendicant.

PASAL FOUR Rahasia filsafat pamujan cara jiwa SCIENCE


Ing pil saka trikatuka iku pil liyane. Ing pil kapindho iku siji katelu. Ing cara sing padha yen godhong gedhang sing dibusak padha metu sawise siji liyane. Unit cilik saka prakara iku atom durung ketang atom katon siji iku ora dadi ing actuality. Amarga ing iku ana inti sèl lan ana neutron, proton lan bergulir elektron.

Sistem tata surya punika circumference nanging ing sawijining watesan revolve 9 planèt lan 43 satelit watara sing sumbu. Atom banget kaya sistem tata surya. Ing iku kegiatan akin kanggo sistem tata surya. Yen tumpukan saka lendhut wangsulipun banjur dicokot sithik saka lendhut bakal kasebar nanging yen inti saka atom wangsulipun banjur energi sing iku emits bisa kuburan siji gunung ageng.

Dadi iku cetha sing bahan kimia sing liyane reged sing digawe subtle, sing liyane kuat padha dadi. Ana yuta sel sing manggen ing awak kita lan gen kang didhelikake ing saben sèl duwe rancangan siji siji titah. Ing proses iki ing awak manungsa, kaya donya kosmik, yuta jalmo manggon ing iku. Diantara wong mung siji wong wis kasempatan kanggo ngetik garba ibu sak seksual Uni. Mangkono siji embrio wis dibentuk lan kang wiwit nitahaken saka sawijining kapisah awak lan gegayutan karo jasmani energi. 9 sasi embrio matures roams ing donya sawise teka saking garba sawijining ibu.

Ing bayek iki bayi siji ketemu gegayutan karo jasmani lan mental kuwalitas saka sawijining tuwane, kaki-nini lan nilai saka leluhur. Iki kuwalitas khusus ing wangun Vibhutis (gaib glories) iku supaya subtle sing senadyan subtle-paling disintegrasi gen lan urip penting pasukan, siji ora bisa weruh kontemporer kahanan. Kahanan manifests nalika anak mundak akeh serep lan menehi kita introduksi langit kanggo menehi khusus kuwalitas. Iki tegese iku kuwalitas khusus dikenal nalika anak mundak akeh munggah ora dikenal ing sawijining negara entah. Miturut mung nganalisa anak kita ora bisa ngerti sawijining leluhure alam. Mung ing sawijining pasuryan lan kulit iku ana sawetara gagasan wikan. Subtility kanggo dangu wis maintained ing tataran entah lan nalika wiwit maturing iku menehi kita introduksi saka sawijining negara lan orane.

Ana kuwi sawijining Prakata amba saka subtle ing subtle sing conto pil trikatuka ing sawijining pil trikatuka lan godhong gedhang katon dadi banget ironic.

Yen tumpukan saka wiji sing padha banjur prabédan banget suntingan perceived minangka adoh minangka werna, bobot, wangun etc kuwatir nanging nalika wiji sing sown utama beda sing wikan tengen saka shoots, godhong, cabang, kembang, woh-wohan etc .


Ana iku sawijining ketok prabédan antarane diwasa lengkap thukul wit-witan. Ana dadi luwih prabédan satebihipun wangun kembang, sawijining wewangian, rasa ing woh-wohan punika têrang. Mula kabeh iki bisa diklasifikasikaké beda. Iki prabédan punika mirunggan. Sawijining beda sing veiled ing tataran wiji lan Empu ora bisa katon ing tataran.

Ing manéka biasa saka sheaths awak manungsa iku sakbenere memper nanging ing ana supaya akeh wewadi sing siji iki kaget ing njupuk cocog informasi bab mau. Ilmuwan ing materi sing wis nggoleki menyang namung aspek reged analisis iki.

Ing anatomists kanggo sawetara ombone wis sinau ing eugenics obahe beda saka gegayutan karo jasmani sheaths lan carane padha nindakake beda fungsi. Sawijining basis padha nindakake medical penyelidikan lan surgery. Lan uga padha ngukur potensial lan kemungkinan saka pasukan gesang manungsa.

Nanging siji ngirim rumiyin katon menyang Kasunyatan bilih embrio manungsa ora arupi prakara mung. Iku ora namung salah admixture saka bahan kimia. Amarga siji penting aspek saka iku eling diarani manungsa listrik. Ing kasukman parlance kang disebut Prana utawa penting pasukan. Dhewe pasukan penting iku salah siji durung amarga target macem-macem organ iku arane variedly. Ing sirah iku tumindak minangka iman, pangarep-arep, pakulinan, panginten etc Sawijining Manajemen lan analisis digawe ing bentuk atine, kapinteran lan psyche. Asas banget ing organ kawruh njupuk formulir ing wangun, rasa, mambu, tutul swara. Ing organ liyane awak kerjane pencernaan, polusi, gegayutan karo jasmani mbok menawa etc Liwat kelamin iku raos seksual passion lan kanthi mangkono procreates. Ing serat lan tendons saben otot wis dhewe fungsi tartamtu lan alam. Loro daya lan kawicaksanan sing interwoven ing iku.

Sawisé ngerti lan pinteré wangun Inert lan sadar saka siji awak ateges sing kaya wit kabeh potensi ditemokake ing wiji dadi banget kabeh kosmik dhasar IE gedhe iku gawan ing badan IE mikro. We bisa kanggo ndeleng namung saiki wangun ing kosmos lan awak durung past lan mangsa sing kuwat conjoined kasebut. Awak kaya pangilon. Yen kita bisa fathom sawijining subtle aneh jerone kita bisa mung kaget ing pangerten lan ningali sing ngendi, carane lan apa jembar iki kosmik mrembet prakara lan sadar dhasar punika conjoined kanggo awak manungsa.


Realita badan cilik manungsa lagi nepsu munggah karo iku dadi akeh siji mung bisa ngomong sing sing comparison menyang kabeh kakuwasan gaib sijine bebarengan piyambak punika paling kuat. Nanging masalah mung sing iki gudang gaib energi ing negara latent. Supaya nemu iki wong kakuwasan perlu ngalami kuat kalentu. Yen iki penances sing ora digawa metu iki kakuwasan bakal tansah tetep latent lan iki kang bakal ora sanggup saka mbeta metu kegiatan luwih loro saka iku digawa metu dening galak. Mula supaya Excel karohanen siji ngirim tindakake path kasukman tapa.

On pencekalan kie yo sopo nganalisa gegayutan karo jasmani èlmu siji ketemu kabeh glories gaib ditempelake ing saben manungsa. Kanthi nguripake iki potentialities gaib siji bisa olèh gaib kakuwasan (Sidhis). Ing awak subtle Chakra 6 sing kondhang. Lagi 1) Mooladhar 2) Svadhishthan 3) Manipur 4) Anahat 5) Vishudhi 6) Ajna. Kabeh iki ana ing badan kita nanging ing tingkat subtle. Liwat kene wilayah endhas diabaino. Ing kulit punika Sahasrar (1000-petalled teratai) Kamal. Yen sampeyan nambahake iki banjur ana 7 Chakra. Mangkono sing ngenalaken menyang Grandeur, IE 7 wong sing jiyarah panggonan kanggo alim usaha tenanan ing donya subtle. Requirement mung aktivasi iki Chakra subtle. Nalika embrio kuwi wedi ing garba ibu iku mundak akeh munggah minangka bayi lan lair mengko. Yen wiji dikunci munggah ing kamar iku ora sprout. Mung nalika diwenehi banyu, srengenge, fertile lemah iku bakal tuwuh dadi wit sing pisanan Bears kembang banjur luscious woh-wohan.

Ing Merudand (balung mburi ari) disebut Papan kerajaan. Punika uga disebut Marg Devyaan sing njupuk kita swarga saka bumi. Ing iki lelampahan 7 Lokas (Mundos). 7 Lokas ing antarane Gusti Allah lan nyawa individu sing panggonan saka liyane. Kanggo nutupi gedhe nomer mil sak siji lelampahan, liyane iku kudu. Mula ing cara ana liyaneomahé. A Sepur mandheg ing akeh stasiun ing cara kanggo njaluk batu bara, banyu etc iki panggonan ngaso saka energi sing gegayutan karo jasmani Chakra ing 6. Ing Chakra digambarke ing 2 cara, siji minangka obstructions lan liyane minangka paring pangayoman. Ing Mahabharat punika crita saka Chakravyuh an (Uploaded prajurit ing kothak utawa bunder). Abhimanyu iki kepepet ing iku. Amarga dheweke ora ngerti carane kanggo metu saka iku teka seda. Ing Chakravyuh ana 7 Kadewatan bèntèng. Simbolis kedadean iki bisa dijupuk minangka jiwa individu kang kepepet ing Chakra 7 saka awak. Ing Chakra uga ngandika dadi tembok 4 saka kraton ing bentuk materi lampiran, Pratélan lan distorsi. Mula cara diwenehi dadi ngalahake iku. Ana crita ing Mahatmya Bhagwat saka Dhundhukari kang memedi tearing ing knots 7 saka pring ing 7 dina supaya minangka dadi anaking divinely anyumanggakakên. Simbolis iki lelampahan saka siji Chakra menyang siji sabanjure.

Ing kasukman laku individu ora daya kang dhewe. Khusus bab mung iku digunakake kanggo hard awaken kang latent gaib kakuwasan. Kene siji dhewe energi sethithik banget


lan yen kalentu banget biasa iku bisa ora entuk akeh. Instruktur kewan saka Circus mung njupuk kéwan iku ing troupe kang mikiraken sing kadhawuhan nindakaké putusané. Kabeh laku spiritual sing endah. Nanging kembang ing watu pondasi renungan sensitivitas. Mula wong ngetik path saka spiritualitas wis kanggo Master ing pandelengan kang emosi renungan. Uga wis kanggo purify kang pikiran lan karakter. Iki kawontenan utama kang kudu kaleksanan.

Kang kasukman laku kudu digawa metu kanggo wektu apa span? Jawaban iki ora padha for everyone. Amarga iku gumantung ing saben individu iku mental negara. Yen pribadine sembarang individu overflows karo nyawa pasukan dhewek cepet sanget, tanpa akeh gaweyan attains gedhe kasukman keuntungan. Nanging iku tumindak alim sing menehi kabeh iki aktivitas kathah bakal digunakake munggah banget. Iki daya gaib digunakake fro mundhakaken gedhe tiba, mudun kasusahan, nyimpen iku sing drowning lan ngewangi kabeh kanggo menek munggah andha gesang. Tinimbang kalentu siji alim tumindak nambah. Mangkono imbangan wis maintained lan Yogi / rohani aspirant ndadékaké sing alim Sattvic urip. Kang sikap punika swarga lan prilaku kaya siji sing karohanen dibébasaké ing gesang banget (Jeevan Mukti). Ing nyawa wis temen maujud minangka jiwa kamulyan lan terus-terusan karo bantuan saka gaib kaweruh dhewek beholds Gusti ing saben partikel saka kosmos. Iki negara banget minangka asil kang wong diarani paling apik wong diantara lan kanthi mangkono dadi Allah piyambak.

Nanging yen siji pikirane lan karakter sing ora murni, yen ana vileness ing iku banjur yen kuwi wong obtains gaib kakuwasan, piyambakipun dadi demonic lan kumlungkung. Kaleksanane metu kuwi tumindak vile kang mung bisa cap sétan. Yen bandha, bisa, Grandeur, daya sing ora digunakke mlaku bisa mimpin menyang wong ambruké. Nalika anggur deteriorate lagi diowahi kanggo anggur. Ing cara sing padha sanajan sampeyan nampa gaib kakuwasan lan yen padha ora digunakke kanggo alim aktivitas banjur alternatif mung tetep iku bakal digunakke kanggo ajurmumur tujuan. Yen spiritualitas ora tindakake Marg Dakshin (alim path) iku bakal mimpin kanggo siji ambruké. Vile actioned Tantri Aghoris, Kapaliks etc dadi demonic lan nglakokaké tumindak vile kaya Maran (nyababaken wong Mantra chanting), Mohan Vashikaran (conjuration) lan Ucchatan (distracting wong kang atine dening incantation). Dhemit umumé ana jinis nyerang lan nyulik resik wong. Conto dhemit kuwi sing Vritrasur, Hiranyakasipu, Mahisasur, Kansa, Ravan etc Sing anggota kulawarga kaya niwasa-Dooshan, Kumbhkaran, Meghnad, Hiranyaksha, Jarasandh, Raktabeej banget behaved demonically. Ing dhemit kétoké kesel ing Demi-déwa. Padha njarah bandha saka Demi-déwa lan ngunjuk getih saka Rishis. Wong mung kétoké kesel sing subjek lan dicokot sithik saka egois ngolehake padha dileksanakake akeh tumindak vile.


Ana 2 kelas sétan-sétan. Siji kelas punika unruly, nyerang lan jinis teroris. Kelas liyane migunakake ngapusi, cunningness, illusory ireng tenung daya etc dhemit nyerang nuduhake mati wani lan ireng tenung dhemit memuji sing seni ngapusi. Ing dhemit nyerang sing nginguk marang kabuka nanging ireng tenung dhemit kang didhelikake konco kudung facades. Ing kasunyatan ing dhemit kadhawuhan nindakaké putusané nindakake kaya wong mursid externally. Kanggo contone. Kalnemi. Senajan dheweke dadi anggota kulawarga Ravan tau nyerang sapa bae externally. Nanging piyambakipun ngindhuksi kapinteran liyane liwat ireng tenung kanggo nindakake tumindak vile. Kaya wong ora bisa mung gagal kanggo Ward mati sing ambruké nanging bakal padha ngangslupake tuwa menyang quagmire saka lembah tumindak.

Siji bisa ngumpulake gaib kakuwasan nanging yen ora digunakake kanggo alim tumindak banjur kaya Kalnemi siji bakal nindakake subtle demonic aktivitas. Ing ana wedi kang defamed amargi teroris aktivitas lan ing pretext kang saintly saka externally siji oncat fitnah kanggo span tartamtu wektu. Mula modern demonic prilaku ing lapangan Kundalini (Gaib Serpent Power) kasedhiya ing basar ing dagang kadhaptar saka Kalnemi lan didol minangka basketfuls ing menit.

Bener nyawa daya mung bisa kui yen siji ing dalan sakti saka bebeneré Jahwéh. Ing dumunung ing-kang uga saka kabeh individu lan kanthi mangkono donya kabeh. Filsafat bener saka nyawa ilmu iku siji kaleksanane metu kasukman kalentu nanging apa wae gaib daya manifests ing bentuk Sidhis kudu digunakake mung kanggo tujuan mursid lan donya pandjenengan.

Grossly siji ngirim ngerti sing kahanan pengaruhe ing negara kita renungan sentiments. We are dipengaruhi dening kabeh sing njupuk Panggonan ing donya njaba. Nanging ideologi èlmu rohani wis delved luwih jero menyang iki lan ngandika yen individu pengaruh eling toko lan adoh mati kahanan jagad. Manungsa punika penulis dhewe nasibe, nanging kasunyatan iki sing ing majeng kasukman negara iku direktur kosmik aktivitas banget. Babagan iki bisa temtunipun bakal mangertos sing siji bisa matak ing Alat gegandhengan karo utama lan njaba wilayah miturut siji psyche. Ing banget majeng kasukman negara kuwi wong bisa malah langsung obahe kosmik. Iki diarani extrasensory daya. Iki super pikiran negara kang biasa saiki ing kabeh djalmo nanging ing latent aktif negara. Carane bisa iku bakal urip? Carane bisa iku bakal kaparingan kasektèn? Lan carane bisa dadi bisa digunakke kanggo macem-macem tugas? Iki diarani nyawa ilmu. Punika uga disebut Brahmavidya. Kundalini laku kaleksanan dadi kanggo ngaktifake kita pasukan nyawa.


Ing alas cedhak Lakshadweep manggon 4 sages. Kanggo ngemis sedhekahé padha nyabrang Waters segara lan marang kasukman wacana menyang Mengeti Hari Bathik. Siji antarane sages 4 banget kadhawuhan nindakaké putusané. Wus sinau carane mlaku ing banyu kanthi Pasting sikilé karo sawetara Jamu kuat. Liane 3 sages swam ing banyu, nanging iki SAGE kadhawuhan nindakaké putusané bakal lumaku iku. Wong weruh SAGE terakhir panginten wong dadi wong suci temen maujud. Mula wong bakal ngrungokake marang wuwus mung lan marang wong larang presents.

Alon rahasia iki divulged. Ing devotees kadhawuhan nindakaké putusané mekso sing bakal padha wisuh sikil ing sages 4 karo banyu panas. Mangkono tempel Jampi ing supaya disebut gedhe Saint iki dibusak mati. Iya ora ngerti carane kanggo nglangi. Mula saking malu ninggalaké dhewek klompok kaweruh lan mlayu adoh. Facades tau let suwe.

PASAL Lima Wewadiné Yoga lan ING Bouquet SIDHIS

Yoga tegese Uni jiwa individu karo nyawa kosmik sing digunakake disebut Gusti Allah. Nalika nomer sing ditambahake munggah sawijining Nilai mundhak pipa. Manungsa punika keturunanp Kethek. Ing Umur Adam dhewek kaya iki. Ing Nugini malah dina iki ana Adivasis sawetara (aborigines) sing duwe budaya saka jaman Adam iku. Sing lanang / wadon sing Stark wuda. Kanggo pangan padha gumantung daging kewan, werna, wohwohan lan sapiturute padha mbukak mil adoh saka supaya disebut duwe tata krama wong lan Empu sing basa banget ora ngalami évolusi. Padha bisa nuduhaké mung sawetara tembung lan padha utamané komunikasi dening tandha basa lan sadurunge nyeret. Nanging pandelengan gegayutan karo jasmani saka lagi luwih kuat amarga padha bisa ngidinke kuat panas, kadhemen udan etc Ing proses tartamtu malah wong nderek ing budaya saka jaman Adam iku. Dhèwèké uga versed ing mangan, procreating lan mujudaken kien, lampiran etc Panjenenganipun detests imbibing manungsa nilai sing nggedhekake kamulyaning kabeh manungsa. PENGARANG : Shriram Sharma Acharya ngedegaken saka International Gayatri Family ana gedhe Yogi seer lan incarnation Gusti Allah sing wrote volume saka jurnal sastra utamané ing kasukman subjek kanggo donya kawulo lan tentrem. Kanggo luwih ilmiah sastra e pls visit http://www.shriramsharma.com/books.htm www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org lan http://www.awgp . org / DESCRIPTION: gratis e- buku ing Chakra Meditation -ESP, Nirvikalpa Samadhi utawa pikiraken gratis setengah sadar, Attaining Ridhi- Sidhis utawa Gusti , Future èlmiah Agama, Super Energy


Gayatri Science & Kundalini Yoga hubungan kanggo Neurosciences- ESP , Endocrinologi, Anatomi , Psychology & Sociology kanggo 1 ) materi & kasukman kamakmuran & 2) uniting donya peacefully minangka kulawarga. Kito punika situs web strictly non -komersial kang yakuwi ing sadhar ing umur lawas ngimpi saka gedhe lan thinkers pemimpin donya: A ayu borderless donya. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-buku Ultra Telepathy swara parapsychology Metafisika nirvikalpa Samadhi polusi Yoga tantra film internet hypnotism ekologi astrologi diwas kalki bioelectricity surgery laser ozon radar kaku kreatifitas Arkeologi Indus Valley Peradaban krisis bahan bakar pangan kekurangan kidul Kalimantan biografi Guru donya tentrem atine psyche Bethara syaraf subtle eling nyawa gaib bakawali kelenjar endokrin ESP Chakra plexus semedi wangsit konsentrasi kapinteran panginten mikir Cheiro Nostradamus Aurobindo Bliss otak vedas solar srengenge energi suci murni pangertèn organ Prana Avatar Sathya cahya sel hypothalamus pituitary transformasi futuris pangambah prediksi naga daya urip Etika manungsa integritas karakter vagus tantra Mooladhar atom neutron proton

Ing glories saka agung lan Etika tansah conjoined kanggo Gusti Allah. Nalika wong nyempurnakake karo Gusti Allah liwat iman dhewek temtunipun mundhak ndhuwur budaya saka jaman Adam iku. Kaya nalika bojo-bojonĂŠ kerjo bareng karo siji liyane supaya minangka kanggo nggawe sing swarga ngarep ing cara sing padha nalika wong nyempurnakake karo Gusti Allah dadi gaib. Mula agung saka Yogic laku eulogized lan sing paham pentinge nyawa tembange mate ing jalur.

Yoga diklasifikasikakĂŠ 2 cara. Kapisan iku jaba Yoga lan liya internal Yoga. Jaba Yoga iku kang gegayutan karo jasmani pakaryan diwenehi wigati. Iki Yoga jaba ngliputi dedeg piadeg, AMBEGAN pakaryan, Bandha, Mudras, chanting saka mantra, Yadnya, sembahyang Allah, pilgrimages singing jeneng Gusti Allah etc jeneng Liyane iki Yoga jaba punika Kriya Yoga. Salah sawijining cabang disebut Hatha Yoga. Kene jaba aktivitas gegayutan karo jasmani sing nandheske marang. Emphasis glethakaken ing sawijining mode aturan. Sawijining asil gumantung carane aptly iku digawe nggunakake. Kriya Yoga Buta kita kesehatan, radiance, intelektual katajeman etc Sawetara kontrol atine uga njupuk Panggonan.

Kelas liyane Yoga internal. Kene atine kasebar lan penting pasukan sing klempakan lan fokus. Vile ramalan imprints kudu diresiki lan kita pikiran wis digawe dhuwur. Ana akeh jinis Renungan. Kabeh mau teka ing kapal penggedhe saka Yoga internal.


Umumé ing semedi siji pours siji maha pengabdian menyang gambar maye Allah lan siji nyoba kanggo nemu minangka banget cedhak awake dhewe. Luwih pengalaman ndherek Naad Yoga (muni), soham (sing aku) kasukman laku, ngombé saka Soma jus liwat Khechri DDB etc Internal Yoga uga melu Chakravedhan (lelampahan liwat Chakra 6), Kundalini Awakening, Granthi Vedhan etc amarga liwat kene siji pamikiran ombak sing diwenehi fokus arah suwene. Ing ana mbetahaken Kriya Yoga kang melu gegayutan karo jasmani pakaryan.

Kriya Yoga diwatesi kanggo energi lan biasa extrasensory potensial awak reged. Ing organ pangertèn sing reged ing alam. Punika diitung minangka bagean gegayutan karo jasmani. Menehi daya banget iku reged mung. Ing subtilization saka sensori potensi ora mung akeh iki sing tanpa paraphernalia liyane lan karo bantuan samubarang liyane pangertèn organ syaraf intelektual otak ngatasi masalah tartamtu reged. Kanggo contone. Yen salah siji iku wuta siji bisa nggunakke organ raos tutul karo driji ngerti saka ngarsane obyek, huruf etc (IE ing braille). Ing Suprapsycho Sciences, pangrungu adoh sounds, ningali objek, Telepathy sing nyawang minangka extrasensory persepsi (ESP). Kabeh iki muter saka kapinteran. Bentenipun mung iki sing ing comparison langsung mediums siji attains potensi Ngenali lan keno ombak saka panas, swara lan cahya. Iki bisa teka ing materi entuk manfaat lan sukses. Senajan iki nyawang minangka kasukman durung iku ora bener. Kegiatan Allah banget mirunggan lan aneh. Gusti Allah ora bisa dimangertèni kita materi perkakas. Miturut ilmuwan gedhe Albert Einstein, Physics partikel iku durung banget artikel lan pincang. Iku ora bisa menehi kita informasi saka kosmik gaib daya IE Allah. Ana eling kosmik sing ngratoni kita kabeh kosmos. Iki eling bisa disebut Allah, Brahman, kabeh mrembet kosmik nyawa etc kulawarga kabeh saka Ridhi-Sidhi (gaib kakuwasan) iku sak klebatan więcej Allah.

Miturut ngerti sarjana lan filsuf Sir jams Jeans kabeh ngerti acara ing donya sing cocok. Kang kita nelpon sing Laka bener ndhuwur kasebut. Sawijining nitahake punika temtunipun kalkulator gedhe, banget kuat lan daya siro. Iku kudu disebut Gusti Allah. Iki donya ora bisa dadi mesin Inert amarga saben obyek, titah, urip kang etc ing donya wis eling gawan ing wong lan sing padha tansah aktif. Nalika eling individu dianggo ing dans karo eling kosmik (Gusti Allah) iku diarani Yoga.

Ana gambaran ing Parva Ashwamedha saka Mahabharat sing ana gaib wong mursid (Sidhas) sing karo sing gaib mripat bisa ndeleng menehi munggah awak, sawijining njupuk munggah seger anyar awak lan ngetik awak spesies liyane. Wong kuwat bakal daya punika saged ngawontenaken maksud apik lan kerjasama saka subtle orong jiwo karo menungsa. Salah siji karakteristik temen maujud-seer wong mursid iku padha bisa hubungi donya subtle.


Iku daya gaib menyang "dasi munggah" wektu kang punika asil Kundalini Awakening. Yogi Changdev sak kaping Saint Janneshwar yuswa 400 taun amargi daya saka Yogic tapa. Mengko minangka saben saran Saint Jnaneshwar marang munggah marang kena Koil. Kita subtle orong Revered preceptor sing urip ing terrain angel saka Himalaya lofty punika ngluwihi watesan saka wektu lan papan.

Santo gedhe Tailang swami ing umur 280 taun diwenehi wis munggah marang kena Koil ing Varanasi miturut tanggalan India ing Paush Shukla Ekadashi Vikram Samvat 1944. Dhèwèké lair ing Vikram Samvat 1644 ing kluwarga saka juragan tanah brahmana. Ing wilayah Pushkar wus dijupuk Sanyas wiwitan saka Bhagirath swami. Kang preceptor wis dijenengaké ganapati swami nanging piyambakipun uga dikenal minangka Tailang swami. Piyambakipun sing gedhe kasukman aspirant, Yogi lan server kabeh djalmo. Akeh nganakake acara sing magepokan karo Dèkné. Malah swami Vivekanand wis kasebut jeneng lan piyambakipun urip sak swami Dayanandji kang gesang banget. Miturut Attaining paling kasukman goal saka Yoga dhewek ngrambah akeh gaib kakuwasan banget. Sawise Tailang swami dileksanakake kalentu ing jungles saka Nepal. Raja Nepal padha teka mburu ana bebarengan karo para tentara. A macan disimpen menehi urip nalika nyerang dening Raja. Nanging pemimpin tentara mèlu macan. Macan mlebet petapan Tailang swami. Iku diselehake ndhasé ing kaki saka Swamiji lan lenggah quietly. Swamiji Miwiti fondling macan. Nalika pemimpin tentara lan Raja weruh pemandangan iki padha Wonderstruck.

Iki kedadean iku gegandhengan ora kanggo meneng penasaran nanging kanggo kasunyatan sing liwat kasukman kakuwasan kui saka kalentu siji bisa bener ngganti arah aliran donya subtle. Uga siji bisa menyang ombone Ward mati siji gerah nasib lan dadi medium kanggo ngeculke iku acara kedaden kang digunakake ora pinesthi njupuk Panggonan. Punika bilih ing Demi-dewa duwe daya kanggo pangestune lan ngobati. Nanging nyatane Yogi, Saint etc saka dhuwur kasukman sumelang banget bisa ngrampungake iki. Yen nyambungake lan kabel aktif liyane kabel ing kang listrik saiki mili tilas banget bakal dadi aktif. Mula yen siji conjoins kanggo daya gaib saka Demi-dewa banjur wong banget attains iku kakuwasan lan kanthi mangkono lumebu ing gudang gaib kakuwasan sing dadi kagungané Gusti Allah. Ngleboke iki nèng region gaib kakuwasan ora entheng nanging punika jenis kemitraan. Yen ana toko karo akeh bisnis partners siji bisa njupuk barang saka iku. Temtunipun kemitraan menehi hak nanging yen sampeyan mung Pengabdi lay lan wis ora gabung rumiyin menyang Gusti Allah, mung nduweni hak beg for iku saka Allah.

Jaba Yoga utawa Kriya Yoga melu mung donya njaba sing katon. Bisa tuwuh, shift, ngunggahake utawa nyuda iku. Uga kadhangkala ndelikake utawa catetan iku nanging ora duwe daya kanggo mlebu sisih liyane kang psyche. Iku gampang kanggo mimpin sapa marang ambruké. Iki gampang wis tuntas dening kriminal, gamblers, looters etc Nanging crita sakabehe beda nalika melu materially lan


karohanen uplifting liyane. Iku panah tembung sing tekan target ing titik. Yen uncalan tumpukan saka lendhut bisa menyang ngendi wae lan sing banget ing dawa kadohan. Ana ngontrol iku. Mung cocok tangan bisa ngukur bener kontrol iku. Iku tanggung sing kaputusan minangka apa arah lan carane dhuwur wong iku bakal uplifted. Kaya wong mangertĂŠni persis carane nyilem jero menyang uga lenga lan ngukur iku miturut kemampuan sing. A mlumpat cilik bisa kaleksanan kanthi sapa bae nanging bisa mung kanggo gigantic roket kanggo munggah dhuwur menyang langit malah nglintasi liwat ing panutup atmosfer bumi supaya minangka kanggo mlebu ruwang antarlintang. Sesambetan ing nyawa individu uniting karo Gusti Allah liwat Yoga punika bukti kabeh kakuwasan gaib sing catetan (kaya Ridhi-Sidhi). Gedhe Sidhas ora mangu gaib wong. Sing sih kebak diskriminasi (VIVEKA) bisa salah siji karohanen Satmata wong utawa malah bestow berkah saka materi uga kang. Mung kuwi gaib wong mursid bisa tekan gedhe Heights saka gaib kakuwasan.

Kaya donya katon ana didhelikake subtle donya lan kita kadang njaluk sak klebatan saka ing negara ngimpi utawa ing Nirvikalpa Samadhi (panginten free bakawali). Kitab Suci sarjana nyebataken donya liyane. Lagi subtle ing alam. Lagi siro. Ana donya iki urutan kita lintang lan galaksi. Sing tegese ana Sharma Loka, swarga, naraka, Brhama Loka liwat ana minangka diterangake ing kita dosa. Amarga kabeh donya 7 sing dideleng ing kosmos. Padha ora bisa katon dening kita reged mata. Ing subtle kahuripan donya siji ketemu Demi-brahala, Pitrus, Sidhas, karohanen liberated gedhe etc iki donya ora ngerti nanging ing gaib tingkat emosi. Iku sing manggen ing donya wis kebak saka Bliss, semangat, tentrem, vigor etc Wong aides gaib (Parshads) Allah manggon ing donya subtle. Ing wektu cocok iki aides catetan ing bumi nalika Gusti Allah piyambak incarnates minangka Saint gedhe, nabi, uplifter kabeh etc Sing kahuripan awak tetep mung anggere sing tugas tartamtu supaya kaleksanan lan padha mengko dadi ora cetha lan subtle kaya sadurunge. Klompok iki aides ora cilik. Comparison cacahing jalmo sing manggen ing reged materi donya, nomer djalmo manggon ing subtle, kahuripan donya ora kurang. Kaya diantara wong jagad ana banget saged lan sumringah wong dadi banget ing subtle, kahuripan donya ana kelas jiwo karo gaib glories. Iki glories gaib sing ora mung disimpen dening iki jiwo gedhe nanging sing padha generously nyumbang kanggo jiwo liyane sing imbued karo cocok Diverifikasi.

Narsinh Mehta wanted kasugihan kanggo kasukman tujuan. Sawetara mendicants nyedhak lan bilih sawetara Folks desa wis takon mau (mendicants) kanggo pendekatan Narsinh. We are arep Dwarka. Mangga nyimpen Rs. 700/00 karo kowe lan menehi kita Bill saka ngganti supaya aku ora ngadhepi bebaya njupuk njarah ing cara lan ing kutha Dwarka kita bisa njaluk bali kita awis. Narsinh mikir sing iki ana sawetara Urut saka bantuan saka Gusti Allah Ditampa awis. Panjenenganipun nyerat Bill saka ngganti ing jeneng kang kinasih kanca Gusti Shri Krishna. Ing Dwarka Gusti Krishna nyaru dadi pengusaha Ditampa Bill saka ngganti lan diparingi Rs mendicants. 700/00. Realita iku Allah kang propels gedhe kasukman aspirants liwat sing murni ati ngatasi kasusahan sing mbetahaken.


Yogiraj Maharshi Aurobindo bilih jiwa miyos saka swami Vivekanand marang akeh dungkaping pikirane. Ing 1901 nyawa saka Paramhans Ramkrishna inspirasi marang nindakake kasukman laku kanggo kosmik pandjenengan. Ing gaib Basa banget wis teka manggon ing Pondicherry karo wong amarga menyang inspirasi gaib Allah. Socrates tansah maintained sing Dayman manggon ing psyche lan inspirasi marang nindakake macem-macem tugas. Panjenenganipun tansah marang kredit menyang Dayman kanggo kabeh tugas ing digawa metu dening wong.

Sing gedhe Theosophist CW Glendhoh tansah riset menyang obahe donya siro. Ngandika yen leluhure jiwo dilindhungi resik bocah lan alim jiwo lan bestows akeh ono gunane pangestune ing wong. Sawise ana inferno ing kamar gedhe. Empu kamar tak sakabehe obaran. Nanging siji tartamtu anak ajeg turu ing lan durung iki disimpen. A daya gaib katahan nglindhungi wong lan kanthi mangkono geni ora bisa ngobong anak. Ing taun 1959 wartawan uga dikenal lan panulis disebut Bernard Hutton wrote babagan prastawa tartamtu ing bukunipun disebut "Holding Tangan". Wus ilang kang sorot soca lan Doctors ora bisa bantuan wong. Hutton wis krungu sing Dr Lang kang departing nyawa nggawe Pak Chapman medium dileksanakake operasi mripat lan kanthi mangkono akeh wuta wong wis regained sing sorot soca. Dadi Hutton tindak ana. Dr Lang kanthi ngetik sing psyche saka Chapman dilakokno Hutton lan kanthi mangkono Hutton regained kang sorot soca.

Dhèskripsi ndhuwur nuduhake kita sing aspirant spiritual Yoga internal ndadekake jiwane dadi cahya, resik lan penetrative kang gampang lumebu donya siro. Senadyan Duwe awak reged master saka Yoga internal bisa njaga ing tutul karo donya kahuripan liwat kang subtle lan sembrono badan. Minangka saben sing kabutuhan padha hubungi gaib kakuwasan. Padha supaya kontak iki banget jero lan gampang imbibe iku pangestune gaib. Wentis pisanan Yoga laku iku penjernihan jiwa. Minangka asil gampang banget kaya wong nemu pangestune saka Sidhas kang luwih mbantu marang Satmata piyambak lan bisa kanggo kosmik pandjenengan. Nalika banyu dadi uap iku bisa mindhah bebas ing atmosfer. Mengko bisa condense minangka mega lan pour mudhun minangka udan ing wilayah sembarang bumi. Kajaba Yogis tau keblasuk adoh saka Allah. Padha lumaku ing HBS saka gedhe wong mursid sing wis ngalami Yoga (Union karo Gusti Allah). Mangkono iku ora padha piyambak mung dadi dhewe kawujud nanging sing padha bisa bestow pengalaman iki mirunggan kanggo wong banget. Woh-wohan saka Kundalini Awakening nduweni basis ing iki. Tinimbang gaib kakuwasan (Ridhi-Sidhi) mung nguripake kita meneng nyukupi ngirim inspirasi kita nepaki goal sing paling dhuwur gesang manungsa.


PASAL enem ING limang pasuryan OF Kundalini IE limang lepen OF gaib ENERGI

Colloquially kabeh jalmo disebut makluk urip. Amarga padha duwe Prana (penting pasukan) padha disebut Pranis banget. Nanging iku ora dadi prasaja. Material ilmuwan ora nampa sing titah wis gesang pasukan. Padha ngomong urip badan yaiku admixture saka kimia plus 5 unsur. Nalika unsur 5 berdisosiasi saka siji liyane sing titah dadi punah. Padha opine sing ana apa-apa kaya dhasar jiwa ing donya iki. Manungsa iku mung lumampah, obah, ngandika wit.

Nanging ideologi ndhuwur Panjenengan ora pass test èlmu kasukman. Padha katon marang jiwa individu minangka pawujudan bagÊan saka Gusti Allah. Pasukan penting iku beda saka iku. Penting pasukan utawa Prana punika pasukan urip. Panjenenganipun sing nduweni fortitude internal lan eksternal kawenan disebut siji imbued karo penting pasukan. Pasukan penting ngandika liwat kene iku bener Roh. Roh tegese Radiance. Radiance kalebu pangerten, kejujuran, tanggung jawab lan wani karakter. Ing kasukman istilah kuwalitas iki saka kamulyan disebut penting pasukan geni. Keraguan vile lan duraka wong banget duwe wani lan kawenan. Nanging padha bisa tau disebut wani. Paling padha bisa disebut vile lan duraka.

Supaya imbued karo penting pasukan kanggo gain keuntungan paling gesang manungsa. Wong seba lan memuji mung sing nduweni kamulyan iki. Kaya wong disebut wong mursid sing ora mung Satmata piyambak karohanen nanging bantuan liyane mundhakaken sing kasukman sumelang. Lagi di lungguhi ing prau kang mbantu wong nyabrang kali disebut donya iki lan bantuan innumerous jiwo liyane banget kanggo seba ing HBS.

Penting pasukan punika daya eling. Sampeyan bisa disebut urip listrik. Kanthi daya listrik akeh pabrik ing karya. Kutha blinks karo cahya lan karo sawijining energi akeh materi Jayanagar sing diprodhuksi. Siji kaget kanggo Wigati sing karo bantuan saka biasa badan, iki listrik penting pasukan bisa nindakake tugas mokal.


Iku angel Count nomer total manggen djalmo manggon bebarengan ing bumi. Amarga ana ora kapetung jalmo urip ing tanah, udara, lan segara. Ing fertile bantala ana jalmo cilik banget. Ing siji gulung banyu ana ora kapetung bakteri etc Sapa ora count sing gunggung nomer? Amarga menehi nomer iku ngluwihi bayangan kita. Siji bisa ngomong sing kabeh iki ana makluk urip. Nanging ing kene kita bakal dirembug iku djalmo manggen sing catetan kuat kasukman luster lan ora ketemu malah ing biasa laymen. Mung bisa mlumpat cukup dhuwur sing kagungan kuwi syaraf, Otot, imajinasi lan mikir proses kang catetan kuat electrical daya saka bahan banget dhuwur. Kaya wong pelabuhan mirunggan pikirane lan padha nampa mirunggan sukses ing basis dhewe daya rohani dening nggawe mirunggan rencana. Mung kuwi wong nemu dhewe kasenengan. Sing ndeleng lan krungu bab mau nelpon mahaluhur.

Diantara makluk mung karo kuat penting pasukan khusus lan gedhe. Lagi katon arang banget lan kapan lagi katon padha mesmerize mata kabeh karo sing kasukman cahya. Akeh dadi theistic pengikute duweke dhewe. Jumlah wong seba ing HBS iku dening ora liya kurang. Mungkin ora path kraton nanging paling padha ninggalake konco sing footpath supaya iku tindak ing bisa tekan sing kasukman gol. Kaya wong nemu dhewe kamulyan lan ing mripate wong padha abound ing gaib kakuwasan. Ing Sejarah sajarah siji ketemu gambaran gigantic tugas digawa metu dening kuwi wong suci kebak kuat penting pasukan. Diantara wong gedhe padha diwenehi judhul Supermen.

Yen ing salah siji telusur saka ukuran ngebotake sampeyan wis manggonake awak, otak, kulawarga, bandha etc IE jumbuh karo gesang kita lan ing telusur liyane sing nyeleh gaib radiance, temtunipun telusur terakhir bakal tumedhak amarga saka sawijining luwih weightage. Padha disebut makutha perhiasan emas wong diantara. Padha disebut dewa manungsa amarga kanggo gegayuhanipun lan Etika lagi gelem kanggo lay mudhun sing urip iku. Sing tumindak sing gegayuhanipun kanggo laymen ngetutake. Enom lanang Gandhi ing mirsani drama Raja Harishchandra sumpah bilih piyambakipun badhe dadi gedhe minangka Raja iki. Lan ing pungkasan saben weruh sing Gandhiji kang sumpah iki kawujud. Gandhiji sing imbibed bebener lan non panganiaya saestu dadi stalwart liyane kaya Raja Harishchandra.

Supaya nampa kuwi kuat penting pasukan siji ngirim sinau Kitab Suci, kanca raket karo wong mursid gedhe, nggambarake rumiyin ing kasukman sing bener supaya minangka kanggo imbibe nyawa pasukan lan gawe cocok mental negara. Uga ing supaya nggawe daya rohani lan radiance ana Yogic AMBEGAN ngleksanani Pranayam. Nanging ing ndhuwur kabeh iki mode punika Kundalini Awakening. Uga bisa awaken by luput ing srengenge. Iku ora cukup kanggo nggoleki marang srengenge namung minangka sumber materi energi. Amarga ing tingkat nyawa iku uga sinonim karo Gusti Allah lan ora looking marang minangka namung werni saking geni sing nyedhiyani kita panas kita kelingan iku bisa


imbue kita karo kuat penting pasukan kita psyche. Realita iki kasunyatan. Yen radiance Allah Savita bisa imbibed liwat kasukman laku, kalentu, iman lan kuat daya saka yearning banjur aspirant kasukman bakal tau kelangan pangarep-arep.

Iki listrik eling kita penting pasukan iku saiki ing saben nglewati saka kosmos. Liwat kuwat mutusake masalah wong bisa imbibe ing minangka akeh langkah minangka piyambakipun punika saged saka imbibing. Amarga bisa imbibe mung sing akeh miturut siji kasukman Diverifikasi (Paatrata). Ana akèh banyu ing kabeh kali. Ana bisa mungkasi kita saka njupuk minangka akeh banyu minangka kita arep. Kita durung bisa njupuk mung sing akeh banyu miturut ukuran prau kita nduweni. Yen ora ana prau banjur kita ora bisa njupuk malah gulung banyu senadyan kasunyatan sing kita intensely kepéngin kanggo njupuk banyu saka kali.

Diantara kabeh galaksi lan planèt srengenge iku paling sarwa. Iki cahya ora kaya sing bohlam. Amarga srengenge karo dhewe energi cahya ndadekake wong sumringah. Rembulan banget cemlorot amarga saka suryo srengenge. We are bisa kanggo ndeleng lintang liyane lan planèt ing alam kabeh amarga saka suryo srengenge. Iku srengenge sing menehi lampu kanggo wit, tanduran etc Iku amarga saka srengéngé sing tunas Bloom menyang kembang. Ing Prashnopanishad Nachiketa kaparingaken versi rincian saka pentinge pasukan penting lan piyambakipun uga mulang ing èlmu 5 pasukan penting geni gandhengane iku.

Ing cara sing padha ing aspek penting pasukan lan energi aspek saka Gayatri super daya Kundalini (Gaib Serpent Power). Dhasar loro iku siji. Ing asas saka listrik mung siji. Iku mung sing-ve lan + ve sing sawijining rong aspèk. Pasukan urip siji nanging badan lan penting pasukan sawijining aspèk 2. Gayatri lan Kundalini ora misahake amarga loro lepen iki bebarengan nglengkapi liyane. Punika bilih: Kundalini punika sumber tutuk saka penting pasukan kaparingan kasektèn Gayatri. Iku Gayatri sing iku èlmu gedhe penting pasukan. Mung sing ngerti iki ilmu sing ngandika dadi bener knowers saka vedas.

-

Yogachudamani Sathya

Lima kuat Demi-déwa sing jumbuh kanggo pasukan gesang supaya minangka kanggo nepaki kabeh tugas sawijining. Amarga lagi latent padha katon dadi mati iklan mangkono ora bisa digunakke. Minangka asil anaking manggen dadi kuwat lan kaum miskin.


Nanging yen iki aides kuat wis diaktifake, yen sawijining daya wis aptly digunakke banjur wong tinimbang isih biasa bakal dadi luar biasa. Panjenengane bakal njaluk kesempatan kanggo Satmata kang negara demeaned lan manggon gesang sumringah kamulyan.

Ing tantra Kapil gambaran saka unsur 5 wis dipunlambangaken minangka 5 Demi-dewa:

Wisnu punika pemimpin saka papan. Pangareping geni punika Maheshwari daya. Siva punika pemimpin bumi lan Ganesh punika pemimpin banyu. Srengenge iku pangareping angin. Ing proses iki gods 5 ana kaki kakuwasan saka unsur 5 badan kita.

5 Pranas (pasukan penting) sing jarene dadi 5 Demi-dewa banget. Ing Tantraniv punika bilih:

Iki kang manggon wis 5 Demi-déwa. Amarga wis penting pasukan iku Shiva banget. Iki Kundalini ajudan kagungan gaib energi. Sawijining wangun kaya sumringah kilat.

Ing badan subtle saka manungsa kang iki 5 Pranas (pasukan penting) ing wangun: 1) Prana 2) Udaan 3) Apan 4) Vyan 5) Samaan. Wis 5 aides disebut 1) KARUNA 2) Vrikal 3) Kurma 4) Naag 5) Dhananjay. Iki 5 panutup lapisan kita eling. Menehi admixture dadi siji pribadine. Adhedhasar dhuwur-kurang alam saka sawijining sumelang lan Balance wong kang kadewasan lan khusus ciri radiate.

Miturut modern Gestalt psikologi pribadi saka individu diklasifikasikaké ing 5 cara. Psychiatrik Dr Frederic Pearls ngandika yen Tutupéng 5 kita pribadi sing sinaoni lan kabuka ing cara ilmiah, immaturity saka karakter kita bisa ngalahake lan tinimbang bisa diresiki. Tutupéng 5 iku: 1) cliché lapisan 2) gawean lapisan 3) rangsang lapisan 4) miturut dhesekan ati sing dumadakan utawa pati lapisan 5) mbledhos utawa urip lapisan. Lapisan cliché kang commences ing proses lan entah, ing Attaining kadewasan njupuk wangun saka energi mbledhos. Minangka asil kaya individu lan wiwit anjog sawijining, setya, aktif lan cocok urip. 5 energi Tutupéng diterangake dening Gestalt sing ora ana liyane saka sheaths 5 (Pancha Koshas) kita subtle awak.


Cukup minangka obyek katon kita kosmos sing digawe munggah saka 5 unsur ing cara sing padha eling kabeh mrembet harbors pasukan penting. Iki kosmos digawe serep saka 5 eling kakuwasan. Awak manungsa uga sawijining mikro aspek. Kang ing gedhe (kosmos) ditemokake ing mikro (awak manungsa). 5 penting pasukan ditemokakĂŠ ing kosmos sing saiki ing awak manungsa banget. Iku saiki ing latent wiji negara. A wiji harbors wit kabeh. Nanging wit ora bisa katon cetha ing wiji. Sperma saka manungsa lan ovum saka wadon nyempurnakake kanggo mbentuk awak manungsa. Nanging yen sampeyan nggunakake malah mikroskop lan nliti sperma lan ovum sing bisa tau nggambarake bayi manungsa ing iku. Ing cara sing padha gegayutan aktivitas 5-melu saka Savitri daya iku ora bisa ngandika minangka apa iku sawijining langsung alam lan asil. Senadyan iki, ing incarnating ing awak iki gaib daya, kasil sing tambah bisa menehi kita pangerten sawijining daya lan panguwasa.

Ing glories 5 1) mbok menawa 2) bandha 3) kawruh 4) kawicaksanan lan 5) dexterity. Ing proses iki ana liyane jinis 5 kahanan. 5 pangareping warriors perang Mahabharat padha Pandawa 5. Ing RAM iku tentara pimpinan 5 padha Angad, Hanoman, Nal, Neel lan Jambavant. Ana 5 organ kawruh. Akeh kuwi 5 melu aspèk sing organ 5 saka tumindak, 5 perhiasan emas, 5 nectars, 5 bahan cow, 5-melu Almanak saka Hindhu etc Pancheekaran saka Vedant Philosophy banget misuwur.

Ing Kundalini Awakening sheaths 5 sing urusan karo lan kasebut pangan, penting pasukan, pikiran, kawruh lan Bliss sheaths.

Ing Mahayog Vijnana Kundalini Awakening punika sinonim karo kesadaran saka 5 sheaths ndhuwur. "Nalika Kundalini punika awakened sheaths 5 radiate karo rohani cahya."

Awak digawe serep saka 5 unsur. Sawijining Satvik eling manifests ing 5 cara. 1) pikiran 2) kapinteran 3) bakal daya 4) psyche lan 5) EGO.

Ing Pranas 5 kang uga disebut penting pasukan muncul saka dhasar Rajas saka unsur 5. Adhedhasar wong organ 5 kawruh njupuk tanggung jawab sing cocog 5 obyek. Saka dhasar Tamas saka unsur 5 manungsa reged awak digawe. Sampeyan bisa katon minangka 1) jus 2) getih 3) daging 4) balung 5) sumsum. 5 organ khusus saka tumindak uga produk saka ndhuwur kasebut Tamas asas.


Nalika ing èlmiah parlance kita pirembagan 5 pasukan penting lan sheaths 5, iku cetha yen sing pangareping wakil pervade ing microcosm lan besar.

Malah materi ilmu wuwus 5 pangareping kakuwasan. 1) gedhe daya 2) rodok kurang daya 3) gravitasi pasukan 4) pasukan elektromagnetik lan 5) anti prakara. Partikel kosmik sing saka 5 jinis. 1) neutrino 2) quarks 3) pulsars 4) foton 5) laptons. Miturut kuantum Wave Téori kabeh pasukan mindhah minangka ombak. Ana 5 sinar kosmik rabi. 1) Miranjani 2) ultrasonik 3) infrasonic 4) hypersonic lan 5) supersonic. Ana 5 panutup saka lapisan bumi 1) litosfér 2) hydrosphere 3) biosphere 4) pedosphere 5) atmosfer. Swara kasebut iku ionosphere sing dadi adoh minangka 1600 mil. Sing uga wis 5 Tutupéng luwih rabi. 1) endosphere 2) panggonan liya 3) stratosphere 4) ozonosphere lan 5) exosphere.

5 kakuwasan kuwi sing lagi aktif ing materi urip wilayah. Iki bioelectricity, biomagnetism, radiation, nggawe, Reproduksi lan kakebalan. Bioelectricity iku luwih saka 5 jinis rabi. plexus listrik, neuronal listrik, mRNA listrik, antaran listrik lan facio-occular listrik. Kabeh iki ing arena kasukman disebut Varchas, padinan, nyk saif, Brahmavarchas lan Manas.

Ana 5 pangareping organ sing oversee tengah otak otot lan kasebut bagean kortex inti, thalamus, hypothalamus, Medulla, lan balung mburi ari. Jus sing nyimpen otak aktif 5 ing nomer banjur padha disebut neuro-humoral secretions. Iki dopamin, endorphin, ceratonin, encephalin lan Gaba. Nalika imbangan iki wis bejat, fungsi otak bakal kleru. 5 hormonal kelenjar kang cocog kanggo sheaths 5 sing pineal, toroida, adrenal, gonads lan pituitary. Nalika kita bakal pirembagan saka Chakra 6 kita uga bakal pirembagan saka kelenjar thymus. Mangkono ana akeh kosmik lan individu gegayutan karo jasmani klasifikasi kang nggawa babagan obahe subtle. Iki 5 pangareping kelompok energi bisa disebut pasuryan 5 Savitri lan sheaths 5 Kundalini. Yen malah sawetara wong sing imbang mlaku liwat cocok kontrol banjur iku kaya 5 Demi-déwa saka donya 5 showering kembang ing kaya wong sing kebak gaib kakuwasan. Asil Kundalini Awakening kebak saka kuwi khusus keuntungan.

PASAL SEVEN Badan penting sin POWER Iki HUMAN BODY balung


Iku ora kurang apik tenan sing daya Kundalini (Gaib Serpent Power) karo 3 setengah babak semayam ing awak manungsa ing bentuk gunggung penting pasukan geni. Iki balung manungsa bisa disebut incomparable seni skill saka sawijining nitahake IE Allah. Ing iku gudang tanpa winates ing daya ditemokake mesthio ing negara latent. Ing reged, subtle lan sembrono badan siji ketemu kegiatan, pikirane, emosi, gaib kapinteran lan pracaya. Kanthi nguripake wong wong bisa dadi Allah IE saka anaking lembah menyang status Superman.

Awak iki arupi 5 unsur iku paling mirunggan kuat gudang energi ing kosmos kabeh. Nalika elaborating ing rumus E = mc- 2 Einstein ngandika sing siji atom menehi energi saka Nilai saka 3,50,000 kalori. Lan awak manungsa digawe saka reged, subtle lan siro partikel sing jengkal kosmos kabeh. Siji bisa tau kebak mbayangno tanpa wates powerhouse saiki ing awak manungsa karo bobot rata-rata 60 Kgs. (Kang katon kanggo mata reged) lan gaib subtle lan sembrono awak. Amarga awak manungsa iku sawijining gudang tanpa winates ing gaib daya iku diarani "Jyotisham Jyotihi". Empu Rishis marang kita kabeh kanggo ngaktifake iki awak manungsa lan manfaatake kanggo donya pandjenengan.

Siji mung bisa dadi Wonderstruck nalika kita ndeleng maneka gegayutan karo jasmani organ mbeta metu macem-macem tugas. Njupuk conto. kita jantung. Aliran getih ora kaya sing kali nanging sanget akeh kaya sing saka kompa banyu kang gerakane ing mengkono. Ing heartbeats nomer 72/min. lan ing liya iku 5 6 kaping. Saka sing deg-degan catetan tanpa wates electrical ombak kang bisa diukur dening Electrocardiogram utawa mbendel Cardiogram. Jantung dumateng a jengkal banget cendhak 0,83 secs.

Kaya jantung paru uga ora njaluk wektu kanggo ngaso kanggo siji kabeh urip. Padha inhale lan exhale 20 30 Kapadhetan inch saka udhara. Ing AMBEGAN saben menit punika approx 18 20 kaping. Padha inhale oksigen lan exhale bayangan gas. Tas online ing nomer ewu. Yen lagi disusun ing baris terus, bakal padha ngukur 55 kaping dhuwur saka manungsa.

Ginjel sing rokok coklat ing werna sing saka wangun wiji buncis lan padha nimbang 150 gram. Saben ginjel punika 4 inch dawa, 2 setengah inchi sudhut lan 2 inch nglukis. Kaya paru ngresiki nganti kita online gegayutan karo jasmani dadi banget ginjel langit wiwitan isi banyu ing awak kita. Liwat cipratan wong uncalan adoh unsur bayangan saka awak kita. Wis luwih saka 10 Sushma saka tubelets. Yen kabeh iki disusun ing siji saurutan banjur kaya baris equinox kang bisa circumambulate iku. Ing 1 jam ginjel purify dadi luwih getih iku kaping pindho bobot awak kabeh.


Tugas sing godhongĂŠ amba saka weteng kanggo pangan Digest nanging fungsi iki banget ruwet lan khusus. Iki tas cilik (weteng) bisa disebut kamar saka jus. Siji mung bisa nelpon iku juggler kang tumindak amarga wis dadi akeh pencernaan jus lan iki Sairing nglakokne akeh tugas saka pencernaan. Ing cara sing padha ing mripat kaya kamera lan transducer utawa yang swara ing wangun kuping mung bisa disebut sange.

Kulit kaya panutup protèktif badan kita lan tumindak minangka tameng. Yen kulit sing saka manungsa wis nyebar metu, iku njupuk munggah 250 kothak sikil wilayah. Ing 1 alun inch kulit ana 72 kaki dawa sel saraf lan 12 kaki dawa prau rah. Pores kulit uncalan metu 1 pound kringet lan uga njupuk tanggung jawab saka fungsi saka ambegan. Wong nyedhot udhara ora mung saka paru-paru nanging uga saka kulit pores. Yen syaraf kita kulit diselehake ing baris terus, sawijining dawa bakal 450 mil. Ing pigmen melanin kita kulit menehi kulit werna kaya padha supaya, peteng, kuning etc

Biasa kekandelan saka kulit 0.3 3 MMS nanging adhedhasar fungsi, kegiatan lan sarana sawijining kekandelan punika beda beda ing bagĂŠan awak. Ing thinnest ing mata saka langkah saka 0.5mm lan thickest kita tutuk ngukur 6mm. Kita kulit ana tanpa wates follicles wulu kang nomer 3 crores ing basis saka nomer rambute. Ing basis saka anatomi kulit manungsa wis 6 TutupĂŠng lan fungsi sing mawarniwarni.

Sing misuwur ilmuwan Dr Logan Clandering wis disebut iku macem lan aneh nggawe. Panjenenganipun ngandika sing kulite mung ora panutup aktif badan kita nanging punika temtunipun organ aktif. Pangareping fungsi saka kulit punika tutul. Loro saka iki, iki panutup tipis wis kaya fungsi khusus sing yen unraveled lan ngrembaka banjur bisa nindakake fungsi saka rasa, mambu, pangrungon, ningali etc lan bisa menehi kita introduksi kanggo menehi extrasensory potensial. Wektu lan maneh kita njaluk conto kualitas khusus saka kulit kang kulit mambu, sumerep obyek, krungu swara lan raos pangan. Kulit wong wuta dadi dadi sensitif sing padha ora kasusahan bab sing lack sorot soca.

Nitahaken saka otak manungsa punika malah liyane mirunggan. Terlampir ing kothak 26 sq-inci karo bobot 3 kilogram otak harbors kawruh saka kepungkur, saiki lan mengko sanajan ing negara latent. Ing dumunung wujud winih kabeh kakuwasan gaib. Otak manungsa wis 14 crore sel lan 14 arab, 5 lakh syaraf kang swims ing kuning lan putih adi ing bentuk abu-abu lan putih prakara. Iki otak punika


direktur fungsi gegayutan karo jasmani kaya AMBEGAN, pencernaan, otot gerakan etc Tinimbang iki samodra gedhe wangun, rasa, mambu, tutul lan muni tansah mili watara manungsa lan turbulences ing telak otak. Otak mangertèni, ngakeni, classifies kabeh iki banjur menehi sawijining kaputusan. Ing kothak disebut otak siji ketemu anyar lan sing lawas pikirane, padha kawruh kadonyan, ing lair saiki lan imprints saka sadurungé Lair, seneng / sedih pengalaman etc Kabeh iki wis kabukti dening ilmuwan.

Yen fungsi lan tatanan loro endokrin lan exocrine kelenjar ditemokaké metu ilmuwan disebut wong nganakake kothak. Iki kelenjar ora mung bantuan ing tatanan awak manungsa nanging iku misterius Buta sisih eling lan semaput saka otak.

Sèl sing manggen badan kita sing nyawang minangka unit paling cilik saka awak kita. Yen salah siji cathetan minutely, awak kita dadi samudra kuwat iki urip sel. Sewidak lima persen iku banyu lan sèl ngandhut sitoplasma, lan inti protoplasm. Ing tumitah punika digunakke karbon, hidrogen, oksigen, nitrogen, fosfor etc Miturut anatomists manungsa awak kita wis 6,00,00,00,00, 000 sel. Miturut ilmuwan iku mokal kanggo ngukur karo materi perkakas admixture energi kasebut sel lan unsur sing keduman produksi sel iki.

Ing tengah sitoplasma sel iku inti. Ing saben inti ana 24 pasangan kromosom lan lagi arupi Unit disebut gèn. Saben sel wis 5,000 kanggo 1,20,000 saka pasangan gen. Iki gen sing digawe munggah RNA lan DNA. Iki Pucuk subtility. Matak lan jamur saka keturunane ditemokake ing gen. Ing kuwalitas khusus saka ora kapetung generasi ditemokake ing gen lan ing cocok kaping manifests kuwalitas iki.

Visibly misale jek minangka sanadyan bapa lan ibune procreates anak lan Empu anak ngirim meh podo mau mung. Nanging iki yakin nyebar nemu sing jolt akeh kaping amarga gen saka bayi sing arupi akeh kuwalitas ora mung wong tuwané, nanging ora kapetung saka generasi leluhur sadurunge dheweke lan kanthi mangkono bayi manifests sawetara aneh kuwalitas.

Siji mung bisa dadi kaget nalika siji nyadari pasukan gesang sing ndadekake munggah manungsa. Kaya iku apik tenan yen wiji wis diowahi kanggo moto, banjur menyang tanduran lan mengko dadi wit gigantic ing cara sing padha anaking manggen wis kanggo nggawe malah liyane kuat lan usaha tenanan sak sawijining tasih bayi. Sperma dadi cilik sing 1000 sedulor bisa njagong ing pucuk jarum. Sajrone copulation ana dadi luwih listrik kui ing organ genital sing amarga kanggo menehi parentah


sing sperma mranata mati kanggo nemokake sawijining partner IE ovum. Iki sperma wis kanggo mindhah supaya cepet sing Cheetah kang mlayu misale jek luwih alon ing comparison kasebut. A sperma nalika ing panelusuran saka ovum wis kanggo mbukak kuwi kadohan dawa amarga boten seimbang kalebet saka sawijining wangun iku bisa dibandhingake siji wong circumambulating kita kabeh bumi.

Ana supaya akeh wewadi ing awak kita sing mayoritas wong sing durung didhelikake saka kita pangerten.

Apa sing fungsi hormon, kromosom, sel-sel urip lan sing tenan kemampuan, sub eling atine, emosi sensitivitas, extrasensory potensial, poto propelled urip gaya, pengaruh gaib cahya, kimia prakara lan gaib gudang daya ing wangun geni gesang pasukan? We ngerti mung dicokot sethitik babagan kabeh iki. Nanging ing apa basis iku digawe? Wong mangertĂŠni boten babagan iki. Miturut matur sing awak subtle mimpin kabeh fungsi iki kita tetep bisu.

Babagan awak manungsa Gusti Herbert says. "Sapa menehi wigati studi anatomi bisa tau tetep lan ateis." Kaya wong dening nrima kanthi daya Gusti minangka pelukis skillful lengkap kreativitas bakal aptly manfaataken reged lan subtle awak kanggo nampa siji kasukman gol.

PASAL wolung Samudra saka eling ENSNARED IN tas enem Chakra

Sing aspek saka anatomi manungsa rembugan sadurunge punika jinis biasa lan wis sinau lan mangertos nggunakake technical perkakas. Iki aspek reged badan kita. Sawise nggawe pathologi analisis Bedah operate organ broken. PENGARANG : Shriram Sharma Acharya ngedegaken saka International Gayatri Family ana gedhe Yogi seer lan incarnation Gusti Allah sing wrote volume saka jurnal sastra utamanĂŠ ing kasukman subjek kanggo donya kawulo lan tentrem. Kanggo luwih ilmiah sastra e pls visit http://www.shriramsharma.com/books.htm www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org lan http://www.awgp . org / DESCRIPTION:


gratis e- buku ing Chakra Meditation -ESP, Nirvikalpa Samadhi utawa pikiraken gratis setengah sadar, Attaining Ridhi- Sidhis utawa Gusti , Future èlmiah Agama, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga hubungan kanggo Neurosciences- ESP , Endocrinologi, Anatomi , Psychology & Sociology kanggo 1 ) materi & kasukman kamakmuran & 2) uniting donya peacefully minangka kulawarga. Kito punika situs web strictly non -komersial kang yakuwi ing sadhar ing umur lawas ngimpi saka gedhe lan thinkers pemimpin donya: A ayu borderless donya. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-buku Ultra Telepathy swara parapsychology Metafisika nirvikalpa Samadhi polusi Yoga tantra film internet hypnotism ekologi astrologi diwas kalki bioelectricity surgery laser ozon radar kaku kreatifitas Arkeologi Indus Valley Peradaban krisis bahan bakar pangan kekurangan kidul Kalimantan biografi Guru donya tentrem atine psyche Bethara syaraf subtle eling nyawa gaib bakawali kelenjar endokrin ESP Chakra plexus semedi wangsit konsentrasi kapinteran panginten mikir Cheiro Nostradamus Aurobindo Bliss otak vedas solar srengenge energi suci murni pangertèn organ Prana Avatar Sathya cahya sel hypothalamus pituitary transformasi futuris pangambah prediksi naga daya urip Etika manungsa integritas karakter vagus tantra Mooladhar atom neutron proton

Swara lan ndhuwur iki nalika kita Dhiskusi saka aspek eling awak manungsa banjur temtunipun iku loro reged lan subtle. Iku supaya reged sing sanalika pasukan gesang departs awak reged tumiba warata lan sing awak kang mung wayahe sadurunge iki nyawang lan ngomong saiki rotting adoh. Lan bebarengan awak dadi subtle kabeh sawijining cilik / big Unit gabungan kanggo eling kosmik. Ana sing saiki ing kosmos kang padha imbibe minangka saben kemampuan lan uncalan iku adoh banget. Amarga jiwa individu minangka bagean saka nyawa kosmik, tilas nampa energi saka lan nyumbang kanggo ing dhewe kapasitas. Kapan ana dhiskusi saka Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) ana uga gambaran saka iki banget subtle eling tengah.

Ana ora kapetung pusat ing awak manungsa kang abound ing gesang pasukan lan penting pasukan energi. Iki sing sensitif panggonan lan gunggung nomer 700. Yen ana sing boten seimbang saka penting pasukan energi ing wilayah sensitif, kesehatan banget deteriorates lan kanthi mangkono kuwi wong tumiba memangsan kanggo akèh penyakit. Ing kolom medical iki panggonan sensitif sing diwenehi akèh wigati. Jebule ing basis Acupuncture lan cara Acupressure kanggo ngobati wernawerna penyakit ing Cina lan Jepang iki panggonan sing sensitif.

Sing misuwur ilmuwan K. Carlfried ing bukunipun "Ing Pusat penting Manungsa" nyerat syaraf serat sing liyane klempakan ing panggonan sensitif lan ora mung sing padha gegandhengan siji liyane nanging uga ana gandhèngané sing tengah. Loro saka sensitif panggonan ana 7 liyane pangareping


pusat ing awak kita kang bandha tanpa wates saka penting pasukan energi lan extrasensory potensial ditemokaké mesthio ing negara latent. Iki 7 pusat disebut Chakra utawa plexuses. Ing Chakra serat kawruh (syaraf) sing agitated ing gedhe langkah. Ing Chakra sing saiki ing wilayah ngendi kita reged lan subtle badan nyawiji.

Ing ahli ilmu jiwa misuwur Eropah, Paracelsus, wis disebut iki pusat gegayutan karo jasmani subtle minangka "astrum" (lintang) lan ngandika sing iki minangka storehouses saka daya. Miturut wong liwat medium kasebut energi pusat saka galaksi lan bagéan saka kosmos ketik awak kita.

Yogic sarjana nelpon Chakra minangka Lotus banget kanggo contone. jantung tuñjung, udel tuñjung, kulit Lotus etc Ing basa Inggris iki Lotus diarani plexus lan miturut Jepang Zen Budhism lagi disebut "Cusos". Cina Tao filsafat ing Chakra sing Uni saka kosmik lanang lan wadon energi IE "Yang lan Yin".

Gambaran saka munggah make sing awak subtle diwenehi dening Sir John Woodroffe ing "Daya minangka Reality" lan ing "Shakti evam Shaakta", VG Rele ing "Kundalini aneh", Vol. 2of "Sejarah India Philosophy dening Shri Dasgupta," Tonga Kitab Agung Pembebasan "dening Evans Vantage lan" Mythology saka Soul "dening HG Bense, ing kasunyatan kang iki sijine maju dening tantra lan Yoga dening India Rishis lan filsuf. Kundalini kang Ida lan Pingala, Sushumna, Merudand lan 2 pusat Mooladhar-Sahasrar diterangake ing Kitab Suci kaya Yoga Kundalyupanishad, Yogarnav tantra, Dhyan Bindu Sathya, Mahanirvan tantra, Shatchakra Nirupanam, Kularnav tantra, Sharada Tilak etc bisa ngandharaken ing basa èlmiah ing proses winates banget.

Ilmuwan istilah Sushumna minangka kutub listrik. Sawijining ngisor bagean disebut cada equina kebak-ve listrik lan setengah ndhuwur disebut cerebrum wis + ve listrik. Negara cada equina lan Mooladhar Chakra punika mung siji. Ing cara sing padha ing "munggah retikuler nguripake sistem" saiki ing cerebrum padha karo Chakra Sahasrar saka Yoga. Ing kahanan langka nalika aliran punika saking ngisor kanggo ndhuwur, iku wis ngandika lelampahan saka wiji saka passion kanggo sing Brahman lan kawujud ing Marg Devyaan saka Merudand. Simbolis iki bagean sing diwenehi warna jeneng nanging ing kasunyatan lagi saiki minangka subtle gelombang elektromagnetik. Ilmuwan kita marang sing ing rata-rata ana sing meksa listrik 1 lakh volt / cm ing awak kita. Kaya jalmo iki bocor saka genitals, kulit, lan napas ing urutan lan kanthi mangkono bakal numpes. Mung wong wis mberkahi dening Gusti Allah karo daya saka mundhakaken nyawane pasukan kang tiba ing jugangan saka ambruké. Ing bocor bisa mandegake dening manungsa lan liwat Yogic laku saka Quran saka siji


Chakra (plexus) kanggo liyane, ing Kamal Sahasrar bisa diaktifake ing wilayah sirah lan kanthi mangkono bisa nggedhekake siji gaib cahya.

Minangka kasebut sadurunge ana babar blas 6 Chakra. Kapitu kang Sahasrar disebut Lotus 1000petalled. Swara kene kita bakal menehi outline Brief sambungan saka anatomi awak manungsa kanggo menehi cocog Chakra.

Mooladhar Chakra dumunung ing setengah ngisor saka Sushumna (kanal tengah saka penghubung balung mburi) ing wilayah carksijial saka Merudand cocog kanggo wilayah tengah saka anus lan tempik organ saka perineum. Liwat kene Bunch saka sacral syaraf werna sing muncul saka cada equina nggawe sacral lan perineal plexus. Aliran listrik ing bunches syaraf nggawe eddies sing catetan energi kaya cyclones. Banget subtle electrical aliran iki diarani Mooladhar Shakti lan fungsi utama Reproduksi lan procreation. Ing Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) turu kene karo 3 setengah babak sulur. Aliran iki dialami dening Yogis minangka Lotus 4 petals lan iki 4 ana simbol saka pokok Bliss, alam Bliss, Yogic Bliss lan maneka warna kawenan. Kene ana geter saka Shabda Brahman (muni) lan tembung sing Emanates saka iku "Lum". Ing Tanmatra saka Chakra iki mambu lan unsur iku bumi.

Nalika lelungan munggah ing penghubung balung mburi (Merudand) ing Chakra sabanjurĂŠ Svadishthan. Punika dumunung 4 driji ndhuwur Mooladhar IE ing hypogastrium. Ing plexus liwat kene digawe serep saka bunches syaraf saka Sushumna lan ganglion simpatik sing dumunung ing salah siji sisih Sushumna. Organ internal conjoined iku kelenjar adrenal lan secretes hormon adrenal. Nalika iki adrenalin aktif wis kapasitas ngalahake mental krusuhan lan alangan liyane. Sawijining utama fungsi excretion lan polusi. Nanging nalika diaktifake iku mundhak vigor lan vim. Kabeh Distorsi mental kaya lethargy, INDOLENCE, ora ngandel, indiscipline etc wis numpes. Liwat kene ana Lotus karo 6 petals. Sawijining wiji mantra iku "Vum". Ing Tanmatra saka Chakra iki Rasa (jus) lan sawijining unsur iku banyu. Mooladhar lan Svadhishthan Chakra teka ing siji klompok lan Uni (fokus titik) diarani Rudragranthi.

Ing Chakra katelu Manipur. Saka pandelengan anatomi iku ditemokakĂŠ ing wilayah udel IE bangkekan wilayah saka Merudand. Swara punika agring kang kawangun amarga Uni saka simpatik ganglion lan Bunch saka vagus syaraf nganggo sandhangan anget. Kelenjar conjoined kanggo iki ing pancreas kang ndadekake enzim liyane saka hormon. Nalika Chakra iki aktif siji vigor lan bakal daya augments. Sawijining utama fungsi kanggo pencernaan bantuan. Kita mental Distorsi ngurangi lan siji kepekso kanggo ngetutake path kasukman. Lotus iki dumunung ing udel wis 10 petals. Sawijining wiji mantra


iku "prapta". Sawijining Tanmantra punika wangun (katon) lan sawijining unsur geni. Yen ngaktifake, fires 3 awak sing ignited lan mangkono mbantu ing lelampahan munggah. Energi mirunggan saka Chakra iki diukur Jepang kang Dr Hiroshima Motoyama karo kang Chakra mesin lan ngrencanakke sing grafik ing sawijining basis. Tibet nyebataken Manipadma. Ing Chakra papat iku Anahat kang dumunung konco jantung ing plexus jantung. Swara kene simpatik ganglion chain, Sushumna lan vagus syaraf nyawiji mbentuk bolong lan kanthi mangkono Penyetor energi menyang kabeh jantung wilayah. Iki Lotus wis 12 petals. Sumber akah pacemaker pacemaker mysql energi punika liwat kene. Iki uga disebut tengah emosi sing sensitif. Chakra iki sumber seni skills, Chrisye seneng banget pengalaman lan emosi alus. Yen diaktifake, emosi kaya loma ati layanan, spiritualitas, Pageh lan raos "donya iku siji nggabung kulawarga" abounds. Kelenjar thymus punika conjoined kasebut. Sawijining utama fungsi kanggo pelabuhan ing pasukan penting (Prana) lan manfaatake iku aptly. Mantra wiji saka Chakra iki "Yum". Iki titik fokus saka Shabda Brahman utawa Anaahat Naad (swara gaib). Sawijining Tanmantra punika swara lan unsur punika online. Anaahat lan Manipur Chakra sijine bebarengan mbentuk Khand Soorya lan Wisnu Granthi.

Ing tenggorokan punika Chakra Vishudhi. Kelenjar toroida lan pharyngeal lan laryngeal kelenjar dumunung konco iku conjoined menyang Chakra Vishudhi. On ngaktifake iki Chakra wiji saka extrasensory potensial sprout kasebut. Iki Chakra dening mengaruhi sub eling pikiran lan ramalan pusat ngaktivasi setengah tengen otak disebut "bisu Area". Ing Lotus liwat kene wis 16 petals lan menehi wiji mantra iku "Hum". Sawijining Tanmantra punika tutul spasi sawijining unsur. Ing Chakra pungkasan diarani Ajna kang dening uniting karo Chakra Vishudhi ndadekake wiwitan Group Chandra lan Brahma Granthi. Sawijining wiji mantra iku "Aum" lan sawijining unsur iku atine. Wis 2 petals lan punika Uni saka hipofisis lan pineal kelenjar. Ing titik fokus antarane eyebrows sing dumunung iki kelenjar lan kontrol kabeh fungsi gegayutan karo jasmani. On ngaktifake iku kita gaib ngarsane kabukak munggah. Nalika sistem limbic lan hypothalamus wis diaktifake, kabeh TutupĂŠng otak sing dibukak munggah. Mangkono nyawa individu dadi saged uniting karo nyawa kosmik (Gusti Allah).

Sahasrar punika stasiun Final saka lelampahan gedhe Kundalini Awakening kang ana ing wilayah tengah saka otak IE ing kapsul internal lan retikuler activating sistem. Ewu eseman njaluk cemlorot saka lan Empu iku diarani Sahasrar. Punika uga disebut Brahmalok lan Brahmarandhra. Ing Ajna Chakra punika jumbuh kanggo ing wangun pusat Creative. Sahasrar punika Pole Lor kang ing uniting karo nyawa kosmik attains Bliss saka Brahman. Ngaktifake Sahasrar tegese nguripake pusat saka Grey Matter ing otak. Sushumna syaraf kang mundhak saka basa disebut Mooladhar Chakra njupuk bebarengan karo iku Ida (Ganga) lan Pingala (Yamuna) syaraf IE ngiwa kanggo nengen banjur saka tengen ngiwa. Ida kang ing sisih kiwa disebut Chandra Naadi lan wis-ve electrical impulses. Pingala ing sisih tengen lan diarani Surya Naadi kang nduweni + ve electrical rangsang. Wis 2 TCTerms saka Uni kang dening uniting kanggo Sushumna minangka Sarawati ndadekake Uni 3-melu ing Mooladhar lan Ajna Chakra. Ida lan Pingala syaraf makili parasympathetic lan simpatik sistem syaraf.


Realita iku mokal kanggo njlèntrèhaké Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) ing anatomi tembung. Apa kita wis diwenehi ndhuwur iku pengalaman kang gedhe bestari (Maneeshis). Kundalini Shakti wis akeh jeneng kaya Bethara Serpent of daya, gesang pasukan, geni gesang etc Bethara energi ngrambah saka Kundalini Awakening lan aktivasi Chakra 6 menehi wong gaib kakuwasan.

PASAL sangang THIS IS ING Body gaib Wikipedia OF Storehouse Pitu Jewellery

Umumé nalika ngrembakaken Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) kita Dhiskusi 6 Chakra nanging ing kasunyatan lagi 7 ing nomer. Sahasrar utawa Lotus 1000-petalled punika Pinnacle kabeh Chakra. Amarga iku ing otak iku dianggep pemimpin. Punika cap mirunggan amarga ana 5 Chakra ing Merudanad (balung mburi penghubung), ing Chakra Ajna antarane eyebrows lan banjur Sahasrar ing wilayah sirah.

Ing Lokas 7 (donya) sing diterangake. Sing jeneng sing Bhooha, Bhuvaha, Svaha, Mahaha, Janaha, Tapaha, Satyam. Malah ing Kitab Suci Islam punika bilih Gusti Allah uripe ing 7 th swarga. Wiwit kuna kaping gambaran padha diwenehi ing agama Kristen banget. Planet bumi iku salah siji durung 7 kelas jalmo manggon ing rabi. wedhi, watu, wit, Jamu, mineral, banyu.

Siji ngirim Wigati sing donya 7 bisa tau ditemokaké ing antar lintang spasi kita materi Semesta. Lagi ora ana ing langit utawa ngisor kita planet bumi. Realita lagi ana ing manungsa eling. Amarga besar (Semesta) iku saiki ing microcosm (manungsa psyche). Mula tinimbang straying adoh ing donya njaba iki 7 Lokas kudu nyawang kanggo ing IE ing kita eling. Mangkono kang bisa hubungi iki donya.

Miturut Ayurvedic medicine awak wis 7 mineral lan lagi getih, kulit, jus, daging, balung, sungsum lan semen. Senajan iku visibly kapisah, nanging lagi kenceng interwoven ing. Kabeh iki sijine 7 bebarengan dadi kita reged awak. Nalika aspèk 7-melu saka Saklajengipun wis rembugan, iku kalebu dawa, ombone, dhuwur (3-melu aspek IE holography), orientasi khusus (wektu-papan) lan kalima


punika anti prakara. Iku aspek kalima kang cocok karo awak subtle sing harbors extrasensory potensial. Aspek enem punika proses pikiran lan kapitu iku gaib sentiments. 4 pisanan aspèk sing Inert lan telu isih ana aspèk saka eling.

Sadurunge nyababaken Raghawa Gusti Ram katampil kang gaib PROWESS kanggo Sugreeva dening uprooting 7 wit bebarengan karo panah mung siji. Realita iki wit 7 cocog karo Chakra 7 kita subtle awak. Amarga abhimanyu wis ora awakened iki 7 Chakra ing proses cocok dhewek ora bisa metu saka net Chakravyuha glethakaken mudhun dening siniwåkå senadyan kasunyatan sing wus ngrambah gaib kawicaksanan nalika durung ing ibune Uttara kang garba. Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) iku dadi terkenal iku wis dikunci ing Chakra 7 kita subtle awak kang kunci saka Wikipedia gaib.

Nalika kita Dhiskusi saka Chakra 7 (plexuses) lagi dumunung ing urutan saka dasar daun utomo. 1. Mooladhar. 2 Svadhishthan 3. Manipoor 4. Anaahat 5. Vishudhi 6. Ajna 7. Sahasrar. Bebarengan karo Chakra Ajna ing panggonan tartamtu padha sebutno Bindu Chakra banget. Mangkono Sahasrar (Brahmarandhra) dianggep stasiun pokok ing bentuk Lotus 1000-petalled utawa naga 1000-tumuju. Realita bebarengan karo iki ana mung 7 Chakra endi Sahasrar ngratoni ngisor 6 Chakra. Iku sanget padha kelenjar hipofisis kang pangareping kabeh kelenjar endokrin. Iki 6 Chakra bisa ngandika dadi loro dhewe dumunung lan uga minangka gegandhengan kanggo siji liyane kaya mangsa saka taun tunggal gandhengane siji liyane. Lagi uga disebut watu saka 6 mil lan 7 th siji tinimbang kang watu iku candhi sakti.

A sekte tartamtu saka Yogis nelpon iki Chakra 7 badan IE 1. Fisik awak 2. Etheric awak 3. Astral awak 4. Mental awak 5. Kasukman awak 6. Kosmik awak 7. Gaib awak. Awak fisik bisa katon karo kita reged mata. Ing organ ing awak bisa wikan kanthi ndemek wong utawa liwat cara liya.

Awak liya iku kang pikirane sing lair. Kene siji pengalaman seneng / Dislikes, bab / ngenyek, siji dhewe / alien, kabingahan / discontentment, Uni / misahake lan liyane kuwi manis / pait pengalaman. Iki awak etheric kang Theosophists Label minangka etheric kaping pindho. Padha mikir punika sinonim karo Kosha Prana utawa klambi ketat penting. Nanging ing actuality iku wis wates luwih nyebar. Iki katon lan diukur minangka 'Biofluxes'. Tansaya wis rembugan iki liwat "Manungsa-Katon-Habroptila". Punika uga disebut Ideosphere.


Awak katelu gegandhengan kanggo pikirane, logika, kapinteran, lan gaib migunaaken akal. Iku gegandhengan sosial prilaku, duwe tata krama prilaku, idéologi, dikarepake, budaya etc Ing awak mental ana pengalaman Chrisye seneng banget saka seni skills lan ing catetan emosi alus. Iki donya sensitivitas. Ing awak iki uripe karep, loman, gegayuhanipun etc awak papat iku awak mental kang kamulyan manifests lan kita wani lan kawenan matures liwat kene. Iku ing basis penulis sing wong kang mangsa. Yen aptly digunakke wong tekan Pinnacle kang urip lan yen menehi kleru, iku ndadékaké kanggo ambruké.

Awak kalima iku badan kasukman lan gudang extrasensory potensial. Sub eling atine iku ing sawijining Indhiya. Ing awak enem sing digawe Rishis, wong kalentu, Yogis, wong saka timer kontrol etc Ing awak kapitu prabédan ing adhedhasar "tambang lan kagungan" wis ngatasi. Swara punika awakened ing perasaan saka "donya minangka salah siji siji kulawarga" lan "kabeh djalmo sing bagean saka banget nyawa". Kene siji ngalami siji nyawa lan awak saka Brahman. Iki wilayah swarga lan rohani mardika.

Ing Purana Shiva ana legenda aneh babagan putra Shiva kang Skand utawa Kartikeya kang lair. Gusti Shiva felt sing perlu kanggo beget putra wani sing bakal ngatasi dhemit lan netepake pamarintahan Demi-déwa. Mangkono dhewek Ditampa pandonga saka Demi-déwa. Shivaji kang semen manifested minangka geni. Parken, kang permaisuri, Tukang metokake geni iki lan Empu Vaishwanar njupuk wangun wadon lan imbibed iki semen ing wangun geni marga garba. Nalika Skand lair dhewek dicethakaké dadi luwih gaib Brilliance sing ana masalah minangka sing bakal mburi lan nourish Dèkné. Parvatiji durung duwe pengalaman. Mula iki tugas iki dijupuk munggah dening Kritikas ing 6 (Pleiades Bintang). Padha reared lan wedi Skand. Skand dicethakaké 6 cangkeme supaya minangka kanggo ngombe susu saka Kritikas ing 6. Mula Kartikeya uga disebut Shadanan (6-tumuju). Sanalika dhewek gained bisa dhewek nyerang dhemit lan entuk kamenangan wong kang takon Demi-déwa kanggo njupuk liwat reins.

Iki Skand inkarnasi kudu nyawang minangka klompok Chakra ing 6 (plexuses) gandhengane Kundalini Shakti bebarengan karo pengaruhe. Siva kang Retas (semen) iku nanging Kundalini geni daya lan supaya imbibe iku Vaishwanar utama punika kasebut boten. Ing Chakra 6 minangka Kritikas 6 menehi susu lan dadi nyawa wani ing arena kuat saka nyawa, sing temen maujud kasukman aspirant sing wis aktif kang Kundalini daya ngompliti kanggo alim kasukman gol.


Iki 6 Chakra saiki ing sisih subtle saka Merudand bisa dibandhingake powerhouses listrik uga lan transformer. Sawijining fungsi iki kanggo narik kawigaten energi ing donya subtle lan kanthi mangkono nourish reged, subtle lan sembrono badan.

Miturut tantra Science kakuwasan pangareping ing donya diklasifikasèkaké ing 7 cara: Parashakti, Jnanshakti, Icchashakti, Kriyashakti, Kundalinishakti, Matrishakti lan Guhyashakti. Uni kabeh iki disebut "Grand Unification saka Farsus" lan materi riset lagi conducted ing lapangan iki.

Ing èlmu rohani siji ketemu gambaran saka 7 donya, segara, gunung, bawana etc Sampeyan ora bisa hubungan kanggo Geography. Amarga ing kasunyatan iku gambaran saka arena kasukman bebarengan karo sawijining titah lan potensial. Iki 7 sing Wikipedia saka perhiasan emas lan ing siji ketemu kabeh kang wong mbutuhake ing reged lan subtle urip.

AN mréntahaké kanggo di ajeni nonton

Dear di ajeni nonton:

Kita darmabakti diri nyebaraken ajaran pungkasan Wikifikasi RISHI Shriram Sharma Acharya. WE nglakoni BY PERKASA BOOKS IN Hard salinan Wujud lan situs Keliwat. FOR iki tugas sakti We mréntahaké kanggo kita nonton Sutresna TO musna SPONSOR liyane kuwi sakti Literature OUR Revered PRECEPTOR. DO Kindly Elinga yen OUR misi nyebar iki Wedjangan Suci BANG SO AS TO generate donya tentrem-rahayu lan donya manunggal.


Mula yen sampeyan wis ngormati Shriram Sharma Acharya'S sastra lan kasengsem ing musna nyeponsori liyane kuwi sakti teks banjur KONTAK MR. Ashok N. RAWAL AT Dipuntedahaken alamat.

MR. Ashok N. RAWAL C / O GAYATRI PRAGNA pith OFF. VISNAGAR ROAD Pana. Geb Mehsana 384 001 NORTH Gujarat INDIA

Tel NO: + 91-02762-251160 E-mail: ashokrawal@shriramsharma.com

Kagiyatan BRAHMIC eling miturut yurisdhiksi OF Kundalini Shakti

Ing awak manungsa siji ketemu lan gudang sugih saka divinely eling cahya. Nanging saben dina urip berkas sethitik banget lagi digunakke. Mung bagean banget menit iki cahya


digunakake kanggo mangan, turu lan saben dina tumindake aktivitas. Amarga pakulinan sadurungé mung bagean cilik digunakke. Keraguan ana akèh daya saiki nanging ing negara latent. Yen diaktifake supaya minangka kanggo manfaatake kanggo cocok tujuan banjur siji mung bisa kaeraman ing tugas kang bisa nindakake ing sawijining aegis. Siji Wonderstruck kanggo ndeleng usaha tenanan lan aktivitas iki jiwo gedhe. Biasa mung 7% energi listrik sing pervades awak lan endhas digunakke dening laymen paling sibuk ing saben tumindake. Sisih isih bisa diaktifake miturut awakening ing Shakti Kundalini (Gaib Serpent Power) saiki ing saben individu. Siji bisa dadi karohanen minangka akeh kuat minangka salah siji awakens iki latent Kundalini daya saiki ing kita kabeh.

Ilmuwan kuwat opine sing anatomi otak manungsa iku rumit banget. Ing saben neuron rumaket dening 60,000 synapses. Transfer saka rangsang (pesen) saka siji neuron liyane iku saka kacepetan 360 mil / jam. Banjur padha bali menyang posisi sing asli. Kabeh iki impulses teka saka otak energi electrical. Miturut Swedia kang Biologist, Pemegang Hayden, iku amarga rangsang iki electrical sing panginten sel dadi sensitif syaraf. Aktivasi radiance, kémah, diskriminasi iku asil saka rangsang saka sel iki.

Miturut misuwur wuyung-ilmuwan Albert Einstein ing gudang memori manungsa nduweni daya kanggo nyimpen 1000 arab impulses (pesen) kang Jumlah menyang kaping 5 informasi tartamtu ing 30 Vols. saka Wikipedia Britannica. Otak manungsa arupi 10 arab syaraf lan 10 arab synapses punika gudang mirunggan kuwalitas lan kothak Piandel. Akeh ilmuwan lan otak specialists kaya Dr DC karang, LH Sneider, Dr William Horvij, Dr Martin W. Bar etc ing kang kaget karo ciri khusus saka otak wong iku ngluwihi tekan saka wong mbangun kuwi super komputer kaya otak. PENGARANG : Shriram Sharma Acharya ngedegaken saka International Gayatri Family ana gedhe Yogi seer lan incarnation Gusti Allah sing wrote volume saka jurnal sastra utamané ing kasukman subjek kanggo donya kawulo lan tentrem. Kanggo luwih ilmiah sastra e pls visit http://www.shriramsharma.com/books.htm www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org lan http://www.awgp . org / DESCRIPTION: gratis e- buku ing Chakra Meditation -ESP, Nirvikalpa Samadhi utawa pikiraken gratis setengah sadar, Attaining Ridhi- Sidhis utawa Gusti , Future èlmiah Agama, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga hubungan kanggo Neurosciences- ESP , Endocrinologi, Anatomi , Psychology & Sociology kanggo 1 ) materi & kasukman kamakmuran & 2) uniting donya peacefully minangka kulawarga. Kito punika situs web strictly non -komersial kang yakuwi ing sadhar ing umur lawas ngimpi saka gedhe lan thinkers pemimpin donya: A ayu borderless donya. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-buku Ultra Telepathy swara parapsychology Metafisika nirvikalpa Samadhi polusi Yoga tantra film internet hypnotism ekologi astrologi diwas kalki bioelectricity surgery laser ozon radar kaku kreatifitas Arkeologi Indus Valley Peradaban krisis bahan bakar pangan


kekurangan kidul Kalimantan biografi Guru donya tentrem atine psyche Bethara syaraf subtle eling nyawa gaib bakawali kelenjar endokrin ESP Chakra plexus semedi wangsit konsentrasi kapinteran panginten mikir Cheiro Nostradamus Aurobindo Bliss otak vedas solar srengenge energi suci murni pangertèn organ Prana Avatar Sathya cahya sel hypothalamus pituitary transformasi futuris pangambah prediksi naga daya urip Etika manungsa integritas karakter vagus tantra Mooladhar atom neutron proton

Sing gedhe-gedhe langka, siji sumerep sange khusus radiance saka kanak-kanak dhewe. Iki Ajaib saka Kundalini awakened (Gaib Serpent Power). Acharya Kanakku ing umur tender 3 taun wis mastered kang basa ibune Malayalam. Panjenenganipun memorized Legenda ing Puranas etc dening pangrungu padha saka wong tuwané. Piyambakipun diparingi upacara Utas ing umur 5 taun lan langsung dikirim kanggo luwih pasinaon. Miturut umur 7 taun wus mastered Vedant, pokathe Texts etc Ing umur 8 taun piyambakipun miwiti dadi Sanyas. Ing wektu cendhak banget dhewek dadi Sidha Yogi. Miturut umur 16 taun wus rampung kang tulisan saka Tafsiran ing kabeh sanadyan jroning Texts utama.

Kuna sajarah India budaya punika seksi bebener iki sing ing area nyawa kamajuan ing Rishis padha cara ahead saka wiwitan banget sing urip. Siji bisa maca akeh kuwi nang kang menehi kita sak klebatan asil saka awakened dingerteni gaib kasugihan.

Sampeyan bisa sing sawetara nonton bisa nemokake nang ing ndhuwur sing exaggeration więcej. Nanging siji ngirim Wigati sing ana conto anyar akeh banget. Alexandra Graham Bell nemokke telpon ing umur 20 taun lan Bilver tengen nemokke montor mabur ing umur 32 taun. Ely Whitey ing umur 29 taun nemokke mesin sing misahaké katun saka sing wiji lan Blaise Pascal nemokke kalkulator ing umur 32 taun. James Christian ing umur 12 taun wis mastered macem-macem basa kaya Arab, Yunani, Ibrani, Flemish etc Kabeh wong wis aman Panggonan ing "Guinness Book of World Records."

Panyair misuwur Gatey ing umur tender saka 14 taun wrote misuwur puisi "Pikiran ing Disteto Jahshua Kristus dadi neraka". Victor Hugo dening umur 14 taun wis ditulis 3000 puisi. Saint Jnaneshwar wrote "Jnaneshwari Geeta" ing umur 15 taun. Sikandar ngiwa ing kampanye donya ing umur 20 taun. Ing Sindhi Raja Akbar minggah tahta kerajaan ing umur 19 taun lan dadi banget misuwur. Kaisar Akbar ing umur 20 taun lan Shivaji ing umur 19 taun minggah tahta kerajaan.


Analisis lan pirembagan Kundalini èlmu ing kasunyatan kesadaran saka gaib latent kakuwasan. Yen sing kasukman Yogic laku bisa liwat obat banjur siji bisa extraordinarily nggedhekake gegayutan karo jasmani Awet ramalan Radiance. Ing tingkat saka kÊmah, kawenan, wani, semangat, vigor, alertness, engrossment lan pangerten supaya bisa dadi luar biasa sing aktivitas digawa metu liwat medium iki bisa perforce narik kawigaten gedhe sukses.

Wangun menungsa banget padha nanging sing karakter punika supaya mawarni-warni sing siji iku mung melik. Supaya akeh wong senadyan gadhah anatomi normal sing durung urip saka abject nglokro lan manggon gesang gedhine beban. Ing tangan liyane ana wong karo kuwi padha kahanan sing dening sing kuwat ramalan daya nggawe kahanan kuwi sing padha nampa gunung kang sukses. Senajan sing urip wis kebak saka alangan durung padha Ngonversi mau menyang dhasar watu saka sukses. Sing gedhe bakal daya menehi wong kuwi path saka sukses sing padha gampang tekan sing gol. Padha tresna kabeh alangan sing wis ing cara lan triumphantly tekan panggonan sing. Iki Ajaib awakened gaib daya.

Awak dipengaruhi dening pikiran ing proses mirunggan. Ing kahanan nalika sumber saka penting pasukan listrik ora cocok, mutung kabeh kita gegayutan karo jasmani aktivitas. Iki nyebabake penyakit lan penyakit lan ing urutan ngalahake iku kita njupuk obatobatan. Nanging katon sing amarga sabab akah penyakit ora tackled mlaku apa mengkono yen kita njupuk obat-obatan penyakit pisanan katon lan penyakit anyar njupuk over. Penyakit mung diganti wangun nanging ora ilang ing toto. Supaya saking iki pasangan wong ngirim nggedhekake siji gegayutan karo jasmani listrik gudang lan yen iki experimented ing diseased gegayutan karo jasmani bagean, siji bisa njaluk asil gedhe.

Yen atine mantep kien, delusion, pikirane, kepinginan etc, wong bisa dadi sumringah lan pimpinan wong diantara. Malah ing biasa kahanan nalika ana liya utawa AIDS manungsa durung kuwi wong sing individu magnetisme narik kawigaten menyang piyambak kabeh sing padha sing mbentuk kosmos. Kuwi sumringah wong majokake ing gesang ing dhewe kekuatan spiritual lan nggawe lan patemon kaya shrub pring, tekan dhuwur mirunggan ing kabeh lingkungan gesang. Iki asil kang utama aktif penting pasukan. Iki jebule punika Shakti Kundalini (Gaib Serpent Power). Yen diaktifake wong dadi beban sing gratis lan sing ora wedhi lan combats alangan, hardships ing kuwi cara kaya kang wis nuduhake marang profesional skills ing stadion olahraga.

Konyangan apa daya saka pangertèn organ. Everyone ngompliti tangan, sikil, mripat, kuping, ilat etc nanging ing wong ana sing panutup kahuripan kaya ing awak iku pasukan


penting. Sanajan aku ora langsung nemu pasukan penting kita durung nampa orane sawijining. Ing cara sing padha liwat lan sadhuwure fungsi biasa saka organ pangertèn ana potensial kuat saka pangerten lan tumapake dhuwur leveled tugas sing subtle ing alam. Iki diarani extrasensory potensial. Iki ora katon ing kabeh manungsa biasa nanging yen wong kang psyche diaktifake karohanen banjur ing wong extrasensory potensial banget ing karya. Extrasensory potensial klebu imprints mikayunin liwat gesang, ngerti siji dhewe lan wong 'mangsa, ngerti acara njupuk Panggonan ing tebih bantala tanpa pitulungan sembarang perkakas technical, ngirim siji dhewe pikirane kanggo wong, mangertos liyane pikirane lan maksud etc Punika disebut Supramental ana Science lan conto tanpa wates kasebut ing donya kabeh. Miturut Yogic Ilmu ana reaksi mirunggan ing Chakra Sahasrar minangka asil Kundalini Awakening. Pusat gaib saka extrasensory potensial kanthi menehi munggah sing negara semaput dadi aktif lan padha miwiti ningali, pangrungu, ngerti bab kang biasa mesthi wis mokal. Kita reged pangertèn organ bisa tau weruh / ngerti obahe ora kapetung saka Inter-lintang papan, sawijining swara lan lampu. Iki reged pangertèn organ mung bisa imbibe reged kawruh ing donya. Nanging yen siji extrasensory potensial diaktifake, iku bisa mangertos wiyata kaya Sidhas sing wis mèlu dalan saka Yoga. Sing gedhe-gedhe langka iki potensial extrasensory wis diaktifake ing punjul Lair lan sawetara liyane karo kuat efforts uripake urip iki.

Ing India Agama Sajarah siji bisa nemokake conto ora kapetung wong Duwe ngrambah extrasensory potensial liwat Kundalini aktifitas.

Sanjay di lungguhi ing kedhaton marang sing mlaku kanggo katrangan Raja jalada apa iki njupuk Panggonan ing perang Mahabharat.

Chaitanya Mahaprabhu wis weruh Lilabhumi (Panggonan ngendi gaib olahraga padha digawa metu) saka Gusti Shri Krishna. Lakune saka Benggala nganti Vrindavan diadegaké minangka titik wong sing jiyarah.

Nalika swami Vivekanand ana ing Inggris piyambakipun kepanggih Jamshedji Tata sing wis musna ana kanggo njaluk ijin kanggo Nggawe pabrik wesi. Tata ketemu Swamiji lan takon Swamiji kono bisa njaluk cukup saka jumlah biji wesi, batu bara lan banyu. Swamiji karo kang gaib hindsight takon Tata nyiyapake kang pabrik ing distrik Sinha bhumi bengali saka Bihar ing bank-bank Sakchi kali. Ing wilayah, ngandika Swamiji, sampeyan bakal nemokake bahan cukup mentahan menyang nyiyapake pabrik.


Ing awak reged lan ramalan wilayah ana akeh Chakra kelenjar, plexuses, Naadis lan aliran gaib energi. Diantara iki sawetara ana ing reged-fisik awak lan liyane ana ing badan subtle lan wae. Kareben kanggo ngaktifake badan iki 3 siji wis kanggo nindakake kalentu lan Yogic laku manéka warna tingkat. Nanging yen iki laku spiritual sing dijupuk munggah ing dhewe daya siji banjur njupuk wiwitan akèh wektu lan uga kebak hardships. Nanging yen siji nemu wong iku bantuan kanggo ngaktifake badan reged, subtle lan nyebabake banjur tinimbang nglakoni dawa ruwet kalentu, siji bisa ing entuk manfaat span wektu cendhak relatif karohanen. Iki ngirim ora bakal kasebut biasa.

Ing garis ing ndhuwur mung kanyatan iku wis rembugan kang teka ing yurisdhiksi awak lan pikiran. Yen iki sing ngalami évolusi karohanen banjur siji attains mirunggan sukses ing Kundalini sembahyang (Gaib Serpent Power). Loro saka ana 2 wilayah liyane disebut kosmik eling lan Brahman eling. Supaya nguatake wong ombak nyawa listrik ana kang gedhe bantuan.

Prakriti (Basa Nature) iku kosmik eling. Kitab Suci sarjana nyebataken Ajeng (illusory daya Allah). Sawijining gerakan langsung lan mlaku ngatur aktivitas ing donya. Ilmuwan kanthi mbukak Tutupéng entheng saka kosmik eling (alam) wis digawe akeh pepanggihan lan panemon. Nanging apa wae wis ngrambah dening ilmu modern bisa dibandhingake ukuran wiji wiwit gunung-kebak rahasia ilmu durung tetep katutup. Ana durung dadi luwih isih sing perlu unfolded. Sampeyan bisa sing iki ditemokaké ora bisa digawe karo technical perkakas lan mesin. Empu tingkat manungsa awakened eling ngirim dadi subtle iku bisa ndeleng sisih jero saka ibune alam (Prakriti) kaya Piece banget bening saka kaca. Iki tataran bisa ngrambah dening nggawe radiance ing area Kundalini.

Cabang saka anak procreation kuwi sing tinimbang iku kang winates kanggo nuroni isine area gen lan kromosom. Iki cabang saka ilmu diarani Genetics. Biasa kaya manuk lan galak liyane malah wong nglairake anak nanging wong Panjenengan ora duwe kemampuan kanggo nggawe dhuwur leveled khusus kuwalitas ing bocah-bocah sing. Keraguan siji bisa ndeleng tiyang sepah kang kulit werna, wangun ing mata etc ing awak nanging apa sing arep karakter utama saka anak bayi? Apa khusus kuwalitas ngirim kawentar ing pribadine utama saka anak? Sing awam biasa bisa tau ngadili kabeh iki aptly nanging Kundalini awakened (Gaib Serpent Power) bisa ngilangaké kang pikiran kepinginan. Ing India Mythology (Puranas) ana conto innumerous saka ibune dadi meteng tanpa nuroni lan iki ana bisa narik kawigaten dening subtle gaib kakuwasan ing basis kuat kasukman laku di tangani dening wong. Kuwi bayek bayi tansah kebak radiance lan gaib kamulyan.


Kunti nglairaké Karna karo Surya kang (srengéngé) daya, Yudhisthir saka Dharmaraj, Werkudara saka Vayu, Arjuna saka Indra tanpa Uni seksual. Madri dheweke maru iki uga mulang iki ilmu rahasia lan minangka asil liwat ashwini Kumar iku daya nglairaké Nakula lan Sahadewa. Ing cara sing padha Anjani nglairaké Hanuman karo Vayu kang daya. Mangkono iku nyobi saka génétika Engineering ing ilmu modern saka 21 St abad koyone banget dwarfish comparison kanggo mitologi conto ing ndhuwur. Ora mung iki nanging ing kuna kaping liwat kasukman pacobèn anak mirunggan karo aktif extrasensory potensial wis dijupuk lair. Gusti Ram lan para sadulure 3 dilairake minangka asil Putreshti Yadnya. Dhrupad begetted kasamaran lan Dhrishtadyumna liwat Yadnya. Kasamaran duweni mirunggan kaendahan, diskriminasi lan perusahaan. Dhrishtadyumna ana Kepala Tentara saka Tentara Pandawa sak perang Mahabharat.

Vritrasur banget lair amarga eksekusi saka Yadnya. Ora ana gegaman bisa mateni wong. Iku mung bledhèg sing digawe saka Rishi Dadeechi kang balung (sing padha karohanen aktif) kang bisa mateni Vritasur. Ing atmosfer saka aktif penting pasukan kuat gesang pasukan listrik kui liwat kuat tapa bisa ngaktifake khusus radiance ing bayi babes. Ing basis dilairake Ka-Kush ing Rishi Ananthanarayanan kang Pertapaan, Bharat ing Maharshi Kanva kang Pertapaan, Vatsaraj Udayan ing Maharshi Jamadagni kang Pertapaan etc karo Srengenge katon padhang Radiance.

Ana sistem tradisional karo referensi kanggo kosmik eling (alam). Amarga tutul saka kosmik eling kang bisa nggawa babagan winates utawa nyebar owah-owahan. Ing proses iki yen wong dadi kepinginan bisa nggawa babagan owahan perlu lan migunani ing Geografi kosmos karo bantuan kang kasukman kakuwasan. Kanggo ombone gedhe kosmik eling bakal dipengaruhi dening iku.

Ing Dakshineshwar ana dhiskusi saka pengaruh eling ing alam. Siji Pengabdi bilih amargi karakteristik umum Basa Alam siji tetanduran bisa menehi mung siji jinis kembang nanging pengaruh saka eling menehi luwih saka siji macem-macem kembang ing siji tanduran? Paramhans mangsuli: Ing tingkat eling iku bisa kanggo nggawa babagan meh kabeh jinis owah-owahan.

Nalika dina sabanjuré sawetara devotees teka padha weruh padha mawar tanduran karo 2 warna beda roses. Ana abang ing werna lan liyane ana putih. Ing gumunake nalika padha teka Paramhansji, sing terakhir namung ngampet. Kanggo wong mursid gedhe sing kebak gaib daya kabeh iki banget biasa, nanging supaya instill iman babagan nyawa eling (Gusti Allah) ing atiné laymen padha nindakake kaya sange feats. Kabeh iki ora exhibitionism lan tau ngirim iku bakal rampung Adji siji gaib kakuwasan.


Legenda misuwur Bhagirath sing liwat kalentu digawa kali Ganges bumi saka swarga ngandhani kita carane piyambakipun dados siji karo kosmik eling lan carane manungsa eling bisa ngereh iku. Bojo Atri kang Anasuya liwat dheweke daya austerity ditulung siji stream Manasarovar kanggo mili ing wilayah Chitrakoot ing bentuk kalie Mandakini. Kabeh iki acara sing enumerated liwat kene kanggo nuduhake carane penting iki conto sing kang biasa sing digatèkakÊ dening wong kang pracaya marang bukti nyoto mung. Kabeh iki transformasi alam sing bisa malah dina.

Brahmana eling iku sinonim karo Gusti Allah eling. Iku Gusti saka kosmos. Ora mung iki nanging wis imbued manungsa awak karo Basa kang nature dhewe Cast. Ing besar (kosmos) apa wae iku ana ing microcosm (individu). Apa wae iku ana ing nyawa kabehmrembet (Gusti Allah) iku ana ing jiwa individu (man).

Gusti Allah ora kaya siji entitas. Amarga ora kapetung reged, subtle lan sembrono badan conjoined kanggo Gusti. Sawetara iki ana kang banget biasa sumelang lan liyane wis kebak saka gaib kakuwasan. Nanging ora ana wong sing merdika. Lagi jumbuh kanggo Brahman (Gusti Allah) mung minangka akeh mutiara sing Utas ing Utas siji. Listrik travels diantara kabeh kabel ruwet lan kanthi mangkono bakal buyar. Iki listrik saiki namung bab nang endi wae lan bisa digunakke kanggo ono gunane gol. Ing proses iki Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) iku ora mung gandhengane wilayah saben saka kosmik eling (Para Prakriti) nanging adhedhasar syarat tartamtu bisa conjoin menyang nyawa kabeh statures sing jumbuh kanggo Gusti Allah. Iki panyiapan saka hubungan ora tanpa tujuan. Amarga konco iku ana penting nimbulakĂŠ lan karo hubungan iki gol sing temen maujud. Iki prestasi gigantic. Menawi aspirant netepake sesambetan kaliyan saben unit alam (Prakriti) lan Gusti Allah minangka asil iki executes tugas migunani banjur mung bisa dibandhingake sarana geni kang asil narik uniting karo bahan bakar.

Liwat ngganti siji bisa njaluk sambungan telpon ing sembarang kutha lan kanggo sembarang individu. Ing cara sing padha nalika conjoin kanggo nyawa eling (Gusti Allah), sampeyan bisa ngirim pesen, pituduh, panjalukan, swara kanggo Sopo wae ing donya kabeh lan adhedhasar kang potensial lan kepinginan bisa njaluk jawaban banget.

Brahmana pusat punika Brahmarandhra (kulit wilayah). Iku kene sing siji ketemu ing Kamal Sahasrar (1000-petalled teratai). Punika uga disebut Pole Lor. Kosmik eling (Prakriti Chetana) iku saiki ing Chakra Mooladhar (plexus) saka awak kita. Iki sumber akah transfer listrik. Ing Mooladhar Chakra rumaket menyang Kamal Sahasrar liwat


Merudand kang Devyaan Marg. Iku uga Brahmadand. Iku uga sangam Triveni (3-melu fokus titik) saka 6 Chakra (plexuses), Ida, Pingala lan Sushumna. Kabeh iki pirembagan Kundalini Science iki ngarahke ing unfolding misteri saka kapentingan èlmu iki kuna, nampa ing mokal liwat kasukman kalentu lan keterangan kapasitas manungsa ngontrol manungsa eling.

PASAL sewelas Dewi Kundalini, INDWELLER IN THE MOOLADHAR Chakra

Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) wis dibandhingake energi listrik, daya lan aura. Ing salah siji Kitab Suci Pengarang lagi ngandika dadi sarwa minangka baris kilat. Ing Pengarang liyane punika bilih Kundalini akin kanggo gaib Vaishwanar geni lan kuat geni semangat.

Ing Yogakundalyopanishad punika bilih:

Sing Kundalini semayam ing tengah saka Chakra Mooladhar ing bentuk nyawa radiance lan Brahman Radiance. Iku kita gesang pasukan ing wangun radiance lan pasukan penting.

Ing cara sing padha ing Vijnan Mahayog punika bilih:

Ing Chakra Mooladhar cahya nyawa katon minangka geni. Ing Chakra Svadhishthan katon minangka njupuk saka Koral. Ing Chakra Manipur iku semlorot kaya listrik. Ing Chakra Nabhi iku kaya cahya saka kilat. Ing Chakra Anahat iku kaya wangun saka lingga, ing Chakra Vishudhi putih minangka ing werna lan ing Chakra Taalu ana sing pengalaman saka ba lan formlessness. Ing Chakra Bhroo iku kaya semangat saka wangun kita jempol. Ing Chakra Ajna iku kaya semangat kumelun lan ing Sahasrar kaya kapak mencorong.


Ing ndhuwur simbolis gambaran punika sak klebatan saka daya listrik saka Kundalini Mahashakti. Mesthi, ing basis saka panaliten ilmiah lan bukti siji bisa nelpon Kundalini minangka bagéan kuat saka manungsa listrik. Gun wêdakakêna bisa salah siji bantuan ing kobong aman krupuk utawa kaya dynamite jotosan mati ageng gunung-gunung. Sawijining wangun korek listrik bisa katon ing pasuryan utawa minangka aura awak lan liyane kuat wujud bisa katon kanthi mbukak 3 Rd mripat saka Shiva kang obaran wis munggah Kaam Dev (Cupid) kanggo awu. Vyaadh saged obaran awu minangka asil Damayanti musibat. Ewu anak unruly Raja Sagar saged obaran kanggo awu. Bisa Indra lan bulan nemu ambruké amargi Gautam musibat. Klan yadav bisa njaluk numpes amargi Durvasa musibat. Iki electrical Kundalini manungsa sing bisa njupuk munggah wangun sing elek. Sampeyan bisa uga disebut "dynamite Rohani." Biasa energi iku saiki ing saben nglewati saka wong. Nanging liyane klempakan ing otak, jantung lan kelamin (Mooladhar Chakra). Ing sanadyan jroning sebutan iki fires 3 disebut Ahitagni, Dakshinagni lan Gahrpatyagni. Iki uga Nepal, Mahachandi lan Mahadurga (ing Goddesses 3). Amarga closeness saka rong individu energi biasa saka dawa penting pasukan Buta penting pasukan cilik. Amarga asosiasi suci utawa vile pengaruh apik utawa ala. Uni saka lanang lan wadon iku olahraga gaib energi iki. A man tapa performs kalentu iki banget Yoga geni. Geni saka weteng (Jatharagni) digests pangan lan njupuk iku menyang tataran saka SEMEN tatanan. Priya lan wanita agitated dening geni saka seksual passion (Kaamagni) diobong piyambak kaya moth ing semangat. Geni saka wicara (Vaani Agni) ndadekake kanca utawa foes apik karo / ala wicara. Ing radiance ing padinan, nyk saif lan Varchas kalebu Brilliance ing kabeh manungsa. Geni saka Brahman (Brahmagni) semayam ing Kamal Sahasrar (1000-petalled teratai) lan menehi nyawa individu wahyu saka Gusti Allah. Geni saka sentiments (Bhavagni) ing jantung manifests minangka karep, Persahabatan, raos layanan etc Kaalagni utawa geni wektu ngindhuksi pati. Geni saka lethargy (Mandaagni) ngindhuksi lethargy lan penyakit ing manungsa. Ana ora kapetung fires saka jinis iki ing awak manungsa. Dina èlmu materi modern nggambaraké 13 fires kuwi. Kabeh mau duwe dhewe khusus kuwalitas. Diantara wong penting pasukan geni punika Kundalini kang abounds ing gesang pasukan, nekad lan vigor ing manungsa. Punika pitados bilih iki sumber latent energi dikunci ing Wikipedia 6 kunci ana ing manungsa subtle awak. 6 kunci iki Chakra ing 6 (plexuses) kang saiki ing awak minangka electrical aliran, Eddy utawa plexuses. Kitab Suci sarjana wis ngedika saka Chakra lan Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) ing proses banget simbolis.

Shambhavi tantra pracaya sing kaya sampeyan bisa ngetik omahmu dhewe nggunakake kunci lan tombol ing padha cara wong bisa ngetik Brahmalok liwat dalan Sushumna liwat lan ndhuwur Kundalini Awakening. Ing Aryank Taitereya, Chakra disebut Devlok. Adi Shankaracharya nalika njlentrehke iki Kundalini Shakti ing karaoke Lahiri wis bilih Chakra Ajna lan Sahasrar makili Brahman, Brahmalok lan carane dheweke "swims" ing Allah.


Ngisor iki kang description:

O Kundalini, kanthi nguripake bumi ing Mooladhar, geni ing Svadhishthan, banyu ing Manipur, angin ing Anahat, ruang Vishudhi sampeyan menehi lampu kanggo pikiran ing Chakra Ajna. Swara lan ndhuwur iki olahraga sampeyan karo Gusti Allah ing Kamal Sahasrar. Ing Samadhi Paad saka Yoga Darshan Pengarang 36 lagi ngandika: Nalika Kundalini gaib cahya blazes brilliantly wong ngalahake kabeh sorrows.

Hindu agama wuwus 33 crores utawa 33 Koti Demi-déwa. Iki cocog karo komponen 33 utawa manik-kaya struktur ditemokaké ing Merudand (utomo). Iki disebut vertebrae. Ing Merudand punika ing wangun saka ula. Antarane saben vertebrae 2 ana amben saka daging sing ndhukung vertebrae. Mulane iku line ing alam lan ing sawijining sumbu bisa muter sembarang arah. Bisa dipérang dadi 5 bagean 1) guluné - 7 vertebrae 2) thorax-12 vertebrae 3) bangkekan - 5 vertebrae 4) sacral - 5 vertebrae 5) carksegial - 4 vertebrae. Kapasitas ditempelake ing 33 bagean dibandhingaké ketuhanan.

Ora mangu ing Merudand punika kothong (keropos) nanging ora cethek kaya drum. Ing siji ketemu otak sumsum. Ing bunder saben vertebrae IE ing sisih kiwa / tengen ana bolongan ing wangun saka dering saka kang muncul syaraf amba kang nanging Bunch saka cilik syaraf boten ana. Sisih ngisor saka Merudand punika wangun saka conthong lan disebut filum terminal.

Liyane vertebrae cilik ing wilayah tartamtu liyane sudhut lagi. Lagi ora kothong lan nang sing jumbuh kanggo siji liyane. Iki 4 vertebrae nyawiji kanggo mbentuk wangun endhog utawa Bud saka kembang. Iki disebut carcix. Iki werni punika disebut "Kand" ing Kundalini Yoga lan uga disebut Svayambhoo Linga.

Saka pandelengan regional Chakra sing dijenengi minangka nderek. 1) Mooladhar 2) Svadhishthan 3) Manipur) 4) Anahat 5) Vishudhi. Ing Merudand ends ing titik iki. Ing Ajna Chakra punika antarane eyebrows lan Sahasrar ing tengah ing sirah.


Nalika kita gunakake istilah Chakra aktifitas, dimurnèkaké, awakening etc iku mung ateges energi potensial iki pusat rahasia kang dicethakaké.

Kene siji ngirim ngerti rumiyin ing Kitab Suci arena gegayutan karo jasmani èlmu (anatomi) punika nyawang minangka wangun subtle Sciences. Awak reged iku namung Shadow awak subtle. Tau ngirim organ reged bakal hubungan kanggo awak subtle. Nanging mung bisa ngirim nyawang minangka gambar lan wakil. Ana ing organ awak reged wis samubarang kakuwasan gaib diterangake ing èlmu badan kasukman. Saka awak reged sampeyan mung bisa njaluk sak klebatan Mesem saka iku kakuwasan subtle.

Tembung Mooladhar digawe serep saka bagean 2. Mool-Adhar. Mool tegese oyod, basa lan Adhar tegese support. Amarga iku dhukungan dhasar gesang pasukan sing wilayah disebut Mooladhar. Amarga iku ing donya subtle iku siro. Tandha simbolis ing kahuripan sing saiki ing awak reged. Contone ngarsane gaib saka Ajna Chakra katon bisa ing awak reged minangka 2 mata disebut pituitary pineal lan kelenjar. Ing area Brahma Chakra kita atimu ing karya. Mooladhar katon ing plexus sacral saka Merudand (utomo). Amarga saka sawijining kualitas rohani iku cocok iku attains sing status lan kamulyan. Mooladhar punika sumber Prana (penting pasukan) nanging sawijining nyebar alam, prilaku lan distribusi fungsi bisa mung liwat medium Merudand.

Miturut anatomists ndhuwur mung Mooladhar lan rada ngisor Chakra Svadhishthan punika kelenjar prostrate. Kene dumunung semen tengah. Ombak emanating saka ngindhuksi wilayah seksual passion. Ing hormon cemlorot dening iku tanggung jawab kanggo sperma produksi. Ing pranakan wanita banget dumunung ing wilayah iki. Ing wilayah ngisor saka Sushumna dumunung ing bangkekan lan sacral plexus. Iki 2 plexuses ngontrol cipratan polusi lan seksual passion saka genitals. Yen ana sing agitation ing wilayah iki, siji utawa fungsi loro sing kacandhet. Iku saka wilayah iki sing medical masalah keluwihan urination, keluwihan seksual nggusah tekane. Iki wilayah kabeh inspirasi migunani gesang lan uga disebut Kand, Kurd utawa Kaam Beej (wiji saka seksual passion). Kand uga nduweni jeneng liyane disebut Kurma (bulus). Iku wakil saka Kurma Avatar IE bulus inkarnasi Gusti Allah. Amarga saka sawijining kegiatan withdrawing lan mulet sawijining sikil iku jarene dadi simbol saka gaib kakuwasan. Ing wangun saka Kand wilayah punika ngana saka endhog. Punika dibandhingake negara mundur saka tangan lan sikil saka bulus. Ing legenda samodra churning rod churning ana gunung Mandarachal. Gusti Kurma minangka bulus lungguh ing gunung iki lan njupuk sawijining bobot ing pundak. Iki gambaran simbolis kanggo wani dora kuwasane donya utama saka wilayah Kand utawa bulus.


Gedhe bestari wis hubungan pusat hormonal (kelenjar) minangka aspek reged saka Chakra ing 6. Miturut mau ing priya lan wanita siji passed wujud ngalami Êvolusi saka mili listrik ing Chakra. Ing lanang iku ing wangun Pageh lan ing wanita minangka tenderness. Uga iku sak klebatan więcej saka biasa aktivitas saka djalmo urip. Iku ora overstatement nelpon iki kelenjar endokrin sing secrete hormon minangka tenung kothak. Ing ngisor iki sing 6 hormon kelenjar: 1) Pineal (hormon - ceratonin lan melatonin) 2) pituitary (hormon wutah) 3) Tengkorak (thyroxine) 4) Thymus (reproduktif hormon) 5) Adrenals (adrenalin, ACTH) 6) gonads ( testosteron lan estrogen).

Biasa ula-kaya Kundalini lan Chakra kaya Ajna, Sahasrar etc sing umum ing negara latent. Ing jero turu utawa unconsciousness wong banget katon minangka sanadyan iku mati. Ing kuwi negara dhewek kĂŠlangan kabeh eling lan eling. Sanajan wong robs wong iku ora weruh. Sanajan pangagemane sing dibusak iku ora weruh saka iku. Nanging nalika iku wakes munggah dadi kebak weruh saka pangwaosĂŠ lan losses banget.

Aliran biasa saka energi listrik gegayutan karo jasmani iku ing negara latent nanging yen incited lan ngaktifake liwat kasukman laku banjur ana transformasi gedhe.

Nalika kuwat angin telak bolongan saka suling, swara Emanates saka iku. Kajaba yen kuwat angin kenek klompok akeh pring wit, geni alas bisa ensue.

Siji bisa ndeleng godhong garing, suket, bledug etc nusul cepet obah sepur, mobil etc Nalika banyu poni marang ageng rocks kali banjur mundhak dhuwur. Nalika wings saka banyu-rodha banjur muter siji bisa malah tlatah gandum pari-parian kanggo njaluk glepung gandum. Nalika technical perkakas ditempelake grojogan sing rawuh mudhun saka dhuwur gedhe, listrik wis kui. Typhoons, angin gedhe, cyclones menehi kita rasa sing mirunggan Awet. Mangkono nalika Chakra sing incited lan aktif, kabeh badan 3 IE ing reged, subtle lan sembrono badan simmer lan kanthi mangkono menehi kita introduksi saka sawijining daya.

Ing macem-macem kasukman teks iku ngandika:


Iku Demi-Dewa-dewa sing menehi kita raos obyek bisa tau menehi kawilujengan. Sing menehi kawilujengan rohani ora bisa menehi pangertèn sing adoh. Nanging Kundalini Shakti menehi kita loro IE obyek pangertèn lan kawilujengan.

Ing Vijnan Mahayog lagi ngandika:

Yen wong Mooladhar Shakti punika turu banjur kang kabeh donya punika asleep. Nanging yen wong kang Kundalini Shakti awakens banjur takdiripun banget bakal Bloom.

Yen Mahatantra lagi ngandika:

Yen wong Kundalini Shakti punika awakened banjur Vaikhari kang, Madhyama, Paraa lan Pashyanti Vani (wicara) banget awakens. Kaya wong kang wicara tansah rawuh bener.

Ing tantra Yogini lagi ngandika:

Sanalika minangka Kundalini awakens sing wong utama Grandeur lan kamulyan bisa cetha wikan.

Ana kedadean misuwur ing Mahabharat endi Bhishma Pitamaha ana sungkan ngladosi para pigura kena nalika srengenge ana ing Dakshinayan. Piyambakipun kapéngin mati ing Uttarayan. Mula dheweke milih Marg Devyan kanggo nggayuh donya liyane. Malah kene ana sing kedadean saka Kundalini. Dakshinayan geni saka Kundalini lan Uttarayan punika energi saka Brahmarandhra ing wilayah sirah. Devyan punika path saka Merudand. Ing Kundalini Awakening laku saka Bhishma ana setengah lengkap. Kareben kanggo ngrampungake wong endevaoured ing arah nalika lying ing amben panah. Nalika gol iki kawujud ninggalaké kang kena awak.

Ing Atharva Weda (19/37/1) iku ngandika:


O geni saka nyawa, Amarga cahya rahmat, mbok menawa, radiance, nekad, vigor kebanjiran ing kula. O geni, bisa uga 33 departemen pangestune kula.

Ing Yajurved lagi ngandika:

O geni gaib, dening dadi umur, kĂŠmah, anak apik, kasugihan, cetha kapinteran, katresnan, Ama Keng sampeyan bisa pangestune kita.

Modern ahli ilmu jiwa ngomong sing Kundalini (Gaib Serpent Power) iku energi latent atine semaput. Chinese lan Jepang pengikute Yoga nyebataken Chi Ki, daya.

Penulis AmĂŠrika Dr Lee Senelia ing kitab kang "Kundalini sayah lan Transcendence" nalika nulis bab pentinge Kundalini ngandika yen Kundalini punika awakened wong bakal dadi luwih aktif. Karakter radiates lan sing potensi saka otak didhelikake catetan kang digunakake ing negara latent.

Vrihajabalopanishad says:

Nalika iki geni wektu IE Kundalini travels mudhun, wong dadi banget loro fisik lan mental. Nanging nalika iku mundhak ndhuwur iku menehi wong gaib kakuwasan (Sidhis) lan ndadĂŠkakĂŠ marang Brahmalok.

Ana sing crita menarik ing Puran Skand. Ing awal nggawe Brahmaji dileksanakake penances kanggo span dangu. Minangka asil geni kuat manifested. Nalika iku kena bumi, iku kejiret geni. Nalika geni wungu dhuwur ing langit terakhir kejiret geni. Saka sing nyk saif sparks pesawat geni kanggo kabeh pituduh 10.


Geni marang Brahmaji: Aku kobong karo keluwen. Menehi kula pangan. Mula Brahmaji marang geni kabeh kang gegayutan karo jasmani bagean siji mangan. Nanging sing keluwen geni iki ora satiated. Mula murub nalika tyeluk "keluwen-keluwen" Miwiti nangis banget.

Amarga Brahmaji wis ora solusi kanggo kurban ngandika: O geni, Sampeyan kudu ngetik badan banget kepéngin tujuan wong lan mangan nganti kabeh sing mineral. Geni iya persis iki. Geni mangan nganti ora kapetung lanang / wadon sing padha kebak kepinginan. Durung geni iki ora satiated. Mula Prajapati takon geni kanggo ngetik psyche saka Rishis lan Demi-déwa kono ana nectar. Geni ngunjuk nectar iki lan Empu wareg. Mangkono geni Miwiti manggon bebarengan ana.

Kesimpulan saka crita ing dhuwur iku yen Kundalini lumebu ing arena saka kepinginan, bisa mecahake manungsa. Nanging nalika Kundalini digunakake kanggo kasukman upoyo banjur ora mung dhewe seneng nanging sing menehi bungah kanggo wong harboring iku.

Kundalini dibandhingaké geni alas kang Burns munggah alas ageng kanggo awu. Iku uga kaya geni prau silem kang mundhak ing samodra minangka geni lan gawé samodra sakabehe devoid banyu. Nalika geni tengah saka tanah erupts, ana lindhu lan panas geni njeblug. Manungsa dhasar prinsip daya Kundalini kang rumaket marang kosmik eling lan adhedhasar kepinginan lan perlu iku imbibes energi saka gudang kosmik. Laten naga geni saiki ing Chakra Mooladhar tansah muntaber venom nalika lying ing Kund. Nanging iki venom bisa diowahi kanggo nectar. Kundalini Awakening melu mundhakaken kanggo luwih Chakra kanggo "ngombé" nectar lan Soma Rasa (jus).

PASAL rolas Kundalini --- AN Wujud intense penting sin ENERGI

Umumé sing ambruké connotes makna sing ala lan tangi tegese apik. Asas uga ditrapake kanggo awak utamané satebihipun pasukan penting saka organ genital punika kuwatir. Miturut terming ing Chakra Mooladhar minangka wadon tempik organ lan Sahasrar minangka lanang tempik organ keraguan mung analisis simbolis wis digawe nanging iku


ora dadi adoh minangka tumindak ngangap. Tinimbang ora mbuang energi Mooladhar ing seksual passion iku kudu wungu kanggo wilayah sirah supaya liwat suwene semedi mripat saka gaib kawicaksanan bisa dibukak munggah. Ing turu Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) tatu sak Shivaling semayam ana kaya turu wadon ula. Nanging nalika évolusi lan mundhak munggah menyang wilayah sirah dheweke semayam ing prakara werna abu-abu otak IE ing subtle syaraf jaringan Sahasrar Kamal. Sawise munggah ing Shivling cilik njupuk bentuk gigantic Gunung kailash. Iku évolusi luwih ing 1000 blooming - petalled Lotus disebut Kamal Sahasradal. Mangkono siji kabeh pusat latent otak njaluk diaktifake. Iki magnification saka microcosm kanggo besar. PENGARANG : Shriram Sharma Acharya ngedegaken saka International Gayatri Family ana gedhe Yogi seer lan incarnation Gusti Allah sing wrote volume saka jurnal sastra utamané ing kasukman subjek kanggo donya kawulo lan tentrem. Kanggo luwih ilmiah sastra e pls visit http://www.shriramsharma.com/books.htm www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org lan http://www.awgp . org / DESCRIPTION: gratis e- buku ing Chakra Meditation -ESP, Nirvikalpa Samadhi utawa pikiraken gratis setengah sadar, Attaining Ridhi- Sidhis utawa Gusti , Future èlmiah Agama, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga hubungan kanggo Neurosciences- ESP , Endocrinologi, Anatomi , Psychology & Sociology kanggo 1 ) materi & kasukman kamakmuran & 2) uniting donya peacefully minangka kulawarga. Kito punika situs web strictly non -komersial kang yakuwi ing sadhar ing umur lawas ngimpi saka gedhe lan thinkers pemimpin donya: A ayu borderless donya. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-buku Ultra Telepathy swara parapsychology Metafisika nirvikalpa Samadhi polusi Yoga tantra film internet hypnotism ekologi astrologi diwas kalki bioelectricity surgery laser ozon radar kaku kreatifitas Arkeologi Indus Valley Peradaban krisis bahan bakar pangan kekurangan kidul Kalimantan biografi Guru donya tentrem atine psyche Bethara syaraf subtle eling nyawa gaib bakawali kelenjar endokrin ESP Chakra plexus semedi wangsit konsentrasi kapinteran panginten mikir Cheiro Nostradamus Aurobindo Bliss otak vedas solar srengenge energi suci murni pangertèn organ Prana Avatar Sathya cahya sel hypothalamus pituitary transformasi futuris pangambah prediksi naga daya urip Etika manungsa integritas karakter vagus tantra Mooladhar atom neutron proton

Ing Urut saka kontrol lagi bgt dibutuhake sing dhukungan saka Merudand dijupuk. Yen mangkono eling energi aliran saka Sushumna bisa digunakake kanggo luwih sakti gol banjur Bliss saka Brahman sing siji pengalaman ing n-melu luwih saka kabungahan pangertèn pleasures. Yogic pakaryan kaya Bandah, DDB, Pranayam, Kumbang etc lagi digawa metu iki waé banget. Liwat Sidhasan, Vajrasan, Shaktichalini DDB, Bandhas, Prana Yoga etc energi saka Mooladhar diaktifake / awakened lan wungu munggah supaya minangka kanggo nyawiji karo dhewe kawujud pusat. Nanging kabeh iki laku Hatha Yoga lan Kriya Yoga sing nanging langkah pisanan ing Kundalini aktifitas. Tau ngirim iki


dijupuk minangka langkah pokok ing Kundalini aktifitas lan jebule bisa dibandhingake namung ajeg keselak saka dadi panas munggah kadhemen motor engine.

Topik iki mesthi perlu katrangan amarga Kundalini uga disebut Kaamabeej (wiji kabeh kepinginan lan seksual passion). Minangka simbol Shivling punika reinstated. Nalika Shivling banjur bathed ing prau banyu diselehake ing ngadeg tripod lan siji irungnya banyu siram ing Shivling. Ing wadon kelamin ana seksual passion. Ing setengah ngisor saka genitals lanang iku tempik wadon. Nalika loro iki opposites wis diaktifake banjur ana insidensi jinis konversi. Lanang dadi wadon lan kosok balene. Alesan iki sing energi lumebu iki wilayah latent. Seksual passion banget manifests amarga alasan ing ndhuwur. Supaya iki tumindak ora nyenengake ora catetan nectar perlu dripped ing wilayah saka wilayah sirah. Nectar iki disebut Soma Rasa. Ing dhewek soham kasukman laku saka Khechri DDB siji nemu kanggo SIP iki Soma Rasa.

Nalika ngadeg tripod punika digugat kanggo siram ing Shivling banjur menehi 3 sikil makili Ida, Pingala lan Sushumna Naadis (subtle syaraf). Ing siram saka Shivling nglambangakĂŠ Kundalini Awakening. Iki gambaran simbolis nyariosaken dhateng kita bilih Kundalini kang Gusti iku kuat Gusti Shiva. Panggonan sawijining panggonan kudu nyawang minangka murni minangka gunung kailash lan Manasarovar. Sampeyan ora bisa ngirim lewdly nyawang minangka organ genital saka lanang lan wadon. Jebule dening harboring sakti sentiments saka sawijining wigati lan kemurnian siji ngirim nindakake kasukman laku supaya minangka kanggo manfaatake kanggo luwih kasukman gol. Ing usaha tenanan saka perusahaan lan seni skills lan tumindak lan sentiments kaendahan ngirim ora bakal pepe munggah mung ing Proteksi. Nanging energi Shiva ing saiki Mooladhar Chakra cedhak organ genital kudu digunakke kanggo luwih kasukman gol.

Tartamtu wong kebak lewd bayangan babagan laku spiritual Hatha Yoga rembugan babagan "Saka seksual Union kanggo setengah sadar". Sing saka "Sambhog ngomong Samadhi Ki Nikku" Padha hubungan menyang lanang kang lingga tempek wadon iku. Iki mung ora bener lan ing kasunyatan banget vulgar, mokal lan devoid raos suwene saka arah. Realita kuwi lewd, vulgar pengamatan ngirim tau tutul kuwi wilayah sakti kaya sirah lan jantung. Miturut tetep iku suci siji kudu nyoba lan mirsani ora ningkah lan kanthi mangkono ngunggahake kanggo luwih gol. Iki kudu diamati loro dening lanang lan Badhak wadon. Penulis Kitab Suci nalika ngrembakaken alam Kundalini wis hubungan iku kanggo seni seksual skills. Nanging sawijining makna ora seksual nepsu lan nyatane brarti manifestation vim lan vigor ing awak. Mooladhar Chakra uga disebut wiji saka seksual passion lan Sahasrar Kamal punika wiji saka gaib kawicaksanan. Ing penjernihansesambungan kaloro asil ing discriminative aktivitas. Iki daya gaib mbiyantu kita ing kabeh kamajuan babak gesang, penjernihan siji kang karakter lan dhuwur idealis pikiran. Kundalini Yoga iku laku spiritual kang mbantu ing Attaining kasukman gegayuhanipun.


Ing Shwetashwatar Sathya Kundalini diarani "Fire saka Yoga" utawa "Nachiketa kang Fire" lan iku sinonim karo geni murni saka Yadnya. Punika bilih ing sapa kang awak iki geni ketuhanan punika cahya, ana awak diseaseless lan pikiran punika pancen serene. Ing "Chainik Yoga Pradeepika" I. Lohen wis disebut minangka "roh geni" lan ahs hubungan menyang geni murub jiwa.

Sejarawan gedhe School Kulon saka Yoga, Sir John Woodroffe wis disebut iku "naga geni". Pangadeg Theosophical Society, Madam Blavatsky Telpon iku "kosmik listrik" lan ngandika sing sawijining kacepetan iku 3,45,000 mil / detik. DĂŠnĂŠ kacepetan cahya punika 1,95,000 mil / detik. Ombak electrical duwe kacepetan 2,99,000 mil / detik. Miturut ilmuwan gedhe kacepetan pamikiran ombak 7 kaping luwih electrical ombak IE iku 22,65,120 mil / detik. Ing wayahe lampu kilat saka pamikiran kang bisa circumambulate bumi kaping 40.

Senadyan kang irit kasukman Kundalini temtunipun bakal hubungan kanggo gegayutan karo jasmani listrik. Dr Vasantji Rele ing bukunipun "Ing Kundalini aneh" Telpon iku pasukan syaraf. Introduksi saka buku iki wis ditulis dening Sir John Woodroffe. Miturut marang ngendi Rele hubungan Kundalini karo hak vagus syaraf ana piyambakipun panggilan iku pasukan luwih. Miturut marang Kundalini punika kasunyatan dinamis. Iku energi latent kang dening suwe saya apik (mundhakaken luwih anyar) tinimbang involution biasanipun saka prakara kang bisa radiate karakter siji karo gaib kamulyan. Miturut vasant Rele Kundalini ing negara anteng iku biasa nanging nalika iku njupuk munggah wangun kinetis dadi pasukan penting. Miturut marang teks kaya Hathayoga Pradeepika, Shiva Bharatayuddha lan Shatchakra Niroopan ngomong sing Kundalini punika wangun dhuwit kosmos kang pervade gedhe eling daya.

Ilmuwan ing Kulon Hudson sing uga sarjana saka Hathayoga ngandika ing kitab kang misuwur "Science Seership" sing daya gaib Kundalini kudu ngaktifake mung ing pituduhing sing gedhe saintly preceptor lan pikiran sing arep murni IE devoid sembarang kepinginan . Liya yen Kundalini gerakane mudhun, iku bakal mimpin kanggo karep lan lampiran menyang langkung cepet. Banjur daya iki bakal misused aktivitas kaya marem lembah kepinginan lan egois kabutuhan.

Jain Yogic guru wis dijenengi Kundalini minangka "Tejoleshya" lan wis diwenehi 2 cara saka Attaining iku. Cara kapisan kanggo nindakake tapa nalika njupuk winates banget jumlah pangan lan banyu. Mode kapindho iku kanggo panas munggah badan siji karo


cahyo srengenge IE imbibing tata surya energi nalika luput ing srengenge. Sumber akah Tejoleshya ngandika dadi awak subtle. Sing tengah uga belongs menyang Kundalini. Tejoleshya uga bisa ngandika dadi wangun Savitri sembahyang.

Nalika ngrembakaken Kundalini Shakti, Yogic ilmuwan ngomong iku "Voice of kasepen." Wong ngerti pengaruh saka geni lan listrik lan nggawe cocok nggunakake mau. Yen padha saestu mangertos nggunakake kasukman lan nêptu geni banjur bisa nampa ora kapetung Sidhis (gaib kakuwasan) saka wilayah jiwa.

Dr Scott says iki Crystal karo kang sepindah transistor fungsi urip kita. Anatomists njlèntrèhaké iku ing cara sing dhewe lan padha nelpon ari balung mburi lan Mooladhar Chakra minangka "Ganglion Impar." Punika dibandhingake karo penggerak, dhinamo, baterei, sembrani etc Saben uwong nampa yen iku pyre murub saka arena saka seksual passion lan yen wis wungu luwih, iku menehi wong mirunggan kakuwasan.

Dr Henry Lindal bebarengan karo katrangan saka sumber oyod saka kosmik eling listrik lan listrik saka donya matérial uga wis ngandharaken listrik makarya ing awak manungsa. Kabeh babak saiki bumi ing kosmos wis nyebar ing net gelombang elektromagnetik lan listrik iki positif pasukan 3 lakh volt. Saben tiyang manggen Bears meksa saka 5 volt / meter. Sisih mikro iki listrik kosmik semayam ing awak manungsa minangka Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power). Dr Lindal sampun ngandika bilih ing kegiatan sèl manungsa lan syaraf sing jumlah gedhe energi listrik bakal digunakke. Sawijining sumber punika otak lan ora jantung. Iku ing basis wiwitan lan pungkasan gesang kita. Nanging sumber iki ora sepihak. Otak werna abu-abu prakara dumunung ing ndhuwur Merudand lan setengah ngisor saka Sushumna sing cocok kanggo cada equina, mrodhuksi penting pasukan listrik. Ing otak werna abu-abu prakara IE sistem retikuler activating ana kebanjiran terus electrical geni. A part ageng iki listrik ditemokake ing Pole kidul kang uga tengah seksual passion. Dr Hiroshi Motoyama karo bantuan kang AMI mesin wis nemu babagan kandhel saka iki listrik ing titik fokus. Alesan ngapa wis ilmuwan conducted rinci sinau riset ing tengah iki saka seksual passion amarga Kundalini area penting obahe urip iku. Amarga anyar urip kang kebak liya ngasilaken materi anyar, sawijining daya lan wigati ing comparison menyang kabeh organ paling sensitif lan banget kuat. Ing arupi saka sacral plexus lan cada equina banget ruwet lan penting pandelengan psikologi kaya otak saka. Iki kasunyatan wis presented variedly dening Pak Lee Sanela ing kitab kang "Kundalini - sayah lan Transcedence", Dr C. Naranjo - R. Arnsteer ing "Psychology saka Meditation."


Dr Mofu ing bukunipun "Psychology Modern lan India Philosophy" wis ditulis sing ana dadi akeh conto ing endi iku dipirsani sing apa awak arupi penting pasukan lan molekul tetep utawa utawa durung sawijining subtle orane terus. Senadyan kang jumbuh kanggo menehi awak pusat kedaulatan penting pasukan Unit tetep utuh ing wilayah. Hubungan iki golek ana liyane panemon Yogis endi ana muncule ideoplasm utawa psychoplasm nalika Yogi ing negara paling dhuwur saka mediasi disebut Samadhi utawa kesurupan. Ilmuwan opine iku tansah njupuk cemlorot saka awak ing negara uap lan paling ditemokake ing wilayah kulit, tips saka driji, lambé, pasuryan, Naadi Chakra lan sak organ genital. Sawisé sinau lan Indus (Kirlean Fotografi saka "Biologi Plasma Badan" dening ilmuwan Rusian Semian Kirlean) kegiatan riset kanthi referensi kanggo pasukan penting awak subtle Kundalini wis ngrambah menehi hasil gedhe of Fame. Emanueal Swedenborg panggilan iku maya katon saka ether endi sakwise berkas saringan khusus bisa foto karo sepindah saka dhuwur voltase nggambarake. Ilmuwan opine sing menehi tampilan akin kanggo net saka tawon lan mambu ozon. Kapadhetan mundhak / sudo amargi cocog nambah / nyuda saka pasukan gesang. Sentiments uga bisa ningkatake / ngurangi pengaruhe. Bukti sawijining orane wis ngandharaken kanthi Lyell Watson ing bukunipun "Super Nature" endi sanajan bagean saka awak wong Cut wis mati durung wong iki ngalami sawijining ngarsane ing wangun pain, kobong, scratching etc Ing insidensi iki disebut "Phantom pang Efek" lagi mbuktekaken sing awak subtle ana minangka ectoplasm lan iki sing menehi wong pengalaman sensasi senadyan syaraf reged kang absen.

Miturut buku "Tonga Book saka Mati" lan "Cina Kitab Soul" awak reged lan penting awak ana dhewe. Keraguan loro coexist sisih dening sisih nanging kadhangkala awak penting bakal dipisahake supaya minangka kanggo manggon liya lan anyar penting awak awon wonten. Orane Mula akeh wong wektu wis ngalami kurva.

Dr Seel lan J. Taylor ing buku "Ing Ilmu Positive saka Hindhu Kuno" nulis sing ritual lan rohani laku saka agama Hindu ngompliti awak penting menehi hasil gedhe lan Empu iku banget kuat. Iki awak penting bisa katon karo gaib mata. Sawetara taun bali artikel ing topic iki diterbitake ing majalah "Theosophist" ing judhul "Anatomi saka Tantras".

Ing Theosophist ilmuwan CW Glendhoh wis elaborated furthers ing Chakra 6 dumunung ing Merudand ing kitab kang "Ing Chakra." Panjenenganipun opines sing awak penting digawe metu saka jinis khusus saka pasukan electrical lan saiki ing awak kaya manuk cuddles ing nest menehi. Akeh ilmuwan liyane nelpon Prana (penting pasukan) minangka "Fire of Life". Liyane geni iki saiki ing awak wong ing luwih sing wong iku eling, antusias, wani lan sumringah. Nanging nalika ana lack saka iku banjur sanajan awak banget sarta dibangun durung wong iki bakal dadi booby ajrih, lethargic lan kebak nglokro. Pasukan iki electrical bisa ditambah karo gaweyan banget. Iki alesan ngapa Yogic laku disaranaké. Kundalini Yoga adhedhasar penting pasukan èlmu.


Inti Kundalini Awakening melu narik kawigaten penting eling saka kosmos kabeh supaya minangka kanggo nyawiji iki eling gedhe dhewe karo penting pasukan siji lan kanthi mangkono nampa luwih gaib kakuwasan. Mula Yogic laku disaranakĂŠ supaya minangka kanggo manfaatake iki kakuwasan gaib kanggo luwih sakti gol. Iki mundhak kapasitas ing babagan siji mental kontrol lan karo Semana saka pasukan iki kapasitas iki sudo lan wekasanipun bakal numpes.

Yakub Boham banget uga dikenal diantara Eropah Tantriks. Ing buku "Theosophist Praktis" pangarang dening kang Jerman murid George Michel pisan, aku nasehatake sing Kundalini Awakening lan Chakra 6 kudu katahan wadi rapet dijaga. Amarga yen nemu menyang salah tangan banjur bisa mimpin menyang ambrukÊ saka kuwi wong. Amarga nalika kuwi ora sanggup wong mangerteni Kundalini èlmu padha "martakake" iku kanggo wong kaya wuta wong anjog wong wuta liyane. Mangkono preacher supaya disebut uga tumiba kaya kang dadi disebut "murid."

PASAL telulas Iku gampang kanggo TAKE Nanging angel kanggo menehi

Bakal daya, konsentrasi, disiplin sing laku Yogic gesang biasa lan bisa majeng liwat sembarang medium. Iku Ama Keng atine endi tinimbang saĂŠngga kita pikirane kanggo mencarake adoh kita fokus lan musataken wong ing salah siji titik. Miturut correlating kanggo kita saben dina tumindake aktivitas kita bisa mungkasi pikiran kita saka scattering adoh. Yen salah siji mung ora iki siji bisa dadi saged cukup saka imbibing spiritualitas. Durung iki ora cukup. Supaya nggunakke iki daya dungkaping ing wong siji wis kanggo nampa khusus Diverifikasi. Mula siji wis ngalami khusus kasukman laku.

Supaya nyekel gelombang radio sing transistor dibutuhake. Nanging ngendi ngirim mesin sing katahan lagi kebak daya keluwihan lan larang banget. Iku obyek toko bisa gampang banget katon karo mripat dhewe kita. Nanging yen sampeyan pengin krungu lan weruh lelakon ing adoh mati panggonan, televisi sing pisanan imbibes banjur ngirim gambar dibutuhake. Kuping bisa gampang krungu obrolan sing cedhak dening. Nanging yen sampeyan pengin krungu swara saka wilayah sing adoh mati banjur tilpun karo kuat batre


dibutuhake. Kanthi kacepetan biasa malah kita sikil bisa mlaku nanging yen sampeyan pengin kanggo lelungan ing kacepetan dhuwur banjur mobil utawa mancal a perlu lan sing banget kang wis cukup bensin / Diesel. Padha ngemu bener kanggo kasukman acara. Iku gampang kanggo imbibe nanging angel ngirimaken. Iku gampang kanggo njaluk keuntungan lan nggunakake munggah dhuwit nanging angel kanggo entuk dhuwit lan nyimpen iku aman. Wonten ora akeh kangelan ing imbibing daya saka wong sing wis ditularaké kanggo kita. Amarga ing kene pikiran klempakan bisa nindakake ing needful. Kabeh iki saged kasampurnakaken liwat kasukman laku. Nanging iki uga bisa kelakon yen sampeyan conjoin semangat ekstra lan tanggung jawab kanggo iku tumindak saben dina rampung karo konsentrasi banjur atine kasebar bisa njaluk klempakan fokus ing wilayah cilik. Kabeh aktivitas kaya iku ing Circus, tumindak, tetep akun kaya, Muchammad kang nduweni, muter game, tukang sulap nuduhake etc gumantung mental ngarahke lan konsentrasi. Yen padha mikir bab, apa mergo lan kanthi mangkono buyar sing pikirane, kabeh sing gaweyan dadi ing sampah. Yen salah siji imbibes wong iku ditularaké sensitivitas lan potensial rohani karo konsentrasi, siji hasil kabeh keuntungan babak.

Kanggo gain mediocre bahan keuntungan iku sehat-sehat gabungke bakal daya, kepéngin daya lan konsentrasi. Yen sawetara prastawa njupuk Panggonan nang endi wae lan yen iku warta perlu bakal dikirim menyang panggonan liya banjur mung sing akeh baterei digunakake munggah minangka akeh minangka imbiber keno iku.

Ana akeh masalah supaya ngadhepi nalika nggawe uap saka segara Waters dadi Ngonversi menyang mega nanging yen iki udan mega padusan aksi banget facile. Iku angel banget kanggo awaken Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power). Kene ana mbetahaken kontrol dhewe lan nglakoni kasukman laku nanging ngira wong wis dikumpulake iki daya gaib ing awak banjur ana masalah ing nyebarke sawetara bagéan saka iku kanggo wong liyane. Siji wis nggunakake siji pemikiran nalika entuk bandha lan kanggo nggawe kuat gaweyan nanging yen dhuwit iki supaya loaned kanggo wong utawa dipasrahké minangka sumbangan banjur akèh bandha bisa digunakake munggah gampang ing wektu cendhak banget. Kalentu sing bakal dileksanakake dening sing kepéngin kanggo menehi gaib kakuwasan kanggo liyane. Asas ing karya tengen wiwit kuna kaping.

Siji bisa mbusak siji gegayutan karo jasmani bagean kanggo nyumbang kanggo sabar liyane mbetahaken. (Kaya etc ginjel) Kanggo contone. jantung, ginjel, mripate, getih sing umume nyumbang kanggo liyane.

Penting pasukan koleksi keraguan dadi siji dhewe bandha durung a donor loma bisa nyumbang sawetara bagéan saka pasukan iki penting kanggo liyane. Ing kasukman istilah


iki disebut "Shaktipaat". Ing saben dina kita gesang mung minangka wong sugih donates bagean saka bandha kang kanggo miskin ing cara sing padha iku imbued karo menehi hasil gedhe saka penting pasukan nyumbang bagean sing kasukman kakuwasan (gaib kasugihan) kanggo banget minded djalmo. Mangkono iki djalmo miskin ngatasi akeh hardships lan uga nepaki sing kabutuhan.

Ana gambaran rincian saka Shaktipaat ing teks kaya Yogachoodamani, Tejabindoo Sathya, Jnana Sankalini Tattva, Hathyog Bharatayuddha, Kularnav tantra, Gherand Bharatayuddha, rudra Yamal tantra, dikir Kundalyupanishad, Sharada Tilak etc Swara kene kuwat bakal powered wong nyumbang dicokot sing kasukman daya kanggo banget minded djalmo. Dhuwit bisa salah siji loaned utawa nyumbang kanggo liyane. Ing cara sing padha iki kakuwasan kasukman menyang liyane djalmo saged ing proses alam nalika ing ngarsane wong saka gedhe kasukman kakuwasan utawa sing bisa ditularakĂŠ banget nggunakake siji kuat bakal daya.

Nalika kita njagong cedhak kompor kobong kita njaluk panas. Ing cara sing padha ana mbetahaken jarak cedhak saka daya iki. Iki atraksi / repulsion antarane wong wadon lan alam. Mula Yogis kareben kanggo nglindhungi properti daya, tinggal adoh saka atraksi saka wanita. Malah paseduluran kuat augments iki aliran. Mula iku gedhe kasukman mundhut kanggo wong dadi ing perusahaan saka vile wong. Nanging iku crita sakabehe beda yen lila siji donates siji daya kanggo wong liyane supaya minangka nangèkakÊ wong kasukman utawa panggawe kang kasukman kamajuan. Nanging malah kene siji wis dadi cautious sing kang diwenehi daya iki minangka sumbangan Panjenengan ora nyalahi panggunaan kanggo vile aktivitas. Ing katemton apa wis kanggo dijupuk bali tartamtu.

Punika katon supaya akeh wong nampa pesen dikirim dening liyane. Siji nemu pesen ing impen, Telepathy etc Kanggo iki kanggo kelakon siji njupuk pesen (inspirasi) wis nduwe klempakan fokus pikiran. Diantara supaya akeh ombak pamikiran ing papan piyambakipun nyandak mung sing dhewek mbutuhake lan kuwi skill mung bisa disebut sange.

Akeh wong duwe daya kanggo prophesize mangsa, ngerti pikirane lan aktivitas liyane, ngerti liyane wong liwat lan sing padha uga bisa nampa pesen lan pituduh saka kahuripan djalmo. Padha bisa nggambarake salah siji utawa ngobati liyane wong penyakit. Padha uga ngerti ngendi kasugihan wis kakubur lan apa sing wis disimpen ing wong iku dikunci Wikipedia.


Diantara iki ana wong kang padha ora dileksanakake kalentu sembarang khusus. Sabab kanggo iki sing ing sadurungé Lair padha dileksanakake akèh tapa lan kakuwasan asil sing katon ing iki lair. Loro saka iku bisa dadi kelakon kuwi wong nemu iki kakuwasan saka santo karohanen kuat. Siji maneh sabab iku konsentrasi sing arep kuwi yen karo sawijining sepindah kita extrasensory pemahaman wiwit digunakake lan kuwi maye gambar sing katon kang nguripake metu dadi bener. Sanajan wong Panjenengan ora nindakake Yogic laku malah banjur kagungan miraculous daya. Ing kahanan kaya ngerti manawa salah siji nimbulaké ndhuwur ing muter. Tanpa sabab cocok ana bisa nduweni gaib kakuwasan. PENGARANG : Shriram Sharma Acharya ngedegaken saka International Gayatri Family ana gedhe Yogi seer lan incarnation Gusti Allah sing wrote volume saka jurnal sastra utamané ing kasukman subjek kanggo donya kawulo lan tentrem. Kanggo luwih ilmiah sastra e pls visit http://www.shriramsharma.com/books.htm www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org lan http://www.awgp . org / DESCRIPTION: gratis e- buku ing Chakra Meditation -ESP, Nirvikalpa Samadhi utawa pikiraken gratis setengah sadar, Attaining Ridhi- Sidhis utawa Gusti , Future èlmiah Agama, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga hubungan kanggo Neurosciences- ESP , Endocrinologi, Anatomi , Psychology & Sociology kanggo 1 ) materi & kasukman kamakmuran & 2) uniting donya peacefully minangka kulawarga. Kito punika situs web strictly non -komersial kang yakuwi ing sadhar ing umur lawas ngimpi saka gedhe lan thinkers pemimpin donya: A ayu borderless donya. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-buku Ultra Telepathy swara parapsychology Metafisika nirvikalpa Samadhi polusi Yoga tantra film internet hypnotism ekologi astrologi diwas kalki bioelectricity surgery laser ozon radar kaku kreatifitas Arkeologi Indus Valley Peradaban krisis bahan bakar pangan kekurangan kidul Kalimantan biografi Guru donya tentrem atine psyche Bethara syaraf subtle eling nyawa gaib bakawali kelenjar endokrin ESP Chakra plexus semedi wangsit konsentrasi kapinteran panginten mikir Cheiro Nostradamus Aurobindo Bliss otak vedas solar srengenge energi suci murni pangertèn organ Prana Avatar Sathya cahya sel hypothalamus pituitary transformasi futuris pangambah prediksi naga daya urip Etika manungsa integritas karakter vagus tantra Mooladhar atom neutron proton

Miturut imbibing kakuwasan saka Shaktipaat amargi cocok ramalan Diverifikasi wong bisa dadi banget kuat sanajan piyambakipun banget biasa ing sasi. Kanthi mupangataké iki kakuwasan kanggo luwih gol sing sakti ing alam, bisa mupangat nemen kaya sembarang Yogi liyane.

Iku pancen bener kang liwat Shaktipaat (transmisi gaib kakuwasan) siji bisa gain keuntungan dhuwur. Nanging kaadilan lan Etika pranatan kang dakwènèhaké sing ora


njupuk tindakan tanpa "anggota" iku. Sadurunge nrima gaib kakuwasan, kawitan offer maha renungan layanan kanggo wong mursid sing wis temen maujud Allah.

PASAL patbelas Gaib kakuwasan duwe werna ing Chakra kulawarga Kundalini Shakti

Urip sing Yadnya. Urip uga wis imam, Demi-Wido lan paraphernalia liyane. Kitab Suci sarjana wis hubungan kabeh iki. Nalika menehi gambaran khusus saka Kundalini Yadnya ing Mundakopanishad ngandika (2/1/9):

Gedhe jiwo wis metu saka iku. Ing geni 7 geni sing cemlorot saka iku. Iki sing 7 Samidhas (kayu saka Yadnya) lan iki sing Havees 7 (Yadnya kurban). Sawijining energi lumebu kabeh 7 Lokas (donya) kang digawe dening Gusti Allah kanggo luwih sakti tujuan.

7 Lokas wis diterangake beda ing Bhagwat Devi. Ing siji ketemu Bhuha-bumi, Bhuvaha angin, Svaha - gaib lampu, Mahaha - agung, Janaha - wong kabeh donya ing, Tapaha kalentu lan Satyaha - wicara sing tansah rawuh bener. Ing proses iki kabeh disertakaké ing Kundalini Yoga (IE Chakra) sing dibutuhake kanggo materi lan rohani tugas. Awak manungsa wis dibandhingake Bhulok (bumi). Ing iku Mooladhar diarani bumi lan Sahasrar ing sirah minangka srengenge. Rod nyambungake antarane 2 disebut Merudand. Srengenge panas iku berkah kanggo bumi. Ing Brahmarandhra Suwuk kosmos. Mung nalika bumi imbibes panas / cahya saka srengenge bisa dadi nggawe lan nyimpen materi kasukman kasugihan. Ing cara sing padha ing Loka Sahasrar punika pusat manifestation saka kosmik eling lan terus-terusan ing Mooladhar imbibes sing energi akeh iku mbutuhake kanggo whichever tujuan apa wae kualitas saka powerhouse.

Siji bisa njaluk sak klebatan saka carane sih iki pours mudhun dening arep wilayah polar bumi. Amarga Brahmarandhra uga disebut Pole Lor kang tenogo utama saka Srengéngé lan liyane penting planèt nyimpen ditibakake mudhun. Iku gumantung ing aspirant kasukman minangka pinten dhewek imbibes energi iki.


Kutub Lor kita planet bumi diarani artik Zone banjur wis dhiameter 50,000 mil. Kutub Kidul (Antartika) nduweni diameter 30,000 mil. Ing kutub lor Prabha Dhruva rawuh minangka Meru cahya lan bisa visualized minangka aneh gambar. Cahya iki disebut Aurora Borealis semlorot ing kuwi proses aneh ing wilayah polar sing siji mung bisa dadi Wonderstruck.

Amarga Distorsi ing suryo srengenge Aurora Borealis iku katon strangely minangka sanadyan kaya Searchlight kang murup lan tansah blinking. Ing kutub Lor manggon Eskimos, bruwang, reindeers, iwak etc Ing Pole Kidul siji bisa nemokake Penguin kang wis kebak katresnan. Wong Eskimo Utara Pole sing dening alam banget adventurous.

Ana akeh acara aneh babagan suryo srengenge ing wilayah polar. A lelungan saka kutub Lor disebut Yohanes Bayard wis sapisan katon srengenge ana saka wangunĂŠ hues. Liwat ana weruh adoh mati obyek hanging ing udhara. Ing Heights saka bukit muncul luwih dhuwur tinimbang apa padha bener padha. Kaping akeh siji bisa ndeleng akeh suns Rising bebarengan ing langit. Ing cara sing padha rembulan uga katon variedly ing es, udara, lan langit. Wengi ing kutub lor luwih 6 sasi. Srengenge lagi wae cemlorot kanggo 16 dina sakabehe. Rembulan kadhangkala cemlorot jadi kerasa iku bisa dibandhingake Brilliance saka srengenge. Lampu ganti hues lan blinks terus-terusan. Kadang iku nganggo kaya dawa torchlight. Magnetik angin gedhe teka lan lunga terus-terusan. Iki aliran energi mundhak munggah lan bantala ing kutub Kidul. Polusi lan bledug atom saka kutub lor sing emisi saka kutub Kidul. Siji Pole kaya kawah lan liyane kaya gunung. Akeh kaping adoh mati sounds sing krungu rapet lan ing liyane kaping muni banget toko sing ora krungu. Kabeh iki gambaran diwenehi ndhuwur bisa dibandhingake Chakra Mooladhar lan Kamal Sahasrar awak manungsa.

Kepala kita awak kutub Lor lan organ genital ing Chakra Mooladhar sing Pole Kidul. Nalika kita njelasno kahanan, khusus kuwalitas lan pengaruh saka loro iki, siji bisa hubungan menyang kuwalitas khusus saka organ ing genital lan wilayah sirah. Aliran seksual passion diwiwiti saka endhas lan nyerang organ genital lying ngisor iki. Ana dawa dalan antarane 2 disebut Merudand (utomo) supaya menehi lan njupuk bisa imbang. On Merudand iki ana 6 obstructions disebut Chakra (plexuses).

Dadi akeh critane saka Puranas (India Mythology) bisa hubungan kanggo Kundalini Yoga (Gaib Serpent Power). Iki donya imbang ing sirah saka naga lan Shesha awak ing ula disebut Chakra Mooladhar. Nalika ana agitations ing wilayah iki, wong dadi kuwat, cacad lan Priyagung kaya. Gusti Vishnoo turu ing naga Shesha. Ana ula sing nggubĂŞl gulu Gusti Shiva. Iki gambaran saka Brahmarandhra. Kabeh iki ula kerjo bareng karo siji liyane lan


menehi keuntungan saka energi iki menyang activator saka Kundalini. Amarga energi iki conjoined kanggo Vishnoo lan Shiva lagi ngandika dadi saiki ing wong ing proses simbolis.

Ngendi laten super serpentess saka Mooladhar connotes asas wadon, liwat ana ula super ing Sahasrar connotes lanang. Loro-lorone wis dhewe khusus aspèk lan Merudand liwat Kundalini Yoga nerak yearning tanpa winates ing loro kanggo nyawiji.

Ing Bliss materi saka conjugal Union wis ngandika dadi sak klebatan saka Bliss saka Brahman asil amargi incitement saka otak energi. Biasa loro wilayah ana ing negara latent lan mung nalika adreng manifests aja padha njaluk incited.

Energi Mooladhar saka Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) katon kanggo catetan minangka penting aliran, gesang pasukan, kreatif inspirasi, nggusah kanggo urip dawa, semangat, guyon muter, nekad etc Yen wilayah dumunung latent, wong banget dadi banget lan kebak nglokro.

Ing donya ndhuwur Kamal Sahasrar saka Kundalini dunungipun kapinteran, mikir proses, diskriminasi, pengabdian, idealisme, kontrol dhewe, katresnan, iman, apik bakal, hard apa alam etc

Yen siji psyche overflows karo nepsu, loro ing ndhuwur lan ngisor pusat njaluk kleru. Siji dadi banget loro gegayutan karo jasmani lan uripku. Nanging yen iki pusat digunakake mung kanggo winates seksual passion lan liyane kanggo sakti luwih kasukman gol, siji attains mirunggan keuntungan.

Iku wis bilih Kundalini energi digunakake mung kanggo procreation lan seksual muter dening reged fisik awak. Sawijining serius liyane wujud ditemokake ing awak subtle. Nalika awak wis dissected sampeyan ora nemokake Chakra nanging temtunipun sampeyan bakal weruh kelompok-kelompok saka syaraf liwat ana. KorĂŠlasi anatomi wis ngandharaken ing bab sadurunge. Chakra realita simbolis pusat saka aliran listrik awak.


Dipuntedahaken gaib aliran ora bisa dikenal minangka aliran getih, syaraf plexuses, syaraf, aliran klambi ketat etc sing nampa iki kapercayan ora ngerti kasunyatan ndasari lan mung bisa pirembagan bab mau miturut teori. Iki topik eling penting aliran kang ora bisa disebut materi listrik. Amarga iku ora bisa pengaruhe kayu, karet etc Dene penting eling mengaruhi loro Inert prakara lan sadar energi.

Kundalini (Gaib Serpent Power) wis rincian ing Yoga Vasishtha, Yoga Choodamani, Devi Bhagwat, Sharada Tilak, Shandilyopanishad, Muktikopanishad, Hathyoga Bharatayuddha, Kularnav tantra, Yogini tantra, Bindupanishad, Rudrayamal tantra, karaoke Lahiri etc Malah banjur iku ora minangka sanadyan siji bisa ngerti karo ease munggah / tiba ing kasukman laku. Sanadyan bisa siji pangertosan aturan macem-macem kasukman laku kasil nampa goal bener. Iku Empu ing Rigveda ing Rishis ngomong:

O penting geni, catetan minangka esuke ing gesang Pendhaftaran. Ward mati pepeteng Pendhaftaran. Menehi kula energi supaya gaib kakuwasan teka mlaku kanggo kula.

Penulis Trishikhibrahmopanishad nyerat:

Kundalini diaktifake miturut Yogic laku semlorot lan palpitates kaya kilat. Sapa punika asleep awakens kanggĂŠ lan sapa wakes munggah diwiwiti mlaku.

Ing Ajit Mukherjee iku "Tantri Way", swami Agehanand iku "Tantrik Parampara" lan "Yawnimagen Urja", Hans Jackson iku "Kulon Psikologi India Sadhana", Omar Garrison iku "tantra Yawnimagen Yoga". Ukhil Haus '"Commentary ing Hathyoga Pradeepika", Filipus Rakhen iku "Tantrik Kala", Yohanes padhang iku "Chetana Ka Seemant", Hans Rigjimar iku "Bhartiya Dharma Kay Upakhyan Aur Prateek", lan Sir John Woodroffe iku "Serpentine Daya" gambaran rinci babagan modern psikologi, parapsychology lan Injil kasukman laku saka Kundalini Yoga wis diwenehi. Padha luwih ngomong sing aturan iki adhedhasar kuwi mesthi presepsi sing sing sing aptly nggunakke mau bakal nemen kauntungan.

Ana gambaran ing Mahatantra:


Sing Kundalini aktif menehi lair kanggo tanpa wates energi. Ing siji kanthi otomatis nemu woh-wohan kasukman laku kaya Naad, Bindu lan Kala. Ing pidato 4 disebut Para, Pashyanti, Madhyama lan Vaikhari catetan kanthi otomatis. Ana sing kebanjiran saka kepinginan daya, kawruh daya lan tumindak daya. Kabeh sambungan saka badan lan wicara baris munggah ing berkas siji lan karo swara manis padha nyuarakke kanthi sero kita sebelahé. Iki daya gaib (Sidhi) saka Shabda Brahman ndadekake siji Jeevanmukta (dibébasaké nalika durung urip).

Sing nggawe aspek sing emosi saka Chakra minangka basis cenderung superimpose werna, words, cones, kendaraan etc Ing jero semedi siji bisa ndeleng kuwi formulir lan ndelok kuwi khusus kuwalitas. Nanging yen bener presepsi sing digawe ing basis banjur siji bisa mbandhingaké menyang cyclones, lahar saka volcanos, eddies ing kali etc ing wong saka luar biasa kakuwasan. Kanthi daya iki siji bisa ngindhuksi obahe ing donya subtle ing ukuran gedhe lan siji bisa tekan langkah paling dhuwur ing andha saka nyawa kamajuan.

PASAL limalas AWAKENING wadon ula ..... UPLIFTING gaib POWER

Ing Chakra 6 sing uga disebut kasugihan ing 6-melu. Ing èlmu rohani iku diarani Sham (mental kontrol), Dama (pangertèn organ kontrol), Uparati (dispassion), Titiksha (kasabarané), Shradha (iman), Samadhan (konsentrasi). Sham tegese serenity. Makna karusakan saka agitation, tension, prihatin lan nesu. Dama tegese keprigelan saka organ pangertèn lan nolak wong saka straying menyang pamilike obyek. Uparati tegese onomatopia marang vileness, duraka etc atine.

Titiksha tegese tenang awet terus kabeh alangan sing teka ing cara Attaining gol luwih gesang. Shradha tegese iman jero ing kabeh aktivitas sakti. Samadhan tegese ngatasi kien, delusion lan kumingsun. Realita awakening Chakra 6 otomatis ndadékaké menyang penjernihan siji kang karakter, tumindak lan kuwalitas.

Miturut warding mati alam kapisah saka kosmos gigantic lan siji individu awak liwat aktivasi Chakra ing 6 lan Kundalini wis kanggo bakal hubungan lan ngatasi sawijining semaput alam ana cara saka nguripake ing isinipon. Iku 8 Sidhis (gaib kakuwasan) kasebut dening Adi Shankaracharya ing puisi "karaoke Lahiri" sing ngrambah kanthi


nguripake Chakra ing 6, Sahasrar lan nyawa utama. Iki Sidhis 1) Downloads, Putra Sidhi .... Duwe sak klebatan saka sasi Lair 2) Shabda Jnana Sidhi ... ngerti teges didhelikake konco tembung krungu dening kuping reged. 3) Shastra Sidhi ... bener kawruh Kitab Suci 4) songs Pun Sakti ... daya kanggo nyegah hardships lan alangan ing gesang 5) Tapah Shakti .... daya kanggo nyegah jagad panas lan Nadyan katemtokakĂŠ sarembug. 6) Shaap Shakti ... daya kanggo ngipat-ipati wong utawa menehi pamor. 7) Vidya Shakti ... ngerti osiking pikiran liyane. 8) Vijnan Shakti ... daya ngerti Rahasia lan misteri saka kosmos. Realita Gusti Sankaracharya ing Sunan murya saka Kundalini wis banget emosional ngandika:

Aku dina iki apa wae amarga sih ing wong buta huruf kaya aku.

Kundalini Shakti wis diterangake malah dening pemimpin agama liyane. Diantara wong sekolah Sufi pamikiran banget cedhak India filsafat. Darashikoh (sepuh bin Shah Jehan) dadi Sufi senadyan ana uga sarjana saka Upanishads. Wus uga sinau Yoga lan tantra teks lan wis diwenehi katrangan ing basa Persia. Sampun komentar ing Shakti Kundalini ing kitab kang "Risala-Ai-Hukmanama" lan nggambarakĂŠ 3 pusat minangka Dil-EMuddavar, Dil-E-Sarovari, Dil-E-Nilophari. Iki cocog karo Brahmagranthi, Vishnugranthi lan Rudragranthi. Lagi uga disebut Sahasrar, Anahat lan Mooladhar Chakra. Syekh Mohamed Iqbal ing bukunipun "Pembangunan Metafisika ing Persia" nyerat carane Hindu filsafat punika pangan kanggo jero pikiran kanggo pengikute sekte agama liyane. A sarjana disebut Al Brooni wis translated Yoga Sootras lan Sankhya Sootras ing basa Arab ing 11 th abad.

Miturut teks Tonga pangareping energi pusat saka manungsa ana ing awak ing sirah, tenggorok, jantung, solar plexus lan pusat saka organ genital. Malah ing Yunani filsafat 6 pusat energi wis ngandharaken. Gedhe anatomists wis hubungan rahasia energi pusat, diterangake ing Yogic teks minangka Chakra lan Kamals, kanggo aliran electrical, endokrin kelenjar lan autonomic ganglia. Sing titik lan wangun jeneng "Cusos" ing Jepang bisa hubungan kanggo kelenjar lan Chakra. Ing ahli ilmu jiwa misuwur Benyamin Walker ing bukunipun "ensiklopedia Esosteric Manungsa" pangandikane sing kelenjar endokrin karo sing hormon lan energi saka Chakra 6 muter peran utama ing munggah / tiba, kuwalitas, tumindak, alam lan kapribaden saka manungsa.

Kundalini punika penting pasukan geni kang nalika ignited kaya narik latent ing pyre saka penting pasukan (IE kelamin), pierces donya ing 6 lan tekan 7 th donya Brahmaloka. Ana sawijining wangun dadi sing geni saka Brahman. Penting pasukan geni radiates kuwalitas khusus awak lan pikiran. Ing Demi-dĂŠwa lan Rishis ngombe iki banget Soma Rani. Ing


Brahmarshis dening ngorbanake nyawa ing Allah netepake penting Advaita Negara Bagean (non-duality) ing endi nyawa individu merges ing Allah lan kanthi mangkono dadi Gusti Allah. Iki gambaran kasukman Yadnya wis detailed elaborately nanging uga karo kontrol sethitik lan uga disebut nyawa Yadnya.

Penting pasukan geni nengsemake lan narik menyang dhewe ing potensi materi saka daya gegayutan karo jasmani ing bentuk gaib glories (Vibhutis) ing inti innermost jiwa. Iku menehi siji kasempatan kanggo ngombe nectar kaya Soma Jus lan mangkono ndandani lowliness menyang agung.

Kundalini punika Shakti (Parken) lan Sahasrar punika Shiva. Amarga Uni saka ShivaShakti, 2 boons sing dijupuk. Lan lagi Ganesha Gusti saka kapinteran wicaksana lan Kartikeya Gusti kabeh tenogo. Ing aspirant kasukman sumerep marang awak toja karo Vaishwanar Mahamaya lan ing Brahmarandhra siji bisa visibly sok dong mirsani gaib eling mujudaken kaya manifestation kali Ganges. Kabeh iki padha karo kanggo Soma Jus kanggo bumi denizens lan swarga denizens iku nectar. Ing èlmu rohani loro Soma lan nectar 2 èntitas siji sumelang.

Endi otak manungsa wis ngandika bakal dumunung ing Sahasrar ana Urut saka pulpy materi sing wis katon ing balung saka tengkorak. Nanging sawijining bener agung banget nyebar. Siji bagéan utama iku diarani "Telaga utawa Dark Area" kang dadi 87% 93% kanggo wilayah sirah. Ing bisu Area (IE tengen parietal corteks, Tembung callojum lan limbic sistem lan sapiturute) njupuk nganti akeh liyane spasi saka loro eling lan semaput bagéan saka otak sijine bebarengan. Pusat saka gaib kakuwasan ana ing wilayah kasebut. Psychological èlmu mung bisa riset menyang eling lan semaput atine. Pikiran iki superconscious punika sakabehe ngluwihi sing ken lan jangkoan.

Kundalini Yoga sanget akeh bagean saka Hatha Yoga. Hatha Yoga punika nyedhaki tantra Science. Sawijining sabab punika akeh laku kaya Mohan, Ucchatan, Vashikaran etc karo kang siji bisa nyerang wong lan nimbulaké ambruké.

Nalika ana Robert Fabian wadi Agen Skotlandia Yard ing Afrika weruh supaya akeh Tantrik Para Rasul kang kaleksanan kang mimpin menyang pati kathah wong. Sampun delved jero menyang iki incidences ing buku ditulis dening wong.


Mula mung aspek serene saka iki laku katon ing langsung cures. Liyane punika katahan rahasia ndhuwur amarga yen nemu menyang tangan saka vile charactered wong, iku bisa mung kasil ing bilai. Sing bom kang mbiyantu ing shattering ageng gunung supaya minangka kanggo nggawe roadways uga bisa misused kanggo mecahake sekolah, rumah sakit etc supaya minangka kanggo nimbulaké ambruké liyane. Alesan ngapa tartamtu kasukman laku sing katahan a rahasia iku ngirim ora mimpin kanggo ambruké wong iku. Ana crita saka wani dora saka segara ing India Mythology (Puranas) ing endi Demi-déwa lan dhemit bebarengan churned samodra supaya minangka diwenehi 14 Srawantipura.

A jugangan dross wis ngandika ing saka tempek saka Kundalini guwa. Iki Kurma (bulus). Rod churning kang disebut gunung Mandarachal ing kasunyatan ing Merudand. Ula iki digunakake minangka tali kanggo churn samodra. Sing punika Ida lan Pingala 3 setengah snakelike babak. Amarga churning lan rotasi akèh energi manifested. Ing seksual muter banget ana akèh churning lan ing Kundalini Yoga ana churning saka pasukan penting (Pranas). Saka iku loro nectar uga racun bisa catetan. Yen dening misusing iki èlmu rahasia kaya ing Vamachar Tantrik laku siji karusakane wong liya banjur iki tegese racun wis dicethakaké lan yen aptly digunakke kanggo kosmik hayu, iku mesthi punika nectar. Alim Folks nggawe cocok panggunaan lan vile wong nyalahi panggunaan iku. Mula ana masang saka ndhelikake dadi / panutup kaya siji kurang siji genital organ.

Ing turu serpentess serangan pisanan sing banget wong sing nyoba kanggo tangi dheweke munggah lan harasses sing wong. Nyleweng lan nyebabake jawatan inciting ing serpentess. Kareben kanggo nuduhake mati kaelokan lan nimbulaké liyane 'ambruké akeh bodho wong nyalahi panggunaan iku. Ing passion seksual uga augments lan bisa dadi lewd ing onrush.

Ing kitab Henry Oslo kang disebut "Cathetan ing Fisiologi Rohani" iku ditulis sing passion seksual ing priya lan wanita commences saka wilayah sacrocarxial setengah saka ngisor saka Merudand. Ing laxness lan onrush ing wilayah iki gumantung seksual passion. Nalika wilayah iki bakal kleru sapa bisa dadi kebak nepsu karo jinis utawa dadi Priyagung. Mula Yogic teks pranatan kang dakwènèhaké sing wilayah kudu digawe kuat liwat Yogic pakaryan kaya Mooladhar Bandh, Shakti Chalini DDB, Vajrasan lan Padmasan. Liwat cara iki saka Kundalini Awakening aliran wis bisa wungu munggah. Yen iki ora muridipun, aliran tumiba mudhun lan kanthi mangkono aspirant kasukman ing umur enom banget ngrasa kekirangan umur wong. PENGARANG : Shriram Sharma Acharya ngedegaken saka International Gayatri Family ana gedhe Yogi seer lan incarnation Gusti Allah sing wrote volume saka jurnal sastra utamané ing kasukman subjek kanggo donya kawulo lan tentrem. Kanggo luwih ilmiah sastra e pls visit http://www.shriramsharma.com/books.htm www.awgpestore.com


http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org lan http://www.awgp . org / DESCRIPTION: gratis e- buku ing Chakra Meditation -ESP, Nirvikalpa Samadhi utawa pikiraken gratis setengah sadar, Attaining Ridhi- Sidhis utawa Gusti , Future èlmiah Agama, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga hubungan kanggo Neurosciences- ESP , Endocrinologi, Anatomi , Psychology & Sociology kanggo 1 ) materi & kasukman kamakmuran & 2) uniting donya peacefully minangka kulawarga. Kito punika situs web strictly non -komersial kang yakuwi ing sadhar ing umur lawas ngimpi saka gedhe lan thinkers pemimpin donya: A ayu borderless donya. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-buku Ultra Telepathy swara parapsychology Metafisika nirvikalpa Samadhi polusi Yoga tantra film internet hypnotism ekologi astrologi diwas kalki bioelectricity surgery laser ozon radar kaku kreatifitas Arkeologi Indus Valley Peradaban krisis bahan bakar pangan kekurangan kidul Kalimantan biografi Guru donya tentrem atine psyche Bethara syaraf subtle eling nyawa gaib bakawali kelenjar endokrin ESP Chakra plexus semedi wangsit konsentrasi kapinteran panginten mikir Cheiro Nostradamus Aurobindo Bliss otak vedas solar srengenge energi suci murni pangertèn organ Prana Avatar Sathya cahya sel hypothalamus pituitary transformasi futuris pangambah prediksi naga daya urip Etika manungsa integritas karakter vagus tantra Mooladhar atom neutron proton

Tembung Kundalini tegese "njagong ing pager". Ula wadon ndadekake lan pager lan lenggah ing nanging durung sawijining hood iku luwih munggah. Iki sawijining ngarep bagean. Dheweke commences mlaku saka ing kene lan sawise tangi, dadi menyang Kamal Sahasrar saka Brahmarandhra. Banjur dheweke dadi kanggo ing prakara werna abu-abu lan wekasanipun teken menyang retikuler activating sistem. Iki laku spiritual diterangake ing Shiva kuil liwat macem-macem gambar lan gambar. Kundalini iku kang siji ketemu banyu. Siva kang wujud kaya saka Mountain kailash lan babak kaya Shivling Crystal. Mau disetel ing tengah pot banyu.

Urip kang banget lenggah mudhun dening enclosing Kundalini. Siji gagal ngukur minangka sabaraha iku wis ngontrol over. Nanging kasunyatan iki sing ora bisa malah nelukakĂŠ sawijining awak dhewe. Dheweke mung pundak ing beban dosa lan alim tumindak bebarengan karo sawijining atonements.

Salah Serat saka Kundalini Awakening ora kanggo nggawe Periphery "Aku-ness" banget cendhak. Panjenenganipun ngirim ora terus turu. Panjenenganipun ngirim awaken piyambak lan nindakake kaya alim tumindak ing endi wong liya kaiket dening tembok selfishness banget awaken. Padha ngirim panggawe liyane kanggo lumaku ing path endi Kundalini awakened dadi menyang Sahasrar supaya minangka kanggo nyawiji karo Gusti


Shiva manggon bebarengan ana. Mangkono ing laku spiritual sing aspirant kasukman bisa ndemek puncak sing paling dhuwur saka spiritualitas.

PASAL nembelas KASUKMAN PRACTISES FOR A titah anyar

Ana gambaran ing Puranas (India Mythology) yen Vishwamitra iki agitated ing mirsani kawontenan ing alam kabeh dhewek mutusaké kanggo nggawe Semesta anyar. Supaya gain daya saka nggawe Semesta anyar dhewek dileksanakake kuat solar kalentu. Panjenenganipun kasil ing tugas. Nanging sanalika panjenenganipun ngupados nggawe Semesta anyar Demi-déwa ndedonga kanggo Vishwamitra kanggo mungkasi kang aktivitas tumitah amarga akèh masalah bakal kudu ngadhepi sawise neo-nggawe Semesta anyar. Ing Demi-déwa kasil sing nolak Vishwamitra arep ahead ing usaha tenanan.

Iku apa anyar adoh minangka nggawe Semesta anyar mrihatinake. Sawijining negara wis saiki sakdurunge. Iku ngluwihi katon lan dina kanggo dina pengalaman. Nanging temtunipun Panjenengan ana. Menehi daya wis mangertos nanging ora ana sing wani cukup kanggo nglakokaké iku amarga yen siji tampers karo, peta kabeh ing donya bakal ngganti.

Ing challenger saka atom punika anti-atom, sing saka prakara iku anti-prakara lan ing donya punika anti Semesta. Sawijining orane wis ditampa dening materi ilmuwan. Dhewek mlaku kajawi kita kaya Shadow saka awak kita. Punika imbang kaya panci 2 saka ukuran ngebotake lan kaya gembong 2 saka siklus lan kanthi mangkono wangun Semesta katon wis tetep padha wiwit wektu immemorial. Iku amarga saka iki sing obyek muter ing dhewe sumbu lan ngedhangi on dhisik Kanggo sing status individu. Noto donya terus minangka sadurunge endi cilik Unit circumambulate luwih kakuwasan.

Kapan kita waca eddies ing banyu, cyclones ing angin, bolongan ireng ing kosmos, siji understands sing sawetara daya ngawan dening obstructing aliran biasa ngindhuksi kuwi sange diprogram. Liya yen aliran punika terus, ora ana mbetahaken lam. Nalika ing


grojogan banyu mili mudhun banjur poni menyang lemah, malah ana banyu gyrates kaya Eddy saiki.

Mangkono ana innumerous incidences sing nggawe tortuous terus. Siji bisa ngukur energi kuat ing angin gedhe nalika padha topple dhuwur munggah bangunan, mecahake boulders, pulo etc Boats capsize ing kali eddies lan ing eddies saka gedhe segara kapal capsize lan njaluk disarèkakÊ ing banyu. Ing antar lintang papan bolongan ireng kaya Bermuda nerjemahake kendaraan online, kendaraan banyu mati.

Pasukan gravitasi bumi bebarengan karo sawijining Magnetik pasukan ora amarga kanggo menehi wani utawa muter gerakan. Nanging yakin pungkasan iku nalika obyek kaya anti-donya (sing podo karo ing donya) rotates, iki pasukan 2 catetan kang ora mung rotates bumi nanging nggawe panutup protèktif ing supaya radiations saka antar lintang papan ora Pierce lan ketik bumi atmosfer.

Ing saiki iki anti-pasukan kaya Shadow nanging assuming sing iki anti-Semesta nerangake maju lan sing kita saiki Semesta dadi menyang Shadow, kahanan bakal kuwi sing kabeh bakal anyar. Material obyek bakal anyar, jalmo bakal anyar, manungsa bakal anyar lan siji karakter lan umum gaya gesang banget bakal anyar.

Iki ing kabeh bisa? Bebener iku ana luwih saka manungsa. Iku bener kang Gusti Allah wong nanging malah iki pepakon iku ora salah sing wong digawe Allah. Loro saka manungsa ora titah liyane nampa wontenipun Gusti Allah. Mung wong mangertos Gusti Allah lan kanthi mangkono digawe jeneng Gusti Allah lan wangun miturut kapasitas kang bayangan. Siji wis kanggo nampa sing wong iku Pangeran Allah minangka saben pengamatan Vyasji kang:

Aku bakal pitutur marang kowe siji rahasia sing ana siji iku ngungkuli wong ing kosmos kabeh. Iki pancen bener.

Akeh kaping kita planet bumi ewahi sumbu. Nanging yen siji ukuran iku aptly lan sawetara manungsa dadi ana supaya minangka kanggo nyerang karo kang ajinĂŠ, bumi bakal ngganti sawijining orbit lan mung minangka dina ing endi setahun dadi 365 dina, (siji dina saka 24 jam), bakal ora tetep minangka iku lan bakal dadi luwih utawa kurang.


Ora mung iki nanging malah suhu bakal tambah / nyuda lan kahanan ora dadi banget semrawut.

Yen salah siji kang reged gegayutan karo jasmani energi bisa entuk dadi luwih, yen sawijining eling daya kang maha luwih kuat saka daya gegayutan karo jasmani ndadekake serangan khusus karo kabeh daya sawijining, siji ora bisa ngomong apa transformasi ebat bakal ensue.

Iku ora minangka sanadyan dina nyoba kaping kepinginan sing transformasi ing tumitah, Semesta materi. Jebule mung kepengin sing transformasi ing kontemporer kahanan. Pripun kahanan iki teka menyang muter lan carane bakal padha ngganti? Nalika rumiyin nggambarake ing pitakonan iki iku squabble njelasno materi acara. On nyilem jero menyang pitakonan iki siji nyadari yen kahanan njaba sing asil banjur bayangan kita mental negara. Nyi dipengaruhi dening kepinginan. Kepinginan meksa kita tumindak ing donya njaba lan kabeh iki tumindak sijine bebarengan nggawe kahanan ing donya njaba. Mangkono atine punika sabab ROOT sing nggawe kahanan eksternal ing donya.

Mula iku suwene mikir yen dina kahanan nyoba banjur kareben kanggo ngganti kanggo luwih psyche saka kabeh peradaban manungsa bakal kudu rubah kanggo luwih apik. Menehi solusi jagad punika nyebarake cocok pendidikan nanging iki solusi banget kothong. Nalika sing eulogize nduwe etika, agama, hak, raos tugas etc piyambak nindakake untowardly ing sing urip dhewe banjur iku ketok sing ramalan pendidikan setengah lengkap. Ing ana uga lapisan panutup sing nggawe sumelang bener saka siji pribadine. Nalika sing boast saka imprisoning kriminal piyambak kriminal, iku ketok sing mung teori kawruh ora bisa ndandani wong. Amarga tengah sing ngowahi bentuk wong sing dudu lan sing sing psyche (pikiran) kang uga disebut nyawa utama. Ing badan utawa liyane paraphernalia saka wong mursid gedhe ora gedhe dening piyambak nanging amarga saka agung sing psyche padha ngadeg luwih dhuwur tinimbang ing sumelang liyane. Whichever punika sarana kang lagi dianakakĂŠ ing amĂŞlingi uga sarana dhasar saka jaman transformasi.

Yen ana pitakonan siji utawa loro individu, padha bisa wis rubah liwat enticements, meksa, saran lan diplomasi. Nanging ing ngendi ana pitakonan saka ganti wujud ing takdir 500 crores individu ing donya, ing ngendi ana pitakonan saka transformasi wong benten ibune-ibu, beda kahanan, benten mental karakter benten tradhisi, carane angel dadi kanggo panggawe dhuwur mental kuwalitas ing psyche lan uga kasurung menyang imbibe gegayuhanipun dhuwur ing urip. Iku ora angel kanggo ngukur kabeh iki.


Kanggo kuwi tugas gedhe siji perlu gaib kakuwasan tinimbang winates manungsa usaha tenanan. Ing tekanan manungsa wong daya bisa paling nyimpen Paribasan inggih nanging langka kanggo ngganti kang utama nyawa kanggo luwih apik. Ing bener istilah bisa disebut watu pondasi jaman transformasi. Nalika kahanan bisa ora bakal kontrol dening Hidayat Nur Wahid atos saka entheng solusi etc, malah padha ditampa asor ing ngarepe manungsa dhewe ramalan imprints lan kanthi mangkono kedah rembugan karo wong. Mangkono carane angel punika wani dora lan transformasi saka nyawa utama bebarengan karo iku kang banget ruwet, banget angel kanggo ngukur. Nanging cocok kanggo elinga apa angel utawa mokal Allah kanggo entuk. Panjenenganipun ngowahi bentuk Kaliyug kanggo Satyug lan netepake salah aturan sopan ing Tretayug. Panjenenganipun shatters ing kumingsun saka dhemit kaya Ravan, Vritrasur etc Panjenenganipun mbantu wong kaum miskin kaya Sudama, Vibheeshan lan Sugreev ngalahake sing hardships. Panjenenganipun drowns dikalahakÊ Demi-dewa ing saka Pralaya (karusakan ing donya) guwa lan saka banyu kabeh mrembet dhewek nggawe donya anyar. Apa mokal yen ngindhuksi kerusuhan ing psyche menungsa supaya minangka kanggo nggedhekake kamulyaning pikiranÊ lan sarwa pribadine. Siji mung bisa Wonderstruck ing ningali kang endah skills mengaruhi planèt, lintang-lintang etc kanggo nyumerepi ing antar lintang papan lan uga muter / revolve ing iku. Mula tau mikir iku mokal kanggo rahmat Allah kanggo wong saka iman nggawa ing transformasi seng di pengeni.

Ing dina iki ora ana masalah biasa wong kanggo. Padha turu wengi kabeh, bisa kanggo dina kabeh, ngguyu nalika kahanan iku sarujuk lan kidung panangis nalika kahanan sing ngajrihi. Tengen saka lair nganti mati padha manggon ing omah lan padha karo sing sederek banget salah siji berkembang paseduluran utawa enmity. Nanging sing farsighted, sing luwih mati saka kodhok ing Wells, nalika lagi ndeleng liwat teropong iku ora angel nggambarake carane mega peteng saka teror wis padha saindhenging donya kamanungsan.

Kanggo njupuk contone. kahanan, saben siji mau kuwi sing siji nyoba kanggo ngobati wong liwat gambar sembahyang durung ana awal utawa mburi kanggo menehi bener solusi. Carane bisa siji ngunci munggah amba pabrik? Carane bisa polusi kang iku ing munggah ing basis saben dina dipandegani? Sing bakal ngendhegake mbledhosake senjata atom, ing gaya ngajrihi saka atom reactors lan carane bisa Rising tingkat saka radiations bakal warded mati? Sampeyan carane bisa nggawe arrangements kanggo wong urip siji pulo lan wanita ing liyane pulo supaya minangka kanggo mungkasi mbledhos pedunung? Carane bisa wong / wanita sing manggon bebarengan bakal nggawe percoyo sing iku banget mbebayani kanggo terus begetting anak? Carane bisa kita bumi bakal ditarik kaya pita karet supaya minangka kanggo nggedhekake ukuran lan kanthi mangkono ngatasi masalah pangan, sandhang, papan perlindungan butuh? Ngendi bisa siji golek guru sing dening takon anak ngladosi topik liya kasurung wong sinau seni urip lan duwe raos mursid


tugas menyang masyarakat lan donya kabeh? Carane bisa kaya medical pusat mbukak kang milu Basa Alam lan kanthi menehi ajaran atine kontrol kasurung patients kanggo ngobati penyakit sing lan uga nyegah wong? Carane bisa kuwi noto sosial teka menyang orane supaya siji wis dibébasaké saka dhesekan, dipatèni, kidnapping lan sikap ngerti? Carane bakal wong coexist karo cinta lan nuduhake saben wong 'kagungan?

Supaya straighten kang regane irit gigantic dibutuhake kang gaib lan ora manungsa. Carane bisa iku bakal urip lan padha? Carane bisa iku bakal jumbuh digunakake kanggo manungsa peradaban hayu? Iki tugas gigantic. Masalah paling gedhe dumunung ing positif ganti arah gesang saka kuat personages.

Apa iku sugih utawa sing ing daya, apa lagi penulis utawa pemimpin rohani, kabeh ana ing dalan salah. Padha Dhiskusi superficially babagan layanan kanggo kabeh nanging durung lagi mung melu egois upoyo. Yen potensial wong iki sing diarahake menyang dhuwur pucuk saka saiki demeaned negara, yen padha diwanti-wanti bisa kanggo kasukman gol tinimbang egois upoyo banjur atmosfer bisa temtunipun diresiki.

Miturut kasukman èlmu mung ana siji tamba lan IE kalentu atos. Iku karo daya iki sing Brahmaji wis nggawe Semesta anyar. Iku karo daya saka tapa sing Bhageerath kasil nggawa sutji Ganges kali langit menyang bumi. Nalika Demi-déwa kuwi kétoké kesel dening setan Vitrasur padha kanggo njupuk recourse menyang Dadhichi kang loman bantuan ing ngatasi sing hardships. Ing Parshuram ageng kebak saka kuat kalentu wis maneh lan maneh ngalahaké vile wong ing bumi. Maharshi Dayanand lan gedhe wong mursid wis banget gantos vile tradhisi.

Yen ing saiki sembarang transformasi gigantic wis kanggo njupuk Panggonan, iku mung bakal ing basis austerity daya. Ing kosmik bakal daya, kepinginan daya lan tumindak daya sing empowers siji pribadine kanthi Awet bisa narik kawigaten dikarepake sukses banget gampang. Diantara kabeh kakuwasan manungsa, Kundalini Shakti punika sing paling dhuwur. Iku semayam ing wilayah tempik saka Mooladhar Chakra lan mbantu ing augmenting siji garis keturunan. Iku mesthi wonder sing karo bantuan saka tepak więcej saka semen anyar urip kang awon wonten. Nanging iki diwatesi mung kanggo bates gegayutan karo jasmani.

Nalika daya iki liwat kasukman laku den kabeh mrembet ing kosmos banjur topsy turvys negara mental kabeh djalmo supaya minangka wis soko gedhe. Bisa ndandani jaman kaya


Vishwamitra nggawe Semesta anyar. Sajarah says amargi serangan iki listrik penting, gen banget bisa mutated. Kabeh anak grand saka Rishi Pulastya wis dadi dhemit saka kulawarga Ravan. Rishi Balkhilya ana anak saka demonic tuwane nanging sanalika piyambakipun lair dhewek strayed adoh saka sing atmosfer lan ngunjuk susu saka wit ringin. Mangkono piyambakipun wedi dening susu iki lan dadi Rishi. Ing Tretayug kabeh kethek saka Rishyanuk wilayah kanthi menehi munggah sing beastly dokter imbibed gedhe Etika lan skills wong gedhe. Ing kabeh incidences kuwi aktivasi penting pasukan sing ing karya. Iku conto sing Sedulur sing arep ing kita gegayutan jaman transformasi. Gusti nyiptakake makluk urip nanging bebarengan karo iku kuwi powerhouse saka Kundalini (Gaib Serpent Power) Shakti ana ing Pangeran disebut wong kuwi wong ora mung dadi esteemed nanging bilih piyambakipun sampun kemampuan sing perlu kanggo ndandani karakter kabeh djalmo manggen . Kanggo kesadaran Kundalini saka Devatma India instrument saged mung siji wong ing awal durung kabeh partners ing iku. Iki awakening daya uga bisa ngindhuksi transformasi jaman.

PASAL pitulas Mode OF transformasi ING Kundalini OF A NATION

Kundalini (Gaib Serpent Power) iku daya subtle saka Savitri kang kang kabeh mrembet senadyan ora catetan supaya siji bisa nyembah iku. Siji reged lan biasa panggunaan Savitri Mahashakti digawe ing bentuk panas lan cahya. Sawijining mirunggan berkas ing tumitah urip. Ing asas wiji saka Savitri Shakti kosmos iku saiki ing awak manungsa banget. Kaya Chakra 7, 7 Dhatus, 7 Jihvas, 7 Gargs, 7 Bhuvans, 7 Ashwas, 7 Shakti mili uga mangertos minangka 7 colored 7 jaran saka srengenge. Kanthi sawijining sepindah donya digawe, propagated lan rubah.

Miturut uga dikenal warta liwat medium manĂŠka warna kasukman laku mung individu khusus kang Kundalini punika awakened lan karo pangwasanĂŠ bakal, penting pasukan bisa nindakake tugas kuwi kang bisa tau gampang wis tuntas liwat daya gegayutan karo jasmani lan religius rites. Ing awak manungsa ana supaya akeh tanpa wates wiji prinsip kang nalika ngalami ĂŠvolusi bisa nggawe wong luar biasa. Lagi dietung minangka Sidhas, Supermen, powerhouse saka radiance lan banget oyod basis kutuk / boons. Padha nindakake kaya gigantic tugas sing padha mung bisa kaleksanan dening gaib manungsa. Ing tugas tumitah lan karusakan dhewek tumindak ing kuwi cara sing mung bisa disebut sange.


Kabeh iki gegayutan individu sukses. Biasa selfishness ing wong tansah overflows. Dheweke mung mikiraken kang nduweni egoistic kamulyan, merriment, wani lan Fame. Langit lan kawilujengan banget rawuh ing kategori iki. Miturut menehi paukuman / boons mung siji augments lan nglegakake siji EGO. Ing proses iki Kundalini Awakening diantara uga dikenal nyobi nerangake banner saka individu kamajuan mung ing.

A tumata Kundalini Awakening punika jajalan dhuwur leveled jiwa. Swara kene aspirant kasukman kang EGO (I) Panjenengan ora tetep panah lan winates nanging dadi kabeh pervasively tanpa wates. Apa wae kang ora utawa mikiraken mung bisa mimpin kanggo donya pandjenengan. PanjenenganĂŠ uga wis ripened kang sikap "donya iku Pendhaftaran nyawa" lan "donya iku Pendhaftaran kulawarga" lan kanthi mangkono bakal manfaatake kang kepinginan kabeh kanggo donya hayu mung. Piyambakipun sampun boten kiwa karo wong nelpon dhewe. Panjenenganipun sing wis ditambahake menyang duality Advait (nonduality) wis ditambahake ing lembah menyang dhuwur, wis diowahi kepinginan dadi sensitivitas lan bakal mikir lan tumindak kanggo donya uga kang mung. Wis mung siji kepinginan lan sing kanggo ndeleng blooming kembang lan woh-wohan luscious katentreman lan paseduluran ing Taman iki disebut donya.

Kapan Devarshi Narad nyedhaki Gusti Wisnu takon mung siji Pitakonan lan sing nalika bakal kahanan nyoba nguripake jagad tentrem. Kepinginan Rishis iku "kama ya dukha taptanam praninam artanashanam". Ing kalentu saka loma ati suci mung kanggo wong '(donya) uga kang. Lowliness punika kuna. Iku amarga saka past gloomy jaman sing wong wis dadi egois. Iku sak iki kaping nyawa rohani laku lan attainments padha kanggo muasake individu egois kepinginan. Dina iki ing area Sidhis ngersakaken njupuk formulir ing panah pikiran selfishness. Nanging siji ngirim tau mikir sing minangka dadi kabeh lan pungkasan kabeh urip. Mungkin minangka spiritualitas pangecualian lan kosmik hayu aktivitas sing urip dina iki lan malah saiki menehi kita sak klebatan saka sawijining langgeng ana ing.

Ing past 3 taun nalika njupuk cathetan saka kahanan saiki, kabeh khusus kasukman laku dileksanakake Shantikunj, Haridwar (India) bisa disebut aktifitas nasional lan donya Kundalini (Gaib Serpent Power). Ing radiance geni iku paling cedhak sawijining sacedhake. Swara lan ndhuwur iki luwih saka kadohan rodok kurang punika sawijining panas ngalami. Ing cara sing padha ing re-kesadaran saka kuna Rishi energi njupuk Panggonan ing Haridwar (India) cedhak wilayah Saptadhara. Pengaruhe ing bangsa ing pandelengan saka jarak saka bakal katon nemen lan kanthi cepet. Nanging minangka kadohan augments supaya ora pengaruh Tiwiek alon-alon nanging mesthi. Sinar pisanan Sunrise sing katon ing banyu. Ing awal sawijining sak klebatan pisanan katon ing pucuk


gunung-gunung lan ndhuwur cabang saka wit saka. Banjur alon sawijining cahya radiates nang endi wae. Iku nyebar ing langit kabeh lan saka pucuk gunung iku nyebar menyang dhataran warata ngisor iki. Ing cara sing padha Kundalini Mahaprajna kang wis aktif ing 3 taun bakal pisanan katon ing India. Lan alon-alon nanging mesthi bakal mengko nyebar ing saindhenging donya. Pepindahan sing bakal njupuk Panggonan amarga saka sawijining pengaruh bakal katon ing macem-macem kothak ing macem-macem cara. Iki mung ora kamungkinan nanging iku kasunyatan mesthi. Ing kuna kaping kesadaran saka lan donya negara kang Kundalini wis ngrambah dening Vishwamitra. Malah ing wektu sing ana transformasi total Jemuwah. Kabeh kahanan banget wis rubah kanggo luwih apik. Lan kanggé iki persis apa wis arep kelakon. Banyu Ganges punika dina kang di resiki dening tentrem. India nggunakake akèh dhuwit. Malah rereget ing dasar Ganges Manasi saka Govardhan lagi dibusak lan lagi refilled karo anyar, banyu resik. Ing cara sing padha saiki iki wektu kanggo kita ngalahake kabeh unsur undesirable ing donya supaya minangka kanggo sak tenane purify iku. Kita tuju saka Kundalini aktifitas punika kanggo nggawe donya manggon gesang idealis lan ora winates mung sawetara individu. Donya perlu dibébasaké saka blok saka inethics, wuta kapercayan, wuta tradhisi lan unsur undesirable.

Carane bakal iki transformasi njupuk Panggonan? Jawaban iku pisanan kita bakal kudu uproot kabeh rereget ing donya. Jebule supaya sembarang sumelang teka kita cara durung kita bakal Maret ahead kita usaha tenanan.

Sadurunge muter karo bayi ing dheweke puteran ibu wis ngalami lair loro nalika ngirimke dheweke bayi lan ing wektu sing getih bakal digawe panas. Nalika reresik wontening lebet got persis reged mambu gawe salah nyebar ing kabeh pituduh. Nalika godhok dilakokno marang, mawa racun prakara cemlorot. Babagan obat-obatan homeopathy punika bilih pisanan ngindhuksi utama Distorsi saka penyakit kanggo metu saka awak teka banjur wiwit ngruwat penyakit saka werna banget. Sadurunge mbangun bangunan siji wis kanggo lay sing tenan basa dhasar jero mudhun ing lemah. Sadurunge dyeing kain menyang macem-macem hues wis pisanan bakal di resiki sak tenane. Iki kegiatan banget katon ing diwiwiti dina sadurunge negoro lan donya Kundalini diaktifake. Tanpa uprooting Distorsi, gething, materialisme, kumingsun, vile nduwe etika, ala pikirane kang bisa tau ndadekake pikiran anyar. Mula yen ing dina diwiwiti ana sawetara karusakan sekseni, ngerti sing Potter punika wetting pisanan lendhut, battering karo kelet lan karo kang sikil punika trampling iku. Lan liwat lan ndhuwur, sahingga ing lendhut wujud saka pot ing setir puteran. Mengko uga bakes panci ing panas furnaces. Ing neo nggawe jaman iki metode iki banget lagi digunakke dadi kanggo ngowahi babagan transformasi dunya. Ana mesthine nglokro nalika padha ndeleng destructions lan Nadyan katemtokaké sarembug ing donya.


Kapan sing Vaidyaraj ndadekake priceless obat-obatan dhewek liwat lan ndhuwur ngremekake Jamu karo mortir lan pestle uga heats mau ing murub geni. Kegiatan iki misale jek minangka sanadyan Jamu kang kabungkus menyang pulp durung sawijining asil arang banget ono gunane. Iki sikil pisanan mangsa sing padhang. Sadurunge wiji dadi wit wis rot ing lemah, sawise iku dadi sapling banjur dadi menyang wit blooming kembang lan woh-wohan prewangan. Miturut njabut liwat ora nyenengake tradhisi saka dina siji donya bakal kanggo remould ing kuwi cara sing siji bakal njaluk wahyu langsung saka manungsa kamulyan.

Amarga serangn monsoons siji sumerep rereget ing endi-endi. Amarga angin lan udan hutments sing pecah lan ageng bangunan sing razed menyang lemah. Nanging ing wektu cendhak banget garing kali kasur kapenuhan udan banyu. Kothak petani Bloom karo greenery nang endi wae. Wektu bakal cocog karo 21 St abad endi siji bakal weruh budaya, kamajuan lan kamulyaning donya kabeh. Ing pungkasan 13 taun saka 20 th abad bakal kebak crah lan Nadyan katemtokakĂŠ sarembug. Sajrone monsoons tembok kothak break munggah lan ana banjir saka kali, lepen etc Salah ngirim ngerti sing pungkasan 13 taun saka 20 th abad padha iki Urut kang mega peteng padha ing langit, ing ngendi kilat terrorized siji lan kabeh lan ora nyenengake acara wonten. Nanging pungkasane peteng gloomy mega mung kasil apik mangsa kaping. Saben kahanan ngajrihi mung bisa menehi asil kang becik mengko.

Wong dianggo ing donya. Lan reaksi wis bisa ngadhepi tansah. Nanging hukum gaib iku sakabehe beda. Ing kawitan atmosfèr digawe. Lan kanthi mangkono jalmo, individu lan obyek sing dipengaruhi dening iku. Ing basa dhewe cocok wektu kadhemen, panas, monsoons nggawe dhewe atmosfer. Siji bisa gampang ndeleng pengaruh saka Autumn lan spring mangsa. Jaman transformasi banget bisa mangertos minangka kegiatan gaib akin kanggo owah-owahan mangsan. Kene kahuripan subtle atmosfer main peran utama. Ing loro prinsip sing Inert lan sadar njaluk kena pengaruh.

Ing pengaruh kesadaran saka nasional lan donya Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) bakal katon nalika Buta Inert prakara, jalmo, wong lan kahanan. Lemah bakal dadi luwih subur, Mineral ores bakal nggedhekake bebarengan karo babagan saka sawijining excavation. Mineral ores bakal akeh liyane ing bobot saka apa wong bener mbutuhake. Ana ora bakal dadi lack of Crude lenga. Kimia bakal kasedhiya ing huge Jumlah. Menungsa ora kudu toil hard kanggo tuwuh wit, Jamu etc Amarga obahe ing Basa Alam bakal padha tuwuh ing dhewe. Bakal ora ana dearth saka waterways. Jamu saka alas kaya kuna wektu maneh dadi priceless iku bakal bantuan cures saka macem-macem penyakit. Migunani jalmo bakal ing munggah lan bakal manggon kanggo nalika dawa. Iku jalmo sing mbebayani ora proliferate nemen lan bakal padha lagi wae bisa nyimpen sing urip. Mineral bakal nggedhekake ing banyu lan kanthi mangkono bakal ngalahake polusi.


Rereget bakal ngurangi lan kemurnian bakal ing munggah. Nadyan katemtokaké sarembug lan alam bakal banget langka. Amarga Basa Alam dadi kondusif, alam Nadyan katemtokaké sarembug kaya banjir, merga saka paceklik cyclones, typhoons etc bakal ngurangi.

Mesthi, wong-wong iku wujud bakal tetep padha katon iki. Durung ing 21 St abad kang utama pribadine ing tingkat nyawa lan psyche bakal bakal nemen rubah. Everyone bakal bosen dhateng vile Sifat lan awam ora bakal njaluk dipengaruhi dening iku. Padha ora bakal pulang karo looting, angkara, ilegal aktivitas, senjata, harshness etc Nalika ing mayoritas ana bakal kebanjiran saka alim karakter, ajeg, apik alam lan gentlemanliness, vile wong ora bakal misbehave lan kanthi mangkono bakal gagal kanggo kasil ing duraka . aktivitas Lemut, mabur proliferate ing rereget lan rereged. Ilegal aktivitas lan angkara tarif tambah mung nalika lagi kuwat ora obstructed. Nalika ing saben langkah bakal ngadhepi obstructions, kabotan, oposisi etc, carane bisa dadi tau ngganti? Nalika gentlemanly prilaku bakal ing munggah, vile prilaku bisa tau mundhakaken sawijining hood utawa malah wani misbehave.

Wong bakal kebak dateng, kamardikan lan hard karya. Mula ana alesan ngapa kahanan kaya mlarat, lack bahan etc bisa dianggep bener. Yen manungsa genah alam lan kawicaksanan augments, kok badhe dhewek kekurangan ing sembarang lapangan gesang? Yen loman proliferates, wong bakal njupuk liyane kang kasusahan ing pundak dhewe lan nuduhake kabungahan karo liyane. Mangkono ana bakal njupuk mbales ing nesu utawa ora natoni sapa.

Nalika individu selfishness lan harshness proliferate iku ndadékaké imperialisme, kolonialisme, dhesekan, jawatan etc bebarengan karo liyane vile aktivitas. Minangka Wars asil ensue lan moho nomer wong mati. Realita individu tampi kanggo ndadékaké massa karusakan. Ing perang loro katelu njaluk kalah lan padha njaluk menyang kuwi negara pecah sing padha mung bisa feebly ngatur kanggo ana. Anggere ing kêmbêng saka Wars ana kantos banjur misale jek minangka sanadyan kita ora bisa dikalahake. Nanging nalika kêmbêng perang mati mudhun, siji nyadari yen iku nanging lampus apa-apa. Nalika diskriminasi dawns kita pikiran kita kelingan sing prabédan saka panemu saged ditanggulangi liwat dialog utawa liwat hukum komisi. Mungkin asil Final bisa ateges mundhut siji partai durung iku mesthi luwih ono gunane saka perang trauma. Nalika iki jaminan bakal esuke ing psyche kabeh manungsa banjur ora bakal ana cilik mungsuhan utawa Wars gigantic.


Ana dadi luwih daya ing manungsa hard karya bebarengan karo kawicaksanan sing yen digunakake kanggo Creative tujuan, supaya bisa materi Jayanagar bisa diprodhuksi. Kanthi sawijining berkas wong bisa nampa Bliss, budaya lan kabeh kaendahan babak saka Demi-déwa. Nalika iki bumi bakal abound karo individu TREADING ing path saka Etika, mung banjur bakal kita waca kamulyan lan sih-rahmating akin kanggo swarga.

Ing dina teka kita mesthi bakal weruh kuwi atmosfèr. Madegé watu lagi glethakaken mudhun dening sing liya kang diarani kesadaran saka donya Kundalini Shakti (Gaib Serpent Power) lan ing past 3 taun iku wis ngrambah liwat kuat kalentu.

Ing wektu transformasi swarga kahanan ora tahan kaya Ram iku aturan (utawa Ram Rajya). Bakal cocok banget kanggo nyebataken "Wangsul ing Golden Age IE Satyug".

PASAL wolulas ING DEEP Impor Kundalini kalentu lan REQUIRED Penyuluhan

Saben obyek wis dhewe katon lan siro wangun. Emas punika biji banget valueable. Nalika lendhut nyempurnakake karo bumi nerangake metu minangka biji. Nanging ing purifying biji iku didol ing dhuwur prices ing pasar. Lan karo emas iki ayu ornamen sing digawe. Nanging nalika liwat kimia perawatan kang diowahi menyang emas awu, manifests sange kuwalitas. Iku mbantu nggae awak banget kuwat banget. Mangkono wong bisa urip maneh. Iki ciri khusus sing ana ing ores liyane banget. Biasa wong nggunakake aplikasi iku kanggo nggawe artikel tartamtu. Nanging nalika lagi kimia dianggep, awu saka iki ores catetan gedhe kuwalitas. Sisih subtle saka partikel wedhi mbantu ing nggawe energi atom. Saka iki siji nemu listrik, macem-macem cahyo, radiations lan senjata. Iki subtilization saka kang reged.

Iki kasunyatan uga dikenal sing wangun subtle sembarang obyek wis maha luwih akeh saka sawijining reged aspek. Comparison menyang tumpukan saka lendhut energi atom bisa nglakokaké tugas gigantic. Comparison kanggo awak pikiran kita luwih semangat. Uap luwih kuat saka banyu. Nyawa iku ora cetha durung nalika luwih maju luwih manifests minangka wong-wong mursid, Rishis, gaib lanang lan incarnations.


Ing cara sing padha, subtlization manungsa ana ing banget bisa njupuk Panggonan liwat Yoga lan rohani kalentu. A man tapa awakens kang gegayutan karo jasmani gaib potensial. Uap bisa bantuan mbukak Sepur. Nalika pring wit samubarang kang angel marang siji liyane, geni alas katon kanggo catetan. Iki pengaruh banget manifests liwat kasukman laku saka kalentu. Nalika ing lensa kaca kasebar solar sinar sing fokus ing siji titik, eseman geni sing katon. Padha ngemu bener kanggo asil kasukman laku lan kalentu.

Liwat Yoga manungsa demeaned negara merges menyang agung saka gaib donya lan iki cara ngumpulake kanggo ndadĂŠkakĂŠ gabung saka dhuwur karo kurang. Nalika kabel hubungi listrik padha dadi kuat lan kanthi mangkono nindakake dikarepake tugas kita. A tunyuk bisa menehi banyu mung anggere tank kanggo kang iku disambungake Sisa kapenuhan ing banyu. Iku cetha banget yen tank saka gaib energi punika boten P lan tunyuk jumbuh kasebut menehi banyu anggere ora alangan rawuh ing sawijining cara. Nalika manungsa eling imbibes energi gaib Allah, banget rauh dhewek dadi Allah saka manungsa, Purushottam saka Purusha lan gedhe saka kang lembah. UmumĂŠ nyebar awak bebarengan karo augmenting dhewe mundhak sawijining potensial banget. Comparison kanggo singa ora mung awak saka gigantic gajah nanging sawijining Awet banget iku luwih kuat. Comparison kanggo anak ora mung awak saka diwasa liyane kuwat nanging kapasitas kanggo bisa uga luwih luwih. Ing kalentu saka aspirant kasukman ndadekake marang Sidha (temen maujud Saint).

Kalentu ora umume kasil nalika ora conjoined kanggo kontrol dhewe, karakter radiating lan raos layanan kanggo Jalma liyanĂŠ. Carane bisa karo wiji dadi wit yen ora kapandeng sawise mlaku lan diwenehake karo fertile lemah, banyu etc iki pepakon bgt ditrapake kanggo Kundalini Awakening cara banget.

Kundalini Awakening tegese intensifying lan nguripake gaib kakuwasan didhelikake kita eling. Sampeyan bisa tuntas macem-macem cara kanggo macem-macem tujuan ing kabeh badan 3.

Ana 14 cara saka nguripake ing ndhuwur. Iki 14 glories bisa dibandhingake perhiasan emas 14 sing metu nalika segara iki churned. Sawijining klasifikasi bisa digawa metu mangkono. Ing Chakra 6 sadawaning Merudand IE miwiti saka Mooladhar sampek ing Kamal Sahasrar bisa disebut medium kuat sing mbiyantu ing ngatasi alangan ing produksi glories saka arena materi. Sawijining antuk ndadekake wong kuat, sugih lan kebak perusahaan. Iki basis aspirant rohani dadi maha luwih kuat tinimbang awam. Kita raos


organ sing ora maneh externalized lan tinimbang dening dadi introverted, karya ing kancah banget sudhut. Iku pemandangan sing ora bisa ndeleng liwat kita reged mripatmu katon cetha kita gaib ngarsane. Padha ngemu bener kanggo liyane pangertèn organ. Attainments gegandhengan karo donya reged kaya televisi, pangrungu adoh mati sounds, Telepathy, kontrol obyek, penting pasukan aliran, Shaktipaat, ngerti mangsa etc bisa imbibed ing nguripake Kundalini awak reged. Liwat medium iki siji uga bisa catetan padinan, nyk saif lan Varchas.

Ing basis sheaths 5 siji bisa awaken Kundalini (Gaib Serpent Power) awak subtle. Sheaths 5 disebut pangan klambi ketat, penting klambi ketat, mental klambi ketat, kawruh klambi ketat, Bliss klambi ketat sing panutup lapisan liwat kita eling. Ing ditemokaké unsur 5 lan 5 Pranas. Lagi uga disebut 5 donya utawa 5 ekstensi. Yen iki potensi mekar ing aspirant kasukman wiwit kontak donya siro. Biasa wong ngerti namung reged katon donya jeneng lan formulir IE obyek. Nanging nalika Kundalini saka awak ing subtle saka aspirant rohani punika awakened, wong kontak donya siro. Panjenenganipun dipasang kanggo Pitrus, Demi-déwa etc lan ana menehi lan njupuk sesambetan antarane wong. Saiki mangertèni wewadi ing didhelikake saka Basa alam. Bisa duga mangsa acara. Adhedhasar iki kawicaksanan dening nggawe cocok aransemen siji bisa entuk manfaat saka kondusif kahanan lan obstructions bisa warded mati. Ing psyche saka laymen siji bisa ngindhuksi alim pikiran lan peradaban mangkono manungsa bisa aptly nyetak.

Ana 3 aplikasi saka awak sembrono lan diarani Granthi Bheda. Ing tengah saka sirah iku Brahmagranthi lan uga disebut kailash Mountain utawa Ksheersagar. Punika disebut Centre polar sing tansah melu menehi lan njupuk nganggo kosmik tenogo. Kaloro punika Chakra Wisnu ing wilayah jantung. Sampeyan bisa disebut saka eling guwa. Iki tengah emosi sing sensitif. Liwat kene siji nemu kepuasan, kabingahan lan tentrem. Loro saka nggawe kita psyche dhuwur statured siji ngirim jamur pangerten liyane ing cara positif karo bantuan saka kuwasane Vishnugranthi. Ing katelu Rudragranthi. Punika ditemokake ing Naabhi (udel) Chakra. Ing wilayah iki siji ketemu gegayutan karo jasmani kesehatan, radiance, Brilliance, daya, wani, kreativitas lan augmentation. Ing wilayah iki siji ketemu ing Chakra Mooladhar. Long wektu ngaso Panggonan saka Kundalini Shakti ing wilayah iki. Kanthi anggempur kang penting pasukan bisa awakened, wungu dhuwur lan dijupuk menyang portal saka Brahmalok.

Ing Chakra 6 awak reged, 5 sheaths awak subtle lan 3 Granthis (knots) awak sembrono nambah nganti 14 ing nomer. Diantara wong 7 sing saka donya luwih dhuwur (Lokas) lan 7 saka donya Nether. Nyobi sing conducted supaya minangka mundhakaken 7 lan 7 isih sing experimented marang supaya minangka kanggo mungkasi mau saka ambruké. Manungsa ana ing bisa nyawang minangka segara lan liwat Kundalini 3-melu nyembah bisa churned. Ing nyata istilah awak iku sing setan lan pikiran punika Demi-Allah. Nalika


loro nindakake kalentu saka Yoga, padha diwenehi perhiasan emas 14 kasebut ndhuwur. Ing wani dora mitologi samodra gambaran sawijining wis diwenehi ing proses simbolis. Awak manungsa arupi unsur 5 lan 5 penting pasukan dipunyakini dadi jero lan sudhut kaya samodra. Ana perlu kanggo keblasuk adoh ing donya njaba supaya minangka kanggo nampa disenengi sing adoh. Punapa mawon sampeyan kepéngin iku saiki ing sampeyan. Napa nelusuri njaba? Kaya musk saka kidang iku kudu nyawang kanggo ing awak.

Ing cendhak iki outline saka Kundalini sembahyang pundhi cara wiwitan, gambaran lan sembahyang wis diwenehi ing kaca sadurungé saka edition iki. Nanging sengaja rincian wis ora diwènèhi gegayutan 14 kasukman laku. Amarga iki kaya nyobi ing atom explosions. Sadurunge ngetik sawijining cara kita kudu ngerti apa negara, kanggo kang individu, apa Yahoo aja pengin awaken Kundalini. Kanggo miwiti Kundalini aktifitas tanpa mangerténi kabeh iki rincian kaya anak Tampering karo bom. Nyalahi panggunaan saka Kundalini daya bisa mimpin menyang ambruké elek sing wong. Kanggo entrants anyar lan kurang tandha wong ana dalan kawicaksanan, pengabdian, tumindak lan gaib kapinteran aktifitas. Yen padha nglakoni iki akeh, iku luwih saka cukup.

Ana sing arep banget sumelang sinau Kundalini Awakening lan ana ngirim pelabuhan ing kepinginan Attaining dhewe kasenengan dening pancing utawa dening crook. Paling sethithik siji abad aku bakal njupuk wiwitan tanggung jawab saka wulangan wong aplikasi iki gedhe miturut sing individu kapasitas. Aku bakal terus ingkang mau ing iki arah. Sanajan Pendhaftaran reged fisik awak maneh tetep ing donya iki durung karo subtle orane aku bakal terus porsi wong ing arah.

Ora cocok kasukman aspirant bakal tau pengalaman, sing amarga ora ana siji kanggo mulang wong / dheweke cara iki saka Kundalini Awakening, padha ora bisa tekan sing dikarepake gol. Cukup minangka kabeh mrembet gaib daya mlebu kula kanggo nindakake Mahapurashcharan ing 24 taun lan ora mung nuduhake kula cara saka nguripake Shakti Kundalini saka negara (India) liwat kuat kalentu 3 taun, bebarengan karo marang kula punapa mawon iki perlu kanggo entuk goal. Ing cara sing padha Aku bakal banget nggawe efforts kanggo sing diantara Prajna Parivar sing pengin kanggo njupuk recourse menyang Kundalini Science kanggo kumpul kakuwasan khusus kanggo gol khusus lan menehi wong kabeh sing dibutuhake kanggo entuk sing sakti gol. PENGARANG : Shriram Sharma Acharya ngedegaken saka International Gayatri Family ana gedhe Yogi seer lan incarnation Gusti Allah sing wrote volume saka jurnal sastra utamané ing kasukman subjek kanggo donya kawulo lan tentrem. Kanggo luwih ilmiah sastra e pls visit http://www.shriramsharma.com/books.htm www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org lan http://www.awgp . org / DESCRIPTION: gratis e- buku ing Chakra Meditation -ESP, Nirvikalpa Samadhi utawa pikiraken gratis


setengah sadar, Attaining Ridhi- Sidhis utawa Gusti , Future èlmiah Agama, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga hubungan kanggo Neurosciences- ESP , Endocrinologi, Anatomi , Psychology & Sociology kanggo 1 ) materi & kasukman kamakmuran & 2) uniting donya peacefully minangka kulawarga. Kito punika situs web strictly non -komersial kang yakuwi ing sadhar ing umur lawas ngimpi saka gedhe lan thinkers pemimpin donya: A ayu borderless donya. Keywords: Kundalini Yoga Gayatri e-buku Ultra Telepathy swara parapsychology Metafisika nirvikalpa Samadhi polusi Yoga tantra film internet hypnotism ekologi astrologi diwas kalki bioelectricity surgery laser ozon radar kaku kreatifitas Arkeologi Indus Valley Peradaban krisis bahan bakar pangan kekurangan kidul Kalimantan biografi Guru donya tentrem atine psyche Bethara syaraf subtle eling nyawa gaib bakawali kelenjar endokrin ESP Chakra plexus semedi wangsit konsentrasi kapinteran panginten mikir Cheiro Nostradamus Aurobindo Bliss otak vedas solar srengenge energi suci murni pangertèn organ Prana Avatar Sathya cahya sel hypothalamus pituitary transformasi futuris pangambah prediksi naga daya urip Etika manungsa integritas karakter vagus tantra Mooladhar atom neutron proton

Ayo US pandonga FOR donya tentrem-rahayu lan kadhang

Javanese book divine serpent power ashok rawal 15th december 2013  

Our preceptor by becoming Lord Varah tried to overcome this pollution. He inspired us to live life in tandem with Mother Nature and researc...