Page 1

TEKIJÄ: Shriram Sharma Acharya perustaja International Gayatri Perhe oli suuri Yogi näkijä ja inkarnaatio Jumala kirjoitti määrä tieteellistä kirjallisuutta lähinnä hengellistä aiheista maailman hyvinvoinnin ja rauhan. Lisätietoja tiedeyhteisön sähköisen kirjallisuudessa pls vierailla http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org ja http://www.awgp.org/ Kuvaus: Ilmainen e-kirjoja Chakra Meditaatio-ESP, Nirvikalpa Samadhi tai Thought Ilmainen Trance, saavuttaminen Ridhi-Sidhis tai Divine energialähteitä, tulevan tieteellisen Uskonto, Super Energy Gayatri Tiede & Kundalini Yoga korreloi neurotieteiden-ESP, endokrinologian, anatomia, Psykologia & sosiologia 1) materiaalia ja henkinen hyvinvointi & 2) yhdistää maailma rauhallisesti perheen. Meillä on ehdottomasti ei-kaupallinen sivusto, jonka tavoitteena on toteuttaa iän vanha unelma suuria johtajia ja ajattelijoita maailman: kaunis rajattomassa maailmassa. AVAINSANAT: Kundalini Yoga Gayatri e-kirjoja ultrassa telepatia parapsychology metafysiikan Nirvikalpa Samadhia pilaantumisen jooga Tantra elokuvia internet hypnoosi ekologia astrologia ayurveda Kalki biosähkö leikkaus laserit otsonin tutka stressiä luovuutta arkeologia Indus Civilization öljykriisin ruokapula tsunamit elämäkerta Guru maailmanrauhan mielessä psyyken jumala hermo hienovarainen tietoisuus sielun jumalalliseen trance Umpieritysrauhaset ESP Chakrat plexus meditaatio pitoisuus älyn profetia ajatellut ajatellut Cheiro Nostradamus Aurobindo autuus aivot Veda aurinko auringon energia pyhä puhdas aistien Prana Avatar Upanishad valokennoteknologiaan hypotalamuksen aivolisäkkeen muutos futuristi ennustus käärmevoima elämä ihmisen etiikka koskemattomuuteen hahmo vagus Tantra Mooladhar atomin neutroni protoni

VEDA lihaksi ja Iso YOGI Shriram Sharma Acharya

Kootaan ja julkaistaan Internetissä


BY MR. ASHOK N. Rawal C / O Gayatri PRAGNA sisäkuori OFF VISNAGAR ROAD OPP. GEB Mehsana - 384 001

TEL NO: +91-02762-251160

E-mail: ashokrawal@shriramsharma.com

KÄÄNTÄNYT Gujarati TO ENGLANTI

BY

Ms Heena A. Kapadia, DI, M.Phil.

E-mail:

heenakapadia@shriramsharma.com


SISÄLTÖ CHP. NO. NIMI

1.

HYVÄ perillä LUKIJOILLE

2.

lyhyt johdanto VEDA lihaksi ja IsoYOGI Shriram SHARMA Acharya

3.

Jumalan sanansaattaja TULI - emme onnistuneet TUNNUSTAVAT HIM

4.

JUMALALLINEN näkijä ROMAIN ROLLAND

5.

Kun ensimmäinen Mahabharat, UUSI Mahabharat Setit

6.

TÄRKEÄÄ OSAA ANANDACHARYA'S Ennustukset

7.

Jumalan sanansaattaja SYNTYNYT maaseudun Perhe

8.

koko maailman 1999 AD on täysin ERI


9.

PROFETIA KOSKEVAT Intia on LEADER NEO CREATION

10.

KOHTI UNITED PLANETARY kansakunnan UNITED Kansakuntien puoleen

11.

VUOSI 2000 AD ja 30 vuotta ennen, että

12.

WORLD POST 2000 AD

13.

TAINTLESS Jumalan inkarnaatio - virkistys Uskonnon ja kulttuurin

14.

agitations, tuhoaminen, GREAT turbulenssi ja SITTEN kynnyksellä uuden ERA

15.

ilmentymä, että jumalallinen voima, joka Muuttaa tätä ERA


VEDA lihaksi ja Iso YOGI Shriram Sharma Acharya

LUKU 1 - HYVÄ perillä LUKIJOILLE

"Hän, joka on Ram, hän, joka on Krishna on tänään inkarnoitui Shri Ramkrishna." Tämä on mitä sanoivat kunnioitettiin Shri Ramkrishna Paramhans ja "Hän, joka on Shri Ramkrishna Paramhans on Shriram Sharma Acharya", joka on mitä meidän arvostettu Yuga Rishi Shriram Sharma Acharya on sanottavaa. "Joka aikakaudella I on ilmeinen, jotta laatia uudelleen vanhurskauden maailmassa." Kuten tässä julistuksessa vuonna Bhagwad Geeta Shri Krishna, Hän (Jumala) oli jälleen lihaksi meidän keskellämme.

(Tänään mies huolimatta heijastaa uudelleen ja uudelleen periaatteet ja käskyt edellä taipumus epäillä niitä ja siten erehtyy hänen uskonsa Jumalaan. Seurauksena hän kastaa itsensä ohikiitävä aistinautintojen maailman ja käyttäytyy kuin peto.)

Esi-isämme liian ulos hengellinen tietämättömyys, koska materialistinen näkökulmasta alongwith muut vanhimmat viime sukupolvien pakko Herra Jeesus Kristus käyttää orjantappurakruunu ja myöhemmin hirtettiin hänet rajat. Lord Mahavir korviin tunsivat piston teräviä rauta kynnet. Sokrates, Laotse, Meera, Narsinh Mehta vainottu paljon. Vasta sen jälkeen he lähtivät tähän kuolevaisten maailmaan ei ymmärrämme hulluutta ja siksi me karistanut runsas kyyneleitä parannuksen.

Tällainen suuri Jumalan inkarnaatio, myötätuntoinen kuten Herra Jeesus, suvaitsevainen kuten Mahavir Swami ja inkarnoineen aikaisemmin kuin Saint


Kabeer, Samarth Guru Ramdas ja Shri Ramkrishna Paramhans, oli ruumiillistunut ihmiskehossa:

Vedmurti Tapnishth Yuga Rishi Shri Shriram Sharma Acharyaji. Hän julisti, että vuoden 2000 loppuun mennessä AD hän muuntaa maailmasta "Prajna Yuga" kautta hänen loistava jumalallinen äly.

Yuga Rishi Shriram Sharma Acharyaji sielun poltti kipua. Hän oli kulunut monta yötä huutaen. Monta kertaa hän huusi kuin pieni lapsi. Joka on tietoinen tästä kaikesta? Ihmiset ajattelevat, hän oli suuri pyhimys ja näkijä. Jotkut ajattelevat hänen olevan maailman johtava, tuottelias kirjailija ja tutkija. Mutta kenellä on kyky avata poveensa ja huomata sen sisällön? Vain jos joku olisi nähnyt sen, hän olisi nähnyt sielu täynnä tuskallista ahdistusta maailman sivilisaation. Tässä pieni ihmiskehon asui jättimäinen sielu täynnä tuskaa nähdessään nöyrä elämää maailman ihmiskunnalle. Se ei ole oikein, että olemme edelleen aktiivinen, jos tällainen suuri pyhimys on vuodattanut kyyneleitä tuskaa meille kaikille. Nämä ovat koettelevia aikoja täynnä dire tilanteissa. Ennen viaton Herra pitää kauhistuttavan Mahakal (joka voi tuhota maailman) nouskaamme yhdessä ja työskennellä maailman yhtenäisyyden, rauhan ja veljeyden.

Maharshi HH Yuga Rishi Shriram Sharma Acharyaji joka on levinnyt viesti intialaisen kulttuurin ja uskonnon ympäri maailmaa, olisi tunnistettava, ymmärrettävä kaikille ihmisille ympäri maailmaa. Ihmisten tulisi heijastaa yli meidän Yuga Rishi n saintly luonne ja sitten juoda kaikki nämä pyhät ominaisuuksia elämässään. Tämä on tavoitteemme.

Kokoelma hienoja ihmisiä / näkijät maailma on tehty, joka esittelee suuren profeetan maailman tämän aikakauden.

Lukijoiden tulisi lukea kaikki tämä hyvin huolellisesti keskittyneesti, jotta voitaisiin selvittää tämä suuri profeetta. Näin he voivat kirkastaa elämänsä levittämällä viesti tämän suuren profeetan (Yuga Rishi Shriram Sharma Acharyaji) joka nurkka ja nurkassa tämän maailman.


LUKU 2 - Lyhyt johdatus VEDA lihaksi ja Iso YOGI Shriram Sharma Acharya

1)

Syntymäaika: 21/9/1911 AD SAMVAT: AASO VAD 13/1968

2)

Syntymäpaikka: ANVALKHEDA (Agra, UP, Intia)

3)

ISÄ: Pandit ROOPRAMKISHORE Sharma

4)

ÄITI: DHANKUNVARI ALIAS TAEEJEE

5)

nuorin 4 BROTHERS YHTEISÖ - SANNADAY Bramiini

6)

isänsä kuoleman: 1924 AD

7)

äitinsä kuoleman: 12.2.1971 (iässä 90 vuotta) Vaimo - Arvostetut ÄITI Bhagwati DEVI Sharma 2 SONS - Omprakash Sharma MRITYUNJAY SHARMA 2 DAUGHTERS - JAYA SHAILBALA


8)

9)

KOULUTUS - acharya sanskritin MA IN 2 AIHEET

NIMI VEDA lihaksi ja Iso YOGI - suonut vuosikymmenten BACK Punjab PRESIDENTTI (Intia) SARVAPALLI Radhakrishnan

Uskonnollinen kokoontuminen järjestettiin johon osallistui suuri Pandits, tutkijat ja Vedic acharyas Intiassa. Meidän kunnioitettu Gurudeva (Shrirama Sharma) liian kutsuttiin. Intian silloinen puheenjohtaja, tohtori Sarvapalli Radhakrishnan eulogoized arvostetun Shriram Sharma Acharyaji erittäin taitavasti annetun todellinen olemus hengellisyyden mainittu 4 Veda, Upanishadeja Puranas, kirjoituksia ja kaikki käskyt eri uskontoja. Siksi Dr. Radhakrishnan annoimme arvostetun Gurudeva otsikko "Veda lihaksi ja suuri Yogi."

10) hengellinen opas Shriram Sharma Acharya n arvostetun Gurudeva Shri Sarveshwaranandji asuu Mahendragiri Vuori Himalajalla korkeus 22000 jalkaa Parashuram luolassa viimeiset 651 vuotta (ehkä enemmän). Tämä Mahayogi asuu alasti tässä luolassa vielä tänään ja tällä alueella on voimakas lumentulo ympäri vuoden. Niin kauan kuin Shriram Sharma Acharya oli elossa, hän ohjasi tämän Mahayogi.

11) MANTRA ALOITUSPAKKAUS GURU: Pandit Madan Mohan Malviya aloittanut lapsi Shriram Sharma 7-vuotiaana, kun hän sai Yajnopaveet (pyhä lanka seremonia).

12) Tällä hyvin nuorena, Gurudeva Shriram Sharma luovutti koko olemuksesi jalkoihin oman Gurudeva - Sarveshwaranandji Maharaj.

Tavallisesti lapsi on täynnä hauskaa ja naurua lapsuudessa mutta Shriram Sharma Acharya lapsena oli erittäin luja kohti hänen henkisiä harjoituksia. Hän kertoisi kaikille "Kotini on Himalajan vuoristossa." Ei vain tätä, mutta iässä 8 vuotta, ilmoittamatta kenellekään, tämä jumalallinen lapsi lähti kotoaan. Jälkeen voimakas haku hänen sukulaisensa löysi hänet. Shriram hyvin viattomasti, mutta tiukasti sanoi, "Mitä hyötyä on sen minulle, että tulen kotiin? Kotini on Himalajalla ja haluan asua siellä. "Tuohon aikaan ei


hänen perheenjäsenensä, vanhemmat tai kylästä miehiä edes kuvitellut, että tämä jalokivi, joka erotettiin Himalajalla jonain päivänä mennä sinne ja koskettaa hänen hengellinen opas (Gurudeva).

13) Vuonna Samvat 1983 Shriram Sharmaji mietiskeli, jumalallinen aura valon hänen ympärilleen. Tämä valo sitten otti kiinteä ihmisen muodossa, joka oli hänen hengellinen opas HH Shri Sarveshwaranandji. Hän opasti nuoria Shriram palvoa Gayatri seuraavan 24 vuoden aikana ja sen jälkeen, kun sanon tämän hän katosi.

14) Kun 15 vuotta hän aloitti sarjan Gayatri Purascharanas. Seuraavien 24 vuotta, ilman taukoa, hän teloitettiin 24 Purascharanas 24 lakh Gayatri mantroja. Yhdessä tämän hän sytytti liekin lamppu ja Yajna palo jatkuvasti. Hän syöttää lehmät Jowar siemenet ja hän kerää siemenet erittyy lehmät niiden ulosteet. Kun nämä siemenet hän tekisi Intian rotis (leipä) ja syö se. Hän söisi mitään muuta.

15) Vuonna 1959 AD arvostetun Shriram Sharmaji lähti Himalajalle yksin. Siellä hän esiintyi voimakasta austerities eri lumen verhottu alueilla. Vuonna 1962 jKr hän taas asui aivan yksin hyvin paksu metsäalue Himalajalta 3 kuukautta. Tuolla oli monia kasvissyöjä ja petoeläimet. Läsnä meidän kunnioitetun Gurudeva nämä petoeläimet lopetti syömisen lihaa ja tanssinut noin muiden kasvissyöjiä. Tämä todellakin oli suuri jumalallinen episodi.

16) Vuosina 1970-72 hän päätti mennä Himalajalla luopumisen jälkeen hänen isäntänsä elämäntapa. Hän tuli yhteyttä hänen Gurudeva Sarveshwaranandji ja asui hänen kanssaan 1 vuosi. Myöhemmin Sarveshwanandji käski hänen opetuslapsensa Shriram Sharmaji levittää jumalallista viisautta hän oli saavuttanut kaikille ihmisille maailmassa.

17) Palattuaan Himalajan Shriram Sharmaji päätti hän ei asu Mathura. Sen sijaan hän päätti oleskella alueella, jossa 7 Rishis muinaisen Intian oli suoritettu austerities.


Osoite: Shantikunj, Gayatri Teerth, SAPTARSHI, Haridwar - 249 411 Uttaranchal Intia NETTISIVU: www.awgp.org

18) Vuonna 1979 hän aloitti perustamisesta Gayatri Shaktipeethas ja Prajna Peethas koko maailmassa. Ja vuonna 1982 - 1985 hän perusti yli 6000 pieni / iso Service Oriented keskuksia niin hengellisesti herättää maailman ihmiskunnalle. 84 maailman kansakunnat, Shriram Sharma Acharya alkoi tieteellinen ja henkinen tutkimuskeskusten Gayatri Mantra. Tutkimustieto on levinnyt puolilta maailmaa.

19) SPIRITUAL saavutuksiaan Suuri ihailija Kundalini (Divine Serpent Power) ja Panchagni (5 tulipalot) Science. Se on harvinainen saavutus sen jälkeen, mitä Herra Buddha saavutti. Todiste Gurudeva saavutus ulkoisesti on se, että hiukset hänen päänsä aina nousta ylöspäin. Vaikka avulla kampa jne. tukka painetaan alaspäin, sitä vielä edelleen korkea ja nostetaan.

20) SPIRITUAL koskevat käytännöt OF SUBTILIZATION VEERBHADRA luominen: Ennen Gurudeva Shriramji kuoli, hän teki hengellisen austerities of subtilization - tai Sookshmeekaran. Atomipommi koostuu hyvin mikro yksiköitä, jotka voivat tuhota jättimäinen maailmaa. Subtilization tarkoittaa muuntaa hyödyntäminen törkeästä elintoimintojen, kuten nukkuminen, syöminen, juominen jne. korkeampia tavoitteita. Brutto kehon muunnetaan hienovaraisen kehon ja siten sen avulla, tällainen henkilö voi saavuttaa monia hienovaraisia elimissä. Nämä hienovaraiset elinten luo haluamasi liikkeitä hienovarainen maailmassa, joka puolestaan suorittaa ihmeellisiä tehtäviä. Yksi tällainen tehtävä Shri Gurudeva oli muuttaa hyvin psyyken


maailman ihmiskunnan paremmin ja siten luoda uuden maailman ja uuden aikakauden.

21) Via tämän subtilization katumus, valoisa tulevaisuus 450 crores ihmisiä syntyy. Elin on 5 Koshas (5 vaipat) eli: 1) Ruoka 2) Vital force 3) Mental 4) Henkinen 5) Bliss. Näistä 5 varsiin Shriram Sharmaji luonut 5 Veerbhadras jotka heidän hienovarainen läsnäolo luo liikkeitä brutto maailmassa. Tällä tavalla positiivinen muutos psyyken maailman ihmiskunnan toteutetaan ja siten uusi säteilevä aikakausi ohjattiin sisään Kaikki olennot maailman eettinen merkki, elää elämää puhtauden ja tuon aikakauden kutsutaan Suuri Era.

22) luominen, pohdintaa ja JULKISTAMINEN henkisiä tekstejä: Gurudeva käännetty 4 Veda, 108 Upanishadeja 20 Smritis, 6 Darshans, Yog Vashishtha, 24 Geetas, 18 Puranas, Brahmanas, Aranyaka ja Sutra tekstejä yksinkertainen Hindi.

Venäjällä, Kolkata ja Lucknow yliopistot, nämä kääntänyt tekstejä on sisällytetty niiden oppimäärän. Sveitsissä ja USA: ssa, luova tutkimuksia käydään sitten näillä 4 Vedas.

23) Gurudeva Shriramji julkaistu 1976 kirjoja, jotka sisältyvät hänen kirjoituksensa liittyvät voittamiseen sosiaalisia ongelmia, on tärkeää yhdistää uskonnon ja kulttuurin, Gayatri Super Science, Yogic Mantra laulamassa, austerities, Pranayam, Kundalini herääminen jne. Kaikki nämä aiheet on kirjoitettu tieteellisellä tavalla . Hän muutti näkökulmasta ihmiskunnan avulla kirjoja, jotka kuuluvat suuri ajattelun Lord Parshuram muinoin ja nykyajan suurmiesten kuten Karl Marx, Herithesto, budha, Gandhi jne. Samalla tavalla meidän Gurudeva kirjoitamme hänen syvä ajatuksia arjen . Täysin hän kirjoitti 1651 kansioita.

24) Tavalliset ihmiset ovat menettäneet uskonsa takia nöyrä ajattelun ja epäeettinen toiminta halpamaista miehiä. Jotta torjua tämän uskon puutteesta filosofia Ritambhara Mahapragna (jumalallinen äly) ja sen soveltaminen voi toimia kuin jumalallinen ase. Omaperäistä muodossa kirjan


nimeltä "Prajna purana" auttoi vakuuttaa ihmisille, että uuden luominen on näköpiirissä. Tämän hän teki kautta esimerkkejä menneisyydestä ja todisteita suurten uskonnollisia tekstejä maailman. Tämä Prajna Puranat on julkaistu 3 osaa ja tulevaisuudessa se täysin kattaa 18 nidettä.

HH Arvostetut Shri Shriram Sharma Acharya on yhtymäkohta säteilyn kaikki Rishis muinaisen Intian ja siten on saanut nimen Yugadevata ja Yuga Rishi.

1)

Koska symboli Herran Parshuram kirves, Gurudeva ohjattiin luovan vallankumouksen uuden aikakauden. Tämä oli apunaan hänen mahtava kynä ja puheita Shantikunj (Haridwar, Intia)

2)

Bhagirath muinoin oli ilmaissut joen Ganges maan päällä kautta intensiivistä austerities. Samoin meidän Gurudeva ilmenee Ganges jumalallisen viisauden (Gayatri) kautta austerities 24 Purashcharanas 24 lakh Gayatri Mantra laulamassa.

3)

Muinoin Charak oli löytänyt monia metsä yrttejä, jotka suonut hyvä terveys ja uutta puhtia. Tämä tehtävä on parhaillaan toteutetaan Shantikunj, jotta nuorentaa meidän antiikin lääketieteen kutsutaan Ayurveda.

4)

Maharshi Vyas oli kirjoittanut monta Puranas (Intian mytologia) Lord Ganesha siunauksia. Samoin Gurudeva Shriram Sharma liian julkaistu 4 Veda, 108 Upanishadeja Darshans, Smritis, Geeta, Prajna purana 18 volyymit alongwith muita kirjoja sosiaalisessa vallankumouksen maailmassa.

5)

Maharshi Patanjalin oli antanut meille 8-kertainen menetelmä Jooga kutsutaan Asthangyoga. Tänään kello Shantikunj, moderni lääkärit ovat tutkimuksen tekemiseen Jooga ja kannustaa jokainen harjoitella samalla.


6)

Yajnavalkya oli tunnettu johtamiseen Yajnas (tulipalo uhrauksia). Brahmavarchas tutkimuskeskus perustama Gurudeva, käyttää metsä yrtit Yajnas ja tämä puolestaan kovettuu kehon / mielisairaudet, voittaa henkistä tahrat, nostaa meidän elinvoimaa (Kundalini herääminen) ja tasapainottaa ilmakehässä torjuttava saastumista.

7)

Vishwamitra joka on näkijä Gayatri Mantra oli luonut uuden maailmankaikkeuden. Gayatri Teerth, Shantikunj on rakennettu juuri maa, jossa Vishwamitraji oli huomannut Adi Shakti (Primordial jumalallinen voima). Tämä maa hiuksenhieno hurskas ominaisuuksia, on saamassa lisää säteilyn takia Japa, palvonta ja Yajnas teloitettiin tuhansia ihmisiä tänne. Tutkimusta tehdään vakaisiin valtaa ja Savitri Science.

8)

Jamadagni Rishi aiemmin perustettu Gurukul (koulu), jossa sekä lasten ja vanhusten annettiin apt koulutus. Tänään kello Shantikunj harrastajia koulutetaan palvelemaan maailman ihmiskunnalle. Perheet innostuivat juoda pyhä ihanteita elämässä.

9)

Naradji hengellisesti herännyt maailman ihmiskunnan matkustavat ympäri maailmaa. Shantikunja koulutus instituutti on kouluttanut monia harrastajia, jotka muuttavat maailmaa ja levittää sanomaa meidän arvostetun Gurudeva.

10)

Vashishtha oli taitava sekä aloilla hengellisyyden ja politiikan. Gurudeva Shriram Sharma taisteli Intian itsenäistymisen vuosina 1930-1947 jKr Myöhemmin kautta kirjoja perustuu vallankumouksellinen ajattelu, hän epäsuorasti yritti täydentää uskonnon ja hyvää hallintotapaa.

11)

Adi Shankaracharya oli perustettu 4 Mathas (hermitages) 4 kulmat Intiassa. Alle Shantikunja ohjauksessa, lukuun ottamatta 4000 Pragna Peethas, Shaktipeethas ja 24000 itseopiskelua keskuksen perustamisesta.

12)

Rishi Pipplad tutkittu ja ohjaa hänen mielensä syömällä hedelmiä ja lehtiä. Meidän Gurudeva nauttivat aterian Jowar roti (intialainen leipä) ja


piimää 24 pitkää vuotta. Till päivänä hän kuoli hän söi vain keitettyä viljaa ja vihanneksia.

13)

Kanad perillinen Atharveda perinne ojensi atomi teoria ja tieteen hengellisyyden. Klo Brahmavarchas Institute, henkisyys on tutkittu tieteellisellä tavalla.

14)

Aaryabhatta tutkittu vaikutusta planeettojen aurinkokunnan maan päällä ja antoi tiettyjä matemaattisia periaatteita sama. Vuonna Shantikunja, astrologinen tutkimuksia käydään.

TEKIJÄ: Shriram Sharma Acharya perustaja International Gayatri Perhe oli suuri Yogi näkijä ja inkarnaatio Jumala kirjoitti määrä tieteellistä kirjallisuutta lähinnä hengellistä aiheista maailman hyvinvoinnin ja rauhan. Lisätietoja tiedeyhteisön sähköisen kirjallisuudessa pls vierailla http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org ja http://www.awgp.org/ Kuvaus: Ilmainen e-kirjoja Chakra Meditaatio-ESP, Nirvikalpa Samadhi tai Thought Ilmainen Trance, saavuttaminen Ridhi-Sidhis tai Divine energialähteitä, tulevan tieteellisen Uskonto, Super Energy Gayatri Tiede & Kundalini Yoga korreloi neurotieteiden-ESP, endokrinologian, anatomia, Psykologia & sosiologia 1) materiaalia ja henkinen hyvinvointi & 2) yhdistää maailma rauhallisesti perheen. Meillä on ehdottomasti ei-kaupallinen sivusto, jonka tavoitteena on toteuttaa iän vanha unelma suuria johtajia ja ajattelijoita maailman: kaunis rajattomassa maailmassa. AVAINSANAT: Kundalini Yoga Gayatri e-kirjoja ultrassa telepatia parapsychology metafysiikan Nirvikalpa Samadhia pilaantumisen jooga Tantra elokuvia internet hypnoosi ekologia astrologia ayurveda Kalki biosähkö leikkaus laserit otsonin tutka stressiä luovuutta arkeologia Indus Civilization öljykriisin ruokapula tsunamit elämäkerta Guru maailmanrauhan mielessä psyyken jumala hermo hienovarainen tietoisuus sielun jumalalliseen trance Umpieritysrauhaset ESP Chakrat plexus meditaatio pitoisuus älyn profetia ajatellut ajatellut Cheiro Nostradamus Aurobindo autuus aivot Veda aurinko auringon energia pyhä puhdas aistien Prana Avatar Upanishad valokennoteknologiaan hypotalamuksen aivolisäkkeen muutos futuristi ennustus käärmevoima elämä ihmisen etiikka koskemattomuuteen hahmo vagus Tantra Mooladhar atomin neutroni protoni

15)

Tuhannet Bhikshus (mendicants) matkustanut ympäri maailmaa levittää Herran budha viesti. Samoin tuhansia aloitti opetuslapsia Shantikunja leviävät viesti jumalallisen kulttuurin puolilta maailmaa.


16)

Polar center-Himalays - Gayatri Teerth - jumalallinen tunnelma on luotu tänne koska hienovarainen läsnäolo Rishis ja demi-jumalat. Henkiset etsijät ja jäsenten Gayatri Parivar pitäisi viettää aikaa vähintään kerran vuodessa Shantikunja jonka henkisenä viljellyt parantola. Näin he voivat hyötyä sen pyhä tärinää.

17)

DEEP IMPORT kolmen aikaisemman inkarnaatioihin Gurudeva Shriram SHARMAJI -

1)

ensimmäinen inkarnaatio oli muodossa Saint Kabir (1398-1518 jKr.) Hän asui vaimonsa kanssa Banaras. Kaikki hänen elämänsä Kabirji hyökkäsi julmuuksia toteutetaan uskonnon nimissä. Hän puhui henkisyyttä suoraviivaisesti.

2)

Toinen inkarnaatio oli muodossa Samarth Ramdas (1608-1682 jKr.) Avulla hänen uskovainen Shivaji, hän sitomatonta pienet valtiot EteläIntiassa. Hän loi tunnelmaa itsenäisyyden ja vakiintuneiden laitoksen rakentaminen keskusten kaikkialla. Hän kannusti ihmisiä osallistumaan hengellisen diskursseja, jotta valaa jumaluuden elämässä.

3)

kolmannen osansa oli muodossa Shri Ramakrishnan Paramhans (18361886 AD). Hän asui vaimonsa kanssa Shardamani vuonna Kolkatta. Jälleen johtavien isäntä elämän, hän valettu hänen suuri opetuslapsi Swami Vivekananda. Hän teki Vivekananda keskipitkällä, jotta herättää pyhiä periaatteita mielissä maailman ihmiskunnalle.

HH Shriram SHARMA perustama ja hallinnoima PALJON INSITUTIONAL CENTRES

1)

Yuga NIRMA Yojana, Gayatri TAPOBHUMI, Mathura, UP - 281 003, Intia. Tämä laitos on perustettu meidän arvostetun Gurudeva myytyään kaikki hänen esi omaisuutta, koruja jne. Vielä tänäkin päivänä instituutti on)


Gayatri Temple b) ehjä palaa liekki viimeiset 6 vuosikymmeninä. c) Re instating pyhää vettä ja mutaa 2400 pyhiinvaeltaja paikkoja. d) Yli 2400 crore käsin kirjoitettu mantroja e) Sidha Peeth f) Yuga Nirman School g) julkaiseminen 1636 kirjoja 7 kielellä h) Kirjat julkaistaan kehittynyt paina offset kone i) kuukausittain ilmestyvä yli 3 lakh tilaajat j) erillinen posti ja pankki. k) Keski pääkonttori, joka antaa ohjeita yli 7000 oksat ympäri maailmaa suhteessa valistaa maailman ihmiskunnalle l) Prajna Nagar rakennettu kävijöitä ja jäseniä Gayatri Parivar.

2)

SHANTIKUNJA, Gayatri Teerth, Haridwar, Uttaranchal 249411, Intia. www.awgp.org

HH Shriram Sharma Acharyaji ja HHBhagwatidevi Sharma, hänen puolisonsa, asunut tällä alueella, jossa 7 Rishis vanhaan (Saptarshis) oli tehnyt parannuksen. Se on lähellä pyhän Ganges-joen ja juuressa Himalajan vuoriston. Shantikunja on ehjä liekki lamppu, Gayatri temppeli, Yajnashala 9 polttoroviossa auditorio, teatteri, vapaa järjestelyt antaa 16 Sanskaras, Ayurvedic klinikka, body building keskus, yli 150 kokopäiväistä työntekijää, asuinpaikka järjestelyt yli 1000 leirin osanottajien koulu lapsille, Vedic koulu astrologia / Panchanga jne. diaesityksiä itseopiskeluun, uskonnolliset diskurssit, hartaus musiikkia jne., audio / video-kasetit ja 400 Prajna Peethas, Shakti Peethas ja yli 24000 itseopiskelua yhdistysten henkistä ja aineellista etenemistä maailman ihmiskunnalle.

Henkilöä (maasta tahansa), joka haluaa johtaa luovaa elämää sekä aineellisen ja henkisen kehittyvän maailman ihmiskunnan, voi liittyä "Yuga Shilpi Camp" 1 kuukausi, joka alkaa alkaen 1 s päivä kunkin kuukauden aikana Jopa kyseisen kuukauden lopussa. Lisäksi kuukausittain 1-10, 11-20,21-30, "Kalpa sadhana Camp" järjestetään 10 päivää kehon muutosta ja 4 päivää pyhiinvaelluksen.

3)

Brahmavarchas tutkimuslaitos SAPTARSHI, Haridwar - 249411, Uttaranchal, Intia www.awgp.org

Kyseinen instituutti on 3 kerrosta. Pohjakerroksessa on 24 epäjumalia, jotka edustavat 24 energiavirtoihin Gayatri (12 Vaam Margis / tantrik ja 12 Dakshin Margis / Vedic).


Kyseinen instituutti on osoittautunut kanssa tarvittavat todisteet, että 24 kirjainta Gayatri Mantra on 24 ruumiillistumia Jumalan, 24 demi-jumalat, 24 Rishis, 24 Yogic käytännöt, 24 austerities, 24 Gurut Herran Dattatreya, 24 Ridhi-Sidhiss ja jumalallinen loisto. Ensimmäisessä kerroksessa on laboratoriossa. Se taloa erilaisten teknologisten laitteiden ja kehittyneitä koneita, seurata ihmisen psyyken ja ruumiin. Tämä tutkimus suoritetaan maineikkain tutkijat ja lääkärit.

Aivan kuten allopathy ja Homeopatia, Rishis vanhaan keksi Yajnopathy jossa pyhä savu Yajna tulipalon vuodeosastoilla pois meidän sairauksia. Potilas pyydetään istumaan suljetussa laboratorio lasin ja altistetaan eri Yajna höyryjä. Olemme iloinen voidessani ilmoittaa kaikille lukijoille, että tämä hoito kautta Yajna höyryjä on kovettunut tuhansia ihmisiä, jotka kärsivät erilaisista sairauksista.

Tämän lisäksi ja, Gurudeva kiihkeästi vastustaneet sokea uskomukset, inhottava perinteitä, fundamentalismi, myötäjäiset, jne. Hän kannusti asenne tasa kohti kaikkien uskontojen. Hän aina puhui yksi uskonto, yksi toiminto ja yksi tavoite. Hän sanoi, että olisi vain yksi muoto uskonto koko maailmassa. Lisäksi hän puhui merkitys katseli koko maailman Äitimme (Vishwamata). Hän suunnitteli ohjelmia upliftment naisten ja terveydenhuollon kaikille. Hän inspiroi kaikki hänen seuraajiaan kestätte kaikki esteet, jotka hän oli ennustanut, että olisi tullut tiensä vuosina 19852000 jKr Lisäksi hän ennusti, että vuoden 2000 jälkeen AD hitaasti mutta varmasti tunnelma pyhyyden tulee kirjekuori koko maailmassa.

Luku 3 - Jumalan sanansaattaja TULI - emme onnistuneet TUNNUSTAVAT HIM.

PYHÄ DAWN kultakauden - ALKAMINEN uuden aikakauden.

"Tänään maailman ongelmat ovat niin monimutkaisia, että niitä ei voida ratkaista ihmisen äly tai voimaa. On olemassa merkkejä, jotka sanovat, että Jumala on ruumiillistunut maan


päälle ja avulla hänen avustajansa, hän on päättäväisesti työskentelee ohjelman neoluomiseen. "

-

JOHN MELARD.

"Että Jumala, jolle kansalaiset Israelin odottavat, on jo ruumiillistunut maan päällä. Kun koettelemukset israelilaisten päättyy, että maailma liian päättyy. "

-

ORAYCHARD

"Intian Dawn on näköpiirissä. Intia taas saa kunnian levittää sanomaa vanhurskauden ja pyhä kulttuurin koko maailmassa. "

-

Maharshi Aurobindo

"Conjunctional aika uusi aikakausi on alkanut alkaen 26 joulukuu 1924 jKr eli Samvat 1981 Posh Vad Amaas perjantaina."

-

Gopinath Shastri CHULATE

"Messenger Jumalan saapuu joka muuttaa koko maailman kasvoja aiheuttamalla urhoollisuus kaikissa maallikot."

- BORISCO


Kaikki tutkijat, astrologit ja suuri näkijät maailman arvella, että on tullut aika Era Transformation. Nykyään maailma on nielaisi vääryyttä, ettei rauhaa, huonoa hallintoa, epäoikeudenmukaisuutta ja laittomia käytäntöjä. Näin ihmiset menettävät toivoa ja sanoa: "Missä on Jumala?". Kaikkivaltias Herra ei enää salli hänen kaunis maailma jäädä helvetin kaltainen tila. Ikimuistoisista ajoista lähtien, Herra on yhä uudelleen ruumiillistunut maan päällä, jotta voittaa vääryyttä maailmassa. Siksi miksi hän ei ruumiillistaa jälleen tänään tällaisessa yrittää kertaa? Kaikki futuristit maailman ovat sanoneet yhteen ääneen, että aika maailmassa / Era Transformation on saapunut. Luoja (Jumala) neo luominen on jo ilmestynyt keskellä meitä kaikkia ja on aloittanut tämän valtaisan.

Monet konservatiiviset tutkijat sanovat, että yksi aikakausi vastaa 4 lakh, 32000 vuotta. Sen yksi jalka (neljäsosa osa) vastaa 1 lakh, 8000 vuotta. Näin mukaan nämä asiantuntijat nykyajan on ensimmäinen osuus Kaliyuga (Dark Age). Siksi he sanovat, että meidän on odotettava 3 lakh, 24000 vuotta enemmän uuden aikakauden asettaa tuumaa Tämä harhaan näkökulma on aiheuttanut kaatuminen maailmassa ihmiskunnan henkistä näkökulmasta. Nämä asiantuntijat "harhautettu stand pakottaa viattomia Intian harrastajia ajatella väärin. Nämä asiantuntijat istuttaa pelkoa mielissä intiaanit, jotka uskovat kovaa työtä ja yritys kuten päihdyttävien lääkkeiden, kuten viattomia ihmisiä muunnetaan henkisen orjia. Pyhien kirjoitusten opetuksia aina erityisiä merkityksiä perustuu aikaan ja olosuhteisiin. Nämä käskyt annettiin väärin tulkintoihin kuiva tutkijat (Asiantuntijat) ja näin sokea uskomukset vallitsevat Intiassa. Meidän on ymmärrettävä, että alkuperäinen Raamatun kieltoja ei ole väärin, mutta että ne olivat hirveän väärin ns tutkijat. Nämä pyhien kirjoitusten kieltoja on tutkittava syvästi ja tulkittu asianmukaisesti.

Aikajänne tahansa aikakauteen (Satyuga, Dwaparayuga jne.) vaihtelee rinnalla eri liikkeitä tähdet, planeetat jne. ja sen vaikutus maan päällä. Vuonna Vajas Samhita, hyvin selvä rajanveto välillä on tehty Ihmisen Era ja Demi-Jumala Era (12/111). Aikakausi on määritelty jopa Taitariya Samhita. Vuonna Rigveda astrologinen luvussa Prajapati n Brahma aikakausi on kuvattu Samvatsar seuraavasti -

"Kun Brihaspati (Jupiter) kulkee 12 horoskooppi, yksi aikakausi on päättynyt. Yksi Horoskooppi vastaa 1 vuosi. Näin aikakausi 12 horoskooppi on sama 12 vuotta. Siis jos aikakausi mitataan perusteella auringon tai kuun liikkeitä, laskelma vaihtelee paljon. Nykyaikaiset tutkijat ovat havainneet, että 11 vuotta sisäinen tila aurinko muuttuu. 11 vuoden aikana vastaavat 1 aikakauden aurinko.


Laskettaessa yhden aikakauden vastaa 4 lakh, 32000 vuotta on virheellisesti tehty pohjalta auringon circumbalution sen maailmankaikkeuden, jossa otetaan 2 crore vuotta. Nämä 2 crore vuotta on luokiteltu 4 osaa eli 4 aikakausilta ja kunkin aikakauden vastaa siis 4 lakh, 32000 vuotta. Jotta pysyttäisiin vallalla aikakauden laskelma, pienemmät aikakaudet kutsutaan Antardashas. Näin ihmiset harhaan, kun yrittää tutkia niitä.

Manu Smriti (1/68-70) selvästi sanoo -

"Eras, jotka vastaavat Brahmaji luo maailman 1 päivä ja tuhoaa sen 1 yö on seuraava: 4000 vuotta ja 4000-luvuilla eli 400 vuoden Poorva Sandhya ja 400 vuotta Uttar Sandhya, joka on yhtä suuri kuin 4800 vuotta ja Satyuga . Samalla tavalla 3600 vuotta ja Tretayuga, 2400 vuotta Dwaparyuga ja 1200 vuotta ja Kaliyuga voidaan laskea.

Vuonna Bhavishya Khand of Harivanshpurana nämä aikakaudet ovat liian laskettu 4800, 3600, 2400 ja 1200 vuotta. Alongwith tämä conjunctional aikana kaikki nämä 4 eras on annettu 800, 600, 400 ja 200 vuotta. Aikakausi aikajänne laskennassa Lingapurana ja Shrimad Bhagwat ovat hyvin samankaltaisia, että annetaan Manu Smriti.

Perusteella edellä laskenta ja pitäen mielessä mitta Samvatsaras ja Kalpas, tällä hetkellä (2005 AD) on, että Dawn jossa Kaliyuga (Dark Age) muuntautuu Satyuga (Golden Age). Meidän antiikin tekstejä historiamme on jaettu 5 Kalpas 1) Mahat Kalpa - 109800 vuotta ennen Vikram Samvat on 85800 vuotta ennen Vikram Samvat 2) Hiranyagarbha Kalpa - 85800 vuotta ennen Vikram Samvat 61 8000 vuotta ennen Vikram Samvat. 3) Bahya Kalpa - 618000 vuotta ennen Vikram Samvat 37800 vuotta ennen Vikram Samvat 4) Padma Kalpa -37800vuosi ennen Vikram Samvat on 138000 vuotta ennen Vikram Samvat 5) Varah Kalpa - 13800 vuotta ennen Vikram Samvat se oli alkanut ja jatkuu jopa nyt .

Tätä ennen Manvantaras (sääntö Manus) sekä Svambhu Manu, Svarochish Manu, Uttam Manu, Tamas Manu, Raivat Manu, Chakhush Manu ja Vaivaswat Manu Varah Kalpa ovat jo ohi. Tänään Antardasha of Vaivaswat ja Savarni Manus on meneillään. Kalki Purana sanoo, että sen jälkeen, kun Manvantaras että Savarni Manus eli. Daksha, Brahya, Dharma, Rudradeva ja Indra, Savarnis of Varah Kalpa ohi, Kalki inkarnaatio Jumala ilmoittaa maan päällä. Jälkeen Kalki iltaan kulkee,


kynnyksellä Satyuga ilmentyvät. Savarni Manu ilmestyi 5737 vuotta ennen kuin Vikram Samvat aloitettu. Vasta Indra Svarni n manvantara kulkee että Kalki ilmentyvät. Näin Kalki Samvat voittaa. Se alkaa kanssa Kalki syntymän yksi maa, joka on sanottu olevan noin Vikram Samvat 1970. Jotta tietää enemmän Kalki Samvat, kuningas Pulakeshin kysyi maineikkain astrologit laskea sitä. Alkaen etsaukset kaiverrettu kiviä alue nimeltään Ahol Etelä-Intiassa, Kalki Samvat sanotaan olevan välillä 1969-1970. Tämä osoittaa, että Kalki on jo ruumiillistunut välillä Samvat 1969-70 voittamiseksi Intian Budhist vaikutusvaltaa. Viitaten tähän, Mathura historiallista tutkimuslaitos (Puratan Itihas Shodh Sansthan) on erittäin tärkeää. Sen tutkimuksen johtaja on hyväksynyt tosiasiat edellä ja hänen valitus luvussa, kun puhumme astrologisia laskelmia, on hyväksynyt, että "Tänään on aika eli noin 2000 AD on tumma conjunctional ajan Brahya ilta."

Tällä tavalla jumalallinen voima tai valtuudet Neo Creation yleensä ilmeinen conjunctional aikana, koska johtuen kirjekuoren pimeyden sellaisina aikoina, kirkkaita ja luonnollisia turbulenssia esiintyy. Esimerkkejä ovat maanjäristykset, voimakas kylmä aaltoja, nälänhätää, myrskyt, tulvat, ravinnon puute, yli väestö jne. Näin miehen sielu kokee tuskaa ja surua. Jotta päästäisiin surun luomalla vanhurskautta, Brahya ilmenee aikana conjunctional aikana. Näin jälleen uusi johto, uusi tieteenala ja uudet ajatukset ovat sijoittautuneet maailmassa. Herra reincarnates alongwith hänen jumalallisen avustajansa tässä maailmassa. Tällaisina aikoina toisaalta vallitsee vääryyttä, epäoikeudenmukaisuutta, sortoa jne. ja toisaalta ne perustaa vanhurskautta, kulttuuri, pyhä toimia, hyvä luonne ja hyvä tahto maailman ihmiskunnalle. Näin maailmanrauhaa vahtimestarit sisään

Vana Parva on Mahabharat, tämä tila on kuvattu tuhansia vuosia taaksepäin -

"Kun yksi aikakausi päättyy, uusi voimakas levottomuus ja epävarmuus näkyy maailman. Kun Kuu, Aurinko, Posh (3 rd kuukausi Vikram Samvat) ja Jupiter tulee tietyn Horoskooppi, Satyuga tai Golden Era sarastaa.

Sen jälkeen pyhä galaksien suihkussa heidän armon. Lisääntyneet materiaalikulut mukavuudet aiheuttaa iloa kaikille. Ihmiset takaisin hyvää terveyttä ja onnellisuutta. Tämä astrologinen yhtymäkohta (Graha Yoga) on juuri tapahtunut aivan viime aikoina.


Kaksi kirjaa nimeltä "Alkshak Valktmafi Marfat" ja "Malabud Kablut Kayamat" löytyy Hamidiya Kirjasto Mekan sanoo, että laaja-alaista vallankumousta, turbulenssia ja Era Transformation tapahtuu 14 th -luvulla (AD) Yhdessä jakeessa hänen, Surdasji kanssa hänen Extra Sensory Potential kirjoittaa -

"Kun Samvat 1900, muutoksia tapahtuu tässä maailmassa. Tämän jälkeen Super Revolution köynnös vanhurskauden kasvaa maailmassa ja tuhansia vuosia Satyuga (Golden Era) ovat olemassa. "

"Vuonna conjunctional aikana Era Transformation, joka seuraa politiikkaa pyhä ihanteita johtaa ylistetty elämän ja Herra jälleen rauhan, ilon jne. maailmassa."

Tunnettu keisari Bundelkhand, Chatrasal Guru, Mahatma Premanathji runoissaan sanoo, että tämän aikakauden, muutos tapahtuu ja Herra inkarnoituvat yksi maa.

Vuonna Odiya kirjan nimeltä "Malika", Greta Yogi Achyutanand puhutaan kultakauden ilmentää -

"Heti kun esiintyy Balmukund Samvat in Orissas päissä, Kaliyuga myös päättyy. Kaikki harrastajia ymmärtävät tämän omasta. "Kaikki nämä laskelmat osoittavat, että Satyuga on jo ilmennyt eikä mikään voi estää sitä.

Päätoimittaja "Healing Life", isä John Melard on myös sopinut, että Era Transformation tapahtuu -

"Tänään maailman ongelmat ovat niin monimutkaisia, että huonokuntoisten ihmisten äly ei voi ratkaista niitä. Maailman rauha on kuin ken ja valtaa ihmisen. Tästä huolimatta yksikään pitäisi epätoivoon, koska on olemassa merkkejä siitä, että Herra Kaikkivaltias on jo ruumiillistunut maan päälle ja alongwith hänen avustajansa, on aikeissa perustaa uuden aikakauden rauhaa maan päälle. Hänen


henkinen kyvykkyys ja sielun voima tulee osoittamaan, että hän todellakin on Jumalan inkarnaatio eli avatar. Tämä Uplifter maailman ei piiloutua verhon pitkään. "

WB Orchard liian yhtyy tähän -

"Se Herra, joille Israelilaiset odottavat laskeutua maan päällä, on jo tehnyt niin. Näin ei vain surua israelilaisista on karkoittaa, mutta että maailman rauha asettaa tuumaa Herra ei milloinkaan sairas kohtalo, epäoikeudenmukaisuutta ja sortoa olemassa luomakunnassaan. Tänään negatiivisuutta ovat saavuttaneet huippunsa ja näin Herra pakostakin ruumiillistaa maan päällä. "

Swami Aseemanand sanoo -

"Tällä hetkellä olen selvästi kokea Jumalan läsnäolon kaikkialla. Tämä päivä ei ole kaukana, kun rakkaus, tasa-arvon ja veljeyden koko maailmassa kukkivat. Kaliyuga (Dark Age) päättyy ja uuden aikakauden loistoa ilmentyvät. "

Meidän täytyy ymmärtää, että Satyuga, Tretayuga, Dwaparyuga ja Kaliyuga ei ole itsenäinen olemassaolon. Kaikki tämä on ihmisen henkinen laskettaessa aikaa. Kun vanhurskautta, henkisyys, hedelmiä toimia, muun maailman, uudelleen syntymän, uskon, omistautumisen, itse kunniaa, rakkautta, myötätuntoa, anteliaisuus, yhteistyö jne. ja pyhän ihmisen ominaisuuksia intensiteetti meidän psyyke, että aikakausi on nimeltään Satyuga (Golden Age ). Kun Rajo Guna näyttäytyy psyyke kurinalaisuutta, rakastan oikeutta jne. sitä kutsutaan Tretayuga. Kun Rajoguna kanssa hieman Tamo Guna (hengellisen pimeyden) nielaisee psyyke sitä kutsutaan Dwaparyuga. Kun psyyken maailman ihmiskunnan pursuaa Tamoguna niin halpamaista toimintaa, hengellinen tietämättömyys, syntiä, vääryyttä,


epäoikeudenmukaisuutta jne. sitä kutsutaan Kaliyuga. Kaikki nämä yugan (aikakausilta) ovat riippuvaisia siitä, mitä ominaisuuksia enemmistönä psyyken maailman ihmiskunnalle. Else jopa Golden Age oli monia demoninen miehet (Asuras). Itse asiassa se on aikana suuri aikakausien kuten Satyuga ja Tretayuga että kauhea demonit kuten Shumbha, Nishumbha, Sahasrabahu, Kirat, Ravana, Banasura, Kansa, Aghasura, Duryodhan, Dushasan, Tripurasura jne. syntyivät. Siksi Miksi näitä aikakausia kutsutaan Satyuga jne. sen sijaan Kaliyuga (Dark Age)? Vastaus on yksinkertainen, että vaikka nämä demonit oli olemassa, nämä aikakaudet vallitsi pyhiä ominaisuuksia maailman ihmiskunnalle. Siis jos olemme kaikki samaa mieltä, että olemme Dark Age, se voi varmasti muunnetaan Golden Age, jos psyyken maailman ihmiskunnan enää satamat halpamaista ominaisuuksia ja sen sijaan korvaa sama pyhä ihanteita, hurskas ajatuksia, hyvää tahtoa jne. Itse asiassa Aitereya Brahman täysin samaa mieltä tämän uskomuksen TEKIJÄ: Shriram Sharma Acharya perustaja International Gayatri Perhe oli suuri Yogi näkijä ja inkarnaatio Jumala kirjoitti määrä tieteellistä kirjallisuutta lähinnä hengellistä aiheista maailman hyvinvoinnin ja rauhan. Lisätietoja tiedeyhteisön sähköisen kirjallisuudessa pls vierailla http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org ja http://www.awgp.org/ Kuvaus: Ilmainen e-kirjoja Chakra Meditaatio-ESP, Nirvikalpa Samadhi tai Thought Ilmainen Trance, saavuttaminen Ridhi-Sidhis tai Divine energialähteitä, tulevan tieteellisen Uskonto, Super Energy Gayatri Tiede & Kundalini Yoga korreloi neurotieteiden-ESP, endokrinologian, anatomia, Psykologia & sosiologia 1) materiaalia ja henkinen hyvinvointi & 2) yhdistää maailma rauhallisesti perheen. Meillä on ehdottomasti ei-kaupallinen sivusto, jonka tavoitteena on toteuttaa iän vanha unelma suuria johtajia ja ajattelijoita maailman: kaunis rajattomassa maailmassa. AVAINSANAT: Kundalini Yoga Gayatri e-kirjoja ultrassa telepatia parapsychology metafysiikan Nirvikalpa Samadhia pilaantumisen jooga Tantra elokuvia internet hypnoosi ekologia astrologia ayurveda Kalki biosähkö leikkaus laserit otsonin tutka stressiä luovuutta arkeologia Indus Civilization öljykriisin ruokapula tsunamit elämäkerta Guru maailmanrauhan mielessä psyyken jumala hermo hienovarainen tietoisuus sielun jumalalliseen trance Umpieritysrauhaset ESP Chakrat plexus meditaatio pitoisuus älyn profetia ajatellut ajatellut Cheiro Nostradamus Aurobindo autuus aivot Veda aurinko auringon energia pyhä puhdas aistien Prana Avatar Upanishad valokennoteknologiaan hypotalamuksen aivolisäkkeen muutos futuristi ennustus käärmevoima elämä ihmisen etiikka koskemattomuuteen hahmo vagus Tantra Mooladhar atomin neutroni protoni

"Kaliyuga tarkoittaa mies alongwith koko maailma täynnä henkistä tietämättömyyttä tai" Sleep ". Kun hän alkaa haukottelu on Dwaparayuga. Kun hän istuu sängyssä on Tretayuga. Kun hän nousee ylös sänkynsä ja alkaa kävellä eli kun hän aktivoituu, alkaa ajatella osuvasti, ja suorittaa tehtäviä hyvinvoinnin maailman ihmiskunnalle, se on Satyuga tai Golden Age.


Edellä havainnot osoittavat, että yugan (aikakausilta) eivät ole sidottu aikaan. Niinpä kun ihmiset fanaattisesti uskovat, että Kaliyuga kesto on 4 lakh, 32000 vuotta, se on väärä uskomus. Yksi aikakausi voidaan muuntaa toiseen aikakauteen milloin tahansa, jos älyllisiin muuttuvat. Herra siis ruumiillistaa tässä maailmassa muuttaa koko ajan. Jumala perustetaan Golden Age aiheuttamalla psyyken maailman ihmiskunnan juoda vanhurskautta, pyhä ihanteita, puhtaus jne.

Suuri Yogi Intian, joka koko elämänsä palaa liekki henkisyyden eli Maharshi Aurobindo, oli suuri näkijä. Hän aina väittänyt, että ihmeitä muodossa ennustaa tulevia tapahtumia olivat haitallisia niin pitkälle kuin hengelliseen edistymiseen oli huolissaan. Siksi hän ei koskaan tehnyt turhia ennustuksia ja sen sijaan hän puhui vain tulevia tapahtumia, jotka herättivät uskoa ja kärsivällisyyttä kaikissa harrastajia. Tällaiset ennusteet Shri Aurobindo tuli sentin prosenttia totta. Vuonna 1938 jKr hän ennusti, että noin 8 vuotta, Intia saisi poliittista vapautta. Lisäksi hän ennusti, että sen jälkeen heti, Intia olisi osioitu.

Hänen ennustuksia Era Transformation ovat erittäin tärkeitä -

"Sydämeni sways jumalallista inspiraatiota. Valoisa tulevaisuus Intiassa on erittäin lähellä. Monet ihmiset yrittävät länsimaistaa Intiaan, mutta olen varma, että liike alkaa Intiassa, joka tuhoaa tahrat ja antaa uuden suunnan hengellisyyttä. Tämä liike tuo tullessaan Golden Era täynnä rauhaa ja autuuden koko maailmassa. "

Saint Vishwaranjan Brahmachari joka taas ennustaa, että Shri Lal Bahadur Shastri tulee seuraava pääministeri Intia oli myös surullisesti sanoi -

"Shastriji tulee pääministeri lyhyen aikaa ja että hän kuolee vieraassa maassa. Hänen jälkeensä naisen tulee pääministeri. Lähitulevaisuudessa Intia kohtaavat monia ylä-ja alamäkiä ja sen keskellä, suuri hengellinen vallankumous tapahtuu. Vaikka tämä vallankumous keskitetään Keski-Intiassa, se vaikuttaa puolilta Intiaa. Johtaja tämän vallankumouksen annetaan luottoa siirtymistään Pohjois-ja EteläIntiassa kulttuurisesti. Muutaman vuoden Intia hyväksyy uudet ihanteet ja ne imeytymään muualla maailmassa liikaa. Ihmiset luopua halpamaista tottumukset, inhottava ajattelu jne. vapaaehtoisesti ja korvata ne hyvä luonne. Tulevaisuudessa


ihmiset eivät vie rahaa, tila jne. mutta kilpailevat keskenään juoda pyhä ihanteita, hurskas toimia ja korkea ajattelua. "

Lukijat on muistettava, että Shri Brahmachari oli ennustanut, että Pakistan kohtaisivat suuria tulvia. Hänen muut ennusteet ovat -

"Intia liian saattaa kohdata tulvat ja maanjäristykset. Intia on ehkä taistella sodassa sekä Kiina ja Pakistan. Kaikesta tästä huolimatta Intia etenee ja sen jälkeen 1992 AD Intia saada enemmän kunniaa kuin sekä Neuvostoliiton ja Yhdysvaltojen Intia vastaa pelastaa maailma uhkaavan maailmansodan. "

Suuri oppinut cum astrologi Baran eli. Shri Jyotishbhushan Shastri Chuletey, eräänä päivänä hänen jumalallinen silmä näki, että johtaja uusi aikakausi on jo ilmennyt maan päällä ja että Era Transformation tapahtuu hyvin pian. Shastriji isä, suuri tutkija Shrimad Bhagwat myös kuullut tämän jumalallinen ääni. Sekä isä että poika kirjoitti kirjeen toisiinsa samanaikaisesti tästä jumalallinen visio. He olivat ihmeissään, että heidän jumalallisen visioita Hyväksytty täydellisesti.

Shri Shastriji ennustus, että Intia saisi itsenäisyyden vuosina 1945 AD 1950 AD on osoittautunut oikeaksi. Kymmenen vuotta ennen Gandhiji kuoli, Shastriji oli ennustanut tämän tapahtuman. Hän oli myös sanonut, että vuonna 1970 AD mies Amerikasta suuntaamme moon. Vuonna Kalimvarjya luvussa hän arvosteli niitä, jotka opined että kukaan olisi circumambulate maa. Shastriji sanoi, että antiikin ajoista lähtien, Intian taivaalliset ajoneuvojen circumambulated paitsi meidän maa mutta muut planeetat liikaa. Kun vuonna 1970 AD amerikkalainen laskeutuu kuuhun, ihmiset ovat samaa mieltä minun edellä havaintoja. Siksi meidän Indians liian pitäisi osallistua tutkimuksissa tähtienvälisen avaruuden. Hän oli myös ennusti, että Kiina hyökkää Intiaan. Hän teki horoskooppi päivätty 05.9.1926 klo 12.00, joka on seuraava -

st

1)

Lagna (1

talo) - Vaaka - Saturn

2)

2 nd talo - Scorpio

3)

3 rd talo - Jousimies - Ketu


4)

4 th talo - Capricon - Jupiter

5)

5 th talo - Aquarius

6)

6 th talo - Kalat

7)

7 th talo - Oinas - Mars

8)

8 th talo - Härkä

9)

9 th talo - Rahu

10) 10

th

talo - Moon-Venus

11) 11

th

talo - Leo - Sun - Mercury

12) 12

th

talo - Neitsyt

Ensimmäisen talon Vaaka oli korottanut Saturn. Kolmas talo yrityksellä on korottanut Ketu tai Dragon häntää. Neljäs talo onnea oli Jupiter. 7 th talo oli mars omalla Horoskooppi. 9 th talo oli korottanut Rahu tai Dragon pään. 10 th talon toimia oli Moon omissa Kirjaudu ja Venus. Tämä osoitti, että tiede ja uusi uskonto perustetaan maailmassa. Vuonna 11 th talon etuja, oli Sun omissa Kirjaudu alongwith Mercury. Tämä osoitti, että Intian rikkaus ja kunnia lisäisi suuresti. Tämä horoskooppi Hyväksytty että Lord Rama ja Krishna. Tämä osoitti, että jumalallinen voima oli jo ruumiillistunut maan päällä ja että ihmiset tunnistavat hänet vasta myöhemmin.

Heti kun tämä ajatus valkeni hänen mielessään, Shastriji kirjoitti kirjan nimeltä "Era Transformation" Akola (Uusimaa - Intia). Pohjalta astrologisia laskelmia, hän sanoi, että Kaliyuga (Dark Age) päättyy Posh Vad Amas Samvat 1981. Tänään olemme aikakaudella junctional aikana ja myöhemmin Era Transformation tulee asettaa tuumaa Näin tumma synkkä päivän viimeisen päättyy ja valoisa tulevaisuus ilmentyvät. Tämä aika aikakausi risteyksessä luo turbulenssi maailman aluksi, mutta Intian jälkeen saavuttaa kunniaa, muualla maailmassa sekin elää rauhanomaisesti yhtenä perheenä. Lähitulevaisuudessa Intia johtaa maailman niin pitkälle kuin tieteen ja henkisyyden osalta.

Edellä kirja eulogoized kaikkien johtavien astrologit, koska aikakaudet laskettiin osuvasti kautta astrologinen periaatteita. Tämä kirja toisaalta tuhoaa sokea


astrologinen uskomuksia ja toisaalta valaisee välitön viisautta vallankumous, joka pyyhkäisee koko maailman.

Intia tulee jättimäinen ajatus vallankumous. Tämän seurauksena -

1)

Opetusmenetelmät muuttuu parempaan. Nykyään ihmiset tutkivat jotta saat työtä. Tulevaisuudessa koulutetut ihmiset eivät vaadi työpaikkoja, mutta työntekijöitä.

2)

Devotion Jumala ei rajoitu pinnallisia Mantra laulamassa. Harrastajia siten edelleen vie myös pyhään maailman olentoja.

3)

Ihmiset eivät enää tavoitella pelastusta, mutta rukoilen Jumalan palvelemista ja hänen olentoja.

4)

Ihmiset eivät pidä asianajajiin ja. Intia johtaa aloilla geologian, kemian, Yantraan Science, Mining, magneettiset voimat jne. ja Modern Science.

5)

6)

7)

Ihmiset ottaa erittäin kiinnostunut Uskonto ja Spiritual Science.

Tänään maailma ihmiskunta on osioitu raa'asti lahkoihin ja sub-lahkot. Tulevaisuudessa tulee olemaan vain 4 luokat, jotka perustuvat älyllisiin ja vastaavaa toimintaa. Kapea-alaisesta yhteisöllisyyttä tuhotaan ja näin se tulee muuttamaan meidän syöminen, nukkuminen, uskomukset, tavat jne. paremmin.

Vedic viisautta leviää koko maailmaan.


8)

Manu ja Yajnavalkya Smritis on perusta tulevaisuuden hallintoa.

9)

Widow uudelleen naimisiin ei enää katseli kuin anti-uskonto.

10) Ihmiset asettaa painotetaan seurakunnan valtaa.

11) Sen sijaan rakentaa uusia temppeleitä, moskeijoita, kirkkoja jne. ihmiset uudelleen rakentaa olemassa olevia, jotka ovat erittäin huonokuntoisia kunnossa. Temppeleitä, moskeijoita, kirkkoja jne. tulee keskusten heräämisen maailman ihmiskunnalle.

12) Perheet rakastavat toisiaan hyvin paljon.

13) intiaanit keksivät ilma, jotka ovat poltettavia. Tulipalo, sade, tuuli, aurinko jne. toimii kohti ihmisen halua.

14) tieteen yhteyttä kuolleiden olentojen merkitys kasvaa.

15) joka nurkka ja nurkassa maailmaa, tutkimuslaitosten ja teollisuuden kukoistaa.

Se on vähintään hämmästyttävää, jos Era Transformation olemassaolo alkaa tällä vuosisadalla. Monet korkean statured sielut maailman ovat hyväksyneet, että ajatus vallankumous on noin ottamaan pois ja sekin pohjalta työehtosopimus. Myöhemmät tämän kirjan sivuilla kuvataan eri tällaiset ennusteet, jotka osoittavat, että kynnyksellä tällaisen aikakauden ei ole kaukana, joka tuo tullessaan rakkautta, tasa-arvon ja inhimillisiä arvoja koko maailmassa.


LUKU 4 - Jumalallinen näkijä ROMAIN ROLLAND

Romain Rolland sanoo - Olen varma, että suuri osa Valkoinen kulttuuri (Länsi) hävitetään sekä sen hyviä ja huonoja ominaisuuksia. Myöhemmin uuteen kulttuuriin vie syntymän maailmassa. (Hän on selvästi myöntänyt, että tämä uusi kulttuuri on intialaista kulttuuria. Hänen mukaansa intialaista kulttuuria ja filosofiaa perustetaan maailman uskonto ja maailman kulttuuri). Uusi yhteiskunta luodaan. Olen ainakin huolissani siitä, että elämä heikkenee.

Länsimaat eivät hyväksy, että sielu on kuolematon - mutta olen vakaasti jatkaa tätä uskoa. Sielut syntynyt länsimaissa ja niitä vaikutteita länsimaista kulttuuria, kohtaavat suuria vaikeuksia.

Kuuluisa astrolger professori Cheiro oli ennustanut, että valkoinen rotu päättyy ja islamilaisen kulttuurin liian tuhotaan. Sen sijaan uuteen kulttuuriin ja uusi uskonto saavat vahva jalka pitää maailmanlaajuisesti. Cheiro kirjoittaa - Kun aurinko tulee Aquarius, monet voimakas vaikutukset ymmärretään. Tämä johtuu siitä, että planeetat ovat Uranus ja Saturnus. Antiikin näkijät salaisia tieteiden uskovat sen olevan loistava alku uuden aikakauden. Saturnus on syy tuhoa. Uranus muuttaa vanhoja normeja ja lakeja niiden varsinaiseen ytimeen. Kun Sun tulee Aquarius, voimakas agitations muutos ja jättimäinen vallankumouksia todistamassa. Luoja tämän uuden aikakauden ovat planeettoja. Ne vaikuttavat naisten ilmetä uudessa muodossa.

Kaikki edellä mainitut havainnot voidaan selvästi havaita tänään. Konservatiivinen maissa, kuten Iranissa, Turkissa, Arabia ja Jordania ovat nyt mahdollistaa musliminaisten elää vapaata elämää, joka muistuttaa asui heidän miespuoliset kollegansa. Sun on jo tullut Aquarius. Koska apt planeettojen siirtymät ovat tapahtuneet, uusi aikakausi ei ole kaukana. Vanha kulttuuri maailman korvataan jumalallinen kulttuuria.

"Intian kunniaa sarastaa muodossa korkeimman Virta vaan, että se kokee paljon agitations. Päällisin puolin se tilanne tulee olemaan kivulias, mutta jumalallinen Jumalan sanansaattaja syntyy Intiassa, jotka kokoontuvat maallikot. Tämä seurakunta urheasti torjumiseksi ydinjoukko materialistisen maailman ihmisiä. On osoittautunut, että pelkästään aineellisia mukavuuksia voi johtaa vain meidän kaatuminen. Sen sijaan


materialismin ja spiritismi on työskenneltävä käsi kädessä yleisen kehityksen ja rauhan maailmassa. Sen jälkeen suoraviivainen ja eettiset miehet enemmistönä koko maailmassa. Iloa ja rauhaa leviää kaikkiin suuntiin. Vuonna conjunctional aikana cunningness, murha, ryöstelyä jne. kiristyy. Niinpä kun voimakas turbulenssi, pyhä ihmisen ominaisuudet valtaavat ruorissa asioihin. Tätä edistymistä pitkään ja 21 st luvulla, se nähdään entistä selvemmin. Maailma kukkivat ominaisuuksia kuten rakkaus, myötätunto, rehellisyys, rakkaus ja veljeys. "Unkarin tunnetuin naispuolinen astrologi, Boriska Silvigar, oli tehnyt tämän ennustuksen.

Boriska oli, että henkilö, jonka kanssa englantilainen oli pannut vetoa, että Englanti ei vapauttaa Intian poliittisesti. Boriska hymyili ja sanoi: "Kun 1944 AD mikään mahti maailmassa voi estää Intiassa itsenäisyyden. Intian kohtalo loistaa kirkkaasti ja uskonnolliset kansalaiset tietä maailman rauhan ja veljeyden. "

Tällaiset havainnot ovat siellä Raamatussa liikaa. Kuuluisa näkijä ja pyhimys, Isä Baxter, kun kirjallinen selostus Mathew 24 ja Ilmestyskirjan (luku 6) sanoo -

"Merkitys ratsastus mies miekka käsissään on, että tällainen suuri mies on syntynyt, joka mullistaa koko maailman. Maailman ihmiskunta juoda henkisten arvojen vuoksi vaikutuksen voimakas ajatus tärinää tämän suuren henkilö. Juuri ennen tätä, ruoka tulee kalliiksi ja ihmiset suorittaa syntinen toimia. Kuoleman jumalana tuhoaa yli asutuilla alueilla kautta sodat, rutto, tsunamien jne. luonnon katastrofit näyttää heidän vihat. Liikkeitä aurinko, kuu ja planeetat on hyvin kohtalokkaita maailman ihmiskunnalle. Tuolloin jumalallinen voima inkarnoituvat. Se perustaa rauhan ja ihmisoikeuksien arvojen maailmassa. "

Ei ole käytännössä mitään eroa niin paljon kuin nykyiset olosuhteet ja että annetaan Raamatussa on huolissaan. Siksi ei ole mitään syytä epäillä, että jumalallinen voima on jo ruumiillistunut maan päälle luodakseen uuden aikakauden. Tänään keskellä levottomuutta ja turbulenssi, sun neo-luomiseen on kaikkien nousevan. Kukaan ei voi estää tätä ikuista järjestely Mahakal (hauskaa).

Era Transformation on perustavanlaatuinen tarve tunnin ja on välttämätöntä. Antiikin aikakausi varmasti tuhotaan ja korvataan kirkas uusi aikakausi. Meidän täytyy odottaa ja katsoa, kuka on menossa murskata sen agitative toimintaa ja siten tullut kumppani sairas


mainetta. Toisaalta meidän nähdä kuka saavuttaa hyviä ansioita osallistumalla tämän valtaisan neo luomiseen.

LUKU 5 - Kun ensimmäinen Mahabharat, UUSI Mahabharat setit

"Kaksikymmentä neljä vuotta Intiassa saa vapauden, voimakas hengellinen organisaatio astuu parrasvaloihin ja se kohottaa koko maailman sekä aineellisesti että henkisesti. Tämä Uplifter on sekä perustaja ja johtaja tämän järjestön. Jos kaikki hänen ajatuksensa hänen elinaikanaan julkaistaan yksi kirja, se painaa yli 1000 kiloa. Koko maailma juoda hänen käyttäytymiseen etiikka. Intia tulee kruununjalokivi maan päällä. "

-

ANANDACHARYA

Niinä kuukausina päivänä joulukuuta 1962 AD ja päivä tammikuuta 1963 AD, puhuttiin maailman sodan. Viitaten 8-planeetan Jooga, ei vain astrologit Intiassa, mutta ne koko maailman julisti maailmansota käydään helmikuu 1962 AD Tästä huolimatta pohjalta Acharaya Varah Mihir astrologinen laskelmissa, syyskuu 1961 kysymystä of Akhand Jyoti lehden edellä ennustaminen maailmansota oli asetettu kyseenalaiseksi. Meidän kannaltamme vahvistui entisestään lausunnon Norjan kuuluisa Yogi, Anandacharya. Hän sanoi, että

"Epäilemättä 3 rd maailmansota käydään, mutta ei ennen vuotta 1995 AD Tätä ennen niin Intia tulee 6 th Super Power maailman. Aivan kuten Mahabharat sota käytiin Intiassa, kun tieteen edistyksen, jossa kaikki maailman kansat olivat mukana, jotka käyttivät jumalallisen aseita tulipalo jne., samalla tavalla tulevaisuudessa 3 rd maailmansota ei vain nähdä käyttöä kauhea kemiallisten ja ydinaseiden mutta myös muista juuri keksittyä niitä, jotka kukaan ei ole tietoinen tänään. Se tarkoittaa, että avulla aseiden saanut muista jumalallisen maailmoja, tämä sota on taisteltava. Ydinaseita maa kalpea edessä edellä mainitun jumalallisen aseita. Kun nämä jumalallisen aseita käytetään, ne eivät jätä jälki jälkeensä tutkijat maan suorittaa tutkimuksia. Jopa naiset osallistuvat tämän sodan. "


"Tämä sota on taistellut lähinnä Aasiassa, mutta sen kaikkein pilaama vaikutukset näkyvät Euroopassa ja muslimimaissa. Intian rooli tulee lopullinen päätös. Aluksi Intia yrittää estää tämän sodan, mutta koska Kiinan asenne, ihmiset eivät hyväksy. Sisäänpäin tuli sodan pidetään ilmiliekeissä Kiinan ja vielä toisessa maassa voi syyttää siitä. Liekit tuhon vuoksi tämä sota leviää niin laajalle, että kaikki maailman maat pyytää Intian puuttua ja torjua tuhoa. Vasta sitten rauha vallitsee. Tämän jälkeen sota, inhimillisen kulttuurin muuttuu täysin. Kaikki tämä tapahtuu vasta 1995 AD "

Että Yogi ennusteita, jotka on annettu yllämainitut linjat ja seuraavilla sivuilla, oli intialainen syntynyt Länsi-Bengalissa vuonna 1883 jKr Häntä kutsuttiin Surendranath Baral. Seurauksena syventävästi Kalkutassa yliopisto kattaa aiheita kuten Intian ja Vedic filosofia, suuri hengellinen herääminen tapahtui hänen psyyke. Jonkin aikaa hän opetti tietyistä aiheista Kalkutassa yliopistossa. Hän tajusi hattu materialistinen miesten hallussa hyvin vähän inhimillisiä arvoja. Sen suhde oli kuin sinapinsiemen ja vuori. Pelkkä materiaalin harrastuksia voi antaa ikuisen rauhan ja ilon. Se on vain ikuinen jumalallinen voima jokaisen yksilön sisällä, joka voi tullessaan ikuisen rauhan ja ilon maailmassa. Vasta kun ymmärrämme tieteen tietoisuuden joka läpäisee kaikki olennot kosmoksen luonne ohjain maailman ja itsetuntemusta ja tietoa tämän maailman ja seuraava, ihminen voi tulla itse täyttyvät. Tilassa ei ole ihminen voi koskaan saavuttaa iloa joko nyt tai tulevaisuudessa.

Näin saavuttamista itseään on vain tasapainoinen tavoite, joka antaa ikuisen rauhan. Thinking joten tämä Yogi aloitti joogan. Hän syvästi tutkittu Astrologinen Sciences, Samadhi (meditatiivinen trance) jne. Myöhemmin tänä Yogi kutsui itseään Anandacharya. Hän syntyi Intiassa ja tehdä henkisiä harjoituksia (Sadhana) Norjassa. Hän levittää viisautta Intian filosofian koko maailmassa. Pääasiassa hän oli näkijä, filosofi, ajattelija ja sanansaattaja ihmisen uskontoa. Hän siis vieraili Englannissa, Amerikassa jne. Hän saavutti mainetta suuri henkilö, joka voisi ennustaa tulevaisuutta osuvasti. Hän oli kuuluisampi kuin muiden johtavien futuristit maailmaa, kuten Jean Dixon, Cheiro, Clark, Harare jne. Anandacharya ennustukset saavuttanut paljon mainetta Euroopassa ja Afrikassa. Hän aina vältellyt nimen ja maineen ja vielä hänen ennustukset olivat niin oikeassa, että maine seurasi häntä kuin palvelija. Kirjoja kirjoittanut Anandacharya kuten "Brahma Darshanam" ja "Tattva Jeevanam" (julkaistu New York ja Lontoo) osoittautui holvit Intian Filosofia. Monet vuosikymmeniä taaksepäin hän oli kirjoittanut kirjan "Kaal-Chakram", joka on kuvattu Intian sosiaalisen kunnossa tuolloin. Hän ennusti, että suuri muutos tapahtuu Intiassa taloudellisesti, sosiaalisesti jne. Nykyään, että Intia on tulossa suuri voima varauduttava kansainvälisellä areenalla on todiste Anandacharya ennustukset.


Anandacharya oli ensimmäinen henkilö, joka sanoi jo vuonna 1910 - "Ihmisten täytyy vyöttää kupeisiinsa varten 1 st maailmansodan. Vuonna heinäkuun viimeisellä viikolla, hyvin pieni tapahtuma tietä sotaan. Myöhemmin kaikki ne maat, jotka ovat kireät suhteet toisiinsa osallistuu sotaan. Tämä sota kestää till päivänä 1918 AD ja milloin se päättyy, maailmanpolitiikka saa keskitetysti yhdessä pisteessä. Organisaatio muodostetaan joka on johtava maailman kansat kuin jäsenet. Tämä organisaatio turvautua ovela taktikointi, eikä totuus ja rehellisyys ja siten maailman ihmiskunta ei hyväksy heidän suuntiin.

Tuolloin ihmiset eivät maksa paljon huomiota Anandacharya ennustukset. Vuonna 1914 AD nuorten Serbian ampui luoti Arch Duke Ferdinand, joka oli perillinen Itävallan valtaistuimelle. Tästä huolimatta kenelläkään ei ollut edes aavistus, että maailmansota asettaa tuumaa kuukauden kuluessa Australia hyökkäsi Unkariin. Ystävämaan molemmin puolin liian sai mukana tässä sodassa. Nämä kansat olivat Saksa, Turkki, Bulgaria, Ranska, Britannia, Venäjä, Belgia, Italia, Japani jne. Tämä oli klassinen maailmansota. Taistelut Mans, Saan ja Verdun olivat niin pelottavia, että ihmiset vihasivat joka hetki se. Myöhemmin Kansainliitto perustettiin. Näin molemmat ennusteita Anandacharya tuli totta.

Nyt ihmiset Norjan ja Englannin kiinnittää enemmän huomiota Anandacharya. Erityistä Association of British toimittajia tavannut hänet ja pyysi häntä ojensi näkemyksiä tulevaisuudesta. Anandacharya vastasi - "Nyt valmistaudu 2 nd maailmansodan. Tässä sodassa Saksan Hitler ja Venäjän Stalin taistelee niin raivokkaasti, että sota loppuu vieläkin ankarammin. Vuonna elokuuta 1945 AD kauhea räjähdys tapahtuu ensimmäistä kertaa maailmassa ja flash, miljoonat ihmiset kuolevat. Vasta sitten jonkinlainen rauha ilmeisen maailmassa. "

Muutaman vuoden kuluttua tämä ennustus 1939 AD, Saksa hyökkäsi Puolaan. Tämän jälkeen taistelu sen liekit uudelleen palamaan ja yksi maailman sodan asettaa tuumaa 6. th elokuu Hiroshima ja Nagasaki (2 kaupungeissa Japani) hyökättiin kanssa atomipommi. Tämän seurauksena miljoonia ihmisiä kuoli.

Anandacharya n ennusteen Mussolinin kuoleman, ja Eisenhowerin ja Krushchev johdolla myös tuli totta. Hänen ennusteen maailman tilasta jälkeen 2 nd maailmansota liian tuli totta. Tämän jälkeen tuli Ashtagrahi Jooga (astrologinen yhtymäkohta 8 planeetat). Kaikki Aandacharya ennustukset tästä Jooga on annettu edellisessä tämän kirjan sivuilla. Silti tärkein osa on siitä, mitä hän sanoi New Yorkissa. Kaikki hänen lainauksia julkaistiin New Yorkissa, Pariisissa, Belgiassa, Englannissa ja Norjassa jne.


Hän sanoi - "Toisaalta tutkijat maailmassa etenee niin paljon materiaalitutkimuksen, että ne asettuvat Kuuhun ja Marsiin. Poliittinen panostetaan estää ydinalan tutkimusta, mutta pienempiä kansakuntia yrittää ja tuottaa ydinaseita. Vuonna lyhyessä ajassa jopa kaukaisilta mailta tuottaa tuhoisa koneiden ja pommeja. Hindut elävät muissa maissa kohtaavat vaarassa. Monet kansat loukkaa hinduja ja heittää ne pois maastaan. Sri Lankassa ja Intiassa, naisten johtaa politiikassa. Nopeat muutokset tapahtuu Englannin politiikassa. "Hänen ennustuksia Kennedy ja Martin Luther Kingin kuoleman liian osoittautui todeksi.

LUKU 6 - TÄRKEÄÄ OSAA ANANDACHARYA ennustukset

"Kaksikymmentä neljä vuotta ennen 3 rd maailmansodan ja 24 vuotta sen jälkeen, kun se loppuu, on täynnä turbulenssia Intiassa. Edellisten 24 vuoden aikana koetaan olosuhteissa sukua jälkeen todettujen Mahabharat sodan. Jälkimmäinen 24 vuotta on kuin aamurusko ennen auringonnousua of New Era. Annan ruumiini muutaman päivän kuluttua näen isänmaan (Intia) itsenäistymisensä. Muut ihmiset näkevät satunnaisia tapahtuvia muutoksia Intian jälkeen se saa poliittista vapautta. "

"Omassa maassani uskonto vie seurakunnan muodossa, jotta saada uudelleen herännyt. Se vie syntymän pian vapauteen saavutetaan. 24 vuoden jälkeen vuonna 1971 jKr se tulee parrasvaloihin kuin tehokas organisaatio. Toisaalta paljon muutoksia tapahtuu maailmanpolitiikassa. Sisällä se Intian politiikassa on aktiivisin. Edellä mainittu organisaatio, joka ottaa vastuu uskonnollisten upliftment, suunnittelee uuden kartan maailman hyvinvoinnin näinä aikoina. Perustaja ja johtaja tämän järjestön tulee isäntä ja saavuttavat mainetta merkittävin ajattelija aina. Hän suunnittelee käyttäytymisen etiikka koskee yksilön sosiaalista vastuuta ja miten kollektiivisesti kaikki maailman kansat voivat elää rauhassa. Jos kaikki hänen elinaikanaan ajatukset ovat kirjoitettu kirja, kirja painaa yli 100 kiloa. Tuolloin ihmiset kysyvät ihmetellen, mitä tarvitsee tehdä, heillä on tällainen idealistinen ajattelu materiaali ikä? Mutta kaikki koettelemukset kohtaavat jälkeen 1995 AD alongwith maailmansota, antaa uuden suunnan materialismin. Tuolloin nämä käyttäytymisen etiikkaa, tulee palvoa kuten Raamatun ja enkeli. Nykyään ihmiset upotetaan saavuttamaan materiaali tavoitteita, mutta vuoden 1995 jälkeen AD ihmiset ajattelevat Jumalasta, sielu, pelastus-ja muut hengelliset periaatteet. Että valtion Intiassa ennen Mahabharat sodan toteuttamista jatketaan tämän jälkeen 3 rd maailmansota ja sitä ohjataan tämän uuden hengellisen organisaation. "


"Tuolloin varakkaiden kansalaisten ulkomaalainen maiden kilpailevat keskenään lähettää lapsensa Intiaan korkea-asteen opintoihin. Annettu merkitys Euroopassa ja Amerikassa niin pitkälle kuin korkea-asteen opintoihin on huolissaan vähenee paljon. Ylimääräinen nousu nähdään, vuosina 1975 AD 1995 AD, on joukko ihmisiä oppimisen sanskritin kielellä. Intian tiede liian annetaan äärimmäisen tärkeää kansainvälisesti. Intia tekee aseita metallien, joita ei ole ennen käytetty. Ilmaa ja tilaa käsitöitä on suunniteltu ilman metalleja ja ne pystyvät menossa kaukana tähtienvälisen avaruuden ja saada tärkeitä tietoja se. Intialainen ei vain olla johtaja niin pitkälle kuin tiedotusvälineissä on huolissaan, mutta myös etukäteen harppauksin muilla teollisuudenaloilla. Niinpä Intia on paitsi maailman johtava sikäli kuin henkisyys on huolissaan, mutta myös johtaa taloudellinen, teollisuuden, sosiaaliset, poliittiset ja tieteelliset edessä, aivan kuten se teki ennen Mahabharat sotaa. "

Shri Anandacharya jätti kuolevainen kela jälkeen 2 nd maailmansodan, kun Intia saanut poliittista vapautta. Tänään hänen ennustukset ovat osoittautuneet oikeiksi. Ei kukaan olisi wonderstruck jos 3 rd maailmansodan televisioon ja että hänen muut ennustukset lähettää 1995 AD totta.

LUKU 7 - Jumalan sanansaattaja SYNTYNYT maaseudun Perhe

"Suuri sielu on jo syntynyt vuonna nöyrä, maaseudun perhe. Hän alkaa, ohjata ja valvoa jättimäinen vallankumouksen maailmassa. Hän on valta hänen avustajansa liian jotka ovat vastuussa muuttaa nykypäivän vääristyneen kunnon maailmassa. "

-

JEAN DIXON

9-vuotias amerikkalainen tyttö nimeltä äiti ja muut perheenjäsenet ja kysyi - "Tule, kerro minulle, mitä isä mukanaan, kun hän tulee kotiin?" Koska perheenjäsenet ei ollut vastausta, he pyysivät tämä tyttö antamaan oikea vastaus. Tyttö nimeltä Jean Dixon sanoi "kaunis valkoinen koira." Tuohon aikaan jokainen otti tämän vastauksen vitsinä. Kukapa tietää, mitä Jean Dixon isä osti paikassa, joka oli 10000 mailin päässä?


Kun Jean Dixon isä palasi kotiin, kaikki oli hämmästynyt häntä tuomaan valkoinen koira. Tuohon aikaan kun Jean Dixon puhui valkoinen koira, nimenomaan sillä hetkellä, 1000 km: n päässä, hänen isänsä osti tämän valkoinen koira. Hänen isänsä sovittu, mitä Jean oli sanonut ja siten kaikki oli hämmästynyt siitä, miten Jean tiesi vaaratilanteet 1000 mailin päässä. On niin monia seikkoja ja käskyt tässä maailmassa, joka huolimatta hienovaraisempia kuin hienovarainen luonteesta kaiken materiaalin esineitä, jotka voivat olla niin yksinkertaista klo bruttomäärä että kehittyvät sitä edelleen ihminen voi osoittautua olevansa elävä ihme. He pyysivät Jean tästä. Jean Dixon sanoi - "Kyllä, he ovat olemassa ja miksi ei? Meidän sielumme on nimenomaan tämä periaate. Se on kaikki läpitunkevaa ja voi "nähdä" ja "kuulla" kaiken maailman. Koska meidän psyyke tahraa emme hahmottaa jumalallista valoa sielumme. Jos nämä tahrat ovat tuhoutuneet ihminen voi nähdä ja tietää itsensä ja tulevaisuudessa, aivan kuten matemaattinen laskenta. "

Tämä tyttö nimeltä Jean Dixon joka saavutti mainetta Amerikassa ja koko maailmassa, teki muita ennusteita koskevat tärkeitä tapahtumia, jotka olivat esiintyy maailmassa. Näyttämällä hänen ennustukset totta, Jean Dixon halusi myös antaa painoa se, että ihminen ei vain ole runko koostuu lihaa, verta, biokemikaalit jne. mutta että hänellä on jumalallinen loisto, jotka ovat todiste tästä hengellistä identiteettiä.

Jean Dixon oli hämmästyttävä taitoja ennustaa tulevia tapahtumia meditatiivinen tila. Muutamaa päivää myöhemmin Gypsy nainen antoi Jean kristallipallo. Jean Dixon vastedes käyttää tätä kristallipallo tehdä apt ennusteita.

Tällä hyvin nuorena, Jean Dixon saavuttaa mainetta ja kunniaa. Eräänä päivänä näyttelijä täynnä epäonnistumisen ja epätoivon, lähestyi Jean Dixon ja sanoi - "Pitäisikö minun jatkan näyttelijäksi tai avata koulussa? Josta on enemmän hyötyä minulle? "Jean hymyili ja sanoi -" Sisar, ihminen on vapaa toimimaan niin kuin haluaa. Kova työ voi muuttaa riviä kohtalon käsillään. Jos teet paljon vaivaa, voit menestyä näyttelijäksi. "Se näyttelijä nimeltään Maria Drosup oli vaikuttunut Jean neuvoja. Siksi hän työskenteli kovasti näyttelemisen uran ja saavuttanut paljon menestystä. Tämä päivä valkeni kun Maria Drosup hänestä tuli Yhdysvaltojen johtava näyttelijä.

Muutamaa päivää myöhemmin toinen näyttelijä nimeltään Miss Lombard vieraili Jean Dixon. Jean nähdessään tämän näyttelijä sanoi - "Miss Lombard! Jos haluat pelastaa henkesi, älä matkustaa tasossa 7 viikon ajan. Jos olosuhteet pakottaa sinut matkalle, niin autolla tai junalla. "3 viikon kuluttua, Miss Lombard matkustanut lentokoneella. Vaikka korkealla ilmassa, lentokone syttyi tuleen ja laskeutui kaatua maahan. Miss Lombard liian kuoli tässä lento-onnettomuudessa. "


Jean Dixon naimisissa 21 vuotta. Eräänä päivänä hän pysähtyi miehensä matkustaa tasossa ja sen sijaan pyysi häntä matkustamaan junalla. Hänen miehensä oli hyvin tietoinen Jean taitoja ennustaa tulevia tapahtumia. Aivan kuten omistettu opetuslapsi toimii kohti salvia neuvoja hänen opettajansa, niin myös Jean aviomies seuraaja vaimonsa neuvoja ja siten junalla. Myöhemmin illalla, levisi kulovalkean tavoin, että kone, jossa Jean aviomies oli matkustaa, oli onnettomuus. Näin kaikki oli hämmästynyt Jeanin ennakointi. Jean aviomies koko sydämestäni kiitti hänen rakas vaimonsa henkensä pelastamisesta.

Jean Dixon oli kerran kutsuttu hyväntekeväisyyteen juhlat Selgrave. Presidentti Truman oli tuolloin varapuheenjohtaja Amerikassa. Hyvää huumoria, Truman pyysi Jean Dixon "Olet hyvä uskovainen Jumalan. Voitko ennustaa minun tulevaisuuteni? "Jean Dixon hymyillen sanoi -" Hyvin pian tulet presidentti Amerikassa. "Muutaman päivän Truman ei tullut presidentti Amerikassa ja hän suostui -" Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä, että hengellinen toimivaltuudet ovat tehokkaampia ja pystyy kuin materiaalin valtuuksia. "Koko Amerikassa oli wonderstruck Jean kykyä ennakoida tulevia tapahtumia. Eräänä päivänä vuonna 1944 jKr, presidentti Roosevelt kutsui Jean Dixon Valkoiseen taloon ja sanoi - "Kerro minulle Jean! Kuinka kauan kestää minua täyttämään minun tehtävät? "In vakavana Jean sanoi -" Mr. President! Olen pahoillani, että et elää kovin pitkään. "Roosevelt huvitti kuulla tämän vastauksen, mutta muutaman päivän kuluttua hän kuoli. Kuten kohti Jean ennustus Roosevelt kuoli veritulppa repeämä aivoissa.

Jean Dixon uskoi lujasti, että henkisesti kehittynyt ihmiset eivät voi vain saada tietoa yksilön, vaan myös kaikkia maailman liikkeitä, tapahtumia ja toimintaa. Tällaiset ihmiset eivät koskaan kiertämiseen tätä valtaa heidän välinsä. Kuten päivän ohi ne edistävät yhä enemmän henkisesti ja he kokoontuvat niin paljon sielun voima, joka kaikki tulevaisuuden tullut tunnetuksi heille. Tämän lisäksi niin suuri miehet voivat myös muuttaa muotoa oman tulevaisuuden ja maailman tapahtumista. Kaikki tämä voidaan tehdä sen perusteella, kuinka paljon henkistä voimaa on koottu yksilössä.

Edellä havainnot hyväksyttiin kokouksessa diplomaatteja. Intian General Agent, Shri Girijashankar Bajpai järjestetty lounas puolue. Col Nawabzada Sherali liian osallistui puolueen yhdessä Jean Dixon. Sherali kysyi Jean Dixon - "Madam! Voitko ennustaa minun tulevaisuuteni? "Hetken tauon Dixon sanoi -" Voi kyllä! 2 nd kesäkuu 1947, Intia on jaettu 2 kansakuntia. Menet että kansakunta, jossa muslimit asuvat. "


2 nd kesäkuu 1947, aikaisin aamulla, eversti Sherali soitti Jean Dixon ja sanoi: "Sinun ennuste oli väärä." Jean Dixon luottavaisesti vastasi "Sir! Haittavaikutus voi välähdys toinen. Koko päivän vielä jää ohi. Joten odota.! "Todella 3 rd kesäkuu 1947, johtava amerikkalainen sanomalehti kirjoitti isoilla kirjaimilla - "Intia on jaettu Intian ja Pakistanin". Alongwith se armeijat liian jaettiin. Tämä Col Sherali siirrettiin Pakistanissa.

Kerran illalla vuonna 1947 jKr, oli keskustelu Politiikka Jean Dixon talossa. Jopa Gandhiji nimi oli mukana. Yhtäkkiä Jean Dixon varoitti kaikki "Näyttää siltä, että Gandhiji on murhattu 6 kuukauden kuluessa." Totisesti 30. th tammikuu 1948 AD Gandhiji murhattiin. Samoin Jean Dixon oli huolissaan siitä, että presidentti John Kennedy olisi murhattu vuonna 1963 AD Eräänä päivänä hän vieraili Kennedyn ystävä Heloni ja sanoi - "Ole hyvä ja vakuuttaa Kennedy peruuttaa kaikki hänen matkasuunnitelmat lähipäivinä." Aiemmin hänen ennustus, että Kennedy tulisi presidentti Amerikassa vuonna 1956 AD oli tullut totta. Vaikka ennustaminen Kennedyn kuoleman, Jean Dixon sanoi myös, että assassinator nimi alkaisi "O" ja päättyvät "D". Myöhemmin jokainen näki, että Kennedy murhattiin matkalla Texasissa ja assassinator nimi oli Oswald.

Ennustaa tulevia tapahtumia tarkoittaa, että olemme yhteydessä jumalallinen voima. Jumala on läsnä kaikkialla ja kaikkitietävä. Enemmän yksilön sielu sulautuu kosminen sielu (Jumala), sitä enemmän voi nähdä menneisyyden ja tulevaisuuden tapahtumia. Yleensä ihmisillä on voimakas usko henkisiä voimia, jotka auttavat saavuttamaan valmiuksia tulevaisuuden ennustaminen. Siksi yksi on ymmärrettävä syvästi, että jos tämä voima on väärin, se voi luoda oman aineellisen ja henkisen romahduksen. Jos joku käyttää valtaa ennustaa tulevia tapahtumia materiaalin nimi ja maine, se kuluttaa sielunsa voima ja siten luoda meidän kaatuminen. Siksi Intian Jooginen kirjoituksia ehdottomasti kieltää meitä kiertämiseen meidän henkisiä voimia saavuttaa kautta Yogic tai muita henkisiä harjoituksia. Ihmeet eivät aina aidosti hyötyvät ihmiset, mutta jos se lisää meidän ego, tietää varmasti, että meidän kaatuminen on kulman takana. Aluksi Jean Dixon ennustukset yleensä tuli totta, mutta vuoden jälkipuoliskolla hänen elämänsä, hänen ennustukset olivat virheellisiä. Rouva Ruth Montgomery, kirjailija historian Jean Dixon ennustukset hyväksyy teoksessaan "profetoimisen lahja", että 30% Dixonin ennusteiden myöhemmin osoittautuneet vääriksi.

Tästä huolimatta Jean Dixon, jonka ennustaa tulevaisuutta osoitti, että ihminen ei ole pelkästään aineellinen luotu. Itse asiassa mies on pääasiassa henkistä ja näitä henkisiä voimia voidaan hyödyntää suuresti maailman hyvinvointia. Monet ennusteet aiemmin, kuten Venäjän avaruusalukset ilman astronautti päästä tähtienvälisen avaruuden, Eisenhower juo vaalit, Hruštšovin epäonnistuminen, Kiina tulossa kommunistisessa maassa ja Shastriji pääministeriksi jälkeen Nehru, olivat oikeita. Tämä todistaa, että todella tällainen hengellinen valta on olemassa kaikissa ihmisissä, joka on kaikkitietävä.


Äskettäin tapahtumia ennustaa Jean Dixon aikaisemmin, kuten republikaanipuolueen juo vaalit USA: ssa ja Kiinassa hyökkää Venäjälle, tuli totta.

Jean Dixon on myös ennustettu, että muutoksia tapahtuu maailmassa. Punainen Kiina alkaa Bakteerit Sota ja luo hädän maailmassa. Järjestelmät murhasta johtavien poliitikkojen monien kansojen suunnitellaan. Tähtienvälinen matka tulee olemaan suuri menestys. Ihmiset ovat enemmän uskoa uskontoon ja Jumalaan. Tämän vuoksi niiden materiaali uskomus tehdään muutos. Toinen ennustus on - "tietyssä maassa Aasiassa (voi olla Intia), suuri sielu syntyy maaseudulla perheessä. Hän alkaa, ohjata ja valvoa Super Spiritual Revolution. Hän on auttanut hänen avustajansa, jotka muuttavat nykyisen vääristyneen maailman tilasta. "

Luku 8 - koko maailman 1999 mainos täysin erilainen

"Tällainen henkilö on otettu syntymä jonka sielu voima, syntyy itse omasta, tulee olemaan sama voima hyvin voimakas kansakunta. Hän suunnittelee käyttäytymisen etiikkaa varten maailmassa, joka sisältää yhtä kieltä, yksi kulttuuri ja yksi uskonto. "

- ANDERSON

"Tänään kukaan ei maksa huomiota kauhea vaikutus ydinaseita, mutta 3 vuoden kuluessa vastedes, joko Kiinassa tai Venäjällä kokeilemme ydinaseita Siperiassa. Seurauksena, että maa räjähtää. (Huomattakoon, että Siperia on, että alue, joka säteilee paljon säteilyä). Tänään maa on kuin maapallo, mutta koska räjähdykset sen vaikutus sen tähtienvälisen tiellä vallankumous on kuin revitty kumipallo. Meri nousee korkea, lämpö laajentaa maailmassa ja vaikka maa ei jaeta osiin, laajaa maanjäristykset, myrskyt, tulvat ja epidemiat tappavat miljoonia ihmisiä. "

"Amerikan tila tulee dire. Vuoteen 1980 asti AD Kiina hyökkää 2 suurimmissa kaupungeissa USA ydinasein jotka synnyttävät kauhea viha Amerikassa. Venäjän ja Yhdysvaltojen yhdistyvät niin hyökätä Kiinan ja tuhota sen kokonaan. Hyvin harvat ihmiset Kiinan selviää ja ne on suojattu Intiassa. Tätä kutsutaan 3 rd maailmansota ja on


viime sodan maan päällä. Tämä sota tuhoaa kaikki terrori-maissa, yksilöiden ja voimat ja siten maailmanjärjestö perustetaan jotain riviä UNO. " TEKIJÄ: Shriram Sharma Acharya perustaja International Gayatri Perhe oli suuri Yogi näkijä ja inkarnaatio Jumala kirjoitti määrä tieteellistä kirjallisuutta lähinnä hengellistä aiheista maailman hyvinvoinnin ja rauhan. Lisätietoja tiedeyhteisön sähköisen kirjallisuudessa pls vierailla http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org ja http://www.awgp.org/ Kuvaus: Ilmainen e-kirjoja Chakra Meditaatio-ESP, Nirvikalpa Samadhi tai Thought Ilmainen Trance, saavuttaminen Ridhi-Sidhis tai Divine energialähteitä, tulevan tieteellisen Uskonto, Super Energy Gayatri Tiede & Kundalini Yoga korreloi neurotieteiden-ESP, endokrinologian, anatomia, Psykologia & sosiologia 1) materiaalia ja henkinen hyvinvointi & 2) yhdistää maailma rauhallisesti perheen. Meillä on ehdottomasti ei-kaupallinen sivusto, jonka tavoitteena on toteuttaa iän vanha unelma suuria johtajia ja ajattelijoita maailman: kaunis rajattomassa maailmassa. AVAINSANAT: Kundalini Yoga Gayatri e-kirjoja ultrassa telepatia parapsychology metafysiikan Nirvikalpa Samadhia pilaantumisen jooga Tantra elokuvia internet hypnoosi ekologia astrologia ayurveda Kalki biosähkö leikkaus laserit otsonin tutka stressiä luovuutta arkeologia Indus Civilization öljykriisin ruokapula tsunamit elämäkerta Guru maailmanrauhan mielessä psyyken jumala hermo hienovarainen tietoisuus sielun jumalalliseen trance Umpieritysrauhaset ESP Chakrat plexus meditaatio pitoisuus älyn profetia ajatellut ajatellut Cheiro Nostradamus Aurobindo autuus aivot Veda aurinko auringon energia pyhä puhdas aistien Prana Avatar Upanishad valokennoteknologiaan hypotalamuksen aivolisäkkeen muutos futuristi ennustus käärmevoima elämä ihmisen etiikka koskemattomuuteen hahmo vagus Tantra Mooladhar atomin neutroni protoni

Edellä ennustukset ovat tehneet suuri amerikkalainen futurist jonka vain 3% ennustukset olivat vääriä. Loput 97% ennustukset olivat sentin prosenttia totta. Mrs Jean Dixon ja professori Cheiro ovat tunnetuimpia persoonallisuuksia Amerikassa ja Euroopassa, joka voisi osuvasti ennustaa tulevaisuutta avulla niiden Extra Sensory Power (ESP). Runoilija Tennyson on viktoriaanisen aikakauden oli myös suuri näkijä. Tuona aikana, kun kukaan ei tiennyt lentokoneita, matka Kuuhun ja ydinaseiden Tennyson kirjoitti runoja - "Tämä maailma on niin laajaa, että vain aika voi mitata. Silmäni ovat murtavat rajoja kosmisen aikaa ja voi siten nähdä kaukaa tulevaisuudesta. Näen, että sosiaalinen areena maailma on yleistynyt ja materiaalit kuljetetaan paikasta toiseen kautta taivaalle. Mies matkustaa tähtienvälisen avaruuden ja on saavuttanut muita planeettoja. Nämä tilaa käsitöitä kantavat valtava pyöreä aseita tulipalon. Nämä aseet hyökkäys maa, joka johtaa sininen pilvi savun ympäröimä taivas. Kovassa kuumuudessa etelästä ilmenee kuin pilvet ja leviää koko maailmaan. Nämä liekit polttaa kaikki liput maailman tuhkaksi. Aselepo on julistettu pysyvästi ja siten maailman ihmiskunnasta elää rauhassa ja ystävyydessä. "


Tänään Tennysonin ennusteet ovat osoittautuneet paikkansa. Olemme kaikki matkalla lentokoneita. Ihminen on jo matkannut Moon. Mies on alkanut tutkia osaksi tähtienvälisen avaruuden. Yksi atomipommin jo on käytetty ja sen savu oli tummansininen väri. Samaan aikaan kun Tennyson tehnyt nämä ennustukset ei ollut tällaisia todisteita käytettävissä. Siksi heti ihmiset eivät usko häntä. Ei ihme, että ihmisten elämää tuolloin ole muuttunut parempaan suuntaan.

Ennusteet 2 säkeistön ennen artikkelin, annettiin tällainen kaukonäköinen henkilö, joka oli oikeampi kuin antama Jean Dixon, Cheiro ja Tennyson. Ihmiset ovat olleet todistamassa hänen ennustukset tulossa totta lukemattomia kertoja, että tehtiin vähintään 1-2 vuotta etukäteen. Tämä astrologi syntyi Iowassa (Amerikka) vuonna 1910 jKr Hän oli nimeltään Anderson. Oikeastaan Anderson on aiemmin tunnettu hänen kehon voimaa ja hämmästyttävä näyttelyitä erilaisia harjoituksia. Tästä huolimatta hänen jumalallinen silmä oli voimakkaampi kuin hänen ruumiinsa. Hyvin harvoin ei hänen ennusteensa kääntää väärin. Tämän seurauksena paitsi amerikkalaiset, mutta myös liikemiehet, filmitähtien, poliitikkojen ja teollisuuden muiden kansojen liian kyseenalaisti Anderson suhteen tulevaisuuttaan.

Yksi päivä 8-vuotiaana, Anderson pelasi salissa talonsa. Tuolloin 1 s maailmansota oli. Andersonin veli Nelson oli liittynyt Kanadan armeijan kapteeni. Nelsonin kuva laitettiin seinälle. Anderson kiinni äitinsä kädestä ja johdatti hänet saliin ja sanoi - "Katso äiti, veli Nelson kasvot on loukkaantunut luoti ja on kaatunut kuolleena maahan." Andersonin äiti sanoi vihaisesti - "sinä tyhmä lapsi, ei koskaan enää lausu niin huonoja asioita. "Siitä huolimatta, Anderson jatkoi sanoa samaa. Kaksi päivää myöhemmin he saivat sähkeen Kanadan sanoi, että 1 st marraskuu 1918 AD Nelson kuoli luodin haavan. Koko perhe oli täynnä surua ja vielä olivat hämmästyneitä tämän ihmeellisen etualalle näkyville Anderson.

Sen jälkeen Anderson ennusti tulevia tapahtumia elämässä hänen naapurinsa, jotka olivat aivan totta. Jolloin ihmiset tiesivät hänen olevan suuri näkijä tulevaisuudessa. Andersonin perhe lähetti hänet malmin kaivoksen niin ottaa työtä siellä. Hänen perheenjäsenensä teki tämän niin, että ihmiset eivät maksa paljon huomiota Andersonin hämmästyttäviä ennustaa tulevaisuutta. Mutta tämä työ ei kestä kauan. Anderson jätti työn sanonta "Olen vapautunut sielu. Minulla on Jooginen ominaisuuksia. En voi koskaan sitoo vieheet materialismi, vaurautta, rahaa jne. "Myöhemmin hän matkusti ympäri maailmaa kauppalaivaston alus.


Tuolloin hän oli rakentanut hänen ruumiinsa niin voimakkaasti, että ihmiset sanoi "Anderson todellakin on suuri Yogi aikaisemman elämän. Kaikki voima Jooga torjui hänen edellisen elämänsä nähdään tässä elämässä. "Anderson ei maksa paljon huomiota tämän kunnioitusta ihmisiä ja silti hän myönsi, että jokaisella yksilöllä on valtava hengellistä voimaa hänen sisäinen olento, vaikkakin piilevä valtio. Jos ihminen imee itsehillintää, kovaa työtä, harjoituksia ja Yogic käytäntöjä, uskomattomia voimia ilmentyvät hänen ruumiinsa. Jos yksi puhdistaa oman Extra Sensory Potential (ESP), jättimäinen tehtäviä, jotka ovat ihmeitä tavallisille kansalaisille voidaan suorittaa ihmisten päivittäisessä elämässä.

Koska nuori mies, Anderson onnistuneesti esillä hänen kehon voimaa. Hän sijoittaa rauta lankku hänen hartiat ja pyytää 15-20 henkilöä roikkua kiinni ilman jaloillaan kosketa maahan. Hän pystyi nostamaan raskaita auton käsillään. Monta kertaa hän pysähtyi nopeasti liikkuvasta autosta kädet ja auto ei liiku edes tuuman eteenpäin. Hän oli suuri eksponentti Japanin Martial Arts kutsutaan Judo. Kun hän kokosi monet sonnien hänen Ranch ja julisti, että hän painivat näiden sonneja. Tuhansia katsojia kerännyt sinne katsomaan tätä paini ottelu. Monet heistä lujasti sanoi, että Anderson kuolee. Heti kun he näkivät Anderson heittää hullun, vihainen sonnien maahan helposti, ihmiset ymmärsivät hänen todellinen kehon voi.

Klo 60 vuotta liian, hän suoristaa kaareva putki rautaa paljain käsin. Ihmiset ihmettelevät, miten Hanumanji (intialainen eepos Ramayan) teki valtavan vuoren olallaan. Tänään Anderson on osoittanut, että omavalvonta, puhdasta ruokailutottumukset, seksuaalinen pidättyvyys ja Yogic käytännöt voivat herättää kaikki piilevä voimia ihmisen kehossa. Hän aina kaivanneet matkustaa Intiaan ja tutkia Jooga ja astrologia. Koska olosuhteet eivät suosi, hän voisi koskaan täyttää tämän kiihkeä toive hänen. Tästä huolimatta Anderson kiinnostus Intian Filosofia ja uskonto koskaan hiipunut. Hän täytti tämän toiveen monella muullakin tavalla.

Mitä 2 nd maailmansota, Anderson julisti: "Venäjän ja Yhdysvaltojen yhdistyvät tässä sodassa, mutta myöhemmin vihamielisyyttä ilmaantuu näiden 2 kansat." Kun tämä ennustus tehtiin, Venäjä ja Saksa oli jo kehittänyt siteen ystävyyden. Siksi kukaan ei maksanut huomiota Andersonin profetia. Silti historia kertoo, että Venäjän ja Yhdysvaltojen unitedly taisteli 2 nd maailmansodan. "Presidentti Roosevelt enää uudelleen voittaa niin presidentti Amerikassa. Ennen kuukausi toukokuu 1945 AD, hän kuolee. "Todella Roosevelt sairastui ja kuoli pian sen seurauksena. "Rooseveltin kuoleman jälkeen, armeijan kenraali Amerikan tulee presidentti Amerikassa." Totisesti Eisenhower, joka oli kenraali liittoutuneiden armeija tuli presidentti of America. "Vuonna 1947 AD, tärkeä kansakunta Aasian saavat vapauden British sääntö." Totisesti Intia itsenäistyi vuonna 1947 AD


Jälkeen nuorten Andersonin mainetta suuri prophesizer vahattu enemmän ja enemmän. Kun toukokuu 1945 jKr hän itse vieraili päätoimittaja amerikkalaisen sanomalehden "Walker Country Messenger" ja sanoi, "On 8 th elokuuta kauhea tapaus esiintyä, joka täysin muuttaa tilan sodassa Japanin kanssa. 18 th elokuuta sota julistetaan valmiina. "toimittaja teki muistiin tämän profetian, mutta hän ei usko sitä paljon.

Kahdeksas Elokuu oli kauhistuttava päivä, jolloin Hiroshima hyökättiin atomipommi. Tämän seurauksena tuhansia ihmisiä kuoli ja monet olivat vammainen vakavasti. Näin Anderson profetia oli ehdottoman oikea. Tämä Thunderbolt kaltainen hyökkäys murskasi Japanin erittäin rumasti. Japani antautui ja siten 18 th elokuuta sota päättyi.

Tämän jälkeen Anderson antoi koskevat profetiat Negro johtaja, Martin Luther King ja kuolema Robert Kennedy. Tämä profetia oli myös osoittautunut todeksi. Hän antoi erinomaisen mahdollisuuden lehdistön reportteri nimeltä Warren Smith, kirjoittaa profetia koskien Martin Luther Kingin murhasta. Tässä artikkelissa nimi oli pidätetty ja sen sijaan henkilö kuvattiin Negro johtajana. Tämä selvästi ennakoi Martin Luther. Vuonna samalla tavalla, kun myöhemmin, Anderson jälleen ennusti, että yksi Negro johtajalta murhataan, kaikki sanoivat että se oli turhaa profetia. Mutta kun 22 nd heinäkuu 1969 AD, Martin Luther Kingin veli, pastori William Kuningas on kuollut ruumis löydettiin kelluu järven, ihmiset ymmärsivät, että edellä profetia oli aivan totta.

Anderson täysin saa kunnian neuvoo Amerikassa olla varovainen, kun käsitellään kiinalaisia. Anderson sanoi - "Kiinan kansalaiset levittää ilman cunningness koko maailmassa. Vuonna maanalainen tavalla he juonittelevat Amerikkaa vastaan ja kun Keskusrikospoliisi tutkii, se totesi, että olemassaolo Kiinan väestön Amerikassa ei ole riskitöntä. "

Muutamaa päivää myöhemmin, että Yhdysvaltain hallitus nimitti tutkimuslääkkeiden komitean koska ne väsynyt mellakoita tapahtuvista Amerikassa. Sen johtaja oli Hooverin ja hän kirjoitti raportin 1969 AD Sen huomautukset olivat hyvin linjassa Andersonin profetian.


Koska paljon aikaa on kulunut siitä lähtien edellä välikohtauksia, sitä ei enää annettu liian paljon merkitystä. Nyt valottavan profetiat teki tapahtumista sattuneisiin Jopa 2000 AD, jotka ovat lukemisen arvoinen ja harkitsee yhteydessä.

Yksi hänen suuri profetioita Anderson oli varoittanut, että vuosina 1970, 1971, 1972 AD osoittautuisi tuhoisaa koko maailman. Aasian väkirikkain maa (Kiina) luo vaarat ja siten Amerikassa ja Venäjällä lyöttäytyä voittaa Kiinaan. Muslimien suuntautunut kansojen, myös arabimaat, sisäistä kierrosta tapahtuu ja paljon verenvuodatusta tulee todistamassa. Tällaiset taistelut jatkuvat Jopa 1980 AD Näinä aikoina elämässä kaikki poliittiset hallitsijat (kaikista maista) on vaarassa ja johtajuutta hupenevat. Tavallinen ihminen antaa enemmän painoarvoa totta, rehellinen ja hengellisiä johtajia, vaikka ne ovat hyvin pieniä materiaalia painoarvoa. Tietyissä maissa on mahdollisuus ihmeellinen valtuuksia ilmentää hävittämisestä pahan kansalaisia. Näinä aikoina uskonnollinen vaikutus henkilön syntyi pienessä kylässä Intiassa ei vain laajentaa Intiassa, mutta myös koko maailmassa. Tämä henkilö tulee suurin sanansaattaja Jumalan maailman historiassa. Hän omistaa niin paljon kollektiivisesti, kaikki se kokoontuivat omasta, jota yksikään maailman hallitus hallussaan. Hän muuntaa kaikki poliittiset maailman perustuslait maailmaan ihmisen perustuslaki, joka suunnittelee yksi kieli, yksi kansakunta, yksi korkeimman oikeuden ja yksi lippu koko maailmassa. Tämä johtaa miesten kilpailee toistensa kanssa itsehillintää, hurskas käytös, oikeudenmukaisuus, etiikka, uhrautumista ja anteliaisuutta. Tärkeimmät sivua sanomalehtien tulostaa artikkeleita palvelun kaikkia olentoja, luopuminen, uskallusta ja anteliaisuutta. Lukea tämän maailman ihmiskunnasta juoda elämän pyhä ihanteita. Murder, mellakat, ryöstö, terrorismi, etiikan puute jne. tulee karkoittaa niiden juuriin. Vuoteen 1999 jKr koko maanpiirin muuttuu ja tuhansia vuosia sen jälkeen, ihmiset elävät rauhassa ja sovussa. "

Anderson sanoi edelleen - "että uskonto ja kulttuuri, joita ei voi edes kuvitella denizens maailmassa, tulevaisuudessa saada perustettu vuonna koko maailmassa. Tämä uskonto ja kulttuuri on, että Intian ja tämä Jumalan sanansaattaja liian on intialainen. Tällä hetkellä hän makaa kulmakiviä uhkaavan maailman vallankumous.

Jean Dixon liian on tehnyt samanlaisen profetian, joka on selvitetty tässä kirjassa. Tällä tavalla saman profetian tehnyt 3 johtava näkijät maailmassa kertoo, että Era Transformation meille Kaikkivaltiaan Herran pyhä halu. Ei kukaan voi vastustaa sitä. Tämä aikakausi varmasti muunnos paremmin ja kukaan pitäisi epäillä sitä.


LUKU 9 - PROFETIA KOSKEVAT Intia on johtaja NEO LUOMISEN

"Valo nousee korkealle. Se puhdistaa ilmapiiriä ja tuhota mielenterveyden tahroja ja synnit maailman ihmiskunnalle. Maailma tullaan yhdistämään yhdeksi kansakunnan ja ilo ja rauha perustetaan ikuisesti koko maailmassa. "

-

GERARD CHRISEY

"Sinun kiinnostus pöyhkeily ihmeitä on hiipumassa ja uskot, että Extra Sensory Powers (ESP) ja jumalallista energiaa tulisi hyödyntää ainoastaan maailman hyvinvointia. Näin voit varmasti kertoa onko muutos on mahdollista materialistinen asenne maailmassa, joka leviää vaarallisesti koko maailmassa? Milloin poliittinen petoksia kuolee ikuinen kuolema? Onko mahdollista, että kaikki kansat ovat samaa mieltä aseistariisuntaehdotus? Tuleeko maailman yhdistyä yhtenäinen kansakunta? Will kommunismi levisi koko maailmaan? Kaikki nämä muutokset tapahtuvat hyvin lyhyen ajan? "

Suuri poliittinen johtaja Holland kerran pyysi kuuluisa näkijä maansa Gerard Chrisey, vastata edellä esitettyihin kysymyksiin. Intiassa se on melko tavallista, että ihmiset uskovat ennustuksiin, mutta Hollanti on voi olla, että harvinainen maa maailmassa, joka vie apua arvostettu näkijöiden / futuristit maansa neuvomaan heitä koskevat liittyviä tehtäviä poliisiasemille, parlamenttien ja muiden kansalaistoimintaa. Maamme (Intia) kuka tahansa voi saavuttaa Extra Sensory Potential (ESP) kautta korkea tasaantunut austerities ja henkisiä harjoituksia. Tämä menetelmä ei löydy mikään muu kansa maailmassa. Tästä huolimatta, koska Jumalan armo, kuten sielut ilmentävät eri maissa, joiden ennustukset yleensä totta. Tällä vuosisadalla (20 th ), ei vain Hollannissa, mutta lähes koko Euroopassa, Gerard Chrisey sanottiin olevan suurin foreteller tulevaisuudessa. Hyvin harvoin olivat hänen profetioita väärässä. Gerard Chrisey syntyi juutalaiseen perheeseen Holland.

Kun amerikkalainen professori telephonically kyseenalaiseksi Chrisey - "Tyttäreni on yhtäkkiä puuttuu. Olet hyvin tiedämme, että lapset ovat Apple vanhempiensa silmissä. Mieleni on jännittynyt, koska tyttäreni ei ole vierelläni. Hänen koulutus liian on vaikuttanut. Voisitko kertoa hänen olinpaikkansa? "


"Monta kertaa mielemme tulee itsepäinen ja levoton. Näin ollen on vaikea ymmärtää, vaikka yhteistä tilanteissa. Oma ongelma edellyttää, että keskityn kaikki minun tunteita jossain vaiheessa ja sukeltaa syvälle psyyke. On vain niin, että minun sieluni ottaa yhteyttä hiuksenhieno tärinää. Tällä hetkellä Itse olen mukana yhdessä ongelmalliseen tilanteeseen. Huomenna tälläkin kertaa aion vastata kysymykseen. "Kun vastaat näin Chrisey irti puhelimen.

Seuraavana päivänä klo sillä hetkellä, amerikkalainen professori istuvat 5000 kilometrin päässä Holland piristyi puhelin ja hän tajusi, että se oli Gerard Chrisey soi hänet Hollannista. Gerard sanoi - "Tyttäresi oli klinikalla ja sieltä hän tuli reunaan stream. Tämä virta on oltava lähellä klinikalla. Hän istui veneessä ja saavutti toinen pää stream. Siellä hän näki iso punainen auto. Tyttäresi istui siinä autossa ja meni pois. Älä huoli, tyttäresi on hieno ja 6 päivän kuluessa hän palaa kotiin. "

Senkin jälkeen 6 päivää professorin tytär ei palannut. Professori tuli huoneeseen, jossa hänen puhelin oli sijoitettu ja ajattelin soittamalla Chrisey. Kun hän nosti puhelimen kuulokkeen ja samalla nosti päänsä, hän näki tyttärensä istuu sohvalla hänen edessään. Hän kysyi hänen tyttärensä, miten hän onnistui katoamaan? Hänen tyttärensä vastaus sovitettu tarkasti profeetallinen selostuksesta Chrisey aiemmin. Amerikkalainen professori hämmästyttävän miettinyt, onko ihminen voi nähdä ja kuulla asioita tapahtuu missä päin maailmaa ilman apua tieteelliset laitteet? Jos vain hän oli lukenut Intian filosofiaa, hän olisi tiennyt, että jokaisella yksilöllä on piilevä sielu voimassa olevien olemuksensa. Herra on myötätuntoisesti antanut meille ihmisille, monipuolinen kone eli kehomme, joka jos osuvasti käyttää, voi auttaa meitä näkemään paitsi kaukana esineitä, mutta myös hienovarainen maailmaa. Itse asiassa ihminen voi tulla Jumalan liikaa, mikä on totta tavoite ihmiselämän.

Chrisey on todiste tästä. Lukemattomia kertoja hän antoi profetiat, jotka osoittautuivat todeksi myöhemmin. Kun tietty herrasmies poika puuttui. Hän osoitti hänen poikansa valokuvan Chrisey. Chrisey sanoi - "Näen ympäröivä vesi tämä sinun poikasi kaikkiin suuntiin. Näyttää siltä, että poikasi on hukkumassa veteen. "Chrisey osoittautui oikeaksi, sillä seuraavana päivänä herrasmiehen pojan ruumis löydettiin kelluu joen sijaitsee lähellä.

Eräänä päivänä nainen kysyi Chrisey - "Kerro minulle jotain hyvin kaukaisessa menneisyydessä tapahtuma elämässäni, kun olit vain pieni poika." Chrisey vastasi - "Yksi päivä ohi oli mennyt kentät ystäviesi kanssa. Kävellessään, saitko kasvi, joka oli piikkejä. Yksi ystäväsi työnsi sinulle ja putosi tämä kasvi. Yksi hankala varsi lävistäneet vatsaan. Tämä haava vatsaan jättäneet jälkensä, joka voidaan nähdä jopa tänään. "


Tämä nainen, että edellä mainitut tapaus oli sattunut 27 vuotta taaksepäin. Tuolloin hän oli 12 vuotta vanha tyttö. 13 th syyskuu 1960 AD tärkeä tapaus sattui Gerard Chrisey elämässä. Pappi tuli tapaamaan Chrisey ja kysyivät puuttuu poika. Ei ollut mitään uutta siitä vielä Chrisey sanoi: "Tämä poika on pyöräily nopeasti viidakossa." Heti sano tätä Chrisey vaikenivat. Se tuntui kuin hän oli mietteissään ja siten pappi kysyi - "Miksi lopetit puhuu? Älä kerro lisää tästä poika. "

Jälkeen hengittää syvään, Chrisey sanoi - "Ei ole mitään lisättävää. Pitkä, muhkea mies jahtaa tämän pojan. Hänen hiuksensa on musta. Lyhyen matkan päässä, että alueella hän on murhannut poika ja on haudattu pojan ruumiin siellä itse. "Chrisey antoi tarkan kuvauksen paikka, jossa poika haudattiin. Kun ihmiset kävi, että paikka, he näkivät, että Chrisey profetia oli totta sentin prosenttia. Jopa post mortem raportti sovittu Chrisey ja sanoi, että todellakin poika murhattiin.

Dr. Tanfay, tutkija alalla Parapsykologia oli niinä päivinä syiden selvittämisessä Extra Sensory Power (ESP). Hän kutsui Chrisey yhden päivän ja johti hänet paikkaan, jossa kokous oli määrä tapahtua seuraavana päivänä. Vaiheessa oli perustettu ja tuolit järjestetty siististi yleisö istua. Dr. Tanfay seisoi yksi tuoli ja kysyi - "Chrisey, voitteko kertoa minulle, kuka istuvat tällä tuolilla huomisessa kokouksessa?"

Chrisey vastasi - "nainen istuvat tämän tuolin." Sitten hän kuvaili, että nainen, joka oli samanaikaisesti tallennettu nauhuri. Seuraavana päivänä se kävi niin, että nainen ei istua tuossa tuolissa. Kun nainen oli kysyttiin mitä Chrisey oli aiemmin sanonut hänestä, hän oli täysin sen kanssa. Dr. Tanfay oli syvästi vaikuttanut tämän esiintyvyys. Todellisuudessa Dr. Tanfay oli pitkälti vastuussa nimi ja maine Chrisey saavuttaa koko maailmassa.

Chrisey nyt alkoi ratkaisemaan useita monimutkaisia poliittisia, sosiaalisia ja koulutukseen liittyviä ongelmia. Siltä osin kuin arkeologinen osasto liian pyysi Gerard apua. Dr. Walcot Utecher, geologi Johannesburgin yliopisto, löytyi pala luuta luolassa Etelä-Afrikan Cannibal. Luun tuntui hyvin vanha, mutta mikään tiedemiehet voisi tulkita, mitä aikakausi / ikä se kuului. Dr. Tanfay neuvoi nämä tutkijat ottaa Chrisey apua. Chrisey, kun liikuttavaa, että pala luuta kuvattu aikakauden ja heimojen organisaatio Etelä-Afrikan uhrataan ihmisistä tarjous palvonnan heidän jumaluus. Chrisey sanoi, että tämä erityisesti luun oli se, että kuollut ihminen, joka on uhrannut hänen heimonsa aiemmin. Nimi heimon antanut hänelle sovitettu täydellisesti havainnot arkeologinen osasto.


Päivä päivältä Chrisey saavuttanut enemmän mainetta ja kunniaa. Tästä huolimatta hän tajusi, että kuvaamalla menneisyyden ja tulevaisuuden ketään ja kaikki, hän menettää hänen Extra Sensory Power (ESP). Chrisey kysyi itseltään, miksi hän kokee tyytymättömyyttä jälkeen kuvataan jonkun menneisyyttä tai tulevaisuutta! Vastaus, jonka hän sai oli, että Extra aistivoima tulisi käyttää vain kosmisen hyvinvoinnin ja koskaan itsekkäistä voitto, nimi, maine, jne.

Ensimmäisessä kohdassa tämän artikkelin, Chrisey pyydettiin kysymykseen politiikassa. Hänen vastauksensa oli - "Olen selvästi nähdä kirkas valo nousemassa erittäin Muinainen maa Aasiassa (Intia), jossa pyhimykset ja käärmeet palvotaan, jonka naiset ovat erittäin puhtaita ja jotka eivät koskaan erota aviomiehensä ja joiden kansalaiset ovat yksinkertaisia, yksinkertainen ja rehellinen . Tänne niin suuri pyhimys on ottanut syntymän joka suunnittelee ohjelmia maailman rauhaa, vaurautta ja yhtenäisyyttä. Näinä aikoina joutuvat kokemaan paljon turbulenssia, hirvittävien sotien riidellään ja muutamissa maissa tuhoutuu täysin. Niin monet kone kaatuu tapahtuu, että ihmiset matkustavat vähemmän ilmaa. Tämä suuri pyhimys on lukemattomia seuraajia jossa naiset ovat enemmistönä. Nämä seuraajia on asukkaita eri alueilla maan. Ne syttyvät polttoroviosta ja tarjoavat tuoksuvia aineita, että pelottaa palo (Yajnas). Savu haihtuu tulos puhdistaa ja pyhittää tunnelmaa. Maailman ihmiskunta maksaa enemmän ja enemmän huomiota edellä seuraajia. Kun kaikki maailman poliittiset johtajat ymmärtävät, miten tärkeää sagely neuvoja tämän pyhimys, ne täytyy yhdistää ja neuvotella keskenään yhteen dais. Todiste minun profetia todistamassa lopussa 20 th luvulla. Tuolloin Maailma tullaan yhdistämään yhdeksi kansakunnan ja vain rauhaa ja vaurautta tulee hallitsemaan maailmaa. Tulee sijaa väkivalta, terrorismi, mellakat, valhe jne. Kuolemantuomio on ulosmittauskelpoisuus inhottavan miehet ja niille, jotka ahdistelevat naisia seksuaalisesti tai muuten. Ihmiset juovat enemmän maitoa. Maailma kauniisti kukkivat kuten tuoksuvia kukkia. "

LUKU 10 - KOHTI UNITED PLANETARY kansakunnan YK: n ORGANISAATIO

"Se aika on tullut, jolloin syrjintää viitaten yhteisöjen, sosiaalisesta asemasta, sukupuolesta ja kansakunnat, tulevat lopussa. Koko maailman ihmiskunnasta asuu kuin veljet ja sisaret. "


-

ARTHUR CHARLES CLARK

"Jos tietyssä maassa, jos yksi tai kaksi oikeusjuttuja taisteli, ihmiset on hämmästynyt siitä, onko henkilö, joka on täynnä vihaa, cunningness ja vihamielisyyttä. Tuolloin ei tule rotuun erotus eikä sukupuolisyrjintää. Ihmisen uskonto perustetaan koko maailmassa. Tänään kaikki kansat ovat liittyneet kädet luoda Yhdistyneiden Kansakuntien Amerikassa. Aika tulee tulevaisuudessa, kun United Planetary Nation tulevat voimaan. Sen pääkaupunki voisi olla mikä tahansa Maan kaltaisia planeettoja, Jupiter, Merkurius jne. tai toiselle alueelle aurinkokuntamme ulkopuolella. Sen jälkeen tämän sanottuani varmasti inhimillisiä arvoja saavat jalansijaa tulevaisuudessa. Tämä päivä on hyvin lähellä, kun kaikki planeetat, galaksit jne. kosmoksen yhdistyvät yhdeksi kansakunnan. Se on kuin mitä näemme tänään jossa maapallomme on yli 100 kansakuntia. Kaikki nämä planeetat, galaksit jne. elää kuin osuuskunta, ystävällisiä naapureita. "

Edellä lainaus ei ole mikään kuvitteellinen tarina Panchtantra tai kuvitteellinen tapaus matka Ashwamedha hevosia. Itse asiassa tämä ennustus tehtiin suuri prophesizer Amerikan nimeltään Arthur Charles Clark, kun hän sai kansainvälisen palkinnon nimeltä Kaling palkinnon. Aiemmin liian hän oli antanut monia profetioita ja suurimman osan ajasta, ne osoittautuivat sentin prosenttia totta.

Profetiat Arthur Clark ovat hieman erilaisia profetioita, joita muut tietäjiä. Clark oli tiedemies ja kirjailija. Niinpä hänen profetiat oli tieteellinen sävy, joka kosketti sydämissä lukijoita. Hänen profetiat osoittautui niin totta, että myöhemmin tutkijat perustivat koskevia tutkimuksia profetiat tehnyt Clark.

Kun vuonna 1959 opiskellessaan illallisen, Clark kertoi hänen ystävänsä - "30 th kesäkuu 1969 AD on paras päivä maailman historiassa. En voi selvästi nähdä asukas maan laskeutuminen Kuuhun. "

Uptil päivä, jolloin Clark teki tämän profetian, ei edes yhtä avaruusalukset oli lähettänyt tähtienvälisen avaruuden. Se oli vain 2 vuotta myöhemmin vuonna 1961 jKr, että Venäjä lähetti yhden sen astronautti, Juri Gagarin, vuonna avaruusalus niin circumbulate Maapallosta. Siksi vuonna 1959 jKr Clark teki edellä profetia, yksikään hänen ystävänsä uskoivat sen. Tästä huolimatta maailmassa ihmiskunnan todistamassa Clarkin profetia totta, vaikka se oli ero 20 päivää niin


pitkälle kuin ajoitus profetia oli huolissaan. Itse asiassa, jos vuonna 1966 AD Apollo avaruusalus ei ollut palanut tuhkaksi Kennedy Space Centre, ei olisi ollut näin 20 päivää myöhässä ennustus on osoittautunut oikeaksi.

Jo pieni poika, Arthur Clark riivattu tämä outo Extra Sensory Power (ESP) ja sähkön ennustaa tulevia tapahtumia. Hän aina sanoi - "Ihminen ei ole pelkästään fyysistä kehoani. Hän on se voima, joka on jumalallista valoa täynnä loistoa. Kaikki jumalallisia voimia Jumalan ovat läsnä jokaisen vaikkakin piilevänä. Tällä hetkellä näitä jumalallisia voimia ovat "nukkuva" ihmisen psyyke.

"Näen, että lyhyessä ajassa voimakas ajatus vallankumouksen nousee maassa Aasiassa (Intia). Uptil 1971 tässä maassa ja 10 vuoden kuluessa koko maailmassa, tämä vallankumous on niin voimakas, että ankara psyyken ihmisten täytyy herätä. Tuo energia etsitään ja kokenut kaikki maailman ihmiskunnan, joka nykyään ne ovat lähes tietämättömiä. Tiede vie uuden käänteen jossa hengelliset periaatteet ovat enemmistönä. Nämä hengelliset saavutukset ja mahdollisuudet on perusta, jonka Maailma tullaan yhdistämään yhdeksi perheen.

Ihmiset väittävät, että elämä on olemassa maapallolla vain. Vaikka tutkijat sanovat, että muut planeetat ovat elottomia. Tuolloin Clark sanoi - "Olin sanonut vuonna 1945 jKr, että ei ole tarvetta säätää sähköjohtoja / johdot joko merelle tai koko maailmassa. Jos keinotekoinen satelliitti nopeus 17000 kilometriä on lähettänyt tähtienvälisen avaruuden, joka pyörii meidän maapallon, se täyttää kaikki vaatimukset lähettää lennätin viestejä. Tuolloin ihmiset pilkkasivat minua. Olin ollut oikeassa, kun vuonna 1962 AD, Bell Telephone Company lähetetään satelliitin nimeltään "Telstar" tähtienvälisen avaruuden. Tänään muut satelliitit, kuten "Early Bird" ja "Tolras" liian on keksitty, joka voi lähettää viestejä yhdestä paikasta maapallolla toiseen paikkaan. 1 minuutti näitä viestejä mitta 17 sivua voidaan lähettää.

Kun olen sanonut, että ihminen pystyy tuottamaan niin paljon energiaa hyvin pieni atomi, joka voi tuhota maailman muutamassa muutaman minuutin. Jälleen kukaan ei uskonut, mitä sanoin. Vasta kun Hiroshiman ja Nagasakin tuhoutuivat, että ihmiset ymmärsivät olin aivan oikeassa. Olen tehnyt kaikki nämä profetiat kanssa tiukkuutta ja luottamusta. Tällä samalla luottamusta sanon, että tämä maailma ei ole syntynyt ilman Luoja. On ikuisesti olemassa salaperäinen voima, joka on yli ken ihmisen älykkyys ja kyvykkyys. Tämä jättimäinen maailma luotiin kohti toive tämän salaperäinen voima. Jos tämä voima loi elämän maapallolla, miksi se ei luo


elämää muilla planeetoilla? Jos yhden päivän elämä on löydetty muilla planeetoilla, se on epäilemättä, että väestön eri planeetoilla tulee lähemmäs ja suunnittelee kosmisia lakeja, joka ratkaisee heidän ongelmansa. "

Aivan kuten Arthur Clarkin aiemmat ennustukset ovat toteutuneet, niin myös tämä päivä on hyvin lähellä, kun hänen edellä profetia tulee myös totta sentin prosenttia. Via meedioiden Pulsar ja Quasar säteet, tietyt radioviestit on havaittu joka voima tutkijat uskovat, että elämä on olemassa muilla planeetoilla liikaa. Tutkijat sanovat, että sivilisaatiot muilla planeetoilla voi olla kehittyneempiä kuin maan päällä ja että he haluavat ottaa yhteyttä maapallon asukasta. Totuus Clarkin profetiat voidaan nähdä olemassaolo pilviä, jotka sijaitsevat miljardia valovuoden päässä ja punaisia planeettoja. Siten jopa kaikkein konservatiivinen tutkijat ovat alkaneet hyväksyä, että elämä voisi olla muilla planeetoilla.

Pitkään takaisin Arthur Clark oli sanonut - "Muutaman päivän olen laskeutuu Moon viettää vapaapäiviä." Ilmeisesti ihmiset pilkkasivat häntä. Mutta tänään on selvää, että se päivä ei ole kaukana, kun ihmiset varata lippuja matkustaa yhden planeetan toiselle. Dr. Fernand Gabiz johtaja Ranskan "Institute of Higher Defence Studies" sanoo, että tästä lähtien kun vetypommi on keksitty, se toimii avulla laserit. Sitä kutsutaan Mini-H-Laser Bomb. Sen voima on äärettömän paljon kuin sähkö pommi ja sen hinta on enintään muutaman dollarin. Tämä teknologia tulee olemaan suurta apua minimoimaan matkakustannukset yhdeltä planeetalta toiselle eli tähtienvälisen avaruuden. Niinpä tämänkin kirjan lukijoista varmasti matkustaa avaruudessa lähitulevaisuudessa.

Arthur Clark asui Colombo (Sri Lanka) vaimonsa Dod tehnyt joitakin koskevat profetiat Intian kehitystä. Se ottelujen profetioita Jean Dixon, Cheiro, Anderson jne. He kaikki sanoivat - "Muinoin Intia oli kuuluisa paitsi hengellisesti myös suuri tieteellinen kansakunta. Olen kuullut, että aikaisemmin, Intia oli keksinyt tulen ja veden pohjainen aseita ja lentokoneita. Myös tulevaisuudessa, Intia etenee edelleen näillä alueilla ja on päällimmäinen maailmassa. Tästä huolimatta Intia on pääasiassa tunnustettu suuri hengellinen kansa. Intian hengellisyyden ja kulttuurin tulee maailmanuskonto. "

Clark oli suuri usko ihmisen kehitykseen. Hän oli myös tehnyt elokuvia. Hänen elokuva "Zool Space Odyssey" saanut kansainvälistä tunnustusta. Siinä Clark yrittää sanoa, että nykypäivän ihminen on paljon kehittyneempi kuin mies menneisyydestä, jotka elivät kuin tietämätön eläin metsässä. Tänään mies on


älyllisesti edennyt paljon ja sen avulla, hän ei vain matkustaa koko kosmoksen mutta myös sukeltaa syvälle sopukoissa hänen ääretön sielu. Mies jatkossa kampanjan elämän maailman veljeyden, ykseys sielun ja rakkautta toisiaan. Tämä tavoite varmasti saavutetaan lähitulevaisuudessa.

Clarkin profetiat Intian vapauden, Kiinan ja Pakistanin ystävyys, sota Kiinan ja Venäjän välillä ovat toteutuneet, vaikka ajoitus tapahtumia on ehkä muutaman päivän etukäteen tai muutamaa päivää myöhemmin. Siksi kukaan pitäisi epäillä hänen profetia ajatus vallankumouksen ja Era Transformation tapahtuu tulevaisuudessa maailmassa. Tämä johtuu siitä, että nykyään kaikki merkit tämän profetian olento osoittautui paikkansa tulevaisuudessa, ovat nähneet kaikissa maailman kolkissa.

LUKU 11 - VUODEN 2000 AD ja 30 vuotta ennen, että

"Jumalallinen olento on jo syntynyt. Hän aiheuttaa iloa mielissä kaikki ja torjua vaikeuksia maailman ihmiskunnalle. Hän urheasti torjumaan epäeettistä ja inhottavan miehet. "

-

PROFESSORI Harare


"Ensimmäisellä neljänneksellä yö - kun olen syvässä unessa, näen jumalallinen mies unessani. Otsa Tämän Yogi istuu lähellä jokea, on puolikuun välillä hänen kulmakarvansa. Hänen hiuksensa on valkoinen, hän pukeutuu valkoiseen viittaan, hänen ihonsa on valkoinen ja hän pukeutuu jalkineiden joko vailla nahkaa tai tehty puusta. Hän on koko ajan ympärillä muiden suurmiesten avustajia. Keskiössä tämän kokoontumisen polttaa pienet liekit. Nämä hurskaat ihmiset laulaa jotain ja sitten lisätä pyhä materiaalit tuleen. Sen savu nielaisee taivas. Joukossa on monia surullinen, vammaiset ja köyhät. Tämä jumalallinen Saint antaa hengellistä diskurssi, joka vuodeosastoilla pois kokema kipu hänen yleisönsä. Ihmiset luopuvat vihaa toisiaan ja sekoittamalla iloisesti. Taivaallinen autuus on suihkussa niitä. Hitaasti tämä valo matkalla pohjoiseen ja alkaa paistaa kuin jumalallinen aurinko vuori. Valonsäteet syntyä tämän alueen ja kuten sade vettä, ne kaataa alas maan päällä. Juuri tällä hetkellä, minun unelma päättyy. "

Ylläolevat sanat ovat kuin maailmankuulu prophesizer, professori Harare, kun puhuu kerääminen joka kattoi aihe "New Era ilmentyy". Hänen puheensa tiedot julkaistiin "Westminister" sanomalehti. Prof Harare syntyi hyvin uskonnollinen juutalainen perhe Israelin. Hän oli yhtä kuuluisa kuin Anderson, Dixon, Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa hänen ennustukset kävivät toteen sentin prosenttia. Yksi Shah Mohmad Arabian oli lähdet matkalle. Hänen suunnitelmat lähetetään hyvissä ajoin. Tästä huolimatta Prof Harare ennusti, että Shah ei voi matkustaa. Kukaan ei uskonut Harare aluksi, mutta yhtä vuorokautta ennen matkaansa, kun Shah putosivat hevonen, joka pakostakin perunut matkasuunnitelmat, ihmiset uskoivat Harare profetia. Kun Shah palasi terveenä, hän suunnitteli yhden matkan tasan 1 kuukauden kuluttua. Jälleen Harare ennusti, että Shah olisi peruuttaa matkansa. Päivänä Shah oli matkustaa, maanjäristys tapahtui joka loi kaaoksen kaikki maantiet. Näin Shah jälleen perunut matkasuunnitelmat. Jälleen kerran vuotta myöhemmin, Shah päätti lähteä matkalle kolmannen kerran. Professori Harare sanoi, että Shah ei pysty täyttämään hänen suunnitelmansa. Shah alkoi matka, mutta hyvin lyhyessä ajassa hänen salaisten agenttien kertoi hänelle, että naapurimaan oli aikeissa hyökätä Shah maa. Näin Shah joutui palaamaan hänen palatsi ja hänen matkasuunnitelmat jälleen peruttu. Shah vaikutti suuresti Harare profetioita. Hän kunnioittavasti kunnia Harare ja nimitti hänet hänen erityinen neuvonantajana.

Jotta esitettyihin kysymyksiin, muut, jotka koskevat edellä mainitut riisi, professori Harare sanoi - "Ne unia näen aikaisin aamulla totta suurin osa kertaa, hyvin lyhyessä ajassa. Ne nähdään puolenyön totta 1 vuoden kuluessa. On joitakin unia, että saan ennen puoltayötä, joka kestää muutaman vuoden tulla totta. Unelma, että ihmiset haluavat minun puhua on seuraava -


Jumalallinen pyhimys on otettu syntynyt Intiassa. Uptil vuonna 1970 jKr, hän kylvää siemenet hengellisen vallankumouksen koko maailmassa, edes hitunen halu nimi ja maine. Myöhemmin hänen kirkkautensa leviää Aasiassa ja koko maailmassa. Hänen ajatuksensa on niin inhimillinen ja kaukonäköinen, että koko maailma pakostakin seuraa hänen jalanjälkiään. Kun tiede tuhoaa uskonnon ja kulttuurin koko maailmassa, tämä jumalallinen pyhimys alkaa hengellinen vallankumous. Näin kasvaa kuin aikakauden ennen Kristuksen syntymää, ihmiset ymmärtävät, miten tärkeää palvoa Luontoäiti eli elementtejä tuli, vesi jne. "

Harares "edellä profetia sopii kanssa tekemät Dixon, Anderson jne. Viikkoa ennen Gandhiji kuoli, Harare oli ennustanut Gandhiji murhasta. Kun Dr. Sukarno oli huipulla hänen elämänsä, Harare sanoi: "Nykyään ihmiset yleensä sivuuttaa vikojen ihmisen, mutta lyhyessä ajassa, kaikki näkevät Sukarno epäonnistuminen." Totisesti, vuotta myöhemmin, Sukarno lankesi ylevä asema. Harare oli ennustanut sota arabien ja israelilaisten hyvissä ajoin. Hän oli sanonut - "alussa kaksintaistelu on vakava. Johtuu Saturnuksen viha, arabit menettävät suuren osan maitaan. Myöhemmin vaikka Jordaniassa, Syyriassa, Egyptissä yhdistyvät, ne eivät takaisin menettämänsä maa. Vuonna ensimmäinen kohtaaminen, Israel voittaa helposti. Sen jälkeen hajallaan taistelee tullaan käymään ja vuonna 1979 jKr jälleen suursodan käydään niiden välillä. Tässä sodassa arabeja kokoontuvat muissa muslimimaissa maailman kansakunnat on uskonnon nimissä. Aluksi Venäjä puolelta arabien kanssa, mutta myöhemmin tämä ystävyys vähenee. Itse asiassa myöhemmin Venäjä lyöttäytyä Israelin kanssa, Amerikassa, Kanadassa, Britanniassa jne. ja taistella arabeja. Tämän jälkeen sota muslimiväestö vähenee ja on erittäin vähemmän määrää verrattuna muihin yhteisöihin. Jopa Luontoäiti auttaa Israelia vastaan aiheuttamalla maanjäristykset, räjähdys öljylähteitä jne. maissa, kuten Turkissa, Syyriassa, Libanonissa jne. Kansalaisten muslimien kansat vihaavat toisiaan niin paljon, että ne eivät yhteistyötä toistensa kanssa ja näin islamilaisen kulttuurin tulee lopettamiseksi. "

"Vuosina 1970 AD 2000 AD intensiivistä poliittiset muutokset nähdään koko maailmassa. Odottamattomalla tavalla, hallitukset muuttuu Britanniassa, Sri Lanka, Venäjä, Ranska ja Intia. Astrologisesti, Israel, Arabia ja Intia tulee olemaan yksi yhteinen tasolla ja siten niiden kunto liian hyvin samanlaisia. Intia liian näkevät sotia. Ns ystävämaan hyökkää Intiaan tai muuta, jos joku muu hyökkää Intia, entinen ylläpitää tyyni hiljaisuus. Suurin osa heistä puolella Intian vihollinen. Vaikka Intia on demokraattinen maa, presidentin sääntö valtaavat enemmistöllä toteaa. Jälkeen 1972 AD Intia sovelletaan tällaista johtajat, joita ei kukaan oli kuvitellut aikaisemmin. Nämä johtajat urhoolliset, hengellinen ja vanhurskas. Intia johtaa maailman taloudellisesti, teollisesti ja tieteellisesti. "


Suurin osa Prof Harare profetiat ovat toteutuneet sopivalla tunti. Tänään tilanne edessämme, osoittaa, että Harare profetiat tulevaisuudessa myös osoittautunut sentin prosenttia totta.

Mukaan professori Harare, Venäjä ja Kiina suuresti vastustaa keskenään kysymys Mongolian ja Siperian. Välttääkseen 2 kertaa hyökkäys, Kiina teeskennellä ystävyyttä Intiassa. Lisäksi Kiina ei vain käydä ydinsodan Venäjää vastaan, mutta myös käydä kemiallisen sodan (vuonna kemiallisen sodankäynnin, bakteereita laakeri taudit leviävät vihollinen kansakunnan ja näin kun ihmiset sairastuvat, he eivät voi taistella sotaa). Tästä huolimatta Venäjä antaa sopiva vastaus Kiinan ja tuhoaa kaikki tieteen kehitykseen saavuttaa Kiinassa. Tuolloin Tiibetin saavat vapautta Kiinan kynsistä ja perustaa siteen ystävyyden kanssa Intiassa.

Uptil 1980 AD maailma on sodassa kuin tilanteessa. Tämän seurauksena suurin osa pienten kansojen tulee osissa isompi kansakuntia. Intia on johtava kaikkien kansojen. UNO tulee irtautua Yhdysvalloista ja perustetaan Intiassa. Tänne UNO uusitaan. Sillä suuri ajan Intiassa on majakka UNO. Yhteiset taistelee päättyy kokonaan. Vaikka hallitukset johtaa erilaisia ihmisiä, he pitäytyvät yhteen uskonnollinen järjestö.

Intia tuottaa satunnaisia aseita. Salaperäinen vaurautta ja korvaamattoman arvokkaat viisaus tulee löydettiin Himalajan vuoristossa Intian. Väestö Himalajalla kasvaa paljon ja on suuri turistikohde. Israel ja Intia rakentaa vahva side ystävyyden. Intia saavuttavat että tieteellinen ja avaruusteknologian joka nykyään on kollektiivisesti saavuttaa Venäjä, Yhdysvallat, Britannia, Ranska ja Saksa. Vuosina 1980-2000 AD, Intia etenee räjähdysmäisesti. Tämä hämmästyttää kaikki muut maailman kansat. Ne ovat myös wonderstruck että Intian kasvu saavutetaan johtajien henkistä ja eettistä taipuvainen mieli. Maailman ihmiskunta jalanjäljissä Intian ja tulee kasvissyöjille. Että kieli on muodissa koko maailmassa (tulevaisuudessa), joka tänään on puhuttu ja lukea hyvin säästeliäästi. "

Prof Harare on katseli niin suuri pyhimys. Hänen ennustukset eivät ole koskaan olleet väärässä. Mitä hän on sanonut vuotta 1990 AD on tärkeämpää kuin profetiat säädettävä siitä vuosikymmeniä ennen. Varsin monet hänen profetiat liittyvät Intiaan ja siten intiaanit pitäisi lukea niitä innokkaasti. Pidä nämä profetiat mielessä meidän pitäisi polkea varovaisesti kaikilla elämän alueilla.


Luku 12 - MAAILMAN POST 2000 AD

"Tehokkain henkilö Maailmanhistoria on jo syntynyt. Hän muuttaa koko maanpiirin hyvin nopeasti. Tiedon vallankumous on tarjolla ja tuhoaa koko maailman. "

- JULES BERNE

Kun Venäjä loi pohjan Kuubassa, perustamalla ydinohjuksia sinne, voimakas reaktio nähtiin Amerikassa vuonna 1962 jKr Oli aika, jolloin molemmat maat saivat valmis sotaa. Toisaalta Venäjän armeija, laivasto jne. suuntasi Kuubaan ja toinen pää, Amerikka oli lähdössä sotaan avulla tuhoaseisiin, atomipommit jne. Mitä jäi oli, että kytkin sodan oli painettuna sota alkaa.

Tuolloin Ranskan johtajat pyysivät kuuluisa ranskalainen prophesizer Jules Berne "Kuka voittaa tämän sodan?" Bernin vastasi - "Kukaan koska Venäjä vetää ulos ja näin ollen mitään sotaa tullaan käymään."

Kuten tavallista kukaan ei uskonut Bernin tuolloin, mutta kun myöhemmin radioasema ilmoitti, että - "Venäjä on vetäytynyt ja että ei ole sotaa," kaikki oli hämmästynyt. Niinpä he sopivat ja kehui Bernes profetia.

Dr. Jules Berne oli kuuluisa kirjailija. Tästä huolimatta hän sai mainetta lähinnä prophesizer. Hän sai kansainvälistä tunnustusta yhdessä muiden stalwarts kuten Dixon, Anderson, Cheiro jne. Jotkut hänen ennustukset olivat niin totta, että tuntui kuin hän itse oli suunnitellut tapahtumat, jotka tuli totta! Kymmenen vuotta etukäteen, Jules Berne ennusti, että avaruusalukset miehitetty ihminen laskeutuu kuuhun vuonna 1969 AD Tänään tiedämme, että hänen profetia oli sentin prosenttia totta. Lisäksi hän sanoi, että Japani ottaa Mantsurian ja Italia ottaa Albania ja Etiopia. Kukaan ei uskonut Bernes. Kun välillä 1939-1942 jKr kaikki edellä mainitut tapahtumat eivät tapahdu, ihmiset joutuivat uskoa häntä. Kun Hitlerin armeija oli ottanut Tanskassa, Belgiassa ja Luxemburgissa, niin ihmiset kysyivät Bernes - "Will Hitler voittaa myös Ranskassa?" Jules Bernes vastasi


- "On 20 kesäkuu 1940 AD, Ranska hyväksy tappiota." No Bernes "Prophecy ei totta vaikkakin 2 päivää myöhemmin eli 22. kesäkuuta 1940.

"Kiina tekee atomipommi. Fiery turbulenssi ilmentyy Lähi-idässä ja suurempi osa arabimaiden ottaa haltuunsa Israel. "Tämä profetia Bernes liian tuli totta. Nämä profetiat johtanut suuriin johtajat Ranskassa ja Euroopassa ole minkään riskialttiita päätöksiä ennen kuin he saivat astrologinen ohjausta kuuluisa astrologien. Herra Mountbatten oli hyväksynyt, että näkymätön kosminen voima älykkäästi työskentelee kosmoksen. Mies ei ymmärrä suunnitelmia tätä valtaa. Vain harvoissa miesten hienovaraisia intuitio voi ymmärtää Jumalan design. On kosmisia tapahtumia, jotka tuhoavat ihmisen ylimielisyydestä ja ohjata hänet kävelemään kohti totuutta.

On erittäin mielenkiintoinen ketju Jules Bernes "ennustuksia. Monet heistä tuli totta, ja monet olivat aikeissa on osoittautunut oikeaksi. Esim. Jules Bernes sanoi - "sisällä 1990 jKr, savu peräisin tehtaiden ja kaupunkien koko maailma on niin voimakas, että 80% ilmansaasteet tallennetaan. Miehen ruumis sidotaan happea kone, joka painaa hieman vähemmän kuin ihmisen painoa. Se ei ole ikään kuin maailmassa ihmiskunta kuolee ilman saastumista, mutta sen tila on sukua puolihullu henkilö. Sairaudet on kasvussa, yritys vähenee, viha ja viha on suunnattu tekniikan kulttuuria ja rotujen Euroopassa jne. kääntyy kohti henkistä kansakuntia kuten Intiassa totta ohjausta. Ihmiset pukeutuvat, syödä ja elää kuin intiaanit. Valkoinen rotu (länsimaissa) on niin ihastunut Intian hengellisyyden ja kulttuurin, että vuoteen 2000 AD, suuret maat maailma näkee temppeleitä hindujen jumalia ja jumalattaria rakennetaan maitaan. Maailman ihmiskunta vierailee nämä temppelit ja kokea iloa palvonnan ja laulaa rukouksia Jumalalle, perustuu Intian kulttuuria. Näen valokuvia Intian Gods jne. kodeissa eurooppalaisia. " "Vaikka Kiina tekee atomipommi, se ei tullut johtava kansakunta Aasiassa. Jo pitkään se satama vihamielisyyttä Intiassa. Intia saa takaisin osa sen maa-muodossa Kiinassa. Tiibet liian tulee ilmaiseksi ja on mahdollista, että se sulautuu Intiassa. Osa Pakistanin ottaa haltuunsa Afganistanin ja hieman on ottanut Intiassa. "

"Kun ihminen laskeutuu kuuhun, hän etsii muita planeettoja liikaa. Vuoteen 1985 AD kaikki tiedot, jotka liittyvät aurinkokunnan, kuten Pluto, kerätään. Space käsitöitä kuljettavat ihmisiä saavuttaa joko Venus tai Mars tai molemmat ja palata turvallisesti maahan. Mies hallitsee painovoima ja energian tehokkaampi kuin ydinenergian löydetään. Tietyt materiaalit, kirjat, kultarahoja jne. paljastui alkaen vanhimmista vuori Earth (ehkä Himalajalla Intia), joka muuttaa historiaa Pre-Kristuksen Era. Ei vain tätä, mutta tämä lumi verhottu vuoristoalueella tulee niin voimakas, että vaikka Venäjä, Yhdysvallat, Britannia jne. yhdistyä ja kohdata tällä vuoristoalueella, he epäonnistuvat surkeasti. Tietyn alueen tällä alueella ilmoitan salaperäinen yksittäisiä. Hän tulee tehokkain henkilö aikakirjoissa ikuisen maailman historiassa. Kaikki hänen kieltoja seuraa maailman ihmiskunnalle. Vuoden sisällä 2050 AD nämä kiellot auttavat yhdistää kaikki maailman kansat saman lipun eli yksi universaali kansa tulee voimaan. "


"Vuosina 1970-1980 jKr suuri luonnon katastrofit tapahtuu kuten tulvat, kone kaatuu, maanjäristykset, nälänhädät jne. Suuri osa Turkin tuhotaan takia maanjäristykset. Tulee torjunnassa Arabien keskuudessa ja näin Israel hyötyvät. Sea myrskyt ovat nousussa ja meressä tuhoa voi tapahtua. Meren rannalla ja saaret tuhotaan. Joitakin uusia saaria voi syntyä sekä voimakas kilpailu. Holvit jalokiviä löytyy näillä saarilla, joka laajentaa rahoitusta kyseisen rodun. "

"Tätä ennen 2000 jKr maailman väkiluku on noin 640 crores. Merkittävä osa se asuu Amerikassa, Aasiassa. Ehdottomasti ydinsodan ei tapahdu vielä yhteisöllinen väkivalta voi ottaa. Toisaalta siellä on agitations ja toisaalta, uusi hengellinen vallankumous syntyy joka paljastuu uusia salaisuuksia Jumalan ja sielun. Tiede osoittautuvat nämä mysteerit ollakseen totta. Näin ateismi ja Vaam polku tuhotaan. Se korvataan uskossa, oikeudenmukaisuus, etiikka, kuria ja tunnetta dutifulness. Nämä muutokset tulevat kulmakiviä World Peace.

Kun Jules Berne pyydettiin, missä tämä muutos tulee peräisin ja kuka ohjaa sitä, hän vastasi - "Minulla on aavistus, että tämä henkinen vallankumous peräisin Intiasta ja siitä, kuka ohjaa sitä, olen eri Jean Dixon. Tämä henkilö on jo syntynyt eli ennen vuotta 1962 AD Nykyisin hän on mukana suuri tehtävä Intiassa. Hän voi jopa osallistua vapaan liikkuvuuden Intiassa ja hänen seuraajansa ovat monet. Hänen seuraajansa muodostaa tehokas organisaatio ja lyhyessä ajassa vaikuttaa koko maailmaan. Avulla heidän sielunsa voimaa ne helposti onnistuu suorittamalla tehtäviä, jotka muuten mahdotonta toteuttaa.

Bernes "edellä filosofia julkaistiin 4. th huhtikuuta Nav Bharat Times-sanomalehti. Hän julistaa, että halu tietää tulevaisuus on todiste kuolematon luonteen sielun. Se on tosiasia, koska kehon koskaan ajattelee, että se on kuolematon. Keho on pilaantuvat, mutta sielu on kuolematon. Tämän vuoksi haluamme tietää tulevaisuudessa on moninkertainen verrattuna meidän halu tietää aiemmin. Jos ihminen conjoins hänen älykkyytensä, ymmärrystä ja vaivaa nämä profetiat, hän voi muuttaa paitsi omaa tulevaisuutta, mutta että koko maailman niin ilmeinen kirkkaus. Kun näitä tehtäviä ei siirretä tavallisten ihmisten, suuret sielut sekä niiden avustajansa näkyvät maan ja luoda maailman kohti Jumalan toive. Jules Bernes uskoo, että historia on aikeissa toistaa itseään ja siten kukaan ei voi estää Era Transformation.

LUKU 13 - TAINTLESS Jumalan inkarnaatio - virkistys uskonnon ja kulttuurin


"Herra Kalki kestää syntymästä SAMBHAL kylässä perheessä Vishnu Yash Sharma. Hän palvoo Savitri ja Herra Parshuram, asukas Mahendra vuori on hänen opettajansa. Luovutuksen jälkeen valtakunnan Mathura on Suryaketu, hän sitten elää Haridwar (Intia) ja hänen vaimonsa. Jälkeen torjunnassa kanssa buddhalaisia, hän palauttaa tosi uskonto maailmassa. "

-Kalki PURAN

"Kun Kali Yuga päättyy, uskontoon vähenee, turhamaisuus on nousussa ja tuolloin edistämiseksi totta Brahminhood, taintless inkarnaatio Jumala ilmoittaa."

-Kalki PURAN

"Jälleen kerran Mathura saavat luottoa asiakkuutta uskonnollisen vallankumouksen maailmassa ja antaa sille uutta visiota."

-Paramhans RAJNARYAAN PATSHASTRI

"Organisaation tuhoaa inhottavan ajattelua koko maailmassa ja korvata sen ajatuksen vallankumous."

-

Keedar Datta JOSHI

"Voima, joka antaa uutta valoa maailmaan, on jo kirjattu maailmassa."


-GEORGE Babri

"Arjun! Minun syntymä ei ole onnettomuus. "

-Krishnan

"Aina vanhurskauden laskee maan päällä ja vääryyttä valtaa, olen ruumiillistaa maan päällä upliftment vanhurskauden ja kulttuuria."

-BHAGWAD Geeta TEKIJÄ: Shriram Sharma Acharya perustaja International Gayatri Perhe oli suuri Yogi näkijä ja inkarnaatio Jumala kirjoitti määrä tieteellistä kirjallisuutta lähinnä hengellistä aiheista maailman hyvinvoinnin ja rauhan. Lisätietoja tiedeyhteisön sähköisen kirjallisuudessa pls vierailla http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org ja http://www.awgp.org/ Kuvaus: Ilmainen e-kirjoja Chakra Meditaatio-ESP, Nirvikalpa Samadhi tai Thought Ilmainen Trance, saavuttaminen Ridhi-Sidhis tai Divine energialähteitä, tulevan tieteellisen Uskonto, Super Energy Gayatri Tiede & Kundalini Yoga korreloi neurotieteiden-ESP, endokrinologian, anatomia, Psykologia & sosiologia 1) materiaalia ja henkinen hyvinvointi & 2) yhdistää maailma rauhallisesti perheen. Meillä on ehdottomasti ei-kaupallinen sivusto, jonka tavoitteena on toteuttaa iän vanha unelma suuria johtajia ja ajattelijoita maailman: kaunis rajattomassa maailmassa. AVAINSANAT: Kundalini Yoga Gayatri e-kirjoja ultrassa telepatia parapsychology metafysiikan Nirvikalpa Samadhia pilaantumisen jooga Tantra elokuvia internet hypnoosi ekologia astrologia ayurveda Kalki biosähkö leikkaus laserit otsonin tutka stressiä luovuutta arkeologia Indus Civilization öljykriisin ruokapula tsunamit elämäkerta Guru maailmanrauhan mielessä psyyken jumala hermo hienovarainen tietoisuus sielun jumalalliseen trance Umpieritysrauhaset ESP Chakrat plexus meditaatio pitoisuus älyn profetia ajatellut ajatellut Cheiro Nostradamus Aurobindo autuus aivot Veda aurinko auringon energia pyhä puhdas aistien Prana Avatar Upanishad valokennoteknologiaan hypotalamuksen aivolisäkkeen muutos futuristi ennustus käärmevoima elämä ihmisen etiikka koskemattomuuteen hahmo vagus Tantra Mooladhar atomin neutroni protoni


Lord Krishna oli ruumiillistunut maan päällä, kun epäoikeudenmukaisuutta, vääryyttä, terrorismi jne. hallitsivat maailmaa. Brothers tappaisi toisiaan, tai veli tappoi oman veljenpoikansa häpeilemättä jne. Näin oli tuskaa ja surua kaikkialla. Muutama erittäin varakkaita miehiä asui loisto ja ahdistellaan pääasiassa sorrettuja miehiä yhteiskunnan. Ihmiset unohtivat tosi uskonto ja usko Jumalaan. Lord Krishna oli ruumiillistunut maan päällä tuolloin niin korvata tämän dire maailman tilannetta rauhaa ja hyvinvointia. Jopa muut inkarnaatioihin Jumalan ennen Krishnan korvataan dire tilanteissa virkistys sielun. He pelastivat maailman ihmiskunnan hukkua pimeässä synkkä hyvin materialismin ja siten kohotettuna niitä. Kaikki tämä on kuvattu Bheeshma of Mahabharat maineen. Sen jälkeen kuvataan Krishnan inkarnaatio, Bheeshma sanoi - "Lopussa Kaliyuga (Dark Era), kun vanhurskauden vähenee, kun turhamaisuus lisätä, Krishna jälleen ruumiillistaa maan päällä niin kuin palauttaa vanhurskauden ja totta Brahminhood. Hän on "Vishnu Yasha" eli niillä Jumalan kunniaa. Jopa demi-jumalat heidän henkilökohtaiset valtuudet ilmentyy maan päällä Jumalan inkarnaatio, kuten hänen avustajansa. Tämä on kuvattu Puranas. "

Tänään olosuhteet sopivat parhaiten Jumalan inkarnoitua maan päällä. Ensimmäisessä luvussa Kalki Purana (13-14), sanotaan, että kun Krishna tuli asumaan päätyttyä Hänen tehtävänsä maan päällä, vanhurskautta, iloa ja rauhaa vallitsi maan päällä. Siten yksi aikakausi päättyi ja uusi alkoi. Vuoden loppupuoli edellisen aikakauden (lopussa Kaliyuga), koska henkinen vikojen maailman ihmiskunnan synnit olivat nousussa. Vääryyttä ei ole uusi tai yksittäiset nimi. Sen sijaan se merkitsee epäsuorasti synneistä, vilpillisessä, unruliness ja sosiaalista kaaosta. Väärät vaimo, Mithiya eli täyttää syntisen haluja johtuu valhetta. Vääryyttä ja valhetta ilmeinen turhamaisuus. Heidän tyttärensä on itsekeskeinen tivoli, väärä menot, sokea muotivirtaukset, ilman haluja jne. Vanity ja harha isä lapset kutsuivat ahneus ja iljettävän. Jos ne ovat tukossa, viha nostaa huppu. Tämä puolestaan kannustaa väkivaltaan. Näin Kaliyuga on yhtymäkohta valheen, turhamaisuus, ahneus, himo, väkivalta jne. Miehet syödä asioita, joita heidän ei pitäisi, heidän psyyke on halpamainen, heidän puheensa on väärä, kehonsa haisee pahalle alkoholia, huumeita jne. pelaavansa paljon, ne juoksevat jälkeen kultaa ja käteistä ahneesti ja näin he menettävät nuorekkaan luonteen. Kun sairaudet ovat lisääntymässä, kun Yajna, hyväntekeväisyys, kurinalaisuus jätetään huomiotta, kun kastijärjestelmä tulee häiriöitä, kun veljekset leikata toistensa kurkkuihin, kun poika rakastaa lanko enemmän kuin hänen veljensä, kun opettajansa- opetuslapsi side on rikki, kun ns pyhät heittäytyä himo, ahneus jne., kun miehet ja naiset avioituvat omasta, kun ei ole rakkautta menetti yhden vanhemmat, kun vain yksi mekko tila annetaan weightage, kun todellinen pyhimyksiä "jalat eivät kunnioittaneet ja kun kaikki uskonnolliset ohjelmat maailmassa tulla kaoottinen, se tarkoittaa, että Kaliyuga on saavuttanut huippunsa. Tuolloin suohon Kaliyuga kukkivat lotus kutsutaan Nishkalank Avatar tai Taintless inkarnaation.

Ei ole paljon eroa, kun vertaa nykypäivän olosuhteet ja ennakoidut aiemmin. Jos analysoimme nykypäivän ns edistystä, me ihmetellä, kuinka suuri pyhät aikaisemmin kuin Shukadevaji ja Sutaji ennusti pahaa vikojen nykypäivän nykyaikana. Kaikki sanottu ja


tehty, tilanteet ovat jo syöpyneet neo luomiseen oikea uskonto. Pyhät kirjoitukset väittävät, että tänään Taintless inkarnaation varmasti manifesti neo luomista varten, muuten kirjoitukset ja jumalallinen tahto on väärässä.

Että Maharshi (suuri pyhimys), joka on ymmärtänyt Jumalan, ilmenee älylliset kyvyt, että syrjäyttää henkistä suorituskykyään kaikkien tutkijoiden maailma yhteensä. Tällaiset pyhät ovat hienovaraisia heikkonäköisille, tieteellinen ja kaukonäköinen näkijöitä. Mitä he ennustavat, aina tulee totta. Suuri inkarnaatioihin Jumala on ilmestynyt aiemmin maan päällä ja tulevaisuudessa ne tehdä niin jatkossakin. Vaikka maailma ei tunnista Jumalan inkarnaatio, hän saa tunnustaa vanhurskaat tehtäviään, jättimäinen tehtäviä ja jumalallinen voima.

Tietyt herätti sielut ottamaan syntymän yhdessä Jumalan inkarnaatio, niin häntä suorittamaan maailman tehtävänsä. Jotta nämä avustajansa eivät hukkua meressä syntien, vikojen jne. kirjoituksia on hyvissä ajoin etukäteen kirjoitettu historia neo luomiseen. Vaikka tyyli Raamatun tekstejä on symbolinen, silloinkin se voidaan ymmärtää avulla hiuksenhieno näky. He ovat hienovaraisesti kehitteli toiminnasta Taintless inkarnaation ja tämän he ovat tehneet avulla symboleja, tarinoita jne. Jos Kalki Purana luetaan terävällä, hienovarainen äly, voimme ymmärtää, että vaikka tämä Taintless inkarnaatio on syntynyt ihminen, hänen luokkansa, linjaa, toimia, ajatuksia, tunteita, ammatti, luonto jne. ovat täysin taintless. Sin voi koskaan koskettaa tätä inkarnaation, vääryyttä ja valhetta koskaan tule hänen läheisyydessä, hän tajusi viisas pyhimys ja viaton ja puhdas kuin lapsi.

Toisessa luvussa (7 th jae) sekä Kalki Purana sanotaan, että Kalki inkarnaation (Avatar) ilmentyvät kylässä. Hänen isänsä on tunnettu (Vishnu Yash) ja hänen äitinsä saavat omistaa pyhä äly. Monet demi-jumalat on syntynyt maan päälle hyvissä ajoin ja auttaa tätä Taintless inkarnaation. Ne syntynyt tahto ilmentää Satyuga (Golden Age) jälleen maan päällä. Taintless inkarnaation muistuttaa näitä avustajia heidän tahtonsa. Niinpä he työskentelevät kovasti palauttamaan vanhurskauden maan päällä.

Joki Ganges eli joki viisauden pestä pois Kalki ruumiillista tunnistaminen koska inkarnaatio oli ottanut ihmiskehossa. Näin Kalki psyyke tuli puhtaampaa. Savitri pesty Jumalan ruumis eli Savitri aiheuttamaa jumaluutta ja elinvoimaa (Kalki Purana 2/16). Ennen Kalki syntymän hänen 3 veljeä oli jo syntynyt (jae 31). Hänellä oli 2 poikaa (8/36). Nähdessään poikansa suuruutensa, hänen isänsä sanoi, "Poikani, nyt aion saada lanka seremonia (Yajnopaveet) tehdään. Minä annan teille tietoa Savitri eli Luontoäiti. Jälkeen palvovat Gayatri, sinun täytyy tutkia Veda (jae 35). "


Jakeessa 40 selitetään noin Kalki luonnosta. Lisäksi todellinen Brahminhood on kuvattu. Kalki kysyi isältään - "Mitä Vedas? Mikä on Savitri? Miten ihminen voi tulla totta Brahmin? "Hänen isänsä vastasi -" Poika, Veda ovat Vishnu n sanontoja ja se kuvaa Jumalan toteutumista. Savitri on äiti Vedas. Ne, jotka palvovat Savitri, saavuttaa Jumala ilman muita ohjeita. Brahman (Cosmic sielu) on Jumalan aluttomista, katoamaton, ikuinen ja muodoton luonto. Kun ihminen sulautuu sielunsa Jumalan ihmisestä tulee Jumala, joka on kuin potin vettä (mies) tulevat valtameren (Jumala). Kunnes mies ei yhdistä hänen psyyke Jumalan kanssa, hän ei voi tulla totta Brahmin. Täyttääkseen tämän lupauksen, Brahmin symbolisesti kuluu pyhä lanka (Yajnopaveet). Niinpä mies pakenee virveli halujen, tahrat, synnit jne. ja marssii eteenpäin kohti hänen henkinen tavoite. Hän vannoo suorittaa austerities, Mantra laulamassa, itseopiskelu, itsehillintä jne. Niin kauan kuin todellinen Brahmins olemassa tässä maailmassa, se ylivuoto ilolla, vaurautta ja autuutta. Päivä kuten Brahmins "määrä väheni, synnystä vääryydestä. Poika! Sinun täytyy olla totta Brahmin ja kohottaa koko maailman. "Kalki oli erittäin tyytyväinen ja hänelle annettiin pyhä lanka (Yajnopaveet). Sitten hänet lähetettiin opiskelemaan Vedas.

Brahmin lapsi (joka tulee inkarnaation myöhemmin) saa valmis antamaan Gurukul (ohjaaja koulu). Tuolloin tulee Parshuram, joka suorittaa austerities on Himalajan vuoristossa nimeltä Mahendra. Hän antaa Darshan on Kalki ja vie hänet Himalajalle Jumalan toteutumista pohjainen katumus. Yksityiskohtainen symbolinen kuvaus kaikista tämän annetaan 3 rd luku (1-11 jakeet). On tärkeää ymmärtää tämä tarina Herra Parshuram opettamalla Kalki, Ayurveda, Dhanurveda, Samveda, itsensä toteuttaminen jne. lahjoittaa Kalki, jumalallinen taipuvainen mieli.

Sodassa tiedon, herätti sielut johdolla Kalki osoitti valppaus tasolla sodan. Tällä tavalla poistamalla ihmisten mielissä, jotka oli pelkästään aineellisia näkymät, ne kylvi aidon uskonnon ja hengellisyyden. He jatkavat muuttaa maailmaa heidän rakkautta, myötätuntoa jne. Lisäksi ne karkoittaa vastoinkäymisistä kaikki, jotka olivat täynnä surua. Nämä murheelliset ihmiset saivat runsaasti, lapset, pitkän elämän ja perheen hyvinvointia.

Kalki viisaus pohjainen Vajpeya Yajnas suoritetaan pitkään. Suunta elämään maailmassa ihmiskunnan vie käänne. Tuolloin hän luovuttaa vastuun näiden Yajnas hänen Brahmin apulaisensa ja lähtee intensiivistä austerities. Luovutuksen jälkeen Mathura: n organisaatio Surya-Ketu, hän aloitti asuvat Haridwar Ganges rannoilla shukra (avustaja) ja hänen vaimonsa. (2 nd osa, 1 st luvun jae 46). Tänne sieluja, jotka ilmenevät alkaen Rishis kuten Vamdev, Atri, Vasishtha, Galav, Bhrigu, Parashar, Narad, Ashwatthama, Kripacharya, Trit, Durvasa, Deval, Kanva, Devpramiti, Angira jne. lähti olla pyhä visio Jumalan (4 7 jae). He palasivat voimakas päättäväisyyttä maailman muuttumisesta


kuultuaan, mitä Herra Kalki sanoi. Herra vaimonsa euologize Gangaji ja vaeltaa vapaasti Himalajan vuoristossa. Vuonna Urnavish luvussa 3 rd osa (33-34 jakeet) sanotaan - aikana Kalki sääntö, yksikään ei ollut väärä. Köyhyys, lyhyt elinikä, turhamaisuus, wiliness, kateus jne. tuhoutuivat täysin. Jokainen saavutettu ilo sukua demi-jumalat.

Kun aiemmin, Jumalana jokainen aikakausi, hän ei tunnustettu inkarnaatio (Avatar). Vasta kun Jumala jätti maan Hänen jumalallista asuinpaikkaa, että ihmiset uskoivat Hän oli todellakin inkarnaatio. Voi olla, että jumalallinen voima on olemassa tämän aikakauden liikaa. Voi olla, että se toimii ja käyttäytyy kuten edellä mainittiin, ja että olemme epäonnistuneet tunteneet Häntä.

Olosuhteet, joissa Jumala ruumiillistaa maan päällä, on olemassa jo nyt. Jopa astrologinen kartat ovat hyvin suotuisat Hänelle inkarnoitua. Pidä tämä mielessä, vuonna 1939 AD kokouksessa joogit, pyhimykset, tutkijat jne. tapahtui Uttar Pradeshin osavaltiossa. Yksityiskohtaista keskustelua Taintless inkarnaation tapahtui ja kaikki olivat samaa mieltä, että Herra Kalki jo ruumiillistunut maan päällä. Ongelmana oli, että monet joogit, Sages jne. julisti, että he olivat Herran Kalki. Näin miten olisi todellinen Kalki voidaan tunnistaa? Kokous julisti, että jos tietyt ominaisuudet olivat läsnä henkilö, hän olisi nimeltään Lord Kalki. Pyhät Tämän kokouksen kirjoitti kirjan "Kalki Avatar" ja jakoi koko maassa. Heidän tavoitteenaan oli voittaa harha opetuslapsia, jotka uskoivat välinsä olla Herran Kalki. Tällä tavalla sopiva Herra Kalki voitaisiin tunnistaa ja jokainen voisi auttaa Häntä Hänen tehtävänsä maailman neo-luomiseen. Yksi osa kirja sanoi - "Herra Kalki on johtaja ja voimakas järjestö. Hän suunnittelee käyttäytymisen etiikkaa oikeus henkisyydestä sosiaaliseen elämään ja se seuraa koko maailmassa. Hän on tiedemies kaikkien tutkijoiden ja paljastuu sisempi salaisuuksia sielun. "

"Välillä kulmakarvat tämän jumalaisen Saint ovat olemassa Moon (V-muotoinen). Hänen kurkkuun 2-vuorattu Kuun merkki. Hän kuluu yhteensä Intian mekko. Hänen luonteensa on niin viaton kuin lapsi. Hän on niin rohkea kuin urhea soturi, niin nuorekas Ashwini Kumarat ja suuri tutkija Vedan. Hänen isänsä kannustaa häntä seuraamaan Yoga. 24 kirjainta on erittäin merkittävä hänen elämässään. Iässä 24, hän kohota huiput Yoga. Hän toimii laulu Mantra 24 kirjainta. 24 vuotta hän tekee parannuksen, joka sisältää 24000, 24 lakhs, 24 crores Mantra laulamassa jne. Hän tekee 2400 Yajnas "

Mukaan Kedardatta Joshi-"materiaali asema Intiassa nousee nopeasti. Teho on ilmeisen joka tuhoaa inhottavan ajattelua sen juuriin. Tämä valta ilmentyvät pieni organisaatio ja myöhemmin, se luo ajatus vallankumouksen koko maailmassa. "


Hienovarainen taivaan suuntiin ja yllä uskomukset Astrologinen Sciences kertoo, että toimivalta maailman neo luomista ja edistävän ilmapiirin on jo syntynyt. Ihmisen pienen älyä ja voimaa epäonnistuu surkeasti estää sen.

Paranhans Shri Rajnarayan Shastri, perusteella astrologisen laskelmien mukaan - "Taas Mathura saavat luottoa asiakkuutta hengellisen vallankumouksen maailmassa niin muuttaa nykyisen uskomuksia viitaten materialismin. Horoskooppi joen Yamunaji osoittaa, että välillä 1970-1980 jKr se annetaan kauniimpi muoto välillä Delhi ja Agra. Kuten Haridwar, Mathura ja Vrindavan tulee maailman pyhiinvaeltaja paikkoja. Satyuga n pyhiinvaeltaja keskus on Yamuna. Kuten Mahabharat taas yhdeksi Delhi ja Mathura koskettaa huippu etenemistä.

Suuri ihailija Swami Jagdishanand, mutta ennustaa, että Mathura on keskellä neo luomiseen, sanoo - "Mahagauri oli syvä meditatiivinen trance (kuuluisa uskovainen Bengal). Hänen sielunsa oli Mathura. Siellä hän näki 10 th Jumalan inkarnaatio eli Herran Kalki opiskelu hyvin vanha rakennus Intian mekko. Monta kertaa Mahagauri näki Kalki hänen unelmansa nukkuminen ryhti.

Kun George Babri, suuri oppinut Egyptin Secret Sciences, sanoi - "sielu on syntynyt Intiassa, joka antaa valossa Golden Era maailmalle. Hänen toiminta laajentaa itsenäisesti noin 1930 AD 14 th Syyskuussa 1936 tulee olemaan ensimmäinen päivä uuden aikakauden. Tuona päivänä tämä sielu luopumaan kaavussa ihminen ja ilmentävät hänen jumalallinen luonne. Huolimatta kovasta vastustuksesta tietämättömät ihmiset, hän ilmeisen jumalallisia voimia ja siten täristää meidän vanhoja uskomuksia. Jälkeen 1965 AD, ihmiset alkavat ymmärtämättä hänen jumalallinen luonne ja sen jälkeen 1970 AD hän täysin ilmenevät hänen identiteettinsä Jumalan inkarnaatio. Näinä aikoina uhka maailmansota kummitella maailmassa. Tämä kauhea sota päästää liekit tuhoa. Seurauksena nykypäivän johtavista sivilisaatio maailman tuhotaan niin pahasti, niin kuin ne olisivat koskaan olemassa ennen. Myöhemmin Intia hallinnoi maailman toimintaa. Se johtaa maailman rauhan ja veljeyden. "

Patna n Khudabaksha Oriental kirjasto on kirja Persian runoutta kirjoittanut Bukhara suuri pyhimys Shah Niyamatullah Valli-Sahib. Hänen maineensa suuri prophesier oli jopa suurempi kuin suuri Saint ja uskovainen Jumalan. Kun mieli tulee puhdas, se on kuin elokuvateatteri näytön, jossa menneisyyden ja tulevaisuuden tapahtumia voidaan nähdä hyvin selvästi. Tämä näkyy selvästi Shah Valli elämässä liikaa, koskaan ilmaissut vihaa, ei


koskaan satu olento ja paastosi päivänä, jos hän vaikka vain näki alkoholi, liha jne. Hän rukoili Jumalaa - "Herra! Poista esineitä maailman niin, että ihmiset eivät joudu niitä. "Hän eli elämänsä totuuden ja korkeat ihanteet. Tämä teki hänen mielensä erittäin puhdasta ja sen seurauksena hän voisi helposti nähdä menneisyyden ja tulevaisuuden tapahtumia.

Tässä kirjassa hän kirjoittaa, että "Japanin ja Venäjän sotaa. (Tämä sota oli tapahtunut vuonna 1904 jKr) voimakkaan maanjäristyksen tapahtuu Japanissa. (Se tapahtui vuonna 1932 jKr) Vuonna 1 st maailmansota Alfa (Englanti) taistelee Jeen (Saksa). Englanti voittaa vielä, 1 crore, 31 lakh ihmistä kuolee tässä sodassa. "Tämä kuoleman luku vahvistettiin myöhemmin British komission raportti. "Kaksi Jeens (Saksan 2 erillistä puolikkaat) kokee jännittynyt suhde." Hänen ennustaminen atomi räjähdys 2 nd maailmansota liian tuli totta. Siten kaikki profetoi Shah Valli tuli totta.

Intian osalta Shah Valli Sahib sanoo-"Tämä maa ottaa haltuunsa ulkomaalaisia muslimien käsissä. Sitten Hindu - muslimit yhdistyä ja taistella näitä ulkomaalaisia ja jälkimmäinen pakostakin lähteä. Intia on jaettu 2 kansaa ja 2 taistelee niin paljon, että sodan uhka on kummitella. Tämä jatkuu kunnes päivä Pakistan uudelleen yksiköiden kanssa Intiassa. Victor ja muslimien puolet (Pakistan) on Intian Yleiset muslimien alkuperää. Myöhemmin sekä hindujen ja muslimien elää rauhanomaisesti "(edellä ennustavat on julkaistu Akhand Jyoti lehden hyvissä ajoin)

"3 rd maailmansota on kammottavaa. Amerikka on hallitseva toimija sitä. Tämän jälkeen sota, Englanti kansakunta on täysin pyyhkiä pois. Intia nousee esiin suurvalta maailmassa. Tämän saavuttamiseksi tila, Intia kokee monia yrittää kertaa. Päällisin puolin se, tilanne on kivulias, mutta kuten Divine Messenger Jumalan syntyy Intiassa, jotka kokoontuvat maallikot ja tehdä niistä urhea. Nämä urhoollinen maallikot haastaa uskomukset kova materialistinen ja miesten voittavan. Näin pyhä, idealistinen ihmiset kukoistaa maailmassa ja he puolestaan luovat ikuisen rauhan ja autuuden koko maailmassa.

Kalki Purana, Mahabharat ja muut pyhät kirjoitukset ovat kuvanneet olosuhteita, joissa Herra Kalki ilmentyvät. Näissä olosuhteissa olemassa tänään. American spiritualisteja ovat kiinnostuksesta Herran Kalki n inkarnaatio. Siksi he perustavat tutkimuskomitea tutkimaan Kalki inkarnaatio Jumalan. Yksi amerikkalainen opiskelija on tehnyt tämän hänen tutkimuskohde. Pohjalta kopioita hindujen uskonnollisia tekstejä löytyy Englannista, edellä Valiokunta katsoo, että Herra Kalki on jo syntynyt. Mukaan American Reporter 8 th näin lokakuun tehtävänä on myös huolehtia yksityiskohtaisen tutkimuksen Kalki inkarnaatio Intiassa.


Lausunnon Etelä-Intian suuri Saint ja näkijä, Raman Swami Iyer, aiheesta "Taintless inkarnaation ja Divine Messenger tämän aikakauden", on kaikkein selkein verrattuna kaikkiin muihin profetiat tähän mennessä. Hän kirjoittaa - "Kalki ei syty hevonen ja että hän ei harjoita miekka. Itse asiassa nämä ovat symboleja jossa hevonen edustaa energiaa. Merkitys Kalki n ratsastus hevonen on, että tämä jumalallinen inkarnaatio on niin voimakas, että kosminen energia toimii kohti hänen tahtoaan. Herra Rama oli tappanut kauhea demoni Ravan hänen jumalallinen voima. Lord Krishna oli myös inkarnaation koska hänen jumalallinen voima loi vapinaa psyyken Kauravas ja Pandavas. Hän oli niin voimakas, että kaikki viisaat maailma yhteensä antautui hänen lootusjalkoihinsa. Hevonen symboloi sitä, että tämä suuri inkarnaatio on tehokkain olento maailman historiassa.

Miekka tarkoittaa artikkelin käytetään leikkaamiseen. Tänne miekka tarkoittaa leikkaamista inhottavan ajatuksia psyyken maailman ihmiskunnalle eikä pilkkominen pois heidän fyysistä päätä. Kalki Purana sanoo selvästi, että Herra Kalki haastaa kaikki maailman ihmiset, jotka saattavat olla korkeasti koulutettuja, mutta jotka ajattelevat vain aineelliset hyödyt on olla kaikki ja lopussa kaikki elämän. Materialismi voi varmasti olla keino, mutta ei ikuista loppua. Hän, joka tuhoaa toivottuja ajattelu pelkän materialismin, ateismi, hamstraaminen jne. on Herra Kalki. "

Shri Iyer sanoo edelleen-"Kalki syntyy lähellä Mathura. Sana SAMBHAL tarkoittaa kylä rannoilla Chambal River. Kalki työtä areenalla on Mathura. Hänen avustajansa tulevat muilta alueilta. Hän tulee olemaan suuri uskovainen Gayatri ja tuntija Savitri periaatetta. Hän taitavasti leikattu inhottavan ajatuksia hyviä ajatuksia. Se on vain se, joka onnistuu luomaan niitä ajatus, joka on bang vastapäätä nykypäivän trendi ajattelua. Monet toiset kutsuvat itseään Jumalan inkarnaatio (Avataras). Ne voivat jopa näkyä ihmeitä, mutta neo maailman luominen on kauas niiden ulottumattomissa. Näin he ilmeisen kuten maa matoja monsoons ja kuolee lyhyessä ajassa. Koska tätä vastaan Herra Kalki (muodossa Sint) ei vain pelastaja Veda mutta myös suunnitella pyhä etiikkaa oman päivittäisestä toiminnasta. Myöhemmin ihmiset seuraavat hänen ajattelunsa uskonnollisesti. Tämä jumalainen Saint on isäntä. Huolimatta hyvin varakas, hän elää elämää "yksinkertainen elin ja korkea ajattelua". Hänen rikkaus tulee hyödyntää maailman hyvinvointia. Nämä ihanteet hänen tulee imeytymään hänen seuraajansa kaikkialla ja luovat tällaisen järjestön, joka leviää hänen korvaamaton viestin eri puolilla maailmaa. Naiset on hallitseva keskuudessa hänen avustajansa. Tämä ylimääräinen pyhimys muuttaa asumaan jälkipuoliskolla elämästään. Tuolloin hänen Raudra (hirveä) muodossa ilmentyy. Kun ihmiset vapisevat, koska hänen loistava ajatuksia, hänen hurskas vaimonsa ottaa ohjat käsiinsä. Myöhemmin tämä hurskas vaimon rakastavasti palauttaa hänen seuraajansa, jotka olivat eksyneet pois polulta henkisyyden. Intia etenee harppauksin ja tämä vaikuttaa myös Venäjän ja Yhdysvaltojen. Molemmat kansat kalpea edessä säteilevä aura Intiassa. "


"Kuka saa kunnian olla Kalki" Jätä vastaus olosuhteet ja aikaa. Monet Inkarnaatioita Jumalan on havaittu, kun he vielä elivät maailmassa. Näin ei tule ongelmia, kun tunnistaa totta Herra Kalki. Tulevaisuudessa Kalki voi sinnikkäästi vaikea salata jumalallinen identiteettiä, mutta se on turhaa. Se on varmaa, että jumalallinen voima on jo ruumiillistunut muuttaa tämän aikakauden. Miten on mahdollista, että Herra ei täytä lupaus "missä vääryydestä nielaisee maailman, minä inkarnoituvat niin palauttaa vanhurskauden maailmassa. Maailman ihmiskunta pakostakin on polulla totuuden joko vapaaehtoisesti tai muuten. "

Suuri prophesizers kuten Celsus, Daniel, Nostradamus, Vegilatin ja Isä Welter Ben sanoa, että Era Transformation on lopullinen ja omaperäisimpiä tapahtuma tällä vuosisadalla. Kukaan ei voi estää sitä. Monet profetiat näitä suuria näkijöitä ovat erittäin tärkeitä.

(1) Vuonna 1999 AD suuren armeijan kenraali Itä kansa maa Euroopassa matkan jälkeen ilmassa. Tuolloin sota riidellään. Ilma-alusten tämän yleisen katetaan joidenkin näkymätön voima ja siten jopa epäselvä ohjus ei tuhota sitä. Tuolloin Pariisin kokee kaatuminen yhdessä muiden voimakkaita länsimaissa, jotka vain antavat tärkeää materialismin. - Nostradamus

(2) Koko maailma säännellään maailmanhallituksen sijaitsee tietyllä alueella maailmassa. Yksi kieli ja yksi kulttuuri ovat olemassa. Kaupunkiväestön vähenee paljon. Viestintäteknologia etukäteen niin paljon, että ihmiset lähettää ajatuksiaan muille kaukana aivan kuten radio tekee. - DANIEL


(3) Golden Era (Satyuga) alkaa ihmisten kanssa alle 25-vuotiaita. Seniorit kieltäytyvät luopumasta iän vanhoja uskomuksia. Tuolloin suuri pyhimys on syntynyt Intiassa, joka mullistaa koko maailmassa hänen pyhä ajattelua. Hän on lukemattomia seuraajia. Heidän joukossaan tiettyjä ihmisiä, jotka saalis vanhoja uskomuksia epäonnistuu juoda tämän pyhimyksen opetuksia. Tästä huolimatta uuden sukupolven maailman ihmiskunnasta helposti juoda kaiken tämän suuren pyhimyksen kertoa heille ja siten töitä neo luomiseen. Ihmiset ovat täynnä toivoa ja epäoikeudenmukaisuutta, cunningness, huijaaminen, petos jne. korvataan universaali rakkaus, myötätunto, anteliaisuus jne. Vanhurskaus perustetaan maailmassa ja epärehellisesti on juuriltaan. Vuoteen 2000 AD tätä kuvaa paremmin selviää. "

(4) mukaan "Imamey Akhikajjana" Divine Messenger saapuu 14 th luvulla. Hän johtaa ihmisiä kohti tietä totuuden, vanhurskauden ja oikeudenmukaisuuden. Siten koko maailma on kohotettuna.

Perusteella Bhrigu Samhita, Shri Swami Aseemandji kirjoittaa - "Jälleen kerran, kuten Lord Ram ja Krishna aiemmin, Suuri inkarnaatio Jumala ilmoittaa tässä maailmassa. Hän on uskovainen Savitri ja kuten Herra budha, on Mahayogi joka herättää kaikki hänen Chakrat (punokset). Voimallaan austerities, hän torjua sairauksia yleisiä maailmassa. Hän kohottaa köyhien ja sorrettujen. Ihmiset omasta tunnistaa hänet ja palvelevat häntä devotionally. Hänen avustajansa tulevat kaikilla alueilla Intiassa ja hän solmi Intian kanssa lanka yhden pyhän kulttuuria. "

Kun tällainen vallankumous ilmeinen, maailma ihmiskunta saavat vetää Intiaan ja uuden aikakauden syntyä. Kunnes tämä Golden Era ilmenee, ihminen kokee suuria vaikeuksia. On mahdollisuus osa maailman väestöstä vähenemässä luonnon katastrofit, riitaa, in taistelut jne.

Samoin Meksikon johtava prophesizer, Mr. Aharo Amaya ennustaa, että neo luominen varmasti tapahdu. Hän kirjoittaa - "vuotta välillä 1970-2000 AD on täynnä kohtalokkaita tilanteita koko maailmassa. Näinä aikoina olosuhteissa osoittaa 3 rd maailmansota voisi nielaista maailman. Tästä huolimatta, koska nykypäivän poliittiset johtajat ovat hyvin tietoisia kauhea tulosten ydinsodan, jättimäinen sota ei voi taistella. Tietenkin! Maailman ihmiskunta joutuu dire tilanteissa. Uptil 2000 AD mies joutuu maanjäristykset, nälkä, nälänhädät, tulvat jne. Kun tämä jumalallinen voima ilmentyy maailmassa ja aiheuttaa ihmiskunnan elää elämää pyhä ihanteita. "


Vaikka varoitus presidentti viikko etukäteen, Mr. Amaya neuvoi häntä ei matkustaa muutaman päivän. Tämä varoitus välitettiin presidentti Kennedy, mutta hän kutsui sitä sokea usko. Viikon Kennedy murhattiin matkoilla Texasissa, USA: ssa samalla tavalla, Amaya oli ennustanut, että Johnson ei valitaan uudelleen presidentiksi. Mr. Amaya: n ennusteen Intian kehitystä ja johtajuutta myös on, kuten edellä mainittiin.

Kaikki johtavat näkijät maailmassa ovat ennustaneet yhteen ääneen, että yleinen turbulenssi nähdään koko maailmassa. Tämä mullistaa ja muuttaa maailmaa. Se tuhoaa syntinen, epäeettistä asenne nykypäivän ihminen ja perustaa uusi uskonto, joka perustuu pyhä ihanteita. Sitten maailman ihmiskunnasta asuu kuin rakastava veljekset. Näin maailman pitäisi pyrkiä vaikea ennakoi maailman muutosta ja siten rauhaa.

Tänään laitonta toimintaa ovat huipussaan maailmassa. Täyttääkseen poliittisia tavoitteita, ns koulutetut ihmiset eivät ajattele kahdesti ennen laittomia ja epäeettisiä keinoja. Ylimielisyys on laajalle levinnyt ja on häpeämättömästi ylittänyt rajat kurinalaisuutta, jonka Intia on tunnettu aiemmin. Aiemmin naiset olivat katseli kuin jalokivet äitiyden mutta nykyään ne käsitellään indecently. Cosmic Power (Jumala) ei enää sietää tätä tilannetta. Tietyssä mielessä neo luominen on Jumalan pyhä halu. Yksi olisi syvästi tutkia, onko edellä ennusteet ovat muutenkin yhteydessä Jumalan suunnitelmia. Jos edes pieni osa on totta, viisaita ihmisiä pitäisi vilpittömästi yhtyä tähän pyhään pyrkimys neo luomiseen.

LUKU 14 - agitations, tuhoaminen, ISON turbulenssi ja SITTEN kynnyksellä uuden ERA

Vuonna 20 th Century, Luontoäiti on yhtä vihainen kuin koskaan ennen. Tuhoisa valtio asettaa jossa vesi tulee maan ja maa tulee vettä. Vasta sitten muutama hurskas miesten maailma kohottaa maailman ihmiskunnalle.

"Energiaa, joka muuttaa tämä aikakausi ei ole poliittisia tai minkä tahansa ismi. Tämä energia on sentimentaalinen ja muuttavat ihmisen psyyke ". -

Nostradamus


Tämä on suhteen tapaus Milanoon. Vuonna 1515 AD jotkut papit kulkivat tässä kaupungissa. 12 vuotta vanha poika lähestyi heitä. Kaikki olivat kumartaa alas johtaja keskuudessa tämä ryhmä papit mutta tämä 12 vuotta vanha poika kumartui juurella nuori pappi tähän ryhmään. Miettivät, miksi tämä poika kumarsi tavallinen nuori pappi. Yksi henkilö kysyi tämä poika - "Poika! Mitä erityistä laatu ei näette tässä nuori, tuntematon pappi, joka sai sinut kumartamaan häntä eikä muiden tunnettujen pappien? "Poika vakavasti vastasi -" Te kaikki eivät tiedä, että tämä nuori pappi tänään tulee paavi Vatikaanin kirkon tulevaisuuden. "

Jokainen purskahti nauruun. Tämä johtui siitä, että nuori pappi ei ollut mitään erityisiä ominaisuuksia, jotka voivat tehdä hänestä paavi. Kun vuonna 1585 jKr tämä nuori pappi nimeltään Feli Peretti todellakin tuli paavi, ihmiset olivat ihmeissään ja ihmetteli, miten 12 vuotta vanha poika voisi ennakoida tämän tapahtuman hyvissä ajoin? TEKIJÄ: Shriram Sharma Acharya perustaja International Gayatri Perhe oli suuri Yogi näkijä ja inkarnaatio Jumala kirjoitti määrä tieteellistä kirjallisuutta lähinnä hengellistä aiheista maailman hyvinvoinnin ja rauhan. Lisätietoja tiedeyhteisön sähköisen kirjallisuudessa pls vierailla http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org ja http://www.awgp.org/ Kuvaus: Ilmainen e-kirjoja Chakra Meditaatio-ESP, Nirvikalpa Samadhi tai Thought Ilmainen Trance, saavuttaminen Ridhi-Sidhis tai Divine energialähteitä, tulevan tieteellisen Uskonto, Super Energy Gayatri Tiede & Kundalini Yoga korreloi neurotieteiden-ESP, endokrinologian, anatomia, Psykologia & sosiologia 1) materiaalia ja henkinen hyvinvointi & 2) yhdistää maailma rauhallisesti perheen. Meillä on ehdottomasti ei-kaupallinen sivusto, jonka tavoitteena on toteuttaa iän vanha unelma suuria johtajia ja ajattelijoita maailman: kaunis rajattomassa maailmassa. AVAINSANAT: Kundalini Yoga Gayatri e-kirjoja ultrassa telepatia parapsychology metafysiikan Nirvikalpa Samadhia pilaantumisen jooga Tantra elokuvia internet hypnoosi ekologia astrologia ayurveda Kalki biosähkö leikkaus laserit otsonin tutka stressiä luovuutta arkeologia Indus Civilization öljykriisin ruokapula tsunamit elämäkerta Guru maailmanrauhan mielessä psyyken jumala hermo hienovarainen tietoisuus sielun jumalalliseen trance Umpieritysrauhaset ESP Chakrat plexus meditaatio pitoisuus älyn profetia ajatellut ajatellut Cheiro Nostradamus Aurobindo autuus aivot Veda aurinko auringon energia pyhä puhdas aistien Prana Avatar Upanishad valokennoteknologiaan hypotalamuksen aivolisäkkeen muutos futuristi ennustus käärmevoima elämä ihmisen etiikka koskemattomuuteen hahmo vagus Tantra Mooladhar atomin neutroni protoni

Mutta tämä poika ei ollut tavallinen lapsi. Tämä lapsi ei ollut kukaan muu kuin Nostradamus josta tuli suuri näkijä Ranska. Vuonna 16 th Century hän teki 1000 ennustukset liittyvät jopa 20 th Century. Viimeisten 500 vuotta koko maailma on


hämmästynyt hänen profetioita. Nykyäänkin tultuaan 21 st Century ja jälkeen läpi 20 th Century, ihmiset ovat innokkaasti cogitating yli Nostradamuksen ennustukset. Seuraavissa kappaleissa me-valottavan hänen Extra Sensory Power (ESP).

Nostradamus syntyi 13. th joulukuuta 1503 AD Ranskan alue nimeltään Saint Remi. Epäilemättä on olemassa tiettyjä ihmisiä, jotka kantavat henkisiä voimia menneen elämän osaksi ensi syntymästä. Tästä huolimatta jopa heillä on aktivoida näitä henkisiä voimia niiden jälkeen syntymän. Nostradamus oli lahjakas lapsi, joka voisi nähdä menneisyyden ja tulevaisuuden tapahtumia. Lapsena hän palvoi Jumalaa ja siten puhdistaa hänen mielensä. Hän täydennetty hänen henkisiä voimia kautta austerities, Raamatun tutkimuksia ja muita henkisiä harjoituksia. Hän opiskeli astrologia ja filosofiaa. Hän on opiskellut myös maailman tapahtumista niin hiomaan hänen taitojaan. Samalla vuosisadalla hänen sanottiin olevan suuri astrologi ja näkijä pyhimys.

Nostradamus oli ennustanut, että 20 th Century, diktaattori valtaavat Saksan ja terrorisoida koko Euroopassa. Hän kutsui tätä diktaattori "Hister", joka oli väärin pelkästään aakkoset. Kuten ennusti Hitlerin hallitsi Saksan ankara diktaattori. Toinen profetia Nostradamus oli koskien urhea sotilas Ranskassa. Hän sanoi "Tämä sotilas tulee suuri historioitsija maailman. Vuodesta sotilas, hän tulee keisari iässä 25 vuotta. Sankarillisen indusoi terrorin Englanti leiriin. Mutta valitettavasti! Eräänä päivänä hän on vangittuna ja näin mene unohduksiin. "Nostradamus oli jopa ennustettu nimi tämän sotilas kuin" Napoleon ". Tämä osoittautui paikkansa myöhemmin, kun Napoleon Bonaparte, sotilas nousi suuri poliittinen korkeuksiin. Nostradamuksen ennustukset on kirjoitettu kirjan nimeltä "Vuosisatoja ja ennustukset Michael D. Nostradamus". Kerta toisensa sanomalehden "News Review" julkaisee nämä profetiat ja kun ne tulevat totta.

Tämä suuri näkijä pääasiassa ennustaa tapahtumia 20 th Century ja hän kirjoittaa "lopussa 20 th Century, Modern Science tulee niin kehittyneitä, että ihmiskunnan enemmistön tulee ateisteja. Sosiaalinen käyttäytyminen saavat pilaama yhdessä miehen luonnetta. Ihmiset korkea väestökerroksille hemmotella muodin ja turhamaisuus. Ihmiset syövät enemmän hotellia kuin kotinsa. Tuolloin suuri sielu maailma on syntynyt uskonnollinen kansa East (voisi olla Intia). Tämä suuri pyhimys avulla hänen avustajansa, luo suuri ajatus turbulenssia maailmassa. Tämä historiallinen Saint luo tällainen voimakas agitaatio, että sisäinen riita ilmentyvät kaikkialla. Tämä sisäinen riita käydään päätyosan 20 th Century ja aikaisemman osan 21 st -luvun. Myöhemmin inhimillisiä arvoja ja etiikkaa imeytymään kaikkialla. Maailman ihmiskunta irtoa viitta sellaisten vikojen ja siten tuo tullessaan taivas maan päällä ".


Edellä profetia Nostradamus todellakin totta. Sen todistus on seuraava-

1)

Kun hän oli ennustanut, että 3 kuukauden kuluttua, kauhea rutto leviää Ranskassa jossa lakhs ihmisiä kuolee. 3 kuukautta ei rutto nähtiin. On 91 st päivä, uutiset muutamia tapauksia rutto tuli Pariisista. Myöhemmin tämä epidemia rutto tuli niin ikävä, että koko Ranska vapisi pelosta. Siksi esiin Nostradamus tuli tunnetuksi ympäri maailmaa hänen profetioita.

2)

Kun rutto epidemia päättyi, ihmiset kysyivät Nostradamus, mitä muita tärkeitä tapahtuma tapahtuisi tulevaisuudessa? Hän sanoi - "Meidän kuningas kuolee". Ludvig oli nousi valtaistuimelle vain 3 vuotta aikaisemmin ja oli erinomainen terveys. Kuukauden kuluessa tämän profetian kuningas Ludvig kuoli äkillisen diabetes. Ei yksi henkilö oli edes kuvitellut, että heidän energinen kuningas Ludvig olisi yhtäkkiä kuolla näin.

3)

Myöhemmin hänen ennusteensa, että Ranskan Maginot Line tuhotaan, myös tuli totta.

4)

hänen ennusteensa, että Saksa on jaettu 2 erillistä kansojen, myös tuli totta. Nostradamus oli hyvissä ajoin varoittanut surmat muutaman presidenttien Amerikassa.

Mitä 20 th Century hän sanoi - "lopussa 20 th Century Luontoäiti näyttää Hänen viha kuin koskaan ennen. Tuhoisa vaihe nähdään jossa vesi tulee maan ja maa tulee vettä. Joissakin paikoissa kokee tulvat ja muissa paikoissa tulee olemaan kohtalokkaita kuivuus. Monet tulivuoria puhkeaa ja armeijan vallankumous nähdään monissa maissa.

Tuolloin jumalallinen voima ilmoitan siten muuttaa maailmaa. Tämä Virta ei olla kansakunnan potentiaalia painoarvoa eikä ismi. Tämä jumalallinen voima ilmentyvät niin suuri pyhimys, joka on pelkkä voima hänen moitteeton, hurskas merkki kannustaako Maailman rauhan ja yhtenäisyyden. Näin joutuvat kokemaan sellaista autuutta, joka ei ole koskaan ennen kokenut. "


Nostradamus liian on antanut lausuntonsa koskien edellä suuren pyhimyksen maailman. Hän sanoo, että tämä pyhimys on Moon hänen päähänsä ja Lotus jaloilleen. Hän pukee hyvin yksinkertaisella tavalla. Hän naimisiin kahdesti ja Isä 2 poikaa ja 2 tytärtä. Kahdesti on tänä pyhimys vaihtavat asuinpaikkaa. Molemmat kertaa hän siirtyy pohjoisemmaksi.

Kerran 1566 (heinäkuu), tämä suuri prophesizer-näkijä istui hänen huoneessaan iltaisin ja ajatella syvästi. Yhtäkkiä kun tietty ajatus ilmenee hänen mielessään, hän kutsui hänen perheenjäsenensä ja sanoi - "Tänään on viimeinen ilta elämässäni. En ehtinyt nähdä huomenna. Siksi kukaan teistä tulee vuodattanut kyyneleitä kun kuolen. Lähden tästä kuolevainen kela niin auttaa Jumalaa tehtävässään. Myöhemmin aion syntyä uudelleen maan päällä. Tuolloin kaikki saattaa olla minun sukulaisia, avustajia jne. vielä tiedä varmasti, että koko maailma on Jumalan kotiin. Koska aion auttaa Jumala, sinun täytyy katsoa minun kuoleman festivaali ".

Kun Nostradamus puhui näin, hänen ympärillään eivät usko, mitä hän sanoi, koska terveys viisaita hän oli terve ja reipas. Kuten oli hänen Käytännössä Nostradamus meni nukkumaan. Miten profetia henkilö mennä pieleen itsestään kun profetioita toiset aina tuli totta? Sinä yönä, kun hän nukkui, hän jatkoi nukkuminen ja koskaan herännyt. Että kynnyksellä uuden aikakauden visualisoitu Nostradamus on nyt meidän keskellämme tänään. Emme koskaan tiedä, missä ominaisuudessa, Nostradamus on näkymättömästi pyrkii muuttamaan tätä maailmaa.

Vallankumous BE maailmanlaajuisesti ja ne tulevat intellektuelli LUONTO

Toinen maailmansota käytiin. Tuolloin Saturnus liikkui Härkä ja Gemini horoskooppi. Jupiter oli Härkä ja Oinas. Planeetat olivat siis vaikuttaa ihmisten elämään. Saturn herättää sotia, verenvuodatusta, kommunismi jne. Koska Saturnus oli Härkä ja Gemini, sota Euroopassa oli todennäköistä. Jupiter symboloi viisautta ja tietoa. Koska Saturnus oli yhdessä Jupiter, sota olisi järkevällä perusteella. Tämä on juuri sitä, mitä tapahtui 2 nd maailmansodan. Yhdessä sota, uuden teknologian taistella sitä liian täydennetty.


Kommunismi on suosiossa monet. Niin paljon väkivaltaa nähtiin, että vielä nykyäänkin koskettavat meitä kaikkia sen dire seurauksia.

"Tällä hetkellä Saturnus liikkuu Taurus ja niin on Jupiter. Tästä huolimatta Jupiter on taantumassa ja siten välillä 1971-1973 jKr jumalallinen vallankumous pidetään sotaisa arvoisesti. Toinen kauhea sotaisa tilanne ilmeinen. Destruction näkyi monilla alueilla. Lyhyen aikaa sotaa, joka rikkoo ihmisten sydämet voisi tapahtua. Koska Jupiter on taantumassa tämä sota ei kestä kauan. Sen sijaan henkisen sodan henkinen miesten jatkuu. Jupiterin taaksepäin liikkeen ilmoitan henkinen vallankumous, jossa Intian johtaa ".

Edellä profetia julkaistiin "Tankaar"-lehden (marraskuu 1968 kysymys), jonka kansainvälisesti arvostettu intialainen astrologi, herra Radheyshyam Rawalji. Mr. Rawalji joka asui Saurashtra, Intia, teki profetioita, jotka julkaistiin Kanpur lehtien nimeltään "Dainik Jagran" ja "Dainik Vishwamitra". Ne julkaistiin myös Lucknow lehden "Jnan Bharati". Näin miehet terävä äly vedettiin Mr. Rawalji profetioita.

In "Jnan Bharti" (helmikuu 1963 Vol.. 210, sivu 52) Mr. Rawalji profetia sanoi - "Tulevina päivinä hallituksia muiden osapuolten muodostetaan monissa maissa. Vuoden 1965 AD Intian ja Pakistanin sodan tapahtuu. Intia siis takaisin osa sen maan, jonka oli aiemmin ottanut haltuunsa Pakistanin. Myöhemmin kahdenvälistä vuoropuhelua ratkaisee tämän ongelman ". Me kaikki näimme tämän profetian totta. Jälkeen Tashkent perustamissopimuksen ihmiset kaipasi tietää enemmän tulevaisuudessa. Siksi Rawalji sanoi 1966 numerossa Tankaar lehden - "Pakistan ei vaarin Tashkent sopimuksen. Väkivalta nousee Bengalin ja kommunismin liian marssii eteenpäin. Tapella käydään kapitalistien ja kommunistien ja jälkimmäinen voittaa. Pankit kansallistettiin kokonaan, opiskelijat suunnittelevat erilaisia liikkeitä, yliopistot sammuu, yhteisöllinen väkivalta syvenee, kongressi jaetaan 2 puolueiden ja valtiovarainministeri, Mr. Morarjee Desai eroaa ". Tuolloin tämä ennustus tuntui hämmästyttävä, mutta myöhemmin se osoittautui sentin prosenttia totta.

Niinä päivinä Mauroos Woodruf profetiat liian oltiin julkaistu. Vuonna 1968 televisiossa, hän oli ennustanut Indira epäonnistuminen. Mr. Rawalji lukea tämän profetian ja kirjoitti Kanpur lehden "Tankaar", että - "Indira Gandhi ei koe kaatuminen ja että hän on hyvin tuettu hänen seuraajia." Rawalji sanoi, että Mauroos profetia ei toteudu. Rawalji oli oikeassa, koska 1971 AD vaalit, Indira Gandhi voitti.


Muut profetiat Rawalji jotka ovat totta ovat - "Itä-Bengal (Itä-Pakistaniin) kohtaavat luonnon katastrofit ja sisäinen taistelee. Näin sen kansalaiset kohtaavat köyhyyttä ja riitaa. Vuonna 1970 AD Nasser kuolee ja Johnson ei valittu uudelleen Yhdysvaltain presidentti. Vaikka Venäjän poliittinen liikkumavara, Israel ei anna periksi maa se on voittanut. Ayub Khan kuolee ja intensiivistä poliittisia kiistoja nähdään Sri Lankassa. Kaikki nämä ennustukset kävivät toteen.

Viitaten planeettojen vaikutteita 1971 jKr lähtien, Mr. Rawalji kirjoittaa - "Koska kierrosta käydään johtavien oppilaitosten, koulutus sinänsä saavat muuttunut. Intian suhteet Nepalissa sekä Venäjällä heikkenee. Toisaalta casteism tehostaa ja toisaalta yhteisöjen väkivalta päästää myrkky. Nykyään monet poliittiset puolueet ovat nousseet kuten sammakot monsuuni. Nämä pienet puolueet menee unohduksiin ja sen sijaan 4 johtavien poliittisten puolueiden kukoistaa. Tästä huolimatta monet valtiot jäävät epätasapainoinen ja siten aikaa ja jälleen presidentin sääntö valtaavat. Naxalites tulee terrorisoida ihmisiä. Re-vaalit keskipitkällä aikavälillä saattaa tapahtua. Tavallinen muutokset tehdään perustuslain, mutta ei mitään suurta. Taholle kukkaro päättyy. Yhteensä säännöstely voi tulla voimaan. Lisäys verot aiheuttaa ongelmia kansalaisille ja bisnesluokassa. Urban rikkaus on rajoitettu ja aineelliset hyödykkeet tulee kalliiksi. Ihmiset palvelualoilla langeta lahjuksia, väärentäminen jne. Rikokset tulee lisätä ja Intia pelkäävät yhteentörmäys pohjoisrajalla. Luonnon ja valtamerien onnettomuudet lisääntyvät koko maailmassa.

Kun kaikki tämä tapahtuu, maailma ihmiskunta on kauhuissaan. Tuolloin Intia etenee huomattavasti niin pitkälle kuin maa-ja tiede on huolissaan. Intia tekee tällaisia tieteellisiä löytöjä, joka hämmästyttää koko maailmaa. Intian puolustus (aseet) teho on voimassa varauduttava ja hengellisyyden tulee olemaan suuri rooli politiikassa. Naiset saavat vuoksi kunnia. Maailmansota taistellaan joka terrorisoi maailman ihmiskunnalle. Silloin kaikkien kansojen näyttää kohti Intiaa sekä materiaali-ja hengellistä ohjausta. Intian sopeutustoimia voidaan torjua sodan, mutta kukaan on valtuudet torjua sisäistä vallankumousta. UNO epäonnistuu, mutta siemenet inhimillisiä arvoja ja veljeyden on kylvetty ympäri maailmaa. Maailman ihmiskunta pakostakin luoda yksi uskonto, yksi kulttuuri ja yhteinen näkökulmasta. "

Dawn of ETERNAL kulttuuri on hyvin lähellä


"Länsimainen kulttuuri on tänään huipussaan. Tästä huolimatta se on myös sen vanhuuden. Sen hävittäminen on hyvin pian. " -

OSWALD SPANGULAR

"Uusi kulttuuri on nousemassa, kuten aurinko, joka johtaa maailman ihmiskunnan kohti inhimillisiä arvoja veljeyden, rakkauden, ykseyden jne. Näin ihmiset unohtaa erot perustuvat uskonnon, kansalaisuuden, ihonvärin jne." -

PROF. Cheiro

"Olen hyvin varma, että Intia antaa valoa koko maailman". -

ROMMAIN ROLAND

"Hyvin pian sodan riidellään ja sen jälkeen uuden maailman kulttuuri perustuu totuuteen, vanhurskauden, etiikka ja moraali on syntynyt". -

ISÄ WALTERBEN

(Pohjalta Egyptin veistos)

"Kun ilma on saastunutta, luonnon katastrofit näyttää heidän vihansa. Näin ainutlaatuinen maailmassa kulttuuri sarastaa joka puhdistaa molemmat, maailman tunnelmaa ja että kaikkien psyyke ". -


-

G. VELGILATIN

Kuuluisa saksalainen filosofi Oswald Spangular kirja "Lasku West" oli luonut turbulenssia länsimaissa. Hänen profetia "länsimaisen kulttuurin on nyt sen vanhuuden. He ovat perustaneet vaiheessa tällainen poliittinen etiikka ja sodan maailmassa, joka on kuin rannalla joen, joka voi koskaan kestää vallankumous. 3 rd maailmansota varmasti tapahtuu, ja sitten länsimainen kulttuuri tuhotaan sen hyvin root ", on päänsärky länsimaisille diplomaateille. Spangular on antanut puoltavat hänen profetiat edellä kirjan ja he ovat aivan oikeassa. Tämä on mitä Länsi-ajattelijat uskovat.

Spangular väitteet perustuvat yksityiskohtaisen tutkimuksen kaikkien elävien olentojen. Toinen ääripää, Romain Roland profetia "Uskon vakaasti, että jälleen kerran Intiassa antaa viisautta koko maailmassa - niin pian kuin länsimaisen kulttuurin päättyy, itämainen kulttuuri tulee hallitsemaan koko maailmassa", perustuu aiempaa kokemusta puhdasta sielu. Tuolloin toinen prophesier tehdä tiettyjä profetioita, joka on vaikuttanut suuresti maailman. Tämä johtuu siitä, että ne perustuivat astrologinen laskelmat. Nämä profetiat tehtiin professori Cheiro jota kutsutaan taikuri astrologian länsimaissa.

Professori Cheiro on tehnyt niin huomioita yksilöiden, yhteisöjen ja maiden tuolloin tuntui mahdottomalta ja vääriä. Tästä huolimatta on aiheellista tunnin, Cheiro n profetiat osoittautui paikkansa. Ihmiset olivat ihmeissään nähdä Cheiro profetiat, kuten EteläAfrikkalainen sota, kuolema Great Victoria, tarkka päivä ja kuukausi 7 th Edward kuoleman jne. totta. Hänen muita ennustuksia kuten murhasta Italian hallitsija Herbert, tuhoon Venäjän tsaari ja murhan hänen sukulaisensa, tarkka ajankohta Saksan ensimmäinen sota jne. liian tuli totta. Tuolloin aluksi itse epäilivät Cheiro profetian, mutta kun he tulivat totta, kaikki olivat samaa mieltä, että Cheiro hallussaan suuria henkisiä voimia. Hänen profetia koskien Herra Kitchner liian oli erittäin tärkeää. Kun vuonna 1887 armeijan, hän oli eversti, professori Cheiro kertoi hänelle, että massiivinen sota 1914 AD, hän annetaan suuri vastuu. Iässä 66 vuotta. hän kuolisi ei taistelukentällä, mutta valtameren onnettomuuteen. Tämä profetia ei tullut totta, ja kun Herra Kitchner oli matkalla meritse Amerikkaan neuvotteluja, hän hukkui saksalainen alus. Cheiro oli tehnyt tärkeitä ennusteita israelilaisille, arabit ja Intiassa.

Cheiro oli ennustanut - "Euroopan kristityt jälleen auttaa israelilaiset asuvat Palestiinassa joka vihaa arabimaiden ja niiden muslimien ystäviä. Jälkimmäinen uudestaan ja uudestaan hyökätä Englannissa, Amerikassa jne. eri tavoin. Muslimit taistelee israelilaisten ja vielä israelilaiset saavat lisää valtaa. Israelilaiset huolimatta pieni määrä tappaa Israelin arabit koska Jumalan armosta ja valtaavat suuremman osan arabien maata. Jälkeen 1970


AD yksi jättimäinen taistelu tullaan käymään joka särkyvät arabeja. Tämän jälkeen tuhoa, uusi ikuinen kulttuuri on syntynyt, joka leviää koko maailmassa vuoteen 2000 AD "

Kukaan ei uskonut, että tämä profetia koskien Israelin tulee totta. Muutamaa päivää myöhemmin kaikki israelilaiset maailman tuli Palestiinan ja he auttoivat Palestiinassa. Näin Israel huolimatta pieni, ilmenee asenne pakkaus leijonat. Yhdellä hyökkäyksen, he särkyneet Jordanin ja otti Egyptin Siinain alueen. Professori Cheiro oli sanonut - "Niili arabeja laskeutuu Israelin käsiin". Tämäkin on osoittautunut totta. Nähdessään surkean arabit on selvää, että jos Israel taistelee arabien, jälkimmäinen varmasti menettää huonosti.

Jos joku haluaa verrata, onko Cheiro profetiat ovat toteutuneet, hän pitäisi lukea Akhand Jyoti lehden (1943, tammikuu) sivulla 23. Siellä se on kirjoitettu - "Englannissa ilmainen Intiassa, mutta koska kunnallisten taistelee, Intia on osioitu. Näin Hindut - muslimien Budhists jaetaan ". Tuolloin tämän profetian tehtiin, Englannissa oli huipussaan kaikilla elämänaloilla.

Kukaan ei edes kuvitellut, että Intia saisi vapauden. Tästä huolimatta Professori Cheiro sanoi - "Intian Sun on tehokas ja on Aquarius merkki. Kukaan ei voi estää sen ylöspäin matkaa sekä aineellisesti että henkisesti ". Niinpä hänen Ennustus toteutui vuonna 1947, kun Intiasta tuli vapaa. Taas normaalisti ihmiset eivät usko Cheiro profetia Intian jakautumisen. Myöhemmin koko maailma näki Intia jaettiin Pakistanin ja Intian. Monet Budhists alueilla liian erillistä tuolloin.

Cheiro oli suuri usko, että Intia oli hyvin valoisa tulevaisuus. Hän ennusti, että erittäin voimakas, hengellinen ja idealistinen henkilö on syntynyt Intiassa. Hän herättää sielun koko Intian ja sen henkinen voima on vieläkin voimakkaampi kuin kollektiivinen materiaali voima koko maailmassa. Koska Intian, Jupiter loistaa, tiedon vallankumous on mahdollista. Se myöhemmin vaikuttaa jokainen nurkka ja nurkassa maailmaa.

Hyvin samanlainen Cheiro profetia on toinen kirjoitettu antiikin veistos Egyptissä. Siinä sanotaan, että suurta tuhoa tapahtuu (Quyamat) ja sitten uuden aikakauden sarastaa. Totuus on sen uskonnon ja oikeuden on sen lain. Koko maailma elää kuin perhe ja viha tuhotaan sen juuriin. Rauhaa ja vaurautta tulee hallitsemaan koko maailmaa. Mutta ennen tätä eteeristä valtio, maailma joutuu luonnon katastrofit, sodat ja kuolema suuri kimpale


maailman ihmiskunnan. Ryhmä hyvin harvat yksilöt auttavat ilmeinen uuden maailman ja uuden, muuttuu aikakausi.

Tällainen artikkeli on myös kirjoittanut G. Vegelatin vuonna 1926 numerossa Espanjan lehteä "Tiede Westminister". Se sanoi, että 56 vuotta, tunnelma tulee myrkyllisiä ja siten Luontoäiti tulee vihainen. Tämä viha tulee lisätä 1971-1981 AD Man koskaan nähnyt tämän hurja kasvot luonnon. Siihen sisältyy tulvia, nälänhätää, tulivuorenpurkaukset, magneettisia myrskyjä jne. tietyissä paikoissa, maa on revitty. Uusia saaria syntyy meressä. Ns ystävällinen kansat hyökkäävät toisiaan. Saattaa tulla aika, jolloin se näyttää ikään kuin tämä maailma tuhoutuu (Pralay). Todennäköisesti näin ei tapahdu ja sen sijaan uuden sivistyksen ja kulttuurin syntyy. Intia on vastuussa puhdistus ilmapiiri, torjuttava sairauksia ja ilmentää maailman rauhaa ja veli huppu. Maailma elää kuin onnellinen perhe, koska kaunis, rajattomassa maailmassa on ilmeisen ".

Kuten kaikki muut prophesizers, Mr. Vegelatin liian opines että välillä 1930-2000 AD, uusi Uplifter maailman suorittaa hänen valtaisan neo luomiseen. Hänen ajatus energia on niin voimakas, että elinaikanaan itse, hän tuhoaa ateistinen asenne suuri kimpale maailman ihmiskunnan. Hänen avustajansa tulevat paitsi oman syntymämaan, mutta ympäri maailmaa. Ihmiset jättää kehonsa, varallisuus-ym. tarpeita ja seurata tämän suuren pyhimyksen jalka vaiheet. Hänen vallankumous, joka Blaze sen hyvin perusteellisesti, kestävät kaikki kriittiset hyökkäykset henkisen väestökerroksille. Näin hänen vallankumouksen voittavan.

Nopeasti muuttuviin olosuhteisiin nykymaailmassa osoittavat, että on tullut aika suuren maailman mullistus ensin ja sitten muutosta maailmassa (ennusti suuri näkijät maailmassa). Meidän on siis vyöttää kupeemme toivottaa sydämellisesti, uusi ikuinen maailman kulttuuria, joka perustuu maailman rauhaa, veljeyttä ja yhtenäisyyttä.

LUKU 15 - osoitus tuo jumalallinen voima, joka tulee muuttamaan tämän aikakauden

Vuonna lokakuu 1970 kysymystä lehteä "Rashtra Dharma" oli painettu artikkelin "Premonition Mitä maailman tulevaisuus". Se sisälsi monia profetioita, kuten osittaisen tuhoutumisen Itä-Pakistaniin (Bangladesh) (Tämä profetia tehtiin tammikuu 1971


kysymys Rashtra Dharma magazine) Tuolloin ei näitä merkkejä näkyi Itä-Pakistaniin. 2 kk kuluttua valtameren myrsky hyökkäsi Bangladeshissa ja 20 lakh ihmistä menetti henkensä. Tämä ennustus sanoi, että kärsivä kamala ilmaantuvuus, Bangladesh saavat rauhan ja vakauden. Samanlainen profetia tehtiin Biharin (Intia) liikaa ja se oli todistamassa kaikki, kun suuri osa Biharin osavaltiossa oli loukussa tässä valtamerien myrskyssä. On pakko todeta, että tämä ennustus tehtiin 11 kuukautta ennen varsinaista tapahtumaa tapahtuu.

Tämä profetia on tehnyt tunnettu Yogi of Shahjahanpur kutsutaan Saint Ramchandra. Hän on todiste siitä, että kautta Yogic käytäntöjä, voi todella "nähdä" tulevia tapahtumia maailmassa, 50 vuotta etukäteen oman puhdistettu, keskittyi psyyke / mieli. Itse asiassa mukaan Saint Ramachandra, taitava Yogi voi ennakoida tapahtumia 50 vuotta etukäteen tavalla ikään kuin he tapahtuu juuri sillä hetkellä. Sää tutkijat tietävät, että ne pilvet, jotka sataa tiettynä päivänä todella häärivät 5 päivää etukäteen taivaalla. Pilviä muodostetaan höyryä, joka on laitettu valmiiksi muutama kuukausi aikaisemmin, koska kesällä lämpöä eli vettä merestä nousee taivaalle höyryn muodostamiseksi pilviä. Yritämme sanoa, että tapahtumien nykyhetkien on jo aloitettu aiemmin vaikkakin hienovaraisesti. Tapahtumat tänään ottaa hienovarainen muoto hyvissä ajoin ja ne ilmenevät törkeän sovittuna tunnin.

Tämä on juuri sitä, mitä tapahtuu noin tulevaisuudessa. Jos Cosmic Power (Jumala) haluaa toteuttaa tapahtuman jälkeen 50 vuotta, hienovarainen muoto Tällöin muodostetaan heti. Sitten kun koska neuvottelut sen avustajansa (pienempi toimivalta), brutto muutos toteutetaan ulkoisen maailman sovittuna tunnin. Esimerkiksi kun tietyt riippumattomat järjestelmät tehdään, ne on ensin keskusteltu perusteellisesti ja sitten tiekartta on suunniteltu. Tämä tiekartta on ensimmäinen tiedossa vain muutama vastaavien virkamiesten ja on huippusalaista niin pitkälle kuin maallikot ovat huolissaan. Se on vain, että kun tämä tiekartan saa teoiksi muodossa järjestelmän (muutaman kuukauden), että koko maailma tietää sen. Samoin kun kosminen jumalallinen voima (Jumala) suunnittelee suunnitelma esim. maailman muutosta, hienovarainen tiekartta välittömästi piirretään. Tämä tiekartta on tiedossa vain muutama puhdas hyväsydäminen, pyhä maailman ihmiset etukäteen ja jos se perustuu tämä viisaus suuri pyhät tekee ennustuksia tulevista tapahtumista, aluksi ihmiset eivät usko niitä. Vasta kun kuukautta / vuotta jne. myöhemmin eli sovittuna tunnin, kun kyseisen tapahtuman mainittu profetiassa todellisuudessa ei tapahtua, että ihmiset uskovat nämä pyhät "profetioita. Näin joogit, pyhimykset jne. voi "nähdä" tulevia tapahtumia hyvissä ajoin etukäteen selvää liuskekivi niiden puhdas mieli. Ei kukaan olisi koskaan epäillä heitä.

Aina Divine Messenger tai inkarnaatio Jumala ilmestyi maan päällä, luontoäiti auttaneet valtaisan neo-luomiseen luomalla ensin turbulenssia maailman kautta luonnon katastrofit, sodat yms. loppuun mennessä 20 th Century todennäköisesti, tämä vaihe turbulenssin


päättyy ja se korvataan maailma / Era Transformation. Divine Power ihmisen roska on jo laskeutunut maan päällä. Hän on ottanut syntynyt Intiassa ja on jo aloittanut jumalallisen tehtävän. Kun maailma todella nähdä hänen jättimäinen tehtävät fructifying, niin he tekisivät parannuksen, että Jumalan inkarnaatio sukua Ram, Krishna, Kristus, Budha jne. tuli heidän keskuudessaan, mutta ei ainoastaan he eivät tunteneet häntä, he eivät koskaan edes ajatellut apureikseen pyhä tehtävä ".

Ylläolevat sanat liian olivat Saint Ramchandra joiden profetioita on annettu tässä kirjassa. Tämä jumalallinen Saint vailla haluja mainetta, varallisuus jne. on upotettu tehtäviä maailman hyvinvoinnin kuin todellinen Yogi. Hän puhui siis niin, että herätti sielut maailman tunnistaa edellä Jumalan inkarnaatio ja kuten suuri harrastajia Jumalan (Hanumanji jne.) auttaa häntä hänen jumalallinen pyrkimyksessä.

Jotkut epäilevät Tuomaita kuten Arya Samaj seuraajaa kysyi Ramchandraji - "Jos olet samaa mieltä, että Jumala on kaiken läpitunkeva ja ei ole mikään muu kuin Cosmic Soul, miten hän voi ottaa ihmisen muodossa?" Hän vastasi, että jokainen olento on tiedostamaton mieli ja tietoista mielessä. Tämä tietoinen mieli vie ihmisen muodossa. Tiedostamaton mieli on pohjamaa on ylimääräistä aistien maailmaan.

Toisaalta Saint Ramchandra ennusti, että kosminen jumalallinen voima (Jumala) inkarnoituvat maan päällä ja hän antoi myös tiettyjä ominaisuuksia, joiden kautta ihmiset voisivat tulevaisuudessa tunnistaa tämän inkarnaation. On syytä heijastaa yli nämä sanat hänen - "auringon lämpöä tulee vähemmän kuuma jonkin ajan kuluttua. Tutkijat ihmettelevät, miksi aurinko on rappeutunut näin? Jos auringon lämpöä katoaa yksi päivä, elämä maan päällä lakkaa olemasta. Niinpä nykyajan tiedemiehet ovat tappiolla, miten kukaan voi paeta tätä vaikeaan tilanteeseen ".

Yogi Ramchandra kun puhumme aurinko reikiintymistä sanoo, että tämä jumalallinen voima muodossa ihminen käyttää jopa auringon lämpöä. Ennen Luontoäiti muuttaa, Sun muuntaa ensin. Tämä johtuu siitä, että sielu brutto / näkyvä maailma on Sun. Solar rappeutuminen tarkoittaa muutos on näköpiirissä. Näin lisäämiseksi vauhti muutos, Jumalan inkarnaatio, kuten edellä mainittiin on hyödyntää auringon lämpöä, joka näemme kuin aurinko rappeutuminen. Heti Divine Incarnation: n tehtävä on suoritettu maan päällä, luontoäidin muutos liian valmistuu kokonaan. Näin Sun palautuu alkuperäiseen lämpöä eli aurinko reikiintymistä perutaan. Haluamme muistuttaa Akhand Jyoti lukijoille, että Gayatri harrastajia ovat vahvasti sitoutuneet Sun. Monta kertaa se on kirjoitettu Akhand Jyoti, että ei ole mitään eroa niin pitkälle kuin Gayatri uskovainen (joka on toteutunut Jumalan kosminen sielu) ja Sun. Tällainen Gayatri Saint ja Sun ovat


sisäänpäin yhdistettiin yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin se on osoittautunut täysin selvää, että tämä uusi inkarnaatio Jumala on varasto Savitri Energia (Gayatri periaate tai aurinkoenergia). Tämä on selvä ominaisuus tunnistaa tämän uuden inkarnaatio.

On monia muita tärkeitä profetioita Yogi Ramchandraji. Hän sanoo, "Minun Yogic Extra aistivoima, olen nähnyt, että suuri Inferno ilmeisen Lontoon keskustassa. Eteläosan Englannissa upota mereen. Englannissa kokevat äärimmäisen kylmä. Nykyisin Venäjä, Yhdysvallat ja Eurooppa ovat huipulla materiaalia, poliittinen ja sosiaalinen menestys. Tästä huolimatta tulevaisuudessa he joutuvat pimeyden ja synkkyyden sekä aineellisesti että henkisesti. Tänään marxismi on levinnyt ympäri maailmaa, mutta tulee päivä, jolloin se haudattu tyhjäksi. Amerikan rikkaus on pirstaleina tulevaisuudessa. Intia tulevaisuudessa saavuttaa huippunsa henkisyyden, kulttuurin, talouden, teollisuuden, varallisuus jne. ja siten tulee johtava suurvalta maailmassa. Se johtaa muun maailman rauhan, vaurauden ja veljeyden. Näin pitkään Intia pysyy maailman johtava ".

Kuuluisa prophesizer Mr. Ramchandraji myöntää, että nykypäivän laajaa ateismi koska korkea intellektualismiin jatkossa korvata usko Jumalaan ja Spiritual Science. Tämä tehtävä suoritetaan edellä inkarnaatio Jumala, joka on vailla rajallinen, harhaan itsekäs korkeudessa "I" ja "minun". Huolimatta aloittamisesta ihmiskehosta, inkarnaation tuleekin meressä jumalallisen rakkauden ja pyhä tunteita. Merkitys hänen mielensä on jumalallinen eikä inertti. Hän torjua surua maailman ihmiskunnan ja näin muuttaa tämän aikakauden.

Hänen tärkein pyrkimys on suunta suuressa taistelussa. Tästä hänen ajatellut energiaa työskentelee kokopäiväisesti. Hänen näkymätön sielu voima aiheuttaa ajatus vallankumouksen koko maailmassa ja myös jättimäinen turbulenssia Luontoäiti. Tämä inkarnaation ilmentävät hänen Raudra (kauhea) muodossa kautta katastrofit kuten maanjäristykset, sodat, kulkutaudit, nälänhädät jne. Vaikka päällisin puolin kaikki tämä tuntuu vaarallisen vielä se juurineen kaiken pahan elementit maailman (Se on kuin puhdistus teidän talo luuta - kiinni tai kuten lääkäri poistamalla kasvain, joka on erittäin kivulias aluksi, mutta on erittäin hyödyllistä pitkällä aikavälillä). Tuhon jälkeen pahaa puolta, hurskas luontoinen ihmiset joutuvat kokemaan uuden aikakauden täynnä taivaallisen autuuden.

Tuolloin Intian ystävät tulee imeytymään innokkaasti ympäri maailmaa. Ihmiset luopua eroja kuten sukupuoli, yhteisö, kansallisuuteen, rotuun, kulttuuriin jne. ja elää elämää, joka yltä pyhä ihanteita ja inhimillisiä arvoja. Tänään, että jumalallinen voima pyrkii päättäväisesti tämän tavoitteen saavuttamiseksi Era Transformation.


Edellä profetia ei ole tarkoitettu pelkästään uteliaisuudesta. Meidän on ymmärrettävä tavoite, että Extra aistivoima ja jos olemme yhtä mieltä, että jumalallinen voima on olemassa, meidän kaikkien on ratkaista päättäväisesti auttaa häntä tässä tehtävässä World Transformation. TEKIJÄ: Shriram Sharma Acharya perustaja International Gayatri Perhe oli suuri Yogi näkijä ja inkarnaatio Jumala kirjoitti määrä tieteellistä kirjallisuutta lähinnä hengellistä aiheista maailman hyvinvoinnin ja rauhan. Lisätietoja tiedeyhteisön sähköisen kirjallisuudessa pls vierailla http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org ja http://www.awgp.org/ Kuvaus: Ilmainen e-kirjoja Chakra Meditaatio-ESP, Nirvikalpa Samadhi tai Thought Ilmainen Trance, saavuttaminen Ridhi-Sidhis tai Divine energialähteitä, tulevan tieteellisen Uskonto, Super Energy Gayatri Tiede & Kundalini Yoga korreloi neurotieteiden-ESP, endokrinologian, anatomia, Psykologia & sosiologia 1) materiaalia ja henkinen hyvinvointi & 2) yhdistää maailma rauhallisesti perheen. Meillä on ehdottomasti ei-kaupallinen sivusto, jonka tavoitteena on toteuttaa iän vanha unelma suuria johtajia ja ajattelijoita maailman: kaunis rajattomassa maailmassa. AVAINSANAT: Kundalini Yoga Gayatri e-kirjoja ultrassa telepatia parapsychology metafysiikan Nirvikalpa Samadhia pilaantumisen jooga Tantra elokuvia internet hypnoosi ekologia astrologia ayurveda Kalki biosähkö leikkaus laserit otsonin tutka stressiä luovuutta arkeologia Indus Civilization öljykriisin ruokapula tsunamit elämäkerta Guru maailmanrauhan mielessä psyyken jumala hermo hienovarainen tietoisuus sielun jumalalliseen trance Umpieritysrauhaset ESP Chakrat plexus meditaatio pitoisuus älyn profetia ajatellut ajatellut Cheiro Nostradamus Aurobindo autuus aivot Veda aurinko auringon energia pyhä puhdas aistien Prana Avatar Upanishad valokennoteknologiaan hypotalamuksen aivolisäkkeen muutos futuristi ennustus käärmevoima elämä ihmisen etiikka koskemattomuuteen hahmo vagus Tantra Mooladhar atomin neutroni protoni

LET US RUKOILEMAAN ETERNAL WORLD rauha, vauraus ja veljeyden.


Finnish book biography veda incarnate ashok rawal 9th june 2013  

A MESSENGER OF GOD CAME – WE FAILED TO RECOGNISE HIM. THE SACRED DAWN OF THE GOLDEN ERA – COMMENCEMENT OF A NEW ERA. “Today the p...