Page 1

AUTEUR: Shriram Sharma Acharya oprichter van de International Gayatri Familie was een groot Yogi ziener en incarnatie van God, die volumes van wetenschappelijke literatuur schreef vooral over geestelijke onderwerpen voor de wereld van welvaart en vrede. Voor meer wetenschappelijke literatuur e pls bezoek http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org en http://www.awgp.org/ BESCHRIJVING: Gratis ebooks op Chakra Meditatie-ESP, Nirvikalpa Samadhi of Thought Gratis Trance, bereiken RidhiSidhis of goddelijke energieĂŤn, toekomstige wetenschappelijke Religie, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga gecorreleerd aan Neurowetenschappen-ESP, Endocrinologie, anatomie, psychologie en sociologie voor 1) materiaal en geestelijke welvaart en 2) het verenigen van de wereld vreedzaam als een familie. Ours is een strikt niet-commerciĂŤle website die gericht is op het realiseren van de eeuwenoude droom van grote leiders en denkers van de wereld: Een mooie wereld zonder grenzen. KEYWORDS: Kundalini Yoga Gayatri e-books ultra sound telepathie parapsychologie metafysica nirvikalpa Samadhi vervuiling yoga tantra films internet hypnose ecologie astrologie ayurveda kalki bioelektriciteit operatie lasers ozon radar spanning creativiteit archeologie Indusbeschaving oliecrisis voedselschaarste tsunami biografie Guru wereldvrede geest psyche god zenuw subtiele bewustzijnsziel goddelijke trance endocriene klieren ESP Chakra plexus meditatie concentratie intellect profetie dacht denken Cheiro Nostradamus Aurobindo zaligheid hersenen Veda zon zonne-energie heilige pure zintuigen Prana Avatar Upanishad lichtcel hypothalamus hypofyse transformatie futuristische voorspelling slangenkracht leven de menselijke ethiek integriteit karakter vagus Tantra Mooladhar atoom neutron proton

VEDA INCARNATE EN GROOT YOGI Shriram Sharma Acharya

Samengesteld en gepubliceerd op het internet

DOOR MR. ASHOK N. Rawal C / O GAYATRI PRAGNA PITH OFF ROAD VISNAGAR


OPP. GEB Mehsana - 384 001

TEL NR +91-02762-251160

E-MAIL: ashokrawal@shriramsharma.com

VERTAALD VAN GUJARATI NAAR ENGELS

DOOR

Ms HEENA A. Kapadia, M.Sc., M. Phil.

E-MAIL:

heenakapadia@shriramsharma.com

INHOUD


CHP. NO. TITEL

1.

DEAR deskundig LEZERS

2.

EEN KORTE INTRODUCTIE VAN VEDA INCARNATE EN GROOT YOGI Shriram Sharma Acharya

.3

een boodschapper van God KWAM - WE GEEN ERKENNING HIM

4.

GODDELIJKE MAKRELEN Romain Rolland

5.

NA DE EERSTE Mahabharat, EEN NIEUWE mahabharat SETS IN

6.

EEN BELANGRIJK DEEL VAN ANANDACHARYA'S VOORSPELLINGEN

7.

EEN MESSENGER VAN GOD GEBOREN IN EEN LANDELIJKE FAMILIE

8.

DE HELE WERELD IN 1999 AD wordt totaal VERSCHILLENDE

9.

een voorspelling ten aanzien van India is de leider van NEO CREATION

10.

NAAR EEN VERENIGD PLANETARY NATIE VAN EEN UNITED ORGANISATIE NATION'S


11.

HET JAAR AD EN 30 JAAR 2000 VOOR DAT

12.

THE WORLD POST 2000 AD

. 13

DE vlekkeloos incarnatie van God - SPORT VAN RELIGIE EN CULTUUR

14.

onrust, VERNIETIGING, EEN GROOT turbulentie en DAN DE DAWN VAN EEN NIEUW TIJDPERK

. 15

MANIFESTATIE VAN DIE goddelijke macht die zal TRANSFORMEREN DEZE ERA


VEDA INCARNATE EN GROOT YOGI Shriram Sharma Acharya

HOOFDSTUK 1 - DEAR deskundig LEZERS

"Hij Die is Ram, Hij, Die is Krishna heeft vandaag ge誰ncarneerd als Shri Ramkrishna." Dit is wat er gezegd werd door vereerd Shri Ramkrishna Paramhans en 'Hij die Shri Ramkrishna Paramhans is Shriram Sharma Acharya ", dat is wat onze zeer gerespecteerde Yuga Rishi Shriram Sharma Acharya te zeggen heeft. "In elk tijdperk zal ik manifesteren om zo opnieuw instate gerechtigheid in de wereld." Per deze proclamatie in de Bhagwad Geeta door Shri Krishna, Hij (God) had opnieuw ge誰ncarneerd in ons midden.

(Vandaag man ondanks steeds weer reflecteren op de beginselen en voorschriften hierboven vermeld heeft de neiging om ze te twijfelen en dus ten onrechte in zijn geloof in God. Daardoor hij zich onderdompelt in vluchtige zin geneugten van de wereld en gedraagt zich als een beest.)

Onze voorouders ook uit geestelijke onwetendheid, als gevolg van een materialistisch standpunt had samen met andere oudsten van de afgelopen generaties, gedwongen Heer Jezus Christus een doornenkroon dragen en hem later opgehangen aan een kruis. Lord Mahavir de oren werden geprikt met scherpe ijzeren nagels. Socrates, Laotse, Meera, Narsinh Mehta werden lastiggevallen veel. Pas nadat ze vertrokken deze sterfelijke wereld hebben we beseffen onze dwaasheid en we dus vergoten overvloedige tranen van berouw.


Zo'n grote incarnatie van God, barmhartig zoals Here Jezus, tolerant als Mahavir Swami en die in het verleden had ge誰ncarneerd als Saint Kabeer, Samarth Guru Ramdas en Shri Ramkrishna Paramhans, had in een menselijk lichaam ge誰ncarneerd als:

Vedmurti Tapnishth Yuga Rishi Shriram Sharma Shri Acharyaji. Hij verklaarde dat tegen het einde van 2000 AD zal hij de wereld om te zetten in een "Prajna Yuga 'via zijn briljante goddelijke intellect.

Yuga Rishi Shriram Sharma Acharyaji ziel gebrand met pijn. Hij had passeerden vele nachten huilen hardop. Veel een keer dat hij huilde als een klein kind. Die zich bewust is van dit alles? Mensen denken dat hij een grote heilige en ziener. Sommigen denken dat hij een wereldleider, productief schrijver en geleerde te zijn. Maar wie heeft de capaciteit om zijn boezem te openen en mee de inhoud ervan? Alleen als iemand het zou kunnen hebben meegemaakt, zou hij gezien hebben een ziel vol pijnlijke angst voor de wereld van de menselijke beschaving. In dit kleine menselijk lichaam woonde een gigantische ziel vol pijn bij het zien van de nederige leven van de wereld de mensheid. Het is niet juist dat we inactief blijven als zo'n grote heilige tranen van pijn voor ons allen heeft vergoten. Dit zijn moeilijke tijden vol ernstige situaties. Voordat de onschuldige Heer neemt de verschrikkelijke vorm van Mahakal (dat de wereld kan vernietigen) laten we samen opstaan en werken voor de wereld van eenheid, vrede en broederschap.

Maharshi HH Yuga Rishi Shriram Sharma Acharyaji die de boodschap van de Indiase cultuur en religie over de hele wereld heeft verspreid, moeten worden ge誰dentificeerd, begrepen door mensen over de hele wereld. Mensen moeten weerspiegelen dan vrome natuur ons Yuga Rishi's en vervolgens indrinken al deze heilige kwaliteiten in hun leven. Dat is ons doel.

Een verzameling van geweldige mensen / zieners van de wereld is geboekt, dat introduceert de grote profeet van de wereld in dit tijdperk.

Lezers moeten dit allemaal te lezen zeer zorgvuldig met concentratie, om deze grote profeet te identificeren. Zo kunnen zij hun leven verheerlijken door het verspreiden van de boodschap van deze grote profeet, (Yuga Rishi Shriram Sharma Acharyaji) in elk hoekje en hoek van deze wereld.


HOOFDSTUK 2 - een korte introductie van VEDA INCARNATE EN GROOT YOGI Shriram Sharma Acharya

1)

GEBOORTEDATUM: AD 21/9/1911 Samvat: AASO VAD 13/1968

2)

GEBOORTEPLAATS: ANVALKHEDA (AGRA, UP, INDIA)

3)

VADER: PANDIT ROOPRAMKISHORE SHARMA

4)

MOEDER: DHANKUNVARI ALIAS TAEEJEE

5)

jongsten onder 4 BROTHERS GEMEENSCHAP - SANNADAY BRAHMAAN

6)

VADER DOOD: AD 1924

7)

MOTHER'S DEATH: 1971/12/02 (op de leeftijd van 90 jaar) WIFE - vereerd MOEDER BHAGWATI DEVI SHARMA 2 SONS - Omprakash SHARMA Mrityunjay SHARMA 2 DOCHTERS - JAYA


SHAILBALA

8)

9)

ONDERWIJS - Acharya van het Sanskriet MA IN 2 ONDERWERPEN

TITEL VAN VEDA INCARNATE EN GROOT YOGI - geschonken een paar decennia terug in Punjab DOOR VOORZITTER (INDIA) SARVAPALLI Radhakrishnan

Een religieuze bijeenkomst werd georganiseerd die werd bijgewoond door grote pandits, geleerden en Vedische Acharyas van India. Onze vereerd Gurudeva (Shrirama Sharma) ook was uitgenodigd. India's toenmalige president, Dr Sarvapalli Radhakrishnan eulogoized vereerd Shriram Sharma Acharyaji voor zeer vakkundig tot vaststelling van de ware essentie van spiritualiteit, zoals vermeld in de 4 Veda's, Upanishads, Purana's, geschriften en alle voorschriften van verschillende religies. Vandaar Dr Radhakrishnan gaf ons vereerd Gurudeva de titel "Veda vleesgeworden en grote Yogi."

10) SPIRITUELE GIDS Shriram Sharma Acharya's vereerd Gurudeva Shri Sarveshwaranandji leeft op de Mahendragiri berg van de Himalaya op een hoogte van 22.000 voet in de Parashuram grot voor de afgelopen 651 jaar (misschien meer). Dit Mahayogi leeft naakt in deze grot ook vandaag en dit gebied heeft zware sneeuwval het hele jaar door. Zolang Shriram Sharma Acharya nog leefde, werd hij begeleid door deze Mahayogi.

11) MANTRA INITIATIE GURU: Pandit Madan Mohan Malviya ge誰nitieerd kind Shriram Sharma op de leeftijd van 7 toen hij werd gegeven Yajnopaveet (heilige draad ceremonie).

12) Op zeer jonge leeftijd, Gurudeva Shriram Sharma gaf zijn hele wezen aan de voeten van zijn eigen Gurudeva - Sarveshwaranandji Maharaj.

Gewoonlijk een kind is vol plezier en gelach tijdens de kindertijd, maar Shriram Sharma Acharya als kind was zeer standvastig naar zijn spirituele praktijken. Hij zou iedereen vertellen "Mijn huis is in het Himalaya


gebergte." Niet alleen dit, maar op de prille leeftijd van 8 jaar, zonder medeweten van wie dan ook, deze goddelijke kind zijn huis verliet. Na een intensieve zoektocht zijn familieleden hem gevonden. Shriram erg onschuldig, maar stevig zei: "Wat baat het mij, dat ik kom thuis met je mee? Mijn huis is in de Himalaya en ik wil daar wonen. "Op dat moment noch zijn familieleden, ouders of dorp mannen zelfs gedacht dat dit juweel die was gescheiden van de Himalaya op een dag gaan er en komen in contact met zijn spirituele gids (Gurudeva).

13) In Samvat 1983 toen Shriram Sharmaji was mediteren, een goddelijk aura van licht om hem heen. Dit licht vervolgens nam een solide menselijke vorm, die was dat van zijn spirituele gids HH Shri Sarveshwaranandji. Hij instrueerde jonge Shriram om Gayatri aanbidden voor de komende 24 jaar en na dit te zeggen dat hij verdween.

14) Op de leeftijd van 15 jaar begon hij een reeks van Gayatri Purascharanas. Voor de volgende 24 jaar, zonder pauze, uitgevoerd hij 24 Purascharanas van 24 lakh Gayatri mantra. Samen met dit hij stak een vlam lamp en Yajna brand continu. Hij zou koeien te voeden met jowar zaden en hij de zaden uitgescheiden door koeien met hun ontlasting zouden verzamelen. Met deze zaden zou hij Indiase roti (brood) maken en opeten. Hij zou niets anders te eten.

15) In het jaar 1959 vereerde Shriram Sharmaji vertrokken naar de Himalaya helemaal alleen. Er trad hij intense ascese in de verschillende sneeuw bedekte gebieden. In het jaar 1962 weer woonde hij helemaal alleen in een zeer dikke bosgebied van de Himalaya voor 3 maanden. Daar waren er veel plantenetende en vleesetende dieren. In aanwezigheid van onze vereerd Gurudeva, deze vleesetende dieren gestopt met het eten van vlees en danste over met andere plantenetende dieren. Dit was inderdaad een grote goddelijke episode.

16) Tussen de jaren 1970-1972 besloot hij naar de Himalaya na afstand te doen van zijn gezinshoofd manier van leven. Hij kwam in contact met zijn Gurudeva Sarveshwaranandji en leefde met hem voor 1 jaar. Later Sarveshwanandji beval zijn discipel Shriram Sharmaji aan de goddelijke wijsheid die hij had bereikt om alle mensen van de wereld te verspreiden.


17) Na zijn terugkeer uit de Himalaya, Shriram Sharmaji besloot hij niet in Mathura zou wonen. Hij in plaats daarvan besloten om te verblijven in het gebied waar de 7 Rishis van het oude India ascese had verricht.

ADRES: Shantikunj, GAYATRI Teerth, Saptarshi, HARIDWAR - 249 411 Uttaranchal INDIA WEBSITE: www.awgp.org

18) In het jaar 1979 is hij begonnen met de oprichting Gayatri Shaktipeethas en Prajna Peethas in de hele wereld. En in het jaar 1982 - 1985 richtte hij meer dan 6000 kleine / grote servicegericht centers om zo spiritueel ontwaken wereld de mensheid. In 84 landen van de wereld, Shriram Sharma Acharya begon wetenschappelijke en spirituele onderzoekscentra van de Gayatri Mantra. Het onderzoek opgedane kennis werd verspreid in alle hoeken van de wereld.

19) GEESTELIJKE verworvenheden Een grote toegewijde van Kundalini (Goddelijke Serpent Power) en Panchagni (5 vuren) Science. Het is een zeldzame prestatie na wat Lord Boeddha bereikte. Het bewijs van Gurudeva's prestatie extern is het feit dat het haar op zijn hoofd altijd naar boven stijgen. Zelfs indien met behulp van een kam etc. zijn haar naar beneden gedrukt, het nog steeds hoog en opgeheven.

20) GEESTELIJKE TRAININGEN VAN SUBTILIZATION VEERBHADRA SCHEPPING:


Voordat Gurudeva Shriramji overleed, speelde hij geestelijke ascese van subtilization - of Sookshmeekaran. Een atoombom is opgebouwd uit zeer micro-eenheden die de gigantische wereld kan vernietigen. Subtilization betekent om benutting van het bruto lichamelijke functies zetten zoals slapen, eten, drinken enz. voor hogere doelen. De bruto lichaam wordt omgezet in het subtiele lichaam en dus met zijn hulp, kan een dergelijk persoon te bereiken vele subtiele lichamen. Deze subtiele lichamen maak vervolgens de gewenste wijzigingen in de subtiele wereld die op hun beurt voeren wonderbaarlijke taken. Een dergelijke taak van Shri Gurudeva was aan de zeer psyche van de wereld de mensheid ten goede te veranderen en dus een nieuwe wereld en een nieuw tijdperk te creëren.

21) Via dit subtilization boetedoening, een mooie toekomst voor 450 croren mensen zullen worden gecreëerd. Het lichaam heeft 5 Koshas (5 scheden) te weten: 1) Voeding 2) Vital kracht 3) Geestelijke 4) Intellectual 5) Bliss. Van deze 5 scheden, Shriram Sharmaji gecreëerd 5 Veerbhadras die met hun subtiele aanwezigheid zal bewegingen in de bruto-wereld te creëren. Op deze wijze wordt een positieve transformatie van de psyche van de wereld de mensheid zal worden uitgevoerd en dus een nieuwe stralende tijdperk wordt ingeluid inch Alle wezens van de wereld met een ethisch karakter, zal een leven van zuiverheid te leven en die tijd zal een groot genoemd worden tijdperk.

22) CREATION, REFLECTIE EN PUBLICATIE VAN spirituele teksten: Gurudeva vertaalde de 4 Veda's, 108 Upanishads, 20 Smritis, 6 Darshans, Yog Vashishtha, 24 Geetas, 18 Purana's, brahmanen, Aranyaka en Sutra teksten in eenvoudige Hindi.

In Rusland, Kolkata en Lucknow universiteiten, zijn deze vertaalde teksten werden opgenomen in hun syllabus. In Zwitserland en de VS, zijn creatief onderzoek onderzoeken gedaan naar deze 4 Veda's.

23) Gurudeva Shriramji publiceerde 1976 boeken die opgenomen zijn geschriften met betrekking tot het overwinnen van sociale problemen, het belang van het verenigen van religie en cultuur, Gayatri Super Science, Yoga Mantra zingen, boetedoeningen, Pranayam, Kundalini ontwaken etc. Al deze onderwerpen zijn geschreven op een wetenschappelijke manier . Hij


veranderde het gezichtspunt van de mensheid met behulp van boeken die grote denken van Lord Parshuram bedekt in de oudheid en de moderne dag grote mannen zoals Karl Marx, Herithesto, Budha, Gandhi etc. Op dezelfde manier onze Gurudeva beneden zou dagelijks schrijven van zijn diepe gedachten . Totaal schreef hij ongeveer 1651 mappen.

24) Gewone mensen hebben het geloof verloren door nederig denken en onethisch handelen van verachtelijke mannen. Om weren dit gebrek aan geloof, de filosofie van Ritambhara Mahapragna (goddelijke intellect) en de toepassing ervan kan werken als een goddelijke wapen. Een originele creatie in de vorm van een boek genaamd "Prajna Purana 'hielp mensen te overtuigen dat een nieuwe schepping is in het verschiet. Dit deed hij via voorbeelden uit het verleden en het bewijs van de belangrijkste religieuze teksten van de wereld. Deze Prajna Purana is gepubliceerd in 3 volumes en in de toekomst volledig zal bedekken 18 volumes.

HH Vereerd Shri Shriram Sharma Acharya is de samenvloeiing van de uitstraling van alle rishi's van het oude India en daarmee is gegeven de titel Yugadevata en Yuga Rishi.

1)

Als een symbool van Lord Parshuram's bijl, Gurudeva luidde een creatieve revolutie met de oprichting van een nieuw tijdperk. Dit werd geholpen door zijn machtige pen en toespraken van Shantikunj (Haridwar, India)

2)

Bhagirath in de oudheid was de rivier de Ganges op aarde gemanifesteerd via intense ascese. Zo ook onze Gurudeva manifesteerde de Ganges van de goddelijke wijsheid (Gayatri) via ascese van 24 Purashcharanas van 24 lakh Gayatri Mantra zingen.

3)

In de oudheid Charak had ontdekt veel bos kruiden die een goede gezondheid en een nieuw leven geschonken. Deze taak wordt momenteel uitgevoerd in Shantikunj, om zo onze oude medische wetenschap genaamd Ayurveda verjongen.


4)

Maharshi Vyas had veel Purana (Indische mythologie) geschreven met Lord Ganesha's zegeningen. Evenzo Gurudeva Shriram Sharma ook verschenen de 4 Veda's, 108 Upanishads, Darshans, Smritis, Geeta, Prajna Purana in 18 volumes alongwith andere boeken over sociale revolutie op wereldniveau.

5)

Maharshi Patanjali had ons gezien de 8-voudige methode van Yoga genoemd Asthangyoga. Vandaag op Shantikunj, moderne artsen zijn het uitvoeren van onderzoek naar Yoga en het stimuleren van een ieder om dezelfde praktijk.

6)

Yajnavalkya was bekend om het uitvoeren Yajnas (brand offers). Brahmavarchas Research Centre, opgericht door Gurudeva, gebruikt bos kruiden voor Yajnas en dit op zijn beurt geneest lichamelijke / psychische aandoeningen, overwint mentale smetten, verhoogt onze vitale kracht (voor Kundalini ontwaken) en balanceert onze atmosfeer door het afweren van vervuiling.

7)

Vishwamitra wie is de ziener van de Gayatri Mantra had een nieuw universum gecreĂŤerd. Gayatri Teerth, is Shantikunj is gebouwd op diezelfde grond waar Vishwamitraji had gerealiseerd Adi Shakti (Primordial Goddelijke Kracht). Dit land met subtiele vrome kwaliteiten, is het verkrijgen van meer uitstraling vanwege Japa, aanbidding en Yajnas uitgevoerd door duizenden mensen hierheen. Onderzoek wordt uitgevoerd op gezonde voeding en Savitri Science.

8)

Jamadagni Rishi in het verleden richtte een Gurukul (school), waar zowel kinderen als senioren kregen apt onderwijs. Vandaag om Shantikunj toegewijden zijn opgeleid om wereld de mensheid te dienen. Families worden geĂŻnspireerd om heilige idealen indrinken in het leven.

9)

Naradji geestelijk ontwaakte wereld de mensheid door het reizen over de hele wereld. Shantikunja's opleidingsinstituut heeft getraind vele toegewijden die bewegen in de wereld en het verspreiden van de boodschap van ons vereerd Gurudeva.


10)

Vashishtha was een adept zowel op het gebied van spiritualiteit en politiek. Gurudeva Shriram Sharma gestreden voor de onafhankelijkheid van India in de jaren 1930-1947 AD Later via boeken gebaseerd op revolutionaire denken, hij indirect geprobeerd aanvulling religie en goed bestuur.

AUTEUR: Shriram Sharma Acharya oprichter van de International Gayatri Familie was een groot Yogi ziener en incarnatie van God, die volumes van wetenschappelijke literatuur schreef vooral over geestelijke onderwerpen voor de wereld van welvaart en vrede. Voor meer wetenschappelijke literatuur e pls bezoek http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org en http://www.awgp.org/ BESCHRIJVING: Gratis ebooks op Chakra Meditatie-ESP, Nirvikalpa Samadhi of Thought Gratis Trance, bereiken RidhiSidhis of goddelijke energieĂŤn, toekomstige wetenschappelijke Religie, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga gecorreleerd aan Neurowetenschappen-ESP, Endocrinologie, anatomie, psychologie en sociologie voor 1) materiaal en geestelijke welvaart en 2) het verenigen van de wereld vreedzaam als een familie. Ours is een strikt niet-commerciĂŤle website die gericht is op het realiseren van de eeuwenoude droom van grote leiders en denkers van de wereld: Een mooie wereld zonder grenzen. KEYWORDS: Kundalini Yoga Gayatri e-books ultra sound telepathie parapsychologie metafysica nirvikalpa Samadhi vervuiling yoga tantra films internet hypnose ecologie astrologie ayurveda kalki bioelektriciteit operatie lasers ozon radar spanning creativiteit archeologie Indusbeschaving oliecrisis voedselschaarste tsunami biografie Guru wereldvrede geest psyche god zenuw subtiele bewustzijnsziel goddelijke trance endocriene klieren ESP Chakra plexus meditatie concentratie intellect profetie dacht denken Cheiro Nostradamus Aurobindo zaligheid hersenen Veda zon zonne-energie heilige pure zintuigen Prana Avatar Upanishad lichtcel hypothalamus hypofyse transformatie futuristische voorspelling slangenkracht leven de menselijke ethiek integriteit karakter vagus Tantra Mooladhar atoom neutron proton

11)

Adi Shankaracharya had 4 Matha's (kluizen) in 4 hoeken van India opgericht. Onder Shantikunja's leiding, afgezien van 4000 Pragna Peethas, Shaktipeethas en 24.000 zelfstudie centra werden opgericht.

12)

Rishi Pipplad bestudeerd en gecontroleerd zijn geest door het eten van vruchten en bladeren. Onze Gurudeva partook maaltijden van jowar Roti (Indiaas brood) en karnemelk voor 24 lange jaren. Tot de dag dat hij stierf hij at alleen gekookte granen en groenten.

13)

Kanad een erfgenaam van Atharveda traditie stak de atoomtheorie en de theorie van de wetenschappelijke spiritualiteit. Op Brahmavarchas Instituut, wordt spiritualiteit wordt onderzocht op een wetenschappelijke manier.


14)

Aaryabhatta bestudeerde het effect van de planeten van het zonnestelsel op aarde en gaf bepaalde wiskundige principes voor hetzelfde. In Shantikunja, worden astrologische onderzoeken uitgevoerd.

15)

Duizenden Bhikshu (bedelaars) reisde over de hele wereld aan Lord Budha's boodschap te verspreiden. Zo ook duizenden geïnitieerde discipelen van Shantikunja verspreiden van de boodschap van goddelijke cultuur in alle uithoeken van de wereld.

16)

Polar center-Himalays - Gayatri Teerth - Een goddelijke sfeer is hier gecreëerd dan vanwege de subtiele aanwezigheid van Rishis en halfgoden. Spirituele zoekers en leden van Gayatri Parivar moet wat tijd minstens een keer per jaar door te brengen in Shantikunja die als geestelijke gekweekte sanatorium. Zo kunnen ze profiteren van de heilige trillingen.

17)

DE DIEPE IMPORT VAN DRIE VORIGE incarnaties van Gurudeva Shriram Sharmaji -

1)

De eerste incarnatie was in de vorm van Sint-Kabir (AD 1398-1518). Hij woonde met zijn vrouw in Benares. Zijn hele leven Kabirji aangevallen wreedheden uitgevoerd in de naam van religie. Hij sprak van spiritualiteit op een eenvoudige manier.

2)

De tweede incarnatie was in de vorm van Samarth Ramdas (AD 16081682). Met de hulp van zijn toegewijde Shivaji, ongebonden hij kleine staten van Zuid-India. Hij creëerde een sfeer van onafhankelijkheid en gevestigde body building centra overal. Hij moedigde mensen om spirituele discoursen, om goddelijkheid trekken in iemands leven te wonen.

3)

De derde incarnatie was in de vorm van Shri Ramakrishna Paramhans (AD 1836-1886). Hij woonde met zijn vrouw Shardamani in Kolkatta.


Weer door vooraanstaande leven van een huishouder, gegoten hij zijn grote discipel Swami Vivekananda. Hij maakte Vivekananda een medium, om zo heilige principes ontwaken in de hoofden van de wereld de mensheid.

HH Shriram Sharma opgericht en beheerd VELE Institutionele CENTRA

1)

YUGA Nirma Yojana, GAYATRI TAPOBHUMI, MATHURA, UP - 281 003, INDIA. Deze instelling is opgericht door onze vereerd Gurudeva na de verkoop van al zijn voorouderlijk pand, sieraden etc. Zelfs vandaag dit instituut heeft een) Gayatri Tempel b) Een ononderbroken brandende vlam voor de laatste 6 decennia. c) Re-installatieoptie van heilig water en modder uit 2400 pelgrim plekken. d) Meer dan 2400 crore kant publiceerde met een geavanceerde pers offset machine i) Een maandelijks magazine met meer dan 3 lakh abonnees j) geschreven mantra e) Sidha Peeth f) Yuga Nirman School g) Publicatie van 1636 boeken in 7 talen h) Boeken Een aparte postkantoor en bank. k) Een centraal hoofdkwartier, dat aanwijzingen geeft tot meer dan 7000 vestigingen over de hele wereld met betrekking tot het opleiden wereld menselijkheid l) Prajna Nagar gebouwd voor bezoekers en leden van Gayatri Parivar.

2)

SHANTIKUNJA, GAYATRI Teerth, HARIDWAR, uttaranchal 249411, INDIA. www.awgp.org

HH Shriram Sharma Acharyaji en HHBhagwatidevi Sharma, zijn gemalin, woonde in deze regio waar de 7 Rishis van weleer (Saptarshis) boete had verricht. Het ligt in de buurt van de heilige Ganges rivier en aan de voet van het Himalaya-gebergte. Shantikunja heeft een ononderbroken vlam lamp, Gayatri Tempel, Yajnashala van 9 brandstapels, auditorium, theater, vrij regelingen om 16 Sanskaras, Ayurvedische kliniek, body building centrum, meer dan 150 full-time werknemers, woonplaats regelingen voor meer dan 1000 deelnemers kamp geven, school voor kinderen, Vedische school voor astrologie / Panchanga enz., diavoorstellingen voor zelfstudie, religieuze discoursen, devotionele muziek enz., audio / videocassettes en 400 Prajna Peethas, Shakti Peethas en meer dan 24.000 zelfstudie verenigingen voor geestelijke en materiĂŤle vooruitgang van de wereld de mensheid.


Elke persoon (uit alle landen) die wil een creatief leven voor zowel materiĂŤle en spirituele vooruitgang van de wereld de mensheid te leiden, kunnen lid worden van de "Yuga Shilpi Camp" voor 1 maand die begint vanaf de 1 ste dag van elke maand van het jaar tot aan de eind van die maand. Verder elke maand van 1-10, 11-20,21-30, een 'Kalpa Sadhana Camp "wordt georganiseerd voor 10 dagen voor lichamelijke transformatie en 4 dagen voor de bedevaart.

3)

Brahmavarchas RESEARCH INSTITUUT, Saptarshi, HARIDWAR - 249411, Uttaranchal, INDIA www.awgp.org

Dit instituut heeft 3 verdiepingen. De begane grond heeft 24 afgoden die de 24 energie stromen van Gayatri (12 VAAM Margis / Tantrik en 12 Dakshin Margis / Vedische) vertegenwoordigen. Dit instituut heeft bewezen met de nodige bewijzen dat de 24 letters van de Gayatri Mantra zijn de 24 incarnaties van God, 24 halfgoden, 24 Rishis, 24 yoga praktijken, 24 ascese, 24 Goeroes van Lord Dattatreya, 24 Ridhi-Sidhiss en goddelijke glorie. De eerste verdieping heeft een laboratorium. Het herbergt verschillende technologische apparatuur en geavanceerde machines, om psyche en lichaam van de mens te volgen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door gerenommeerde wetenschappers en artsen.

Net als Allopathie en Homeopathie, Rishis van weleer uitgevonden Yajnopathy waarin de heilige rook van een Yajna brand weert onze ziekten. Een patiĂŤnt wordt gevraagd om te zitten in een gesloten laboratorium van glas en wordt blootgesteld aan verschillende soorten Yajna dampen. We zijn blij voor alle lezers dat deze behandeling via yajna dampen duizenden mensen die lijden aan verschillende ziekten is uitgehard informeren.

Boven dit, Gurudeva fel gekant tegen blinde overtuigingen, walgelijke tradities, fundamentalisme, bruidsschat, etc. Hij moedigde een houding van gelijkheid ten opzichte van alle religies. Hij sprak altijd van een religie, een actie en een doel. Hij zei dat er slechts een vorm van religie in de hele wereld zou moeten zijn. Verder sprak hij over het belang van aandacht voor de hele wereld als onze Moeder (Vishwamata). Hij ontwierp's voor verheffing van vrouwen en gezondheidszorg voor iedereen. Hij inspireerde al zijn volgelingen om geduldig te verdragen alle obstakels die hij had


voorspeld, die hun weg AD 1985-2000 Hij voorspelde verder zou komen tussen de jaren die na het jaar 2000 langzaam maar zeker een sfeer van heiligheid zal envelop de hele wereld.

HOOFDSTUK 3 - Een boodschapper van God KWAM - WE NIET AAN HEM ERKENNEN.

DE HEILIGE DAWN OF THE GOLDEN ERA - BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK.

"Vandaag de problemen van de wereld zijn zo ingewikkeld dat ze niet kunnen worden opgelost met een menselijk intellect of kracht geworden. Er zijn tekenen die zeggen dat God heeft geïncarneerd op aarde en met de hulp van zijn assistenten, wordt hij standvastig bezig met het programma van de neo-creatie. "

-

JOHN MELARD.

"Dat God voor wie de burgers van Israël wachten, heeft al geïncarneerd op aarde. Wanneer de ontberingen van de Israëli's zal eindigen, dat van de wereld ook zal eindigen. "

-

ORAYCHARD

"India's dageraad is in het verschiet. India zal opnieuw het krediet te krijgen voor het verspreiden van de boodschap van gerechtigheid en heilige cultuur in de hele wereld. "

-

Maharshi AUROBINDO


"Een conjuncturele periode van een nieuw tijdperk is begonnen van 26 december 1924 AD dwz Samvat 1981 Posh Vad Amaas, vrijdag."

-

Gopinath Shastri CHULATE

"Een boodschapper van God komt, die het hele gezicht van de wereld zal veranderen door het induceren van dapperheid in alle leken."

- BORISCO

Alle geleerden, astrologen en grote zieners van de wereld menen dat de tijd is gekomen voor Era Transformatie. Vandaag de dag is de wereld overspoeld door onrechtvaardigheid, gebrek aan vrede, wanbeheer, onrecht en illegale praktijken. Dus mensen de hoop verliezen en zeggen: "Waar is God? '. De Almachtige Heer zal niet langer toestaan dat Zijn mooie wereld in een hel zoals conditie te blijven. Sinds mensenheugenis heeft de Heer steeds weer ge誰ncarneerd op aarde, om onrechtvaardigheid in de wereld overwonnen. Dus daarom zal hij niet opnieuw incarneren vandaag onder zulke moeilijke tijden? Alle futuristen van de wereld hebben gezegd in een stem dat de tijd voor de wereld / Era Transformatie is aangekomen. De Schepper (God) van neo creatie is al gemanifesteerd temidden van ons allemaal en heeft deze gigantische taak begonnen.

Veel conservatieve geleerden zeggen dat het ene tijdperk is gelijk aan 4 lakh, 32 duizend jaar. Haar een been (een vierde onderdeel) is gelijk aan 1 lakh, 8000 jaar. Dus volgens deze pandits het huidige tijdperk is in de eerste etappe van Kaliyuga (Dark Age). Vandaar dat ze zeggen dat we zullen moeten wachten tot 3 lakh, 24 duizend jaar meer voor een nieuw tijdperk te stellen inch Deze misleide gezichtspunt heeft een val veroorzaakt in de wereld van de mensheid uit de geestelijke oogpunt. Deze pandits 'misleide stand, dwingt onschuldige Indiase toegewijden te denken verkeerd. Deze pandits inboezemen angst in de hoofden van degenen Indianen die in hard werken en ondernemen en net bedwelmende drugs geloven, zijn zulke onschuldige mannen omgezet naar intellectuele slaven. Schriftuurlijke voorschriften hebben altijd een speciale betekenis op basis van tijd en omstandigheden. Deze voorschriften werden gegeven verkeerde interpretaties


door droge geleerden (pandits) en dus blind overtuigingen heersen in India. We moeten ons realiseren dat de oorspronkelijke heilige teksten zijn niet verkeerd, maar dat ze waren vreselijk verkeerd geïnterpreteerd door de zogenaamde geleerden. Deze heilige teksten moeten diep worden bestudeerd en geïnterpreteerd.

De tijdspanne van een tijdperk (Satyuga, Dwaparayuga etc.) varieert in combinatie met de verschillende bewegingen van sterren, planeten enz. en haar invloed op de aarde. In de Vajas Samhita, heeft een zeer duidelijke grens afbakening gemaakt tussen een mens Era en Demi-God Era (12/111). Een tijdperk werd zelfs vastgelegd in de Taitariya Samhita. In astrologische hoofdstuk van de Rigveda, heeft prajāpati's Brahma's tijdperk werd beschreven als Samvatsar als volgt -

"Toen Brihaspati (Jupiter) passeert 12 Zodiac Signs, wordt een tijdperk afgesloten. Een Zodiac Sign is gelijk aan 1 jaar. Dus het tijdperk van de 12 Zodiac Signs is gelijk aan 12 jaar. Dus als een tijdperk wordt gemeten aan de hand van de zon of de maan's beweging, zal de berekening variëren veel. Moderne wetenschappers hebben ontdekt dat in 11 jaar de innerlijke toestand van de zon verandert. Deze 11 jaar komen overeen met 1 tijdperk van de zon.

De berekening van een tijd overeenkomend met 4 lakh, 32.000 jaar ten onrechte op basis van circumbalution van het heelal dat crore 2 jaar neemt de zon. Deze 2 crore jaar werden ingedeeld in 4 categorieën, namelijk 4 tijdperken en elk tijdperk komt dus overeen met 4 lakh, 32 duizend jaar. Om gelijke tred te houden met de heersende tijdperk berekening, worden kleinere tijdperken Antardashas genoemd. Dus mensen krijgen misleid terwijl het proberen om ze te bestuderen.

Manu Smriti (1/68-70) heel duidelijk zegt -

"De tijdperken die overeenkomen met Brahmaji creëren van de wereld in 1 dag en het vernietigen van in 1 nacht is als volgt: 4000 jaar en 4000 eeuwen betekent 400 jaar Poorva Sandhya en 400 jaar van Uttar Sandhya die gelijk is aan 4800 jaar van Satyuga . Evenzo 3600 jaar Tretayuga, 2400 jaar Dwaparyuga en 1200 jaar Kaliyuga kan worden berekend.


In de Bhavishya Khand van Harivanshpurana, zijn deze tijdperken ook berekend als 4800, 3600, 2400 en 1200 jaar. Alongwith dit de conjuncturele periode van al deze 4 tijdperken zijn gegeven als 800, 600, 400 en 200 jaar. Het tijdperk tijdspanne berekening van Lingapurana en Shrimad Bhagwat zijn zeer vergelijkbaar met dat gegeven in Manu Smriti.

Op basis van de bovenstaande berekening en rekening houdend met de mate van Samvatsaras en kalpa's, de huidige tijd (AD 2005) is dat de dageraad waarin Kaliyuga (Dark Age) zal transformeren in Satyuga (Gouden Eeuw). In onze oude teksten onze geschiedenis is verdeeld in 5 kalpa 1) Mahat Kalpa - 109.800 jaar voordat Vikram Samvat tot 85.800 jaar vóór Vikram Samvat 2) Hiranyagarbha Kalpa - 85.800 jaar voordat Vikram Samvat tot 61 8000 jaar vóór Vikram Samvat. 3) Bahya Kalpa - 618.000 jaar voordat Vikram Samvat tot 37.800 jaar vóór Vikram Samvat 4) Padma Kalpa -37.800 jaar voordat Vikram Samvat tot 138.000 jaar voordat Vikram Samvat 5) Varah Kalpa - 13.800 jaar voordat Vikram Samvat het begonnen was en is ook nu voortgezet .

Uptil nu het manvantara (regel van Manus) van Svambhu Manu, Svarochish Manu, Uttam Manu, Tamas Manu, Raivat Manu, Chakhush Manu en Vaivaswat Manu van de Varah Kalpa zijn al voorbij. Vandaag de Antardasha van Vaivaswat en sâvarni Manus aan de hand is. Kalki Purana zegt dat na het manvantara van de sâvarni Manus weten. Daksha, Brahya, Dharma, Rudradeva en Indra, Savarnis van de Varah kalpa voorbij, Kalki incarnatie van God zal manifesteren op aarde. Na de Kalki schemering voorbij, de dageraad van Satyuga zal manifesteren. Sâvarni Manu verscheen 5737 jaar voordat Vikram Samvat begonnen. Het is pas nadat Indra Svarni's manvantara voorbij dat Kalki zal manifesteren. Zo zal Kalki Samvat prevaleren. Het zal beginnen met Kalki's geboorte een aarde die wordt gezegd dat rond Vikram Samvat 1970. Om meer over Kalki Samvat weten, Koning Pulakeshin vroeg zijn befaamde astrologen om het te berekenen. Van de etsen gesneden op rotsen in een regio genaamd Ahol van Zuid-India, wordt Kalki Samvat gezegd dat tussen 1969-1970. Dit bewijst dat Kalki heeft al geïncarneerd tussen Samvat 19691970 voor het overwinnen Budhist invloed van India. Met verwijzing naar deze, Mathura's historisch onderzoeksinstituut (Puratan Itihas Shodh Sansthan) is erg belangrijk. Haar directeur onderzoek heeft de feiten hierboven gegeven aanvaard en in zijn hoofdstuk beroep, terwijl het over astrologische berekeningen, heeft aanvaard dat "vandaag de tijd, dat omstreeks het jaar 2000 is de donkere conjuncturele periode van Brahya's night."

Op deze manier goddelijke macht of machten van Neo Schepping algemeen manifesteren in de conjuncturele periode, omdat als gevolg van een envelop van


de duisternis op zulke tijden, een intense, natuurlijke turbulentie optreedt. Voorbeelden zijn aardbevingen, hevige koude golven, hongersnoden, stormen, overstromingen, gebrek aan voedsel, overbevolking etc. Dus ziel van de mens ervaart pijn en verdriet. Om verdriet te overwinnen door de oprichting van gerechtigheid, Brahya manifesteert tijdens de conjuncturele periode. Dus weer een nieuw management, nieuwe discipline en nieuwe gedachten zijn gevestigd in de wereld. De Heer re誰ncarneert alongwith zijn goddelijke helpers in deze wereld. Op zulke momenten aan de ene kant heerst onrecht, onrechtvaardigheid, onderdrukking, enz. en aan de andere kant zijn ze gerechtigheid, cultuur, heilige handelingen, goed karakter en goede wil in de wereld van de mensheid. Vestigen Zo wereldvrede ceremoniemeesters inch

In de Vana Parva van Mahabharat, werd deze staat beschreven duizenden jaren terug -

"Wanneer men era eindigt, een nieuwe intense agitatie en turbulentie wordt gezien in de wereld. Wanneer Maan, Zon, Posh (3 rd Maand van Vikram Samvat) en Jupiter een bepaalde Zodiac Sign, Satyuga of Golden Era zal treden zal aanbreken.

Na die heilige sterrenstelsels douchen hun genade. Een toename van materieel comfort induceert vreugde in iedereen. Mensen weer een goede gezondheid en geluk. Deze astrologische samenloop (Graha Yoga) heeft net plaatsgevonden in het zeer recente verleden.

Twee boeken genaamd "Alkshak Valktmafi Marfat" en "Malabud Kablut Kayamat" gevonden in de Hamidiya Bibliotheek van Mekka zegt dat een wijdverspreide revolutie, turbulentie en Era Transformatie zal plaatsvinden in de 14 e eeuw (AD) In een vers van zijn, Surdasji met zijn Extra Sensory Potential schrijft -

"Na Samvat 1900, zullen veranderingen optreden in deze wereld. Na deze Super Revolutie de klimplant van de gerechtigheid zal groeien in de wereld en voor duizenden jaren Satyuga (Gouden Tijdperk) zal bestaan. "


"In de conjuncturele periode van Era Transformatie, mensen vasthouden aan heilige idealen zal een verheven leven te leiden en de Heer zal opnieuw de vrede, vreugde etc. in de wereld."

De bekende Keizer van Bundelkhand, Chatrasal's Guru, Mahatma Premanathji in zijn poëzie zegt dat in dit tijdperk, zal een transformatie plaatsvinden en zal de Heer een aarde incarneren.

In een Odiya boek genaamd "Malika", de Greta Yogi Achyutanand spreekt van een Gouden Tijdperk manifesteren -

"Zodra de heersende Balmukund Samvat in Orissas uiteinden, Kaliyuga ook zal eindigen. Alle liefhebbers zullen dit realiseren op hun eigen. "Al deze berekeningen aantonen dat Satyuga reeds heeft gemanifesteerd en dat niemand het kan belemmeren.

Redacteur van "Healing Life ', heeft vader John Melard ook afgesproken dat Era Transformatie zal plaatsvinden -

"Vandaag problemen van de wereld zijn zo ingewikkeld dat de kwetsbare menselijk intellect ze niet kan oplossen. Wereldvrede is die het bevattingsvermogen en de kracht van de mens. Ondanks deze none moeten wanhopen, want er zijn tekenen dat de almachtige Heer heeft al geïncarneerd op aarde en had samen met zijn assistenten, staat op het punt een nieuw tijdperk van vrede op aarde te vestigen. Zijn intellectuele moed en de kracht van de ziel zal bewijzen dat Hij inderdaad is een incarnatie van God, dat wil zeggen Avatar. Dit Uplifter van de wereld zal niet verschuilen achter een sluier voor lang. "

WB Boomgaard ook eens met deze -

"Dat Heer voor wie Israëli wachten om af te dalen op aarde, heeft dat al gedaan. Zo zal niet alleen verdriet van de Israëli's worden afgeweerd, maar dat


wereldvrede zal ingesteld inch De Heer laat nooit ziek lot, onrecht en onderdrukking te bestaan in Zijn schepping. Vandaag negativiteit hebben hun hoogtepunt bereikt en dus de Heer zal noodgedwongen incarneren op aarde. "

Swami Aseemanand zegt -

"Op dit moment ik duidelijk tegenwoordigheid van de Heer overal ervaren. Die dag is niet ver weg als de liefde, gelijkheid en broederschap in de hele wereld zal bloeien. Kaliyuga (Dark Age) zal eindigen en een nieuw tijdperk van straling zal manifesteren. "

We moeten begrijpen dat Satyuga, Tretayuga, Dwaparyuga en Kaliyuga niet over een zelfstandige vorm van bestaan. Dit alles is de mens de geestelijke berekening van de tijd. Wanneer gerechtigheid, spiritualiteit, vruchten van acties, de andere wereld, wedergeboorte, geloof, toewijding, self-glorie, liefde, medeleven, gulheid, samenwerking etc en heilige menselijke kwaliteiten intensiteit in onze psyche, die tijd heet Satyuga (Gouden Eeuw ). Wanneer Rajo Guna manifesteert in de psyche als discipline, liefde voor gerechtigheid enz. het heet Tretayuga. Wanneer Rajoguna met een beetje van Tamo Guna (geestelijke duisternis) overspoelt de psyche het heet Dwaparyuga. Wanneer de psyche van de mensheid wereld wordt overspoeld met Tamoguna als verachtelijke activiteiten, spirituele onwetendheid, zondigen, ongerechtigheid, onrechtvaardigheid etc. wordt het genoemd Kaliyuga. Al deze Yuga's (tijdperken) zijn afhankelijk van welke kwaliteiten overheersen in de psyche van de wereld de mensheid. Anders zelfs de Gouden Eeuw had vele demonische mannen (Asura's). In feite is het in grote tijdperken zoals Satyuga en Tretayuga die verschrikkelijke demonen zoals Shumbha, Nishumbha, Sahasrabahu, Kirat, Ravana, Banasura, Kansa, Agh창sura, Duryodhan, Dushasan, Tripurasura enz. werden geboren. Vandaar waarom werden deze tijdperken genoemd Satyuga etc. ipv Kaliyuga (Dark Age)? Het antwoord is eenvoudig dat, hoewel deze demonen bestonden, deze tijdperken overheersten met sacrale kwaliteiten in de wereld van de mensheid. Dus als we er allemaal over eens dat we in de Dark Age, kan het zeker worden omgezet in een Gouden Eeuw


als de psyche van de wereld de mensheid niet meer havens verachtelijke kwaliteiten en in plaats daarvan vervangt het zelfde met heilige idealen, vrome gedachten, goede wil etc. In feite de Aitereya Brahman volledig eens met dit geloof -

"Kaliyuga betekent man had samen met de hele wereld doordrenkt van spirituele onwetendheid of" Sleep ". Als hij begint te gapen is Dwaparayuga. Toen hij zit rechtop in bed is het Tretayuga. Als hij opstaat uit zijn bed en begint te lopen dat wil zeggen wanneer hij actief wordt, begint na te denken treffend, en de taken van het welzijn voert voor de wereld van de mensheid, het is Satyuga of Gouden Eeuw.

Bovenstaande observaties bewijzen dat Yuga's (tijdperken) niet door de tijd gebonden zijn. Dus als mensen fanatiek geloven dat Kaliyuga heeft een tijdspanne van 4 lakh, 32 duizend jaar, het is een verkeerd geloof. Men tijd kan worden omgezet naar een andere tijd op elk ogenblik de mentale kwaliteiten getransformeerd. De Heer vandaar incarneert in deze wereld om een hele tijd te transformeren. God stelt een Gouden Eeuw door het induceren van de psyche van de wereld de mensheid tot gerechtigheid, heilige idealen, zuiverheid, enz. indrinken

De Grote Yogi van India, die voor zijn hele leven stak de vlam van spiritualiteit, dwz Maharshi Aurobindo, was een groot ziener. Hij beweerde altijd dat wonderen in de vorm van het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen waren nadelig voor zover spirituele vooruitgang werd bezorgd. Vandaar dat hij nooit onnodig voorspellingen en in plaats daarvan sprak hij over alleen die toekomstige gebeurtenissen, die bijgebracht geloof en geduld in alle toegewijden. Dergelijke voorspellingen van Shri Aurobindo kwam cent procent waar. In het jaar 1938 voorspelde hij dat in ongeveer 8 jaar, India zou politieke vrijheid te verkrijgen. Hij voorspelde verder dat daarna onmiddellijk India worden verdeeld.

Zijn voorspellingen over Era Transformatie zijn zeer belangrijk -

"Mijn hart zwaait met goddelijke inspiraties. Een mooie toekomst voor India is zeer dichtbij. Veel mensen zullen proberen om India verwesteren, maar ik ben er zeker van dat een beweging zal starten in India die haar smetten zal vernietigen


en geven een nieuwe richting aan spiritualiteit. Deze beweging zal inluiden van een Gouden Tijdperk vol van vrede en gelukzaligheid in de hele wereld. "

Saint Vishwaranjan Brahmachari die tijdens voorspellen dat Shri Lal Bahadur Shastri de volgende premier van India zal worden had ook treurig gezegd -

"Shastriji zal minister-president voor een korte tijd en dat hij zal sterven in een vreemd land te worden. Na hem een vrouwelijke premier zal worden. In de nabije toekomst zal India te maken met veel ups en downs en in haar midden, zal een grote spirituele revolutie plaatsvinden. Hoewel deze revolutie wordt gecentreerd in Centraal-India, zal het alle hoeken van India te be誰nvloeden. De directeur van deze revolutie zal worden gegeven krediet voor het verbinden van Noord-en ZuidIndia cultureel. Over een paar jaar zal India nieuwe idealen te accepteren en ze zullen worden ingezogen door de rest van de wereld ook. Mensen zullen zich vrijwillig opgeven verachtelijke gewoonten, verachtelijke denken enz. en vervang ze met een goed karakter. In de toekomst zullen de mensen niet strijden om geld, status etc. maar zullen met elkaar concurreren om heilige idealen, vrome daden en hoge denken indrinken. "

Lezers moeten niet vergeten dat Shri Brahmachari had voorspeld dat Pakistan grote vloed zou komen te staan. Zijn andere voorspellingen zijn -

"India te maken kunnen krijgen overstromingen en aardbevingen. India zou kunnen hebben om te vechten in een oorlog met China en Pakistan. Ondanks al deze India zal vorderen en na 1992 AD India meer eer dan zowel de USSR en de VS India verantwoordelijk zijn voor de wereld redden van een dreigende wereldoorlog zal zijn zal winnen. "

Een groot geleerde cum astroloog van Baran weten. Shri Jyotishbhushan Shastri Chuletey, op een dag met zijn goddelijke ogen zag, dat de directeur van een nieuw tijdperk reeds heeft gemanifesteerd op aarde en dat Era Transformatie zal plaatsvinden zeer binnenkort. Shastriji's vader, een groot geleerde van Shrimad Bhagwat, ook hoorde deze goddelijke stem. Zowel vader als zoon schreef een brief aan elkaar gelijktijdig met betrekking tot deze goddelijke visie. Ze waren verbaasd dat hun goddelijke visioenen perfect op elkaar afgestemd.


Shri Shastriji's voorspelling dat India onafhankelijk AD aan AD 1950 1945 zou winnen tussen de jaren werd bleek juist. Tien jaar voordat Gandhiji overleed, had Shastriji deze gebeurtenis voorspeld. Hij had ook gezegd dat een man uit Amerika in het jaar 1970 zal het hoofd naar de maan. In het hoofdstuk Kalimvarjya bekritiseerde hij degenen die meende dat niemand de aarde moet de rondgang. Shastriji zei dat sinds de oudheid, Indische hemelse voertuigen circumambulated niet alleen onze aarde, maar andere planeten ook. Toen in het jaar 1970 een Amerikaanse zal landen op de maan, zullen de mensen het eens met mijn bovenstaande opmerkingen. Vandaar dat we indianen te moeten deelnemen aan onderzoeken van de interstellaire ruimte. Hij had ook voorspeld dat China India zal aanvallen. Hij maakte een horoscoop gedateerd 1926/05/09 om 12:00 luidt als volgt -

st

1)

LAGNA (1

house) - Weegschaal - Saturn

2)

2 e huis - Schorpioen

3)

3 e huis - Boogschutter - Ketu

4)

4 e huis - Capricon - Jupiter

5)

5 e huis - Waterman

6)

6 e huis - Vissen

7)

7 e huis - Ram - Mars

8)

8 ste huis - Taurus

9)

9 e huis - Rahu

10) 10 e huis - Maan-Venus 11) 11 e huis - Leo - Zon - Mercurius 12) 12 e huis - Virgo

Het eerste huis Weegschaal had een verheven Saturnus. Het derde huis van de onderneming heeft een verheven Ketu of Dragon's tail. Het vierde huis van geluk gehad Jupiter. De 7 e huis had mars in zijn eigen Zodiac Sign. De 9 e huis had een


verheven Rahu of Dragon's hoofd. De 10 ste huis van acties had Maan in zijn eigen Teken en Venus. Dit wijst erop dat de wetenschap en een nieuwe religie in de wereld zal worden vastgesteld. In de 11 ste huis van voordelen, was er zon in zijn eigen Teken had samen met Mercury. Dit wijst erop dat India's rijkdom en glorie sterk zou verbeteren. Deze horoscoop afgestemd op die van Lord Rama en Krishna. Dit wijst erop dat de goddelijke macht had al geïncarneerd op aarde en dat mensen zouden Hem pas later te herkennen. AUTEUR: Shriram Sharma Acharya oprichter van de International Gayatri Familie was een groot Yogi ziener en incarnatie van God, die volumes van wetenschappelijke literatuur schreef vooral over geestelijke onderwerpen voor de wereld van welvaart en vrede. Voor meer wetenschappelijke literatuur e pls bezoek http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org en http://www.awgp.org/ BESCHRIJVING: Gratis ebooks op Chakra Meditatie-ESP, Nirvikalpa Samadhi of Thought Gratis Trance, bereiken RidhiSidhis of goddelijke energieën, toekomstige wetenschappelijke Religie, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga gecorreleerd aan Neurowetenschappen-ESP, Endocrinologie, anatomie, psychologie en sociologie voor 1) materiaal en geestelijke welvaart en 2) het verenigen van de wereld vreedzaam als een familie. Ours is een strikt niet-commerciële website die gericht is op het realiseren van de eeuwenoude droom van grote leiders en denkers van de wereld: Een mooie wereld zonder grenzen. KEYWORDS: Kundalini Yoga Gayatri e-books ultra sound telepathie parapsychologie metafysica nirvikalpa Samadhi vervuiling yoga tantra films internet hypnose ecologie astrologie ayurveda kalki bioelektriciteit operatie lasers ozon radar spanning creativiteit archeologie Indusbeschaving oliecrisis voedselschaarste tsunami biografie Guru wereldvrede geest psyche god zenuw subtiele bewustzijnsziel goddelijke trance endocriene klieren ESP Chakra plexus meditatie concentratie intellect profetie dacht denken Cheiro Nostradamus Aurobindo zaligheid hersenen Veda zon zonne-energie heilige pure zintuigen Prana Avatar Upanishad lichtcel hypothalamus hypofyse transformatie futuristische voorspelling slangenkracht leven de menselijke ethiek integriteit karakter vagus Tantra Mooladhar atoom neutron proton

Zodra deze gedachte drong in zijn geest, Shastriji schreef een boek genaamd "Era Transformatie" in Akola (Maharashtra - India). Op basis van astrologische berekeningen, zei hij dat Kaliyuga (Dark Age) zal eindigen in Posh Vad Amas Samvat 1981. Vandaag zijn we in het tijdperk junctionele periode en later Era Transformatie zal stellen inch Dus de donkere sombere dagen van het verleden zal eindigen en een mooie toekomst zal manifesteren. Deze periode van het tijdperk knooppunt zal turbulentie in de wereld in eerste instantie te maken, maar na India bereikt glorie, de rest van de wereld ook zal vreedzaam bestaan als een familie. In de nabije toekomst zal India de wereld zo ver als wetenschap en spiritualiteit betreft leiden.

Het bovenstaande boek werd eulogoized door alle vooraanstaande astrologen, omdat tijdperken treffend via astrologische principes werden berekend. Dit boek aan de ene kant vernietigt blind astrologische overtuigingen en aan de andere kant werpt licht op een dreigende wijsheid revolutie die de hele wereld zal vegen.


India zal een gigantische gedachte revolutie zien. Hierdoor -

1)

Educatieve methoden zal veranderen ten goede. Vandaag worden mensen studeren om zo een baan te krijgen. In de toekomst opgeleide mensen zullen geen banen, maar medewerkers vereisen.

2)

Toewijding aan God zal niet beperkt blijven tot oppervlakkige Mantra zingen. Liefhebbers vandaar weer zal ook het nemen van de heilige dienst van de wereld wezens.

3)

Mensen zullen niet langer streven naar verlossing, maar voor de dienst aan God en zijn schepselen zullen bidden.

4)

Mensen zullen hekel aan advocaten en notarissen. India zal leiden op het gebied van geologie, scheikunde, Yantra Wetenschap, Mining, Magnetische Krachten etc. en Moderne Wetenschap.

5)

Mensen zullen diepe interesse in religie en geesteswetenschap nemen.

6)

Vandaag wereld de mensheid is brutaal is verdeeld in sekten en subsekten. In de toekomst zullen er slechts 4 klassen, gebaseerd op mentale kwaliteiten en bijbehorende activiteiten. Bekrompen communalisme zal worden vernietigd en dus zal onze eten, slapen, overtuigingen, gewoonten enz. ten goede veranderen.

7)

Vedische wijsheid zal verspreiden in de hele wereld.


8)

9)

De Manu en Yajnavalkya Smritis zal de basis vormen van toekomstige governance.

Weduwe hertrouwen zal niet langer worden beschouwd als anti-religie.

10) De mensen zullen de nadruk leggen op de gemeentelijke macht.

11) In plaats van het bouwen van nieuwe tempels, moskeeĂŤn, kerken etc. zullen de mensen opnieuw op te bouwen bestaande degenen die in een zeer slechte staat. Tempels, moskeeĂŤn, kerken enz. zullen worden centra voor ontwakende wereld de mensheid.

12) Gezinnen zullen elkaar liefhebben een geweldige deal.

13) Indians zal uitvinden vliegtuigen die zijn rookloos. Brand, regen, wind, zon etc. zal functioneren volgens de wens van de mens.

14) De wetenschap van contact met dode wezens zullen krijgen meer belang.

15) In alle hoeken en uithoeken van de wereld, zal onderzoeksinstituten en industrieĂŤn floreren.

Het is het minst verbazingwekkend als Era Transformatie ontstaat in deze eeuw. Veel high statured zielen van de wereld hebben aanvaard dat een gedachte revolutie is over te nemen en dat ook op basis van een collectieve kracht. Volgende pagina's van dit boek zullen verschillende van dergelijke voorspellingen die bewijzen dat de dageraad van een dergelijk tijdperk is niet ver weg beschrijven die zal inluiden in de liefde, gelijkheid en menselijke waarden in de hele wereld.


HOOFDSTUK 4 - GODDELIJKE MAKRELEN Romain Rolland

Romain Rolland zegt - ik ben er zeker van dat een groot deel van White cultuur (westerse) zal worden vernietigd met zowel zijn goede en slechte eigenschappen. Later werd een nieuwe cultuur geboorte nemen in de wereld. (Hij heeft duidelijk aanvaard dat deze nieuwe cultuur een Indiase cultuur zal zijn. Volgens hem Indiase cultuur en filosofie zal worden opgericht als een wereldgodsdienst en wereldcultuur). Een nieuwe maatschappij wordt gecreëerd. Ik ben tenminste bang dat het leven zal verslechteren.

Westerse landen niet accepteren dat onze ziel onsterfelijk is - maar ik zeker niet tornen aan dit geloof. Die zielen geboren in westerse landen en worden beïnvloed door de westerse cultuur, zal worden geconfronteerd met grote moeilijkheden.

De beroemde astrolger Prof Cheiro had voorspeld dat het blanke ras zal eindigen en dat de islamitische cultuur zal ook worden vernietigd. In plaats van een nieuwe cultuur en een nieuwe religie zal een sterke voet greep te krijgen over de hele wereld. Cheiro schrijft - Als de zon in Waterman staat, zullen veel intense effecten worden waargenomen. Dit komt omdat de planeten Uranus en Saturnus. Oude zieners van geheime wetenschappen geloven dat het een glorieus begin van een nieuw tijdperk. Saturnus is de oorzaak van de vernietiging. Uranus verandert oude normen en wetten van hun wortels. Toen Zon in Waterman, intense beroeringen verandering en gigantische revoluties zijn getuige. De maker van dit nieuwe tijdperk zijn planeten. Ze beïnvloeden vrouwen te manifesteren in een nieuwe vorm.

Alle bovenstaande opmerkingen kan duidelijk worden waargenomen vandaag. Conservatieve landen zoals Iran, Turkije, Arabië en Jordanië zijn nu waardoor moslimvrouwen om een leven van vrijheid verwant aan die leefden door hun mannelijke collega's wonen. Sun heeft al ingevoerd Waterman. Sinds apt planetaire overgangen hebben plaatsgevonden, een nieuw tijdperk is niet ver weg. De oude cultuur van de wereld zal worden vervangen door een goddelijke cultuur.


"India's glorie zal aanbreken in de vorm van een Supreme Power, maar voor dat, het zal een hoop onrust ondergaan. Op het eerste gezicht lijkt de situatie zal pijnlijk zijn, maar toch een goddelijke boodschapper van God wordt geboren in India die leken zullen samenkomen. Deze gemeente zal dapper bestrijden harde kern materialistische mensen van de wereld. Er zal worden aangetoond dat louter materieel comfort alleen maar kan leiden tot onze ondergang. In plaats materialisme en spiritualisme moeten hand in hand voor de algehele voortgang en de vrede van de wereld. Daarna eenvoudig en ethische mannen zal overheersen in de hele wereld. Vreugde en vrede zal zich verspreiden in alle richtingen. In de conjuncturele periode zal sluwheid, moord, plundering enz. intensiveren. Dus na intense turbulentie, heilige menselijke eigenschappen zal het roer van zaken te nemen. Deze vooruitgang zal langdurig zijn en in de 21 ste eeuw, zal het worden gezien met meer duidelijkheid. De wereld zal bloeien met kwaliteiten zoals liefde, mededogen, eerlijkheid, liefde en broederschap. "Beroemde vrouwelijke astroloog Hongarije, Boriska Silvigar, had deze voorspelling gemaakt.

Boriska was die persoon met wie een Engelsman een weddenschap had gelegd dat Engeland niet politiek zal bevrijden India. Boriska glimlachte en zei: "Na AD 1944 geen macht ter wereld kan voorkomen dat India uit het bereiken van onafhankelijkheid. India's lot zal helder schijnen en de religieuze burgers zal de weg effenen voor de wereldvrede en broederschap. "

Dergelijke waarnemingen zijn er in de bijbel ook. De beroemde ziener en heilige, Vader Baxter, tijdens het schrijven van een commentaar op Mathew 24 en Openbaring (hoofdstuk 6) zegt -

"De betekenis van een paard man met een zwaard in zijn handen is dat zo'n groot man geboren zal worden, die de hele wereld zal een revolutie. Wereld zal de mensheid indrinken spirituele waarden te wijten aan de invloed van de machtige gedachte trillingen van deze geweldige persoon. Enkel voorafgaand aan deze, zal voedsel duurder worden en de mensen zullen zondige acties uitvoeren. De god van de dood zal vernietigen dan bevolkte gebieden via oorlogen, pest, zal tsunami's etc. Natuurrampen hun woede te tonen. De bewegingen van zon, maan en planeten zal zeer nijpend voor de wereld van de mensheid. Op dat moment zal een Goddelijke Macht incarneren. Het zal vrede en menselijke waarden te vestigen in de wereld. "

Er is vrijwel geen verschil voor zover de huidige omstandigheden en dat gegeven in de Bijbel betreft. Er is dus geen reden om te betwijfelen dat een goddelijke macht al geĂŻncarneerd op aarde om een nieuw tijdperk te creĂŤren. Vandaag in het midden van


onrust en turbulentie, de zon van de neo-creatie is helemaal klaar om te stijgen. Niemand kan deze eeuwige rangschikking van Mahakal (Great Time) belemmeren.

Era Transformatie is de fundamentele behoefte van de uren en het is absoluut noodzakelijk. De oude tijd zal zeker worden vernietigd en zal worden vervangen door een heldere nieuw tijdperk. We moeten afwachten en kijken over wie is over te krijgen verpletterd in zijn agitative activiteit en daarmee een partner van slechte zeden geworden. Aan de andere kant laten we zien wie er gaat goede verdiensten bereiken door deel te nemen in deze gigantische taak van het neo creatie.

HOOFDSTUK 5 - NA DE EERSTE Mahabharat, EEN NIEUWE mahabharat SETS IN

"Vierentwintig jaar na India krijgt de vrijheid, zal een krachtige spirituele organisatie komen in de schijnwerpers en het zal de hele wereld zowel materieel als spiritueel te verheffen. Dit Uplifter zal zowel de oprichter en directeur van deze organisatie. Als al zijn gedachten in zijn leven worden gepubliceerd in een boek, zal het meer dan 拢 1000 wegen. De hele wereld zal indrinken zijn gedrags ethiek. India zal het kroonjuweel van de aarde geworden. "

-

ANANDACHARYA

In de maanden december 1962 en januari AD AD 1963, was er sprake van een wereldoorlog. Onder verwijzing naar de 8-planeet Yoga, niet alleen astrologen van India, maar die van de hele wereld verkondigd dat een wereldoorlog zal plaatsvinden in februari AD 1962 Ondanks dit op basis van astrologische berekeningen Acharya Varah Mihir's, in het september 1961 nummer van Akhand Jyoti tijdschrift, had de bovenstaande voorspelling van een wereldoorlog betwist. Ons standpunt werd verder versterkt door de mening van beroemde Yogi Noorwegen, Anandacharya. Hij zei dat

"Ongetwijfeld de 3 e wereld oorlog zal plaatsvinden, maar niet v贸贸r 1995 AD Uptil dan India zal de 6 geworden ste Super Power van de wereld. Net als de Mahabharat oorlog werd


uitgevochten in India, na wetenschappelijke vooruitgang, waarin alle naties van de wereld waren betrokken die goddelijke wapens van brand ed gebruikt, op dezelfde manier de toekomst 3 rd wereldoorlog zal niet alleen te zien van het gebruik van verschrikkelijke chemische en atoomwapens, maar ook andere nieuw uitgevonden degenen die niemand is zich bewust van vandaag. Het betekent dat met behulp van wapens verkregen van andere goddelijke werelden, deze oorlog zal worden uitgevochten. Kernwapens van de aarde zal er bleek uitziet in de voorkant van de bovengenoemde goddelijke wapens. Na deze goddelijke wapens worden gebruikt, zullen ze geen afdruk achterlaten voor de wetenschappers van de aarde om onderzoek studies uit te voeren. Zelfs vrouwen nemen deel aan deze oorlog. "

"Deze oorlog zal vooral worden uitgevochten in AziĂŤ, maar zijn meest bedorven effecten zal worden gezien in Europa en de islamitische landen. De rol van India zal de uiteindelijke beslissing geworden. Aanvankelijk India zal proberen om deze oorlog te stoppen, maar vanwege de houding van China, zullen de mensen niet mee eens. Innerlijk het vuur van de oorlog zal in vuur en vlam worden gehouden door China en nog een ander land zal worden gehouden voor het. De vlammen van de vernietiging als gevolg van deze oorlog zal verspreid dus wijd en zijd, dat alle landen van de wereld zal verzoeken India in te grijpen en weren vernietiging. Alleen dan zal vrede heersen. Na deze oorlog, zal de menselijke cultuur volledig veranderen. Dit alles zal plaatsvinden nadat AD 1995 "

Dat Yogi's voorspellingen, die zijn gegeven in het bovenstaande en de volgende pagina's vermelde regels, was een Indiase geboren in West-Bengalen in het jaar 1883 werd hij Surendranath Baral genoemd. Als gevolg van diepe studie in Calcutta University over onderwerpen zoals de Indische en de Vedische filosofie, een grote spirituele ontwaking vond plaats in zijn psyche. Sinds enige tijd dat hij bepaalde onderwerpen in Calcutta University onderwezen. Hij realiseerde hoed materialistische mannen bezaten heel weinig menselijke waarden. Haar verhouding was als een mosterdzaadje en een berg. Mere materiaal achtervolgingen kan niet geven eeuwige vrede en vreugde. Het is slechts het Eeuwige Goddelijke Macht binnen elk individu dat kan inluiden in eeuwige vrede en vreugde in de wereld. Het is pas wanneer we begrijpen de wetenschap van het bewustzijn dat alle wezens van de kosmos, de aard van de controller van de wereld en zelfkennis en kennis van deze wereld en de volgende doordringt, kan de mens zich zelf-voldaan. In een staat van gebrek mens kan nooit vreugde te bereiken, hetzij in het heden of in de toekomst.

Zo bereiken van zelfontplooiing is de enige evenwichtige doel dat eeuwige vrede geeft. Denken dus dit Yogi begon beoefenen van yoga. Hij studeerde diep Astrologische Sciences, Samadhi (meditatieve trance) etc. Later dit Yogi noemde zichzelf Anandacharya. Hij werd geboren in India en uitgevoerd spirituele praktijken (Sadhana) in Noorwegen. Spreidde hij de wijsheid van de Indiase filosofie in de hele wereld. Vooral was hij een ziener, filosoof, denker en boodschapper van een mens religie. Hij dus bezocht Engeland, Amerika enz. Hij


bereikte bekendheid als een geweldig persoon die de toekomst treffend kon voorspellen. Hij was meer bekend dan andere vooraanstaande futuristen van de wereld, zoals Jean Dixon, Cheiro, Clark, Harare etc. Anandacharya's voorspellingen opgedaan veel bekendheid in Europa en Afrika. Hij teruggeschrokken altijd weg van naam en faam, en toch zijn voorspellingen waren zo correct dat roem volgde hem als een dienaar. Boeken geschreven door Anandacharya zoals "Brahma Darshanam" en "Tattva Jeevanam" (gepubliceerd in New York en Londen) bleek te zijn gewelven van de Indiase filosofie. "Kaal-Chakram" die de sociale toestand van India beschreven in die tijd - vele decennia terug had hij een boek geschreven. Hij voorspelde dat een grote transformatie zal plaatsvinden in India financieel, sociaal etc. Vandaag het feit dat India, is steeds een grote kracht om rekening houden met in de internationale arena is een bewijs van Anandacharya's voorspellingen.

Anandacharya was de eerste persoon die zei dat de weg terug in 1910 - "Mensen moeten omgorden hun lenden voor een 1 ste wereldoorlog. In de laatste week van juli, zal een zeer kleine gebeurtenis de weg voor een oorlog effenen. Later al die landen die gespannen relaties met elkaar te zullen deelnemen aan de oorlog. Deze oorlog zal duren tot november 1918 na Christus en wanneer het zal eindigen, zal de wereldpolitiek gecentraliseerd krijgen op een punt. Zal een organisatie worden opgericht die leidende naties van de wereld zal hebben als de leden. Deze organisatie zal toevlucht nemen tot sluwe tactieken, in plaats van de waarheid en eerlijkheid en daarmee wereldwijd de mensheid hun aanwijzingen niet zal accepteren.

Op dat moment mensen niet veel acht op Anandacharya's voorspellingen. In het jaar 1914 een jeugd van Servië vuurde een kogel op Arch Duke Ferdinand, die de erfgenaam van de Oostenrijkse troon was. Ondanks dit niemand had zelfs een flauw vermoeden dat een wereldoorlog zal stellen inch Binnen een maand Australië aangevallen Hongarije. Bevriende naties aan beide zijden te raakte betrokken in deze oorlog. Deze volken waren Duitsland, Turkije, Bulgarije, Frankrijk, Groot-Brittannië, Rusland, België, Italië, Japan, enz. Dit was een klassieke wereld oorlog. De veldslagen van Mans, Saan en Verdun waren zo angstaanjagend dat mensen haatte van elk moment. Later een Volkenbond werd opgericht. Dus zowel voorspellingen van Anandacharya uitgekomen.

Nu mensen van Noorwegen en Engeland meer aandacht besteed aan Anandacharya. Een speciale vereniging van Britse journalisten ontmoette hem en verzocht hem zijn visie over de toekomst voort te zetten. Anandacharya antwoordde - "Nu maak je klaar voor een 2 e wereldoorlog. In deze oorlog van Duitsland van Hitler en het Russische Stalin zal zo woest vechten, dat de oorlog nog harder zal eindigen. In augustus AD 1945 zal een verschrikkelijke explosie optreden voor de eerste keer in de wereld en in een flits, zullen miljoenen mensen sterven. Alleen dan zal een soort van vrede manifesteren in de wereld. "


Een paar jaar na deze voorspelling in september 1939 na Christus, Duitsland viel Polen. Na deze slag zijn vlammen werden opnieuw aangestoken en nog een wereldoorlog ingesteld inch Op 6 th augustus Hiroshima en Nagasaki (2 steden van Japan) werden aangevallen met een atoombom. Als gevolg miljoenen mensen stierven.

Anandacharya's voorspellingen over Mussolini's dood, en Eisenhower en leiderschap Chroesjtsjov kwam ook waar. Zijn voorspelling over de toestand van de wereld na de 2 e wereldoorlog kwam te waar. Hierna kwam de Ashtagrahi Yoga (astrologische samenvloeiing van 8 planeten). Al Aandacharya's voorspellingen betreffende deze Yoga hebben gekregen in de vorige pagina's van dit boek. Toch is het belangrijkste onderdeel is ten aanzien van wat hij zei in New York. Al zijn citaten werden gepubliceerd in New York, Parijs, Belgi毛, Engeland en Noorwegen etc.

Hij zei - "Aan de ene kant de wetenschappers van de wereld zal zo veel vooruitgang in Material Sciences dat ze zal landen op de Maan en Mars. Zullen politieke inspanningen worden geleverd om nucleair onderzoek belemmeren, maar kleinere landen te proberen en te produceren kernwapens. In een korte tijdspanne zal zelfs verre landen produceren destructieve machines en bommen. Hindoes wonen in andere landen zal worden geconfronteerd met gevaar. Vele naties zullen beledigen hindoes en gooi ze uit hun land. In Sri Lanka en India, zullen vrouwen leiden in de politiek. Snelle veranderingen zullen plaatsvinden in Engeland de politiek. "Zijn voorspellingen over Kennedy en Martin Luther King's dood te bleek waar te zijn.

HOOFDSTUK 6 - EEN BELANGRIJK DEEL VAN ANANDACHARYA's voorspellingen

"Vierentwintig jaar voor de 3 e Wereldoorlog en 24 jaar na het eindigt, zal vol turbulentie voor India. De afgelopen 24 jaar ziet omstandigheden verwant aan die gezien na Mahabharat oorlog. De laatste 24 jaar zal zijn als de dageraad v贸贸r de zonsopgang van een nieuw tijdperk. Ik zal geef mijn lichaam een paar dagen nadat ik mijn vaderland (India) bereiken van zelfstandigheid. Andere mensen zullen zien de buitengewone veranderingen die plaatsvinden in India na het politieke vrijheid krijgt. "


"In mijn land religie zal nemen een gemeentelijk formulier om zo krijgen opnieuw gewekt. Het geboorte nemen zodra vrijheid wordt bereikt. Na 24 jaar in het jaar 1971 in de schijnwerpers als een machtige organisatie zal komen. Aan de ene kant veel veranderingen zullen plaatsvinden in de wereldpolitiek. Binnen het Indiase politiek zal zijn het meest actief. De bovengenoemde organisatie die zal plaatsvinden op de verantwoordelijkheid van religieuze verheffing, zal een nieuwe kaart van de wereld welvaart ontwerpen in deze tijden. De oprichter en directeur van deze organisatie zal een gezinshoofd zijn en roem bereiken als de meest vooraanstaande denker van alle tijden. Hij zal het ontwerpen van een gedrags-ethiek ten aanzien van een individu sociale verantwoordelijkheden en hoe gezamenlijk alle naties van de wereld kunnen vreedzaam leven. Als al zijn leven gedachten in een boek geschreven, zal het boek meer dan £ 100 wegen. Op dat moment mensen zullen vragen in verbazing over wat nodig hebben ze van dergelijke idealistische denken in een materiaal leeftijd? Maar alle ontberingen geconfronteerd na 1995 AD had samen met de wereldoorlog, zal een nieuwe richting te geven aan materialisme. Op dat moment deze gedrags-ethiek, zal worden aanbeden, net als de Bijbel en een engel. Vandaag worden mensen ondergedompeld in het bereiken van materiële doelen, maar na 1995 AD mensen zullen denken over God, ziel, zaligheid en andere spirituele principes. Die staat van India vóór de Mahabharat oorlog verder zal vorderen na deze 3 e wereld oorlog en het zal worden gecontroleerd door deze nieuwe spirituele organisatie. "

"Op dat moment rijke burgers van vreemde landen zullen strijden met elkaar om hun kinderen naar India voor hogere studies. Het belang dat aan Europa en Amerika voor zover hogere studies betreft zal een groot deel te verminderen. Een buitengewone stijging zal worden gezien, tussen de jaren na Christus tot AD 1995 1975, van het aantal mensen leren Sanskriet. India's Science zal ook worden gegeven allergrootste belang internationaal. India zal wapens maken met metalen die nooit zijn gebruikt vóór. Lucht en ruimtevaartuigen worden ontworpen zonder metalen en zij zullen in staat zijn gaan ver weg in interstellaire ruimte en het verkrijgen van belangrijke informatie over het. Indiase zal niet alleen een leider te zijn voor zover de media betreft, maar zal ook sprongen in andere industrieën te bevorderen. Zo India zal niet alleen een wereldleider te zijn voor zover spiritualiteit betreft, maar zal ook leiden in de economische, industriële, sociale, politieke en wetenschappelijke front, net zoals zij heeft gedaan voorafgaand aan de Mahabharat oorlog. "

Shri Anandacharya verliet zijn aardse bestaan na de 2 e wereldoorlog toen India opgedaan politieke vrijheid. Vandaag zijn voorspellingen zijn bleek juist. Geen moet wonderstruck zijn als de 3 e wereld oorlog sets in en dat zijn andere voorspellingen plaatsen AD 1995 uitkomen.


HOOFDSTUK 7 - EEN MESSENGER VAN GOD GEBOREN IN EEN LANDELIJKE FAMILIE

"Een grote ziel heeft reeds de geboorte genomen in een nederige, landelijke familie. Hij zal beginnen, leiden en een gigantische revolutie in de wereld te beheersen. Hij zal de macht van zijn assistenten ook wie verantwoordelijk is voor het transformeren van de huidige vervormde toestand van de wereld zal zijn. "

-

JEAN DIXON

Een 9-jarige Amerikaanse meisje riep haar moeder en andere familieleden en vroeg - "? Kom op, vertel me, wat zal vader te gaan met hem als hij thuis komt" Sinds de familieleden had geen antwoord, vroegen ze dit meisje op te geven het juiste antwoord. Het meisje genaamd Jean Dixon zei - "Een mooie witte hond." Op dat moment iedereen nam dit antwoord als een grap. Wie zou weten wat Jean Dixon's vader was het kopen op een plek die 10.000 mijl afstand?

Toen Jean Dixon's vader thuiskwam, was iedereen verbaasd om hem te zien een witte hond mee te nemen. Op dat moment dat Jean Dixon sprak over de witte hond, juist op dat uur, 1000 mijl afstand, haar vader was de aankoop van dit witte hond. Haar vader eens met wat Jean had gezegd en dus iedereen was verbaasd over hoe Jean wist over een incident met 1000 mijl afstand. Er zijn zo veel feiten en voorschriften in deze wereld, die ondanks het feit dat subtieler dan de subtiele aard van alle materiĂŤle objecten, die zo eenvoudig kunnen zijn op de bruto-niveau dat door het verder evolueert de mens kan bewijzen dat hij een levend wonder zijn. Ze vroegen Jean over dit. Jean Dixon zei - "Ja, ze bestaan en waarom niet? Onze ziel is dat erg principe. Het is alles doordringende en kunnen 'zien' en 'horen' alles in de wereld. Omdat onze psyche is besmet we falen om het goddelijke licht van onze ziel waarnemen. Als deze smetten worden vernietigd mens kan zien en weten zichzelf en de toekomst, net als een wiskundige berekening. "

Dit meisje heet jean Dixon, die bekendheid in Amerika en de hele wereld bereikte, maakte andere voorspellingen over belangrijke gebeurtenissen die zou gebeuren in de wereld. Door te bewijzen haar voorspellingen om waar te zijn, Jean Dixon wilde ook de nadruk leggen op het feit dat de mens is niet alleen een orgaan dat bestaat uit vlees, bloed, biochemische


enz. maar dat hij bezit goddelijke heerlijkheden die zijn een bewijs van deze spirituele identiteit.

Jean Dixon had geweldige vaardigheden van het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen in een meditatieve staat. Een paar dagen later gaf een zigeunerin Jean een kristallen bol. Jean Dixon voortaan gebruik gemaakt van deze kristallen bol voor het maken van apt voorspellingen.

Op zeer jonge leeftijd, Jean Dixon bereikte roem en glorie. Een dag een filmactrice vol van mislukking en wanhoop, benaderde Jean Dixon en zei: - "Moet ik doorgaan met mijn acteercarrière of open een school? ? Die zal worden van groter voordeel voor mij "Jean glimlachte en zei -" Zuster, de mens is vrij om te handelen op de manier die hij wil. Hard werken kan de lijnen van het lot te veranderen in iemands handen. Als je intense inspanningen, kun je slagen in je carrière als acteur. "Dat actrice genaamd Maria Drosup was onder de indruk van Jean's advies. Vandaar werkte ze heel hard in haar acteercarrière en behaalde veel succes. Die dag brak aan toen Maria Drosup werd hoofdrolspeelster America's.

Een paar dagen later een andere actrice genaamd Miss Lombard bezocht Jean Dixon. Jean op het zien van deze actrice zei - "Miss Lombard! Indien u wenst om uw leven te redden, niet reizen in een vliegtuig voor 7 weken. Als de omstandigheden dwingen je om te reizen, te doen met de auto of de trein. "Na 3 weken, Miss Lombard reisde in een vliegtuig. Terwijl hoog in de lucht, het vliegtuig in brand vloog en landde met een crash op de grond. Miss Lombard ook stierf in deze vliegtuigcrash. "

Jean Dixon trouwde op de leeftijd van 21 jaar. Op een dag stopte ze met haar man van het reizen in een vliegtuig en in plaats daarvan vroeg hem om te reizen met de trein. Haar man was zich goed bewust van Jean's vaardigheden om het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen. Net als een toegewijde leerling fungeert als per de wijze raad van zijn leermeester, zo ook Jean's man volger advies van zijn vrouw en dus met de trein. Later op de avond, nieuws verspreidde zich als een wild vuur, dat het vlak waarin Jean's man was om te reizen, heeft een ongeluk gehad. Dus iedereen was verbaasd door Jean's vooruitziende blik. Jean's echtgenoot heel harte bedankte zijn geliefde vrouw te redden van zijn leven.


Jean Dixon werd eens uitgenodigd voor een goed doel partij op Selgrave. President Truman was op dat moment de vice-president van Amerika. In een goed humeur, Truman vroeg jean Dixon - "Je bent een grote toegewijde van God. Kunt u mijn toekomst te voorspellen "Jean Dixon met een glimlach zei -"? Zeer binnenkort zult u president van Amerika te worden. "In een paar dagen Truman werd wel president van Amerika en hij stemde -" Er is geen andere optie, maar om die geestelijke accepteren bevoegdheden zijn krachtiger en in staat dan materiĂŤle bevoegdheden. "Hele Amerika was wonderstruck met een capaciteit Jean's om toekomstige gebeurtenissen voorspellen. Een dag in het jaar 1944, President Roosevelt nodigde Jean Dixon naar het Witte Huis en zei: - "Vertel me Jean! Hoe lang duurt het voor mij om mijn taken te vervullen "Naar een serieuze toon Jean zei - '? Meneer de president! Ik vind het jammer om te zeggen dat je niet zal leven voor heel lang. "Roosevelt was geamuseerd om dit antwoord te horen, maar toch in een paar dagen stierf hij. Per Jean's voorspelling Roosevelt stierf als gevolg van een bloedstolsel breuk in de hersenen.

Jean Dixon vast van overtuigd dat spiritueel gevorderde mensen kunnen niet alleen informatie over een persoon te krijgen, maar ook dat van alle wereld bewegingen, evenementen en activiteiten. Zulke mensen deze macht van hen voor iedereen en iedereen pronken nooit. Als de dagen voorbij dat ze vooruit meer en meer geestelijk en zij verzamelen zoveel ziel kracht die alle toekomstige gebeurtenissen bekend geworden voor hen. Afgezien van dit zulke grote mannen kunnen ook de vorm van de eigen toekomst te veranderen en dat van de gebeurtenissen in de wereld. Dit alles kan gedaan worden op basis van hoeveel geestelijke kracht is verzameld in een individu.

Bovenstaande observaties werden in een bijeenkomst van diplomaten aanvaard. Generaal Agent van India, Shri Girijashankar Bajpai regelde een lunch partij. Col Nawabzada Sherali te gaan naar dit feest samen met Jean Dixon. Sherali vroeg Jean Dixon - "Madam! Kun je mijn toekomst voorspellen "Na een oogenblik zei Dixon -" Oh ja! Op 2 nd juni 1947, zal India worden opgedeeld in 2 landen. Je gaat naar dat land waar moslims zullen verblijven. "

Op 2 nd juni 1947, vroeg in de ochtend, Col Sherali belde Jean Dixon en zei: "Uw voorspelling onjuist was." Jean Dixon zelfverzekerd antwoordde: "Heer! Een bijwerking kan een flits van een seconde. De hele dag nog steeds te passeren. .! Dus even geduld aub "Truly op 3 rd juni 1947, toonaangevende Amerikaanse kranten schreven in hoofdletters "India is verdeeld in India en Pakistan". Had samen met het de legers ook werden verdeeld. Deze Col Sherali werd overgebracht in Pakistan.


Eenmaal in de avond in het jaar 1947, was er een discussie over politiek in Jean Dixon's huis. Zelfs de naam Gandhi's werd opgenomen. Plotseling Jean Dixon waarschuwde iedereen, "Het lijkt alsof Gandhi wordt vermoord binnen 6 maanden." Truly op 30 ste januari 1948 AD Gandhiji werd vermoord. Op dezelfde manier werd Jean Dixon bang dat president John Kennedy zou worden vermoord in 1963 AD Op een dag bezocht ze Kennedy's vriend Heloni en zei: - ". Gelieve te overtuigen Kennedy om al zijn reisplannen voor de komende dagen te annuleren" Voorheen haar voorspelling dat Kennedy zou president van Amerika te worden in het jaar 1956 was uitgekomen. Terwijl voorspellen dood van Kennedy, Jean Dixon zei ook de naam van de moordenaar zou beginnen met "O" en eindigen met "D". Later iedereen zag dat Kennedy werd vermoord tijdens het reizen in Texas en de naam van de moordenaar was Oswald.

Het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen betekent dat we in contact staan met een goddelijke kracht. God is alomtegenwoordig en alwetend. Hoe meer ziel van een individu opgaat in de kosmische ziel (God), hoe meer men kan verleden en toekomstige gebeurtenissen te zien. Over het algemeen mensen hebben intense geloof in spirituele krachten die helpen bij het bereiken van de capaciteit van het voorspellen van de toekomst. Daarom moet men diep beseffen dat als deze macht wordt misbruikt, kan het iemands materiële en spirituele ondergang te creëren. Als iemand gebruik maakt van de kracht van het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen voor materiële naam en faam, zal het iemands ziel kracht uitputten en zo onze ondergang te creëren. Daarom Indiase yoga geschriften ten strengste verbieden ons om onze spirituele krachten bereikt via yoga of andere spirituele praktijken pronken. Wonderen soms echt ten goede aan mensen, maar als het verhoogt onze ego, zeker weten dat onze ondergang is om de hoek. Aanvankelijk Jean Dixon's voorspellingen over het algemeen kwam waar, maar in de tweede helft van haar leven, haar voorspellingen waren ingevuld. Mevrouw Ruth Montgomery, schrijver van de geschiedenis van Jean Dixon's voorspellingen aanvaardt in haar boek "Gift of Prophecy ', dat 30% van Dixon's voorspellingen later bleek vals te zijn.

Ondanks dit, Jean Dixon, door de toekomst te voorspellen bewees dat de mens niet alleen een materieel wezen. In feite is de mens is voornamelijk geestelijke en deze spirituele krachten kan sterk worden gebruikt voor het welzijn wereld. Vele voorspellingen eerder op, net als de Russische ruimteschepen zonder een astronaut bereiken interstellaire ruimte, Eisenhower wining verkiezingen, Chroesjtsjov's ondergang, China steeds een communistisch land en Shastriji steeds premier na Nehru, juist waren. Dit bewijst dat echt zo'n geestelijke kracht in alle menselijke wezens, die alwetend bestaat. Onlangs gebeurtenissen voorspeld door Jean Dixon eerder, net als de Republikeinse Partij wining verkiezingen in de VS en China aanvallende Rusland, kwam uit.


Jean Dixon heeft ook voorspeld dat de veranderingen zullen plaatsvinden in de wereld. Red China zal een Germs oorlog beginnen en zal ernstige situaties in de wereld te creëren. Regelingen van moord op vooraanstaande politici van vele volken zal worden ontworpen. Interstellaire reis zal blijken te zijn een groot succes te zijn. Mensen zullen meer vertrouwen in religie en God te hebben. Als gevolg van hun materiaal overtuiging zal een ommekeer ondergaan. Een andere voorspelling is - "In een bepaald land van Azië (India kan zijn), zal een grote ziel worden geboren in een landelijke familie. Hij zal beginnen, sturen en te beheersen een Super Spirituele Revolutie. Hij zal worden bijgestaan door zijn assistenten, die de huidige vervormde toestand van de wereld zal transformeren. "

HOOFDSTUK 8 - DE HELE WERELD IN AD 1999 ZAL ZIJN TOTAAL VERSCHILLENDE

"Zo'n persoon is bevallen wiens ziel kracht, die door hemzelf op zijn eigen, gelijk aan de kracht van een zeer machtige natie zal zijn genomen. Hij zal een gedrags-ethiek voor de wereld die een taal, een cultuur en een religie omvat het ontwerp. "

- ANDERSON

"Vandaag niemand aandacht voor de verschrikkelijke invloed van kernwapens, maar binnen 3 jaar vanaf nu, hetzij China of Rusland zullen experimenteren met kernwapens in Siberië. Als gevolg dat het land zal ontploffen. (Men moet er rekening mee dat Siberië is die regio die veel straling uitzendt). Vandaag de aarde is als een bol, maar ten gevolge van explosies zijn effect op zijn interstellaire pad van de revolutie zal zijn als een gescheurde rubberen bal. De zee zal stijgen hoog, zal warmte vergroten in de wereld en hoewel de aarde niet zal worden in stukken gebroken, wijdverspreide aardbevingen, stormen, overstromingen en epidemieën zullen miljoenen mensen te doden. "

"Amerika's conditie zal nijpend geworden. Tot 1980 AD China zal aanvallen 2 grote steden van de VS met kernwapens die vreselijke woede in Amerika zal uitlokken. Rusland en Amerika zal dus verenigen als om China aan te vallen en volledig te vernietigen. Zeer weinig mensen van China zal overleven en zij zullen worden beschermd door India. Dit zal de 3 worden genoemd derde wereld oorlog en zal de laatste oorlog op aarde. Deze oorlog zal


alle terroristische landen, individuen en krachten te vernietigen en daarmee een wereld organisatie zal iets op de lijnen van de UNO worden vastgesteld. "

De bovenstaande voorspellingen zijn gemaakt door een grote Amerikaanse futurist waarvan slechts 3% voorspellingen vals waren. De resterende 97% voorspellingen waren cent procent waar. Mevrouw Jean Dixon en Prof Cheiro zijn de meest bekende persoonlijkheden van Amerika en Europa, die treffend kon voorspellen de toekomst met de hulp van hun Extra Sensory Vermogen (ESP). De dichter Tennyson van het Victoriaanse tijdperk was ook een grote ziener. In die tijd toen niemand wist van vliegtuigen, reis naar de Maan en kernwapens, Tennyson schreef in zijn poĂŤzie - "Deze wereld is zo wijdverbreid dat alleen de tijd kan meten. Mijn ogen zijn overstijgen de grenzen van kosmische tijd en kan dus de verafgelegen toekomst te zien. Ik kan zien dat de sociale arena van de wereld wijdverspreid is geworden en materialen worden vervoerd van de ene plaats naar de andere via de lucht. Man reist in de interstellaire ruimte en heeft andere planeten bereikt. Deze ruimte ambachten dragen enorme cirkelvormige wapens van vuur. Deze wapens aanval aarde, die resulteert in een blauwe wolk rook hangt boven de hemel. Intense hitte van het zuiden manifesteert als wolken en verspreidt in de hele wereld. Deze vlammen verbranden alle vlaggen van de wereld in de as gelegd. Een wapenstilstand is definitief en dus verklaard wereld de mensheid leeft in vrede en vriendschap. "

Vandaag Tennyson's voorspellingen worden bewaarheid. We zijn allemaal reizen in vliegtuigen. Menselijke wezens hebben al reisde naar de maan. De mens is begonnen met het onderzoeken in de interstellaire ruimte. Een atoombom al is gebruikt en de rook was donkerblauw van kleur. Op het moment dat Tennyson maakte deze voorspellingen waren er geen dergelijke bewijzen beschikbaar. Vandaar dat onmiddellijk mensen geloofden hem niet. Geen wonder dat de levens van mensen in die tijd niet werden omgevormd voor het beter.

Voorspellingen in 2 coupletten voor het artikel, werden gegeven door dergelijke vooruitziende persoon die correcter dan die gegeven door Jean Dixon, Cheiro en Tennyson waren. Mensen zijn getuige van zijn voorspellingen komen waar ontelbare keren die werden gemaakt ten minste 1-2 jaar van tevoren. Deze astroloog werd in het jaar 1910 werd hij Anderson genoemd geboren in Iowa (Amerika). Eigenlijk Anderson was eerder bekend om zijn lichamelijke kracht en verbazingwekkende exposities van diverse oefeningen. Ondanks dit zijn goddelijke oog was krachtiger dan zijn lichaam. Zeer zelden deed zijn voorspelling verkeerd schakelen. Als gevolg niet alleen Amerikanen, maar ook zakenmensen, filmsterren, politici en industriĂŤlen van andere naties te ondervraagd Anderson over hun toekomst.


Een dag op de leeftijd van 8 jaar, Anderson speelde in de salon van zijn huis. Op dat moment de 1 ste was wereldoorlog op. Anderson's broer Nelson had het Canadese leger zich als een kapitein. Nelson's foto werd geplaatst op de muur. Anderson gevangen zijn moeders hand en leidde haar naar de salon en zei: - "Zie moeder, is broer van Nelson's gezicht gewond door een kogel en is dood neer op de grond gevallen." Moeder van Anderson's boos zei - "O, dwaze kind, nooit weer volslagen zulke slechte dingen. "Ondanks dit, Anderson bleef hetzelfde zeggen. Twee dagen later kregen ze een telegram uit Canada die zei dat op 1 ste november 1918 AD Nelson overleden als gevolg van een schotwond. De hele familie was vol van verdriet en toch waren verbaasd over deze wonderbaarlijke voorgrond zien van Anderson.

Daarna Anderson voorspelde toekomstige gebeurtenissen in de levens van zijn buren die absoluut waar was. Vanaf toen wist over de mensen hem om een grote ziener van de toekomst. Anderson's familie stuurde hem naar een ijzermijn om daar nemen van een baan. Zijn familieleden deed dit zodat mensen niet zouden veel aandacht besteden aan verbazingwekkende krachten van de toekomst te voorspellen Anderson's. Maar deze job niet lang duren. Anderson verliet de baan zeggen - "Ik ben een bevrijde ziel. Ik heb yoga kwaliteiten. Ik kan nooit gebonden door de verlokkingen van materialisme, rijkdom, contant geld enz. "Hij reisde later over de hele wereld in een koopvaardij schip.

Op dat moment dat hij zijn lichaam zo krachtig dat mensen zeiden hadden gebouwd "Anderson is inderdaad een grote Yogi van een vorig leven. Alle kracht van Yoga verzameld door hem in vorige levens wordt gezien in dit leven. "Anderson niet veel acht op dit ontzag van mensen en toch heeft hij aanvaard dat elk individu heeft een enorme spirituele kracht in zijn innerlijk, zij het in een latente staat. Als de mens imbibes zelfbeheersing, hard werken, oefeningen en yoga praktijken, verbazingwekkende krachten zal manifesteren in zijn lichaam. Als men zuivert iemands Extra Sensory Potential (ESP), gigantische taken die zijn wonderen voor leken, kunnen uitgevoerd worden in het dagelijks leven.

Als jonge man, Anderson succes exposeerde zijn lichamelijke kracht. Hij zou een ijzeren plank gelegd op zijn brede schouders en vraag 15-20 mensen op te hangen aan het zonder hun voeten de grond raken. Hij kon een zware auto tillen met zijn handen. Veel een keer stopte hij een snel rijdende auto met zijn handen en de auto zou niet vooruit zelfs een centimeter. Hij was een grote exponent van de Japanse Martial Arts genaamd Judo. Zodra hij verzamelde vele stieren in zijn ranch en verklaarde dat hij zou worstelen met deze stieren. Duizenden toeschouwers verzamelden er voor deze worstelen periode te zien. Velen van hen stellig zei dat Anderson zal sterven. Zodra ze zag Anderson gooien gek, boos stieren op de grond met gemak, mensen beseften zijn ware lichamelijk zou kunnen.


Op de leeftijd van 60 jaar ook, rechtte hij een gebogen buis van ijzer met zijn blote handen. Mensen vragen zich af hoe Hanumanji (Indiase epos Ramayan) droeg een reusachtige berg op zijn schouder. Vandaag Anderson heeft bewezen dat zelfbeheersing, pure eetgewoonten, seksuele onthouding en yoga praktijken alle latente krachten ontwaken in iemands lichaam. Hij altijd verlangde naar India te reizen en te studeren yoga en astrologie. Aangezien de omstandigheden waren niet bevorderlijk, kon hij nooit voldoen aan deze vurige wens van zijn. Ondanks het belang van deze Anderson in de Indiase filosofie en religie nooit afgenomen. Hij vervulde deze wens op vele andere manieren.

Met betrekking tot de 2 e wereldoorlog, Anderson verklaarde, "Rusland en Amerika zullen zich verenigen in deze oorlog, maar later op vijandschap zullen opduiken tussen deze 2 landen." Als deze profetie werd gedaan, Rusland en Duitsland hadden al een band van vriendschap ontwikkeld. Vandaar betaalde niemand aandacht aan Anderson's profetie. Toch leert de geschiedenis ons dat Rusland en Amerika eensgezind vochten de 2 e wereldoorlog. "President Roosevelt zal niet meer opnieuw te winnen als president van Amerika. V贸贸r de maand mei AD 1945, zal hij sterven. "Echt Roosevelt werd ziek en stierf kort als resultaat. "Na de dood van Roosevelt, een leger generaal van Amerika zal president van Amerika te worden." Waarlijk Eisenhower, die generaal van de Geallieerden was het leger werd president van Amerika. Truly "Naar AD 1947, zal een belangrijke natie van Azi毛 vrijheid van de Britse overheersing te krijgen." India onafhankelijk werd in het jaar 1947

Na de jeugd, Anderson's roem als een grote prophesizer gewaxt meer en meer. Eenmaal mei AD 1945 hijzelf bezocht de redacteur van een Amerikaanse krant genaamd "Walker Land Messenger" en zei: "Op 8 ste augustus zal een vreselijke incident voordoen dat volledig zal veranderen de toestand van de oorlog gevoerd met Japan. Door het 18 ste augustus de oorlog zal worden aangegeven als u klaar bent. "De redacteur heeft nota onderaan deze profetie, maar hij geloofde niet dat het een geweldige deal.

Achtste augustus was die gruwelijke dag dat Hiroshima werd aangevallen met een atoombom. Als gevolg duizenden mensen stierven en velen werden ernstig gehandicapt. Aldus Anderson's profetie was absoluut correct. Deze bliksemschicht als aanval verbrijzeld Japan zeer nastily. Japan zich over en dus op 18 e augustus de oorlog eindigde.

Na deze, Anderson gaf profetie毛n over de neger leider, Martin Luther King en de dood van Robert Kennedy. Deze profetie werd ook bleek waar te zijn. Hij gaf een gouden kans om


een pers verslaggever genaamd Warren Smith, een profetie over Martin Luther King's moord te schrijven. In dat artikel is de naam ingehouden en in plaats daarvan de persoon die werd beschreven als een neger leider. Dit duidelijk wees naar Martin Luther. Op dezelfde manier als later, Anderson weer voorspeld dat men meer Negro leider zal worden vermoord, iedereen zei dat het een vergeefse profetie. Maar toen op 22 nd AD juli 1969, Martin Luther King's broer, ds. William King's dode lichaam werd gevonden drijvend in een meer, mensen beseften dat de bovenstaande profetie was absoluut waar.

Anderson krijgt volledig krediet voor Amerika adviseren voorzichtig te zijn, terwijl de behandeling met Chinese mensen. Anderson zei - "Chinese burgers zullen hun netto van sluwheid in de hele wereld te verspreiden. In een ondergrondse manier zullen ze samenspannen tegen Amerika en bij het Centraal Bureau zal onderzoeken, zal worden vastgesteld dat het bestaan van de Chinese bevolking in Amerika is niet zonder risico. "

Een paar dagen later, de Amerikaanse regering benoemde een onderzoeks commissie omdat ze moe waren bij de rellen die plaatsvinden in Amerika. Haar directeur was de heer Hoover en hij schreef een verslag in AD 1969 Zijn waarnemingen waren heel erg in lijn met Anderson's profetie.

Aangezien veel tijd is verstreken sinds de bovengenoemde incidenten plaatsvond, wordt het niet meer gegeven te veel belang. Nu zullen we licht werpen op voorspellingen gemaakt met betrekking tot gebeurtenissen die upto AD 2000 had plaatsgevonden, die het lezen waard en overweegt bij zijn.

In een van zijn grote profetieën had Anderson gewaarschuwd dat de jaren 1970, 1971, 1972 AD zou vernietigend voor de hele wereld te bewijzen. Meest bevolkte land van Azië (China) zal gevaren creëren en daarmee Amerika en Rusland zullen de handen ineen om China te overwinnen. In islamitische georiënteerde landen, waaronder Arabische landen, zullen intra revoluties plaatsvinden en veel bloed loods zal worden gezien. Dergelijke gevechten zal upto AD 1980 blijven Tijdens deze tijden van het leven van alle politieke heersers (van alle landen) zal in gevaar en hun leiderschap zal afnemen. De gewone man zal meer belang aan echte, eerlijke en spirituele leiders, zelfs als ze zijn zeer klein in materiaal gestalte te geven. In sommige landen is er een mogelijkheid van wonderbaarlijke krachten manifesteren voor de vernietiging van het kwaad burgers. Tijdens deze tijden de religieuze invloed van een persoon geboren in een klein dorp van India zal niet alleen vergroten in India, maar ook in de hele wereld. Deze persoon zal de grootste boodschapper van God in de wereldgeschiedenis geworden. Hij zal zoveel collectieve kracht bezitten, alles verzameld op zijn eigen, waar geen van de overheid in de wereld zal bezitten. Hij zal alle politieke


grondwetten van de wereld om te zetten in een wereld menselijke constitutie die een enkele taal, een natie, een hooggerechtshof en een vlag in de hele wereld zal ontwerpen. Dit zal resulteren in mannen competiting met elkaar voor zelfbeheersing, vroom gedrag, rechtvaardigheid, ethiek, opoffering en vrijgevigheid. De belangrijkste pagina's van alle kranten zullen artikelen over service aan alle wezens, verzaking, durf en vrijgevigheid te drukken. Bij het lezen van deze wereld de mensheid zal een leven van heilige idealen indrinken. Moord, rellen, diefstal, terrorisme, gebrek aan ethiek, etc. zullen worden afgeweerd van hun wortels. Tegen het jaar 1999 AD het hele gezicht van de wereld zal veranderen en voor duizenden jaren daarna, zullen de mensen leven in vrede en harmonie. "

Anderson zei verder - "Dat religie en cultuur, die kan zelfs niet worden gedacht door bewoners van de wereld van vandaag, zal in de toekomst krijgen gevestigd in de hele wereld. Deze religie en cultuur zal zijn dat van India en deze boodschapper van God zal ook een Indiase zijn. Op dit moment is hij het leggen van de fundamenten van een dreigende wereldrevolutie.

Jean Dixon heeft ook een soortgelijke profetie die is toegelicht in dit boek gemaakt. Op deze manier dezelfde profetie die door 3 vooraanstaande zieners van de wereld vertelt ons dat Era Transformatie ons heilig verlangen van de almachtige Heer. Niemand kan daartegen te verzetten. Dit tijdperk zal zeker ten goede veranderen en niemand mag twijfelen.

HOOFDSTUK 9 - een profetie OVER INDIA ZIJN DE LEIDER VAN NEO SCHEPPING

"Een licht stijgt hoog. Het zal de sfeer te zuiveren en vernietig de geestelijke smetten en de zonden van de wereld de mensheid. De wereld zal worden verenigd als een natie en vreugde en vrede zal eeuwig in de hele wereld worden opgericht. "

-

GERARD Chrisey


"Uw belangstelling pronken van wonderen is tanende en u denkt dat Extra Sensory Powers (ESP) en de goddelijke energie mag alleen gebruikt worden voor het welzijn wereld. Vandaar kunt u ons zeker vertellen of elke verandering mogelijk is in de materialistische houding van de wereld die gevaarlijk wordt verspreidt in de hele wereld? Wanneer zullen politieke fraude sterven een eeuwige dood? Is het mogelijk dat alle volken zullen instemmen met de ontwapening voorstel? Zal de wereld te verenigen als een natie? Zal het communisme verspreid in de hele wereld? Zullen al deze veranderingen plaatsvinden in een zeer korte tijd? "

Een grote politieke leider van Holland ooit gevraagd een beroemde ziener van zijn land, Gerard Chrisey, om de bovenstaande vragen te beantwoorden. In India is het heel gebruikelijk dat mensen geloven in voorspellingen, maar Holland is mogelijk dat zeldzame land van de wereld die hulp van gerespecteerde zieners / futuristen van hun land neemt om hen te adviseren ten aanzien van taken met betrekking tot politiebureaus, parlementen en andere acties van de regering zijn. In ons land (India) kan iedereen Extra Sensory Potential (ESP) via een hoge genivelleerd ascese en spirituele praktijken te bereiken. Deze methode is niet gevonden in enig ander land van de wereld. Ondanks dit, vanwege Gods genade, zulke zielen belichamen in verschillende landen waarvan de voorspellingen meestal uitkomen. In deze eeuw (20 th ), niet alleen in Nederland, maar nagenoeg in heel Europa, Gerard Chrisey werd gezegd dat de grootste foreteller van de toekomst. Zeer zelden werden zijn profetieĂŤn bleek verkeerd. Gerard Chrisey werd geboren in een joodse familie van Holland.

Zodra een Amerikaanse professor telefonisch ondervraagd Chrisey - "Mijn dochter is plotseling vermist. U weet heel goed dat kinderen de appel van de ogen van hun ouders. Mijn geest is gespannen omdat mijn dochter is niet aan mijn zijde. Haar opleiding ook is aangetast. Zult u mij alstublieft vertellen over haar verblijfplaats? "

"Veel een keer onze geest wordt eigenzinnige en geagiteerd. Aldus is het moeilijk om zelfs voorkomende situaties begrijpen. Uw probleem vereist dat ik focus al mijn gevoelens op een punt en duik diep in mijn psyche. Het is pas dan dat mijn ziel zal contact met subtiele vibraties. Momenteel Zelf ben ik betrokken bij een problematische situatie. Morgen om deze tijd zal ik uw vraag beantwoorden. "Na het beantwoorden dus Chrisey losgekoppeld van de telefoon.

Op de volgende dag op dat uur, de Amerikaanse professor gezeten 5.000 mijl afstand van Holland pakte de telefoon en hij besefte dat het was Gerard Chrisey rinkelen hem uit Holland. Gerard zei - "Je dochter was in een kliniek en van daar kwam ze aan de rand van een beek. Deze stroom dient dicht bij een kliniek. Ze zat in een boot en bereikte de andere


kant van de beek. Daar zag ze een grote rode auto. Uw dochter zat in die auto en ging weg. Maak je geen zorgen, je dochter is prima en binnen 6 dagen zal ze terugkeren naar uw huis. " AUTEUR: Shriram Sharma Acharya oprichter van de International Gayatri Familie was een groot Yogi ziener en incarnatie van God, die volumes van wetenschappelijke literatuur schreef vooral over geestelijke onderwerpen voor de wereld van welvaart en vrede. Voor meer wetenschappelijke literatuur e pls bezoek http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org en http://www.awgp.org/ BESCHRIJVING: Gratis ebooks op Chakra Meditatie-ESP, Nirvikalpa Samadhi of Thought Gratis Trance, bereiken RidhiSidhis of goddelijke energieën, toekomstige wetenschappelijke Religie, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga gecorreleerd aan Neurowetenschappen-ESP, Endocrinologie, anatomie, psychologie en sociologie voor 1) materiaal en geestelijke welvaart en 2) het verenigen van de wereld vreedzaam als een familie. Ours is een strikt niet-commerciële website die gericht is op het realiseren van de eeuwenoude droom van grote leiders en denkers van de wereld: Een mooie wereld zonder grenzen. KEYWORDS: Kundalini Yoga Gayatri e-books ultra sound telepathie parapsychologie metafysica nirvikalpa Samadhi vervuiling yoga tantra films internet hypnose ecologie astrologie ayurveda kalki bioelektriciteit operatie lasers ozon radar spanning creativiteit archeologie Indusbeschaving oliecrisis voedselschaarste tsunami biografie Guru wereldvrede geest psyche god zenuw subtiele bewustzijnsziel goddelijke trance endocriene klieren ESP Chakra plexus meditatie concentratie intellect profetie dacht denken Cheiro Nostradamus Aurobindo zaligheid hersenen Veda zon zonne-energie heilige pure zintuigen Prana Avatar Upanishad lichtcel hypothalamus hypofyse transformatie futuristische voorspelling slangenkracht leven de menselijke ethiek integriteit karakter vagus Tantra Mooladhar atoom neutron proton

Zelfs na 6 dagen de dochter van de professor kwam niet terug. De professor kwam de kamer waar zijn telefoon werd geplaatst en dacht aan bellen Chrisey. Terwijl hij hief de telefoonhoorn en tegelijkertijd zijn hoofd hief, zag hij zijn dochter zit op de bank voor hem. Hij vroeg zijn dochter over hoe ze erin geslaagd om te verdwijnen? Antwoord zijn dochter precies overeenkwam met de profetische beschrijving van Chrisey gegeven eerder op. De Amerikaanse professor verbazingwekkend afgevraagd over de vraag of een mens kan zien en horen dingen die plaatsvinden in elke hoek van de wereld zonder de hulp van wetenschappelijke apparaten? Als hij Indiase filosofie had gelezen, zou hij hebben geweten dat elk individu een latente kracht van de ziel binnen zijn wezen. De Heer heeft gegeven meewarig ons mensen, een veelzijdige machine dwz ons lichaam die zo treffend wordt gebruikt, kan ons helpen om te zien niet alleen ver weg objecten, maar ook de subtiele wereld. In feite mens God te worden, wat het ware doel van het menselijk leven.

Chrisey is het bewijs van dit feit. Ontelbare keren gaf hij profetieën die werden bleek later waar te zijn. Zodra zoon van een zekere gentleman's ontbrak. Hij toonde foto van zijn zoon te Chrisey. Chrisey zei - "Ik zie water rond die zoon van u uit alle richtingen. Het lijkt alsof je zoon is verdrinken in het water. "Chrisey werd het gelijk, omdat de volgende dag dode lichaam van de gentleman's zoon werd gevonden drijvend in een rivier dicht bij.


Een dag een dame vroeg Chrisey - "Vertel me iets over een heel ver verleden gebeurtenis in mijn leven toen je gewoon een klein jongetje." Chrisey antwoordde - "Op een dag in het verleden om de velden met je vrienden was gegaan. Tijdens het wandelen, je kwam over een plant die doornen had. Een vriend van jou duwde je en je viel op deze plant. Een doornige steel doorboord je buik. Deze wond op je buik een stempel die zelfs kan worden gezien vandaag. "

Die dame is overeengekomen dat de bovengenoemde incident 27 jaar terug had plaatsgevonden. Op dat moment was ze een 12-jarig meisje. Op 13 th September AD 1960 een belangrijk incident vond plaats in het leven van Gerard Chrisey's. Een priester kwam naar Chrisey ontmoeten en vroegen hem naar een vermiste jongen. Er was niets nieuws over het nog Chrisey zei, "Deze jongen is snel fietsen in een jungle." Meteen na dit te zeggen Chrisey gezwegen. Het leek alsof hij was diep in gedachten en dus vroeg de priester - "Waarom heb je stoppen met spreken? Vertel me meer over deze jongen. "

Na diep ademhalen, Chrisey zei - "Er is niets meer aan toe te voegen. Een lange, forse man achter deze jongen. Zijn haar is zwart. Op korte afstand van dat gebied hij de jongen heeft vermoord en heeft dode lichaam van de jongen daar begraven zichzelf. "Chrisey gaf een nauwkeurige omschrijving van de locatie waar de jongen werd begraven. Als mensen bezocht die plaats, zagen ze dat Chrisey de profetie waar was cent procent. Zelfs de mortem report post overeengekomen met Chrisey en zei dat inderdaad de jongen werd vermoord.

Dr Tanfay, een onderzoeker op het gebied van parapsychologie, was in die dagen het bestuderen van de oorzaken van Extra Sensory Vermogen (ESP). Hij riep Chrisey een dag en leidde hem naar een plaats waar een bijeenkomst zou plaatsvinden van de volgende dag. Het podium was opgezet en stoelen netjes geregeld voor het publiek om op te zitten. Dr Tanfay stond naast een stoel en vroeg - "Chrisey, kunt u mij vertellen wie zal zitten op deze stoel in de vergadering van morgen?"

Chrisey antwoordde - "Een dame zal zitten op deze stoel." Toen beschreef hij die dame die tegelijkertijd werd opgenomen op een cassetterecorder. De volgende dag gebeurde het zo dat een dame had zitten op die stoel. Toen de dame werd ondervraagd over wat Chrisey eerder had gezegd over haar, stemde ze helemaal mee. Dr Tanfay werd sterk be誰nvloed door deze incidentie. In werkelijkheid was Dr Tanfay grotendeels verantwoordelijk voor de naam en faam Chrisey bereikt in de hele wereld.


Chrisey begon nu het oplossen van veel ingewikkelde politieke, sociale en educatieve problemen. In de mate dat de Archeologische afdeling te vroeg om Gerard's hulp. Dr Walcot Utecher, een geoloog van Johannesburg University, vond een stukje bot in een grot van Zuid-Afrika genoemd Cannibal. Het bot leek erg oud, maar geen van de wetenschappers konden ontcijferen over welke tijd / leeftijd het toebehoorde aan. Dr Tanfay geadviseerd deze onderzoekers aan Chrisey's hulp te nemen. Chrisey, na het aanraken van dat stukje bot beschreven een tijdperk en tribale organisatie van ZuidAfrika, die de mens geofferd als een aanbod van aanbidding aan hun godheid. Chrisey zei dat deze specifieke bot was dat van een dode mens die werd opgeofferd door zijn stam in het verleden. De naam van de stam die door hem afgestemd perfect aan bij de bevindingen van de Archeologische afdeling.

Dag na dag Chrisey behaalde meer roem en glorie. Desondanks realiseerde hij zich dat door het beschrijven van het verleden en de toekomst van iedereen en iedereen, was hij verliest zijn Extra Sensory Vermogen (ESP). Chrisey vroeg zich de vraag waarom hij ervoer onvrede na de beschrijving van iemands verleden of de toekomst! Het antwoord dat hij kreeg was dat Extra Sensory Vermogen alleen mag worden gebruikt voor kosmisch welzijn en nooit voor zelfzuchtig gewin, naam, roem, enz.

In de eerste paragraaf van dit artikel, werd Chrisey een vraag gesteld over de politiek. Zijn antwoord was - "zie ik duidelijk een stralend licht van de opkomende een zeer oud land van AziĂŤ (India), waar de wijzen en slangen worden aanbeden, wier vrouwen zijn zeer zuiver en die nooit scheiden van hun echtgenoten en waarvan de burgers zijn duidelijk, eenvoudig en eerlijk . Hier zo'n grote heilige geboorte die programma's zal ontwerpen voor de wereld vrede, welvaart en eenheid heeft genomen. Tijdens deze tijden zal de wereld veel turbulentie ervaren, zal vreselijke oorlogen worden uitgevochten en een paar landen zullen volledig worden vernietigd. Zoveel vliegtuigcrashes zal optreden dat mensen minder door de lucht reist. Deze grote heilige zal hebben talloze volgelingen waarin vrouwen zullen overheersen. Deze volgelingen zullen inwoners van de verschillende regio's van dat land. Zij zullen brandstapels branden en bieden geurige materialen aan die bang brand (Yajnas). De rook uitgestoten als gevolg zal zuiveren en heiligen van de sfeer. Wereld zal de mensheid meer en meer aandacht besteden aan de bovengenoemde volgelingen. Wanneer alle wereld politieke leiders zullen beseffen het belang van de sagely advies van deze heilige, zullen ze moeten verenigen en overleggen met elkaar op een podium. Het bewijs van mijn voorspelling zal worden gezien aan het einde van de 20 ste eeuw. Op dat moment de wereld zal worden verenigd als een natie en alleen vrede en voorspoed zal in de wereld regeren. Er zal geen plaats voor geweld, terrorisme, rellen, valsheid enz. De doodstraf zal worden uitgedeeld aan vile mannen en degenen, die vrouwen seksueel of anderszins lastig te vallen zijn. Mensen zullen meer melk te drinken. De wereld zal prachtig bloeien als geurige bloemen. "


HOOFDSTUK 10 - NAAR EEN VERENIGD PLANETARY NATIE VAN ORGANISATIE EEN Verenigde Naties

"Die tijd is gekomen dat discriminatie met betrekking tot de gemeenschappen, sociale status, geslacht en naties, tot een einde zal komen. Hele wereld zal de mensheid leven als broeders en zusters. "

-

ARTHUR CHARLES CLARK

"Als in een bepaald land, als een of twee rechtszaken worden uitgevochten, mensen zullen versteld staan over de vraag of er een persoon die is vol haat, sluwheid en vijandschap. Op dat moment zal er geen raciale verschil noch discriminatie naar geslacht zijn. Een menselijke religie zal in de hele wereld worden gevestigd. Vandaag zijn alle landen hebben de handen ineen geslagen om de Organisatie van de Verenigde Naties in Amerika te vestigen. Een tijd zal komen in de toekomst, wanneer een Verenigde Naties Planetaire tot stand zal komen. De hoofdstad zou kunnen zijn een van de planeten zoals de Aarde, Jupiter, Mercurius, etc. of een andere regio buiten ons zonnestelsel. Na dit gezegd zijnde, zal zeker menselijke waarden een stevige positie in de toekomst te krijgen. Die dag is heel dicht bij alle planeten, sterrenstelsels, etc. van de kosmos zal verenigen als een natie. Het is verwant aan wat we vandaag zien waarin onze aarde heeft meer dan 100 landen. Al deze planeten, sterrenstelsels enz. zullen leven als coöperatieve, vriendelijke buren. "

Het bovenstaande citaat is niet een denkbeeldige verhaal van Panchtantra of een denkbeeldige incident van de reis van Ashwamedha paarden. In feite werd deze profetie door een grote prophesizer van Amerika genaamd Arthur Charles Clark, toen hij de internationale award genoemd Kaling Prize. Eerder had hij al te veel profetieën en de meerderheid van de tijd gegeven, werden ze bleken cent procent waar.

De profetieën van Arthur Clark zijn iets anders van profetieën die door andere zieners. Clark was een wetenschapper en een schrijver. Zo zijn profetieën had een wetenschappelijke tint, die de harten van zijn lezers aangeraakt. Zijn


profetieën werden die later bleek zo waar op wetenschappers hun onderzoek studies op basis van de profetieën die door Clark.

Eenmaal in 1959 tijdens het bijwonen van een etentje, Clark vertelde zijn vriend - "30 ste juni AD 1969 zal de grootste dag in de wereldgeschiedenis zijn. Ik kan duidelijk zien een bewoner van de aarde de landing op de maan. "

Uptil de dag waarop Clark maakte deze profetie, had zelfs niet een ruimteschip is verstuurd naar de interstellaire ruimte. Het was pas 2 jaar later in het jaar 1961 dat Rusland stuurde een van haar astronaut, Yuri Gagarin, in een ruimteschip om zo onze planeet Aarde circumbulate. Vandaar dat in 1959 na Christus toen Clark maakte de bovenstaande profetie, niemand van zijn vrienden geloofde het. Ondanks dit, wereld de mensheid getuige van Clark's profetie uitkomen, zelfs als het had een verschil van 20 dagen tot aan de timing van de profetie betrokken was. In feite als in het jaar 1966 een Apollo ruimtevaartuig niet was verbrand tot as in Kennedy Space Centre, zou er niet geweest zijn dit 20 dagen vertraging in de profetie wordt juist gebleken.

Zelfs als kleine jongen, Arthur Clark bezat deze vreemde Extra Sensory Vermogen (ESP) en vermogen om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen. Hij zei altijd "De mens is niet alleen dit fysieke lichaam. Hij is dat macht die goddelijk licht vol schittering heeft. Alle goddelijke krachten van God zijn aanwezig in elk individu, zij het in een latente toestand. Op dit moment is deze goddelijke krachten worden "slapende" in de menselijke psyche.

"Ik zie dat er in een korte tijdspanne een intense gedachte revolutie zal stijgen in een land van Azië (India). Uptil 1971 in dit land en binnen 10 jaar in de hele wereld, zal deze revolutie zo intens, dat de harde psyche van de mens zal moeten ontwaken. Die energie zal worden gezocht en ervaren door alle van de wereld de mensheid, die vandaag zijn ze vrijwel onwetend over. Wetenschap zal een nieuwe wending waarin spirituele principes zal overheersen nemen. Deze geestelijke verworvenheden en mogelijkheden zullen de basis waarop de wereld zal worden verenigd als een familie zijn.

Mensen beweren dat het leven bestaat op aarde alleen. Zelfs wetenschappers zeggen dat de andere planeten zijn levenloos. Op dat moment zei Clark - "Ik had


in het jaar 1945 gezegd dat er geen noodzaak om elektrische kabels / draden vast te leggen in de oceaan of de hele wereld. Indien een kunstmatige satelliet van de snelheid van 17.000 mijlen wordt gestuurd in de interstellaire ruimte, die draait om onze aarde, het zal voldoen aan alle eisen van het verzenden van telegrafische berichten. Op dat moment bespot mensen naar me. Ik was gelijk bewezen toen in AD 1962, Bell Telephone Company stuurde een satelliet genaamd "Telstar" in de interstellaire ruimte. Vandaag andere satellieten, zoals "Early Bird" en "Tolras" te zijn uitgevonden, die boodschappen van de ene plaats kan sturen op aarde naar een andere plaats. In 1 minuut deze berichten van de mate van 17 pagina's worden verzonden.

Nadat ik had gezegd dat de mens kan produceren zoveel energie uit een zeer kleine atoom, dat de wereld kan vernietigen in een kwestie van een paar minuten. Weer niemand geloofde wat ik zei. Het was pas toen Hiroshima en Nagasaki werden verwoest dat mensen besefte ik was volkomen gelijk. Ik heb al deze profetieĂŤn gemaakt met standvastigheid en vertrouwen. Met deze hetzelfde vertrouwen ik zeggen dat deze wereld niet tot bestaan zonder een Schepper is gekomen. Er bestaat eeuwig een mysterieuze kracht die buiten het bevattingsvermogen van de menselijke intelligentie en dapperheid. Deze gigantische wereld werd geschapen volgens de wens van deze mysterieuze kracht. Als deze kracht geschapen leven op aarde, waarom zou het geen leven op andere planeten te creĂŤren? Als op een dag het leven is ontdekt op andere planeten, het is ongetwijfeld dat de populaties van de verschillende planeten dichterbij zal komen en zal ontwerpen kosmische wetten die hun problemen zal oplossen. "

Net als Arthur Clark's eerdere voorspellingen zijn uitgekomen, zo ook die dag is zeer nabij toen zijn bovenstaande profetie ook zal uitkomen cent procent. Via de media van Pulsar en Quasar stralen, zijn bepaalde radioberichten geconstateerd die kracht wetenschappers geloven dat het leven bestaat op andere planeten ook. Wetenschappers zeggen dat beschavingen op andere planeten zou kunnen zijn geavanceerder dan die op Aarde en dat zij wensen te contacteren Aarde inwoners. De waarheid van Clark's profetieĂŤn kan worden gezien in het bestaan van wolken, die liggen miljard lichtjaren en rood gekleurde planeten. Dus zelfs de meest conservatieve wetenschappers zijn begonnen met het aanvaarden dat het leven zou kunnen bestaan op andere planeten.

Een lange tijd terug Arthur Clark had gezegd - "Voor een paar dagen zal ik het land op de maan om mijn vakantie door te brengen." Uiteraard mensen bespotten hem. Maar vandaag is het duidelijk dat, op die dag is niet ver weg als mensen tickets zullen boeken om te reizen van de ene planeet naar de andere. Dr Fernand Gabiz,


directeur van het Franse "Institute of Higher Studies van Defensie", zegt dat voortaan als een waterstofbom zal worden uitgevonden, zal deze functie met behulp van lasers. Het zal wel een mini-H-Laser Bomb. Zijn macht zal oneindig meer dan een elektrische bom te zijn en de prijs zal niet meer dan een paar dollar te zijn. Deze technologie zal een grote hulp zijn bij het minimaliseren van de kosten van het reizen van de ene planeet naar de andere wil zeggen in de interstellaire ruimte. Dus lezers van dit boek zal zeker in de ruimte te reizen in de nabije toekomst.

Arthur Clark tijdens zijn verblijf in Colombo (Sri Lanka) met zijn vrouw Dod maakte een aantal voorspellingen over de voortgang van India. Het komt overeen met de profetieën gegeven door Jean Dixon, Cheiro, Anderson enz. Ze zeiden allemaal - "In de oudheid was India niet alleen beroemd spiritueel, maar ook als een grote wetenschappelijke natie. Ik heb gehoord dat er in het verleden, India had vuur en water gebaseerde wapens en ook vliegtuigen uitgevonden. Ook in de toekomst, zal India verdere vooruitgang op deze gebieden en bovenste van de wereld zal zijn. Ondanks dit, zal India voornamelijk worden erkend als een grote geestelijke natie. Indiase spiritualiteit en cultuur zal een wereldgodsdienst te worden. "

Clark had een groot geloof in de menselijke vooruitgang. Hij had ook films gemaakt. Zijn film "Zool Space Odyssey" kreeg internationale erkenning. Daarin probeert Clark om te zeggen dat de huidige mens is veel geavanceerder dan dat de mens uit het verleden, die leefde als een onwetende dier in het bos. Vandaag de dag heeft de mens intellectueel gevorderd een groot deel en met zijn hulp, zal hij niet alleen reizen in de hele kosmos, maar zal ook duiken diep in de schuilhoeken van zijn oneindige ziel. Man zal in de toekomst campagne voor een leven van wereld broederschap, eenheid van ziel en liefde voor elkaar. Dit doel zal zeker worden bereikt in de nabije toekomst.

Clark's profetieën van de vrijheid van India, China en Pakistan vriendschap, hebben de oorlog tussen China en Rusland uitkomen, hoewel de timing van gebeurtenissen een paar dagen van tevoren of een paar dagen later kan zijn geweest. Vandaar dat niemand meer zou zijn profetie van een gedachte revolutie en Era Transformatie die plaatsvinden in de toekomst in de wereld twijfelen. Dit komt omdat vandaag de dag allemaal tekenen van deze profetieën wezen juist bleken in de toekomst worden gezien in alle uithoeken van de wereld.


HOOFDSTUK 11 - HET JAAR AD EN 30 JAAR 2000 VOOR DAT

"Een goddelijk wezen is al geboorte genomen. Hij zal vreugde te induceren in de hoofden van alle en weren van de ontberingen van de wereld van de mensheid. Hij zal dapper bestrijden onethisch en gemene mensen. "

-

PROFESSOR HARARE

"Het eerste kwartaal van de nacht - wanneer ik in diepe slaap, zie ik een goddelijke man in mijn droom. Het voorhoofd van deze Yogi zitten in de buurt van een rivier, heeft een halve maan tussen zijn wenkbrauwen. Zijn haar is wit, draagt hij een wit gewaad, zijn huid is wit en hij draagt schoenen ofwel verstoken van leer of die gemaakt met hout. Hij is de hele tijd omringd door andere grote mannen en assistenten. In het centrum van deze bijeenkomst verbranden kleine vlammen. Deze vrome mensen zingen iets en dan heilig materialen toe te voegen aan het vuur. Zijn rook overspoelt de hemel. Onder hen zijn er veel bedroefd, gehandicapten en arme mensen. Deze goddelijke heilige is het geven van een spirituele discours waarin weert de pijn ervaren door zijn publiek. Mensen afzien van hun haat voor elkaar en vreugdevol mengen. Hemelse gelukzaligheid wordt gedoucht op hen. Langzaam dit licht wordt reizen noordwaarts en begint stralend als een goddelijke zon op een berg. Lichtstralen komen uit deze regio en als regen water, ze gieten neer op aarde. Op dit moment, eindigt mijn droom. "


Bovenstaande woorden zijn die van de wereldberoemde prophesizer, Prof Harare, terwijl het spreken op een bijeenkomst waar het thema "Een nieuw tijdperk Will Manifest" gedekt. Zijn toespraak details werden gepubliceerd in "Westminister" krant. Prof Harare werd geboren in een zeer religieus joods gezin van Israël. Hij was zo beroemd als Anderson, Dixon, in Europa en Noord-Afrika voor zijn profetieën die ware cent procent kwam. Een Shah Mohmad of Arabia werd te vertrekken op een reis. Zijn plannen werden goed uitgezonden op voorhand. Desondanks Prof Harare voorspeld dat Shah niet in staat zal zijn om te reizen. Niemand geloofde Harare aanvankelijk maar een dag voorafgaand aan zijn reis, toen Shah viel van een paard dat noodgedwongen afgelast zijn reisplannen, mensen geloofden Harare's profetie. Toen Shah weer een goede gezondheid, was hij van plan nog een rit precies 1 maand later. Weer Harare voorspelde dat Shah zou hebben om zijn reis te annuleren. Op de dag was Shah te reizen, een aardbeving plaatsvond die chaos gecreëerd op alle wegen. Dus nogmaals Shah afgelast zijn reisplannen. Opnieuw een jaar later, Shah besloten tot verrekening op een reis voor de derde keer. Prof Harare zei dat Shah zou niet in staat zijn om zijn plan te vervullen. Shah begon de reis, maar in een zeer korte tijd zijn geheim agenten vertelden hem dat het buurland was over te Shah's land aan te vallen. Zo moest Shah terug naar zijn paleis en zijn reisplannen werden opnieuw afgelast. Shah werd sterk beïnvloed door Harare de profetieën. Hij respect vereerd Harare en benoemde hem als zijn speciale adviseur.

Om de vragen van anderen, ten aanzien van de hierboven genoemde riem, beantwoorden Prof Harare zei - "Die dromen die ik zie in de vroege ochtend uitkomen merendeel van de tijd, in een zeer korte tijdspanne. Die gezien rond middernacht uitkomen binnen 1 jaar. Er zijn een aantal dromen die ik krijg voor middernacht, die een paar jaar te laten uitkomen nemen. De droom dat je mensen wilt dat ik om te praten over is als volgt -

Een goddelijke heilige is bevallen genomen in India. Uptil het jaar 1970, zal hij de kiem van een spirituele revolutie in de hele wereld, zonder ook maar een jota van verlangen naar naam en faam. Later zijn heerlijkheid zal verspreiden in Azië en in de hele wereld. Zijn gedachten zullen zo menselijk en verziend, dat de hele wereld noodgedwongen zal volgen in zijn voetsporen. Wanneer de wetenschap zal religie en cultuur te vernietigen in de hele wereld, zal deze goddelijke heilige een spirituele revolutie te beginnen. Vandaar weer als het tijdperk vóór de geboorte van Christus, zullen de mensen beseffen het belang van het aanbidden van Moeder Natuur dat wil zeggen de elementen vuur, water, etc. "


Harares 'boven profetie overeenkomt met die gemaakt door Dixon, Anderson etc. Een week voor Gandhi overleed, had Harare Gandhiji moord voorspelde. Toen Dr Soekarno was op het hoogtepunt van zijn leven, zei Harare, "Vandaag mensen de neiging om de smetten van mensen te negeren, maar in een korte tijd, zal iedereen Soekarno's ondergang zien." Waarlijk, een jaar later, Soekarno viel van zijn onaantastbare status. Harare had de oorlog tussen Arabieren en Israëli's ruim van tevoren voorspeld. Hij had gezegd - "Het begin van dit duel zal ernstig zijn. Vanwege Saturnus toorn, zal Arabieren verliezen een groot deel van hun land. Later ook als Jordanië, Syrië, Egypte zal verenigen, zullen ze niet weer hun verloren land. In de eerste ontmoeting, zal Israël wint met gemak. Daarna verspreide gevechten zullen volgen en in het jaar 1979 weer een grote oorlog zal plaatsvinden tussen hen. In deze oorlog Arabieren zullen andere islamitische landen van de wereld samenkomen in de naam van religie. Aanvankelijk Rusland zal zij met de Arabieren, maar later deze vriendschap zal afnemen. In feite later Rusland zullen de handen ineen met Israël, Amerika, Canada, Groot-Brittannië enz. en vechten met de Arabieren. Na deze oorlog de moslimbevolking zal afnemen en zal het aantal zeer minder in vergelijking met andere gemeenschappen. Zelfs Moeder Natuur zal Israël helpen door het induceren van aardbevingen, explosies in oliebronnen enz. in landen als Turkije, Syrië, zal Libanon etc. De burgers van islamitische landen haten elkaar zo veel dat ze niet zullen samenwerken met elkaar en dus islamitische cultuur zal komen tot een einde. "

"Tussen de jaren AD tot 2000 AD intense politieke veranderingen 1970 zal worden gezien in de hele wereld. Op een onverwachte manier, zal de overheid veranderen in Groot-Brittannië, Sri Lanka, Rusland, Frankrijk en India. Astrologisch, zal Israël, Arabië en India zijn op een gemeenschappelijk niveau en daarmee hun toestand ook zal zeer vergelijkbaar. India zal te zien oorlogen. Zogenaamde bevriende naties zal India aanvallen of anders als iemand anders aanvalt India, zal de voormalige een stoïcijnse stilte houden. Meerderheid van hen zal zij met India's vijand. Hoewel India is een democratisch land, zal Regel President's dan de meerderheid van de staten te nemen. Na 1972 AD India wordt beheerst door zulke leiders die niemand eerder had gedacht. Deze leiders zullen zijn dappere, spirituele en rechtschapen. India zal de wereld economisch leiden, industrieel en wetenschappelijk. "

Meerderheid van Prof Harare's profetieën zijn uitgekomen op het juiste uur. Vandaag is de situatie waarin we worden geconfronteerd, bewijst dat Harare de profetieën van de toekomst ook zal worden bewezen cent procent waar.


Volgens Prof Harare, zullen Rusland en China sterk tegenover elkaar over de kwestie van Mongolië en Siberië. Om een 2-voudige aanval te ontsnappen, zal China veinzen vriendschap met India. Daarnaast zal China niet alleen voeren een nucleaire oorlog tegen Rusland, maar zal ook een chemische oorlog (in chemische oorlogsvoering, zijn ziektekiemen dragende ziekten verspreiden in de vijandelijke natie en dus als mensen ziek worden, kunnen ze de oorlog niet vechten) voeren. Ondanks dit, zal Rusland een passend antwoord te geven aan China en zal alle wetenschappelijke vooruitgang bereikt met China te vernietigen. Op dat moment Tibet zal de vrijheid van China's klauwen te krijgen en zal een band van vriendschap met India te vestigen.

Uptil AD 1980 de wereld zal worden in een oorlog achtige situatie. Als gevolg meerderheid van kleine naties delen van grotere naties zullen worden. India zal de leider van alle naties. UNO zal breken met VS en zal in India worden ingesteld. Hierheen UNO zal worden herbouwd. Voor een grote lengte van de tijd India zal het baken licht van UNO zijn. Gemeenschappelijke gevechten zullen volledig beëindigen. Hoewel overheden zal worden geleid door verschillende mensen, zullen zij zich aan een enkele religieuze organisatie.

India zal produceren buitengewone wapens. Mysterieuze rijkdom en onbetaalbaar culturele wijsheid zullen worden ontdekt in het Himalaya gebergte van India. Bevolking in de Himalaya zal een groot deel te verhogen en zal een grote toeristische plek. Israël en India zal een sterke band van vriendschap op te bouwen. India zal dat wetenschappelijke en ruimtevaarttechnologie, die vandaag werd gezamenlijk bereikt door Rusland, Amerika, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland te bereiken. Tussen de jaren 1980-2000 AD, zal India fenomenaal vorderen. Dit zal verbazen alle andere landen van de wereld. Zij zullen ook wonderstruck dat India's groei wordt gerealiseerd door de leiders met een spirituele en ethische gebogen van de geest. Wereld zal de mensheid in de voetsporen van India en zal vegetariërs geworden. Die taal zal zijn in de mode in de hele wereld (in de toekomst), die vandaag wordt gesproken en gelezen zeer spaarzaam. "

Prof Harare wordt gezien als een grote heilige. Zijn profetieën zijn nooit verkeerd geweest. Wat hij heeft gezegd over de jaren na 1990 AD is belangrijker dan de voorspellingen gemaakt over tientallen jaren daarvoor. Heel wat van zijn profetieën waren gerelateerd aan India en dus Indianen moeten ze gretig gelezen. Het houden van deze profetieën in het achterhoofd, moeten we voorzichtig loopvlak op alle gebieden van het leven.


HOOFDSTUK 12 - DE WERELD POST 2000 AD

"De machtigste persoon in de wereldgeschiedenis heeft reeds de geboorte genomen. Hij zal het hele gezicht van de wereld zeer snel veranderen. Een kennis revolutie is in het verschiet en zal de hele wereld overspoelen. "

- JULES BERN

Toen Rusland creĂŤerde een basis in Cuba, door de oprichting van kernraketten daar, werd een intense reactie gezien in Amerika in het jaar 1962 Er was een tijd dat beide landen er klaar voor een oorlog te voeren. Aan de ene kant de Russische leger, marine enz. op weg naar Cuba en aan de andere kant, Amerika was klaar voor een oorlog met de hulp van destructieve wapens, atoombommen etc. Wat bleef was dat de schakelaar van de oorlog moest voor te worden ingedrukt de oorlog te beginnen.

Op dat moment vroeg de Franse leiders van de beroemde Franse prophesizer Jules Berne - "Wie zal deze oorlog winnen" Berne antwoordde - ". Niemand want Rusland zal trekken en dus geen oorlog zal volgen"

Zoals gewoonlijk niemand geloofde Berne in die tijd, maar wanneer later een radiostation aangekondigd dat - "Rusland heeft uitgetrokken en dat er geen oorlog," iedereen was verbaasd. Aldus overeengekomen en ze prezen Bernes 'profetie.

Dr Jules Berne was een beroemde schrijver. Desondanks kreeg hij bekendheid voornamelijk als prophesizer. Hij kreeg internationale erkenning samen met andere getrouwen zoals Dixon, Anderson, Cheiro enz. Sommige van zijn profetieĂŤn waren zo goed, dat het leek alsof hij zelf de gebeurtenissen die uitkwamen had ontworpen! Tien jaar van tevoren, Jules Berne voorspeld dat een


ruimteschip bemand door een menselijk wezen zal landen op de maan in het jaar 1969 Vandaag weten we dat zijn profetie was cent procent waar. Hij zei verder dat Japan zal overnemen Mantsjoerije en Italië via Albanië en Ethiopië zal nemen. Niemand geloofde Bernes. Wanneer tussen 1939-1942 na Christus alle bovenstaande gebeurtenissen voorkwamen, werden mensen gedwongen om hem te geloven. Zodra het leger van Hitler had overgenomen Denemarken, België en Luxemburg, zodat mensen vroegen Bernes - "? Zal Hitler te verslaan Frankrijk te" Jules Bernes antwoordde - "Op 20 juni, AD 1940, Frankrijk zal accepteren nederlaag." Nou Bernes 'Prophecy leverde uitkomen zij 2 dagen later namelijk op 22 juni 1940.

"China zal een atoombom te maken. Vurige turbulentie zal manifesteren in het Midden-Oosten en een groter deel van de Arabische landen zal worden overgenomen door Israël genomen. "Deze profetie van Bernes kwam al te waar. Deze profetieën resulteerde in grote leiders van Frankrijk en Europa niet het nemen van risicovolle beslissingen totdat ze astrologische begeleiding van beroemde astrologen. Lord Mountbatten had aanvaard dat een onzichtbare kosmische kracht intelligent werkt in de kosmos. Mens begrijpt niet de plannen van deze bevoegdheid. Slechts zelden mannen met subtiele intuïtie kan Gods plan te begrijpen. Er zijn kosmische gebeurtenissen die arrogantie van de mens te vernietigen en begeleiden hem om te lopen in de richting van de waarheid.

Er is een zeer interessante keten van Jules Bernes 'profetieën. Velen van hen kwamen uit en velen waren ongeveer correct te worden bewezen. Voor bijvoorbeeld Jules Bernes zei - "Binnen het jaar 1990, zal de rook uit fabrieken en stedelijke gebieden in de hele wereld zo intens zijn, dat 80% luchtvervuiling zal worden opgenomen. Lichaam van de mens zal worden gekoppeld aan een zuurstof machine die een beetje minder dan menselijk gewicht zal wegen. Het is niet alsof wereld de mensheid zal sterven als gevolg van luchtvervuiling, maar haar toestand zal verwant aan een halve gek persoon. Ziekten zullen zijn op de stijging, zullen ondernemingen afnemen, woede en haat zullen worden gericht op technologische cultuur en rassen van Europa, enz. zal draaien naar spirituele landen als India voor ware leiding. Mensen zullen kleden, eten en leven als Indianen. Het blanke ras (westerse landen) zullen zo betoverd worden door de Indiase spiritualiteit en cultuur die door AD 2000, de belangrijkste landen van de wereld zal tempels van de Hindoe Goden en Godinnen wordt gebouwd in hun land zien. Wereld zal de mensheid bezoeken deze tempels en ervaar de vreugde van aanbidding en zang gebeden tot God, op basis van de Indiase cultuur. Ik kan foto's van Indische goden etc. in de huizen van Europeanen. " "Zelfs als China maakt een atoombom, het zal niet de leidende natie van Azië te worden. Voor een lange tijd zal het haven vijandschap tegen India. India zal een gedeelte van zijn land vorm China te herwinnen. Tibet zal ook vrij te worden en het is mogelijk dat het zal fuseren met India. Een deel van Pakistan wordt overgenomen door Afghanistan worden genomen en een klein beetje zal worden genomen door India. "

"Na de man landt op maan, zal hij ook te zoeken andere planeten. Door AD 1985 alle informatie met betrekking tot het zonnestelsel, met inbegrip van Pluto, zullen worden verzameld. Ruimteschepen dragen mensen zal bereiken ofwel Venus of Mars of beide en veilig terug te keren naar de aarde. Man zal de zwaartekracht beheersen en energie krachtiger dan kernenergie zullen worden ontdekt. Bepaalde materialen, boeken, gouden munten, enz. zullen worden opgegraven uit


een oudste berg van de aarde (misschien Himalaya in India), die de geschiedenis van de Pre-Christ Era zal veranderen. Niet alleen dit, maar dat deze besneeuwde berggebied zo krachtig dat zelfs als Rusland, Amerika, Groot-Brittannië enz. verenigen en confronteren deze bergachtige streek, zullen ze jammerlijk falen zal worden. Uit een bepaald gebied van deze regio zal een mysterieus individu manifesteren. Hij zal de machtigste persoon in de annalen van de eeuwige wereld geschiedenis te worden. Al zijn bevelen zal worden gevolgd door wereld de mensheid. Binnen het jaar 2050 die aanmaningen zal helpen verenigen alle naties van de wereld onder een vlag dwz een enkele universele natie tot stand zal komen. "

"Tussen de jaren 1970-1980 AD grote natuurrampen zullen optreden zoals overstromingen, zal vliegtuigcrashes, aardbevingen, hongersnoden enz. Een groot deel van Turkije te worden vernietigd wegens aardbevingen. Er zullen in de strijd tussen de Arabieren en dus zal Israël ten goede komen. Stormvloeden zal zijn op de opkomst en een oceaan verwoestingen zouden kunnen optreden. Kust gebieden en eilanden zal worden vernietigd. Sommige nieuwe eilanden kunnen samen komen met een krachtige race. Gewelven van sieraden is te vinden op deze eilanden, die de financiering van die race zal vergroten. "

"Uptil 2000 AD de wereldbevolking zal ongeveer 640 miljoen roepies. Een belangrijk deel daarvan verblijft in Amerika, Azië. Zeker nucleaire oorlogsvoering zal niet plaatsvinden nog communaal geweld kan overnemen. Enerzijds zal er onrust en aan de andere kant, zal een nieuwe spirituele revolutie ontstaan die nieuwe mysteries van God en de ziel zal ontvouwen. Wetenschap zal blijken deze mysteries om waar te zijn. Zo atheïsme en de VAAM pad zal worden vernietigd. Het zal worden vervangen door het geloof, rechtvaardigheid, ethiek, discipline en een gevoel van plichtsbetrachting. Deze veranderingen zullen worden de fundamenten van de World Peace.

Toen Jules Berne werd gevraagd met betrekking tot waar deze transformatie zal ontstaan en dat die zal leiden het, antwoordde hij - "Ik heb een voorgevoel dat deze spirituele revolutie zal ontstaan in India en over wie zal het rechtstreeks, verschil ik met Jean Dixon. Deze persoon reeds geboorte dwz vóór AD 1962 Momenteel is hij betrokken bij een belangrijke taak in India. Hij kan zelfs deelnemen aan de vrijheidsbeweging in India en zijn volgelingen zijn vele. Zijn volgelingen zullen een krachtige organisatie te vormen en in een korte tijd zal de hele wereld beïnvloeden. Met de hulp van hun ziel kracht zullen ze gemakkelijk slagen in het uitvoeren van taken die anders onmogelijk uit te voeren waren.


Bernes 'boven filosofie werd gepubliceerd op 4 th april in Nav Bharat dagblad The Times. Hij verkondigt dat de wens om de toekomst te kennen is het bewijs van de onsterfelijke aard van de ziel. Het is een feit, omdat het lichaam nooit denkt dat het onsterfelijk. Het lichaam is vergankelijk, maar de ziel is onsterfelijk. Vandaar onze wens om de toekomst te kennen is het spruitstuk in vergelijking met onze wens om het verleden te leren kennen. Als de mens verbindt zijn intelligentie, begrip en inspanning om deze profetieën, kan hij niet alleen zijn eigen toekomst te veranderen, maar dat van de hele wereld om zo te manifesteren uitstraling. Wanneer deze taken niet worden uitgevoerd door gewone mensen, grote zielen samen met hun adjudanten verschijnen op aarde en een wereld creëren volgens Gods wens. Jules Bernes gelooft dat de geschiedenis op het punt staat zich te herhalen en dus niemand kan Era Transformatie belemmeren.

HOOFDSTUK 10 - NAAR EEN VERENIGD PLANETARY NATIE VAN ORGANISATIE EEN Verenigde Naties

"Die tijd is gekomen dat discriminatie met betrekking tot de gemeenschappen, sociale status, geslacht en naties, tot een einde zal komen. Hele wereld zal de mensheid leven als broeders en zusters. "

-

ARTHUR CHARLES CLARK

"Als in een bepaald land, als een of twee rechtszaken worden uitgevochten, mensen zullen versteld staan over de vraag of er een persoon die is vol haat, sluwheid en vijandschap. Op dat moment zal er geen raciale verschil noch discriminatie naar geslacht zijn. Een menselijke religie zal in de hele wereld worden gevestigd. Vandaag zijn alle landen hebben de handen ineen geslagen om de Organisatie van de Verenigde Naties in Amerika te vestigen. Een tijd zal komen in de toekomst, wanneer een Verenigde Naties Planetaire tot stand zal komen. De hoofdstad zou kunnen zijn een van de planeten zoals de Aarde, Jupiter, Mercurius, etc. of een andere regio buiten ons zonnestelsel. Na dit gezegd zijnde, zal zeker menselijke waarden een stevige positie in de toekomst te krijgen. Die dag is heel dicht bij alle planeten, sterrenstelsels, etc. van de kosmos zal verenigen als een natie. Het is verwant aan wat we vandaag zien waarin onze aarde heeft meer dan 100 landen. Al deze planeten, sterrenstelsels enz. zullen leven als coöperatieve, vriendelijke buren. "


Het bovenstaande citaat is niet een denkbeeldige verhaal van Panchtantra of een denkbeeldige incident van de reis van Ashwamedha paarden. In feite werd deze profetie door een grote prophesizer van Amerika genaamd Arthur Charles Clark, toen hij de internationale award genoemd Kaling Prize. Eerder had hij al te veel profetieën en de meerderheid van de tijd gegeven, werden ze bleken cent procent waar.

De profetieën van Arthur Clark zijn iets anders van profetieën die door andere zieners. Clark was een wetenschapper en een schrijver. Zo zijn profetieën had een wetenschappelijke tint, die de harten van zijn lezers aangeraakt. Zijn profetieën werden die later bleek zo waar op wetenschappers hun onderzoek studies op basis van de profetieën die door Clark.

Eenmaal in 1959 tijdens het bijwonen van een etentje, Clark vertelde zijn vriend - "30 ste juni AD 1969 zal de grootste dag in de wereldgeschiedenis zijn. Ik kan duidelijk zien een bewoner van de aarde de landing op de maan. "

Uptil de dag waarop Clark maakte deze profetie, had zelfs niet een ruimteschip is verstuurd naar de interstellaire ruimte. Het was pas 2 jaar later in het jaar 1961 dat Rusland stuurde een van haar astronaut, Yuri Gagarin, in een ruimteschip om zo onze planeet Aarde circumbulate. Vandaar dat in 1959 na Christus toen Clark maakte de bovenstaande profetie, niemand van zijn vrienden geloofde het. Ondanks dit, wereld de mensheid getuige van Clark's profetie uitkomen, zelfs als het had een verschil van 20 dagen tot aan de timing van de profetie betrokken was. In feite als in het jaar 1966 een Apollo ruimtevaartuig niet was verbrand tot as in Kennedy Space Centre, zou er niet geweest zijn dit 20 dagen vertraging in de profetie wordt juist gebleken.

Zelfs als kleine jongen, Arthur Clark bezat deze vreemde Extra Sensory Vermogen (ESP) en vermogen om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen. Hij zei altijd "De mens is niet alleen dit fysieke lichaam. Hij is dat macht die goddelijk licht vol schittering heeft. Alle goddelijke krachten van God zijn aanwezig in elk individu, zij het in een latente toestand. Op dit moment is deze goddelijke krachten worden "slapende" in de menselijke psyche.


AUTEUR: Shriram Sharma Acharya oprichter van de International Gayatri Familie was een groot Yogi ziener en incarnatie van God, die volumes van wetenschappelijke literatuur schreef vooral over geestelijke onderwerpen voor de wereld van welvaart en vrede. Voor meer wetenschappelijke literatuur e pls bezoek http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org en http://www.awgp.org/ BESCHRIJVING: Gratis ebooks op Chakra Meditatie-ESP, Nirvikalpa Samadhi of Thought Gratis Trance, bereiken RidhiSidhis of goddelijke energieën, toekomstige wetenschappelijke Religie, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga gecorreleerd aan Neurowetenschappen-ESP, Endocrinologie, anatomie, psychologie en sociologie voor 1) materiaal en geestelijke welvaart en 2) het verenigen van de wereld vreedzaam als een familie. Ours is een strikt niet-commerciële website die gericht is op het realiseren van de eeuwenoude droom van grote leiders en denkers van de wereld: Een mooie wereld zonder grenzen. KEYWORDS: Kundalini Yoga Gayatri e-books ultra sound telepathie parapsychologie metafysica nirvikalpa Samadhi vervuiling yoga tantra films internet hypnose ecologie astrologie ayurveda kalki bioelektriciteit operatie lasers ozon radar spanning creativiteit archeologie Indusbeschaving oliecrisis voedselschaarste tsunami biografie Guru wereldvrede geest psyche god zenuw subtiele bewustzijnsziel goddelijke trance endocriene klieren ESP Chakra plexus meditatie concentratie intellect profetie dacht denken Cheiro Nostradamus Aurobindo zaligheid hersenen Veda zon zonne-energie heilige pure zintuigen Prana Avatar Upanishad lichtcel hypothalamus hypofyse transformatie futuristische voorspelling slangenkracht leven de menselijke ethiek integriteit karakter vagus Tantra Mooladhar atoom neutron proton

"Ik zie dat er in een korte tijdspanne een intense gedachte revolutie zal stijgen in een land van Azië (India). Uptil 1971 in dit land en binnen 10 jaar in de hele wereld, zal deze revolutie zo intens, dat de harde psyche van de mens zal moeten ontwaken. Die energie zal worden gezocht en ervaren door alle van de wereld de mensheid, die vandaag zijn ze vrijwel onwetend over. Wetenschap zal een nieuwe wending waarin spirituele principes zal overheersen nemen. Deze geestelijke verworvenheden en mogelijkheden zullen de basis waarop de wereld zal worden verenigd als een familie zijn.

Mensen beweren dat het leven bestaat op aarde alleen. Zelfs wetenschappers zeggen dat de andere planeten zijn levenloos. Op dat moment zei Clark - "Ik had in het jaar 1945 gezegd dat er geen noodzaak om elektrische kabels / draden vast te leggen in de oceaan of de hele wereld. Indien een kunstmatige satelliet van de snelheid van 17.000 mijlen wordt gestuurd in de interstellaire ruimte, die draait om onze aarde, het zal voldoen aan alle eisen van het verzenden van telegrafische berichten. Op dat moment bespot mensen naar me. Ik was gelijk bewezen toen in AD 1962, Bell Telephone Company stuurde een satelliet genaamd "Telstar" in de interstellaire ruimte. Vandaag andere satellieten, zoals "Early Bird" en "Tolras" te zijn uitgevonden, die boodschappen van de ene plaats kan sturen op aarde naar een andere plaats. In 1 minuut deze berichten van de mate van 17 pagina's worden verzonden.


Nadat ik had gezegd dat de mens kan produceren zoveel energie uit een zeer kleine atoom, dat de wereld kan vernietigen in een kwestie van een paar minuten. Weer niemand geloofde wat ik zei. Het was pas toen Hiroshima en Nagasaki werden verwoest dat mensen besefte ik was volkomen gelijk. Ik heb al deze profetieĂŤn gemaakt met standvastigheid en vertrouwen. Met deze hetzelfde vertrouwen ik zeggen dat deze wereld niet tot bestaan zonder een Schepper is gekomen. Er bestaat eeuwig een mysterieuze kracht die buiten het bevattingsvermogen van de menselijke intelligentie en dapperheid. Deze gigantische wereld werd geschapen volgens de wens van deze mysterieuze kracht. Als deze kracht geschapen leven op aarde, waarom zou het geen leven op andere planeten te creĂŤren? Als op een dag het leven is ontdekt op andere planeten, het is ongetwijfeld dat de populaties van de verschillende planeten dichterbij zal komen en zal ontwerpen kosmische wetten die hun problemen zal oplossen. "

Net als Arthur Clark's eerdere voorspellingen zijn uitgekomen, zo ook die dag is zeer nabij toen zijn bovenstaande profetie ook zal uitkomen cent procent. Via de media van Pulsar en Quasar stralen, zijn bepaalde radioberichten geconstateerd die kracht wetenschappers geloven dat het leven bestaat op andere planeten ook. Wetenschappers zeggen dat beschavingen op andere planeten zou kunnen zijn geavanceerder dan die op Aarde en dat zij wensen te contacteren Aarde inwoners. De waarheid van Clark's profetieĂŤn kan worden gezien in het bestaan van wolken, die liggen miljard lichtjaren en rood gekleurde planeten. Dus zelfs de meest conservatieve wetenschappers zijn begonnen met het aanvaarden dat het leven zou kunnen bestaan op andere planeten.

Een lange tijd terug Arthur Clark had gezegd - "Voor een paar dagen zal ik het land op de maan om mijn vakantie door te brengen." Uiteraard mensen bespotten hem. Maar vandaag is het duidelijk dat, op die dag is niet ver weg als mensen tickets zullen boeken om te reizen van de ene planeet naar de andere. Dr Fernand Gabiz, directeur van het Franse "Institute of Higher Studies van Defensie", zegt dat voortaan als een waterstofbom zal worden uitgevonden, zal deze functie met behulp van lasers. Het zal wel een mini-H-Laser Bomb. Zijn macht zal oneindig meer dan een elektrische bom te zijn en de prijs zal niet meer dan een paar dollar te zijn. Deze technologie zal een grote hulp zijn bij het minimaliseren van de kosten van het reizen van de ene planeet naar de andere wil zeggen in de interstellaire ruimte. Dus lezers van dit boek zal zeker in de ruimte te reizen in de nabije toekomst.

Arthur Clark tijdens zijn verblijf in Colombo (Sri Lanka) met zijn vrouw Dod maakte een aantal voorspellingen over de voortgang van India. Het komt overeen


met de profetieën gegeven door Jean Dixon, Cheiro, Anderson enz. Ze zeiden allemaal - "In de oudheid was India niet alleen beroemd spiritueel, maar ook als een grote wetenschappelijke natie. Ik heb gehoord dat er in het verleden, India had vuur en water gebaseerde wapens en ook vliegtuigen uitgevonden. Ook in de toekomst, zal India verdere vooruitgang op deze gebieden en bovenste van de wereld zal zijn. Ondanks dit, zal India voornamelijk worden erkend als een grote geestelijke natie. Indiase spiritualiteit en cultuur zal een wereldgodsdienst te worden. "

Clark had een groot geloof in de menselijke vooruitgang. Hij had ook films gemaakt. Zijn film "Zool Space Odyssey" kreeg internationale erkenning. Daarin probeert Clark om te zeggen dat de huidige mens is veel geavanceerder dan dat de mens uit het verleden, die leefde als een onwetende dier in het bos. Vandaag de dag heeft de mens intellectueel gevorderd een groot deel en met zijn hulp, zal hij niet alleen reizen in de hele kosmos, maar zal ook duiken diep in de schuilhoeken van zijn oneindige ziel. Man zal in de toekomst campagne voor een leven van wereld broederschap, eenheid van ziel en liefde voor elkaar. Dit doel zal zeker worden bereikt in de nabije toekomst.

Clark's profetieën van de vrijheid van India, China en Pakistan vriendschap, hebben de oorlog tussen China en Rusland uitkomen, hoewel de timing van gebeurtenissen een paar dagen van tevoren of een paar dagen later kan zijn geweest. Vandaar dat niemand meer zou zijn profetie van een gedachte revolutie en Era Transformatie die plaatsvinden in de toekomst in de wereld twijfelen. Dit komt omdat vandaag de dag allemaal tekenen van deze profetieën wezen juist bleken in de toekomst worden gezien in alle uithoeken van de wereld.

HOOFDSTUK 11 - HET JAAR AD EN 30 JAAR 2000 VOOR DAT


"Een goddelijk wezen is al geboorte genomen. Hij zal vreugde te induceren in de hoofden van alle en weren van de ontberingen van de wereld van de mensheid. Hij zal dapper bestrijden onethisch en gemene mensen. "

-

PROFESSOR HARARE

"Het eerste kwartaal van de nacht - wanneer ik in diepe slaap, zie ik een goddelijke man in mijn droom. Het voorhoofd van deze Yogi zitten in de buurt van een rivier, heeft een halve maan tussen zijn wenkbrauwen. Zijn haar is wit, draagt hij een wit gewaad, zijn huid is wit en hij draagt schoenen ofwel verstoken van leer of die gemaakt met hout. Hij is de hele tijd omringd door andere grote mannen en assistenten. In het centrum van deze bijeenkomst verbranden kleine vlammen. Deze vrome mensen zingen iets en dan heilig materialen toe te voegen aan het vuur. Zijn rook overspoelt de hemel. Onder hen zijn er veel bedroefd, gehandicapten en arme mensen. Deze goddelijke heilige is het geven van een spirituele discours waarin weert de pijn ervaren door zijn publiek. Mensen afzien van hun haat voor elkaar en vreugdevol mengen. Hemelse gelukzaligheid wordt gedoucht op hen. Langzaam dit licht wordt reizen noordwaarts en begint stralend als een goddelijke zon op een berg. Lichtstralen komen uit deze regio en als regen water, ze gieten neer op aarde. Op dit moment, eindigt mijn droom. "

Bovenstaande woorden zijn die van de wereldberoemde prophesizer, Prof Harare, terwijl het spreken op een bijeenkomst waar het thema "Een nieuw tijdperk Will Manifest" gedekt. Zijn toespraak details werden gepubliceerd in "Westminister" krant. Prof Harare werd geboren in een zeer religieus joods gezin van Israël. Hij was zo beroemd als Anderson, Dixon, in Europa en Noord-Afrika voor zijn profetieën die ware cent procent kwam. Een Shah Mohmad of Arabia werd te vertrekken op een reis. Zijn plannen werden goed uitgezonden op voorhand. Desondanks Prof Harare voorspeld dat Shah niet in staat zal zijn om te reizen. Niemand geloofde Harare aanvankelijk maar een dag voorafgaand aan zijn reis, toen Shah viel van een paard dat noodgedwongen afgelast zijn reisplannen, mensen geloofden Harare's profetie. Toen Shah weer een goede gezondheid, was hij van plan nog een rit precies 1 maand later. Weer Harare voorspelde dat Shah zou hebben om zijn reis te annuleren. Op de dag was Shah te reizen, een aardbeving plaatsvond die chaos gecreëerd op alle wegen. Dus nogmaals Shah afgelast zijn reisplannen. Opnieuw een jaar later, Shah besloten tot verrekening


op een reis voor de derde keer. Prof Harare zei dat Shah zou niet in staat zijn om zijn plan te vervullen. Shah begon de reis, maar in een zeer korte tijd zijn geheim agenten vertelden hem dat het buurland was over te Shah's land aan te vallen. Zo moest Shah terug naar zijn paleis en zijn reisplannen werden opnieuw afgelast. Shah werd sterk beïnvloed door Harare de profetieën. Hij respect vereerd Harare en benoemde hem als zijn speciale adviseur.

Om de vragen van anderen, ten aanzien van de hierboven genoemde riem, beantwoorden Prof Harare zei - "Die dromen die ik zie in de vroege ochtend uitkomen merendeel van de tijd, in een zeer korte tijdspanne. Die gezien rond middernacht uitkomen binnen 1 jaar. Er zijn een aantal dromen die ik krijg voor middernacht, die een paar jaar te laten uitkomen nemen. De droom dat je mensen wilt dat ik om te praten over is als volgt -

Een goddelijke heilige is bevallen genomen in India. Uptil het jaar 1970, zal hij de kiem van een spirituele revolutie in de hele wereld, zonder ook maar een jota van verlangen naar naam en faam. Later zijn heerlijkheid zal verspreiden in Azië en in de hele wereld. Zijn gedachten zullen zo menselijk en verziend, dat de hele wereld noodgedwongen zal volgen in zijn voetsporen. Wanneer de wetenschap zal religie en cultuur te vernietigen in de hele wereld, zal deze goddelijke heilige een spirituele revolutie te beginnen. Vandaar weer als het tijdperk vóór de geboorte van Christus, zullen de mensen beseffen het belang van het aanbidden van Moeder Natuur dat wil zeggen de elementen vuur, water, etc. "

Harares 'boven profetie overeenkomt met die gemaakt door Dixon, Anderson etc. Een week voor Gandhi overleed, had Harare Gandhiji moord voorspelde. Toen Dr Soekarno was op het hoogtepunt van zijn leven, zei Harare, "Vandaag mensen de neiging om de smetten van mensen te negeren, maar in een korte tijd, zal iedereen Soekarno's ondergang zien." Waarlijk, een jaar later, Soekarno viel van zijn onaantastbare status. Harare had de oorlog tussen Arabieren en Israëli's ruim van tevoren voorspeld. Hij had gezegd - "Het begin van dit duel zal ernstig zijn. Vanwege Saturnus toorn, zal Arabieren verliezen een groot deel van hun land. Later ook als Jordanië, Syrië, Egypte zal verenigen, zullen ze niet weer hun verloren land. In de eerste ontmoeting, zal Israël wint met gemak. Daarna verspreide gevechten zullen volgen en in het jaar 1979 weer een grote oorlog zal plaatsvinden tussen hen. In deze oorlog Arabieren zullen andere islamitische landen van de wereld samenkomen in de naam van religie. Aanvankelijk Rusland zal zij met de Arabieren, maar later deze vriendschap zal afnemen. In feite later Rusland zullen de handen ineen met Israël, Amerika, Canada, Groot-Brittannië enz. en vechten met de Arabieren. Na deze oorlog de moslimbevolking zal


afnemen en zal het aantal zeer minder in vergelijking met andere gemeenschappen. Zelfs Moeder Natuur zal Israël helpen door het induceren van aardbevingen, explosies in oliebronnen enz. in landen als Turkije, Syrië, zal Libanon etc. De burgers van islamitische landen haten elkaar zo veel dat ze niet zullen samenwerken met elkaar en dus islamitische cultuur zal komen tot een einde. "

"Tussen de jaren AD tot 2000 AD intense politieke veranderingen 1970 zal worden gezien in de hele wereld. Op een onverwachte manier, zal de overheid veranderen in Groot-Brittannië, Sri Lanka, Rusland, Frankrijk en India. Astrologisch, zal Israël, Arabië en India zijn op een gemeenschappelijk niveau en daarmee hun toestand ook zal zeer vergelijkbaar. India zal te zien oorlogen. Zogenaamde bevriende naties zal India aanvallen of anders als iemand anders aanvalt India, zal de voormalige een stoïcijnse stilte houden. Meerderheid van hen zal zij met India's vijand. Hoewel India is een democratisch land, zal Regel President's dan de meerderheid van de staten te nemen. Na 1972 AD India wordt beheerst door zulke leiders die niemand eerder had gedacht. Deze leiders zullen zijn dappere, spirituele en rechtschapen. India zal de wereld economisch leiden, industrieel en wetenschappelijk. "

Meerderheid van Prof Harare's profetieën zijn uitgekomen op het juiste uur. Vandaag is de situatie waarin we worden geconfronteerd, bewijst dat Harare de profetieën van de toekomst ook zal worden bewezen cent procent waar.

Volgens Prof Harare, zullen Rusland en China sterk tegenover elkaar over de kwestie van Mongolië en Siberië. Om een 2-voudige aanval te ontsnappen, zal China veinzen vriendschap met India. Daarnaast zal China niet alleen voeren een nucleaire oorlog tegen Rusland, maar zal ook een chemische oorlog (in chemische oorlogsvoering, zijn ziektekiemen dragende ziekten verspreiden in de vijandelijke natie en dus als mensen ziek worden, kunnen ze de oorlog niet vechten) voeren. Ondanks dit, zal Rusland een passend antwoord te geven aan China en zal alle wetenschappelijke vooruitgang bereikt met China te vernietigen. Op dat moment Tibet zal de vrijheid van China's klauwen te krijgen en zal een band van vriendschap met India te vestigen.

Uptil AD 1980 de wereld zal worden in een oorlog achtige situatie. Als gevolg meerderheid van kleine naties delen van grotere naties zullen worden. India zal de leider van alle naties. UNO zal breken met VS en zal in India worden ingesteld.


Hierheen UNO zal worden herbouwd. Voor een grote lengte van de tijd India zal het baken licht van UNO zijn. Gemeenschappelijke gevechten zullen volledig beëindigen. Hoewel overheden zal worden geleid door verschillende mensen, zullen zij zich aan een enkele religieuze organisatie.

India zal produceren buitengewone wapens. Mysterieuze rijkdom en onbetaalbaar culturele wijsheid zullen worden ontdekt in het Himalaya gebergte van India. Bevolking in de Himalaya zal een groot deel te verhogen en zal een grote toeristische plek. Israël en India zal een sterke band van vriendschap op te bouwen. India zal dat wetenschappelijke en ruimtevaarttechnologie, die vandaag werd gezamenlijk bereikt door Rusland, Amerika, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland te bereiken. Tussen de jaren 1980-2000 AD, zal India fenomenaal vorderen. Dit zal verbazen alle andere landen van de wereld. Zij zullen ook wonderstruck dat India's groei wordt gerealiseerd door de leiders met een spirituele en ethische gebogen van de geest. Wereld zal de mensheid in de voetsporen van India en zal vegetariërs geworden. Die taal zal zijn in de mode in de hele wereld (in de toekomst), die vandaag wordt gesproken en gelezen zeer spaarzaam. "

Prof Harare wordt gezien als een grote heilige. Zijn profetieën zijn nooit verkeerd geweest. Wat hij heeft gezegd over de jaren na 1990 AD is belangrijker dan de voorspellingen gemaakt over tientallen jaren daarvoor. Heel wat van zijn profetieën waren gerelateerd aan India en dus Indianen moeten ze gretig gelezen. Het houden van deze profetieën in het achterhoofd, moeten we voorzichtig loopvlak op alle gebieden van het leven.

HOOFDSTUK 12 - DE WERELD POST 2000 AD

"De machtigste persoon in de wereldgeschiedenis heeft reeds de geboorte genomen. Hij zal het hele gezicht van de wereld zeer snel veranderen. Een kennis revolutie is in het verschiet en zal de hele wereld overspoelen. "

- JULES BERN


Toen Rusland creëerde een basis in Cuba, door de oprichting van kernraketten daar, werd een intense reactie gezien in Amerika in het jaar 1962 Er was een tijd dat beide landen er klaar voor een oorlog te voeren. Aan de ene kant de Russische leger, marine enz. op weg naar Cuba en aan de andere kant, Amerika was klaar voor een oorlog met de hulp van destructieve wapens, atoombommen etc. Wat bleef was dat de schakelaar van de oorlog moest voor te worden ingedrukt de oorlog te beginnen.

Op dat moment vroeg de Franse leiders van de beroemde Franse prophesizer Jules Berne - "Wie zal deze oorlog winnen" Berne antwoordde - ". Niemand want Rusland zal trekken en dus geen oorlog zal volgen"

Zoals gewoonlijk niemand geloofde Berne in die tijd, maar wanneer later een radiostation aangekondigd dat - "Rusland heeft uitgetrokken en dat er geen oorlog," iedereen was verbaasd. Aldus overeengekomen en ze prezen Bernes 'profetie.

Dr Jules Berne was een beroemde schrijver. Desondanks kreeg hij bekendheid voornamelijk als prophesizer. Hij kreeg internationale erkenning samen met andere getrouwen zoals Dixon, Anderson, Cheiro enz. Sommige van zijn profetieën waren zo goed, dat het leek alsof hij zelf de gebeurtenissen die uitkwamen had ontworpen! Tien jaar van tevoren, Jules Berne voorspeld dat een ruimteschip bemand door een menselijk wezen zal landen op de maan in het jaar 1969 Vandaag weten we dat zijn profetie was cent procent waar. Hij zei verder dat Japan zal overnemen Mantsjoerije en Italië via Albanië en Ethiopië zal nemen. Niemand geloofde Bernes. Wanneer tussen 1939-1942 na Christus alle bovenstaande gebeurtenissen voorkwamen, werden mensen gedwongen om hem te geloven. Zodra het leger van Hitler had overgenomen Denemarken, België en Luxemburg, zodat mensen vroegen Bernes - "? Zal Hitler te verslaan Frankrijk te" Jules Bernes antwoordde - "Op 20 juni, AD 1940, Frankrijk zal accepteren nederlaag." Nou Bernes 'Prophecy leverde uitkomen zij 2 dagen later namelijk op 22 juni 1940.

"China zal een atoombom te maken. Vurige turbulentie zal manifesteren in het Midden-Oosten en een groter deel van de Arabische landen zal worden overgenomen door Israël genomen. "Deze profetie van Bernes kwam al te waar.


Deze profetieën resulteerde in grote leiders van Frankrijk en Europa niet het nemen van risicovolle beslissingen totdat ze astrologische begeleiding van beroemde astrologen. Lord Mountbatten had aanvaard dat een onzichtbare kosmische kracht intelligent werkt in de kosmos. Mens begrijpt niet de plannen van deze bevoegdheid. Slechts zelden mannen met subtiele intuïtie kan Gods plan te begrijpen. Er zijn kosmische gebeurtenissen die arrogantie van de mens te vernietigen en begeleiden hem om te lopen in de richting van de waarheid.

Er is een zeer interessante keten van Jules Bernes 'profetieën. Velen van hen kwamen uit en velen waren ongeveer correct te worden bewezen. Voor bijvoorbeeld Jules Bernes zei - "Binnen het jaar 1990, zal de rook uit fabrieken en stedelijke gebieden in de hele wereld zo intens zijn, dat 80% luchtvervuiling zal worden opgenomen. Lichaam van de mens zal worden gekoppeld aan een zuurstof machine die een beetje minder dan menselijk gewicht zal wegen. Het is niet alsof wereld de mensheid zal sterven als gevolg van luchtvervuiling, maar haar toestand zal verwant aan een halve gek persoon. Ziekten zullen zijn op de stijging, zullen ondernemingen afnemen, woede en haat zullen worden gericht op technologische cultuur en rassen van Europa, enz. zal draaien naar spirituele landen als India voor ware leiding. Mensen zullen kleden, eten en leven als Indianen. Het blanke ras (westerse landen) zullen zo betoverd worden door de Indiase spiritualiteit en cultuur die door AD 2000, de belangrijkste landen van de wereld zal tempels van de Hindoe Goden en Godinnen wordt gebouwd in hun land zien. Wereld zal de mensheid bezoeken deze tempels en ervaar de vreugde van aanbidding en zang gebeden tot God, op basis van de Indiase cultuur. Ik kan foto's van Indische goden etc. in de huizen van Europeanen. " "Zelfs als China maakt een atoombom, het zal niet de leidende natie van Azië te worden. Voor een lange tijd zal het haven vijandschap tegen India. India zal een gedeelte van zijn land vorm China te herwinnen. Tibet zal ook vrij te worden en het is mogelijk dat het zal fuseren met India. Een deel van Pakistan wordt overgenomen door Afghanistan worden genomen en een klein beetje zal worden genomen door India. "

"Na de man landt op maan, zal hij ook te zoeken andere planeten. Door AD 1985 alle informatie met betrekking tot het zonnestelsel, met inbegrip van Pluto, zullen worden verzameld. Ruimteschepen dragen mensen zal bereiken ofwel Venus of Mars of beide en veilig terug te keren naar de aarde. Man zal de zwaartekracht beheersen en energie krachtiger dan kernenergie zullen worden ontdekt. Bepaalde materialen, boeken, gouden munten, enz. zullen worden opgegraven uit een oudste berg van de aarde (misschien Himalaya in India), die de geschiedenis van de Pre-Christ Era zal veranderen. Niet alleen dit, maar dat deze besneeuwde berggebied zo krachtig dat zelfs als Rusland, Amerika, Groot-Brittannië enz. verenigen en confronteren deze bergachtige streek, zullen ze jammerlijk falen zal worden. Uit een bepaald gebied van deze regio zal een mysterieus individu manifesteren. Hij zal de machtigste persoon in de annalen van de eeuwige wereld geschiedenis te worden. Al zijn bevelen zal worden gevolgd door wereld de mensheid. Binnen het jaar 2050 die aanmaningen zal helpen verenigen alle naties van de wereld onder een vlag dwz een enkele universele natie tot stand zal komen. "

"Tussen de jaren 1970-1980 AD grote natuurrampen zullen optreden zoals overstromingen, zal vliegtuigcrashes, aardbevingen, hongersnoden enz. Een groot deel van Turkije te worden vernietigd wegens aardbevingen. Er zullen in de strijd


tussen de Arabieren en dus zal Israël ten goede komen. Stormvloeden zal zijn op de opkomst en een oceaan verwoestingen zouden kunnen optreden. Kust gebieden en eilanden zal worden vernietigd. Sommige nieuwe eilanden kunnen samen komen met een krachtige race. Gewelven van sieraden is te vinden op deze eilanden, die de financiering van die race zal vergroten. "

"Uptil 2000 AD de wereldbevolking zal ongeveer 640 miljoen roepies. Een belangrijk deel daarvan verblijft in Amerika, Azië. Zeker nucleaire oorlogsvoering zal niet plaatsvinden nog communaal geweld kan overnemen. Enerzijds zal er onrust en aan de andere kant, zal een nieuwe spirituele revolutie ontstaan die nieuwe mysteries van God en de ziel zal ontvouwen. Wetenschap zal blijken deze mysteries om waar te zijn. Zo atheïsme en de VAAM pad zal worden vernietigd. Het zal worden vervangen door het geloof, rechtvaardigheid, ethiek, discipline en een gevoel van plichtsbetrachting. Deze veranderingen zullen worden de fundamenten van de World Peace.

Toen Jules Berne werd gevraagd met betrekking tot waar deze transformatie zal ontstaan en dat die zal leiden het, antwoordde hij - "Ik heb een voorgevoel dat deze spirituele revolutie zal ontstaan in India en over wie zal het rechtstreeks, verschil ik met Jean Dixon. Deze persoon reeds geboorte dwz vóór AD 1962 Momenteel is hij betrokken bij een belangrijke taak in India. Hij kan zelfs deelnemen aan de vrijheidsbeweging in India en zijn volgelingen zijn vele. Zijn volgelingen zullen een krachtige organisatie te vormen en in een korte tijd zal de hele wereld beïnvloeden. Met de hulp van hun ziel kracht zullen ze gemakkelijk slagen in het uitvoeren van taken die anders onmogelijk uit te voeren waren.

Bernes 'boven filosofie werd gepubliceerd op 4 th april in Nav Bharat dagblad The Times. Hij verkondigt dat de wens om de toekomst te kennen is het bewijs van de onsterfelijke aard van de ziel. Het is een feit, omdat het lichaam nooit denkt dat het onsterfelijk. Het lichaam is vergankelijk, maar de ziel is onsterfelijk. Vandaar onze wens om de toekomst te kennen is het spruitstuk in vergelijking met onze wens om het verleden te leren kennen. Als de mens verbindt zijn intelligentie, begrip en inspanning om deze profetieën, kan hij niet alleen zijn eigen toekomst te veranderen, maar dat van de hele wereld om zo te manifesteren uitstraling. Wanneer deze taken niet worden uitgevoerd door gewone mensen, grote zielen samen met hun adjudanten verschijnen op aarde en een wereld creëren volgens Gods wens. Jules Bernes gelooft dat de geschiedenis op het punt staat zich te herhalen en dus niemand kan Era Transformatie belemmeren.


HOOFDSTUK 13 - DE vlekkeloos incarnatie van God - SPORT VAN RELIGIE EN CULTUUR

"Heer Kalki geboorte nemen in Sambhal dorp in de familie van Vishnu Yash Sharma. Hij zal aanbidden Savitri en Heer Parshuram, een inwoner van Mahendra berg zal zijn leermeester zijn. Na het overhandigen van het koninkrijk van Mathura naar Suryaketu, zal hij dan leven in Haridwar (India) met zijn vrouw. Na bestrijding met boeddhisten, zal hij opnieuw opzetten van een ware religie in de wereld. "

-KALKI Puran

"Na Kali Yuga eindigt, zal religie dalen, zal ijdelheid zijn over de opkomst en de op dat moment om de ware Brahminhood, de smetteloos menswording van God zal manifesteren aan te moedigen."

-KALKI Puran

"Nogmaals Mathura zal krediet te krijgen voor het induceren van een religieuze revolutie in de wereld en het geven van een nieuwe visie."

-Paramhans RAJNARYAAN PATSHASTRI

"Een organisatie zal verachtelijke denken vernietigen in de hele wereld en wordt deze vervangen door een gedachte revolutie."

-

Kedar DATTA JOSHI


"Een macht die nieuw licht zal geven aan de wereld, is al vastgelegd in de wereld."

-GEORGE Babri

"Arjun! Mijn geboortedatum is geen toeval. "

-Heer Krishna

"Als gerechtigheid dalingen op aarde en ongerechtigheid neemt, ik incarneren op aarde voor de verheffing van de gerechtigheid en de cultuur."

-Bhagwad GEETA

Lord Krishna had ge茂ncarneerd op aarde toen onrecht, onrechtvaardigheid, terrorisme enz. de wereld regeerde. Broers elkaar zouden doden, of een broer vermoord zijn eigen neef schaamteloos etc. Dus er was pijn en verdriet overal. Een paar zeer rijke mannen leefde in pracht en lastiggevallen de overwegend onderdrukte mannen van de samenleving. Mensen vergaten ware religie en geloof in God. Lord Krishna had ge茂ncarneerd op aarde in die tijd, om deze verschrikkelijke situatie in de wereld te vervangen door vrede en welvaart. Ook andere incarnaties van God v贸贸r Lord Krishna vervangen ernstige situaties met recreatie van de ziel. Ze gered wereld de mensheid van de verdrinkingsdood in de donkere sombere goed van materialisme en dus hen verheven. Dit alles is beschreven door Bheeshma van Mahabharat roem. Na een beschrijving van Krishna's incarnatie, Bheeshma zei - "Aan het eind van Kaliyuga (Dark Era), wanneer gerechtigheid zal afnemen, wanneer ijdelheid zal vergroten, Krishna zal opnieuw incarneren op aarde om zo te herstellen gerechtigheid en ware Brahminhood. Hij zal worden "Vishnu Yasha" dwz bezitten Gods heerlijkheid. Zelfs halfgoden met hun individuele bevoegdheden zal manifesteren op aarde met Gods menswording, als Zijn assistenten. Dit staat beschreven in Puranas. "


Omstandigheden van vandaag zijn het meest geschikt voor God te incarneren op aarde. In het eerste hoofdstuk van Kalki Purana (13-14), wordt gezegd dat toen Krishna ingevoerd Zijn verblijfplaats na het beëindigen van zijn taak op aarde, gerechtigheid, vreugde en vrede heerste op aarde. Zo eindigde een tijdperk en een nieuwe begon. Aan het fag eind van de vorige periode (eind Kaliyuga), te wijten aan mentale smetten van de wereld de mensheid, zonden waren op de opkomst. Ongerechtigheid is noch een nieuwe of individuele naam. In plaats daarvan impliceert zonden, slechte bedoelingen, weerbarstigheid en sociale chaos. Onrechtvaardige 'vrouw, Mithiya dwz bevredigend zondige verlangens te wijten is aan valsheid. Ongerechtigheid en leugen manifesteren ijdelheid. Hun dochter is egoïstisch pronken, verkeerde uitgaven, blind modetrends, na aftrek van verlangens enz. Vanity en waan vader kinderen genaamd hebzucht en wellust. Als ze worden belemmerd, woede verhoogt haar kap. Dit stimuleert geweld. Zo Kaliyuga is de samenvloeiing van de leugen, ijdelheid, hebzucht, lust, geweld etc. Men eet dingen die ze moeten niet, hun psyche is verachtelijk, hun spraak is vals, hun lichaam een nare geur afgeeft van alcohol, drugs etc., ze gokken veel, ze lopen na goud en cash gretig en waardoor ze hun jeugdige karakter verliezen. Wanneer ziekten zijn op de stijging, wanneer Yajna, liefdadigheid, verzaking worden genegeerd, toen het kastenstelsel vervormd raakt, wanneer broeders snijd keel elkaars, toen een zoon houdt van zijn broer-in-law meer dan zijn broer, toen de leermeester- discipel band wordt verbroken, wanneer de zogenaamde heiligen genieten van wellust, gierigheid, enz., wanneer mannen en vrouwen trouwen op hun eigen, als er geen liefde verloren voor zijn ouders, wanneer slechts een jurk mode wordt gegeven weightage, als een ware heiligen 'voeten worden niet aanbeden en als alle religieuze programma's van de wereld geworden chaotisch, het betekent dat Kaliyuga zijn hoogtepunt heeft bereikt. Op dat moment in het slijk van Kaliyuga zal bloeien een lotus genoemd Nishkalank Avatar of smetteloos Menswording.

Er is niet veel van een verschil als je de huidige situatie vergelijken en die voorspelde in het verleden. Als we analyseren de hedendaagse zogenaamde vooruitgang, zullen we ons afvragen hoe grote heiligen uit het verleden zoals Shukadevaji en Sutaji voorspelde de kwade smetten van de hedendaagse moderne tijd. Alle gezegd en gedaan, situaties worden al geëtst voor neo creatie van ware religie. Geschriften beweren dat vandaag de smetteloos Menswording zal zeker manifesteren voor neo creatie doeleinden, anders geschriften en een goddelijke vastberadenheid zal verkeerd worden bewezen.

Dat Maharshi (grote heilige), die God heeft gerealiseerd, manifesteert intellectuele krachten die de intellectuele moed van alle wetenschappers van de wereld bij elkaar krijgen voorrang. Zulke heiligen zijn subtiel slechtzienden, wetenschappelijke en verziend zieners. Wat ze ook voorspellen, komt altijd waar. Grote incarnaties van God hebben gemanifesteerd in het verleden op aarde en in de toekomst zullen ze blijven doen. Zelfs als de wereld er niet in slaagt om een incarnatie van God te erkennen, wordt hij erkend door zijn rechtvaardige plichten, gigantische taken en goddelijke kracht.


Sommige ontwaakte zielen geboorte nemen, samen met een incarnatie van God, om zo uit te voeren zijn wereld missie. Opdat deze assistenten niet verdrinken in de oceaan van de zonden, smetten enz. geschriften hebben ruim van tevoren geschreven de geschiedenis van de neo schepping. Hoewel de stijl van bijbelse teksten is symbolisch, zelfs dan kan worden begrepen met behulp van een subtiele aanblik. Ze zijn subtiel uitgewerkt over de activiteiten van de smetteloos Menswording en dit hebben ze gedaan met behulp van symbolen, verhalen enz. Als de Kalki Purana wordt gelezen met een scherp, subtiel intellect, kunnen we begrijpen dat, hoewel dit smetteloos incarnatie wordt geboren als een menselijk wezen, zijn klasse, geslacht, handelingen, gedachten, emoties, beroep, natuur etc. zijn totaal smetteloos. Zonde kan nooit aanraken dit Menswording, ongerechtigheid en leugen nooit in zijn nabijheid komt, zal hij een gerealiseerde wijs heilige en zo onschuldig en puur als een kind te zijn.

In het tweede hoofdstuk (7 th vers) van Kalki Purana wordt gezegd dat Kalki incarnatie (Avatar) zal manifesteren in een dorp. Zijn vader zal zijn goed bekend (Vishnu Yash) en zijn moeder zal een heilige intellect bezitten. Veel halfgoden zullen op aarde geboren worden ruim van tevoren, zodat deze smetteloos Menswording helpen. Zij zullen geboren worden met een besluit van het manifesteren Satyuga (Gouden Eeuw) weer op aarde. De smetteloos Menswording zullen deze assistenten herinneren aan hun vastberadenheid. Zo zullen ze hard werken om opnieuw gerechtigheid op aarde.

De rivier de Ganges dwz rivier van wijsheid afgewassen Kalki's lichamelijke identificatie sinds de incarnatie van een menselijk lichaam had genomen. Zo werd Kalki's psyche zuiverder. Savitri gewassen Gods lichaam dwz Savitri ge誰nduceerde goddelijkheid en vitale kracht (Kalki Purana 2/16). Voor de geboorte Kalki's, had zijn 3 broers reeds geboorte genomen (vers 31). Hij had 2 zonen (8/36). Zien grootheid van zijn zoon, zijn vader zei: "Zoon, nu zal ik uw draad ceremonie (Yajnopaveet) gedaan. Ik zal je de kennis van Savitri dwz Moeder Natuur te geven. Na het aanbidden Gayatri, moet u de studie van de Veda's (vers 35). "

In vers 40 wordt een beschrijving gegeven van Kalki de natuur. Verder is ware Brahminhood is beschreven. Kalki vroeg zijn vader - "Wat zijn Veda's? Wat is Savitri? ? Hoe kan de mens een echte brahmaan "Zijn vader antwoordde -" Zoon, Veda's zijn Vishnu's uitspraken en het beschrijft God realisatie. Savitri is de moeder van de Veda's. Degenen die Savitri aanbidden, God te bereiken zonder andere begeleiding. Brahman (Cosmic ziel) is Gods zonder begin, onvergankelijk, eeuwig en vormloze natuur. Wanneer de mens fuseert zijn ziel met God, wordt de mens God die is als een pot met water (man) die de oceaan (God). Totdat de mens niet zijn psyche te verenigen met God, kan hij een


echte brahmaan niet geworden. Om deze belofte te vervullen, een brahmaan draagt symbolisch de heilige draad (Yajnopaveet). Dus man ontsnapt aan de strik van verlangens, smetten, zonden enz. en marsen vooruit naar zijn spirituele doel. Hij zweert boetedoeningen, Mantra zingen, zelfstudie, zelfbeheersing etc. Zolang een dergelijke echte Brahmanen bestaan in deze wereld uit te voeren, zal het overlopen van vreugde, rijkdom en geluk. Het dagnummer dergelijke Brahmanen 'gedaald, man omhelsde ongerechtigheid. Son! Je moet een echte brahmaan geworden en verheffen de hele wereld. "Kalki was erg blij en hij kreeg de heilige draad (Yajnopaveet). Hij werd vervolgens naar de Veda's te bestuderen.

Een brahmaan kind (die wordt later een incarnatie) wordt bereid om een Gurukul (leermeester's school) in te voeren. Op dat moment komt Parshuram, die ascese op het Himalaya gebergte genaamd Mahendra uitvoert. Hij geeft Darshan om Kalki en neemt hem mee naar Himalaya voor God te realiseren op basis van boetedoening. Een gedetailleerde beschrijving van dit symbolisch is gemotiveerd in het 3 rd hoofdstuk (vers 111). Het is belangrijk om dit verhaal Lord Parshuram begrijpen door te onderwijzen Kalki, Ayurveda, Dhanurveda, Samveda, zelfrealisatie etc. schenkt Kalki, een goddelijke gebogen van de geest.

In de oorlog van kennis, ontwaakte zielen onder leiding van Kalki toonde alertheid van het niveau van de oorlog. Op deze manier door het overwinnen van de geesten van de mensen die een louter materiĂŤle vooruitzichten hadden, zaaiden ze de zaden van ware religie en spiritualiteit. Zij nog steeds de wereld te veranderen met hun liefde, mededogen etc. Verder zij weerde de ontberingen van alle die waren doordrenkt van verdriet. Deze treurige mensen werden gegeven rijkdom, kinderen, lang leven en gezin welvaart.

Kalki's wijsheid gebaseerde Vajpeya Yajnas worden uitgevoerd voor een lange tijd. De richting van de levensduur van de wereld de mensheid neemt een positieve wending. Op dat moment overhandigt hij de verantwoordelijkheid van deze Yajnas aan zijn brahmaan assistenten en vertrekt voor een intense boetedoeningen. Na het overhandigen van Mathura's organisatie om Surya-ketu, begon hij woonachtig in Haridwar aan de Ganges oevers met Shukra (Aide) en zijn vrouw. (2 nd deel, 1 ste hoofdstuk, vers 46). Hierheen zielen die gemanifesteerd uit Rishis zoals Vamdev, Atri, Vasishtha, Galav, Bhrigu, Parashar, Narad, Ashwatthama, Kripacharya, Trit, Durvasa, Deval, Kanva, Devpramiti, Angira etc. op weg om de heilige visioen van God (4 hebben tot 7 vers). Ze kwam terug met een krachtig besluit van het transformeren van de wereld gehoord wat Heer Kalki gezegd. De Heer met zijn vrouw euologize Gangaji en vrij rondlopen in het Himalaya gebergte. In de Urnavish hoofdstuk van de 3 rd deel (33-34 verzen) wordt gezegd - Tijdens regel Kalki's, geen waren onrechtvaardig. Armoede, korte levensduur, ijdelheid, sluwheid, afgunst enz. werden volledig verwoest. Iedereen bereikte vreugde verwant aan halfgoden.


Toen in het verleden, God gemanifesteerd in elk tijdperk, werd hij niet herkend als een incarnatie (Avatar). Het was pas toen God verliet de aarde voor zijn goddelijke verblijfplaats, dat de mensen geloofden Hij was inderdaad een incarnatie. Het kan zijn dat een goddelijke macht bestaat in dit tijdperk ook. Het kan zijn dat hij handelt en gedraagt zoals hierboven beschreven en dat we gefaald hebben om Hem te herkennen genoemd.

De omstandigheden waaronder God incarneert op aarde, vandaag al bestaat. Zelfs astrologische kaarten zijn zeer bevorderlijk voor Hem te incarneren. Met dit in gedachten, in het jaar 1939 een vergadering van de yogi's, heiligen, geleerden enz. vond plaats in Uttar Pradesh. Een gedetailleerde discussie over het smetteloos Menswording heeft plaatsgevonden en iedereen het erover eens dat Lord Kalki al had geïncarneerd op aarde. Het probleem was dat veel yogi's, wijzen enz. verkondigde dat ze waren Lord Kalki. Dus hoe moet de ware Kalki worden geïdentificeerd? De bijeenkomst verkondigde dat alleen als bepaalde kenmerken aanwezig zijn in een persoon waren, zou hij worden genoemd Heer Kalki. De heiligen van deze vergadering schreef een boek "Kalki Avatar" en verspreid het in het hele land. Hun doel was om de waan van de discipelen die geloofden iedereen en iedereen te zijn Heer Kalki overwonnen. Op deze manier de juiste Heer Kalki konden worden geïdentificeerd en iedereen kon hem helpen in zijn missie wereld neo-creatie. Een deel van het boek zei - "Heer Kalki zal de leider van een machtige organisatie. Hij zal het ontwerpen van een gedrags-ethiek recht van spiritualiteit aan het sociale leven en het zal worden gevolgd door de hele wereld. Hij zal de Wetenschapper van alle wetenschappers en zal de innerlijke mysteries van de ziel ontvouwen. "

"Tussen de wenkbrauwen van deze goddelijke heilige zal er een Maan (V-vormig). Op Zijn keel zal een 2-lined Maan teken zijn. Hij zal een totale Indiase jurk te dragen. Zijn karakter zal zijn zo onschuldig als een kind. Hij zal zo gedurfd als een dappere krijger, zo jeugdig als Ashwini Kumara en een grote schriftgeleerde van de Veda's. Zijn vader zal hem aanmoedigen om yoga te volgen. 24 brieven zullen zeer prominent in zijn leven. Op de leeftijd van 24, zal hij opstijgen hogere pieken van Yoga. Hij zal zingen een mantra van 24 letters. 24 jaar lang zal hij presteren boete waarin ook 24 duizend, 24 lakhs, 24 crores Mantra zingen enz. Hij zal 2400 Yajnas presteren "

Volgens Kedardatta Joshi-"De materiële status van India snel zal stijgen. Een kracht zullen manifesteren die verachtelijke denken zal vernietigen van zijn wortels. Die kracht zal manifesteren als een kleine organisatie en later, zal het een gedachte revolutie in de hele wereld te creëren. "


Subtiele hemelse richtingen en de bovenstaande opvattingen van astrologische wetenschappen vertelt ons dat de bevoegdheden van de wereld neo schepping en een gunstige sfeer reeds tot stand is gekomen. Man's kleine intellect en kracht zal jammerlijk falen in het belemmeren het.

Paranhans Shri Rajnarayan Shastri, op basis van astrologische berekeningen zegt "Wederom Mathura zal het krediet voor het induceren van een spirituele revolutie in de wereld om zo de huidige overtuigingen te transformeren met betrekking tot materialisme krijgen. De horoscoop van de rivier Yamunaji blijkt dat tussen 1970-1980 na Christus u zal gegeven worden een mooiere vorm tussen Delhi en Agra. Zoals Haridwar, zal Mathura en Vrindavan geworden wereld pelgrim plekken. Pelgrim centrum Satyuga zal zijn Yamuna. Zoals Mahabharat weer een Delhi en Mathura zal het toppunt van vooruitgang te raken.

De grote toegewijde Swami Jagdishanand, terwijl voorspellen dat Mathura het centrum van neo creatie zal zijn, zegt - "Mahagauri was in een diepe meditatieve trance (de beroemde toegewijde van Bengalen). Haar ziel bereikte Mathura. Daar zag ze de 10 ste menswording van God, dat wil zeggen Heer Kalki studeren in een heel oud gebouw in een Indiase jurk. Vele malen Mahagauri zag Kalki in haar dromen in een slaaphouding.

Zodra George Babri, een groot geleerde van Egypte's Secret Sciences, zei - "Een ziel is geboren in India, die het licht van een Golden Era zal geven aan de wereld. Zijn activiteiten zullen onafhankelijk rond 1930 AD 14 te vergroten th september, zal 1936 de eerste dag van een nieuw tijdperk. Op die dag deze ziel zal doen van zijn gewaad van een menselijk wezen en zullen manifesteren zijn goddelijke natuur. Ondanks hevige tegenstand van onwetende mensen, zal hij manifesteren goddelijke krachten en dus hobbelen onze eeuwenoude overtuigingen. Na AD 1965, zullen de mensen beginnen met het realiseren van zijn goddelijke natuur en na AD 1970 zal hij volledig zijn identiteit manifesteren als een incarnatie van God. Op deze tijden de dreiging van een wereldoorlog zal grote weefgetouw in de wereld. Deze verschrikkelijke oorlog zal vlammen van vernietiging uit te stoten. Als gevolg hedendaagse toonaangevende beschaving van de wereld zal zo slecht worden vernietigd, alsof ze nog niet bestonden. Later India zal wereldwijd activiteiten te beheren. Het zal de wereld leiden naar vrede en broederschap. "

In Patna's Khudabaksha Oosterse Bibliotheek is er een boek over Perzische poĂŤzie van Bukhara's grote heilige Shah Niyamatullah Valli-Sahib. Zijn faam als een grote profeteerder was nog groter dan als een grote heilige en toegewijde van God. Wanneer iemands geest wordt puur, het is als een bioscoopscherm waarop het verleden en toekomstige gebeurtenissen heel duidelijk te zien. Dit is duidelijk te zien in het leven Shah


Valli's ook, nooit woede geuit, nooit pijn enig schepsel en zou snel op de dag als hij zelfs maar zag alcohol, vlees, enz. Hij zou tot God bidden - "Heer! Verwijder dergelijke voorwerpen uit de hele wereld, zodat mensen niet ten prooi te laten vallen. "Hij leefde een leven van waarheid en hoge idealen. Dit maakte zijn geest zeer zuiver en als gevolg dat hij gemakkelijk kon zien verleden en toekomstige gebeurtenissen.

In dit boek schrijft hij dat "Japan en Rusland een oorlog zal voeren. (Deze oorlog heeft plaatsgevonden in het jaar 1904) Een intense aardbeving zal plaatsvinden in Japan. (Het vond plaats in het jaar 1932) In de 1 ste wereldoorlog Alfa (Engeland) zal vechten met Jeen (Duitsland). Engeland nog zal winnen, 1 crore, zal 31 lakh mensen sterven in deze oorlog. "Deze dood cijfer werd later bevestigd door een Brits rapport van de Commissie. "Twee Jeens (Duitsland 2 gescheiden helften) zal een gespannen relatie ervaren." Zijn voorspelling van een atomaire explosie in de 2 e wereldoorlog kwam te waar. Dus alle profetieĂŤn van Shah Valli uitgekomen.

Ten aanzien van India Shah Valli Sahib zegt-"Dit land wordt overgenomen door buitenlanders uit islamitische handen worden genomen. Dan Hindu - moslims zal verenigen en vechten deze vreemdelingen en de laatste zal noodgedwongen verlaten. India zal worden opgedeeld in 2 volken en die 2 zullen zo veel dat een oorlogsdreiging zal een grote rol te bestrijden. Dit zal doorgaan tot de dag Pakistan re-eenheden met India. De Kampioen van de islamitische halve (Pakistan) zal een Indiase generaal van islamitische afkomst zijn. Later zowel hindoes en moslims zullen leven op een vreedzame manier "(Het bovenstaande profetie is gepubliceerd in Akhand Jyoti tijdschrift ruim van tevoren)

"De 3 e wereld oorlog zal zijn gruwelijk. Amerika zal een vooraanstaande rol speelt in het zijn. Na deze oorlog, zal het Engels natie volledig worden afgeveegd. India zal ontstaan als een Super Power van de Wereld. Om deze status te bereiken, zal India vele moeilijke tijden te ondergaan. Op het eerste gezicht lijkt, zal de situatie pijnlijk zijn, maar een dergelijke goddelijke Boodschapper van God wordt geboren in India die leken zullen verzamelen en maken ze dapper. Deze dappere leken zullen uitdagen de overtuigingen van hard-core materialistische mannen als overwinnaar tevoorschijn. Dus heilig, idealistische mensen zullen floreren in de wereld en zij zullen op hun beurt vestigen eeuwige vrede en gelukzaligheid in de hele wereld.

Kalki Purana, Mahabharat en andere heilige literatuur zijn de omstandigheden beschreven waaronder Lord Kalki zal manifesteren. Deze omstandigheden vandaag bestaan. Amerikaanse spiritisten hebben belangstelling over Lord Kalki's incarnatie genomen. Vandaar richtten zij een onderzoekscommissie te studeren de Kalki menswording van God.


Een Amerikaanse student heeft dit zijn onderwerp van onderzoek gemaakt. Aan de hand van kopieën van hindoeïstische religieuze teksten gevonden in Engeland, de bovengenoemde commissie is van mening dat Lord Kalki reeds geboorte heeft genomen. Volgens de Amerikaanse Reporter 8 ste oktober, wordt deze commissie het uitvoeren van een gedetailleerde studie over Kalki Menswording in India.

Het advies van Zuid-India's grote heilige en ziener, Raman Swami Iyer, over het onderwerp "De smetteloos menswording en de Goddelijke Boodschapper van dit tijdperk", is het meest duidelijk in vergelijking met alle andere profetieën die tot nu toe. Schrijft hij "Kalki zal niet komen op een paard en dat hij zal niet dragen van een zwaard. In feite zijn dit symbolen waarin een paard vertegenwoordigt energie. De betekenis van Kalki's rijden op een paard is dat dit goddelijke incarnatie zo krachtig dat Kosmische Energie zal werken volgens zijn wil zal zijn. Heer Rama had de verschrikkelijke demon Ravan gedood met zijn goddelijke kracht. Heer Krishna was ook een incarnatie omdat zijn goddelijke kracht gecreëerd trillingen in de psyche van de Kaurava's en de Pandava's. Hij was zo krachtig dat alle wijze mannen van de wereld bij elkaar overgegeven aan zijn lotusvoeten. Het paard staat symbool voor het feit dat deze grote incarnatie van de machtigste wezen in de wereldgeschiedenis zal zijn.

Een zwaard: een artikel wordt gebruikt voor het snijden. Hierheen zwaard betekent snijden verachtelijke gedachten in de psyche van de wereld de mensheid en niet afhakken hun fysieke hoofden. Kalki Purana zegt duidelijk dat Lord Kalki al die mensen van de wereld die sterk kan worden opgeleid zullen uitdagen, maar die denken alleen materiële voordelen te zijn het begin en het einde van alle leven. Materialisme kan zeker de middelen, maar niet het eeuwige einde. Hij die ongewenst denken van louter materialisme vernietigt, zal atheïsme, hamsteren enz. zijn Heer Kalki. "

Shri Iyer zegt verder-"Kalki zal geboren worden in de buurt van Mathura. Het woord Sambhal betekent een dorp aan de oevers van de rivier de Chambal. Kalki's werk arena zal zijn Mathura. Zijn assistenten komen uit andere regio's. Hij zal een grote toegewijde van Gayatri en een kenner van Savitri principe. Hij zal vakkundig geknipt verachtelijke mening met goede gedachten. Het is alleen hij, die erin zal slagen de vaststelling van deze gedachte die pal tegenover de hedendaagse trend van denken. Vele anderen zullen zich menswording van God (avatara) noemen. Ze kunnen zelfs tonen enkele wonderen, maar neo schepping van de wereld zal zijn ver buiten hun bereik. Zo zullen ze manifesteren graag regenwormen in moessons en sterven in een korte tijd. Tegenover deze Heer Kalki (in de vorm van een sint) zal niet alleen de redder van de Veda's, maar zal ook ontwerpen gewijde ethiek voor iemands dagelijkse activiteiten. Later zullen de mensen zijn denken religieus te volgen. Deze Goddelijke Saint zal een gezinshoofd zijn. Ondanks erg rijk, zal hij een leven van "eenvoudige leven en verheven denken 'wonen. Zijn rijkdom zal worden


gebruikt voor het welzijn wereld. Deze idealen van zijn zal worden ingezogen door zijn volgelingen overal en zal een dergelijke organisatie, die zijn onbetaalbaar boodschap zal verspreiden over de hele wereld te creëren. Vrouwen zullen overheersen onder zijn assistenten. Deze buitengewone saint zal verblijf in de tweede helft van zijn leven te veranderen. Op dat moment zal zijn Raudra (verschrikkelijk) vormen manifesteren. Wanneer mensen zullen beven vanwege zijn geweldige gedachten, zal zijn heilige vrouw over te nemen van de teugels. Later deze heilige vrouw van zijn zal liefdevol terug te brengen zijn volgelingen, die van het pad van spiritualiteit was afgedwaald. India zal de voortgang met grote sprongen en dit zal zelfs Rusland en Amerika te beïnvloeden. Deze beide naties zal verbleken tegenover het stralende aura van India. "

"Wie zal de eer krijgen voor het zijn Kalki" Laat dit antwoord op de omstandigheden en tijd. Vele incarnaties van God zijn geïdentificeerd, terwijl ze nog leefden in de wereld. Dus zal er geen probleem zijn, terwijl het identificeren van de ware Heer Kalki. De toekomstige Kalki kan moeilijk volhouden om zijn goddelijke identiteit te verbergen, maar het zal zinloos zijn. Het is duidelijk dat een goddelijke macht al heeft geïncarneerd om dit tijdperk te transformeren. Hoe is het mogelijk dat de Heer zijn belofte van "waar ongerechtigheid overspoelt de wereld, zal ik zo incarneren als voor het herstel van gerechtigheid in de wereld niet zal nakomen. Wereld zal de mensheid noodgedwongen lopen op het pad van de waarheid vrijwillig of anderszins. "

Grote prophesizers zoals Celsus, Daniel, Nostradamus, Vegilatin en Vader Welter Ben zeggen dat Era Transformatie de ultieme en meest bijzondere gebeurtenis van deze eeuw zal zijn. Niemand kan het belemmeren. Veel profetieën van deze grote zieners zijn erg belangrijk.

(1) In het jaar 1999 een groot leger algemeen van een Oost-natie zal landen in Europa na een reis in de lucht. Op dat moment een oorlog zal worden uitgevochten. De lucht ambacht van deze algemene zullen worden gedekt met enkele onzichtbare macht en daarmee zelfs een onduidelijk raket zal niet vernietigen. Op dat moment in Parijs zal een ondergang beleven samen met andere machtige westerse landen, die alleen maar geven belang aan materialisme.


- NOSTRADAMUS

(2) De hele wereld wordt beheerst door een wereldregering gelegen in een bepaalde regio van de wereld. Een taal en een cultuur zal bestaan. Stedelijke bevolking zal een groot deel te verminderen. Communicatie technologie zal vooraf zo veel dat mensen hun gedachten ver weg net als een radio doet zal sturen naar anderen. - DANIEL

(3) The Golden Era (Satyuga) zal beginnen met de mensen onder de leeftijd van 25 jaar. Senioren zullen weigeren te doen van hun eeuwenoude overtuigingen. Op dat moment een grote heilige zal worden geboren in India, die de hele wereld zal een revolutie met zijn heilige denken. Hij zal hebben talloze volgelingen. Onder hen bepaalde mensen die aan oude overtuigingen te vangen zal niet aan de leringen van deze heilige indrinken. Desondanks een nieuwe generatie van wereld de mensheid eenvoudig al zullen indrinken dat deze grote heilige vertel hen aan en zal dus hard werken voor neo creatie. Mensen zullen vol hoop en onrecht, sluwheid, bedrog, fraude etc. zijn zullen worden vervangen door universele liefde, zal medeleven, vrijgevigheid enz. gerechtigheid in de wereld zijn gevestigd en oneerlijk ontworteld zal zijn. Tegen het jaar 2000 AD deze foto meer duidelijk zal worden. "

(4) Volgens 'Imamey Akhikajjana "zal een goddelijke boodschapper komen in de 14 ste eeuw. Hij zal mensen leiden naar het pad van de waarheid, gerechtigheid en rechtvaardigheid. Dus de hele wereld zal worden opgeheven.

Op basis van Bhrigu Samhita, Shri Swami Aseemandji schrijft - "Nogmaals, als Lord Ram en Krishna in het verleden, een grote menswording van God zal manifesteren in deze wereld. Hij zal een liefhebber van Savitri zijn en als Lord Budha, zal een Mahayogi die al zijn chakra's (plexus) zullen ontwaken zijn. Met zijn vermogen van ascese, zal hij afweren ziekten heersen in de wereld. Hij zal verheffen de armen en de onderdrukten. Mensen zullen op hun eigen identificeren hem en zal hem devotie te dienen. Zijn assistenten komen uit alle regio's van India en hij zal India binden met de draad van een enkele heilige cultuur. "

Wanneer zo'n revolutie zal manifesteren, wereld zal de mensheid krijgen aangetrokken tot India en een nieuw tijdperk zal ontstaan. Tot deze Golden Era manifesteert, zal de mens


grote ontberingen te ondergaan. Er is een mogelijkheid dat een deel van de wereldbevolking af door natuurrampen, twist, in - twisten etc.

Op dezelfde manier leidt prophesizer Mexicaanse's, Mr Aharo Amaya voorspelt dat neo creatie zal zeker plaatsvinden. Schrijft hij - "De jaren tussen 1970-2000 AD zal vol ernstige situaties in de hele wereld te zijn. Tijdens deze tijden omstandigheden wijzen op een 3 e wereld oorlog zou de wereld overspoelen. Ondanks dit, omdat de huidige politieke leiders zijn zich terdege bewust van de vreselijke gevolgen van nucleaire oorlogsvoering, een gigantische oorlog kan niet worden bestreden. Natuurlijk! Wereld de mensheid zal moeten ernstige situaties geconfronteerd. Uptil 2000 AD man zal worden geconfronteerd met aardbevingen, honger, hongersnood, overstromingen enz. Na dit een goddelijke kracht zal manifesteren in de wereld en de mensheid zal leiden tot een leven van heilige idealen te leven. "

Terwijl de waarschuwing van de president een week van tevoren, Mr Amaya adviseerde hem niet te reizen voor een paar dagen. Deze waarschuwing werd overgebracht aan president Kennedy, maar hij noemde het een blind geloof. Binnen een week Kennedy werd vermoord tijdens het reizen in Texas, USA Op dezelfde manier, had Amaya voorspeld dat Johnson niet zou worden herkozen als president. Mr Amaya's voorspelling over de voortgang en het leiderschap van India ook wordt zoals hierboven vermeld.

Alle toonaangevende zieners van de wereld hebben voorspeld in een stem die wijdverspreide turbulentie zal worden gezien in de hele wereld. Dit zal een revolutie en transformeren de wereld. Het zal de zondige, onethische houding van de hedendaagse mens te vernietigen en zal een nieuwe religie, gebaseerd op heilige idealen vast te stellen. Dan wereld zal de mensheid leven als liefhebbende broers. Dus de wereld zou moeten streven moeilijk in te luiden wereld transformatie en daarmee de vrede.

Vandaag illegale activiteiten zijn op hun hoogtepunt in de wereld. Om politieke doelen te bereiken, hoeft zogenaamde opgeleide mensen niet twee keer na te denken voordat het gebruik van illegale en onethische middelen. Arrogantie is wijdverspreid en is schaamteloos overschreden de grenzen van de discipline, die India bekend was in het verleden. In het verleden werden vrouwen gezien als juwelen van het moederschap, maar tegenwoordig worden ze onfatsoenlijk behandeld. De Kosmische Macht (God) zal niet langer tolereren deze stand van zaken. In zekere zin neo schepping is Gods heilig verlangen. Men moet verdiepen in de vraag of de bovenstaande voorspellingen zijn in ieder geval verbonden met Gods plannen. Als zelfs een klein deel van het waar is, zou het verstandig mensen van harte aansluiten bij deze heilige streven van neo creatie.


HOOFDSTUK 14 - onrust, VERNIETIGING, EEN GROOT TURBULENCE EN DAN DE DAWN VAN EEN NIEUW TIJDPERK

In de 20 ste eeuw, zal Moeder Natuur zo toornig als nooit tevoren. Een destructief staat zal stellen in waarin het water wordt land in te gaan en het land zal water in te gaan. Alleen dan een paar vrome mannen van de wereld zal wereld de mensheid te verheffen.

"De energie die dit tijdperk zal transformeren zal noch zijn politieke of die van een 'isme'. Deze energie zal sentimenteel zijn en zal de psyche van de mens transformeren ". -

NOSTRADAMUS

Dit is ten aanzien van een incident in de stad Milaan. In het jaar 1515 werden enkele priesters reizen in deze stad. Een 12-jarige jongen kwam naar hen toe. Iedereen was buigen voor de leider onder deze groep van priesters, maar deze 12-jarige jongen geknield aan de voeten van een jonge priester van deze groep. Iedereen vraagt zich af waarom deze jongen boog zich voor een gewone jonge priester. Een persoon vroeg deze jongen - "Zoon! ? Welke speciale kwaliteit heb je waarneemt in deze jonge, onbekende priester die gevraagd u te buigen voor hem en niet de andere bekende priesters "De jongen serieus antwoordde -" Jullie zijn allemaal van bewust dat deze jonge priester van vandaag de paus zal worden van Vaticaan Kerk in de toekomst. " AUTEUR: Shriram Sharma Acharya oprichter van de International Gayatri Familie was een groot Yogi ziener en incarnatie van God, die volumes van wetenschappelijke literatuur schreef vooral over geestelijke onderwerpen voor de wereld van welvaart en vrede. Voor meer wetenschappelijke literatuur e pls bezoek http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org en http://www.awgp.org/ BESCHRIJVING: Gratis ebooks op Chakra Meditatie-ESP, Nirvikalpa Samadhi of Thought Gratis Trance, bereiken RidhiSidhis of goddelijke energieĂŤn, toekomstige wetenschappelijke Religie, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga gecorreleerd aan Neurowetenschappen-ESP, Endocrinologie, anatomie, psychologie en sociologie voor 1) materiaal en geestelijke welvaart en 2) het verenigen van de wereld vreedzaam als een familie. Ours is een strikt niet-commerciĂŤle website die gericht is op het realiseren van de eeuwenoude droom van grote leiders en denkers van de wereld: Een mooie wereld zonder grenzen. KEYWORDS: Kundalini Yoga Gayatri e-books ultra sound telepathie parapsychologie metafysica nirvikalpa Samadhi vervuiling yoga tantra films internet hypnose ecologie astrologie ayurveda kalki bioelektriciteit operatie lasers ozon radar spanning creativiteit archeologie Indusbeschaving oliecrisis voedselschaarste tsunami biografie Guru wereldvrede geest psyche god zenuw subtiele bewustzijnsziel goddelijke trance endocriene klieren ESP Chakra plexus meditatie concentratie intellect profetie dacht denken Cheiro Nostradamus


Aurobindo zaligheid hersenen Veda zon zonne-energie heilige pure zintuigen Prana Avatar Upanishad lichtcel hypothalamus hypofyse transformatie futuristische voorspelling slangenkracht leven de menselijke ethiek integriteit karakter vagus Tantra Mooladhar atoom neutron proton

Iedereen barstte in lachen uit. Dit was omdat de jonge priester een speciale kwaliteiten die hem een paus kon niet bezat. Toen in het jaar 1585 deze jonge priester genaamd Feli Peretti inderdaad werd een paus, mensen waren verbaasd en vroeg zich af hoe een 12jarige jongen dit evenement ruim van tevoren kon voorzien?

Maar deze jongen was niet een gewoon kind. Dit kind was niemand minder dan Nostradamus, die een grote ziener van Frankrijk geworden. In de 16 e eeuw maakte hij 1000 profetieën, zelfs met betrekking tot de 20 ste eeuw. In de afgelopen 500 jaar de hele wereld heeft verbaasd met zijn profetieën. Zelfs vandaag de dag na de 21 zijn binnengekomen ste eeuw en na het passeren van de 20 ste eeuw, zijn mensen meer gretig cogitating dan Nostradamus 'profetieën. In de volgende paragrafen zullen we-werpen licht op zijn Extra Sensory Vermogen (ESP).

Nostradamus werd geboren op 13 ste december, 1503 AD in een Franse regio genaamd Saint Remi. Ongetwijfeld zijn er bepaalde mensen die hun geestelijke krachten van het verleden leven te voeren in hun volgende geboorte. Desondanks ze zelfs moeten deze spirituele krachten in hun latere geboorte activeren. Nostradamus was een begaafd kind dat verleden en toekomstige gebeurtenissen kon zien. In zijn jeugd God aanbad hij en aldus gezuiverde zijn geest. Hij vergroot zijn spirituele krachten via ascese, schriftuurlijke studies en andere spirituele praktijken. Hij studeerde astrologie en filosofie. Hij studeerde ook gebeurtenissen in de wereld om zo zijn vaardigheden aan te scherpen. In die eeuw werd hij gezegd om een grote astroloog en ziener heilige te zijn.

Nostradamus had voorspeld dat in de 20 ste eeuw, zal een dictator boven Duitsland te nemen en te terroriseren heel Europa. Hij noemde deze dictator "Hister", die verkeerd was slechts door een alfabet. Zoals voorspeld Hitler regeerde over Duitsland als een harde dictator. Een andere voorspelling van Nostradamus werd over een dappere soldaat van Frankrijk. Hij zei: "Deze soldaat zal een grote historicus van de wereld geworden. Van een soldaat, zal hij een keizer te worden op de leeftijd van 25 jaar. Zijn moed zal terreur induceren in het Engels kamp. Maar helaas! Op een dag zal hij worden gevangen gezet en zal dus gaan in de vergetelheid. "Nostradamus had zelfs voorspeld de naam van deze soldaat als" Napoleon ". Dit werd later juist bleken toen Napoleon Bonaparte, een soldaat steeg tot grote politieke hoogten. Nostradamus 'profetieën werden geschreven in een boek genaamd "Eeuwen en profetieën van Michael D. Nostradamus". Keer op keer een krant genaamd "News beoordeling" publiceert deze profetieën als en wanneer ze uitkomen.


Deze grote ziener overwegend voorspelde gebeurtenissen van de 20 ste eeuw en schrijft hij "Aan het eind van de 20 ste eeuw, zal de moderne wetenschap zo geavanceerd geworden, dat de meerderheid van de mensheid atheïsten zullen worden. Sociaal gedrag zal raken besmet, samen met karakter van de mens. Mensen uit de hoge lagen van de samenleving zal genieten van mode en ijdelheid. Mensen meer eten in hotels dan hun huizen. Op dat moment een grote ziel van de wereld zal worden geboren in een religieus volk van Oost (zou kunnen zijn India). Deze grote heilige met de hulp van zijn assistenten, zal een grote gedachte turbulentie in de wereld te creëren. Dit historische heilige zal zo'n intense opwinding te creëren, die innerlijke strijd zal manifesteren overal. Deze innerlijke strijd zal plaatsvinden tussen het uiteinde van de 20 ste eeuw en het eerdere deel van de 21 ste eeuw. Later menselijke waarden en ethiek zullen overal worden ingezogen. Wereld zal de mensheid de mantel van smetten te werpen en dus zal inluiden in de hemel op aarde ".

Bovenstaande profetie van Nostradamus zal inderdaad uitkomen. Zijn bewijs is als volgt-

1)

Zodra hij had voorspeld dat er na 3 maanden, zal een verschrikkelijke plaag verspreid in Frankrijk, waarin lakhs van mensen zullen sterven. Gedurende 3 maanden werd geen plaag gezien. Op de 91 ste dag, het nieuws van een paar gevallen van pest kwam uit Parijs. Later deze epidemie van de pest werd zo smerig dat hele Frankrijk beefde van angst. Vandaar weer Nostradamus werd beroemd over de hele wereld voor zijn profetieën.

2)

Wanneer de pestepidemie eindigde, mensen gevraagd Nostradamus als waarop andere belangrijke gebeurtenis zou plaatsvinden in de toekomst? Hij zei - "Onze koning zal sterven". Koning Lodewijk had de troon besteeg slechts 3 jaar voordien en was in uitstekende gezondheid. Binnen een maand na deze profetie koning Lodewijk stierf als gevolg van een plotselinge aanval van diabetes. Niet een persoon had zelfs gedacht dat hun energieke koning Lodewijk plotseling zou sterven dus.

3)

Later zijn voorspelling dat de Franse Maginotlinie zal worden vernietigd, kwam ook waar.


4)

Zijn voorspelling dat Duitsland zal worden opgedeeld in 2 afzonderlijke naties, ook is uitgekomen. Nostradamus had ruim van tevoren gewaarschuwd voor de moorden van een paar presidenten van Amerika.

Ten aanzien van de 20 ste eeuw, zei hij - "Aan het eind van de 20 ste eeuw Moeder Natuur zal haar woede als nooit tevoren zien. Een destructieve fase zal worden gezien, waarin water wordt land in te gaan en het land zal water in te gaan. Sommige plaatsen zullen ervaren overstromingen en op andere plaatsen zullen er dire droogte. Veel vulkanen zullen uitbarsten en een leger revolutie zal worden gezien in vele landen.

Op dat moment zal een Goddelijke kracht manifesteren om de wereld te transformeren. Deze Power zal elke natie potentiĂŤle slagkracht noch enige 'isme' geen van beide zijn. Deze Goddelijke kracht zal manifesteren als zodanig een grote heilige, die door de enorme kracht van zijn onberispelijke, vrome karakter Wereld Vrede en Eenheid induceren. Dus de wereld zal dat soort gelukzaligheid die nooit eerder meegemaakt te ervaren. "

Nostradamus heeft ook zijn mening betreffende de bovenstaande grote heilige van de wereld gegeven. Hij zegt dat deze heilige een maan op zijn hoofd en een lotus op zijn voeten zal hebben. Hij zal kleden in een zeer eenvoudige manier. Hij zal twee keer trouwen en zal 2 zonen en 2 dochters verwekken. Tweemaal zal dit heilige verandering verblijfplaats. Beide keren dat hij zal noordwaarts verplaatst.

Eenmaal in 1566 (juli), werd deze grote prophesizer-ziener gezeten in zijn kamer in de avond en denken diep. Plotseling bij een bepaalde gedachte tot uiting in zijn geest, riep hij zijn familieleden en zei - "Vanavond is de laatste avond van mijn leven. Ik zal niet leven om te zien morgen. Vandaar dat niemand van jullie moet tranen vergoten als ik sterf. Ik verlaat dit sterfelijke spoel om zo God te helpen in zijn taak. Later zal ik worden herboren op aarde. Op dat moment jullie allemaal wel of niet mijn familieleden, assistenten enz. toch zeker weten dat de hele wereld is Gods huis. Aangezien ik zal helpen God, moet je kijken op mijn dood als een festival ".

Toen Nostradamus sprak dus, die rond hem niet geloofde wat hij zei omdat gezondheid verstandig gezond en was hij. Zoals was zijn praktijk, Nostradamus ging slapen. Hoe kon de profetie van een persoon verkeerd gaan over zichzelf wanneer profetieĂŤn over anderen waar kwam altijd? Die avond, toen hij lag te slapen, hij bleef slapen en nooit meer wakker. Dat dageraad van een nieuw tijdperk gevisualiseerd door Nostradamus is nu in ons midden


vandaag. We zullen nooit weten in welke hoedanigheid, is Nostradamus onzichtbaar bezig om deze wereld te transformeren.

DE REVOLUTIE ZAL WERELDWIJD EN ZAL INTELLECTUELE in de natuur

De Tweede Wereldoorlog heeft plaatsgevonden. Op dat moment bewoog Saturnus in Stier en Tweelingen Sterrenbeelden. Jupiter in Stier en Ram. Planeten werden dus menselijk leven beĂŻnvloeden. Saturn oproept oorlogen, bloedvergieten, communisme etc. Aangezien Saturnus in Stier en Tweelingen, een oorlog in Europa was waarschijnlijk. Jupiter symboliseert wijsheid en kennis. Omdat Saturnus was in samenwerking met Jupiter, zou de oorlog een intellectuele basis te hebben. Dit is precies wat er gebeurde in de 2 e wereldoorlog. Samen met oorlog, nieuwe technologie om het te bestrijden ook uitgebreid. Communisme werd begunstigd door velen. Zoveel geweld werd gezien dat zelfs vandaag de dag worden we allemaal geconfronteerd met haar ontzettende gevolgen.

"Op het moment dat Saturnus beweegt zich in Stier en zo ook is Jupiter. Desondanks Jupiter wordt achteruit en dus bewegen tussen 1971 tot 1973 na Christus een goddelijke revolutie vindt plaats op een oorlog-achtige voet. Een andere verschrikkelijke oorlogachtige situatie manifesteren. Vernietiging kan worden gezien in vele regio's. Voor een korte tijd een oorlog die de harten van mensen breekt zouden plaatsvinden. Omdat Jupiter beweegt achteruit zal deze oorlog niet lang duren. Plaats een intellectuele oorlog door intellectuele mannen zal blijven. Jupiter retrograde beweging zal een intellectuele revolutie, waarin India zal leiden manifesteren ".

Bovenstaande profetie werd gepubliceerd in "Tankaar" magazine (november, 1968 kwestie) gemaakt door de internationaal befaamde Indiase astroloog, meneer Radheyshyam Rawalji. Mr Rawalji die in Saurashtra, India, woonde maakte profetieĂŤn die werden gepubliceerd in Kanpur's tijdschriften genaamd "Dainik Jagran" en "Dainik


Vishwamitra". Ze werden ook gepubliceerd in Lucknow's tijdschrift "Jnan Bharati '. Dus mannen van scherpe intellect werden getrokken aan de heer Rawalji's profetieën.

In "Jnan Bharti" (. Februari 1963, Vol 210, blz. 52), aldus de heer Rawalji's profetie - "In de komende dagen regeringen van andere partijen in veel landen zal worden gevormd. Tegen het einde van AD 1965 een India-Pakistan oorlog zal plaatsvinden. India zal dus weer een deel van zijn land, dat eerder overgenomen door Pakistan genomen. Later werd een bilaterale dialoog zal dit probleem op te lossen ". We zagen al deze profetie uitkomen. Na het Tashkent Verdrag volk verlangde naar meer over de toekomst weten. Vandaar Rawalji zei in de 1966 uitgave van Tankaar tijdschrift - "Pakistan zal geen acht op het Tasjkent Verdrag. Geweld zal stijgen in Bengalen en het communisme te zullen vooruit marcheren. Een worsteling zal plaatsvinden tussen kapitalisten en communisten en de laatste zal winnen. Banken zullen volledig worden genationaliseerd, zullen de studenten verschillende bewegingen te plannen, zullen universiteiten stilgelegd, zal communaal geweld te verdiepen, zal het Congres worden verdeeld in 2 partijen en de minister van Financiën, zal de heer Morarjee Desai aftreden ". Op dat moment leek deze profetie geweldig, maar later werd bewezen cent procent waar.

In die dagen Mauroos Woodruf's profetieën ook werden gepubliceerd. In 1968 op de televisie, had hij Indira's ondergang voorspeld. Mr Rawalji lees deze profetie en schreef in Kanpur's tijdschrift "Tankaar" dat - ". Indira Gandhi niet zullen ervaren een val en dat ze goed zal worden ondersteund door haar volgelingen 'Rawalji zei dat Mauroos' profetie niet uitkomt. Rawalji had gelijk, want in de 1971 AD verkiezingen, Indira Gandhi gewonnen.

Andere profetieën van Rawalji die zijn uitgekomen zijn - "Oost-Bengalen (Oost-Pakistan) zal worden geconfronteerd met natuurrampen en interne ruzies. Zo zijn burgers zal worden geconfronteerd met armoede en strijd. In 1970 zal AD Nasser sterven en Johnson zal niet worden herkozen als Amerika's president. Ondanks politieke manoeuvre van Rusland, zal Israël niet opgeven het land heeft gewonnen. Ayub Khan zal sterven en een intense politieke strijd zal worden gezien in Sri Lanka. Al deze profetieën uitgekomen.

Onder verwijzing naar de planetaire invloeden uit 1971 AD verder, meneer Rawalji schrijft - "Sinds revoluties zal plaatsvinden in toonaangevende onderwijsinstellingen, zal onderwijs per se krijgen getransformeerd. India's relatie met Nepal en Rusland zal verslechteren. Enerzijds kastensysteem zal intensiveren en aan de andere kant communaal geweld zal gif uitstoten. Vandaag veel politieke partijen naar voren zijn gekomen als kikkers in moesson. Deze kleine partijen zullen gaan in de vergetelheid en in plaats daarvan 4 leidende politieke partijen zal bloeien. Ondanks deze vele staten onevenwichtig


zal blijven en dus keer op keer Rule voorzitter zal overnemen. Naxalites zullen terroriseren mensen. Re-verkiezingen in middellange termijn zou kunnen plaatsvinden. Gewone wijzigingen worden aangebracht in de grondwet, maar niets belangrijks. Privy Purse zal eindigen. Totaal rantsoenering zou in werking treden. Verhoging van de belastingen zal problemen voor de burgers en de business class te creëren. Stedelijke welvaart zal worden beperkt en materiële goederen zullen kostbaar. Mensen van de dienstensector zal genieten van steekpenningen, zal vervalsing etc. Crimes vergroten en India zal een botsing op de noordelijke grens vrezen. Natuurlijke en oceanische calamiteiten zal toenemen in de hele wereld.

Wanneer zal dit alles plaatsvinden, zal wereld de mensheid worden doodsbang. Op dat moment India sterk zal vorderen voor zover de landbouw en wetenschap betreft. India zal een dergelijke wetenschappelijke ontdekkingen te doen, die de hele wereld zal verbazen. Verdediging (armen) de macht van India zal een kracht om rekening houden met en spiritualiteit zal een grote rol in de politiek spelen. Vrouwen zullen als gevolg eer krijgen. Een wereld oorlog zal worden uitgevochten welke wereld de mensheid zal terroriseren. Dan zullen de mensen van alle naties zullen kijken naar India voor zowel materiële en spirituele begeleiding. India's inspanning kan weren van de oorlog, maar niemand zal de kracht om een innerlijke revolutie weren hebben. UNO zal mislukken, maar zaden van menselijke waarden en broederschap wordt gezaaid over de hele wereld. Wereld de mensheid zal noodgedwongen creëren een enkele religie, een cultuur en een gemeenschappelijk standpunt. "

THE DAWN VAN EEN EEUWIG CULTUUR IS ZEER NABIJ

"Westerse cultuur is vandaag op zijn hoogtepunt. Desondanks is het ook de ouderdom. De vernietiging ervan is zeer binnenkort. " -

OSWALD SPANGULAR


"Een nieuwe cultuur is ongeveer te stijgen als de zon, die wereld de mensheid zal leiden naar de menselijke waarden van broederschap, liefde, eenheid etc. Dus mensen zullen verschillen op grond van godsdienst, nationaliteit, huidskleur etc. over het hoofd" -

PROF. Cheiro

"Ik ben heel zeker dat India het licht zal geven aan de hele wereld". -

ROMMAIN ROLAND

"Zeer binnenkort een oorlog zal worden uitgevochten en daarna een nieuwe wereld cultuur die is gebaseerd op waarheid, gerechtigheid, ethiek en moraal zal geboren worden". -

VADER WALTERBEN

(Op basis van een Egyptische Carving)

"Als de lucht vervuild zal zijn, zullen natuurrampen hun toorn bewijzen. Dus een unieke wereldcultuur zal aanbreken waarin zowel, de atmosfeer van de wereld en dat van ieders psyche "zal zuiveren. -

G. VELGILATIN

De beroemde Duitse filosoof, boek Oswald Spangular's "The Decline of the West 'had turbulentie in de westerse landen. Zijn profetie "Westerse cultuur is nu in zijn ouderdom. Ze hebben een stadium van de politieke ethiek en oorlog in de wereld, die is als de oever van een rivier die nooit een revolutie kan verdragen. De 3 e wereld oorlog zal zeker plaatsvinden en dan de westerse cultuur zal worden vernietigd uit de wortel ", is een hoofdpijn voor westerse diplomaten. Spangular heeft argumenten gegeven ten gunste van


zijn profetieën in het bovenstaande boek en ze zijn absoluut correct. Dit is wat de westerse denkers geloven.

Argumenten Spangular's zijn gebaseerd op een gedetailleerd onderzoek van alle levende wezens. Aan de andere kant, Romain Roland's profetie "Ik ben ervan overtuigd dat wederom India zal wijsheid te geven aan de hele wereld - zodra de westerse cultuur eindigt, zal oosterse cultuur heersen in de hele wereld", is gebaseerd op de eerdere ervaring van een zuivere ziel. Op dat moment maakte een andere profeteerder bepaalde profetieën die sterk heeft beïnvloed de wereld. Dit is omdat ze gebaseerd op astrologische berekeningen. Deze profetieën werden gemaakt door Prof Cheiro die de tovenaar van de astrologie in de westerse landen wordt genoemd.

Prof Cheiro heeft deze opmerkingen met betrekking tot individuen, gemeenschappen en landen die op dat moment leek onmogelijk en vals gemaakt. Ondanks dit, op het juiste uur, werden Cheiro profetieën bleek waar. Mensen waren verbaasd om Cheiro's profetieën, zoals Zuid-Afrikaanse oorlog, dood van Great Victoria, exacte dag en maand van 7 zie ste dood Edward's etc. uitkomen. Zijn andere profetieën zoals moord van Italië's heerser Herbert, ondergang van de Russische Tsaar en de moord van zijn familieleden, exacte tijd van de eerste oorlog van Duitsland etc. Ook kwam uit. Op dat moment twijfelde in eerste instantie mensen Cheiro's profetie, maar toen ze uitkwamen, iedereen het erover eens dat Cheiro bezat grote geestelijke machten. Zijn profetie over Lord Kitchner was ook erg belangrijk. Wanneer in het leger van 1887's, was hij een kolonel, Prof Cheiro vertelde hem dat in een massale oorlog van AD 1914, zal hij een grote verantwoordelijkheid gegeven. Op de leeftijd van 66 jaar. hij zou sterven niet op het slagveld, maar in een oceanische ongeval. Deze voorspelling deed uitkomen en toen Lord Kitchner werd die over zee naar Amerika voor overleg, werd hij overstemd door een Duits schip. Cheiro had belangrijke voorspellingen voor Israëli's, Arabieren en India gemaakt.

Cheiro hadden voorspeld - "Europese christenen zullen wederom helpen Israëli's wonen in Palestina die zal woede Arabische landen en hun islamitische vrienden. De laatste zal England, Amerika etc. weer vallen verschillende manieren. De moslims zullen vechten met Israëliërs en toch de Israëli's zullen meer macht te krijgen. De Israëli's ondanks het feit dat klein in aantal zullen Israëlische Arabieren vanwege Gods genade te doden en zal over een groter deel van de Arabische land te nemen. Na AD 1970 nog een gigantische strijd zal volgen, die de Arabieren zal verbrijzelen. Na deze vernietiging, zal een nieuwe eeuwige cultuur worden geboren die zal verspreiden in de hele wereld door de AD 2000 "


Niemand geloofde dat deze profetie over Israël zal uitkomen. Een paar dagen later alle Israëli's van de wereld kwam Palestina en ze hielpen Palestina. Zo Israël ondanks het feit dat kleine, manifesteerde een houding van een pakje van leeuwen. Met een aanval, ze verbrijzeld Jordanië en nam Sinaï regio van Egypte. Prof Cheiro had gezegd - "De rivier de Nijl van de Arabieren zal landen in de handen van Israël". Dit werd ook bewezen waar. Het zien van de erbarmelijke staat van de Arabieren is het duidelijk dat als Israël vecht met Arabieren, de laatste zal zeker slecht verliezen.

Als iemand wenst te vergelijken of Cheiro's profetieën zijn uitgekomen, moet hij las de Akhand Jyoti tijdschrift (1943, januari) pagina 23. Er staat geschreven - "Engeland zal gratis India, maar vanwege gemeentelijke gevechten, zal India worden gepartitioneerd. Zo hindoes - moslims - Budhists zal worden verdeeld ". Op het moment dat deze profetie werd gedaan, Engeland was op zijn hoogtepunt in alle lagen van het leven.

Niemand zelfs gedacht dat India de vrijheid zou krijgen. Desondanks Prof Cheiro zei "India's Zon is krachtig en is in Waterman teken. Niemand kan zijn opwaartse reis zowel materieel als spiritueel belemmeren ". Zo kwam zijn voorspelling waar in 1947 toen India werd gratis. Weer zoals gewoonlijk mensen geloofden niet Cheiro's profetie van India worden gepartitioneerd. Later de hele wereld zagen India worden onderverdeeld in Pakistan en India. Veel Budhists regio te scheiden op dat moment.

Cheiro had groot geloof dat India had een zeer mooie toekomst. Hij voorspelde dat een zeer krachtige, spirituele en idealistisch persoon zal worden in India geboren. Hij zal de ziel van de hele India ontwaken en de spirituele kracht zal nog krachtiger dan de collectieve materiële kracht van de hele wereld. Aangezien voor India, zal Jupiter schijnen, een kennis revolutie mogelijk. Later zal beïnvloeden alle hoeken en uithoeken van de wereld.

Zeer vergelijkbaar met Cheiro's profetie is een ander geschreven op een oude gravure in Egypte. Het zegt dat er een grote verwoesting plaats (Quyamat) zal nemen en vervolgens een nieuw tijdperk zal aanbreken. Waarheid zal haar religie en gerechtigheid zal zijn recht. De hele wereld zal leven als een familie en haat zullen vernietigd worden vanaf het allereerste wortels. Vrede en voorspoed zullen heersen over de hele wereld. Maar voordat deze etherische toestand, zal de wereld moeten natuurrampen, oorlogen en de dood van een grote brok van de wereld de mensheid geconfronteerd. Een groep van zeer weinig individuen zullen helpen manifesteren een nieuwe wereld en een nieuw, getransformeerd tijdperk.


Zo'n artikel werd ook geschreven door G. Vegelatin in de 1926 uitgave van een Spaans tijdschrift genaamd "Wetenschap Westminister". Het zei dat na 56 jaar, de sfeer giftige zal worden en dus Moeder Natuur zal toornig geworden. Deze woede zal vergroten 1971-1981 AD mens zal nooit gezien hebben deze woeste gezicht van de natuur. Het zal onder meer overstromingen, hongersnoden, vulkaanuitbarstingen, magnetische stormen etc. Op sommige plaatsen, zal de aarde uit elkaar worden gescheurd. Nieuwe eilanden zullen ontstaan in de oceaan. Zogenaamde bevriende naties zullen aanvallen elkaar. Een tijd kan komen wanneer het zal lijken alsof deze wereld zal worden vernietigd (Pralay). Naar alle waarschijnlijkheid zal dit niet gebeuren en in plaats daarvan een nieuwe beschaving en cultuur zullen geboren worden. India zal verantwoordelijk zijn voor de zuivering van de atmosfeer, het afweren van ziekten en manifesteren wereldvrede en broer kap. De wereld zal leven als een gelukkige familie omdat een mooie, wereld zonder grenzen zal manifesteren ".

Net als alle andere prophesizers, Mr Vegelatin opines ook die tussen 1930-2000 na Christus, een nieuwe Uplifter van de wereld zal de uitvoering van zijn gigantische taak van het neo creatie. Zijn gedachte energie zal zo sterk dat tijdens zijn leven zelf, zal hij de atheĂŻstische houding van een grote brok van de wereld de mensheid te vernietigen. Zijn assistenten zullen niet alleen uit zijn eigen geboorteland komen, maar van over de hele wereld. Mensen zullen negeren hun lichamelijke, rijkdom etc. behoeften en volgen voetstappen deze grote heilige. Zijn revolutie die zal laaien uit zijn zeer diepgaande, zullen verdragen alle kritieke aanvallen van de intellectuele lagen van de samenleving. Zo zijn revolutie zal overwinnaar tevoorschijn.

De snel veranderende omstandigheden in de wereld van vandaag tonen aan dat de voorlopige tijd is gekomen voor een grote wereld onrust en vervolgens transformatie van de wereld (zoals voorspeld door grote zieners van de wereld). We moeten dus omgorden onze lendenen voor het verwelkomen van harte, een nieuwe eeuwige wereld cultuur die gebaseerd is op de wereldvrede, broederschap en eenheid.

HOOFDSTUK 15 - manifestatie van die goddelijke MACHT DIE DEZE ERA zal transformeren

In de oktober 1970 uitgave van een tijdschrift genaamd "Rashtra Dharma" werd gedrukt een artikel genaamd "A Premonition Wat betreft de toekomst van de wereld". Het omvatte vele profetieĂŤn zoals gedeeltelijke vernieling van Oost-Pakistan (Bangladesh) (Deze profetie


werd gedaan in het januari 1971 nummer van Rashtra Dharma tijdschrift) Op dat tijdstip geen dergelijke borden was te zien in Oost-Pakistan. Na 2 maanden een oceanische storm aangevallen Bangladesh en 20 lakh mensen om het leven. Deze voorspelling zei dat na geconfronteerd met zo'n gruwelijke incidenten, Bangladesh zal vrede en stabiliteit te krijgen. Een soortgelijke voorspelling werd gemaakt voor Bihar (India) ook en het werd bijgewoond door alle bij een groot deel van de staat Bihar werd gevangen in deze oceanische storm. We moeten er rekening mee dat deze profetie werd gemaakt 11 maanden voorafgaand aan de feitelijke gebeurtenis plaatsvindt.

Deze profetie werd gedaan door een bekende Yogi van Shahjahanpur genaamd Saint Ramchandra. Hij is een bewijs van het feit dat via yoga praktijken, kan men eigenlijk toekomstige gebeurtenissen van de wereld, 50 jaar "zien" van tevoren in iemands gezuiverd, geconcentreerd psyche / geest. In feite volgens Saint Ramachandra, kan een adept Yogi gebeurtenissen te voorzien 50 jaar van tevoren op een manier alsof ze er op dat moment. Weer wetenschappers weten dat die wolken die regen op een bepaalde dag eigenlijk zweven rond voor 5 dagen van te voren in de lucht. Wat wolken worden gevormd uit stoom die klaargemaakt paar maanden eerder te wijten aan de zomerhitte dwz water van de oceaan stijgt omhoog in de lucht als stoom om zo wolken vormen. Wat wij proberen te zeggen is dat de gebeurtenissen van de huidige momenten al eerder zijn begonnen zij het subtiel. De gebeurtenissen van vandaag nemen een subtiele vorm ruim van tevoren en ze manifesteren grove op het afgesproken uur.

Dit is precies wat er gebeurt over de toekomst ook. Als de Kosmische Macht (God) wil een gebeurtenis na 50 jaar uit te voeren, zal de subtiele vorm van die gebeurtenis onmiddellijk worden gevormd. Vervolgens na rijp overleg met zijn assistenten (kleinere machten), zijn bruto transformatie in de uiterlijke wereld uitgevoerd op het afgesproken uur. Bijvoorbeeld wanneer bepaalde gouvernementele regelingen worden gemaakt, worden ze eerst uitvoerig besproken en vervolgens een routekaart ontworpen. Dit stappenplan is in eerste instantie alleen bekend bij een paar van de verantwoordelijken en is een top secret zoveel leken betreft. Het is alleen dat wanneer deze routekaart wordt omgezet in actie in de vorm van een regeling (na een paar maanden) dat de hele wereld weet het. Op dezelfde manier als de kosmische goddelijke macht (God) ontwerpt een plan voor bijvoorbeeld wereld transformatie, is een subtiele wegenkaart onmiddellijk aangetrokken. Deze wegenkaart is alleen bekend bij een paar zuiver hart, heilige mannen van de wereld van tevoren en wanneer op basis van deze wijsheid grote heiligen maakt voorspellingen van toekomstige gebeurtenissen, hoeft in eerste instantie mensen ze niet geloven. Het is pas wanneer maanden / jaar enz. later namelijk op het afgesproken uur bij dat evenement in de profetie genoemd eigenlijk wel plaats vindt dat mensen geloven dat profetieĂŤn deze heiligen '. Dus Yogi's, heiligen etc kunnen "zien" toekomstige gebeurtenissen ruim van tevoren op de duidelijke lei van hun zuivere geest. Niemand zou hen ooit twijfelen.


Wanneer een goddelijke boodschapper of een incarnatie van God op aarde verscheen, Moeder Natuur geholpen hun gigantische taak van het neo-creatie door eerst turbulentie in de wereld via natuurrampen, oorlogen enz. Tegen het einde van de 20 ste eeuw het meest waarschijnlijk, deze fase van turbulentie zal eindigen en zal deze worden vervangen door de wereld / Era Transformatie. Een Goddelijke Kracht in een menselijk gewaad is al neergedaald op aarde. Hij heeft de geboorte genomen in India en heeft al zijn goddelijke taak begonnen. Als de wereld eigenlijk zijn gigantische taak bevruchtend zal zien, zullen zij zich bekeren, dat een incarnatie van God verwant aan Ram, Krishna, Christus, Budha etc. kwam in hun midden, maar dat niet alleen hebben ze niet om hem te herkennen, ze zelfs nooit aan gedacht hem te helpen in zijn heilige taak '.

Bovenstaande woorden waren ook van Saint Ramchandra wiens profetieĂŤn hebben gekregen in dit boek. Deze goddelijke heilige verstoken van verlangens voor roem, is rijkdom etc ondergedompeld in de taken van de verzorgingsstaat wereld als een ware Yogi. Hij sprak dus zodat ontwaakte zielen van de wereld erkennen de bovenstaande menswording van God en als grote toegewijden van God (Hanumanji etc) helpen hem in zijn goddelijke inspanning.

Sommigen twijfelen Thomassen als Arya Samaj volgelingen vroegen Ramchandraji - "Als u het ermee eens dat God alles doordringende en is niemand minder dan de Kosmische Ziel, hoe kan hij het nemen van een menselijke vorm" Hij antwoordde dat elk schepsel heeft een onbewuste geest en een bewuste mind. Deze bewuste geest neemt een menselijke vorm. Het onderbewustzijn is de ondergrond van de extra zintuiglijke wereld.

Enerzijds Saint Ramchandra voorspeld dat een kosmische goddelijke macht (God) zal incarneren op aarde en hij gaf ook bepaalde kenmerken via welke mensen konden in de toekomst herkennen deze incarnatie. Het is de moeite waard als gevolg van meer dan deze woorden van zijn - "warmte van de zon wordt minder warm na enige tijd. Wetenschappers vragen zich af waarom de zon rottende dus? Als warmte van de zon verdwijnt op een dag, zal het leven op aarde ophouden te bestaan. Zo moderne wetenschappers zijn op een verlies over hoe men deze hachelijke situatie "kan ontsnappen.

Yogi Ramchandra terwijl praten over zonne verval zegt dat deze goddelijke kracht in de vorm van een menselijk wezen is met behulp van zonnewarmte. Voordat Moeder Natuur transformeert, de zon transformeert eerste. Dit komt omdat de ziel van de bruto / zichtbare wereld is de Zon. Solar verval betekent een transformatie in het verschiet. Dus om het tempo van deze transformatie te verbeteren, Gods incarnatie als hierboven vermeld is gebruik te maken van zonnewarmte, die we waarnemen als zonne verval. Zodra de missie


van de goddelijke incarnatie is volbracht op aarde, moeder natuur transformatie te zullen volledig worden afgerond. Dus de zon zal weer zijn oorspronkelijke warmte namelijk zonne verval zal worden teruggedraaid. Wij willen graag Akhand Jyoti lezers eraan herinneren dat Gayatri toegewijden sterk gebonden zijn aan de Zon. Veel een keer is geschreven in Akhand Jyoti dat er geen verschil is zo ver als een Gayatri toegewijde (die God heeft gerealiseerd als de kosmische ziel) en de Zon. Zo'n Gayatri Sint en de zon naar binnen samengevoegd als een enkele entiteit. Dus het is onomstotelijk bewezen dat deze nieuwe incarnatie van God een opslagplaats van Savitri Energie (Gayatri principe of zonne-energie) zal zijn. Dit is een duidelijk kenmerk van deze nieuwe incarnatie identificeren.

Er zijn vele andere belangrijke profetieën van Yogi Ramchandraji. Hij zegt-"Met mijn Yogic Extra Sensory Macht, heb ik gezien dat een groot inferno zal manifesteren in het centrum van Londen. De zuidelijke helft van Engeland zal onderdompelen in de oceaan. Engeland zal extreme kou ervaren. Vandaag Rusland, Amerika en Europa zijn op het hoogtepunt van materiële, politieke en sociaal succes. Ondanks deze in de toekomst zullen ze worden geconfronteerd duisternis en somberheid zowel materieel als spiritueel. Vandaag marxisme heeft zich verspreid over de hele wereld, maar een dag zal komen wanneer het zal begraven tot niets. Amerika's rijkdom zal worden verbrijzeld in de toekomst. India zal in de toekomst zal de piek van spiritualiteit, cultuur, economie, industrie, vermogen, enz. te bereiken en dus zal een leidende Super Power van de wereld geworden. Het zal de rest van de wereld naar vrede, voorspoed en broederschap te leiden. Vandaar dat voor een lange tijd India zal een wereldleider te blijven ".

De beroemde prophesizer heer Ramchandraji het erover eens dat de huidige wijdverbreide atheïsme vanwege de hoge intellectualisme, zal in de toekomst worden vervangen door het geloof in God en de geesteswetenschap. Deze taak wordt uitgevoerd door de bovengenoemde menswording van God, die zal zijn verstoken van de beperkte, misleide egoïstische hoogte van "I" en "Mijn". Ondanks het nemen van een menselijk lichaam, zal deze incarnatie eigenlijk een oceaan van goddelijke liefde en heilige gevoelens zijn. Wat betekent dat zijn geest zal zijn goddelijk en niet inert. Hij zal weren van de droefheid der wereld de mensheid en zal dus dit tijdperk transformeren.

Zijn belangrijkste streven zal de richting van een grote strijd worden. Hiervoor zijn gedacht energie zal worden full-time werken. Zijn onzichtbare ziel macht zal een gedachte revolutie in de hele wereld en ook een gigantische turbulentie in Moeder Natuur te induceren. Deze incarnatie zal manifesteren zijn Raudra (verschrikkelijke) formulier via calamiteiten zoals aardbevingen, oorlogen, epidemieën, hongersnoden enz. Hoewel op het eerste gezicht lijkt dit alles gevaarlijk toch zal alle kwaad elementen van de wereld ontwortelen (Het is zoals het schoonmaken van uw huis met een bezem - plakken of als een


arts het verwijderen van een tumor, die zeer pijnlijk is in eerste instantie, maar is zeer gunstig op de lange termijn). Na de vernietiging van het kwaad elementen, zullen vrome natuur hebben mensen van de wereld een nieuw tijdperk vol van hemelse gelukzaligheid ervaren.

Op dat moment de Indiase spiritualiteit zal gretig worden ingezogen over de hele wereld. Mensen zullen opgeven verschillen zoals geslacht, gemeenschap, nationaliteit, ras, cultuur, etc. en zal leven leeft dat sijpelen met heilige idealen en menselijke waarden. Vandaag is dat Goddelijke Macht is standvastig werken om dit doel van Era Transformatie bereiken.

Bovenstaande profetie is niet bedoeld voor alleen maar ijdele nieuwsgierigheid. We moeten het doel van die Extra Sensory Macht begrijpen en als we het erover eens dat een goddelijke macht bestaat, moeten we allemaal op te lossen standvastig om hem te helpen bij deze taak van de World Transformatie.

LAAT ONS BIDDEN VOOR EEUWIG WERELD vrede, welvaart en broederschap. AUTEUR: Shriram Sharma Acharya oprichter van de International Gayatri Familie was een groot Yogi ziener en incarnatie van God, die volumes van wetenschappelijke literatuur schreef vooral over geestelijke onderwerpen voor de wereld van welvaart en vrede. Voor meer wetenschappelijke literatuur e pls bezoek http://www.shriramsharma.com/ www.awgpestore.com http://www.dsvv.ac.in/ www.akhandjyoti.org en http://www.awgp.org/ BESCHRIJVING: Gratis ebooks op Chakra Meditatie-ESP, Nirvikalpa Samadhi of Thought Gratis Trance, bereiken RidhiSidhis of goddelijke energieĂŤn, toekomstige wetenschappelijke Religie, Super Energy Gayatri Science & Kundalini Yoga gecorreleerd aan Neurowetenschappen-ESP, Endocrinologie, anatomie, psychologie en sociologie voor 1) materiaal en geestelijke welvaart en 2) het verenigen van de wereld vreedzaam als een familie. Ours is een strikt niet-commerciĂŤle website die gericht is op het realiseren van de eeuwenoude droom van grote leiders en denkers van de wereld: Een mooie wereld zonder grenzen. KEYWORDS: Kundalini Yoga Gayatri e-books ultra sound telepathie parapsychologie metafysica nirvikalpa Samadhi vervuiling yoga tantra films internet hypnose ecologie astrologie ayurveda kalki bioelektriciteit operatie lasers ozon radar spanning creativiteit archeologie Indusbeschaving oliecrisis voedselschaarste tsunami biografie Guru wereldvrede geest psyche god zenuw subtiele bewustzijnsziel goddelijke trance endocriene klieren ESP Chakra plexus meditatie concentratie intellect profetie dacht denken Cheiro Nostradamus Aurobindo zaligheid hersenen Veda zon zonne-energie heilige pure zintuigen Prana Avatar Upanishad lichtcel hypothalamus hypofyse transformatie futuristische voorspelling slangenkracht leven de menselijke ethiek integriteit karakter vagus Tantra Mooladhar atoom neutron proton


Dutch book biography veda incarnate ashok rawal 14th may 2013  

Lord Vishnu who sleeps on the 1000 hooded serpent, Lord Shesha, dwells in the Sahasrar Kamal situated in the central region of the brain. T...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you