Page 1

RETAIL

PACKAGING

AWARDS:

EN

DE

WINNAARS ZIJN … SHANGHAI, 8 maart 2011 Om haar aanwezigheid in de modewereld te intensiveren is Consumeo, specialist in winkelverpakkingen sinds 2000, een partnerschap aangegaan met de International Fashion Academy (IFA) of Paris. De eerste samenwerking startte met de viering van Consumeo’s 10-jarige bestaan. De ‘Retail Packaging Awards of the Decade’ zijn georganiseerd om de beste winkelverpakking op het gebied van design en milieuimpact te benoemen. De verkiezing stond open was elke retailketen die winkelverpakkingen gebruikt en bestond uit drie categorieën gepresenteerd aan de IFA jury: Manual paper bags, Reusable bags and Gift & Jewellery boxes.

“The awards go to… ” De verkieizing vond plaats op de IFA Paris School van 28 februari tot 7 maart 2011. De jury, samengesteld uit 5 fashion experts van de school, was volledig onafhankelijke en heeft de prijzen uitgereikt op basis van specifieke criteria voor iedere catergorie. “We zijn zeer tevreden met de competite en de internationale omvang die het heeft bewerkstelligd. Doordat de verkiezing open stond voor alle retailketens, hebben we veel enthousiaste reacties gehad vanuit de gehele sector, waardoor we zeer diverse verpakkingen konden presenteren aan de IFA Paris.” verklaarde Charles Collot, oprichter van Consumeo.


De Jury heeft de volgende merken bekroond:

Best Design Paper Bags

Best Design Reusable Bags

Best Design Gift & Jewellery Boxes

Best Eco-friendly Paper Bags

Best Eco-friendly Reusable Bags

Special Mention Jury All categories

Bezoek http://www.consumeo.com/nl/retail_packaging_awards voor meer details over de verkiezing.

Na afloop van de Awards “ Ik hoop dat we met deze verkiezing een goede trend hebben gezet. Het is zeer interessant geweest dit gehele event te organiseren en inzicht te krijgen van mode professionals op hun kijk op winkelverpakkingen” aldus Cynthia Boury, Marketing Manager van Consumeo.

De Winnaars De winnaars ontvangen een Trofee met een certificaat getekend door de IFA Paris. Deze Trofee staat symbool voor wat deze merken met hun verpakkingen hebben bereikt het laatste decinium.

Shanghai Office GaoAn Road, Lane 69 n⁰ 14 200031Shanghai P.R.CHINA Tel.:

+8621 64 318 133


VOOR MEER INFORMAT IE Indien u meer informatie wilt kunt u de IFA Paris pagina bezoeken www.ifa-edu.cn/ifaen of naar onze website gaan www.consumeo.com/nl/retail_packaging_awards CONTACT: Cynthia BOURY, cynthia.boury@consumeo.com, or Charles COLLOT, charles.collot@consumeo.com, both at +8621 64 318 133

CONSUMEO - RETAIL PACKAGING AWARDS EN DE WINNAARS ZIJN…  

“The awards go to… ” “We zijn zeer tevreden met de competite en de internationale omvang die het heeft bewerkstelligd. Doordat de verkiezing...