Page 1


Из школе крете малИ Жабац, Једва чека да прелИста радозНалац! а у радозНалцу сИлНе НовостИ, НовИ спортовИ, Нове уметНостИ. од фудбала , преко теНИса И глуме малИ Жабац моЖе да Испроба шта уме! док се Игра, Нове другаре да упозНа, И своЈе талеНте препозНа! мама И тата га поНосНо воде кућИ, Јер свакИ даН га радозНалац Нешто Ново НаучИ!


Драга децо и родитељи, Жабац Радозналац Вам на свакој страни нуди могућност да упознате и потпуно бесплатно испробате различите активности! Жабице, сазнај нове ствари, реши игрице, узми маказице, исеци ваучер и крени у нове авантуре!

Одабери активност за коју си спреман!


Trzni centar za decu br.1

JUNIoR

Internet prodavnica za bebi i dečiju opremu WWW.JUNIORSHOP.RS 060/3417-115

Donosiocu magazina 10% popusta za sve naše usluge


Жабац наш мали се за сан спрема, а на вратима му виси опрема. са радозНалцем је ишао у авантуре, на путу је упознао нове културе. Нове другаре и језике старе сањаће, своје утиске са мамом делиће. И док му се очи склапају, а локвању листови заклапају, радозНалац му поред кревета стоји, јер ускоро се нова авантура кроји!

Импресум Жабац Радозналац Аутори: Креативни тим Жабац у сарадњи са креативном радионицом Ствараоница Главни и одговорни уредник: Ива Медић Текстови и песме: Ервин Дуспара Дизајн и припрема за штампу: Маја Мађерчић Лектор: Ирена Микић Година првог издања: 2013 Излази: четири пута годишње Издавач: MAT MEDIA d.o.o. Штампа: Мануарта, Београд Компанија МАТ MEDIA d.o.o не одговара за садржај и истинитост обjављених рекламних порука и преузетих садржаја са поменутих или оглашаваних електронских локација. Уредништво не сноси одговорност за ненамерне и штампарске грешке.

Žabac Radoznalac - I broj  

Draga deco i roditelji, - Žabac Radoznalac vam na svakoj strani nudi mogućnost da upoznate i potpuno besplatno isprobate različite aktivnos...

Žabac Radoznalac - I broj  

Draga deco i roditelji, - Žabac Radoznalac vam na svakoj strani nudi mogućnost da upoznate i potpuno besplatno isprobate različite aktivnos...

Advertisement