BLOSSOM Fashion Magazine SS23 VOL2

Page 1

BLOSSOM

Edition SS23 Fashion Magazine
Edition SS23 03 Glowy skin 05 Sæsonens største trends 09 Sofie Kierch's forårs favoritter 11 Statement jackets 13 Playing dress up 15 Wardrobe musthaves 17 Let´s host, Italian dinner party Side 1

Tromborg Detox Face Oil indeholder calendula, e-vitamin og økologiske olier fra farvetidsler macadamianødder, hybenkerner og kukuinødder Olierne virker fugtgivende og styrker hudens barrierer De virker tilmed lindrende antiinflammatorisk og betændelseshæmmende

De modvirker tilstoppede porer og bidrager til hudens helingsproces Endelig er de også med til at genopbygge forbedre og styrke huden for at mindske fine linjer og pigmentfejl

POWER INGREDIENSER

GLOWY SKIN

Tromborg Biomolecular

Destress Peptide Mist er en effektiv ansigtsmist som er udviklet ud fra erkendelsen om, at øget forurening og klimaforandringer påvirker vores hud Misten hjælper huden med at tilpasse sig og virker med sine aktive ingredienser beskyttende og fugtgivende på huden Den har en opfriskende virkning og virker desuden opstrammende på huden

Tromborg Biomolecular Messenger Cleansing Gel er en eksklusiv rensegel som hjælper til en sund og velbalanceret hud Den indeholder en cocktail af aminosyrer, som hjælper med at opretholde hudens fugtbalance og samtidig gøre den mere modstandsdygtig

Tromborg Biomolecular

Messenger Cleansing Gel er fugtgivende og efterlader huden ren spændstig og med fornyet glød

Tromborg Enzyme Peeling Facial Mask er en beroligende peelingmaske, som ved hjælp af enzymer fra økologisk kiwi fjerner døde hudceller og hudirriterende stoffer samt stimulerer cellefornyelsen Samtidig hjælper et peptidkompleks med at udviske fine linjer og tilføre masser af fugt til din hud Masken er et mirakelmiddel, som efterlader din hud blød glat og beroliget, ligesom den også får tilført en smuk og levende glød

Side 3

Sæsonens

STØRSTE TRENDS

Blomsterprint, denim og pastelfarver er bare nogle af de trends, der kommer til at præge sæsonen SS23.

blue and pink

Vores yndlingsfarver er tilbage. Foråret kommer til at byde på smukke pastelfarver, og vores favoritter pink og lyseblå er ikke en undtagelse.

4 Side 6
Stine Goya 799 kr. Copenhagen Shoes 898 kr. Baum Und Pferdgarten 1.198 kr. Baum Und Pferdgarten 598 kr. Baum Und Pferdgarten 498 kr. Stine Goya 799 kr. Stine Goya 4.499 kr.

DOUBLE DENIM

Denim bliver forårets måske største trend, og vi elsker det! Både H2OFagerholt og Blanche er udkommet med smukke kollektioner, der byder på masser af cool denim styles,

H2OFagerholt 1.799 kr.
Side 7
Blanche 1.199 kr. H2OFagerholt 1.199 kr. H2OFagerholt 899 kr. H2OFagerholt 2.999 kr.

FLOWER POWER

Blomsterprint bliver en af de helt store trends til foråret Og heldigvis har både Stine Goya, Baum Und Pferdgarten og Lollys Laundry smukke blomstrede styles med i deres SS23 kollektioner

Side 8
Lollys Laundry 1.249 kr. Stine Goya 1.999 kr. Stine Goya 399 kr. Stine Goya 1.799 kr. Baum Und Pferdgarten 1.698 kr.

"Denne taske er perfekt til de mange restaurantbesøg og byture, som foråret byder på Den er så unik og samtidig passer den til stort set til alt And guess what? Så har den den perfekte størrelse, til de vigtigste 'gå i byen' essentials "

MARKETING MANAGERENS

FORÅRS FAVORITTER

"Dette forår kommer jeg helt sikkert til at bære disse aviator solbriller fra A Kjærbede Det er de perfekte statement briller, som pifter ethvert outfit op "

SOFIE KIERCH

Sofies favoritter er et mix mellem gode klassikere og mere sæson betonet styles som kan spice ethvert outfit op

Side 9
Stine Goya 1 499 kr A. Kjærbede 198 kr Stine Goya 1 199 kr Stine Goya 899 kr Baum Und Pferdgarten 498 kr

"Jeg er helt forelsket i denne smukke bluse fra H2OFagerholt med bindedetaljer foran Jeg vil style den med et par straight jeans og ballerinaer for det perfekte forårslook "

H2OFagerholt 999 kr

"Denne frakke med leopardprint fra Baum Und Pferdagarten er den perfekte statement frakke Jeg ville style den med lyse jeans, en hvid tanktop og et par sorte høje sandaler "

Baum Und Pferdgarten

2 798 kr

Sorelle Jewerly 1 198 kr

"Hvad er bedre end at være comfy og chic på samme tid? Jeg er vild med disse bukser fra H2OFagerholt og jeg ved at jeg kommer til at bo i dem hele foråret og sommeren "

H2OFagerholt

899 kr Side

"Jeg er i denne sæson forelsket i alt hvad der er sølv, og disse smukke sandaler fra Sofie Schnoor er ingen undtagelse Jeg vil style dem med et par jeans eller en kort nederdel hvis det er til en aften ude "

Sofie Schnoor 1 198 kr

10

STATEMENT JACKETS

En cool statement jakke kan redde ethvert basic outfit. Style et par jeans og en t-shirt med en grøn, lilla eller måske leopard jakke for et cool og moderigtigt look.

Side 11 JJXX 1.249 kr. Stine Goya 1.249 kr. Baum Und Pferdgarten 598 kr. Baum Und Pferdgarten 598 kr. H2OFagerholt 2.399 kr.

PLAYING DRESS UP

Foråret byder på mange fester, konfirmationer og bryllupper hvor det helt rigtige outfit skal til. Find de smukkeste festkjoler i glade og sommerlige farver og style dem med en elegant sandal.

Side 13
Baum Und Pferdgarten 598 kr. Baum Und Pferdgarten 598 kr. Stine Goya 1.249 kr. Stine Goya 1.249 kr. Copenhagen Shoes 898 kr.
Side 15 10 STY YOU N IN YOUR WARDR Woodbird 699 kr. New Balance 799 kr. Second Female 1.198 kr. Stine Goya 1.249 kr. Enamel 349 kr.

YLES NEED R BASIC ROBE

16
Side
Sofie Schnoor 248 kr.
H2OFagerholt 999 kr. Pavement 898 kr.
Neo Noir 498 kr. A. Kjærbede 198 kr.

LET'S HOST AN ITALIAN DINNER PARTY

4
Made by Mama 98 kr. Made by Mama 98 kr. Made by Mama 58 kr. Made by Mama 128 kr.
Side 17
Made by Mama 48 kr.

PASTA MED HVID TRØFFELSAUCE

Servér denne lækre spaghetti med trøffelsmag til dine gæster. Den er hurtig og nem at tilberede, så du skal ikke bruges hele aftenen i køkkenet. Og så er den tilmed fantastisk lækker cremet og skøn i smagen.

Opskriften er til 3 – 4 personer

Ingredienser

400 gram spaghetti, Made by Mama

4 spsk hvid trøffel creme, Made by Mama

Ca. 1 dl piskefløde

1 sjat 1 kogevand

4 håndfulde friske spinatblade

Trøffelsalt, Made by Mama Peber fra kværn, Made by Mama

Fremgangsmåde

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Gem et par deciliter af kogevandet. Hæld resten af vandet fra pastaen i et dørslag.

Imens pastaen koger, kommes trøffelcremen og piskefløden på en stegepande og varmes forsigtigt op.

Tilsæt spinaten og den kogte afdryppede spaghetti og vend rundt i en fart.

Tilsæt evt. en sjat af kogevandet, for at opnå cremet konsistens.

Smag til med trøffelsalt og peber.

Anret på lune tallerkener og top evt. med trøffelsalt.

Side 18
Skalhuse 15b, 9240 Nibe, Danmark Info@butikblossom dk +45 71 99 24 10 Copyright © 2023 Blossom. All rights reserved
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.