Page 1

Product Catalogue 2013


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝ∆ΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ PURENESS Αίσθηση δροσιάς. Ματ όψη.

ΤΗΕ SKINCARE Τώρα το δέρµα δηµιουργεί τη δική του υγρασία

ΒIO PERFORMANCE Η δύναµη της επιστήµης ενάντια στο χρόνο.

ΒΕΝΕFIANCE WRINKLE RESIST 24 Φανταστείτε ένα δέρµα χωρίς ηλικία. Το δικό σας.

ΒΕΝΕFIANCE Η πολυτέλεια της επιδερµίδας.

ΒΕΝΕFIANCE NUTRIPERFECT Ένα εκχύλισµα θρεπτικών συστατικών για την ώριµη επιδερµίδα.

X-X X-X

SHISEIDO MEN ∆ύναµη για εσάς και την επιδερµίδα σας.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΒΟDY CARE

X-X X-X

Απόλυτη ισορροπία. Εντυπωσιακή ανανέωση.

Το µέλλον για την αιώνια οµορφιά.

WHITE LUCENCY Η διαχρονική πολυτέλεια της τέλειας λάµψης.

X-X

MAKE UP SHISEIDO THE MAKEUP Πρόσωπο – Μάτια - Χείλη

X-X

X-X

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ X-X

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Αυτό το καλοκαίρι λάµψτε.

FUTURE SOLUTION LX

X-X

X-X X-X

X-X

AΡΩΜΑΤΑ ZEN WHITE HEAT/ZEN/ZEN FOR MEN Το άρωµα, η αίσθηση, το συναίσθηµα.

X-X


Pureness Αίσθηση δροσιάς. Ματ όψη. Η σειρά περιποίησης PURENESS είναι ειδικά σχεδιασµένη να αντιµετωπίζει τα προβλήµατα που δηµιουργεί η υπερβολική έκκριση σµήγµατος, όπως γυαλάδα και διεσταλµένους πόρους και παράλληλα να ενυδατώνει σε βάθος. Τα προϊόντα χάρη στα µικροσφαιρίδια πούδρας που περιέχουν, απορροφούν την υπερέκκριση σµήγµατος, ενώ συγχρόνως είναι εµπλουτισµένα µε το µεξικάνικο φυτό Palo Azul, που ενεργοποιεί στο µέγιστο τις φυσικές λειτουργιές του δέρµατος όπως τη συγκράτηση της υγρασίας. Το καταπραϋντικό άρωµα των προϊόντων, σε συνδυασµό µε τα ενεργά συστατικά τους, δρουν χαλαρωτικά τόσο στο δέρµα όσο και στο πνεύµα, µε αποτέλεσµα τη λιγότερη δυνατή έκκριση σµήγµατος. Με τη σειρά PURENESS δίνετε στο δέρµα σας τη δυνατότητα να νικήσει τη λιπαρότητα, τις ατέλειες και την αφυδάτωση.


ΒΗΜΑ 1:

ΒΗΜΑ 2:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ

ΜΕ ΝΕΡΟ Deep Cleansing Foam (100ml)

Ε.Λ.Τ.: 30.61Ε 26.12€

Balancing Softener (Alcohol free, 150 ml)

Πλούσιος αφρός για βαθύ καθαρισµό του προσώπου που χάρη στους µπλε κόκκους που περιέχει, αποµακρύνει τους ρύπους που φράζουν τους πόρους, το µακιγιάζ και την υπερέκκριση σµήγµατος που δηµιουργούν ατέλειες στην επιδερµίδα. Χαρίζει µια δροσερή, ευχάριστη αίσθηση.

Foaming Cleansing Fluid (150ml)

Ε.Λ.Τ.: 33.40Ε 28.30€

Λοσιόν µε ανάλαφρη υφή που απορροφάται αφήνοντας µια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς.

γρήγορα

Anti- Shine Refreshing Lotion (150ml) Ε.Λ.Τ.: 33.40Ε 28.30€

26.12€ Ε.Λ.Τ.: 30.61Ε

Λοσιόν διπλής φάσης που περιέχει πούδρα. Καταπολεµά αποτελεσµατικά τη γυαλάδα και µειώνει την εµφάνιση των πόρων χαρίζοντας ένα οµοιόµορφο αποτέλεσµα.

Προϊόν για τον καθαρισµό του προσώπου, σε ρευστή µορφή, που µετατρέπεται σε πλούσιο αφρό όταν έρθει σε επαφή µε το νερό. Αποµακρύνει τους ρύπους που φράζουν τους πόρους, το µακιγιάζ και την υπερέκκριση σµήγµατος που δηµιουργούν ατέλειες στην επιδερµίδα. ΒΗΜΑ 3:

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ

ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ Refreshing Cleansing Water (Oil- free, Alcohol free, 150 ml) Ε.Λ.Τ.: 29.50Ε 25.63€

Matifying Moisturizer (Oil free- 50ml)

Απαλή λοσιόν που καθαρίζει σε βάθος την επιδερµίδα αποµακρύνοντας µακιγιάζ και ρύπους. Η επιδερµίδα είναι απόλυτα καθαρή, χωρίς ατέλειες και το πρόσωπο παραµένει δροσερό.

Γαλάκτωµα, µε µη λιπαρή υφή, που δρα κατά της γυαλάδας και της επιφανειακής ξηρότητας. ∆ιατηρεί τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας της επιδερµίδας, χάρη στα µικροσφαρίδια πούδρας και στο αποκλειστικό σύµπλοκο της Shiseido, Hydro Balancing Complex που περιέχει.

17.60€ Refreshing Cleansing Sheets (Oil free, Alcohol free, 30 µαντηλάκια) Ε.Λ.Τ.: 20.60Ε Πολύ απαλά µαντηλάκια από 100% βαµβάκι που διατηρούν την ισορροπία της επιδερµίδας καθώς αποµακρύνουν τους ρύπους, το µακιγιάζ και τα λιπαρότητα που µπορεί να φράξει τους πόρους ή να δηµιουργήσει ατέλειες.

Moisturizing Gel Cream (40ml)

Ε.Λ.Τ.: 44.53Ε 38.10€

Ε.Λ.Τ.: 44.53Ε 38.10€

Gel- κρέµα µε ανάλαφρη, µεταξένια υφή που ενυδατώνει σε βάθος και διατηρεί την υγρασία στο δέρµα. Προστατεύει απόλυτα τη φυσιολογική ισορροπία της επιδερµίδας προλαµβάνοντας τις ατέλειες.


ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ∆Α

ΦΡΟΝΤΙ∆Α ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ Blemish Targeting Gel (15ml)

Ε.Λ.Τ.: 26.72Ε 22.86€

∆ιάφανο Gel που καταπολεµά σπυράκια και µαύρα στίγµατα.

Pore Purifying Warming Scrub (50 ml)

Ε.Λ.Τ.: 33.40Ε 28.30€

Gel απολέπισης που θερµαίνεται όταν έρθει σε επαφή µε το δέρµα και ελευθερώνει τους φραγµένους πόρους. Αποµακρύνει την υπερβολική λιπαρότητα και χαρίζει δροσερή και καθαρή επιδερµίδα, χάρη στους µικροσκοπικούς αντιβακτηριδιακούς κόκκους που περιέχει.

28.87€ Pore Minimizing Cooling Essence (30ml) Ε.Λ.Τ.: 33.40Ε Προϊόν µε δροσερή υφή που µειώνει την εµφάνιση των πόρων και βελτιώνει την υφή της επιδερµίδας, χαρίζοντας οµοιόµορφο αποτέλεσµα.

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΑΛΑ∆ΑΣ Matifying Stick (4gr)

Ε.Λ.Τ.: 32.29Ε 28.47€

Πρακτικό Stick που απορροφά γρήγορα την υπερβολική έκκριση σµήγµατος και χαρίζει µατ αποτέλεσµα που διαρκεί, ενώ συγχρόνως καλύπτει απόλυτα τους πόρους του δέρµατος. Ιδανικό κάτω από το µακιγιάζ.

Oil- Control Blotting Paper (100 φύλλα)

19.59€ Ε.Λ.Τ.: 22.82Ε

Πρακτικά, απορροφητικά φύλλα από χαρτί που εξαφανίζουν αµέσως τη γυαλάδα του προσώπου. Περιέχουν πρωτοποριακά µικροσφαιρίδια πούδρας που απορροφούν την υπερβολική έκκριση σµήγµατος.

MAKE UP ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ Matifying Compact SPF 15 (11gr, διατίθεται ανταλλακτικό)

Ε.Λ.Τ.: 33.95Ε

Make up σε µορφή συµπαγούς πούδρας µε βελούδινη, µη λιπαρή υφή που εξασφαλίζει άψογο µατ τελείωµα στην επιδερµίδα, ενώ συγχρόνως καλύπτει απόλυτα τους πόρους του δέρµατος. Ο αντηλιακός δείκτης SPF 15 προφυλάσσει από τις βλαβερές συνέπειες των ακτινών UVA/ UVB.


The Skincare Τώρα το δέρµα δηµιουργεί τη δική του υγρασία. Η σειρά THE SKINCARE προσφέρει στην επιδερµίδα το κλειδί για όµορφο δέρµα αποτρέποντας την αφυδάτωση και τα πρώτα σηµάδια γήρανσης. Χάρη στο εκχύλισµα καρπού Yuzu, ένα φυσικό ενυδατικό παράγοντα που βελτιώνει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος, η φυσική διαδικασία του δέρµατος παραµένει συγχρονισµένη. Η σειρά THE SKINCARE είναι η νέα πηγή δύναµης για το µέλλον της επιδερµίδας σας.


ΒΗΜΑ 1:

ΒΗΜΑ 2:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ

Extra Gentle Cleansing Foam (125ml)

Ε.Λ.Τ.: 38.77Ε 40.33€

Hydro-Nourishing Softener (150ml)

Λοσιόν που βελτιώνει άµεσα την υφή της επιδερµίδας, ενυδατώνοντας και ενισχύοντας την φυσική διαδικασία απολέπισης. Χαρίζει φωτεινότητα και λάµψη.

Ένας πλούσιος κρεµώδης αφρός για τον καθαρισµό του προσώπου που αφαιρει το µακιγιάζ και τους ρύπους ενώ συγχρόνως διατηρεί τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας αφήνοντας την επιδερµίδα απαλή.

Rinse-Off Cleansing Gel (200 ml)

Ε.Λ.Τ.: 42.58Ε 42.34€

Ε.Λ.Τ.: 42.04Ε 35.58€

∆ροσερό gel καθαρισµού που αποµακρύνει το µακιγιάζ, τη λιπαρότητα και τους ρύπους ενώ συγχρόνως διατηρεί τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στην επιδερµίδα.

ΒΗΜΑ 3:

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ 54.43€ Day Moisture Protection SPF 15 (75ml) Ε.Λ.Τ.: 57.88Ε Day Moisture Protection Enriched SPF 15 (50 ml) Ε.Λ.Τ.: 57.88Ε 54.43€

Cleansing Massage Brush

34.41€ Ε.Λ.Τ.: 29.49Ε

Ενισχύει την αποτελεσµατικότητα των προϊόντων για τον καθαρισµό του προσώπου και καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ερεθίζει την επιδερµίδα.

Instant Eye and Lip Makeup Remover (125ml)

28.93€ Ε.Λ.Τ.: 32.76Ε

Απαλό προϊόν διπλής φάσης που αποµακρύνει αποτελεσµατικά το πιο ανθεκτικό και αδιάβροχο µακιγιάζ από την περιοχή των µατιών και των χειλιών.

Ενυδατικές κρέµες ηµέρας που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και διατηρούν τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στην επιδερµίδα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από τις ακτίνες UV και τους αρνητικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Night Moisture Recharge Light (50ml) Night Moisture Recharge (75ml) Night Moisture Recharge Enriched (50ml)

Ε.Λ.Τ.: 62.24Ε 52.85€ Ε.Λ.Τ.: 62.24Ε 52.85€ 52.85€ Ε.Λ.Τ.: 62.24Ε

Αναζωογονητικές κρέµες νυκτός µε πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες που εξαλείφουν τα σηµάδια της καθηµερινής κούρασης και προσφέρουν τα απαραίτητα ενυδατικά στοιχεία στην επιδερµίδα ενώ κοιµάστε.


ΕΞΕΙ∆ΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Multi-Energizing Cream (50ml)

ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 56.60€ Ε.Λ.Τ.: 66.06Ε

Πλούσια κρέµα που δίνει ενέργεια και δύναµη στην επιδερµίδα χάρη στο ευεργετικό σύµπλοκο βιταµινών που περιέχει. Παράλληλα ενισχύει τις άµυνες του δέρµατος ενάντια στις αρνητικές επιδράσεις του περιβάλλοντος, το στρες και τα σηµάδια πρόωρης γήρανσης.

Moisture Relaxing Mask (50ml)

Ε.Λ.Τ.: 54.60Ε 50.40€

Μάσκα περιποίησης που ηρεµεί και καταπραΰνει το κουρασµένο δέρµα χάρη στις ευεργετικές επιδράσεις της Αρωµατολογίας. Συγχρόνως ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας εξασφαλίζοντας ένα αίσθηµα αναζωογόνησης στο πρόσωπο.

Purifying Mask (75ml)

Eye Moisture Recharge (15ml)

Ε.Λ.Τ.: 38.22Ε 32.65€

Μάσκα για βαθύ καθαρισµό της επιδερµίδας που περιέχει άργιλο πλούσιο σε µεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία. Αποµακρύνει αποτελεσµατικά τους ρύπους και την υπερβολική λιπαρότητα, δίνοντας λύση στο άτονο και κουρασµένο δέρµα.

52.42€ Ε.Λ.Τ.: 57.88Ε

∆ροσερό gel µατιών που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και µειώνει τα πρηξίµατα. Επιπλέον, µειώνει τις λεπτές γραµµές που προκαλούνται από την κούραση ή το άγχος και οδηγούν στην πρόωρη γήρανση.

ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Tinted Moisture Protection (50ml)

Ε.Λ.Τ.: 43.14Ε

Ελαφριά ενυδατική κρέµα µε χρώµα που χαρίζει στο δέρµα µια υγιή όψη. Συγκρατεί την υγρασία και προστατεύει την επιδερµίδα από εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες και τις ακτίνες UV.

Protective Lip Conditioner SPF 10 (4gr)

Ε.Λ.Τ.: 30.58Ε

∆ιατηρεί τη νεανικότητα στην περιοχή γύρω από τα χείλη, χάρη στα ενυδατικά στοιχεία που περιέχει, τις απαλυντικές του ιδιότητες και την αποτελεσµατική του προστασία από τις ακτίνες UV.


Bio-Performance Η δύναµη της επιστήµης ενάντια στο χρόνο. Η σειρά Bio-Perfomance της Shiseido είναι το αποτέλεσµα της κορυφαίας Βιο-τεχνολογίας στην αντιγηραντική φροντίδα. Η

Βιο-τεχνολογία

ανανέωσης µε

τη

συνδυάζει δύναµη

τη της

φυσική επιστήµης

διαδικασία για

να

δηµιουργήσει ευεργετικά συστατικά υψηλής αποτελεσµατικότητας για την ιδανική φροντίδα της επιδερµίδας. Τα προϊόντα της σειράς Bio-Performance προστατεύουν απόλυτα τη νεανικότητα της επιδερµίδας ενάντια στα σηµάδια του χρόνου.


ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Advanced Super Revitalizing Cream (50 ml) Ε.Λ.Τ.: 105.92Ε 90.13€ Κρέµα µε πλούσια υφή που ανταποκρίνεται στις βασικές ανάγκες του δέρµατος, µειώνοντας ορατά τις πρώτες λεπτές γραµµές και καταπολεµώντας την τραχύτητα, την ξηρότητα και άλλους παράγοντες που προκαλούν την πρόωρη γήρανση του δέρµατος. Συγχρόνως ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερµίδα διατηρώντας το δέρµα απαλό, υγιές και γεµάτο ζωντάνια.

Super Refining Essence (50ml)

82.44€ Ε.Λ.Τ.: 97.19Ε

Αποτέλεσµα καινοτοµικής τεχνολογίας, το προϊόν αυτό δίνει λάµψη, µειώνει τις ρυτίδες ενώ παράλληλα ενυδατώνει.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ Advanced Super Revitalizer, Whitening Formula Cream (50 ml) Ε.Λ.Τ.: 105.92Ε 95.21€ Κρέµα αναζωογόνησης µε πλούσια υφή που µειώνει ορατά τις δυσχρωµίες που προκαλούν στον δέρµα οι ακτίνες UV εξασφαλίζοντας ένα απόλυτα οµοιόµορφο αποτέλεσµα στο πρόσωπο. Επιπλέον, εµποδίζει την εµφάνιση ρυτίδων διατηρώντας τη νεανική όψη της επιδερµίδας.

Super Restoring Cream (50 ml)

Ε.Λ.Τ.: 127.76Ε 116.76€

Κρέµα ανανέωσης, εξαιρετικά πλούσια σε ευεργετικά συστατικά που καταπολεµά τα σηµάδια του χρόνου και την έλλειψη ελαστικότητας. Εµπλουτισµένη µε το Bio-Restoring Complex, το οποίο αναδοµεί σε βάθος το δέρµα, εξασφαλίζει απόλυτη σφριγηλότητα και νεανική όψη στην επιδερµίδα.

Super Exfoliating Disks (8 discs * 6gr)

Ε.Λ.Τ.: 82.98Ε 71.45€

∆ίσκοι απολέπισης διπλής όψης για ένα φρέσκο, λαµπερό και απαλό δέρµα. Η πλευρά µε τη τραχιά υφή είναι κατάλληλη για την ιδανική απολέπιση, ενώ η απαλή πλευρά λειαίνει την επιδερµίδα.

Super Eye Contour Cream (15ml)

Ε.Λ.Τ.: 79.71Ε 68.95€

Κρέµα µε πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για την ευαίσθητη περιοχή των µατιών. Περιορίζει την εµφάνιση ρυτίδων και µαύρων κύκλων, ενώ συγχρόνως καταπολέµα την ξηρότητα εξασφαλίζοντας ορατά αποτελέσµατα από τον πρώτο κιόλας µήνα συνεχούς εφαρµογής. Χάρη στα δραστικά συστατικά που περιέχει αποτελεί την ιδανική προστασία ενάντια στα σηµάδια του χρόνου.

ΕΞΕΙ∆ΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Super Corrective Serum (30 ml)

Ε.Λ.Τ.: 97.51Ε 91.32€

Ορός ανάπλασης που καταπολεµά όλα τα σηµάδια της γήρανσης χρησιµοποιώντας τη δύναµη της βιοτεχνολογίας. Εµπνευσµένο από την απόλυτη αισθητική ιατρική επαναφέρει την νεανικότητα στα γερασµένα κύτταρα ενώ χάρης στο σύµπλοκο Bio- Regenesist ενισχύει την ικανότητα της επιδερµίδας να παράγει στοιχεία που βοηθούν στην διατήρηση της νεότητας: κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ. Το Super Corrective Serum δίνει λύση στα τρία µεγαλύτερα προβλήµατα της γήρανσης: τις ρυτίδες, τη χαλάρωση και τη θαµπάδα.


Benefiance Wrinkle Resist 24 Φανταστείτε ένα δέρµα χωρίς ηλικία. Το δικό σας. Οι υπεριώδεις ακτίνες UV προκαλούν σοβαρές δερµατικές βλάβες, καθώς συντελούν στον προσωρινό σχηµατισµό αιµοφόρων αγγείων που προξενούν τις ρυτίδες. Μετά από εκτεταµένη έρευνα, η

Shiseido ανακάλυψε ακριβώς τη

συγκεκριµένη διαδικασία που προκαλεί το σχηµατισµό των αιµοφόρων αγγείων που προξενούν τις ρυτίδες. Αυτά τα ευρήµατα αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για τη δηµιουργία της σειράς Benefiance WrinkleResist 24.


ΒΗΜΑ 1:

ΒΗΜΑ 3:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Extra Creamy Cleansing Foam (125 ml)

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ WrinkleResist24 Day Emulsion (75 ml) WrinkleResist24 Day Cream (50 ml)

Ε.Λ.Τ.: 61.20Ε 51.30€

Πλούσιος αφρός καθαρισµού που αφαιρεί απαλά τους ρύπους και τα επιπλέον επιφανειακά κύτταρα που µπορούν να προκαλέσουν σηµάδια γήρανσης, χωρίς να στερεί την απαραίτητη υγρασία από το δέρµα.

Ενυδατικές κρέµες ηµέρας σε δύο υφές (λεπτόρρευστη και µε πλούσια σύνθεση) που καταπολεµούν τα σηµάδια της γήρανσης και συµβάλλουν στην προστασία της επιδερµίδας από τις υπεριώδεις ακτίνες (UV) και από τις επιπτώσεις άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων.

WrinkleResist24 Night Emulsion (75 ml) WrinkleResist24 Night Cream (50 ml)

ΒΗΜΑ 2:

ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ WrinkleResist24 Balancing Softener (150 ml) WrinkleResist24 Enriched Balancing Softener (150 ml)

Ε.Λ.Τ.: 91.80Ε 76.96€ Ε.Λ.Τ.: 91.80Ε 76.96€

Ε.Λ.Τ.: 64.25Ε 53.87€ Ε.Λ.Τ.: 64.25Ε 53.87€

Ολοκληρωµένη λοσιόν αντιγήρανσης που προσφέρει ενυδάτωση βοηθώντας άµεσα στην επανόρθωση της υφής της επιδερµίδας ενώ ενισχύει τα αποτελέσµατα των υπολοίπων προϊόντων περιποίησης του δέρµατος.

Ε.Λ.Τ.: 98.93Ε 83.11€ 83.11€ Ε.Λ.Τ.: 98.93Ε

Ενυδατικές κρέµες νυκτός σε δυο υφές (λεπτόρρευστη και µε πλούσια σύνθεση) που καταπολεµούν τα σηµάδια της γήρανσης αποτρέποντας την επιδείνωση των λεπτών γραµµών και των ρυτίδων, ενώ βελτιώνει ορατά την κατάσταση του δέρµατος και ενισχύει την µεταξένια, απαλή υφή του κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

Intensive Eye Contour Cream (15ml)

Ε.Λ.Τ.: 77.39Ε 63.20€

Αντιγηραντική κρέµα για την περιοχή των µατιών µε πλούσια ύφη για την αποτελεσµατική αντιµετώπιση των ρυτίδων στην περιοχή γύρω από τα µατιά. Επαναφέρει τα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας και βελτιώνει ορατά την κατάσταση του δέρµατος στην ευαίσθητη αυτή περιοχή.


Benefiance H πολυτέλεια της επιδερµίδας. Η απόλυτα εξειδικευµένη περιποίηση για τις ώριµες επιδερµίδες, η σειρά Benefiance της Shiseido, καταπολεµά και προλαµβάνει τα σηµάδια του χρόνου. Τα πλέον αποτελεσµατικά ενεργά συστατικά της δρουν σε απόλυτη συνέργια µε τις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρµατος για να καταπολεµήσουν τα σηµάδια της γήρανσης και της κούρασης. Αυτή η ολοκληρωµένη σειρά προϊόντων, µε µοναδικές, πρωτοποριακές συνθέσεις αναζωογονεί σε βάθος το ξηρό και αφυδατωµένο δέρµα και χαρίζει απόλυτη σφριγηλότητα και λάµψη στην επιδερµίδα. Πέρα από την τελειότητα της περιποίησης, στην µέγιστη αποτελεσµατικότητα της σειράς συµβάλλουν η απαράµιλλη, πλούσια υφή και το διακριτικό άρωµα των προϊόντων. Μια ολοκληρωµένη σειρά για την κατάκτηση της τελειότητας της επιδερµίδας.


ΒΗΜΑ 1:

ΒΗΜΑ 2:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ

ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ Creamy Cleansing Emulsion (200ml)

Ε.Λ.Τ.: 57.88Ε 48.91€

Απαλό γαλάκτωµα που καθαρίζει σε βάθος την επιδερµίδα αφήνοντας την εξωτερικά απαλή και ενυδατωµένη.

Energising Essence (30ml)

Ε.Λ.Τ.: 96.10Ε 82.44€

Ορός µε συµπυκνωµένη σύνθεση που µειώνει τα ορατά σηµασία γήρανσης αποκαθιστώντας την υγρασία της επιδερµίδας ενώ παράλληλα επαναφέρει την ελαστικότητα στη ξηρή και άτονη επιδερµίδα.

ΒΗΜΑ 2:

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ

Wrinkle Lifting Concentrate (30ml) Daytime Protective Cream SPF 15 (40ml) Ε.Λ.Τ.: 87.35Ε Daytime Protective Emulsion SPF 15 (75ml) Ε.Λ.Τ.: 87.35Ε

81.34€ Ε.Λ.Τ.: 96.10Ε

Ενισχυµένη θεραπεία που άµεσα µειώνει την εµφάνιση των ρυτίδων και γραµµών ενώ παράλληλα ενισχύει την ανθεκτικότητα και ελαστικότητα της επιδερµίδας δηµιουργώντας ένα αποτέλεσµα li…ing.

Ενυδατικές κρέµες ηµέρας σε δυο υφές ( λεπτόρρευστη και µε πλούσια σύνθεση ) µε ιδιότητες αντιγήρανσης.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑΣ Enriched Revitalizing Cream (40ml) Revitalizing Cream (40ml) Revitalizing Emulsion (75ml)

Ε.Λ.Τ.: 95.00Ε Ε.Λ.Τ.: 93.90Ε Ε.Λ.Τ.: 93.90Ε

Ενυδατικές κρέµες νυκτός σε 3 υφές (λεπτόρρευστη, µε πλούσια σύνθεση και µε εξαιρετικά συµπυκνωµένη σύνθεση) για αποτελεσµατική σύσφιξη και ενυδάτωση µακράς διάρκειας. Μειώνουν τις ρυτίδες και τα ορατά σηµάδια της κούρασης.

Intensive Nourishing and Recovery Cream (50ml) Ε.Λ.Τ.: 103.74Ε 87.94€ Εξαιρετικά πλούσια αντιγηραντική κρέµα που προστατεύει απόλυτα την επιδερµίδα από την ξηρότητα χάρη στις ευεργετικές της ιδιότητες. Ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερµίδας και µειώνει σηµαντικά την εµφάνιση των ρυτίδων. Μετά από χρήση µια εβδοµάδας ακόµα και το πιο ξηρό δέρµα επανακτά τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας.


ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Concentrated Anti-Wrinkle Eye Cream (15ml) Ε.Λ.Τ.: 73.71Ε Κρέµα µατιών που δρα ενάντια στα σηµάδια του χρόνου και της φωτογήρανσης χάρη στο Anti-Photowrinkle System, µια αποκλειστικότητα της Shiseido. Με εξαιρετικά πλούσια υφή, η κρέµα προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των µατιών από τις βλαβερές συνέπειες του περιβάλλοντος και εξασφαλίζει ένα νεανικό και φωτεινό βλέµµα.

Full Correction Lip Treatment (15ml)

Ε.Λ.Τ.: 42.04Ε 36.27€

Ένα πλούσιο θρεπτικό balm που λειαίνει τις λεπτές γραµµές και κάνει τα χείλη πιο γεµάτα, λαµπερά και απαλά. Απλώνεται απευθείας στα χείλη και στην περιοχή γύρω από το στόµα.

Pure Retinol Instant Treatment Eye Mask (12 πακέτα των 2 pads) Ε.Λ.Τ.: 68.79Ε 58.78€ Μάσκα µατιών σε µορφή pads που χάρη στην αποκλειστική σύνθεση Pure Liquid Retinol Delivery System καταπολεµά αποτελεσµατικά την εµφάνιση των ρυτίδων γύρω από τα µάτια και απαλύνει ορατά τους µαύρους κύκλους µε µια µόνο χρήση.

Concentrated Neck Contour Treatment (50ml) Ε.Λ.Τ.: 95.00Ε 80.24€ Κρέµα για την περιοχή του λαιµού και του ντεκολτέ που αναδοµεί σε βάθος την υφή της επιδερµίδας, επαναφέροντας την απαλότητα και την ελαστικότητα της ευαίσθητης αυτής περιοχής. Χάρη στην αποκλειστική της σύνθεση Firm Support Formula, η κρέµα αυτή δηµιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό και ελαστικό φιλµ πάνω στο δέρµα εξασφαλίζοντας άµεση σύσφιξη.

ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask (4 sets) Ε.Λ.Τ.: 73.16Ε 62.10€ Μάσκα περιποίησης σε µορφή pads που χάρη στα συµπυκνωµένα ενεργά συστατικά της αναζωογονεί σε βάθος και εξασφαλίζει πλούσια ενυδάτωση στο δέρµα. Με βάση στη σύνθεση της, το πρωτοποριακό Pure Liquid Retinol Delivery System, η µάσκα αυτή καταπολεµά τις ρυτίδες, την αφυδάτωση και τη θαµπή όψη.

Firming Massage Mask (50ml)

E.Λ.Τ.: 72.07Ε 61.55€

Μάσκα περιποίησης µε εξαιρετικά ενυδατικές ιδιότητες που χάρη στα ευεργετικά συστατικά της βελτιώνει την υφή της επιδερµίδας και εξασφαλίζει απαλό, ελαστικό και λαµπερό πρόσωπο.

Protective Hand Revitalizer SPF 8 (75ml) Ε.Λ.Τ.: ............Ε 50.57€ Εξαιρετικά ενυδατική κρέµα χεριών που προστατεύει την επιδερµίδα από την ξηρότητα και το ξεφλούδισµα χαρίζοντάς της βελούδινη υφή.


Benefiance NutriPerfect Ένα εκχύλισµα θρεπτικών συστατικών για την ώριµη επιδερµίδα. Καθώς το δέρµα «ωριµάζει», η λειτουργία των κυττάρων µειώνεται, η υφή του αλλάζει και χάνει τη δύναµη του. Επιπλέον, οι ορµονικές διαταραχές εξασθενούν τη βασική δοµή της επιδερµίδας, µε αποτέλεσµα την εµφάνιση ρυτίδων και χαλάρωσης. Με τη Benefiance NutriPerfect, η Shiseido παρακινεί το δέρµα να αντιδράσει. Το εύθραυστο, κουρασµένο δέρµα των γυναικών άνω των 50 που αντιµετωπίζουν τις ορµονικές διαταραχές της εµµηνόπαυσης βρίσκει την ενέργεια να αντισταθεί στην ατονία, την τραχύτητα, τις ρυτίδες και τη µείωση πυκνότητας, χάρη στη Carnosine DPTM και την πολυβιταµίνη BCE.


ΒΗΜΑ 2:

ΒΗΜΑ 3:

ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ Pro-Fortifying Softner (150ml)

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ E.Λ.Τ.: 70.67Ε 61.57€

So„ener που ενσωµατώνει τη νέα τεχνολογία Nutrition Infusing µέσω της οποίας το διπεπτίδιο Carnosine DPTM το οποίο είναι γνωστό για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες, εισέρχεται στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερµίδας αποκαθιστώντας την πολύτιµη ζωντάνια της.

ΒΗΜΑ 3:

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ

Night Cream (50ml)

E.Λ.Τ.: 116.83Ε 100.40€

Υψηλής αποτελεσµατικότητας αναζωογονητική κρέµα νυκτός για την ώριµη επιδερµίδα που αντιµετωπίζει προβλήµατα ρυτίδων, δυσχρωµιών και έλλειψη ελαστικότητας λόγω ορµονικών διαταραχών. Αναδοµεί την πυκνότητα, προσφέρει σφριγηλότητα και βελτιώνει τη ζωντάνια της επιδερµίδας ενώ κοιµάστε.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

Day Cream SPF 15 (50ml)

E.Λ.Τ.: 110.29Ε 95.12€

Κρέµα ηµέρας µε προστασία ειδικά για την ώριµη επιδερµίδα που αντιµετωπίζει προβλήµατα ρυτίδων, δυσχρωµιών και έλλειψη ελαστικότητας λόγω ορµονικών αλλαγών. Προστατεύει από την ξηρότητα, την µόλυνση του περιβάλλοντος και τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Αναδοµεί την πυκνότητα του δέρµατος και τονώνει για νεανικότερη όψη.

Eye Serum (15ml)

E.Λ.Τ.: 92.27Ε 76.96€

Μια ολοκληρωµένη θεραπεία για τα µάτια που δηµιουργήθηκε για το ώριµο δέρµα που εµφανίζει όλα τα σηµάδια των ορµονικών αλλαγών λόγω της γήρανσης. Αντιµετωπίζει άµεσα την έλλειψη ελαστικότητας και µειώνει τις ρυτίδες χαρίζοντας µια νεανική εµφάνιση.


Future Solution LX Το επιστηµονικό επίτευγµα της Shiseido. Το µέλλον για την αιώνια οµορφιά. Από το 1872, η Shiseido είχε εµπνευστεί την δηµιουργία της αιώνιας οµορφιάς και της απόλυτης πολυτέλειας συνδυάζοντας την Ιαπωνική σοφία µε τις τελευταίες επιστηµονικές ανακαλύψεις. Αυτή η επιδίωξη, η οποία έχει διακριθεί από τεχνολογικά επιτεύγµατα, τώρα οδήγησε στην ανακάλυψη νέων µηχανισµών που θριαµβευτικά καταπολεµούν το γήρας. Ζήστε τη µοναδική εµπειρία της δύναµης του Skingenecell 1P* που καταπολεµά την εµφάνιση των ρυτίδων. Το ξηρό και στρεσαρισµένο δέρµα περιέχει υψηλά επίπεδα του αρνητικού παράγοντα Serpin b3. Η Shiseido καταπολεµά τη φυσιολογία του δέρµατος µε το συστατικό Skingenecell 1P το οποίο εµποδίζει την παραγωγή του Serpin b3. Η σειρά Future Solution LX σχεδιάστηκε µε βάση ένα σύµπλοκο από θρεπτικά συστατικά τα οποία ενισχύουν το Skingenecell 1P. Μεταξύ αυτών, εκχύλισµα Ιαπωνικού πράσινου τσαγιού Uji, το οποίο εµποδίζει την καταστροφή των κυττάρων που οδηγεί στη γήρανση του δέρµατος, Super Yeast Extract το οποίο αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και Star Fruit Extract το οποίο προστατεύει από την καταστροφή του κολλαγόνου. Με την αποκλειστική της τεχνολογία, cell- vitalizing technology, η Future Solution LX βελτιώνει την ανθεκτικότητα του δέρµατος κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης και παρέχει µοναδική άµυνα στη ζηµιά που προκαλείται στην εσωτερική στιβάδα του δέρµατος. Επιπλέον, η εκλεπτυσµένη υφή και το απαλό άρωµα της σειράς παρέχουν την απόλυτη λύση στο λαµπρό µέλλον του δέρµατος. Από την πρώτη εφαρµογή της Future Solution LX, θα αντιληφθείτε την διαφορά.


ΒΗΜΑ 1:

ΒΗΜΑ 3:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Extra Rich Cleansing Foam (125ml)

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ

61.57€ Ε.Λ.Τ.: 66.80Ε

256.52€ Daytime Protective Cream SPF 15 (50ml) Ε.Λ.Τ.: 278.34Ε

Ένας πλούσιος αφρός που καθαρίζει αποτελεσµατικά τους ρύπους, ενώ διατηρεί τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο δέρµα, αφήνοντάς το δροσερό και απαλό. Προετοιµάζει το δέρµα να δεχτεί τα µέγιστα οφέλη της περιποίησης που θα ακολουθήσει.

Πολυτελής, αντιγηραντική κρέµα ηµέρας πολλαπλής δράσης που προστατεύει από τις ακτίνες UV, βασικό αίτιο της πρόωρης γήρανσης του δέρµατος. Μειώνει την εµφάνιση των ρυτίδων και τη χαλάρωση, ενώ διατηρεί την υγρασία για µεγάλη διάρκεια, χαρίζοντας ελαστικότητα και λάµψη στην επιδερµίδα.

ΒΗΜΑ 2:

ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ Concentrated Balancing Softener (150ml)

Ε.Λ.Τ.: 100.21Ε 92.35€

Μια πλούσια σε υφή λοσιόν εξισορρόπησης η οποία χαρίζει άµεσα στο δέρµα βαθιά ενυδάτωση και ανεπανάληπτη αίσθηση ελαστικότητας. Βελτιώνεται αισθητά η υφή της επιδερµίδας και µειώνεται η εµφάνιση των έντονων πόρων.

Total Regenerating Cream (50ml)

277.04€ Ε.Λ.Τ.: 300.60Ε

Πολυτελής, αντιγηραντική κρέµα νυκτός που αναζωογονεί το δέρµα και µειώνει την εµφάνιση όλων των σηµαδιών γήρανσης, όπως ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας. Θρέφει την επιδερµίδα κατά τη διάρκεια του ύπνου και την κάνει πιο ανθεκτική στους περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση του δέρµατος. Ενισχύει την ανθεκτικότητα, την απαλότητα και τη λάµψη της επιδερµίδας χαρίζοντας νεανική ζωντάνια.


ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

Eye and Lip Contour Regenerating Cream (15ml)

Ε.Λ.Τ.: 128.03Ε 123.13€

Μια ολοκληρωµένη αντιγηραντική κρέµα για τα µάτια και τα χείλη που προλαµβάνει και βελτιώνει όλα τα σηµάδια γήρανσης του δέρµατος, όπως οι ρυτίδες, η χαλάρωση και οι µαύροι κύκλοι. Ένα στοχευµένο, πολλαπλών δράσεων, προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την αντίσταση του δέρµατος κατά της γήρανσης.

ΕΞΕΙ∆ΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Ultimate Regenerating Serum (30 ml)

Ε.Λ.Τ.: 300.60Ε 277.04€

Αντιγηραντικός ορός που προάγει τη βέλτιστη κατάσταση της επιδερµίδας ενώ παράλληλα ενισχύει την ανθεκτικότητα της στη γήρανση. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση του αποκλειστικού συστατικού Skingenecell 1P της Shiseido σε µικροκάψουλες, για να συµβάλλει στην επιτάχυνση των αντιγηραντικών οφελών. Ως αποτέλεσµα η επιδερµίδα γίνεται αισθητά πιο πυκνή, πιο ανθεκτική και πιο λαµπερή.


White Lucency Η διαχρονική πολυτέλεια της τέλειας λάµψης. Η σειρά White Lucency φέρνει µια νέα λάµψη στο προσκήνιο.

Η

καινοτόµος

τεχνολογία

περιποίησης

προσώπου λειτουργεί µε τρεις τρόπους: Με λάµψη Το χρώµα των µελανοκυττάρων καθορίζει τη συνολική εµφάνιση του προσώπου και το χρώµα του δέρµατος. Η Multi-Target βιταµίνη C δρα αποτελεσµατικά στα µελανοκύτταρα για µια πιο λαµπερή και φωτεινή επιδερµίδα. Με στόχευση απευθείας στις κηλίδες Με το Spot Deacti-Complex στη σύνθεση της, η σειρά White Lucency µειώνει ορατά τις κηλίδες και τις δυσχρωµίες και επιπλέον εµποδίζει την εµφάνιση των καφέ κηλίδων. Με αναδόµηση του δέρµατος Η σειρά White Lucency ενυδατώνει και προλαµβάνει την τραχύτητα και την ξηρότητα του δέρµατος βελτιώνοντας ορατά την υφή του.


ΒΗΜΑ 1:

ΒΗΜΑ 3:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ

Clarifying Cleansing Foam (125ml)

Ε.Λ.Τ.: 37.13Ε 30.78€

Απαλός αφρός καθαρισµού που αφαιρει τους ρύπους και τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα βοηθώντας στη µείωση της θαµπάδας και αφήνοντας το δέρµα καθαρό και φωτεινό. ∆ιασφαλίζει µια επιδερµίδα απαλή, οµοιόµορφη και λαµπερή.

ΒΗΜΑ 2:

ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ Refining Softener (150ml)

Ε.Λ.Τ.: 57.88Ε 48.99€

ΒΗΜΑ 3:

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ 56.60€ Ε.Λ.Τ.: 66.61Ε

Κρέµα ηµέρας για ενυδάτωση που παρέχει επίσης λάµψη και προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες του ηλίου και τη ξηρότητα. Σας δίνει µια φωτεινή, λαµπερή επιδερµίδα µε απαλή υφή.

Protective Day Emulsion (40ml)

Ε.Λ.Τ.: 66.61Ε 56.60€

Πλούσια κρέµα ενυδάτωσης για λάµψη και αναδόµηση της υφής του δέρµατος που µειώνει ταυτόχρονα και την εµφάνιση των κηλίδων και της θαµπάδας. Εξισορροπεί τις ανοµοιογένειες στο χρώµα του δέρµατος και φωτίζει την επιδερµίδα αναδοµώντας την υφή της.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

Μια πλούσια λοσιόν για λάµψη που κάνει ταυτόχρονα απολέπιση για να µειώσει τις δυσχρωµίες αλλά και τη θαµπάδα. Χαρίζει ένα φωτεινό και λαµπερό δέρµα.

Protective Day Cream (40ml)

Recovery Night Cream (40ml)

Ε.Λ.Τ.: 63.34Ε 53.36€

Ένα ελαφρύ γαλάκτωµα ηµέρας που δίνει εντυπωσιακά οφέλη στο δέρµα αφού προστατεύει από τις επικίνδυνες ακτίνες UV και την ξηρότητα. Χαρίζει απαλότητα και τέλεια λάµψη στην επιδερµίδα. Συνίσταται στα κανονικά προς λιπαρά δέρµατα.

Brightening Eye Treatment (15ml)

Ε.Λ.Τ.: 61.15Ε 51.30€

Κρέµα µατιών που στοχεύει στους δυο κυριότερους λόγους εµφάνισης µαύρων κύκλων, την κακή µικροκυκλοφορία και τη συσσώρευση µελανίνης. Χαρίζει φωτεινότητα και λάµψη στην περιοχή των µατιών.


ΕΞΕΙ∆ΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Concentrated Brightening Serum (30ml)

ΕΞΕΙ∆ΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Ε.Λ.Τ.: 114.65Ε 97.96€

Μια εντατική θεραπεία λάµψης που στοχεύει αποτελεσµατικά στις σκούρες κηλίδες που προκαλούνται από το πέρασµα του χρόνου και την ηλιακή ακτινοβολία. ∆ίνει στο δέρµα µια απίστευτη λάµψη και οµοιόµορφο χρώµα.

Intensive Anti-Spot Serum (40ml) Concentrated Brightening Serum (30ml)

Ε.Λ.Τ.: 114.65Ε 88.68€

Ένας συμπυκνωμένος anti-dark spot ορός τελευταίας τεχνολογίας, Μια εντατική θεραπεία λάµψης που στοχεύει αποτελεσµατικά στις σκούρες που στοχεύειπου απευθείας στα επίμονα βαθιά κηλίδες προκαλούνται από τοσημάδια πέρασµαπου τουείναι χρόνου καιπαγιδευμένα την ηλιακή στα στρώματα του να αποκαλύψει ένα απόλυτα ομοιόμορφο ακτινοβολία. ∆ίνειδέρματος στο δέρµαώστε µια απίστευτη λάµψη και οµοιόµορφο χρώµα. τόνο στο δέρμα.

76.96€ Brightening Serum for Neck and Decolletage (40ml) Ε.Λ.Τ.: 92.27Ε

Brightening Serum for Neck and Decolletage (40ml) Ε.Λ.Τ.: 92.27Ε

Ένας ορός που χαρίζει λάµψη και φωτεινότητα στην περιοχή του λαιµού και του ντεκολτέ που συχνά εκτίθεται στις ακτίνες UV και δηµιουργούνται δυσχρωµίες .Μειωνει την εµφάνιση των σηµαδιών γήρανσης , των πανάδων και χαρίζει λάµψη.

Ένας ορός που χαρίζει λάµψη και φωτεινότητα στην περιοχή του λαιµού και του ντεκολτέ που συχνά εκτίθεται στις ακτίνες UV και δηµιουργούνται δυσχρωµίες .Μειωνει την εµφάνιση των σηµαδιών γήρανσης , των πανάδων και χαρίζει λάµψη.

ΕΞΕΙ∆ΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Anti-Dark Circle Eye Cream (40ml) Concentrated Brightening Serum (30ml)

Ε.Λ.Τ.: 114.65Ε 58.50€

Μιαεντατική κρέμα θεραπεία ανώτερης ποιότητας που αποτελεσµατικά χρησιμοποιεί την δύναμη του Μια λάµψης που στοχεύει στις σκούρες πολυενεργού συστατικού από DarkτοCircle Diminisher για και να στοχεύσει κηλίδες που προκαλούνται πέρασµα του χρόνου την ηλιακή τους μπλέ και καφετιούς κάτω απο τα λάµψη μάτια για αποκαλύψει φωτεινά, ακτινοβολία. ∆ίνει στοκύκλους δέρµα µια απίστευτη και να οµοιόµορφο χρώµα. φρέσκα και έντονα νεανικά μάτια.

Brightening Serum for Neck and Decolletage (40ml) Ε.Λ.Τ.: 92.27Ε


ΒΗΜΑ 2:

ΒΗΜΑ 2:

ΒΗΜΑ 3:

PERFECT HYDRATING BB CREAM ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ

ΒΗΜΑ 3:

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ

ΒΗΜΑ 3:

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ

PERFECT HYDRATING BB CREAM Pro-Fortifying Softner Pro-Fortifying Softner (150ml) (150ml) E.Λ.Τ.:(200ml) 70.67Ε E.Λ.Τ.: 70.67Ε 33.00€

Night Cream (50ml)

So„ener που ενσωµατώνει τη νέα τεχνολογία Nutrition µέσω της So„ener πουπολλαπλής ενσωµατώνει τη νέαχρήσης τεχνολογία Nutrition Infusing µέσω τηςτηνInfusing Μια κρέμα που φροντίζει επιδερμίδα και TM TM οποίας το διπεπτίδιο Carnosine DP το οποίο είναι γνωστό για που τις οποίας το διπεπτίδιο Carnosine DP το οποίο είναι γνωστό για τις έχει αποτέλεσμα μακιγιάζ, για λαμπερό και δροσερό δέρμα αντιγηραντικές του ιδιότητες, εισέρχεται στις βαθύτερες στιβάδες της αντιγηραντικές του ιδιότητες, εισέρχεται στις βαθύτερες στιβάδες της ενυδατώνεται και προστατεύεται από τη βλαβερή UV ακτινοβολία. επιδερµίδας αποκαθιστώντας την επιδερµίδας αποκαθιστώντας την πολύτιµη ζωντάνια της. ζωντάνια της. Διατίθεται σε τόνους Μέτριο καιπολύτιµη Σκούρο.

Υψηλής αποτελεσµατικότητας αναζωογονητική κρέµα νυκτός για την ώριµη επιδερµίδα που αντιµετωπίζει προβλήµατα ρυτίδων, δυσχρωµιών και έλλειψη ελαστικότητας λόγω ορµονικών διαταραχών. Αναδοµεί την πυκνότητα, προσφέρει σφριγηλότητα και βελτιώνει τη ζωντάνια της επιδερµίδας ενώ κοιµάστε.

ΒΗΜΑ 3:

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ

Day DayCream Cream SPFSPF 15 (50ml)15 (50ml)

E.Λ.Τ.: 116.83Ε Night Cream (50ml)

E.Λ.Τ.: 116.83Ε

Υψηλής αποτελεσµατικότητας αναζωογονητική κρέµα νυκτός για την ώριµη επιδερµίδα που αντιµετωπίζει προβλήµατα ρυτίδων, δυσχρωµιών και έλλειψη ελαστικότητας λόγω ορµονικών διαταραχών. Αναδοµεί την πυκνότητα, προσφέρει σφριγηλότητα και βελτιώνει τη ζωντάνια της επιδερµίδας ενώ κοιµάστε.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

E.Λ.Τ.: 110.29Ε E.Λ.Τ.: 110.29Ε

Κρέµα µε προστασία ειδικά την που ώριµη επιδερµίδα που Κρέµα ηµέρας ηµέρας µε προστασία ειδικά για την ώριµη για επιδερµίδα αντιµετωπίζει προβλήµατα ρυτίδων, καιδυσχρωµιών και έλλειψη αντιµετωπίζει προβλήµατα ρυτίδων, δυσχρωµιών έλλειψη ελαστικότητας ορµονικών αλλαγών. Προστατεύει από την ελαστικότητας λόγωλόγω ορµονικών αλλαγών. Προστατεύει από την ξηρότητα, µόλυνση του περιβάλλοντος και τη βλαβερή ηλιακή ξηρότητα, τηντην µόλυνση του περιβάλλοντος και τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Αναδοµεί την πυκνότητα δέρµατος και τονώνει για ακτινοβολία. Αναδοµεί την πυκνότητα του δέρµατος καιτου τονώνει για νεανικότερη όψη. νεανικότερη όψη.

Eye Serum (15ml)

E.Λ.Τ.: 92.27Ε

Μια ολοκληρωµένη θεραπεία για τα µάτια που δηµιουργήθηκε για το ώριµο δέρµα που εµφανίζει όλα τα σηµάδια των ορµονικών αλλαγών λόγω της γήρανσης. Αντιµετωπίζει άµεσα την έλλειψη ελαστικότητας και µειώνει τις ρυτίδες χαρίζοντας µια νεανική εµφάνιση.

Eye Serum (15ml)

E.Λ.Τ.: 92.27Ε

Μια ολοκληρωµένη θεραπεία για τα µάτια που δηµιουργήθηκε για το ώριµο δέρµα που εµφανίζει όλα τα σηµάδια των ορµονικών αλλαγών λόγω της γήρανσης. Αντιµετωπίζει άµεσα την έλλειψη ελαστικότητας και µειώνει τις ρυτίδες χαρίζοντας µια νεανική εµφάνιση.


Shiseido Men ∆ύναµη για σας και την επιδερµίδα σας. Η σειρά περιποίησης της Shiseido Men είναι το επιστηµονικό επίτευγµα της Shiseido για την φροντίδα του ανδρικού δέρµατος. Οι µακροχρόνιες επιστηµονικές έρευνες και η υψηλή τεχνογνωσία της Shiseido στην περιποίηση του δέρµατος, τέθηκαν αυτή τη φορά στην υπηρεσία των ανδρών κάθε ηλικίας και τύπου δέρµατος µε αποτέλεσµα τη δηµιουργία µιάς ολοκληρωµένης σειράς από 12 προϊόντα περιποίησης. Τα προϊόντα της σειράς διατηρούν την τέλεια ισορροπία του δέρµατος, καταπολεµούν την υπερβολική έκκριση σµήγµατος και την ξηρότητα που προκαλεί το ξύρισµα. Επιπλέον, το Damage Defense Complex, βασικό συστατικό των προϊόντων της σειράς, εξασφαλίζει την ισορροπία στις φυσικές λειτουργιές του δέρµατος και προλαµβάνει τα σηµάδια του χρόνου. Τέλος, η σειρά Shiseido Men χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες της αρωµατολογίας ηρεµεί από το στρες. Τώρα κάθε άνδρας µπορεί να χρησιµοποιήσει ένα ολοκληρωµένο πρόγραµµα περιποίησης σύµφωνα µε τις ανάγκες της επιδερµίδας του.


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ

Cleansing Foam (125ml)

Ε.Λ.Τ.: 30.06Ε 25.83€

Αφρός καθαρισµού που αφήνει την επιδερµίδα καθαρή και δροσερή χωρίς την παραµικρή αίσθηση τραβήγµατος ή αφυδάτωσης. Μαλακώνει τα γένια, επιτρέποντας έτσι ένα βαθύ και άνετο ξύρισµα.

Deep Cleansing Scrub (125ml)

Hydrating Lotion (150ml)

Ε.Λ.Τ.: 37.30Ε 31.87€

Μια ενυδατική λοσιόν που αναζωογονεί και αφήνει στο δέρµα µια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς.

25.28€ Ε.Λ.Τ.: 30.06Ε

Ένα τονωτικό Scrub για βαθύ καθαρισµό της επιδερµίδας που εξαφανίζει την ξηρότητα, τα µαύρα στίγµατα και τη θαµπή όψη του δέρµατος.

Moisturizing Emulsion (100ml)

40.66€ Ε.Λ.Τ.: 46.76Ε

Ενυδατικό γαλάκτωµα που αφήνει µια ευχάριστη αίσθηση άνεσης στην επιδερµίδα.

ΞΥΡΙΣΜΑ Shaving Cream (100ml)

Ε.Λ.Τ.: 26.16Ε 20.61€

Μια πλούσια κρέµα ξυρίσµατος που εξασφαλίζει ένα άνετο ξύρισµα ακόµη και στα πυκνότερα γένια. Προσφέρει στο δέρµα περιποίηση που το ανανεώνει, επανορθώνοντας τη ζηµιά που προκαλεί το ξύρισµα.

Moisturizing Recovery Cream (50ml)

Ε.Λ.Τ.: 52.89Ε 44.39€

Ενυδατική κρέµα, άµεσα αποτελεσµατική στο τραχύ και ξηρό δέρµα. Ενυδατώνει βαθιά την επιδερµίδα, χαρίζοντας της ζωτικότητα και υγιή όψη.


ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

ΕΞΕΙ∆ΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ Energizing Formula (75ml)

Total Revitalizer (50ml)

69.79€ Ε.Λ.Τ.: 81.27Ε

Κρέµα αντιγήρανσης µεγίστης αποτελεσµατικότατας που ενισχύει στο έπαρκο τις φυσιολογικές ανανεωτικές λειτουργίες του δέρµατος, καταπολεµά τη θαµπή όψη και προλαµβάνει την αφυδάτωση. Το πρόσωπο φαίνεται ξεκούραστο και ενυδατωµένο για 24 ώρες.

Deep Wrinkle Corrector (30ml)

Ε.Λ.Τ.: 64.58Ε 54.96€

Κρέµα αντιγήρανσης που ενεργοποιεί τις φυσικές αντιστάσεις του δέρµατος κατά των ρυτίδων, οι οποίες εξασθενούν µε την πάροδο του χρόνου, για να χαρίσει ένα νεανικό και σφριγηλό δέρµα ιδιαίτερα σε περιοχές όπως αυτή των µατιών.

Skin Empowering Cream (50ml)

Ε.Λ.Τ.: 46.76Ε 40.12€

Gel που δροσίζει και ενυδατώνει άµεσα την επιδερµίδα. Καταπολεµά τα σηµάδια της κούρασης και αναζωογονεί σε βάθος το δέρµα.

Facial Vontour Refiner (30ml)

Ε.Λ.Τ.: 69.03Ε 56.43€

Ένα δροσιστικό γαλάκτωµα που βελτιώνει την εµφάνιση του περιγράµµατος του προσώπου που ταλαιπωρείται λόγω της χαλάρωσης και της γήρανσης. Η επιδερµίδα τονώνεται, γίνεται πιο απαλή και νεανική.

Eye Soother (15ml)

Ε.Λ.Τ.: 54.55Ε 46.16€

Gel µε ελαφριά σύνθεση για την ευαίσθητη περιοχή των µατιών που απαλύνει τους µαύρους κύκλους και τα οιδήµατα αναζωογονώντας την επιδερµίδα. Χάρη στο συστατικό mentol αφήνει µια ευχάριστη, δροσερή αίσθηση.

Ε.Λ.Τ.: 103.87Ε 102.61€

Ενυδατική κρέµα για άµεση αναζωογόνηση της επιδερµίδας. Ενισχύει την άµυνα του δέρµατος κατά της εµφάνισης των σηµαδιών κούρασης και των ρυτίδων.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ Body Creator Abdomen Toning Gel (200ml) Ε.Λ.Τ.: 47.32Ε 40.66€ Εξαιρετικά αναζωογονητικό Gel που συσφίγγει και βοηθά στο να διαγράφονται οι κοιλιακοί µυς καθώς επίσης και τα υπόλοιπα σηµεία του ανδρικού σώµατος που παρουσιάζουν προβλήµατα σφριγηλότητας.


Body Care Απόλυτη Ισορροπία. Εντυπωσιακή Ανανέωση. Τώρα και µόνο από τη Shiseido, έρχεται µια ξεχωριστή σειρά φροντίδας σώµατος που ενώνει τα αρχαία µυστικά οµορφιάς της Άπω Ανατολής και την εξαιρετική τεχνολογία περιποίησης σώµατος σε µια ισχυρή συνέργεια. Με αρώµατα εµπνευσµένα από την Αρωµατολογία και προηγµένες συνθέσεις, η νέα σειρά περιποίησης σώµατος της Shiseido φέρνει µια νέα ζωτικότητα στον φυσικό κύκλο ανανέωσης του δέρµατός σας.


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ & ΣΥΣΦΙΞΗ

Smoothing Body Cleansing Milk (200 ml)

Ε.Λ.Τ.: 35.91€ 36.40Ε

Ο καθαρισµός µετατρέπεται σε µια απολαυστική εµπειρία περιποίησης καθώς το γαλάκτωµα δηµιουργεί έναν πλούσιο ενυδατικό αφρό που καθαρίζει αποτελεσµατικά χωρίς να επηρεάζει τη φυσική υγρασία του δέρµατος. Μετά τη χρήση, η επιδερµίδα είναι δροσερή και απόλυτα ενυδατωµένη µε καθαρή, µεταξένια αίσθηση.

Refining Body Exfoliator (200 ml)

Ε.Λ.Τ.: 44.52Ε 41.04€

Προϊόν απολέπισης σώµατος υψηλών επιδόσεων που αφαιρει απαλά τους ρύπους και τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα για να εξασφαλίσει άµεσα στην επιδερµίδα εξαιρετική απαλότητα µε ένα αίσθηµα απόλυτης πολυτέλειας. Με διπλή δράση, απολέπισης και ήπιου καθαριστικού βελτιώνει συνολικά τον τόνο και το χρώµα του δέρµατος.

Α∆ΥΝΑΤΙΣΜΑ Aromatic Sculpting Gel (200 ml)

Ε.Λ.Τ.: 55.90Ε 51.30€

Ένα δροσιστικό τζελ σώµατος µε ανάλαφρη υφή που βοηθά στη βελτίωση του περιγράµµατος της σιλουέτας, αφήνοντας το δέρµα απαλό, σφριγηλό και ενυδατωµένο, χωρίς να κολλάει. Το δροσερό, αναζωογονητικό άρωµα και το µοναδικό σύµπλεγµα Sculpting Plant Complex συνεργάζονται για την ενεργοποίηση της λιποδιάλυσης, µειώνοντας παράλληλα την όψη του «φλοιού πορτοκαλιού» που προκαλείται από την κυτταρίτιδα.

Replenising Body Cream (200 ml)

Ε.Λ.Τ.: 72.37Ε 66.70€

Μια κρέµα υψηλών επιδόσεων, που στοχεύει ειδικά στην ξηρότητα και την κακή κυκλοφορία µέσω ενός µείγµατος επιστηµονικά αποδεδειγµένων Ανατολίτικων βοτάνων και της ισχυρής επιστήµης της Αρωµατολογίας. Παρέχει 24ωρη ενυδάτωση, καταπολεµά την κυτταρίτιδα, βελτιώνει το περίγραµµα της σιλουέτας ενώ συγχρόνως προστατεύει την επιδερµίδα από την οξείδωση, η οποία προκαλεί γήρανση.

Firming Body Cream (200 ml)

Ε.Λ.Τ.: 57.90Ε 51.30€

Κρέµα σώµατος µε πλούσια υφή, ειδικά σχεδιασµένη για να ενισχύει την ελαστικότητα του δέρµατος και να το ενυδατώνει σε βάθος. Ο συνδυασµός των θρεπτικών συστατικών, η ευχάριστη υφή και το διακριτικό άρωµα αφήνουν την επιδερµίδα απόλυτα αναζωογονηµένη, απαλή και σφριγηλή.

Revitalizing Body Emulsion (200 ml)

Ε.Λ.Τ.: 44.52Ε 41.04€

Ενυδατικό γαλάκτωµα σώµατος για µεταξένια απαλότητα, ειδικά σχεδιασµένο για να χαρίζει ελαστικό και λαµπερό δέρµα. Η ενυδατική και αναζωογονητική του δράση ενισχύονται από ένα µείγµα θρεπτικών συστατικών, την ευχάριστη υφή και το χαλαρωτικό άρωµα, αφήνοντας το δέρµα σφριγηλό και λαµπερό.


ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΗ & ΣΥΣΦΙΞΗ Advanced Body Replenising Body Creator Cream (200(200ml) ml)

Ε.Λ.Τ.: 72.37Ε 60.00€

δροσερή κρέμα αδυνατίσματος σεειδικά μορφή που Μια κρέµα υψηλών επιδόσεων, που στοχεύει στηντζελ ξηρότητα παρέχει ισχυρά αποτελέσματα κατά µείγµατος της κυτταρίτιδας. Οι και την κακή κυκλοφορία µέσω ενός επιστηµονικά μηροί αναδιαμορφώνονται, δείχνει και αποδεδειγµένων Ανατολίτικωνη μέση βοτάνων και πιο τηςλεπτή ισχυρής η σιλουέτατης σμιλεύεται. Η αποκλειστική σύνθεσηενυδάτωση, SLM Fraεπιστήµης Αρωµατολογίας. Παρέχει 24ωρη grance (Μείγμα και μπαχαρικών) της Shiseiκαταπολεµά την εσπεριδοειδών κυτταρίτιδα, βελτιώνει το περίγραµµα της do, που αναπτύχθηκε για προστατεύει πρώτη φοράτην το επιδερµίδα 2002, ενισχύει την σιλουέτας ενώ συγχρόνως από την έκκριση νοραδρεναλίνης, η οποία έχει αποδειχτεί ότι δρα οξείδωση, η οποία προκαλεί γήρανση. αποτελεσματικά στην έκκριση των UCP3*, των πρωτεϊνών καύσης του λίπους.  Διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ αυξάνει την απαλότητά της.

Firming Body Cream (200 ml)

Ε.Λ.Τ.: 57.90Ε

Κρέµα σώµατος µε πλούσια υφή, ειδικά σχεδιασµένη για να ενισχύει την ελαστικότητα του δέρµατος και να το ενυδατώνει σε βάθος. Ο συνδυασµός των θρεπτικών συστατικών, η ευχάριστη υφή και το διακριτικό άρωµα αφήνουν την επιδερµίδα απόλυτα αναζωογονηµένη, απαλή και σφριγηλή.

Revitalizing Body Emulsion (200 ml)

Ε.Λ.Τ.: 44.52Ε

Ενυδατικό γαλάκτωµα σώµατος για µεταξένια απαλότητα, ειδικά σχεδιασµένο για να χαρίζει ελαστικό και λαµπερό δέρµα. Η ενυδατική και αναζωογονητική του δράση ενισχύονται από ένα µείγµα θρεπτικών συστατικών, την ευχάριστη υφή και το χαλαρωτικό άρωµα, αφήνοντας το δέρµα σφριγηλό και λαµπερό.


The Make-Up Κάθε γυναίκα έχει τη δική της µοναδική προσωπικότητα, τη δική της οµορφιά. Αυτή η µοναδικότητα της οµορφιάς αποτελεί πηγή έµπνευσης για τη σειρά The Make-Up της Shiseido. Ένα διαχρονικό αλλά συγχρόνως µοντέρνο µακιγιάζ που βασίζεται σε µια επαναστατική τεχνολογία, τη Luminous Technology, που αφήνει τη γυναίκα να αναδείξει την αληθινή οµορφιά που πηγάζει από µέσα της. Χρησιµοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες του φωτός, η Shiseido δηµιούργησε προϊόντα µακιγιάζ που «ελέγχουν» το φως για ένα άψογο, φυσικό τελείωµα. Το δέρµα παρουσιάζει πρωτοφανή οµοιοµορφία, λάµψη και βάθος µε τη Luminous Technology που διορθώνει -δεν καλύπτει- τους φυσικούς τόνους της επιδερµίδας. Η Shiseido δηµιούργησε το Color Fidelity, εξέλιξη η οποία εξασφαλίζει ακρίβεια χρώµατος. Αληθινό χρώµα. Χρώµα µε διάρκεια. Χρώµα που απλώνεται εύκολα και διατηρείται αναλλοίωτο.


ΠΡΟΣΩΠΟ

ΠΡΟΣΩΠΟ

PRE MAKE-UP

MAKE-UP PORE SMOOTHING CORRECTOR

Ε.Λ.Τ.: 35.36Ε 34.89€

Προϊόν foundation, το οποίο µπορεί να χρησιµοποιηθεί ως βάση για το µακιγιάζ, για να προσφέρει τέλεια κάλυψη και µατ αποτέλεσµα, το οποίο παραµένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες.

REFINING MAKEUP PRIMER

Ε.Λ.Τ.: 34.32Ε 33.86€

Προϊόν foundation, το οποίο µπορεί να χρησιµοποιηθεί ως βάση για το µακιγιάζ. Περιορίζει την εµφάνιση των δυσχρωµιών, των ορατών πόρων και των λεπτών γραµµών χαρίζοντας ένα λαµπερά φυσικό αποτέλεσµα καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας.

CONCEALER NATURAL FINISH CREAM CONCEALER

Ε.Λ.Τ.: 29.13Ε 28.73€

Concealer σε µορφή κρέµας, µε απαράµιλλα µεταξένια υφή για το σβήσιµο των ατελειών της επιδερµίδας, όπως δυσχρωµίες, σπυράκια αλλά και για µεγαλύτερες περιοχές όπως οι κύκλοι γύρω από τα µάτια. Προσφέρει εξαιρετικά οµοιόµορφη κάλυψη µε χρήση µικρής ποσότητας. Ανθεκτικό στο νερό, στη λιπαρότητα και στον ιδρώτα.

CONCEALER STICK

Ε.Λ.Τ.: 29.50Ε 25.16€

Το ιδανικό Concealer για τους µαύρους κύκλους κάτω από τα µάτια και την ανοµοιογένεια στον τόνο του δέρµατος. Άµεσα και αποτελεσµατικά καλύπτει και δίνει στο δέρµα λάµψη.

CORRECTOR PENCIL

Ε.Λ.Τ.: 22.82Ε 19.67€

Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, το διορθωτικό αυτό µολύβι εξαφανίζει µαύρους κύκλους, ατέλειες, λεπτές γραµµές και σηµάδια ακµής.

PERFECT REFINING FOUNDATION

Ε.Λ.Τ.: 41.59Ε 38.99€

Υγρό foundation µε ελαφριά σύνθεση που απλώνεται οµοιόµορφα και καλύπτει προβλήµατα της επιδερµίδας όπως: διεσταλµένοι πόροι, σηµάδια ακµής και τραχιά υφή. Ανθεκτικό στην εφίδρωση και στην έκκριση σµήγµατος, προσφέρει οµοιόµορφο χρώµα και απαλό φινίρισµα για τουλάχιστον 15 ώρες.

RADIANT

LIFTING FOUNDATION SPF 15 (30ml)

Ε.Λ.Τ.: 53.43Ε 45.38€

Ένα εξαιρετικά πλούσιο ενυδατικό make-up µε αντιγηραντικές ιδιότητες που συνδυάζει την ιδανική περιποίηση στο δέρµα µε την απόλυτη κάλυψη στο µακιγιάζ. Μειώνει την εµφάνιση των λεπτών γραµµών και των ρυτίδων χαρίζοντας ορατά το αποτέλεσµα του liŸing στο δέρµα. Καλύπτει απόλυτα τις ατέλειες και κάνει την επιδερµίδα απαλή και σφριγηλή.

PERFECT FOUNDATION BRUSH

Ε.Λ.Τ.: 32.20Ε 30.78€

Πινέλο για την τοποθέτηση όλων των ειδών φον- ντε- τεν: υγρό, κόµπακτ, σε µορφή πούδρας ή πυκνού γαλακτώµατος.


ΠΡΟΣΩΠΟ

ΠΡΟΣΩΠΟ

MAKE-UP

ΠΟΥ∆ΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ADVANCED HYDRO-LIQUID COMPACT FOUNDATION (∆ιατίθεται ανταλλακτικό) Ε.Λ.Τ.: 45.09Ε 41.04€ Εξαιρετικά ενυδατικό foundation µε κρεµώδη υφή που απλώνεται οµοιόµορφα στην επιδερµίδα συντελώντας στην ορατή µείωση των ρυτίδων.

BRONZER

Πούδρα µε µη λιπαρή σύνθεση για λαµπερή, ηλιοκαµένη εµφάνιση µε φινίρισµα τόσο ελαφρύ σαν να έχει δηµιουργηθεί µε αερογράφο. Προσφέρει στο δέρµα φυσικό, διακριτικό αποτέλεσµα και υπέροχη απαλότητα. Η ηλιοκαµένη όψη του δέρµατος δεν θαµπώνει, δεν γυαλίζει και δεν ξεθωριάζει µε το πέρασµα της ώρας.

MULTI-SHADE ENHANCER SHEER MATIFYING COMPACT (∆ιατίθεται ανταλλακτικό) Ε.Λ.Τ.: 46.75Ε 43.10€

Ε.Λ.Τ.: 42.31Ε 37.97€

Ε.Λ.Τ.: 42.31Ε 32.83€

Αστραφτερό µπρόνζερ για φυσική, ηλιοκαµένη όψη.

Ενυδατικό foundation σε µορφή πούδρας που χαρίζει βελούδινα απαλή υφή και ένα φυσικό διάφανο αποτέλεσµα καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας.

TRANSLUCENT LOOSE POWDER Ε.Λ.Τ.: 42.87Ε 38.99€ ∆ιάφανη πούδρα µε ελαφριά σύνθεση που χαρίζει µια διακριτική µαργαριταρένια λάµψη στο πρόσωπο. Ενώνεται µε το φως για να δηµιουργήσει ένα τέλειο συνδυασµό σε οποιοδήποτε τόνο επιδερµίδας και παράλληλα τη διατηρεί ενυδατωµένη.

33.82€ PERFECT SMOOTHING COMPACT FOUNDATION (∆ιατίθεται ανταλλακτικό) Ε.Λ.Τ.: 52.89Ε Ενυδατικό foundation σε µορφή πούδρας που αναµιγνύεται τέλεια στην επιδερµίδα προσφέροντας εκπληκτικά λείο αποτέλεσµα.

TRANSLUCENT PRESSED POWDER

Ε.Λ.Τ.: 43.98Ε 37.97€

Ιδανική πούδρα για τη σταθεροποίηση του foundation. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερµίδας. Περιέχει ενυδατικά στοιχεία.


ΠΡΟΣΩΠΟ

ΜΑΤΙΑ ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ

ΡΟΥΖ LUMINIZING SATIN FACE COLOR

SHIMMERING CREAM EYE COLOR

Ε.Λ.Τ.: 40.06Ε 36.94€

Κρεµώδεις σκιές µατιών µε ενυδατική υφή για έντονο αποτέλεσµα και πρωτοφανή λάµψη που δεν αλλοιώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας.

Ρουζ µε ενυδατικά συστατικά για απαλή, µεταξένια υφή. Σταθερό χρώµα που δεν αλλοιώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας. Blush shades

ΜΑΤΙΑ

RD401 Orchid

Highlight shades

RD302 Tea Rose

RD103 Petal

PK304 Carnation

WT905 High Beam White

Ε.Λ.Τ.: 32.29Ε 28.73€

BE206 Soµ Beam Gold

PK107 Medusa

OR308 Starfish

WT901 Mist

PK302 Magnolia

GD803 Techno Gold

BE204 Meadow

VI305 Purple Dawn

BR306 Leather

OR313 Sun Shower

GR707 Platina

GR708 Moss

BR709 Sable

SV810 Tin

BL711 Angel

BK912 Caviar

BL215 Ice

EYELINER AYTOMATIC FINE EYELINER

Ε.Λ.Τ.: 31.21Ε 30.78€

LUMINIZING SATIN EYE COLOP TRIO

Eyeliner σε ρευστή µορφή που διατίθεται σε συσκευασία µαρκαδόρου. Έντονο, πλούσιο αποτέλεσµα ακριβείας που παραµένει αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας.

SMOOTHING EYELINER PENCIL

Σετ τριών σκιών που συνδυάζουν πραγµατικά έντονες αποχρώσεις µε βελούδινη υφή για να χαρίσουν ένα φυσικό ή σοφιστικέ look µεγάλης διάρκειας.

Ε.Λ.Τ.: 33.95Ε 29.27€

Eyeliner, σε κρεµώδη µορφή, που τονίζει έντονα τα µάτια. Παραµένει αναλλοίωτο εξασφαλίζοντας ένα υπέροχο αποτέλεσµα µεγάλης διάρκειας.

RD299 Beach Grass

VI308 Bouquet

BR209 Voyage

BL310 Punky Blues

GY901 Snow Shadow

OR302 Fire

RD711 Pink Sands

PK403 Boudoir

GD804 Opera

GR305 Jungle

YE406 Tropicalia

BR307 Strata

Ε.Λ.Τ.: 22.27Ε 20.52€

Μολύβι µατιών που απλώνεται εύκολα και γρήγορα, χαρίζοντας εξαιρετικά έντονη απόχρωση, µακράς διάρκειας που δεν αλλοιώνεται. Περιλαµβάνει ειδικό βουρτσάκι για τέλεια εφαρµογή.

ACCENTUALING CREAM EYELINER

Ε.Λ.Τ.: 40.57Ε 40.02€

LUMINIZING SATIN EYE COLOR

Ε.Λ.Τ.: 27.84Ε 25.65€

Μονή σκιά µατιών µε βελούδινη υφή που χαρίζει ένα εξαιρετικά έντονο χρώµα το οποίο παραµένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες.

BE701 Lingerie

BE202 Caramel

BR303 Squirrel

VI704 Provence

PK305 Peony

YE306 Solaris

WT907 Paperwhite

BR708 Cavern

RD709 Alchemy

GD810 Bullion

GR711 Serpent

GR712 Kombu

GY913 Slate

BL714 Fresco

BK915 Tar

PK319 Peach

VI720 Ghost

YE121 Bone

GR222 Fondant

BL223 Sky

PK214 Pal Shell


ΜΑΤΙΑ

ΧΕΙΛΗ

ΦΡΥ∆ΙΑ

ΚΡΑΓΙΟΝ NATURAL EYEBROW PENCIL

E.Λ.Τ.: 22.27Ε 20.52€

Μολύβι για εύκολο σχηµατισµό της γραµµής των φρυδιών που χαρίζει όµορφο αποτέλεσµα καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας. Περιλαµβάνει ειδικό βουρτσάκι.

ΜΑΣΚΑΡΑ

PERFECT MASCARA FULL DEFINITION

26.68€ E.Λ.Τ.: 24.97Ε

Όγκος, µήκος και τέλειος διαχωρισµός. Χαρίστε µήκος, διαχωρίστε και τονώστε κάθε βλεφαρίδα. Με σύνθεση που δεν αλλοιώνεται διαρκεί όλη την ηµέρα και αφαιρείται εύκολα µε χλιαρό νερό. Οι βλεφαρίδες σας θα τη λατρέψουν.

PERFECT MASCARA DEFINING VOLUME

SHIMMERING ROUGE

25.65€ E.Λ.Τ.: 29.50Ε

Κραγιόν για χείλη λαµπερά, σαρκώδη µε µια πλούσια αίσθηση ενυδάτωσης.

PERFECT ROUGE

25.65€ E.Λ.Τ.: 30.61Ε

Κραγιόν για εξαιρετικά έντονη απόχρωση στα χείλη και πλούσια αίσθηση ενυδάτωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας. Απίστευτα ελαφριά σύνθεση.

24.63€ E.Λ.Τ.: 24.97Ε

Μάσκαρα που δίνει υπέροχο όγκο και διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες. Απίστευτη ακρίβεια για έντονο αποτέλεσµα που διαρκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας χωρίς να αλλοιώνεται.

PERFECT ROUGE GLOWING MATTE E.Λ.Τ.: 27.52Ε 24.63€

PERFECT MASCARA

Κραγιόν µε ελαφριά σύνθεση που χαρίζει µια διακριτική ανάλαφρη απόχρωση και ενυδατώνει τα χείλη καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας.

E.Λ.Τ.: 24.97Ε 24.63€

Μάσκαρα που δίνει υπέροχο αποτέλεσµα καθ’ όλη τη διάρκεια της ηµέρας µε σύνθεση που δεν αλλοιώνεται. Αφαιρείται εύκολα µε ζεστό νερό.

NOURISHING MASCARA BASE

E.Λ.Τ.: 24.97Ε 24.63€

∆ιάφανη βάση που ενισχύει το αποτέλεσµα της µάσκαρα καθώς οι ευεργετικές της ιδιότητες εξασφαλίζουν µεγαλύτερο όγκο και καµπυλωτό σχήµα στις βλεφαρίδες. Θρέφει τις βλεφαρίδες κάνοντας τες πιο ελαστικές. Προσφέρει κοµψό, λαµπερό αποτέλεσµα ακόµα και όταν τη φοράτε µόνη της.

PERFECT ROUGE TENDER SHEER

E.Λ.Τ.: 27.53Ε 24.63€

Κραγιόν που χαρίζει ένα φυσικό, λαµπερό αποτέλεσµα και ενυδατώνει «χωρίς να βαραίνει» καθ ‘όλη τη διάρκεια της ηµέρας.


ΧΕΙΛΗ

ΧΕΙΛΗ

LIP GLOSS

LIP GLOSS LACQUER ROUGE LUMINIZING LIP GLOSS

25.65€ Ε.Λ.Τ.: 24.48Ε

LUMINIZING LIP GLOSS

Χείλη πλούσια και χρώμα με αισθησιακή λάμψη. Έμπνευση από ενώ την Lip Gloss που χαρίζει ακαταµάχητη λάµψη και ενυδάτωση στα χείλη Ιαπωνική τέχνη της λάκας.”Η απλότητα ενός lip gloss συνδυάζεται με την συγχρόνως τα ενυδατώνει.

22.57€ Ε.Λ.Τ.: 24.48Ε

Lip Gloss που χαρίζει ακαταµάχητη λάµψη και ενυδάτωση στα χείλη ενώ συγχρόνως τα ενυδατώνει.

ένταση ενός κραγιόν και χαρίζει στα χείλη βαθύ έντονο χρώμα με λάμψη που διαρκεί.” - Dick Page - Makeup Artistic Director της Shiseido BE201 Cafi Creme

BR302 Brown Sugar

PK303 Bellini

RD404 Maraschino

YE505 Sunlight

PK406 Pop Life

VI107 Cool

BR108 Warm

LIP LINER

BE201 Cafi Creme

BR302 Brown Sugar

PK303 Bellini

RD404 Maraschino

YE505 Sunlight

PK406 Pop Life

VI107 Cool

BR108 Warm

LIP LINER SMOOTHING LIP PENCIL

Ε.Λ.Τ.: 25.61Ε

SMOOTHING LIP PENCIL

Απαλό µολύβι για τα χείλη που τονίζει τέλεια το περίγραµµά τους χωρίς να ξεφεύγει ή να αλλοιώνεται.

RD609 Chianti

OR310 Trangelo

RD708 Mahogany

BE701 Hazel

RD702 Anemone

RS303 Mauve

PK304 Sakura

RD305 Siren

BR706 Rosewood

20.52€ Ε.Λ.Τ.: 25.61Ε

Απαλό µολύβι για τα χείλη που τονίζει τέλεια το περίγραµµά τους χωρίς να ξεφεύγει ή να αλλοιώνεται.

BR607 Coffe Bean

RD609 Chianti

OR310 Trangelo

RD708 Mahogany

BE701 Hazel

RD702 Anemone

RS303 Mauve

PK304 Sakura

RD305 Siren

BR706 Rosewood

BR607 Coffe Bean


Αντηλιακή περιποιήση Αυτο το καλοκαίρι λάµψτε. Η προστασία του δέρµατος από βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες είναι το κλειδί για να παραµείνει το δέρµα όµορφο και υγιές. Η σειρά αντηλιακής περιποίησης της Shiseido συνδυάζει ιδανικά τα οφέλη της περιποίησης του δέρµατος µε προηγµένη αντηλιακή προστασία για µέγιστη αποτελεσµατικότητα. Με το σύστηµα Multi Defence Sun Protection αποφεύγεται η καταστροφή των κυττάρων και η µείωση της άµυνας του δέρµατος που οφείλονται στις ακτίνες UV και συνδέονται άµεσα µε τη φωτογήρανση. Επιπλέον, χάρη στην προηγµένη τεχνολογία της η Shiseido Suncare προλαµβάνει την οξείδωση, ένα σηµαντικό παράγοντα της διάσπασης της δοµής του δέρµατος.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

Urban Environment UV Protection Cream SPF50 Ε.Λ.Τ.: 41.19Ε 37.97€

Very high sun protection lotion SPF 50 (100 ml) Ε.Λ.Τ.: 42.87Ε 40.22€

Θρεπτική λοσιόν αντηλιακής προστασίας µε SPF 50 για το πρόσωπο που προστατεύει από τις ακτίνες UVA/ UVB οι οποίες προκαλούν εγκαύµατα, ξηρότητα, τραχύτητα και πρόωρη γήρανση στην επιδερµίδα. ∆εν αφήνει λευκά υπολείµµατα και µπορεί να χρησιµοποιηθεί ως βάση για το µακιγιάζ

Θρεπτική λοσιόν αντηλιακής προστασίας µε SPF 50 για το πρόσωπο και το σώµα που προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB οι οποίες προκαλούν εγκαύµατα, ξηρότητα, τραχύτητα, πρόωρη γήρανση στην επιδερµίδα.

Urban Environment UV Protection Cream SPF30 Ε.Λ.Τ.: 36.74Ε 33.86€

32.07€ Extra smooth sun protection lotion SPF 30 (100 ml) Ε.Λ.Τ.: 35.63Ε

Θρεπτική λοσιόν αντηλιακής προστασίας µε SPF 30 για το πρόσωπο που προστατεύει από τις ακτίνες UVA/ UVB οι οποίες προκαλούν εγκαύµατα, ξηρότητα, τραχύτητα και πρόωρη γήρανση στην επιδερµίδα. ∆εν αφήνει λευκά υπολείµµατα και µπορεί να χρησιµοποιηθεί ως βάση για το µακιγιάζ.

Θρεπτική λοσιόν αντηλιακής προστασίας µε SPF 30 για το πρόσωπο και το σώµα που προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB οι οποίες προκαλούν εγκαύµατα, ξηρότητα, τραχύτητα, πρόωρη γήρανση στην επιδερµίδα.

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ Very high sun protection cream SPF 50 (50 ml)

Ε.Λ.Τ.: 42.87Ε 38.99€

Θρεπτική κρέµα αντηλιακής προστασίας µε SPF 50 για το πρόσωπο. Προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB οι οποίες προκαλούν εγκαύµατα, ξηρότητα, τραχύτητα, πρόωρη γήρανση στην επιδερµίδα.

Sun Protection Spray Oil-Free SPF 15

Ε.Λ.Τ.: 33.40Ε 27.23€

Ένα µη – λιπαρό ενυδατικό αντηλιακό για το πρόσωπο, το σώµα και τα µαλλιά σε µορφή spray. Γρήγορη, εύκολη εφαρµογή και αποτελεσµατική προστασία από τις ακτίνες UVA/ UVB. Προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση στην επιδερµίδα και παραµένει αόρατο ακόµη και µετά από πολλές εφαρµογές.

Extra smooth sun protection cream SPF 30 (50 ml) Ε.Λ.Τ.: 35.63Ε 30.95€

Sun protection lotion SPF 15 (150 ml)

Θρεπτική κρέµα αντηλιακής προστασίας µε SPF 30 για το πρόσωπο που προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB οι οποίες προκαλούν εγκαύµατα, ξηρότητα, τραχύτητα, πρόωρη γήρανση στην επιδερµίδα.

Θρεπτική λοσιόν αντηλιακής προστασίας µε SPF 15 για το πρόσωπο και το σώµα που προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB. Απλώνεται εύκολα, χωρίς να κολλάει και διατηρεί την υγρασία χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Ε.Λ.Τ.: 33.40Ε 28.73€


ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Sun protection lip treatment SPF 20 (4 g) Ε.Λ.Τ.: 29.50Ε 25.16€

Sun protection compact foundation SPF 30 (12 g) Ε.Λ.Τ.: 36.74Ε 32.07€

Θρεπτικό balm αντηλιακής προστασίας µε SPF 20 για τα χείλη που προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει. Χαρίζει απαλότητα και λάµψη στα χείλη χωρίς αίσθηση λιπαρότητας.

Make up µε αντηλιακή προστασία, σε µορφή πούδρας. Με ανάλαφρη σύνθεση, απλώνεται οµοιόµορφα χαρίζοντας ένα µατ φυσικό τελείωµα το οποίο παραµένει αναλλοίωτο για ώρες. ∆ιατίθεται σε 5 αποχρώσεις: SP20, SP40, SP50, SP60 και SP70

Sun protection eye cream SPF 25 (15 ml)

30.19€ Ε.Λ.Τ.: 36.74Ε

Κρέµα µατιών αντηλιακής προστασίας µε SPF 15. Προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των µατιών εµποδίζοντας την πρόωρη γήρανση που προκαλείται από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας.

Tanning compact foundation

SPF 6 (12 g)

Ε.Λ.Τ.: 36.74Ε 32.07€

Make up µε αντηλιακή προστασία, σε συµπαγή µορφή. Χαρίζει ένα όµορφο χρυσαφένιο χρώµα για φυσική λαµπερή όψη στην επιδερµίδα. ∆ιατίθεται σε 3 αποχρώσεις: Natural, Bronze και Honey

Sun protection stick foundation SPF 30 (9 g)

Ε.Λ.Τ.: 35.63Ε 25.16€

Πλούσιο make up σε µορφή στικ το οποίο δίνει ένα φυσικό διάφανο αποτέλεσµα. Απλώνεται εύκολα και είναι ανθεκτικό στην εφίδρωση και τη λιπαρότητα.. Παραµένει αναλλοίωτο για ώρες.

Sun protection liquid foundation SPF 30 (30 ml) Ε.Λ.Τ.: 36.74Ε 32.07€ Υγρό make up µε αντηλιακή προστασία. Με ελαφριά σύνθεση, απλώνεται οµοιόµορφα χαρίζοντας ένα σχεδόν µατ τελείωµα, το οποίο παραµένει αναλλοίωτο ακόµα και κατά τη διάρκεια εξωτερικών δραστηριοτήτων. ∆ιατίθεται σε 4 αποχρώσεις: SP40, SP50, SP60 και SP70


ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ (AFTER SUN) After sun intensive recovery cream (40 ml/300ml)

Ε.Λ.Τ.: 32.84Ε/50.10Ε 28.03€

Επανορθωτική κρέµα περιποίησης για το πρόσωπο που βελτιώνει την υφή της επιδερµίδας, αναδεικνύει και διατηρεί το µαύρισµα.

After sun intensive recovery emulsion (150 ml/300 ml)

28.67€ /43.12€ Ε.Λ.Τ.: 32.84Ε/50.10Ε

Πλούσιο γαλάκτωµα για το σώµα που βελτιώνει την υφή της επιδερµίδας, αναδεικνύει και διατηρεί το µαύρισµα.

After sun soothing gel (150 ml)

Ε.Λ.Τ.: 32.84Ε 28.67€

∆ιάφανο gel µε µη-λιπαρή υφή για το σώµα. Αφήνει την επιδερµίδα ενυδατωµένη και απαλή και χαρίζει µια δροσερή, ευχάριστη αίσθηση.

Ultimate cleansing oil (150 ml)

Ε.Λ.Τ.: 26.72Ε 22.89€

Απαλό λάδι για τον καθαρισµό της επιδερµίδας µετά τη χρήση αντηλιακών προϊόντων. Αποµακρύνει γρήγορα και αποτελεσµατικά το µακιγιάζ και το αδιάβροχο αντηλιακό. Με αναλαφρη υφή διατηρεί τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας της επιδερµίδας.


Aρώµατα Zen White Heat Edition Zen for men White Heat Edition Η σειρά White Heat Edition είναι η ενσάρκωση της αέναης ενέργειας που δηµιουργείται από την ένωση χαράς και πάθους. Η εκτυφλωτική σπίθα της απόλυτης συναισθηµατικής ενέργειας κάνει αισθητή την παρουσία της και αντιπροσωπεύει την ένωση µεταξύ του άνδρα και της γυναικάς στην πιο καθαρή της µορφή.


Zen White Heat Edition (Eau de Parfum)

Ε.Λ.Τ.: 74.59Ε 66.18€

Αισθησιακή Εµπειρία. ∆ιάφανο, αισθησιακό άρωµα που προσθέτει λάµψη στην καθηµερινότητα σας. Ρευστή κοµψότητα και θηλυκότητα µε αρωµατικές νότες λουλουδιών.

Zen for men White Heat Edition (Eau de Toilette) Ε.Λ.Τ.: 55.67Ε 51.30€ Απαγορευµένη αίσθηση. Ένα άρωµα που προσδίδει άλλο ενδιαφέρον στη ζωή. Μια ελεύθερη, δυναµική και έντονη αίσθηση µε νότες από αψέντι. Από την εκπληκτικά δροσερή αίσθηση στην ακραία έκφραση της κοµψότητας. Έντονα σαγηνευτικό άρωµα από την αρχή µέχρι το τέλος.

Με την αποκλειστική φόρµουλα AS, η Shiseido δηµιούργησε ειδικά τα νέα αρώµατα ZEN χρησιµοποιώντας συστατικά από την αρωµατοθεραπεία που καταπολεµούν το στρες και απελευθερώνουν τον σύγχρονο άνθρωπο από τις έγνοιες του, ωθώντας τον στη χαρά της ζωής.


Αρώµατα Zen for Women. Tο άρωµα, η αίσθηση, το συναίσθηµα. Εµπνευσµένο από το συνδυασµό κλασσικού και µοντέρνου, παραδοσιακής και σύγχρονης Ιαπωνίας. Το Zen µε τη φρεσκάδα των λουλουδιών, το κεχριµπάρι και το ξύλο ηρεµεί το πνεύµα και δίνει ενέργεια. Γεµάτο αισθησιασµό δίνει αίσθηση ελευθερίας και αποπλάνησης. Γεµάτη ζωή, αυτή η δύναµη αντιπροσωπεύει το Zen που αντικατοπτρίζει τη µοντέρνα γυναίκα που γνωρίζει την εσωτερική της αλήθεια. Ένα άρωµα που αναγνωρίζει τη χαρά των απεριόριστων επιλόγων.


Eau de parfum/Natural Spray (30/50/100ml) Ε.Λ.Τ.: 44.13€/66.18€/96.95€ 50.10Ε/74.59Ε/108.00Ε Το Zen διατίθεται σε Eau de parfum και Natural Spray σε 30/50/100ml.

Perfumed Body Cream (200ml)

58.49€ Ε.Λ.Τ.: 69.03Ε

Πλούσια κρέµα σώµατος αρωµατισµένη µε τις αισθησιακές νότες του αρώµατος Zen. Μια βελούδινη κρέµα που απλώνεται τέλεια αφήνοντας την επιδερµίδα ενυδατωµένη και απαλή.

Perfumed Shower Gel (200ml)

Ε.Λ.Τ.: 33.86€ 40.08Ε

Αφρόλουτρο αρωµατισµένο µε τις αισθησιακές νότες του αρώµατος Zen. ∆ηµιουργεί πλούσιο αφρό και αφήνει µια αίσθηση δροσιάς, ενώ συγχρόνως κάνει το δέρµα λείο και απαλό.


Aρώµατα Zen for Men: Ατελείωτο πάθος. Απεριόριστες ευκαιρίες. Ασυµβίβαστος αισθησιασµός και µοντέρνα κουλτούρα. Άρωµα από πικάντικο ξύλο καλυµµένο µε εξωτικά φρούτα και αρρενωπό mask. Με Zen θα ανακαλύψετε την ελευθερία που χαρίζεται µε τη γνώση. Θα αισθανθείτε τη δύναµη της ζωής και την ουσία που µοιραζόµαστε µε κάθε άλλο ζωντανό πλάσµα. Το εσωτερικό σας πάθος τονώνεται µε απεριόριστη ενέργεια.


Eau de Toilette/ Natural Spray (50/100ml)

Ε.Λ.Τ.: 55.67Ε/77.93Ε 51.30€ / 71.83€

Το Zen for Men διατίθεται σε Eau de parfum και Natural Spray σε 50/100ml.

After Shave Lotion (100ml)

49.25€ Ε.Λ.Τ.: 53.40Ε

Μια ενυδατική λοσιόν για µετά το ξύρισµα µε το αναζωογονητικό άρωµα του ZEN for MEN. Βοηθά στη προστασία του ανδρικού δέρµατος κατά το ξύρισµα αφήνοντάς το απαλό και σφριγηλό.

Shower Gel (200ml)

30.78€ Ε.Λ.Τ.: 33.38Ε

Προϊόν καθαρισµού για το σώµα και τα µαλλιά µε το χαρακτηριστικό άρωµα του ZEN for MEN. Αφαιρεί αποτελεσµατικά τους ρύπους από το δέρµα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας αφήνοντας µια αίσθηση φρεσκάδας στο δέρµα.

Deodorant Stick

Ε.Λ.Τ.: 25.61Ε 23.60€

Αποσµητικό σώµατος µε το χαρακτηριστικό αναζωογονητικό άρωµα του of ZEN for MEN. Χωρίς αλκοόλ.

Profile for Shiseido Cyprus

Shiseido Catalogue 2013  

Shiseido Catalogue 2013

Shiseido Catalogue 2013  

Shiseido Catalogue 2013

Advertisement