Page 1

Amsterdam, april 2011

Beste

geïnteresseerde,

Première NOS Journaal

Vrouwelijk

23/03/11 - NOS presentatrice, Aicha Marghadi, werd gespot in een SheSuit jasje tijdens het NOS Journaal van 13.00 uur! Ze draagt een mooi lila tweed jasje `inspired by chanel´. Wij zijn dan ook zeker niet te voorzichtig als we zeggen dat het haar geweldig staat! De presentatrice heeft meerdere jasjes in haar garderobe opgenomen en wij zien uit naar Aicha in andere designs van SheSuit!

Uniek Fris

Eigen stijl

NOS Journaal 23 maart

Klik hier voor de foto’s >>

Zin in een dag vol inspiratie? Een unieke kans om bij een bijzonder bedrijf als Tata Steel in de keuken te kijken en je te laten inspireren en te leren over het effect van een eerste indruk. Hoe kun je doelen thuis, op het werk, en in de maatschappij op een doelgerichte en succesvolle wijze bereiken? Laat je inspireren op 19 april 2011. Klik hier voor meer informatie.

Klant aan het woord

Karen de Loos - KIK Communicatie “Broeken en rokken kopen was nooit een probleem maar in het vinden van een goed zittend jasje ging erg veel tijd zitten. Ik ben dan ook één van de klanten van het allereerste uur. Ik krijg altijd complimenten als ik een item van SheSuit draag. In mijn dagelijks werk als communicatie-adviseur kom ik bij vele bedrijven. Afhankelijk van het bedrijf, hun cultuur en de mensen met wie ik werk, draag ik op een werkdag een compleet SheSuit ensemble of bijvoorbeeld een jasje met een spijkerbroek. Heerlijk om dat zo te kunnen combineren. Het is nu lente en dus weer tijd om een nieuwe stof uit te zoeken. Ik denk dat ik Angélique maar even moet bellen om weer een afspraak te maken :-)”.

Karen de Loos KIK Communicatie

Lees verder >> Week van de Ondernemer - 12, 13 & 14 April Al jarenlang het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. In één dag wordt u geïnspireerd door topcoaches en succesvolle ondernemers. Inspiratie die absoluut zal bijdragen aan úw succes. Daarnaast wordt u onderdeel van een zeer waardevol ondernemersnetwerk. Klik hier voor meer info >>

F G

Dictionary

ournituren • Kleine benodigdheden voor het uitoefenen van handwerk, vooral kleermakers benodigdheden. Tot de fournituren behoren o.a. schoudervulling, vlieseline en garen.

abardine • Stofbinding, wordt gebruikt bij een wollen, halfwollen, katoenen of zijden stof en heeft schuine stijle lijnen.

MassiveMusic wint award

Amsterdam, 18 maart 2011 – Tijdens een indrukwekkend gala in NH Grand Hotel Krasnapolsky werd de Amsterdam Business award aan directeur Hans Brouwer van MassiveMusic overhandigd. Brouwer doneerde de prijs direct aan het Rode Kruis Amsterdam. Ruim driehonderd succesvolle Amsterdamse ondernemers, waaronder ook SheSuit, waren tijdens het evenement aanwezig.

2011

De winnaar, MassiveMusic, kreeg van een zeskoppige jury de beste beoordeling op het gebied van innovatie, duurzaamheid, footprint, visie, strategie, ondernemerschap, engagement en productiviteit´ Klik hier voor meer informatie.

“Goed ontworpen en perfect gemaakte kleren waarin je jaren wilt lopen, That’s Green!” ~ Michael Kors Afspraak maken

We hebben ruime openingstijden. Ook ‘s avonds en in het weekend bent u van harte welkom. Klik hier om een afspraak te maken of bel 020-31 41 400. Wilt u meer informatie? Klik hier.

Kent u nog meer geïnteresseerden? Stuur deze nieuwsbrief door naar een vriend(in)! Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur T. 020 3141400. E. info@shesuit.com

SheSuit Newsletter April 2011  

SheSuit Newsletter April 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you