Page 1

FACE Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ι Κ Ο Κ Ο Σ Μ Ι Κ Η Σ ΥΛ Η Σ

ΜΑΪΟΣ 2009 4€

Scoop!

«Μισώ το ψέμα» 4Φτιάχνουμε καρτούν στο ίντερνετ 4Μάτα

Χάρι: Η επιστροφή 4Σεξ αμέσως μετά τον ύπνο 4Ο Γκιούλιβερ της πείνας


FACE

ΜΑΪΟΣ 2009

Σελίδα 53

ΣΚΟΥΠ, ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΣΕ

Με τους Silver έχουμε χημεία μεταξύ μας Συνέντευξη: Μαριάννα Μαρτέλη

‘‘

Όταν διάβασα τα ψέματα για μένα και την Άναμπελ.... τρελάθηκα. Όχι για μένα, αλλά ήξερα ότι θα το διαβάσει και η μητέρα μου

Τηλεφώνησα στο Σκουπ για μια συνέντευξη την οποία δεν ήξερα καν αν θα δεχθεί να δώσει. Οι φίλοι του λένε ότι μιλάει σπάνια και όταν τον είδα στο ντοκιμαντέρ για τους SHC ήταν τόσο λακωνικός... αλλά και τόσο απόμακρος. Αυτός ο Σκουπ που σήκωσε το ακουστικό ήταν ο πιο γλυκούλης Σκουπ που μπορούσα να φανταστώ. Μου ζήτησε να μη φοβάμαι και δέχθηκε με καρτερικότητα τα πάντα. Ακόμη και να πάει στο στούνιο ο Νικήτας ο φωτογράφος και να τον «ντύσει» για τη φωτογράφιση. Και μετά, όταν αρχίσαμε να μιλάμε ήταν μαγικό. Ο Σκουπ να γελά, να πετάει ατάκες και... -όταν μιλάει για τις άθλιες φήμες των περιοδικών- να κομπιάζει! Με μια συνέντευξη-ποταμό o Σκουπ ανοίγει τη θερινή περίοδο για το θρυλικό συγκρότημα των Silver & the Hidden Cash. Μιλά για όλα χωρίς να χρησιμοποιεί ίχνος κλισέ: για τη σχέση του, τα τατουάζ του αλλά και την επιστροφή των Μάμα και Νουμερούλας στο συγκρότημα.

88


FACE

ΜΑΪΟΣ 2009

Σελίδα 54

ΣΚΟΥΠ, ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΣΕ Σκουπ, καλησπέρα πού σε πετυχαίνω; Στο στούντιο! Ετοιμάζομαι για την καινούργια μας περιοδεία ‘silver and the hidden cash, barber shave all of us’! Πώς βλέπεις τον καιρό με τα τρελά του; Φίλε μου ο τρελός τα έχει τετρακόσια, άλλα ο καιρός τρελάθηκε! (γέλια) Πέρσι ήσουν Όσλο, φέτος Ρώμη, του χρόνου; Ελβετία, Ρωσία, Νικαράγουα…, όπου υπάρχει καλή παρέα και καλή μουσική! Βλέπεις η μουσική είναι η ζωή μου!

‘‘

Το ήξερα ότι θα γυρίσουν Μάμα και Νουμερούλα. Θα υπάρξουν βέβαια και καλοθελητές που θα ισχυριστούν ότι όλα γίνονται για την αρπαχτή...

Πώς κρίνεις την επιστροφή της Νουμερούλας και της Μάμα στους Silver & the Hidden Cash; Ήταν κάτι που το περιμέναμε όλοι μας και το αποζητούσαμε κιόλας! Θα υπάρξουν βέβαια και κάποιοι καλοθελητές που θα ισχυριστούν ότι όλα γίνονται για λόγους marketing, ίσως και ‘αρπαχτής’, αλλά θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα! Υπάρχει πολλή και καλή ‘χημεία’ μεταξύ μας, τόσο απλά! Για ‘φυσική’ και ‘μαθηματικά’ δεν ξέρω να σου πω! (τρανταχτά γέλια) Ξέρω ότι είχατε πολλές προτάσεις για συναυλίες. Γιατί δεν σας είδαμε καθόλου φέτο; Υπάρχουν στιγμές σε κάθε καλλιτέχνη που απλά ‘μπουκώνει’ θα μπορούσα να πω! Έτσι και εμείς, απλά ‘μπουκώσαμε’! Έτσι πήραμε τις ανάσες μας, ανανεωθήκαμε και τώρα είμαστε έτοιμοι να ξαναπαίξουμε! Σε αυτή την δουλειά πρέπει να σέβεσαι το κοινό σου που σε στηρίζει και θέλει να σε βλέπει ξεκούραστο, να τα δίνεις όλα βρε αδερφέ όταν είσαι εκεί πάνω, έτσι και εμείς το οφείλαμε πρώτα στο κοινό μας, που το σεβόμαστε και έπειτα σε εμάς τους ιδίους!

88


FACE

ΜΑΪΟΣ 2009

Σελίδα 55

ΣΚΟΥΠ, ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΣΕ Μπορείς να μας προϊδεάσεις για το υλικό της νέας περιοδείας; Αααα τώρα μας χαλάς την έκπληξη! Θα δείτε, κάντε λίγο υπομονή ακόμα! Ένα θα σου πω μόνο U2?, ποιοι είναι αυτοί? Τι σε ενοχλεί σε μία σχέση; Η ψευτιά! Ποιο είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά σου; Η ειλικρίνεια μου! Αλλά ταυτόχρονα είναι και το μεγαλύτερο μου πλεονέκτημα! Σε αρκετές συναυλίες σε βλέπουμε προσηλωμένο στο ρόλο σου, σαν να μη γλεντάς. Αλήθεια, το διασκεδάζεις; Πάντα διασκεδάζω παίζοντας μουσική! Απλά όταν έχεις να κάνεις με ένα live πρέπει να είσαι προσηλωμένος στον ρόλο σου! Δεν γίνεται αλλιώς!

‘‘

Υπάρχουν στιγμές σε κάθε καλλιτέχνη που απλά ‘μπουκώνει’ θα μπορούσα να πω! Έτσι και εμείς, απλά ‘μπουκώσαμε’...

Πού θα έφτανες για την αγάπη; Το θέμα είναι πού θα έφτανα εγώ για την αγάπη, η που η αγάπη μας πάει? Παντού και πουθενά φίλε μου, παντού και πουθενά! Πώς ένιωσες όταν διάβασες για σένα και την Αναμπέλ; ... κομπιάζει Θα σου πω... Τρελάθηκα όταν τα διάβασα αυτά τα ψέμματα. Όχι για μένα, αλλά ήξερα ότι θα τα διαβάσει και η μητέρα μου.... Έχεις τατουάζ; Το δικό μου τατουάζ είναι η μουσική μου! Είναι μονίμως ζωγραφισμένη πάνω μου, μέσα μου, παντού γύρω μου! Θέλεις να πεις κάτι στους οπαδούς των SHC λίγο πριν κλείσουμε; Μιας και ήμουν στην Ρώμη πριν από λίγο καιρό θα τους έλεγα απλά ‘arrivederci! A l’estate’. Που σημαίνει ‘θα τα ξαναπούμε το καλοκαίρι’!

5

Η συνέντευξη του Σκουπ στο περιοδικό Face  

Για πρώτη φορά ο ντράμερ των SHC ανοίγει την καρδιά του στον τύπο

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you