Page 1


Hoe kunt u geheugen in een HP LaserJet-printer wissen?

Hp Printer Bellen +31-202254473


Een standaard drukmachine kan tegenwoordig worden bevestigd aan het grootste deel van de computer. Als dat niet het geval is met een thuiscomputer, zijn ze zeker te vinden op kantoorcomputers. Er wordt gezegd dat het gebruik van papieren documenten aanzienlijk is verminderd. Hoewel het waar is, moet ook worden toegegeven dat papieren documenten helemaal niet verouderd zijn. Ze kunnen worden gevonden voor verschillende doeleinden. Als u snel een papieren versie van een document wilt ontvangen, hoeft u alleen maar een afdrukapparaat op uw computer aan te sluiten.


Als het op een drukmachine aankomt, kom je verschillende soorten apparaten tegen. Meestal zou je merken dat er traditionele inkjetprinters zijn. Ze worden echter snel vervangen door laserprinters. Dit soort machines wordt geleverd met veel unieke functies en voorzieningen. Om ze te gebruiken, kunt u het nummer van de technische ondersteuning van HP raadplegen.


Taak in afdrukwachtrij verwijderen

1. 2. 3. 4.

5.

Druk eerst op de knop "Start" op uw Windows-besturingssysteem. Nu moet je naar het gedeelte "Apparaten en printers" gaan. Nu zult u een pictogram vinden voor een HP-printer die op uw computer is aangesloten. Dubbelklik op dat pictogram en open vervolgens de afdrukwachtrij. Elke taak moet zo worden geselecteerd dat ze tegelijkertijd kunnen worden verwijderd of verwijderd. Degenen die niet zijn geselecteerd, worden niet verwijderd wanneer u op de "Verwijderen" -optie drukt. Druk op "Verwijderen" om dit proces te voltooien.


Fax uit geheugen verwijderen

1. 2.

3. 4.

Zoek de knop 'Configuratie' op uw printer en druk erop. Druk nu op de toets "Pijl naar rechts" om naar de opties met faxfuncties te gaan. Nu moet je nogmaals op de "Enter / Menu" knop drukken. Gebruik nu de pijlknop om faxen te selecteren of markeren die zouden worden verwijderd. Tik twee keer op de knop "Menu" om het verwijderen van faxen te voltooien.


Deze taak is uiterst eenvoudig, hoewel technische fouten vrij vaak voorkomen. In dergelijke gevallen moet u een telefoon opnemen en een gratis nummer bellen naar Hp Printer Bellen +31-202254473.

Lees dit blog ook: - Hoe kan ik de HP-printer op de juiste manier? Bron Nous fournissons également un support technique pour Hotmail France. Vous pouvez nous contacter par Numéro de téléphone Hotmail France +33-975185444.

Hoe kunt u geheugen in een HP LaserJet-printer wissen?  

Deze taak is uiterst eenvoudig, hoewel technische fouten vrij vaak voorkomen. In dergelijke gevallen moet u een telefoon opnemen en een grat...

Hoe kunt u geheugen in een HP LaserJet-printer wissen?  

Deze taak is uiterst eenvoudig, hoewel technische fouten vrij vaak voorkomen. In dergelijke gevallen moet u een telefoon opnemen en een grat...

Advertisement