Issuu on Google+

     

Exam

: HP HP0-263

Title

: Servicing HP Color LaserJet Printers, High-End

Version : R6.1

www.Prepking.com     


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com     


1. For a 110 (220)-volt machine, what does the Color LaserJet 9500 series printer require? A. a 5 (9) amp dedicated circuit B. a 9 (5) amp dedicated circuit C. a 10 (15) amp dedicated circuit D. a 15 (10) amp dedicated circuit Answer: D

2. A customer complains of constant jamming on their Color LaserJet printer. Which resources are available to help you isolate the problem? Select THREE. A. Event Log B. technical support C. printer Demo page D. control panel message E. firmware flash upgrade (RFU) Answer: ABD

3. On the Color LaserJet 85XX, if multiple hard disk drives were installed in the printer, what message would be expected on the control panel? A. Disk Full B. Ready C. Too many file storage devices D. EIO not functional Answer: C

4. On the Color LaserJet 8550mfp, what is the order in which color planes are placed on the Transfer Drum? A. black, yellow, cyan, magenta B. magenta, yellow cyan, black C. black, yellow, magenta, cyan D. yellow, magenta, cyan, black

www.Prepking.com     


Answer: D

5. The Color LaserJet 9500 shows a "?" symbol on the graphical display instead of the consumables level. What does this indicate? A. A consumable is not installed. B. An installed consumable is a non-HP supply. C. The printer is having problems recognizing an error. D. There is a malfunction in the connection between the error location and control panel. Answer: B

6. What distinctive characteristic of the Color LaserJet 9500 fuser might generate a service call? A. upper roller oiler B. reversing rollers C. "thunk" or "crack" sound D. harsh or unpleasant odor Answer: C

7. On the Color LaserJet 9500 control panel in the graphical display, what does an asterisk (*) next to a selection indicate? A. a previously selected item B. the currently selected item C. the selection is password protected D. the selection is not valid for the printer bundle Answer: B

8. When installing the Color LaserJet 85XX, what MUST be done before powering on the printer? Select TWO. A. install drivers on the client B. all shipping locks are removed C. all toner cartridges are installed

www.Prepking.com     


D. green fuser lever is placed in the down position Answer: BD

9. If the Color LaserJet 9500 Sensor Test is ON, when can you see the paper path sensor status? A. while the printer is powering up B. while an internal test page is printing C. during printer calibration D. while an external print job is printing Answer: B

10. Which information page is available to print on the Color LaserJet 9500 series printer? A. Powersave value reassignment B. Job history report C. Configuration page D. Print job queue status page Answer: C

11. How many imaging drums does the Color LaserJet 9500 have? A. 1 B. 2 C. 3 D. 4 Answer: D

12. On the Color LaserJet 9500, what does the term T2 stand for? A. primary transfer roller B. image drum C. secondary transfer roller D. secondary image transfer belt Answer: C

www.Prepking.com     


13. How many pages-per-minute does the Color LaserJet 9500 printer print (black and white/color)? A. 8/16 B. 22/22 C. 24/6 D. 24/24 E. 30/30 Answer: D

14. Which printer language personalities are included in the Color LaserJet 9500 printer? Select TWO. A. PCL 5c B. PCL 5e C. PCL 6 D. PostScript 2 emulation Answer: AC

15. Which troubleshooting tool is located inside the front door of the Color LaserJet 9500 printer? A. pre-printed configuration page B. pre-printed demo page C. repetitive defect ruler D. scanner adjustment guide Answer: C

16. A customer complains of a print quality defect on a Color LaserJet 85XX, repeating at a frequency of 38mm. What tool is available to identify which consumable is at fault? A. user's manual B. repetitive motor test C. repetitive defect ruler D. repetitive paper path test Answer: C

www.Prepking.com     


17. What types of calibration does the Color LaserJet 9500 printer perform? Select THREE. A. DVR B. CPR C. D-max D. D-half E. DMC F. R-val Answer: BCD

18. Which Color LaserJet 9500 printer model or models come standard with an output device? A. none of the models B. all of the models C. 9500n D. 9500dn E. 9500hdn Answer: A

19. Which tray configuration is included with the Color LaserJet 9500hdn bundle? A. Tray 1 only B. Tray 2 and 3 only C. Tray 1,Tray 2 and 3 D. Tray 1,Tray 2 and 3, Tray 4 Answer: D

20. The Transfer Cleaner on the Color LaserJet 9500 cleans which component? A. Fuser B. Image Drum C. Laser Scanner D. Intermediate Transfer Belt (ITB) Answer: D

www.Prepking.com     


21. A customer complains that the image they scanned will not print on a Color LaserJet 85XX with adequate print quality. The image seems blurred and of very poor resolution. What is the probable cause of the poor print quality and how may it be tested? A. There is heavy network traffic while printing. Test by printing an EIO page. B. The transfer belt has been installed improperly. Test by executing the Drum Motor test in service mode. C. A very low-resolution image is being sent to the printer. Test by printing several more of the same image to recreate the problem. D. The image being printed is a very low-resolution file and the printer's hardware may be fine.Test by printing a Config page as well as a Demo page. Answer: D

22. On the Color LaserJet 9500, which settings must be made both at the printer control panel and in the print driver? A. finishing and destination B. driver and installer C. paper and quality D. size and type Answer: D

23. On the Color LaserJet 9500, which page indicates toner coverage? A. demo page B. usage page C. coverage page D. PQ troubleshooting page Answer: B

24. To cancel a single print job on the Color LaserJet 9500, what is the recommended number of times the Cancel Job button should be pressed on the printer's control panel? A. once B. twice

www.Prepking.com     


C. 3 times D. 4 times Answer: A

25. On the Color LaserJet 9500, what might be the reason that an image drum (process cartridge) does not fit? Select TWO. A. Packaging seals have not been removed. B. The image drum is installed into the wrong slot. C. The blue print cartridge handle is in the up position. D. The image drum has not been pushed in hard enough. Answer: BC

26. When the control panel reads 54.2 CAROUSEL ERROR on a Color LaserJet 85XX, what is a likely cause? A. Paper is stuck in the carousel and should be removed. B. Main Motor M4 is not functioning. C. A cartridge shutter is catching on the waste toner drawer. D. There are no color toner cartridges installed. Answer: C

27. On the Color LaserJet 9500, the high voltage power supply has a pass-through connector to accommodate which color cartridge? A. cyan B. magenta C. yellow D. black Answer: C

28. Why should the Color LaserJet 9500 printer be placed in an area with ample open space? A. to allow for clean storage of printer cables

www.Prepking.com     


B. to provide accessibility for maintenance C. to avoid damage to printer from surrounding office equipment D. to allow room for additional accessories Answer: B

29. On the Color LaserJet 9500, what does the T cartridge contain? A. OPC B. toner C. carrier D. staples Answer: B

30. How should the Color LaserJet 9500 series printer be removed from the pallet? A. using a forklift B. lifted off by at least 2 people C. lifted off by at least 4 people D. using ramps integrated in the printer box Answer: D

31. The customer is instructed to clean the fuser input on the Color LaserJet 9500. Which printer component should the customer clean? A. fuser B. corona wire C. post charger D. discharge comb Answer: D

32. On the Color LaserJet 9500, what is most useful in troubleshooting Color Plane Registration (CPR) problems? A. frequent maintenance

www.Prepking.com     


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/HP0-263.htm


Pass4sure HP0-263 dumps