Page 1

   

Exam

: HP HP0-262

Title

: Servicing HP Large Format Printers & MFP

Version : R6.1

www.Prepking.com    


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com    


1. Which integrated subsystem do the DesignJet copier's cc800ps and the 815mfp with multifunction capabilities and a high integration level consist of? Select THREE. A. large format scanner B. DesignJet 500 C. DesignJet 800 D. DesignJet 800ps E. front panel touch screen Answer: ADE

2. Which features are found on the DesignJet 800? Select THREE. A. internal hard disk and network card B. heater C. 2,400 x 1,200 dpi D. take up reel E. Windows and ADI drivers and internal HP/GL/2 Answer: ACE

3. Which statement is true regarding ink cartridges on the DesignJet 5X00? A. They are only warranted for 30 days. B. They are available as 700cc and 250cc. C. They are warranted to deliver 700cc of ink. D. They are warranted to deliver 680cc of ink and have a smart chip to track consumption. Answer: D

4. On the 4XX series Large Format printer, which front panel buttons can be pressed to invoke the Internal Print Quality plot? A. Reprint + Cancel B. Setup + Cancel C. Form Feed + Media Source D. Media Source + Reprint

www.Prepking.com    


Answer: C

5. On the DesignJet 5X00, what should you do when you get a lens maintenance message on the front panel? A. call for HP service B. change the lens cover C. replace the tubing assembly D. replace the drop detect sensor Answer: B

6. In the DesignJet 500/800 series, how can you view the printer information menu? A. through the front panel for both printers B. through the front panel for 500 series only C. through the front panel for 800 series only D. printer information is not available through the front panel Answer: A

7. What is not a step in removing the carriage assembly? A. Disconnect the trailing cable from the connector on the carriage B. Remove the encoder strip C. Press the carriage motor towards the left, and remove the belt from the motor shaft D. Slide the carriage to the left, and remove it with the belt from the printer. Answer: D

8. Which side (or sides) of the belt has teeth in its surface on the 7XX series Large Format printer? A. the inner side of the belt to provide the retention on the scan axis motor B. the outer side of the belt to engage the carriage C. there are no teeth at all D. there are teeth on both sides Answer: A

www.Prepking.com    


9. On the DesignJet 1000 series printers, in which front panel menu would you find information on printer firmware? A. I/O setup B. Statistics C. Page setup D. Device setup Answer: B

10. On the DesignJet copier and scanner series, what special error reporting exists? A. Windows messages on the front panel touch screen B. Service Print and LED codes on the scanner front panel C. System Error (SE) on the front panel of the output printer, error messages on the front panel touch screen D. error messages on the WIDEsystem, error messages on the front panel touch screen, and LED codes on the scanner front panel Answer: D

11. What does a flashing Ready LED indicate on the 4XX series Large Format printer? A. The setup key needs to be pressed. B. The printer is ready for a plot to be sent. C. The printer is busy with a task or receiving a file. D. The cover needs to be closed. Answer: C

12. What is the main purpose of priming the ink system after installing a new DesignJet 1000 series printer? A. to initialize the ink cartridge and print head smart chip (accumen) B. to confirm that the ink cartridges are at the right pressure C. to eject any ink which may have been trapped inside the tubes D. to ensure that all air is ejected from the tubing system and that the ink is correctly pressurized Answer: D

www.Prepking.com    


13. If the main PCA or hard disk drive is replaced on the DesignJet 5X00, what do you need to do to restore the EEROM contents? A. Nothing. The replaced component will automatically do a backup. B. Go to the Service Utilities submenu and choose EEROM Setup. C. Go to the Service Utilities submenu, choose Backup EEROM, and select the part that was replaced. D. There is no restore process, you must perform all calibrations. Answer: C 14. To adjust the printhead frequency check on the DesignJet 5X00, select the printer setup icon, then: A. select Service Mode>Pen Check B. select Queuing and Nesting>Pen Check C. select Internal RIP Setting>Pen Check D. select Device Setup>Pen Check Answer: D

15. The DesignJet 1000 series printers use the new jetexpress print head technology. What is the maximum firing frequency? A. 4KHz B. 8KHz C. 12KHz D. 16KHz Answer: C

16. What kind of data is transmitted from the DesignJet 815mfp or cc800ps to the dj800ps after the scan? A. RTL B. TIFF C. HP-GL/2 D. PCL3Gui Answer: D

17. When installing a roll of media into a DesignJet 1000 series printer you see the message "wrap any

www.Prepking.com    


excess paper on to roll". What does this ensure? A. minimum paper waste B. that the paper does not get dirty C. the printer can accurately calculate the amount of media left on the roll D. correct back tension of media during the load process to avoid paper skew Answer: D

18. On the large format scanners, what do the scanner front panel LEDs report? Select TWO. A. scanner status B. printer communication errors C. scanner error messages D. touch screen error messages E. scanner counter F. data communication (TCP/IP) status Answer: AC

19. On the 7XX series Large Format Printer, how many memory expansion slots are available for RAM SIMM's? A. 0 B. 1 C. 2 D. 3 Answer: C

20. On a DesignJet 1000 series printer, the primer is part of which field replaceable unit? A. carriage assembly B. ink supply system C. service station D. primer assembly Answer: C

www.Prepking.com    


21. Which statement is true regarding the front power switch on the DesignJet 5X00? A. It provides standby. B. It provides power isolation. C. It provides power isolation and standby. D. It is used to power on and power off the printer. Answer: A

22. What type of ink is used in the DesignJet 500/800 series printers? A. 4 print heads (dye) B. 4 print heads (pigmented) C. 3 color print heads (dye) and one black print head (pigmented) D. 3 color print heads (pigmented) and one black print head (dye) Answer: C

23. What should you do when repackaging or moving a DesignJet 5X00 printer? A. unload the media B. unload the media and remove ink supplies C. unload the media, choose Park HDD in Device Setup, and power off using the rear switch D. unload the media, remove the tube assembly and ink supply, and power off using the front switch Answer: A

24. A new electronics module has been installed on a DesignJet 450C. Which front panel key combination must be used to configure the model identification? A. Print Quality + Media Source + Setup B. Print Quality + Media Source + Media Type C. Print Quality + Media Source + Reprint D. Form Feed + Reprint + Cancel Answer: B

25. On a DesignJet 1000 series printer, configuration information is held in the EEROM within the

www.Prepking.com    


electronics module and in which other field replaceable unit? A. Ink Supply Station (ISS) B. tubes assembly C. carriage D. service station Answer: B

26. When you replace a print head on a DesignJet 1000 series printer, which other component must be replaced? A. ink cartridge B. print head sensor C. tubing assembly D. print head cleaner Answer: D

27. What is indicated when the ink cartridge status displays as 'unknown' on a DesignJet 1000 series printer? A. The ink level is unknown. B. The ink cartridge is not approved. C. The ink cartridge has a continuity problem. D. The ink cartridge is empty. Answer: B

28. How is the bail lift mechanism actuated on the 7XX series Large Format Printer? A. by the carriage engaging the bail lift lever B. through the bail stepper motor C. manually through the front panel D. there is no bail mechanism Answer: B

www.Prepking.com    


29. When should the preventive maintenance kit be used in the DesignJet 500/800 series? A. whenever the customer requires it B. when the print heads have been replaced more than 50 times C. when the preventive maintenance message appears on the LCD D. the DesignJet 500/800 does not need preventive maintenance Answer: C

30. Which options are available for the DesignJet 500? Select TWO. A. network card B. HP/GL/2 formatter C. 800 series upgrades D. Macintosh-only printing solution E. 200 x 400 dpi in mono and color Answer: AB

31. Does the DesignJet copier 815mfp have a front panel for the complete integrated system? A. No B. Yes, the printer front panel C. Yes, the scanner front panel D. Yes, the front panel touch screen Answer: D

32. If you scan to print on a large format scanner but nothing is printed, what would you do to troubleshoot? Select TWO. A. check the firewire cable B. run the maintenance calibration C. start a demo print on the printer D. check error codes on the scanner LED's E. run the printer test from your front panel touch screen Answer: CE

www.Prepking.com    


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/HP0-262.htm

Pass4sure HP0-262 dumps  

HP0-262, HP0-262 exam, HP0-262 exam questions, HP0-262 dumps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you