Issuu on Google+

     

Exam

: HP HP0-239

Title

: Supporting the Modular Array(MA) Storage Family

Version : R6.1

www.Prepking.com     


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com     


1. Which command is used to view the available utilities offered by the ACS firmware? A. LIST B. DIRECTORY C. VIEW UTILITIES D. SHOW UTILITIES Answer: B

2. Which ACS Version is required to run DRM? A. 8.7D B. 8.7F C. 8.7P D. 8.7S Answer: C

3. In Transparent Failover mode, unit D102 with no preferred path is presented through port ____. A. 2 on the bottom controller B. 2 on both controllers C. 1 on both controllers D. 1 on the top controller Answer: A

4. An MA8000 has been operating in a single controller configuration. You added a second HSG80 controller for redundancy and started a CLI session through the serial port of the new (lower) controller. Which command do you use to include the new controller into the existing configuration? A. SET FAILOVER COPY=THIS_CONTROLLER B. SET MULTIBUS_FAILOVER=THIS_CONTROLLER C. SET FAILOVER COPY=OTHER_CONTROLLER D. SET MULTIBUS_FAILOVER=OTHER_CONTROLLER Answer: C

www.Prepking.com     


5. What do you enter at the CLI prompt to configure a CCL (command console LUN) on your HSG80 controller which will be fixed to LUN 0? A. SET THIS_CONTROLLER SCSI_VERSION=SCSI-2 B. SET SCSI_VERSION=SCSI-2 C. SET D0 SCSI_VERSION=SCSI-3 D. SET THIS_CONTROLLER SCSI_VERSION=SCSI-3 Answer: D

6. You want to remotely configure an HSG80 controller. Before the first remote connection can be established, you must establish a local connection and ____. A. create a CCL (command console LUN) B. configure the node ID C. set the correct time and date D. set the correct port topology Answer: A

7. How many HSG controllers are supported in an M2200 enclosure? A. 2 B. 4 C. 6 D. 22 Answer: A

8. Which ACS versions support cloning? A. 8.7G, 8.7F, 8.7S, 8.7L and 8.7P only B. 8.7G, 8.7F and 8.7S only C. 8.7G and 8.7F only D. 8.7G and 8.7L only Answer: A

www.Prepking.com     


9. Which SWCC menu selection sequence is likely to cause customer data loss? A. Storage, Controller Configuration, Open B. Storage, Controller Configuration, Save C. Storage, Controller Configuration, Load D. Storage, Controller Configuration, Restart Answer: C

10. A model 4300 drive enclosure with a single power supply contains ____ blowers. A. 1 B. 2 C. 3 D. 4 Answer: B

11. Which utility is used to load a patch for the ACS firmware? A. CLCP B. FMU C. CLONE D. CONFIG Answer: A

12. Which cache module does the bottom controller use? A. configurable B. always left C. left only if the right slot is empty D. always right Answer: D

13. The RA8000 CLI command INITIALIZE initializes ____. A. metadata only

www.Prepking.com     


B. metadata and user data areas C. user data areas only D. the NVRAM of the HSG80 controller Answer: A

14. You have connected port 1 of the upper HSG80 controller to an FC switch and opened a terminal session through the serial port of the same controller. Which CLI command do you use to establish the correct topology on port 1? A. SET PORT_1 TOPOLOGY=LOOP B. SET THIS_CONTROLLER PORT_1_TOPOLOGY=FABRIC C. SET PORT_1_TOPOLOGY=FABRIC D. SET THIS_CONTROLLER TOPOLOGY=1 Answer: B

15. When the CONFIG utility is used after a physical disk was moved from one drive bay to another, the moved disk will be ____. A. rediscovered and added to the spareset B. rediscovered and reassigned to the storageset C. added to the controller configuration with a new name and deleted with the old name D. added to the controller configuration with a new name and the old name will not be removed from the controller configuration Answer: D

16. The SAN Application and Management Software operating system (SAMS) on the SWMA is ____. A. an optimized version of Tru64 UNIX B. another name for the

Windows 2000 Server

C. an optimized version of HP-UX D. a proprietary version of Windows 2000 Server Answer: D

www.Prepking.com     


17. What is the maximum number of connections supported in ACS version 8.7? A. 64 B. 72 C. 96 D. 128 Answer: C

18. An RA8000 master unit can be expanded with up to ____ BA370 expansion units. A. 1 B. 2 C. 3 D. 4 Answer: B

19. Which RAID level is the first choice for high read and write I/Os combined with good availability? A. JBOD B. 0 C. 1 D. 0+1 Answer: D

20. HSG80 controllers support RAID ____. A. ADG B. 3 C. 3/5 D. 5 Answer: C

21. Identify the preferred diameter for Fibre Channel short wave optical media. A. 50

www.Prepking.com     


B. 52.5 C. 60 D. 62.5 Answer: A

22. Which topology is supported by the Modular Array firmware version 8.6P? A. parallel SCSI B. switched fabric C. arbitrated loop D. point-to-point Answer: B

23. Which controller-based remote replication functionality does the Modular Array (MA) support? A. Business Copy B. Continuous Access C. Data Replication Manager D. Virtual Replicator Answer: C

24. The MA8000 connects to a B-Series fabric with a transfer speed of ____ MB/s per port. A. 100 B. 200 C. 320 D. 400 Answer: A

25. Which features does the MA/EMA family of arrays offer? A. traditional RAID levels: 0, 1, 0+1, adaptive 3/5 B. virtual RAID levels: 0, 1, 1+0, 5 C. traditional RAID levels: 0, 1, 1+0, 5, ADG

www.Prepking.com     


D. AutoRAID Answer: A

26. HP Business Continuity Consulting Service does NOT provide ____? A. System Analysis B. Design, Build & Integrate C. Manage & Evolve D. Extended Warranty Answer: D

27. Disk drives from which products can be used in the MA8000 and EMA12000? Select TWO. A. MSA1000 B. RA8000 C. ProLiant DL380 D. EVA5000 E. VA7410 Answer: AC

28. Which array-based local replication method does the HSG80 have as a base functionality? A. Data Replication Manager B. clone C. Continuous Access D. snapshot Answer: B

29. How can you identify the operational state of configured logical drives? Select TWO. A. SHOW DISKS FULL B. SHOW UNITS FULL C. SHOW DEVICES D. SHOW STORAGE FULL

www.Prepking.com     


E. SHOW THIS_CONTROLLER Answer: BD

30. How can you verify the operational state of the Storage Management Appliance? Select TWO. A. CLI B. element manager C. event logs D. command view E. session pane Answer: CE

31. What is the user interface for the initial configuration of the Modular Array? A. Operator Control Panel B. SWCC C. CLI D. HSG Element Manager Answer: C

32. What must be installed to integrate the SWCC into Insight Manager? A. RAIDisk B. shim C. swccim D. EVM Answer: B

33. Which tools can be used to create HSG controller-based snapshots and clones? Select THREE. A. Virtual Replicator B. OV SAM C. HSG Element Manager D. CLI

www.Prepking.com     


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/HP0-239.htm


Pass4sure HP0-239 dumps