Page 1

   

Exam Title

: NORTEL 920-160 : nncss-communication server(cs)1000 Rls.4.0 Hardware I&M

Version : R6.1

www.prepking.com  


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.prepking.com  


1. When installing an AC power supply in a CS 1000S Rls 4.0 system, according to the procedure for testing ground, what should be the resistance measure? A. less than 1 ohm B. less than 0.25 ohms C. direct short with NO resistance D. more than 0.25 ohms but NOT exceeding 0.5 ohms Answer: B

2. After installing the grounding block according to the grounding cabinets or chassis procedure, which task must be performed before power is applied? A. Test the ground. B. Connect the power cord and power up. C. Turn on the circuit breaker to reserve power (battery backup). D. Place a DO NOT DISCONNECT tag on the ground wire at the service panel. Answer: A

3. In a CS 1000M Rls. 4.0 installation, installing the four-feed PDU (NT4N49AA) is a two step process. What is the first step? A. Remove the air intake grill. B. Test the resistance on the ground. C. Install the protective/safety ground. D. Connect power from the power plant to the PDU. Answer: C

4. In an AC powered single-column CS 1000M Rls. 4.0 large system, how is the personal hazard ground wiring routed? A. Connect a #6 AWG wire from the ground source in the service panel to a ground lug on the pedestal. B. Connect a #8 AWG wire from the ground source in the service panel to a ground lug on the pedestal. C. It is routed from the ground source in the service panel to the ground lug on the closet column. Then daisy hain #6 AWG ground wires from It is routed from the ground source in the service panel to the ground www.prepking.com  


lug on the closet column. Then daisy ?hain #6 AWG ground wires from one pedestal to the next. D. It is routed from the ground source in the service panel to the ground lug on the closet column. Then daisy hain #8 AWG ground wires from It is routed from the ground source in the service panel to the ground lug on the closet column. Then daisy ?hain #8 AWG ground wires from one pedestal to the next. Answer: A

5. Which is the correct procedure for installing a Logic Return Wire on a CS 1000M Rls 4.0 large system? A. Connect a #6 AWG wire from the ground source in the service panel to a ground lug on the pedestal. B. Connect a #8 AWG wire from the ground source in the service panel to a ground lug on the pedestal. C. Starting at the LRE, connect a #8 AWG wire and route it to the column and up or down the I/O channel area, as appropriate. Then route the wire through the conduit hole in the pedestal to the LRTN on the field wiring block. D. Starting at the LRE, connect a #6 AWG wire and route it to the column and up or down the I/O channel area, as appropriate. Then route the wire through the conduit hole in the pedestal to the LRTN on the field wiring block. Answer: D

6. In a chassis system for a CS 1000S Rls. 4.0 system, multiple pieces of equipment are installed in an equipment rack/cabinet. Which statement is true? A. You must use the NT6D5303 grounding block. B. You can bridge up to 48 components with a common ground point. C. Each piece of equipment can be paired into one ground to the grounding block (NTBK80). D. Separate ground connections should be made for each piece of equipment to a grounding block (NTBK80). Answer: D

7. According to the installation procedure, when grounding a cabinet on a CS 1000S System, to what is the ground wire connected? A. the grounding lug on the cabinet B. the grounding lug on the Signaling Server www.prepking.com  


C. the ground on the reserve power unit (battery backup) D. directly to the ground bus on the AC service panel Answer: A

8. According to grounding procedures for a CS 1000E Rls 4.0 system, if the Signaling Server is connected to the rack AC outlet, what must be taken into consideration for proper grounding? A. The Signaling Server must also be connected to the ground bar. B. The rack's AC outlet must be grounded to a dedicated electrical panel. C. Whether this is a chassis or cabinet system, which determines the grounding method. D. That NO other grounding is required; the rack AC outlet provides grounding from other rack mounted equipment. Answer: B

9. You are installing a Candeo DC power system on a CS 1000M Rls. 4.0 system. How is the safety/ground protective earth wire connected in multiple-column system? A. Run a #8 AWG wire from the ground source to each column individually. B. Connect a #6 AWG wire from the ground source in the service panel to a ground lug on the pedestal. C. Connect a #8 AWG wire from the ground source in the service panel to a ground lug on the closest column. Daisy-chain the #8 AWG ground wires from one pedestal to the connecting all of the columns together. D. Connect a #6 AWG wire from the Logic Return Equalizer to a ground lug on the closest column. Daisy-chain the #6 AWG ground wires from one pedestal to the connecting all of the columns together. Answer: D

10. When performing the Universal Power Supply (UPS) ground cable installation procedure on a CS 1000M Rls. 4.0 large system, you must run a #6 AWG wire between the common ground point and what? A. the UPS B. the bypass switch C. the ground bus in the service panel D. the ground lug on the rear of the pedestal www.prepking.com  


Answer: C

11. When installing the four-feed PDU (NT4N49AA) on a CS 1000M Rls 4.0 large system, how would you make the installation safe for performing the safety ground/protective earth wiring portion of the procedure? A. Place warning tags on it. B. Remove the air intake grill. C. Install grounding blocks first. D. Remove the associated 30 A fuse or set circuit breakers to off. Answer: D

12. Before executing a MMDU acceptance test on a large CS 1000M Rls. 4.0 system, the availability of both MMDUs must be verified first. How is this accomplished? A. by checking the status of the LEDs B. by entering a ENL CMDU command C. by entering a STAT CMDU command D. by entering a TEST CMDU command Answer: C

13. On CS 1000M Rls 4.0 large system, a series of keystrokes are entered in Overlay 37. What are correct system responses that could verify the terminal is operating properly? A. You should receive a tat XSM?response. You should receive a ?tat XSM?response. B. You should receive a eady for input?response. You should receive a ?eady for input?response. C. All keyboard input should be echoed until **** is entered. D. All keyboard input is recorded in a syslog and can be retrieved for verification. Answer: C

14. You have a CS 1000M Rls. 4.0 system equipped with onboard off switches on the power supply units. After removing power from the power supply unit via the onboard off switch, which statement is the correct system response that verifies that the unit is functioning properly? A. The red column LED stays unlit. www.prepking.com  


B. The Green LED on the unit goes out and the RED column LED should be lit C. The Green LED on the unit stays lit. D. The green LED on the unit goes out but the LED on the column should stay unlit. Answer: B

15. In a CS 1000M Rls. 4.0 system installation, the "Testing of the blower unit and thermal sensor?procedures requires which action? A. unseating the power supply B. heating the blower units with a heat source C. heating the thermal sensors with a heat source D. pressing the MAN RST button on the Call Processor card Answer: C

16. While performing a MMDU acceptance test on a large CS 1000M Rls. 4.0 system, CPUs must be switched. How is this accomplished? A. by unseating the active CPU B. by entering a SCPU command C. by entering a ENL CMDU command D. by entering a TEST CMDU command Answer: B

17. After a sysload acceptance test is completed on a large CS 1000M Rls. 4.0 system, what is proper system response that indicates the basic hardware (CPU, Power, Fans) is functioning correctly? A. The column LED should go out. B. The column LED stays on, until midnight routines are run. C. A remote alarm should be generated during the initialization phase of the sysload test. D. The attendant console should indicate a minor alarm until the midnight routines are run. Answer: A

18. The System Monitor (XSM) is used to monitor the temperature, power supplies, and blower units in a www.prepking.com  


Communication Server 1000M Rls. 4.0 system column. How is this hardware connected to the System Monitor (XSM)? A. By dial-up modem to the remotely located System Monitor (XSM). B. By PPP across the LAN to the remotely located System Monitor (XSM). C. By a series of RJ45 cross-over cables between each unit to the System Monitor (XSM) located in the top of the column. D. By a series of daisy-chained flat-ribbon cables between each module and the System Monitor (XSM) located in the pedestal. Answer: D

19. On a Communication Server 1000M Rls. 4.0 System, the option switches on the System Monitor (XSM) are used to configure which parameter? A. master/slave setting B. the Ethernet connection speed, either 10BaseT or 100BaseT C. the Ethernet connector;either the fiber or the copper D. the SDI port connector; either the 9-pin male or the 25-pin male. Answer: A 20. A thermostat in a column on a CS 1000 Rls. 4.0 system is reporting excessive temperatures. Which action will the system monitor (STAT XSM) take? A. The system software will generate a minor alarm. B. NO action will be taken; the column will continue to operate normally. C. If the condition is constant, it will shut down power to that particular column. D. The column will continue to run partially, while switching some resources to another column. Answer: C

21. A CS 1000 Rls 4.0 system is supporting serial-port access. These ports have been operating correctly over an extended period. Which action will the system software take if excessive interference is now detected on the TTY port? A. It will issue a system message to check the port. B. It will buffer the incoming data from the port for up to 30 minutes. www.prepking.com  


C. It will disable the port and will require intervention to re-enable the port. D. It will lock the port temporarily and automatically re-enable the port after a short time. Answer: D

22. A thermostat in a column on CS 1000 Rls. 4.0 system is reporting excessive temperatures. If this condition persists, what action will the system software take with regards to power? A. It will shut down power to that particular column. B. The system software detects a power alarm. C. No action will be taken; the column will continue to operate normally. D. The column will continue to run partially, while switching some resources to another power source. Answer: B

23. On a CS 1000M Rls. 4.0 system, you notice the red LED atop a column is constantly lit. What is one way to determine the problem? A. Press the manual initialize button on the call processor. B. Visually check the switch settings on the call processors. C. Check for any minor alarms displayed on the attendant consoles. D. Perform the command STAT XSM in overlay 37. Answer: D

24. During testing of a particular trunk, you cannot make or receive calls and are receiving an overload system (OVD) message. The message indicates that only the TN for this trunk is disabled. What is a possible cause for this problem? A. There is a defective trunk card B. There is a defective CPU Interface C. There is excessive traffic in the system D. The fiber Superloop Network card is defectivee Answer: A

25. You have an attendant console on a CS 1000 Rls. 4.0 system that is unable to www.prepking.com  

make or receive calls.


How could you rule out a defective attendant console? A. Replace the associated PE card. B. Initiate a LD 30 command to test network loops. C. Initiate a LD 31command to test sets and consoles. D. Initiate a LD 32 command to test peripheral controllers. Answer: C

26. On a CS 1000M Rls. 4.0 system, you notice that red LEDs on the inactive NT6D65 Core to Network Interface (cCNI) card are constantly lit. What does that indicate about the hardware status of that card and what if any action should be taken? A. The card is inactive. B. That the card is unequipped. C. The card should be reseated. D. That the card is faulty and should be replaced. Answer: A

27. A customer with a CS 1000 Rls 4.0 system wants a telephone which will allow them to implement VoIP capability on this system. Which telephone should you use to meet this requirement? A. IP Phone 2002 B. M2616 Digital Telephone C. M3903 Digital Telephone D. M3905 Digital Telephone Answer: A 28. In a single campus deployment consisting of a Call Server, a Signaling Server and up to four Enterprise Media Gateway 1000 (EMG 1000) Chassis, which function can the distributed EMG 1000 Chassis provide? A. It can be configured as a routing switche(s). B. It can provide support for the IP data network. C. It can provide succession network redundancy. D. It can provide management system support for the IP Phones. Answer: C www.prepking.com  


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/920-160.htm

Pass4sure 920-160 dumps  
Pass4sure 920-160 dumps  

920-160 ,920-160 exam, 920-160 exam questions, 920-160 dumps

Advertisement