Page 1

Shauni Wolters, C1B Immersive Space


Image #1 Waarom is dit een immersive space? Wanneer je dit plaatje ziet weet je gelijk dat er een soort van explosie gebeurt. Je zit er eigenlijk midden in. De reden dat je zo in dit plaatje word getrokken is omdat alle objecten in de lucht aan het hangen zijn. Het lijkt net alsof iemand tijdens een film op pauze heeft gedrukt.


Image #1 Beschrijf de vormgeving en het gevolg van de vormgeving. Het lijkt net alsof de kamer is ontploft. Het is heel erg leuk om hier naar te kijken want eigenlijk klopt er hier niet veel van. De grond lijkt een deel van vloeistof te zijn. Je blijft eigenlijk wel naar deze afbeelding kijken want er is namelijk veel beweging te zien.


Image #2 Waarom is dit een immersive space? Het gevoel wat er hier word uitgedrukt is wachten op het onbekende. Het lijkt bijna alsof ze op een bus of een trein staan te wachten.

Beschrijf de vormgeving en het gevolg van de vormgeving. Lucht is bewerkt, het lijkt alsof die midden in beweging zit. Er is een deur, die nergens aan vast zit en nergens naar toe gaat. De vrouwen hebben allebei een tas vast maar je weet niet wat er in zit. Ze lijken ongeduldig.


Image #3 Waarom is dit een immersive space? Dit is een immersive space want je weet gewoon dat je dit soort plaatjes alleen op het internet tegen komt. De olifanten en dieren leven op een ballon die word getrokken door meeuwen.

Beschrijf de vormgeving en het gevolg van de vormgeving. Surrealistisch.


Opdracht 1-2 Immersive Space  

..........

Opdracht 1-2 Immersive Space  

..........

Advertisement