Page 1

våren 2011

Nyhetsbrev

SHAREMUSIC SWEDEN

Hej! Vårt arbete inom Share Music Sweden tar ny fart under 2011! Vi har inlett året med intensiv projektplanering, som kommer att ge nya samarbeten och aktiviteter.

Årsmöte

Vi hälsar alla medlemmar i föreningen Share Music Sweden välkomna till årsmötet lördagen den 5 mars 2011 på Södra Vätterbygdens Folkhögskola i Jönköping. Adressen är Mångatan 10. Mötet börjar kl. 11:00. Vi ordnar fika. Föranmälan senast 3 mars på info@sharemusic.se eller 0390-415 08. Du kan läsa ett förslag till årsberättelse här: www.sharemusic.se/documents/verksamhet/verksamhetsberattelse_2010.pdf

och kulturellt. Share Music Sweden är ett perfekt exempel på detta – deras arbete främjar ett mer rättvist och inkluderande samhälle, till nytta för alla” sa Wayne Drew, styrelseordförande för Ability Media Creative Board.

AMI Awards

Under 2010 hyllades Share Music Sweden med ett internationellt pris – en AMI Award inom kategorin dans. Verksamhetschef Sophia Alexandersson och Share Music-ambassadören Peter Larsson var på plats och tog emot priset, under en storslagen gala den 21 november i London. Filmen från prisutdelningen: http://amiawards.org/2010-dance ”Dagens vinnare visar enastående kreativitet och är alla av största vikt socialt

Share Music Sweden är en kulturorganisation som arrangerar kortkurser och aktiviteter i dans, musik, teater och konst. För alla - oavsett funktionsnedsättning eller förkunskaper.

Mundesi II och Daj!

Under förra året hade vi två internationella projekt: Mundesi II som var ett uppföljningsprojekt riktat till unga människor med funktionsnedsättning i Kukës, Albanien. Forts »

Share Music Sweden, Box 56, 563 22 Gränna E-post: info@sharemusic.se Telefon: 0390- 415 08

www.sharemusic.se


Projektet Daj! genomfördes med projektpartners i Vitryssland, Ukraina och Georgien. Daj! betyder Ge! på ryska. Båda projekten föll väl ut och samtliga inblandade partnerorganisationer vill fortsätta samarbetet. Du kan läsa mer om båda projekten på vår webbplats.

Filmklipp & DVD

Våra filmer på YouTube har utökats med ytterligare två: ”Share Music: Kursupplevelser” och ”Share Music: Daj!”. Besök www.youtube.com/Sharemusicsweden eller sök på ”Share Music Sweden” på YouTube. Kursfilmen är inspelad på Åsa Folkhögskola under höstens minikurs. Vill du någon av våra längre filmer, så har vi dessa DVD:

• Gryning i Galamanta

Föreställningen och en kort dokumentär om projektet. Från 2009.

• Från Hej till Då

Inspelad på Acusticum, konserthuset i Piteå 2010.

• This big sky

Inspelad på Hjo Folkhögskola 2004.

Vill du bli vår

Ambassadör?

Vi vill ha fler Share Music-ambassadörer! Just nu söker vi dig som bor i Västra Götaland. Det är ett kul sätt att träffa nya människor och arbeta tillsammans med ”vårt gäng”! Ambassadörernas insatser kan se olika ut, vilket är bra! Vi hoppas hitta dig som vill:

• Delta i presentationer av Share Music i olika sammanhang. På t ex skolor, bibliotek eller organisationer. • Ingå i ett ”Mäss-team”. Dela ut information och svarar på frågor under mässor vi deltar i. • Blogga åt oss.

Vi står för en utbildningsdag/informationsmöte, som planeras inom kort! Vill du veta mer? Maila eller ring Åsa på info@sharemusic.se eller tel 0390-415 08.

Varje DVD kostar 120 kronor inkl frakt. Maila oss din beställning! Ange namn, adress och vilken DVD du vill köpa.

Kurser & aktiviteter

Detta år gör vi ingen kursfolder. Kurser, Tasterdays och aktiviteter kommer istället att presenteras löpande under året på www.sharemusic.se och genom utskick främst via e-post. Om du inte tror vi har din aktuella e-post, skicka den gärna till info@sharemusic.se så lägger vi till dig på vår Nyhetslista! Följ oss också på Facebook www.facebook.com/sharemusic och via vår blogg http://sharemusicsweden.blogspot.com

Share Music: Nyhetsbrev 2011 vår  

Ett nyhetsbrev från Share Music's kurser och aktiviteter, våren 2011

Advertisement