Page 1

Utveckla dina talanger!

Share Musics kurser är fyllda av möjligheter, för dig som tycker om musik, dans, teater och konst. På en Share Music-kurs får du plats på scen och plats i en öppen gemenskap. Vi vågar utlova mycket skratt och glädje, tillsammans med andra. Välkommen! Kursinnehåll

Proffs, nybörjare eller mittemellan?

På våra kurser får du komponera musik, prova nya instrument, skriva texter och arbeta fram rörelser. Kursledarna är bl.a. professionella musiker, dansare, regissörer, scenografer och videokonstnärer.

Share Musics kurser är till för dig

• • • • •

Arbetet sker både i storgrupp och i mindre, valfria workshops. Du deltar i övningar och improvisationer, där utgångspunkten är alla deltagares idéer och erfarenheter.

som är 18 år och uppåt. Tasterday från 16 år. med eller utan en funktionsnedsättning. med ett intresse för musik, dans, teater och/eller konst. kan arbeta i både liten och stor grupp. som vill få ny inspiration i ditt arbete eller din utbildning. Följ vår kursblogg!

Vi har olika former av teknisk utrustning, som gör det möjligt för alla att skapa och uttrycka sig. På kvällarna får alla chansen att framträda på scen.

http://sharemusicsweden.blogspot.com

Kursutbud 2010 MINIKURS

FÖRDJUPNINGSKURS

En fyra dagars grundkurs. Fungerar både som introduktion och för dig som har gått kurs hos oss förut. 16-19 september, Åsa Folkhögskola u 1-4 november, Furuboda Folkhögskola u

Du väljer inriktning och koncenterar dig mer på dina egna uttryck och intresseområden. För dig som gått minst en Share Music-kurs tidigare. u 16-19 sept, Åsa Folkhögskola. Välj MUSIK eller TEATER.

ALLMÄN KURS

TASTERDAY

FORTSÄTTNINGSKURS

Vi arrangerar flera Tasterdays under 2010, runt om i Sverige. Aktuell information finns på www.sharemusic.se. Där kan du se, när vi kommer till en plats nära dig.

En prova-på-dag för dig som är nyfiken på Share Music. Dagen är öppen för alla – oavsett tidigare erfarenhet.

En veckolång grundkurs. Målet är en föreställning som vi arbetar fram under veckan och visar för publik. u 21-28 mars, Vara Folkhögskola En veckolång kurs, där tempot är något högre och med mer fokus på föreställningen. För dig som har gått minst en allmän kurs. u 4-11 juli, Framnäs Folkhögskola

Vill du ha en Tasterday på din egen ort? Kontakta oss så undersöker vi möjligheterna! Vi reserverar oss för att eventuella ändringar kan uppstå.

Share Music on Stage

Under 2010 framträder våra kursdeltagare på större scener vid två tillfällen. Välkommen som publik - eller sök kursen och ta plats på scen! v v

Vara Konserthus 27 mars. Föreställningen ingår i den Allmänna kursen i Vara. Piteå Konserthus 10 juli. Ingår i Festspelen i Pite Älvdal och avslutar Fortsättningskursen på Framnäs.

Se mer av Share Music

YouTube: http://www.youtube.com/user/Sharemusicsweden Gryning i Galamanta: www.galamanta.se

Foto från föreställningen ”Gryning i Galamanta” på Stockholms Central, augusti 2009

Ansökningsblankett Tasterday - fyll i fråga 1-8 Kurs - fyll i samtliga frågor 1-12 1

Medföljande assistent - fyll i fråga 1-5

Namn:     Födelsedata (år, månad, dag):  Adress:  Postnr: 

  Postadress: 

Telefon: 

  E-post: 

Fakturaadress, om annan än ovan:

2

Ansökan gäller:

o o o o o o 3

TASTERDAY (ange ort) ALLMÄN KURS, Vara Folkhögskola 21-28 mars. Sista ansökan 22 februari.  FORTSÄTTNINGSKURS, Framnäs Folkhögskola 4-11 juli. Sista ansökan 24 maj. MINIKURS, Åsa Folkhögskola 16-19 sept. Sista ansökan 20 augusti. FÖRDJUPNING i MUSIK eller TEATER, Åsa Folkhögskola 16-19 sept. Sista ansökan 20 augusti. Välj inriktning: o Musik o Teater MINIKURS, Furuboda Folkhögskola 1-4 november. Sista ansökan 1 oktober.

Sjunger och/eller spelar du något instrument?

o Ja o Nej

Ange vilket instrument

www.sharemusic.se

Share Music Sweden Box 56, 563 22 Gränna

|

E-post: info@sharemusic.se

| Tel: 0390- 415 08


Share Music Sweden är en ideell och nationell förening. Vi är etablerade i norra, södra och västra Sverige, där vi håller kortkurser i musik, dans, teater och konst. Våra ledare är professionella konstutövare. Vår verksamhet står på tre ben: kurser, aktiviteter och projekt, där förutsättningarna ges genom samarbeten.

Verksamheten bedrivs med stöd av bland annat Västra Götalandsregionen och Allmänna Arvsfonden. Enskilda kurser finansieras av samarbetspartners, berörda landsting, regioner och andra intressenter.

www.sharemusic.se

Framnäs Folkhögskola

Vara Folkhögskola

Åsa Folkhögskola

Furuboda Folkhögskola

Foto: Peter Lloyd och Share Music Sweden

Kursavgifter Allmän kurs och Fortsättningskurs 2.900:4.000:- (medfölj. personlig assistent) Minikurs och Fördjupningskurs 1.700:1.900:- (medfölj. personlig assistent)

Studentrabatt Läser du en högre utbildning inom kultur eller utbildar dig för att arbeta inom skola, vård, omsorg eller habilitering får du 50 % rabatt på flerdagarskurser.

Tasterday 180:I kursavgiften ingår mat och logi. För Tasterday ingår fika och lunch.

Det är därför bra om samma assistenter är med hela tiden.

Så här ansöker du

• Posta ifylld ansökningsblankett till oss:

Du som kommer själv och behöver lite extra stöd kan få en kurskamrat - en annan kursdeltagare som hjälper dig.

Share Music Sweden

Box 56, 563 22 GRÄNNA

• Online via formulär på www.sharemusic.se

• Skriv ut blanketten från hemsidan som pdf-fil och posta.

Om du inte har en funktionsnedsättning förväntas du vara ett extra stöd (kurskamrat) för de som behöver det.

Ytterligare kursinformation

Bra att veta

Har du personliga assistenter räknar vi med att de följer med dig till kursen. De deltar på samma villkor som alla andra i grundkurserna.

För frågor om kursinnehåll, ring Karin Rådberg på tel.031-705 17 16 eller karin@sharemusic.se.

4

Mat: Allätare o Vegetarian o Särskild diet: 

5

Har du andra erfarenheter inom dans, musik, teater och konst?

6

Beskriv din eventuella funktionsnedsättning / diagnos

o Ja, en manuell o Ja, en elektrisk o Nej

7

Använder du rullstol?

8

Har du medföljande personliga assistenter?

o Ja

Antal

o Nej

Om Ja, så behöver den personen fylla i en egen ansökan. Min/mina assistenter heter (Det går bra att återkomma med namn senare)

9

Om Nej, Önskar du en kurskamrat?

o Ja o Nej

(dvs. en annan kursdeltagare som kan fungera som extra stöd)

10

Motivera kort varför du söker kursen

11

Nuvarande eventuell sysselsättning/yrkeserfarenhet?

12

Fyll i namn, telefonnr och gärna e-post till en person som känner dig väl och som vi får kontakta Skicka din ansökan till Share Music Sweden Box 56 563 22 Gränna

Foto: Peter Lloyd och Share Music Sweden

Share Music Sweden

Share Music: Kursfolder 2010  

Vår kursfolder från 2010. Kortkurser inom musik, dans, teater och konst för alla - oavsett funktionsnedsättning eller förkunskaper.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you