Page 1

Инокс инженеринг ЕООД Инокс инженеринг ЕООД е създадена през 2001г. в гр.Хасково. Първоначалната идея за създаването на фирмата е да запълни липсващия дял от неръждаем крепеж на пазара в Хасковска област.Става единствения вносител на неръждаем крепеж за региона. Разширяването на дейността става доста бързо и следва изискванията на пазара.Сега вече освеннеръждаем крепежи ,фирмата стана вносител на високоякостен крепеж и и самопробивни винтове. неръждаема ламарина и профили.Същото се отнася и неръждаема ламарина и профили.Доставките се извършват от Германия,Франция и Италия.

http://inoxeng.com/ През 2007 г.дейността на фирмата се разширява.Освен търговска,тя започва и производствена дейност. Първоначално производството е свързано с проектирането, изработването и монтажа на неръждаеми парапети.В последствие започва производството и на маси,мивки, стелажи,врати и огради от неръждаеми материали Започва и производство на алуминиеви парапети ,както и такива от ковано желязо. През 2008г.фирмата е одобрена за изпълнение на проект по програма ФАР,фаза 3. Повишаване на конкурентноспособността на “Инокс Инженеринг” ЕООД чрез технологична модернизация, въвеждане на СУК и маркетингово проучванe. Сега вече фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008 и разполага с най-съвременното оборудване за рязане и огъване на ламарини. Мисията на дружеството е да бъде организация изцяло ориентирана към клиентите и техните нужди, предлагайки прости и ефективни, с високо качество и отлични технически характеристики продукти и услуги. Име, което внушава доверие! • Високо(Топ) качество на всички наши продукти и изделия


• Създаване на иновационни решения и продукти и постоянно усъвършенстване на съществуващите • Toчност и прецизност в производствения процес и качествения контрол • Опазване и уважение към обкръжаващата ни околна среда Политиката по качество на „Инокс Инженеринг” ЕООД е стремеж към постоянно развитие и разширяване на обема на своята търговска и производствена дейност, повишаване на професионализма на персонала и предоставяне на клиентите стоки и услуги с високо качество, отговарящо на техните изисквания и очаквания. Инокс инженеринг ЕООД е сертифицирана в съответствие със стандартите за качество ISO 9001:2008 от URS, акредитирана от United Kingdom Accreditation Service Въведената система по качество осигурява проследимост и строг контрол на всички процеси от първоначалната заявка до монтажа на продукта или инженеринговата услуга. Помогнете ни да бъдем по-добри! Рaзбира се нашата ISO 9001:2008 ситема не ни прави безгрешни. При съмнение за недостатъци (дефекти) в нашите продукти, моля свържете се с нас, за да можем възможно най-бързо да отстраним проблема. Не се колебайте да правите и предложения за подобряване качеството на нашите продукти и услуги. Инокс инженеринг разполага със собствена материална база на площ от 1200м2. Дружеството разполага с добре обучени кадри,както в сферата на търговията,така и в производствената сфера.

Inoks Injenering EOOD  

http://inoxeng.com/ e .

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you