Page 1

Konekaupan

SYKSY 2017

YKKÖSKETJU USAG SUPER START 516

-TYÖKALUVAUNU NOPEILLE PÄÄTTÄJILLE! Työkaluvaunu kaupan päälle Kverneland-, Potila- ja Siloking-työkoneiden ennakkotilauksiin, joiden asiakashinta on yli 20 000 € (alv 0 %). Kampanja voimassa 10.11.2017 saakka.

Kaupan päälle! (alv 0 %) Suositushinta 990 €

Maahantuojan erikoismalli

171 osaa!

150S-4 paluuaura

16 509 € Suositushinta 18 940 €

KVERNELAND 150S-4-STEPWISE Katso vakiovarusteita! Kiekot, 320 mm tukipyörä, hydraulinen tukipyörän vaimennin, myös uusilla muovisiivillä!

CLC PRO Classic 3,0 m

12 495 €

Suositushinta 13 934 €

KVERNELAND CLC PRO CLASSIC CLC Pro Classic -kultivaattori. Kvernelandin auroista tuttu lämpökäsittelyosaaminen näkyy kaikesta! Valitse vaikka samat kärjet kuin auroissa!

2624M niittokone

5 990 €

Suositushinta 7 016 €

KVERNELAND 2624M NIITTOKONE Pienestä asti paras Kveneland-niittopalkki. Paras niittojälki, voimansiirto ja öljytilavuus. Tästä se lähtee!

FHP 250 Plus

8 659 €

Suositushinta 9 527 €

KVERNELAND FHP 250 PLUS Nyt uudet normit piennarmurskaimelle. Huikea kierrosluku, rakenteellinen vahvuus ja leikkaavien terien määrä ei jätä ketään kylmäksi.


Kverneland-aurojen kulutuskestävyys

on omaa luokkaansa

KVERNELAND I-PLOUGH 2500 S Isoimmat säädöt hytistä, ISOBUS-ohjaus. Furrow Control - ja pyssynsuorat kyntövaot.

KVERNELAND ES

KVERNELAND PW -VAUNUAURA

KVERNELAND EO

Säädettävissä hyvin erityyppisille maalajeille ja traktoreille. Automaattinen rungon kavennus mahdollistaa helpon kääntämisen päisteajossa. ES-aurassa on erittäin pieni nostotehon tarve.

PW vaunuauroissa on aina Furrow Control automaattinen viilunleveyden säätö ja Onland mahdollisuudet. Kahdeksansiipisistä alkaen, tosikyntäjille suoraa vakoa!

EO, se ON-Land-paluuaura. Sänkikynnössä on omat etunsa. Onko EO:lle vertaista? Varusta aurasi vaikkapa muovisiivillä ja kynnä turvemaat paripyörillä!

50 40 30 20 10 0 0

10

20

30

40

50

60

70

80

90

100

SIIPI 28 JA UUSI MUOVISIIPI 34 KVERNELAND AB / AD -SARKA-AURAT

KVERNELAND PG / PB PUOLIHINATTAVAT

Vahva ja kestävä aura, usein käytetty myös maailmanmestaruuskynnöissä. Suositeltava kohtuullisen pienille tiloille. AB:ssa on manuaalinen työleveyden säätö ja AD:ssa täysi Variomat.

Keskellä oleva pyörä mahdollistaa kapeat päisteet ja kyntämisen aitojen ja ojien vierestä. PB:n takapyörärakenne tuo erinomaisen painonjakauman traktorin takapyörälle ja tekee aurasta stabiilin märissä olosuhteissa.

2

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

Markkinoiden johtava terässiipi 28 on saanut rinnalleen pitkän Twister-tyyppisen muovisiiven nro. 34. Siivet 28 & 34 siirtävät maata kauaksi ja paljastavat leveän vaonpohjan. Näin jopa 710 mm renkaat mahtuvat kyntövakoon tallaamatta edellistä viilua. Molemmilla siivillä on sama ainutlaatuinen kyntöjälki ja uskomattoman pieni vetotehon tarve!


Sänki murskaksi

ja maata mustaksi

KVERNELAND QUALIDISC FARMER

Qualidisc Farmer 3,0 m

14 937 €

Kverneland Qualidisc -lautasmuokkaimissa on 2-rivinen kuulalaakerointi ja 5-huulinen labyrinttitiiviste laakerin suojana, kahden vuoden takuulla. Kartiomaisten lautasten työskentelykulma ei muutu edes kulumisen myötä. Ripustuksen mitoitus on aivan jotain omaa luokkaansa. Paras jyrä Suomeen on tehokkaasti sekoittava ActiFlex.

UUSI KVERNELAND TURBO KULTIVAATTORI Uudet työleveydet 3,0 ja 3,5 m. Leveälehtinen joustopiikki sallii työsyvyyden 15 cm saakka. Kaksi käännettävää kärkivaihtoehtoa 55 tai 125 mm leveä sekä kolmantena läpileikkaava siipivannas. Tasausvälineinä viikset tai lautaset ennen jyrää.

FXF 560

FXZ 320

22 576 €

11 354 €

KVERNELAND FXF

KVERNELAND FXZ

Taittuva FXF-kesantomurskain suurille pinta-aloille ammattilaisten rakenteilla. Tehonsieto 190 hv, kompakti rakenne, itsekeskittävä japanilainen huippulaakerointi, kulutuspalat liukujalaksissa, kunnon vastaterät, automaattinen hihnankiristys ja kierrosluvut aivan jostain omilta lukemilta.

Kesantomurskain vaativaan käyttöön, traktoreihin 260 hv saakka. Ohjautuvat pyörät (10/8.0x12.8 ply), puoliautomaattinen kiinnityskolmio sekä voimansiirto roottorin molemmilta puolilta.

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

3


Säästä lannoitekuluissa jopa 10 % vuosittain

- levitä Kverneland GEOspreadilla

CENTREFLOW-PERIAATE

CL GEOspread 1300

13 590 €

Suositushinta 15 392 €

KVERNELAND EXACTA GEOSPREAD -PINTALEVITTIMET Exacta CL ja TL GEOspread -vaakalevittimissä on valmius automaattiseen lohko-ohjaukseen. Koneissa on neljä vaaka-anturia, sekä referenssianturi, joka poistaa kallistuksen ja kiihtyvyyden vaikutukset vaaitustulokseen. Sähköiset karamoottorit säätävät lannoitteen määrää ja heittosuuntaa niin, että levityskuvio voidaan säätää 2 m leveissä lohkoissa. Tämä voidaan tehdä Centre Flow -periaatteen ansiosta ainoana markkinoilla. Säästät lannoitekuluissa parhaimmillaan 10 %.

Nimitys CentreFlow kuvaa Kvernelandin levitystapaa. Lannoiterakeet ovat jo voimakkaassa liikkeessä, ennen kuin ne saatellaan heittosiiville. Kiihdytysmatka on erittäin pitkä, eivätkä hauraatkaan rakeet sirpaloidu. Lannoitteen heittosuunta voidaan tällä tavoin ohjata ja levitettävä materiaali lentää sinne mihin pitää. CentreFlow-periaate varmistaa tarkan ja yhtenäisen levityskuvion myös rinneolosuhteissa.

iXter A 1200l, HOSA 15 m

18 159 €

Suositushinta 20 644 €

Kverneland iXter A -ruiskussa on aina valmius lohkoautomatiikalle! Säästä kasvinsuojeluaineissa.

4

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

Starguide IV lohkoautomatiikka iXter A -ruiskuun


IXCLEAN: JOKAINEN LITRA MERKITSEE Kaikissa Kverneland-ruiskuissa EasySet-hallinta vakiona.

ENFO VAKIONA KAIKISSA RUISKUISSA

ENVIRONMENTAL FOCUS 1

ENVIRONMENTAL FOCUS 2

Ruiskun linjaston esitäyttö ennen ruiskutuksen aloittamista Ruiskun linjaston huuhtelu ruiskutuksen jälkeen

iXflow

Jatkuva iXflow-kierto ruiskulohkoihin. Ruiskutuksen aikana lohkoihin syötetään nestettä molemmista päistä. Suuttimet aukaistaan paineilmalla. Muulloin on käytössä jatkuva kierto.

iXclean Comfort automaattisella imuventtiilillä

BOOM GUIDE Puomiston automaattinen korkeuden hallinta sisältää päistenostoautomatiikan. Comfort-varustelussa 2 anturia, ohjaus symmetrisesti. Pro-tasolla 3 anturia, ohjaa täysin koko leveydeltä.

Pro-malli sisältää monivaiheisen, automaattisen ruiskun pesuohjelman, mitä käyttäjät arvostavat suojeltavan viljelykasvin vaihtuessa.

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

5


Kverneland Accord on valmistanut

yli 80 000 kylvökonetta

Markkinoiden helpoin kiertokoe uudella ELDOS syöttölaitteella! Vaihda syöttörulla ja kylvösiemen ilman työkaluja muutamassa minuutissa.

Kverneland u-drill Plus 6,0 m kylvölannoitin. Katsot voittajaa!

9590 PRO

26 725 €

95130 C PRO

55 330 €

KVERNELAND 9590 PRO

KVERNELAND 95130 C PRO

KVERNELAND 852 -PAALISILPPURI

Tässä karhottimessa kompaktissa koossa kova suorituskyky, sillä roottorin halkaisija on 3,85 m, jolla päästään 9 m työleveyteen saakka. Parhaimmillaan, kun pieniä lohkoja on paljon ja lohkolta toiselle siirtyminen pitää tehdä nopeasti. HydroLift-ratkaisun ansiosta karhottimen runkoa voidaan laskea 50 cm alaspäin, jolloin kuljetuskorkeus jää alle 4 m eikä karhotinvarsia tarvitsee irroitella.

Uusi neliroottorinen ProLine karhotin ammattilaisten rakenteella tositöihin, 12,5 m.

Paalisilppureitakin on moneen junaan! Tiedätkö miksi?

LUOTETTAVA JA KIINTEÄ RATKAISU Kverneland 95 -sarjan karhottimissa on Pro Line -karhotinkeskiö, karkaistulla, kuivalla ohjausradalla. Roottorikeskiön voimansiirto on öljykylvyssä. Roottorikeskiö on lähes huoltovapaa, yksittäisen karhotinvarren pystyy vaihtamaan vartissa, mikäli tulee ajovirheen vuoksi rikkoutumisia.

6

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

KVERNELAND 97150 PRO GEORAKE Täysin uusi GPS-ohjattu neliroottorinen on vihdoin valmis! Täysin uusi toimintalogiikka, hydrauliikka, automatiikka ja säädöt ISOBUS- teknologialla. Ainutlaatuinen automatiikka ja säädettävyys kuljettajan luonteenpiirteiden mukaan. Työleveys 15 m, ajosilppurille oikein!


Niittomiehen vermeet!

NIITTOPALKKI PYÖREILLÄ LAUTASILLA Niittopalkissa on kaksi erillistä, järeää laakeria ja iso öljytilavuus, mikä takaa matalan käyttölämpötilan. Täysin hitsattu rakenne samankokoisilla, suurilla hammaspyörillä ja pyöreillä lautasilla pärjää parhaiten hankalimmissakin maastoissa.

KVERNELANDPERHOSNIITTO ENNAKKOMYYNNISSÄ! - Valitse 8,7 m tai 9,5 m - Ainoa oikeasti karhottava etuniittokone - Valtava niittoteho myös tilan kakkostraktorille

KVERNELAND 53100 MT NIITTOMURSKAIN! UUSI valtava 10-metrinen perhoskaunotar ihan himmeillä ominaisuuksilla Kvernelandilta! 53100 MT niittomurskain alkaa siitä, mihin muiden mielikuvitus päättyi. Pienempään niittoon 3336MT puoliperhosena!

KVERNELAND 4300 -SARJA 4336 CT on ainoa niittomurskain, jossa on palkille oma jousto kevennysrungon lisäksi. Hitsattu niittopalkki on parhaimmillaan myös kivi-kanto-Suomen vaikeissa olosuhteissa. Murskain on ainutlaatuinen Semi-Swing puolikiintein terässormin. Ei parempaa olekaan!

KVERNELAND 3600 -SARJA Etuniittomurskain 3-ulotteisella maanpinnan seurantamekanismilla, 3,2 tai 3,6 m työleveyksillä. Murskaus SemiSwing-teräspiikein.

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

7


Kysy jälleenmyyjältäsi kova tarjous

Potila Master 700H -äkeestä!

Muokkaa tasainen kylvöpohja ja oikeanlainen murujakauma

Potila on nyt Agritekilla! POTILA MASTER Master on suosituin joustopiikkiäes, joka soveltuu kaikille maalajeille. Rungossa on 8 piikkiakselia. Muokkaus perustuu tehokkaasti värisevään ja murustavaan Potila 11x45 piikkiin, joka säilyttää tutkitusti parhaiten työsyvyytensä maalajin vaihdellessa. Järeä pitkärunkoinen 10x80 mm etulatajousi murustaa ja tasoittaa tehokkaasti. Kantavat 250-renkaat. Saatavana on laaja valikoima helposti säädettäviä jälkivarusteita eri maalajeille.

POTILA MAGNUM PLUS Magnum Plus on ensisijaisesti raskaiden savimaiden äes. Rungossa on 9 piikkiakselia, mikä tekee Magnumista erittäin avaran ja läpäisevän. Piikkipaino on markkinoiden raskaimpia, joten työsyvyys säilyy tasaisena missä tahansa olosuhteissa. Näin kylvöpohja on erinomainen. Äärimmäisen kantavat 340-renkaat tuovat todella pienen vierintävastuksen pellolle. Työsyvyyden säätö on täyshydraulinen, ja sen keskeisimpänä toiminnallisena osana on erikoisvalmisteinen muistisylinteri.

8

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

POTILAN VARAOSAKESKUS: service@dometal.fi Puh. 010 843 7020


www.potila.fi

• Vinotuet ja jäykkä runko ‒ tasainen muokkaussyvyys • Pitkä runko ‒ ei tukkeudu olkisessakaan maassa • Riittävä piikkipaino ‒ oikea muokkaussyvyys POTILA PELTOJYRÄT Potilan jyrissä on kuusipuolainen kiekko, jonka halkaisija on 49 cm. Jyräämisen tavoitteena on tiivistää maan pinta ja painaa kivet peltoon, jotta saadaan aikaan tasainen orastuminen. Samalla maan kosteuspitoisuus säilyy pellossa pitempään kuivina keväinä. Potilalla on kymmenien vuosien kokemus jyrien valmistamisesta, eikä jyräämisen tarve ole kadonnut.

KVERNELAND TIGER JOUSTOPIIKKIÄKEET Kverneland Tiger -äesmallisto laajenee kansainvälisesti. Markkinaosuus kasvaa, koska Tiger soveltuu todella suurille pinta-aloille. Tiger-mallistossa on vakiona nyt markkinoiden järein etulata 12 x 80 mm, mikä tuo äkeen kompaktiin kokoon nähden uskomattomat muokkausmahdollisuudet. Työsyvyyden säädössä on vakiona Field Control -järjestelmä. Kokonaisuus täydentyy suurien pinta-alojen salaisuudella, KV Tiger -piikillä. Premium-äkeet erottuvat aina. Työleveydet 5-10 m, piikkiakseleita malleista riippuen 6, 7 ja 8 kpl. Saatavilla kaikki jälkivarustevaihtoehdot: lata, varpajyrä ja/tai hara. Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

9


175 VUODEN KOKEMUS SEN KERTOO NYT MAXXUM- JA PUMA-TRAKTORIT PUMA - KOKOLUOKKANSA TERÄVIN JA TEHOKKAIN Maksimitehoiltaan 190-270 hv PUMA-traktorit tarjoavat maatalouskonealan uusinta teknologiaa ja ennen kokematonta ajomukavuutta maatalouden ja urakoinnin muuttuviin tarpeisiin. • Upea design sekä ulko- että sisäpuolella, tehokkaat LED-työvalot kiinnittävät huomion • Tasokas ohjaamo ja uudet, matalataajuusjousitetut istuimet tekevät ajamisestä elämyksen • Ilman hiukkassuodatinta ja takaisinkierrätystä toteutetut moottorit tuottavat taloudellista tehoa • Voimansiirron ja hydrauliikan lukuisat eri vaihtoehdot lisäävät monikäyttöisyyttä • Multicontroller-ohjain tekee traktorin hallinnasta jouhevaa • Markkinoiden ergonomisin ohjaamo, ainutlaatuinen kyynärnoja, mistä traktorin hallinta on äärimmäisen helppoa

PUMA- JA MAXXUM -traktoreissa on markkinoiden edistyksellisin portaaton CVX-vaihteisto, joka on polttoainetaloudellinen, helppokäyttöinen sekä erittäin miellyttävä ajettava. Case IH on yksi tärkeimmistä portaattomien vaihteistojen kehittämisen pioneereista. Pitkän linjan kokemuksen voikin itse havaita, kun astuu Case IH:n hyttiin ja lähtee liikkeelle. 10

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.


CASE IH ON MARKKINOIDEN LUOTETTAVIN SYKSYN KOVIMMASSA TARJOUKSESSA MAXXUM - UUDELLEEN SYNTYNYT JA YLIVOIMAINEN Täysin uudistuneen Maxxumin suurimpana muutoksena on pidempi akseliväli samalla kun ketteryys säilyi loistavana. Pidemmän akselivälin ansiosta ajettavuus on aivan uskomaton. Laaja mallisto, maksimitehoiltaan 125hv-158hv takaa, että Maxxumi pystyy sujuvasti vastaamaan kaikkiin asiakkaiden monipuolistuviin tarpeisiin. • Laaja mallisto tarjoaa ylivoimaisen moottorin suorituskyvyn maksimivääntöjen ollessa jopa 528-650 Nm • Vahva hydrauliikka, markkinoiden ergonomisin ohjaamo ja tehokkaat vaihteistovaihtoehdot takaavat työn tuottavuuden • Runsaat lisävarustevaihtoehdot kuten pakokaasujarru, päisteautomatiikka, mahtavat työvalot ja ISOBUS 3 takaavat tilan pysymisen kehityksen kärjessä.

/H M/ K 0 115 4

€ 0 5 64 9 M

MAXXU

tk.)

(+ alv. 0 %

RAHOITUKSELLA YLI TALVIPAKKASTEN 10 % min. käsiraha sekä 6 kk korko- ja lyhennysvapaata

WWW.AGRITEK.FI

LUE LISÄÄ: WWW.CASEIH.FI Agritek jatkotakuu suojaa traktoriasi 2 vuoden ajan normaalin takuuajan jälkeen.

11


farmiforest.fi

KOTIMAISTA LAATUA METSÄNHOITOON FARMI SMART FT10-CR46 METSÄYHDISTELMÄ FARMI PROFI MONITOIMIPERÄVAUNU Ensiesittelyssä ammattilaisen valinta jolla teet työt tehokkaasti yhdellä runkoratkaisulla. Valinnainen koukkulavajärjestelmä mahdollistaa monet lisälaitteet puunkorjuusta haketukseen, hakekuljetukseen ja muuhun logistiikkaan.

Kestävä monikäyttöinen metsäyhdistelmä 10-tonnin kuormatilaluokkaan. 4,6-tonnimetrin kuormain 7 metrin ulottuvuudella. Energiakourakäyttöön sopiva hydrauliikka sekä saatavilla harvesterikäyttöön soveltuva puomin jatke ja letkusuojaus. Kuormain tukijalkoineen irroitettavissa kolmipistekiinnitykseen. Kolmen vuoden runko- ja puomisto-takuu yksityiskäytössä.

US

U UT

U

alk. 18 673 € (alv 0%)

FARMI SMART VINSSIT: JL351P/JL501: luotettavat, varmatoimiset 3,5 t ja 5,0 t traktorikäyttöiset perusvinssit vaativaankin harrastekäyttöön. EV300: hydraulinen 3,0 t etuvinssi traktorin keulalle. Toimii myös etupainona ja pelastusvinssinä.

1 814 € (alv 0%)

Hakkuu

2 137 € (alv 0%)

1 815 € (alv 0%)

Smart Choices - Since 1962 12

Juontaminen

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

KAATOPÄÄT K240 E240 S230

SMART-VAUNUT FT9 FT10


FARMI SMART FT9-CR40 METSÄYHDISTELMÄ

FARMI PROFI CH27 HAKKURIT:

Ketterä ja kestävä valinta monipuoliseen metsänhoitoon 9- tonnin kuormatilaluokkaan. 4-tonnimetrin kuormain 6,7 metrin ulottuvuudella. Energiakourakäyttöön sopiva hydrauliikka. Riipukejarru ja 021 koura vakiona. Kuormain tukijalkoineen irroitettavissa kolmipistekiinnitykseen. Kolmen vuoden runko- ja puomistotakuu yksityiskäytössä.

Runkohalkaisijaltaan max. 270 mm puuta hakettavat CH27 hakkurit ovat turvallisia, vankkarakenteisia ja erittäin puhdasta- ja tasalaatuista haketta tuottavia. Hydraulisyöttö kahdella rullalla sekä no-stress vakiona kaikissa malleissa. Syöttötapoja on valittavissa kolme: ketjukuljetin (ACC), rullasyöttö (ACR) ja käsisyöttö (DMR).

alk. 14 699 € (alv 0%)

alk. 12 823 € (alv 0%)

FARMI PROFI CH381 HFC HAKKURI

1 895 € (alv 0%)

Runkohalkaisijaltaan max. 380 mm puuta hakettava CH381 hakkuri. Energiatehokas hydrauliikkajärjestelmä lS-pumpulla, joka mahdollistaa syöttönopeuden tarkan säädön.

FARMI SMART CH100F HAKKURI Tehokas pihahakkuri kevättöihin. Runkohalkaisijaltaan max. 100 mm oksat, risut, latvukset tai rungot.

Kuljetus

Kuormaus

40 000 € (alv 0%)

Haketus

* Kolmen vuoden rajoitettu runkotakuu yksityiskäytössä.

PROFI-VAUNUT VARIO 101 VARIO 121 PROFDRIVE 12

SMART-KUORMAIMET CR40 CR46

PROFI-KUORMAIMET CR45 CR58 CR61 CR80

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

13


NEW HOLLAND -PAALAIMET:

REHUNTEON MESTARIT!

New Holland RB125 -paalain/käärin on kokenut perustavaa laatua olevat muutokset, joiden ansiota se soveltuu entistäkin paremmin pohjoismaisten maatilojen olosuhteisiin. Tuttua on urakointikäyttöön mitoitettu järeä rakenne ja kestävyys - esimerkkeinä paalikammion telojen liukulaakerit sekä vahvistetut telat ja käyttöketjut. Käyttömukavuus on monella tapaa parantunut, sillä tukkeutumien selvittäminen on nyt sujuvaa, ja paalaimen käyttö kätevää isolta Intelliview-värinäytöltä. Isot renkaat 560/45R22.5 sopivat hyvin Suomen oloihin.

Hydraulisesti selviää helpommin

Paalaaminen käy kätevästi

Käsittely on sujuvaa

Roottorissa on hydraulisesti avattava pohjaluukku. Noukin sekä roottori voidaan kytkeä hydraulisesti pois käytöstä tukkeutumien avaamiseksi.

Noukin on nyt 230 cm leveä ja siinä on käsittelyä helpottavat kääntyvät pyörät. Hydrauliikka ja sähköt on uudelleen suunniteltu, ja paalin tiiviyden säätö käy kätevästi värimonitorista

Uusi muovirullakotelo ja kääntyvät rullatelineet lisäävät varastotilaa ja helpottavat rullien käsittelyä. Tukevat suojukset on helppo avata.

14

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.


T6-MALLISTO UUDISTUU. PAREMPI KUIN KOSKAAN.

NYT SYKSYN YKKÖSHINTAAN!

SÄHÄKKÄ SYYSTARJOUS

T6.125 EC 59 900,-

RAJOITETU ERÄ! Ota kiireesti yhteys New Holland-myyjääsi!

Alv 0 %

RAPSAKKA RAHOITUS

10 % min. käsiraha sekä 6 kk korko- ja lyhennysvapaata

NEW HOLLAND T6 TARJOAA MUITA ENEMMÄN. UUTTA TEHOKKUUTTA, MUKAVUUTTA JA HALLITTAVUUTTA. Vääntävät ja taloudelliset uudet moottorit 125-180 hv – Enemmän tuottavuutta Huippuluokan uudet istuimet ja hallintalaitteet – Enemmän mukavuutta Pidempi akseliväli ja tasapainoinen rakenne – Enemmän hallittavuutta Uusi upea design ja LED-työvalopaketit – Enemmän näyttävyyttä Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

15


NEW HOLLAND CX-PUIMURIT:

TEHOA JA TYYLIÄ!

Uudet CX5 ja CX6 Elevation -puimurit mahdollistavat ennen näkemättömän puintitehon ja mukavuuden. Helpot lajikohtaiset asetukset ja hienosäädöt tekevät CX -leikkuupuimureista parhaan vaihtoehdon kaikilla viljoilla kaikissa olosuhteissa. Kattava varustetaso varmistaa maksimaalisen monipuolisuuden ja käyttömukavuus on uuden ohjaamon ansiosta alansa ehdotonta huippua. • Tilava ja hiljainen uusi ohjaamo on markkinoiden viihtyisin • Tehokkaissa ja taloudellisissa moottoreissa max. tehot 258–333 hv • Sähköinen puintivälin, kelan nopeuden ja seulojen säätö • Pöydän korkeusautomatiikka kahdella muistilla tai pintapaineen mukaan • Pöydän kallistusautomatiikka Autofloat™ mukautuu pellon pintaan • Nelikelainen RS-puintikoneisto jälkipuintikelalla ja kaksiosainen viettopinta lisäävät puinti- ja puhdistustehoa • Irrotettava viettopinnan etuosa helpottaa puhdistamista

16

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

• Puhdistus ja variaattorin rasvaus IntelliView IV -näytön kautta • IntelliView IV -värimonitorissa puintikoneiston lajikohtaiset esiasetukset ja rajaisten tarkkailu. Mahdollisuus liittää kolme kameraa. • Automaattinen puhalluksen säätö Opti-Fan™ vähentää puintitappioita rinteessä • Sähköiset säiliön kannet ja ylöspäin syöttävä täyttöruuvi • Vakionopeuden säädin kahdella muistilla • Polttoainetta säästävä maantieautomatiikka


FORAGE CRUISER -AJOSILPPURIT:

REHUNTEON JÄTTILÄISET

New Holland on valmistanut ajosilppureita jo yli 50 vuoden ajan. Ajosilppuritekniikasta kertynyt ylivoimainen tietämys ja kokemus yhdistyvät Forage Cruiser -mallistossa. Se näkyy mm. kiihdytinkelan sijoituksessa välittömästi hakkurin taakse. Rakenne varmistaa erinomaisen puhallustehon ja raskaimmankin ruohosilpun puhalluksen. Valittava on viisi eri kokoluokkaa moottoritehoiltaan 435-824 hv. Hakkuri on ajosilppurin sydän, jolle rehunsaannin varmistavat 860 mm leveät syöttörullat. New Holland on tunnettu suuresta hakkuristaan. Painava hakkuri säästää polttoainetta ja sillä on painoa peräti 780 kg. Lisäksi hakkurilla on leveyttä kunnioitettavat 900 mm ja sen halkaisija on 710 mm. Hakkuri on ns. V-tyyppinen ja sen terät on sijoitettu kahdelle riville. Hakkureita on saatavana viittä eri vaihtoehtoa, ja jyvämurskaimen käyttöönotto käy muutamassa minuutissa. Eri terämäärillä silpunpituus vaihtelee 3-88 mm välillä, joten säätöalue on hyvin laaja eri tarkoituksiin. Terien teroitus tehdään Intelli View IV -näytön kautta. Terät voi teroittaa myös hakkuria peruuttamalla, jolloin terän muoto pysyy pidempään oikeana. Teroituksen jälkeen vastaterän oikea säätö hoidetaan myös näytöltä ohjaamosta käsin.

Voimansiirtolinja hakkurille on suora ja selkeä. Mallista riippuen hakkuri saa voimansa joko 7- tai 9-uraisella moniurahihnalla. Hakkurin lisäksi puhaltimen toiminnalla on oleellinen merkitys rehun eteenpäin viemiseksi torvelle. New Hollandin ajosilppureissa puhallin on sijoitettu hakkurin läheisyyteen ja leveällä 780 mm puhaltimella rehu saa kovaa kyytiä. Tyhjennyskorkeus on jopa 6,4 m ja torven kääntösäde 210 astetta. Ohjaamo on luonnollisesti parasta mitä on tarjolla sekä näkyvyyden että viihtyvyyden suhteen. Intelliview-kosketusnäytöltä koneen toimintoja on helppo seurata, ja kaikki säädöt sujuvat sormen painalluksella.

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

17


Tiedätkö miksi Siloking on Saksan markkinajohtaja? Isokokoinen oikein muotoiltu hitaasti pyörivä sekoitusruuvi hellävaraiseen sekoitukseen, säilytä tehollinen kuitu rehussa!

Perusrunko järeää putkiprofiilia, jonka päällä apurunko vaaka-antureita varten. Rungon tulee kestää vuosien patina, jotta vaaka pysyy aina tarkkana.

18

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

Sekoitukseen optimoitu säiliön muotoilu, pystysuunnassa taivuteltu säiliön seinämä ja säiliön kokoon mitoitettu sekoitusruuvi takaavat parhaan sekoituksen, lyhyen sekoitusajan, matalan kulumisen ja lehmän kannalta paraslaatuisen ruokinnan.

Maidon, tai lihan hintaa ei voi itse nostaa, mutta helppoudella, tarkkuudella ja optimoinnilla lehmä maksaa enemmän takaisin!

Maailman järein kulmavaihde 4:llä planeettapyörällä - vain Siloking pystyy tähän.


UUSI WECKMAN WS200D3 -DUMPPERIVAUNU! • Sallittu kantavuus tieliikenteessä 20 tn • Uusi hydraulijousitettu vetoaisa • Lavan pohja 6 mm Hardox, laidat 4 mm • Ylösaukeva takalaita • Uudet 2018 jarrumääräykset täytäntöön 4-pyöräjarruin jo nyt!

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

19


Alkuperäinen

tulee edullisemmaksi! Alkuperäiset Case IH ja New Holland -varaosat ovat samoja, joita valmistaja on koneessasi alun perin käyttänyt. Ne sopivat paikalleen varmasti ja varmistavat koneen toiminnan tosipaikan tullen. Ostaessasi alkuperäisen varaosan voit olla varma siitä, että osa toimii niin kuin valmistaja on sen suunnitellut. Vertaa hintaa ja laatua ja tee järkevä päätös luota alkuperäiseen osaan.

Laturi 120 A TM115-190 ja MXM120-190

Ajovaloumpio täydellinen T5000/T6000/T6

Peilin varsi oikea T6000/T7000, Puma

279,20 €

176,50 €

97,40 €

Etuäärivalon lasi T5000/T6000/T5, MXU/Maxxum ym.

Työvalo etu ylös TSA/TG/ T6000/T7000/T8000

Pyyhkimen sulka 22”, T6000/T6/T7000/T7, MXU/Maxxum/Puma

Sivurajoitin T6000PC/RC, T7, Puma

Hydraulipumppu Bosch 35 ccm, Ford 30 sarja, Fiat ym.

12,80 €

59,70 €

18,30 €

95,30 €

216,40 €

Varmista etukuormaimesi kunto ennen Alkuperäiset talvea Triman tappi-ja Kysy etukuormaimen kuntotarkistusta jälleenmyyjältäsi.

puslasarjat nyt

-10 %

Syyshuoltotarjous voimassa 31.10.2017 asti.

20

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

Päivitä nyt traktorisi paineilma-aikaan! Meiltä saat nyt laadukkaat itävaltalaiset Atzlinger -asennussarjat paineilmatoimisille perävaunujarruille useimpiin traktorimerkkeihin. Esim. NH T7000/Case IH Puma täydellinen asennussarja sähköisellä ilmankuivaimella

3 170 €


Laadukkaat Kvernelandin alkuperäisosat jälleenmyyjiltä sekä nettikaupasta http://shop.agritek.fi

AURAN OSAT Käännettävä kärki oikea/vasen pultteineen

Maapuoli pitkä

41,90 €

8,30 €

Siipi nro 28 oikea/vasen

Kiekkoleikkuri 18”

55,90 €

Vannas 14/16”, oikea/vasen

Hanhenjalkaterä 30 cm pultteineen

29,90 €

Ojasvarren kulutuslevy

159 €

Maapuoli lyhyt

34,30 €

37 €

Jousipakka HD täydellinen

309 €

KULTIVAATTORIN OSAT 24,90 €

Terä Turbo II pultteineen

11,90 €

Hintaetusi

-10 % Nyt öljyt viedään käsistä.

Laadukas uutuusöljy F1-mestareiden tekijältä.

Esimerkiksi Arbor MTF huippulaatuinen vaihteisto- ja hydrauliikkaöljy 20 l

56 € alv 0 %

62,90 € Öljytarjous voimassa 31.10.2017 asti. Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

21


Alkuperäiset CNH -suodattimet syyshuoltoihin nyt

-15 % Ambra- ja Akcela-öljyt tarjoushinnoin

Multi-G 200 l

Hy-Tran Ultraction 200 l

605 €

637 €

697,58 €

729,03 €

alv 0 %

alv 0 %

Varaosat jälleenmyyjiltä sekä nettikaupasta http://shop.agritek.fi Syyshuoltotarjous voimassa 31.10.2017 asti.

75 % koneiden vaurioista aiheutuu erilaisista epäpuhtauksista. Epäpuhtauksia ovat mm. noki, pöly ja vesi. 100 euron suodatin suojelee 100 000 euron koneen ja varmistaa sen toimintakyvyn kaikissa käyttöolosuhteissa. Alkuperäiset CNH-suodattimet on suunniteltu juuri Sinun koneesi tarpeisiin ja ne tarjoavat parhaan teknisen laadun, huipputason lianerotuskyvyn ja parhaan mahdollisen suojan koneellesi. Alkuperäinen suodatin on koneen paras ja halvin henkivakuutus!

PUREVAA PITOA

Norjassa valmistettu vaativiin olosuhteisiin Norjalainen Nosted Kjetting on maailmanlaajuisesti tunnettu ketjuvalmistaja, jonka Trygg-ketjut ovat huippulaatua. Ketjut valmistetaan erikoisteräksestä ja ne on karkaistu käyttötarkoitukseensa täydellisesti sopiviksi. Kattavasta tuotevalikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja.

Trygg-ketjut

Agritekin jälleenmyyjiltä: www.agritek.fi tai verkkokaupasta shop.agritek.fi

22

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.


MAAN KATTAVIN HUOLTOVERKOSTO PALVELUKSESSASI Kattavaa tukea vuosien kokemuksella Agritekilla on maan kattava harvinaisen laaja sopimushuoltajien verkosto. Monet heistä ovat työskennelleet Agritekin koneiden parissa vuosien ajan, ja suuren konekannan tuoma kokemus on vertaansa vailla harvinaisempiin merkkeihin verrattuna. Jatkuva koulutus ja uuden tekniikan omaksuminen ovat avainasemassa myös kokeneemmilla asentajilla.

Alavus Asikkala Askola Askola Aura Enontekiö Forssa Gottby Hamina Hankasalmi Honkajoki Honkajoki Huittinen Huittinen Hämeenlinna Iisalmi Iisalmi Ikaalinen Jalasjärvi Joensuu Joensuu Joroinen Joutsa Juupajoki Jyväskylä Jyväskylä Jämijärvi Kajaani Kannonkoski Karjaa Kauhajoki Kaustinen Keminmaa Kempele Kokemäki Kokkola Kouvola Kouvola Kouvola Kruunupyy Kruunupyy Kuortane Kurikka Lahti Lahti Lahti Laitila Lappeenranta Lappeenranta

Kimmon Konepaja Oy 040 540 2913 Myllytie Jari 0400 256 760 CN Keskus Oy 040 757 1407 Askolan Auto- Ja Konekorjaamo 0400 871 649 Auranmaan Konehuolto 0400 527 747 Joen Safari ja Kone T:mi 040 820 9308 Konehuolto P. Perälä 0400 885 499 Sjövalls Verkstad 0400 722 740 Metsäkylän Autometalli 0400 657 617 Raskaskonehuolto Siikki 0400 642 447 Konehuolto Jorma Yliluoma 044 563 1780 VV-Traktori 0400 266 412 Suomen Konehuolto 050 322 3353 Ahotaito Oy 040 589 8088 Hämeen Traktorihuolto Oy 03-6161 601 LH-Osa Oy 020 7439943 Niiralanniemen Konekorjaamo J Sonninen 040 506 1507 Konehuolto Kalevi Koivuniemi 050 5588799 T:mi Sami Takala 0500 286 552 LH-Osa Oy 020 7439960 Pule Korjauspalvelu Ky 0400 173 244 Konehuolto H. Loponen 017-571 861 Konekorjaamo ja -huolto Hauvala 0400 275 171 Välttilä Tero 0400 633501 KS Huoltopalvelu Oy 0400 918 542 Traktorihuolto A. Laitinen 0400 342 822 Konehuolto Markku Kujala 0400 331 104 Konehuolto Oikarinen Oy 020 712 0321 Korjauspalvelu Kauppinen 0400 203 337 Traktorihuolto-Traktorservice Löfberg 0400 201 970 Konehuolto A. Rantee Ky 040 528 3832 Traktori- Ja Konehuolto Hirvi Oy 040 535 7034 JNC-Servi Oy 0400 338 814 Haka-Traktori Oy 040 822 3876 Traktorihuolto J. Männikkö 0400 406 624 J Björklunds Maskinservice Ab 040 672 7517 Traktorihuolto Reino Rantanen 0400 252 616 Konehuolto L. Kemppinen 0400 552013 Tarmon Monitoimipaja 050 5454 812 Forsbacka Patrick 0400 261 398 J Björklunds Maskinservice Ab 050 548 9751 Kuortaneen Korjaus- ja Asennuspalvelu 06-525 7316 J. Hautamäki 040 552 0368 CN Keskus Oy 03-787 8782 Agriservice Finland 0500 941 387 Raskor 03-734 1940 Maatalouskonehuolto Sillantaka Oy 050 567 6533 Huolto-Särkkä Oy 0400 347 906 Konehuolto M. Helkala 0500 326 293

Lappeenranta Lievestuote Lohja Loimaa Loimaa Loimaa Mariehamn Masku Maxmo Mikkeli Niemisjärvi Nilsiä Nivala Nummela Nurmes Närpes Orivesi Paattinen Paattinen Parikkala Pello Pihtipudas Pirkkala Pori Pudasjärvi Pylkönmäki Pörtom Ranua Rauma Salo Salo Salo Sammatti Sastamala Sastamala Savonlinna Seinäjoki Seinäjoki Sodankylä Sotkamo Tarvasjoki Tenhola Toivala Tornio Turku Viitasaari Vikby Ylivieska Äänekoski

Lappeenrannan Työkonehuolto Oy Traktori- Ja Konehuolto Ari Hokkanen Konehuolto J. Heinonen Loimaan Koneko Ky Loimihuolto Oy NH Konehuolto Jouko Tuura Sigges Verkstad Konehuolto Veikko Äikäs Eklunds Traktorservice Ab Etukone Oy Konemyynti K Kauppinen Oy Syvärin Konehuolto Ky Eskolan Korjaamo Maskinservice B. Lindqvist Nurmeksen Konehuolto Ky Närpes Bilcentral Ay Konehuolto Tauno Ahonen Ky Auranmaan Huoltopalvelut Oy Konehuolto M Laine Auto- Ja Konekorjaus Kokkonen Ky Lakkapään Kone Ja Auto Oy Jaires Steel Oy Huoltopalvelu Tienari FA-Työkonehuolto Oy Koskitraktori Oy Konehuolto Alpo Kytönen Pörtom Maskinservice Team Takkisuo Ky Konehuolto J. Kartano Haapakorven Paja Hannu Lucenius Salon Konehuolto Oksanen Oy Konehuolto H. Alander Maatalouskonekorjaamo Hiedanniemi Tyrvään Autokorjaamo Ky Punkaharjun AM-Asennus Oy E-P:n Kone ja Tarvike Seinäjoen Konerengas Oy Huoltopalvelu M. Saraniemi Traktori- ja Konehuolto Vilmi Juho Aalteko Oy Per-Olof Friman T:mi LH-Osa Oy Lakkapää RL-Traktorikone Oy Viita-Kone Oy Ken-Trak Service Haka-Traktori Oy Konehuolto Pasi Saaristo

0400 660 542 0400 202 750 050 555 8654 0400 785 295 010 5045 120 0400 987 286 0400 229 245 0400 530 247 050 554 7907 0440 321 731 040 530 6253 0400 273 290 0400 283 606 050 522 1060 013-461 870 040 166 0200 040 526 1761 0400 527 747 044 0306 080 0500 803969 0400 292 071 040 845 9444 040 630 9020 0500 125 669 040 481 4711 0400 600 202 0500 560 974 040 529 0264 044 533 4498 0500 346 822 0400 225 638 0400 533 405 045-6307010 0500 755 994 0400 231 638 0207 434 840 06-428 9000 06-414 7450 0400 846 718 040 520 3778 0400 647 110 0400 472 281 020 743 9930 020 747 9020 020 746 6705 014-573 115 050 554 7907 044 774 3017 040 583 1128

Tarkemmat yhteystiedot ja koko verkoston kartta netissä:

www.agritek.fi http://map.karttapalvelut.fi/agritek Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

23


TYÖK O EDUL LISIN NER AHOI EHDO IN TUS Lisätie dot m yyjält äsi.

ROVANIEMI

YLITORNIO

TORNIO

OULU

YLIVIESKA KAJAANI KOKKOLA IISALMI VAASA VIITASAARI

SEINÄJOKI P SEINÄJOKI E

KUOPIO

LAPPFJÄRD

JOENSUU

NIEMISJÄRVI

HONKAJOKI

JYVÄSKYLÄ SAVONLINNA

PORI

MIKKELI

TAMPERE HUITTINEN

LAPPEENRANTA HÄMEENLINNA

LAHTI KOUVOLA

LOIMAA NUMMELA

TURKU

SOMERO

HONKAJOKI: VV-Traktori, Jukka Vanhahonko 040 300 8504 (Case IH, NH, työkoneet) Heinolan Auto ja Traktori 02-528 5033 (varaosat) HUITTINEN: Loimitraktori, Seppo Lindstén 0400 863 359 (Case IH, työkoneet) Suomen Konehuolto 050 322 3353 (varaosat) HÄMEENLINNA: Hämeen Traktori, Olli Räsänen 0400 483 902 (NH, työkoneet) Hämeen Traktorihuolto 03-616 1601 (varaosat) IISALMI: LH-Osa, Hannu Ryhänen 0400 173 787 (NH, työkoneet) Jouni Kämäräinen 0400 651 502 (Case IH, työkoneet) / 020-743 9943 (varaosat) JOENSUU: LH-Osa, Lassi Turunen 040 521 6066 (NH, työkoneet) / varaosat 020 743 9960 JYVÄSKYLÄ: Viita-Kone, Tuukka Kauppinen 0400 625 611 (Case IH, työkoneet) Matti Lahtinen 0400 164 716 (työkoneet) / Jyväs-Maatalous 0400 164 715 (varaosat) KAJAANI: Konehuolto Oikarinen 020 712 0324 (varaosat) KEMIÖ: SSO Maatalous, Claus Blomberg 044 7705 466 (Case IH, työkoneet) KOKKOLA: Inter-Tractor, Jimmy Granlund 0400 663 930 (NH, työkoneet) Krister Backlund 0500 234 310 (Case IH, työkoneet) / Inter-Osat 050-350 0686 (varaosat) KOUVOLA: SGN Agricenter, Heikki Ellilä 040 900 9537 (NH, työkoneet) Marko Olli 044 299 9788 (Case IH, työkoneet) / 044 704 8211 (varaosat) KUOPIO: LH-Osa, Raimo Niiranen 040 486 2004 (NH, työkoneet) Mika Launonen 0400 361 733 (Case IH, työkoneet) / 020 743 9930 (varaosat) LAHTI: CN Keskus 050 597 3737 (varaosat) / Raskor 03-734 1940 (varaosat) LAPPFJÄRD: Rosenbacks Butik, Nicklas Träskvik (työkoneet) 040 711 2062 LAPPEENRANTA: Kaakon Maatalous 044 780 4340 (varaosat) LOIMAA: Loimitraktori, Timo Hulmi 0400 126 869 (NH, työkoneet) Seppo Lindstén (Case IH, työkoneet) 0400 863 359 / Loimihuolto 010 504 5122 (varaosat) MARIEHAMN: Sigges Verkstad, Fredrik Lindeman 045 731 34 245 / 018-22 254 (varaosat) MIKKELI-SAVONLINNA: Etukone, Matti Gröhn 0440 321 761 (Case IH, työkoneet) / Raino Kinnunen 0440 321 779 (työkoneet) Eero Immonen 0440 321 732 (NH, työkoneet) / varaosat 0440 321 730 NIEMISJÄRVI: Konemyynti Kari Kauppinen 0500 343 515 (NH, työkoneet) 014-845 540 (varaosat) NUMMELA: SSO Maatalous, Janne Norva 044 770 5511 (NH, työkoneet) / 044 770 5797 (varaosat) OULU: Haka-Traktori, Ari Salmela 0400 872 550 (NH, työkoneet) / Kalle Piirainen 040 779 1454 (Case IH, työkoneet) / 0400 209 184 (varaosat) PORI: VV-Traktori Jukka Vanhahonko 040 300 8504 (Case IH, NH, työkoneet) 02-529 9333 (varaosat) PORVOO: CN Keskus, 040 482 8920 (varaosat) ROVANIEMI: Lakkapää, Ari Puhakka 050 403 0055 (työkoneet) / 050 410 6793 (varaosat) SALO: SSO Maatalous, Janne Tuominen 044 770 5462 (Case IH, työkoneet) Markus Junnila 044 770 5500 (NH, työkoneet) / 044 770 5517 (varaosat) SEINÄJOKI E: E-P:n Kone ja Tarvike, Seppo Rajahalme 0400 366 252 (NH, työkoneet) Timo Rajahalme 0400 260 047 (NH, työkoneet) / 06-4289 000 (varaosat) SEINÄJOKI P: Seinäjoen Konerengas, Antti Paavola 0400 365 224 (NH, työkoneet) Jukka Holappa 040 500 8164 (NH, työkoneet) Isto Kumpu-Huhtala 040 739 6000 (Case IH, työkoneet) / 06-421 7450 (varaosat) SOMERO: SSO Maatalous, Mikko Kuusvuori 044 770 5193 (NH, työkoneet) TAMPERE: Konehuolto Tienari 050 595 0778 (varaosat) TORNIO: Lakkapää, Petri Ojala 040 865 1243 (traktorit) / Matti Mustajärvi 0500 697 564 (työkoneet) Kari Yliheikkilä 050 340 2216 (työkoneet) / 050 410 6793 (varaosat) TURKU: RL-Traktorikone, Juha Lindvall (NH, työkoneet) 0400 523 493 Mika Tuominen (Case IH, työkoneet) / 020 746 6704 (varaosat) VAASA: Inter-Tractor, Dan Högström 0500 165 690 VIITASAARI: Viita-Kone, Ossi Leskinen 0400 243 036 (NH, työkoneet) Tuukka Kauppinen 0400 625 611 (Case IH, työkoneet) / 050 376 5957 (varaosat) YLITORNIO: Lakkapää, Kari Yliheikkilä 050 340 2216 (työkoneet) / 050 410 6793 (varaosat) YLIVIESKA: Haka-Traktori, Miika Kangaskorte 040 832 0300 (Case IH, työkoneet) Kalle Piirainen 040 779 1454 (NH, työkoneet) / 040 843 6829 (varaosat)

PORVOO

SALO MARIEHAMN

KEMIÖ

www.facebook.com/agritek

KAIKKI KONEET MAATALOUTEEN SAMAN KATON ALTA.

W W W. AG R I T E K . F I

Agritek - Työkoneliite syksy 2017