Page 1

7 1 0 2 T Ä KEV

up a k e n o K

an

K K Y

U J T E K ÖS


Aurat

Kverneland-aurojen kulutuskestävyys

on omaa luokkaansa

KVERNELAND EO EO, se On-Land paluuaura. Sänkikynnössä on omat etunsa. Onko EO:lle vertaista?

150S-4 paluuaura

16 380 €

Suositushinta 18 481 €

KVERNELAND ES

KVERNELAND 150S-4-STEPWISE

Säädettävissä hyvin erityyppisille maalajeille ja traktoreille. Automaattinen rungon kavennus mahdollistaa helpon kääntämisen päisteajossa. ES-aurassa on erittäin pieni nostotehon tarve.

Katso vakiovarusteita! Kiekot, 320 mm tukipyörä, hydraulinen tukipyörän vaimennin, myös uusilla muovisiivillä!

50 40 30 20 10 0 0

10

20

30

40

50

60

70

80

90

KVERNELAND AB / AD SARKA-AURAT

KVERNELAND PG / PB PUOLIHINATTAVAT

SIIPI 28 JA UUSI MUOVISIIPI 34

Vahva ja kestävä aura, usein käytetty myös maailmanmestaruuskynnöissä. Suositeltava kohtuullisen pienille tiloille. AB:ssa on manuaalinen työleveyden säätö ja AD:ssa täysi Variomat.

Keskellä oleva pyörä mahdollistaa kapeat päisteet ja kyntämisen aitojen ja ojien vierestä. PB:n takapyörärakenne tuo erinomaisen painonjakauman traktorin takapyörälle ja tekee aurasta stabiilin märissä olosuhteissa.

Markkinoiden johtava terässiipi 28 on saanut rinnalleen pitkän Twister-tyyppisen muovisiiven nro. 34. Siivet 28 & 34 siirtävät maata kauaksi ja paljastavat leveän vaonpohjan. Näin jopa 710 mm renkaat mahtuvat kyntövakoon tallaamatta edellistä viilua. Molemmilla siivillä on sama ainutlaatuinen kyntöjälki ja uskomattoman pieni vetotehon tarve!

2

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

100


s Muokkau

Sänki murskaksi

ja maata mustaksi

KVERNELAND QUALIDISC FARMER

Qualidisc Farmer 3,0

Kverneland Qualidisc -lautasmuokkaimissa on 2-rivinen kuulalaakerointi ja 5-huulitiiviste laakerin suojana. Kartiomaisten, lämpökäsiteltyjen lautasten työskentelykulma ei muutu vuosienkaan päästä. Ripustuksen mitoitus aivan jotain omaa luokkaansa. Laakeroinnissa 2 vuoden takuu. Jyränä vaikkapa suosittu ActiFlex.

m

14 572 €

m CLC PRO Classic 3,0

FHP 250 Plus

13 594 €

8 290295€€

Suositushinta 9

KVERNELAND CLC PRO CLASSIC

KVERNELAND FHP 250 PLUS

CLC Pro Classic -kultivaattori. Kvernelandin auroista tuttu lämpökäsittelyosaaminen näkyy kaikesta! Valitse vaikka samat kärjet kuin auroissa!

Nyt uudet normit piennarmurskaimelle. Huikea kierrosluku, rakenteellinen vahvuus ja leikkaavien terien määrä ei jätä ketään kylmäksi.

FXF 560

22 050 €

100

KVERNELAND FXF Taittuva FXF-kesantomurskain suurille pinta-aloille ammattilaisten rakenteilla. Tehonsieto 190 hv, kompakti rakenne, itsekeskittävä japanilainen huippulaakerointi, kulutuspalat liukujalaksissa, kunnon vastaterät, automaattinen hihnankiristys ja kierrosluvut aivan jostain omilta lukemilta. Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

3


Lannoit pintalevteen ittimet

Säästä lannoitekuluissa jopa 10 % vuosittain

- levitä Kverneland GEOspreadilla

CL GEOspread 1100

9 995 €

Suositushinta 11 816 €

KVERNELAND EXACTA TL GEOSPREAD Exacta TL GEOspread tarjoaa levitykseen maksimaalisen tarkkuuden. Sähköisten karamoottorien avulla pudotuskohtaa voidaan muuttaa automaattisesti niin, että levityskuvio voidaan jakaa 2 m leveisiin lohkoihin. Tämän ansiosta työleveyttä voidaan säätää erittäin nopeasti ja tarkasti vain hipaisemalla ISOBUS-terminaalia. Tämä tarkoittaa fiksua, tehokasta ja helppoa työskentelyä. Exacta TL GEOspreadin perusominaisuudet ovat samat kuin Exacta TL -koneessa.

iXter A 1200l, HOSA 15m

15 950 € Suositushinta 18 156 €

Kverneland iXter A -ruiskussa on aina valmius lohkoautomatiikalle! Säästä kasvinsuojeluaineissa.

4

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

CENTREFLOW-PERIAATE Nimitys CentreFlow kuvaa Kvernelandlevitysjärjestelmää. Lannoiterakeet ovat jo voimakkaassa pyörivässä liikkeessä, kun ne saavuttavat levityssiivet. Tämä saa aikaan alkukiihdytyksen, joka estää lannoiterakeiden sirpaloitumisen levityssiivissä ja pitää yllä lannoitteen tai levitettävän materiaalin levitysominaisuudet. CentreFlow-periaate varmistaa tarkan ja yhtenäisen levityskuvion jopa rinneolosuhteissa.

Starguide IV lohkoautomatiikka iXter A -ruiskuun

NYT 2 500 € Suositushinta 3 048 €


Kvernel -kasvinsand uoje

lu

ENFO VAKIONA KAIKISSA RUISKUISSA

ENVIRONMENTAL FOCUS 1

ENVIRONMENTAL FOCUS 2

Ruiskun linjaston esitäyttö ennen ruiskutuksen aloittamista

Ruiskun linjaston huuhtelu ruiskutuksen jälkeen

IXCLEAN: JOKAINEN LITRA MERKITSEE Kaikissa Kverneland-ruiskuissa EasySet-hallinta vakiona.

iXflow Jatkuva iXflow-kierto ruiskulohkoihin. Ruiskutuksen aikana lohkoihin syötetään nestettä molemmista päistä. Suuttimet aukaistaan paineilmalla. Muulloin on käytössä jatkuva kierto.

iXclean Comfort automaattisella imuventtiilillä

Boom Guide Puomiston automaattinen korkeuden hallinta sisältää päistenostoautomatiikan. Comfortvarustelussa 2 anturia, ohjaus symmetrisesti. Pro-tasolla 3 anturia, ohjaa täysin koko leveydeltä.

iXclean Pro automaattisella imu- ja paineventtiilillä. Ruiskun kolmivaiheisen huuhtelun jälkeen säiliössä on jäljellä minimimäärä nestettä.

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

5


Kverneland Accord on valmistanut

yli 80 000 kylvökonetta

Kverneland u-drill Plus 6,0 m kylvölannoitin Katsot voittajaa!

Markkinoiden helpoin kiertokoe uudella ELDOS syöttölaitteella! Vaihda syöttörulla ja kylvösiemen ilman työkaluja muutamassa minuutissa. ts-drill 4m

28 950 €

UUSI KVERNELAND TIGER PRO

KVERNELAND TS-DRILL KYLVÖKONE

Kverneland Tiger -äesmallisto kasvaa kansainvälisillä markkinoilla. Markkinoiden järein etulata 12x80 mm, suurien pinta-alojen salaisuus KV Tiger -piikki sekä Field Control työsyvyyden säätö muistisylinterillä ovat täyttä tavaraa premium-äkeen ostajalle. Työleveydet 11 m saakka. Piikkiakseleita jopa 9 kpl ja piikkiväli aina 6,5 cm saakka.

Kustannustehokas vaihtoehto! Uskomaton teho ja kylvö onnistuu vielä extremeolosuhteissakin. Merkkarit, kuohkeuttajat, hydraulinen etulata tai vaikka ISOBUS! Mistä vetoa?

852 paalisilppuri

15 903 €

KVERNELAND 852 -PAALISILPPURI Paalisilppureitakin on moneen junaan! Tiedätkö miksi?

6

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.


Niittomiehen vermeet! UUTUUS! KVERNELAND 3336MT Täysin uusi 3336MT nostolaitekiinnitteinen niittomurskain yhdessä 3636FT etuniittomurskaimen kanssa takaa täyden 7 m työleveyden ralliautoista tutulla Race Suspension -kevennyksellä, jollaista ei ole olemassakaan. Takakoneen hydraulisen sivusiirron ansiosta niittoleveys voidaan optimoida aivan täyteen maksimiin kaarreajossa! Ammattilaisen huippupakkaus!

ACT PÖYHIN 8452 COMP

Käsittämättömään kampanjahintaan

6 170 €

NYT 5 590 € Suositushinta 6 845

KVERNELAND 8452 -PÖYHIN Pöyhimien kysyntä on herännyt jälleen. Pöyhimisellä säädetään korjuuajankohtaa ja parannetaan rehun tasalaatuisuutta.

2832FS karhottava

KVERNELAND 9584 PRO

Kverneland 9584 Pro suorastaan järjestelee rehun korjuukonetta varten. Keskelle karhottavissa huoltovapaat öljykylpyvaihteet ja hydraulinen työleveys. Aktiivipyörät ja 2-pistekiinnitys mahdollistavat lähes 90 asteen käännökset.

11 490933€€

Suositushinta 12

KVERNELAND 2832FS

KVERNELAND 3600 -SARJA

Elä tallaa! Ainoa oikeasti karhottava etuniittokone, tehokkaasti ja edullisesti!

Etuniittomurskain 3-ulotteisella maanpinnan seurantamekanismilla, 3,2 tai 3,6 m työleveyksillä. Murskaus SemiSwing-teräspiikein.

KVERNELAND 4300 -SARJA 4336 CT on ainoa niittomurskain, jossa palkille on oma jousto kevennysrungon lisäksi. Kone myötäilee peltoa pehmeän sivistyneesti ja niittojälki on erinomainen. Mainetta niittänyt niittopalkki on parhaimmillaan kivi-kanto-Suomen vaikeissa olosuhteissa. Murskain on ainutlaatuinen Semi-Swing puolikiintein terässormin. Ei parempaa olekaan!

KVERNELAND 2624M -NIITTOKONE Pienestä asti paras Kveneland-niittopalkki. Paras niittojälki, voimansiirto ja öljytilavuus. Tästä se lähtee!

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

7


Tiedätkö miksi Siloking on Saksan markkinajohtaja? Maidon, tai lihan hintaa ei voi itse nostaa, mutta helppoudella, tarkkuudella ja optimoinnilla lehmä maksaa enemmän takaisin! Isokokoinen oikein muotoiltu hitaasti pyörivä sekoitusruuvi hellävaraiseen sekoitukseen, säilytä tehollinen kuitu rehussa!

Perusrunko järeää putkiprofiilia, jonka päällä apurunko vaaka-antureita varten. Rungon tulee kestää vuosien patina, jotta vaaka pysyy aina tarkkana.

8

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

Sekoitukseen optimoitu säiliön muotoilu, pystysuunnassa taivuteltu säiliön seinämä ja säiliön kokoon mitoitettu sekoitusruuvi takaavat parhaan sekoituksen, lyhyen sekoitusajan, matalan kulumisen ja lehmän kannalta paraslaatuisen ruokinnan.

Maailman järein kulmavaihde 4:llä planeettapyörällä - vain Siloking pystyy tähän.


Joskin on aina ennakkomyynnissä,

kun vain tilaat ajoissa! UUTUUS!

JOSKIN VOLUMETRA Täysin uusi vaunumalli Suomeen kevääksi. Kevyempi, matala painopiste, hydraulinen akselisto sekä entistä suuremmat pyörät.

Siroko 9 m3

Modulo 10000

25 955 €

28 160 €

Siroko 12 m3 Siroko 9 m3

33 850 €

Joskin Siroko on jokaisen karjatilan kuivalantavaunu. Täysin kuumasinkitty rakenne ja monokokkirakenne takaa arvon säilymisen pisimpään.

Joskin Tornado3 nostaa kuivalantavaunujen standardit uusille lukemille. Vertaa pystykelojen voimansiirtoa, pyörimisnopeuksia ja halkaisijaa.

Joskin Modulo. Jokaisen maatilan lietevaunu pumppukuormaajalla tai ilman.

Modulo 12000 keskipakopumpulla

30 569 €

Joskin Modulo 12000. Suomalaisittain paljon käytetty levitysvaunu keskipakopumpulla ja kolmen vuoden takuulla (1+2 vuotta).

Joskin Cargo vaihtolavarungon päälle saa kuivalantamoduulin, kippilavan, rehukontin, lietesäiliön tai Drakkar-monitoimikontin. Myös vaaka ja automaattinen voitelujärjestelmä ovat saatavilla.

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

9


e va s t a K tule

n e e t isuu


Luxxum 100 Luxxum 110 Luxxum 120

Suurin teho hv 99 107 117

Suurin vääntö Nm 430 468 491

Ainutlaatuinen mallisto, vahvasti varusteltu, monipuolinen taideteos Luxxum-mallisto edustaa tehoiltaan, käytettävyydeltään ja varusteiltaan markkinoiden ehdotonta huippua. Uusi 32/32-nopeuksinen vaihteisto mahdollistaa vaihteistoautomatiikan käytön, mikä on totuttu näkemään vain selvästi suuremmissa traktoreissa. Etukuormainkäyttö on tunnetusti raskasta traktorille, Luxxumin suunnittelussa tämä on otettu vahvasti huomioon. Lukuisat ominaisuudet, kuten järeä etuakseli ja kuormantunteva hydrauliikka 80 tai 100 litraa/min osoittavat, miten tämä traktori sopii loistavasti mm. raskaan sarjan etukuormainkoneeksi.

Maxxum 115 Kampanjamalli Maxxum 135 Kampanjamalli Maxxum 145 Maxxum 150

Sylinterimäärä 4 4 4 6

Suurin teho 131 155 160 165

Suurin teho lisäteholla 145 169 175 175

Vääntö maks. Nm 590 700 700 740

Ylivertainen mallisto, ylivoimaista tehoa, ainutlaatuista työntuottavuutta Vakiomallin Maxxum on malliston edullisin versio, mutta sisältää runsaasti nykyaikaisia ominaisuuksia, jotka jättävät muut varjoonsa. Maxxumissa on 16x16 4-portainen Powershift-vaihteisto, laadukas ohjaamo ja tehokas hydrauliikka. Maxxum Multicontroller nostaa traktorisi aivan uudelle tasolle. Case IH Multicontroller -hallinnan ansiosta traktorin kaikki toiminnot ovat sormenpäiden ulottuvilla. Monitoimikahvasta sujuvat sormen painalluksella vaihteiden vaihtaminen, suunnanvaihto, moottorin kierrosten valinta ja hydrauliikan sekä nostolaitteen käyttö.

Suurin teho Puma 150 Puma 165 Kampanjamalli Puma 185 Puma 200 Puma 220 Kampanjamalli Puma 240

165 180 200 220 240 260

Suurin teho lisäteholla 190 210 225 245 260 270

Vääntö maks. Nm 805 875 940 1035 1100 1160

Legendaarinen mallisto, ylivoimainen suoritukyky, sitkeä vääntäjä Puma FPS-täysPowerShift -vaihteisto on erittäin tehokas voimansiirtäjä, mikä 6,7 l 6-sylinterinen moottorin kanssa antaa käyttäjälleen valtavat tehot ja markkinoiden parhaat vääntöominaisuudet. Vaihteisto sisältää automatiikat sekä peltoajoon että maantiekuljetuksiin. Vaihteisto vapauttaa kuskin vaihteiden vaihdosta valiten automaattisesti kuhunkin tilanteeseen sopivan vaihteen. Laajat varustevaihtoehdot ja mm. hydrauliikan suorituskyky tekee Pumasta parhaan vaihtoehdon kaikkiin käyttötarpeisiin. CVX-vaihteistojen kuningas on markkinoiden edistyksellisin portaaton vaihteisto tarjoten loistavan polttoainetalouden ja helppokäyttöisyyden sekä erittäin miellyttävän ajettavuuden. Liikkeelle päästään yksinkertaisesti ajokahvaa eteenpäin työntämällä, mikä vapauttaa kuskin kytkimen käytöstä. Ajokahvan ollessa taakse vedettynä, kone seisoo paikoillaan, vaikka oltaisiin mäenrinteessä. Kolme nopeusmuistia takaa koneen joustavan käytön ja työn tehokkuuden. Case IH on ollut yksi portaattomien vaihteistojen kehittämisen pioneereista, ja pitkän linjan kokemuksen voikin itse kokea, kun astuu Case IH:n hyttiin ja lähtee liikkeelle.


farmiforest.fi

NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ!

KEVÄÄN METSÄKONE-EN

NYT KÄYNN

KOTIMAISTA LAATUA METSÄNHOITOON FARMI SMART FT10-CR46 METSÄYHDISTELMÄ CR46-S230 SYKEHARVESTERIKUORMAIN PAKETTI Valmis kuormain/kaatopää ratkaisu ensiharvennuksille ja polttopuun tekoon. Kuormaajassa energiakourakäyttöön suunniteltu hydrauliikka. 7,0 m kuormain 3-pistekiinnityksellä jossa puominjatke/ letkuohjainvarustus. Sykeharvesteri 23 cm giljotiinikatkaisulla tai 30 cm sahakatkaisulla. Ei lisähydrauliikkaa/sähköjä, toimii koura auki/ kiinni venttiilillä.

Kestävä monikäyttöinen metsäyhdistelmä 10-tonnin kuormatilaluokkaan. 4,6-tonnimetrin kuormain 7 metrin ulottuvuudella. Energiakourakäyttöön sopiva hydrauliikka sekä saatavilla harvesterikäyttöön soveltuva puomin jatke ja letkusuojaus. Kuormain tukijalkoineen irroitettavissa kolmipistekiinnitykseen. Kolmen vuoden runko- ja puomisto-takuu yksityiskäytössä.

alk. 18 702 € (alv 0%)

alk. 17 218 € (alv 0%)

2 137 € (alv 0%)

1 803 € (alv 0%)

US

UUTU

FARMI SMART VINSSIT: JL351P/JL501: luotettavat, varmatoimiset 3,5 t ja 5,0 t traktorikäyttöiset perusvinssit vaativaankin harrastekäyttöön. EV300: hydraulinen 3,0 t etuvinssi traktorin keulalle. Toimii myös etupainona ja pelastusvinssinä.

Hakkuu

Juontaminen

K

SMART-VAUNUT FT9 FT10

P

1 815 € (alv 0%)

Smart Choices - Since 1962 410x280_v14.indd 1

KAATOPÄÄT K240 E240 S230

P


NE-ENNAKKOMYYNTI

NNISSÄ

n

1.4. saakka MYYNTI: Agritekin jälleenmyyjät www.agritek.fi

FARMI SMART FT9-CR40 METSÄYHDISTELMÄ

FARMI PROFI CH27 HAKKURIT:

Ketterä ja kestävä valinta monipuoliseen metsänhoitoon 9- tonnin kuormatilaluokkaan. 4-tonnimetrin kuormain 6,7 metrin ulottuvuudella. Energiakourakäyttöön sopiva hydrauliikka. Riipukejarru ja 021 koura vakiona. Kuormain tukijalkoineen irroitettavissa kolmipistekiinnitykseen. Kolmen vuoden runko- ja puomisto-takuu yksityiskäytössä.

Runkohalkaisijaltaan max. 270 mm puuta hakettavat CH27 hakkurit ovat turvallisia, vankkarakenteisia ja erittäin puhdasta- ja tasalaatuista haketta tuottavia. Hydraulisyöttö kahdella rullalla sekä no-stress vakiona kaikissa malleissa. Syöttötapoja on valittavissa kolme: ketjukuljetin (ACC), rullasyöttö (ACR) ja käsisyöttö (DMR).

US

UUTU

alk. 13 952 € (alv 0%)

US

UUTU

alk. 12 823 € (alv 0%)

FARMI PROFI CH381 HFC HAKKURI

1 895 € (alv 0%)

Runkohalkaisijaltaan max. 380 mm puuta hakettava CH381 hakkuri. Energiatehokas hydrauliikkajärjestelmä ls-pumpulla joka mahdollistaa syöttönopeuden tarkan säädön.

FARMI SMART CH100F HAKKURI Tehokas pihahakkuri kevättöihin. Runkohalkaisijaltaan max. 100 mm oksat, risut, latvukset tai rungot.

Kuljetus

Kuormaus

PROFI-VAUNUT VARIO 101 VARIO 121 PROFDRIVE 12

SMART-KUORMAIMET CR40 CR46

40 000 € (alv 0%)

Haketus

PROFI-KUORMAIMET CR45 CR58 CR61 CR80 23.2.2017 14:39:16


NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ!

14

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.


Weckman - Suomalaista laatua,

markkinajohtaja Norjassa!

WS 130M KEVYT MAANSIIRTOVAUNU

WS 130 YLEISVAUNU

NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ! • Kotimaisuusaste yli 75 % • Symmetrinen Hiipivä Teli • Robottihitsattu teliakselisto • Robottihitsausta vuodesta 1986 lähtien • Dumpperien lavat 100 % SSAB hardoxia • Vaunun runko ja lavajuoksut putkiprofiilia WS 130 PAALIVAUNU

WS 180 D3 MAANSIIRTOVAUNU

WS 150M KEVYT MAANSIIRTOVAUNU VILJAKASETILLA

WS 150M KEVYT MAANSIIRTOVAUNU

WS 170K KORKEALAITANIEN MAATALOUSVAUNU

WS 150D3 MAANSIIRTOVAUNU 15TN

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

15


UUDET T5- JA T6-TRAKTORIT Entistä vahvempi vaihtoehto.

Uudet New Holland -mallistot on suunniteltu kuuntelemalla tarkasti eri tyyppisiä asiakkaita. Jos olet halunnut lisää tehoa, niin nyt sitä on tarjolla. Jos tarvitset kykyä käsitellä raskaampi kuormia, niin se onnistuu. Jos vaadit Business Class -mukavuutta, niin myös sitä on tarjolla. Nouse sisään ja katso ympärillesi. Tarvitsetko ulkomitoiltaan kompaktin traktorin, joka soveltuu ahtaisiinkin paikkoihin ja tiukkoihin käännöksiin? Sekin onnistuu. Vaaditko monipuolisuutta ja joustavuutta moneen työhön? New Holland T5- ja T6-traktoreilta kaikki sujuu. Eikä varmasti haittaa, että uusi New Holland on huomiota herättävän upean näköinen ulkomuodoltaan. Uusi upea New Holland -muotoilu todella kääntää katseet. Tunnusomaiset piirteet kuten kissamaiset valot ja virtaviivaiset ilmanottoaukot tekevät traktorista ajattoman hyvän näköisen.


Malli

Sylinteri- Suurin teho määrä

T6.125 4

hv

Suurin teho

Akseliväli Vääntö

lisäteholla hv

125

-

mm

max Nm

2642 528

T6.145 4

125

145

2642 590

T6.155 4

135

155

2642 637

T6.165 4

145

169

2642 700

T6.175 4

155

175

2642 700

T6.180 6

159

175

2642 740

T6-mallisto: 6 mallia valintasi mukaan T6-mallisto koostuu kuudesta eri teholuokasta, Voit valita Electro Command™ Powershift -vaihteiston, joka on saatavana kautta linjan koko mallistoon, tai vaihtoehtoisena portaattoman Auto Command™ -vaihteiston 4-sylinterisiin malleihin. Myös varustetasoja on useita hyvin varustellusta vakiomallista lähtien ja päätyen huipputason 50 km/h Deluxe -versioon. Ylivertaista mukavuutta. T6-traktoreissa on on markkinoiden parhaat istuimet vakiovarustena ja lisävarusteena laaja valikoima ennen kokematonta mukavuutta tuovia erikoisistuimia. Huipulla lämmitetty ja ilmastoitu ja Auto Comfort™ -istuin nahkaverhoiltuna. Lyömätöntä monipuolisuutta. Runsas vakiovarustelun taso ja laaja valikoima lisävarusteita tekevät T6-traktorista monipuolisimman vaihtoehdon yhtä lailla pellolle kuin maantielle.

Auto Command on aatelia Auto Command -vaihteisto edustaa vaihteistotekniikan ehdotonta kärkeä. Ajaminen on uskomattoman helppoa, ja liikkeelle päästään yksinkertaisesti vipua liikuttamalla tai ajopoljinta painamalla. Kolmeen nopeusmuistiin voi asettaa mitkä tahansa ajonopeudet välillä 20 m/h ja 50 km/h. Automatiikan ansiosta kuljettajan ei tarvitse puuttua vaihteiston toimintaan mitenkään alueen vaihdoista puhumattakaan.

T5-mallisto: 3 mallia ja runsaasti mahdollisuuksia T5-mallistolle on ominaista huipputason teho-paino-suhde ja soveltuvuus uskomattoman laajasti erilaisiin tehtäviin. T5 on kotonaan niin pellolla, maantiellä kuin talousrakennuksissa ja pihatöissä. Sen voi käden käänteessä valjastaa yhtä lailla kiinteistön hoitoon ja erikoisviljelyyn. Electro Command™ -vaiheistosta lötyy helposti ja tarkasti oikea ajonopeus juuri käsillä olevaan tehtävään. Kun otetaan vielä huomioon hyvä teho-paino-suhde ja monipuoliset varusteet, niin koossa on tehopaketti työhön kuin työhön.

Malli Nimellisteho Akseliväli Vääntö hv mm Nm T5.100 99

2380

430

T5.110 107

2380

468

T5.120 117

2380

491

Suunniteltu etukuormainta varten New Holland -traktoreissa on lyömättömät ominaisuudet tuottavaa etukuormainkäyttöä varten. Avainasiana on hydrauliikan tehokkuus, kuormain liikkuu ripeästi moottorin kierroksista riippumatta. Esteetön näkyvyys joka suuntaan on kuormaimen käytön sujuvuudessa ainutlaatuista. T5 ja T6-traktorit on varustettu kattoikkunalla, joten työvälineelle näkee hyvin myös aisat ylös nostettuna. Myös muita ominaisuuksia sujuvaan kuormainkäyttöön riittää kompaktin ketterästä rakentesta alkaen.


Alkuperäinen

tulee edullisemmaksi! Alkuperäiset Case IH ja New Holland -varaosat ovat samoja, joita valmistaja on koneessasi alun perin käyttänyt. Ne sopivat paikalleen varmasti ja varmistavat koneen toiminnan tosipaikan tullen. Ostaessasi alkuperäisen varaosan voit olla varma siitä, että osa toimii niin kuin valmistaja on sen suunnitellut. Vertaa hintaa ja laatua ja tee järkevä päätös - luota alkuperäiseen osaan.

20

F Kytkinlevy, Ford 10-/100-/40-sarja (82011593)

Vetolevy TM/T6000/T7000 (87542609)

Starttimoottori M/60-sarja (84214802)

173,40 €

412,70 €

194,70 €

Vesipumppu TM/MXM (87384588)

Vesipumppu TS100-115 (87800714)

Vesipumppu Cummins Case 5100-sarja (J286278)

Polttoaineen siirtopumppu L/TL (504090935)

Painekatkaisija JXU/TLA (82036588)

196,30 €

164,20 €

66,10 €

33,00 €

12,30 €

Moottorin lämpötila -anturi TD/TL (4171667)

Konepellin kaasujousi 60-sarja/TM (82019392)

Oven kaasujousi TM/MXM (82027922)

Oven kahva TL/TS/TM (82019604)

Peilin varsi T6000/T7000, Puma (84398575)

11,70 €

52,70 €

15,30 €

39,00 €

97,40 €

Ilmansuodatin ulompi Fiat 115-90 (1930174)

Ilmansuodatin ulompi TD/L/TL (1930605)

Polttoainesuodatin TLA/TS/MXU/Maxxum (84565884)

Polttoainesuodatin TSA/T6000/T7000 (84170818)

Spraymaali Case XL Red (1094192R91)

55,50 €

52,10 €

17,20 €

16,10 €

7,60 €

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.


Hintaetusi

Laadukas uutuusöljy F1-mestareiden tekijältä.

-10 % Nyt öljyt viedään käsistä.

Öljytarjous voimassa 31.3.2017 asti.

Laadukkaat Kvernelandalkuperäisvaraosat järkihintaan!

Niittokoneen terälaput Terälappu oikea 126 mm

1,50 €

Terälappu vasen 126mm

1,50 €

Auran osat Käännettävä kärki oikea

7,90 €

Käännettävä kärki vasen Terälappu ”V” 128 mm

2,50 €

Terälappu SuperCut 131 mm

7,90 €

Maapuoli lyhyt

Vannas 16”, oikea

37,10 €

37,50 €

Maapuoli pitkä

Vannas 16”, vasen

46,10 €

37,50 €

2,50 €

Kiekkoleikkuri 18” Teränpulttisarja 25 kpl

68,20 €

65,00 € Varaosat jälleenmyyjiltä sekä nettikaupasta http://shop.agritek.fi

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

21


Koneet iskuun ennen kevään kiireitä.

Toimi nyt!

Alkuperäiset CNH-suodattimet keväthuoltoihin nyt

-15 %

Ambra- ja Akcela-öljyt tarjoushinnoin

Tarkista samalla myös etukuormaimen kunto. Kysy etukuormaimen kuntotarkistusta jälleenmyyjältäsi. Keväthuoltotarjous voimassa 31.3.2017 asti.

22

Kaikki hinnat alv 0 %. Ilman rahtikuluja.

75 % koneiden vaurioista aiheutuu erilaisista epäpuhtauksista. Epäpuhtauksia ovat mm. noki, pöly ja vesi. 100 euron suodatin suojelee 100 000 euron koneen ja varmistaa sen toimintakyvyn kaikissa käyttöolosuhteissa. Alkuperäiset CNH-suodattimet on suunniteltu juuri Sinun koneesi tarpeisiin ja ne tarjoavat parhaan teknisen laadun, huipputason lianerotuskyvyn ja parhaan mahdollisen suojan koneellesi. Alkuperäinen suodatin on koneen paras ja halvin henkivakuutus!

Varmista ongelmaton startti kevään kiireisiin Alkuperäiset Triman tappi-ja puslasarjat nyt

-10 %

EXIDE 12/7 -akkuvaraaja Exide 12/7 on edistyksellinen, täysautomaattinen varaaja jopa 150Ah akuille

Keväthintaan nyt

79,-

Varaosat jälleenmyyjiltä sekä nettikaupasta http://shop.agritek.fi


tti

n,

MAAN KATTAVIN HUOLTOVERKOSTO PALVELUKSESSASI. Kattavaa tukea vuosien kokemuksella Agritekilla on maan kattava harvinaisen laaja sopimushuoltajien verkosto. Monet ovat työskennelleet merkin parissa vuosikausien ajan, ja suuren konekannan tuoma kokemus on vertaansa vailla harvinaisempiin merkkeihin verrattuna. Jatkuva koulutus ja uuden tekniikan omaksuminen ovat silti avainasemassa myös kokeneemmilla asentajilla.

Alavus Asikkala Askola Askola Enontekiö Forssa Gottby Hamina Hankasalmi Honkajoki Honkajoki Huittinen Hämeenlinna Iisalmi Iisalmi Ikaalinen Jalasjärvi Joensuu Joensuu Joensuu Joroinen Joutsa Juupajoki Jyväskylä Jyväskylä Jämijärvi Kajaani Kannonkoski Karjaa Kauhajoki Kaustinen Keminmaa Kempele Kokemäki Kokkola Kouvola Kouvola Kouvola Kruunupyy Kruunupyy Kuortane Kurikka Lahti Lahti Laitila Lappeenranta Lappeenranta Lappeenranta

Kimmon Konepaja Oy Myllytie Jari CN Keskus Oy Askolan Auto- Ja Konekorjaamo Joen Safari ja Kone T:mi Konehuolto P. Perälä Sjövalls Verkstad Metsäkylän Autometalli Raskaskonehuolto Siikki Konehuolto Jorma Yliluoma VV-Traktori Konehuolto Kaitanen Oy Hämeen Traktorihuolto Oy LH-Osa Oy Niiralanniemen Konekorjaamo J Sonninen Konehuolto Kalevi Koivuniemi T:mi Sami Takala Huoltopalvelu H. Hyttinen LH-Osa Oy Pule Korjauspalvelu Ky Konehuolto H. Loponen Konekorjaamo ja -huolto Hauvala Välttilä Tero KS Huoltopalvelu Oy Traktorihuolto A. Laitinen Konehuolto Markku Kujala Konehuolto Oikarinen Oy Korjauspalvelu Kauppinen Traktorihuolto-Traktorservice Löfberg Konehuolto A. Rantee Ky Traktori- Ja Konehuolto Hirvi Oy JNC-Servi Oy Haka-Traktori Oy Traktorihuolto J. Männikkö J Björklunds Maskinservice Ab Traktorihuolto Reino Rantanen Konehuolto L. Kemppinen Tarmon Monitoimipaja Forsbacka Patrick J Björklunds Maskinservice Ab Kuortaneen Korjaus- ja Asennuspalvelu J. Hautamäki CN Keskus Oy Agriservice Finland Maatalouskonehuolto Sillantaka Oy Huolto-Särkkä Oy Konehuolto M. Helkala Raskone Oy

040 540 2913 0400 256 760 040 757 1407 0400 871 649 040 820 9308 0400 885 499 0400 722 740 0400 657 617 0400 642 447 044 563 1780 0400 266 412 040 505 9456 03-6161 601 020 7439943 040 506 1507 050 5588799 0500 286 552 050 4444 251 020 7439960 0400 173 244 017-571 861 0400 275 171 0400 633501 0400 918 542 0400 342 822 0400 331 104 020 712 0321 0400 203 337 0400 201 970 040 528 3832 040 535 7034 0400 338 814 040 822 3876 0400 406 624 040 672 7517 0400 252 616 0400 552013 050 5454 812 0400 261 398 050 548 9751 06-525 7316 040 552 0368 03-787 8782 0500 941 387 050 567 6533 0400 347 906 0500 326 293 010 232 0603

Lievestuote Lohja Loimaa Loimaa Loimaa Mariehamn Masku Maxmo Mikkeli Niemisjärvi Nilsiä Nivala Nummela Nurmes Närpes Orivesi Paattinen Paattinen Parikkala Pello Pihtipudas Pirkkala Pori Pudasjärvi Pylkönmäki Pörtom Ranua Rauma Salo Salo Salo Sammatti Sastamala Sastamala Savonlinna Seinäjoki Seinäjoki Sodankylä Sotkamo Tarvasjoki Tenhola Toivala Tornio Turku Viitasaari Vikby Ylivieska Äänekoski

Traktori- Ja Konehuolto Ari Hokkanen Konehuolto J. Heinonen Loimaan Koneko Ky Loimihuolto Oy NH Konehuolto Jouko Tuura Sigges Verkstad Konehuolto Veikko Äikäs Eklunds Traktorservice Ab Etukone Oy Konemyynti K Kauppinen Oy Syvärin Konehuolto Ky Eskolan Korjaamo Maskinservice B. Lindqvist Nurmeksen Konehuolto Ky Närpes Bilcentral Ay Konehuolto Tauno Ahonen Ky Auranmaan Huoltopalvelut Oy Konehuolto M Laine Auto- Ja Konekorjaus Kokkonen Ky Lakkapään Kone Ja Auto Oy Jaires Steel Oy SGN Agricenter Oy FA-Työkonehuolto Oy Koskitraktori Oy Konehuolto Alpo Kytönen Pörtom Maskinservice Team Takkisuo Ky Konehuolto J. Kartano Haapakorven Paja Hannu Lucenius Salon Konehuolto Oksanen Oy Konehuolto H. Alander Maatalouskonekorjaamo Hiedanniemi Tyrvään Autokorjaamo Ky Punkaharjun AM-Asennus Oy E-P:n Kone ja Tarvike Seinäjoen Konerengas Oy Huoltopalvelu M. Saraniemi Traktori- ja Konehuolto Vilmi Juho Maatalouskonehuolto Mansikkaniemi Per-Olof Friman T:mi LH-Osa Oy Lakkapää RL-Traktorikone Oy Viita-Kone Oy Ken-Trak Service Haka-Traktori Oy Konehuolto Pasi Saaristo

0400 202 750 050 555 8654 0400 785 295 010 5045 120 0400 987 286 0400 229 245 0400 530 247 050 554 7907 0440 321 731 040 530 6253 0400 273 290 0400 283 606 050 522 1060 013-461 870 040 166 0200 040 526 1761 0400 527 747 044 0306 080 0500 803969 0400 292 071 040 845 9444 010 287 0000 0500 125 669 040 481 4711 0400 600 202 0500 560 974 040 529 0264 044 533 4498 0500 346 822 0400 225 638 0400 533 405 045-6307010 0500 755 994 0400 231 638 0207 434 840 06-428 9000 06-414 7450 0400 846 718 040 520 3778 0500 124 450 0400 472 281 020 743 9930 020 747 9020 020 746 6705 014-573 115 050 554 7907 044 774 3017 040 583 1128

Tarkemmat yhteystiedot ja koko verkoston kartta netissä:

www.agritek.fi

http://map.karttapalvelut.fi/agritek

W W W. AG R I T E K . F I


HONKAJOKI: VV-Traktori, Jukka Vanhahonko 040 300 8504 (NH, työkoneet) Heinolan Auto ja Traktori 02-528 5033 (varaosat) HUITTINEN: Loimitraktori, Seppo Lindstén 0400 863 359 (Case IH, työkoneet) Konehuolto Kaitanen 02 569 938 (varaosat) HÄMEENLINNA: Hämeen Traktori, Olli Räsänen 0400 483 902 (NH, työkoneet) NYT EDUL Hämeen Traktorihuolto 03-616 1601 (varaosat) LISE STI IISALMI: LH-Osa, Hannu Ryhänen 0400 173 787 (NH, työkoneet) Käsir aha m Jouni Kämäräinen 0400 651 502 (Case IH, työkoneet) / 020-743 9943 (varaosat) in. 10 JOENSUU: LH-Osa, Lassi Turunen 040 521 6066 (NH, työkoneet) / varaosat 020 743 9960 %. Lis ätied JYVÄSKYLÄ: Viita-Kone, Tuukka Kauppinen 0400 625 611 (Case IH, työkoneet) ot my yjältä si. Matti Lahtinen 0400 164 716 (työkoneet) / Jyväs-Maatalous 0400 164 715 (varaosat) KAJAANI: Konehuolto Oikarinen 020 712 0324 (varaosat) KEMIÖ: SSO Maatalous, Claus Blomberg 044 7705 466 (Case IH, työkoneet) KOKKOLA: Inter-Tractor, Jimmy Granlund 0400 663 930 (NH, työkoneet) Krister Backlund 0500 234 310 (Case IH, työkoneet) / Inter-Osat 050-350 0686 (varaosat) KOUVOLA: SGN Agricenter, Heikki Ellilä 040 900 9537 (NH, työkoneet) Marko Olli 044 299 9788 (Case IH, työkoneet) / 044 704 8211 (varaosat) KUOPIO: LH-Osa, Raimo Niiranen 040 486 2004 (NH, työkoneet) Mika Launonen 0400 361 733 (Case IH, työkoneet) / 020 743 9930 (varaosat) LAHTI: CN Keskus, Tero Torkko 040 738 0973 (NH, työkoneet), Timo Tuutti 040 757 1407 (NH, työkoneet) / Risto Virtanen 0400 355 303 (Case IH, työkoneet) / 050 597 3737 (varaosat) LAPPFJÄRD: Rosenbacks Butik, Nicklas Träskvik (työkoneet) 040 711 2062 LAPPEENRANTA: Raskone 010 232 0603 (varaosat) LOIMAA: Loimitraktori, Timo Hulmi 0400 126 869 (NH, työkoneet) Seppo Lindstén (Case IH, työkoneet) 0400 863 359 / Loimihuolto 010 504 5122 (varaosat) MARIEHAMN: Sigges Verkstad, Fredrik Lindeman 045 731 34 245 / 018-22 254 (varaosat) MIKKELI-SAVONLINNA: Etukone, Matti Gröhn 0440 321 761 (Case IH, työkoneet) / Raino Kinnunen 0440 321 779 (työkoneet) Eero Immonen 0440 321 732 (NH, työkoneet) / varaosat 0440 321 730 ROVANIEMI NIEMISJÄRVI: Konemyynti Kari Kauppinen 0500 343 515 (NH, työkoneet) 014-845 540 (varaosat) YLITORNIO NUMMELA: SSO Maatalous, Janne Norva 044 770 5511 (NH, työkoneet) / 044 770 5797 (varaosat) OULU: Haka-Traktori, Antti Ruha 050 30 68 879 (Case IH, työkoneet) TORNIO Arto Pesola 0400 872 550 (NH, työkoneet) / 0400 209 184 (varaosat) PORI: VV-Traktori Jukka Vanhahonko 040 300 8504 (NH, työkoneet) HAT 02-529 9333 (varaosat) PORVOO: CN Keskus, Timo Tuutti 040 757 1407 (NH, työkoneet) / 040 482 8920 (varaosat) ROVANIEMI: Lakkapää, Ari Puhakka 050 403 0055 (työkoneet) / 050 410 6793 (varaosat) OULU SALO: SSO Maatalous, Janne Tuominen 044 770 5462 (Case IH, työkoneet) Markus Junnila 044 770 5500 (NH, työkoneet) / 044 770 5517 (varaosat) SEINÄJOKI E: E-P:n Kone ja Tarvike, Seppo Rajahalme 0400 366 252 (NH, työkoneet) Timo Rajahalme 0400 260 047 (NH, työkoneet) / 06-4289 000 (varaosat) YLIVIESKA KAJAANI SEINÄJOKI P: Seinäjoen Konerengas, Antti Paavola 0400 365 224 (NH, työkoneet) Jukka Holappa 040 500 8164 (NH, työkoneet) KOKKOLA IISALMI Isto Kumpu-Huhtala 040 739 6000 (Case IH, työkoneet) / 06-421 7450 (varaosat) VAASA SOMERO: SSO Maatalous, Mikko Kuusvuori 044 770 5193 (NH, työkoneet) VIITASAARI SEINÄJOKI P TAMPERE: SGN Agricenter, Antti Tarsia (Case IH, työkoneet) 0500 232 740 KUOPIO SEINÄJOKI E JOENSUU Aki Välläri 050 3776 372 (NH, työkoneet) / 0400 213 323 (varaosat) TORNIO: Lakkapää, Petri Ojala 040 865 1243 (traktorit) / Matti Mustajärvi 0500 697 564 (työkoneet) LAPPFJÄRD NIEMISJÄRVI Kari Yliheikkilä 050 340 2216 (työkoneet) / 050 410 6793 (varaosat) HONKAJOKI JYVÄSKYLÄ TURKU: RL-Traktorikone, Juha Lindvall (NH, työkoneet) 0400 523 493 SAVONLINNA Mika Tuominen (Case IH, työkoneet) / 020 746 6704 (varaosat) MIKKELI VAASA: Inter-Tractor, Dan Högström 0500 165 690 PORI TAMPERE VIITASAARI: Viita-Kone, Ossi Leskinen 0400 243 036 (NH, työkoneet) LAPPEENRANTA HUITTINEN HÄMEENLINNA Tuukka Kauppinen 0400 625 611 (Case IH, työkoneet) / 050 376 5957 (varaosat) LAHTI YLITORNIO: Lakkapää, Kari Yliheikkilä 050 340 2216 (työkoneet) / 050 410 6793 (varaosat) KOUVOLA LOIMAA YLIVIESKA: Haka-Traktori, Miika Kangaskorte 040 832 0300 (Case IH, työkoneet) NUMMELA TURKU PORVOO Kalle Piirainen 040 779 1454 (NH, työkoneet) / 040 843 6829 (varaosat) SOMERO

TYÖK ONER AHOI TUS

SALO MARIEHAMN

KEMIÖ

www.facebook.com/agritek

KAIKKI KONEET MAATALOUTEEN SAMAN KATON ALTA.

W W W. AG R I T E K . F I

Konekaupan ykkösketju kevät 2017  

Konekaupan ykkösketju kevät 2017 Agritek konemyynnin lehti

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you