Page 1

                                                             


Juuret 1800-luvulla

           

Yli 160 vuoden kokemus maatalouden alalta on antanut Case IH:lle selkeän näkemyksen viljelijöiden tarpeista. Me ymmärrämme, mitä tarvitset tuottaaksesi ruokaa, polttoainetta ja energiaa ja teemme parhaamme tuodaksemme sinulle tarvittavan tekniikan työhösi. Innovaatiot, kuten CVX-vaihteisto ja automaattinen tuottavuuden hallinta, auttavat säästämään polttoainetta ja nostamaan tehokkuutta suuremmissa koneissamme. Myös kotieläintilojen, pienempien tilojen ja erikoisviljelytilojen tarpeet koneiden suhteen ovat meille yhtä tärkeitä. Case IH - historia alkoi Amerikassa 1842. Siitä lähtien se on edustanut alansa huippua maatalouskoneissa ja ollut tekemässä monia edistysaskelelta historiansa aikana.

   

Case IH - valmistaa suuren osan koneistaan Itävallan tehtaalla St. Valentinissa. Muita tehtaita sijaitsee Amerikassa, Italiassa, Englannissa ja Turkissa. Case IH Suomessa

           

Agritek Oy toimii Case IH -traktorien, -puimurien ja -paalainten maahantuojana Suomessa. Maatalouskoneiden maahantuonti aloitettiin 1980-luvulla ja Case IH -maahantuonti 2001. Ympäri Suomea on 15 jälleenmyyntipistettä, jotka ovat valtuutettuja Case IH -myyntiliikkeitä. Jälleenmyyjien kautta saat aina ammattitaitoisen palvelun sekä huollon ja varaosat omaan koneeseesi. Oheiseen esitteeseen on koottu Case IH -mallisto ja mallikohtaisia ominaisuuksia. Tutustu samalla Case IH:n pitkään historiaan. Lisää tietoa ja jälleenmyyjien yhteystietoja löydät osoitteesta: www.caseih.fi

                    

Itävallan tehdas


Magnum-sarja          

   

HYDRAULIIKKA TWIN FLOW 282 l/min

    MAX. TEHO 286 - 415 hv

                   

MAGNUM

Legenda maatalouskoneiden isossa sarjassa. Sen maine ja johtava asema traktorimaailmassa perustuvat arvostettuihin sukujuuriin, ja ennen kaikkea vuosien saatossa myytyyn yli 150 000 Magnum-traktoriin. Siksi Magnumista on tullut jo kauan sitten alan kulmakivi ja mittari, johon muita isoja traktoreita verrataan. Tänä vuonna Magnum on palkittu kansainvälisesti jo kahdesti - vuoden koneena ja vuoden traktorina.

Koe legendan voima!

          

Jerome Increase Case perusti puimakoneiden tehtaan Racineen Yhdysvaltoihin. Hän kehitti nykyisen puimakoneen periaatteen erottaa vilja oljista.

Cyrus McCormick perustaa Chicagossa McCormick Harvesting Machine Companyn, josta myöhemmin tulee International Harvester.

’ 

1842

1847


LED -TYÖVALOT

AFS700 -VÄRIMONITORI

OHJAAMON JOUSITUS

KÄÄNTÖSÄDE 5,3 M

MAGNUM ROWTRAC    

Mukautuu maaston mukaan Äärimmäinen pito Erinomainen kääntyvyys Telaleveydet 24” & 30”

Molempien yritysten markkinaosuudet kasvavat. McCormmick kehittää leikkuutekniikkaa ja Case kehittää uusia tehokkaampia voimanlähteitä puimakoneisiin.

1850

J.I. Case valmistaa ensimmäisen höyrymoottorin. Moottori on pyörillä, mutta sitä vedetään hevosilla. Moottoria käytettiin vain pyörittämään muita koneita.

1869


Puma-sarja           MAX. TEHO 190 - 270

                 

PUMA

AJOVOIMANOTTO

             

Puma on jo vuosien ajan saavuttanut mainetta yhtenä maatalouskonealan laadukkaimmista tuotteista. Kaikki Puma-mallit valmistetaan Case IH:n St. Valentinin tehtaassa Itävallassa, ja niissä hyödynnetään nykyaikaisen Powershift- tai CVT-vaihteistotekniikan lisäksi uusinta SCR Tier 4B -moottoriteknologiaa. Puma-mallistossa koostuu kolmesta normaalin akselivälin traktorista 150, 165 ja 175. Suuremmat pidemmän akselivälin neljä mallia ovat puolestaan 185, 200, 220 ja 240. Vaihteistoja ja varustevaihtoehtoa on valittavana useita erilaisiin käyttötarpeisiin. MC/MCEmalleissa on aina joko 6- tai 18-portainen Powershift-vaiheisto. MCE-mallin vakiovarusteisiin kuuluvat mm. sähköisesti ohjatut hydrauliikan venttiilit Joystick-hallinnalla ja sähköinen parkkilukko.

       

Chicagon suuri tulipalo tuhosi McCormick tehtaat. J.I. Case tarjoutui tekemään koneita McCormicklle.

J.I. Case valmistaa ensimmäisen itsevetävän traktorin höyrymoottorilla. Traktorin ohjaamiseen käytettiin silti vielä hevosia.

 

1871

1876


LED -TYÖVALOT

 

AFS 700-VÄRIMONITORI (CVX vakio)

   

OHJAAMON JOUSITUS

                 

    POWERSHIFT- JA CVX- VAIHTEISTOT

           

Case rakentaa bensiinikäyttöisen traktorin. Kuitenkaan maailma ei ollut valmis siirtymään pois höyrystä. Case lanseerasi traktorin uudelleen 1911.

McCormick, Deering ja 3 pienempää merkkiä liittyivät yhteen perustaen International Harvester Companyn.

 

1892

1902


Maxxum-sarja              

 

KUORMANTUNTEVA HYDRAULIIKKA 113+47 l/min

  MAX. TEHO 143 - 163

 

MAXXUM CVX

   

Riippumatta siitä työskenteletkö karjatalouden vai peltoviljelyn parissa, MAXXUM CVX tarjoaa lisäarvoa helpon käsiteltävyyden ja erinomaisen traktorinhallinnan muodossa. CVX-mallit on varustettu portaattomalla vaihteistolla, jonka ansiosta käsittely on vaivatonta ja nopeaa. Kuljetusajon tehostamiseksi mallistossa on mukana myös 50 km/h -versiot, joissa varustus on huippuluokkaa vaativaan käyttöön.

         

 

   

IH esitteli ison Titan-traktorin josta tuli legenda isoissa ja vahvoissa koneissa.

IH esitteli ensimmäisenä voiman ulosoton malleissa 8-16.

   

1910

1919


ERITTÄIN HILJAINEN 71 db/(A)

TAATTUA MUKAVUUTTA   

AFS700-värimonitori ICP-ohjauspaneeli Ohjaamon jousitus

HYDRAULINEN VETOKOUKKU

AFS700-VÄRIMONITORI

Bert Benjamin rakensi ensimmäinen legendaarisen Farmall-traktorin. Sarjatuotantomalli oli rakenteeltaan huomattavasti edeltäjiään kevyempi. Se tarjosi myös työkoneet kyntämiseen, muokkaamiseen ja viljan korjuuseen.

1923

Harvester-punainen #50 väri otettiin käyttöön 1. marraskuuta 1936 kaikkiin International Harvester -koneisiin.

1936


Maxxum-sarja          

6-SYLINTERINEN

   

MAX. TEHO 143 - 175 hv

   

16x16 POWERSHIFT

     

MAXXUM EP

       

MAXXUM EP on suunniteltu monipuoliseen käyttöön etukuormaintöistä noukinvaunun vetoon. Monipuolisuus mahdollistaa traktorin sopivuuden eri työvaiheisiin ja sesonkeihin, millä saavutetaan enemmän tuottavia käyttötunteja. Laajan malliston 6-sylinteriset versiot sopivat mainiosti myös urakointiin, sillä tehtaalta voi tilata lisävarusteena sekä ryöminnän että ajovoimanoton. Kuljetusajon tehostamiseksi mallistossa on mukana myös 50 km/h versiot.

               

IH tuo markkinoille toisen sukupolven Farmall traktoreita. Mallit erotellaan nyt kirjaimin. A ja B ovat pieniä, H keskikokoisia ja M-mallit isoja traktoreita.

IH valmistaa ensimmäisen toimivan kararuuvin puuvillan poimintaan. ”Vanha punainen” oli kiinnitetty Farmall H -traktoriin ja ne ovat nykyään esille Smithsonian Instituutissa.

 

1939

1943


ERITTÄIN HILJAINEN 71 db/(A)

   

SURROUND VISION -OHJAAMO

KUORMANTUNTEVA HYDRAULIIKKA 113+47 l/min

HYDRAULINEN VETOKOUKKU

Steiger -tuoteperhe lanseerattiin ensimmäisen kerran. Teho ylitti kaikki mitä markkinoilla tuolloin oli. Tuotanto aloitettiin 1963.

1958

Axial Flow -puimurien valmistus mullisti teollisuuden yksinkertaisuudellaan, viljan laadun paranemisella ja tuottojen nousulla.

1977


Farmall U Pro -sarja HILJAINEN OHJAAMO 72 db/(A)

       

HYDR. MÄNTÄPUMPPU 100+37 l/min

       

MEKAANISET JA SÄHKÖISET LOHKOT

       

FARMALL U Pro Huippuluokan suorituskyky

           

Farmall U PRO -mallit on huippuvarusteltu vaativan käyttäjän tarpeita silmällä pitäen. Kuormantuntevan, muuttuvatilavuuksisella mäntäpumpulla varustetun hydrauliikan tuotto on 100 litraa minuutissa. Erillinen 35 l/min ohjauspumppu varmistaa öljyn riittävyyden kaikissa käyttötilanteissa. Hydrauliikalla on oma, voimansiirrosta erillään oleva öljy. Vakiovarustukseen kuuluu kaksi mekaanista ja yksi sähköinen ulkopuolisen hydrauliikan lohko. Sähkölohkon hallintaan voidaan käyttää joko Multicontoller kahvan kytkimiä tai vakiovarusteena tulevaa erillistä joystick-vipua. Käyttötarpeen mukaan voidaan lisätä yksi sähköinen lohko takahydrauliikan tarpeisiin sekä kaksi sähköistä keskilohkoa esimerkiksi etukuormainkäyttöön. Ota yhteyttä konemyyjääsi ja tule kokemaan Farmall U Pro.

         

IH toi markkinoille kekseliään paripyörämallin, joka oli suunniteltu kylvöurien mitoituksella. Traktori oli runko-ohjautuva ja ohjaamo sijaitsi traktorin takaosassa.

Case esitteli uuden 4WD-traktorimalliston merkinällä 94. Case 94 -traktori oli varustettu erittäin tehokkaalla 4994-moottorilla. Moottori oli turboahdettu V-8 ja tuotti yli 400 hevosvoimaa.

 

1980

1984


HYDRAULINEN SUUNNANVAHDIN

   

ERINOMAINEN KUORMAAJAKONE

MAX. TEHO 99-114 hv

MONIPUOLINEN VOIMAN ULOSOTTO Vakiovarusteena Farmall U Pro-mallit on varustettu nelinopeuksisella 540/540e/1000/1000e voimanotolla sekä voimanoton automatiikalla.

MULTICONTROLLER

J.I Case ja International Harvest yhdistyvät ja syntyy Case IH. Yhdistymisen myötä Case IH:sta tuli toiseksi suurin maatalouskoneiden valmistaja.

1985

Steiger liitetään Case IH -tarjotaan. Ensimmäinen punainen 9100 Case IH Steiger valmistetaan 1988. Rinnalla valmistetaan myös vihreitä Steigertraktoreita vuoteen 1989 asti.

1986


Farmall U -sarja         HYDRAULINEN SUUNNANVAIHDIN

  JOUSITETTU ISTUIN

 

HYDRAULIIKAN TUOTTO JOPA 121 l/min

 

5400 KG NOSTOVOIMA

 

FARMALL U

Vuodesta 1923

RYÖMINTÄ

     

Farmall-nimi juontaa juurensa kaukaa Case IH -historiasta vuodesta 1923 ja se oli aikansa legenda vahvoissa traktoreissa. Nykypäivän Farmall U jatkaa perinnettä tarjoamalla käyttäjilleen ketteriä malleja, joissa on hyvän tehon ja painon suhde. Mallisarja alkaa 95 hv teholuokasta ja jatkuu aina 115 hevosvoimaan asti. Farmall U on vankka ja luotettava traktori sekä peltotöihin, urakointiin tai karjatilalle.

 

Ota yhteyttä konemyyjääsi ja tule tutustumaan Farmall U -mallisarjaan.

         

Case IH tuo markkinoille Magnum-traktorit. Traktori on ensimmäinen uusi malli yhdistymisen jälkeen.

Case IH julkaisee Maxxum-mallisarjan. se edusti, voimaa, muunneltavuutta ja taloudellisuutta.

 

1988

1989


3.4 L COMMON RAIL -MOOTTORIT

MAX. TEHO 95 - 115 hv PIKAVAIHTEET

Case IH juhlistaa 150-vuoden merkkipäiväänsä maatalouden parissa.

1992

Case IH tuo markkinoille AFS-järjestelmän. Viljelijät voivat järjestelmän kautta parantaa tuottavuutta hyödyntämällä satelliittipaikannusta. Mallistoon lisätään myös sokeriruokoon tarkoitettu puimakone.

1995


Farmall C -sarja           COMMON RAIL -MOOTTORIT

         

PIKAVAIHTEET (PSE-malli)

                         

FARMALL C Enemmän vääntöä ja mukavuutta Farmall nimi juontaa juurensa kaukaa Case IH -historiasta vuodesta 1923 ja se oli aikansa legenda vahvoissa traktoreissa. Farmall C -mallisto tarjoaa taloudelliset Common Rail moottorit ja kompaktin ketterän rakenteen. Varustelu on monipuolinen, ja mukavuus on taattu. Hydrauliikka on markkinoiden parhaimpia niin virtausmäärissä kuin nostokyvyssä. Farmall on vankka ja luotettava traktori yhtä lailla peltotöihin, kuormaukseen tai karjatilalle. Ota yhteyttä konemyyjääsi ja tule tutustumaan Farmall C -malliin.    

     

Mullistava Steiger Quadtrac -traktori näkee päivänvalon. Kone on runko-ohjautuva ja varustettu 4 erillisellä telavetolaitteilla. Kone on 350 hevosvoimainen ja vähensi huomattavasti maan tiivistymistä ja paransi pitoa.

Case IH laajentaa tarjontaansa ruiskutuslaitteisiin.

 

1996

1998


JOUSITETTU ISTUIN

HYDRAULINEN SUUNNANVAIHDIN

SÄHKÖHYDRAULINEN 4-VETOKYTKENTÄ

12x12 TAI 24x24 VAIHTEISTO

Business Week -lehti nimeää Case IH Magnum MX -mallin vuoden tuotteeksi.

1998

Yhtiö ilmoittaa tuovansa Farmall-merkin takaisin markkinoille D- ja DX-sarjojen muodossa.

2003


Farmall A -sarja         NOSTOLAITTEEN HALLINTA - Lift o Matic Plus

   

HYDRAULIIKAN TUOTTO 63 + 37 l/min

 

             

FARMALL A

JOPA 4700 KG NOSTOVOIMA

Täydellinen sopivuus juuri sinulle

                

Farmall A on suunniteltu niin, että uusi tai aloitteleva kuljettaja oppii käytön nopeasti. Se mahdollistaa Farmall A:n toimintaa tukevan roolin suurillakin tiloilla, joissa kuljettajia voi olla useita. Pienemmillä tiloilla Farmall A on järkevä ja helposti perusteltava investointi edullisen hankintahinnan ja alhaisten käyttökustannusten ansiosta. Farmall A:n suunnittelun perusteena on ollut pelkistetty, oleelliseen keskittynyt toiminnallisuus - ei niinkään pitkälle viety huipputekniikka isompien Case IH -traktoreiden tapaan. Farmall A -mallien keskeiset hallintalaitteet ja toiminnot on toteutettu käyttäjälle selkeällä tavalla. Turboahdetut ja välijäähdytetyt 4-sylinteriset moottorit tarjoavat luotettavaa voimaa ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti. Yksinkertaista ja käytännöllistä.

 

Case IH tuo markkinoille puuvillan paalausratkaisun.

Markkinoille tuodaan portaaton vaihteisto CVT. Vaihteisto tuo lisää taloudellisuutta ja käyttömukavuutta peltotöihin sekä siirtoajoon.

 

2006

2009


DPF -KATALYSAATTORIN VAIHTOVÄLI 3000 H

   

   

3.4 L COMMON RAIL -MOOTTORIT

     

12x12 VAIHTEISTO (myös ryömintä)

                       

Ensimmäinen stage 3 -moottori julkaistaan Magnum-sarjaan. Moottori hyödyntää SCR-teknologiaa ja saavuttaa asetetut päästönormit.

Case IH juhlistaa Magnum-sarjan 25-vuosipäivää.

 

2010

2012


Case IH -paalaimet   VIDEOKAMERA

   

VANKKA RAKENNE & TELIRUNKO

   

MUOVI-/VERKKOSIDONTA

       

       

PAALAIN RB544 KOMBI Yhdistelmän tehokkuutta

           

Case IH RB544 Combi -paalainkäärin on suunniteltu tehokkaaseen työhön omalle tilalle, ja isommatkin urakat hoituvat näppärästi. Paali voidaan sitoa joko verkolla tai muovilla ja muovittaa tiiviiksi paaliksi. Muovitus tapahtuu automatiikalla, ja kalvojen kiristys on automaattinen. Paalain on varustettu keskusvoiteluyksiköllä, joka pitää huolen siitä, että työkoneesi pysyy toimintakunnossa kovemmassakin työssä. Mallistosta löydät myös muuttuvakammioisia ja kanttipaalaimia. Lisää tietoja mallistosta löydät osoitteesta www.caseih.fi

     

Farmall-sarjan 90-vuotis merkkivuosi. Farmallmallit mullistivat maatalouden.

Case IH tuo ensimmäisenä 2-rivisen leikkuuratkaisun ruokosokerin puimiseen. Ratkaisu toi sunnattoman paljon muunneltavuutta ja nopeutta sadonkorjuuseen.

 

2013

2013


NOUKKIMEN YLIKUORMASUOJA

       

KESKUSVOITELU JA AUTOMAATTIRASVARI

       

TELOJA 18 KPL

     

LIUKULAAKEROITU PAALIKAMMIO

         

   

Case IH Steiger valitaan Agritechnica messuilla Hannoverissa vuoden koneeksi XXL 2014.

Magnum-traktori valittiin vuoden koneeksi sekä vuoden traktoriksi. Magnum Rowtrac esiteltiin.

   

2014

2015


AFS-täsmäviljely               ENEMMÄN SAMASTA PELLOSTA

     

TARKKUUS JOPA 2,5 CM (RTK)

   

AFS-TÄSMÄVILJELY

Tarkkuutta ja kustannussäästöjä

 

Case IH:n AFS™-järjestelmä (Advanced Farming Systems) on ollut täsmäviljelyn edelläkävijänä jo yli kymmenen vuotta ja antanut viljelijöille mahdollisuuden hallita koko viljelyketjua. Case IH:n AFS™-työkalujen avulla voidaan saavuttaa jopa 2,5 cm:n toistotarkkuus sekä vähentää päällekkäisyyksiä ja alentaa tuotantokustannuksia – ja näin maksimoida tuottomahdollisuudet.

AFS CONNECT™ -TELEMATIIKKA

Case IH AFS Connect™ -telematiikkajärjestelmän avulla voit valvoa ja hallita koneitasi tilan toimistosta käsin seuraamalla niiden toimintaa tietokoneelta tarkkuus-GPS-signaalien ja langattomien tiedonsiirtoverkkojen avulla. Järjestelmän tuottaman tiedon analysoinnilla voidaan helpottaa logistiikan kehittämistä, minimoida polttoaineen kulutus ja maksimoida tehokkuus.

 

         

Case IH jatkaa perinteikästä kehitystä tuoden aina uusia ja tehokkaita ratkaisuja maatalouteen. Tarina jatkuu…

2016

2017


GPS -POHJAINEN JÄRJESTELMÄ

       

SÄÄSTÄÄ AIKAA JA RAHAA

  

 

Ruiskutuksissa Polttoaineissa Työajassa

                     

HALLINTA AFS PRO 700 -KOSKETUSNÄYTTÖ

              

2018

2019


Axial Flow -sarja    

ROOTTORIPUIMURI

   

Parempi tuottavuus Viljan laatu parhain Suuri puintiteho Haasteellisiin oloihin

  MUUTTUVA LEIKKUUETÄISYYS VariCut

   

LEIKKUUPÖYDÄT 20 - 40 JALKAA

         

AXIAL FLOW

SAATAVILLA TELOILLA TAI PYÖRILLÄ

Roottorin voimaa vuodesta 1977

       

Axial Flow esiteltiin maailmalle vuonna 1977, ja on siitä lähtien edustanut äärimmäistä puintitehokkuutta ja parempaa tuottavuutta. Axial Flow käyttää aina yhtä isoa roottoria viljan puimiseen. Käyttämällä tätä tekniikkaa pystytään samasta viljelysalasta tuottamaan laadukkaampaa siementä pienessä ajassa. Puimurit valmistetaan Amerikassa, ja ne edustavat viimeisintä Case IH -teknologiaa.

                  

2020

2021


VILJASÄILIÖ 8800 - 14 450 L

TEHO 265 - 625 hv

2WD & 4WD MALLIT

AFS700-VÄRINÄYTTÖ   

Tarkkuuspuinti (AFS) Kosteusmittaus Tuottavuusmittarit

2022

2023


Quadtrac & Steiger -sarja

RUNKO-OHJAUS

POLTTOAINESÄILIÖ YLI 1000 L VETOKYKY 17 463 - 22 453 KG

QUADTRAC & STEIGER Puhdasta vetoa Steiger- ja Quadtrac-mallit edustavat vetoa ja voimaa. Mallisarjan historia alkoi 1986 jolloin rakennettiin ensimmäinen Case IH Steiger. Siitä lähtien mallistoon on lisätty telavetoiset mallit, ja tästä traktorista on tullut legenda sen tehokkuuden ja puhtaan vetovoiman ansiosta. Suurin malli Quadtrac 620 tuottaa mahtavat 692 hevosvoimaa, ja se on tehnyt monia ennätyksiä ja saanut kansainvälisiä tunnustuksia.

2024

2025


16/2 POWERSHIFT PS4

MAX. TEHO 435 - 692 hv

PAINO 16 260 - 24 405 kg

PETTÄMÄTÖN PITO   

Telaleveydet 76/91 cm Voima maahan asti Mekaaninen veto teloille

2026

2027


www.caseih.fi

Case IH -video

2015 Agritek Oy. Dokumentin sisältämä sisältö saattaa muuttua ilman eri ilmoitusta. Toimitettava tuote määritellään jälleenmyyjän toimesta sopimuksen mukaan. Mitään tämän dokumentin sisällöstä ei pidä tulkita palvelulupaukseksi. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Case IH -brandikirja  

Case IH -brandikirja, jossa on mukana kooste Case IH -merkin historiasta

Case IH -brandikirja  

Case IH -brandikirja, jossa on mukana kooste Case IH -merkin historiasta