Page 1

БРОЙ 04 09/2011

Вашата малка захарна тайна!

3900лв.

на цената на един градски разговор

Поръчай online или на тел.

#91439, #91429

0 700 1 96 96

секс играчки • козметика • еротично бельо

Гъвкави дилда Lollipop Butt & Slim Jelly Dildos

Реалистични, с оформена глава, от Jelly


Мултивибратор с ротоперли и клитор стимулатор Sparkling Beaver Vibrator

Мултифункционалните вибратори са едни от най-търсените секс играчки – опитайте и ще разберете защо!

Т

ОДУКТ ПР

ПРОДУКТ

#1216

КУПИ СЕГА

Усещане за истински член и елегантен дизайн в едно? Вибраторът Pure head е точно това, което търсите! Вибраторът има напълно изправено тяло изработено от гладък силикон. Добре изпъкналата глава обещава чувствено проникване и горещи страсти! Този страхотен любовник е способен на много неща, но се управлява лесно - само с едно завъртане на регулатора вибрацията ще се подчини на вашите желания и ще стане от мъркаща до разтърсваща!

8900лв. #1260

20x4

стимулация

ЛЮ

119

PURE Head Vibrator

ЛЮ БИ

ДВОЙНА

00лв.

Мултискоростен вибратор

М

Клитор стимулатор + ротоперли

БИМ ПРОД УК ЛЮ

Вибраторът Sparkling Beaver е предназначен да задоволи всеки каприз! Мощното му тяло е изработено от гладко Jelly с лъскав брокат, а под главичката са поставени въртящите се перли, които масажират вагиналните стени по време на игра. Това не е всичко: Sparkling Beaver притежава и клитор стимулаторбобър, който вибрира интензивно в няколко степени и глези клитора! Комбинацията от въртящите се перли и вибриращият клитор стимулатор ще ви докара до екстаз!

М БИ

26x4

Можете да ползвате дори във ваната


Love Clone материал

#7152

Ако търсите играчка, която перфектно да пресъздава усещането от секс с истински мъж, то този вибратор е идеален за вас! Вибраторът е изработен от страхотния материал Love Clone, който имитира мекотата на човешката кожа и бързо приема телесната температура, създавайки усещането за допир до истински член! Тялото на вибратора е изправено и покрито с множество релефни вени, които допринасят за реалистичното усещане и доставят максимално удоволствие по време на мастурбация!

Вибратор и пенис маншон от киберкожа Cyberdick Ultra Vibrator

18x3

2 в 1 комплект за най-палавите: мултискоростен сребрист вибратор и пенис маншон изработен от реалистичния материал Love Clone! Вибраторът е с напълно изправено тяло и има сребриста гладка повърхност. Виброрегулаторът в основата ще ви позволи да се насладите на различните скорости на играчката – от най-слабата до най-мощната! Пенис маншонът е изработен от Love Clone – материал, който имитира мекотата на истинската човешка кожа. Докосвайки се до него сякаш докосвате истински мъжки член!

Love Clone материал

Включена е специална пудра за поддръжка на вибратора

Вибраторът разполага и с лесен за контролиране регулатор, с който за секунди ще изберете желаната от вас сила на вибрация!

тичн

а г л ав а ,

до б

р

ео

ис ал

Ре

129

00лв.

Реалистичен вибратор от киберкожа Vibrator Two Finger Juice Junky

ф ор

ме н а

19x3 Включена е специална пудра за поддръжка на вибратора

11900лв. #7153

КУПИ СЕГА


Slimline e унисекс анален разширител с който ще откриете непознати досега удоволствия в аналния секс! Тялото на разширителя е разработено така, че да пасне идеално на аналната анатомия – заостреното връхче ще позволи на играчката да проникне плавно и нежно, мускулите ще се отпуснат около вратлето, а широката основа ще ви осигури безопасност по време на игра! Вибрацията не само ще ви възбуди допълнително, но и ще помогне на аналните мускули да се отпуснат!

4900лв.

Vibrator Hot As Hell Large Frosted Оребреният вибратор Hot As Hell е за тези от вас, които искат нещо ново и различно! Тялото на вибратора е изработено от висококачествен силикон и е покрито с множество фини оребрения, които създават невероятно усещане по време на мастурбация! Малката и гладка топчеста главичка ще ви осигури бързо проникване, след което ще се насладите на нежния масаж от фините оребрения, които докосват вагиналните стени!

БИМИ

ЛЮ

10x3

И

ЛЮБ ИМ

НАЙ- Н ХАРЕСВА

И

Slimline e унисекс анален разширител с който ще откриете непознати досега удоволствия в аналния секс! Тялото на разширителя е разработено така, че да пасне идеално на аналната анатомия – заостреното връхче ще позволи на играчката да проникне плавно и нежно, мускулите ще се отпуснат около вратлето, а широката основа ще ви осигури безопасност по време на игра! Вибрацията не само ще ви възбуди допълнително, но и ще помогне на аналните мускули да се отпуснат!

М БИ

ЗА ЛЯТО 2011

И ЛЮ Б М И Л

с включени батерии

#6343

И

Slimline Buttplug

ЛЮ

#1080

Вибриращ анален разширител

10900лв.

Hot as hell е водоустойчив, така че можете да се насладите на ласките му дори под душа!

И ЛЮБИ М

10x3

Ribbed Fingerhole Vibrator

Оребрен мултискоростен вибратор

М БИ

#1132

подходящ и за анален секс

Ю

7900лв.

Унисекс вибратор

17x4

КУПИ СЕГА


Вибриращ мастурбатор със сочни устни

Фосфоресцираща вагина

Искате да усетите как меки и сластни женски устни обгръщат члена ви, докато мощна вибрация ви докарва до оргазъм? Tammi Sweet Lips е вашият мастурбатор! Устните на мастурбатора са едри и червени, изработени от реалистичния материал LoveClone, който имитира мекотата на истинската човешка кожа! Вътрешната част на мастурбатора е покрита с меки власинки, които ще стимулират члена допълнително. у

Опитайте нещо ново и необикновено - реалистична вагина, която свети в тъмното! Мастурбаторът-вагина е изработен от PVC, което свети в тъмното. Лицевата част е с отлично изваян релеф - отливка на истински срамни устни, които след навлажняване стават меки и хлъзгави, и нежно обгръщат члена, докато го поемат навътре. Вътрешността е гладка и плавно провежда вибрациите, които произвежда вибриращото тяло. То е свързано с дистанционно, с което лесно ще контролирате силата на вибрация.

Tammi Sweet Lips

ист

ре

ал

и ч ни с т ни , р

е ле

фн и вл

ас инки

Към мастурбатора е включено и дистанционно с виброяйце, което може да се отстранява. Така ще добавите невероятно възбуждаща вибрация към страхотното усещане!

Glowing Vagina

6500лв. #1172

имитира истинска човешка кожа!

16,5

7900лв. #7252

КУПИ СЕГА!

ОТЛИЧЕН ИЗБОР

16

Поръчай online или на тел. на цената на един градски разговор

Свети

в тъмното!

0 700 1 96 96


Лубрикант Gel2O Intimate Lubricant

Sexwell съвет:

Gel2O e висококачествен лубрикант на водна основа, произведен в Германия. Дълготрайното му овлажняващо действие го прави подходящ за еротични занимания от всякакъв сорт! Това, което прави Gel2O уникален е комбинацията от високо качество с огромно количество (200ml) и най-ниска цена! Gel2O е подходящ за вагинален секс, анален секс, мастурбация със секс играчки от всякакъв материал и дори масаж! Съвместим е с всички видове презервативи.

ИЗГОДНО И З

ИЗГО ДН О

О ДН ГО

ИЗГОДНО И

СУПЕР

Навлажнете члена си с лубрикант и го поставете в цилиндъра на помпата. Започнете да помпате, докато постигнете желания резултат, след което освободете вакуума с поставения на ръчната помпа вентил.

О

ОФЕРТА НО ОД ЗГ

ИЗГО ДН

Made in Germany

Начин на употреба:

89

00лв.

7900лв. #1613

#7263

КУПИ СЕГА! 200 мл

Пенис помпа с вибрация Penis Power Pump

Искате мощна ерекция за секунди? Искате неповторимо удоволствие? Тази страхотна помпа е перфектният аксесоар за всеки мъж търсещ наслада! Помпата предизвиква ерекция, като създава вакуум в цилиндъра. Така за няколко секунди в пениса нахлува голямо количество кръв и той се изпълва максимално, като по този начин достига пълния си потенциал на ерекция! Към помпата е прикрепено и вибриращо яйце с дистанционно!


Дискретни мастурбатори Tenga Egg Inovative Masturbators

Искате да си доставите удоволствие навсякъде и по всяко време? Мастурбаторите-яйца Tenga Egg са безспорният хит сред мъжете по цял свят! Яйцата са изработени от висококачествен, мек и разтеглив силикон, който обгръща члена и доставя удоволствие много по-различно от който и да е вид стимулация! Вътрешността на всяко яйце има специален релеф, който определя усещанията по време на мастурбиране:

1890лв.

Изключително

дискретен

мр е

дв у

21 #66

то

н

к а н ре л е

ф

ус у

20

в ъл

н ре л еф

9

Stepper

фи

#661

#6 6 1 7

#6616

Clicker

виден рел жо

6 #6

с о ч е н ре л

8 #661

ф

Wavy

по

еф

овиден ре

еф

чк

леф

ра з е н р

е ле

оо б

Spider

Silky

Twister


Специалната формула на Sexwell gel е с идеално балансирано pH от 4.8 – максимално близо до естественото pH на вагината. Съдържа натурални съставки одобрени за употреба в Европейския Съюз и е подходящ за вагинален секс, анален секс и мастурбация с всички видове секс играчки!

#326102

З

В пръстена има специален отвор, в който се поставя мини вибратор. Така ще се насладите на невероятно вибриращо усещане по време на секс! удоволствие за двама!

Т

6500лв. #1135

ЛЮ БИ

КУПЕТЕ

СЕГА!

ЛЮ

съдържан ие

то

В

2900лв.

Пенис рингът удължава ерекцията, като задържа кръвта в члена по-дълго.

ОДУКТ ПР

на не

но изпомп уум ва ак

Споделете удоволствието и разнообразете секса със своя партньор! Пръстенът е предназначен за поставяне на члена и тестисите, и има клитор стимулатор-пеперуда, която нежно гъделичка жената по време на секс.

М

ва т от ряне ро

ита със стике ащ

Butterfly Cock & Ball Ring

БИМ ПРОД УК ЛЮ

Лубрикантът се съхранява в специална опаковка – вакуумна помпа. Тя изолира продукта от външните фактори и по този начин удължава неговия срок на годност, без странични добавки!

Пенис ринг с клитор стимулатор

ПРОДУКТ

Sexwell Gel

Висококачественият лубрикант SexWell Gel е универсален секс аксесоар - подходящ за начинаещи и професионалисти, мъже и жени, които държат на комфорта и удоволствието в секса!

М БИ

Лубрикант 100мл


00лв.

35

#9319

Лубрикант FemmeWell

Клитор стимулатор с дистанционно

Всяка изискана дама трябва да притежава своя компактен секс аксесоар! С лубрикант FemmeWell винаги ще бъдете готова за ласки!

Ако вашата страст се крие в клитор стимулацията, опитайте PureVibes! Играчката е компактна и има дискретен, елегантен дизайн. Стимулаторът е оформен като синьо цвете, а към него е свързано дистанционното, което позволява както самостоятелна игра, така и игра с партньор!

Intimate Lubricant 250ml

FemmeWell е висококачествен лубрикант на водна основа предназначен за използване по време на вагинален секс. Специалната му формула го прави нежен към интимната тъкан и безопасен за употреба. Може да се използва с всички видове секс играчки и се почиства лесно.

Румяна Д. от София

Много ми харесва този лубрикант, защото е красив и удобен, смазва прекрасно и цената мога да си я позволя. Много е добре да има големи разфасовки, защото излиза по-изгодно. Купих си още един, същия, но в по-малка разфасовка, и си го нося в чантата. Не се знае къде ще ти се наложи ;-)

стига за дълго време

Клитор стимулаторът разполага с 4 разнообразни скорости на вибрация. Играчката е водоустойчива и можете да й се насладите дори под душа!

е ле ален р ф за пове еци че п у С

е стви вол до

Sexwell клиент:

Pure Vibes Clit Tickler

6500лв. #1273

напълно разтворим във вода

КУПИ СЕГА!


Лубрикант за жени Feminine

СПЕЦИАЛНО ЗА ЖЕНИ!

3600лв. #1405

Двойни вагинални топчета Duo Vagina Balls

Feminine съдържа екстракти от Алое Вера и пантенол; Алоето има благоприятно действие върху интимните тъкани и предотвратява инфектирането при продължителен секс, докато пантенолът хидратира и помага на кожата да се възстанови след охлузвания, зачервявания и други травми.

00лв.

#9316

ЛЮ БИ

ОДУКТ ПР

15

Т

М

специално за

+ Алое Вера

Д АМИТЕ ПРОДУКТ

Sexwell отговаря:

С какво са полезни вагиналните топчета?

Вагиналните топчета не само доставят удоволствие, но и тренират влагалищните мускули. Този вид упражнения се препоръчват и от акушер-гинеколозите за след раждане.

ЛЮ

Съчетайте полезното с приятното! Вагиналните топчета не само доставят удоволствие по време на носене, но и тренират влагалищните мускули. Този вид упражнения се препоръчват от акушер-гинеколозите след раждане. Стягайки мускулите си редовно ще подобрите значително осезаемостта си по време на секс! В единия край на топчетата има дълга връвчица за лесно изваждане. Във вътрешността на всяко топче има метална сфера, която при движение създава усещането за вибриране!

не съдържа глицерин!

Лубрикант Feminine е модерен лубрикант предназначен специално за жени! Неговата специална формула не включва глицерин, а pH балансът е перфектно съобразен с естествената киселинна среда на вагината!

БИМ ПРОД УК ЛЮ

Гейша

инска жена важни за всяка ист

Intimate Lubricant 250ml

М БИ

топчета на


BEST

Безжично и

Удобно!

10900лв. #1249

Почистващ спрей за играчки CleanWell toy cleaner 100ml

Хигиената е от изключителна важност, особено при секс играчките! CleanWell е универсален почистващ спрей, който може да бъде използван с всички видове играчки за възрастни! Спреят има антимикробно действие, което предотвратява развитието на бактерии и гъбички по повърхността на материала. Така играчката ще има много по-дълъг живот и няма да ви създаде здравословни проблеми! CleanWell е напълно водоразтворим и много икономичен – с едно шишенце можете да почистите всичките си играчки многократно!

КУПИ СЕГА!

3-4м дистанция

Виброяйце с безжично дистанционно Wireless Vibrating Egg

Вибриращото яйце с безжично дистанционно е перфектната играчка за двойки, които искат да разгорещят отношенията си! Яйцето е предназначено за клиторна и вагинална стимулация, с шнурче за лесно изваждане. Изработено е от полирана до съвършенство розова пластмаса, която е нежна към кожата и прониква лесно. Дистанционното работи на разстояние до 3 – 4 метра. То е компактно и дискретно за всеки джоб. Вашият партньор може да държи дистанционното, докато вие изпитвате удоволствие!

Sexwell съвет:

Грижи за секс играчките

Правилната поддръжка на Вашите секс играчки удължава живота им. Следвайте предписанията на опаковката им или потърсете информация на sexwell.bg.

е к ол

ог и ч е н

дей

с тв а б ъ рзо

2900лв. #9340

ик о

н ом и ч е н


!!!

Костюм „Медицинска сестра”

4 PC. Bedside Betty, WHITE/ RED, O/S Секси медицинска сестра е мечтата на всеки мъж! Превърнете фантазията в реалност с този страхотен костюм, включващ горнище, прашка, шапка и ръкавици! Горнището и прашката се носят като бански и са декорирани с червен кант и червени кръстове. Материята прозира леко, което допринася още повече към сексапила! Прашката се завързва от двете страни на бедрата. В комплекта са включени още еластична медицинска шапка и бели ръкавици с червени кръстове. Размерът е универсален.

Секси чорапи от едра мрежа

Fence net thigh highs White

Мрежести чорапи - перфектен аксесоар за всяка изкусителна дама! Изработени са от еластична едра мрежа, която прилепва плътно по краката. В горната си част чорапите имат плътна ластична лента, която ги придържа към бедрото. В зависимост от предпочитанията ви, към нея може да се прикачи и жартиер.

1100лв. #47215

7100лв. #47013

Горещо изрязано боди Ribbon Trim Lace Teddy Пробвайте

Role Play

9500лв. #47369

КУПИ СЕГА!

Страхотно боди, което ще разкрие еротичната богиня във вас! Дизайнът на бодито е необикновен и създава илюзията за две части - горнище и прашка. Нежният материал е декориран с бяла дантела и фини розови мотиви, придаващи допълнителна нежност! Бодито се завързва зад врата, а най-долната част се обува като нормална прашка. Така голяма част от гърба и пъпа остават открити.


Белезници с отстраняем плюшен маншон Sexy Metal Handcuffs

Във всеки пакет има по 2 вида маншони – розов + черен и розов + леопардов!

4500лв. #4002

Как да поръчаме? Можете да направите своята поръчка в магазин Sexwell, където ще бъдат консултирани от специално обучени продавачи. Можете също и през нашия онлайн магазин www.sexwell.bg. Доставката е дискретна.

София

бул. Шипченски Проход 5 ул. Граф Игнатиев 49 бул. Витоша 192 пл. Славейков пасаж 3 ул. Гурко 19 ул. Раковски 71 пл. Македония, ул. Алабин 2

Бургас

ул. Македония 18

Пловдив

ул. Железарска 12-14 ул. Криволак 7

Варна

ул. Одесос 9 бул. Цар Освободител 17А

Свиленград

паркинг Генералово

Благоевград

ул. Иван Михайлов 12

Шумен

бул. Симеон Велики 46

Лесово

КПП - Лесово

0 700 1 96 96

на цената на един градски разговор

Broshure 09 Sexwell  

Target Product 09